Nektek a 20 kényszermunka jobb ötlet lenne.
A golyó nem jár szenvedéssel.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Te 2006ban ugyanannyit tettel, mint a nudistrandon: reszegen bujkaltal egy kameraval es lested a ferfiakat. Ez a te tetted.
Már megint be vagy baszva?
Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Egy kibaszott nagy balek vagy, Endre! :)))) :DDDD Baszki, így beszaladni a faszerdőbe, lesz mit updatelni a Sodipédián :))
hehe
Anyád a jogász intézte a hiteleket. Te pedig az ebből származó pénzből urizáltál
neked elég lenne 1 óra normális munka is hogy sirva fakadj és szenvedj.
#50euro + kamatok
Pedofil vagy, nem érdekel, hogy mit csinálták 1974-ben, most egy utolsó, kukkoló pedofil vagy.
Meztelen gyerekeket ábrázoló fotókra vered a faszod, és azzal védekezel, hogy rajta vannak a képen a "szülei" is, így nincs semmi gond szerinted.
Ezért utállak, ezért támadlak, te senkiházi pedofil genny.
Ezt hány sör után? Csak hogy tudjuk
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Akkor mutasd a kappányos okleveledet! :D
A munka csak neked, lusta, alkoholista, naplopo tolvaj feregnek szenvedes. Itt az osszes troll kemenyebben es tobbet dolgozott, mint te valaha. Ezert is elunk mi jol, te meg hitelbol bujkalsz.
A tény az, hogy már nem csak egy marginális trollfórum, hanem egy több ezres közösség tudja rólad, hogy egy perverz, pedofil szarházi tetű vagy.
Egy olyan közösség, amelynek tagjai épp abban a kisvárosban élnek, ahol te aláírtál egy 5 éves albérletet.
Sok szerencsét az utcán mászkáláshoz ezek után.
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
A vipera már smafu? Mi lesz így a térdekkel, te hazaffy? :-)))
(kurva nagy műsort csinálsz.)
A melóban mi volt? Elfogadták a gányolásod, vagy holnapra is javítani kell valamit?
Megint úgy telt egy nap, hogy a saját teljesítményemmel szubjektíve maximális elégedett voltam. Hogy mi az objektív mérce, az pedig bevallottan nem teljesen tiszta még előttem.
Kár, hogy nem saját vállalkozásod van, mert akkor talán releváns is lenne, hogy te mivel vagy elégedett.
Tehát sumákoltál :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Tehát keményen lebasztak, igaz?
Mit mondtak pontosan?
:DDDD tehát lófaszt nem ér, amit csinálsz
hehe
Vagyis ma is csendben gubbasztottal a gep elott relevans kerdeseken gondolkozva.
A merce az hogy hasznalhato kodot gyarts, te nem gyartasz semmit. Repulni fogsz.
Szóval megint lófaszt csinált a sodi.
Szerintem is remek nap volt. Híres lettél. Pedofil Kiss Endre Farkas! Legyél büszke! :-)
Neked annyi, Sneci, és tudod, hogy miért? Mert egész életedben megpróbáltad elsumákolni, hogy egy aljas féregzsidó vagy. Követ el az ember hibákat olykor, de benned a megbánáss apró szikrája sem tűnt fel soha. Ezért gondolom azt, hogy megérdemelsz mindent, amit kapsz. Nálad még egy megélhetési bűnözőt is sokkal többre tartok.
hehe
"A trollok ártalmatlanok"
"Faszaság van"
"2006os nemzeti hős vagyok"
*autiködgenerátor maxon pörög*
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Széchenyi István nemzeti hős.
Te egy pedofil buzi autista púpos gnóm vagy.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
És mi a mai verdikt a hazaáruló geciknek? Falhozállítás, tarkónlövés?
Cigánymárk hősnek tekint téged?
Lefogadom XD
Te egy megúszásra játsztó, nemzeti értékek mögé bújó, önfelmentő angolna fasz vagy!
hehe
Végig mentem a kollégával tegnap megbeszélt pontokon, és 80%-os arányban sikeresen implementáltam az észrevételeit.
Saját magammal elégedett vagyok, mert ezen keresztül ma is sokat tanultam.
Hogy ez szubjektíve mennyire értékelhető, annak az átlátásához pedig bevallottan hiányoznak az ismereteim.
Hogyan tudod összeegyeztetni a hazafiságot azzal hogy mindenkit falhoz állítanál és lelőnél aki magyarul mer megszólalni a közeledben?
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
hányadik sör ment le ezek mondatok leirása közben a sarokban a konyhapadlón ülve Goethestraße 7-es épület 104-es lakásában?
úgy vagdalkozzál ilyenekkel hogy mostmár felismerik a kibaszott vekni fejed az utcán és bárki szó nélkül elferditheti mégjobban azt a kapa orrod te pedofil csatornapatkány
#50euro + kamatok
Azt hiszem, ez a mostani a legsúlyosabb valóságtagadó autiloop, amit valaha is előadtál.
Bár a karriered kezdetéről lemaradtam, lehet, hogy volt ennél durvább is.
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
Snegó, tippre szerinted kik vannak többen?
Akik egy mocskos pedofil szarnak tartanak vagy akik nemzeti hősnek (vagy legalábbis annak határát súróló mértékben érdemeket szerzett hazafinak)? :))
Nem kaptam virágesőt és vörös szőnyeget.
Micsoda dolog ez?
Most már nem csak Fakenguru miatt kell félnie.
2 hete ott laksz és 1 nacid van, mit csomagolsz?
Megint nagy a pofád korcs.
Itt szórakoztatsz minket minden nap, minden este, minden éjjel.
Már elfelejtetted, most épp tudjuk hol púposkodsz?
Jönnek a hosszú hideg téli esték, mi lesz ha kicsit mégjobban megviccelnek a trollbácsik?
Régen volt igazi intervenció, egy kis kihallgatásocska, feljelentésecske, beidézésecske, pár pizza, némi balhé, gondolod jobbat nem tudunk, nem merünk?
Na csak figyelj, te nyomorult.
2006al pedig miket nem idegesítessz, mert 15éve volt, lassan felnőnek azok, akik akkor még meg sem születtek.
Hazaáruló legfeljebb te vagy, aki szarmagyarországozol, szarmagyarozol és a magyarok baján örömködsz lépten, nyomon, miközben az országból elmenekültél.
Ment az upvote!
Fél kilenckor 6+ sör, az igen.
KÉT HETE csomagolsz ki abbol a 4 redvás szemetes zsákból! szerintem ami benne volt már belerohadt úgyis, inkább dobd ki a francba
#50euro + kamatok
Ki fogod húzni a gyufát gyagyás, és annak csúnya vége lesz!!!
Nem mész te sehova. Itt fogsz irkálni alkoholmámorban 10 percenként, hogy mekkora hős a sodi. A nemzeti faszferő pedofil sodi.
Milyen érzés, hogy 5000 linzi magyar ismeri a pofádat és a történetedet? Nem félsz, hogy valaki irgalmatlanul elkalapál? Vagy csak simán életed végéig meg fog vetni mindenki? Milyen érzés 5 évre aláírt szerződéssel lakni egy olyan városban, ahol meg vagy bélyegezve? Többen kérdezik.
Endre, nekem vannak vérhabot hányó jobber ismerőseim. Mindegyik cikinek tart, nincs kivétel. Eszükbe sem jutsz, csak ha felhozlak mint téma. Röhögni.
Egy épeszű embernek minden megnyilvánulásodból lejön, hogy elmebeteg vagy. Szó nincs sehol arról, hogy te bármiféle nemzeti hős lennél.
Nem is jegyeznek sehol, ha használható, szalonképes arc lennél akkor kaptál volna pozit, munkát, megbízást jobbról. Te egy kurva nagy senki vagy azokban a körökben. is.
aztán indul a stream?! tudod menetrend! Hahó! Médiabirodalom!

#50euro + kamatok
Max egy falra szarral felkent anarchia jel vagy gyagyás!
Tudsz egy nevet mondani? Egyetlen embert, aki téged nemzeti hősnek tart?
Minek?
Erre a kis időre?
annyi különbséggel hogy az anarchia jelnek van értelme és jelentése.
#50euro + kamatok
Bakker, én még egy rekesz sör után se vagyok ennyire hülye, legfeljebb bealszok.
Neked mennyit kell innod ehhez az állapothoz? :D
előre is bocsánat ha egyszer részegebb leszek a kelleténél és megzenésitem.
#50euro + kamatok
ideges, dühös és főleg tehetetlen.
nem baj Sodika, ennél csak nagyobb szopatásokat fogsz kapni. tudod, mindig decemberben tetőzik az évad. addig még van bő két hónap. ha megéled.

Márk jó hazafi, ő hazament
Legközelebb hencegj nekik a fütyiddel, Gyagyás, arra biztos megenyhültek volna.
A pedofil csalók véleményére pedig közismerten sokat adnak.
Mekkora feladaton tökölsz ennyit?
Nem az a kérdés, hogy mennyi ideig tartana egy profi fejlesztőnek, hanem hogy hány sort és fájlt változtattál meg? Mennyi kódról van szó?
Te csak megloptad a nemzetet, te féreg.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
remélem ezek a mondatok fognak a fejedben menni majd mikor mondjuk holnap a MAGYAR szembeszomszédoddal vagy a MAGYAR kollégával összefutsz és nekik is igy fogod mondani
#50euro + kamatok
de az nem lényeg, hogy te kit és minek tekintetét, hiszen egy senki vagy :)

Hadd tudják a linziek is.
Szerinted,4db szemetes zsákbol pakol ki,már 3 hete folyamatosan. :-DD
Bocsánat, én eddig a leghalványabb jelét sem tapasztaltam annak, hogy az illető akár a 2006-os szemkilövetésekkel, akár a devizás kilakoltatásokkal egyetértene.
Nem volt kés a kredencben?Bár szerintem a pizza vágóval is ki lehetne belezni:-DD
A szemkilövető geciket mindenhol elmesélem.
És hogy pl. Vágó István máig egyetért vele.
leendő devizás haver
Sep 29, 2020 20:17:11
Hősiesen küzdöttél, Endre, egy sört megérdemelsz szerintem.
Sep 29, 2020 20:17:11
sodika
Sep 29, 2020 20:17:53
Az engem támad, az 2006 áldozatait, és a devizkárosultak sokezres magyar tömegeit támadja. Mert minden ellenem irányuló támadás bosszú azért, amiért ezen két csoport érdekében történelmi érdemeket szereztem magyar hazafiként.
Ezek a tények.
Ezek a tények.
Sep 29, 2020 20:17:53
sodika
Sep 29, 2020 20:18:35
Hazaáruló
Mondja aki magyarokat ölne
Sep 29, 2020 20:18:35
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 29, 2020 20:18:46
x7)
:DDDDDDD
Irsait iszom, bolognait főzök, ünnepelem a recskás osztrák térhódítását! Tudom, hogy marhához a vörös illik, de leszarom!
Jó a műsor! Nem ismerlek titeket, de köszönöm, hogy nap mint nap csicskítjátok a recskást!
hehe
Irsait iszom, bolognait főzök, ünnepelem a recskás osztrák térhódítását! Tudom, hogy marhához a vörös illik, de leszarom!
Jó a műsor! Nem ismerlek titeket, de köszönöm, hogy nap mint nap csicskítjátok a recskást!
Vonzas torvenye
Sep 29, 2020 20:18:59
Az engem támad, az 2006 áldozatait, és a devizkárosultak sokezres magyar tömegeit támadja. Mert minden ellenem irányuló támadás bosszú azért, amiért ezen két csoport érdekében történelmi érdemeket szereztem magyar hazafiként.
Ezek a tények.
Ezek a tények.
Te 2006ban ugyanannyit tettel, mint a nudistrandon: reszegen bujkaltal egy kameraval es lested a ferfiakat. Ez a te tetted.
Sep 29, 2020 20:18:59
leendő devizás haver
Sep 29, 2020 20:19:21
Ezek a tények.
Ezek a tények.
Már megint be vagy baszva?
Sep 29, 2020 20:19:21
xray
(
x21)
Sep 29, 2020 20:19:29
x21)
Ezek a tények.
ilyenkor röhögsz magadon is? te szerencsétlen flótás. Ezek a tények.
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 29, 2020 20:19:34
x7)
Egy kibaszott nagy balek vagy, Endre! :)))) :DDDD Baszki, így beszaladni a faszerdőbe, lesz mit updatelni a Sodipédián :))
Tigris
Sep 29, 2020 20:19:51
Ezek a tények.
Ezek a tények.
Anyád a jogász intézte a hiteleket. Te pedig az ebből származó pénzből urizáltál
Sep 29, 2020 20:19:51
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 29, 2020 20:20:13
x5)
neked elég lenne 1 óra normális munka is hogy sirva fakadj és szenvedj.
-
Sep 29, 2020 20:20:26
Ezek a tények.
Ezek a tények.
Pedofil vagy, nem érdekel, hogy mit csinálták 1974-ben, most egy utolsó, kukkoló pedofil vagy.
Meztelen gyerekeket ábrázoló fotókra vered a faszod, és azzal védekezel, hogy rajta vannak a képen a "szülei" is, így nincs semmi gond szerinted.
Ezért utállak, ezért támadlak, te senkiházi pedofil genny.
Sep 29, 2020 20:20:26
bolgár jeti
(
x30)
Sep 29, 2020 20:20:36
x30)
Ezek a tények.
Ezek a tények.
Ezt hány sör után? Csak hogy tudjuk
Érdeklődő
(
x6)
Sep 29, 2020 20:20:43
x6)
Ezek a tények.
Ezek a tények.
Akkor mutasd a kappányos okleveledet! :D
max5enutálnak
(
x47)
Sep 29, 2020 20:21:17
x47)
A szomszéd már átkopogott, úgy röhögök. Igyál pedofil, az meglátszik rajtad :D
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
reqviem4
Sep 29, 2020 20:21:27
Sodi idegességedben hány sört bontottál ?
Tudod tartani a napi keretet ?
Mennyiből kell csövezned egy nap ?
Tudod tartani a napi keretet ?
Mennyiből kell csövezned egy nap ?
Sep 29, 2020 20:21:27
Vonzas torvenye
Sep 29, 2020 20:22:16
A munka csak neked, lusta, alkoholista, naplopo tolvaj feregnek szenvedes. Itt az osszes troll kemenyebben es tobbet dolgozott, mint te valaha. Ezert is elunk mi jol, te meg hitelbol bujkalsz.
Sep 29, 2020 20:22:16
Egy szörnyeteg krónikája
Sep 29, 2020 20:22:24
Ezek a tények.
Ezek a tények.
A tény az, hogy már nem csak egy marginális trollfórum, hanem egy több ezres közösség tudja rólad, hogy egy perverz, pedofil szarházi tetű vagy.
Egy olyan közösség, amelynek tagjai épp abban a kisvárosban élnek, ahol te aláírtál egy 5 éves albérletet.
Sok szerencsét az utcán mászkáláshoz ezek után.
Sep 29, 2020 20:22:24
-
Sep 29, 2020 20:22:30
Rendben, te vagy a világ első, nyíltan pedofil hazafija, megértettük.
A melóban mi volt? Elfogadták a gányolásod, vagy holnapra is javítani kell valamit?
Sep 29, 2020 20:22:30
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 29, 2020 20:22:48
x3)
A vipera már smafu? Mi lesz így a térdekkel, te hazaffy? :-)))
(kurva nagy műsort csinálsz.)
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 29, 2020 20:23:28
x5)
Még van egy órád felkészülni a menetrendszerinti streamre, szerintem jó ötlet lenne hogy tisztázd magad a Linziek szemében hogy a trollok ártalmatlanok.
#50euro + kamatok
leendő devizás haver
Sep 29, 2020 20:24:15
Endre, szerintem itt a helye egy tisztázós videónak. Lehet csak félreértettek a linzi magyarok, hátha megértenék ha elmagyaráznád nekik újra, kezdve 2006 őszével.
Sep 29, 2020 20:24:15
sodika
Sep 29, 2020 20:24:46
Megint úgy telt egy nap, hogy a saját teljesítményemmel szubjektíve maximális elégedett voltam. Hogy mi az objektív mérce, az pedig bevallottan nem teljesen tiszta még előttem.
Sep 29, 2020 20:24:46
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 29, 2020 20:25:24
x3)
sodika
Sep 29, 2020 20:25:25
Amelyiknek van essze, az levágta, hogy azért vagyok támadva, mert nemzeti hős vagyok.
A többi pedig hazaáruló.
A többi pedig hazaáruló.
Sep 29, 2020 20:25:25
leendő devizás haver
Sep 29, 2020 20:25:57
Kár, hogy nem saját vállalkozásod van, mert akkor talán releváns is lenne, hogy te mivel vagy elégedett.
Sep 29, 2020 20:25:57
bolgár jeti
(
x30)
Sep 29, 2020 20:26:08
x30)
Tehát sumákoltál :)
-
Tehát keményen lebasztak, igaz?
Mit mondtak pontosan?
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 29, 2020 20:26:21
x7)
:DDDD tehát lófaszt nem ér, amit csinálsz
Vonzas torvenye
Sep 29, 2020 20:26:41
Vagyis ma is csendben gubbasztottal a gep elott relevans kerdeseken gondolkozva.
A merce az hogy hasznalhato kodot gyarts, te nem gyartasz semmit. Repulni fogsz.
Sep 29, 2020 20:26:41
raszberszky
Sep 29, 2020 20:27:00
Szóval megint lófaszt csinált a sodi.
Sep 29, 2020 20:27:00
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 29, 2020 20:27:06
x3)
Szerintem is remek nap volt. Híres lettél. Pedofil Kiss Endre Farkas! Legyél büszke! :-)
sodika
Sep 29, 2020 20:27:10
Az igazság feltárása után nekem gyakorlatilag ilyen röviden összefoglalható a hozzáállásom. Aki az objetív tények ismeretében nem tekint engem nemzeti hősnak, vagy legalább az annak határát súróló mértékben érdemeket szerzett hazafinak, azt én nem is tekintem magyar embernek.
Az egy idegeszívű, hazaáruló geci.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Sep 29, 2020 20:27:10
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 29, 2020 20:27:45
x7)
Amelyiknek van essze, az levágta, hogy azért vagyok támadva, mert nemzeti hős vagyok.
A többi pedig hazaáruló.
A többi pedig hazaáruló.
Neked annyi, Sneci, és tudod, hogy miért? Mert egész életedben megpróbáltad elsumákolni, hogy egy aljas féregzsidó vagy. Követ el az ember hibákat olykor, de benned a megbánáss apró szikrája sem tűnt fel soha. Ezért gondolom azt, hogy megérdemelsz mindent, amit kapsz. Nálad még egy megélhetési bűnözőt is sokkal többre tartok.
sztárprogramozó
(
x2)
Sep 29, 2020 20:28:28
x2)
"A trollok ártalmatlanok"
"Faszaság van"
"2006os nemzeti hős vagyok"
*autiködgenerátor maxon pörög*
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 29, 2020 20:28:29
x13)
A többi pedig hazaáruló.
A többi pedig hazaáruló.
Széchenyi István nemzeti hős.
Te egy pedofil buzi autista púpos gnóm vagy.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 29, 2020 20:28:35
x30)
Az igazság feltárása után nekem gyakorlatilag ilyen röviden összefoglalható a hozzáállásom. Aki az objetív tények ismeretében nem tekint engem nemzeti hősnak, vagy legalább az annak határát súróló mértékben érdemeket szerzett hazafinak, azt én nem is tekintem magyar embernek.
És mi a mai verdikt a hazaáruló geciknek? Falhozállítás, tarkónlövés?
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 29, 2020 20:28:45
x19)
Cigánymárk hősnek tekint téged?
Lefogadom XD
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 29, 2020 20:28:56
x7)
Te egy megúszásra játsztó, nemzeti értékek mögé bújó, önfelmentő angolna fasz vagy!
sodika
Sep 29, 2020 20:29:07
Végig mentem a kollégával tegnap megbeszélt pontokon, és 80%-os arányban sikeresen implementáltam az észrevételeit.
Saját magammal elégedett vagyok, mert ezen keresztül ma is sokat tanultam.
Hogy ez szubjektíve mennyire értékelhető, annak az átlátásához pedig bevallottan hiányoznak az ismereteim.
Sep 29, 2020 20:29:07
Bejlin
(
x8)
Sep 29, 2020 20:29:08
x8)
Hogyan tudod összeegyeztetni a hazafiságot azzal hogy mindenkit falhoz állítanál és lelőnél aki magyarul mer megszólalni a közeledben?
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 29, 2020 20:29:17
x5)
A többi pedig hazaáruló.
A többi pedig hazaáruló.
hányadik sör ment le ezek mondatok leirása közben a sarokban a konyhapadlón ülve Goethestraße 7-es épület 104-es lakásában?
úgy vagdalkozzál ilyenekkel hogy mostmár felismerik a kibaszott vekni fejed az utcán és bárki szó nélkül elferditheti mégjobban azt a kapa orrod te pedofil csatornapatkány
Egy szörnyeteg krónikája
Sep 29, 2020 20:29:26
A többi pedig hazaáruló.
A többi pedig hazaáruló.
Azt hiszem, ez a mostani a legsúlyosabb valóságtagadó autiloop, amit valaha is előadtál.
Bár a karriered kezdetéről lemaradtam, lehet, hogy volt ennél durvább is.
Sep 29, 2020 20:29:26
leendő devizás haver
Sep 29, 2020 20:29:37
Snegó, tippre szerinted kik vannak többen?
Akik egy mocskos pedofil szarnak tartanak vagy akik nemzeti hősnek (vagy legalábbis annak határát súróló mértékben érdemeket szerzett hazafinak)? :))
Sep 29, 2020 20:29:37
sodika
Sep 29, 2020 20:29:43
Micsoda dolog ez?
Sep 29, 2020 20:29:43
sodika
Sep 29, 2020 20:30:05
Akik nemzeti hősnek.
A többi meg geci.
A többi meg geci.
Sep 29, 2020 20:30:05
sodika
Sep 29, 2020 20:30:40
Na, kicsomagolás, meg rendrakás.
csá
csá
Sep 29, 2020 20:30:40
reqviem4
Sep 29, 2020 20:31:13
Most már nem csak Fakenguru miatt kell félnie.
Sep 29, 2020 20:31:13
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 29, 2020 20:31:30
x19)
csá
csá
2 hete ott laksz és 1 nacid van, mit csomagolsz?
Sírva hívtam a tanárnőt
Sep 29, 2020 20:31:37
Megint nagy a pofád korcs.
Itt szórakoztatsz minket minden nap, minden este, minden éjjel.
Már elfelejtetted, most épp tudjuk hol púposkodsz?
Jönnek a hosszú hideg téli esték, mi lesz ha kicsit mégjobban megviccelnek a trollbácsik?
Régen volt igazi intervenció, egy kis kihallgatásocska, feljelentésecske, beidézésecske, pár pizza, némi balhé, gondolod jobbat nem tudunk, nem merünk?
Na csak figyelj, te nyomorult.
2006al pedig miket nem idegesítessz, mert 15éve volt, lassan felnőnek azok, akik akkor még meg sem születtek.
Hazaáruló legfeljebb te vagy, aki szarmagyarországozol, szarmagyarozol és a magyarok baján örömködsz lépten, nyomon, miközben az országból elmenekültél.
Sep 29, 2020 20:31:37
bolgár jeti
(
x30)
Sep 29, 2020 20:31:42
x30)
Micsoda dolog ez?
Micsoda dolog ez?
Ment az upvote!
Fél kilenckor 6+ sör, az igen.
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 29, 2020 20:32:09
x5)
csá
csá
KÉT HETE csomagolsz ki abbol a 4 redvás szemetes zsákból! szerintem ami benne volt már belerohadt úgyis, inkább dobd ki a francba
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 29, 2020 20:32:33
x2)
Akik nemzeti hősnek.
A többi meg geci.
A többi meg geci.
Ki fogod húzni a gyufát gyagyás, és annak csúnya vége lesz!!!
sodika
Sep 29, 2020 20:32:41
Egyébként meg a 2006-tól 2010-ig tartó időszakotn nem a nemzeti ellenállás korszakának tekinti, az is geci.
Mind.
Mind.
Sep 29, 2020 20:32:41
leendő devizás haver
Sep 29, 2020 20:32:50
csá
csá
Nem mész te sehova. Itt fogsz irkálni alkoholmámorban 10 percenként, hogy mekkora hős a sodi. A nemzeti faszferő pedofil sodi.
Milyen érzés, hogy 5000 linzi magyar ismeri a pofádat és a történetedet? Nem félsz, hogy valaki irgalmatlanul elkalapál? Vagy csak simán életed végéig meg fog vetni mindenki? Milyen érzés 5 évre aláírt szerződéssel lakni egy olyan városban, ahol meg vagy bélyegezve? Többen kérdezik.
Sep 29, 2020 20:32:50
sodika
Sep 29, 2020 20:32:58
Na kipakolás, csá.
Sep 29, 2020 20:32:58
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 29, 2020 20:33:18
x3)
A többi pedig hazaáruló.
A többi pedig hazaáruló.
Endre, nekem vannak vérhabot hányó jobber ismerőseim. Mindegyik cikinek tart, nincs kivétel. Eszükbe sem jutsz, csak ha felhozlak mint téma. Röhögni.
Egy épeszű embernek minden megnyilvánulásodból lejön, hogy elmebeteg vagy. Szó nincs sehol arról, hogy te bármiféle nemzeti hős lennél.
Nem is jegyeznek sehol, ha használható, szalonképes arc lennél akkor kaptál volna pozit, munkát, megbízást jobbról. Te egy kurva nagy senki vagy azokban a körökben. is.
Ytong Mcraft HU
Sep 29, 2020 20:33:36
Karaknak kifogyott az organikus, glutenmentes kutyatáp. Kérlek küldjél még 500 eurót, hogy tudjon indulni a projekt.
Sep 29, 2020 20:33:36
kripli figyelő
(
x12)
Sep 29, 2020 20:34:15
x12)
Szerinted az összes külföldön dogozó magyar egy hazaáruló. Az egy idegeszívű, hazaáruló geci.
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 29, 2020 20:34:32
x3)
Hát ez kőkemény találat volt. Keci ideges :)))
Szép volt zsidók!
Szép volt zsidók!
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 29, 2020 20:34:35
x5)
Na kipakolás, csá.
aztán indul a stream?! tudod menetrend! Hahó! Médiabirodalom!

-
Sep 29, 2020 20:34:54
Sodi lesz ma stream?
Sep 29, 2020 20:34:54
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 29, 2020 20:34:55
x2)
Egyébként meg a 2006-tól 2010-ig tartó időszakotn nem a nemzeti ellenállás korszakának tekinti, az is geci.
Mind.
Mind.
Érdeklődő
(
x6)
Sep 29, 2020 20:34:57
x6)
Akik nemzeti hősnek.
A többi meg geci.
A többi meg geci.
Tudsz egy nevet mondani? Egyetlen embert, aki téged nemzeti hősnek tart?
-
Sep 29, 2020 20:35:14
csá
csá
Minek?
Sep 29, 2020 20:35:14
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 29, 2020 20:35:49
x3)
Na kipakolás, csá.
Erre a kis időre?
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 29, 2020 20:36:04
x5)
annyi különbséggel hogy az anarchia jelnek van értelme és jelentése.
Egy szörnyeteg krónikája
Sep 29, 2020 20:36:07
Micsoda dolog ez?
Micsoda dolog ez?
Bakker, én még egy rekesz sör után se vagyok ennyire hülye, legfeljebb bealszok.
Sep 29, 2020 20:36:07
-
Sep 29, 2020 20:36:48
Sodika, Sodika táncol,
Körben a troll hadak ülnek
Trash csoportban fuvoláznak,
Troll fórumon hegedülnek.
A miskolci galeri játszik,
Szárnyat igéz a balekra,
Hintába ülteti szépen,
Meglöki és kikacagja,
Sodika, Sodika épít,
Autiködfal a vára,
Az albérletben nincs vendég, nuku
Se a linzi magyarok sem fakenguru.
Sodika, Sodika álmos,
Elpihen üres fészkében,
Két robot őrzi az álmát,
Szunnyad kütyük tengerében.
Hejj a kikockázott képek éjszakáján, sejj lovamat ugratnám!
A berlini púpos rémet, cigány származású segítői el együtt, kényszerkasztráltatnám,
Lovamat eloldom, mikor a hold felkel,
Iparági sztenderd ide vagy oda,
A pedofil nem ember!
Szárnyat igéz a balekra,
Hintába ülteti szépen,
Meglöki és kikacagja,
Sodika, Sodika épít,
Autiködfal a vára,
Sodika, Sodika álmos,
Elpihen üres fészkében,
Két robot őrzi az álmát,
A berlini púpos rémet, cigány származású segítői el együtt, kényszerkasztráltatnám,
A pedofil nem ember!
Sep 29, 2020 20:36:48
raszberszky
Sep 29, 2020 20:37:18
2006 os hős tudod mi volt amikor valahányszor beszámoltam a kurucon hogy miket csinálsz just for fun mindig megkaptam, hogy te sose tartották a nemzethez. A saját úgymond közösségre is kivét.
Sep 29, 2020 20:37:18
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 29, 2020 20:38:49
x5)
Sodika, Sodika táncol,
Szárnyat igéz a balekra,
Hintába ülteti szépen,
Meglöki és kikacagja,
Sodika, Sodika épít,
Autiködfal a vára,
Sodika, Sodika álmos,
Elpihen üres fészkében,
Két robot őrzi az álmát,
A pedofil nem ember!
Szárnyat igéz a balekra,
Hintába ülteti szépen,
Meglöki és kikacagja,
Sodika, Sodika épít,
Autiködfal a vára,
Sodika, Sodika álmos,
Elpihen üres fészkében,
Két robot őrzi az álmát,
A pedofil nem ember!
előre is bocsánat ha egyszer részegebb leszek a kelleténél és megzenésitem.
Tycoon
(
x2)
Sep 29, 2020 20:39:04
x2)
Ilyenkor mikor 2006-tal jön,ekkor kéne kibaszni innen IS pár egy vagy több napra.
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 29, 2020 20:39:17
x3)
ideges, dühös és főleg tehetetlen.
nem baj Sodika, ennél csak nagyobb szopatásokat fogsz kapni. tudod, mindig decemberben tetőzik az évad. addig még van bő két hónap. ha megéled.
Tycoon
(
x2)
Sep 29, 2020 20:40:23
x2)
Sodi,a csoportban egyetlen kurva lélek nem tudott 2006ról amig te le nem írtad,de már azelőtt támadott az is aki még csak nem is ismert :)
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
reqviem4
Sep 29, 2020 20:41:12
Tudjuk jól hogy nem pakolsz...induljon a live gyagyás!
Sep 29, 2020 20:41:12
bolgár jeti
(
x30)
Sep 29, 2020 20:41:38
x30)

Márk jó hazafi, ő hazament
sodika
Sep 29, 2020 20:41:50
Bocsánat, de aki nem értékeli a nemzet érdekében tett erőfeszítéseimet, azt konkrétan nem tekintem magyarnak, csak hazaáruló gecinek.
Ez alapvtés.
Az egy magyarul beszélő geci.
Ez alapvtés.
Sep 29, 2020 20:41:50
.
Sep 29, 2020 20:42:58
Arra válaszolj már te kis látens buzi, hogy mi a faszért mentene fel az hogy nemzeti hős vagy az alól hogy pedofil?
Amúgy nem is csak simán annyi van itt, sejtem miről van szó. Ezekkel a képekkel aminek családok szerepelnek éled ki azt az aberrált beteges fantáziád, emlékszel még ugye mit írtál? Mikor te mint családfő az egész családot de még a kutyát is megbaszod?
Te sokkal rosszabb vagy mint egy pedofil, egy utolsó aberrált állat, aki bestialitásról és vérfertőzésről fantáziál nudista oldalakról letöltött fényképeken keresztül.
Szóval, miért mente fel ez alól hogy te ott voltál pár kilakoltatáson, amivel am gecire nem segítettél semmit az emberek helyzetén, te teleszart búvárruha, csak egy szaros biodíszlet voltál aki néha kapott egy sallert...
Amúgy nem is csak simán annyi van itt, sejtem miről van szó. Ezekkel a képekkel aminek családok szerepelnek éled ki azt az aberrált beteges fantáziád, emlékszel még ugye mit írtál? Mikor te mint családfő az egész családot de még a kutyát is megbaszod?
Te sokkal rosszabb vagy mint egy pedofil, egy utolsó aberrált állat, aki bestialitásról és vérfertőzésről fantáziál nudista oldalakról letöltött fényképeken keresztül.
Szóval, miért mente fel ez alól hogy te ott voltál pár kilakoltatáson, amivel am gecire nem segítettél semmit az emberek helyzetén, te teleszart búvárruha, csak egy szaros biodíszlet voltál aki néha kapott egy sallert...
Sep 29, 2020 20:42:58
leendő devizás haver
Sep 29, 2020 20:43:02
Bocsánat, de aki nem értékeli a nemzet érdekében tett erőfeszítéseimet, azt konkrétan nem tekintem magyarnak, csak hazaáruló gecinek.
Ez alapvtés.
Ez alapvtés.
Legközelebb hencegj nekik a fütyiddel, Gyagyás, arra biztos megenyhültek volna.
Sep 29, 2020 20:43:02
Nemmax
Sep 29, 2020 20:43:04
Lesz tisztázó lájv sodi?
Sep 29, 2020 20:43:04
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 29, 2020 20:43:23
x1)
nYUGI Gyagyás páran ide fognak jönni a fb-ról. Kiokosítják magukat rólad, és majd elmondják egymásnak. Ez így történik minden esetben. És majd azok is meggyőződnek a te valódról.És megy majd a szájról szájra.
Ma nem alszik a Sodi, mert ilyen Sodi aSodi.
Ma nem alszik a Sodi, mert ilyen Sodi aSodi.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 29, 2020 20:43:25
x30)
Ez alapvtés.
Ez alapvtés.
A pedofil csalók véleményére pedig közismerten sokat adnak.
-
Sep 29, 2020 20:43:37
Ez alapvtés.
Ez alapvtés.
Nem az a kérdés, hogy mennyi ideig tartana egy profi fejlesztőnek, hanem hogy hány sort és fájlt változtattál meg? Mennyi kódról van szó?
Sep 29, 2020 20:43:37
Sodipatkány
(
x1)
Sep 29, 2020 20:44:09
x1)
Ez alapvtés.
Ez alapvtés.
Te csak megloptad a nemzetet, te féreg.
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 29, 2020 20:44:30
x5)
Ez alapvtés.
Ez alapvtés.
remélem ezek a mondatok fognak a fejedben menni majd mikor mondjuk holnap a MAGYAR szembeszomszédoddal vagy a MAGYAR kollégával összefutsz és nekik is igy fogod mondani
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 29, 2020 20:45:38
x3)
Ez alapvtés.
Ez alapvtés.
de az nem lényeg, hogy te kit és minek tekintetét, hiszen egy senki vagy :)
Tycoon
(
x2)
Sep 29, 2020 20:45:45
x2)
Nagy a pofád ahhoz képest hogy tudjuk hol laksz és még egy magyar is van a közeledbe :)
-
Sep 29, 2020 20:46:20
Trollégák! Mi is endre telefonszáma, hirtelen nem találom, de szeretném felhívni.
Sep 29, 2020 20:46:20
+49176 47168213
Sep 29, 2020 20:48:36
Kiss Endre Linz
Sep 29, 2020 20:48:36
bolgár jeti
(
x30)
Sep 29, 2020 20:49:07
x30)

Hadd tudják a linziek is.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 29, 2020 20:50:46
x8)
Szerinted,4db szemetes zsákbol pakol ki,már 3 hete folyamatosan. :-DD
-
Sep 29, 2020 20:51:06
Endre! Vedd fel, te fasz, beszélgessünk!
Sep 29, 2020 20:51:06
nszksz
Sep 29, 2020 20:51:47
Elozo ejjel Sodival almodtam, nem sokra emlekszem, de arra igen, hogy egy szobaban laktunk...
Ugyhogy a lefekves elotti forumozast senkinek nem javaslom.
Szo-szo-szórakoznak a nézők
Sep 29, 2020 20:51:47
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 29, 2020 20:52:05
x1)
Nem tudom pontosan mivel védekezett a pedofil, de tanulmányozni kellene, hogy hasonló esetben , ezt megelőzendő legyen a feltárás. Lehet a melóhelyen is hasonlókat ad elő ezért angolnázza ki magát.
-
Sep 29, 2020 20:52:14
Ideje lenne valahogy kikényszeríteni egy streamet a recskagnómtól.
Sep 29, 2020 20:52:14
sodika
Sep 29, 2020 20:53:05
Bocsánat, én eddig a leghalványabb jelét sem tapasztaltam annak, hogy az illető akár a 2006-os szemkilövetésekkel, akár a devizás kilakoltatásokkal egyetértene.
Sep 29, 2020 20:53:05
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 29, 2020 20:53:38
x8)
Elozo ejjel Sodival almodtam, nem sokra emlekszem, de arra igen, hogy egy szobaban laktunk...
Nem volt kés a kredencben?Bár szerintem a pizza vágóval is ki lehetne belezni:-DD
sodika
Sep 29, 2020 20:53:59
Lehet a melóhelyen is hasonlókat ad elő ezért angolnázza ki magát.
A szemkilövető geciket mindenhol elmesélem.
És hogy pl. Vágó István máig egyetért vele.
Sep 29, 2020 20:53:59
seymour schwartz
(
x6)
Sep 29, 2020 20:54:41
x6)
Gyagyás, innen sokkal hamarabb fognak kibaszni, mint a német melócsából! Nem próbálkoztál még visszamenni az Ogréhoz meg Biersackhoz? AZ Ogre még lóvéval is lóg neked, Hahó!
Ingatkanügyek
sodika
Sep 29, 2020 20:55:24
Erre mondta az EsPresto-nál a HR-es vezető hölgy, hogy érti ő, persze, hogy 2006, 2006, 2006, de én meg azt értsem meg, legyek olyan kedves, hogy ők németek, és fogalmuk sincs, hogy mi történt 2006-ban Budapesten. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sep 29, 2020 20:55:24
49 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Hazaáruló