FEljelented a magyar embereket az ÁVÓ-nál? Nagyapád 56-os vérbíró volt... nem vagyok meglepve. a vér kötelez.
segélyosztályhoz majd akkor fordulj, ha kibasznak Reichl-éktől.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Milyen sok időd van. Symfony feladat kész, kipakoltál már?
Márknak elintézted amit kellett (ez azt jelenti,hogy elmész a WU-hoz és küldesz pénzt, ugye? :) )
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Fizi után utalni fog márknak. Kell neki a sittes haver, márknak meg a bika drog.
Sose lesz az összeszedve. Tudja, hogy a kauciót bukta így is úgy is (tisztában van vele hogy él, mennyire nem zavarja a mocsok és az igénytelenség), mikor menekülni fog majd otthagy 30 zsák szemetet is a fél köbméter usb kábel mellé.
Az igazi neve Mikó Antal, amerikai állampolgár. Többrendbeli sikkasztással és csalással vádolja az Egyesült Államok nyomozóhatósága. Nagy a valószínűsége annak, hogy Tóth Alex néven folytatja tevékenységét.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Haseo?
Na, végre, erre várok vasárnap óta!
de hisz én kétezejhatos nemzetyi hős vatyok!
#50euro + kamatok
-akar tanulni
-tud kérdezni
-hajtja a megoldást
-hogy bizonyítson, alkalmanként hajlandó saját időt áldozni a melóra
-képes embereket megszólítani és értelmes beszélgetést folytatni velük 3 nyelven folyékonyan, probléma nélkül
-proaktiv, nem vár a főnök úrrá, hanem elemzi a helyzetet és különféle megoldásokat is számba vesz.
De fogadni mernék, h neki nincs szamárfasza, se goldengate-es/videás recskavideója.
Sneci, te nem vérprofi devopsos vagy?? Miért nem állítod be, hogy a /tmp könyvtár magától ürüljön 3 percenként? Ez egy 15 másodperces művelet! Az meg, hogy "próbálgatod" a keretrendszert, objektív mércével nézve AZONNALI KIRÚGÁS!!!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Te ezen skillek közül melyikkel rendelkezel?
Tud kérdezni. Hülyeségeket, de legalább tud :D
Az összesben, ahol fürcsiről volt szó
xyz
Kihagynám ,mert azt írná a meghívóra, hogy "belépés csak kisgyerekkel". :)
Csak azt felejted el hogy a vádak igazak te tényleg egy "nudista" oldalról leszedett pucér gyerekes képeket tárolsz és mutogatsz. Tehát a vádak igazak!
Boldog Vekni
Kamu. Faszaság van.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nem feltétlenül nem emlékszem, hogy melyik epizódban volt sajnos. Egyébként valahol az elején rémlik, a híre berlini faszmonológok környékére tenném.
Ha véletlenül megtalálnád, kérjek szólj nekem is.
NSZKSZ
Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok.
EDZÉSRE FEL! | SoDI vlogja S01E15 - 3. rész | Erő, izom, tejet iszom. Vagy mi. :-)
02:04-nél
youtu.be/tXHnTA1gffI?t=124
Kösz!
Az laikus, hozzá nem értő, informatikailag teljesen tudatlan, még felhasználói szinten is balfasz (én) szemmel is kurvára azonnali kirúgás.
következő mondatban elkezdi, hogy nagyon tudja sajnálni, hogy Magyaország stresszes és ő ki szeretné élvezni a német nyugalmat XD
Kellene egy gyors felmérő, azóta már tuti kétszer annyi fekvőtámasz megy :D
Azon túl, hogy a faszmonológok az egyik legkiemelkedőbb pontjai a néhai flokknak, mármint a Snecológia szempontjából persze, elég tanulságos visszanézni időről-időre a régi epizódokat. Gyönyörűen lehet látni a retard logikát és retard életvezetést kiteljesedni, hogyan lesznek a retard tervekből faszerdők, hogyan lesz a retard megvalósításból hanyatlás.
Mert ilyen Sodi a Sodi. A retard pedofil Sodi.
Ezeket rég nem gondolja komolyan, ahogy szinte semmit soha nem gondolt komolyan. Pontosan tudja, hogy ő nem hős, hanem szerencsés senki volt 2006-ban, és hogy senki nem valamiféle 15 évvel ezelőtti zavargás miatt bántja.
Ez csak egy taktika, amit az autista agyával kitalált arra, hogy tereljen a pedofíliájáról, és egyéb tényfeltárásokról.
Pont ugyanúgy, ahogy három hete büszkén előadta, hogyan kell (szerinte) manipulálni az állásinterjúkon, és később az állásban.
Talán még excele is van azzal a sorral, hogy "pedofíliát tagadni, trollokat 2006-ra fogni".
Pont emiatt itt sem érdemes belemenni a dologba: Csak arra jó, hogy ne a pedofil hajlamairól, vagy a munkahelyéről legyen szó.
Milyen feladás???
Hamarosan megépül az új stúdió, pörögni fog a stream és a flokk is!
Mifaaaaaaaaaaaan
ha kipakolt a 4 fekete szemetes zsákból persze, és megvan minden eszköz a médiabirodalomhoz ezek közül:
Drón: Mavic Pro Platinum combo
Kamera 1: Samsung S9 Plus (telefon)
Kamera 2: Sony RX-100-II
Kamera 3: GoPro Session 5
Gamer PC: CAPTIVA Highend Gaming R50-885 (CPU: AMD Ryzen 7 3700X, VGA: AMD Radeon RX 5700 XT 8GB GDDR6, RAM: 32GB DDR4 Crucial, alaplap: Gigabyte GA-B450-AORUS-M, ház: AeroCool Cylon RGB Black, táp: Thermaltake SMART RGB 600W, SSD 480GB, HDD 1TB, hűtés: XILENCE Performance A+ Serie Fan Set RGB)
Gamer laptop, streamer gép: ASUS GL502VS-GZ223T (i7 7700HQ, 16 Gb RAM, 512 Gb SSD, 1 Gb HDD, 1070GTX)
Mobiltelefon stabilizátor: DJI Osmo Mobile 3
Konzol: Playstation 4 Pro
Zöld háttér: Elgato green screen
Softboxok: TecTake 3 sofbox-set (ebből kettőt használok)
Egér és billentyűzet: Hama gaming starter set
PS4 egér-billentyűzet konverter: Hama Speedshot Ultimate
Joystick: Thrustmaster T-Flight Hotas 4
Sztereó mikrofon (vlogger): SONY ECM-XYST 1 M
Puskamikrofon (vlogger): Sony ECM-GZ1M
Vezeték nélküli mikrofon (vlogger): Sony ECM-W1M
Telefon puskamikrofon: Rode VideoMic Me
Felcsippenthető mikrofon: Rode smartLav, valamint egy smartLav+
Első webkabera: Logitech Brio
Második webkamera: Logitech G920
Harmadik webkamera: Logitech G922
PC mikrofon: USB Blue Yeti
Konzolos VR sisak: Playstation VR
PC-s kontroller: Microsoft Xbox Wireless Controller
Mobilos VR szemüveg: Samsung Gear VR (2018)
Kormány: Thrustmaster T300RS GT
Váltó: Thrustmaster TH8A
Tablet: Samsung S4 tab LTE
Tablet billentyűzet: Book Cover Keyboard EJ-FT830
Tablet egér: Microsoft Surface Mobile Mouse
Vízálló füles: JBL Endurance Dive
Okosóra: Samsung Gear Fit 2 Pro
E-book olvasó: Kindle Paperwhite (8 Gb, Wifi)
Router: Fritz!Box 6590 Cable
Stream pult: Elgato Streamdeck
Színes világítás: Philips Hue White and Color Ambiance Play Lightbar (3 darab) + Hue Smartplug (3 db) + Hue Tap Switch
#50euro + kamatok
Hamarosan droidkollégákról, baszatlan egoista picsa főnökasszonyról és leszbikus feminista menedzsmentről fogunk olvasni Kanada környékén. Aztán tarhálásocska a friss munkanélküli szeniornak ismét.
hát azért hetyetye
Sodi nem náci, de ha meglát egy fekete Mercedes kabriót, akkor elszalad virágcsokorért a Führernek.
hát azért hetyetye
Az, hogy nem tudja kitörölni a tmp könyvtárat, az már magában egy vicc, de erre rákeresni Google-ban is max. 3 perc lenne. De egy Senior fejlesztőnek, aki minimális szinten ért az operációs rendszerhez, amiben dolgozik, ez tényleg 15 másodperc.
Az viszont, hogy behazudta a Symfony-t, elvégzett egy tanfolyamot, évtizedes gyakorlatra hivatkozik, és ott tart, hogy a Symfony keretrendszer működését próbálgatja, az olyan szintű pofátlanság, hogy nincs az a hatalom, ami bent tartaná a cégben. Esetleg tényleg az lehet az egyetlen szerencséje, hogy a főnöke is egy kókler, de ha elmondása szerint tényleg saját céget vezetett korábban, akkor még ez sem lesz elég, mert senki sem szereti a hazug munkaerőt. Nem az a baj, hogy nem ért hozzá, végtére is Juniorokat is szokás alkalmazni, hanem az, hogy őt ÉPPEN AZÉRT vették fel, mert elmondása szerint ért hozzá. A szubjektív/objektív angolnázás pedig annyit jelent, hogy látja ő is, hogy szarul megy nagyon a meló, és nem ért hozzá, de ezt ő tanulásnak fogja fel, és azt reméli, hogy a felettesei is vállat fognak vonni, és hagyják még hónapokig/évekig melegedni, mire megtalálja az Apply gombot. De ennél a cégnél ez nem így lesz, amit már sneci is kapiskál, mert már ott tart, hogy bemondja az unalmast és elmenekül, hogy megússza a felkérdezésecskét és a kirúgásocskát a próbaideje végén, ami vészesen közeledik. Ezért is vett annyi sört, hogy tompítsa magában az egyre erősödő félelmet és depressziót. Megbosszulta magát a masniCV, és ráadásul nem is Berlinben az Ogre bácsinál, hanem Linzben, ahol lassan a fél város rá vadászik, és a Legjobb Barátai is ott hagyták a faszba. Jön a korona-lezárás, jön az Októberi Nullázódás, jönnek a zsidóbankok a pénzükért, és ASODI lógó fasszal, meztelenül várja a saját kivégzését. Persze ő elmondhatja magáról, hogy "hát igen, ez a helyzet, de mit kezdjek vele", de ez senkit sem fog már érdekelni. Legfeljebb az anyját, aki befogadja majd a macskaólba. De ha jönnek a végrehajtók, akkor onnan is repülni fog. Rend van, na!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Nekem ez tetszik ebből legjobban:
"Na kérem szépen, ez egy szép drága edzés volt. Körülbelül 80 vagy 100 ezer forintos edzés, tekintettel arra, hogy ezen a helyen én nagyjából április óta fizetem a havi körülbelül 20 ezer forintos tagsági díjat, amiért cserébe akár minden nap is jöhetnék."
:DDDDD
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Nem úgy volt hogy 80 euróért jár linzben?
Múltkor azt mondta talán, hogy még nem tag sehol
Mifaaaaaaaaaaaan
elismerte, hogy már 2-3000 euró mínuszban van a hitelkártyákon és a dispón. nem telik neki 80 eurós kondibérletre.
Javítom:
Sodi, a nadrágodat mikor mosta ki utoljára az Ogre?
2006-al azután jöttél,hogy rajtakaptak,hogy iszol vagy hogy recskázol a mosdóban?
Taot!
hülye fatty? És akkoj mit vennék fel melócsába?
ezt kikérem magamnak! A sodinadrághoz képest jószagú és higiénikus ország vagyunk.
*Reich
Hetyetye
Szerintem az első a folyószámlahitel volt neki. Azok általában minusz egy-két havi fizetésig levihetők.
Talán megérne egy posztot az is, hogy honnan jön a 700 fütyi kifejezés.
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
"700 ezret keresek és nagy a fütyim"
hát azért hetyetye
bizony, amikor ennyit tudott minden váddal szemben felmutatni a szilaj vadászbika
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
az alkoholfogyasztás növekedésével ez leredukálódott arra, hogy "700+fütyi". Aztán már csak fütyi meg adósság.
hát azért hetyetye
Nem válaszolt arra a kérdésre eddig, hogy megvette-e már a második nadrágot, úgyhogy valószínűleg ezt is elsodikázta.
Hát azért hetyetyetyetye
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Egynadr%C3%A1g
Hahó!
🕎Endigame🕎

Szo-szo-szórakoznak a nézők
Ezt aztán rövidítette annyira, hogy "700.000+fütyi". Amit aztán a snecológusok lassan a +ÁFA mintájára kezdtek használni (egy ajánlatkészítésnél egyszer nekem is eszembe jutott, hogy ezt írom bele, el is röhögtem magam rajta. Aztán nézhettem át mondatonként, tudat alatt nem írtam-e tényleg úgy valahol...)
De én úgy emlékszem, hogy hosszas ígérgetés után egyszer tényleg konkrétan leírta, hogy megvette. Szerintem ez a dátum is került a Sodipediára. Az akkori kommentekből ellenőrizheti, aki akarja.
Persze ez nem jelenti azt, hogy mostanra ne kísértene esetleg újra a múlt.
Márkkal elment egyszer ruhákat venni. Már a sittes cigót is zavarta az igénytelenség, úgy látszik. :)
Ezt természetesen olvastam, de engem a mostani állapotok érdekelnének. Hisz szó volt többször is olyanról, hogy megint csak egy nadrágja van, és majd postán küld neki valaki újat. XD
Synagoge, Linz (Israelitische Kultusgemeinde)
Bethlehemstraße 26, 4020 Linz, Ausztria
hát azért hetyetye
Szerző:
broni
(
x45)
Sep 30, 2020 07:55:24
Válasz
(1)
x45)
Válasz
(1)
egy vezér kéne, mint dózsa, zseryre gondoltam, de ő meg nem aggressziv elégfé, mert téged is agyon vert vona.én csak ágyutöltelék vok, részegegen pár orbán kutyát kiiktnák, a ceuu tüntetésen pár éve spanyol csaszszikkal jól eldumáltam angolul.drinking beer , girls?????????????)))))))az jó a a váci iccába, minden étteremből kijöttek.
tigris
Sep 30, 2020 07:58:02
Hát ha egy valódi ember lett volna olyan hülye, hogy ilyeneket írjon, akkor ma reggel egyszerre ment volna feljelentés a magyar és a linzi hatóságoknál ellene.
De korán örültem.
De korán örültem.
FEljelented a magyar embereket az ÁVÓ-nál? Nagyapád 56-os vérbíró volt... nem vagyok meglepve. a vér kötelez.
Sep 30, 2020 07:58:02
broni
(
x45)
Sep 30, 2020 08:04:38
x45)
de most tök részegen, az a baj, nincs egy igazi vezető,karácsony geri rpg vel lövi a miniszterelnöki hivatalt))))))))ninncs.gyurcsány kilővőve, én is utálom, ki a fasz.na iszok, legalábbb a fradi bl csoportos, lányok)))))))))bár lassan ki vok ütve.
broni
(
x45)
Sep 30, 2020 08:12:58
x45)
ez a sodi is kiment nyugatra, onagymagyar vót, én vótam a a magyar szigeten verőcén, ott sodit szarrá verték vona.pedig tiszáig))))))))))nekewm 150 kilós kopaszk fizették a sereket, horikeri tetkóval, mikor mmondtam, mennyit utaztam egy éjjszakáért..jó, srticik, meg ilyesmik vótak, de akó is.pesrsze a tiszáig ot nem mondtam.)))
bolgár jeti
(
x30)
Sep 30, 2020 08:59:55
x30)
Mert bazmeg, így nem lehet dolgozni, hogy benne vagyok egy gondolatmenetben, próbálgatom, hogy jó segélyosztályához nyúlok-e éppen a keretrendszernek, és erre a VM rendbehozásának a kényszere 10 percekre megszakítja ezt a lendületet.
segélyosztályhoz majd akkor fordulj, ha kibasznak Reichl-éktől.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 30, 2020 09:02:32
x30)
Hát ha egy valódi ember lett volna olyan hülye, hogy ilyeneket írjon, akkor ma reggel egyszerre ment volna feljelentés a magyar és a linzi hatóságoknál ellene.
De korán örültem.
De korán örültem.
Márknak elintézted amit kellett (ez azt jelenti,hogy elmész a WU-hoz és küldesz pénzt, ugye? :) )
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 30, 2020 09:09:41
x19)
Fizi után utalni fog márknak. Kell neki a sittes haver, márknak meg a bika drog.
kripli figyelő
(
x12)
Sep 30, 2020 09:12:22
x12)
De korán örültem.
Megtaláltad már a szemetest vagy még mindig zsákokba gyűjtöd a konyhában. De korán örültem.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 30, 2020 09:18:08
x30)
Megtaláltad már a szemetest vagy még mindig zsákokba gyűjtöd a konyhában.
Sose lesz az összeszedve. Tudja, hogy a kauciót bukta így is úgy is (tisztában van vele hogy él, mennyire nem zavarja a mocsok és az igénytelenség), mikor menekülni fog majd otthagy 30 zsák szemetet is a fél köbméter usb kábel mellé.
.
Sep 30, 2020 09:42:09
Amúgy sodi ha esetleg nem lennél full koki tudnád hogy tolmácsot alapból adnak melléd, vagyis ha kéred biztosan. Szerintem a motyogásodból és csapkodásodból csak leszűrik hogy semmit nem értesz abból amit mondanak. De mindegy is mert buknád az egész ügyet és fizethetnél perköltséget és ha visszaszórnak akkor szerintem vagy annyira szerencsétlen hogy még fizetned kéne a kamuprofilnak valami kis sérelemdíjat is mert csúnyán beszéltél róla. :D
Sep 30, 2020 09:42:09
Karib
Sep 30, 2020 10:02:20
Én tudom ki áll a Tóth Alex profil mögött, gyagyás. 5000 eurónyi athidalasba kerül az infó.
Sep 30, 2020 10:02:20
Hiénaverő
(
x17)
Sep 30, 2020 10:06:54
x17)
Nagyon jó ahogy matyarászkodik a Gyagyás, addig se a melócsával foglalkozik, kis stresszecske is befigyel, és páran rendesen szopatják.
Köszönjük az FB-csoportos tényfeltárást, még több ilyet!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Köszönjük az FB-csoportos tényfeltárást, még több ilyet!
Tóth Alex
Sep 30, 2020 10:09:26
Vajon ki áll a profilom mögött?
Zsery, vagy Molnár F. Árpád? Vagy az Ogre? Talán broni? Esetleg a Denveri Musztángok Bajnokcsapata?
Zsery, vagy Molnár F. Árpád? Vagy az Ogre? Talán broni? Esetleg a Denveri Musztángok Bajnokcsapata?
Sep 30, 2020 10:09:26
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 30, 2020 10:10:06
x6)
IDE BRONI KELL!!! Román Powa!!!
444.hu/2020/09/30/a-teljes-magyar-allam-berosalt-egy-teleszart-lakas-elott
hát azért hetyetye
444.hu/2020/09/30/a-teljes-magyar-allam-berosalt-egy-teleszart-lakas-elott
max5enutálnak
(
x47)
Sep 30, 2020 10:10:47
x47)
Én tudom ki áll a Tóth Alex profil mögött, gyagyás. 5000 eurónyi athidalasba kerül az infó.
Az igazi neve Mikó Antal, amerikai állampolgár. Többrendbeli sikkasztással és csalással vádolja az Egyesült Államok nyomozóhatósága. Nagy a valószínűsége annak, hogy Tóth Alex néven folytatja tevékenységét.
Señor Junior
Sep 30, 2020 10:11:13
Vajon ki áll a profilom mögött?
Haseo?
Sep 30, 2020 10:11:13
Faszaság van
Sep 30, 2020 10:12:28
Igazi városi celeb lett a gnómból. Mindenki tudja, h pedofil, utálja a magyarokat, és szokott zsidózni. Már 100%, hogy soha senkije sem lesz Linzben, és teljesen egyedül maradt 38 évesen. Mi ez, ha nem SHIKER?
Sep 30, 2020 10:12:28
Nulladikos Snecológus
Sep 30, 2020 10:14:44
Ez mar az öszi felpörgés?
Sep 30, 2020 10:14:44
bennfentes info
Sep 30, 2020 10:17:19
sodit kibaszták
Sep 30, 2020 10:17:19
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 30, 2020 10:19:30
x1)
Endre , azért is perelne mert megsértették a "jóhírnevét". A bíró meg berekesztené a tárgyalást úgy röhögne amikor Recskaboy ezt előadná.
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 30, 2020 10:20:53
x5)
bezzeg 2006-ban!
#50euro + kamatok
Faszaság van
Sep 30, 2020 10:23:27
sodit kibaszták
Na, végre, erre várok vasárnap óta!
Sep 30, 2020 10:23:27
.
Sep 30, 2020 10:23:37
Sodinak jó hírnév megsértése okán saját magát kéne beperelnie mert ő a saját maga legnagyobb ellensége. Szerencsések a tanszék tagjai, habár kell néha egy kis noszogatás de nagyrészt saját magát megszopató sodi a sodi... :D
Sep 30, 2020 10:23:37
Hr Hugó
Sep 30, 2020 10:30:30
Endre, milyen a hangulat melócsában?
Hasznodat is látják már, vagy páfránykodsz a sarokban?
Sikerült a mai egy kérdésedet félteni, ezáltal a napra letudva a szocializálást?
Felszólaltál már ebédidőben, hogy nem érted amit beszélnek?
Egy nadrágok rádszáradt már?
Endre hozzánk jött egy srác pár hete, bár nem fejlesztőnek. Fiatal, agilis, van józan paraszti esze és nem undorító.
KB 3 nap alatt felfogta, hogy konkrétan mi lesz a feladata, hazament hétvégére, hétfőre mondta, hogy szeretné syncelni az ügyfelek Zendeskjét meg a mi Jiránkat, hogy átláthatóak legyenek a dolgok.
Egy nap alatt ledealelte az ügyfelekkel, telefonon angolul és németül folyékonyan. Megbeszélte a főnökeinkkel, change requestet adott fel és kb egy héttel ezután már meg is volt oldva az ügy mindenki kibaszott boldog nem kell 4 helyen követni a szarokat.
Na, ilyesmit várnak el pl magyar cégek a kezdő 700nettó fütyiért.
Ez nem egy óriási dolog amúgy, de gyönyörűen mutatja hogy az emberke:
-akar tanulni
-tud kérdezni
-hajtja a megoldást
-képes embereket megszólítani és értelmes beszélgetést folytatni velük 3 nyelven folyékonyan, probléma nélkül
-proaktiv, nem vár a főnök úrrá, hanem elemzi a helyzetet és különféle megoldásokat is számba vesz.
Sikerült a mai egy kérdésedet félteni, ezáltal a napra letudva a szocializálást?
Endre hozzánk jött egy srác pár hete, bár nem fejlesztőnek. Fiatal, agilis, van józan paraszti esze és nem undorító.
KB 3 nap alatt felfogta, hogy konkrétan mi lesz a feladata, hazament hétvégére, hétfőre mondta, hogy szeretné syncelni az ügyfelek Zendeskjét meg a mi Jiránkat, hogy átláthatóak legyenek a dolgok.
Egy nap alatt ledealelte az ügyfelekkel, telefonon angolul és németül folyékonyan. Megbeszélte a főnökeinkkel, change requestet adott fel és kb egy héttel ezután már meg is volt oldva az ügy mindenki kibaszott boldog nem kell 4 helyen követni a szarokat.
-akar tanulni
-tud kérdezni
-hajtja a megoldást
Sep 30, 2020 10:30:30
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 30, 2020 10:37:56
x5)
Endre, milyen a hangulat melócsában?
-akar tanulni
-tud kérdezni
-hajtja a megoldást
-akar tanulni
-tud kérdezni
-hajtja a megoldást
de hisz én kétezejhatos nemzetyi hős vatyok!
Faszaság van
Sep 30, 2020 10:40:51
-akar tanulni
-tud kérdezni
-hajtja a megoldást
De fogadni mernék, h neki nincs szamárfasza, se goldengate-es/videás recskavideója.
Sep 30, 2020 10:40:51
.
Sep 30, 2020 10:47:08
Na, mikor ír már endre, most már elvileg ráér...kibasztak csóró sodi? Nem volt elég a szubjektív siker, kellett volna az hogy objektíve csinálj valamit vagy bármit, te kuka :D
Sep 30, 2020 10:47:08
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 30, 2020 10:56:24
x38)
Mert bazmeg, így nem lehet dolgozni, hogy benne vagyok egy gondolatmenetben, próbálgatom, hogy jó segélyosztályához nyúlok-e éppen a keretrendszernek, és erre a VM rendbehozásának a kényszere 10 percekre megszakítja ezt a lendületet.
Sneci, te nem vérprofi devopsos vagy?? Miért nem állítod be, hogy a /tmp könyvtár magától ürüljön 3 percenként? Ez egy 15 másodperces művelet! Az meg, hogy "próbálgatod" a keretrendszert, objektív mércével nézve AZONNALI KIRÚGÁS!!!
max5enutálnak
(
x47)
Sep 30, 2020 10:57:11
x47)
Szubjektíven nem baszták ki. Nem feltétlenül nem.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Dzsibuti térdeltetős
Sep 30, 2020 10:59:11
Tud kérdezni. Hülyeségeket, de legalább tud :D
Sep 30, 2020 10:59:11
Púpszász réme
(
x1)
Sep 30, 2020 10:59:33
x1)
Már keydem érteni miért gondolja sneci hogy szenyor
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
-
Sep 30, 2020 11:01:01
Azert erdekes, hogy mennyire osszecseng a retard hitvallas.
Sep 30, 2020 11:01:01
Faszaság van
Sep 30, 2020 11:01:36
"Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok."
Ez melyik flokkban is volt?
Sep 30, 2020 11:01:36
Penzmento
(
x6)
Sep 30, 2020 11:01:56
x6)
Sodi szintaktikájú programozási nyelv mikor lesz?
nyílt SegélyOsztály kiterjeszti ŐsöregSegélyOsztály gyakorlatbaülteti IÉrintkezésiFelület {
}
🕎Endigame🕎
nyílt SegélyOsztály kiterjeszti ŐsöregSegélyOsztály gyakorlatbaülteti IÉrintkezésiFelület {
}
Démonsátor
Sep 30, 2020 11:02:50
Az összesben, ahol fürcsiről volt szó
Sep 30, 2020 11:02:50
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 30, 2020 11:05:39
x37)
Endre, te miért gondolod azt, hogy téged a 2006-os hősies honvédő tevékenységedért támadnak? Ezt kifejtenéd bővebben?
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 30, 2020 11:06:05
x8)
Gyagyás!
Minden komolyabb sztrimer szokott tartani, ilyen rajongói találkozot.
Te nem gondolkodtál még ezen?
Jó lenne, csak ne egy buziszaunába legyen megtartva. :-DD
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 30, 2020 11:08:26
x1)
Gyagyás!
Kihagynám ,mert azt írná a meghívóra, hogy "belépés csak kisgyerekkel". :)
A szauna szatírja
(
x1)
Sep 30, 2020 11:11:25
x1)
Pénz? Minek?
Annyira vagyok magabiztos, hogy még ilyen ügyben, ha elkapnak egy lejáratót, tolmács nélkül menjek be a bíróságra ügyet intézni. :)
Ha egymás között kvartyognak, az katyvasz, de egy bíró köteles lenne artikulálni, ha látja, hogy szükségem van rá, úgy megy azért megy minden.
Annyira vagyok magabiztos, hogy még ilyen ügyben, ha elkapnak egy lejáratót, tolmács nélkül menjek be a bíróságra ügyet intézni. :)
Ha egymás között kvartyognak, az katyvasz, de egy bíró köteles lenne artikulálni, ha látja, hogy szükségem van rá, úgy megy azért megy minden.
Csak azt felejted el hogy a vádak igazak te tényleg egy "nudista" oldalról leszedett pucér gyerekes képeket tárolsz és mutogatsz. Tehát a vádak igazak!
.
Sep 30, 2020 11:12:51
Lehet a főnök közölte vele nehéz szívvel kínosan érezve magát hogy "Hát herr endre, utaink itt elválnak, de sok sikert!" ez a vakond meg nem értette és röhögcsélve csak annyit tudott kinyögni hogy "Ja hmhmhm...genau....hmhm...ich habe eine Frage fhmfhm." és most várják hogy kipakol-e vagy sem, mert kéne hívni a járványügyeseket hogy fertőtlenítsék az irodát, de ha nem mozdul rendőr kell vagy a magyar kollégának kell vele közölnie a helyzetet de az meg nem akar a közelébe menni.
Sep 30, 2020 11:12:51
Hiénaverő
(
x17)
Sep 30, 2020 11:13:42
x17)
Hihetetlen mit összehazudozol Gyagyás, a videó livestream volt, ahol te matyarászkodtál azért, mert pedo oldalakat nézel, most meg már ott tartunk hogy a trollok vágták össze? Kurva anyád!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Hahó
(
x136)
Sep 30, 2020 11:17:58
x136)
sodit kibaszták
Kamu. Faszaság van.
leendő devizás haver
Sep 30, 2020 11:21:21
Nem feltétlenül nem emlékszem, hogy melyik epizódban volt sajnos. Egyébként valahol az elején rémlik, a híre berlini faszmonológok környékére tenném.
Ha véletlenül megtalálnád, kérjek szólj nekem is.
NSZKSZ
Sep 30, 2020 11:21:21
Hahó
(
x136)
Sep 30, 2020 11:33:57
x136)
Na milyen a mhelyed eddig? Első benyomások(k)?
Reply·0·Flag
8 hours ago
t0mcatmwi
Pont olyan, mint a lakásom. De legalább nincs messze.
Reply·0·Flag
8 hours ago
t0mcatmwi
Hahó
(
x136)
Sep 30, 2020 11:34:52
x136)
Faszaságok vannak ausztria és kanada környékén.
leendő devizás haver
Sep 30, 2020 11:42:47
EDZÉSRE FEL! | SoDI vlogja S01E15 - 3. rész | Erő, izom, tejet iszom. Vagy mi. :-)
Sep 30, 2020 11:42:47
.
Sep 30, 2020 11:46:32
Az előzményeket ne felejtsd törölni a céges gépen. Nekem nem tűnsz egy inkognitós csávónak a rengeteg lebukásodból ítélve és ha nem teszed meg akkor a főnöködnek biztosan lesznek releváns kérdései :D
Sep 30, 2020 11:46:32
Faszaság van
Sep 30, 2020 11:46:41
Kösz!
Sep 30, 2020 11:46:41
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 30, 2020 11:47:38
x3)
Az laikus, hozzá nem értő, informatikailag teljesen tudatlan, még felhasználói szinten is balfasz (én) szemmel is kurvára azonnali kirúgás.
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 30, 2020 11:50:18
x19)
következő mondatban elkezdi, hogy nagyon tudja sajnálni, hogy Magyaország stresszes és ő ki szeretné élvezni a német nyugalmat XD
reqviem4
Sep 30, 2020 11:52:04
Kellene egy gyors felmérő, azóta már tuti kétszer annyi fekvőtámasz megy :D
Sep 30, 2020 11:52:04
Vadászbika
Sep 30, 2020 11:53:54
Olvasva ezt az autirohamot 2006-ról, én el se tudom képzelni, de halál komolyan, Sodi, hogy tudod ilyen brutál kognitív disszonanciákkal a fejedben leélni az életed?
Gondolok itt például olyanokra, hogy:
- 2006-ra hivatkozol, meg szemkilövetőzől, miközben a púpfalon osztod a legprimkóbb DK-s Orbángúnyoló kontentet.
- Nagy magyarnak tartod magad, mi több, nemzeti hősnek, miközben egy nappal korábban magyarok falhoz állításáról írogatsz
- Zsidózól, pedig te vagy a Zsodi
- Csőbuzi vagy, de azt is tagadod, pedig semmilyen retorzió nem érne emiatt
Lehetne még mondani példákat, de eléggé nyilvánvaló, hogy nem tudtad feldolgozni, hogy a nemzeti radikálisok sem vesznek semmibe sem, sőt, kifejezetten utálnak és röhögnek rajtad.
Rohadtul nem értem, hogy még mindig nekik akarsz megfelelni, vagy tényleg ennyire jellemtelen szarházi vagy?
Hát azért hetyetyetyetye
- 2006-ra hivatkozol, meg szemkilövetőzől, miközben a púpfalon osztod a legprimkóbb DK-s Orbángúnyoló kontentet.
- Nagy magyarnak tartod magad, mi több, nemzeti hősnek, miközben egy nappal korábban magyarok falhoz állításáról írogatsz
Lehetne még mondani példákat, de eléggé nyilvánvaló, hogy nem tudtad feldolgozni, hogy a nemzeti radikálisok sem vesznek semmibe sem, sőt, kifejezetten utálnak és röhögnek rajtad.
Rohadtul nem értem, hogy még mindig nekik akarsz megfelelni, vagy tényleg ennyire jellemtelen szarházi vagy?
Sep 30, 2020 11:53:54
leendő devizás haver
Sep 30, 2020 11:56:27
Azon túl, hogy a faszmonológok az egyik legkiemelkedőbb pontjai a néhai flokknak, mármint a Snecológia szempontjából persze, elég tanulságos visszanézni időről-időre a régi epizódokat. Gyönyörűen lehet látni a retard logikát és retard életvezetést kiteljesedni, hogyan lesznek a retard tervekből faszerdők, hogyan lesz a retard megvalósításból hanyatlás.
Mert ilyen Sodi a Sodi. A retard pedofil Sodi.
Sep 30, 2020 11:56:27
-
Sep 30, 2020 11:59:44
Ezeket rég nem gondolja komolyan, ahogy szinte semmit soha nem gondolt komolyan. Pontosan tudja, hogy ő nem hős, hanem szerencsés senki volt 2006-ban, és hogy senki nem valamiféle 15 évvel ezelőtti zavargás miatt bántja.
Ez csak egy taktika, amit az autista agyával kitalált arra, hogy tereljen a pedofíliájáról, és egyéb tényfeltárásokról.
Pont ugyanúgy, ahogy három hete büszkén előadta, hogyan kell (szerinte) manipulálni az állásinterjúkon, és később az állásban.
Talán még excele is van azzal a sorral, hogy "pedofíliát tagadni, trollokat 2006-ra fogni".
Pont emiatt itt sem érdemes belemenni a dologba: Csak arra jó, hogy ne a pedofil hajlamairól, vagy a munkahelyéről legyen szó.
Sep 30, 2020 11:59:44
Faszaság van
Sep 30, 2020 11:59:49
És a flokkot miért is adta fel? A pedo-képet miatt?
Sep 30, 2020 11:59:49
Ásó27
(
x68)
Sep 30, 2020 12:01:26
x68)
És a flokkot miért is adta fel? A pedo-képet miatt?
Milyen feladás???
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 30, 2020 12:03:10
x5)
Milyen feladás???
ha kipakolt a 4 fekete szemetes zsákból persze, és megvan minden eszköz a médiabirodalomhoz ezek közül:
Drón: Mavic Pro Platinum combo
Kamera 1: Samsung S9 Plus (telefon)
Kamera 2: Sony RX-100-II
Kamera 3: GoPro Session 5
Gamer PC: CAPTIVA Highend Gaming R50-885 (CPU: AMD Ryzen 7 3700X, VGA: AMD Radeon RX 5700 XT 8GB GDDR6, RAM: 32GB DDR4 Crucial, alaplap: Gigabyte GA-B450-AORUS-M, ház: AeroCool Cylon RGB Black, táp: Thermaltake SMART RGB 600W, SSD 480GB, HDD 1TB, hűtés: XILENCE Performance A+ Serie Fan Set RGB)
Gamer laptop, streamer gép: ASUS GL502VS-GZ223T (i7 7700HQ, 16 Gb RAM, 512 Gb SSD, 1 Gb HDD, 1070GTX)
Mobiltelefon stabilizátor: DJI Osmo Mobile 3
Konzol: Playstation 4 Pro
Zöld háttér: Elgato green screen
Softboxok: TecTake 3 sofbox-set (ebből kettőt használok)
Egér és billentyűzet: Hama gaming starter set
PS4 egér-billentyűzet konverter: Hama Speedshot Ultimate
Joystick: Thrustmaster T-Flight Hotas 4
Sztereó mikrofon (vlogger): SONY ECM-XYST 1 M
Puskamikrofon (vlogger): Sony ECM-GZ1M
Vezeték nélküli mikrofon (vlogger): Sony ECM-W1M
Telefon puskamikrofon: Rode VideoMic Me
Felcsippenthető mikrofon: Rode smartLav, valamint egy smartLav+
Első webkabera: Logitech Brio
Második webkamera: Logitech G920
Harmadik webkamera: Logitech G922
PC mikrofon: USB Blue Yeti
Konzolos VR sisak: Playstation VR
PC-s kontroller: Microsoft Xbox Wireless Controller
Mobilos VR szemüveg: Samsung Gear VR (2018)
Kormány: Thrustmaster T300RS GT
Váltó: Thrustmaster TH8A
Tablet: Samsung S4 tab LTE
Tablet billentyűzet: Book Cover Keyboard EJ-FT830
Tablet egér: Microsoft Surface Mobile Mouse
Vízálló füles: JBL Endurance Dive
Okosóra: Samsung Gear Fit 2 Pro
E-book olvasó: Kindle Paperwhite (8 Gb, Wifi)
Router: Fritz!Box 6590 Cable
Stream pult: Elgato Streamdeck
Színes világítás: Philips Hue White and Color Ambiance Play Lightbar (3 darab) + Hue Smartplug (3 db) + Hue Tap Switch
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 30, 2020 12:06:34
x6)
Na milyen a mhelyed eddig? Első benyomások(k)?
Reply·0·Flag
8 hours ago
t0mcatmwi
Reply·0·Flag
8 hours ago
t0mcatmwi
Hamarosan droidkollégákról, baszatlan egoista picsa főnökasszonyról és leszbikus feminista menedzsmentről fogunk olvasni Kanada környékén. Aztán tarhálásocska a friss munkanélküli szeniornak ismét.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 30, 2020 12:09:56
x6)
Olvasva ezt az autirohamot 2006-ról, én el se tudom képzelni, de halál komolyan, Sodi, hogy tudod ilyen brutál kognitív disszonanciákkal a fejedben leélni az életed?
Sodi nem náci, de ha meglát egy fekete Mercedes kabriót, akkor elszalad virágcsokorért a Führernek.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 30, 2020 12:12:58
x38)
Az, hogy nem tudja kitörölni a tmp könyvtárat, az már magában egy vicc, de erre rákeresni Google-ban is max. 3 perc lenne. De egy Senior fejlesztőnek, aki minimális szinten ért az operációs rendszerhez, amiben dolgozik, ez tényleg 15 másodperc.
Az viszont, hogy behazudta a Symfony-t, elvégzett egy tanfolyamot, évtizedes gyakorlatra hivatkozik, és ott tart, hogy a Symfony keretrendszer működését próbálgatja, az olyan szintű pofátlanság, hogy nincs az a hatalom, ami bent tartaná a cégben. Esetleg tényleg az lehet az egyetlen szerencséje, hogy a főnöke is egy kókler, de ha elmondása szerint tényleg saját céget vezetett korábban, akkor még ez sem lesz elég, mert senki sem szereti a hazug munkaerőt. Nem az a baj, hogy nem ért hozzá, végtére is Juniorokat is szokás alkalmazni, hanem az, hogy őt ÉPPEN AZÉRT vették fel, mert elmondása szerint ért hozzá. A szubjektív/objektív angolnázás pedig annyit jelent, hogy látja ő is, hogy szarul megy nagyon a meló, és nem ért hozzá, de ezt ő tanulásnak fogja fel, és azt reméli, hogy a felettesei is vállat fognak vonni, és hagyják még hónapokig/évekig melegedni, mire megtalálja az Apply gombot. De ennél a cégnél ez nem így lesz, amit már sneci is kapiskál, mert már ott tart, hogy bemondja az unalmast és elmenekül, hogy megússza a felkérdezésecskét és a kirúgásocskát a próbaideje végén, ami vészesen közeledik. Ezért is vett annyi sört, hogy tompítsa magában az egyre erősödő félelmet és depressziót. Megbosszulta magát a masniCV, és ráadásul nem is Berlinben az Ogre bácsinál, hanem Linzben, ahol lassan a fél város rá vadászik, és a Legjobb Barátai is ott hagyták a faszba. Jön a korona-lezárás, jön az Októberi Nullázódás, jönnek a zsidóbankok a pénzükért, és ASODI lógó fasszal, meztelenül várja a saját kivégzését. Persze ő elmondhatja magáról, hogy "hát igen, ez a helyzet, de mit kezdjek vele", de ez senkit sem fog már érdekelni. Legfeljebb az anyját, aki befogadja majd a macskaólba. De ha jönnek a végrehajtók, akkor onnan is repülni fog. Rend van, na!
Elsőéves
(
x3)
Sep 30, 2020 12:14:30
x3)
Az örök junior "progamozó" malac meg a kirúgástól rettegő berlini "programozó" különösen vidám perceket szerzett ma, amikor elmondták, hogy nem nagyon tudnak több bónuszt adni, ezért bejelentenének egy másik konzorciumi cégbe is másodállásban, semmit nem kell pluszban csinálnom, csak kapnám a fizut és referenciának sem rossz a CV-be..:D Eközben a kobold minden percben attól retteg, hogy mikor indul rossz hangulatú beszélgetés, amiért egy backup és egy temp funkciót képtelen beállítani abban a keretrendszerben, amit álmából felébresztve is vágnia kéne az utolsó checkboxig.
Rend van, na.
Fogsz te még engem rajongással szopni
Rend van, na.
Linzigányoló
Sep 30, 2020 12:16:58
magyargyűlölő nemzetihős
Sep 30, 2020 12:16:58
Karib
(
x10)
Sep 30, 2020 12:41:58
x10)
Nekem ez tetszik ebből legjobban:
"Na kérem szépen, ez egy szép drága edzés volt. Körülbelül 80 vagy 100 ezer forintos edzés, tekintettel arra, hogy ezen a helyen én nagyjából április óta fizetem a havi körülbelül 20 ezer forintos tagsági díjat, amiért cserébe akár minden nap is jöhetnék."
:DDDDD
Magyarország rémálma
Sep 30, 2020 12:46:25
Baszki, Endre, milyen melós ülepszaga lehet a nadrágodnak...
Amikor a gépedhez hívod a vezető fejlesztőt, vajon mit gondolhat rólad? Mekkora undorral tekinthet rád? Már ránézésre is visszataszító jelenség vagy, de a közeledben lenni kifejezetten gusztustalan érzés lehet. Amikor átveszi tőled az egeret, ami alatt sercegnek a pofádról lehullott bőrdarabok egy kis korpával megspékelve, biztosan érzi rajta a mosatlan faszszagú kezedről ráragadt zsíros elegyet, majd, amikor kinyitod a szád, megcsapja a pofádból áradó dögszag, aztán, ahogy ficeregsz kínos zavarodban a székedben, úgy még arcon bassza a nadrágodból áradó pimpókos ótvar esszencia is, ennek tetejében pedig még értetlen is vagy. Szegény ember, sajnálom, hogy veled kell együtt dolgoznia.
Amikor a gépedhez hívod a vezető fejlesztőt, vajon mit gondolhat rólad? Mekkora undorral tekinthet rád? Már ránézésre is visszataszító jelenség vagy, de a közeledben lenni kifejezetten gusztustalan érzés lehet. Amikor átveszi tőled az egeret, ami alatt sercegnek a pofádról lehullott bőrdarabok egy kis korpával megspékelve, biztosan érzi rajta a mosatlan faszszagú kezedről ráragadt zsíros elegyet, majd, amikor kinyitod a szád, megcsapja a pofádból áradó dögszag, aztán, ahogy ficeregsz kínos zavarodban a székedben, úgy még arcon bassza a nadrágodból áradó pimpókos ótvar esszencia is, ennek tetejében pedig még értetlen is vagy. Szegény ember, sajnálom, hogy veled kell együtt dolgoznia.
Sep 30, 2020 12:46:25
Ásó27
(
x68)
Sep 30, 2020 12:49:17
x68)
Fizeted már a tagságit valami drága buziszaunás gymben te fösvény?
1 millió fütyiből erre SEM telik? RTX nuku, 4K monitor és TV sehol, hát mi a fasz van veled?
Hogy akarsz te így nemzetközi médiabirodalmat?
Mifaaaaaaaaaaaan
1 millió fütyiből erre SEM telik? RTX nuku, 4K monitor és TV sehol, hát mi a fasz van veled?
Vlognélküli Vlogger
Sep 30, 2020 12:50:42
Fizeted már a tagságit valami drága buziszaunás gymben te fösvény?
Sep 30, 2020 12:50:42
Ásó27
(
x68)
Sep 30, 2020 12:53:36
x68)
Múltkor azt mondta talán, hogy még nem tag sehol
Hahó
(
x136)
Sep 30, 2020 12:54:23
x136)
elismerte, hogy már 2-3000 euró mínuszban van a hitelkártyákon és a dispón. nem telik neki 80 eurós kondibérletre.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 30, 2020 12:56:55
x38)
Nem lennék sneci felettese semmi pénzért sem. Egy nap után kérnék veszélyességi pótlékot, vagy rúgatnám ki a bűzölgő pofájú korcsot. Mohammed is csak azért bírta ilyen sokáig, mert ehhez szokott otthon Pakisztánban...
Faszaság van
Sep 30, 2020 13:00:18
Esetleg a masztipartys kommentet el kellene küldeni pár linzi online közösségbe. Németül, természetesen, púp nevében.
Sep 30, 2020 13:00:18
nszksz
Sep 30, 2020 13:07:26
Sodi, a nadragodat mikor mostad ki utoljara?
Sep 30, 2020 13:07:26
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 30, 2020 13:10:19
x38)
Javítom:
Sodi, a nadrágodat mikor mosta ki utoljára az Ogre?
még éltet a remény
(
x1)
Sep 30, 2020 13:11:03
x1)
Erre mondta az EsPresto-nál a HR-es vezető hölgy, hogy érti ő, persze, hogy 2006, 2006, 2006, de én meg azt értsem meg, legyek olyan kedves, hogy ők németek, és fogalmuk sincs, hogy mi történt 2006-ban Budapesten. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2006-al azután jöttél,hogy rajtakaptak,hogy iszol vagy hogy recskázol a mosdóban?
Tyodika
Sep 30, 2020 13:11:36
hülye fatty? És akkoj mit vennék fel melócsába?
Sep 30, 2020 13:11:36
Pakisztan
Sep 30, 2020 13:13:28
Nem lennék sneci felettese semmi pénzért sem. Egy nap után kérnék veszélyességi pótlékot, vagy rúgatnám ki a bűzölgő pofájú korcsot. Mohammed is csak azért bírta ilyen sokáig, mert ehhez szokott otthon Pakisztánban...
ezt kikérem magamnak! A sodinadrághoz képest jószagú és higiénikus ország vagyunk.
Sep 30, 2020 13:13:28
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Sep 30, 2020 13:14:53
x2)
Sneci a Recih-be mikor és milyen indokkal vette fel az első hitelét, és mekkora összegben? tudom-tudom beírom magamnak a kis egyest :(
NSZKSZ
Hetyetye
NSZKSZ
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Sep 30, 2020 13:18:25
x2)
*Reich
T. Ádám
Sep 30, 2020 13:27:28
Ende! Miòta itt vagy a cégnél kötelező a maszk, a 3 méteres távolságtartás és a vegyvédelmi ruha az összes közeledben ülő kollégának. Te tényleg nem veszed a célzásokat???
Sep 30, 2020 13:27:28
Densie_23
Sep 30, 2020 13:28:05
Sneci a Recih-be mikor és milyen indokkal vette fel az első hitelét, és mekkora összegben? tudom-tudom beírom magamnak a kis egyest :(
NSZKSZ
NSZKSZ
Szerintem az első a folyószámlahitel volt neki. Azok általában minusz egy-két havi fizetésig levihetők.
Sep 30, 2020 13:28:05
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 30, 2020 13:29:26
x38)
A tanszék régi lakói már akkor tudták, hogy ebből hitelspirál lesz, és dörzsölték a kezüket xDDD
Elsőéves
(
x3)
Sep 30, 2020 13:38:25
x3)
Tanszéki előadók feje, miközben magyarázzák az elsőéveseknek, hogy Sodika azzal dicsekedett az első berlini vekniflokkokban, hogy 700 fütyit keres és csak 2500 euro hitele van, amit simán visszafizet 1-2 hónap alatt.
Fogsz te még engem rajongással szopni
moshe dayan
(
x2)
Sep 30, 2020 13:40:20
x2)
Tanszéki előadók feje, miközben magyarázzák az elsőéveseknek, hogy Sodika azzal dicsekedett az első berlini vekniflokkokban, hogy 700 fütyit keres és csak 2500 euro hitele van, amit simán visszafizet 1-2 hónap alatt.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 30, 2020 13:43:22
x6)
moshe dayan
(
x2)
Sep 30, 2020 13:55:11
x2)
bizony, amikor ennyit tudott minden váddal szemben felmutatni a szilaj vadászbika
Karib
(
x10)
Sep 30, 2020 14:03:24
x10)
Egy kicsit lemaradtam. Sodinak most egy vagy kettő darab nadrágja van? (viccen kívül :D)
A szürke húgyfoltos mackón kívül.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 30, 2020 14:13:09
x6)
az alkoholfogyasztás növekedésével ez leredukálódott arra, hogy "700+fütyi". Aztán már csak fütyi meg adósság.
Vadászbika
Sep 30, 2020 14:14:00
Egy kicsit lemaradtam. Sodinak most egy vagy kettő darab nadrágja van? (viccen kívül :D)
Nem válaszolt arra a kérdésre eddig, hogy megvette-e már a második nadrágot, úgyhogy valószínűleg ezt is elsodikázta.
Sep 30, 2020 14:14:00
Penzmento
(
x6)
Sep 30, 2020 14:18:10
x6)
Hahó!
nszksz
Sep 30, 2020 14:24:14
A sodipedia szerint 2018. május 31-ig tartott az Egynadrag korszak.
De mintha valaki emlitette volna, hogy a koltozeskor mar megint csak 1 nadragot vitt magaval?
De mintha valaki emlitette volna, hogy a koltozeskor mar megint csak 1 nadragot vitt magaval?
Sep 30, 2020 14:24:14
nszksz
Sep 30, 2020 14:29:19

Sep 30, 2020 14:29:19
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 30, 2020 14:47:17
x16)
Ezt aztán rövidítette annyira, hogy "700.000+fütyi". Amit aztán a snecológusok lassan a +ÁFA mintájára kezdtek használni (egy ajánlatkészítésnél egyszer nekem is eszembe jutott, hogy ezt írom bele, el is röhögtem magam rajta. Aztán nézhettem át mondatonként, tudat alatt nem írtam-e tényleg úgy valahol...)
.
Sep 30, 2020 14:49:50
Az a nadrág már eljárhatna helyette dolgozni annyira megérett. Lehet jobb munkaerő lenne mint a gazdája. :D
Sep 30, 2020 14:49:50
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 30, 2020 14:50:19
x16)
De én úgy emlékszem, hogy hosszas ígérgetés után egyszer tényleg konkrétan leírta, hogy megvette. Szerintem ez a dátum is került a Sodipediára. Az akkori kommentekből ellenőrizheti, aki akarja.
Faszaság van
Sep 30, 2020 14:51:57
[img]https://img.sodika.dk/imgur.com/7opidWO.jpg[/img]
Sep 30, 2020 14:51:57
Érdeklődő
(
x6)
Sep 30, 2020 14:53:57
x6)
Márkkal elment egyszer ruhákat venni. Már a sittes cigót is zavarta az igénytelenség, úgy látszik. :)
leendő devizás haver
Sep 30, 2020 14:54:23
[img]https://img.sodika.dk/imgur.com/7opidWO.jpg[/img]
Sep 30, 2020 14:54:23
Linzigányoló
Sep 30, 2020 14:55:09
Kádár rendszer hitelállományával vetekszik lassan..
Sep 30, 2020 14:55:09
Karib
(
x10)
Sep 30, 2020 15:04:22
x10)
Hahó!
Hahó!
Ezt természetesen olvastam, de engem a mostani állapotok érdekelnének. Hisz szó volt többször is olyanról, hogy megint csak egy nadrágja van, és majd postán küld neki valaki újat. XD
ecselon mérnök
Sep 30, 2020 15:04:50
Endre,
(rohadj meg, elfelejtettem a jelszavam, pedig direkt valami szart adtam meg).
Ha így mennek tovább a dolgok 2 év múlva már nem leszel online látható, hallható, olvasható. Ez részben baj részben pedig kívánatos dolog.
De még mindig nem késő a változásra. A legnagyobb baj az, hogy egyedül vagy és a magány miatt rossz döntéseket hozol.
Tudom, hogy ugyse fogadod meg, de pár jó tanács.
Márktól azonnal be kell hajtani a pénzt, írass alá vele egy kölcsönszerződést, mellékletbe mehet a csoda excel.
A több szélhámostól szintén kell a papír, láthatóan nem lehet a szavukra adni.
Egy hónap után lépj le a faszba erről a melóhelyről.
Ezek profik, simán befognak perelni szélhámosság okán és veszíteni fogsz, mert aláírtad, hogy értesz hozzá de az első igazságügyi szakértő megfogja állapítani, hogy hazudtál. Még jobb ha elmész betegállományba, biztos lehet találni ott is orvost aki kiír.
Tedd be a pénzed Bitcoinba, akkor nem tudják se elvenni tőled se kölcsönkérni.
Lásd be végre, hogy a legkisebb rosszindulatú gondolatod is megtorolja az Univerzum. Biztos van templom a Linzben, Ausztria környéken, csak simán ülj be 4-5 percre és beszélgess istennel (ne hangosan).
Kezdj el újra streamelni, rendszerességre nevel és segít levezetni a feszültséget is. Ráadásul áll a pénzed a setupban.
Ha nem mennek a játékok streamelj filmnézést (lehet ilyet csinálni Twitchen). Nézd meg a kedvenc filmeid Netflixen vagy vegyél egy dvd playert, szarért hugyért kapsz a DVD lemezeket, még mindig árulják oket. De a PS kezeli a 4k bluerayt is.
A filmnézés oldja a stresszt és nagyon sok embernek ez a hobbija.
De persze a linzi villamos is jó megoldás.
(rohadj meg, elfelejtettem a jelszavam, pedig direkt valami szart adtam meg).
Ha így mennek tovább a dolgok 2 év múlva már nem leszel online látható, hallható, olvasható. Ez részben baj részben pedig kívánatos dolog.
De még mindig nem késő a változásra. A legnagyobb baj az, hogy egyedül vagy és a magány miatt rossz döntéseket hozol.
Tudom, hogy ugyse fogadod meg, de pár jó tanács.
Márktól azonnal be kell hajtani a pénzt, írass alá vele egy kölcsönszerződést, mellékletbe mehet a csoda excel.
A több szélhámostól szintén kell a papír, láthatóan nem lehet a szavukra adni.
Egy hónap után lépj le a faszba erről a melóhelyről.
Ezek profik, simán befognak perelni szélhámosság okán és veszíteni fogsz, mert aláírtad, hogy értesz hozzá de az első igazságügyi szakértő megfogja állapítani, hogy hazudtál. Még jobb ha elmész betegállományba, biztos lehet találni ott is orvost aki kiír.
Tedd be a pénzed Bitcoinba, akkor nem tudják se elvenni tőled se kölcsönkérni.
Lásd be végre, hogy a legkisebb rosszindulatú gondolatod is megtorolja az Univerzum. Biztos van templom a Linzben, Ausztria környéken, csak simán ülj be 4-5 percre és beszélgess istennel (ne hangosan).
Kezdj el újra streamelni, rendszerességre nevel és segít levezetni a feszültséget is. Ráadásul áll a pénzed a setupban.
Ha nem mennek a játékok streamelj filmnézést (lehet ilyet csinálni Twitchen). Nézd meg a kedvenc filmeid Netflixen vagy vegyél egy dvd playert, szarért hugyért kapsz a DVD lemezeket, még mindig árulják oket. De a PS kezeli a 4k bluerayt is.
A filmnézés oldja a stresszt és nagyon sok embernek ez a hobbija.
De persze a linzi villamos is jó megoldás.
Sep 30, 2020 15:04:50
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 30, 2020 15:14:58
x6)
Endre,
Synagoge, Linz (Israelitische Kultusgemeinde)
Bethlehemstraße 26, 4020 Linz, Ausztria
111 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™