Ha kattintottál volna, akkor ezt most nem írtad volna le.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Na jó, rendkívül tömören:
- Magyarországon jóval átlagon felüli az elvonás
- Azokban az országban, amiket felsoroltál, és magasabb a fizetés adóéke, 19-22% közötti az ÁFA, míg magyarországon 27%, a kettőt kombinálva már valószínűleg OECD első lenne magyarország
- A legfontosabb, hogy szlovéniát leszámítva szinte csak fejlett, gazdag országokban van magas adóék a fizetésen. Ennek az az oka, hogy többől többet lehet elvenni úgy, hogy maradjon elég megélni.
De te nem ezekre fogsz reagálni, hanem csak loopolod tovább, hogy "oda van írva fekete fehéren, hát nem értitek" ahelyett, hogy csinálnád a munkádat, mielőtt végleg leesik a főnökúrnak a dataformsnál, hogy kit vettek fel, és kirúgnak.
27%os áfa, 3x normálisabb adó visszatérítés. megint 0 rendszerben gondolkodás/autipáncél/tematizálás....
Ennek az az oka, hogy cserébe, ha bajban vagy, átsegít rajta az állam. Addabboy is mondta, hogy jaj, segély. Bakker, az nem segély, mert nem kéred, hanem igényled. Segély az, amit az ügyintéző meg is tagadhat.
1. Idióta vagy
2. Kovács Márk mennyit kért tőled legutóbb?
Mifaaaaaaaaaaaan
Húzás vissza dolgozni! Hát a kurva anyádat már!
Mennyit kért tőled legutóbb Kovács Márk?
Kitakarítottál már?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ma szünnap van, ezért van időm takarítani, és ügyeket intézni, pl. befizetni a büntit, meg megrendelni a dioptriás VR lencséket.
Na takarítás, csá :)
Ma takarítós nap van, de halbűz és fitymaszag lengi be a szobakonyhát.
Mifaaaaaaaaaaaan
Mennyit takarítottál már? Elintézted az ügyeidet? Már lassan délután 3 óra.
Takarítás - 1 óra
Büntibefizetés - 5 perc
VR lencse - 5 perc
Mifaaaaaaaaaaaan
Ma eddig mit csináltál? Fogadni mernék, hogy fetrengsz, és filmeket nézel a teendőid helyett
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Fúha, ezek nagyon kemény és időigényes dolgok, én szabadnapot szoktam kivenni ilyen jellegű teendők miatt.
hehe
A sütőt kitakarítottad?
Több óra szemétszedés Mészáros villájánál kéne, ha nagyon nagy lenne a rumli. A te kis recskabarlangodban ennek 10 percnek kéne lennie.
Mifaaaaaaaaaaaan
Hazudsz autista kutya! Képet v csak a pofád jár megint
Hetyetye
Szerintem már megint pontosan fogalmaz, azért több órányi, mert két sörösdoboz felszedése között egy órát pihen
37 ország közül négyben magasabb az adó, mint Mo-n, 32-ben alacsonyabb.
A világrekord áfát nem is számítva.
Gyagyás következtetése:
Nem kirívóan magasak az adóterhelések magyarországon :DDD
Csinálj egy tviccs és jutyub csatit, utóbbira tölts fel egy szar minecraft videót, ami így is lekörözi a gyagyás legtöbb flokkjának a nézettségét, írj rá jutyubon, hogy "jó lett a rész", aztán nem hogy nem kell a társaságáért fizetni, hanem még ő fog neked, milliókat.
Mifaaaaaaaaaaaan
Történt valami a régivel?
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Nem, csak nem elég neki 2, mert dagadt
(2% IPA, 9% cégadó, 15% SZJA, 600 000.EHO, minimálbér járulékai.)
Mi a baj a számlaképességgel?
|__o__|
Férfikönnyek. Hetyetye.
1. Nem vagy bannolva, nem tudom miért hazudozod azt, hogy igen. Ez jetire, és a többi, állítólagosan bannolt áldozatra is vonatkozik. Ha viszont folytatod, akkor leszel, mégpedig nagyon gyorsan. Rád is vonatkozik, hogy ne itt tárgyald ki magadat.
2. Csak olyan állításokkal vádoltalak, amiket magad elismertél. Idéztem is a saját szavaidat. Ami spekulatív volt (konkrétan, hogy milyen más nickeken írogatsz) ott jeleztem, hogy nincs rá bizonyítékom.
3. Sok sikert a továbbiakban, őszintén remélem, hogy ez a soha többet nem írok ide időszak egy kicsivel tovább fog tartani, mint az előzőek.
Ki a kurva anyåd kivåncsi a nagykepu szövegedre?
Egy hetes bann jot tenne neked, Admin please!
|__o__|
Trollégák, kérem önöket, hogy ne dőljenek be a fogyatékos gumicsontjainak. A tudomány jelenleg azt próbálja megfejteni, miért dagadt fel ennyire az alany, milyen betegségei vannak, veri-e kisgyerekekre, illetve milyen az anyagi helyzete. Teljesen irreleváns a COVID-loopolás, a jogilag erős fatászpika-loopolás illetve a szakértés globális ügyekben.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nothing's better than cheddar!
ez most az addabboy? ha az vagy, csak annyit, iszonyu nacs csalodås vagy nekem, ok tudom nem szpmit, de sajnos ha emlekszel mit irtam a legelejen, akkor az bejött. tudålekos, sokat sejtetö, mindent tudonak probålod magad beållitani,de minek?.....
en egyre vagyok kivåncsi veled kapcsolatban, aczel ur velemenyere rolad es a sziturol, de ö eltunt.
Név és szöveg alapján igen. Értelemszerűen nincs teljesen kizárva, hogy egy imposztor, ez este majd kiderül.
Mondjuk Aczél legalább hadd döntse már el saját maga, hogy "ezeknek" kiad-e bármilyen infót. Minden tiszteletem a tiéd, Adda, de napok óta nem volt rólad itt szó, úgyhogy kurvára nem értem, miért kell visszajönni, és kavarni a szart. Ha nem akarod leközölni a Goldás interjút, akkor csendben kussolva ne közöld le és ennyi. Mehet helyette a geciunalmas Magyar Viktor követése, amint kajafutárkodik a városban, meg mehet a műcsöcsű Natasa körülbúgása, mint valami szar incel bazmeg. Az a baj, hogy nem veszed észre, hogy akkor vannak nézőid, ha Sodi is terítéken van. A többi balfasz Twitch-streamer meg hasonló wannabe selejt az emberek egy jó részét- a nézőid túlnyomó részét- egyáltalán nem érdekli. Ezerrel próbálsz rajtamaradni a vonaton, Endre minden lájvjába megpróbálsz valahogy beférkőzni, és közben baszogatod a fórumot? Kibaszott unalmas, bocsánat.
Van ott még egy posta, és picit távolabb (150m) egy pixelstruemer nevű cég. Utóbbi pont olyan komoly cégnek tűnik, mint amiből kinézem, hogy ott dolgozik sodika.
Helyesen: Pixelstuemer. Amúgy főleg Typo3-mal foglalkozó cég.
De bedolgozós simán lehet dataformersnél is, de az egy fokkal komolyabbnak néz ki, mint sodika, és mintha nagyobb is lenne, de ez is lehet csalóka.
Várjunk lemaradtam, miért lett elvetve a Chili?
Nem lett elvetve. De nekem gyanús az első biciklizős streamje, amit úgy letörölt, és amiről hazudozott.
Azt állította, hogy kitekert melócsá után a tóra, de nem abból az irányból jött a stream indulásakor, mint a tó (csak pár tíz méter a kerülő, amit a híd bontása miatt egy lázárás is indokolhatott).
Elszólta magát a stream közben, hogy "jéé, ez a májusfa reggel még nem volt itt", amit úgy magy aznap postán is volt ugyanarra.
Aztán Oszinak nem volt képes egy egyenes választ adni arra, hogy mikor hagyta abba pénteken a melócsát, pedig Oszi úgy kérdezte, mint valami fogolytábor kihallgatótisztje. Ha simán eljött volna mondjuk kettőkor otthonról, ahogy korábban utalt rá, hogy pénteken lehetséges, akkor rávágta volna azt, nem?
És sodika ezután sem engedte el a témát, folyamatosan újabb és újabb bizonyítékokkal igyekezett bizonyítani, hogy akkor pénteken ő tényleg a tónál volt, de a bizonyítékok inkább terelések voltak (pl- újabb stream).
Ez nem bizonyíték, de megnéztem, hogy milyen munkahelyek vannak a stream indulása közvetlen közelében, és ezeket találtam első körben.
Mindkettő profilba illik. A pixelstuemernél nincs react felsorolva, de sodika szerint az nem is fő profil, szóval elég volt 1 vagy 2 kisebb reactes project, ami nem feltétlenül kerül fel egy olyan oldalra, mint ami nekik van.
senkit nem érdekel, éppen a melócsádat keressük
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Jegyezd meg jól, amit írok: Ha sokan élnek vele, akkor nyár második felétől, amikor boldog-boldogtalannak jut vakcina, és még följebb akarják majd tornázni az átoltottságot, már nem fog járni ingyen.
Én zoomra emlékszek
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Amíg értelme van, addig ingyen fog járni szerintem.
Amíg kell bármi bármihez.
Addig lesz ingyenes, amíg teljesen meg nem nyitnak mindent.
Első nap azzal indított, hogy nem tudta hogy kell használni a zoomot.
Nincs kizárva, hogy valaki mégis zoomon kommunikált sodikával, miközben a céges közös kommunikáció teams/skype, de valóban fura.
Túl profinak is tűnik a cég, elmondásból ez egy kicsi ócska gányolta, plusz ugye ezt a fogyatékot is felvették.
Leszarjuk, sütő kipucolva?
Mifaaaaaaaaaaaan
olyan gagyi cég, hogy nem volt közös céges csetjük.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Te érted amit amit olvasol, hülyegyerek? Ki beszélt rólad, ki beszélt ilyen (idehaza magasabbnak számító) fizetésekről?
Ki hozta szóba ausztriát, hogy ott alacsonyabb vagy mi egyáltalán van? Ha ott is magas, attól még itt is lehet magas.
Hosszasan részleteztem, hogy mivel sávos adózás nincs, alacsony értékteremtéshez könnyítés nincs, ezért ez egy csapda helyzet, amiről szirénázol ,hogy "kényszerítik" az embereket.
Nem "kényszerítik", így tudnak csak dolgozni
És végül persze rábasznak, ha esetleg mégis megérnék a nyugdíjat, de az már egy másik fejezet.
Esetedben az egész tökmindegy, sem semmiféle nyugdíjat nem fogsz kapni, sem a több pénzzel és a számlás módival nem lennél beljebb.
Most sem lefelé dolgozod az eladósodásodat, hanem zuhansz az adósság spirálban tovább.
Efraim édesanyja szerint Linzben dolgozik
Milyen hosszú ideig voltál 40 évesen programozóként a munkahelyeiden, ez igen.
Mifaaaaaaaaaaaan
Azért így "tudnak", mert sok a szemét féreg munkaadó, aki ragaszkodik ehhez.
Az utolsó helyen 2 év 7 hónapon át.
Mindkettő falmelléki gányolda volt. A nagy cég nem itt kezdődik, hanem ott, ahol egy irodaház három emelete tele van fejlesztőkkel meg kóderekkel.
Nagyon sok :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
A superReal-nál pont ez volt a helyzet.
Fejlesztőként egy helyen ez rengeteg, igen.
Azért erről igazi programozókat is meghallgatnék
Mifaaaaaaaaaaaan
1 nap az sok?
Mifaaaaaaaaaaaan
A több száz állásinterjú egy hiányszakmában önmagában gáz :D
Ő egy nagyon jó programozó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Jó is, hogy mondod, nem feltétlen IT gányoldát kell keresni.
Igaz, így kurva nehéz, de szerintem meglesz így is, hamarosan lebuksz.
Talán már vannak is trollok, akik a valódi nyomon vannak, viszont szépen kussolnak, mert nem szeretnék az előző helyeken történt ostoba akciók megismétlődését.
Tehát most pici cégnél dolgozol, kösz a megerősítést.
Ostoba kobold.
A fikát majd ne felejtsd el kizabálni a karvaly orrodból, mielőtt feldugod magadnak azt a pálcát. :))
Putyputyputy HALLO
Múltkor még azt írtad, hogy nincs téma te pedofil szar.
Amúgy úgysem tudod megállni, mert buta vagy.
Mifaaaaaaaaaaaan
közel vagyunk, trollz!!!
Ha fogalmaid szerint lehet "kicsi cég" egy olyan, ami több országban is jelen van, és aminél engem a német divízió vett fel homeoffice-ba, akkor hogyne.
De ezennel most leálltam azzal, hogy bármit meséljek a melóhelyről. Van sok szép téma elég itt is, és a videókon is.
Mostantól minden a cégeddel kapcsolatos információ megosztása után odaírod, hogy van elég szép téma, befejezted?
Ez olyan, mint a soha többet nem írok ide? :))))
Mifaaaaaaaaaaaan
Egyszerűen csak hanyagolom a témát, mert meguntam, amit ezzel csináltok. Ennyi.
Mielőtt szétbombázunk cégeket, nézzünk már utána máshol is, ez az ""Ingrid Stürmer MSc Webentwicklerin"" ilyen sütiékszergyáros családi egyszemélyes kis semminek tűnik.
Teljesen felesleges erőforráspazarlás 3fős családi random nanocégeket teljes vakon veretni hardcore trollkodásokkal, ennél az infó szerzésre sokkal hatékonyabb módszerek is vannak.
TLDR, mindenki úgy trollkodik ahogy akar, csak javaslom.
broni
(
x45)
May 13, 2021 14:32:31
x45)
Rémhírterjesztés miatt indítottak eljárást egy férfi ellen, aki arról posztolt, minden beoltott meghalt egy faluban
ez kurva nagy))))))))))))))))))))))))
ez kurva nagy))))))))))))))))))))))))
Trash csoportos haver
(
x19)
May 13, 2021 14:33:51
x19)
Érdekes, ilyenkor nem számolja a 13-14 havi pénzt. Kussol róla mint a jogsiról :)
sodika
May 13, 2021 14:34:40
Pontosan az van, amit mondok.
Magyarországot megelőzi Franciaország, Ausztria, Olaszország, Németország, és Berlgium is.
Ezeknél otthon alacsonyabb az elvonás.
Magyarországot megelőzi Franciaország, Ausztria, Olaszország, Németország, és Berlgium is.
May 13, 2021 14:34:40
sodika
May 13, 2021 14:35:22
Érdekes, ilyenkor nem számolja a 13-14 havi pénzt. Kussol róla mint a jogsiról :)
May 13, 2021 14:35:22
-
May 13, 2021 14:37:57
Na jó, rendkívül tömören:
- Magyarországon jóval átlagon felüli az elvonás
- Azokban az országban, amiket felsoroltál, és magasabb a fizetés adóéke, 19-22% közötti az ÁFA, míg magyarországon 27%, a kettőt kombinálva már valószínűleg OECD első lenne magyarország
- A legfontosabb, hogy szlovéniát leszámítva szinte csak fejlett, gazdag országokban van magas adóék a fizetésen. Ennek az az oka, hogy többől többet lehet elvenni úgy, hogy maradjon elég megélni.
De te nem ezekre fogsz reagálni, hanem csak loopolod tovább, hogy "oda van írva fekete fehéren, hát nem értitek" ahelyett, hogy csinálnád a munkádat, mielőtt végleg leesik a főnökúrnak a dataformsnál, hogy kit vettek fel, és kirúgnak.
May 13, 2021 14:37:57
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 14:38:01
x68)
Endre, te ma takarítasz, nem fórumozol.
Mifaaaaaaaaaaaan
b1gfockingtroll
May 13, 2021 14:38:09
27%os áfa, 3x normálisabb adó visszatérítés. megint 0 rendszerben gondolkodás/autipáncél/tematizálás....
May 13, 2021 14:38:09
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 14:38:31
x68)
Szerencse, hogy áprilistól nincs kommunikáció a trollokkal, te hazug dagadt pedofil geci :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
May 13, 2021 14:41:01
Ennek az az oka, hogy többől többet lehet elvenni úgy, hogy maradjon elég megélni.
Ennek az az oka, hogy cserébe, ha bajban vagy, átsegít rajta az állam. Addabboy is mondta, hogy jaj, segély. Bakker, az nem segély, mert nem kéred, hanem igényled. Segély az, amit az ügyintéző meg is tagadhat.
May 13, 2021 14:41:01
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 14:41:28
x68)
1. Idióta vagy
2. Kovács Márk mennyit kért tőled legutóbb?
sodika
May 13, 2021 14:42:07
Amit az ügyintéző nem tagadhat meg, az nem segély, hanem járadék.
May 13, 2021 14:42:07
Ingrid Strümer
May 13, 2021 14:42:13
May 13, 2021 14:42:13
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 14:43:10
x68)
Amit az ügyintéző nem tagadhat meg, az nem segély, hanem járadék.
Mennyit kért tőled legutóbb Kovács Márk?
Kitakarítottál már?
sodika
May 13, 2021 14:43:34
Ma szünnap van, ezért van időm takarítani, és ügyeket intézni, pl. befizetni a büntit, meg megrendelni a dioptriás VR lencséket.
May 13, 2021 14:43:34
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 14:43:41
x68)
Ma takarítós nap van, de halbűz és fitymaszag lengi be a szobakonyhát.
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 14:44:33
x68)
Mennyit takarítottál már? Elintézted az ügyeidet? Már lassan délután 3 óra.
Takarítás - 1 óra
Büntibefizetés - 5 perc
VR lencse - 5 perc
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 14:45:10
x7)
Ma eddig mit csináltál? Fogadni mernék, hogy fetrengsz, és filmeket nézel a teendőid helyett
sodika
May 13, 2021 14:45:25
Több órája a szemetet szedem össze, a második szatyorral vittem le. Nyugi már.
Na csá
Na csá
May 13, 2021 14:45:25
Magyarország rémálma
(
x7)
May 13, 2021 14:46:04
x7)
Fúha, ezek nagyon kemény és időigényes dolgok, én szabadnapot szoktam kivenni ilyen jellegű teendők miatt.
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 14:46:27
x7)
Na csá
Na csá
A sütőt kitakarítottad?
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 14:46:45
x68)
Na csá
Na csá
Több óra szemétszedés Mészáros villájánál kéne, ha nagyon nagy lenne a rumli. A te kis recskabarlangodban ennek 10 percnek kéne lennie.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
May 13, 2021 14:48:36
x2)
Na csá
Na csá
Hazudsz autista kutya! Képet v csak a pofád jár megint
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 14:49:09
x7)
Szerintem már megint pontosan fogalmaz, azért több órányi, mert két sörösdoboz felszedése között egy órát pihen
A kegyetlen valóság
May 13, 2021 14:50:04
37 ország közül négyben magasabb az adó, mint Mo-n, 32-ben alacsonyabb.
A világrekord áfát nem is számítva.
Gyagyás következtetése:
Nem kirívóan magasak az adóterhelések magyarországon :DDD
May 13, 2021 14:50:04
Streamer Koldus
(
x2)
May 13, 2021 14:51:53
x2)
Endre, milyen érzés, hogy a streamben a trollok és Addaboy is úgy kezel, mint egy 10 éves gyereket? Úgy beszél veled, mint egy 10 éves gyerekkel. Ez számodra nem kellemetlen?
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 14:53:21
x68)
Amúgy valaki lementette a streamet? Legközelebb majd figyelek erre is.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 14:53:38
x68)
Mi volt az az IP mutogatás amúgy?
Mifaaaaaaaaaaaan
bannolt_néző
May 13, 2021 14:54:03
Óriási botrány a fórumon! | Zulu nem reagált | Babyshark, csirke, rohadt halfej. | Exklúzív interjú RGL-el | Csapatási Viktorral
Mivel Zulu érdemben nem reagált, csupán próbálta rámterelni a gyanút, hogy én állok bizonyos történések között. A fórummal való kapcsolatot ezennel lezárom, az esti streamben lesz egy rövid (RÖVID) kitérő, utána többet nem foglalkozok a "fórummal".
Efraim története már sosem fog kiderülni. Kérlek Aczél, te se adj ki több infót róla ezeknek.
Mivel Zulu érdemben nem reagált, csupán próbálta rámterelni a gyanút, hogy én állok bizonyos történések között. A fórummal való kapcsolatot ezennel lezárom, az esti streamben lesz egy rövid (RÖVID) kitérő, utána többet nem foglalkozok a "fórummal".
Efraim története már sosem fog kiderülni. Kérlek Aczél, te se adj ki több infót róla ezeknek.
May 13, 2021 14:54:03
-
May 13, 2021 14:57:06
Azon gondolkodtam hogy ha a Sodi ilyen mélyen van akkor simán jó pénzkereseti lehetősége lenne ha fiverren játszana emberkékkel. Mármint én lehet megvett ez a nemes forum de simán adnék neki apropénzt hogy játszak vele ezt azt (persze live-ban).
Mármint nyílván kb. bármilyen játékban lejáratná magát de most öszintén Sodi, neked már nem tök mindegy amilyen tartalom van rólad a neten és ahogy viselkedsz? Legalább pénzt keresnél.
Mármint nyílván kb. bármilyen játékban lejáratná magát de most öszintén Sodi, neked már nem tök mindegy amilyen tartalom van rólad a neten és ahogy viselkedsz? Legalább pénzt keresnél.
May 13, 2021 14:57:06
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 14:59:37
x68)
Azon gondolkodtam hogy ha a Sodi ilyen mélyen van akkor simán jó pénzkereseti lehetősége lenne ha fiverren játszana emberkékkel. Mármint én lehet megvett ez a nemes forum de simán adnék neki apropénzt hogy játszak vele ezt azt (persze live-ban).
Csinálj egy tviccs és jutyub csatit, utóbbira tölts fel egy szar minecraft videót, ami így is lekörözi a gyagyás legtöbb flokkjának a nézettségét, írj rá jutyubon, hogy "jó lett a rész", aztán nem hogy nem kell a társaságáért fizetni, hanem még ő fog neked, milliókat.
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 15:03:08
x7)
Endre megrendelted már az új zöld hátteret? Nehogy trash maradjál véletlenül
Puha Slag
(
x7)
May 13, 2021 15:04:46
x7)
Endre megrendelted már az új zöld hátteret? Nehogy trash maradjál véletlenül
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 15:05:43
x7)
Nem, csak nem elég neki 2, mert dagadt
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 13, 2021 15:06:49
x7)
Vagyis évi 25.350.000 ezer forint bérköltsége van utánam a melóhelynek.
Amiből hozzám kézhez jut évi 12.814.000 forint.
Vagyis havi átlag 2.112.500 forint bérköltségből
eljut hozzám kérbe havi átlag 1.067.800 Ft
Van tehát havi 2.112.500 forint bérköltség.
Ez otthon havi 1.200.300 forint nettó bért jelent.
Ha Magyarországról nyomnád egyéni vállalkozóként, kb 1.400.000 lenne a havi nettód. Sőt az összes informatikával kapcsolatos kütyüt leírhatnád költségnek, így kb 60%-os árat fizetnél értük.Amiből hozzám kézhez jut évi 12.814.000 forint.
Vagyis havi átlag 2.112.500 forint bérköltségből
eljut hozzám kérbe havi átlag 1.067.800 Ft
Van tehát havi 2.112.500 forint bérköltség.
Ez otthon havi 1.200.300 forint nettó bért jelent.
(2% IPA, 9% cégadó, 15% SZJA, 600 000.EHO, minimálbér járulékai.)
Mi a baj a számlaképességgel?
ausztria halszagú
May 13, 2021 15:06:51
Óriási botrány a fórumon! | Zulu nem reagált | Babyshark, csirke, rohadt halfej. | Exklúzív interjú RGL-el | Csapatási Viktorral
Férfikönnyek. Hetyetye.
May 13, 2021 15:06:51
broni
(
x45)
May 13, 2021 15:07:24
x45)
meghalt dárdai pál.
Zulu
(
x15)
May 13, 2021 15:08:45
x15)
1. Nem vagy bannolva, nem tudom miért hazudozod azt, hogy igen. Ez jetire, és a többi, állítólagosan bannolt áldozatra is vonatkozik. Ha viszont folytatod, akkor leszel, mégpedig nagyon gyorsan. Rád is vonatkozik, hogy ne itt tárgyald ki magadat.
2. Csak olyan állításokkal vádoltalak, amiket magad elismertél. Idéztem is a saját szavaidat. Ami spekulatív volt (konkrétan, hogy milyen más nickeken írogatsz) ott jeleztem, hogy nincs rá bizonyítékom.
3. Sok sikert a továbbiakban, őszintén remélem, hogy ez a soha többet nem írok ide időszak egy kicsivel tovább fog tartani, mint az előzőek.
Örebro
(
x17)
May 13, 2021 15:13:00
x17)
De Németországban is rendre hasonló számokat láttam.
Hogy otthon kirívóan magas lenne az állami elvonás, konkrétan baromság. :) Tényszerűen nem igaz.
Hogy otthon kirívóan magas lenne az állami elvonás, konkrétan baromság. :) Tényszerűen nem igaz.
Ki a kurva anyåd kivåncsi a nagykepu szövegedre?
Egy hetes bann jot tenne neked, Admin please!
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 13, 2021 15:13:20
x7)
A progresszív adózás miatt átlag feletti fizetésre valóban többet vonnak el nyugaton. Ennyit a szolidaritásról Obánéknál. Magyarországot megelőzi Franciaország, Ausztria, Olaszország, Németország, és Berlgium is.
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 13, 2021 15:15:45
x37)
Trollégák, kérem önöket, hogy ne dőljenek be a fogyatékos gumicsontjainak. A tudomány jelenleg azt próbálja megfejteni, miért dagadt fel ennyire az alany, milyen betegségei vannak, veri-e kisgyerekekre, illetve milyen az anyagi helyzete. Teljesen irreleváns a COVID-loopolás, a jogilag erős fatászpika-loopolás illetve a szakértés globális ügyekben.
CheddarGoblin
(
x2)
May 13, 2021 15:15:56
x2)
Mivel Zulu érdemben nem reagált, csupán próbálta rámterelni a gyanút, hogy én állok bizonyos történések között. A fórummal való kapcsolatot ezennel lezárom.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
-
May 13, 2021 15:19:27
Okoskodsz itt de vissza költözni azért istenért se költöznél vissza, nagyon ignorálod ezt a kérdést.
May 13, 2021 15:19:27
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 13, 2021 15:19:30
x38)
Az IT-sec szakember képtelen bejelentkezni egy fórumra. Látod, sneci, nem csak téged fizetnek túl! xDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Örebro
(
x17)
May 13, 2021 15:22:15
x17)
2. Csak olyan állításokkal vádoltalak, amiket magad elismertél. Idéztem is a saját szavaidat. Ami spekulatív volt (konkértan, hogy milyen más nickeken írogatsz) ott jeleztem, nincs hogy nincs rá bizonyítékom.
2. Csak olyan állításokkal vádoltalak, amiket magad elismertél. Idéztem is a saját szavaidat. Ami spekulatív volt (konkértan, hogy milyen más nickeken írogatsz) ott jeleztem, nincs hogy nincs rá bizonyítékom.
ez most az addabboy? ha az vagy, csak annyit, iszonyu nacs csalodås vagy nekem, ok tudom nem szpmit, de sajnos ha emlekszel mit irtam a legelejen, akkor az bejött. tudålekos, sokat sejtetö, mindent tudonak probålod magad beållitani,de minek?.....
en egyre vagyok kivåncsi veled kapcsolatban, aczel ur velemenyere rolad es a sziturol, de ö eltunt.
broni
(
x45)
May 13, 2021 15:24:14
x45)
sodi, ticcsd beaz internetet!!!!!!!!!!!!!!
Zulu
(
x15)
May 13, 2021 15:26:58
x15)
Név és szöveg alapján igen. Értelemszerűen nincs teljesen kizárva, hogy egy imposztor, ez este majd kiderül.
-
May 13, 2021 15:31:18
Addafohs te a fórum gyermeke vagy,ezért lázadsz most. A nézőid 90%-a a fórumról és a trasből vannak higgadj le.
May 13, 2021 15:31:18
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 13, 2021 15:35:02
x37)
Mondjuk Aczél legalább hadd döntse már el saját maga, hogy "ezeknek" kiad-e bármilyen infót. Minden tiszteletem a tiéd, Adda, de napok óta nem volt rólad itt szó, úgyhogy kurvára nem értem, miért kell visszajönni, és kavarni a szart. Ha nem akarod leközölni a Goldás interjút, akkor csendben kussolva ne közöld le és ennyi. Mehet helyette a geciunalmas Magyar Viktor követése, amint kajafutárkodik a városban, meg mehet a műcsöcsű Natasa körülbúgása, mint valami szar incel bazmeg. Az a baj, hogy nem veszed észre, hogy akkor vannak nézőid, ha Sodi is terítéken van. A többi balfasz Twitch-streamer meg hasonló wannabe selejt az emberek egy jó részét- a nézőid túlnyomó részét- egyáltalán nem érdekli. Ezerrel próbálsz rajtamaradni a vonaton, Endre minden lájvjába megpróbálsz valahogy beférkőzni, és közben baszogatod a fórumot? Kibaszott unalmas, bocsánat.
broni
(
x45)
May 13, 2021 15:52:39
x45)
disznókkal ettessétek a hullámat meg!!!!!!!!!!!!!!!
-
May 13, 2021 15:55:23
Izé.
Szóval visszatérve a műhelymunkához, a hírhedt, törölt streamben egy dataformers nevű cég közvetlen közeléből indult sodika.
Van ott még egy posta, és picit távolabb (150m) egy pixelstruemer nevű cég. Utóbbi pont olyan komoly cégnek tűnik, mint amiből kinézem, hogy ott dolgozik sodika.
Az, hogy pénteken senki sem dolgozik - hacsak nem szavazták meg cégesen, és sodika félreértette, és most tiltakozik - elég kis cégre utal egyébként.
Szóval visszatérve a műhelymunkához, a hírhedt, törölt streamben egy dataformers nevű cég közvetlen közeléből indult sodika.
Az, hogy pénteken senki sem dolgozik - hacsak nem szavazták meg cégesen, és sodika félreértette, és most tiltakozik - elég kis cégre utal egyébként.
May 13, 2021 15:55:23
-
May 13, 2021 15:57:04
Helyesen: Pixelstuemer. Amúgy főleg Typo3-mal foglalkozó cég.
De bedolgozós simán lehet dataformersnél is, de az egy fokkal komolyabbnak néz ki, mint sodika, és mintha nagyobb is lenne, de ez is lehet csalóka.
May 13, 2021 15:57:04
Rezident Evil Bánya Mail
May 13, 2021 16:00:48
Izé.
May 13, 2021 16:00:48
-
May 13, 2021 16:10:51
Nem lett elvetve. De nekem gyanús az első biciklizős streamje, amit úgy letörölt, és amiről hazudozott.
Azt állította, hogy kitekert melócsá után a tóra, de nem abból az irányból jött a stream indulásakor, mint a tó (csak pár tíz méter a kerülő, amit a híd bontása miatt egy lázárás is indokolhatott).
Elszólta magát a stream közben, hogy "jéé, ez a májusfa reggel még nem volt itt", amit úgy magy aznap postán is volt ugyanarra.
Aztán Oszinak nem volt képes egy egyenes választ adni arra, hogy mikor hagyta abba pénteken a melócsát, pedig Oszi úgy kérdezte, mint valami fogolytábor kihallgatótisztje. Ha simán eljött volna mondjuk kettőkor otthonról, ahogy korábban utalt rá, hogy pénteken lehetséges, akkor rávágta volna azt, nem?
És sodika ezután sem engedte el a témát, folyamatosan újabb és újabb bizonyítékokkal igyekezett bizonyítani, hogy akkor pénteken ő tényleg a tónál volt, de a bizonyítékok inkább terelések voltak (pl- újabb stream).
Ez nem bizonyíték, de megnéztem, hogy milyen munkahelyek vannak a stream indulása közvetlen közelében, és ezeket találtam első körben.
May 13, 2021 16:10:51
vladrl
(
x8)
May 13, 2021 16:13:04
x8)
van react is ennél a dataformersnél
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
-
May 13, 2021 16:13:56
van react is ennél a dataformersnél
Mindkettő profilba illik. A pixelstuemernél nincs react felsorolva, de sodika szerint az nem is fő profil, szóval elég volt 1 vagy 2 kisebb reactes project, ami nem feltétlenül kerül fel egy olyan oldalra, mint ami nekik van.
May 13, 2021 16:13:56
sodika
May 13, 2021 16:14:21
Na itt van a videó arról, mit kell május 19-től naponta megcsinálnom, ha nem akarok oltást
video.noproxy.ooe.gv.at/extern/ooe/ooe_Covid19_Selbsttest/ooe_Covid19_Selbsttest.mp4
video.noproxy.ooe.gv.at/extern/ooe/ooe_Covid19_Selbsttest/ooe_Covid19_Selbsttest.mp4
May 13, 2021 16:14:21
sodika
May 13, 2021 16:15:49
És havi 20 jár ingyen.
Zu den bisher fünf Testkits pro Person, die seitens des Bundes zur Verfügung gestellt und von den Apotheken ausgegeben werden, bekommen die Bürgerinnen und Bürger ab 18. Mai 2021 eine Packung mit 20 Testkits (pro Haushalt) pro Monat inkl. QR-Codes vom Land dazu.
www.land-oberoesterreich.gv.at/246667.htm
Zu den bisher fünf Testkits pro Person, die seitens des Bundes zur Verfügung gestellt und von den Apotheken ausgegeben werden, bekommen die Bürgerinnen und Bürger ab 18. Mai 2021 eine Packung mit 20 Testkits (pro Haushalt) pro Monat inkl. QR-Codes vom Land dazu.
www.land-oberoesterreich.gv.at/246667.htm
May 13, 2021 16:15:49
Púpszász réme
(
x1)
May 13, 2021 16:15:55
x1)
Na itt van a videó arról, mit kell május 19-től naponta megcsinálnom, ha nem akarok oltást
senkit nem érdekel, éppen a melócsádat keressük
vladrl
(
x8)
May 13, 2021 16:16:14
x8)
szarjuk le a covidot, arra vonatkozóan van infó, hogy milyen platformon szokott meetingekre járni vagy a chef úrnak hetyetyézni? zoom, teams stb.? a dataformersnél teams van meg skype businesshez
-
May 13, 2021 16:16:51
És havi 20 jár ingyen.
land-oberoesterreich.gv.at/246667.htm
land-oberoesterreich.gv.at/246667.htm
Jegyezd meg jól, amit írok: Ha sokan élnek vele, akkor nyár második felétől, amikor boldog-boldogtalannak jut vakcina, és még följebb akarják majd tornázni az átoltottságot, már nem fog járni ingyen.
May 13, 2021 16:16:51
Púpszász réme
(
x1)
May 13, 2021 16:17:43
x1)
szarjuk le a covidot, arra vonatkozóan van infó, hogy milyen platformon szokott meetingekre járni vagy a chef úrnak hetyetyézni? zoom, teams stb.? a dataformersnél teams van meg skype businesshez
Én zoomra emlékszek
sodika
May 13, 2021 16:19:57
Ha sokan élnek vele, akkor nyár második felétől, amikor boldog-boldogtalannak jut vakcina, és még följebb akarják majd tornázni az átoltottságot, már nem fog járni ingyen.
Amíg értelme van, addig ingyen fog járni szerintem.
Amíg kell bármi bármihez.
Addig lesz ingyenes, amíg teljesen meg nem nyitnak mindent.
May 13, 2021 16:19:57
-
May 13, 2021 16:20:39
Első nap azzal indított, hogy nem tudta hogy kell használni a zoomot.
Nincs kizárva, hogy valaki mégis zoomon kommunikált sodikával, miközben a céges közös kommunikáció teams/skype, de valóban fura.
Túl profinak is tűnik a cég, elmondásból ez egy kicsi ócska gányolta, plusz ugye ezt a fogyatékot is felvették.
May 13, 2021 16:20:39
vladrl
(
x8)
May 13, 2021 16:21:02
x8)
ez a pixelstürmer eléggé nagy recskabarlangnak tűnik.
sodika
May 13, 2021 16:21:16
Feltöltöttem Facebook-ra is
www.facebook.com/kissendrefarkas/videos/10225695817050047/
www.facebook.com/kissendrefarkas/videos/10225695817050047/
May 13, 2021 16:21:16
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 16:21:48
x68)
Feltöltöttem Facebook-ra is
facebook.com/kissendrefarkas/videos/10225695817050047/
facebook.com/kissendrefarkas/videos/10225695817050047/
Leszarjuk, sütő kipucolva?
Hahó
(
x135)
May 13, 2021 16:22:27
x135)
ez a pixelstürmer eléggé nagy recskabarlangnak tűnik.
olyan gagyi cég, hogy nem volt közös céges csetjük.
---
May 13, 2021 16:25:49
"Magyarországon óriási a munkára rakódó adóteher"
De konkrétan ez tök általános, és sokkal kedvezőbb a legtöbb környező országénál. Most számoltam ki, hahó.
Ellenőrizd. Pontosak a számaim.
De konkrétan ez tök általános, és sokkal kedvezőbb a legtöbb környező országénál. Most számoltam ki, hahó.
Ellenőrizd. Pontosak a számaim.
Te érted amit amit olvasol, hülyegyerek? Ki beszélt rólad, ki beszélt ilyen (idehaza magasabbnak számító) fizetésekről?
Ki hozta szóba ausztriát, hogy ott alacsonyabb vagy mi egyáltalán van? Ha ott is magas, attól még itt is lehet magas.
Hosszasan részleteztem, hogy mivel sávos adózás nincs, alacsony értékteremtéshez könnyítés nincs, ezért ez egy csapda helyzet, amiről szirénázol ,hogy "kényszerítik" az embereket.
És végül persze rábasznak, ha esetleg mégis megérnék a nyugdíjat, de az már egy másik fejezet.
Esetedben az egész tökmindegy, sem semmiféle nyugdíjat nem fogsz kapni, sem a több pénzzel és a számlás módival nem lennél beljebb.
Most sem lefelé dolgozod az eladósodásodat, hanem zuhansz az adósság spirálban tovább.
May 13, 2021 16:25:49
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 13, 2021 16:26:02
x37)
Nagyon próbál terelni a fatászpika, úgyhogy biztos, hogy valami linzi, vagy Linz környéki gányoldáról van szó. Első körben az ilyen Defshop meg EsPresto jellegű falmelléki cégeket kell lecsekkolni, mert Endrét egy normális helyre nem veszik fel és tartják meg ennyi ideig.
A kombájn elüt
(
x1)
May 13, 2021 16:27:30
x1)
most került fel ncorra az alábbi film, én elröhögtem magam, az új hisztin is, és csak 1 nevet kell kicsrélni benne és tökélete leirata az történéseknek.
Viharos szerelem(Mutluluk.Zamani.aka.Time.of.happiness.2017):
"Az igaz szerelem nem a tökéletességről szól, hanem a hibákban rejlik. Az eseményekMert (Endre) történetét mesélik el, aki "tökéletes" életét teremti anélkül, hogy szembenézne a múltjával, és Adáét, aki eddigi tapasztalatai alapján már vigyáz arra, kivel kerül kapcsolatba. A váratlan fordulatok és fergeteges események sem választhatják el azonban azokat, akiket a sors egymásnak teremtett."
Viharos szerelem(Mutluluk.Zamani.aka.Time.of.happiness.2017):
"Az igaz szerelem nem a tökéletességről szól, hanem a hibákban rejlik. Az események
sodika
May 13, 2021 16:27:32
A SuperReal-ban is 10 hónapon át voltam állományban.
A DefShopban 13 hónapon át.
És mindkettő nagy hely volt, az EsPresto volt csak kicsi.
May 13, 2021 16:27:32
Púpszász réme
(
x1)
May 13, 2021 16:28:18
x1)
Nagyon próbál terelni a fatászpika, úgyhogy biztos, hogy valami linzi, vagy Linz környéki gányoldáról van szó. Első körben az ilyen Defshop meg EsPresto jellegű falmelléki cégeket kell lecsekkolni, mert Endrét egy normális helyre nem veszik fel és tartják meg ennyi ideig.
Efraim édesanyja szerint Linzben dolgozik
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 16:28:59
x68)
sodika
May 13, 2021 16:29:10
Azért így "tudnak", mert sok a szemét féreg munkaadó, aki ragaszkodik ehhez.
May 13, 2021 16:29:10
sodika
May 13, 2021 16:29:43
May 13, 2021 16:29:43
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 13, 2021 16:30:37
x37)
Mindkettő falmelléki gányolda volt. A nagy cég nem itt kezdődik, hanem ott, ahol egy irodaház három emelete tele van fejlesztőkkel meg kóderekkel.
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 16:30:47
x68)
sodika
May 13, 2021 16:30:56
Egyrészt. Másrészt programozóként tök természetes a fluktuáció. A több száz állásinterjúnál csak egyetlen példa volt, ahol jelezték, hogy ez furcsa lenne, és ezért rákérdeztek.
May 13, 2021 16:30:56
sodika
May 13, 2021 16:31:12
A superReal-nál pont ez volt a helyzet.
May 13, 2021 16:31:12
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 16:31:14
x68)
Amúgy meg az ezelőtti helyen 1 napig voltál
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
May 13, 2021 16:31:44
Ásó27
(
x68)
x68)
Egyrészt. Másrészt programozóként tök természetes a fluktuáció. A több száz állásinterjúnál csak egyetlen példa volt, ahol jelezték, hogy ez furcsa lenne, és ezért rákérdeztek.
Azért erről igazi programozókat is meghallgatnék
Hahó
(
x135)
x135)
ezeket a formátumokat már próbáltam, visszapattantak.
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 16:32:45
x68)
1 nap az sok?
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 16:33:35
x7)
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 16:33:55
x68)
Ő egy nagyon jó programozó!
---
May 13, 2021 16:33:59
Jó is, hogy mondod, nem feltétlen IT gányoldát kell keresni.
Igaz, így kurva nehéz, de szerintem meglesz így is, hamarosan lebuksz.
Talán már vannak is trollok, akik a valódi nyomon vannak, viszont szépen kussolnak, mert nem szeretnék az előző helyeken történt ostoba akciók megismétlődését.
May 13, 2021 16:33:59
-
May 13, 2021 16:34:34
Ostoba kobold.
May 13, 2021 16:34:34
sodika
May 13, 2021 16:35:16
Ja jó, mindegy.
A lényeg, az ilyen szemétkedések miatt, amiket nyomtok, ebben a pillanatban fejeztem be, hogy akár itt, akár videókban bármit is meséljek a melómról.
Van szép téma elég.
A lényeg, az ilyen szemétkedések miatt, amiket nyomtok, ebben a pillanatban fejeztem be, hogy akár itt, akár videókban bármit is meséljek a melómról.
Van szép téma elég.
May 13, 2021 16:35:16
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
May 13, 2021 16:35:45
x2)
A fikát majd ne felejtsd el kizabálni a karvaly orrodból, mielőtt feldugod magadnak azt a pálcát. :))
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 16:36:44
x68)
Ja jó, mindegy.
Van szép téma elég.
Van szép téma elég.
Múltkor még azt írtad, hogy nincs téma te pedofil szar.
Amúgy úgysem tudod megállni, mert buta vagy.
Hahó
(
x135)
May 13, 2021 16:37:05
x135)
Ja jó, mindegy.
Van szép téma elég.
Van szép téma elég.
közel vagyunk, trollz!!!
Nemfatyle
(
x7)
May 13, 2021 16:37:06
x7)
A csúnya trollok már megint gonoszkodnak. Árulj be minket az anyukádnak. Ja hoppá, hát ő is troll :DD
sodika
May 13, 2021 16:38:07
Ha fogalmaid szerint lehet "kicsi cég" egy olyan, ami több országban is jelen van, és aminél engem a német divízió vett fel homeoffice-ba, akkor hogyne.
De ezennel most leálltam azzal, hogy bármit meséljek a melóhelyről. Van sok szép téma elég itt is, és a videókon is.
May 13, 2021 16:38:07
Ásó27
(
x68)
May 13, 2021 16:39:15
x68)
Mostantól minden a cégeddel kapcsolatos információ megosztása után odaírod, hogy van elég szép téma, befejezted?
Ez olyan, mint a soha többet nem írok ide? :))))
sodika
May 13, 2021 16:41:27
Egyszerűen csak hanyagolom a témát, mert meguntam, amit ezzel csináltok. Ennyi.
May 13, 2021 16:41:27
---
May 13, 2021 16:41:53
ezeket a formátumokat már próbáltam, visszapattantak.
Mielőtt szétbombázunk cégeket, nézzünk már utána máshol is, ez az ""Ingrid Stürmer MSc Webentwicklerin"" ilyen sütiékszergyáros családi egyszemélyes kis semminek tűnik.
Teljesen felesleges erőforráspazarlás 3fős családi random nanocégeket teljes vakon veretni hardcore trollkodásokkal, ennél az infó szerzésre sokkal hatékonyabb módszerek is vannak.
TLDR, mindenki úgy trollkodik ahogy akar, csak javaslom.
May 13, 2021 16:41:53
155 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Az, hogy máshol is magas, nem cáfolja azt, hogy Magyarországon is az, buta pedofil fasz.
Egyébként az általános ÁFA kulcs ott csak 20%. Nálunk 27.
És hasonlítsd össze a két országban a szolgáltatásokat, amiket az adódért cserébe kapsz.
Ég és föld.
Amúgy meg nesze, te fasz:
taxfoundation.org/publications/comparison-tax-burden-labor-oecd/
Az élvonalban az OECD országok között Magyarország.