Nyilván, mivel én több pénzt ajánlok. Nem érted tán hogyan működik a licit?! Ha én ajánlok többet enyém a hús!
amiből 99%, hogy semmi nem lesz. egy alsó hangon (ami kb Mazda állapotú, az) 1,2 misi értékű Vivarót miért adna csak úgy nekik Becsületes Zoli 2?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jesszu! Zsodi gépjárműflottát vesz? Második kocsi?
Ingatkanügyek
Interpol Zoli ígért be egyet a cicának
Mifaaaaaaaaaaaan
Itt már csak egy lakókocsi vásárlása segítene, de azt sajnos nem engedheti meg magának az irodai asztal alatt csövező kobold
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
azért esetenként pár tízezer forint és több millió között óriási a különbség
hacsak nem egy milliárdos csaló akkor nem igazán értem.. illetve ha az akkor meg azért nem.. ilyen baromságok miatt nem fogja kockáztatni egy profi bűnöző az életét
Gèjza majd elad neki egy 15 éves hengerfejes bmw-t.
Ahhh, Gyagyas majd leszedi a hengerfejet, megnézi a tömítést, lehet csak az a baj?! Vagy a fehér fustre csak azt hiszi jópofa kiegészítő :D
Nem hát, majd bejátsza az anyagos stratégiát: lenne kocsi, de a korcs miatt eláll a szándékától.
SZVSZ kajak troll a Gabriella, behízelgő stílus, de valójában az ellenkezőjét akarja mondani.
A Gyagya is már kiszúrta a szándékait, sajnos eltúlozza a dolgokat, de játszik mindkét fronton.
Vagy tévednék? ennyire GYP-s nem lehet :D
A korcs csak szimplán lenéz mindenkit, aki nyal neki.
Beszél össze-vissza, rángatózik, dadog, makog, megint a száját harapdálja, sztrókos mimikát produkál. Tipikus ápolt... :)
Mind a huszoniksz percet nem érdemes, de random beletekerni hangnélkül: megfizethetetlen szórakozás.
Endre sose késő váltani, a te helyed a filmszakmában van, azon belül is a horrorfilmek készítése statisztaként.
Ha hörögnöd kell már most megy gyakorlás nélkül, csak beszélned kell, a fejedre alig kell valami maszk és bónuszként még ott van az egész tested és testtartásod.
Nagy karrier lenne, csak úgy fhosná.
Később jöhetnek a saját filmek HDMI gyilkos 1-2-3, Süsü a sörhányó, Götestrassze réme 1-2, Drónos fogsor rabló.
abból elég sok kütyüt tudott volna venni és legalább elviselhető minőségű lenne a streamje, na mindegy, ezért nézik harmadannyian a tibihez képest
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Brék Kuruc Endi,brék!
Arra sem emlékszik, hogy ma nemzeti ünnep van, azt mondta a lájfszban, hogy nem a legjobb időpontban jött, mert mindenki dolgozik vagy iskolában van. :))
de most mindenki homeofficeban van, vagy hogy tud ez az irodából lájvozni?
hehe
Nem tudom, lehet már kicsekkolt az a néhány kolléga, aki bejár, azért merte elindítani a lájvot. Arra mindenesetre nem emlékszik, hogy márc. 15. van, mert azt gondolta azért üres a csetfal, mert melózik a jónép. :)
Endre, legalább egy kokárdát kitűzhettél volna, már teljesen labanc lettél??
Látszik, hogy te is Sodi vagy, ahogy itt mindenki. :)
én csak egy tál leves vagyok, és főlök a levemben
(tésza nélkül)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Kérdezzük meg a szakértőt!
broni?
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Hazafi keresztény krónikásnak indult, magyarokat gyalázó tranyóbaszó pedofil trashvideós lett. Legközelebb majd jobban odafigyel erre is!
Hát azért hetyetyetyetye
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Fasza hazaffy, hogy a csüngőhasú kleptomán cigány fővajda faszát szopja a rossz ratyi. Hazajönni élvezni a kereszténydemokráciát már derogál a nemzet hősének.
Van egy olyan tippem, hogy az email a megírása, és kiposztolása után, de még elküldés előtt törlődött...beszari sodi a sodi
böri
Szerintem teljes köd a jogász-zseni fejében, azt gondolja, hogy a lakástól van távoltartva. Szomszédok legalább kipihenhetik az elmúlt időszakot. Bárha az én szomszédom lett volna, sósavval locsoltam volna le mind a három szutykot.
A guruló cicát igyis-úgyis kísérgette volna szerintem, hahó!
Mazdát holnap ügyfélkapun sűrűn ellenőrizgessétek + féregnyulvány feltárta, hogy tranyónak nincs minden rendben a jogsijával? Nehogy egy rutinellenőrzés során lebukjanak xD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
akkor te nem nézted a délutáni tisztázós lájvot. beszélt az ügyintéző nénivel, és ha a tranyóék lenyilatkozzák, hogy elhagyják a rencskabunkert, akkor feloldják a távoltartást a lakás fonatkozásában.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Látod te fogyatékos milyen jó tanácsokat kapsz folyamatosan. Aztán mindig csak azt halljuk fél év elteltével, hogy “ja a gonosz trolloknak volt megint igaza.”
Abból pénzből amit a kandúrra kibasztál az elmúlt 3 hónapban, már vehettél volna egy lepukkant Kádár kockát anyádtól nem túl távol.
Ott őrjönghetnétek egésznap a cicákkal, a kutyát sem érekelné, hogy veritek szét egymást.
Aztán amikor a kandúr potens férfitársaságra vágyik elmegy “ütyeket intézni”, nem kell anyádnak 600 km-t utazni, hogy összepakolja a putridat.
Amúgy nem gondolkodtál el azon, hogy szerinted mennyire fontos lehet a munkád a gányoldában, hogy Hétfőn homeoffice-t kérsz és kapsz másfél hét szabit? Vagy mennyire bízhat benned a főnökúr, hogy nem enged el homeoffice-ba?
Nagyon inog a léc a melócsában hidd el :)
Retteg a kis púpos homokos, hogy a kandúr nem megy vissza Linzbe :) Jó műsor lesz a héten úgy érzem … Tibi maxon fogja tolni a party retardot. A púpos meg folyamatosan Újszász-Pest között fog ingázni. Ha a cica live-ot indít a városból ő már egyből totyogni fog az állomás felé. :)
Jelképes 1000 euróèrt talán aláírja a sajtpapírt a lyuci.
"Hát akkor bazd meg sodi"
Öröm erre érkezni :D
Tényleg ki lett vonva a Mazda
jobbat mondok! bérelni fog nekik egy ideiglenes cicaólat, ahol persze neki is lesz fekhelye, és rá fog tapadni a tranyóékra, hogy felügyelje minden tevékenységüket. ha jól sejtem, csak 1-2 napot lesz púpszászon.
a retardshow ne állhat le, de az lesz a kritikus pillanat, amikor vissza kéne menniük, és ott lesz a tranyónál a vivaro, a hátuljában egy nagy szivaccsal, amin kényelmesen elférnek judgával.
Honnan tudjuk? Mutatott valami határozatot a live-ban vagy bemondásra kell elhinni megint az igazság egyik bajnokának?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Akkor majd költözik az IT Pápa Bécsbe, azt a várost szejeti a cica, oda biztos visszajön jelképes pár ezer euroért :)
böri
Igen-igen, össze-vissza hetyetyézik ez is. Ügyfélkapus trollsz holnap lekérhetné hogy áll a Mazda.
Elég gyenge odds-ai vannak ennek a Vivaro-nak.
Anno még 2-3 hónapja belehallgattam egy gammer live-ba, ott is ez a Bűnöző Zoli ment.
Már akkor is ígérgette a kocsit, de gyanítom, hogy ennek sincs semmije mint az összes többi figyelemkurva retardnak.
Szóval én sok pénzt nem tennék erre a lakóautós dologra, bár jó nézni, hogy a gnóm milyen féltékeny.
mondjuk azt nem tudom, miért akar nekik odaadni egy 2-3 milliós autót. valami sumák biztos van benne. vagy lopott, vagy valami komoly baja van, vagy ki fog derülni, hogy sajnos már eladták.
Szerintem csak szopatja a Tibit, valaki írta feljebb, hogy majd a Gyagyásra hivatkozva kifarsul a helyzetből. Gyanús, hogy ez lesz
piszony, jutka tegnap valami parkról beszélt, hogy ott szokott snecivel találkozni
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Tök mindegy mert elmennek azt átirják azt visszarakják. Ha győrig basztatja a rendőr lobogtatja az adásvételit is játsszák a hülyét.
Bárki lekérheti hogy forgalomban van-e.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Ez így van. Mondjuk a törzskönyv kelleni fog az átíráshoz :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Lehet dobos ceggel egyutt kapja meg. Par millio koztartozassal.
CicaTibimano ugyvezeto igazgato lesz!fosha'
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Opel szervize van Bűnöző Zoltánnak. Valószínűleg alkatrészárban tett szert a Vivaro-ra.
Költözne a púpos-tranyó só a festői Szicíliába? A helyi mob tuti örülne nekik!
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Tudok is egy jó helyet olaszban ahova mehetne.
en.m.wikipedia.org/wiki/Broni
Jaja, jó kis szopóroller felújítani egy olyan házat amibe a szerpentines hegyi úton kell felvinni a vizet és a környék összes becsületes Márkója várja a lehúzható balek külföldit, hogy gipszkarton mozaikot csináljon a düledező romból.
Saját példámat tudom, szintén osztrák ITban mozgóként, hogy tavalyi évemet MO-n töltöttem HOban, és kutyát nem érdekelte a cégnél. Nem kellett papirozni, nem kellett semmit igényelni/engedélyeztetni. (Hivatalosan csak 6 hónapnál tovább tartó külföldi munkavégzés fontos az adózás miatt -mivel akkor a célországban is kellene adózni...) Dehát Endre akkora tróger és ezt látják, hogy nem merik elengedni :D :D :D
Na bumm.
Ma is mondta hogy péntekig volt egy deadline és ma se lett vele kész még…
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
rólam nevezték el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mas EU-s orszagok kozt, de en is hasonlo cipben mozgok.
AFAIK 6 honap csak kikuldetesre ervenyes, ha az adott orszagban nincs a cegnek irodaja/telephelye/partnere, akkor a munkavegzes helye szerint adozol minden megkeresett jovedelem utan.
nyilvan jofejsegbol a legtobb ceg elnezi azoknak az alkalmazottaknak akikben MEGBIZIK, a tobbieknel viszont mereven ragaszkodik a jogszabalyokhoz ( ahogy Gyagyasnal is).
Gondolom a cegnek kurva jo lesz, ha holnap sem keszul el, utanna pedig 8 nap holidayre tavozik szenyor ganyolo munkatars, addig meg all a ticket.
Szerintem a nyomorult sima beosztottként, 9-5 szürkeegérként van állományban és tényleg alig merik még a gépet is rábízni annyira megbízhatatlanul teljesít.
Gyagyás, gondolom nem is álmodhatsz rugalmas munkarendtől, nemhogy kötetlenről :DDD
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Nem az első alkalom lenne mikor szabi/ táppénz stb alatt rúgják ki :)
nem baj az, aláír a tranyó bármit. az a lényeg, hogy sneci fizesse a kalandot.
Mekkora pali volt az ogre, hogy átvette a kirúgási papírt így hivatalossá vált a dolog majd azzal a lendülettel az albiból is kitette a szűrét.
Hiányzik az öreg.
Most Jutka fogja átvenni
Mifaaaaaaaaaaaan
Csak el ne hízzon a prof!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
professzor, ne essen ki a szerepéből, túl jó helyen vannak a vesszők
hehe
kevesett ittam.
Szerző:
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 15, 2022 14:42:55
Válasz
(9)
x11)
Válasz
(9)
Próbálja elsodikázni kívülről, de belül pánikba van esve, hogy Mercica nem megy vissza hozzá. Öröm volt hallgatni ezt a magához képest is szörnyű nyökögést-makogást, a guruló lakás előtt. :))
Endre
Mar 15, 2022 14:43:29
Tehát, csak hogy tisztázzuk: ha egy Trabant kaliberű autót kaptak volna felajánlásként cicáék, akkor azt szabadott volna megfúrnod, te patkány? megint csak hetyetyézel te mocskos zsidó
Nyilván, mivel én több pénzt ajánlok. Nem érted tán hogyan működik a licit?! Ha én ajánlok többet enyém a hús!
Mar 15, 2022 14:43:29
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Mar 15, 2022 14:43:47
x4)
Március 15.-én dolgozik a Nemzet Krónikása? Gyalázat.
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
Ásó27
(
x68)
Mar 15, 2022 14:44:11
x68)
Szurkolok, hogy megkapja a vivarot, így semmilyen függőség nem lenne, hiszen a sodi milliomos létére egy szaros 20 éves mazdánál nem tudna jobbat venni.
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
Mar 15, 2022 14:45:22
x30)
Próbálja elsodikázni kívülről, de belül pánikba van esve, hogy Mercica nem megy vissza hozzá. Öröm volt hallgatni ezt a magához képest is szörnyű nyökögést-makogást, a guruló lakás előtt. :))
amiből 99%, hogy semmi nem lesz. egy alsó hangon (ami kb Mazda állapotú, az) 1,2 misi értékű Vivarót miért adna csak úgy nekik Becsületes Zoli 2?
mikbe van mindenki
Mar 15, 2022 14:46:19
mégis miért adna egy nemzetközi csaló bűnöző egy több millió forint értékű dolgot egy hajléktalan csöves tranyónak?!
mert néző és tetszik neki a műsor? hagyjuk már
mert néző és tetszik neki a műsor? hagyjuk már
Mar 15, 2022 14:46:19
seymour schwartz
(
x6)
Mar 15, 2022 14:46:38
x6)
Szurkolok, hogy megkapja a vivarot,
Norina
(
x2)
Mar 15, 2022 14:47:07
x2)
Zoli foglalt nekik szállást sokszor, mikor utcán voltak. Rendszeresen pénzt küld Mercinek..
Ásó27
(
x68)
Mar 15, 2022 14:49:00
x68)
Interpol Zoli ígért be egyet a cicának
Nemfatyle
(
x7)
Mar 15, 2022 14:49:59
x7)
Szurkolok, hogy megkapja a vivarot, így semmilyen függőség nem lenne, hiszen a sodi milliomos létére egy szaros 20 éves mazdánál nem tudna jobbat venni.
Itt már csak egy lakókocsi vásárlása segítene, de azt sajnos nem engedheti meg magának az irodai asztal alatt csövező kobold
hát azért hetyetye
Mar 15, 2022 14:52:31
Zoli foglalt nekik szállást sokszor, mikor utcán voltak. Rendszeresen pénzt küld Mercinek..
azért esetenként pár tízezer forint és több millió között óriási a különbség
hacsak nem egy milliárdos csaló akkor nem igazán értem.. illetve ha az akkor meg azért nem.. ilyen baromságok miatt nem fogja kockáztatni egy profi bűnöző az életét
Mar 15, 2022 14:52:31
Klohek
(
x12)
Mar 15, 2022 14:52:43
x12)
Gyagyás számolod már az órákat?? Depi Dezsó és Magány Milán már úton vannak, a recskabarlangba!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 15, 2022 14:52:53
x19)
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Mar 15, 2022 14:54:54
x13)
Gyagya, milliós Vivarokkal meg egyéb csodajárgányokkal versengsz egy lefingott kétszázezer forintos Mazdával? Nem csoda, hogy Merci megvet és gyűlöl, hiszen nem látod el megfelelően a legfőbb férfiúi kötelességedet: az erőforrások megteremtését. Egy ilyen gyönyörű cicának minimum járna valami fiatalos és modern verda, mint amilyen Ő maga is:
www.leaseplan.com/de-at/leasing-fuer-unternehmen/unsere-angebote/22167/bmw-series-1/
Egy magadfajta sikeres IT szakembernek ez meg sem kottyan, a fizetésed szaros 15-20% havonta és cserébe a Merci úgy kiszopja a pitont, hogy behorpad a vekni. Én a helyedben ma aláírnám a szerződést, had egye a fene a csóró trollokat, hiszen ilyen még a Viktorsznak sincs!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
www.leaseplan.com/de-at/leasing-fuer-unternehmen/unsere-angebote/22167/bmw-series-1/
Egy magadfajta sikeres IT szakembernek ez meg sem kottyan, a fizetésed szaros 15-20% havonta és cserébe a Merci úgy kiszopja a pitont, hogy behorpad a vekni. Én a helyedben ma aláírnám a szerződést, had egye a fene a csóró trollokat, hiszen ilyen még a Viktorsznak sincs!
Ásó27
(
x68)
Mar 15, 2022 14:55:45
x68)
Zoli vs Géza mikor?
Mifaaaaaaaaaaaan
Norina
(
x2)
Mar 15, 2022 14:55:55
x2)
Ahhh, Gyagyas majd leszedi a hengerfejet, megnézi a tömítést, lehet csak az a baj?! Vagy a fehér fustre csak azt hiszi jópofa kiegészítő :D
ascites
(
x57)
Mar 15, 2022 14:57:39
x57)
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a forgatókönyv a fizu után, illetve arra is, hogy az új becsületes zoltán mennyire tartja a szavát, bár, ha tippelni kéne, akkor nem lesz itt Vivaro, azért annyira ez se lehet hülye ember, hogy adjon ennek a két baromnak egy autót
Nem hát, majd bejátsza az anyagos stratégiát: lenne kocsi, de a korcs miatt eláll a szándékától.
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 15, 2022 14:58:03
x11)
Gabriella Molnar
Én az Endrénél kedvesebb,önzetlenebb befogadóbb embert nem nagyonj ismerek! Egy csoda!
Hany (es milyen?) embert ismerhet Gabriella?
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Én az Endrénél kedvesebb,önzetlenebb befogadóbb embert nem nagyonj ismerek! Egy csoda!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 15, 2022 14:58:34
x38)
Majd lesz utazgatós lájf a Vivaroval, és a bevétel 15%-a megy feketén Zoli2 zsebébe. ASODI pedig leszart, lehugyozott és kitiltott róka marad.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 15, 2022 15:04:03
x6)
Gabriella Molnar
SZVSZ kajak troll a Gabriella, behízelgő stílus, de valójában az ellenkezőjét akarja mondani.
A Gyagya is már kiszúrta a szándékait, sajnos eltúlozza a dolgokat, de játszik mindkét fronton.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 15, 2022 15:08:58
x11)
Visszanéztem ezt a lájfot, ez a Púpos teljesen megtébolyult. Eleve úgy néz ki ebben a csíkos ingben, mintha már most a zártosztályról jelentkezett volna be, csak elsodikázta a déli gyógyszerbevételt, ezért nincs leszedálva.
Beszél össze-vissza, rángatózik, dadog, makog, megint a száját harapdálja, sztrókos mimikát produkál. Tipikus ápolt... :)
fogcsonkos angolna
(
x3)
Mar 15, 2022 15:11:31
x3)
Sodika! A tanszék felajánl neked egy Fiat Ducatot csak előbb be kéne menni a hátuljába megnézni hogy minden rendben van-e vele!
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
ascites
(
x57)
Mar 15, 2022 15:12:34
x57)
A korcs csak szimplán lenéz mindenkit, aki nyal neki.
echelon mérnök
Mar 15, 2022 15:16:06
Mind a huszoniksz percet nem érdemes, de random beletekerni hangnélkül: megfizethetetlen szórakozás.
Endre sose késő váltani, a te helyed a filmszakmában van, azon belül is a horrorfilmek készítése statisztaként.
Ha hörögnöd kell már most megy gyakorlás nélkül, csak beszélned kell, a fejedre alig kell valami maszk és bónuszként még ott van az egész tested és testtartásod.
Nagy karrier lenne, csak úgy fhosná.
Később jöhetnek a saját filmek HDMI gyilkos 1-2-3, Süsü a sörhányó, Götestrassze réme 1-2, Drónos fogsor rabló.
Mar 15, 2022 15:16:06
Karib
(
x10)
Mar 15, 2022 15:16:22
x10)
Egyértelműen troll a Gabriella profil, kettő napja regisztrálták.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
púpospúp
(
x2)
Mar 15, 2022 15:16:39
x2)
Havi 1 milliót költött a szokásos kiadásain felül az utóbbi hónapokban. Tehát ez 3,5 millió forint (9500), ami hitelkártyáról és a nála lévő kp-n (2400) ment. És volt még a yt bevétel, számoljunk 1000 eurót.
3500 minuszban volt január elején, tehát most 9000-9500 körül járhat.
3500 minuszban volt január elején, tehát most 9000-9500 körül járhat.
abból elég sok kütyüt tudott volna venni és legalább elviselhető minőségű lenne a streamje, na mindegy, ezért nézik harmadannyian a tibihez képest
A régnemlátott buzidémon
Mar 15, 2022 15:16:53
Brék Kuruc Endi,brék!
Mar 15, 2022 15:16:53
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 15, 2022 15:25:40
x11)
Arra sem emlékszik, hogy ma nemzeti ünnep van, azt mondta a lájfszban, hogy nem a legjobb időpontban jött, mert mindenki dolgozik vagy iskolában van. :))
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 15, 2022 15:29:17
x7)
bolyhoskaja
(
x1)
Mar 15, 2022 15:32:36
x1)
Én még mindig nem térek magamhoz, hogy ez a geciputtony a nyirkos, nyálkás bőrével, meztelenül fetrengett a céges kanapén és ezt mosolyogva közvetítette, lehúzva magáról a törülközőt sejtelmesen. Belem jön ki komolyan. De a kollegák is megérdemlik, ha ráülnek a megfertőzött kanapéra, ha ezt a nyomorékot eddig is megtűrték maguk között.
halászlé
(
x24)
Mar 15, 2022 15:33:55
x24)
jááj megfogadtam, nem írok, mer' le lettem Sodikázva, DE Endre! milyen családi életről beszélsz? hát ki lesz neked Jutka ebben a családban? anyósod? XD
(P.S.: reggel a Vivaro még a családi vagyon része volt..pedig milyen praktikus is lett volna, belefér egy raklap sör...)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
(P.S.: reggel a Vivaro még a családi vagyon része volt..pedig milyen praktikus is lett volna, belefér egy raklap sör...)
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 15, 2022 15:36:07
x11)
Nem tudom, lehet már kicsekkolt az a néhány kolléga, aki bejár, azért merte elindítani a lájvot. Arra mindenesetre nem emlékszik, hogy márc. 15. van, mert azt gondolta azért üres a csetfal, mert melózik a jónép. :)
Endre, legalább egy kokárdát kitűzhettél volna, már teljesen labanc lettél??
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 15, 2022 15:38:12
x11)
jááj megfogadtam, nem írok, mer' le lettem Sodikázva, DE Endre! milyen családi életről beszélsz? hát ki lesz neked Jutka ebben a családban? anyósod? XD
halászlé
(
x24)
Mar 15, 2022 15:40:02
x24)
én csak egy tál leves vagyok, és főlök a levemben
(tésza nélkül)
Zsénó
(
x22)
Mar 15, 2022 15:42:13
x22)
Te ez nem valami rosszlányokon lévő prosti?
Kérdezzük meg a szakértőt!
broni?
vladrl
(
x8)
Mar 15, 2022 15:49:22
x8)
kérlek most maradjatok csöndben, endre szeretne figyelni orbán viktor beszédére. mer ő hazaffy.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Vadászbika
Mar 15, 2022 15:52:50
kérlek most maradjatok csöndben, endre szeretne figyelni orbán viktor beszédére. mer ő hazaffy.
Hazafi keresztény krónikásnak indult, magyarokat gyalázó tranyóbaszó pedofil trashvideós lett. Legközelebb majd jobban odafigyel erre is!
Mar 15, 2022 15:52:50
xray
(
x21)
Mar 15, 2022 15:54:40
x21)
Mar 15, 2022 15:54:40
ő úgy hazaffy mint heteró férfi. Mar 15, 2022 15:54:40
Ondófoltos linzi lakás
Mar 15, 2022 15:55:17
Fasza hazaffy, hogy a csüngőhasú kleptomán cigány fővajda faszát szopja a rossz ratyi. Hazajönni élvezni a kereszténydemokráciát már derogál a nemzet hősének.
Mar 15, 2022 15:55:17
Hahó
(
x135)
Mar 15, 2022 15:55:18
x135)
na most akkor ha jól értem, az a helyzet, hogy sneci kikérte magának a szabit, miközben a tranyóék holnapi távozása miatt visszamehetne a lakásba, de ennek ellenére elutazik velük?
de azért az agresszió kezelési tanfolyamra be kell járnia, ugye?
Hahó
(
x135)
Mar 15, 2022 15:57:17
x135)
és akkor a bűnöző zoli ellen beadott feljelentéssel mi lesz?
Örülhettek
(
x1)
Mar 15, 2022 15:59:01
x1)
és akkor a bűnöző zoli ellen beadott feljelentéssel mi lesz?
Van egy olyan tippem, hogy az email a megírása, és kiposztolása után, de még elküldés előtt törlődött...beszari sodi a sodi
bolyhoskaja
(
x1)
Mar 15, 2022 15:59:28
x1)
na most akkor ha jól értem, az a helyzet, hogy sneci kikérte magának a szabit, miközben a tranyóék holnapi távozása miatt visszamehetne a lakásba, de ennek ellenére elutazik velük?
Szerintem teljes köd a jogász-zseni fejében, azt gondolja, hogy a lakástól van távoltartva. Szomszédok legalább kipihenhetik az elmúlt időszakot. Bárha az én szomszédom lett volna, sósavval locsoltam volna le mind a három szutykot.
trolléga
(
x30)
Mar 15, 2022 16:02:17
x30)
A guruló cicát igyis-úgyis kísérgette volna szerintem, hahó!
Mazdát holnap ügyfélkapun sűrűn ellenőrizgessétek + féregnyulvány feltárta, hogy tranyónak nincs minden rendben a jogsijával? Nehogy egy rutinellenőrzés során lebukjanak xD
Hahó
(
x135)
Mar 15, 2022 16:02:21
x135)
akkor te nem nézted a délutáni tisztázós lájvot. beszélt az ügyintéző nénivel, és ha a tranyóék lenyilatkozzák, hogy elhagyják a rencskabunkert, akkor feloldják a távoltartást a lakás fonatkozásában.
D_Dezső
(
x29)
Mar 15, 2022 16:02:55
x29)
Figyelj Zsodi. Nem igaz, hogy nem tudod megcsinálni. Kikönyörgöd a főnökúrtól a hómofiszt, visszajössz Gémeskútföldre. Pesten vagy bérelsz, de vehetsz is egy lakást. Tudod, hitelre. Azt aztán úgy lakod le ahogy akarod és még jobban is jössz ki. Ja, és oda annyi hajleszt meg tranyót viszel fel amennyit csak szeretnél, itt Orbánisztánban van belőlük bőven. Viszont ami a legfontosabb: végre nem rombolnád a magyarok megítélését a nagyvilágban. Mindenki jól járna. Na, mit szólsz hozzá?
Látod te fogyatékos milyen jó tanácsokat kapsz folyamatosan. Aztán mindig csak azt halljuk fél év elteltével, hogy “ja a gonosz trolloknak volt megint igaza.”
Abból pénzből amit a kandúrra kibasztál az elmúlt 3 hónapban, már vehettél volna egy lepukkant Kádár kockát anyádtól nem túl távol.
Ott őrjönghetnétek egésznap a cicákkal, a kutyát sem érekelné, hogy veritek szét egymást.
Aztán amikor a kandúr potens férfitársaságra vágyik elmegy “ütyeket intézni”, nem kell anyádnak 600 km-t utazni, hogy összepakolja a putridat.
Amúgy nem gondolkodtál el azon, hogy szerinted mennyire fontos lehet a munkád a gányoldában, hogy Hétfőn homeoffice-t kérsz és kapsz másfél hét szabit? Vagy mennyire bízhat benned a főnökúr, hogy nem enged el homeoffice-ba?
Nagyon inog a léc a melócsában hidd el :)
D_Dezső
(
x29)
Mar 15, 2022 16:08:12
x29)
Retteg a kis púpos homokos, hogy a kandúr nem megy vissza Linzbe :) Jó műsor lesz a héten úgy érzem … Tibi maxon fogja tolni a party retardot. A púpos meg folyamatosan Újszász-Pest között fog ingázni. Ha a cica live-ot indít a városból ő már egyből totyogni fog az állomás felé. :)
trolléga
(
x30)
Mar 15, 2022 16:09:27
x30)
Gányoló szardarab asodi, piszony. Idei évben már legalább a 2. munkahellyel. De legalább ez is olvasod te szhar. Keresd csak a faszpinát, remek hatással van rád. Na Blaha évadzáró bevonzás, csá.
Ásó27
(
x68)
Mar 15, 2022 16:10:57
x68)
Zsírfej live: www.youtube.com/watch?v=G8JPzftl6Wg
Mifaaaaaaaaaaaan
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 15, 2022 16:11:09
x19)
Jelképes 1000 euróèrt talán aláírja a sajtpapírt a lyuci.
trolléga
(
x30)
Mar 15, 2022 16:13:52
x30)
Zsírfej live: youtube.com/watch?v=G8JPzftl6Wg
Hahó
(
x135)
Mar 15, 2022 16:14:58
x135)
jobbat mondok! bérelni fog nekik egy ideiglenes cicaólat, ahol persze neki is lesz fekhelye, és rá fog tapadni a tranyóékra, hogy felügyelje minden tevékenységüket. ha jól sejtem, csak 1-2 napot lesz púpszászon.
a retardshow ne állhat le, de az lesz a kritikus pillanat, amikor vissza kéne menniük, és ott lesz a tranyónál a vivaro, a hátuljában egy nagy szivaccsal, amin kényelmesen elférnek judgával.
Hahó
(
x135)
Mar 15, 2022 16:17:12
x135)
üllői út 30-as tábla 67-tel, 80 ezres csekk gézának. szép volt tranyó!:)))
trolléga
(
x30)
Mar 15, 2022 16:17:13
x30)
Vagy? Utána üti magát a következő mondatával, át tudják íratni csak nem 3 nap alatt.
Azt mondja ő is el fogja felejteni leadni az adás-vételit. Lesznek még itt búcsúküldések. De asszem harmadjára is feleslegesen fizette ki recskás az átírást :D
Azt mondja ő is el fogja felejteni leadni az adás-vételit. Lesznek még itt búcsúküldések. De asszem harmadjára is feleslegesen fizette ki recskás az átírást :D
Recskás Endi
Mar 15, 2022 16:18:04
Orbán Viktor meg fogja állítani a genderpropagandát. Most mondta a Parlament előtt. Mit szólsz ehhez, transzveszcicabaszó?
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Mar 15, 2022 16:18:04
bolgár jeti
(
x30)
Mar 15, 2022 16:18:50
x30)
Honnan tudjuk? Mutatott valami határozatot a live-ban vagy bemondásra kell elhinni megint az igazság egyik bajnokának?
Örülhettek
(
x1)
Mar 15, 2022 16:19:48
x1)
Retteg a kis púpos homokos, hogy a kandúr nem megy vissza Linzbe :)
Akkor majd költözik az IT Pápa Bécsbe, azt a várost szejeti a cica, oda biztos visszajön jelképes pár ezer euroért :)
trolléga
(
x30)
Mar 15, 2022 16:19:54
x30)
Igen-igen, össze-vissza hetyetyézik ez is. Ügyfélkapus trollsz holnap lekérhetné hogy áll a Mazda.
D_Dezső
(
x29)
Mar 15, 2022 16:20:47
x29)
Anno még 2-3 hónapja belehallgattam egy gammer live-ba, ott is ez a Bűnöző Zoli ment.
Már akkor is ígérgette a kocsit, de gyanítom, hogy ennek sincs semmije mint az összes többi figyelemkurva retardnak.
Szóval én sok pénzt nem tennék erre a lakóautós dologra, bár jó nézni, hogy a gnóm milyen féltékeny.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 15, 2022 16:22:15
x10)
Sneci! Örömmel tölt el ami veled történt az elmúlt napokban!!! Remélem, neked is tetszett a krém! Várom, a folytatást! mivel tudod ezt a helyzetet, fokozni mèg?
Álmodjatok Rémeket!
Hahó
(
x135)
Mar 15, 2022 16:28:06
x135)
mondjuk azt nem tudom, miért akar nekik odaadni egy 2-3 milliós autót. valami sumák biztos van benne. vagy lopott, vagy valami komoly baja van, vagy ki fog derülni, hogy sajnos már eladták.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Mar 15, 2022 16:29:09
x7)
Sodinak lefordítom, mint mondott az izmos rendőrbácsi:
trashvod.com/w/6NnzQuqmz4BFUbWBqBexeh?start=1h39m56s
Hörten Sie mal zu! = Figyeljen ide!
Es ist Jetzt so, Sie dürfen die Wohnung 2 Wochen lang nicht betreten. = Most úgy van, hogy 2 hétig nem léphet be a lakásba.
Sie bekommen ein Betretungs- und Annäherungsverbot gegen diese Frau, OK? = Belépés, és megközelítés tilalmat kap ezzel a nővel szemben, oké?
Sodi: Nem értem, hetyetye!
Sie möchte das zu Anzeige bringen dass Sie geschlagen ist von Ihnen = A hölgy fel akarja jelenteni, hogy őn megütötte...
Tehát a vacsora átvétele is sérti a távoltartásit, bármilyen messze is van az odutól, sőt az is, ha stalker módjára utánuk megy Magyarországra.
|__o__|
Es ist Jetzt so, Sie dürfen die Wohnung 2 Wochen lang nicht betreten. = Most úgy van, hogy 2 hétig nem léphet be a lakásba.
Sie bekommen ein Betretungs- und Annäherungsverbot gegen diese Frau, OK? = Belépés, és megközelítés tilalmat kap ezzel a nővel szemben, oké?
Sie möchte das zu Anzeige bringen dass Sie geschlagen ist von Ihnen = A hölgy fel akarja jelenteni, hogy őn megütötte...
Tehát a vacsora átvétele is sérti a távoltartásit, bármilyen messze is van az odutól, sőt az is, ha stalker módjára utánuk megy Magyarországra.
D_Dezső
(
x29)
Mar 15, 2022 16:32:35
x29)
Szerintem csak szopatja a Tibit, valaki írta feljebb, hogy majd a Gyagyásra hivatkozva kifarsul a helyzetből. Gyanús, hogy ez lesz
púpospúp
(
x2)
Mar 15, 2022 16:34:11
x2)
Sodinak lefordítom, mint mondott az izmos rendőrbácsi:
piszony, jutka tegnap valami parkról beszélt, hogy ott szokott snecivel találkozni
trolléga
(
x30)
Mar 15, 2022 16:35:02
x30)
Fullfingnak felment a tarifája: már 500 euróért sem békítené snecit transzformersszel
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 15, 2022 16:35:23
x6)
Tök mindegy mert elmennek azt átirják azt visszarakják. Ha győrig basztatja a rendőr lobogtatja az adásvételit is játsszák a hülyét.
trolléga
(
x30)
Mar 15, 2022 16:43:20
x30)
ebből piszony holnap ígyis úgyis vonatozás lesz, gyagya. megismétlitek a wc előtt térdelve könyörgős jelentet? többen kérdezik.
D_Dezső
(
x29)
Mar 15, 2022 16:47:21
x29)
Figyelj már Gyagyás! Most hallgatom vissza az előző live-ot.
Értsd már meg te fogyatékos, te csak egy NPC vagy a Merci-Judka show-ban. Hiába hisztizel a te évadod lassan véget ér. Nem lesztek triumvirátus, nem lesz hármasban fajtalankodás. Te csak egy megtűrt balek vagy mellettük.
A cicák elmennek Linzből és téged kiírnak a sorozatból. Loopolhatod majd egyedül a kisszobából, hogy “ety kis hálát vájtam folna szemét khecik”.
Elmennek a Merci néző felszopó nagyik meg a segédmunkás trashlegyek. De ne aggódj Gyagyás mi itt leszünk ;) Várunk majd mindig haza …
Minden olyan lesz mint régen, depresszió és téboly. Juhúú
Értsd már meg te fogyatékos, te csak egy NPC vagy a Merci-Judka show-ban. Hiába hisztizel a te évadod lassan véget ér. Nem lesztek triumvirátus, nem lesz hármasban fajtalankodás. Te csak egy megtűrt balek vagy mellettük.
A cicák elmennek Linzből és téged kiírnak a sorozatból. Loopolhatod majd egyedül a kisszobából, hogy “ety kis hálát vájtam folna szemét khecik”.
Elmennek a Merci néző felszopó nagyik meg a segédmunkás trashlegyek. De ne aggódj Gyagyás mi itt leszünk ;) Várunk majd mindig haza …
Minden olyan lesz mint régen, depresszió és téboly. Juhúú
bolgár jeti
(
x30)
Mar 15, 2022 16:47:55
x30)
Ez így van. Mondjuk a törzskönyv kelleni fog az átíráshoz :)
Ásó27
(
x68)
Mar 15, 2022 16:55:24
x68)
Endre, kenyeret sem tudsz venni a boltban, honnan vetted a bátorságot, hogy egy autót próbálj????
Mifaaaaaaaaaaaan
pupszi
(
x1)
Mar 15, 2022 17:00:22
x1)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 15, 2022 17:00:37
x37)
Tibor! Most van itt a pillanat, hogy vigyázzba álljál, mint Sodi seggében a szar, és kitartsál! Nehogy elutazzatok, te szerencsétlen! Endre még 9 napig nem teheti be a lábát a lakásba, csak a tiétek! Aztán ha lejár a 9 nap, utazzatok el a Vivaroért. Az egy mikrobusz, abban az egész csövesbútort magatokkal tudjátok hurcolni, a hátuljában alhattok is autóspihenőkben. Többet nem kéne Sodinak csicskulnotok, meg nagyjából senki másnak sem szállásért! Ne legyél balfasz, te borderline-os kretén! Ez egy vissza nem térő ajánlat! Ne hagyd, hogy Lyudka vagy Endre bármire rábeszéljen vagy bármiről lebeszéljen most!
rBali
(
x24)
Mar 15, 2022 17:01:24
x24)
Nézd Endre, ilyen nem lesz az életed soha, mint ennek a keményen dolgozó youtuber fiatalembernek aki remote-ban developerkedik:
www.youtube.com/watch?v=GHb9pF9W2Ww
Szerintem rajtad kívül minden IT-s és a legtöbb irodai munkázó fórumozó élhetne így mert meg tudnák oldani a remote workinget.
Neked meg szabadságot kell kivenned, hogy haza tudj utazni :DDDD
www.youtube.com/watch?v=GHb9pF9W2Ww
Szerintem rajtad kívül minden IT-s és a legtöbb irodai munkázó fórumozó élhetne így mert meg tudnák oldani a remote workinget.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 15, 2022 17:01:54
x37)
Opel szervize van Bűnöző Zoltánnak. Valószínűleg alkatrészárban tett szert a Vivaro-ra.
Hahó
(
x135)
Mar 15, 2022 17:05:57
x135)
vannak még ilyen akciók olaszországban, hogy 1 euróért lehet felújítandó ingatlanokat venni kihalt falvakban? ezzel kéne teletömni a tranyó fejét.
broni
(
x45)
Mar 15, 2022 17:08:28
x45)
youtu.be/-pIs6TmCSkw
hehe, hoghy örülnek az ukránok, mikor a németek verik a muzsikot))))))))))))))))
hehe, hoghy örülnek az ukránok, mikor a németek verik a muzsikot))))))))))))))))
Faszaság van
(
x2)
Mar 15, 2022 17:08:34
x2)
vannak még ilyen akciók olaszországban, hogy 1 euróért lehet felújítandó ingatlanokat venni kihalt falvakban? ezzel kéne teletömni a tranyó fejét.
Költözne a púpos-tranyó só a festői Szicíliába? A helyi mob tuti örülne nekik!
xray
(
x21)
Mar 15, 2022 17:08:40
x21)
Mar 15, 2022 17:08:40
csak a felújítás és karbantartás kötelezettség van. :) Mar 15, 2022 17:08:40
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 15, 2022 17:10:57
x19)
D_Dezső
(
x29)
Mar 15, 2022 17:12:38
x29)
csak a felújítás és karbantartás kötelezettség van. :)
Jaja, jó kis szopóroller felújítani egy olyan házat amibe a szerpentines hegyi úton kell felvinni a vizet és a környék összes becsületes Márkója várja a lehúzható balek külföldit, hogy gipszkarton mozaikot csináljon a düledező romból.
MegintKezded
(
x6)
Mar 15, 2022 17:13:15
x6)
Nézd Endre, ilyen nem lesz az életed soha, mint ennek a keményen dolgozó youtuber fiatalembernek aki remote-ban developerkedik:
youtube.com/watch?v=GHb9pF9W2Ww
youtube.com/watch?v=GHb9pF9W2Ww
Saját példámat tudom, szintén osztrák ITban mozgóként, hogy tavalyi évemet MO-n töltöttem HOban, és kutyát nem érdekelte a cégnél. Nem kellett papirozni, nem kellett semmit igényelni/engedélyeztetni. (Hivatalosan csak 6 hónapnál tovább tartó külföldi munkavégzés fontos az adózás miatt -mivel akkor a célországban is kellene adózni...) Dehát Endre akkora tróger és ezt látják, hogy nem merik elengedni :D :D :D
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 15, 2022 17:15:05
x6)
broni
(
x45)
Mar 15, 2022 17:17:03
x45)
rólam nevezték el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pupszi
(
x1)
Mar 15, 2022 17:17:58
x1)
(Hivatalosan csak 6 hónapnál tovább tartó külföldi munkavégzés fontos az adózás miatt -mivel akkor a célországban is kellene adózni...) Dehát Endre akkora tróger és ezt látják, hogy nem merik elengedni :D :D :D
Mas EU-s orszagok kozt, de en is hasonlo cipben mozgok.
AFAIK 6 honap csak kikuldetesre ervenyes, ha az adott orszagban nincs a cegnek irodaja/telephelye/partnere, akkor a munkavegzes helye szerint adozol minden megkeresett jovedelem utan.
nyilvan jofejsegbol a legtobb ceg elnezi azoknak az alkalmazottaknak akikben MEGBIZIK, a tobbieknel viszont mereven ragaszkodik a jogszabalyokhoz ( ahogy Gyagyasnal is).
pupszi
(
x1)
Mar 15, 2022 17:19:27
x1)
Gondolom a cegnek kurva jo lesz, ha holnap sem keszul el, utanna pedig 8 nap holidayre tavozik szenyor ganyolo munkatars, addig meg all a ticket.
rBali
(
x24)
Mar 15, 2022 17:19:48
x24)
Szerintem a nyomorult sima beosztottként, 9-5 szürkeegérként van állományban és tényleg alig merik még a gépet is rábízni annyira megbízhatatlanul teljesít.
Gyagyás, gondolom nem is álmodhatsz rugalmas munkarendtől, nemhogy kötetlenről :DDD
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 15, 2022 17:20:50
x19)
Nem az első alkalom lenne mikor szabi/ táppénz stb alatt rúgják ki :)
Hahó
(
x135)
x135)
csak a felújítás és karbantartás kötelezettség van. :)
nem baj az, aláír a tranyó bármit. az a lényeg, hogy sneci fizesse a kalandot.
rBali
(
x24)
Mar 15, 2022 17:21:56
x24)
Nekem ennek a 8 napos hazamenekülésnek megint kirúgás szaga van, mint mikor bújkált a főnökei elől meg szabályosan csatornapatkányként iszkolt el az ogrétól :D
Ásó27
(
x68)
Mar 15, 2022 17:22:06
x68)
Mondjuk ez az 1 eurós olasz kaland kurva nagy ötlet, úgyis unjuk már a betondzsungeles évadokat. Endre, cselekedj!
Mifaaaaaaaaaaaan
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 15, 2022 17:24:10
x19)
Nekem ennek a 8 napos hazamenekülésnek megint kirúgás szaga van, mint mikor bújkált a főnökei elől meg szabályosan csatornapatkányként iszkolt el az ogrétól :D
Mekkora pali volt az ogre, hogy átvette a kirúgási papírt így hivatalossá vált a dolog majd azzal a lendülettel az albiból is kitette a szűrét.
Hiányzik az öreg.
Hahó
(
x135)
Mar 15, 2022 17:25:20
x135)
Sodi Pszichiátere
Mar 15, 2022 17:25:26
Tegnapi lájfszban Tibicica csetfalára írkált Sodrony...
Kijelentette, hogy mennie kell dühkitörés kezelési tréningre.
Ha nem megy, 5K eurós bünti, mondjuk pont elfér a többi tartozása mellett.
Mert azt erősen kétlem, hogy elmenne rá. :D
* ásít *
Olcsóbb vagyok, mint egy faszpinás hétvége.
Kijelentette, hogy mennie kell dühkitörés kezelési tréningre.
Ha nem megy, 5K eurós bünti, mondjuk pont elfér a többi tartozása mellett.
Mert azt erősen kétlem, hogy elmenne rá. :D
* ásít *
Mar 15, 2022 17:25:26
Ásó27
(
x68)
Mar 15, 2022 17:25:37
x68)
Hiányzik az öreg.
Hiányzik az öreg.
Most Jutka fogja átvenni
broni
(
x45)
Mar 15, 2022 17:30:48
x45)
én broniba költözöm, építettek egy nagy, női nyilvánis wc-t, 30 éves korig használható, alul meg egy rejtekszobát.
rBali
(
x24)
Mar 15, 2022 17:31:43
x24)
én broniba költözöm, építettek egy nagy, női nyilvánis wc-t, 30 éves korig használható, alul meg egy rejtekszobát.
Csak el ne hízzon a prof!
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 15, 2022 17:31:59
x7)
youtu.be/-pIs6TmCSkw
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 15, 2022 17:37:33
x38)
Vannak ám olyan IT cégek is, akik érzékeny adatokkal foglalkoznak, és az IG szerződések limitálják a "bárhonnan hómofiszozhatok" dolgot. Csak az adott országon belülről férhetsz hozzá az éles környezethez. Gondolom ez a háttérszínező korcsot nem érinti, de azért tessék szépen figyelembe venni ezt is.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 15, 2022 17:39:59
x38)
Ja, el is felejtettem nagyon szépen megköszönni szépen a segítséget, kibaszott jó ám ez az új TV. Aki mostanában akar TV-t venni, ne sajnálja a pénzt az OLED-re! Ég és föld a különbség!
Te meg, büdös korcs, kezdjél el azonnal 4K-ban streamelni, nem elég, hogy ronda vagy, de most már pixeles is! xDDD
Te meg, büdös korcs, kezdjél el azonnal 4K-ban streamelni, nem elég, hogy ronda vagy, de most már pixeles is! xDDD
broni
(
x45)
Mar 15, 2022 17:42:20
x45)
kevesett ittam.
143 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.