Aztán te utána is olvasol ezeknek az embereknek, ill. ezen emberek tanulmányainak, gyagyás?! Vagy meghallgatod mit írnak/mondanak róla a magyar konteósok (akik hivatkoznak valamiféle professzorokra, meg ezen professzorok valamiféle tudományos kutatásaira), és te azt azonnal zabálod is. Gondolom ez utóbbi, mert magyaron kívül nem vagy hajlandó semmilyen más nyelven kommunikálni/írni/olvasni, te igaz hazafi fasz.
Ebben a videóban vmi Boros "profnak" lett utána nézve, de szerepel benne a hőn szeretett, kisportolt testű Gödényed is;
www.youtube.com/watch?v=8WasKmwNmko
De ajánlom azon a csatornán a többi videót is, valamelyikben a Fórizs anyád is ott van a Kuruc.infóval együtt (azt hiszem a 4 nappal ezelőtti Mata Hari c. videóban).
Úgy ropja, mindjárt leesik a púpja!
Putyputyputy HALLO
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Gyakorlatilag egy új állatfaj. Mázli hogy a kihalás szélén van és nem lesz még egy ilyen cigány kétpúpú teve.
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Hogyne készülne.. tegnap is azért ment sört tankolni! Nőjön az a hordóbendő!
Most lesz fél éve, hogy megigérte, jó autista időpont
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Hát nyilván, Márk a BunkiBank prémium ügyfele. Mondjuk más pénzintézet nem is áll szóba azzal a koszos cigánnyal. :)
Vicces tényleg amúgy, hogy konzervatív-kereszténykedik. Szerinted Endre, Szűz Mária országában ilyen egy rendes ember mint amilyen te vagy?! Keresed hogyan bújhatsz ki a munka alól, trehány vagy, nemtörődöm..
Meg jössz ezzel a "Rómában a rómaiak" szöveggel, hogy azért pörgeted a faszod gyerekek előtt mert a németeknél ez így normális és te csak be akarsz illeszkedni (most arra nem térek ki, hogy 6 éve mióta germán népek közt vagy nem szóltál hozzá senkihez csak ha rá voltál kényszerítve), de ha pl brazil, hatalmas farkú transzik közé kerülnél az ő farkaikat is szopnád nyakra-főre?! Természetesen a keresztény erkölcs és a konzervatív értékrend jegyében.
Tudod mihez tudnám ezt hasonlítani? Mint mikor a sorvadtestű, satnya áruló gnóm csatlakozni akart a 300 spártai közé. Most ezzel mondjuk eléggé felmagasztaltam a nemzeti oldalt.. de pl. akkor szerinted egy bede zsolt szintű ősturul gigamagyar boldogan fogna veled kezet és ölelne meg, hogy; "Gyere bajtárs, küzdjünk együtt az internacionalizmus ellen!"?
Jó lesz nézni a pillanatot mikor hazajössz és csatlakozni akarsz majd az idióta kurucinfós hazafiakhoz, de azok is úgy basznak nyakon majd ahogy vagy. Kíváncsi leszek utána mi/kik felé fordulsz, mikor a vicces színű emberek meg a büszke honfitársaid is szarba se néznek.
Legfeljebb a segglyukuk tágul egy kicsit xDDDDD
Ez konkrétan így van. Endre maga mondta el, hogy Márknak és a kis barátainak annyira tragikus volt a hitelkockázata, hogy mindegyik bank elküldte őket a retekbe, egyik se vállalt be ezeknek 5 Ft kölcsönt se.
Na de majd a gyagyás BunkiBank igazgató, aki szerint a lexikális tudás lószart sem ér! Így mindenféle kockázatelemzés nélkül öntötte a cigányok nyakára az euró ezreket, aztán pedig picsog hogy lehúzzák és a büdös életben nem kapja vissza a pénzét soha. Eközben a bankok röhögnek a markukba, mert ők a lexikális tudásuk alapján mondtak előre nemet.
Ennél tisztábban meg sem lehetett volna fogalmazni a jelenlegi helyzetét ennek az idiótának. :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Prémium minőségű edények és mosógép
Mifaaaaaaaaaaaan
Meg Márk törött tányérjából falhatja a korianderes nyers gombát. A tányérkészletért azt hiszem 100 rugót fizetett. :) Az állapotukból kiindulva már Márk teknővájó nagyszülei is azokból falatozgattak.
Lenkei még csak egy rezidens képzést se végzett el XDDD, nem is tagja a a kamarának, még csak a doktor címet se használhatja. Másrészt meg hülyítse a szcientológus haverjait meg a hozzád hasonló szerény értelmi képességű hiszékeny embereket.
Meg hát melyik bank az, amelyik a prémium ügyfeleit utaztatja, 50000-es halra hívja meg, fizeti a piáját, cigiét, megjavíttatja a bömöst/zöldséges mercit, stb. Hát hülye lenne Márk és Becsületes Zoli mindenféle útszéli zsidóbanktól hitelt felvenni, amikor ott a megbízható BunkiBank!
Kenyér és víz.
Egyegyetemista srác vén alkoholista pedofil pereket provokál maga ellen!
Kenyér és víz.
Nem olvastál elég újságot!
Sodi mindig győz.
Onnan lehet tudni hogy itt írta.
Így vagy úgy de mindig győz!
Hát az tény, hogy nem semmi VIP szolgáltatást kapnak Márkék. Szerintem én is szempillantás alatt átszerződnék egy ilyen bankhoz, ahol mindezeken felül még le is cidáznak.
Hitelmoratorium van. Nem kell jelenleg torleszteni ergo csuszasban sincsenek.
lépek ki mert hülyék vagytok
Lehet ezért nem sajnálja ha nem fizetnek, ő baszni akar!
nem is áll a fasza.
fel kell gyuttani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mondjuk az ótvar gányolásaihoz tényleg nem kell lexikális tudás, az meg egy másik dolog hogy emiatt baszogatják ki mindenhonnan
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Ne, nekem most beugrot.... igen napiszaron cidázott valami vén faszt[/quote]
olyan tuti sodiról is van, csak rá kéne bukkani.
Link van? A barátnőm szeretné megnézni.
látom, elnyerte a prof tetszését :DDD
hehe
szemét is kinyomnám.
Link van? A barátnőm szeretné megnézni.[/quote]
xhamster.com/videos/finom-szopas-8272633?utm_campaign=embed&utm_content=8272633&utm_medium=referral&utm_source=www.napiszar.com&prs=f3f7378e60b6acca0b8c3ad6ce2645b1%3Awww.napiszar.com%3A60b4faf9%3Ae10
hehe
ma még tart egy utolsó csaló napot, hisz holnap van elseje.
11 megtekintés!!!!!!!!!!!!!!!!!én 5 mp-t néztem.senki ne nézze ezt a majmot.
NSZKSZ!
Kérem bassza meg profúr, véeldéerelnek olvastam a velárdét.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
szerintem az jó.
Es barbival mit csinalna prof?
xhamster.com/videos/finom-szopas-8272633?utm_campaign=embed&utm_content=8272633&utm_medium=referral&utm_source=www.napiszar.com&prs=f3f7378e60b6acca0b8c3ad6ce2645b1%3Awww.napiszar.com%3A60b4faf9%3Ae10[/quote]
Az xhamster lenne az aktuális nagy ügyfél?
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
megenném a szarát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]
xhamster.com/videos/finom-szopas-8272633
xhamster.com/videos/finom-szopas-8272633[/quote]
az isten bassza meg, ez velárde!!!!!!!!!!!!!!!!!szopik!!!!!!!!!!!!!!!
Mi az igazság, mennyi a hitelkártya tartozásod, mennyit küldtél marknak?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
az isten bassza meg, ez velárde!!!!!!!!!!!!!!!!!szopik!!!!!!!!!!!!!!![/quote]Ez borzalmas! Van még hasonló felvétel? Elmondanék néhány Miatyánkot, keresztény hívő fiatalként nem hagyhatom hogy a pokolra jusson bűnös cselekedetével.
Ebből is vizsgázott az egyetemen :)
faszaság van?
Ásó27
(
x68)
May 31, 2021 12:42:57
x68)
Mifaaaaaaaaaaaan
Sodi személyi edzője
May 31, 2021 12:45:20
Endre, wo bist du?
May 31, 2021 12:45:20
nonsense
May 31, 2021 12:47:32
Aki ért a kutatásmódszertanhoz, én pedig vizsgáztam is belőle, az pontosan tudja, miként néz ki egy tudományos kérdés megvitatása. És hogy mit kell tenned akkor, ha érdekel a téma. Utána kell olvasni.
Amit én látok, az az, hogy az ún. konteósok folyton tudományos kutatásokra utalnak vissza, illetve azok eredményeivel érvelnek,
Amit én látok, az az, hogy az ún. konteósok folyton tudományos kutatásokra utalnak vissza, illetve azok eredményeivel érvelnek,
Aztán te utána is olvasol ezeknek az embereknek, ill. ezen emberek tanulmányainak, gyagyás?! Vagy meghallgatod mit írnak/mondanak róla a magyar konteósok (akik hivatkoznak valamiféle professzorokra, meg ezen professzorok valamiféle tudományos kutatásaira), és te azt azonnal zabálod is. Gondolom ez utóbbi, mert magyaron kívül nem vagy hajlandó semmilyen más nyelven kommunikálni/írni/olvasni, te igaz hazafi fasz.
Ebben a videóban vmi Boros "profnak" lett utána nézve, de szerepel benne a hőn szeretett, kisportolt testű Gödényed is;
www.youtube.com/watch?v=8WasKmwNmko
De ajánlom azon a csatornán a többi videót is, valamelyikben a Fórizs anyád is ott van a Kuruc.infóval együtt (azt hiszem a 4 nappal ezelőtti Mata Hari c. videóban).
May 31, 2021 12:47:32
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
May 31, 2021 12:48:18
x2)
Úgy ropja, mindjárt leesik a púpja!
Sodragon legendája
(
x2)
May 31, 2021 12:57:37
x2)
Sodi! A legutóbbi videódban azon ömlengesz, hogy mennyire dekoncentrált vagy és hogy mennyire kikészülnél, ha még telefonokat is kéne kezelned. Mondjuk utóbbinál a gyatra német nyelvtudásod miatt lennének főleg gondjaid, másrészt beszédhibás is vagy kissé, harmadrészt meg már annyira szétittad az agyad, hogy józanul is alig tudod merre vagy arccal. :D Amúgy már készül a nyárra a beach body, Recskás? :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
xray
(
x21)
May 31, 2021 12:58:49
x21)
sneci lélekben cigány, sőt a tetteiben is, csak a hülyébb fajtából.
gyakorlott gyagyás
May 31, 2021 13:06:19
sneci lélekben cigány, sőt a tetteiben is, csak a hülyébb fajtából.
Gyakorlatilag egy új állatfaj. Mázli hogy a kihalás szélén van és nem lesz még egy ilyen cigány kétpúpú teve.
May 31, 2021 13:06:19
nonsense
May 31, 2021 13:07:02
Amúgy már készül a nyárra a beach body, Recskás? :D
Hogyne készülne.. tegnap is azért ment sört tankolni! Nőjön az a hordóbendő!
May 31, 2021 13:07:02
tyodika
May 31, 2021 13:10:32
ezeken a videókon nem érzik át a szabadság.
a pucér gyerekek hol vannak? pucér gyerek nélkül nincs szabadság, igaz tokás kukás?
10:00-nál teljesen felesleges cenzúra van, így nem jön át a szabadság a videón és bármikor mellényomhat a tyodi egy buzivideóra a félig kemény farkával a kezében véletlenül, a tyodi. a pucér gyerekek hol vannak? pucér gyerek nélkül nincs szabadság, igaz tokás kukás?
May 31, 2021 13:10:32
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
May 31, 2021 13:14:40
x8)
Kérem ne basztassuk a gyagyást, az edzes miatt.
Ő most tömegel:-D
Majd ha ezzel megvan, megy szálkásitani, ez szházszházalék:-DD
Ő most tömegel:-D
Majd ha ezzel megvan, megy szálkásitani, ez szházszházalék:-DD
gyakorlott gyagyás
May 31, 2021 13:21:39
Mi lenne Endre ha a júniust megborítanád napi vlogozással ahogy edzel? Hatalmas kontent lenne!!!
May 31, 2021 13:21:39
Nemfatyle
(
x7)
May 31, 2021 13:25:09
x7)
Mi lenne Endre ha a júniust megborítanád napi vlogozással ahogy edzel? Hatalmas kontent lenne!!!
Most lesz fél éve, hogy megigérte, jó autista időpont
Érdeklődő
(
x6)
May 31, 2021 13:25:41
x6)
Endre, én nagyot csalódtam benned. Azt gonoltam, hogy hitelfelvételben profi vagy... De ez a buziskodó "tyekintyetyety sidó ujatyágok, alázatyotyan kéj pénszt a tyodi", meg kinyomtatsz 5000 oldalt a semmire, ez nem működik. A bankos bácsik sírva röhögnek rajtad.
Vegyél példát Márkról, hitelt felvenni úgy kell, ahogy ő teszi. Felcsörgeti a számlavezető bankját, és csak annyit mond: "kűgyé ezer eurót tesa, mer különbe combon rúglak a rák egye ki a szívedet" - és az ügyintéző máris utal.
Legközelebb figyelj erre is!
Vegyél példát Márkról, hitelt felvenni úgy kell, ahogy ő teszi. Felcsörgeti a számlavezető bankját, és csak annyit mond: "kűgyé ezer eurót tesa, mer különbe combon rúglak a rák egye ki a szívedet" - és az ügyintéző máris utal.
Púpszász réme
(
x1)
May 31, 2021 13:28:17
x1)
Teljesen fölösleges a lexikális tudás, mondja a pedofil aki:
- 4 szakból 1et sem tudott elvégezni
- 3 napba telik neki összerakni egy dobozt 4 kerékkel
- Képtelen megérteni hogyan kell egy széket összerakni
- Képtelen egy ágyat összerakni vállalható idő alatt
- Nem érti a programozás alapjait, miközben évek óta programozóként hivatkozik magára
- Nem tud egy angol nyelvű kutatást minimálisan se megérteni
- Nem tudja a googlet se használni
- Több millió forint ráfordítása után szarabb kép és hangminőséget nyújt mint akárki egy közepesen drága telefonnal
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
- Nem érti a programozás alapjait, miközben évek óta programozóként hivatkozik magára
- Több millió forint ráfordítása után szarabb kép és hangminőséget nyújt mint akárki egy közepesen drága telefonnal
Kisegítős Snecológus
(
x2)
May 31, 2021 13:36:31
x2)
A szív dobog, de most nem jönnek a csomagok....
A szív dobog, a WU várja a balekot...
Hetyetye
A szív dobog, a WU várja a balekot...
-
May 31, 2021 13:58:40
A buzi, pedofil, nyilvános faszkiverő, nudis faszmutogató fehércigány Kurucinfót olvasgatott a mostani flokkban. Te gyagyás idióta, a szélsőjobb legszívesebben kiherélne téged! Nálad liberálisabb példányok még a Momentumban sincsenek.
May 31, 2021 13:58:40
Korrektor Károly
May 31, 2021 14:03:22
Endre, én nagyot csalódtam benned. Azt gonoltam, hogy hitelfelvételben profi vagy... De ez a buziskodó "tyekintyetyety sidó ujatyágok, alázatyotyan kéj pénszt a tyodi", meg kinyomtatsz 5000 oldalt a semmire, ez nem működik. A bankos bácsik sírva röhögnek rajtad.
Vegyél példát Márkról, hitelt felvenni úgy kell, ahogy ő teszi. Felcsörgeti aszámlavezető bankját sodit, és csak annyit mond: "kűgyé ezer eurót tesa, mer különbe combon rúglak a rák egye ki a szívedet" - és az ügyintéző máris utal.
Vegyél példát Márkról, hitelt felvenni úgy kell, ahogy ő teszi. Felcsörgeti a
May 31, 2021 14:03:22
Kisegítős Snecológus
(
x2)
May 31, 2021 14:06:38
x2)
Gyagyás ma megyek a szomszéd hipermarketbe venni pár cuccot. A mozgólépcső tetejénél lévő WU-nál küldjek egy kebab-ra valót? Na jó csak vicc volt :) előb adnám egy herkásnak kábszira mint neked
Hetyetye
Érdeklődő
(
x6)
May 31, 2021 14:08:38
x6)
Hát nyilván, Márk a BunkiBank prémium ügyfele. Mondjuk más pénzintézet nem is áll szóba azzal a koszos cigánnyal. :)
Hahó
(
x136)
May 31, 2021 14:13:22
x136)
Ahhoz képest, hogy márk már október óta törleszt havi 150 eurót vagy 50 ezer forintot mennyit is küldtél neki azóta?
Úgy 2000 euróra saccolok.
nonsense
May 31, 2021 14:17:43
A buzi, pedofil, nyilvános faszkiverő, nudis faszmutogató fehércigány Kurucinfót olvasgatott a mostani flokkban. Te gyagyás idióta, a szélsőjobb legszívesebben kiherélne téged! Nálad liberálisabb példányok még a Momentumban sincsenek.
Vicces tényleg amúgy, hogy konzervatív-kereszténykedik. Szerinted Endre, Szűz Mária országában ilyen egy rendes ember mint amilyen te vagy?! Keresed hogyan bújhatsz ki a munka alól, trehány vagy, nemtörődöm..
Meg jössz ezzel a "Rómában a rómaiak" szöveggel, hogy azért pörgeted a faszod gyerekek előtt mert a németeknél ez így normális és te csak be akarsz illeszkedni (most arra nem térek ki, hogy 6 éve mióta germán népek közt vagy nem szóltál hozzá senkihez csak ha rá voltál kényszerítve), de ha pl brazil, hatalmas farkú transzik közé kerülnél az ő farkaikat is szopnád nyakra-főre?! Természetesen a keresztény erkölcs és a konzervatív értékrend jegyében.
Tudod mihez tudnám ezt hasonlítani? Mint mikor a sorvadtestű, satnya áruló gnóm csatlakozni akart a 300 spártai közé. Most ezzel mondjuk eléggé felmagasztaltam a nemzeti oldalt.. de pl. akkor szerinted egy bede zsolt szintű ősturul gigamagyar boldogan fogna veled kezet és ölelne meg, hogy; "Gyere bajtárs, küzdjünk együtt az internacionalizmus ellen!"?
Jó lesz nézni a pillanatot mikor hazajössz és csatlakozni akarsz majd az idióta kurucinfós hazafiakhoz, de azok is úgy basznak nyakon majd ahogy vagy. Kíváncsi leszek utána mi/kik felé fordulsz, mikor a vicces színű emberek meg a büszke honfitársaid is szarba se néznek.
May 31, 2021 14:17:43
Sittes Sanyi
May 31, 2021 14:20:09
Kurvára le vagy épülve Endre.. Mások börtönévek alatt nem öregszenek ennyit, meg butulnak el.
Legfeljebb a segglyukuk tágul egy kicsit xDDDDD
May 31, 2021 14:20:09
Szájer Jóska
May 31, 2021 14:36:59
Én is jól el voltam a FIDESZ-ben és belefért a keresztény erkölcsökbe a meleg orgiák látogatása.
Sőt, a saját és mások farka mellett, még az alkotmányt is gránit szilárdságúra gyúrtam, hahó.
Sodinak ezek bár nem mennének, de azért igyekszik azt meg kell hagyni. Nagykövet még lehetne belőle. A nyelvet annyira beszéli, mint Csiszár az olaszt, oszt ő is milyen jól elvan ott Rómában.
Még kell egy Orbán kép a falon, az Onlyfans oldal és pár villantás Twitch-en és meg lesz az a hőn áhított pártkarrier.
Sőt, a saját és mások farka mellett, még az alkotmányt is gránit szilárdságúra gyúrtam, hahó.
Sodinak ezek bár nem mennének, de azért igyekszik azt meg kell hagyni. Nagykövet még lehetne belőle. A nyelvet annyira beszéli, mint Csiszár az olaszt, oszt ő is milyen jól elvan ott Rómában.
Még kell egy Orbán kép a falon, az Onlyfans oldal és pár villantás Twitch-en és meg lesz az a hőn áhított pártkarrier.
May 31, 2021 14:36:59
Ásó27
(
x68)
May 31, 2021 14:58:46
x68)
Milyen érzés mindenben elbukni, amibe valaha belekezdtél, Endre?
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
May 31, 2021 15:02:19
x21)
May 31, 2021 15:02:19
élvezi, mert mazochista. May 31, 2021 15:02:19
Kisegítős Snecológus
(
x2)
May 31, 2021 15:02:44
x2)
Gyagyás geci belepörgettem a flokkba, oylan szép vagy mitn egy lehányt foskupac kb. Az utcára is úgy mész le, h am ackó alá nem veszel alsógatyát? Lassan kimarja már a szürke melegítőd a hugyfolt
Hetyetye
Autismus Maximus
(
x16)
May 31, 2021 15:05:44
x16)
Ez konkrétan így van. Endre maga mondta el, hogy Márknak és a kis barátainak annyira tragikus volt a hitelkockázata, hogy mindegyik bank elküldte őket a retekbe, egyik se vállalt be ezeknek 5 Ft kölcsönt se.
Na de majd a gyagyás BunkiBank igazgató, aki szerint a lexikális tudás lószart sem ér! Így mindenféle kockázatelemzés nélkül öntötte a cigányok nyakára az euró ezreket, aztán pedig picsog hogy lehúzzák és a büdös életben nem kapja vissza a pénzét soha. Eközben a bankok röhögnek a markukba, mert ők a lexikális tudásuk alapján mondtak előre nemet.
Elsőéves
(
x3)
May 31, 2021 15:13:53
x3)
Ennél tisztábban meg sem lehetett volna fogalmazni a jelenlegi helyzetét ennek az idiótának. :D
vladrl
(
x8)
May 31, 2021 15:17:42
x8)
Szerintem jó ötlet a cigányoknak pénzt adni. Kapott érte sok cuccot már asodi, nem? Porszívó, kézimunka....
gyakorlott gyagyás
May 31, 2021 15:18:35
Endre egy kis beszédet nyomhatnál ide hogy hogyan telt ez a félév! Shikeres félévet zárhatunk?
May 31, 2021 15:18:35
Ásó27
(
x68)
May 31, 2021 15:19:37
x68)
Szerintem jó ötlet a cigányoknak pénzt adni. Kapott érte sok cuccot már asodi, nem? Porszívó, kézimunka....
Prémium minőségű edények és mosógép
Érdeklődő
(
x6)
May 31, 2021 15:21:27
x6)
Meg Márk törött tányérjából falhatja a korianderes nyers gombát. A tányérkészletért azt hiszem 100 rugót fizetett. :) Az állapotukból kiindulva már Márk teknővájó nagyszülei is azokból falatozgattak.
Nemfatyle
(
x7)
May 31, 2021 15:28:08
x7)
Sneci te vagy Márkék shaját megoldása. Addig ábrándoztál az állandó passzív jövedelemforrásról, hogy te magad váltál azzá. Legközelebb figyelj arra is, hogy ne visszafele nézd a Titok c. filmet, mert ez lesz az eredménye.
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
broni
(
x45)
May 31, 2021 15:28:10
x45)
sodi, haggyad a kutyákat békén!!!!!!!!!!!!!
köcsög.rács.leesik
May 31, 2021 15:31:04
Amit én látok, az az, hogy az ún. konteósok folyton tudományos kutatásokra utalnak vissza, illetve azok eredményeivel érvelnek, ellenben például Merkely Bélával, aki ezt meg sem kísérli, hanem ehelyett önmagában a saját tekintélyére utal, ha a hitelesség kérdése felmerül. Miközben virológiához karduilógusként kevesebb köze van, mint a korábban kutatóorvosként ezen a területen tevékenykedő Lenkei Gábornak.
Lenkei még csak egy rezidens képzést se végzett el XDDD, nem is tagja a a kamarának, még csak a doktor címet se használhatja. Másrészt meg hülyítse a szcientológus haverjait meg a hozzád hasonló szerény értelmi képességű hiszékeny embereket.
May 31, 2021 15:31:04
stressznélküli nyugi
(
x2)
May 31, 2021 15:32:17
x2)
Meg hát melyik bank az, amelyik a prémium ügyfeleit utaztatja, 50000-es halra hívja meg, fizeti a piáját, cigiét, megjavíttatja a bömöst/zöldséges mercit, stb. Hát hülye lenne Márk és Becsületes Zoli mindenféle útszéli zsidóbanktól hitelt felvenni, amikor ott a megbízható BunkiBank!
broni
(
x45)
May 31, 2021 15:39:08
x45)
ne provokáljátok sodit))))))))))))))))))))))))))))))
stressznélküli nyugi
(
x2)
May 31, 2021 15:40:40
x2)
ne provokáljátok sodit))))))))))))))))))))))))))))))
Egy
Ásó27
(
x68)
May 31, 2021 15:40:58
x68)
Azért olyan bankot még nem láttam, ahol részletfizetés helyett még ők adnak pénzt!
Mifaaaaaaaaaaaan
csicskasodi
(
x1)
May 31, 2021 15:48:37
x1)
Azért olyan bankot még nem láttam, ahol részletfizetés helyett még ők adnak pénzt!
Nem olvastál elég újságot!
broni
(
x45)
May 31, 2021 15:49:48
x45)
breking:meghalt a targo tulajdonosa, végrenletében minden adóságot elenged az összes ügyfélnek.
ausztria halszagú
May 31, 2021 15:50:05
Sodi mindig győz.
Onnan lehet tudni hogy itt írta.
Így vagy úgy de mindig győz!
May 31, 2021 15:50:05
Autismus Maximus
(
x16)
May 31, 2021 15:51:31
x16)
Hát az tény, hogy nem semmi VIP szolgáltatást kapnak Márkék. Szerintem én is szempillantás alatt átszerződnék egy ilyen bankhoz, ahol mindezeken felül még le is cidáznak.
botibb
May 31, 2021 16:01:01
Na Endre hétfő van, és ha hétfő akkor variálás főzés!
Mi várható ma? Mi finomat fogsz nekünk ma csinálni? Esetleg ez is el fog maradni?
Resident Evil? Just Dance? Lesz xbox ultimate pass? PS5 hogy halad? Meg lesznek a dolgok oldva?
Nagy farkam van és kemény. :)
Mi várható ma? Mi finomat fogsz nekünk ma csinálni? Esetleg ez is el fog maradni?
Resident Evil? Just Dance? Lesz xbox ultimate pass? PS5 hogy halad? Meg lesznek a dolgok oldva?
May 31, 2021 16:01:01
Hafré
(
x9)
May 31, 2021 16:06:11
x9)
Ahhoz képest, hogy márk már október óta törleszt havi 150 eurót vagy 50 ezer forintot mennyit is küldtél neki azóta?
Hitelmoratorium van. Nem kell jelenleg torleszteni ergo csuszasban sincsenek.
Hahó
(
x136)
May 31, 2021 16:09:04
x136)
milyen viccesek ezek a keménykedések.:)
sodika Apr 14, 2021 23:29:29
Ehhez képest a tények.
1) mindenki fizet, kivétel nélkül
2) senki nincs elmaradásban, kivétel nélkül
3) mert mindenki tudja, hogy különben megbasznám, kivétel nélkül
Ehhez képest a tények.
broni
(
x45)
May 31, 2021 16:09:48
x45)
sodi, edd meg tibit élve, mint armin meiwes a faszit, livestream!!!!!!!!!!!!!!!
csicskasodi
(
x1)
May 31, 2021 16:11:04
x1)
milyen viccesek ezek a keménykedések.:)
Ehhez képest a tények.
Ehhez képest a tények.
Lehet ezért nem sajnálja ha nem fizetnek, ő baszni akar!
Hahó
(
x136)
May 31, 2021 16:13:49
x136)
lehet, hogy márk a törlesztésre kért búcsúküldést.
vladrl
(
x8)
May 31, 2021 16:14:34
x8)
Endre amugy is megbaszna az osszes ferfi adosat, kemenyen.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 31, 2021 16:14:46
x7)
Gyagyás, miért nem csinálsz interjút vagy live-ot swingerklubban szex közben?
Mint a vloggernéni Baszóval: mobile.twitter.com/radio4dk/status/1397867806746681345
Fosnà!
|__o__|
Mint a vloggernéni Baszóval: mobile.twitter.com/radio4dk/status/1397867806746681345
Fosnà!
Magyarország rémálma
(
x7)
May 31, 2021 16:15:47
x7)
Endre, bemutatom neked medvemaci Tibort, az új lehetséges média és szexpartnered. Hasonlóan igénytelen, mint te, és imádja a faszt:

Egy freakshow keretein belül streamelhetnétek magatokat együtt valami aberrált buzioldalon.
Szerintem be is költözhetnél hozzá, fejedelmi körülmények uralkodnak, pont az ízlésednek megfelelő:
www.youtube.com/watch?v=iMXWJBHikOw
Valahol van egy videó, ahol szaxizik, talán még napiszaron bukkant fel, ennek most nem járnék utána, úgyis megkeresed.
hehe

Egy freakshow keretein belül streamelhetnétek magatokat együtt valami aberrált buzioldalon.
Szerintem be is költözhetnél hozzá, fejedelmi körülmények uralkodnak, pont az ízlésednek megfelelő:
www.youtube.com/watch?v=iMXWJBHikOw
Valahol van egy videó, ahol szaxizik, talán még napiszaron bukkant fel, ennek most nem járnék utána, úgyis megkeresed.
broni
(
x45)
May 31, 2021 16:24:55
x45)
Endre amugy is megbaszna az osszes ferfi adosat, kemenyen.
nem is áll a fasza.
broni
(
x45)
May 31, 2021 16:26:05
x45)
Endre, bemutatom neked medvemaci Tibort, az új lehetséges média és szexpartnered. Hasonlóan igénytelen, mint te, és imádja a faszt:
youtube.com/watch?v=iMXWJBHikOw
youtube.com/watch?v=iMXWJBHikOw
fel kell gyuttani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kisegítős Snecológus
(
x2)
May 31, 2021 16:26:35
x2)
Valahol van egy videó, ahol szaxizik, talán még napiszaron bukkant fel, ennek most nem járnék utána, úgyis megkeresed.[/quote]
Ne, nekem most beugrot.... igen napiszaron cidázott valami vén faszt
Hetyetye
púpospúp
(
x2)
May 31, 2021 16:27:02
x2)
Teljesen fölösleges a lexikális tudás, mondja a pedofil aki:
mondjuk az ótvar gányolásaihoz tényleg nem kell lexikális tudás, az meg egy másik dolog hogy emiatt baszogatják ki mindenhonnan
Hahó
(
x136)
May 31, 2021 16:28:31
x136)
sodika Apr 11, 2021 10:12:59
Nincs miben döntéseket hoznom. Dolgozom, takarítgatok, a technikák vásárlását alaposan átgondolom, pénz nem küldök senkinek, ami kint van, azt meg nem beszélt haladékok engedélyezése nélkül visszakérem.
Ennyi dolgom van, és a helyzet lassan magától rendeződik.
Nincs miben döntéseket hoznom. Dolgozom, takarítgatok, a technikák vásárlását alaposan átgondolom, pénz nem küldök senkinek, ami kint van, azt meg nem beszélt haladékok engedélyezése nélkül visszakérem.
Ennyi dolgom van, és a helyzet lassan magától rendeződik.
broni
(
x45)
May 31, 2021 16:29:41
x45)
remélem ez a velárde nem kezd ide írogatni.
broni
(
x45)
May 31, 2021 16:30:51
x45)
olyan tuti sodiról is van, csak rá kéne bukkani.
vladrl
(
x8)
May 31, 2021 16:37:28
x8)
Majd ha sodi gyertyapozban a szajaba ereszti mondhatjuk ra, hogy szep a magyar internetezok kozul.
Laci
May 31, 2021 16:49:08
May 31, 2021 16:49:08
broni
(
x45)
May 31, 2021 16:52:49
x45)
velárde, te dagadt állat, a kurva anyád
Magyarország rémálma
(
x7)
May 31, 2021 17:00:04
x7)
broni
(
x45)
May 31, 2021 17:03:22
x45)
szemét is kinyomnám.
Magyarország rémálma
(
x7)
May 31, 2021 17:04:40
x7)
Link van? A barátnőm szeretné megnézni.[/quote]
xhamster.com/videos/finom-szopas-8272633?utm_campaign=embed&utm_content=8272633&utm_medium=referral&utm_source=www.napiszar.com&prs=f3f7378e60b6acca0b8c3ad6ce2645b1%3Awww.napiszar.com%3A60b4faf9%3Ae10
tyodika
May 31, 2021 17:05:39
*fejvesztve rohan a kamagráért*
May 31, 2021 17:05:39
CheddarGoblin
(
x2)
May 31, 2021 17:11:39
x2)
Sodi, milyen volt a mai edzés?
Nothing's better than cheddar!
csicskasodi
(
x1)
May 31, 2021 17:20:11
x1)
Trash csoportos haver
(
x19)
May 31, 2021 17:21:06
x19)
Sodi, milyen volt a mai edzés?
ma még tart egy utolsó csaló napot, hisz holnap van elseje.
CheddarGoblin
(
x2)
May 31, 2021 17:24:03
x2)
Nothing's better than cheddar!
broni
(
x45)
May 31, 2021 17:24:49
x45)
csicskasodi
(
x1)
May 31, 2021 17:27:23
x1)
NSZKSZ!
vladrl
(
x8)
May 31, 2021 17:37:46
x8)
broni
(
x45)
May 31, 2021 17:42:34
x45)
szerintem az jó.
broni
(
x45)
May 31, 2021 17:44:28
x45)
de leszarnám orbán apja sírját.
vladrl
(
x8)
May 31, 2021 17:53:18
x8)
de leszarnám orbán apja sírját.
Statisztikus Sanyi
(
x2)
May 31, 2021 18:03:00
x2)
xhamster.com/videos/finom-szopas-8272633?utm_campaign=embed&utm_content=8272633&utm_medium=referral&utm_source=www.napiszar.com&prs=f3f7378e60b6acca0b8c3ad6ce2645b1%3Awww.napiszar.com%3A60b4faf9%3Ae10[/quote]
Karib
(
x10)
May 31, 2021 18:04:07
x10)
Most épp kondiban van, nincs ideje válaszolni a kérdésekre.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
vladrl
(
x8)
May 31, 2021 18:11:15
x8)
Sodi, kezdj női fekvővel, ha nem megy a sima!!!!!
broni
(
x45)
May 31, 2021 18:26:58
x45)
megenném a szarát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
May 31, 2021 18:39:55
x45)
sodi, nálunk junius 13-án gyereknap, pajor atyaát is meghívom!!!!!!!!!!!!!!!!!!lesz ted bundy emlékkiállítás!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
May 31, 2021 18:40:34
x45)
ed gein jácccóház!!!!!!!!!!!!!!!!
linzi fapóleon
(
x8)
May 31, 2021 18:43:14
x8)
[/quote]
Sodragon legendája
(
x2)
May 31, 2021 18:43:23
x2)
Sodi! Magyarországon megnyílt a képzési diákhitel a mai naptól, amit a meglévő egyéb diákhitel típus mellé is felvehetsz ha szakmát akarsz tanulni. :D Ha netán visszajössz Magyarországra, akkor van még egy lehetőség, hogy némi pénzt kiélvezhess, mielőtt tartósan beköltözöl a Blahára. :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
broni
(
x45)
May 31, 2021 18:48:00
x45)
xhamster.com/videos/finom-szopas-8272633[/quote]
az isten bassza meg, ez velárde!!!!!!!!!!!!!!!!!szopik!!!!!!!!!!!!!!!
xray
(
x21)
May 31, 2021 18:48:53
x21)
itt egy újabb nagyszájú oltásellenes snecinek:
24.hu/elet-stilus/2021/05/31/immunrendszer-koronavirus-ferfi-meghalt/
24.hu/elet-stilus/2021/05/31/immunrendszer-koronavirus-ferfi-meghalt/
Alufóliás
May 31, 2021 18:51:01
Endre, mi a véleményed Dr. Drábik Jánosról?
May 31, 2021 18:51:01
sodika
May 31, 2021 18:52:51
A Rózsa Attilával csináltuk vele interjút.
Jó fej, csak túl körülményesen csomagolja be az igazságot.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
May 31, 2021 18:52:51
csicskasodi
(
x1)
May 31, 2021 18:53:26
x1)
Edzettél? Jó fej, csak túl körülményesen csomagolja be az igazságot.
broni
(
x45)
May 31, 2021 18:54:28
x45)
drábik egy hazug komcsi segggfej.
Hahó
(
x136)
May 31, 2021 18:54:39
x136)
Mi az igazság, mennyi a hitelkártya tartozásod, mennyit küldtél marknak?
Metélt gondolatjel
May 31, 2021 18:55:16
Endre, mikor szerzel magadnak egy csajt a bérleménybe?
Kezdik azt pletykálni a népek, hogy homoszexuális pedofil vagy.
Kezdik azt pletykálni a népek, hogy homoszexuális pedofil vagy.
May 31, 2021 18:55:16
Hahó
(
x136)
May 31, 2021 18:56:39
x136)
Sneci interjú drábikkal:
Mi a véleménye?
Miről?
Bármiről!
Mi a véleménye?
Miről?
Bármiről!
broni
(
x45)
May 31, 2021 18:57:18
x45)
puskás ferenc
legyen fegyenc!!!!!!!!!!!!!!!!
legyen fegyenc!!!!!!!!!!!!!!!!
Ájtatos Tyodi
May 31, 2021 19:06:44
az isten bassza meg, ez velárde!!!!!!!!!!!!!!!!!szopik!!!!!!!!!!!!!!![/quote]Ez borzalmas! Van még hasonló felvétel? Elmondanék néhány Miatyánkot, keresztény hívő fiatalként nem hagyhatom hogy a pokolra jusson bűnös cselekedetével.
May 31, 2021 19:06:44
Trash csoportos haver
(
x19)
May 31, 2021 19:07:02
x19)
Sneci interjú drábikkal:
Mi a véleménye?
Miről?
Bármiről!
Mi a véleménye?
Miről?
Bármiről!
Ebből is vizsgázott az egyetemen :)
gyakorlott gyagyás
May 31, 2021 19:09:19
faszaság van?
May 31, 2021 19:09:19
púpostulok
(
x2)
May 31, 2021 19:11:00
x2)
Recskás tudunk indulni a főzős streammel? egy mirelit pizza is elég nagy gourmet fogás lenne tőled.
Örebro
(
x17)
May 31, 2021 19:11:04
x17)
mi van patkåny, letelt a munkaidö, holnaptol mår nem kell menned ? :-)
114 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

www.youtube.com/watch?v=v8uAMPwV8HY