Hogy ilyesmi bárhol a világegyetemben létezik, életemben nem hallottam.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Persze, hiszen neked direkt nem szólnak.
:DDDDDD
Újságban sem olvastad?????
Mifaaaaaaaaaaaan
Istenem :DDD
Olyanról hallottál már, hogy munka után kollégák beülnek sörözni? Valamire emlékszem, hogy Berlinben a gyanútlan kollégáid elhívtak téged is, aztán autistán végigröhögcsélted az egészet, mert egyszerűen nem beszélsz németül.
Sodi, én rájöttem, te olyan vagy mint az a tűzőgépes csávó az Irodai Patkányokból.
ühüm, az... jó lesz
Fú hogy te mekkora egy buta geci vagy de tényleg :DDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Csak ő a pitonját simogatja
Mifaaaaaaaaaaaan
Olyanról hallottál már, hogy munka után kollégák beülnek sörözni?
Hamburgban minden nap másik hipszter-étteremben ebédeltünk.
Olyat életemben sehol máshol nem tapasztaltam.
És te beszélgettél a kollégákkal hamburgban a hipszter-éttermekben? :DDDD
Gondolom téged külön ültettek.
Mifaaaaaaaaaaaan
Azért hipszter, mert nem volt berliner kindl
Mifaaaaaaaaaaaan
Neki hozott a pincér bácsi kifestőt, hogy ne unatkozzon, és hagyja beszélgetni a felnőtteket :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Hogy is érhetnéd, hiszen nincsen egy barátod sem, te social retard. Minden irodának te vagy a remetéje, a fura sráca, akit mindenki megvet, akitől mindenki tart és undorodik.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Azért nem hallottál, mert nem jutottál el oda egyik egyetemi képzéseden sem. LOL
Mifaaaaaaaaaaaan
Tehát régen is hülye voltál és most is.
Autista balfasz vagy, aki kerüli a kollégáit, és olyan szituációkról álmodozik, hogy fenyegetőzéssel éri el, hogy megtartsa a pozícióját. Még a fejedben is okoskodsz vele meg letorkolni próbálod a főnököd. Szerinted ez normális? Mondom, hogy balfasz vagy.
ühüm, az... jó lesz
Kötelező a diplomához mindenhol. Abszolválni se lehet nélküle.
Mondjuk neked nincs diplomád, sőt, a 300-ból csak 114 kreditet csináltál meg, ezért nem hallottál olyan dolgokról, ami a képzés végén van.
Igen, te vagy a hülye, hiszen egy egyetemet sem végeztél el.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ja, a próbatanításra gondolsz...
Azt vágom, arra készültem.
Tavaly háromszor basztak ki a munkahelyeidről, mr szakmai gyakorlat.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Arra készültél, de hát ugye :))))
Mifaaaaaaaaaaaan
Persze hogy te vagy a hülye, elsősorban azért, mert hogy lehet erről nem hallani?
Nem, a szakmai gyakorlatra. Kertészinfón, gazdinfón, mindenhol van.
Speciel a tanárszakokon próbatanításnak hívják, de a többi szakodon ugyanúgy szakmai gyakorlat lett volna a neve, ha eljutsz odáig.
Hazudsz! Sokszor írtuk neked a blogodon
Hazudsz, azért nem végezted el, mert egy hülye fasz vagy.
Mifaaaaaaaaaaaan
Gazdinfón nem hallottam róla.
Mert a közelében sem jártál te buta szar
Mifaaaaaaaaaaaan
1. Idióta vagy.
2. Mennyit küldtél Márknak?
3. Miért vagy pedofil?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Egyáltalán a "gyakornok" szót is évekkel később ismertem meg, egyes amerikai filmekből.
Persze, hogy te vagy a hülye. Rengeteg cég hirdetett és hirdet a mai napig gyakornoki programokat, csak éppen te nem jutottál el odáig. Szerinted miért találták ki a kreditrendszert? Éppen ezért, hogy ha valaki igazi karriert akar építeni, az már az etyetemi évei alatt elkezdhessen dolgozni. Úgy már simán belefér, ha nem 5 év alatt végez, bár kicsit ciki.
Ingatkanügyek
Mondom, én a "gyakornok" szót életemben először több évvel az egyetemi tanulmányaim után hallottam, amerikai filmekben.
Miért is?
Ingatkanügyek
Igen, mert idióta vagy.
Mifaaaaaaaaaaaan
Olyan dolgokkal is itt találkoztál először, hogy éjszakai áram, fogkő stb. Megdöbbentően buta vagy a legalapvetőbb dolgokban. Nem igaz, hogy soha nem hallottál még olyan szóról, hogy csapatépítő. Ez a team building magyarul. Ja, vagy picsarészegen nem tudsz fordítani fejben?
ühüm, az... jó lesz
Mert nem evidens dolog.
Nyilván.
Vagy mert buta slag vagy :(((
Al Bundy.
Mifaaaaaaaaaaaan
Mert nem jutottál el odáig. Mindenhol kötelező, fogd már fel. Csak azt bizonyítod, hogy mennyire hihetetlenül messze voltál az abszolválástól, nem hogy a diplomától.
Egy picsát nem evidens, csak te nem tudtál róla. Ami egyébként elég meglepő egy budai úrifiútól. Azon kívül ha lettek volna barátaid az egyetemen vagy ne adj' Isten egy barátnőd(!!), az biztosan tudta volna, hogy ilyesmi létezik. Ha valahol, akkor a Corvinuson 100% rengeteg ember volt gyakornok már etyetemi évei alatt, csak éppen neked csak pénzt adtak a szülők, eszet nem.
Ingatkanügyek
ez a te szegénységi bizonyítványod te ütődött fasz, attól még hogy fogalmad sincs alapvető dolgokról az a te tudatlanságod
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Ennyire vetted te komolyan a tanulmányaidat, amire elbasztad a szüleid pénzét. Melegedni és munkát kerülni jártál egyetemre, semmi másért
Bassza meg, ezen hangosan felröhögtem. :D
Egy nyugati noname IT cég, aminek az ügyfélbázisa főleg német nyelvterületre korlátozódik, hát az aztán biztosan be fog szarni azon, hogy Gémeskútország kézivezérelt propagandamédiájában párszor elhangzik a nevük. Éppen le fogják szarni, nyugaton ugyanis nem tekintik mértékadó médiáknak a hazai kormánysajtó elemeit. :)
Aha, tehát ha a cég HR osztálya valamiért érdeklődne a viselt dolgaid iránt (mondjuk hogy miért streamelsz sakálrészegen, semmisíted meg a bérleményedet, jársz koronatagadó tüntikre, tiltatod ki magad Twitchről faszlóbálásért, vagy épp mutogatsz fehérnégyzeteket a pedofiloktató videósorozatodban), akkor azonnal lejáratókampánnyal fenyegetőznél, mert akkor biztosan észbe kapnának és sűrűn elnézést kérnének, nem pedig megerősítést kapnának arról, hogy a viselt dolgaid mögött tényleg lehet valami.
Te tényleg mesterien tudod ültetni magadnak a véreres faszerdőket, Gyagyás. :D
Milyen "világhír", te ostoba fasz? :D
Nem hogy a világon, nem hogy Európában, de még itt országosan sem lenne hír abból, hogy egy évek óta német nyelvterületen élő, fogyatékos kontár koboldot többhavi hetyetyézés után kibasztak az osztrák munkahelyéről.
Vagy szerinted az egyes csatornán értékes műsoridőt pazarolnának éppen rád? Ha nagyon kivernéd (lol) a hisztit, akkor talán a Pestisrácok valamelyik félkegyelmű propagandistája utánanézne a dolognak, de még ha véletlenül cikket is kanyarítana rólad, azonnal meg fogja bánni a dolgot, és nem fogja később erőltetni a témát, amint megkapja a tényfeltárást a Tanszéktől, és rájön, hogy kinek a védelmében is koptatta a billentyűzetet... :D
És azt meg talán elfelejtetted te undorító szatír, hogy Kocsis Máté újonnan pont a hozzád hasonló pedofilokat nevezte ki a kormány legújabb ellenségének?
Hát észnél vagy?
Szerinted nem kínálnád ezüsttálcán a kötelet az akasztásodhoz ha ribilliózni kezdenél a kormánysajtó felé ezek után akármi miatt? A két kezüket összetennék, hogy önként kiásta a sírját egy ostoba fogalmatlan deviáns, akin könnyen példát lehet statuálni! A Mitanyánkos legények, a Betyársereges gazságosztók és a Fradi ultrái egymásnak adják majd a kilincset az ajtódnál, mert arra mérget vehetsz, hogy útba fogjuk őket igazítani!
Tudd a helyedet, te ostoba fasz! Ha bekavarod azt a krémet a munkahelyednek, végül te fogod kifosni, pizony!
hazudik a sodi, volt ez téma a sodiblogon.
Ez hangnemtől függ.
Ha tanártalan értetlenkedés, és érdeklődés, hogy szerintem mi ez, akkor nevetve elmesélném, hogy hát igen, a cyberbullingnak mindenki ki van téve, aki mellékállásban tartalomgyártó az interneten, ez egy ilyen világ. 2021-et írunk, és emberek vagyunk, akik lélegeznek, ez ilyen. Haha.
Ha viszont számonkérő lenne a hangnem, akkor azonnal a nyilvánossággal zsarolnék, hogy alaposan gondolják meg, mit merészelnek mondani nekem, ez természetes.
Persze, hogy hazudik. De mondjuk eleve ne vegyük fel egy olyan ember provokációit, aki el sem végezte a képzéseket, amikre járt és amíg volt tanulmányi viszonya, addig is csak linkelt az egyetemeken.
Pontosan ugyanolyan kóklerként masnizott a magyar felsőoktatásban, ahogy most német nyelvterületeken hazudozik össze-vissza.
Szerencsére a bankok szépen lassan kezdenek átlátni rajta. Ahogy minden olyan szerv (mint a Neptunon rendszeren keresztül a felsőoktatás) aminek összefüggő adatbázisa van a benne szereplőktől.
Ilyenje, cégeken átívelően, a HR-eseknek még nincs. De nem is ez lesz a gyagyás vége, hanem hogy alábecsüli a nyakán lévő hitelcunami méretét.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Az olyan munkahely, ahol az alkalmazott közösségi médiás tevékenységét kérik számon, konkrétan atombombát érdemel, és az összes HR-es torkának elvágását, bakker. :D
De ilyennek nálam még senki nem próbálkozott.
Micsoda indulatok.
Csak van itt valami, minden ellentétes állításod ellenére, nem?
Nem, nincs.
Arra utalok, hogy kurvára nem ismertek engem, ha azt feltételezitek, hogy ha valaki ilyesmit próbálna meg meg velem szemben, akkor erre neken nem háromórás kurvaanyázás lenne a válaszom a YouTube-on még aznap este. :DDDDDDDDDD
Add be újra holnap, mi tart vissza? :DDD
Ha 100 százalék biztos lesz, épp hol trógerolsz, ezt a mondatod elküldöm nekik, bizonyítékkal együtt, hogy a nick téged takar. Most konkrétan öléssel fenyegetőzöl te alkoholista barom.
ühüm, az... jó lesz
Megpróbáltál olyan csajt szerezni akinek van haja, de csak KOPASZ jutott.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
A KIBASZOTT ESPRESTO ESETÉBEN SE EZ TÖRTÉNT, HANEM KÖNYÖRÖGTÉL, HOGY NE RÚGJANAK KI!
De senki nem vesz téged komolyan. Ha valakit kurvaanyázol a youtube-on, akkor téged fognak idiótának tartani, nem azt, akire mondod. Nem érted, hogy nem vagy tényező?
Nem. :)
Ez teoretikus.
Ha valaki ilyesmivel próbálkozna: akár a jelenlegi vagy a jövőbeli cégem bármelyik vezetője vagy HR-ese, bosszúból halált érdemelne.
Ennyit mondtam.
Ezt fenntartom.
Mert ilyenre nincs esély, és még senki nem volt ennyire bátor soha.
He???
Ott hol volt szó ilyesmiről, te fasz? :D
Betámadták a trollok az esprestót, te sírva könyörögtél, hogy ne rúgjanak ki, majd három hónapig nem is mertél írni a fórumra.
Hogy tudtál eddig érvényt szerezni az akaratodnak az utóbbi években?
- A seggpresztóból kirúgtak
- Az Ogre kirúgott
- Hiába fenyegetőztél perrel, végül csak el kellett menned a rendőrségre is Szolnokon hetyetyézni
- csak tavaly óta élsz Ausztriában, de már több munkahelyet is megjártál
Te csak sodródsz az árral, belőled pont ennyi reakció jönne ki, egy bebaszott magyarázkodás YouTubeon, aztán folyt köv itt, a fórumon.
Nem kell emberkedni, a mikrofonodnak hála hallottuk, hogyan hisztériázol az Ogrénak, amikor kihívott lebaszni téged.
ühüm, az... jó lesz
Nálam tervben van,de közelebbit nem akarok,csak majd ha fix a dolog.
csak két napig csicskult. kvázi.
KISS ENDRE ist ein pederast.
Sodikát mégis kirúgták, és tényleg a trollok közbenjárása miatt, vagy azért, mert maguktól felfedezték a közösségi médiás munkásságát.
De végül jogi, vagy kommunikációs okok miatt elsősorban nem ezzel indokolták a kirúgását, hanem a fos teljesítményével, vagy azzal, hogy elment a nagy ügyfél.
A korcs a lelke mélyén tudja, hogy a közösségi médiás tevékenysége miatt rúgták ki, de mivel hivatalosan nem ezzel indokolták, ezért kiadhatja a dühét úgy, hogy közben nyelvtanilag nem hazudik, és be se vallja a kirúgást.
broni
(
x45)
May 31, 2021 21:57:24
x45)
hejjj györkös bácsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sodika
May 31, 2021 21:59:36
Cég által támogatott vagy spontán team building.
May 31, 2021 21:59:36
sodilegnagyobbrajongoja
May 31, 2021 22:00:08
Persze, hiszen neked direkt nem szólnak.
May 31, 2021 22:00:08
Ásó27
(
x68)
May 31, 2021 22:02:13
x68)
:DDDDDD
Újságban sem olvastad?????
Winkowitch
May 31, 2021 22:05:18
Istenem :DDD
Olyanról hallottál már, hogy munka után kollégák beülnek sörözni? Valamire emlékszem, hogy Berlinben a gyanútlan kollégáid elhívtak téged is, aztán autistán végigröhögcsélted az egészet, mert egyszerűen nem beszélsz németül.
Sodi, én rájöttem, te olyan vagy mint az a tűzőgépes csávó az Irodai Patkányokból.
May 31, 2021 22:05:18
sodika
May 31, 2021 22:05:44
Bedobtok itt egy kitalált szót, hogy teambuilding, mint nem kötelező céges program, aztán nekem erre valamit reagálnok kellene, mintha azt írnátok, hogy dömdödöm :D
May 31, 2021 22:05:44
Ásó27
(
x68)
May 31, 2021 22:06:07
x68)
Bedobtok itt egy kitalált szót, hogy teambuilding, mint nem kötelező céges program, aztán nekem erre valamit reagálnok kellene, mintha azt írnátok, hogy dömdödöm :D
Fú hogy te mekkora egy buta geci vagy de tényleg :DDDDD
Ásó27
(
x68)
May 31, 2021 22:06:33
x68)
Csak ő a pitonját simogatja
Fakenguru
(
x5)
May 31, 2021 22:06:49
x5)
Okos sodi asodi
Hát azért hetyetye.
sodika
Olyanról hallottál már, hogy munka után kollégák beülnek sörözni?
Ásó27
(
x68)
May 31, 2021 22:07:21
x68)
Fakenguru
(
x5)
May 31, 2021 22:07:37
x5)
Nem megy nden hipszter étterem ami nem a sarki kebabos gyagyás.
Hát azért hetyetye.
Ásó27
(
x68)
May 31, 2021 22:08:19
x68)
Nem megy nden hipszter étterem ami nem a sarki kebabos gyagyás.
Azért hipszter, mert nem volt berliner kindl
sodika
May 31, 2021 22:08:27
Ez a teambuilding legalább olyan bullshit kifejezés, mint amikor valaki megkérdezte tőlem, hogy az egyetemi éveig során miért nem vettem részt sehol szakmai gyakorlaton.
Hát, bakker, például azért, mert az ott töltött öt év alatt egyszer nem hallottam róla árva szót sem arról, hogy létezik a világegyetemben ilyesmi. :D
Mondjuk azért nem. :DDDDDDDDDDDDDDDD
Hát, bakker, például azért, mert az ott töltött öt év alatt egyszer nem hallottam róla árva szót sem arról, hogy létezik a világegyetemben ilyesmi. :D
May 31, 2021 22:08:27
Nemfatyle
(
x7)
May 31, 2021 22:08:37
x7)
Neki hozott a pincér bácsi kifestőt, hogy ne unatkozzon, és hagyja beszélgetni a felnőtteket :D
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
May 31, 2021 22:09:06
x13)
Hogy is érhetnéd, hiszen nincsen egy barátod sem, te social retard. Minden irodának te vagy a remetéje, a fura sráca, akit mindenki megvet, akitől mindenki tart és undorodik.
Ásó27
(
x68)
May 31, 2021 22:09:36
x68)
Szóval nem létezik a teambuilding, se a szakmai gyakorlat.
Lexikális tudás ugye.
Mifaaaaaaaaaaaan
Lexikális tudás ugye.
sodika
May 31, 2021 22:09:40
Ez is ugyanolyan. Én vagyok a hülye, hogy nem használtam ki az egyetemi éveim során olyasvalamit, aminek a létezéséről az ott töltött évek alatt egy kurva szót nem hallottam. :DDD
LOL
LOL
May 31, 2021 22:09:40
Hahó
(
x135)
May 31, 2021 22:09:45
x135)
A rendőrlistás ügyben az volt a fölényes győzelem, hogy vádat emeltettünk ellened, és a fórumról tudtad meg, hogy vádlott lettél.
Szegény idióta, hát annyit sem értettél meg belőle, hogy az egész egy troll akció volt, ügyészségi támogatással? Most már elmondhatom, hogy végig tudta mindenki, hogy nem fognak elítélni titeket, az egész egy nagy szopatás volt, troll irányítással a háttérből. Honnan tudtuk volna, hogy mikor emelnek vádat? Nagyon buta vagy, hogy ennyit sem tudtál összerakni.
Szegény idióta, hát annyit sem értettél meg belőle, hogy az egész egy troll akció volt, ügyészségi támogatással? Most már elmondhatom, hogy végig tudta mindenki, hogy nem fognak elítélni titeket, az egész egy nagy szopatás volt, troll irányítással a háttérből. Honnan tudtuk volna, hogy mikor emelnek vádat? Nagyon buta vagy, hogy ennyit sem tudtál összerakni.
Ásó27
(
x68)
May 31, 2021 22:10:06
x68)
Ez is ugyanolyan. Én vagyok a hülye, hogy nem használtam ki az egyetemi éveim során olyasvalamit, aminek a létezéséről az ott töltött évek alatt egy kurva szót nem hallottam. :DDD
LOL
LOL
Azért nem hallottál, mert nem jutottál el oda egyik egyetemi képzéseden sem. LOL
Tény
May 31, 2021 22:10:10
Ez a teambuilding legalább olyan bullshit kifejezés, mint amikor valaki megkérdezte tőlem, hogy az egyetemi éveig során miért nem vettem részt sehol szakmai gyakorlaton.
Tehát régen is hülye voltál és most is.
May 31, 2021 22:10:10
Winkowitch
May 31, 2021 22:11:17
Autista balfasz vagy, aki kerüli a kollégáit, és olyan szituációkról álmodozik, hogy fenyegetőzéssel éri el, hogy megtartsa a pozícióját. Még a fejedben is okoskodsz vele meg letorkolni próbálod a főnököd. Szerinted ez normális? Mondom, hogy balfasz vagy.
May 31, 2021 22:11:17
Hahó
(
x135)
May 31, 2021 22:11:33
x135)
Esély sem volt az elítélésre, ez meg azt hiszi, hogy ő volt a nagy jogászisten. Hülye, ha meg sem jelensz, akkor is felmentés lett volna.
-
May 31, 2021 22:11:50
Mondjuk neked nincs diplomád, sőt, a 300-ból csak 114 kreditet csináltál meg, ezért nem hallottál olyan dolgokról, ami a képzés végén van.
May 31, 2021 22:11:50
sodika
May 31, 2021 22:12:11
Úgy értem, a kifejezéssel, hogy "szakmai gyakorlat" életemben először több évvel az egyetemi tanulmányaim után találkoztam, ezen a fórummal.
Egyáltalán a "gyakornok" szót is évekkel később ismertem meg, egyes amerikai filmekből.
De biztos én vagyok a hülye, hogy nem jelentkeztem ilyesmire.
May 31, 2021 22:12:11
Ásó27
(
x68)
May 31, 2021 22:12:37
x68)
Igen, te vagy a hülye, hiszen egy egyetemet sem végeztél el.
sodika
May 31, 2021 22:12:50
May 31, 2021 22:12:50
vladrl
(
x8)
May 31, 2021 22:13:05
x8)
Még jó is, hogy nem tudtál elmenni szakmai gyakorlatra, a helyes órákon át tartó pitonnyúzást tanítottad volna höhöhööhöhöhö SHÖÖR.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
May 31, 2021 22:13:20
x13)
Tavaly háromszor basztak ki a munkahelyeidről, mr szakmai gyakorlat.
Ásó27
(
x68)
May 31, 2021 22:13:33
x68)
Arra készültél, de hát ugye :))))
Nemfatyle
(
x7)
May 31, 2021 22:13:36
x7)
Úgy értem, a kifejezéssel, hogy "szakmai gyakorlat" életemben először több évvel az egyetemi tanulmányaim után találkoztam, ezen a fórummal.
Persze hogy te vagy a hülye, elsősorban azért, mert hogy lehet erről nem hallani?
sodika
May 31, 2021 22:13:40
Mi azt próbatanításnak hívtuk, és már az azt előkészítő kurzrokra jártam, amikor elfogyott a szüleim pénze a folytatáshoz.
May 31, 2021 22:13:40
-
May 31, 2021 22:13:46
Nem, a szakmai gyakorlatra. Kertészinfón, gazdinfón, mindenhol van.
Speciel a tanárszakokon próbatanításnak hívják, de a többi szakodon ugyanúgy szakmai gyakorlat lett volna a neve, ha eljutsz odáig.
May 31, 2021 22:13:46
=
May 31, 2021 22:13:55
LOL
LOL
Hazudsz! Sokszor írtuk neked a blogodon
May 31, 2021 22:13:55
Ásó27
(
x68)
May 31, 2021 22:14:05
x68)
Mi azt próbatanításnak hívtuk, és már az azt előkészítő kurzrokra jártam, amikor elfogyott a szüleim pénze a folytatáshoz.
Hazudsz, azért nem végezted el, mert egy hülye fasz vagy.
Fakenguru
(
x5)
May 31, 2021 22:14:07
x5)
Mr. Gyagya terel valamiről, de legalább szórakoztatóan teszi.
Hajrá asodi, produkáld magad a trollbacsiknak.
Hopp kicsi csimpánz, hopp!
Hát azért hetyetye.
Hajrá asodi, produkáld magad a trollbacsiknak.
Hopp kicsi csimpánz, hopp!
sodika
May 31, 2021 22:14:25
Nem, a szakmai gyakorlatra. Kertészinfón, gazdinfón, mindenhol van
May 31, 2021 22:14:25
Ásó27
(
x68)
May 31, 2021 22:14:57
x68)
Mert a közelében sem jártál te buta szar
Karib
(
x10)
May 31, 2021 22:15:29
x10)
1. Idióta vagy.
2. Mennyit küldtél Márknak?
3. Miért vagy pedofil?
seymour schwartz
(
x6)
May 31, 2021 22:15:31
x6)
Persze, hogy te vagy a hülye. Rengeteg cég hirdetett és hirdet a mai napig gyakornoki programokat, csak éppen te nem jutottál el odáig. Szerinted miért találták ki a kreditrendszert? Éppen ezért, hogy ha valaki igazi karriert akar építeni, az már az etyetemi évei alatt elkezdhessen dolgozni. Úgy már simán belefér, ha nem 5 év alatt végez, bár kicsit ciki.
Hahó
(
x135)
May 31, 2021 22:15:39
x135)
Egyszerűen megdöbbentő, hogy mennyire buta vagy. Mondjuk a mínusz 19 millióból pontosan látszik.
sodika
May 31, 2021 22:16:16
Persze, hogy te vagy a hülye. Rengeteg cég hirdetett és hirdet a mai napig gyakornoki programokat
Mondom, én a "gyakornok" szót életemben először több évvel az egyetemi tanulmányaim után hallottam, amerikai filmekben.
May 31, 2021 22:16:16
seymour schwartz
(
x6)
May 31, 2021 22:16:38
x6)
Miért is?
Ásó27
(
x68)
May 31, 2021 22:16:47
x68)
Igen, mert idióta vagy.
Winkowitch
May 31, 2021 22:17:05
Olyan dolgokkal is itt találkoztál először, hogy éjszakai áram, fogkő stb. Megdöbbentően buta vagy a legalapvetőbb dolgokban. Nem igaz, hogy soha nem hallottál még olyan szóról, hogy csapatépítő. Ez a team building magyarul. Ja, vagy picsarészegen nem tudsz fordítani fejben?
May 31, 2021 22:17:05
sodika
May 31, 2021 22:17:26
Miért is?
Mert nem evidens dolog.
Nyilván.
May 31, 2021 22:17:26
Ásó27
(
x68)
May 31, 2021 22:17:41
x68)
Mert nem evidens dolog.
Nyilván.
Nyilván.
Vagy mert buta slag vagy :(((
Al Bundy.
-
May 31, 2021 22:17:48
Mert nem jutottál el odáig. Mindenhol kötelező, fogd már fel. Csak azt bizonyítod, hogy mennyire hihetetlenül messze voltál az abszolválástól, nem hogy a diplomától.
May 31, 2021 22:17:48
Ásó27
(
x68)
May 31, 2021 22:18:31
x68)
Márknak mennyit küldtél ebben a hónapban?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
May 31, 2021 22:19:06
x68)
Voltál edzeni? Ha nem, akkor hazug is vagy :(((
Mifaaaaaaaaaaaan
vladrl
(
x8)
May 31, 2021 22:19:45
x8)
Hát igen, a te lexikális tudásod 0, de azt is be kéne látnod, hogy ez igencsak a hátrányodra szolgál.
Kinevelt Devizás
(
x1)
May 31, 2021 22:20:52
x1)
sodi te sok mindent tanulsz a filmekbol meg a kurucinforol, mert csak azokat nezed olvasod.
seymour schwartz
(
x6)
May 31, 2021 22:21:02
x6)
Mert nem evidens dolog.
Nyilván.
Nyilván.
Egy picsát nem evidens, csak te nem tudtál róla. Ami egyébként elég meglepő egy budai úrifiútól. Azon kívül ha lettek volna barátaid az egyetemen vagy ne adj' Isten egy barátnőd(!!), az biztosan tudta volna, hogy ilyesmi létezik. Ha valahol, akkor a Corvinuson 100% rengeteg ember volt gyakornok már etyetemi évei alatt, csak éppen neked csak pénzt adtak a szülők, eszet nem.
Ásó27
(
x68)
May 31, 2021 22:21:44
x68)
Persze kisgyerekekre verni a faszt az evidens.
Mifaaaaaaaaaaaan
púpospúp
(
x2)
May 31, 2021 22:22:26
x2)
ez a te szegénységi bizonyítványod te ütődött fasz, attól még hogy fogalmad sincs alapvető dolgokról az a te tudatlanságod
Hahó
(
x135)
May 31, 2021 22:22:50
x135)
Mesélj a kopasz szakács csajról!
Nem volt olyan, amelyiknek volt haja? :DDDD
Nem volt olyan, amelyiknek volt haja? :DDDD
Nemfatyle
(
x7)
May 31, 2021 22:23:25
x7)
Mert nem evidens dolog.
Nyilván.
Nyilván.
Ennyire vetted te komolyan a tanulmányaidat, amire elbasztad a szüleid pénzét. Melegedni és munkát kerülni jártál egyetemre, semmi másért
Hahó
(
x135)
May 31, 2021 22:24:13
x135)
Bazmeg, az egyetlen állítólagos barátnője volt, és NEM VOLT HAJA.
Ez mekkora poén!:DDDD
Ez mekkora poén!:DDDD
vladrl
(
x8)
May 31, 2021 22:24:36
x8)
nem csoda hogy nem mentél gyakorlatra, hát ki a faszom akar dolgozni? AKI AKAR AZ EGY ELMEBETEG! Hát hogy az istenbe van annak értelme, hogy az ember dolgozik?!!!!!!! EZT NEM ÉRTEM!
Hahó
(
x135)
May 31, 2021 22:31:10
x135)
Mutassál már képet a KOPASZ csajról sneci.:DDDD
MTVA álláspont
May 31, 2021 22:31:30
Egyébként a Herthás csávó története után azt hiszitek, hogy ha rajtam egy nyugati munkaadó közösségi médiás tevékenységet próbálna valaha is számonkérni, akkor nem az lenne nekik az azonnali reakcióm, hogy remélem, élvezni fogják a szereplést a magyar állami tévé műsorán, mert ott nagyon szeretnek ám országos hírt csinálni abból, ha egy magyar embert nyugaton retorzió ér a magyar korányével [sic!] megegyező véleménye miatt, akkor nem ismertek engem eléggé.
Bassza meg, ezen hangosan felröhögtem. :D
Egy nyugati noname IT cég, aminek az ügyfélbázisa főleg német nyelvterületre korlátozódik, hát az aztán biztosan be fog szarni azon, hogy Gémeskútország kézivezérelt propagandamédiájában párszor elhangzik a nevük. Éppen le fogják szarni, nyugaton ugyanis nem tekintik mértékadó médiáknak a hazai kormánysajtó elemeit. :)
És ha abból indultok ki, hogy nem indítanék ilyen alapon azonnal lejáratókampányt az adott cég ellen, akkor szintén nagyon erősen hiányzik nálatok az ismeretem. :)
Aha, tehát ha a cég HR osztálya valamiért érdeklődne a viselt dolgaid iránt (mondjuk hogy miért streamelsz sakálrészegen, semmisíted meg a bérleményedet, jársz koronatagadó tüntikre, tiltatod ki magad Twitchről faszlóbálásért, vagy épp mutogatsz fehérnégyzeteket a pedofiloktató videósorozatodban), akkor azonnal lejáratókampánnyal fenyegetőznél, mert akkor biztosan észbe kapnának és sűrűn elnézést kérnének, nem pedig megerősítést kapnának arról, hogy a viselt dolgaid mögött tényleg lehet valami.
Te tényleg mesterien tudod ültetni magadnak a véreres faszerdőket, Gyagyás. :D
Reflexből lenne ez a válaszom, ha valaki valaha is ilyesmivel próbálkozna, hogy a magyar állami, illetve a kapcsolódó konzervatív média zabálja az ilyen sztorikat, úgyhogy ha világhírre vágynak, akkor hajrá. :D
Milyen "világhír", te ostoba fasz? :D
Nem hogy a világon, nem hogy Európában, de még itt országosan sem lenne hír abból, hogy egy évek óta német nyelvterületen élő, fogyatékos kontár koboldot többhavi hetyetyézés után kibasztak az osztrák munkahelyéről.
Vagy szerinted az egyes csatornán értékes műsoridőt pazarolnának éppen rád? Ha nagyon kivernéd (lol) a hisztit, akkor talán a Pestisrácok valamelyik félkegyelmű propagandistája utánanézne a dolognak, de még ha véletlenül cikket is kanyarítana rólad, azonnal meg fogja bánni a dolgot, és nem fogja később erőltetni a témát, amint megkapja a tényfeltárást a Tanszéktől, és rájön, hogy kinek a védelmében is koptatta a billentyűzetet... :D
És azt meg talán elfelejtetted te undorító szatír, hogy Kocsis Máté újonnan pont a hozzád hasonló pedofilokat nevezte ki a kormány legújabb ellenségének?
Hát észnél vagy?
Szerinted nem kínálnád ezüsttálcán a kötelet az akasztásodhoz ha ribilliózni kezdenél a kormánysajtó felé ezek után akármi miatt? A két kezüket összetennék, hogy önként kiásta a sírját egy ostoba fogalmatlan deviáns, akin könnyen példát lehet statuálni! A Mitanyánkos legények, a Betyársereges gazságosztók és a Fradi ultrái egymásnak adják majd a kilincset az ajtódnál, mert arra mérget vehetsz, hogy útba fogjuk őket igazítani!
Tudd a helyedet, te ostoba fasz! Ha bekavarod azt a krémet a munkahelyednek, végül te fogod kifosni, pizony!
May 31, 2021 22:31:30
=
May 31, 2021 22:34:10
May 31, 2021 22:34:10
Hahó
(
x135)
May 31, 2021 22:43:52
x135)
Mennyit KELLETT küldened márknak?
sodika
May 31, 2021 22:48:23
"Aha, tehát ha a cég HR osztálya valamiért érdeklődne a viselt dolgaid iránt (mondjuk hogy miért streamelsz sakálrészegen, semmisíted meg a bérleményedet, jársz koronatagadó tüntikre, tiltatod ki magad Twitchről faszlóbálásért, vagy épp mutogatsz fehérnégyzeteket a pedofiloktató videósorozatodban), akkor azonnal lejáratókampánnyal fenyegetőznél"
Ez hangnemtől függ.
Ha tanártalan értetlenkedés, és érdeklődés, hogy szerintem mi ez, akkor nevetve elmesélném, hogy hát igen, a cyberbullingnak mindenki ki van téve, aki mellékállásban tartalomgyártó az interneten, ez egy ilyen világ. 2021-et írunk, és emberek vagyunk, akik lélegeznek, ez ilyen. Haha.
Ha viszont számonkérő lenne a hangnem, akkor azonnal a nyilvánossággal zsarolnék, hogy alaposan gondolják meg, mit merészelnek mondani nekem, ez természetes.
May 31, 2021 22:48:23
SyntaxError
(
x24)
May 31, 2021 22:50:10
x24)
Persze, hogy hazudik. De mondjuk eleve ne vegyük fel egy olyan ember provokációit, aki el sem végezte a képzéseket, amikre járt és amíg volt tanulmányi viszonya, addig is csak linkelt az egyetemeken.
Pontosan ugyanolyan kóklerként masnizott a magyar felsőoktatásban, ahogy most német nyelvterületeken hazudozik össze-vissza.
Szerencsére a bankok szépen lassan kezdenek átlátni rajta. Ahogy minden olyan szerv (mint a Neptunon rendszeren keresztül a felsőoktatás) aminek összefüggő adatbázisa van a benne szereplőktől.
Ilyenje, cégeken átívelően, a HR-eseknek még nincs. De nem is ez lesz a gyagyás vége, hanem hogy alábecsüli a nyakán lévő hitelcunami méretét.
sodika
May 31, 2021 22:50:12
Ha bekavarod azt a krémet a munkahelyednek, végül te fogod kifosni, pizony!
Az olyan munkahely, ahol az alkalmazott közösségi médiás tevékenységét kérik számon, konkrétan atombombát érdemel, és az összes HR-es torkának elvágását, bakker. :D
May 31, 2021 22:50:12
Hahó
(
x135)
May 31, 2021 22:50:40
x135)
Nem attól lettél depis, mert márk ismét pénzt kért.
Hanem attól, hogy pénzt KELLETT neki adnod.
Amikor márk pénzt kér tőled, az felér egy paraccsal. Nem tagadhatod meg.
Hanem attól, hogy pénzt KELLETT neki adnod.
Amikor márk pénzt kér tőled, az felér egy paraccsal. Nem tagadhatod meg.
-
May 31, 2021 22:51:21
Micsoda indulatok.
May 31, 2021 22:51:21
sodika
May 31, 2021 22:51:30
Túl sok volt a 3000 eurós kosár kevesebb mint 6 hónap melóra.
Megpróbáltam, meg bátraké a szerencse. :)
May 31, 2021 22:51:30
sodika
May 31, 2021 22:52:47
Micsoda indulatok.
Nem, nincs.
Arra utalok, hogy kurvára nem ismertek engem, ha azt feltételezitek, hogy ha valaki ilyesmit próbálna meg meg velem szemben, akkor erre neken nem háromórás kurvaanyázás lenne a válaszom a YouTube-on még aznap este. :DDDDDDDDDD
May 31, 2021 22:52:47
-
May 31, 2021 22:52:51
Add be újra holnap, mi tart vissza? :DDD
May 31, 2021 22:52:51
Winkowitch
May 31, 2021 22:53:20
Ha 100 százalék biztos lesz, épp hol trógerolsz, ezt a mondatod elküldöm nekik, bizonyítékkal együtt, hogy a nick téged takar. Most konkrétan öléssel fenyegetőzöl te alkoholista barom.
May 31, 2021 22:53:20
Hahó
(
x135)
May 31, 2021 22:53:23
x135)
Megpróbáltál olyan csajt szerezni akinek van haja, de csak KOPASZ jutott.
-
May 31, 2021 22:53:33
Nem, nincs.
A KIBASZOTT ESPRESTO ESETÉBEN SE EZ TÖRTÉNT, HANEM KÖNYÖRÖGTÉL, HOGY NE RÚGJANAK KI!
May 31, 2021 22:53:33
Nemfatyle
(
x7)
May 31, 2021 22:54:05
x7)
Nem, nincs.
De senki nem vesz téged komolyan. Ha valakit kurvaanyázol a youtube-on, akkor téged fognak idiótának tartani, nem azt, akire mondod. Nem érted, hogy nem vagy tényező?
sodika
May 31, 2021 22:55:05
Most konkrétan öléssel fenyegetőzöl te alkoholista barom.
Nem. :)
Ez teoretikus.
Ha valaki ilyesmivel próbálkozna: akár a jelenlegi vagy a jövőbeli cégem bármelyik vezetője vagy HR-ese, bosszúból halált érdemelne.
Ennyit mondtam.
Ezt fenntartom.
Mert ilyenre nincs esély, és még senki nem volt ennyire bátor soha.
May 31, 2021 22:55:05
Kocsis Máté
May 31, 2021 22:55:17
Szépestét. :-)
May 31, 2021 22:55:17
sodika
May 31, 2021 22:55:31
He???
May 31, 2021 22:55:31
Hahó
(
x135)
May 31, 2021 22:55:42
x135)
Mennyi a hitelkártya adósságod pedofil?
Nemfatyle
(
x7)
May 31, 2021 22:56:10
x7)
Úgy csinálsz, mintha lenne egy baromi nagy nézőtáborod, amit kedvedre bárkire ráuszíthatsz. A valóság ezzel szemben az, hogy minden egyes néződ gyűlöl, vagy megvet. Semmilyen hatalom nincs a kezedben, egyszerűen egy ócska trash bohóc vagy, akin röhögnek az emberek
Kinevelt Devizás
(
x1)
May 31, 2021 22:57:24
x1)
minden videodon atlag 12 lajk van.
ki a fasz fog teged komolyan venni?
ha te lennel a partizan vagy a 444.hu akkor talan tudnal fenyegetozni a cegeknel de igy le se szarnak csak rohognek rajtad pocakos migri.
ki a fasz fog teged komolyan venni?
ha te lennel a partizan vagy a 444.hu akkor talan tudnal fenyegetozni a cegeknel de igy le se szarnak csak rohognek rajtad pocakos migri.
-
May 31, 2021 22:57:28
He???
Betámadták a trollok az esprestót, te sírva könyörögtél, hogy ne rúgjanak ki, majd három hónapig nem is mertél írni a fórumra.
May 31, 2021 22:57:28
Hahó
(
x135)
May 31, 2021 22:58:31
x135)
Annyira szórakoztató ahogy kapja az ütéseket, de nem tud ellenük védekezni.:DDDD
- KOPASZ csaj
- mennyi pénz ment márknak
- hitelkártya adósság
Ha ezeket ismételgetné minden trolléga, eltakarodna innen a pedofil ma estére, vége lenne a nagy pofának.
- KOPASZ csaj
- mennyi pénz ment márknak
- hitelkártya adósság
Ha ezeket ismételgetné minden trolléga, eltakarodna innen a pedofil ma estére, vége lenne a nagy pofának.
sodika
May 31, 2021 23:00:36
Vannak halált érdemlő mondatok, ennyit mondok.
Ilyen volt az inárcsi családsegítő kilakoltatás előtt álló devizáshoz címzett mondata, miszerint "sajnos nem sikerült elhelyezesért találni ennyi idő a családjának, és emiatt most értesítenem kell a gyámhivatalt".
Ezek voltak az utolsó szavai :))))))))))))))
Na, ha valaki szakmai kérdéseket kever össze közösségi médiás tevékenységgel, az ugyanilyan, halált érdemlő mondat.
Ezt fenntartom, mert ez így igaz.
Ezek tények. A világ így működik.
Ilyen volt az inárcsi családsegítő kilakoltatás előtt álló devizáshoz címzett mondata, miszerint "sajnos nem sikerült elhelyezesért találni ennyi idő a családjának, és emiatt most értesítenem kell a gyámhivatalt".
Na, ha valaki szakmai kérdéseket kever össze közösségi médiás tevékenységgel, az ugyanilyan, halált érdemlő mondat.
May 31, 2021 23:00:36
Kinevelt Devizás
(
x1)
May 31, 2021 23:00:45
x1)
ha te veszed a faradsagot es lejarato videot csinalsz valakirol, az nekik jo mert tobben fogjak diszlajkolni mint lajkolni. tehat nekik lesz igazuk.
Hahó
(
x135)
May 31, 2021 23:00:46
x135)
Sneci, mindig az a legszórakoztatóbb, hogy mikyen kérdéseket ignorálsz. Mert ezek jelentik a találatot.
Winkowitch
May 31, 2021 23:00:59
Nem, nincs.
Hogy tudtál eddig érvényt szerezni az akaratodnak az utóbbi években?
- A seggpresztóból kirúgtak
- Az Ogre kirúgott
- Hiába fenyegetőztél perrel, végül csak el kellett menned a rendőrségre is Szolnokon hetyetyézni
- csak tavaly óta élsz Ausztriában, de már több munkahelyet is megjártál
Te csak sodródsz az árral, belőled pont ennyi reakció jönne ki, egy bebaszott magyarázkodás YouTubeon, aztán folyt köv itt, a fórumon.
Nem kell emberkedni, a mikrofonodnak hála hallottuk, hogyan hisztériázol az Ogrénak, amikor kihívott lebaszni téged.
May 31, 2021 23:00:59
Hahó
(
x135)
May 31, 2021 23:02:06
x135)
Nem. A világ úgy működik, hogy téged szopatnak a trollok, és ez ellen nem tehetsz semmit.
habos babafos
(
x3)
May 31, 2021 23:02:20
x3)
Egyébként valaki aki a közelében lakik nem akar rááldozni pár reggelt és követni a melóba? Jó lenne most már pontot tenni az ügy végére, hogy hol dolgozik ez a púpos gnóm. Aztán majd szmájlizgathat. A tanszék örökké hálás lenne az áldozatos munkáért.
Ezt nyjem értyem
Kinevelt Devizás
(
x1)
May 31, 2021 23:04:21
x1)
sodi de miert vagy annyira ideges?
idegbol eszel meg iszol.
Azert novesztettel bendot meg tokat.
Nyugodj le egy kicsit mert agyverzest kapsz.
idegbol eszel meg iszol.
Azert novesztettel bendot meg tokat.
Nyugodj le egy kicsit mert agyverzest kapsz.
Pesti TV
May 31, 2021 23:04:25
Szia Endre!
Pont ilyen fiatalos, menő, keresztény-konzervatív srácokat keresünk a jövőheti "Politikai hobbista" című műsorunkba mint amilyen te vagy. Lenne kedved esetleg eljönni?
Üdvözlettel,
J. Zsolt
főszerkesztő
Pont ilyen fiatalos, menő, keresztény-konzervatív srácokat keresünk a jövőheti "Politikai hobbista" című műsorunkba mint amilyen te vagy. Lenne kedved esetleg eljönni?
Üdvözlettel,
J. Zsolt
főszerkesztő
May 31, 2021 23:04:25
Winkowitch
May 31, 2021 23:04:47
Ja Sodi, megyek aludni, még csak ennyi:
max egy gyereket hívnak ki a szobájából leszidásra, miközben épp videojátékozik.
Te Terminátor, te.
ühüm, az... jó lesz
max egy gyereket hívnak ki a szobájából leszidásra, miközben épp videojátékozik.
Te Terminátor, te.
May 31, 2021 23:04:47
Hahó
(
x135)
May 31, 2021 23:05:17
x135)
Azért anyád is milyen rendes, hogy elárulta a trolloknak, hogy az egyetlen csajod, még mielőtt buzi lettél, az egy KOPASZ nő volt. Kvázi férfi.
Ásó27
(
x68)
May 31, 2021 23:05:29
x68)
Dühből vásárol, de nincs pénze. Szar lehet.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
May 31, 2021 23:06:39
x8)
Egyébként valaki aki a közelében lakik nem akar rááldozni pár reggelt és követni a melóba? Jó lenne most már pontot tenni az ügy végére, hogy hol dolgozik ez a púpos gnóm. Aztán majd szmájlizgathat. A tanszék örökké hálás lenne az áldozatos munkáért.
Nálam tervben van,de közelebbit nem akarok,csak majd ha fix a dolog.
Ásó27
(
x68)
May 31, 2021 23:12:37
x68)
Az ogre vert téged
Mifaaaaaaaaaaaan
Kinevelt Devizás
(
x1)
May 31, 2021 23:13:35
x1)
Az ogre vert téged
csak két napig csicskult. kvázi.
Fordítógép
May 31, 2021 23:14:02
Vannak halált érdemlő mondatok, ennyit mondok.
Sodikát mégis kirúgták, és tényleg a trollok közbenjárása miatt, vagy azért, mert maguktól felfedezték a közösségi médiás munkásságát.
De végül jogi, vagy kommunikációs okok miatt elsősorban nem ezzel indokolták a kirúgását, hanem a fos teljesítményével, vagy azzal, hogy elment a nagy ügyfél.
A korcs a lelke mélyén tudja, hogy a közösségi médiás tevékenysége miatt rúgták ki, de mivel hivatalosan nem ezzel indokolták, ezért kiadhatja a dühét úgy, hogy közben nyelvtanilag nem hazudik, és be se vallja a kirúgást.
May 31, 2021 23:14:02
sittessanyi
May 31, 2021 23:17:27
nem kell aggódni egy percig sem.
nem az a kérdés, hogy megtaláljuk-e a melócsát és hogy ki tudjuk-e rúgatni, hanem hogy mindez mikor fog bekövetkezni.
mindjárt itt a teljes nyitás és indulnak a felderítő csapatok, majd a levelező szakosztály. endre folyamatosan le van győzve a trollok által. ez objektív tény.
nem az a kérdés, hogy megtaláljuk-e a melócsát és hogy ki tudjuk-e rúgatni, hanem hogy mindez mikor fog bekövetkezni.
mindjárt itt a teljes nyitás és indulnak a felderítő csapatok, majd a levelező szakosztály. endre folyamatosan le van győzve a trollok által. ez objektív tény.
May 31, 2021 23:17:27
143 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Nem azt kérdeztem, hogy ezer éve voltál-e egy darab teambuildingen, hanem hogy részt veszel-e rajtuk bármilyen alkalommal, amikor meg vannak hirdetve. Nem céges rendezvényekről beszélek, basszam ki a szád. Cég által támogatott vagy spontán team building.