akkor nem volt ekkora a szád amikor andi lekoptatott, volt ott könyörgős péküljünki meg szomorú magány
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
5+ éve vagy kint, rég szerezned kellett volna barátokat, meg kellett volna tanulnod rendesen a nyelvet. De te egy selejt vagy, akit mindenki utál, ezért vagy magányos, és így is fogsz megdögleni
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Ilyen kisebb gányoldák esetén németes-telefonos Trollégák próbálkozhatnának azzal, hogy gémeskútországi HR-esként bemutatkozva referencia ellenőrzést végeznek Recskás CV-jén és csak röviden érdeklődnek, hogy valóban náluk dolgozott-e... :D
ezt még írd most le 5x másképp, danke..
az mondjuk csak rólad állít ki szegénységi bizonyítványt, hogy ennyi év után sem érted a "más nyelven karattyolást"
baszki, aki segédmunkásnak megy ki, az is hamarabb és jobban tanulja meg a nyelvet, mint te, te sztárprogramozó
Az a baj a "jobboldali értékek"-kel, hogy a szó önmagában oximoron, mert azokat az "értékeket" amiket a mai jobboldal annak gondol (ostoba vallásos néphülyítés, korrupció, miegymás) csak a fideszes gyökerek tartják értéknek, szóval ezekről tényleg nem lehet másképp beszélni, mint ostoba demagóg propagandával, egyébként Bayer is pontosan ezt teszi.
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Én is sötétkék voltam, de nem tudok belépni már egy éve kb., írtam is neked mailt tavaly nyáron, válaszoltál is.
"Sajnos bannolva lettél."
Ez van mindig mikor próbálok bejelentkezni, de igazából nem zavar, ritkán kommenteltem.
Ezt csak azért írom, hátha SoDI valamit elkúrt a rencerben és hasznos az info neki.
Endre, te itthon is egyedül voltál, és nem értetted mit mondanak az emberek mert nem érted a kapcsolati kommunikációt, nem tudod értelmezni az emberek reakcióit, és csak tapasztalati úton próbálsz válaszokat generálni.
Az Andis táblázatod szerint valahol megtanítottak, hogy neked Aspergeresként , hogy kell ezt a tapasztalati utat járni.
A magadra utalásról meg annyit, hogy képtelen vagy önmagadról emberhez méltó módon gondoskodni, neked szükséged van gazdatestre ahonnan tanulhatsz aki irányít, amióta ez nincs meg a testi szellemi romlásod felgyorsult.
Hát kellett neked felvágni a 800 fütyivel, így szokott ez lenni ha a pórnép megérzi a pénzszagot. Csakhogy téged még egy ferrariba se nagyon szopnának le, továbbá, 19m adóságod van. Hahó!
Nem állítottam, hogy soha senki nem lett innen bannolva. Én leggyakrabban álsodikázásért bannolok, de más adminoknak könnyebben eljár a keze.
Azt hiszem azt írtam neked annak idején, hogy regisztrálj új nicket, ezt akár most is megteheted, de többet ne jelentkezz be a bannolt felhasználóba, nehogy automatikusan kivágjon az Iron Gnome.
maximum a retard haverjaidat irritálja, meg Márkékat, de ők cserébe le is húznak rendesen. Egyikünk sem cserélne veled.
hehe
Mert pont azért támogatott mindig valaki, mert soha sehol nem jött ki a matek. De én meg sem próbáltam otthon egyedül boldogulni. Itt legalább lehetséges.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Valld be, most se jon ki a matek. Mi lett az aprilisi koltesek osszeirasaval? Addig modositottad az excelt meg szepen nem nezett ki?
Minden hónapban növekszik az adósságod
Mifaaaaaaaaaaaan
Itt se menne a bankok nélkül, mert több pénzt versz el minden hónapban, mint amennyit keresel
Itthol is meglehet élni, elég jól is. Csak innen többen elég jól megélnek. Valahogy csak a te lumpen, proli, cigány haverjaid nem élenk meg. Na meg te.
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Üzletből talán.
De nekem sose volt üzleti érzékem, és nem is lesz soha.
De most már megprobálhatod, külföldi munkatapasztalattal bárhova felvesznek.. lehet, hogy 1 millió helyett csak 900-at keresel de legalább magyar nyelt területén vagy.
Nem, hanem mert pedofil vagy.
Még zsidónak is szar vagy
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Ekkora adóssággal nem merek. Majd talán 5 év múlva.
Nem, nem jól érted. Mi azon röhögünk, hogy azt hiszed, az életmódod semmi hátránnyal nem jár, mert nagyon rossz a valóságérzékelésed. Például azt hiszed, hogy megihatsz büntetlenül napi 10-12 sört, de ez nem így van. Te bizony veszélyeztetve vagy húsbavágóan, csak olyan buta és makacs vagy, hogy nem fogod fel
ebben egyetértünk. Balek
pedofilsodiasodi
addigra bekúrnak egy tömegsirba
Klasszikus ilyen megyjegyzés, rohadjak meg, egyik nap lenyomom az arcfestősen őrjöngő Cod stream-et, másnap pedig előadom a komoly, szerény szakembert az állásinterjún.
What állásinterjú? Nem úgy volt hogy minden a legnagyobb rendben a melócsával? :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Erről beszélek, pont engem támasztasz alá. Nem érzed a veszélyt, és ez nagyon vicces
Nézd meg, mikor volt a Cod stream.
komoly, felelősségteljes munkáról meg nincs mit mondanod, mert fogalmad sincs róla.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Apámmal addig volt minden rendben, amíg lelkesen tanulta a csomókat a vitorlás vizsgához. Ezért fordulok rá most én is a drónjogsira. A gond akkor van, amikor megszűnik ez a fajta aktív lelkesedés bármi iránt.
WTF
Eddig az összes ismerősöm azért ment ki, hogy anyagilag helyreálljon!
Gyagyás, te meg kimentél eladósodni, gratula!!!
Milliós fizu mellett nyomorogsz, te vagy az élet császára, pasztmek! ;)
Kurva komcsi anyádat Recskás. A Quaestor-károsultak és anyád pénzéből menekültél külföldre, és azóta is a németek csöcsén élsz. Szerencse, hogy magyarul csak max 15 millióan beszélnek az egész világon, mert különben már nagy szarban lennél. A zsidó fizimiskád meg a származásod eddig megóvott, de jön még púpos kutyára tejeskocsi!
Ingatkanügyek
Te a faszmutogatáson meg a faszverésen kívül semmi iránt nem lelkesedel
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Igen és mi a hobbid? Mert hogy a videózáshoz 0 van ugyanis a vlogokat rendesen leszarod, a liveok borzalmasan kínosak ahogy nem tudsz játszani illetve táncolni sem (szerelni se). Ki a faszt akarsz átverni de komolyan bazdmeg endre. 0 videót gyártasz gyakorlatilag a fos vlogokat senkit nem érdekel te szerencsétlen.
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
40 évesen kétségbeesetten kapkodsz valami után, hogy ne tűnjön értelmetlennek az életed, kb hetente váltogatod, hogy mi legyen az új hobbi. Ilyenkor más már a családjával tölti az idejét, gyerekei vannak, stabil egzisztenciája, vagyona. Te meg ott ülsz a szemétdombodon magányosan, és ez kezdi áttörni az autipáncélodat, ezért kapkodsz most jobbra-balra dolgok iránt, amik szerinted pótolhatják azt, amiről te már végérvényesen lemaradtál
Endre, te már születésed óta szétestél. Nem segít semmi.
Nagy farkam van és kemény. :)
Szóval értem én a pszichológiát emögött, ezért is hanyagolom inkább mostantól a melót, mint témát.
Dehogyis ezért, hanem inkább azért, mert valamelyik trolléga jó nyomon van.
Ez az, látod, ennyi maradt neked, hogy kamerába pofázol olyanoknak, akik utálnak téged. Ezt érted el az életedben. Büszke vagy magadra?
De nincs hobbid nem fogod fel te autista?
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Hogy ez a kettő a fontos.
Magányos vagy, mint a kurvaélet. Az életben nem volt egy normális emberi kapcsolatod. Azok a retard "barátaid", akik vannak szintén messze vannak és leszarnak. Az egyedüli permanens társaságod a saját trollfórumod. Alkoholista vagy, azon kívül ki tudja milyen időzített bombák ketyegnek a testedben.
De ha már célokról beszélünk: mi a kurva anyádat akarsz az életben? Család? Az a vonat már elment. Nő? Az még összejöhet, de buzi vagy. Férfi? Igénytelen szar csöves vagy, nincs az a meleg férfi, aki szóba állna veled. Akkor mit akarsz? Foshni foghja? Aligha. Nem, te folyamatosan az őrület határát súrolod és a teljes megőrüléstől csak az autiköd meg a hangulatjavító kütyük védenek meg.
Végezetül hova akarsz ezzel az egésszel kilyukadni? Ok, pénzed van, annyit nem fogyasztasz, hogy komolyabban padlóra küldd magad és talán kirúgni sem fognak. Viszont akkor is ott van a beteg tested. Összeszámoltad már, hogy hány testrészed adhatja be az unalmast bármikor? Azokkal mit óhajtasz csinálni?
Ingatkanügyek
Ez igaz, múltkor mondta, hogy így ismerkedett meg sok "emberrel"
Mifaaaaaaaaaaaan
Amikor az új Gorillapod-okat mutatom be, és magyarázom, melyik mire lesz jó a videóknál, az mi?
Az megvan, hogy neked még sosem volt barátnőd?
Ingatkanügyek
Jobban néz ki, nincs púpja és geci nagy hasa sem. Te meg buzi vagy amúgy is.
Mifaaaaaaaaaaaan
Törpapa.
És ellene is csak addig amig több fogad van, bár már ez is kérdéses, több van-e.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
A vásárlás nem hobbi
Mifaaaaaaaaaaaan
XDDDDDD Ez de kurva szánalmas
Meg tudod magyarázni magadnak, hogy minek neked ennyi cucc? Vagy éppen ez a hobbid?
Ingatkanügyek
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
És? Azt hiszed, hogy az életkorod a probléma?
Mert rossz méretben veszi őket, nem ért hozzá
Mifaaaaaaaaaaaan
Sneci, nekem olyan a munkám, hogy ha nagyon akarnám, akkor lógó fasszal szédeleghetnék az utcán totál befüvezve munkaidőben, akkor se érdekelne senkit. Ennek ellenére nem fogsz engem soha sakál részegen, művérrel kikent arccal üvöltözni vagy lógó fasszal egy köntösben streamelni látni. Miért nem? Mert vagyok annyira empatikus a családommal, az ismerőseimmel szemben, hogy nem hoznám őket ilyen kínos helyzetbe, hogy ezt kelljen látniuk.
Te nyugodtan verjed csak Csaturbáton a faszodat meg járjál swinger klubba, mert MINDENKI LESZARJA. Anyád csak megvonja a vállát kb, mert utál téged, mint a szart. Úgy teszed tönkre magad, ahogy akarod.
Először rosszat vett, aztán vett egyszerre hármat, mert lusta volt utánanézni, hogy melyikre lesz szüksége. Most pedig egyik se volt jó, ezért vett egy ötödiket is
Dehogy szerep Endre, egy szétesett alkoholista vagy, aki ráadásul retardált is.
Mifaaaaaaaaaaaan
komoly, felelősségteljes munkáról mesélek, aközben ugyanazokban a videókban szétesett alkoholista retardáltság is szerep.
Hagyjuk már ezt Gyagyás! :)
Minden alja trash mint te, ezt nyomja amikor van fél nap tiszta pillanatuk. "Én csak szerepet játszottam" "Csak a live miatt feküdtem habzó szájjal behugyozva".
Szóval ezek szerint te amint bekapcsolod a kamerát, azonnal átszellemülsz "szétesett alkoholista retardáltá"? Ha ekkora színész fejedelem vagy, egyszer átszellemülhetnél komoly szakemberré egy programozós live erejéig, nem?
Gondolom live előtt akkurátusan szétbaszod a szobádat, hogy ne legyen tájidegen a retardált szereped egy tiszta és rendezett szobában?
Amúgy meg milyen "felelősségteljes munkáról" makogsz? Te egy szaros junior programozó vagy 40 évesen, hidd el már csak ennyiből is mindenki beáraz a cégnél :) A félanalfabéta miskolci haverjaidnak beadhatod ezt a "felelősségteljes" kamu dumádat, de ezen a forumon valódi senior-ok, lead-ek, CTO-k vannak, akik nem az "osztrák weboldal gyár"-ban dolgoznak ticket tologatóként mint te. Szóval tartsd meg ezeket a faszságokat az analfabéta "haverjaidnak".
Az már régen nem a KEZDETE a gondnak, Endre!
Az egy fosh!
Szóval ezzel a lelkesedéssel a vlogolás meg a kütyük iránt próbálod kendőzni a gondokat.
A probléma csak ott van, hogy a gondok (ha nem foglalkoznak velük, ahogy te előszeretettel teszed) csak egyre nőnek, terebélyesednek (mint a rák). Te pedig ezt úgy próbálod kezelni, hogy egyre intenzívebben kevered magad adósságspirálba a sok teljesen feleslegesen beszerzett, idióta, szar kütyü megvásárlása miatt.
Tudod amúgy milyen egy igazi hobbi? Az olyan, hogy élvezed és kérni sem kell de már kész vagy vele. A te vlogolásod viszont egy izzadtságszagú, púp a púpodon érzetet keltő valami. Minden pénteken délután négykor mi? Mikor már arról beszéltél, hogy mégse inkább szombaton lesz, hanem majd vasárnap.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Plusz nem buzi és nem pedofil.
|__o__|
Mert egy kibaszott balek vagy akit könnyű lehúzni
Na takarítás, csá
Minden egy folyamat
Szerző:
sodika
May 13, 2021 18:05:17
Válasz
(-6)
Én ezt eddig mindegyiktől megkérdeztem, mert nem értettem. Otthon ott vagytok egymásnak, mindenki magyarul beszél, mindenki a megszokott környezetében lakik, mindenki helyben tud segíteni mindenkinek. Én meg itt vagyok egyedül, idegenben, szokatlan helyen, mindenki más nyelven karattyol, és teljesen magamra vagyok utalva. Viccnek éreztem folyton, hogy onnan, ahol minden otthonos, pont hozzám fordul valaki, ahol minden idegen.
May 13, 2021 18:05:17
púpospúp
(
x2)
May 13, 2021 18:06:36
x2)
Én ezt eddig mindegyiktől megkérdeztem, mert nem értettem. Otthon ott vagytok egymásnak, mindenki magyarul beszél, mindenki a megszokott környezetében lakik, mindenki helyben tud segíteni mindenkinek. Én meg itt vagyok egyedül, idegenben, szokatlan helyen, mindenki más nyelven karattyol, és teljesen magamra vagyok utalva. Viccnek éreztem folyton, hogy onnan, ahol minden otthonos, pont hozzám fordul valaki, ahol minden idegen.
akkor nem volt ekkora a szád amikor andi lekoptatott, volt ott könyörgős péküljünki meg szomorú magány
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 18:07:21
x7)
5+ éve vagy kint, rég szerezned kellett volna barátokat, meg kellett volna tanulnod rendesen a nyelvet. De te egy selejt vagy, akit mindenki utál, ezért vagy magányos, és így is fogsz megdögleni
Löwenbräu Oktoberfestbier
May 13, 2021 18:08:01
Mielőtt szétbombázunk cégeket, nézzünk már utána máshol is, ez az ""Ingrid Stürmer MSc Webentwicklerin"" ilyen sütiékszergyáros családi egyszemélyes kis semminek tűnik.
Teljesen felesleges erőforráspazarlás 3fős családi random nanocégeket teljes vakon veretni hardcore trollkodásokkal, ennél az infó szerzésre sokkal hatékonyabb módszerek is vannak.
TLDR, mindenki úgy trollkodik ahogy akar, csak javaslom.
Teljesen felesleges erőforráspazarlás 3fős családi random nanocégeket teljes vakon veretni hardcore trollkodásokkal, ennél az infó szerzésre sokkal hatékonyabb módszerek is vannak.
TLDR, mindenki úgy trollkodik ahogy akar, csak javaslom.
Ilyen kisebb gányoldák esetén németes-telefonos Trollégák próbálkozhatnának azzal, hogy gémeskútországi HR-esként bemutatkozva referencia ellenőrzést végeznek Recskás CV-jén és csak röviden érdeklődnek, hogy valóban náluk dolgozott-e... :D
May 13, 2021 18:08:01
Autiloop
May 13, 2021 18:08:15
ezt még írd most le 5x másképp, danke..
May 13, 2021 18:08:15
-
May 13, 2021 18:09:02
az mondjuk csak rólad állít ki szegénységi bizonyítványt, hogy ennyi év után sem érted a "más nyelven karattyolást"
baszki, aki segédmunkásnak megy ki, az is hamarabb és jobban tanulja meg a nyelvet, mint te, te sztárprogramozó
May 13, 2021 18:09:02
Statisztikus Sanyi
(
x2)
May 13, 2021 18:09:16
x2)
Közélet mondjuk, mint a Potyondi Edina.
Csak jobboldali értékekkel.
A The Fair Right látszólag ilyesmivel próbálkozik, de az gáz, mert inkább fideszes demagóg propaganda.
Csak jobboldali értékekkel.
A The Fair Right látszólag ilyesmivel próbálkozik, de az gáz, mert inkább fideszes demagóg propaganda.
Az a baj a "jobboldali értékek"-kel, hogy a szó önmagában oximoron, mert azokat az "értékeket" amiket a mai jobboldal annak gondol (ostoba vallásos néphülyítés, korrupció, miegymás) csak a fideszes gyökerek tartják értéknek, szóval ezekről tényleg nem lehet másképp beszélni, mint ostoba demagóg propagandával, egyébként Bayer is pontosan ezt teszi.
Mortal Danger
May 13, 2021 18:11:57
1. Nem vagy bannolva, nem tudom miért hazudozod azt, hogy igen.
Én is sötétkék voltam, de nem tudok belépni már egy éve kb., írtam is neked mailt tavaly nyáron, válaszoltál is.
Ez van mindig mikor próbálok bejelentkezni, de igazából nem zavar, ritkán kommenteltem.
Ezt csak azért írom, hátha SoDI valamit elkúrt a rencerben és hasznos az info neki.
May 13, 2021 18:11:57
A kombájn elüt
(
x1)
May 13, 2021 18:13:54
x1)
Endre, te itthon is egyedül voltál, és nem értetted mit mondanak az emberek mert nem érted a kapcsolati kommunikációt, nem tudod értelmezni az emberek reakcióit, és csak tapasztalati úton próbálsz válaszokat generálni.
Az Andis táblázatod szerint valahol megtanítottak, hogy neked Aspergeresként , hogy kell ezt a tapasztalati utat járni.
A magadra utalásról meg annyit, hogy képtelen vagy önmagadról emberhez méltó módon gondoskodni, neked szükséged van gazdatestre ahonnan tanulhatsz aki irányít, amióta ez nincs meg a testi szellemi romlásod felgyorsult.
kirakottLegoBusz
(
x1)
May 13, 2021 18:18:52
x1)
Hát kellett neked felvágni a 800 fütyivel, így szokott ez lenni ha a pórnép megérzi a pénzszagot. Csakhogy téged még egy ferrariba se nagyon szopnának le, továbbá, 19m adóságod van. Hahó!
Zulu
(
x15)
May 13, 2021 18:21:40
x15)
Nem állítottam, hogy soha senki nem lett innen bannolva. Én leggyakrabban álsodikázásért bannolok, de más adminoknak könnyebben eljár a keze.
Azt hiszem azt írtam neked annak idején, hogy regisztrálj új nicket, ezt akár most is megteheted, de többet ne jelentkezz be a bannolt felhasználóba, nehogy automatikusan kivágjon az Iron Gnome.
Magyarország rémálma
(
x7)
May 13, 2021 18:23:44
x7)
A másik dolog, ami miatt leállok a meló emlegetésével, hogy valami miatt sokakat irritál, hogy miközben ilyen bohóc vagyok a videóimban, mégis ennyit keresek.
Erre ugye két megoldás van. A téma hanyagolása egyrsészt, másrészt a rendezett környezetből az élvezetes műsor.
Na takarítás, csá.
Soha többet nem írok ide
Erre ugye két megoldás van. A téma hanyagolása egyrsészt, másrészt a rendezett környezetből az élvezetes műsor.
Na takarítás, csá.
Soha többet nem írok ide
maximum a retard haverjaidat irritálja, meg Márkékat, de ők cserébe le is húznak rendesen. Egyikünk sem cserélne veled.
GG
May 13, 2021 18:28:43
Ha tulajdonképpen ekkora faszaság van Magyarországon akkor áruld már el, hogy miért menekültél külföldre és miért csak nyugdíjas korodban akarsz vissza költözni?
Erre nyögj már ki valami választ mert úgy kerülöd erre a válaszadást mint a tűzet.
Erre nyögj már ki valami választ mert úgy kerülöd erre a válaszadást mint a tűzet.
May 13, 2021 18:28:43
pedofilsodiasodi
(
x2)
May 13, 2021 18:32:58
x2)
Endre. A Hamász támadja Izraelt. Mit keresel még Linzben? Irány, védd meg a hazádat.
pedofilsodiasodi
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 18:34:32
x68)
Na, megérkezett Depi Dezső? Vagy így próbálod terelni a felvetett cégekről a figyelmet??
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 18:36:04
x68)
Egyedül vagy a mocsokban és a bűzben.
Soha nem lesz senkid.
Pénzért sem tudtál barátokat szerezni.
Mifaaaaaaaaaaaan
Soha nem lesz senkid.
Pénzért sem tudtál barátokat szerezni.
sodika
May 13, 2021 18:36:10
Ha tulajdonképpen ekkora faszaság van Magyarországon akkor áruld már el, hogy miért menekültél külföldre
Mert pont azért támogatott mindig valaki, mert soha sehol nem jött ki a matek. De én meg sem próbáltam otthon egyedül boldogulni. Itt legalább lehetséges.
May 13, 2021 18:36:10
-
May 13, 2021 18:37:43
Valld be, most se jon ki a matek. Mi lett az aprilisi koltesek osszeirasaval? Addig modositottad az excelt meg szepen nem nezett ki?
May 13, 2021 18:37:43
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 18:37:49
x68)
Minden hónapban növekszik az adósságod
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 18:38:19
x68)
Kijött a matek: -19 millió
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 18:38:32
x7)
Itt se menne a bankok nélkül, mert több pénzt versz el minden hónapban, mint amennyit keresel
sodika
May 13, 2021 18:45:41
Egyébként pont ezen a héten vált világossá előttem az ellenem irányuló indulat lélektani háttere. Az Otherword csatin van egy friss videó a tash-ről, és abban hangzik el, hogy bár hívták őket a tévébe, de nem mentek el, mert ha ott bohóckodva aláznám meg őket ország-világ előtt, akkor ez rontana a tekintélyükön, amikor például a fő melóhelyükön maguknál rangosabb embereknek tartanak prezentációt. (Hogy ez mégis valami gróf fogadását jelenti, vagy a herceg jön, az nem derült ki a szövegből).
Nos, ebből, meg néhány itteni megjegyzésből, melyek arról szóltak, hogy vajon mit szólnak a melóhelyemen a konteós osztogatásaimhoz, vagy a részegen bohóckodós stream-jeihez, jöttem rá, hogy a legtöbb embert az frusztrálja, hogy kötelezően rá van kényszerítve, hogy az életkorának megfelelő komolysággal viselkedjen, különben egzisztenciális következményekkel kellene szembenéznie.
Én ez az, amit nyilván idegesítő lehet szemlélni. Hogy valaki meg meri engedni magának ezt a fajta gyerekes komolytalanságot, és ez mégsem veszélyezteti húsbavágóan. Miközben szíve szerint ő is bohóckodna, de nem mer, mert fél, hogy minden hamar összeomlana körülötte, ha nem mutatná magát konstans kiegyensúlyozott, komoly felnőtt embernek.
Klasszikus ilyen megyjegyzés, rohadjak meg, egyik nap lenyomom az arcfestősen őrjöngő Cod stream-et, másnap pedig előadom a komoly, szerény szakembert az állásinterjún.
Szóval értem én a pszichológiát emögött, ezért is hanyagolom inkább mostantól a melót, mint témát. Azért, mert akkor megszűnik ez a fajta viszkető ellentmondás, hogy miközben komoly, felelősségteljes munkáról mesélek, aközben ugyanazokban a videókban szétesett alkoholista retardáltság is szerep.
Ilyen szinten nem akarok rossz érzéseket kelteni, ezért igyekszem ezt a fajta ellentmondást minimalizálni az anyagokban, videókon és írásban egyaránt.
Nos, ebből, meg néhány itteni megjegyzésből, melyek arról szóltak, hogy vajon mit szólnak a melóhelyemen a konteós osztogatásaimhoz, vagy a részegen bohóckodós stream-jeihez, jöttem rá, hogy a legtöbb embert az frusztrálja, hogy kötelezően rá van kényszerítve, hogy az életkorának megfelelő komolysággal viselkedjen, különben egzisztenciális következményekkel kellene szembenéznie.
Én ez az, amit nyilván idegesítő lehet szemlélni. Hogy valaki meg meri engedni magának ezt a fajta gyerekes komolytalanságot, és ez mégsem veszélyezteti húsbavágóan. Miközben szíve szerint ő is bohóckodna, de nem mer, mert fél, hogy minden hamar összeomlana körülötte, ha nem mutatná magát konstans kiegyensúlyozott, komoly felnőtt embernek.
Szóval értem én a pszichológiát emögött, ezért is hanyagolom inkább mostantól a melót, mint témát. Azért, mert akkor megszűnik ez a fajta viszkető ellentmondás, hogy miközben komoly, felelősségteljes munkáról mesélek, aközben ugyanazokban a videókban szétesett alkoholista retardáltság is szerep.
Ilyen szinten nem akarok rossz érzéseket kelteni, ezért igyekszem ezt a fajta ellentmondást minimalizálni az anyagokban, videókon és írásban egyaránt.
May 13, 2021 18:45:41
Púpszász réme
(
x1)
May 13, 2021 18:45:49
x1)
Itthol is meglehet élni, elég jól is. Csak innen többen elég jól megélnek. Valahogy csak a te lumpen, proli, cigány haverjaid nem élenk meg. Na meg te.
sodika
May 13, 2021 18:46:55
Itthol is meglehet élni, elég jól is.
Üzletből talán.
May 13, 2021 18:46:55
broni
(
x45)
May 13, 2021 18:46:59
x45)
merci, áll sa faszod????????????????
X
May 13, 2021 18:48:16
GGHa tulajdonképpen ekkora faszaság van Magyarországon akkor áruld már el, hogy miért menekültél külföldre
De most már megprobálhatod, külföldi munkatapasztalattal bárhova felvesznek.. lehet, hogy 1 millió helyett csak 900-at keresel de legalább magyar nyelt területén vagy.
May 13, 2021 18:48:16
-
May 13, 2021 18:48:51
Egyébként pont ezen a héten vált világossá előttem az ellenem irányuló indulat lélektani háttere.
Nem, hanem mert pedofil vagy.
May 13, 2021 18:48:51
Púpszász réme
(
x1)
May 13, 2021 18:49:02
x1)
Üzletből talán.
Még zsidónak is szar vagy
sodika
May 13, 2021 18:49:08
lehet, hogy 1 millió helyett csak 900-at keresel de legalább magyar nyelt területén vagy.
May 13, 2021 18:49:08
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 18:50:09
x7)
Nem, nem jól érted. Mi azon röhögünk, hogy azt hiszed, az életmódod semmi hátránnyal nem jár, mert nagyon rossz a valóságérzékelésed. Például azt hiszed, hogy megihatsz büntetlenül napi 10-12 sört, de ez nem így van. Te bizony veszélyeztetve vagy húsbavágóan, csak olyan buta és makacs vagy, hogy nem fogod fel
pedofilsodiasodi
(
x2)
May 13, 2021 18:50:33
x2)
Üzletből talán.
ebben egyetértünk. Balek
Púpszász réme
(
x1)
May 13, 2021 18:50:42
x1)
addigra bekúrnak egy tömegsirba
sodika
May 13, 2021 18:51:44
Ezt már elmondtam. Apám példájából tudom, hogy a gond ott kezdődik, ha az ember bejelentés nélkül kihagy egy munkanapot, mert túl sokat ivott. Amíg ilyen nincs, egyetlen egyszer se, addig gond sincs.
May 13, 2021 18:51:44
Bejlin
(
x8)
May 13, 2021 18:52:09
x8)
What állásinterjú? Nem úgy volt hogy minden a legnagyobb rendben a melócsával? :D
Múltidéző
May 13, 2021 18:52:17
Üzletből talán.
May 13, 2021 18:52:17
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 18:52:30
x7)
De most komolyan, te tényleg azt hiszed, hogy az emberek itt arra vágynak, hogy százak röhögjenek rajtuk, ahogy 40 évesen lejáratják magukat a gusztustalan életkörülményeikkel, és semmihez nem értésükkel? Ne bassz, hogy ezt magyaráztad be magadnak XDDD
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 18:53:20
x7)
Ezt már elmondtam. Apám példájából tudom, hogy a gond ott kezdődik, ha az ember bejelentés nélkül kihagy egy munkanapot, mert túl sokat ivott. Amíg ilyen nincs, egyetlen egyszer se, addig gond sincs.
Erről beszélek, pont engem támasztasz alá. Nem érzed a veszélyt, és ez nagyon vicces
sodika
May 13, 2021 18:53:39
Nézd meg, mikor volt a Cod stream.
May 13, 2021 18:53:39
xray
(
x21)
May 13, 2021 18:54:01
x21)
.......
Azért, mert akkor megszűnik ez a fajta viszkető ellentmondás, hogy miközben komoly, felelősségteljes munkáról mesélek, aközben ugyanazokban a videókban szétesett alkoholista retardáltság is szerep.
...
a szétesett alkoholista retardáltságod nem szerep, mert az vagy. Azért, mert akkor megszűnik ez a fajta viszkető ellentmondás, hogy miközben komoly, felelősségteljes munkáról mesélek, aközben ugyanazokban a videókban szétesett alkoholista retardáltság is szerep.
...
komoly, felelősségteljes munkáról meg nincs mit mondanod, mert fogalmad sincs róla.
sodika
May 13, 2021 18:54:58
Apámmal addig volt minden rendben, amíg lelkesen tanulta a csomókat a vitorlás vizsgához. Ezért fordulok rá most én is a drónjogsira. A gond akkor van, amikor megszűnik ez a fajta aktív lelkesedés bármi iránt.
May 13, 2021 18:54:58
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 18:56:24
x7)
Vegyük például a tegnapi streamedet. 15 percnél tovább nem bírtam nézni, annyira kellemetlen látvány volt, ahogy egy 50-nek kinéző torz fogyatékos ugrál egy kislányoknak készült játékra, csak hogy figyeljenek rá, mert ennyire magányos. Endre ez nem holmi "bohóckodás", ezt a legádázabb ellenségemnek se kívánnám, annyira szomorú. Te viszont pont ezt érdemled, a lassú, éveken át elhúzódó kínhalált, úgyhogy csak így tovább
sodika
May 13, 2021 18:56:53
1) legyen folyamatosan lelkesedés valami értelmes hobbi irányában
2) alapos ok nélkül le legyen kihagyva egy munkanap se
Amíg ez a kettő rendben van, minden rendben van.
Mindkettő fontos, a hobbi is, ezért van videózás.
Mert anélkül is szétesés van.
Apámat megfigyelve ezt tanultam meg.
May 13, 2021 18:56:53
Fekete bikapata
May 13, 2021 18:57:09
WTF
Eddig az összes ismerősöm azért ment ki, hogy anyagilag helyreálljon!
Gyagyás, te meg kimentél eladósodni, gratula!!!
Milliós fizu mellett nyomorogsz, te vagy az élet császára, pasztmek! ;)
May 13, 2021 18:57:09
seymour schwartz
(
x6)
May 13, 2021 18:59:47
x6)
aközben ugyanazokban a videókban szétesett alkoholista retardáltság is szerep.
Kurva komcsi anyádat Recskás. A Quaestor-károsultak és anyád pénzéből menekültél külföldre, és azóta is a németek csöcsén élsz. Szerencse, hogy magyarul csak max 15 millióan beszélnek az egész világon, mert különben már nagy szarban lennél. A zsidó fizimiskád meg a származásod eddig megóvott, de jön még púpos kutyára tejeskocsi!
sodika
May 13, 2021 19:00:58
Én referenciát meg tudást gyűjtök.
Mindegy, a lényeg, hogy nem hiába éltem meg katasztrófaként az egyes csatornák törlését. Mert a hobbid nélkül is gyors emberi szétesés van, ezért.
Mindegy, a lényeg, hogy nem hiába éltem meg katasztrófaként az egyes csatornák törlését. Mert a hobbid nélkül is gyors emberi szétesés van, ezért.
May 13, 2021 19:00:58
Bejlin
(
x8)
May 13, 2021 19:01:12
x8)
Te a faszmutogatáson meg a faszverésen kívül semmi iránt nem lelkesedel
gyakorlott gyagyás
May 13, 2021 19:01:26
Igen és mi a hobbid? Mert hogy a videózáshoz 0 van ugyanis a vlogokat rendesen leszarod, a liveok borzalmasan kínosak ahogy nem tudsz játszani illetve táncolni sem (szerelni se). Ki a faszt akarsz átverni de komolyan bazdmeg endre. 0 videót gyártasz gyakorlatilag a fos vlogokat senkit nem érdekel te szerencsétlen.
May 13, 2021 19:01:26
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 19:01:32
x7)
40 évesen kétségbeesetten kapkodsz valami után, hogy ne tűnjön értelmetlennek az életed, kb hetente váltogatod, hogy mi legyen az új hobbi. Ilyenkor más már a családjával tölti az idejét, gyerekei vannak, stabil egzisztenciája, vagyona. Te meg ott ülsz a szemétdombodon magányosan, és ez kezdi áttörni az autipáncélodat, ezért kapkodsz most jobbra-balra dolgok iránt, amik szerinted pótolhatják azt, amiről te már végérvényesen lemaradtál
botibb
May 13, 2021 19:02:10
Én referenciát meg tudást gyűjtök.
Endre, te már születésed óta szétestél. Nem segít semmi.
May 13, 2021 19:02:10
-
May 13, 2021 19:03:51
Szóval értem én a pszichológiát emögött, ezért is hanyagolom inkább mostantól a melót, mint témát.
Dehogyis ezért, hanem inkább azért, mert valamelyik trolléga jó nyomon van.
May 13, 2021 19:03:51
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 19:04:16
x7)
Mert a hobbid nélkül is gyors emberi szétesés van, ezért.
Ez az, látod, ennyi maradt neked, hogy kamerába pofázol olyanoknak, akik utálnak téged. Ezt érted el az életedben. Büszke vagy magadra?
sodika
May 13, 2021 19:04:36
Édesapámról az utolsó olyan emlékem, amikor még teljesen rendben volt, az, amikor az aznap megtanult hajócsomókról mesélt, meg arról panaszkodott, hogy az uszodában a fiatal vizsgáztató lány, amikor látta róla, hogy teljesen kész, azt mondta neki, hogy "jó, akkor még két hosszt legyen olyan kedves".
Ezért fontos a videózás.
Hobbi nélkül szétesés van.
Ezért fontos a videózás.
May 13, 2021 19:04:36
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 19:05:30
x68)
És mikor láttad utoljára az apádat?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 19:06:28
x68)
A videózás mint hobbi = fél nap alatt összebaszol valami szart, ami senkit sem érdekel
Mifaaaaaaaaaaaan
gyakorlott gyagyás
May 13, 2021 19:07:52
Édesapámról az utolsó olyan emlékem, amikor még teljesen rendben volt, az, amikor az aznap megtanult hajócsomókról mesélt, meg arról panaszkodott, hogy az uszodában a fiatal vizsgáztató lány, amikor látta róla, hogy teljesen kész, azt mondta neki, hogy "jó, akkor még két hosszt legyen olyan kedves".
Ezért fontos a videózás.
Ezért fontos a videózás.
De nincs hobbid nem fogod fel te autista?
May 13, 2021 19:07:52
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 19:09:14
x68)
Édesapád születésed pillanata óta nem volt teljesen rendben.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 19:10:13
x68)
Biztos tervezték, hogy a kis Endike milyen okos és ügyes lesz, ügyvéd vagy mérnök. Erre egy pedofil szatír lett belőle.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 19:10:35
x7)
Te nem szeretsz videózni, csak beakadt neked, mert anno akkor kerültél emberek közé, amikor a hülye kamerádat szorongattad a tüntetéseken meg kilakoltatásokon. Az autiagyad összekapcsolta a kamerát a társasággal, és most kényszeresen gyártod a fos trasht, hátha akkor nem leszel magányos.
seymour schwartz
(
x6)
May 13, 2021 19:10:55
x6)
Magányos vagy, mint a kurvaélet. Az életben nem volt egy normális emberi kapcsolatod. Azok a retard "barátaid", akik vannak szintén messze vannak és leszarnak. Az egyedüli permanens társaságod a saját trollfórumod. Alkoholista vagy, azon kívül ki tudja milyen időzített bombák ketyegnek a testedben.
De ha már célokról beszélünk: mi a kurva anyádat akarsz az életben? Család? Az a vonat már elment. Nő? Az még összejöhet, de buzi vagy. Férfi? Igénytelen szar csöves vagy, nincs az a meleg férfi, aki szóba állna veled. Akkor mit akarsz? Foshni foghja? Aligha. Nem, te folyamatosan az őrület határát súrolod és a teljes megőrüléstől csak az autiköd meg a hangulatjavító kütyük védenek meg.
Végezetül hova akarsz ezzel az egésszel kilyukadni? Ok, pénzed van, annyit nem fogyasztasz, hogy komolyabban padlóra küldd magad és talán kirúgni sem fognak. Viszont akkor is ott van a beteg tested. Összeszámoltad már, hogy hány testrészed adhatja be az unalmast bármikor? Azokkal mit óhajtasz csinálni?
balek
(
x10)
May 13, 2021 19:10:57
x10)
A sodi nem lelkesedni szokott, hanem leselkedni. Fiatalokat. Fiúkat. Mezteleneket. Persze értük lelkesedik is, ebből fakad az incelsége miatti ószövetségi düh.
Kovács Zoltán
May 13, 2021 19:12:27
Te nem szeretsz videózni, csak beakadt neked, mert anno akkor kerültél emberek közé, amikor a hülye kamerádat szorongattad a tüntetéseken meg kilakoltatásokon. Az autiagyad összekapcsolta a kamerát a társasággal, és most kényszeresen gyártod a fos trasht, hátha akkor nem leszel magányos.
De sikerült?! May 13, 2021 19:12:27
sodika
May 13, 2021 19:13:26
Az megvan, hogy Molnár F. Árpád simán 7 évvel idősebb volt nálam, amikor megismerte a feleségét? :D
May 13, 2021 19:13:26
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 19:13:57
x68)
Ez igaz, múltkor mondta, hogy így ismerkedett meg sok "emberrel"
sodika
May 13, 2021 19:14:07
De nincs hobbid
Amikor az új Gorillapod-okat mutatom be, és magyarázom, melyik mire lesz jó a videóknál, az mi?
May 13, 2021 19:14:07
seymour schwartz
(
x6)
May 13, 2021 19:14:25
x6)
Az megvan, hogy Molnár F. Árpád simán 7 évvel idősebb volt nálam, amikor megismerte a feleségét? :D
Az megvan, hogy neked még sosem volt barátnőd?
vladrl
(
x8)
May 13, 2021 19:14:26
x8)
A puha slagjaval is szoros osszekottetesben van a kamera, szereti alulrol venni magat, megnyugtato kameraba hokizni.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 19:14:33
x68)
Jobban néz ki, nincs púpja és geci nagy hasa sem. Te meg buzi vagy amúgy is.
balek
(
x10)
May 13, 2021 19:14:44
x10)
Egyetlen ismerősöd van, akivel szemben előnyöd van csajozással szemben.Törpapa.
És ellene is csak addig amig több fogad van, bár már ez is kérdéses, több van-e.
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 19:14:56
x68)
A vásárlás nem hobbi
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 19:15:03
x7)
XDDDDDD Ez de kurva szánalmas
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 19:15:45
x68)
Melyik mire lesz jó = rosszat vettem
Mifaaaaaaaaaaaan
Púpszász réme
(
x1)
May 13, 2021 19:15:56
x1)
A napi 12 sörike és a depressziód tényleg azt sugallja hogy nem vagy szétesve
seymour schwartz
(
x6)
May 13, 2021 19:15:58
x6)
Meg tudod magyarázni magadnak, hogy minek neked ennyi cucc? Vagy éppen ez a hobbid?
balek
(
x10)
May 13, 2021 19:17:02
x10)
May 13, 2021 19:17:02
Az utolsó emlékem sodiról, amikor még valamennyire normális volt, az az amikor magában dünny9gve a kamerának meséli hogy milyen drága pénzen vett gorillapodokat. May 13, 2021 19:17:02
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 19:17:18
x7)
És? Azt hiszed, hogy az életkorod a probléma?
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 19:17:19
x68)
Annyira a videózás a hobbid, hogy egy értelmes kamerád sincs.
Mifaaaaaaaaaaaan
Púpszász réme
(
x1)
May 13, 2021 19:19:02
x1)
Ha gitároznál és gitárokat gyűjtenél, te még azokból is csak a szarokat vennéd meg amiket később lomisoknál egy zacskó szotyiért lehet eladni. Nincs egy értékálló cuccod se
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 19:19:26
x68)
Semmid sincs Endre.
Mifaaaaaaaaaaaan
seymour schwartz
(
x6)
May 13, 2021 19:20:29
x6)
Egyébként ezekből a "Gorillapodokból" miért kell több? Ez valami gagyi állvány, amire rá lehet csavarozni a kamerát. Szerintem már egy is felesleges, de miért kell belőle sokat venni?
Ingatkanügyek
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 19:21:25
x68)
Egyébként ezekből a "Gorillapodokból" miért kell több? Ez valami gagyi állvány, amire rá lehet csavarozni a kamerát. Szerintem már egy is felesleges, de miért kell belőle sokat venni?
Mert rossz méretben veszi őket, nem ért hozzá
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 13, 2021 19:22:52
x37)
Egyébként pont ezen a héten vált világossá előttem az ellenem irányuló indulat lélektani háttere. Az Otherword csatin van egy friss videó a tash-ről, és abban hangzik el, hogy bár hívták őket a tévébe, de nem mentek el, mert ha ott bohóckodva aláznám meg őket ország-világ előtt, akkor ez rontana a tekintélyükön, amikor például a fő melóhelyükön maguknál rangosabb embereknek tartanak prezentációt. (Hogy ez mégis valami gróf fogadását jelenti, vagy a herceg jön, az nem derült ki a szövegből).
Sneci, nekem olyan a munkám, hogy ha nagyon akarnám, akkor lógó fasszal szédeleghetnék az utcán totál befüvezve munkaidőben, akkor se érdekelne senkit. Ennek ellenére nem fogsz engem soha sakál részegen, művérrel kikent arccal üvöltözni vagy lógó fasszal egy köntösben streamelni látni. Miért nem? Mert vagyok annyira empatikus a családommal, az ismerőseimmel szemben, hogy nem hoznám őket ilyen kínos helyzetbe, hogy ezt kelljen látniuk.
Te nyugodtan verjed csak Csaturbáton a faszodat meg járjál swinger klubba, mert MINDENKI LESZARJA. Anyád csak megvonja a vállát kb, mert utál téged, mint a szart. Úgy teszed tönkre magad, ahogy akarod.
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 19:23:04
x7)
Először rosszat vett, aztán vett egyszerre hármat, mert lusta volt utánanézni, hogy melyikre lesz szüksége. Most pedig egyik se volt jó, ezért vett egy ötödiket is
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 19:26:00
x68)
aközben ugyanazokban a videókban szétesett alkoholista retardáltság is szerep.
Dehogy szerep Endre, egy szétesett alkoholista vagy, aki ráadásul retardált is.
D_Dezső
(
x29)
May 13, 2021 19:46:33
x29)
komoly, felelősségteljes munkáról mesélek, aközben ugyanazokban a videókban szétesett alkoholista retardáltság is szerep.
Hagyjuk már ezt Gyagyás! :)
Minden alja trash mint te, ezt nyomja amikor van fél nap tiszta pillanatuk. "Én csak szerepet játszottam" "Csak a live miatt feküdtem habzó szájjal behugyozva".
Szóval ezek szerint te amint bekapcsolod a kamerát, azonnal átszellemülsz "szétesett alkoholista retardáltá"? Ha ekkora színész fejedelem vagy, egyszer átszellemülhetnél komoly szakemberré egy programozós live erejéig, nem?
Gondolom live előtt akkurátusan szétbaszod a szobádat, hogy ne legyen tájidegen a retardált szereped egy tiszta és rendezett szobában?
Amúgy meg milyen "felelősségteljes munkáról" makogsz? Te egy szaros junior programozó vagy 40 évesen, hidd el már csak ennyiből is mindenki beáraz a cégnél :) A félanalfabéta miskolci haverjaidnak beadhatod ezt a "felelősségteljes" kamu dumádat, de ezen a forumon valódi senior-ok, lead-ek, CTO-k vannak, akik nem az "osztrák weboldal gyár"-ban dolgoznak ticket tologatóként mint te. Szóval tartsd meg ezeket a faszságokat az analfabéta "haverjaidnak".
nonsense
May 13, 2021 19:48:03
Az már régen nem a KEZDETE a gondnak, Endre!
May 13, 2021 19:48:03
-
May 13, 2021 19:52:50
Az egy fosh!
May 13, 2021 19:52:50
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 13, 2021 20:09:04
x37)
Endre, a gond ott kezdődik, ha valaki minden nap iszik, szünet nélkül. A te történeted konkrétan tankönyvi esete a szülői házból hozott alkoholizmusnak. Azt hiszed, egyedi hópihe vagy, de kurvára nem; csak itt gémeskútországban van vagy félmillió ember, aki PONTOSAN úgy lett alkesz, mint te. Egy függő soha nem látja át teljes mértékben a függőségét. Mindig azt hiszi, hogy még ő irányít, nem az ital. Ha nem így lenne, akkor a rehabilitáció 100%-ban sikeres lenne minden szer és minden ember esetében, márpedig kurvára nem ez a helyzet. Te még nem akarsz leszokni, mert nem érted még el a mélypontot. Majd mikor a saját hányásodban fekszel valami mellékutcában, bevert pofával és szétkúrt seggel, akkor TALÁN el fogsz gondolkozni azon, hogy valamit elrontottál.
botibb
May 13, 2021 20:13:09
Ma lesz sztrím? Haladunk a resident evil-lel?
Nagy farkam van és kemény. :)
May 13, 2021 20:13:09
nonsense
May 13, 2021 20:14:35
Szóval ezzel a lelkesedéssel a vlogolás meg a kütyük iránt próbálod kendőzni a gondokat.
A probléma csak ott van, hogy a gondok (ha nem foglalkoznak velük, ahogy te előszeretettel teszed) csak egyre nőnek, terebélyesednek (mint a rák). Te pedig ezt úgy próbálod kezelni, hogy egyre intenzívebben kevered magad adósságspirálba a sok teljesen feleslegesen beszerzett, idióta, szar kütyü megvásárlása miatt.
Tudod amúgy milyen egy igazi hobbi? Az olyan, hogy élvezed és kérni sem kell de már kész vagy vele. A te vlogolásod viszont egy izzadtságszagú, púp a púpodon érzetet keltő valami. Minden pénteken délután négykor mi? Mikor már arról beszéltél, hogy mégse inkább szombaton lesz, hanem majd vasárnap.
May 13, 2021 20:14:35
Örebro
(
x17)
May 13, 2021 20:23:15
x17)
pufi, milyen az az elet, hogy måsokkal nem tudsz meg iråsban sem utközni, csak a gyulölt trojaiddal. nem zavarez teged? bår hulye kerdes autistakent tuti nem zavar te pedofil geci!
a tyodi
May 13, 2021 20:24:35
apám a részvények eladásából ivott így tudom, hogy amíg én nem adogatok el részvényeket addig faszaság van
May 13, 2021 20:24:35
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 20:27:36
x68)
Emlékeztető:
- Pixelstürmer
- dataformers
Mifaaaaaaaaaaaan
- Pixelstürmer
- dataformers
xray
(
x21)
May 13, 2021 20:27:53
x21)
May 13, 2021 20:27:53
hozzád képest egy adonisz. nézz a tükörbe, te félkegyelmű! May 13, 2021 20:27:53
Trash csoportos haver
(
x19)
May 13, 2021 20:28:52
x19)
hozzád képest egy adonisz. nézz a tükörbe, te félkegyelmű!
Plusz nem buzi és nem pedofil.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 13, 2021 20:29:29
x7)
Üzletből talán.
A flokk és a miskolci studio nem üzlet akart lenni? Vagy szeretsz utazni? De nekem sose volt üzleti érzékem, és nem is lesz soha.
broni
(
x45)
May 13, 2021 20:29:30
x45)
lesz fog???????????????
Joe Jómelós
May 13, 2021 20:32:03
Mert egy kibaszott balek vagy akit könnyű lehúzni
Na takarítás, csá
May 13, 2021 20:32:03
nemet mondtak
(
x4)
May 13, 2021 20:32:08
x4)
Neked a videózás nem a hobby-d, hanem (még) egy kibaszott púp a hátadon.
Ezt mindenki tudja, és azért nem írom, hogy rajtad kívül, mert veled együtt. Te is pontosan tudod.
Ezt mindenki tudja, és azért nem írom, hogy rajtad kívül, mert veled együtt. Te is pontosan tudod.
Örebro
(
x17)
May 13, 2021 20:32:21
x17)
gyagyås beleneztem a tegnapi ”tåncodba” te semmit nem szegyelsz? olyan vagy mint egy seggbekurt buzeråns.
Trash csoportos haver
(
x19)
May 13, 2021 20:32:37
x19)
Endre ha ennyire hiányzik neked az, hogy vki gondoakodjon rólad vagy segitsen neked kint akkor árulj el vmit.
Vittél virágot veja néni sírjára? Egyáltalán voltál kint nála?
Mikor tervezed rocskaiélnak viszafizetni a sok német és angol óra díjakat? :)
Nem kell válaszolnod, tudjuk az igazat nélküled is :)
Vittél virágot veja néni sírjára? Egyáltalán voltál kint nála?
Mikor tervezed rocskaiélnak viszafizetni a sok német és angol óra díjakat? :)
Nem kell válaszolnod, tudjuk az igazat nélküled is :)
156 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™