Mi rabbinak hívjuk ezt a szakmát:-)
hát azért hetyetye
és nem megengedett ministránsfiúkkal. Mert nálunk olyanok nincsenek.
hát azért hetyetye
Púpszászon hagyta az anyjánál, ami most érkezett téli ruha, szerintem azzal elküldte. + bútor!
de van egy kifogástalan citromsárga "trollmágnes" kapucnis mackófelsője, hahó!
hát azért hetyetye
nem megy be dolgozni :D
mifan?! most nem! éppen nem! mivan?!
Nincs mosásban :) Hahó!
lassan találkozik a német csibével, ismertebb nevén cigánymárkkal
mifan?! most nem! éppen nem! mivan?!
Egyszeruen nincs ra igenye. Legyen meg a 23 fok, girosztalturmix, tutuke, futyizes es elbaszhato hitel es neki ez eleg.
Fodraszhoz sem kepes elmenni a fanszorpamaccsal a fejen, mert nem zavarja, hogy egy csovesnek nez ki.
elbaszhato hitel = biztonsági keret/megtakarítás
Cigányfasz, meztelen kisgyerekek fasza, meg kütyük, amikkel a saját faszát kamerázza, alapvetően ezekre van csak igénye, nadrágra, rendes élőhelyre, stb. nem igazán.
Nekem sneci ruházkodásában az a kedvencem, hogy olyan, mint egy földönkívüli lény, aki megpróbál beépülni az emberek közé azzal, hogy megnézi, mi a trend épp. Ez kiterjedt arra, hogy lett egy Under Armour pólója is, mert most mindenki azzal a márkával hirdeti, hogy mekkora gym patkány. Vagy volt/van Samsung okosórája, amivel a gyökér úszást akart mérni, pedig a valóság az, hogy néhány kör után tuti kiköpi a tüdejét, hiába low impact sport.
ühüm, az... jó lesz
dehogy akar ő visszatérni berlinbe. addig fog linzben maradni, amíg ki nem rúgják.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Azt azért szeretném megjegyezni, hogy a Púpos BÁRMILYEN fajta munkára alkalmatlan, már csak azért is, mert egy gyerekeknek szánt játékkal nem tud 5-10 percnél többet játszani, utána elkezd kurvaanyázni. Itt most is, mint mindig inkább a rendszer tűrőképessége a vizsgálat tárgya. Rajtuk múlik, hogy meddig tűrik meg a Púpost. Ez egyszer már el lett játszva Berlin, Germany környékén, a kérdés csak az, hogy a sógoroknál mennyi a tűréshatár. Egyébként ha tényleg 1 hónap a próbaidő, akkor lehet, hogy ők is finanszíroznak a Púposnak még pár évet ezen a bolygón.
Ingatkanügyek
További sportolási lehetőség ha ebéd helyett konteót fogyasztunk Facebook share körettel találva.
Attól lesz fényes és egészséges a púp
Akar, csak nem tud/mer.
Kár, pedig életében először csinálna valami tökös dolgot.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Ha tökös lenne, hazajönne, szembenézne a múltjával, bocsánatot kérne mindenkitől, akit megbántott a náculásával. Utána pedig befizetné az államháztartásba, amit a magyar emberektől ellopott. Szerezne egy rendes szalagmunkát mint a kisszaros és azzal élete végéig ellenne, még streamelgethetne is nyugodtan, mert ha valóban tökös lenne és őszintén szembefordulna az összes szemétséggel, amit eddig elkövetett, akkor az itt lévő emberek többsége támogatná abban, hogy rendbe hozza az életét.
A trollok eddig is nagyon sok mindenben segítettek neki, csak ő úri gőgből leszarta és inkább fütyizett meg nagypofával zsidózott. Hát annak meg ez a mai állapot lett a következménye.
Fogsz te még engem rajongással szopni
Linz az szebb. Itt csak a gáz, hogy nem lehet elmenni sehova csavarogni. Pesten vagy Berlinben lehet menni. Itt nem, mert az van, ahol lakom, és azon túl a mordor.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Pesten se lehet az otpben befizetni erste számlára te gyökér, csak saját bankban
A zsidóknak nagy szakértője vagyok.
A régi blogomon ezt ellenségismeretként hangsúlyoztam ki, de ma már konszolidáltabb időket élünk. :DDD
Gondolom, csak a főnök nincs így ezzel, aztán a végén ő dönt a kirúgásodról.
Kilóg a kanóc, bazmeg
KORCS, a munkáddal az is elégedett, aki a munkabéredet fizeti? Többen kérdezik.
A pénz az nem létezik Púpos!!!
De itt saját bankban sem.
Az ingatlanos Erste számlájára próbáltam az Erste fiókban, és nem lehetett. Agyrém az egész, akárcsak az azonnali, kényelmes bankszámlanyitás, ami nem csak Németországban, de még Budapesten is tök természetes.
Itt bazmeg, ez valami középkor vagy, vagy faszom tudja.
A gyerekekről miért nem írtál a régi blogodon petyofil Sodi ?!
Akkor ennek (kár)örömére eszem egy kis linzert. :D
Hát azért hetyetyetyetye
Pont arról beszélek, hogy minden észrevételt sikeresen implementáltam.
Nem vagy még mindig kész?
Boldog Vekni
Nem érted a lényeget. Faszán elsajátítottam minden, a feladat által eddig érintett tudást, és ez szerintem tök jó.
Nem ez volt a kérdés
Ezt nehezen hiszem,l. Nem lehet, hogy rosszul fejezted ki magad?
Befizetés helyett lehet közös faszverést emlitettél a pénztáros ugyintező srácnak.
Mondd a főnökeidnek is, ha mered, hogy Banglades, a kurva anyád!
Hát azért hetyetyetyetye
tehát még mindig NEM vagy kész a feladattal amit több mint egy hete kaptál???
masnizza magának, hogy ugyan még mindig nem készült el a feladattal, de a félkész eredménnyel elégedett.
kár, hogy a főnök úr viszont nem elégedett.
És ezzel a főnökúr is egyetért?
Ingatkanügyek
Ezt kivételesen felpontoztam. A saját magad legnagyobb ellensége vagy.
🕎Endigame🕎
De ez nem tanfolyam hogy most készítsenek fel a munkádra ez már a munka hahó!
Boldog Vekni
Hallgat a "KORCS" névre:DD ünnepnap a mai!
ja, a régi szép idők, amikor még azt hazudtad, hogy te nem is vagy antiszemita náci szardarab, mivel te csak a cionisták ellen vagy, nem a zsidók ellen. köszönjük szépen az utólagos beismerést, de végül is tudtuk, hogy hazudsz.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Egy napos, ha már kened-vágod azt a rendszert, mely állapotba én mostanra kerültem.
Ha a második ticket-emtől kezdve ez lesz a mérce, akkor nagyon helyesen járnak el.
De nem lesz kész ez sem. Enged el!
Boldog Vekni
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Máris részeg vagy?
A felfogásom szerint a legelső evidens módon a legkevésbé sem, a másodiktól kezdve evidens módon már némileg, és egyre jobban.
Szubjektíve jól teljesítettél, objektíve meg nem tudod, ez eddig oké.
De csak mondtak valamit nem? Hosszú beszélgetés volt a vezető fejlesztővel? Találtak újabb hibákat? Mikorra kell újra bemutatnod a feladatot?
De csak mondtak valamit nem?
Miről?
de még mindig nincs kész a ticket, Hahó!
Értelek, de attól én még lehet elégedett.
de miért a másodiktól? tudod mi lesz a mérce? hogy mások, akik előtted érkeztek a céghez, milyen gyorsan tanulták meg a helyi rendszert, és az elvárásokhoz képest mennyi idő alatt teljesítették az első ticketet.
mindig van mihez mérni. ez a te nagy peched.
törvénytelenül röhögök rajtad te kommunikációképtelen senkiházi szar gyernőtt
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
A megoldásodról. Az első ticketről. Hogy mennyire oldottad meg jól, mit kell még kijavítani, elégedettek-e veled, mi a határidő a javításra, stb.
Beszéltél ma egyáltalán a vezető fejlesztővel, vagy már hozzád se szól?
de mivel vagy elégedett? a kudarccal? olyan vagy mint a maratonista, aki nem ért célba szintidőn belül, de elégedett magával, mert szépen futott.:)
innentől számodra csak az maradt, hogy hetyetyezzél a főnök úrnak. ha kész lenne a ticket, akkor az eredmény önmagáért beszélne. így viszont magyaráznod kell a bizonyítványt, hogy miért nem shikerült teljesíteni a feladatot.
kurva kemény masnizás lesz ez, pedofil.
hogyan tovább? megkérdezik, hogy akkor kész van? igen vagy nem? ha igen, akkor megnézik, hogy 100 %-ra, hibamentesen működik-e. ha nem, akkor pedig azt fogják mondani, hogy dolgozz rajta, de ezt már lesajnáló mosollyal fogják mondani, és megy majd a mail az ügyvezetőnek és a hr-esnek, hogy másik embert kell keresni, mert veled melléfogtak.
kibaszott egyszerű ez a történet, csak te masnizod magadnak.
Junior-medior. Az 55k nem sok, főleg autó és egyebek nélkül, de az már nem a teljesen kezdő szint.
Szerintem nagy vidámsággal fogják majd nézni, ahogy beletanul a keretrendszerbe, úgy hogy ott ül mellette a senior és nem kérdez semmit :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A Banglades kivételével.
Nehéz volt, de megálltam, hogy a a szót kihagyjam.
A HR-es néninél már készül az elbocsátó szép üzenet!
Endre a HR is kihagyja, pedig azt szeretnék beleírni, hogy hülyébb vagy mint egy bandladesi.
Megkapod a felszólítást 2 héttel később, hogy rendezd a tartozásod.
16euró + 35 felszólítási díj...
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 30, 2020 15:17:51
x6)
Lenne egy közös téma a papokkal.... :D
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 30, 2020 15:18:24
x6)
és nem megengedett ministránsfiúkkal. Mert nálunk olyanok nincsenek.
Biztatási kár
(
x10)
Sep 30, 2020 15:30:23
x10)
A sodipedia szerint 2018. május 31-ig tartott az Egynadrag korszak.
De mintha valaki emlitette volna, hogy a koltozeskor mar megint csak 1 nadragot vitt magaval?
De mintha valaki emlitette volna, hogy a koltozeskor mar megint csak 1 nadragot vitt magaval?
Púpszászon hagyta az anyjánál, ami most érkezett téli ruha, szerintem azzal elküldte. + bútor!
Karib
(
x10)
Sep 30, 2020 15:42:20
x10)
Akkor bizony megint egynadrágos sodi a sodi. A linzi, a pedofil. Piszony.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 30, 2020 15:44:45
x6)
Akkor bizony megint egynadrágos sodi a sodi. A linzi, a pedofil. Piszony.
de van egy kifogástalan citromsárga "trollmágnes" kapucnis mackófelsője, hahó!
értetlen troll
Sep 30, 2020 15:50:29
de ha csak egynadrágja van aSodinak akkor miben jar amikor mosásban van az egynadrág?
*pr*
*pr*
Sep 30, 2020 15:50:29
Ásó27
(
x68)
Sep 30, 2020 15:52:18
x68)
1000 releváns kérdéssé pattanni szét
Mifaaaaaaaaaaaan
zsidókvagytok
Sep 30, 2020 15:52:42
de ha csak egynadrágja van aSodinak akkor miben jar amikor mosásban van az egynadrág?
*pr*
*pr*
nem megy be dolgozni :D
Sep 30, 2020 15:52:42
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 30, 2020 15:54:58
x7)
Sneci, neked mi a faszért képződik/habosodik ennyi nyál a szádban beszéd közben? Ez valami retartdképesség?
hehe
-
Sep 30, 2020 15:55:47
Nincs mosásban :) Hahó!
Sep 30, 2020 15:55:47
Faszaság van
Sep 30, 2020 16:05:10
Tyényleg, Tyodi, hoty mety a tyajoszász a faszmonológok ótya?
Sep 30, 2020 16:05:10
zsidókvagytok
Sep 30, 2020 16:09:39
Tyényleg, Tyodi, hoty mety a tyajoszász a faszmonológok ótya?
lassan találkozik a német csibével, ismertebb nevén cigánymárkkal
Sep 30, 2020 16:09:39
Ételfutár
Sep 30, 2020 16:20:45
Hihetetlen hogy képes valaki majd húszmillió forintot minden szarra elverni úgy hogy közben egy nadrágra nem jut belőle. Ennyi pénzből, sőt a töredékéből komplett ruhatárat lehetett volna venni, elmenni borbélyhoz, kozmetikushoz, akik talán tudtak volna valami olyat kifaragni a vekniből amitől nem undorodnak az emberek. Helyette ment inkább velvindessz meg ötvenezres halacska márkicának.
Még mindig felfoghatatlan hogy valaki még a hitelből rongyrázást is képes elbaszni
Még mindig felfoghatatlan hogy valaki még a hitelből rongyrázást is képes elbaszni
Sep 30, 2020 16:20:45
Faszaság van
Sep 30, 2020 16:22:36
Karaokés stream mikor lesz?
Sep 30, 2020 16:22:36
Vonzas torvenye
Sep 30, 2020 16:24:39
Hihetetlen hogy képes valaki majd húszmillió forintot minden szarra elverni úgy hogy közben egy nadrágra nem jut belőle. Ennyi pénzből, sőt a töredékéből komplett ruhatárat lehetett volna venni, elmenni borbélyhoz, kozmetikushoz, akik talán tudtak volna valami olyat kifaragni a vekniből amitől nem undorodnak az emberek. Helyette ment inkább velvindessz meg ötvenezres halacska márkicának.
Egyszeruen nincs ra igenye. Legyen meg a 23 fok, girosztalturmix, tutuke, futyizes es elbaszhato hitel es neki ez eleg.
Fodraszhoz sem kepes elmenni a fanszorpamaccsal a fejen, mert nem zavarja, hogy egy csovesnek nez ki.
Sep 30, 2020 16:24:39
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 30, 2020 16:25:50
x2)
elbaszhato hitel = biztonsági keret/megtakarítás
-
Sep 30, 2020 16:26:51
Cigányfasz, meztelen kisgyerekek fasza, meg kütyük, amikkel a saját faszát kamerázza, alapvetően ezekre van csak igénye, nadrágra, rendes élőhelyre, stb. nem igazán.
Sep 30, 2020 16:26:51
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 30, 2020 16:35:16
x37)
Vajon hogy ment ma a melócsá? Ha Márknak azt mondta, hogy fosik attól, hogy kirúgják, akkor az úgy is van. Tehát a fatászpika is tisztában van azzal, hogy nem sokra fog menni a célzatos kérdésekkel, itt eredményt kéne felmutatni.
p00p
(
x2)
Sep 30, 2020 16:40:21
x2)
Púp, ha vissza akarsz térni Berlinbe, akkor ne sokáig szarakodj, mert ha megint lezárják a határokat, akkor beszoptad, ott kell maradnod a labancoknál bizonytalan ideig.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Winkowitch
Sep 30, 2020 16:49:21
Nekem sneci ruházkodásában az a kedvencem, hogy olyan, mint egy földönkívüli lény, aki megpróbál beépülni az emberek közé azzal, hogy megnézi, mi a trend épp. Ez kiterjedt arra, hogy lett egy Under Armour pólója is, mert most mindenki azzal a márkával hirdeti, hogy mekkora gym patkány. Vagy volt/van Samsung okosórája, amivel a gyökér úszást akart mérni, pedig a valóság az, hogy néhány kör után tuti kiköpi a tüdejét, hiába low impact sport.
Sep 30, 2020 16:49:21
Hahó
(
x136)
Sep 30, 2020 16:50:49
x136)
Púp, ha vissza akarsz térni Berlinbe, akkor ne sokáig szarakodj, mert ha megint lezárják a határokat, akkor beszoptad, ott kell maradnod a labancoknál bizonytalan ideig.
dehogy akar ő visszatérni berlinbe. addig fog linzben maradni, amíg ki nem rúgják.
Ásó27
(
x68)
Sep 30, 2020 16:53:50
x68)
Mivel sodinak az a célja, hogy Berlinbe visszajusson, és még egy célját sem sikerült elérnie, valószínűleg tényleg soha nem fog már berlini pedofil lenni.
Mifaaaaaaaaaaaan
seymour schwartz
(
x6)
Sep 30, 2020 16:56:09
x6)
Vajon hogy ment ma a melócsá? Ha Márknak azt mondta, hogy fosik attól, hogy kirúgják, akkor az úgy is van.
Azt azért szeretném megjegyezni, hogy a Púpos BÁRMILYEN fajta munkára alkalmatlan, már csak azért is, mert egy gyerekeknek szánt játékkal nem tud 5-10 percnél többet játszani, utána elkezd kurvaanyázni. Itt most is, mint mindig inkább a rendszer tűrőképessége a vizsgálat tárgya. Rajtuk múlik, hogy meddig tűrik meg a Púpost. Ez egyszer már el lett játszva Berlin, Germany környékén, a kérdés csak az, hogy a sógoroknál mennyi a tűréshatár. Egyébként ha tényleg 1 hónap a próbaidő, akkor lehet, hogy ők is finanszíroznak a Púposnak még pár évet ezen a bolygón.
Bejlin
(
x8)
Sep 30, 2020 17:08:33
x8)
Ma tuti jól telhetett neki a melócsában a nap. A fél cég hozzá jár információért mit hogyan lehetne kivitelezni, mivel az önéletrajzában is benne van hogy mindenben több éves tapasztalattal rendelkezik. Ezért nemigen tud haladni a saját feladatával mert minden idejét lefoglalja hogy a többi kollégájának segítsen.
Ebédidőben megbeszélik ki hogyan tud spórolni erre Endre előadja hogy ő nem költ olyan felesleges úri dolgokra mint például nadrág. Elég neki 1 darab is, szíve szerint pőrén járna. Vannak az életben fontosabb dolgok is. Mint például a PS 5 vagy egy okostelefon. Ezen tanításait a kollégái könnyes szemekkel hallgatják majd tapssal jutalmazzák hogy micsoda géniusz.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Ebédidőben megbeszélik ki hogyan tud spórolni erre Endre előadja hogy ő nem költ olyan felesleges úri dolgokra mint például nadrág. Elég neki 1 darab is, szíve szerint pőrén járna. Vannak az életben fontosabb dolgok is. Mint például a PS 5 vagy egy okostelefon. Ezen tanításait a kollégái könnyes szemekkel hallgatják majd tapssal jutalmazzák hogy micsoda géniusz.
Hahó
(
x136)
Sep 30, 2020 17:17:44
x136)
szerintem linz úgy fog bevonulni a snecológia történelmébe, mint a tragédiák városa.
- ott (a környéken) volt amikor közölték vele a kirúgást
- ott volt amikor az ogre kirúgta
- ott vesztette el a telefonját
- 2 milliós költözés
- troll felderítés
- pedofil tényfeltárás a linzi fb csoportban
és ami még jön: újabb kirúgás, teljes eladósodás. és még ki tudja.
persze mindenért márk a hibás, hiszen ő beszélte rá linzre a pedofilt.
- 2 milliós költözés
- troll felderítés
-
Sep 30, 2020 17:17:57
Ma tuti jól telhetett neki a melócsában a nap. A fél cég hozzá jár információért mit hogyan lehetne kivitelezni, mivel az önéletrajzában is benne van hogy mindenben több éves tapasztalattal rendelkezik. Ezért nemigen tud haladni a saját feladatával mert minden idejét lefoglalja hogy a többi kollégájának segítsen.
További sportolási lehetőség ha ebéd helyett konteót fogyasztunk Facebook share körettel találva.
Attól lesz fényes és egészséges a púp
Sep 30, 2020 17:17:57
p00p
(
x2)
Sep 30, 2020 17:26:51
x2)
Akar, csak nem tud/mer.
Elsőéves
(
x3)
Sep 30, 2020 17:30:43
x3)
Akar, csak nem tud/mer.
Ha tökös lenne, hazajönne, szembenézne a múltjával, bocsánatot kérne mindenkitől, akit megbántott a náculásával. Utána pedig befizetné az államháztartásba, amit a magyar emberektől ellopott. Szerezne egy rendes szalagmunkát mint a kisszaros és azzal élete végéig ellenne, még streamelgethetne is nyugodtan, mert ha valóban tökös lenne és őszintén szembefordulna az összes szemétséggel, amit eddig elkövetett, akkor az itt lévő emberek többsége támogatná abban, hogy rendbe hozza az életét.
A trollok eddig is nagyon sok mindenben segítettek neki, csak ő úri gőgből leszarta és inkább fütyizett meg nagypofával zsidózott. Hát annak meg ez a mai állapot lett a következménye.
p00p
(
x2)
Sep 30, 2020 17:36:17
x2)
Endre, mennyi a rendelkezésre álló hitelkereted? Mindet vedd fel, tedd be egy papírzacskóba, aztán ülj fel az első buszra Berlin felé. Út közben foglalsz egy airbnb-t, ott megszállhatsz pár napra, közben találsz rendes albérletet.
Feleslegesen kínzod magad Ausztriában, ha annyira szar, mint amilyennek lefested. Egy életed van, később bánni fogsz minden egyes napot.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Feleslegesen kínzod magad Ausztriában, ha annyira szar, mint amilyennek lefested. Egy életed van, később bánni fogsz minden egyes napot.
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 30, 2020 17:38:00
x9)
Hagyjuk már ezeket a "hogyan tehetné a korcs rendbe az életét" hipotéziseket.
A púpos sose fogja rendbe tenni az életét, mert még csak a feddhetőség írmagja is hiányzik belőle.
Az ő fejében mindent a lehető legjobban csinált (és csinál!), csak valami pénzügyi anti-Xfaktor miatt nem sikerült neki semmi.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
A púpos sose fogja rendbe tenni az életét, mert még csak a feddhetőség írmagja is hiányzik belőle.
Az ő fejében mindent a lehető legjobban csinált (és csinál!), csak valami pénzügyi anti-Xfaktor miatt nem sikerült neki semmi.
p00p
(
x2)
Sep 30, 2020 17:38:48
x2)
Gondolj bele, mennyire jó lenne most egy berlini kávézóban szürcsölni a kávét, nézni az elhaladó embereket (németek!), közben relaxálni. Újra otthon éreznéd magad.
Kilóg a kanóc, bazmeg
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 30, 2020 17:40:40
x1)
A púpfal hasít csak ide nem tolja fel a képét a gyagyás. Nem ezért van lehetőséged velünk beszélni, Endre! Hálásabb is lehetnél. Na, sürgősen tipegjél ide mert beszámoló van. Te 2006 hőscincére. :)
p00p
(
x2)
Sep 30, 2020 17:42:14
x2)
Én Budapesten érzem otthon magam, ha máshol vagyok, pár nap után már nagyon hiányzik, szóval meg tudom érteni. Te valahogy így lehetsz Berlinnel. A tv torony alatt elsétálni, a kedvenc gyrososodnál megkajálni, majd szétnézni a Saturn-ban... Sok mindent megadnál az érzésért, mi?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Hahó
(
x136)
Sep 30, 2020 17:43:03
x136)
ha csak a pedófalat pörgeti, és nem számol be, az annak a jele, hogy baj van a melócsában. méghozzá nagy baj, mert annyi lelkierő sincs benne, hogy leírja, mekkora faszaság van.
p00p
(
x2)
Sep 30, 2020 17:43:30
x2)
A megoldás közelebb van, mint gondolnád, ott van a zsebedben, néhány plasztikkártya formájában.
Kilóg a kanóc, bazmeg
p00p
(
x2)
Sep 30, 2020 17:50:13
x2)
Esteledik, gyülekeznek a fiatalok, kezdődik az éjszakai nyüzsgés.
Egy kis esti séta?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Egy kis esti séta?
.SziasodiViszlátsodi
Sep 30, 2020 17:51:58
A linzi kataklizma, mikor a hitelpillérek leomlottak és a gát ami a Schwanzensee-t tartotta vissza a kis falucskától - amit nevezzünk mondjuk Autiburgnak - átszakadt és a falu lakossága menekülni kényszerült. Egyenlőre nem tudni vannak-e túlélők, de majd az idő megmondja.
Sok sikert kapitány, látom utoljára szeretnéd elhagyni a hajót, csak nehogy belefulladj a jéghideg, elementális erővel érkező, sötét farkak masszájába.(Lehet nem ártott volna kicsit kontrollálni a vízszintet, mondjuk nem megtakarításnak vagy kölcsönnek kezelni a hitelt, de ne is hallgass rám én sajnos nem vagyok szakértő.)
Sok sikert kapitány, látom utoljára szeretnéd elhagyni a hajót, csak nehogy belefulladj a jéghideg, elementális erővel érkező, sötét farkak masszájába.(Lehet nem ártott volna kicsit kontrollálni a vízszintet, mondjuk nem megtakarításnak vagy kölcsönnek kezelni a hitelt, de ne is hallgass rám én sajnos nem vagyok szakértő.)
Sep 30, 2020 17:51:58
p00p
(
x2)
Sep 30, 2020 17:54:40
x2)
Azért a berlini Saturn menőbb, mint a linzi (media markt?).
Sokat jártál ide púp?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Sokat jártál ide púp?
sodika
Sep 30, 2020 17:56:06
Nem, ma megint azzal jöttem haza, hogy szubjektíve maximálisan elégedett vagyok a saját teljesítményemmel.
Nem olyan egyértelmű ez a tartalomstruktúra, de most már vágom, az a lényeg.
Bankszámlám viszont ma se lett. Az online bank, amit hétfőn elintéztem, 7-10 nap után küldi a dolgokat. Ebédszünetben ezért bementem személyesen az egyik bankba, de ott is ugyanazt mondták, hogy jaj, hát az rögtön nem megy.
Úgyhogy írtam egy emailt a titkárnőnek, hogy ez a szitu. Hogy Magyarországon és Németországban pár perc bankszámlát nyitni, de valamilyen okból kifolyólag itt Bangladesben sokkal körülményes. Úgy néz ki, hogy egy-két héten belül esélyem sincs, hogy osztrák bankszámlám legyen. Úgyhogy addig is legyenek kedvesek a németet használni.
A Banglades kivételével.
De azután, hogy a szolgáltatások német színvonalához vagy szokva, nagyon nehéz felfogni ezt a középkori szart, amiben a labancok élnek.
Bakker, szerettem volna például pár hete az anyukámtól elhozott készpénzt befizetni a német számlámra. Voltam vagy öt helyen, még postás is, és mindenhol azt mondták, hogy jaj, olyat nem lehet.
Nehezen hiszem el, hogy itt ezek egyáltalán ismerik a pénzt, és nem cserekereskedelem van. Borzalmasan elmaradott szar.
Ennél Budapesten ezerszer fejlettebbek és kényelmesek a pénzügyi szolgáltatók. Bemész egy bankfiókba, be tudsz egy ottani számláta fizetni pénzt bárhol. Itt olyan se lehet.
Bankszámlám viszont ma se lett. Az online bank, amit hétfőn elintéztem, 7-10 nap után küldi a dolgokat. Ebédszünetben ezért bementem személyesen az egyik bankba, de ott is ugyanazt mondták, hogy jaj, hát az rögtön nem megy.
Úgyhogy írtam egy emailt a titkárnőnek, hogy ez a szitu. Hogy Magyarországon és Németországban pár perc bankszámlát nyitni, de valamilyen okból kifolyólag itt Bangladesben sokkal körülményes. Úgy néz ki, hogy egy-két héten belül esélyem sincs, hogy osztrák bankszámlám legyen. Úgyhogy addig is legyenek kedvesek a németet használni.
A Banglades kivételével.
De azután, hogy a szolgáltatások német színvonalához vagy szokva, nagyon nehéz felfogni ezt a középkori szart, amiben a labancok élnek.
Bakker, szerettem volna például pár hete az anyukámtól elhozott készpénzt befizetni a német számlámra. Voltam vagy öt helyen, még postás is, és mindenhol azt mondták, hogy jaj, olyat nem lehet.
Nehezen hiszem el, hogy itt ezek egyáltalán ismerik a pénzt, és nem cserekereskedelem van. Borzalmasan elmaradott szar.
Ennél Budapesten ezerszer fejlettebbek és kényelmesek a pénzügyi szolgáltatók. Bemész egy bankfiókba, be tudsz egy ottani számláta fizetni pénzt bárhol. Itt olyan se lehet.
Sep 30, 2020 17:56:06
sodika
Sep 30, 2020 17:57:26
Esteledik, gyülekeznek a fiatalok, kezdődik az éjszakai nyüzsgés.
Egy kis esti séta?
Egy kis esti séta?
Linz az szebb. Itt csak a gáz, hogy nem lehet elmenni sehova csavarogni. Pesten vagy Berlinben lehet menni. Itt nem, mert az van, ahol lakom, és azon túl a mordor.
Sep 30, 2020 17:57:26
sodika
Sep 30, 2020 17:58:48
A kínomban már a WU-val saját magamnak akartam WU-val küldeni. A bankszámlámra. Erre a csávó személyes átvételre vitte be a rendszerbe. Mondom, bazmeg. Megijedtem, hogy át kell utaznom a határon, ha vissza akarom szerezni azt a pénzt, de szerencsére vissza lehetett csinálni a hülyeségét.
Sep 30, 2020 17:58:48
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 30, 2020 17:59:44
x19)
Nem, ma megint azzal jöttem haza, hogy szubjektíve maximálisan elégedett vagyok a saját teljesítményemmel.
A Banglades kivételével.
A Banglades kivételével.
Pesten se lehet az otpben befizetni erste számlára te gyökér, csak saját bankban
sodika
Sep 30, 2020 17:59:54
A régi blogomon ezt ellenségismeretként hangsúlyoztam ki, de ma már konszolidáltabb időket élünk. :DDD
Sep 30, 2020 17:59:54
p00p
(
x2)
Sep 30, 2020 18:00:04
x2)
Gondolom, csak a főnök nincs így ezzel, aztán a végén ő dönt a kirúgásodról.
Fuvolázó Kobold
Sep 30, 2020 18:00:28
Sep 30, 2020 18:00:28
-
Sep 30, 2020 18:01:26
A Banglades kivételével.
A Banglades kivételével.
A pénz az nem létezik Púpos!!!
Sep 30, 2020 18:01:26
sodika
Sep 30, 2020 18:01:28
Az ingatlanos Erste számlájára próbáltam az Erste fiókban, és nem lehetett. Agyrém az egész, akárcsak az azonnali, kényelmes bankszámlanyitás, ami nem csak Németországban, de még Budapesten is tök természetes.
Sep 30, 2020 18:01:28
reqviem4
Sep 30, 2020 18:01:55
A gyerekekről miért nem írtál a régi blogodon petyofil Sodi ?!
Sep 30, 2020 18:01:55
Vadászbika
Sep 30, 2020 18:02:09
szerintem linz úgy fog bevonulni a snecológia történelmébe, mint a tragédiák városa.
- 2 milliós költözés
- troll felderítés
- 2 milliós költözés
- troll felderítés
Akkor ennek (kár)örömére eszem egy kis linzert. :D
Sep 30, 2020 18:02:09
sodika
Sep 30, 2020 18:02:11
Sep 30, 2020 18:02:11
A szauna szatírja
(
x1)
Sep 30, 2020 18:05:13
x1)
sodika
Sep 30, 2020 18:05:16
A szolgáltatásokat Magyarországon és Németországon is nagyon komolyan veszik, és magas színvonalom nyúltják. A labancok még Pesti szinttől is fényévekre vannak. Pfuj...
Sep 30, 2020 18:05:16
sodika
Sep 30, 2020 18:06:02
Nem érted a lényeget. Faszán elsajátítottam minden, a feladat által eddig érintett tudást, és ez szerintem tök jó.
Sep 30, 2020 18:06:02
-
Sep 30, 2020 18:07:00
Nem ez volt a kérdés
Sep 30, 2020 18:07:00
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 30, 2020 18:08:07
x19)
Ezt nehezen hiszem,l. Nem lehet, hogy rosszul fejezted ki magad?
Befizetés helyett lehet közös faszverést emlitettél a pénztáros ugyintező srácnak.
Vadászbika
Sep 30, 2020 18:08:51
Hogy Magyarországon és Németországban pár perc bankszámlát nyitni, de valamilyen okból kifolyólag itt Bangladesben sokkal körülményes.
Mondd a főnökeidnek is, ha mered, hogy Banglades, a kurva anyád!
Sep 30, 2020 18:08:51
Hahó
(
x136)
Sep 30, 2020 18:09:08
x136)
tehát még mindig NEM vagy kész a feladattal amit több mint egy hete kaptál???
Hahó
(
x136)
Sep 30, 2020 18:10:59
x136)
masnizza magának, hogy ugyan még mindig nem készült el a feladattal, de a félkész eredménnyel elégedett.
kár, hogy a főnök úr viszont nem elégedett.
seymour schwartz
(
x6)
Sep 30, 2020 18:11:30
x6)
És ezzel a főnökúr is egyetért?
Penzmento
(
x6)
Sep 30, 2020 18:12:31
x6)
Ezt kivételesen felpontoztam. A saját magad legnagyobb ellensége vagy.
A szauna szatírja
(
x1)
x1)
De ez nem tanfolyam hogy most készítsenek fel a munkádra ez már a munka hahó!
Hahó
(
x136)
Sep 30, 2020 18:13:35
x136)
sneci, a próbaidő végén nem szubjektíve, hanem objektíve fogják értékelni, hogy milyen feladatot adtak neked, és azt mikorra tudtad megcsinálni és milyen eredménnyel.
addig nem kapsz másik feladatot, amíg a múlt hetit nem csináltad meg készre.
ha nem leszel kész vele 100 %-ra napokon belül, akkor majd hümmögnek egyet, és lehet, hogy már nem is kapsz másik feladatot.
addig nem kapsz másik feladatot, amíg a múlt hetit nem csináltad meg készre.
ha nem leszel kész vele 100 %-ra napokon belül, akkor majd hümmögnek egyet, és lehet, hogy már nem is kapsz másik feladatot.
Fuvolázó Kobold
Sep 30, 2020 18:14:34
Hallgat a "KORCS" névre:DD ünnepnap a mai!
Sep 30, 2020 18:14:34
Hahó
(
x136)
Sep 30, 2020 18:15:29
x136)
A régi blogomon ezt ellenségismeretként hangsúlyoztam ki,
A régi blogomon ezt ellenségismeretként hangsúlyoztam ki,
ja, a régi szép idők, amikor még azt hazudtad, hogy te nem is vagy antiszemita náci szardarab, mivel te csak a cionisták ellen vagy, nem a zsidók ellen. köszönjük szépen az utólagos beismerést, de végül is tudtuk, hogy hazudsz.
Hahó
(
x136)
Sep 30, 2020 18:18:56
x136)
most megnéztem, 23-án, azaz egy hete kaptad a ticketet. egy órás munka az infós trollok szerint. és te egy hét alatt sem készültél el vele.
sneci, tudod, hogy ez mit jelent a főnök úr szemében szubjektíve?
sneci, tudod, hogy ez mit jelent a főnök úr szemében szubjektíve?
xray
(
x21)
Sep 30, 2020 18:20:08
x21)
repülni is fog, csak meg kell várni, h kinőjön a szárnya. A trollok eddig is nagyon sok mindenben segítettek neki, csak ő úri gőgből leszarta és inkább fütyizett meg nagypofával zsidózott. Hát annak meg ez a mai állapot lett a következménye.
sodika
Sep 30, 2020 18:23:12
most megnéztem, 23-án, azaz egy hete kaptad a ticketet. egy órás munka az infós trollok szerint.
Egy napos, ha már kened-vágod azt a rendszert, mely állapotba én mostanra kerültem.
Sep 30, 2020 18:23:12
sodika
Sep 30, 2020 18:23:59
sneci, a próbaidő végén nem szubjektíve, hanem objektíve fogják értékelni, hogy milyen feladatot adtak neked, és azt mikorra tudtad megcsinálni és milyen eredménnyel.
Ha a második ticket-emtől kezdve ez lesz a mérce, akkor nagyon helyesen járnak el.
Sep 30, 2020 18:23:59
A szauna szatírja
(
x1)
Sep 30, 2020 18:25:36
x1)
De nem lesz kész ez sem. Enged el!
sodika
Sep 30, 2020 18:26:27
:D
okosodom
napnta
és ezjó
okosodom
napnta
és ezjó
Sep 30, 2020 18:26:27
sodika
Sep 30, 2020 18:26:34
naponta, nah
Sep 30, 2020 18:26:34
xray
(
x21)
Sep 30, 2020 18:26:56
x21)
Sep 30, 2020 18:26:56
sneci, mondd meg nekik, h a ticket nem lóversenyre szól. szóval, kussoljanak. Sep 30, 2020 18:26:56
bolgár jeti
(
x30)
Sep 30, 2020 18:27:05
x30)
Andi hogy van mostanában SoDI? Még mindig bolondos a tekintete? Márké is bolondos?
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 30, 2020 18:27:23
x2)
:D
okosodom
napnta
és ezjó
okosodom
napnta
és ezjó
Máris részeg vagy?
sodika
Sep 30, 2020 18:27:54
sneci, mondd meg nekik, h a ticket nem lóversenyre szól. szóval, kussoljanak.
A felfogásom szerint a legelső evidens módon a legkevésbé sem, a másodiktól kezdve evidens módon már némileg, és egyre jobban.
Sep 30, 2020 18:27:54
-
Sep 30, 2020 18:29:27
Szubjektíve jól teljesítettél, objektíve meg nem tudod, ez eddig oké.
De csak mondtak valamit nem? Hosszú beszélgetés volt a vezető fejlesztővel? Találtak újabb hibákat? Mikorra kell újra bemutatnod a feladatot?
Sep 30, 2020 18:29:27
sodika
Sep 30, 2020 18:31:44
De csak mondtak valamit nem?
Miről?
Sep 30, 2020 18:31:44
Hahó
(
x136)
Sep 30, 2020 18:31:50
x136)
sodika
Sep 30, 2020 18:32:27
Holnap délelőtt majd jelzem nekik, hogy minden észrevétel sikeresen lett implementálva, és ezeket mostantól akkor megtanultam, ami fasza. Hogyan tovább?
Sep 30, 2020 18:32:27
sodika
Sep 30, 2020 18:32:50
Sep 30, 2020 18:32:50
Hahó
(
x136)
Sep 30, 2020 18:34:06
x136)
de miért a másodiktól? tudod mi lesz a mérce? hogy mások, akik előtted érkeztek a céghez, milyen gyorsan tanulták meg a helyi rendszert, és az elvárásokhoz képest mennyi idő alatt teljesítették az első ticketet.
mindig van mihez mérni. ez a te nagy peched.
moshe dayan
(
x2)
Sep 30, 2020 18:35:46
x2)
Holnap délelőtt majd jelzem nekik, hogy minden észrevétel sikeresen lett implementálva, és ezeket mostantól akkor megtanultam, ami fasza. Hogyan tovább?
törvénytelenül röhögök rajtad te kommunikációképtelen senkiházi szar gyernőtt
-
Sep 30, 2020 18:36:28
Miről?
A megoldásodról. Az első ticketről. Hogy mennyire oldottad meg jól, mit kell még kijavítani, elégedettek-e veled, mi a határidő a javításra, stb.
Beszéltél ma egyáltalán a vezető fejlesztővel, vagy már hozzád se szól?
Sep 30, 2020 18:36:28
Hahó
(
x136)
Sep 30, 2020 18:38:28
x136)
de mivel vagy elégedett? a kudarccal? olyan vagy mint a maratonista, aki nem ért célba szintidőn belül, de elégedett magával, mert szépen futott.:)
innentől számodra csak az maradt, hogy hetyetyezzél a főnök úrnak. ha kész lenne a ticket, akkor az eredmény önmagáért beszélne. így viszont magyaráznod kell a bizonyítványt, hogy miért nem shikerült teljesíteni a feladatot.
kurva kemény masnizás lesz ez, pedofil.
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 30, 2020 18:40:31
x19)
Pénteken kérdezte a főnök, hogy mizu a tickettel.
Hnap meg már csütörtök és még mindig nincs kész XD
Hnap meg már csütörtök és még mindig nincs kész XD
p00p
(
x2)
Sep 30, 2020 18:40:53
x2)
Pont a legelső feladatnál kellett volna remekelned, ott belőnek téged egy szintre, ez nálad a junior alattira shikerült.
Hogy nézett ki az álláshirdetés, amire jelentkeztél, teljesen pályakezdőt kerestek, vagy tapasztalt fejlesztőt?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Hogy nézett ki az álláshirdetés, amire jelentkeztél, teljesen pályakezdőt kerestek, vagy tapasztalt fejlesztőt?
Hahó
(
x136)
Sep 30, 2020 18:41:19
x136)
hogyan tovább? megkérdezik, hogy akkor kész van? igen vagy nem? ha igen, akkor megnézik, hogy 100 %-ra, hibamentesen működik-e. ha nem, akkor pedig azt fogják mondani, hogy dolgozz rajta, de ezt már lesajnáló mosollyal fogják mondani, és megy majd a mail az ügyvezetőnek és a hr-esnek, hogy másik embert kell keresni, mert veled melléfogtak.
kibaszott egyszerű ez a történet, csak te masnizod magadnak.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 30, 2020 18:44:10
x38)
Szerda van, sneci! Másfél hete nincs kész a 15 soros kód, pedig te már pénteken (!!) azt hazudoztad, hogy kvázi kész van, majd otthon (LOL) megcsinálod egy fél óra alatt. SZERDA VAN!!! Még mindig nincs kész! És ma el is sunnyogtad a status-update beszélgetést a feletteseddel. Kvázi egész nap csak a billentyűket és a faszodat verted, és kummantottál. A HR-es néninél már készül az elbocsátó szép üzenet!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
p00p
(
x2)
Sep 30, 2020 18:46:07
x2)
Azt ígérte a főnöknek, hogy hétvégén megcsinálja (nem alszom éjjel hehehe), de most csütörtökre se lesz kész. Így kell csalódást okozni a főnökúrnak rögtön az elején.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Hahó
(
x136)
Sep 30, 2020 18:46:23
x136)
sneci, hidd el, hogy már vonogatják a szemöldöküket egymás között:
"lolbazmeg, az új srác még mindig nincs kész a feladattal amit egy hete adtam neki."
"nebassz, ezt komolyan mondod?"
már volt egy ilyen beszélgetés a vezető fejlesztő és a kirendeltségvezető között. de ezt te is sejted valahol.
"lolbazmeg, az új srác még mindig nincs kész a feladattal amit egy hete adtam neki."
"nebassz, ezt komolyan mondod?"
már volt egy ilyen beszélgetés a vezető fejlesztő és a kirendeltségvezető között. de ezt te is sejted valahol.
Fekete bikapata
Sep 30, 2020 18:46:47
Gyagyás, nem látom a képeket a medencés irodáról, a Superb-ről, a németcsibéről, a dagadó izmokról...
Faszán fizeti vissza mindenki a tartozását?
Tvíccsól projekt mikor indul, 2030-ban?
Faszán fizeti vissza mindenki a tartozását?
Tvíccsól projekt mikor indul, 2030-ban?
Sep 30, 2020 18:46:47
p00p
(
x2)
Sep 30, 2020 18:47:05
x2)
Azt nem tudom, mivel telik a 8 munkaórája. Meredten ül a képernyő előtt?
Kilóg a kanóc, bazmeg
bolgár jeti
(
x30)
Sep 30, 2020 18:48:22
x30)
Pont a legelső feladatnál kellett volna remekelned, ott belőnek téged egy szintre, ez nálad a junior alattira shikerült.
Junior-medior. Az 55k nem sok, főleg autó és egyebek nélkül, de az már nem a teljesen kezdő szint.
Szerintem nagy vidámsággal fogják majd nézni, ahogy beletanul a keretrendszerbe, úgy hogy ott ül mellette a senior és nem kérdez semmit :)
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 30, 2020 18:49:34
x1)
A Banglades kivételével.
A HR-es néninél már készül az elbocsátó szép üzenet!
Endre a HR is kihagyja, pedig azt szeretnék beleírni, hogy hülyébb vagy mint egy bandladesi.
sodika
Sep 30, 2020 18:51:04
Büdös geci főbérlő cég meg 16 napról küldött számlát, nyilván mert 14-én este adták oda a kulcsot. :D
Írok nekik egy álnaív levelet, hogy 500 eurónak 250 a fele, és nem 266, itt valamit el tetszettek számolni a gecibe.
Az októberi 500 eurót elutalom nekik, 250-et már kaptak, de ezt a 16 eurót lófaszt kapják meg.
Írok nekik egy álnaív levelet, hogy 500 eurónak 250 a fele, és nem 266, itt valamit el tetszettek számolni a gecibe.
Az októberi 500 eurót elutalom nekik, 250-et már kaptak, de ezt a 16 eurót lófaszt kapják meg.
Sep 30, 2020 18:51:04
Dögles
Sep 30, 2020 18:52:01
Mennyi penzed maradt fizuig?
Sep 30, 2020 18:52:01
medvezsidaj
Sep 30, 2020 18:52:18
Utald Márknak majd ő intézi a továbbiakat.
Sep 30, 2020 18:52:18
sodika
Sep 30, 2020 18:52:37
Egész napként számolják, hogy aznap este adták oda a kulcsokat? Baszódjanak már meg, LOL :D
Sep 30, 2020 18:52:37
bolgár jeti
(
x30)
Sep 30, 2020 18:52:43
x30)
Büdös geci főbérlő cég meg 16 napról küldött számlát, nyilván mert 14-én este adták oda a kulcsot. :D
Megkapod a felszólítást 2 héttel később, hogy rendezd a tartozásod.
16euró + 35 felszólítási díj...
110 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Bethlehemstraße 26, 4020 Linz, Ausztria