Itt mindenki M. László :D
Ha így is van, ezt csak kifogásként használja a semmittevésre.
Ha anyám néha dübbenne, akkor sem tűrném el, hogy az egész család az én nyakamba varrja a 0-24 felügyeletét, miközben ők élnek, mint hal a vízben, megbeszélném velük, hogy osszuk meg a feladatot, hétvégente váltsuk egymást, hétközben járjon ki hozzá ápoló X időnként ránézni, +vannak már ilyen rosszullét-jelző rendszerek, amik becsörgetnek az orvosi ügyeletre, stb.
Meg lehet oldani.
Pláne ha van egy gecijól fizető infós állásod, amiből tudod ezt finanszírozni.
Így szólt az eredeti Kisboros komment. Ugyanaz a verkli évek óta.
Érdekes, nekem valahogy jobban passzol egy beteg családtaghoz az infós home office, ahol csak heti egyszer vagy egyszer sem járok be, mint a 12 órázás a szalag mellett. Mert az infós melócsák már a járvány előtt is nagyon sok helyen remote munkák voltak. Úgyhogy ha igaz is, hogy az anyjának valami pszichés problémája van, akkor is jobb megoldás lenne a programozás. Ehelyett inkább megy a tiszafaszomi Bates Motel.
Jobb ma egy urna, mintha holnap Sittes Sanyi kúrna!
Ezek után visszajönni a fórumra és hergelni, több mint idiotizmus.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Most vagy tényleg flepnis, vagy milyen más oka lehet annak, hogy inkább a Jabilban droidkodik, ahol még a sütemény is drága a kajárdában? LOOOOLLLLLLLLLLLLLL
Sokat változhatott az IT szakma azóta és az így felgyülemlett lemaradást nem könnyű behozni. Simán elmehet bárkinek a kedve még diploma után is attól, hogy valami újjal megismerkedjen folyton és ezzel szemben sokkal "kényelmesebb", de kevésbé kifizetődő egy gyárban monoton robotolni.
Hát mondjuk igen, ha dübben az anyám akkor nem a szomszéd kocsmába megy az ember, hanem mentőt vagy orvost hív. Ebből is látszik, hogy mekkora idióta.
Kisoborosnak van baja. Ha valakinek a gondolkodása sérült, és olyan hullámzó az állapota, mint borinak, akkor azért elképzelhető, hogy olyan betanított munkát könnyebben tud végezni, ahol a főnökei fegyelmezetlen, iskolázatlan emberekhez vannak szokva, mint egy kreativitást és koncentrációt igénylő irodai (vagy otthoni) munkát.
Hangosan nevetek ezen vagy 3 perce, NSZKSZ. :'D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hát nem tudom, én diákmunkában dolgoztam anno szinte mindent is, szalagmelós helyen is.
Hát annál kényelmetlenebb munka nem nagyon van - be van szabályozva minden percre pontosan, mikor pisálhatsz, mikor ehetsz, mikor gyújthatsz rá, mikor ihatsz egy korty vizet, mikor tarthatsz egy szusszanásnyi szünetet.
Ennél még építkezésen meg útépítésen culágerkedni, meg árkot ásni is lazább meló.
Jó, fizikailag sokkal megterhelőbb, de viszont bármikor rágyújthatsz, bármikor elmehetsz hugyozni, tudsz beszélgetni az emberekkel, akkor tartotok ebédszünetet, amikor úgy döntötök a brigáddal, stb. És amúgy szerintem még jobban is fizet, mint a szalagmeló, legalábbis én anno többet kerestem az ilyen helyeken, mint a szalagnál.
Szerintem sokkal egyszerűbb a képlet. Lackó kapja a buksisimit, hogy igen Lacika, te vigyázol anyádra, hát persze, ügyes vagy Lacika.
Ez szépen el van ültetve az ő kis világában, ezért írja ezt ide is teljes meggyőződéssel. De valójában pont hogy az anyja van otthon azért, hogy a skizofrén, mániákus, ön- és közveszélyes Lackót gondozza, felügyelje. Mivel bezárt már az OPNI, így lehetett megoldani, hogy otthon kell legyen, állandó felügyelet mellett.
Szerencsétlen asszony, a teljes életét, munkáját, szabadidejét adta fel a nyomorult porontyáért, az a geci meg semmi megbecsülést nem mutat iránta. Azt is maga írta le, hogy még köszönni se szokott az anyjának reggelente.
Hát itt az lehet akkor a helyzet, hogy két nagyon elbaszott ember talált egymásra ebben az konstellációban, a hülye anya, aki nem képes elengedni a gyerekét, meg a hülyegyerek, aki nem akar a saját lábára állni.
Látszólag win-win, de valójában mindkettőnek az élete el lett baszva.
betonozzatok be élve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anyám megy zuhanyozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valójában nem tudjuk mi az igazság, mert kisrühes hazudik és konfabulál.
A fanfiction szerint azért ment át a kocsmába, hogy lehajtson 1-2 felest, nem is érdekelte az anyja.
Az reálisabb lehet viszont, mivel neki nincs mobiltelefonja, csak ott volt telefon. Tiszafaszomban lehet, hogy úgy van mint rég, hogy az egész utcában volt 1 tekerős telefon, és odajárt mindenki telefonálni. Boroséknál is volt, csak ki lett húzva a kábel valamiért... ;)
Kapcsold be a streamet.
Dehát azt mondta, hogy folyamatosan csörgött a telefon és attól volt a dübbstep. Azon lehetett volna mentőt hívni.
igenis, uram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igen, és épp ezért húzták ki :)
Ezen is őrjöngött egy sort Lackó, hogy miattunk még hívni se tudja őket senki, mert muszáj volt kihúzni a telefont. Mi világosítottuk fel, hogy létezik olyan a világon, hogy telefonszám változtatás. És 2014-15 fele talán nem túl extrém technológia a mobiltelefon. Még talán Tiszafaszomban se.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Megint karácsony van?
Ki volt húzva a telefon, mert éjszaka hívogatták őket, így amikor dübbenés volt, Lackónak a presszóba kellett mennie telefonálni. Az mondjuk rejtély, hogy nem volt az egész házban egy darab mobiltelefon sem. Az volt a legnagyobb baja, ha jól emlékszem, hogy az édesapja nem tud hazatelefonálni a kihúzott telefon miatt. Vagy azért nem húzták ki, mert az édesapja hívását várták? Erre már nem emlékszem pontosan.
Néha szokott ide kommentelni, de ha a recskás nem csinál semmit, nehéz belőle dolgoznia.
Mifaaaaaaaaaaaan
Gergely, alias polgárjenősodi.
hát azért hetyetye
Ez baromság.
Ezen a megfogalmazáson megint vinnyogva röhögök, kösz.
DÜBB
DÜBB
DÜBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
hát azért hetyetye
Jösztök kajárdába dübbenni?:-)))
hát azért hetyetye
sok vót a cujka neki.
hát ez jobb mint a stand-up faszomság)))))))))))))))))
Értettem!!!
vedd elő a faszod, kitüntettek, tibikém.
Szerintem Bori édesanyja azért nagyjából tisztában lehetett a helyzettel. Ahhoz nagyon hülyének kell lenni, hogy elhidd, hogy a fiad, aki előtte már több balhéba keveredett városon belül (Szőke Zoltán, hahó) épp ártatlan áldozata egy ilyen trollkodásnak. Egy dolog, hogy Bori itt nekünk mit mesélt, egy másik dolog meg, hogy mekkora üvöltözések és felkérdezések lehettek a Boros rezidencián azokban a napokban. Az apjának is haza kellett jönnie, ha jól emlékszem.
Már rég megvan a Karinthy-gyűrűm, hahó
sajsze, mán mindenkinek adnak?????????????
ez hol van?????????????????
Úgy látom kisrühes sem érti. Valaki feladott a nevében egy csomag herbált külföldre?
Nehéz volt, de csak megtaláltam, a híres kaszablokka komment.
forum.sodika.org/index.php?pageNo=3441
Én a kémkakason keresztül szoktam esténként
Mifaaaaaaaaaaaan
Ismerem ezt a műsort, van egy közeli rokonom, aki szintén a gyerekszobában él, lassan 34 éves, és őszintén szólva nem gondolom, hogy ez változni fog. Ott érdekes módon inkább az apa az, aki visszatartja, ráadásul ő ad neki munkát is. Önerőből ezeknek az embereknek már nem fog menni semmi, kevesek hozzá lelkileg, és minél tovább halasztódik a kirepülés, annál távolabb kerül az esély is, hogy egyszer megtörténik. Az örök komfortzóna lakói ők, akiknek viszont az önérzete nagyon “fejlett”, így azzal mindig tisztában vannak, hogy nekik mi jár, velük hogy viselkedjenek, de hogy saját maguknak mit kéne tenniük, az már mellékes.
Ha Endre szülei nem basszák el az életüket, akkor Sneci is még mindig otthon rángatná a faszát, csak nála a kényszerhelyzet bekapcsolta a patkánymódot, de még most is anyuci segítségére szorul, mert egy bőröndöt nem tud kinyitni nélküle.
hehe
de a blogja linkje mi, ásófijjjam
nszksz
Dettó, az én ismeretségi körömben is van pár ilyen gyernőtt.
Amikor megkérdezem, hogy miért nem parancsolnak már rájuk, hogy álljanak a saját lábukra, nagyjából mindig az a válasz, hogy "mit csináljak vele, dobjam ki az utcára?"
Én az ilyeneket szimplán a szüleik vajszívűségével és jóindulatával visszaélő, manipulatív, lusta, élesködő férgeknek tekintem, és egyáltalán nem tudok semmiféle empátiát érezni irántuk, még akkor sem, ha elmebajosok, mint a kutyabaszó.
Mert mindent csak kifogásnak használnak arra, hogy tovább folytathassák az élősködést.
Majdnem mindenre van megoldás, Boriska is elmehetett volna orvoshoz már nagyon régen, gyógyszerekkel helyrerakták volna az agyát, és elindulhatott volna az önálló élet rögös útján.
De ő szimplán nem akarja ezt. Élősködni akar, amíg csak lehet, és ennek érdekében mindent bevet, pofátlanul átveri, manipulálja, lehúzza a szüleit.
inkább elküldöm anyámat neki.
Páros dübbenés, szarral bekenve
🕎Endigame🕎
fekete négyzet, sodi keményet néz.incesztus
Ha aggódsz amiatt, hogy olyan leszel, mint Endre, akkor nem leszel. Endrének is csak azért sikerült ebbe a helyzetbe navigálnia magát, mert nárcisztikus pszichopata. Te kölcsön adnál habisztire milliókat cigányoknak? És judaika múzeumra? Járnál alacsony IQ-jú, figyelemzavaros, speciális tanulási igényű emberként négy egyetemi szakra? Na ugye.
Nem az én hibám, hogy nem jött össze egyik sem, történelmileg így alakult.
De a főszabály szerint meg nyelvtanilag profiros biznisz!
Személyes megtiszteltetésnek venném, ha valaki megpróbálna a nyomomra akadni, főleg ha valami Kisboros féle ultraretard próbálkozna meg a feladattal.
Amúgy az is érdekes, hogy a Geromi Kft. egyszerre foglalkozik ruhakereskedelemmel, programozással, és biotechnológiás kutatással IS. :DDDDDD
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ez maga a dübbenet!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Erre emlékszel kisbuzi? Akkor is jól megrendszabályoztad a gonosz trollbácsikat.
Ez kicsit off, de amúgy de:
en.wikipedia.org/wiki/TempleOS
Ennyit arról, hogy Lackó életét a trollok tették tönkre. Saját bevallása szerint akkoriban 20 éve, tehát 12-13 éves kora óta sokkal durvább sztorik mennek róla Tiszafaszomban, mint itt a fórumon. Azért ahhoz kellett alakítani rendesen, hogy egy egész kisváros szörnyű dolgokat gondoljon róla.
Tudok róla, csak ironizál próbáltam.
Nem feltétlenül nem.
Szerző:
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 03, 2021 13:57:35
Válasz
(2)
x38)
Válasz
(2)
Ügyfélkapus troll, két napja folyamatosan ugyanazokat írjuk, Hahó! Nem lehet, hogy te is M. László vagy? xDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 03, 2021 13:58:41
x1)
Ügyfélkapus troll, két napja folyamatosan ugyanazokat írjuk, Hahó! Nem lehet, hogy te is M. László vagy? xDDD
Itt mindenki M. László :D
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 03, 2021 14:05:37
x37)
Azt írta anno, hogy az anyját nem lehet teljesen egyedül hagyni, mert random dübben néha. Bori ezért álmodozik utazásról meg Amerikáról. A család többi tagja vidáman utazgat, csak ô nem mehet messzebb 10 kilométernél.
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 03, 2021 14:06:46
x1)
Amúgy az idióta kutyabaszó már így teljesen belecsavarodott a konteójába, ezek után tuti, hogy a következő agymenése az lesz, hogy te írsz az én nevemen is :D
Ásó27
(
x68)
Sep 03, 2021 14:10:43
x68)
Nem értem, hogy ha a szócikk zavarja, akkor miért nem sodival beszél, akié az egész pedia?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 03, 2021 14:12:08
x1)
Azt írta anno, hogy az anyját nem lehet teljesen egyedül hagyni, mert random dübben néha.
Ha így is van, ezt csak kifogásként használja a semmittevésre.
Ha anyám néha dübbenne, akkor sem tűrném el, hogy az egész család az én nyakamba varrja a 0-24 felügyeletét, miközben ők élnek, mint hal a vízben, megbeszélném velük, hogy osszuk meg a feladatot, hétvégente váltsuk egymást, hétközben járjon ki hozzá ápoló X időnként ránézni, +vannak már ilyen rosszullét-jelző rendszerek, amik becsörgetnek az orvosi ügyeletre, stb.
Meg lehet oldani.
Pláne ha van egy gecijól fizető infós állásod, amiből tudod ezt finanszírozni.
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 03, 2021 14:15:26
x16)
Valaki leírná nekem kisfosos "dübben" kifejezésének kontextusát? Hogy került elő és mit akar jelenteni?
Így szólt az eredeti Kisboros komment. Ugyanaz a verkli évek óta.
És megint csörög a telefon, egy percen belül másodjára...
Ma 17 óra körül hallottam a földszinten dübbenést. Lementem és anyám feküdt a földön mozdulatlanul. Elszédült. Átszaladtam a szomszéd kocsmába segítséget kérni, de úgy néz ki mostanra minden rendbe jött. Délután négykor, amikor jött a hívogatás nagyüzemben, ő vette fel mindannyiszor. Megint a kibaszott cigirendelések...
Utoljára kérem itt, hogy akárki is szórakozik, fejezze be a hivogatást és a családom zaklatását.
Ma 17 óra körül hallottam a földszinten dübbenést. Lementem és anyám feküdt a földön mozdulatlanul. Elszédült. Átszaladtam a szomszéd kocsmába segítséget kérni, de úgy néz ki mostanra minden rendbe jött. Délután négykor, amikor jött a hívogatás nagyüzemben, ő vette fel mindannyiszor. Megint a kibaszott cigirendelések...
Utoljára kérem itt, hogy akárki is szórakozik, fejezze be a hivogatást és a családom zaklatását.
trendbeli garázdaság
Sep 03, 2021 14:15:56
Azt írta anno, hogy az anyját nem lehet teljesen egyedül hagyni, mert random dübben néha.
Érdekes, nekem valahogy jobban passzol egy beteg családtaghoz az infós home office, ahol csak heti egyszer vagy egyszer sem járok be, mint a 12 órázás a szalag mellett. Mert az infós melócsák már a járvány előtt is nagyon sok helyen remote munkák voltak. Úgyhogy ha igaz is, hogy az anyjának valami pszichés problémája van, akkor is jobb megoldás lenne a programozás. Ehelyett inkább megy a tiszafaszomi Bates Motel.
Sep 03, 2021 14:15:56
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 03, 2021 14:18:06
x38)
Ha az anyja random dübbenne, akkor nem a labilis skizofrénre bíznák rá. Ráadásul az anyja csinál mindent Lackó helyett is. Ha tényleg valami gond lenne vele, akkor vagy egy ápoló lakna ott, vagy beköltözött volna valami szanatóriumba.
És annyira jó ám, hogy Lackó vigyáz rá, hogy amikor az anyja a konyhában a padlóra dübbent, akkor nem mentőt hívott, vagy valami, hanem elment a Piroska presszóba. Ennyire vigyáz Lackó az anyjára. Szóval ne nevettessük már ki magunkat, hogy elhisszük ennek az elmebetegnek a hazugságait. Pont fordítva van a dolog, az anyja van hozzákötve Lackóhoz, mert ŐT nem lehet egyedül hagyni, különben felgyújtja a házat (ő maga írta), vagy nekimegy a Jobbikos képviselőnek, esetleg döglött kutyákat baszik meg. Te rábíznád az elmebeteg öcsédre az anyádat? Na, ugye!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
És annyira jó ám, hogy Lackó vigyáz rá, hogy amikor az anyja a konyhában a padlóra dübbent, akkor nem mentőt hívott, vagy valami, hanem elment a Piroska presszóba. Ennyire vigyáz Lackó az anyjára. Szóval ne nevettessük már ki magunkat, hogy elhisszük ennek az elmebetegnek a hazugságait. Pont fordítva van a dolog, az anyja van hozzákötve Lackóhoz, mert ŐT nem lehet egyedül hagyni, különben felgyújtja a házat (ő maga írta), vagy nekimegy a Jobbikos képviselőnek, esetleg döglött kutyákat baszik meg. Te rábíznád az elmebeteg öcsédre az anyádat? Na, ugye!
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 14:18:43
x136)
Ezek után visszajönni a fórumra és hergelni, több mint idiotizmus.
Padlóra száradt ondó
Sep 03, 2021 14:20:21
Most vagy tényleg flepnis, vagy milyen más oka lehet annak, hogy inkább a Jabilban droidkodik, ahol még a sütemény is drága a kajárdában? LOOOOLLLLLLLLLLLLLL
Sokat változhatott az IT szakma azóta és az így felgyülemlett lemaradást nem könnyű behozni. Simán elmehet bárkinek a kedve még diploma után is attól, hogy valami újjal megismerkedjen folyton és ezzel szemben sokkal "kényelmesebb", de kevésbé kifizetődő egy gyárban monoton robotolni.
Sep 03, 2021 14:20:21
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 14:21:23
x136)
Ha az anyja random dübbenne, akkor nem a labilis skizofrénre bíznák rá. Ráadásul az anyja csinál mindent Lackó helyett is. Ha tényleg valami gond lenne vele, akkor vagy egy ápoló lakna ott, vagy beköltözött volna valami szanatóriumba.
Hát mondjuk igen, ha dübben az anyám akkor nem a szomszéd kocsmába megy az ember, hanem mentőt vagy orvost hív. Ebből is látszik, hogy mekkora idióta.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 03, 2021 14:22:23
x38)
A konyhakövön hagyta feküdni a magatehetetlen anyját, miután az összeesett. Ilyen zsír a zsír. Bizony. Dögkút!
Dr. Csernus
Sep 03, 2021 14:22:39
Kisoborosnak van baja. Ha valakinek a gondolkodása sérült, és olyan hullámzó az állapota, mint borinak, akkor azért elképzelhető, hogy olyan betanított munkát könnyebben tud végezni, ahol a főnökei fegyelmezetlen, iskolázatlan emberekhez vannak szokva, mint egy kreativitást és koncentrációt igénylő irodai (vagy otthoni) munkát.
Sep 03, 2021 14:22:39
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 03, 2021 14:27:28
x21)
Ehelyett inkább megy a tiszafaszomi Bates Motel.
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 03, 2021 14:28:51
x1)
Hát nem tudom, én diákmunkában dolgoztam anno szinte mindent is, szalagmelós helyen is.
Hát annál kényelmetlenebb munka nem nagyon van - be van szabályozva minden percre pontosan, mikor pisálhatsz, mikor ehetsz, mikor gyújthatsz rá, mikor ihatsz egy korty vizet, mikor tarthatsz egy szusszanásnyi szünetet.
Ennél még építkezésen meg útépítésen culágerkedni, meg árkot ásni is lazább meló.
Jó, fizikailag sokkal megterhelőbb, de viszont bármikor rágyújthatsz, bármikor elmehetsz hugyozni, tudsz beszélgetni az emberekkel, akkor tartotok ebédszünetet, amikor úgy döntötök a brigáddal, stb. És amúgy szerintem még jobban is fizet, mint a szalagmeló, legalábbis én anno többet kerestem az ilyen helyeken, mint a szalagnál.
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 14:29:50
x136)
Jöhetnek régi kisrühes kommentek, már el is felejtettem miket írt.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 03, 2021 14:30:54
x38)
KASZABLOKKA
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 03, 2021 14:34:32
x37)
Biztos megvan az oka, hogy miért Bori él otthon egyedül az anyjával. Vidéken nem kimondottan ritka a többgenerációs család, azaz hogy valaki a saját családjával az anyjáéknál él egy melléképületben, külön emeleten, stb. Apám unokatestvére a két gyerekével meg a férjével világ életükben együtt éltek az anyjával, hogy az ne legyen egyedül, mert özvegy. Egy telken két ház, nagyon jól megvannak. Ezért van tele minden falu meg kisváros 300+ négyzetméteres böhöm nagy házakkal. Simán maradhatott volna Bori mamával a nővér vagy a másik fiútestvér, még akkor is, ha van saját családjuk. Én csak azt mondom, amit ő írt ide, hogy azért romlott meg a kapcsolata a saját testvéreivel, mert egyedül hagyták az anyjával. Nem tudom, emlékeztek-e, talán 3-4 éve volt egy olyan periódusa, amikor megszakított minden kapcsolatot mindenkivel, a rokonokkal is. Akkor hagyta abba a sakkot is. Még az anyjával sem akart beszélni, mert hogy a trollok beférkőztek a családjába is. Valami ilyesmi volt a történet.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 03, 2021 14:35:38
x21)
Kihagytatok az elemzésből egy kulcsfontosságú elemet, mégpedig a felelősségvállalást. Kisboros jellemét már nagyjából ismerjük, tudjuk, hogy szereti a felelősséget átterhelni másokra, legyen szó a saját életének a kudarcairól, vagy éppen az édesanyja állapotáról. Valószínűleg ezért nem is volt képes sohasem teljesen felnőni, mivel fél a felnőtté válással járó felelősségektől.
Egy mezei szalagmunkásként Tiszafaszomban szerintetek mekkora felelősség terheli? Főleg úgy, hogy nem is rendszeresen jár be dolgozni, (bár ezt nem tudom melyik gyári munkában tűrnék el hosszabbtávon, a műszakvezető kb. kirángatna a lakásodból) és akkor is egy olyan monoton munkafolyamatot végez, amihez nem szükséges plusz kreativitás, vagy éppen túlzottan nagy felelősség. Ha szarul sorjáz le egy láda terméket, mi a legrosszabb ami történhet vele? Kibasszák? Totál leszarja.
Egy informatikai melóban sokkal nagyobbat lehet pofára esni, ha valamit elkursz munka közben, lásd Sodi és Hannes esetét.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Egy mezei szalagmunkásként Tiszafaszomban szerintetek mekkora felelősség terheli? Főleg úgy, hogy nem is rendszeresen jár be dolgozni, (bár ezt nem tudom melyik gyári munkában tűrnék el hosszabbtávon, a műszakvezető kb. kirángatna a lakásodból) és akkor is egy olyan monoton munkafolyamatot végez, amihez nem szükséges plusz kreativitás, vagy éppen túlzottan nagy felelősség. Ha szarul sorjáz le egy láda terméket, mi a legrosszabb ami történhet vele? Kibasszák? Totál leszarja.
Egy informatikai melóban sokkal nagyobbat lehet pofára esni, ha valamit elkursz munka közben, lásd Sodi és Hannes esetét.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 03, 2021 14:35:48
x38)
Zsír paranoid skizofrén. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 14:36:25
x136)
Korábban azt vetítette h ő elköltözne otthonról de az anyja ennek említesére hirtelen szarabbul lesz.
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 03, 2021 14:37:27
x16)
Szerintem sokkal egyszerűbb a képlet. Lackó kapja a buksisimit, hogy igen Lacika, te vigyázol anyádra, hát persze, ügyes vagy Lacika.
Ez szépen el van ültetve az ő kis világában, ezért írja ezt ide is teljes meggyőződéssel. De valójában pont hogy az anyja van otthon azért, hogy a skizofrén, mániákus, ön- és közveszélyes Lackót gondozza, felügyelje. Mivel bezárt már az OPNI, így lehetett megoldani, hogy otthon kell legyen, állandó felügyelet mellett.
Szerencsétlen asszony, a teljes életét, munkáját, szabadidejét adta fel a nyomorult porontyáért, az a geci meg semmi megbecsülést nem mutat iránta. Azt is maga írta le, hogy még köszönni se szokott az anyjának reggelente.
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 14:37:56
x136)
Ja tényleg volt ilyen h a tesója szerinte átállt trollokhoz. :)))
Van potenciál kisrühes műsorában.
Van potenciál kisrühes műsorában.
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 03, 2021 14:38:23
x16)
Bocs, csak a kommented elejét olvastam el, most látom, hogy neked is pont fordított a konklúziód :)
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 03, 2021 14:38:28
x19)
Sodi ha ma meghalsz belájkolom az egyik videód. De nem a recskásat te mocskos perverz buzi.
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 03, 2021 14:39:54
x1)
Korábban azt vetítette h ő elköltözne otthonról de az anyja ennek említesére hirtelen szarabbul lesz.
Hát itt az lehet akkor a helyzet, hogy két nagyon elbaszott ember talált egymásra ebben az konstellációban, a hülye anya, aki nem képes elengedni a gyerekét, meg a hülyegyerek, aki nem akar a saját lábára állni.
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 14:40:04
x45)
Sodi ha ma meghalsz belájkolom az egyik videód. De nem a recskásat te mocskos perverz buzi.
betonozzatok be élve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 14:41:17
x45)
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 14:41:43
x136)
Valójában nem tudjuk mi az igazság, mert kisrühes hazudik és konfabulál.
Autismus Maximus
(
x16)
x16)
A fanfiction szerint azért ment át a kocsmába, hogy lehajtson 1-2 felest, nem is érdekelte az anyja.
Az reálisabb lehet viszont, mivel neki nincs mobiltelefonja, csak ott volt telefon. Tiszafaszomban lehet, hogy úgy van mint rég, hogy az egész utcában volt 1 tekerős telefon, és odajárt mindenki telefonálni. Boroséknál is volt, csak ki lett húzva a kábel valamiért... ;)
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 14:42:19
x136)
Kapcsold be a streamet.
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 14:43:45
x136)
Dehát azt mondta, hogy folyamatosan csörgött a telefon és attól volt a dübbstep. Azon lehetett volna mentőt hívni.
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 14:44:41
x45)
igenis, uram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 14:45:10
x45)
borcsa elővette már a kést??????????????????
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 03, 2021 14:47:02
x16)
Ezen is őrjöngött egy sort Lackó, hogy miattunk még hívni se tudja őket senki, mert muszáj volt kihúzni a telefont. Mi világosítottuk fel, hogy létezik olyan a világon, hogy telefonszám változtatás. És 2014-15 fele talán nem túl extrém technológia a mobiltelefon. Még talán Tiszafaszomban se.
xray
(
x21)
Sep 03, 2021 14:49:01
x21)
Sep 03, 2021 14:49:01
borcsa elővette már a kést??????????????????
csavarhúzója van. Sep 03, 2021 14:49:01
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 03, 2021 14:50:11
x19)
Megint karácsony van?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 03, 2021 14:52:14
x37)
Ki volt húzva a telefon, mert éjszaka hívogatták őket, így amikor dübbenés volt, Lackónak a presszóba kellett mennie telefonálni. Az mondjuk rejtély, hogy nem volt az egész házban egy darab mobiltelefon sem. Az volt a legnagyobb baja, ha jól emlékszem, hogy az édesapja nem tud hazatelefonálni a kihúzott telefon miatt. Vagy azért nem húzták ki, mert az édesapja hívását várták? Erre már nem emlékszem pontosan.
Zsírtenger
Sep 03, 2021 15:06:55
Vagy csak Lackó mindig visszadugta, mielőtt felszaladt az emeltre újra csörgetni. Nem csoda hogy megdübbent az anyja, anélkül se volt százas. Sep 03, 2021 15:06:55
-
Sep 03, 2021 15:08:41
Azt lehet tudni, hogy rBali trollégánk hova tűnt? Átpártolt a bajszoshoz?
Sep 03, 2021 15:08:41
Ásó27
(
x68)
Sep 03, 2021 15:14:11
x68)
Azt lehet tudni, hogy rBali trollégánk hova tűnt? Átpártolt a bajszoshoz?
Néha szokott ide kommentelni, de ha a recskás nem csinál semmit, nehéz belőle dolgoznia.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 03, 2021 15:16:41
x6)
Megint karácsony van?
Gergely, alias polgárjenősodi.
Mark Zuckerberg
Sep 03, 2021 15:17:08
" ilyeneket soha nem írt, de hiheti azt, hogy az informatikusok mind gonosz zsidók,"
De hát ez igaz.
De hát ez igaz.
Sep 03, 2021 15:17:08
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 03, 2021 15:17:29
x37)
Vagy csak Lackó mindig visszadugta, mielőtt felszaladt az emeltre újra csörgetni. Nem csoda hogy megdübbent az anyja, anélkül se volt százas.
Ez baromság.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 03, 2021 15:19:43
x6)
Ma 17 óra körül hallottam a földszinten dübbenést. Lementem és anyám feküdt a földön mozdulatlanul.
DÜBB
DÜBB
DÜBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
Ásó27
(
x68)
Sep 03, 2021 15:20:43
x68)
dübbenetes
Mifaaaaaaaaaaaan
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 03, 2021 15:22:49
x6)
dübbenetes
Jösztök kajárdába dübbenni?:-)))
Dübbenés témája
Sep 03, 2021 15:27:31
4177. oldal ;)
Sep 03, 2021 15:27:31
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 15:33:11
x45)
Megint karácsony van?
sok vót a cujka neki.
trendbeli garázdaság
Sep 03, 2021 15:34:30
Azért egy fontos momentum kimaradt a dübbenős történetből.
Lackó letagadta az anyjának, hogy miatta jönnek a telefonok, vagy hogy ő bármilyen fórumon őrjöngene és trollvadászkodna. Boros mama meg nem győzte felvenni a sokak szerint Eszmeralda által intézett cigarettahirdetéses telefonokat, miközben Zsír sunyin lapított a gyerekszobában.
Inkább hagyta, hogy szerencsétlen nő dübbenjen meg kihúzza a telefont, minthogy elmondja, hogy bocs, anya, megint én húztam ki a gyufát másoknál, ahogy szoktam, fasz voltam. Ehelyett itt fenyegetőzött a szalagdroid, talán ekkoriban írta be a legendás SZÉTKASZABLOKKA!!!!! kommentjét is.
Érdekes, hogy az első hónapokban minden őrjöngése után még jött a fórumra magyarázkodni, hogy csak bepánikolt, és nem gondolta komolyan. Minden ilyen esetben szabad elvonulást kapott, aztán hogy, hogy nem, mindig visszaette a fene trollvadászni.
De mindent összevetve pár kellemetlen telefonon kívül soha, semmiféle hátrány nem érte Lackót és a családját a trollvadászat miatt. Ennek ellenére lassan nyolc éve itt őrjöng és fenyegetőzik.
Lackó letagadta az anyjának, hogy miatta jönnek a telefonok, vagy hogy ő bármilyen fórumon őrjöngene és trollvadászkodna. Boros mama meg nem győzte felvenni a sokak szerint Eszmeralda által intézett cigarettahirdetéses telefonokat, miközben Zsír sunyin lapított a gyerekszobában.
Inkább hagyta, hogy szerencsétlen nő dübbenjen meg kihúzza a telefont, minthogy elmondja, hogy bocs, anya, megint én húztam ki a gyufát másoknál, ahogy szoktam, fasz voltam. Ehelyett itt fenyegetőzött a szalagdroid, talán ekkoriban írta be a legendás SZÉTKASZABLOKKA!!!!! kommentjét is.
Érdekes, hogy az első hónapokban minden őrjöngése után még jött a fórumra magyarázkodni, hogy csak bepánikolt, és nem gondolta komolyan. Minden ilyen esetben szabad elvonulást kapott, aztán hogy, hogy nem, mindig visszaette a fene trollvadászni.
De mindent összevetve pár kellemetlen telefonon kívül soha, semmiféle hátrány nem érte Lackót és a családját a trollvadászat miatt. Ennek ellenére lassan nyolc éve itt őrjöng és fenyegetőzik.
Sep 03, 2021 15:34:30
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 15:34:58
x45)
DÜBB
DÜBB
DÜBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
DÜBB
DÜBB
DÜBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
Bödőcs Tibor
Sep 03, 2021 15:37:27
Értettem!!!
Sep 03, 2021 15:37:27
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 15:43:47
x45)
Értettem!!!
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 15:47:27
x45)
jav:kitüntetnek
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 03, 2021 15:54:19
x37)
Azért egy fontos momentum kimaradt a dübbenős történetből.
Szerintem Bori édesanyja azért nagyjából tisztában lehetett a helyzettel. Ahhoz nagyon hülyének kell lenni, hogy elhidd, hogy a fiad, aki előtte már több balhéba keveredett városon belül (Szőke Zoltán, hahó) épp ártatlan áldozata egy ilyen trollkodásnak. Egy dolog, hogy Bori itt nekünk mit mesélt, egy másik dolog meg, hogy mekkora üvöltözések és felkérdezések lehettek a Boros rezidencián azokban a napokban. Az apjának is haza kellett jönnie, ha jól emlékszem.
Bödőcs Tibor
Sep 03, 2021 15:55:02
Sep 03, 2021 15:55:02
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 16:03:10
x45)
sajsze, mán mindenkinek adnak?????????????
van új zsírposzt
Sep 03, 2021 16:07:20
én nem értem mi az a kép
Sep 03, 2021 16:07:20
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 16:10:14
x45)
én nem értem mi az a kép
ez hol van?????????????????
Trollok harca
(
x5)
Sep 03, 2021 16:10:59
x5)
péntek 4 óra elmúlt hahó!
Miskolci alvósejt
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 16:17:29
x136)
én nem értem mi az a kép
Úgy látom kisrühes sem érti. Valaki feladott a nevében egy csomag herbált külföldre?
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 03, 2021 16:26:06
x1)
PRÓBÁLD MEG TE SZAR!!!
A FEJDBE ÁLLÍTOM A KÉST!! MEGÁLÁS NÉLKÜL FOGOM A KÉST CSAPKODNI BELE A FEJEDBE SZÁZSZOR, EZERSZER, TÍZEZERSZERJ, MILLIÓSZOR FOGOM TELJESE ERŐMBÓL BELECSAPKODNI A FEJDEB A KÉST, TE ÁLLAT ÉRTED??? MÍG MEG NEM DÖGLESZ, MÍG SEMMI NEMA RAD AMOCSKOS FEJEDBŐL TE ÁLLATT!
SZÉTKASZABLOKKKA!!!!
A FEJDBE ÁLLÍTOM A KÉST!! MEGÁLÁS NÉLKÜL FOGOM A KÉST CSAPKODNI BELE A FEJEDBE SZÁZSZOR, EZERSZER, TÍZEZERSZERJ, MILLIÓSZOR FOGOM TELJESE ERŐMBÓL BELECSAPKODNI A FEJDEB A KÉST, TE ÁLLAT ÉRTED??? MÍG MEG NEM DÖGLESZ, MÍG SEMMI NEMA RAD AMOCSKOS FEJEDBŐL TE ÁLLATT!
SZÉTKASZABLOKKKA!!!!
Nehéz volt, de csak megtaláltam, a híres kaszablokka komment.
forum.sodika.org/index.php?pageNo=3441
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 03, 2021 16:30:01
x37)
A papír szerint 1535 Ft értékben feladott valaki valamit valahova Boros László néven, az ő címével, amiről Borinak jött egy számviteli bizonylat.
A bizonylat a budapesti központból (Dunavirág utca) jött neki, így feltételezhető (bár nem 100%), hogy Budapesten adta fel valaki a levelet/csomagot.
A bizonylat a budapesti központból (Dunavirág utca) jött neki, így feltételezhető (bár nem 100%), hogy Budapesten adta fel valaki a levelet/csomagot.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 03, 2021 16:33:28
x37)
Ennyi pénzből viszont szerintem csak levélpostai küldemény kézbesítési díja jön ki nemzetközibe, úgyhogy a herbál akkor nagyon kicsi adag lehet. :)
Ha tippelnem kéne, valaki Bori nevében fogja megtrollkodni Endrét.
Ha tippelnem kéne, valaki Bori nevében fogja megtrollkodni Endrét.
Ásó27
(
x68)
Sep 03, 2021 16:33:53
x68)
Lehet PS5-öt küldött egy troll asodinak kisboros nevében hejj!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 16:34:37
x45)
hol nézitek kisborost??????????????
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 16:35:21
x45)
eddig sodizmuz vót, nem igazán vok képbe.
Ásó27
(
x68)
Sep 03, 2021 16:36:57
x68)
hol nézitek kisborost??????????????
Ásó27
(
x68)
Sep 03, 2021 16:41:08
x68)
Mifaaaaaaaaaaaan
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 03, 2021 16:43:19
x7)
Kihagytatok az elemzésből egy kulcsfontosságú elemet, mégpedig a felelősségvállalást. Kisboros jellemét már nagyjából ismerjük, tudjuk, hogy szereti a felelősséget átterhelni másokra, legyen szó a saját életének a kudarcairól, vagy éppen az édesanyja állapotáról. Valószínűleg ezért nem is volt képes sohasem teljesen felnőni, mivel fél a felnőtté válással járó felelősségektől.
Ismerem ezt a műsort, van egy közeli rokonom, aki szintén a gyerekszobában él, lassan 34 éves, és őszintén szólva nem gondolom, hogy ez változni fog. Ott érdekes módon inkább az apa az, aki visszatartja, ráadásul ő ad neki munkát is. Önerőből ezeknek az embereknek már nem fog menni semmi, kevesek hozzá lelkileg, és minél tovább halasztódik a kirepülés, annál távolabb kerül az esély is, hogy egyszer megtörténik. Az örök komfortzóna lakói ők, akiknek viszont az önérzete nagyon “fejlett”, így azzal mindig tisztában vannak, hogy nekik mi jár, velük hogy viselkedjenek, de hogy saját maguknak mit kéne tenniük, az már mellékes.
Ha Endre szülei nem basszák el az életüket, akkor Sneci is még mindig otthon rángatná a faszát, csak nála a kényszerhelyzet bekapcsolta a patkánymódot, de még most is anyuci segítségére szorul, mert egy bőröndöt nem tud kinyitni nélküle.
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 16:43:55
x45)
de a blogja linkje mi, ásófijjjam
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 16:45:43
x136)
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 16:46:21
x45)
kisboros-vs-soditrollok.blogspot.com/
nszksz
Hahó
(
x136)
Sep 03, 2021 16:46:33
x136)
Írjál kommentet kisrühesnek broni.
Ügyfélkapus troll
(
x1)
Sep 03, 2021 16:51:46
x1)
Dettó, az én ismeretségi körömben is van pár ilyen gyernőtt.
Amikor megkérdezem, hogy miért nem parancsolnak már rájuk, hogy álljanak a saját lábukra, nagyjából mindig az a válasz, hogy "mit csináljak vele, dobjam ki az utcára?"
Én az ilyeneket szimplán a szüleik vajszívűségével és jóindulatával visszaélő, manipulatív, lusta, élesködő férgeknek tekintem, és egyáltalán nem tudok semmiféle empátiát érezni irántuk, még akkor sem, ha elmebajosok, mint a kutyabaszó.
Mert mindent csak kifogásnak használnak arra, hogy tovább folytathassák az élősködést.
Majdnem mindenre van megoldás, Boriska is elmehetett volna orvoshoz már nagyon régen, gyógyszerekkel helyrerakták volna az agyát, és elindulhatott volna az önálló élet rögös útján.
De ő szimplán nem akarja ezt. Élősködni akar, amíg csak lehet, és ennek érdekében mindent bevet, pofátlanul átveri, manipulálja, lehúzza a szüleit.
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 16:53:52
x45)
Írjál kommentet kisrühesnek broni.
Penzmento
(
x6)
Sep 03, 2021 16:54:57
x6)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 03, 2021 16:57:16
x21)
Amúgy trollégák, sokan ezt a fórumot csak egy szimpla trollfórumnak tekintik, ahová csak azért járnak fel a userek hogy a frusztrációjukat kiéljék a retardokon, azonban nagyon komoly életbölcsességeket, illetve negatív ellenpéldákat tudunk levonni, mi, fiatalok (0-24/25), amiből tökéletesen látjuk, hogyha nem változtatunk az életstílusunkon, akkor mi válhat belőlünk.
Nekem mostanában az a legnagyobb félelmem, hogy olyan leszek mint Endre vagy Kisboros: +30 évesen is a szüleimen élősködő, munkanélküli, tehetségtelen szardarab. Emiatt elkezdtem még keményebben tanulni az egyetemen, aminek lassan kezd kifizetődni az eredménye.
Szóval, NSZKSZ.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nekem mostanában az a legnagyobb félelmem, hogy olyan leszek mint Endre vagy Kisboros: +30 évesen is a szüleimen élősködő, munkanélküli, tehetségtelen szardarab. Emiatt elkezdtem még keményebben tanulni az egyetemen, aminek lassan kezd kifizetődni az eredménye.
Szóval, NSZKSZ.
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 17:00:49
x45)
fekete négyzet, sodi keményet néz.incesztus
SyntaxError
(
x24)
Sep 03, 2021 17:03:07
x24)
!!4!4!!!4
444.hu/2021/09/03/kirugtak-a-penzintezettol-ezert-21-gigabajt-adatot-torolt-a-ceges-szerverrol-az-amerikai-no
Sodi! Erre születni kell! Te is bekerülhettél volna a hírekbe, ha valóban 23 cm lett volna a piton és elég kemény egy ilyen akcióhoz.
Lett is volna kin "bosszút állnod", de még ez a nő is beelőzött. Ővé az 5 perc hírnév.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
444.hu/2021/09/03/kirugtak-a-penzintezettol-ezert-21-gigabajt-adatot-torolt-a-ceges-szerverrol-az-amerikai-no
Sodi! Erre születni kell! Te is bekerülhettél volna a hírekbe, ha valóban 23 cm lett volna a piton és elég kemény egy ilyen akcióhoz.
Lett is volna kin "bosszút állnod", de még ez a nő is beelőzött. Ővé az 5 perc hírnév.
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 17:03:08
x45)
magyek dógozni, takarító leszek a los tumoros atomerűműben uj-mexikóban.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 03, 2021 17:07:25
x21)
Egyébként Kisboros sikeresen kiposztolta a Tiszavasváris címét (Tiszavasvári, Gombás András utca 23.), ami a Google Maps alapján egy tipikus középosztálybeli emeletes családi ház. Olyan érdekes, hogy a retardok egy része szinte teljes csóróságban tengődik munkásszállókon (Szedunka Judit), vagy kihasználja a nézőit és náluk lakik (Kaffka Mercédesz), míg a retardok másik nagyobb csoportja egy alapvetően jómódú családból származik (Kisboros, Endre, stb.)
Ha rákerestek a címre a Googleben, kiad egy cégadatot:
Geromi Kft.
A cég székhelye Kisboros lakcímén van, viszont a cég telephelye Tiszavasvári, Kossuth Utca 22. Ha erre rákeresünk a Google Mapsen, kiad egy tipikus vidéki kisvárosi "boltsorozatot": Pékség, dohánybolt, söröző, húsbolt.
Ha megnézitek a cég tevékenységi adatait, a teljesség igénye nélkül, ezekkel foglalkozik a cég:
Élelmiszer jellegű bolti vegyes kiskereskedelem,
Épületépítési projekt szervezése
Egyéb sokszorosítás
Dohányáru nagykereskedelme
Cukor, édesség nagykereskedelme
Kávé-, tea-, kakaó-, fűszer-nagykereskedelem
Élelmiszer, ital, dohányáru vegyes nagykereskedelme
Textil-nagykereskedelem
Ruházat, lábbeli nagykereskedelme
Illatszer nagykereskedelme
Iparcikk jellegű bolti vegyes kiskereskedelem
És még sorolhatnám, van körülbelül 123 tevékenységi kör.
hu.kompass.com/c/geromi-kft/hu0811147/
www.ceginfo.hu/ceg-adatlap/geromi-kereskedelmi-es-szolgaltato-kft-1509069525.html
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ha rákerestek a címre a Googleben, kiad egy cégadatot:
Geromi Kft.
A cég székhelye Kisboros lakcímén van, viszont a cég telephelye Tiszavasvári, Kossuth Utca 22. Ha erre rákeresünk a Google Mapsen, kiad egy tipikus vidéki kisvárosi "boltsorozatot": Pékség, dohánybolt, söröző, húsbolt.
Ha megnézitek a cég tevékenységi adatait, a teljesség igénye nélkül, ezekkel foglalkozik a cég:
Élelmiszer jellegű bolti vegyes kiskereskedelem,
Épületépítési projekt szervezése
Egyéb sokszorosítás
Dohányáru nagykereskedelme
Cukor, édesség nagykereskedelme
Kávé-, tea-, kakaó-, fűszer-nagykereskedelem
Élelmiszer, ital, dohányáru vegyes nagykereskedelme
Textil-nagykereskedelem
Ruházat, lábbeli nagykereskedelme
Illatszer nagykereskedelme
Iparcikk jellegű bolti vegyes kiskereskedelem
És még sorolhatnám, van körülbelül 123 tevékenységi kör.
hu.kompass.com/c/geromi-kft/hu0811147/
www.ceginfo.hu/ceg-adatlap/geromi-kereskedelmi-es-szolgaltato-kft-1509069525.html
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 03, 2021 17:09:57
x21)
Plusz az is érdekes, hogy a cég tevékenységi körei között szerepel a számítógép üzemeltetés, illetve a számítógépes programozás is, így Kisborosnak az informatikus diplomája miatt nagy valószínűséggel szerepe lehet a cégben.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 03, 2021 17:10:42
x37)
Amúgy trollégák, sokan ezt a fórumot csak egy szimpla trollfórumnak tekintik, ahová csak azért járnak fel a userek hogy a frusztrációjukat kiéljék a retardokon, azonban nagyon komoly életbölcsességeket, illetve negatív ellenpéldákat tudunk levonni, mi, fiatalok (0-24/25), amiből tökéletesen látjuk, hogyha nem változtatunk az életstílusunkon, akkor mi válhat belőlünk.
Szóval, NSZKSZ.
Szóval, NSZKSZ.
Ha aggódsz amiatt, hogy olyan leszel, mint Endre, akkor nem leszel. Endrének is csak azért sikerült ebbe a helyzetbe navigálnia magát, mert nárcisztikus pszichopata. Te kölcsön adnál habisztire milliókat cigányoknak? És judaika múzeumra? Járnál alacsony IQ-jú, figyelemzavaros, speciális tanulási igényű emberként négy egyetemi szakra? Na ugye.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Sep 03, 2021 17:13:43
x2)
Sajnos én nem vagyok informatikai szakember mint a gyagyás, tudna nekem segíteni valaki h melyik oldalon történt meg kisboros leleplezése? Elolvasnám azt a pár oldalt.
NSZKSZ
Hetyetye
NSZKSZ
linzi fapóleon
(
x8)
Sep 03, 2021 17:14:48
x8)
Az intervencióval, szafarikkal csak óvatosan mert:
tyodika
Sep 03, 2021 17:15:21
Te kölcsön adnál habisztire milliókat cigányoknak? És judaika múzeumra? Járnál alacsony IQ-jú, figyelemzavaros, speciális tanulási igényű emberként négy egyetemi szakra? Na ugye.
Sep 03, 2021 17:15:21
linzi fapóleon
(
x8)
Sep 03, 2021 17:16:36
x8)
De a főszabály szerint meg nyelvtanilag profiros biznisz!
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 17:17:21
x45)
mindent árulnak, herbált nem????????????????
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 03, 2021 17:17:41
x21)
Az intervencióval, szafarikkal csak óvatosan mert:
Személyes megtiszteltetésnek venném, ha valaki megpróbálna a nyomomra akadni, főleg ha valami Kisboros féle ultraretard próbálkozna meg a feladattal.
Amúgy az is érdekes, hogy a Geromi Kft. egyszerre foglalkozik ruhakereskedelemmel, programozással, és biotechnológiás kutatással IS. :DDDDDD
max5enutálnak
(
x47)
Sep 03, 2021 17:18:18
x47)
PRÓBÁLD MEG TE SZAR!!!
SZÉTKASZABLOKKKA!!!!
SZÉTKASZABLOKKKA!!!!
Ez maga a dübbenet!
40_éves_junior
(
x6)
Sep 03, 2021 17:18:21
x6)
svezóff haverotok rágalmai miatt jöttem vissza, aki folyamatosan telegórta a fórumot a hazugságaval, hogy drogdíler vagyok.
amikor majd feldobom az egész bandát, köszönjétek meg neki.
amikor majd feldobom az egész bandát, köszönjétek meg neki.
Erre emlékszel kisbuzi? Akkor is jól megrendszabályoztad a gonosz trollbácsikat.
nemecsek
Sep 03, 2021 17:21:52
Nagyon ritka az, ha valaki skizofrén és mellette nem épül le szellemileg.
Ha ez a Boros tényleg olyan szuperintelligens informatikus, mint mondják, akkor például írhatna egy saját operációs rendszert.
Ilyennel még tuti, hogy egy elmebeteg sem kísérletezett korábban.
Nem feltétlenül nem.
Ha ez a Boros tényleg olyan szuperintelligens informatikus, mint mondják, akkor például írhatna egy saját operációs rendszert.
Sep 03, 2021 17:21:52
-
Sep 03, 2021 17:23:54
Nagyon ritka az, ha valaki skizofrén és mellette nem épül le szellemileg.
Sep 03, 2021 17:23:54
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 03, 2021 17:24:29
x21)
A gyanúm beigazolódni látszik, kb 5 perc Google keresés után összefügést találtam a Geromi Kft. és egy "Százszorszép 100 Ft-os Bolt" nevű üzlettel, ami milyen érdekes, pont Tiszavasváriban van, a Kossuth utca 22 szám alatt.
Mondd csak, Kisboros, itt foglalkoztok biotechnológiai fejlesztésekkel, vagy az a bolt alatti titkos földalatti laboratóriumban történik?
xn--tiszavasvri-s7a.cylex.hu/ceg-info/geromi-kereskedelmi-kft--832303.html
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Mondd csak, Kisboros, itt foglalkoztok biotechnológiai fejlesztésekkel, vagy az a bolt alatti titkos földalatti laboratóriumban történik?
xn--tiszavasvri-s7a.cylex.hu/ceg-info/geromi-kereskedelmi-kft--832303.html
broni
(
x45)
Sep 03, 2021 17:25:43
x45)
sodi meg alkesz öregasszonyokat eszik.
trendbeli garázdaság
Sep 03, 2021 17:27:46
lvl 32 Summoner!
Látszik, hogy semmit nem tudsz rólam. Engem ebben a városban már mindenki "ismer". 20 éve találnak ki és terjesztenek rólam olyan hazugságokat a helyiek, amilyeneket ti álmotokban nem tudnátok kitalálni.
A kutyaakasztás és kutyasírleszarás semmi azokhoz képest..
Terelésdetektor!
A régiek közül sem dobtam fel senkit.
Ezt sem díjaztátok. Jó példa rá a szócikk, és a mocskolódó oldalakat...
Teljesen mindegy, mit gondolsz és mit csinálsz, te szar.
Látszik, hogy semmit nem tudsz rólam. Engem ebben a városban már mindenki "ismer". 20 éve találnak ki és terjesztenek rólam olyan hazugságokat a helyiek, amilyeneket ti álmotokban nem tudnátok kitalálni.
A kutyaakasztás és kutyasírleszarás semmi azokhoz képest..
Terelésdetektor!
A régiek közül sem dobtam fel senkit.
Ezt sem díjaztátok. Jó példa rá a szócikk, és a mocskolódó oldalakat...
Teljesen mindegy, mit gondolsz és mit csinálsz, te szar.
Ennyit arról, hogy Lackó életét a trollok tették tönkre. Saját bevallása szerint akkoriban 20 éve, tehát 12-13 éves kora óta sokkal durvább sztorik mennek róla Tiszafaszomban, mint itt a fórumon. Azért ahhoz kellett alakítani rendesen, hogy egy egész kisváros szörnyű dolgokat gondoljon róla.
Sep 03, 2021 17:27:46
nemecsek
Sep 03, 2021 17:29:14
Tudok róla, csak ironizál próbáltam.
Sep 03, 2021 17:29:14
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 03, 2021 17:31:21
x21)
Frissítés: Muhaha! Olvasom a fórumon az "oknyomozó újságírók" fejtegetését a lakcímemmel és oda bejelentett cégekkel kapcsolatban. Felhívnám a Soros-firkász retardáltak figyelmét, hogy az utcánkban egymás mellett 5 háznak is 23-as a száma: 23/a, 23/b, 23/c stb. Így fordulhatott elő az is, hogy évekkel ezelőtt, amikor az egyik elmebeteg azzal dicsekedett, hogy idejött és figyelte anyámat, valójában rossz házat "figyelt meg" és a szomszéd rendőr feleségét kukkolta. Elméleteiteket meg fejtegessétek inkább az Átlátszón, vagy a Trottyon vagy micsoda Gulyás műsorának a címe, mert kb azon a szinten konspiráltok.
Eléggé betalálhattam, ha már Soros firkásznak nevez a blogposztjában.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Eléggé betalálhattam, ha már Soros firkásznak nevez a blogposztjában.
153 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™