Az a lényeg, hogy nem hanyagolod, csak odaírod, hogy hanyagolod. Nem érted?
Soha többet nem írok ide
Mifaaaaaaaaaaaan
De te elvileg a troll kommunikációt is hanyagoltad áprilistól, aztán minden nap itt loopolsz a magány miatt
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Meleg, nagyon meleg valami, és kivételesen nem sodika az.
Mi az, hogy ha???
Egész nap takarítasz te hazug szar!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ja, más téma = hajléktalan retard haverok, gratulálok, ez már minőség.
A halbűzben és a mocsokban írod ezeket, pedofil?
Mifaaaaaaaaaaaan
alapvető eljárási protokoll, hogy a céges form alapján csekkoljuk, van-e a korcsnak ott céges mailcíme, nem? az egyértelmű bizonyíték lenne. jelenleg csak találgatunk.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
|__o__|
Értem, tehát veszel egy kisszekrényt, és attól megszűnik az alkoholizmusod, a magányod, a vásárlási mániád, az akaraterőd hiánya, a tucatnyi kezeletlen betegséged, és az igénytelenséged? Te tényleg nem fogod fel, hogy mi történik az életeddel?
1 óra az a lakás, nem takarítasz te hazug geci.
Mifaaaaaaaaaaaan
Hallottuk már sokszor úgy is még 2 hónapig rothad a halfej valahol
A soha ki nem mosott kávéscsésze rejtelmei
Az nagy szó, mert hetek óta ülsz a halbűzben és a mocsokban, de nem hányod el magad minden percben.
Mifaaaaaaaaaaaan
A földön van a PS4, az LTE router, a Philips Hue bridge.
Ha ezek szépen egymás felett tudnak lenni egy kicsi polcos üvegszekrényen, akkor máris sokkal kulturáltabb a dolog.
Éppen ezt tervezem.
Na takarítás, csá.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
AKKOR VEDD MEG TE HULLADÉK. NE CSAK POFÁZZ.
Mifaaaaaaaaaaaan
* ásít *
* ásít *
* ásít *
* ásít *
* ásít *
* ásít *
* ásít *
* ásít *
A legnagyobb poén veled kapcsolatban, hogy mennyit keresel, és mégis 19 millió adósságod van, ami folyamatosan csak gyűlik. Ebben tényleg egyedi vagy, ezt ne hagyd abba semmiképp
Ki a faszt érdekel mennyit keresel te szerencsétlen, 19 millió adósság hahó. Na ez a LOL
á, ne gondold ezt túl. hiába keres "sokat" (junior bért kapsz 40 évesen), nyomorogsz, kuporgatsz, és 19 milliós adósságod van, ami hónapról hónapra növekszik. ilyen körülmények között lényegtelen, hogy "sokat" keresel.
Mániás szakasz közeledik. Ilyenkor minden nagyon fasza, minden troll hülye, kiéheztetés lesz, nem közlök ezentúl semmi infót, csak a minőségi tartalom, stb. 1-1,5 hónappal később ott szoktunk tartani, hogy kirakja az excelt és sírós hangon panaszkodik, hogy őt mindenki csak kihasznál, de ennek most már Jövő Héttől vége van, innentől kezdve nemet mondok, stb. BALEK
Jelen pillanatban is 30 ezer euró az összes szabad keretem.
Bármit megvehetek, az más kérdés, hogy őrültség lenne.
Elgato? Roller?
Ezek nem őrültségek, ezek KELLENEK.
Mifaaaaaaaaaaaan
én most nem is tudom már követni a fázisokat. kb. 1 hete azzal loopolt, hogy eddig alkotói válságban volt, de ennek most vége. nekem úgy tűnt, hogy azzal mániás szakaszba lépett, de most meg úgy tűnik, hogy megint depis, mert "szar a helyzet, de elviselhető".
Talán te vagy őrült?
Ezt már megbeszéltük, semmit nem vehetsz meg, mert bedől a hitelspirál, és irány a blaha. Ezért nincs roller, 4K tévé, luxuskanapé, de még egy szaros 3. zöld háttér se
Most van a hajléktalanság felé vezető vortex egyik szélén, szépen lassan el fog jutni a Blahára, vagy Púpszászra a Mamahotelba. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Miért üzengetnék akár neki, akár bárkinek?
Mindenkivel nagyon meg vagyok elégedve.
Mindenki viselkedésével.
Kivétel nélkül.
Nagyon.
A személyes konfliktuskerülés előnye, hogy nincsenek vitáid.
1 óra lenne az a lakás. 1 óra.
Mifaaaaaaaaaaaan
Mert pont az sodort bajba, hogy így gondolkodtam.
MINDEN kell, de minden átgondoltan.
Jó, ez a szakasz sajnos még nincs itt, még pár hét/hónap.
Mifaaaaaaaaaaaan
A személyes konfliktuskerülés előnye, hogy állandóan a pofádba szarnak, te meg nyelheted vidáman.
Mikor lesz elgato?
Mifaaaaaaaaaaaan
"észnél kell lenni", ugye? ezt írogatod 3 éve. és így lett 19 millió adósságod.
Észnél levés helyett inkább a kiadásokról kéne excel, de hát az nem fun :))))
Mifaaaaaaaaaaaan
Havi nettó 132.500 ezer forintot veszítek csak azon, hogy ugyanakkora munkaadói bérköltség mellett nem Budapesten dolgozom.
Idióta vagy! :D
+Saját magát is szájba szarja elég gyakran.
Ha valaki át akar baszni a személyes helyzetével, mindig úgy teszek, mintha nem venném észre. Mert apróságok lényegtelenek. Egyedül az szokott felbaszni, amikor valaki később ugyanezzel komoly érvként hozakodik elő. Mert ez olyan játék, ahol mindenki úgy mond hülyeséget, hogy nem verjük egymás szemére, de amikor valaki érvelni kezd a korábbi hazugságával, felrúgva ezt a kvázó-egyezséget, az már felbasz.
De te egy hatalmas, német-osztrál multinál gányolsz, és nemsokára költözöl németországba.
Miért zavar téged, ha egy linzi gányoldát basztatunk? Miért nem örülsz neki, hogy rossz nyomon vagyunk?
Ha hagyod magad átbaszni, akkor nyilván meg fognak próbálni lehúzni újra, hiszen ez ingyen pénz nekik. Csak kihasználják, hogy téged könnyű csicskítani, mert semmi érdekérvényesítő képességed nincs, és senki nem fogja a pártodat. Ezen mit nem értesz?
Endre, te egy passzív-agresszív geci vagy, aki nem vállalja fel a konfliktusokat egy az egyben, hanem kerülő úton próbálja elérni az akaratát. Amivel nem is lenne gond, de nálad ez a kerülőút a saját bevallásod szerint is az, hogy befeszülsz, és addig gecizel meg kellemetlenkedsz, ameddig rád nem hagyják a dolgot. Téged csak azért nem vertek eddig még nyomorékra, mert rád néztek, és megállapították, hogy van neked így is bajod bőven.
De mindenki rendes, senki sem akar átbaszni.
Mifaaaaaaaaaaaan
Na és mennyi a MEGTAKARÍTÁSOD? :D
Nem figylsz, oda irta 30 ezer euró. :-DD
Múltkor még szó szerint azt mondtad, hogy a "helyi divízió" vett fel téged a home office idejére. Ami legtágabb értelemben is legfeljebb osztrák lehet. Megint hazudsz.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Ez most 300 euroval le van arazva, meg kell venni, 300 euro sporolas a jelen helyzetedben jelentos, Mark meg biztos tud majd mit kezdeni az extra penzzel.
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
De már tényleg? :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Életedben nem volt érdekes témád.
Mifaaaaaaaaaaaan
1 óra
Mifaaaaaaaaaaaan
Ha elfogadsz egy javaslatot, hasznald ki a falakat is. Ezt egy interior design-os havernal lattam, szerintem a celnak teljesen megfelelne nalad is:
www.gomodern.co.uk/tonelli-dazibao-glass-wall-unit.html
Senkit nem érdekel semmi veled kapcsolatban, csak a trollokat, akik röhögnek rajtad.
Mert nincs tehetséged az emberek szórakoztatásához.
Azért.
Mit nem értesz? Az az értelme a hazulról nyavalygásnak, hogy küldesz nekik pénzt. És be is válik
Neked jobn volt otthon, amikor a teljes retard-hadsereg, a kvesztor-csalok, es a koppany-csoport zsebesei mind tamogattak?
Gyere haza,fiatal negyvenes szar!
Hát mi? Te hálátlan kis geci!
2016 januárjáig, amikor Hamburgban kezdtem el dolgozni, valaki valahol mindig támogatott. 34 éves koromig. Ezért is volt hirtelen fura, hogy egy éles fordulattal mások fordulnak énhozzám.
Melyik tömeg sírba temessünk el már csak ez a kérdés!!!
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Most azért sírsz mert nincs gazdatested? :)
te egyedül is fogsz megdögleni..
Nah és az ogre? 3 évig voltál kapcsolatban vele és főzött, mosott rád. Csak fizetni kellett meg naponta leszopnod.
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 16:42:39
x68)
Egyszerűen csak hanyagolom a témát, mert meguntam, amit ezzel csináltok. Ennyi.
Az a lényeg, hogy nem hanyagolod, csak odaírod, hogy hanyagolod. Nem érted?
Soha többet nem írok ide
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 16:43:04
x7)
De te elvileg a troll kommunikációt is hanyagoltad áprilistól, aztán minden nap itt loopolsz a magány miatt
Hőmérő
May 13, 2021 16:43:17
Ja jó, mindegy.
A lényeg, az ilyen szemétkedések miatt, amiket nyomtok, ebben a pillanatban fejeztem be, hogy akár itt, akár videókban bármit is meséljek a melómról.
Van szép téma elég.
A lényeg, az ilyen szemétkedések miatt, amiket nyomtok, ebben a pillanatban fejeztem be, hogy akár itt, akár videókban bármit is meséljek a melómról.
Van szép téma elég.
Meleg, nagyon meleg valami, és kivételesen nem sodika az.
May 13, 2021 16:43:17
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 16:43:25
x68)
Ez most Dancsó vagy Magyarósi mód?
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
May 13, 2021 16:48:06
Egyébként egyszerűen arról van szó, hogy bár semmilyen szempontból nem rózsás a helyzet, de ha kicsit kitakarítok, és rendet csinálok, és pár trükkel, pl. egy kisszekrénnyel, meg kábelrendezővel a kábeldzsungelt is felszámolom, ráadásul kihasználom, hogy havi 20 alkalommal kondiba, fürdőbe, vagy szaunába is tudok menni, akkor ez pici odafigyeléssel egész elviselhető, és fenntartható élet ez így.
Nem kényelmes, nem jó, nem bőséges, de elviselhető.
Csak az elmúlt 6 hónap volt szar, mert hideg is volt, és minden zárva volt. Ha előre tudom, hogy ez nem pár hét lesz, ahogy ígérték, hanem 6 hónap, akkor lenne itthon pár kondigépem, és még egy ilyen szauna is (nem röhögni, totál elférne, mert kevesebb helyet foglal el, mint egy ágy).
www.xxxlutz.at/p/infrarotkabine-hemlock-iii-mbx-008021024802
Csak az elmúlt 6 hónap volt szar, mert hideg is volt, és minden zárva volt. Ha előre tudom, hogy ez nem pár hét lesz, ahogy ígérték, hanem 6 hónap, akkor lenne itthon pár kondigépem, és még egy ilyen szauna is (nem röhögni, totál elférne, mert kevesebb helyet foglal el, mint egy ágy).
www.xxxlutz.at/p/infrarotkabine-hemlock-iii-mbx-008021024802
May 13, 2021 16:48:06
sodika
May 13, 2021 16:48:43
Szóval ha bármi miatt még egyszer lesz egy lockdown, mert negyedik hullám, vagy kutyafasza, akkor egy hétre már itthon is lesz szaunám. Ez már tuti.
May 13, 2021 16:48:43
Hahó
(
x135)
May 13, 2021 16:48:56
x135)
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 16:49:30
x68)
Na már szaunáról álmodozik, baszd meg, egy elgatot nem tudsz venni :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
May 13, 2021 16:50:02
Tehát röviden, én is szarnak tartom a helyzetet, de túlélhetően szarnak, amivel ki tudok békülni. Ezért inkább más témákat keresek, ami nem rólam szól, legalábbis nem arról, hogyan próbálok meg boldogulni, hanem másról.
May 13, 2021 16:50:02
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 16:50:28
x68)
de ha kicsit kitakarítok, és rendet csinálok
Mi az, hogy ha???
Egész nap takarítasz te hazug szar!
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 16:51:16
x68)
Tehát röviden, én is szarnak tartom a helyzetet, de túlélhetően szarnak, amivel ki tudok békülni. Ezért inkább más témákat keresek, ami nem rólam szól, legalábbis nem arról, hogyan próbálok meg boldogulni, hanem másról.
Ja, más téma = hajléktalan retard haverok, gratulálok, ez már minőség.
A halbűzben és a mocsokban írod ezeket, pedofil?
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 16:51:48
x68)
Nagyon közeli találatokat vihetett be a trolléga, ha már beismerően bólogat, hogy tényleg szaj...
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
May 13, 2021 16:51:50
x135)
Mielőtt szétbombázunk cégeket, nézzünk már utána máshol is, ez az ""Ingrid Stürmer MSc Webentwicklerin"" ilyen sütiékszergyáros családi egyszemélyes kis semminek tűnik.
Teljesen felesleges erőforráspazarlás 3fős családi random nanocégeket teljes vakon veretni hardcore trollkodásokkal, ennél az infó szerzésre sokkal hatékonyabb módszerek is vannak.
TLDR, mindenki úgy trollkodik ahogy akar, csak javaslom.
Teljesen felesleges erőforráspazarlás 3fős családi random nanocégeket teljes vakon veretni hardcore trollkodásokkal, ennél az infó szerzésre sokkal hatékonyabb módszerek is vannak.
TLDR, mindenki úgy trollkodik ahogy akar, csak javaslom.
alapvető eljárási protokoll, hogy a céges form alapján csekkoljuk, van-e a korcsnak ott céges mailcíme, nem? az egyértelmű bizonyíték lenne. jelenleg csak találgatunk.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 13, 2021 16:53:05
x7)
May 13, 2021 16:53:05
Azért így "tudnak", mert sok a szemét féreg munkaadó, aki ragaszkodik ehhez.
Számlaképes alvállalkozóként kevesebbet adóznál és tényleg leírhatnád a kütyüket ÁFA nélkül, te gyagyás. May 13, 2021 16:53:05
Hahó
(
x135)
May 13, 2021 16:53:13
x135)
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 16:54:51
x7)
Egyébként egyszerűen arról van szó, hogy bár semmilyen szempontból nem rózsás a helyzet, de ha kicsit kitakarítok, és rendet csinálok, és pár trükkel, pl. egy kisszekrénnyel, meg kábelrendezővel a kábeldzsungelt is felszámolom, ráadásul kihasználom, hogy havi 20 alkalommal kondiba, fürdőbe, vagy szaunába is tudok menni, akkor ez pici odafigyeléssel egész elviselhető, és fenntartható élet ez így.
Értem, tehát veszel egy kisszekrényt, és attól megszűnik az alkoholizmusod, a magányod, a vásárlási mániád, az akaraterőd hiánya, a tucatnyi kezeletlen betegséged, és az igénytelenséged? Te tényleg nem fogod fel, hogy mi történik az életeddel?
sodika
May 13, 2021 16:55:02
Közélet mondjuk, mint a Potyondi Edina.
Csak jobboldali értékekkel.
A The Fair Right látszólag ilyesmivel próbálkozik, de az gáz, mert inkább fideszes demagóg propaganda.
www.youtube.com/channel/UCjNyOjPHoNXNMXKMLe3Vriw
Az ilyet egyedül Bayer Zsolt tudja úgy csinálni, hogy ne hányjam el magam tőle. De csak azért, mert hozzá stílusa.
Szóval ilyen irány is meg van célozva, legalább heti pár alkalomra.
Csak jobboldali értékekkel.
A The Fair Right látszólag ilyesmivel próbálkozik, de az gáz, mert inkább fideszes demagóg propaganda.
www.youtube.com/channel/UCjNyOjPHoNXNMXKMLe3Vriw
Az ilyet egyedül Bayer Zsolt tudja úgy csinálni, hogy ne hányjam el magam tőle. De csak azért, mert hozzá stílusa.
Szóval ilyen irány is meg van célozva, legalább heti pár alkalomra.
May 13, 2021 16:55:02
sodika
May 13, 2021 16:55:29
Mindegy, a meló témáját lezártam, ez a lényeg.
Na takarítás, csá.
Na takarítás, csá.
May 13, 2021 16:55:29
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 16:55:39
x68)
Miért nem veszel kisszekrényt? Miért nem veszel kábelrendezőt? Miért nem veszel egy elgatót?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 16:56:08
x68)
Na takarítás, csá.
Na takarítás, csá.
1 óra az a lakás, nem takarítasz te hazug geci.
Seggszőr von Balu
May 13, 2021 16:56:29
Na takarítás, csá.
Na takarítás, csá.
Hallottuk már sokszor úgy is még 2 hónapig rothad a halfej valahol
May 13, 2021 16:56:29
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 16:56:47
x68)
Az ilyet egyedül Bayer Zsolt tudja úgy csinálni, hogy ne hányjam el magam tőle.
Az nagy szó, mert hetek óta ülsz a halbűzben és a mocsokban, de nem hányod el magad minden percben.
sodika
May 13, 2021 16:57:15
Miért nem veszel kisszekrényt? Miért nem veszel kábelrendezőt? Miért nem veszel egy elgatót?
Ha ezek szépen egymás felett tudnak lenni egy kicsi polcos üvegszekrényen, akkor máris sokkal kulturáltabb a dolog.
Éppen ezt tervezem.
Na takarítás, csá.
May 13, 2021 16:57:15
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 16:57:52
x68)
Éppen ezt tervezem.
Na takarítás, csá.
Éppen ezt tervezem.
Na takarítás, csá.
AKKOR VEDD MEG TE HULLADÉK. NE CSAK POFÁZZ.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
May 13, 2021 16:58:41
x8)
Gagyás,nem raktad vissza a tegnapi müsort, ezért egy szép reggelen elkisérlek majd dolgozni.'-D
Ha addig nem derülne ki a melócsá.
Ha addig nem derülne ki a melócsá.
csicskasodi
(
x1)
May 13, 2021 16:58:53
x1)
Éppen ezt tervezem.
Na takarítás, csá.
Én a helyedben nem vennék üveges szekrényt. Tegnap is a törött tányéron táncoltál. Ha ezek szépen egymás felett tudnak lenni egy kicsi polcos üvegszekrényen, akkor máris sokkal kulturáltabb a dolog.
Éppen ezt tervezem.
Na takarítás, csá.
sodika
May 13, 2021 16:59:10
A másik dolog, ami miatt leállok a meló emlegetésével, hogy valami miatt sokakat irritál, hogy miközben ilyen bohóc vagyok a videóimban, mégis ennyit keresek.
Erre ugye két megoldás van. A téma hanyagolása egyrsészt, másrészt a rendezett környezetből az élvezetes műsor.
Na takarítás, csá.
Soha többet nem írok ide
Erre ugye két megoldás van. A téma hanyagolása egyrsészt, másrészt a rendezett környezetből az élvezetes műsor.
Na takarítás, csá.
Soha többet nem írok ide
May 13, 2021 16:59:10
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 17:00:19
x68)
Nem csak a videóidban vagy bohóc, mínusz 19 millió retard!
Mifaaaaaaaaaaaan
csicskasodi
(
x1)
May 13, 2021 17:00:27
x1)
May 13, 2021 17:00:27
A másik dolog, ami miatt leállok a meló emlegetésével, hogy valami miatt sokakat irritál, hogy miközben ilyen bohóc vagyok a videóimban, mégis ennyit keresek.
Nem keresel ennyit, ezt csak te hazudod. Még soha nem mutattál egy fizetés papírt, még a régebbi helyekről sem, pedig azt már megmutathatnád. May 13, 2021 17:00:27
Streamer Koldus
(
x2)
May 13, 2021 17:00:36
x2)
Na takarítás, csá.
Soha többet nem írok ide
* ásít *Erre ugye két megoldás van. A téma hanyagolása egyrsészt, másrészt a rendezett környezetből az élvezetes műsor.
Na takarítás, csá.
Soha többet nem írok ide
* ásít *
* ásít *
* ásít *
* ásít *
* ásít *
* ásít *
* ásít *
* ásít *
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 17:00:49
x7)
Na takarítás, csá.
Soha többet nem írok ide
Na takarítás, csá.
Soha többet nem írok ide
A legnagyobb poén veled kapcsolatban, hogy mennyit keresel, és mégis 19 millió adósságod van, ami folyamatosan csak gyűlik. Ebben tényleg egyedi vagy, ezt ne hagyd abba semmiképp
Sodihitele
May 13, 2021 17:01:11
Na takarítás, csá.
Soha többet nem írok ide
Na takarítás, csá.
Soha többet nem írok ide
Ki a faszt érdekel mennyit keresel te szerencsétlen, 19 millió adósság hahó. Na ez a LOL
May 13, 2021 17:01:11
Hahó
(
x135)
May 13, 2021 17:02:09
x135)
á, ne gondold ezt túl. hiába keres "sokat" (junior bért kapsz 40 évesen), nyomorogsz, kuporgatsz, és 19 milliós adósságod van, ami hónapról hónapra növekszik. ilyen körülmények között lényegtelen, hogy "sokat" keresel.
-
May 13, 2021 17:02:18
Aztán miből lenne neked kondigéped meg szaunád otthonra? Egy szemüveget sem tudsz megengedni magadnak, Törpapa életminősége magasabban van, mint a tiéd.
A másik meg, hogy a kondit maximum egy próbálkozás után feladnál, mivel nem bírod fizikailag. Az otthoni szauna meg nem elégít ki, mivel ott senki nem látja az összeaszott farkadat.
A másik meg, hogy a kondit maximum egy próbálkozás után feladnál, mivel nem bírod fizikailag. Az otthoni szauna meg nem elégít ki, mivel ott senki nem látja az összeaszott farkadat.
May 13, 2021 17:02:18
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 13, 2021 17:02:49
x37)
Na takarítás, csá.
Soha többet nem írok ide
Na takarítás, csá.
Soha többet nem írok ide
Mániás szakasz közeledik. Ilyenkor minden nagyon fasza, minden troll hülye, kiéheztetés lesz, nem közlök ezentúl semmi infót, csak a minőségi tartalom, stb. 1-1,5 hónappal később ott szoktunk tartani, hogy kirakja az excelt és sírós hangon panaszkodik, hogy őt mindenki csak kihasznál, de ennek most már Jövő Héttől vége van, innentől kezdve nemet mondok, stb. BALEK
sodika
May 13, 2021 17:04:13
Aztán miből lenne neked kondigéped meg szaunád otthonra? Egy szemüveget sem tudsz megengedni magadnak, Törpapa életminősége magasabban van, mint a tiéd.
May 13, 2021 17:04:13
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 17:04:39
x68)
Elgato? Roller?
Ezek nem őrültségek, ezek KELLENEK.
Hahó
(
x135)
May 13, 2021 17:05:38
x135)
én most nem is tudom már követni a fázisokat. kb. 1 hete azzal loopolt, hogy eddig alkotói válságban volt, de ennek most vége. nekem úgy tűnt, hogy azzal mániás szakaszba lépett, de most meg úgy tűnik, hogy megint depis, mert "szar a helyzet, de elviselhető".
csicskasodi
(
x1)
May 13, 2021 17:05:59
x1)
Miért lenne őrültség, ha megteheted?Bármit megvehetek, az más kérdés, hogy őrültség lenne.
Talán te vagy őrült?
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 17:06:14
x68)
Én a miskolciaknak való üzengetést várom, az jó szakasz.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 17:06:17
x7)
Ezt már megbeszéltük, semmit nem vehetsz meg, mert bedől a hitelspirál, és irány a blaha. Ezért nincs roller, 4K tévé, luxuskanapé, de még egy szaros 3. zöld háttér se
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 13, 2021 17:08:03
x21)
Most van a hajléktalanság felé vezető vortex egyik szélén, szépen lassan el fog jutni a Blahára, vagy Púpszászra a Mamahotelba. :D
sodika
May 13, 2021 17:08:07
Én a miskolciaknak való üzengetést várom, az jó szakasz.
Mindenki viselkedésével.
Kivétel nélkül.
Nagyon.
May 13, 2021 17:08:07
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 17:08:11
x7)
Autilogikára lefordítva: Az a 30000 euró hitelkeret csak nyelvtanilag létezik, míg a 19 millió tartozásod ténylegesen
sodika
May 13, 2021 17:08:17
Na takarítás, csá.
May 13, 2021 17:08:17
Seggszőr von Balu
May 13, 2021 17:08:21
De sneci ha van 30ezer euród akkor miért nincs sony alpha 7 mark 3 kamera, elektronyos roller, ps5, 8k tv luxus kanapé? Ez mind kijön a 30ezer ejróból és még marad is sőt még elgatora is telik!
May 13, 2021 17:08:21
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 17:08:44
x68)
Na takarítás, csá.
1 óra lenne az a lakás. 1 óra.
csicskasodi
(
x1)
May 13, 2021 17:08:49
x1)
Mindenki viselkedésével.
Kivétel nélkül.
Nagyon.
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM SZÉPEN! Mindenkivel nagyon meg vagyok elégedve.
Mindenki viselkedésével.
Kivétel nélkül.
Nagyon.
sodika
May 13, 2021 17:09:00
De sneci ha van 30ezer euród akkor miért nincs sony alpha 7 mark 3 kamera, elektronyos roller, ps5, 8k tv luxus kanapé? Ez mind kijön a 30ezer ejróból és még marad is sőt még elgatora is telik!
May 13, 2021 17:09:00
sodika
May 13, 2021 17:09:13
Na takarítás, csá.
May 13, 2021 17:09:13
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 17:09:20
x68)
Mindenki viselkedésével.
Kivétel nélkül.
Nagyon.
Mindenki viselkedésével.
Kivétel nélkül.
Nagyon.
Jó, ez a szakasz sajnos még nincs itt, még pár hét/hónap.
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 13, 2021 17:09:32
x37)
Mindenki viselkedésével.
Kivétel nélkül.
Nagyon.
Mindenki viselkedésével.
Kivétel nélkül.
Nagyon.
A személyes konfliktuskerülés előnye, hogy állandóan a pofádba szarnak, te meg nyelheted vidáman.
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 17:09:43
x68)
Mikor lesz elgato?
ANEXIA ANEXIA ANEXIA ANEX
May 13, 2021 17:10:12
Endre, a saját lakásodat nem tudod kitakarítani, nemhogy átgondolt pénzügyi döntéseket hozni. Gondnokság alá szorulsz, sűrgősen.
May 13, 2021 17:10:12
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 17:10:38
x68)
Személyes konfliktuskerülés = fordos néni egyértelmű hazugságára (még te is átláttál rajta!) adsz pént.
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
May 13, 2021 17:10:52
x135)
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 17:11:26
x68)
Észnél levés helyett inkább a kiadásokról kéne excel, de hát az nem fun :))))
rBali
(
x24)
May 13, 2021 17:12:01
x24)
Hát Endre, már a VR headseted is egy elavult fos. Itt az új, sokkal jobb verzió, mint ami neked van. Elég gáz ez.
www.youtube.com/watch?v=52a1l1nyL2A
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
www.youtube.com/watch?v=52a1l1nyL2A
-
May 13, 2021 17:13:59
Azzal a háromnevű emberrel is elégedett vagy, akitől novemberig egy fillért sem fogsz látni?
May 13, 2021 17:13:59
kriptovaluta tanácsadó
May 13, 2021 17:14:38
De amúgy Endre, te miért titkolod a munkahelyed?
Ezt a legtöbb ember felvállalja!
Vagy ilyen szar helyen dolgozol, hogy szégyenled?
Ezt a legtöbb ember felvállalja!
Vagy ilyen szar helyen dolgozol, hogy szégyenled?
May 13, 2021 17:14:38
Löwenbräu Oktoberfestbier
May 13, 2021 17:15:03
Vagyis évi 25.350.000 ezer forint bérköltsége van utánam a melóhelynek.
Havi nettó 132.500 ezer forintot veszítek csak azon, hogy ugyanakkora munkaadói bérköltség mellett nem Budapesten dolgozom.
Idióta vagy! :D
May 13, 2021 17:15:03
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
May 13, 2021 17:15:27
x8)
+Saját magát is szájba szarja elég gyakran.
sodika
May 13, 2021 17:16:52
Személyes konfliktuskerülés = fordos néni egyértelmű hazugságára (még te is átláttál rajta!) adsz pént.
Ha valaki át akar baszni a személyes helyzetével, mindig úgy teszek, mintha nem venném észre. Mert apróságok lényegtelenek. Egyedül az szokott felbaszni, amikor valaki később ugyanezzel komoly érvként hozakodik elő. Mert ez olyan játék, ahol mindenki úgy mond hülyeséget, hogy nem verjük egymás szemére, de amikor valaki érvelni kezd a korábbi hazugságával, felrúgva ezt a kvázó-egyezséget, az már felbasz.
May 13, 2021 17:16:52
sodika
May 13, 2021 17:17:23
nem vetjük egymás szemére, na
mindegy
Na takarítás, csá.
mindegy
Na takarítás, csá.
May 13, 2021 17:17:23
Költői kérdés
May 13, 2021 17:18:45
De te egy hatalmas, német-osztrál multinál gányolsz, és nemsokára költözöl németországba.
Miért zavar téged, ha egy linzi gányoldát basztatunk? Miért nem örülsz neki, hogy rossz nyomon vagyunk?
May 13, 2021 17:18:45
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 17:19:08
x7)
Ha hagyod magad átbaszni, akkor nyilván meg fognak próbálni lehúzni újra, hiszen ez ingyen pénz nekik. Csak kihasználják, hogy téged könnyű csicskítani, mert semmi érdekérvényesítő képességed nincs, és senki nem fogja a pártodat. Ezen mit nem értesz?
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 13, 2021 17:20:41
x37)
Endre, te egy passzív-agresszív geci vagy, aki nem vállalja fel a konfliktusokat egy az egyben, hanem kerülő úton próbálja elérni az akaratát. Amivel nem is lenne gond, de nálad ez a kerülőút a saját bevallásod szerint is az, hogy befeszülsz, és addig gecizel meg kellemetlenkedsz, ameddig rád nem hagyják a dolgot. Téged csak azért nem vertek eddig még nyomorékra, mert rád néztek, és megállapították, hogy van neked így is bajod bőven.
Seggszőr von Balu
May 13, 2021 17:21:57
Dagadék 3 órája loopolod a takaritást
May 13, 2021 17:21:57
csicskasodi
(
x1)
May 13, 2021 17:22:07
x1)
May 13, 2021 17:22:07
Ha valaki át akar baszni a személyes helyzetével, mindig úgy teszek, mintha nem venném észre. Mert apróságok lényegtelenek.
Ez a BALEK ismérve! May 13, 2021 17:22:07
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 17:22:46
x68)
Ha valaki át akar baszni a személyes helyzetével, mindig úgy teszek, mintha nem venném észre
De mindenki rendes, senki sem akar átbaszni.
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 13, 2021 17:22:58
x37)
Endre, a te női változatod az úgynevezett "Karen", ha ez így mond valamit. Te vagy az a tipikus kellemetlenkedő geci, akihez ki kell hívni a főnököt, és neki kell téged elküldenie a kurva anyádba, mert mástól nem fogadod el, csak hajtogatod a saját hülyeségedet.
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 17:23:21
x68)
az már felbasz = küldesz neki még pénzt
Mifaaaaaaaaaaaan
-
May 13, 2021 17:30:05
Nehol szar az emailcim felvevo form, szoval az endrefarkas.kiss@ is valid opcio lehet
May 13, 2021 17:30:05
Löwenbräu Oktoberfestbier
May 13, 2021 17:35:28
May 13, 2021 17:35:28
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
May 13, 2021 17:42:45
x8)
Nem figylsz, oda irta 30 ezer euró. :-DD
Karib
(
x10)
May 13, 2021 17:44:28
x10)
Ha fogalmaid szerint lehet "kicsi cég" egy olyan, ami több országban is jelen van, és aminél engem a német divízió vett fel homeoffice-ba, akkor hogyne.
Múltkor még szó szerint azt mondtad, hogy a "helyi divízió" vett fel téged a home office idejére. Ami legtágabb értelemben is legfeljebb osztrák lehet. Megint hazudsz.
Ártányölö Vitéz
(
x1)
May 13, 2021 17:46:53
x1)
xxxlutz.at/p/infrarotkabine-hemlock-iii-mbx-008021024802
xxxlutz.at/p/infrarotkabine-hemlock-iii-mbx-008021024802
Ez most 300 euroval le van arazva, meg kell venni, 300 euro sporolas a jelen helyzetedben jelentos, Mark meg biztos tud majd mit kezdeni az extra penzzel.
sodika
May 13, 2021 17:47:51
Nem azt mondtam. Azt mondtam, a német vett fel, de majd heti párszor talán benézek a helyihez is, hátha. A gond az, hogy őket nem ismerem, eddig - nagyon kevés kivétellel - végig a németekkel voltam távolról kapcsolatban.
De most már tényleg lezártam a témát.
Azért, mert valójában senkit nem érdekel, akit meg mégis, az ellenem szeretné felhasználni.
Pont emiatt pl. videós témának is alkalmatlan, mert pl. engem sem érdekel kurvára, hogy Sherlock Porks Kanadában pontosan milyen projekten dolgozik, Blogin éppen kinek ír reklámszöveget, vagy pl. hogy az Eszter éppen milyen gyógyszerkutatást monitoroz pontosan.
Azért, mert valójában senkit nem érdekel, akit meg mégis, az ellenem szeretné felhasználni.
Pont emiatt pl. videós témának is alkalmatlan, mert pl. engem sem érdekel kurvára, hogy Sherlock Porks Kanadában pontosan milyen projekten dolgozik, Blogin éppen kinek ír reklámszöveget, vagy pl. hogy az Eszter éppen milyen gyógyszerkutatást monitoroz pontosan.
May 13, 2021 17:47:51
sodika
May 13, 2021 17:49:28
Azért fejem be, mert témának nem érdekes.
Akinek meg a "hogy nem rúgják ki ezt a retardot" hozzáállása, afelé meg eleve nem akarok én semmit kommunikálni. Az olyan főjön szépen a levében.
Érdekes témákkal akarok végre foglalkozni.
Akinek meg a "hogy nem rúgják ki ezt a retardot" hozzáállása, afelé meg eleve nem akarok én semmit kommunikálni. Az olyan főjön szépen a levében.
May 13, 2021 17:49:28
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 17:49:36
x68)
De már tényleg? :DDDD
sodika
May 13, 2021 17:49:40
Na takarítás, csá.
May 13, 2021 17:49:40
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 17:50:15
x68)
Életedben nem volt érdekes témád.
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 17:50:25
x68)
Na takarítás, csá.
1 óra
Karib
(
x10)
May 13, 2021 17:50:40
x10)
De, ezt mondtad. Szó szerint emlékszem. Hazudsz.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Ártányölö Vitéz
(
x1)
May 13, 2021 17:51:24
x1)
Éppen ezt tervezem.
Na takarítás, csá.
Éppen ezt tervezem.
Na takarítás, csá.
Ha elfogadsz egy javaslatot, hasznald ki a falakat is. Ezt egy interior design-os havernal lattam, szerintem a celnak teljesen megfelelne nalad is:
www.gomodern.co.uk/tonelli-dazibao-glass-wall-unit.html
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 17:51:58
x7)
e most már tényleg lezártam a témát.
Senkit nem érdekel semmi veled kapcsolatban, csak a trollokat, akik röhögnek rajtad.
Mert nincs tehetséged az emberek szórakoztatásához.
Azért.
sodika
May 13, 2021 17:54:44
Egyébként ezt a hazulról nyavalygást sosem értettem. Otthon az emberek ott vannak egymásnak, egymást segíteni a bajban, míg én is 6 éve egyedül vagyok kint. Melyik helyzet a jobb?
Na takarítás, csá.
Na takarítás, csá.
May 13, 2021 17:54:44
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 17:56:52
x7)
Egyébként ezt a hazulról nyavalygást sosem értettem. Otthon az emberek ott vannak egymásnak, egymást segíteni a bajban, míg én is 6 éve egyedül vagyok kint. Melyik helyzet a jobb?
Na takarítás, csá.
Na takarítás, csá.
Mit nem értesz? Az az értelme a hazulról nyavalygásnak, hogy küldesz nekik pénzt. És be is válik
Ártányölö Vitéz
(
x1)
May 13, 2021 17:57:00
x1)
Na takarítás, csá.
Na takarítás, csá.
Neked jobn volt otthon, amikor a teljes retard-hadsereg, a kvesztor-csalok, es a koppany-csoport zsebesei mind tamogattak?
Gyere haza,
Kommenthaver
May 13, 2021 17:57:41
Na takarítás, csá.
Na takarítás, csá.
Hát mi? Te hálátlan kis geci!
May 13, 2021 17:57:41
púpospúp
(
x2)
May 13, 2021 17:58:15
x2)
kérlek sneci vedd meg a mobil szaunát, rakd össze egymagad liveban 3-4 nap alatt, majd élve süsd meg magad a szarul eszkábált szaunában
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
sodika
May 13, 2021 17:58:19
2016 januárjáig, amikor Hamburgban kezdtem el dolgozni, valaki valahol mindig támogatott. 34 éves koromig. Ezért is volt hirtelen fura, hogy egy éles fordulattal mások fordulnak énhozzám.
May 13, 2021 17:58:19
sodika
May 13, 2021 17:59:44
Mondom, az otthonról nyavalygást ezért nem értem. Az emberek otthon ott vannak egymásnak, fordulnak egymáshoz, segítenek egymásnak, 34 éves tapasztalatom. Aztán kijöttem, és hirtelen egyedül maradtam idekint, magara utalva. Melyik a jobb?
May 13, 2021 17:59:44
gyakorlott gyagyás
May 13, 2021 18:02:02
Mondom, az otthonról nyavalygást ezért nem értem. Az emberek otthon ott vannak egymásnak, fordulnak egymáshoz, segítenek egymásnak, 34 éves tapasztalatom. Aztán kijöttem, és hirtelen egyedül maradtam idekint, magara utalva. Melyik a jobb?
Melyik tömeg sírba temessünk el már csak ez a kérdés!!!
May 13, 2021 18:02:02
Trash csoportos haver
(
x19)
May 13, 2021 18:02:59
x19)
Most azért sírsz mert nincs gazdatested? :)
*autikorrekt*
May 13, 2021 18:04:31
Mondom, az otthonról nyavalygást ezért nem értem. Az emberek otthon ott vannak egymásnak, fordulnak egymáshoz, segítenek egymásnak, 34 éves tapasztalatom. Aztán kijöttem, és hirtelen egyedül maradtam idekint, magamra utalvabankokra utalva. Melyik a jobb?
May 13, 2021 18:04:31
Mikrocsip
May 13, 2021 18:04:46
Na takarítás, csá.
Na takarítás, csá.
te egyedül is fogsz megdögleni..
May 13, 2021 18:04:46
Trash csoportos haver
(
x19)
May 13, 2021 18:05:05
x19)
Nah és az ogre? 3 évig voltál kapcsolatban vele és főzött, mosott rád. Csak fizetni kellett meg naponta leszopnod.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 13, 2021 18:05:16
x7)
Sodi!
Miért unlisted a Just Dance video, melyben Márk ügyeiről beszélsz?
www.youtube.com/watch?v=g3a0Vkj0G_E (valaki küldje el Márknak)
|__o__|
Miért unlisted a Just Dance video, melyben Márk ügyeiről beszélsz?
www.youtube.com/watch?v=g3a0Vkj0G_E (valaki küldje el Márknak)
143 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

De ezennel most leálltam azzal, hogy bármit meséljek a melóhelyről. Van sok szép téma elég itt is, és a videókon is.
Már hónapokkal ezelőtt megígérted, hogy nem fogsz a magánéletedről és a pénzügyeidről beszélni, aztán azóta mást sem csinálsz. Úgy ugrálsz, ahogy a trollok fütyülnek :D