Mifaaaaaaaaaaaan
nszksz
Jó.
Gennyes Féregzsidó lesz az Igazságügyminiszter
Nyilvános faszkiverő a Propagandminiszter
Statisztikus Sanyi a Pénzügyminiszter
Broni a Vallás- és Közoktatásügyi miniszter
Ásó27 a Mezőgazdasági és Vidékvisszafejlesztési miniszter
Ügyfélkapus Troll az Informatikai és Kutatás-fejlesztésért Felelős Miniszter
Csivaegő doki az Emberi Erőforrás Miniszter
Autismus Maximus a Belügyminiszter
Töppedt Buzigolyók a Külügyi tárca várományosa.
Sodi: Karácsony Gergely néven miniszterelnök. Evidenciákat.
(Én csak egy jó kis tanácsadói pozit szeretnék, havi 50 millió+ÁFA beszámlázással, ha bátorkodhatom...)
hát azért hetyetye
A Ps5 doboza eltakarja:-DD
Egy reggeli szarás közben, vagy csak amikor üres járat van melócsában végigpörgeti az ember a kommenteket, röhög egy jót, és folytatja a normális életét.
Melócsá közben nem ajánlom a fórumot, volt hogy a nagyobb autiloopok idején random rámtört a röhögőgörcs a munkahelyen, kicsit sem néztek elmebetegnek miatta.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
óaarrrgh, első dolgom lesz kitöröltetni az ügyfélkapun a logokat.
Többé nem lesz pénteki baszás!
Óppardon, pontosítjuk:
Broni a Vallás- és Közoktatásügyi, Prostituáltipari, valamint Eretnek-égetési miniszter, Csatornázási és Fekáliaügyi Kormánybiztos.
hát azért hetyetye
23 centis bájtok éjszakája!
🕎Endigame🕎
Ez szerintem mindannyiunkkal előfordult már minimum egyszer :)
ez szép.
Meg a nudistrand mögötti bokorban rángatjuk gyerekekre a 23centis szamárfaszunkat.
hát azért hetyetye
Ezt hova írta ki?
közben filmezni is lehet
Nemrég egészítette ki vele az utolsó blogposztját.
Pontosan. Már a fórum létezése előtt bőven szopatta saját magát Endre. Szetey-montázs, farokverő hirdetések, judaika múzeum, egyetemen való bukdácsolás, rendőrlista, stb. A "csicsergő" troll gondolom arról is meg van győződve, hogy mi vettünk fel Endre helyett 50.000 Euró hitelt habisztire, és szórtuk el vlogger kütyükre meg cigányokra.
grósz urat szeretjük.
Minden sneci választása, döntése volt, ő választotta a normális élet helyett azt, hogy "egyetemista srác pereket provokál maga ellen".
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Sehogy sem jön ki a matek, nem értem Borit.
Ha tudja rólunk, hogy ekkora hatalmunk van, hogy képesek vagyunk retard fogyatékossá tenni bárkit, akkor miből gondolja, hogy nem tesszük orbánt meg az egész NER-t fogyatékossá, és vesszük át a hatalmat 2022-ben?
Orbán is ír ide, broniról meg már korábban kiderült, hogy ő Semjén Zsolt.
Ez egy világnézetileg semleges safe space, csak a retardokat nem kedveljük.
99%, hogy Bori vagy Manninnal beszélgetett, vagy Bajusz valamelyik gurulkájával, vagy Cvi-vel. Aki pár hónapnál régebb óta olvassa a fórumot, esetleg vissza is lapoz, az nem fog olyanokat mondani, hogy itt bárki is azt hinné, hogy ő tette Endrét fogyatékossá. Csak mióta Ausztriában van többször előkerült itt az a gondolat, hogy Sneci a trollok nélkül is valószínűleg pont ugyanitt tartana.
hát ezt kikérem magamnak, már felakasztotttam vóna magam!!!!!!!!!!!!!!!ott volt a képem,a kocsmai, az semjén zsolt???????????
Vót rólad kép? Muti! (nem recska)
🕎Endigame🕎
Vagy valami nyominger, aki le lett itt oltva, kicsinyes bosszúból elkezdte boriskát pöcögtetni a fórum ellen mindenféle kamu infókkal, amit persze a félkegyelmű kutyabaszó csont nélkül benyalt.
Ügyesfaszú troll volt, azaz Fórizs Eszter.
🕎Endigame🕎
mit én hova lett, a gépepen már nincs.
Na ez az, amit én se értek, még Gyagyást se nagyon tudták eddig kirúgatni sehonnan az intervenciós trollok a viselt dolgainak tényfeltárásával, pedig neki aztán tényleg kurva súlyos dolgai vannak - mindig a kritikán aluli munkája volt az oka, hogy kibaszták.
Tényleg azt hiszi a kutyabaszó, hogy kirúgnak bárhonnan is egy egyébként a munkáját jól végző dolgozót csak azért, mert kiderül, hogy szabadidejében valami trollfórumra írkál csúnyákat egy egyébként náci pedofil szatír szocipata féregről? :D
Pont úgy, ahogy engem. Az internetes jelenlétem ez a fórum. Nem kommentelek, nem lájkolok, nem létezem. De Zsír megtalált, én vagyok M. László. Na, pont így leszel te N. Péter.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Khm...
sajsze((((((((((((((((((((
Ott se azért rúgták ki, mert egy pedofil náci tetű, hanem mert egy rakás szar volt, amit munka címszó alatt letett az asztalra, a trollok semmi mást nem csináltak, mint felhívták erre a figyelmet.
De annyira mindent alulmúlóan minőségtelen volt az egész, hogy ez troll-beavatkozás nélkül is kiderült volna, és Hannes ugyanúgy páros lábbal rúgta volna ki.
Ha ASODI jól végezte volna a munkáját, nem lopta volna a szoftvert, nem gánykókler szardarab lett volna, akkor nem is lehetett volna rajta fogást találni. NEM azért rúgták ki, mert megírtuk nekik, hogy pedofil, náci, faszverő, stb. Annak sosincs értelme. Azt írtuk meg nekik, hogy lopta a szoftvert, és egy gánykókler szardarab. EZÉRT rúgták ki. Amúgy is kirúgták volna, mi csak felgyorsítottuk a folyamatot. Ilyen nagyon egyszerű ez!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Megvennèm, kellene egy hamarosan induló kutyás streamer studióba.
3000 per kiló
a rolandinó azért jó poén))))))))))))))))
enyimet nem lehetne????????????????????????
Kérnék egy művészeti posztot magamnak!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Same here. Annyi a különbség, hogy én tudtam ki az a Sodi 15 évvel ezelőtt is, aztán pár éve valahogy idekeveredtem, én is read-onlyban kezdtem és kb egy éve írok is. De főleg csak mémeket gyártok.
Korábban nem voltam Mónika show néző, nem kötött le a sok verekedés, meg idióta, de itt valóban olyan retard show megy, hogy emellett nem lehet szó nélkül elmenni.
Talán az ókori Róma gladiátor meccsei jelenthettek ekkora szórakozást a nézőknek és szerintem 10 emberből 9-et egyszerűen beszippant ez a mélyprimitív, sokszor az állati lét alatti világ, ami itt feltárul.
Sokszor mondtam már magamnak, hogy abba kellene hagyni a fórum követését, de egyszerűen nem lehet.
Mindenki ismeri a clickbait hír címeket, amik figyelemfelkeltők, de amikor rákattint az ember a nagy semmiről szól a szöveg.
Itt nem ez van. Semmi kamu (Sodi, te hazudsz csak!), semmi megjátszás, ez maga a valóság. És még a legnagyobb állatságokról is ki tud derülni, hogy igenis megtörténhetnek, a szereplők olyan helyzetekbe keverednek, amikbe ép elméjű kortársaik soha. Igazi poszt-modern roncsderbi.
Hát mi ez ha nem shiker?!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ezen nagyon röhögök :DDDD
Én egyszer nagyon részegen irtam rá Ráchelre messengeren, mert van közös ismerősünk. Broni büszke lenne azokra a míves körmondatokra, amiket kapott tőlem. Persze aztán egy hétig ágyneműtartóban bújkáltam.
🕎Endigame🕎
ocska cigány ribi amugy.
Csuklottam, ki emleget már megint?
pol-pot.
Hogy szól az Elte Snecológia Tanszék Mellékretardológia karának figyelmeztetése bori számára, amiben felhívják a figyelmét, hogy fejezze be az ellenem irányuló aknamunkáját?
Kisborost a Kar inti
Gallának jár a Karinthy!
Szerző:
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 02, 2021 14:32:32
Válasz
(3)
x21)
Válasz
(3)
Én kérném a belügyminiszteri posztot, NSZKSZ.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ásó27
(
x68)
Sep 02, 2021 14:34:38
x68)
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Sep 02, 2021 14:37:57
x4)
Sneci most már produkálhatnád magad hogy kicsit röhöghessünk. A posztjaidat meg a flokkokat már nagyon unom.
A hangulat jóindulatú és tréfás
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 14:39:03
x45)
180 szatír van az iskolánál!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 14:39:30
x45)
Ouuooaooaarrghhhh
nszksz
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 02, 2021 14:47:13
x6)
Én kérném a belügyminiszteri posztot, NSZKSZ.
Jó.
(Én csak egy jó kis tanácsadói pozit szeretnék, havi 50 millió+ÁFA beszámlázással, ha bátorkodhatom...)
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Sep 02, 2021 14:48:49
x2)
Múltkor elgondolkoztam, h miért is követem ezt a fórumot. Először read only mode-ban kb fél évig, majd utána én is kommentelgettem hébe hóba az elmúlt 1,5-2 évben. Úgy érzem h normális életem van, normális/megbecsült munkával, asszony ugyan úgy szeret mint 5 évvel ezelőtt, mégis mi dolgom itt?
Egyszerűen olyan abszurd és lehetetlen retard show pörög itt, amit min 20 évados sorozatban kéne kiadni. AZ átlag embernek nincsen ennyi, vagy egyáltalán nincs lumpenproli, elmebeteg, skizofrén ismerőse, de amennyi retardot összegyűjtött a sodi fórum arra szavak sincsenek.
Egy reggeli szarás közben, vagy csak amikor üres járat van melócsában végigpörgeti az ember a kommenteket, röhög egy jót, és folytatja a normális életét.
Hetyetye
Egyszerűen olyan abszurd és lehetetlen retard show pörög itt, amit min 20 évados sorozatban kéne kiadni. AZ átlag embernek nincsen ennyi, vagy egyáltalán nincs lumpenproli, elmebeteg, skizofrén ismerőse, de amennyi retardot összegyűjtött a sodi fórum arra szavak sincsenek.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 02, 2021 14:49:28
x8)
és hol a 3 ezres kosár? :)
A Ps5 doboza eltakarja:-DD
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 02, 2021 14:57:46
x21)
Melócsá közben nem ajánlom a fórumot, volt hogy a nagyobb autiloopok idején random rámtört a röhögőgörcs a munkahelyen, kicsit sem néztek elmebetegnek miatta.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 02, 2021 14:58:11
x38)
Ja, és Lackó! A kurva dübbenő ukrán prostituált anyádnak hazudgáljál! Még, hogy azért nem vettek fel valahová, mert elolvasták a sodipédián a szócikket! Etesd a disznókat a szomszédban ezzel! Ha rákeres bárki a nevedre, nem jön elő a szócikk, szóval csak az történhetett volna, hogy csatolod a jelentkezésedhez, de gondolom ennyire retardált még te sem vagy! Az igazság ezzel szemben az, hogy SOHA nem jelentkeztél SEMMILYEN munkára, mert vagy anyád zabáltat a kisszobában, és semmilyen kiadásod nincs, és baszol elmenni dolgozni, vagy éppen az idénymunkában aratod a Jabilnak a szalag mellett a kukoricát. Ennyire van igényed, de igazából ennyire sem, mert MOST SEM DOLGOZOL!! Ne próbáld már meg ezt is ránk tolni, egész életedben egy naplopó, semmirekellő, mamahotellakó incel korcsfajzat voltál. Az, hogy ezt az ostoba tulok kurva anyád nem mondta el neked, és nem törte el a hátadon a sodrófát, hogy takarodj el dolgozni, illetve a külföldön kurvázó féreg apád sem faragott belőled embert, NEM A MI SARUNK! Inkább megköszönnéd, hogy mi szembesítünk a tényekkel, hátha ettől észhez térsz, és kiveszed a szaros ujjadat a szádból! Téged az egész családod egy idióta gyernőttként kezel, ezért nem vagy rákényszerítve, hogy normális emberként élj! Ez a szomorú igazság, ezért mondjuk anyád megérdemelne egy kiadós csípős paprikás fasszal seggbe baszást, ebben sajnos igazat kell adnom a kémkakasnak. De ez nem ment fel téged az alól, hogy IGÉNYED legyen a normális felnőtt életre! Megmondtam már tegnap is: takarodj el egy pszichiáterhez, vedd be a bogyókat, amiket fel fog írni, és egy éven belül jobb lesz az életed. Ez az a tanács, amit már régen meg kéne fogadnod, de a tulok anyád nem rágja a szádba, inkább tömi a pofádat a tejbegrízzel és cseréli alattad a pelenkát. Nagyon szívesen, és fulladj meg a saját hányásodban még ma éjjel!
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 02, 2021 15:02:00
x1)
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 15:23:56
x45)
a prostitució a valláshoz tartózik.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 02, 2021 15:32:27
x6)
a prostitució a valláshoz tartózik.
Óppardon, pontosítjuk:
Broni a Vallás- és Közoktatásügyi, Prostituáltipari, valamint Eretnek-égetési miniszter, Csatornázási és Fekáliaügyi Kormánybiztos.
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 02, 2021 15:40:50
x16)
Kisboros, legalább annyit mondj már meg, ki volt az a "feldobós troll", legalább nicknév szerint. Mert ahogy elolvastam a leirat részletet, helyesírás alapján valami 16 éves lehet, vagy valami félhülye. Valami túlbuzgó trashcsoportos titán vette fel veled a kapcsolatot? Ő aztán nagy titkok tudója lehet, ennyit is ér a nagy leleplezésed. Nem veszed észre, hogy minden egyes "megroppantónak szánt csapás" után még jobban röhögünk rajtad? Vagy pont ez a cél? Választás előtt halálra röhögtetsz minket, hogy ne tudjunk leszavazni Sorosra? :))))
Penzmento
(
x6)
Sep 02, 2021 15:42:36
x6)
23 centis bájtok éjszakája!
-
Sep 02, 2021 15:44:47
troll: Ezt most azért írod mert nem érted a trollok lelki világát. Olvastál már az aztékokról? Hatalmas civilizáció voltak ahol mégis volt, hogy ad hoc módon kiválasztottak embereket és lefejezték őket, hogy mutassák hatalmukat. Sodi kvázi egy áldozati bárány akit azért kínoznak mert megtehetik és ez is növeli a hatalomérzetüket
én: Sejtem, hogy erről van szó, de abban mi a hatalomérzet, hogy egy retardálttal teszik ezt meg?
troll: Mondjuk az, hogy ők tették retardáltá. A Sodi valaha fényes karrier elé nézett, meg volt mindene ami a jó élethez kell, de a troljjai padlóra tették. Most már láthatod mi ennek a filozófiának az eredménye. Ha te nem taposol el mást, akkor a másik fog téged eltaposni, gondolok itt a trollokra.
Kérlek mondjátok, hogy nem saját maga találja ki ezeket az ökörségeket, hanem valamelyikőtök szopatja :D
én: Sejtem, hogy erről van szó, de abban mi a hatalomérzet, hogy egy retardálttal teszik ezt meg?
troll: Mondjuk az, hogy ők tették retardáltá. A Sodi valaha fényes karrier elé nézett, meg volt mindene ami a jó élethez kell, de a troljjai padlóra tették. Most már láthatod mi ennek a filozófiának az eredménye. Ha te nem taposol el mást, akkor a másik fog téged eltaposni, gondolok itt a trollokra.
Kérlek mondjátok, hogy nem saját maga találja ki ezeket az ökörségeket, hanem valamelyikőtök szopatja :D
Sep 02, 2021 15:44:47
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 02, 2021 15:46:00
x16)
Ez szerintem mindannyiunkkal előfordult már minimum egyszer :)
tyodika
Sep 02, 2021 15:47:26
A Sodi valaha fényes karrier elé nézett, megvolt mindene ami a jó élethez kell, de a trolljai padlóra tették.
PISZONY, ÍTY FOLT!
PISZONY, ÍTY FOLT!
Sep 02, 2021 15:47:26
Ásó27
(
x68)
Sep 02, 2021 15:48:13
x68)
A trollok hozták létre a bunkibankot is
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 15:49:00
x45)
Óppardon, pontosítjuk:
ez szép.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 02, 2021 15:50:47
x6)
A trollok hozták létre a bunkibankot is
Meg a nudistrand mögötti bokorban rángatjuk gyerekekre a 23centis szamárfaszunkat.
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 02, 2021 15:54:22
x1)
troll: Ezt most azért írod mert nem érted a trollok lelki világát. Olvastál már az aztékokról? Hatalmas civilizáció voltak ahol mégis volt, hogy ad hoc módon kiválasztottak embereket és lefejezték őket, hogy mutassák hatalmukat. Sodi kvázi egy áldozati bárány akit azért kínoznak mert megtehetik és ez is növeli a hatalomérzetüket
Ezt hova írta ki?
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 15:56:28
x45)
közben filmezni is lehet
-
Sep 02, 2021 15:59:53
Ezt hova írta ki?
Nemrég egészítette ki vele az utolsó blogposztját.
Sep 02, 2021 15:59:53
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 02, 2021 16:09:46
x37)
"Sodika, akiről a troll, aki feldobott benneteket mesélte, hogy meggyőződésetek, hogy ti tettétek fogyatékossá"
Egyetlen troll sem tudott soha akkorát ütni Endrén, mint saját maga. A legtöbb "örülhettek"-sztorihoz MESSZIRŐL sem volt köze senkinek innét. Ebből is látszik, hogy aki kipakolt neked, az nem lehetett nagyon jártas a fórum elmúlt pár évének történéseiben.
Egyetlen troll sem tudott soha akkorát ütni Endrén, mint saját maga. A legtöbb "örülhettek"-sztorihoz MESSZIRŐL sem volt köze senkinek innét. Ebből is látszik, hogy aki kipakolt neked, az nem lehetett nagyon jártas a fórum elmúlt pár évének történéseiben.
poszdoc
Sep 02, 2021 16:09:56
index.hu/belfold/2021/09/02/szja-visszaterites-csaladtamogatas-elvalt-szulok-gyerekneveles/?fbclid=IwAR2Xpsciis8tOet46ykVmwYXuStXwQoZSccKwtQI2FWBqruHp-AgTh83PtM
A cikkben Angyal József "adószakértő" és egy másik retard is megszólal
nyemtudom
A cikkben Angyal József "adószakértő" és egy másik retard is megszólal
Sep 02, 2021 16:09:56
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 02, 2021 16:10:09
x37)
Sodipatkány
(
x1)
Sep 02, 2021 16:12:20
x1)
Sneci minden kudarcáról a trollok tehetnek, a trollok miatt bukott meg sneci irodalomból a középiskolában, valamint a trollok kényszerítették őt, hogy adja az örökségét oda Sas tanár úrnak.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 16:13:12
x45)
sodi egy belterjes komcsi tetű.
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 16:13:40
x45)
bata elvtárs, a kurva anyád
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 02, 2021 16:16:28
x37)
Sneci minden kudarcáról a trollok tehetnek, a trollok miatt bukott meg sneci irodalomból a középiskolában, valamint a trollok kényszerítették őt, hogy adja az örökségét oda Sas tanár úrnak.
Pontosan. Már a fórum létezése előtt bőven szopatta saját magát Endre. Szetey-montázs, farokverő hirdetések, judaika múzeum, egyetemen való bukdácsolás, rendőrlista, stb. A "csicsergő" troll gondolom arról is meg van győződve, hogy mi vettünk fel Endre helyett 50.000 Euró hitelt habisztire, és szórtuk el vlogger kütyükre meg cigányokra.
Penzmento
(
x6)
Sep 02, 2021 16:16:40
x6)
🕎Endigame🕎
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 16:19:15
x45)
Hejj, régi szép idők!
epa.oszk.hu/00300/00381/00104/szig.htm
epa.oszk.hu/00300/00381/00104/szig.htm
grósz urat szeretjük.
Ásó27
(
x68)
Sep 02, 2021 16:22:09
x68)
Hipnotizáltuk a nagy náci sodit, hogy cigók közt osztogassa szét a bank pénzét.
Mifaaaaaaaaaaaan
Sodipatkány
(
x1)
Sep 02, 2021 16:24:07
x1)
Minden sneci választása, döntése volt, ő választotta a normális élet helyett azt, hogy "egyetemista srác pereket provokál maga ellen".
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 02, 2021 16:25:47
x1)
Hipnotizáltuk a nagy náci sodit, hogy cigók közt osztogassa szét a bank pénzét.
Ha tudja rólunk, hogy ekkora hatalmunk van, hogy képesek vagyunk retard fogyatékossá tenni bárkit, akkor miből gondolja, hogy nem tesszük orbánt meg az egész NER-t fogyatékossá, és vesszük át a hatalmat 2022-ben?
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 16:27:31
x45)
Érdeklődő
(
x6)
Sep 02, 2021 16:28:44
x6)
40_éves_junior
(
x6)
Sep 02, 2021 16:29:28
x6)
Szegény bobónál igencsak kijött a paranoid vonal, mi lesz a következő? Broni valójában Palvin Barbi?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 02, 2021 16:32:20
x37)
99%, hogy Bori vagy Manninnal beszélgetett, vagy Bajusz valamelyik gurulkájával, vagy Cvi-vel. Aki pár hónapnál régebb óta olvassa a fórumot, esetleg vissza is lapoz, az nem fog olyanokat mondani, hogy itt bárki is azt hinné, hogy ő tette Endrét fogyatékossá. Csak mióta Ausztriában van többször előkerült itt az a gondolat, hogy Sneci a trollok nélkül is valószínűleg pont ugyanitt tartana.
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 16:33:06
x45)
hát ezt kikérem magamnak, már felakasztotttam vóna magam!!!!!!!!!!!!!!!ott volt a képem,a kocsmai, az semjén zsolt???????????
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 02, 2021 16:33:12
x37)
Illetve volt még itt az a forma, aki folyamatosan sápítozott a fórum nyelvhasználatán, stb. Esetleg még ő lehetett.
Penzmento
(
x6)
Sep 02, 2021 16:34:33
x6)
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 02, 2021 16:43:22
x1)
Illetve volt még itt az a forma, aki folyamatosan sápítozott a fórum nyelvhasználatán, stb. Esetleg még ő lehetett.
Vagy valami nyominger, aki le lett itt oltva, kicsinyes bosszúból elkezdte boriskát pöcögtetni a fórum ellen mindenféle kamu infókkal, amit persze a félkegyelmű kutyabaszó csont nélkül benyalt.
Penzmento
(
x6)
Sep 02, 2021 16:46:28
x6)
Ügyesfaszú troll volt, azaz Fórizs Eszter.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 02, 2021 16:47:53
x38)
Ostoba hulladék ez, nincs értelme találgatni. Az agya ledobta az ékszíjat a sok brainboostertől meg herbáltól. Nincs már egy tiszta pillanata, az asztrálsíkon blogol rólunk. És folyamatosan hazudik. De nem őt kéne nyomorékká verni, hanem az anyját meg az apját, hogy nem rendszabályozzák meg a kisfiukat. Amíg otthon lakik, lehetne rá hatni, de ezek a büdös prolik inkább tömik tejbegrízzel a 40 éves kis Lackót. A vége úgyis az lesz, hogy egyszer túltolja a szintetikus drogokat és elvágja az anyja torkát vagy rágyújtja a házat. Akkor meg majd lehet sopánkodni, hogy ej-ej nem hittük volna, olyan ártatlan kis idiótának tűnt. Megérdemlik ám azok is a sorsukat. Ahogy Golda teljesen legatyásodva egy zsákfaluban horgol, pont ugyanez vár zsír szüleire is. Nem fogom őket sajnálni.
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 16:51:39
x45)
mit én hova lett, a gépepen már nincs.
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 16:52:57
x45)
A vége úgyis az lesz, hogy egyszer túltolja a szintetikus drogokat és elvágja az anyja torkát vagy rágyújtja a házat.
óaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
óaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ásó27
(
x68)
Sep 02, 2021 16:55:40
x68)
Ha nem tesszük fogyatékossá a sodit, akkor ma ő lenne Orbán Viktor helyett a miniszterelnök.
Mifaaaaaaaaaaaan
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Sep 02, 2021 16:58:03
x2)
kisboros engem pl h a kurva anyádba azonosítasz be? Életembe nem írtam kommentet semmilyen politikai/celeb/egyéb témába. Ha meg is van egy troll mi a fasz fog történni? Elküldöd a munkahelyére h ő a faszkiverő, ő a hahó, ő a töppedt stb stb? Szerinted mit fog gondolni bárki amikor egy zsíros hajú szekrénybuzi ráír? Belepörgettem a blogodba, te tényleg ennyire retardált vagy *pr* ? Szerinted itt mindenki politikai bérenc meg újságíró? Megdöbbentő h egy 40 éves ember h lehet ekkora világi balfasz. A többi szalag droid nem szokott kiröhögni h még mindig a mamahotel lakója vagy? Na kapd fel szépen az alig buzis piciklis kesztyűdet, lőj egy szépvok fotót aztán csapasd a troll excelt.
Hetyetye
Ásó27
(
x68)
Sep 02, 2021 17:03:02
x68)
Ha nem a gonosz zsidó trollok esküdtek össze ellene, akkor bizony csak saját magát tudná okolni az elbaszott életéért.
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 17:06:45
x45)
sodi, hány iskola előt verted ma a túrós faszod???????????
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 02, 2021 17:07:54
x19)
Zsír excell:
Sodi - kiss endre farkas
Tajgi - kiss roland
Gery - tomanovics gergely
Zulu - orbán viktor
Broni - angela merkel
Aso27 - putyin
Sittes sanyi - ferenc pápa
Sodi - kiss endre farkas
Tajgi - kiss roland
Zulu - orbán viktor
Broni - angela merkel
Aso27 - putyin
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 02, 2021 17:07:59
x1)
Ha meg is van egy troll mi a fasz fog történni? Elküldöd a munkahelyére h ő a faszkiverő, ő a hahó, ő a töppedt stb stb?
Na ez az, amit én se értek, még Gyagyást se nagyon tudták eddig kirúgatni sehonnan az intervenciós trollok a viselt dolgainak tényfeltárásával, pedig neki aztán tényleg kurva súlyos dolgai vannak - mindig a kritikán aluli munkája volt az oka, hogy kibaszták.
Tényleg azt hiszi a kutyabaszó, hogy kirúgnak bárhonnan is egy egyébként a munkáját jól végző dolgozót csak azért, mert kiderül, hogy szabadidejében valami trollfórumra írkál csúnyákat egy egyébként náci pedofil szatír szocipata féregről? :D
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 02, 2021 17:08:12
x38)
kisboros engem pl h a kurva anyádba azonosítasz be? Életembe nem írtam kommentet semmilyen politikai/celeb/egyéb témába.
Pont úgy, ahogy engem. Az internetes jelenlétem ez a fórum. Nem kommentelek, nem lájkolok, nem létezem. De Zsír megtalált, én vagyok M. László. Na, pont így leszel te N. Péter.
Adliance sztori
Sep 02, 2021 17:11:43
Khm...
Sep 02, 2021 17:11:43
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 02, 2021 17:14:26
x16)
Zsír feltelefonál egy trollt:
youtube.com/watch?v=ywJny0w-h3Y
-Igen halló tessék.
-Jó napot kívánok, Marton Krisztián vagyok.
-... milyen Péter?
-... Marton Krisztián...
youtube.com/watch?v=ywJny0w-h3Y
-Igen halló tessék.
-Jó napot kívánok, Marton Krisztián vagyok.
-... milyen Péter?
-... Marton Krisztián...
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 17:16:01
x45)
Zsír excell:
Sodi - kiss endre farkas
Tajgi - kiss roland
Zulu - orbán viktor
Broni - angela merkel
Aso27 - putyin
Sodi - kiss endre farkas
Tajgi - kiss roland
Zulu - orbán viktor
Broni - angela merkel
Aso27 - putyin
sajsze((((((((((((((((((((
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 02, 2021 17:19:33
x1)
Khm...
Ott se azért rúgták ki, mert egy pedofil náci tetű, hanem mert egy rakás szar volt, amit munka címszó alatt letett az asztalra, a trollok semmi mást nem csináltak, mint felhívták erre a figyelmet.
De annyira mindent alulmúlóan minőségtelen volt az egész, hogy ez troll-beavatkozás nélkül is kiderült volna, és Hannes ugyanúgy páros lábbal rúgta volna ki.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 02, 2021 17:19:56
x38)
Khm...
Ha ASODI jól végezte volna a munkáját, nem lopta volna a szoftvert, nem gánykókler szardarab lett volna, akkor nem is lehetett volna rajta fogást találni. NEM azért rúgták ki, mert megírtuk nekik, hogy pedofil, náci, faszverő, stb. Annak sosincs értelme. Azt írtuk meg nekik, hogy lopta a szoftvert, és egy gánykókler szardarab. EZÉRT rúgták ki. Amúgy is kirúgták volna, mi csak felgyorsítottuk a folyamatot. Ilyen nagyon egyszerű ez!
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 17:25:19
x45)
döglött kutya eladó.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 02, 2021 17:25:31
x38)
Igazából ezzel az Adliance-os sztorival annyi a tanulság kedves trollégák, hogy nem agyba-főbe kell a fost önteni a melócsára, mert az tényleg kontraproduktív, ASODI elsírja a szegény ártatlan nyomorék szerepét, cyberbullyingot kiált, és megússza. Ha célzott, pontos ütéseket viszünk be a megfelelő mennyiségben (2db email!), annak sokkal több értelme van. Ha annak nem lesz foganatja, akkor lehet szintet lépni, de ésszel kell csinálni a dolgot. Ezért nem derült ki azonnal az Adliance és a Lica, csak miután már betaláltak az ütések. Ami utána jött a tanszékről, az a hab volt a tortán, hogy felgyorsítsa a folyamatot és bebiztosítsa, hogy ne kapjon ajánlólevelet.
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 17:30:26
x45)
New Yorkban heten haltak meg, köztük egy kétéves kisfiú.
na mi van, jenkipalánta, rábasztatok az afgánokra, te mek nagyon rábasztál!!!!!!!!!!!!!!!!!44
na mi van, jenkipalánta, rábasztatok az afgánokra, te mek nagyon rábasztál!!!!!!!!!!!!!!!!!44
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 17:42:39
x45)
dörppe, 8 mislen csillagggal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 02, 2021 17:57:52
x1)
Egyébként én már most elmondom neked előre, kutyabaszó, hogy mi fog történni a választásokkor.
Elküldöd pár NER-es médiaterméknek az óriási nagy leleplező, tényfeltáró infócsomagodat, pestisrácok, magyarnemzet, stb., és...
vársz, vársz, 5 percenként frissítgeted az említett site-okat napokon, heteken keresztül, hogy mikor jelenik már meg a nagy leleplező cikk, szétbasz már az ideg, de még mindig semmi, még mindig semmi..
És itt vége is a vendettának.
Ugyanis első lépésben annak fognak utánajárni, hogy te kicsoda-micsoda vagy.
És azt fogják találni, hogy egy félkegyelmű antiszemita zsidóösszeesküvés-konteós mamahoteles asztrálutazós elmebajos vagy.
Ezek után pedig pont ugyanúgy fognak eljárni, ahogy a titkosszolgálatok meg a rendőrök jártak el, amikor boborján meg titán levélben meg telefonon zaklatták ezeket a szerveket a tényfeltárásaikkal:
az első kolléga, akinél landol az anyag, vélhetően megmutatja a többieknek, majd a perceken át tartó közös röhögőroham után azzal a lendülettel dobják is a kukába a nagy tényfeltárásodat, anélkül, hogy akár csak egy percre is komolyan vennék.
De legalább tovább szőheted a konteódat, onnantól már nem csak a lipsi, hanem a NER-újságírók is az összeesküvés részei lesznek.
Elküldöd pár NER-es médiaterméknek az óriási nagy leleplező, tényfeltáró infócsomagodat, pestisrácok, magyarnemzet, stb., és...
vársz, vársz, 5 percenként frissítgeted az említett site-okat napokon, heteken keresztül, hogy mikor jelenik már meg a nagy leleplező cikk, szétbasz már az ideg, de még mindig semmi, még mindig semmi..
És itt vége is a vendettának.
Ugyanis első lépésben annak fognak utánajárni, hogy te kicsoda-micsoda vagy.
És azt fogják találni, hogy egy félkegyelmű antiszemita zsidóösszeesküvés-konteós mamahoteles asztrálutazós elmebajos vagy.
Ezek után pedig pont ugyanúgy fognak eljárni, ahogy a titkosszolgálatok meg a rendőrök jártak el, amikor boborján meg titán levélben meg telefonon zaklatták ezeket a szerveket a tényfeltárásaikkal:
az első kolléga, akinél landol az anyag, vélhetően megmutatja a többieknek, majd a perceken át tartó közös röhögőroham után azzal a lendülettel dobják is a kukába a nagy tényfeltárásodat, anélkül, hogy akár csak egy percre is komolyan vennék.
De legalább tovább szőheted a konteódat, onnantól már nem csak a lipsi, hanem a NER-újságírók is az összeesküvés részei lesznek.
Hahó
(
x136)
Sep 02, 2021 18:09:56
x136)
A trollok tönkre tették szegény kisrühes életét brühühü.
Ez lett a wanna play michael?-ből. Nagyon nevetek.:))))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ez lett a wanna play michael?-ből. Nagyon nevetek.:))))
Ásó27
(
x68)
Sep 02, 2021 18:12:00
x68)
Kezdj már el videózni kisboros, legalább lenne flokk!!
Mifaaaaaaaaaaaan
K.M
Sep 02, 2021 18:14:04
döglött kutya eladó.
Sep 02, 2021 18:14:04
Ásó27
(
x68)
Sep 02, 2021 18:14:25
x68)
A mindenki által várt leleplező poszt majd számos sajtóorgánumban fog megjelenni, pl. cselponthu.blogspot.hu
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Sep 02, 2021 18:19:56
x136)
Én már nagyon várom, hogy engem is leleplezzen kisrühes.
Rettenetesen fogok szenvedni. Mint az eddigi összes leleplezésnél és nagyerejű nyomozásnál, csak most egy kicsit jobban, mert hát kisrühesről van szó, és ő még a többi retardnál is félelmetesebb. Jaj de félek már most is.
Kééérlek kegyelmezz meg, nagyságos kutyabaszó úr!
Rettenetesen fogok szenvedni. Mint az eddigi összes leleplezésnél és nagyerejű nyomozásnál, csak most egy kicsit jobban, mert hát kisrühesről van szó, és ő még a többi retardnál is félelmetesebb. Jaj de félek már most is.
Kééérlek kegyelmezz meg, nagyságos kutyabaszó úr!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 02, 2021 18:27:29
x38)
Azon mondjuk tényleg nagyot röhögnék, ha téged F. Józsefként azonosítana. xDDD
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 18:30:21
x45)
3000 per kiló
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 18:31:17
x45)
A mindenki által várt leleplező poszt majd számos sajtóorgánumban fog megjelenni, pl. cselponthu.blogspot.hu
a rolandinó azért jó poén))))))))))))))))
Mikrózós Troll
Sep 02, 2021 18:45:41
Bori, nem tűnt fel, hogy mostanában anyádnak folyamatosan romlik az egészségi állapota és mindent elfelejt? Éjszakánként megszórjuk néha egy kis mikrohullámmal a környező utcákból :)
Slusszpoén hogy elég hozzá felerősített wifi jel :D
Sep 02, 2021 18:45:41
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 18:49:00
x45)
Bori, nem tűnt fel, hogy mostanában anyádnak folyamatosan romlik az egészségi állapota és mindent elfelejt? Éjszakánként megszórjuk néha egy kis mikrohullámmal a környező utcákból :)
enyimet nem lehetne????????????????????????
linzi fapóleon
(
x8)
Sep 02, 2021 18:50:59
x8)
Jó.
Kérnék egy művészeti posztot magamnak!
Hahó
(
x136)
Sep 02, 2021 18:55:54
x136)
egyszer valahogy szóba hoztam egy haveromnak, aki mellesleg évi 25-30 milliót szokott nekem fizetni, hogy van egy ilyen tonket nevű internetes idióta, aki élete minden borzalmát nekem tulajdonítja, és mindenféle faszságot ír rólam a neten, mondom írd csak a be nevemet a gugliba, jót fogsz röhögni. de éppen döngettünk a vadiúj 60 milliós sportkocsijával a pályán úgy 220 körül, így hát nem írta be, de megkérdezte, hogy milyen érzés ez nekem? hát mondom, ülök otthon a kanapén, és nem fáj. ezen jót röhögtünk, aztán fél év múlva mondja egy közös haverunknak részegen egy ilyen tipik kokszos-kurvás buliban, hogy írja be a nevemet a gugliba, hogy "milyen kemény csávó vagyok, rettegnek tőlem az idióták". ezen a másik haverom is röhögött, így hát kb. ennyire volt a téma a nagy leleplezés. pedig esküszöm, hogy nagyon akartam szégyellni magam, de sajnos nem ment.
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 19:09:51
x45)
Az AP szerint New Yorkban nyolcan haltak meg annak következtében, hogy csapdába estek az villámárvíz által elöntött szuterén társasházi lakásokban.
hopp, a szuterén, ugye, ugye, jobb peruba.
xray
(
x21)
Sep 02, 2021 19:13:42
x21)
Az AP szerint New Yorkban nyolcan haltak meg annak következtében, hogy csapdába estek az villámárvíz által elöntött szuterén társasházi lakásokban.
minden ürgelyuk veszélyben van, peruban is. hopp, a szuterén, ugye, ugye, jobb peruba.
xray
(
x21)
Sep 02, 2021 19:14:29
x21)
Sep 02, 2021 19:14:29
minden ürgelyuk veszélyben van, peruban is.
mégis csak jobb a galambok közt lakni. xd Sep 02, 2021 19:14:29
C64korszak
(
x2)
Sep 02, 2021 19:17:45
x2)
Ugyan srácok, ezt mind Zsír képzelgi, egyértelműen pont azokat "mondja neki" a "leleplező troll", amiket ő maga hajtogat, saját szóhasználata, hülye fogalmazása az összes "troll mondat"...hogy mi ártunk a retardoknak, meg tönkretesszük őket...a trollok miatt van minden.
Nyilván :))
Egyrészt ezért trollozik mind, mert ezzel felmenti magát, meg mert szánalmas figyelemkurva mind, és senki, saját vér szerinti családjuk nem kíváncsi rájuk, marad a retard show és a trollok figyelme.
Teljesen tudathasadása van már a kutyabaszó hülyegyereknek.
Ez a "kirúgás" is olyan, mint az ő álmaiban létező ultimate borzalom, amitől mi majd félünk, sírunk és oda meg vissza vagyunk.
Bizalmi munkakörben lévő értelmiségit ilyen értelemben nem "rúgnak ki", ez a szalagcsicska retardok szintje, (holnap már nem kell bejönnöd) és fő rémálma.
Saját beszűkült világából vezeti le ezt is, életében nem dolgozott csak egy rabszolgatelepen a szalag mellett, ott is a legalja csicskasorban.
Pont telibe leszarják a munkahelyemen hova írok és mit, nevetséges az egész.
Nyilván :))
Egyrészt ezért trollozik mind, mert ezzel felmenti magát, meg mert szánalmas figyelemkurva mind, és senki, saját vér szerinti családjuk nem kíváncsi rájuk, marad a retard show és a trollok figyelme.
Teljesen tudathasadása van már a kutyabaszó hülyegyereknek.
Ez a "kirúgás" is olyan, mint az ő álmaiban létező ultimate borzalom, amitől mi majd félünk, sírunk és oda meg vissza vagyunk.
Bizalmi munkakörben lévő értelmiségit ilyen értelemben nem "rúgnak ki", ez a szalagcsicska retardok szintje, (holnap már nem kell bejönnöd) és fő rémálma.
Saját beszűkült világából vezeti le ezt is, életében nem dolgozott csak egy rabszolgatelepen a szalag mellett, ott is a legalja csicskasorban.
Pont telibe leszarják a munkahelyemen hova írok és mit, nevetséges az egész.
xray
(
x21)
Sep 02, 2021 19:18:08
x21)
Sep 02, 2021 19:18:08
mégis csak jobb a galambok közt lakni. xd
már aki érti. :) Sep 02, 2021 19:18:08
SyntaxError
(
x24)
Sep 02, 2021 19:18:43
x24)
Múltkor elgondolkoztam, h miért is követem ezt a fórumot. Először read only mode-ban kb fél évig, majd utána én is kommentelgettem hébe hóba az elmúlt 1,5-2 évben. Úgy érzem h normális életem van, normális/megbecsült munkával, asszony ugyan úgy szeret mint 5 évvel ezelőtt, mégis mi dolgom itt?
Same here. Annyi a különbség, hogy én tudtam ki az a Sodi 15 évvel ezelőtt is, aztán pár éve valahogy idekeveredtem, én is read-onlyban kezdtem és kb egy éve írok is. De főleg csak mémeket gyártok.
Korábban nem voltam Mónika show néző, nem kötött le a sok verekedés, meg idióta, de itt valóban olyan retard show megy, hogy emellett nem lehet szó nélkül elmenni.
Talán az ókori Róma gladiátor meccsei jelenthettek ekkora szórakozást a nézőknek és szerintem 10 emberből 9-et egyszerűen beszippant ez a mélyprimitív, sokszor az állati lét alatti világ, ami itt feltárul.
Sokszor mondtam már magamnak, hogy abba kellene hagyni a fórum követését, de egyszerűen nem lehet.
Mindenki ismeri a clickbait hír címeket, amik figyelemfelkeltők, de amikor rákattint az ember a nagy semmiről szól a szöveg.
Itt nem ez van. Semmi kamu (Sodi, te hazudsz csak!), semmi megjátszás, ez maga a valóság. És még a legnagyobb állatságokról is ki tud derülni, hogy igenis megtörténhetnek, a szereplők olyan helyzetekbe keverednek, amikbe ép elméjű kortársaik soha. Igazi poszt-modern roncsderbi.
Hát mi ez ha nem shiker?!
Hahó
(
x136)
Sep 02, 2021 19:25:03
x136)
úgyhogy kisrühes, ha csak ennyi lesz a nagy bosszúállás, hogy ismét leírod rólam, hogy csúnya vagyok és csúnyákat írok a neten, az kevés lesz. tessék szépen kezedbe venni a csavarhúzót, és gyilkolni ahogy megígérted.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 02, 2021 19:42:18
x37)
A Sodi-féle retarduniverzum egyértelműen a 19.századi utazó freakshow-k modern kori megfelelője. Csak itt nem erőművész van, fakír, tetőtől talpig tetovált tengerész, sellő, Fiji szirén, szakállas nő és elefántember, hanem a maga is karikatúraszerűen gonosz Dörppe, a hímnős Fórizs, a sittes Rambó, aki csak nőkkel szemben kemény, Illetve a testileg és lelkileg is megkapóan torz Endre.
Ne feledjük el, hogy a PC társadalom elterjedése előtt teljesen elfogadott volt ilyen utazó látványosságokat meglátogatni! Azokban a régi szép "rendpárti" időkben, amiket a retardok jellemzően visszasírnak, bizony elég sok ilyen utazó társulat működött. P.T. Barnum egy ilyenből csinálta meg a cirkuszát és lett világhírű!
Ne feledjük el, hogy a PC társadalom elterjedése előtt teljesen elfogadott volt ilyen utazó látványosságokat meglátogatni! Azokban a régi szép "rendpárti" időkben, amiket a retardok jellemzően visszasírnak, bizony elég sok ilyen utazó társulat működött. P.T. Barnum egy ilyenből csinálta meg a cirkuszát és lett világhírű!
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 02, 2021 19:43:19
x16)
Igazi poszt-modern roncsderbi.
Ezen nagyon röhögök :DDDD
Galla Endre Farkas
Sep 02, 2021 20:01:31
Tisztelt miniszterelnök úr!
Kérem a péniszgyűrűmet ide a fütyimre. Nekem az jár!
Kérem a péniszgyűrűmet ide a fütyimre. Nekem az jár!
Sep 02, 2021 20:01:31
Ásó27
(
x68)
Sep 02, 2021 20:13:18
x68)
Galla Miki lehet azért nem kapta még meg a gyűrűt, mert a kisboros ráírt Orbánra, hogy szokott ide kommentelni.
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 20:17:42
x45)
sodi, mindjárt jön anyád, gyűccsed a kecit, mint andinak)))))))))))))))))))
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 20:18:21
x45)
nekem a kutya jobban tecccett.
Penzmento
(
x6)
Sep 02, 2021 20:18:51
x6)
Galla Miki lehet azért nem kapta még meg a gyűrűt, mert a kisboros ráírt Orbánra, hogy szokott ide kommentelni.
Én egyszer nagyon részegen irtam rá Ráchelre messengeren, mert van közös ismerősünk. Broni büszke lenne azokra a míves körmondatokra, amiket kapott tőlem. Persze aztán egy hétig ágyneműtartóban bújkáltam.
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 20:24:30
x45)
ocska cigány ribi amugy.
Bata Gyöngyi
Sep 02, 2021 20:31:19
ocska cigány ribi amugy.
Sep 02, 2021 20:31:19
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 20:42:39
x45)
pol-pot.
Galla Miklós
Sep 02, 2021 20:54:43
Hogy szól az Elte Snecológia Tanszék Mellékretardológia karának figyelmeztetése bori számára, amiben felhívják a figyelmét, hogy fejezze be az ellenem irányuló aknamunkáját?
Kisborost a Kar inti
Gallának jár a Karinthy!
Sep 02, 2021 20:54:43
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 20:57:35
x45)
meghalt haszelhoff
broni
(
x45)
Sep 02, 2021 21:05:44
x45)
szakállas nő
anyám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anyám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 02, 2021 21:06:43
x1)
A fatászpika fénykorában.
Egészen hihetetlen, hogy az utóbbi ~másfél év alatt még ehhez képest is látványos leépülést sikerült produkálnod, Púp. Pedig nehéz elképzelni ennél hitványabb testet, egy naiv ember azt hihetné, hogy ennél nincs lejjebb.
De neked összejött ez is, működött a Titok könyv, bevonzottad. Shiker.
Egészen hihetetlen, hogy az utóbbi ~másfél év alatt még ehhez képest is látványos leépülést sikerült produkálnod, Púp. Pedig nehéz elképzelni ennél hitványabb testet, egy naiv ember azt hihetné, hogy ennél nincs lejjebb.
De neked összejött ez is, működött a Titok könyv, bevonzottad. Shiker.
Ásó27
(
x68)
Sep 02, 2021 21:13:51
x68)
Fú de undorító voltál már ekkor is pedofil!
Amúgy audival azóta minden rendben?
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Sep 02, 2021 21:19:50
x21)
Fú de undorító voltál már ekkor is pedofil!
ebben az a megdöbbentő, h mennyire nincs önkritikája. Amúgy audival azóta minden rendben?
150 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™