« 9023 9024 9025 9026 9027 9028 9029 9030 9031 9032 »
1733255 komment.

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Mar 15, 2022 22:28:34
Válasz
(3)
Andi
A grafikus rendőrtrollok be tudnák határolni, hogy ez a rúgás hol landolhatott.

trashvod.com/w/bACLfQ2i6knnKucafF31Yh?start=18s

Szép kis pörgő rúgást tolt a Tranyó pont a combjára.

Mondjuk ezt eddig is tudtuk, hogy ő rugdossa, végül is csak az egész magyar médiát járta körbe, hogy agyba-főbe rugdossa Judkát.

Kurta lábú totyogó Sodikából nem nézem ki, hogy térdfölé feltudná emelni a lábát. :)
Mar 15, 2022 22:28:34

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Mar 15, 2022 22:29:55
Válasz
(2)
lassan olyan mélységekben kutakodunk, mint a marianna- árokban az első batiszkáf.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Mar 15, 2022 22:29:55

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Mar 15, 2022 22:33:57
Válasz
(13)
Gyagyás annyira megnyomorodott már testileg (is) amit már az utolsó thaiföldi hentes sem vállalná el.Ott maradna a műtőasztalon.Az egyetlen amit tenni tudnak érte az orvosok hogy a kenguruzsebre rávarrnak egy jelképes díszcsiklót a fitymájából és pár jelképes pinaszőrt körberaknak a maradék hajából.Azt talán még túlélne a fadászpika lerobbant szervezete.Faszpina helyett haspinája lehetne.
Mar 15, 2022 22:33:57

Szerző: Magyarország rémálma (Snecológus-pontszám: 14366x7) Mar 15, 2022 22:37:27
Válasz
(1)
sodika halálvágya
Mert ott férfihajat vágnának neki, nem nőit.

igen, ha nem lehet szép néni, akkor baszik az egészre
hehe
Mar 15, 2022 22:37:27

Szerző: Sodipatkány (Snecológus-pontszám: 3872x1) Mar 15, 2022 22:39:56
Válasz
(5)
Ezt a nővé alakulást még Berlinben kellett volna megcsináltatnia. Nővé alakíttatta volna magát, utána feleségül ment volna az ogréhoz és kapta volna a halála után az özvegyi nyugdíjat.

Csak hát, hülye sodi a sodi.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Mar 15, 2022 22:39:56

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Mar 15, 2022 22:40:05
Válasz
(2)
D_Dezső
Szép kis pörgő rúgást tolt a Tranyó pont a combjára.

Mondjuk ezt eddig is tudtuk, hogy ő rugdossa, végül is csak az egész magyar médiát járta körbe, hogy agyba-főbe rugdossa Judkát.

Kurta lábú totyogó Sodikából nem nézem ki, hogy térdfölé feltudná emelni a lábát. :)

Az is biztos, hogy Merci ezt a foltot locsolgatta folyamtosan, nehogy a lila szín besárgulhasson. Minimum két hét telt el a fürdőszobás éjszaka óta a rendőrökig.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Mar 15, 2022 22:40:05

Szerző: Magyarország rémálma (Snecológus-pontszám: 14366x7) Mar 15, 2022 22:41:48
Válasz
(1)
ascites
Azzal már tényleg tiszta Chris Chan lenne :D

Kiszámíthatatlan, hogy mi lesz, sok ellentétes vágy között őrlődhet:

Pro:
- A nemváltással meg tudná magyarázni a homoszexuális vágyait (de ehhez először el kellene fogadnia, hogy vannak ilyenek).
- Jobban hasonlíthatna Mercire.
- A piton döglődik. Hiheti, hogy ha be van fordítva, akkor még örömöt tud okozni magának.
- A nemváltással megmagyarázhatná magának, hogy miért szeret magával foglalkozni (nézegetni magát a tükörben, "szépítgetni" az amorf pofázmányát, szőrteleníteni stb.). – de ez talán nem is kérdés neki, egyszerűen szerelmes magába, fel sem merül, hogy más nem.

Kontra:
- A piton mérete az egyik, amire a legbüszkébb, a befordítása teljesen kirántaná az önértékelése egyik pillérét.
- Hatalmas hatalomvesztés lenne számára a genderváltás. A nőket mélységesen lenézi, nem tartja méltónak őket arra sem, hogy a férfiak beszélgetésébe beleszóljanak és úgy gondolja, hogy csak szolgamunkákra érdemesek. Ezt többször is kifejtette a tranyónak és élvezte, hogy mivel Merci fejében sincs egészséges kép erről, teljesen elfogadta és csicskult rá. Ő maga viszont ezt képtelen lenne elfogadni, hogy másodlagos lény, hiszen a nőgyűlölete legalábbis részben arról szól, hogy megindokolja magának miért automatikusan magasabbrendű az emberek több mint felénél.

Nekem úgy tűnik, hogy egyáltalán nem érdeklik a nők, nem is tud semmit róluk. Nem próbálja utánozni őket, inkább csak imád magával foglalkozni és unja, hogy ugyanazt a baltaarcot látja a tükörben. Valami mást akar: festegetni, színezgetni, tollászkodni, aztán gyönyörködni, hogy szépvok. Szerintem szoba transzvesztita lesz (ha még nem az), maximum lesz egy Sodina személyisége a hajóbárban, amit féltve fog őrizni mindenki előtt.

de akkor nekem csak egy kérdésem van, ez az ember aszexuális? vagy magával szeret csa kúrni, tehát faszt verni? az elsőt kizárnám, mert libidója volt neki mindig, különben nem hirdetett volna, meg recskázott volna nyilvánosan, ebben az esetben viszont furcsa, hogy képes szexuális együttlét nélkül évekig meglenni
hehe
Mar 15, 2022 22:41:48

Szerző: Magyarország rémálma (Snecológus-pontszám: 14366x7) Mar 15, 2022 22:44:41
Válasz
(1)
Andi
Az is biztos, hogy Merci ezt a foltot locsolgatta folyamtosan, nehogy a lila szín besárgulhasson. Minimum két hét telt el a fürdőszobás éjszaka óta a rendőrökig.

ez lett volna a videó, amit jutkának átküldtek, mikor némította a tranyó a lájvot?
hehe
Mar 15, 2022 22:44:41

Szerző: sodika halálvágya (Snecológus-pontszám: 22894x11) Mar 15, 2022 22:46:47
Válasz
(6)
Magyarország rémálma
de akkor nekem csak egy kérdésem van, ez az ember aszexuális? vagy magával szeret csa kúrni, tehát faszt verni? az elsőt kizárnám, mert libidója volt neki mindig, különben nem hirdetett volna, meg recskázott volna nyilvánosan, ebben az esetben viszont furcsa, hogy képes szexuális együttlét nélkül évekig meglenni

Sztem ő a pszichoszexuális fejlődésnek valami nagyon kezdeti lépcsőfokán elakadt. Az autoszexualitás az, ami van. Nem véletlen a hangsúlyos recskamánia, valóságban, nickben, mindenben. A szex kibaszott komplex dolog tud lenni, ha mással akarod csinálni. Mármint egy nem egészségesen fejlődő embernek (néha még azoknak is).

Gyagya nem tudta ezt arra a szintre vinni, hogy másokkal is csinálni, csak egyedül. Továbbra is állítom, hogy szűz. Nem véletlen a gyerekek/tinik iránti érdeklődése sem, valahol ott akadhatott el.

És talán így gondol közelebb kerülni a nőkhöz, ha magát nővé sminkeli, vagy beöltözik, vagy elképzeli, hogy az. Innen még sokfelé mehet a dolog, lehet transz is, de sztem inkább csak egy csökevényes, elmaradott véglény, aki emberi kapcsolatokra alkalmatlan, bármilyen szinten.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Mar 15, 2022 22:46:47

Szerző: Sodragon legendája (Snecológus-pontszám: 5163x2) Mar 15, 2022 22:49:00
Válasz
(3)
A legutóbbi Tranyó liveban előkerült egy olyan állítás az egyik betelefonáló részéről, aki részletes beszámolót ígért a linzi yardnak, hogy Sodit már figyelik egy ideje pedofil tevékenység miatt. Elviekben ez igaz is lehet, de nem hiszem, hogy ezt egy random betelefonálónak elmondja a rendőr. Mit gondoltok erről az infóról?
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Mar 15, 2022 22:49:00

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Mar 15, 2022 22:49:22
Válasz
(3)
Sodipatkány
Ezt a nővé alakulást még Berlinben kellett volna megcsináltatnia. Nővé alakíttatta volna magát, utána feleségül ment volna az ogréhoz és kapta volna a halála után az özvegyi nyugdíjat.

Csak hát, hülye sodi a sodi.
és a lakást is örökölte volna.
Mar 15, 2022 22:49:22

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Mar 15, 2022 22:50:19
Válasz
(5)
Magyarország rémálma

meglatasom szerint aszexualis valamilyen szinten, az hogy anno milyen libidoja volt az ugy a múlté, hogy csak na
az a baj, hogy a regi besulesek es a 0 eredmeny eltantoritotta attol, hogy szexualis dolgokban vegyen reszt, egyszeruen felt/fel attol hogy beeg, es ismet lejaratja magat.
tudja hogy csúnya, es sorolhatnam meg megannyi kulso hibáját, ezert inkabb sajat maganak veri otthon amivel az a baj, hogy tenyleg letezik az, hogyha sokaig csak a markod a baratnod, egy szexualis esemenynel x ev utan vagy nemall fel, vagy nem vegzel csak a kezed segítségével, sodinal ugyanez van
beegett 100%,az elso alkalomnal mikor merci próbálkozott begyurni golyokkal egyutt a pitonszt, mert legalabb az kemeny volt, akkor sneci abbahagyta a probalkozasokat vele, tudta hogy ez nemmegy
szexualis egyuttlet nélkül eveket lenni pedig nemnehez, ha hozzaszokott a beteg elmeje ahhoz, hogy recskazmia kell
Tibinel beegett, csak menteni akarta magat ois es megkerte tibit is hogy nyilvánosan mondja ki, hogy igen 3x elelvezett a sneci, plot twist tenyleg nemtortent meg
amugy igen, aszexualis emiatt pedig buzi is felig, mert nemtudja melyik nemnek tudna satrazast produkalni a piton, szoval most van a transz, aztan majd nezzetek meg lesz férfi a kepben :) megy sorba :)
Mar 15, 2022 22:50:19

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Mar 15, 2022 22:51:27
Válasz
(1)
100x,nem 100%
elnyezest
Mar 15, 2022 22:51:27

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Mar 15, 2022 22:53:37
Válasz
(3)
Sodragon legendája
A legutóbbi Tranyó liveban előkerült egy olyan állítás az egyik betelefonáló részéről, aki részletes beszámolót ígért a linzi yardnak, hogy Sodit már figyelik egy ideje pedofil tevékenység miatt. Elviekben ez igaz is lehet, de nem hiszem, hogy ezt egy random betelefonálónak elmondja a rendőr. Mit gondoltok erről az infóról?

hazugság, a buzirudi Zoli volt az.
ugy hazudik mint a tobbi
sikerult tole par olyan infot kiszedni privatban amivel lebuktatta magát, hogy ois ugyanugy hazudik mindenrol, az hogy szolt a rendoroknek legit, de nem keresik sodit pedofília miatt.
Mar 15, 2022 22:53:37

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Mar 15, 2022 22:53:52
Válasz
(3)
Magyarország rémálma
ez lett volna a videó, amit jutkának átküldtek, mikor némította a tranyó a lájvot?

Ez az egyik lehetőség a sok közül. Valami azt súgja, hogy Sodinak is van egy ilyen mappája, de csak a legutolsó pillanatban játszaná ki.

Van egy Jutka ellenlájv is, ami nagyon megbeszéltnek tűnik. Merci odaül mellé, amit ugye nem szokott, és Jutka ecseteli, hogy a fürdőben hogy verte meg a Sodi. Ott még nem lájvban a sérülése, de lehet hogy privátban már panaszkodott és így akarták megelőzni a bajt.
Merci alákérdez, mint egy olcsó kabaréban.
youtu.be/PUWGJlPT1pQ?t=334
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Mar 15, 2022 22:53:52

Szerző: doktorur Mar 15, 2022 22:57:26
Válasz
(5)
Azt adtam nagyon amikor a varangygeci mondja a tranyónak hogy nehogy elmosogassa Sóder tányérjait amiből Sodrák pénzéből zabált a két hugyszagú geciputtony. xD Nagy ész ez a Jucuska, nagy ész. Ő a mastermind a megszállás mögött.
Mar 15, 2022 22:57:26

Szerző: Örülhettek (Snecológus-pontszám: 2314x1) Mar 15, 2022 22:58:50
Válasz
(5)
féregnyulvány
aszexualis emiatt pedig buzi is felig, mert nemtudja melyik nemnek tudna satrazast produkalni a piton, szoval most van a transz, aztan majd nezzetek meg lesz férfi a kepben :) megy sorba :)

van ilyen, talán szürke-aszexuális a jelzője, van neki szexuális ingere, csak jóval kevesebb, valószínűleg a korai időkben pont az általad leírtak miatt is voltak ezek a megingásai, megragadt egy szinten és ott elkorcsosult a szexuális beállítottsága, a kukkolás, a faszmutogatás, buzigőz, twinkboyok, fannikára piton nyúzás, folyamatos kísérletezés, a saját szexuális identitásának keresése.

De megnyugtatlak Recskás, ha eddig sem találtad meg, már nem is fogod...lehettél volna egy egyszerű mezei buzi, vagy egy rossz hetero aki csak nagyon néha kúr egy jót, de ezt is elsodikáztad, így maradtál egy pedofil hajlamú, szürke zónában rekedt elbaszott transziszopó korcs, innen már csak egy lépés a Queerség, azt még úgysem próbáltad! :D
böri
Mar 15, 2022 22:58:50

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Mar 15, 2022 23:04:00
Válasz
(0)
amugymeg noi szemmel ha fifi adna magara, akkor elviselheto lenne
mondjuk kezdhetné a fogaival meg azzal a lövészárokkal a hasán a változást, hajfestés, kozmetikus
és vagy egy kész buzi lemne vagy karigeri 2.0
akkor felszedhetne egy NŐT is
fogadd meg tanácsaim sneci, nekem annó bejött karigeri, bár neki is ocsmányak a fogai!!!
vagy legyél 100%os buzi és hallgass a jucira, műttesd át magad
Mar 15, 2022 23:04:00

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Mar 15, 2022 23:11:53
Válasz
(6)
féregnyulvány
mondjuk kezdhetné a fogaival meg azzal a lövészárokkal a hasán a változást, hajfestés, kozmetikus
fogadd meg tanácsaim sneci, nekem annó bejött karigeri, bár neki is ocsmányak a fogai!!!
és utána mit kezdenél a borzasztóan undorító személyiségével?
Mar 15, 2022 23:11:53

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Mar 15, 2022 23:13:44
Válasz
(2)
xray
és utána mit kezdenél a borzasztóan undorító személyiségével?

azt nemmomdtam, hogy a szemelyisege vonzo lenne ezutan, de csak elobb osszeszed legalabb valami álcával egy bolond nőt nem? aztán majd aztis zaklatja
de legalább legyen nő
Mar 15, 2022 23:13:44

Szerző: Örülhettek (Snecológus-pontszám: 2314x1) Mar 15, 2022 23:16:01
Válasz
(7)
féregnyulvány
azt nemmomdtam, hogy a szemelyisege vonzo lenne ezutan, de csak elobb osszeszed legalabb valami álcával egy bolond nőt nem? aztán majd aztis zaklatja
de legalább legyen nő

Budaházy Eddával jó páros lehettek volna
böri
Mar 15, 2022 23:16:01

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Mar 15, 2022 23:20:04
Válasz
(5)
Örülhettek
Budaházy Eddával jó páros lehettek volna

dúró sneci kombót megnéznék, csak egy társalgást a" béranyaságról a transz nőmmel" és arról hogy "nemvagyok buzi mert az mr felvételek.."
Mar 15, 2022 23:20:04

Szerző: Faszaság van (Snecológus-pontszám: 4172x2) Mar 15, 2022 23:20:20
Válasz
(10)
Szerintem meg a dőrpével lettek volna jó páros, esetleg a malaczzal!
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Mar 15, 2022 23:20:20

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48199x24) Mar 15, 2022 23:21:04
Válasz
(2)
féregnyulvány

ne kívánj ilyen embert egy (született) nőnek sem...ők Mergával pont megérdemlik egymást, és ez így jó....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Mar 15, 2022 23:21:04

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Mar 15, 2022 23:23:55
Válasz
(2)
halászlé
ne kívánj ilyen embert egy (született) nőnek sem...ők Mergával pont megérdemlik egymást, és ez így jó....

hulye faty?
amúgymeg tibi jön haza, mennek majd a csöves lájvok ha pangás van visszamegy de tudja hogy unalmas már ez a trió show
szeretném vegignezni ahogy gyagya könyörög neki, hogy menjen vissza es közben kieroltet magabol 1 könnycseppet.
Mar 15, 2022 23:23:55

Szerző: sodika halálvágya (Snecológus-pontszám: 22894x11) Mar 15, 2022 23:24:56
Válasz
(5)
féregnyulvány

Az óriási jávorszarvasfej, a rettenetes jégtörőáll, a pinaszáj, a malacszemek és a hihetetlenül aránytalan testalkat a púppal együtt sztem esélytelenné teszi a jó kinézetre. Az igénytelenségéből fakadó higiéniai problémákról ne is beszéljünk most. Ezen kozmetikus meg hajfestés nem segít. Épp ezért volt kibaszottul röhejes, mikor a nők külsejét fikázta ez az adonisz.

Épp hogy egy normálisabb, intelligensebb, kedvelhetőbb személyiség lehetne az, ami túlragyogja a testi adottságait és kedvelhetővé tehette volna talán valakik számára. Dehát az ugyebár még súlyosabban bukott ügy, mint a külseje.
Mar 15, 2022 23:24:56

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48199x24) Mar 15, 2022 23:30:25
Válasz
(2)
féregnyulvány
hulye faty?
amúgymeg tibi jön haza, mennek majd a csöves lájvok ha pangás van visszamegy de tudja hogy unalmas már ez a trió show
szeretném vegignezni ahogy gyagya könyörög neki, hogy menjen vissza es közben kieroltet magabol 1 könnycseppet.

értem amúgy, h mire gondolsz; nála rándább, igénytelenebb paliknak is jutott nő...de ő legocsmányabb fajta! ez "kialakítom a függőséget", megmajd "én megengedem, hogy hová mehet", meg "heti három mélytorok".....udorító f@asz
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Mar 15, 2022 23:30:25

Szerző: Sanyibacsi (Snecológus-pontszám: 13476x6) Mar 15, 2022 23:31:04
Válasz
(6)
Hahó!
Ne álmodozzunk kérem.
Ez az elmebeteg roncs nem alkalmas egyetlen másik élőlénnyel való bármilyen szintű kapcsolódásra sem.
(Pedig én végignéztem volna a két Cluster B-s hogyan darálja be egymást, de úgy látom ebből sem lesz komplett esettanulmány a következő DSM kiadásba.
Kár.)
Minden és mindenki iszonyodik tőle.
Igen Fifi, Mejszisza is, csak hazudik neked, te meg beszopod a húzd meg, ereszd meg hintáztatását, tudom, tudom -hiszen a maladaptív sémáinkat gyermekkorból hozzuk- anyukád és apukád is ezt tette veled ugye?

Gyere sírj kicsit nekünk, mi megértünk téged!
Mar 15, 2022 23:31:04

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Mar 15, 2022 23:31:12
Válasz
(5)
sodika halálvágya
Az óriási jávorszarvasfej, a rettenetes jégtörőáll, a pinaszáj, a malacszemek és a hihetetlenül aránytalan testalkat a púppal együtt sztem esélytelenné teszi a jó kinézetre. Az igénytelenségéből fakadó higiéniai problémákról ne is beszéljünk most. Ezen kozmetikus meg hajfestés nem segít. Épp ezért volt kibaszottul röhejes, mikor a nők külsejét fikázta ez az adonisz.

Épp hogy egy normálisabb, intelligensebb, kedvelhetőbb személyiség lehetne az, ami túlragyogja a testi adottságait és kedvelhetővé tehette volna talán valakik számára. Dehát az ugyebár még súlyosabban bukott ügy, mint a külseje.

én csak javasoltam, hogy vagy kezdjen magaval valamit kulsoleg legalabb, ha mar egy alja szemet szar a kinezete es a szemelyisege is, belulrol rohad.
vagy legyen 100% buzi, vallalja fel, es műttese at magat, lehet nokent ugy gondolná több esélye van.
amugymeg belegondolni is iszonyat egy atmuttetett sodiba.
en epp csak biztatom, hogy hogy legyen buzi, ugyis itt lurkol.
Mar 15, 2022 23:31:12

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16741x8) Mar 15, 2022 23:34:38
Válasz
(2)
Sanyibacsi
Hahó!
Ne álmodozzunk kérem.
Ez az elmebeteg roncs nem alkalmas egyetlen másik élőlénnyel való bármilyen szintű kapcsolódásra sem.
(Pedig én végignéztem volna a két Cluster B-s hogyan darálja be egymást, de úgy látom ebből sem lesz komplett esettanulmány a következő DSM kiadásba.
Kár.)
Minden és mindenki iszonyodik tőle.
Igen Fifi, Mejszisza is, csak hazudik neked, te meg beszopod a húzd meg, ereszd meg hintáztatását, tudom, tudom -hiszen a maladaptív sémáinkat gyermekkorból hozzuk- anyukád és apukád is ezt tette veled ugye?

Gyere sírj kicsit nekünk, mi megértünk téged!

Olyan túlságosan nem is erőlteti, de mindegy is, hiába püföli üvöltve partvisnyéllel, akkor is azt hallja ki belőle a recskás, hogy szereti.
Mar 15, 2022 23:34:38

Szerző: Sanyibacsi (Snecológus-pontszám: 13476x6) Mar 15, 2022 23:39:11
Válasz
(2)
Jonciii
Olyan túlságosan nem is erőlteti, de mindegy is, hiába püföli üvöltve partvisnyéllel, akkor is azt hallja ki belőle a recskás, hogy szereti.

Ne feledjük el, hogy a borderline (férfiaknál ez ugye ritkább én inkább NPD-t szagolok Tiborban is) is rendkívül manipulatív tud lenni, hogy elérje a céljait.
Nem látjuk mi megy lájvon kívül, de szinte bizonyos vagyok benne, hogy Tibor adagolja néha a lovebombing taktikát is, ez része a működési mechanizmusnak, csak a ciklusok egyre rövidülnek minden egyes leértékelési fázist követően.
Ez már shiker!
Mar 15, 2022 23:39:11

Szerző: sodika halálvágya (Snecológus-pontszám: 22894x11) Mar 15, 2022 23:44:22
Válasz
(5)
Sanyibacsi
Ne feledjük el, hogy a borderline (férfiaknál ez ugye ritkább én inkább NPD-t szagolok Tiborban is) is rendkívül manipulatív tud lenni, hogy elérje a céljait.
Nem látjuk mi megy lájvon kívül, de szinte bizonyos vagyok benne, hogy Tibor adagolja néha a lovebombing taktikát is, ez része a működési mechanizmusnak, csak a ciklusok egyre rövidülnek minden egyes leértékelési fázist követően.
Ez már shiker!

Nem kell Gyagyát nagyon manipulálni ebben. Csak azt és úgy hall ki dolgokból, amit és ahogy ő hallani akar. A saját preferenciájának megfelelően ferdíti magának az igazságot, nem kell sokat agysebészkednie rajta Tibinek.
Mar 15, 2022 23:44:22

Szerző: Sanyibacsi (Snecológus-pontszám: 13476x6) Mar 15, 2022 23:46:53
Válasz
(1)
sodika halálvágya
Nem kell Gyagyát nagyon manipulálni ebben. Csak azt és úgy hall ki dolgokból, amit és ahogy ő hallani akar. A saját preferenciájának megfelelően ferdíti magának az igazságot, nem kell sokat agysebészkednie rajta Tibinek.

Jogos, de természetesen ez csak kívánatosabbá teszi a gazdatestet, kevés energiát kell befektetni azonos egységnyi forint kinyeréséhez. :D
Mar 15, 2022 23:46:53

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Mar 15, 2022 23:49:19
Válasz
(5)
halászlé
értem amúgy, h mire gondolsz; nála rándább, igénytelenebb paliknak is jutott nő...

hát azért hetyetye.
olyat nem kéne hazudni, hogy soditól létezik rondább ember.

ez itt nem a sodit bátorító trashlegyek baráti fóruma.
Mar 15, 2022 23:49:19

Szerző: Magyarország rémálma (Snecológus-pontszám: 14366x7) Mar 15, 2022 23:52:00
Válasz
(4)
féregnyulvány

én üdvözölném a dolgot! szerintem megkoronázná a snecológiát! :DDDD
hehe
Mar 15, 2022 23:52:00

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48199x24) Mar 15, 2022 23:52:47
Válasz
(2)
sittessanyi
hát azért hetyetye.

és akkor még én vagyok érzékeny gurgulka (vagy mi) XD. kinek mi az ízlése, rusnya, tény. Tibi rándább.
Mar 15, 2022 23:52:47

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Mar 15, 2022 23:53:18
Válasz
(1)
sittessanyi
hát azért hetyetye.

azt azért el kell fogadni, h ízlések nagyon különbözőek. kinek a pap, kinek a papné.
Mar 15, 2022 23:53:18

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Mar 15, 2022 23:53:27
Válasz
(3)
Magyarország rémálma
én üdvözölném a dolgot! szerintem megkoronázná a snecológiát! :DDDD

ha ez megtortenik, en leszek az elso aki iszonyat mod elveri a sodit :DDDDD ÉS LEIS HÁNYOM
Mar 15, 2022 23:53:27

Szerző: Örülhettek (Snecológus-pontszám: 2314x1) Mar 15, 2022 23:55:00
Válasz
(1)
halászlé
Tibi rándább.

WhatTibi?
böri
Mar 15, 2022 23:55:00

Szerző: Bejlin (Snecológus-pontszám: 16621x8) Mar 15, 2022 23:55:54
Válasz
(4)
Sodragon legendája

Ez zsákutca, illetve csak dezinformáció. Ha valaki fel is hívja a Linzi rendőrkapitányságot szinte kizárt hogy egy olyannal beszéljen aki az ügyön dolgozik. Főleg hogy a nyomozók nem diszpécserek akik minden random embert kötelesek tájékoztatni hogy haladnak valamelyik ügyükkel. Én munkámból kifolyólag (füstöljön a trollexcel kisrühes) próbáltam utána érdeklődni a JNSZ megyeieknél Sneci után de engem is leráztak mondván majd átküldik ha találnak valamit. Na azóta is küldik. Mondjuk ezt a részét megértem mert eléggé leterheltek.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Mar 15, 2022 23:55:54

Szerző: tyodika Mar 16, 2022 00:01:34
Válasz
(5)
Sosem gondolkoztam még a nemváltáson, de ha így történne, a fütyimet akkor is megtartanám, mert nagy. Azért.
Mar 16, 2022 00:01:34

Szerző: Dr Golda Mar 16, 2022 00:02:57
Válasz
(6)
Endre, köpni nyelni nem tudok.
Az osztrák átlaghoz képest kimagasló jövedelemmel rendelkezel (szerinted) amiről külön adást készítettel.
Én anyádként, jogászként, diplomás szakemberként, már elmondtam mit kellene tenned.
Már megint hálózsákban alszol a munkahellyeden.
Endre én leveszem ám rólad a kezem,ha kell akkor a szcientologusokra iratom, a pupszászi lakást, és elküldöm rád a diákhitel démont, meg az alkohol manót ,és véged lesz.
Utoljára mondom ,hogy ne hivogassál, mert letiltalak a gecibe, nincs nálam tablet ,faszom az egészbe. Alvás csá.
Szeretettel, anyád!
Mar 16, 2022 00:02:57

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Mar 16, 2022 00:03:03
Válasz
(13)
Ha levágnák a pitont, azzal be lehetne tömni a kenguruzsebet a hasán. 1-1, tessék szépen kipékülni!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Mar 16, 2022 00:03:03

Szerző: Faszaság van (Snecológus-pontszám: 4172x2) Mar 16, 2022 00:03:27
Válasz
(5)
tyodika
Sosem gondolkoztam még a nemváltáson, de ha így történne, a fütyimet akkor is megtartanám, mert nagy. Azért.

Nem zavar, h hugyozáson kívül másra nem használod, de arra sem tudod normálisan?
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Mar 16, 2022 00:03:27

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48199x24) Mar 16, 2022 00:07:05
Válasz
(2)
Faszaság van
Nem zavar, h hugyozáson kívül másra nem használod, de arra sem tudod normálisan?

csináltat egy pinát is, aztán majd oda bedugja (anál ugye kizárva)
Mar 16, 2022 00:07:05

Szerző: tyodika Mar 16, 2022 00:07:11
Válasz
(1)
Faszaság van

Ne viccelj már. Egészséges, ereje teljében lévő férfi vagyok, miért ne tudnám? Szökőévente egyszer fordul elő, hogy nem.
Mar 16, 2022 00:07:11

Szerző: tyodika Mar 16, 2022 00:13:35
Válasz
(1)
Egyébként meg megint faszok vagytok. Többször elmondtam már, hogy Merci számomra elsősorban egy partner, akivel adott esetben semmi sem kizárt, kivéve, ha átlép egy bizonyos határt. Jövő héten megbeszélünk egy időpontot, amikor meg tudjuk beszélni, hogy ez a határ pontosan hol is húzódik.
Mar 16, 2022 00:13:35

Szerző: Örülhettek (Snecológus-pontszám: 2314x1) Mar 16, 2022 00:16:26
Válasz
(2)
halászlé

Ott a kenguruzseb, Hahó!
böri
Mar 16, 2022 00:16:26

Szerző: tyodika Mar 16, 2022 00:22:47
Válasz
(2)
Amúgy meg provokáljatok csak, a nemváltás az baromság.
Merci az nő, akármit is mondtok. :)

Nagyon sötétek vagytok :D Írtok itt baromságokat :D

De nem is írok ide soha többé.

Na stressznélküli nyugiban csövezés csá
Mar 16, 2022 00:22:47

Szerző: A régnemlátott buzidémon Mar 16, 2022 00:38:30
Válasz
(2)
halászlé

Büdibácsi popiba ne :=(
Mar 16, 2022 00:38:30

Szerző: Lenin atomjégtörő Mar 16, 2022 00:42:18
Válasz
(3)
féregnyulvány
én csak javasoltam, hogy vagy kezdjen magaval valamit kulsoleg legalabb, ha mar egy alja szemet szar a kinezete es a szemelyisege is, belulrol rohad.
vagy legyen 100% buzi, vallalja fel, es műttese at magat, lehet nokent ugy gondolná több esélye van.

Mit tudna kezdeni a külsejével? Szarból nem lehet várat építeni. Nagyon torz ember, van vagy 140 centi, ehhez párosul egy 30 centi hosszú, ordas nagy vekni. Az alkata gyerekes, skinny fat (nulla izom, csak zsír). A fejéből az álla vagy 15 centit kitesz, ráadásul lefele nőtt, majd 180 fokban. Szemei lefelé konyuló ostoba disznószemek. Púp, kenguruzseb ilyeneket meg sem említem. Ha valóban kezdene valamit a külsejével, akkor annyit tudna elérni, hogy a jelenlegi undorítóról a ronda szintre lépne.
Mar 16, 2022 00:42:18

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Mar 16, 2022 00:49:02
Válasz
(3)
Szerintem Géza beszaratta őket ezzel a forgalomból kivonással, és ha abból indultak ki, hogy az ünnepek miatt ez mától lép életbe, akkor már Magyarországon vannak. Talán Púpszászon. A gyagya a főhadiszálláson, a cicák meg az autóban horkolnak. A nagy hírzárlat is erre utal.
Mar 16, 2022 00:49:02

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Mar 16, 2022 00:59:01
Válasz
(1)
xray
azt azért el kell fogadni, h ízlések nagyon különbözőek. kinek a pap, kinek a papné.

nyilván.
aki pátyolgatni szeretné endrust, hogy jobb sorsra érdemes fiatalemberként jobbat érdemelne mint a tibi, meg hogy nem is olyan csúnya és a tőle rondábbak is találtak nőt, az mindenképp fizessen elő csatornatagságra a pedofilnál és pátyolgassa hasonló baráti tanácsokkal és megjegyzésekkel, amíg ki nem tiltja a gyagyás.

nszksz.
Mar 16, 2022 00:59:01

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48199x24) Mar 16, 2022 01:04:17
Válasz
(3)
sittessanyi
nyilván.
aki pátyolgatni szeretné endrust, hogy jobb sorsra érdemes fiatalemberként jobbat érdemelne mint a tibi, meg hogy nem is olyan csúnya és a tőle rondábbak is találtak nőt, az mindenképp fizessen elő csatornatagságra a pedofilnál és pátyolgassa hasonló baráti tanácsokkal és megjegyzésekkel, amíg ki nem tiltja a gyagyás.

nszksz.

összedobunk neki egy gumicsecsre, azt' majd lehet neked is megtetszik XD

tudjuk, hogy milyen, azért járunk ide gyűlölködni. szaktársak csak mondtak egy véleményt. a cél az ugyanaz. písz, béka..akarammondani béke.
Mar 16, 2022 01:04:17

Szerző: vladrl (Snecológus-pontszám: 16745x8) Mar 16, 2022 01:05:23
Válasz
(1)
halászlé
összedobunk neki egy gumicsecsre, azt' majd lehet neked is megtetszik XD

tudjuk, hogy milyen, azért járunk ide gyűlölködni. szaktársak csak mondtak egy véleményt. a cél az ugyanaz. písz, béka..akarammondani béke.

písz, béke, töttőgáz
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Mar 16, 2022 01:05:23

Szerző: Szteppen (Snecológus-pontszám: 7718x3) Mar 16, 2022 01:15:19
Válasz
(4)

Megnéztem az új Batman-t még 14-én.
Akarva akaratlanul, de az egyik jelenetnél totál a Korcs jutott az eszembe, amikor rákezd a loopolásra és pörög az autigenerátor.

Ha fent lesz MAX-on akkor hozom a jelenetet.
Ez ety fosh!
Mar 16, 2022 01:15:19

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Mar 16, 2022 02:06:20
Válasz
(15)
féregnyulvány

Felmerült ez már korábban is ...

Mar 16, 2022 02:06:20

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115894x57) Mar 16, 2022 02:09:48
Válasz
(5)
D_Dezső
De ha ennyire szereti magát "szépítgetni" akkor miért nem képes elmenni hónapokig fodrászhoz? :)

Szerintem tetszik neki a lenőtt fészek. De komolyan. Állandóan simogatja, beletúr. Nem tud vele játszani, ha rövid.

Akinek annyira bizarr ízlése van, hogy tetszik neki a gumicsöcsös tranyó, Jutka arcát szép szimmetrikusnak látja és magáról "szépvok" című képeket osztogat lassan két évtizede, abból bármit kinézek.
Mar 16, 2022 02:09:48

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115894x57) Mar 16, 2022 02:11:21
Válasz
(1)
D_Dezső
Felmerült ez már korábban is ...

Majdnem, majdnem. Csak lekopasztja magát és hiányzik a terheshas, de a ruha pont megfelel :D
Mar 16, 2022 02:11:21

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Mar 16, 2022 02:19:26
Válasz
(11)
ascites
Majdnem, majdnem. Csak lekopasztja magát és hiányzik a terheshas, de a ruha pont megfelel :D

Mondjuk azóta, hogy ezt csináltam láttam élőben. Kevesen figyelik meg de amúgy élőben elég feltűnő, hogy nagyon vastag nyaka van. Persze meg kell tartani azt a baszom nagy póniló fejet, viszont a gyerek testhez képest határozottan vastag és rövid nyaka van a Púposnak.

Mar 16, 2022 02:19:26

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115894x57) Mar 16, 2022 02:26:38
Válasz
(5)
sodika halálvágya
Sztem ő a pszichoszexuális fejlődésnek valami nagyon kezdeti lépcsőfokán elakadt. Az autoszexualitás az, ami van.

Szerintem is autoszexuális. Vágyai vannak, az egyértelmű, nem tüdőerősítésre szedte a viagrát egyedül. Az évek során következetesnek látszik az is, hogy mi az esete: nagyon fiatal, nem kifejlett testarányú, szinte vagy teljesen gyerektestű (cukiáron 13-nak nézett ki), szőrtelen, nagyon vékony (l. Tibi cicás képe). Fasszal.

Azok a nők, akikre dokumentáltan szemet vetett (de nem tudjuk, hogy igazán vonzódott-e hozzájuk szexuálisan, pl. Andi vagy Drogpetra) mind fiús öltözékű, nagyon vékony, összességében fiús alakok voltak. De ők a spektruma szélén voltak, Tibi cicás képe a kontinuum közepe, cukiáron meg a másik fele.

Ezek alapján duplán röhögtem Anikó nénin, mikor megláttam :D
Mar 16, 2022 02:26:38

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115894x57) Mar 16, 2022 02:27:45
Válasz
(1)
D_Dezső
Mondjuk azóta, hogy ezt csináltam láttam élőben. Kevesen figyelik meg de amúgy élőben elég feltűnő, hogy nagyon vastag nyaka van. Persze meg kell tartani azt a baszom nagy póniló fejet, viszont a gyerek testhez képest határozottan vastag és rövid nyaka van a Púposnak.

Végülis nem csoda, nem bírja el akármi a hombárt :D
Mar 16, 2022 02:27:45

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Mar 16, 2022 02:34:41
Válasz
(3)
ascites
Szerintem is autoszexuális. Vágyai vannak, az egyértelmű, nem tüdőerősítésre szedte a viagrát egyedül. Az évek során következetesnek látszik az is, hogy mi az esete: nagyon fiatal, nem kifejlett testarányú, szinte vagy teljesen gyerektestű (cukiáron 13-nak nézett ki), szőrtelen, nagyon vékony (l. Tibi cicás képe). Fasszal.

Azok a nők, akikre dokumentáltan szemet vetett (de nem tudjuk, hogy igazán vonzódott-e hozzájuk szexuálisan, pl. Andi vagy Drogpetra) mind fiús öltözékű, nagyon vékony, összességében fiús alakok voltak. De ők a spektruma szélén voltak, Tibi cicás képe a kontinuum közepe, cukiáron meg a másik fele.

1000%ig biztos vagyok benne, hogy suliban őt basztatták + golda sem tudta túl férfiasra nevelni.
a gyerektest az még ilyen na, de a többi dolog..
volt egy olyan osztálytársam akit basztattak a lányok mert egyszer az anyja ollóval foltosra vágta a haját, aztán buzi lett mert nagy nyomot hagyott benne ez.
ittis valami hasonló dolog történhetett, általábos iskolában kb.
Mar 16, 2022 02:34:41

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Mar 16, 2022 03:07:53
Válasz
(37)
Hair Trends For 2022 by Gyagyás

1. "A fészek" - bohókás imbecillis külsőt kölcsönöz viselőjének. "Kinek is tudna ártani ez?" teszik fel a kérdést ezt a frizurát látva.
Ajánljuk játszóterek melletti bokrokban bújkáláshoz, és pedofil gyanúsítás esetén rendőrségi kihallgatásokhoz.

2. "Efraim" - "Nem egy szép srác de a szülei biztos gazdagok, tudod olyan izé ... na zsidó, tudod".

Ezzel az ószövetségi frizurával, nem lehet mellélőni. A melegszaunák fadászpikája megérkezett.

3. "Sexual predator" - Mindenkit elfog a borzongás, hogy ha arra gondol ő ül abban az elhagyott viskóban, és ez a látvány jön szembe. Nagyon forró, nagyon buja, csak igazi bevállalós szatíroknak ajánljuk ezt a hajkoronát.

4. "A Blaha Lujza téri Machete" - Szabadon, korlátok nélkül a törvény ellen. Igazi rossz fiúknak ajánljuk ezeket a zabolátlan fürtöket. Ha téged is egy öregasszony tart el és kilakoltatásokon kamerázol, ezt neked találták ki!

5. "A furi srác a templomból" - A kresztény konzervatív szűz srácoknak kedveskednénk ezzel a csodás frizurával. Ha te is olyan srác vagy akinek a bal szeme csodálkozó a jobb viszont megnyugtató, 100% keresztény heterónak vallod magad, de azért életedben legalább 10-szer buktál le homokos pornóval, akkor megérkeztél, ez a te hajad!

6. "Fészek borostával" - Ezt a kombinációt kifejezetten ajánljuk gombás bőrbetegségek elfedéséhez. Többé nem akadály, egy nyugdíjasokkal teli swinger jakuzziában megfürdeni, vagy kinyalni egy román prostituáltat!

7. "Efraim 2.0" - 100% jew 100% homo . No questions!

Mar 16, 2022 03:07:53

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115894x57) Mar 16, 2022 03:23:38
Válasz
(10)
féregnyulvány
1000%ig biztos vagyok benne, hogy suliban őt basztatták + golda sem tudta túl férfiasra nevelni.
a gyerektest az még ilyen na, de a többi dolog..
volt egy olyan osztálytársam akit basztattak a lányok mert egyszer az anyja ollóval foltosra vágta a haját, aztán buzi lett mert nagy nyomot hagyott benne ez.
ittis valami hasonló dolog történhetett, általábos iskolában kb.

Hát azért hetyetyetye, attól nem lesz valaki meleg, hogy heteró létére kinevetik. Ha ez így lenne, akkor az összes meleg, akit kinevetnek, heteróvá alakulna.

Csesztetni csesztették, de Linzi Fapoleon beszámolója alapján inkább olyasmi volt a dinamika, hogy a púpos mórikálta magát, a nagyobbak meg hahotáztak rajta. Még gúnyneve sem volt.

A korábbi snecológiai elméletek Golda válást okozó feltételezett hűtlenségében találták meg a nőgyűlölet okát. Ez is benne van, de szerintem az is, hogy a korcs tipikusan a nőket tudja manipulálni (ezért is okozott hatalmas döbbenetet számára, hogy Andit nem sikerült) és mélyen lenéz mindenkit, aki bedől neki. Mert az ő világában nem léteznek egyenrangú kapcsolatok, vagy fölötte vannak vagy ő van felül. Aki felül van, az lenézi, kiröhögi azt, aki lenn van. Ez a Sodiverzum rendje.

A nők (a púpos világában központi szerepű) fasz hiányában eleve bukták, hogy egyenrangúak lehessenek, de a korcs azt is megszokta, hogy megsajnálják (= legyőzi őket a manipulációval), vagyis föléjük tud kerülni, következésképpen a nőket le kell nézni.
Mar 16, 2022 03:23:38

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115894x57) Mar 16, 2022 03:27:18
Válasz
(29)
D_Dezső

A divatmagazin címlapjára ezt a képet javaslom:
Mar 16, 2022 03:27:18

Szerző: hugykoszagu pinaszor (Snecológus-pontszám: 14197x7) Mar 16, 2022 04:12:02
Válasz
(7)
blaha lujza teri machete, zsenialis megfogalmazas :D
le vagy tiltva, kurva anyád
Mar 16, 2022 04:12:02

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Mar 16, 2022 04:45:29
Válasz
(2)
ascites
A divatmagazin címlapjára ezt a képet javaslom:
ez a kép pazar. a háttérben lévő fa ágai mintha a hajából nőttek volna ki. xd
Mar 16, 2022 04:45:29

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Mar 16, 2022 07:35:26
Válasz
(1)
vészjósló csend van. a csövik már elindultak haza?
Mar 16, 2022 07:35:26

Szerző: Igazmondó Juhász (Snecológus-pontszám: 5992x2) Mar 16, 2022 07:35:54
Válasz
(1)
Most nem azért trollégák, de szerény meglátásom szerint még az ötös "példában" nézett ki a legemberibbnek. Meg úgy a korának kb. megfelelően.
Mar 16, 2022 07:35:54

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Mar 16, 2022 07:51:00
Válasz
(0)
Andi
Szerintem Géza beszaratta őket ezzel a forgalomból kivonással, és ha abból indultak ki, hogy az ünnepek miatt ez mától lép életbe, akkor már Magyarországon vannak. Talán Púpszászon. A gyagya a főhadiszálláson, a cicák meg az autóban horkolnak. A nagy hírzárlat is erre utal.

Lehet benn valami. 20 perce megéledt a púpfal
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Mar 16, 2022 07:51:00

Szerző: SnecológusHallgató (Snecológus-pontszám: 9009x4) Mar 16, 2022 07:51:32
Válasz
(3)
Nehéz kérdések ezek most, amik felmerültek bennem így korán reggel.

A csövesek elindultak haza?

Tekintettel arra, hogyha Zsírfing kivonatta a járművet, az nem abban a pillanatban lép jogerőre, mivel azt élő embernek is jóvá kell hagynia, határozatot hoznia (legalábbis a Közigazgatási Eljárásról szóló Tv.=KET ilyesmiről rendelkezik). Ez legkorábban ma délelőtt tud megtörténni. Addig haza tudják hozni, de minek tennék, ha át nem tudják íratni, mert ki lesz vonva? Hacsak nem a Vivaro gémeskútországban várja új gazdáját, amire írásos bizonyíték nincs, ez csak puszta spekuláció, mert nem tudni, konkrétan a Vivaro deal egyáltalán valós-e.

Sneci hazajön Goldához?

Ha nem mozdulnak semerre a csövik, akkor Gyagyának haza kell jönnie valamelyik RailJET-el. Kétóránként megy átszállás nélküli, a Keletiben kell leszállnia, mert a púpszász expressz onnan indul tovább. Megjegyzés: minden páros óra 19-kor érkezik a RailJET a Keleti 9. vágányára (az esetek 80%-ban). Tekintettel arra, hogy 14 és 19 óra között van félórás ütemű Keleti-Púpszász vonat, valószínű, hogy ebben az idősávban fog megérkezni (jelen variációkor óra 19-re beér, óra 45-kor indul a púpszászi személy). De ha a csövesek elindultak, a rendőrség határozatot hoz, és visszamehet a recskabarlangba, így Linzben héderelhet.

Ámbár ennyire kevés információból kiindulva középkortörténészi módszertanok - miszerint egy mondatból kell tanulmányt írni - alapján eljárva kell következtetéseket levonni. Így ha téves, elnézést kérek a tisztelt kollégáktól!
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Mar 16, 2022 07:51:32

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Mar 16, 2022 08:07:53
Válasz
(4)
SnecológusHallgató
Nehéz kérdések ezek most, amik felmerültek bennem így korán reggel.

Tekintettel arra, hogyha Zsírfing kivonatta a járművet, az nem abban a pillanatban lép jogerőre, mivel azt élő embernek is jóvá kell hagynia, határozatot hoznia (legalábbis a Közigazgatási Eljárásról szóló Tv.=KET ilyesmiről rendelkezik). Ez legkorábban ma délelőtt tud megtörténni. Addig haza tudják hozni, de minek tennék, ha át nem tudják íratni, mert ki lesz vonva?

A mazdát kivonatni csak ideiglenes tudja Fullzsír, az átíráskor automatikusan visszahelyeződik (ez magyarul van? :) ). Véglegesen kivonatni nem tudja csak rendszámmal-törzskönyvvel.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Mar 16, 2022 08:07:53

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48199x24) Mar 16, 2022 08:12:39
Válasz
(0)
Merga utólsó videjója alatt vki tudni véli, h egy ideig nem lesz lájv; tehát gyanítható, hogy tegnap együtt megindult a társaság, megszegve ezzel a távoltartást (+a mazda kétes állapota).
Mar 16, 2022 08:12:39

Szerző: SnecológusHallgató (Snecológus-pontszám: 9009x4) Mar 16, 2022 08:14:24
Válasz
(2)
bolgár jeti
A mazdát kivonatni csak ideiglenes tudja Fullzsír, az átíráskor automatikusan visszahelyeződik (ez magyarul van? :) ). Véglegesen kivonatni nem tudja csak rendszámmal-törzskönyvvel.

Jogos, ezt el is felejtettem, hogy a végleges az kizárólag személyes ügyintézés keretein belül valósulhat meg (a magyar jogszabályok meg tele vannak magyartalan megfogalmazással :) ). Így ki tudják használni ezt, viszont akkor kell kapni eredetiségvizsgára is időpontot, ami viszont nem biztos, hogy van ma délelőttre. Meg ha a kivonás jogerőre emelkedik, útvonalengedéllyel, vagy ha szerviz intézi, akkor P rendszámmal lehet mozogni vele kivonás alatti időszakban is lényegében bármerre.
Mar 16, 2022 08:14:24

Szerző: pupszi (Snecológus-pontszám: 3332x1) Mar 16, 2022 08:16:10
Válasz
(2)
SnecológusHallgató

Tekintettel arra, hogyha Zsírfing kivonatta a járművet, az nem abban a pillanatban lép jogerőre, mivel azt élő embernek is jóvá kell hagynia, határozatot hoznia (legalábbis a Közigazgatási Eljárásról szóló Tv.=KET ilyesmiről rendelkezik).

JSZP 8:13AM A jarmu forgalomban, van ra ervenyes kotelezo biztositas.

Szerintem kamu, ha be akart volna futeni a csovesek alatt, akkor leadta volna online a sajat adasveteli peldanyat, majd abban a pillanatban felmondja a kotelezot :(
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Mar 16, 2022 08:16:10

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48199x24) Mar 16, 2022 08:23:01
Válasz
(2)
pupszi
JSZP 8:13AM A jarmu forgalomban, van ra ervenyes kotelezo biztositas.

Szerintem kamu, ha be akart volna futeni a csovesek alatt, akkor leadta volna online a sajat adasveteli peldanyat, majd abban a pillanatban felmondja a kotelezot :(

ősszel volt jármű adásvételünk; ott is ez volt, hogy az adásvételi leadásával lemondták a biztosítást, és eltelt 3 nap, mire új biztosítást kötöttünk - kb. 3500 ft-t fizettünk a 3 napra. szal ha ezt most meglépi, akkor még nem is akkora kiszúrás....

megvan ennek a matekja, már kb. harmadszorra futnak neki ennek az mazda átírásnak, de adásvételit még egyik fél sem adott le - még online sem....
Mar 16, 2022 08:23:01

Szerző: SnecológusHallgató (Snecológus-pontszám: 9009x4) Mar 16, 2022 08:29:48
Válasz
(0)
halászlé
ősszel volt jármű adásvételünk; ott is ez volt, hogy az adásvételi leadásával lemondták a biztosítást, és eltelt 3 nap, mire új biztosítást kötöttünk - kb. 3500 ft-t fizettünk a 3 napra. szal ha ezt most meglépi, akkor még nem is akkora kiszúrás....

megvan ennek a matekja, már kb. harmadszorra futnak neki ennek az mazda átírásnak, de adásvételit még egyik fél sem adott le - még online sem....

Így igaz. Ráadásul ha az ideiglenes kivonás jogerőre emelkedik, akkor nem is kell fedezetlenségi díjat fizetni, tekintettel arra, hogy a forgalomból kivont járműre nem kell biztosítás a kivonás időtartama alatt. Illetve a nyilvántartásban nem azonnal fog megjelenni ennek ténye, ismerve a magyar közigazgatás sebességét, jóval később érdemes ránézni a JSZP-re.

De az meg szintén érdekes, hogy harmadszorra futnak ennek neki, és valószínűleg harmadszorra sem fog összejönni...

De legyen már valami tisztázós lájfsz erről, mert ez a spekuláció az őrületbe kerget,teee gyagyás kobold! :D
Mar 16, 2022 08:29:48

Szerző: A régnemlátott buzidémon Mar 16, 2022 08:36:01
Válasz
(2)
Egyébként a legkézenfekvőbb teória még mindig az hogy az öreg kukizhatta meg endrét.
A nőket meg azért utálja mert Golda hagyta megtörténni a dolgot.
Mar 16, 2022 08:36:01

Szerző: Magyarország rémálma (Snecológus-pontszám: 14366x7) Mar 16, 2022 08:40:58
Válasz
(2)
D_Dezső

1. "A fészek" - bohókás imbecillis külsőt kölcsönöz viselőjének. "Kinek is tudna ártani ez?" teszik fel a kérdést ezt a frizurát látva.
Ajánljuk játszóterek melletti bokrokban bújkáláshoz, és pedofil gyanúsítás esetén rendőrségi kihallgatásokhoz.

2. "Efraim" - "Nem egy szép srác de a szülei biztos gazdagok, tudod olyan izé ... na zsidó, tudod".

Ezzel az ószövetségi frizurával, nem lehet mellélőni. A melegszaunák fadászpikája megérkezett.

3. "Sexual predator" - Mindenkit elfog a borzongás, hogy ha arra gondol ő ül abban az elhagyott viskóban, és ez a látvány jön szembe. Nagyon forró, nagyon buja, csak igazi bevállalós szatíroknak ajánljuk ezt a hajkoronát.

4. "A Blaha Lujza téri Machete" - Szabadon, korlátok nélkül a törvény ellen. Igazi rossz fiúknak ajánljuk ezeket a zabolátlan fürtöket. Ha téged is egy öregasszony tart el és kilakoltatásokon kamerázol, ezt neked találták ki!

5. "A furi srác a templomból" - A kresztény konzervatív szűz srácoknak kedveskednénk ezzel a csodás frizurával. Ha te is olyan srác vagy akinek a bal szeme csodálkozó a jobb viszont megnyugtató, 100% keresztény heterónak vallod magad, de azért életedben legalább 10-szer buktál le homokos pornóval, akkor megérkeztél, ez a te hajad!

6. "Fészek borostával" - Ezt a kombinációt kifejezetten ajánljuk gombás bőrbetegségek elfedéséhez. Többé nem akadály, egy nyugdíjasokkal teli swinger jakuzziában megfürdeni, vagy kinyalni egy román prostituáltat!

7. "Efraim 2.0" - 100% jew 100% homo . No questions!

Imádom :DDDDD Nagyon jót nevettem így reggel
hehe
Mar 16, 2022 08:40:58

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Mar 16, 2022 08:43:31
Válasz
(3)
Ezek az ostoba poopfal megosztások.. Többen kérdezik hányadik generációs értelmiségi is vagy gyagya?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Mar 16, 2022 08:43:31

Szerző: BigDaddy Mar 16, 2022 08:50:37
Válasz
(1)
Ameddig a hírzárlat tart addig zene:

www.youtube.com/watch?v=hm1AviN6dLg

Könnyesre röhögtem magam, köszönöm! SEKIBENEM!!!!! XDDDDD
Mar 16, 2022 08:50:37

Szerző: Magyarország rémálma (Snecológus-pontszám: 14366x7) Mar 16, 2022 08:51:16
Válasz
(5)
trolléga
Ezek az ostoba poopfal megosztások.. Többen kérdezik hányadik generációs értelmiségi is vagy gyagya?

Nekem ezekről mindig az a kép ugrik be, amikor a gyagyás berongyolt a városba, hogy pénzt kunyeráljon a főnök úrtól, mert pánikban voltak, nem tudtak valamit befizetni, és két telefonálgatás között leült egy padra mórickát olvasni. :D
hehe
Mar 16, 2022 08:51:16

Szerző: echelon mérnök Mar 16, 2022 08:53:41
Válasz
(0)
Endre ne hallgass senkire, jöhet a haza autózos lájv 2-3 kameraállásból-

Pár hónap és átállhatsz a mobile-only fulltime streamerek aranyéletére Güntherék cégét építened.

Jutka helyére hozd be RGL-t és tökéletes lesz a szereposztás!
Mar 16, 2022 08:53:41

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16741x8) Mar 16, 2022 09:01:29
Válasz
(0)
echelon mérnök

Pár hónap és átállhatsz a mobile-only fulltime streamerek aranyéletére Güntherék cégét építened.

Nem a helyére, mellé! Hahó!
Bár akkor Lyudgának újra szöveget kell tanulnia, a két rossz ratyi helyett, három rossz ratyi!
Mar 16, 2022 09:01:29

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Mar 16, 2022 09:11:07
Válasz
(3)
Endre!

Ne feledd kérlek! Ma telefonálnod kell egyet.

Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Mar 16, 2022 09:11:07

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Mar 16, 2022 09:16:40
Válasz
(5)
Trollul Madár
Endre!

Ne feledd kérlek! Ma telefonálnod kell egyet.

Zéró esély van rá, hogy beadják öregekotthonába. Varangy nélkül nincs műsor. Igaz kibaszatta a saját lakásából, de hozza a youtube milliókat *pr*, már egyiknek sem érdeke megszabadulni tőle.
Mar 16, 2022 09:16:40

Szerző: Magyarország rémálma (Snecológus-pontszám: 14366x7) Mar 16, 2022 09:17:08
Válasz
(0)
echelon mérnök

legyen a cica lábainál is tyoknikamera, hadd lássuk, hogy milyen kis ügyesen kezeli a pedálokat az üszkös mancsaival
hehe
Mar 16, 2022 09:17:08

Szerző: echelon mérnök Mar 16, 2022 09:17:13
Válasz
(3)
Ez jó cikk lett Broni!

Endre én már nem tudom, hogy mi a gendered, szexuális irányod, de biztos, hogy van egy buzi pedo incel éned is :DD

444.hu/2022/03/16/az-amerikai-titkosszolgalat-szerint-az-incelek-novekvo-fenyegetest-jelentenek
Mar 16, 2022 09:17:13

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271971x135) Mar 16, 2022 09:19:42
Válasz
(5)
budaházy 17 év fegyház. elvileg ez autirohamot fog kiváltani, de lehet, hogy a faszpina elviszi a figyelmét.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Mar 16, 2022 09:19:42

Szerző: nonsense (Snecológus-pontszám: 2682x1) Mar 16, 2022 09:33:07
Válasz
(2)
A régnemlátott buzidémon
Egyébként a legkézenfekvőbb teória még mindig az hogy az öreg kukizhatta meg endrét.
A nőket meg azért utálja mert Golda hagyta megtörténni a dolgot.

Szerintem a nőket azért utálja mert (a sok gyagyája miatt) folyton elutasításba futott és természetesen ő teljesen egészséges, vele semmi gond nincs. Ergo nyilván a nők a szemét kurvák akik nem tudják értékelni a lovagiasságát, kedvességét és önfeláldozását.
Mar 16, 2022 09:33:07

Szerző: nonsense (Snecológus-pontszám: 2682x1) Mar 16, 2022 09:37:11
Válasz
(0)
nonsense
Szerintem a nőket azért utálja mert (a sok gyagyája miatt) folyton elutasításba futott és természetesen ő teljesen egészséges, vele semmi gond nincs. Ergo nyilván a nők a szemét kurvák akik nem tudják értékelni a lovagiasságát, kedvességét és önfeláldozását.

A zárójeles részt még annyival kiegészíteném, hogy KEZELETLEN gyagyája miatt.

Hallod, Gyagyás?!

inb4 "höhö, jóvan, *skip*"
Mar 16, 2022 09:37:11

Szerző: rBali (Snecológus-pontszám: 49426x24) Mar 16, 2022 09:42:37
Válasz
(5)
Na hogy álltok gyagyás? Elindult már a vonat? Utaztok már vissza?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Mar 16, 2022 09:42:37

Szerző: Magyarország rémálma (Snecológus-pontszám: 14366x7) Mar 16, 2022 09:49:56
Válasz
(2)
nonsense

incel mechanizmus, nem csodálkozom, szegény kis pojcukjos
hehe
Mar 16, 2022 09:49:56

Szerző: A régnemlátott buzidémon Mar 16, 2022 09:51:08
Válasz
(1)
Hahó
budaházy 17 év fegyház. elvileg ez autirohamot fog kiváltani, de lehet, hogy a faszpina elviszi a figyelmét.

Mondjuk az felér egy hazaárulással hogy Endre nulla érdeklődést mutatott a szabadságharcos idősebbik csibéje iránt,így annak bekellett érnie egy cigányfasszal.
Mar 16, 2022 09:51:08

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Mar 16, 2022 09:53:52
Válasz
(3)
incesztus
Mar 16, 2022 09:53:52

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48199x24) Mar 16, 2022 09:54:54
Válasz
(2)
Jutkával kapcs. lenne még egy álternetív javaslatom - mivel ugye Sodrák úr és Merga asszony is kizárta az otthon lehetőségét - ányagi okokra hivatkozva, érintve a mérleg mindkét nyelvét (tartozik-követel).

amikor Oroszlányban csöveltek, nekem úgy tűnt, hogy Jutkára jó hatással volt a kutyus (a röfögős). nyilván állatot nem adnék neki, de lehet önkéntesnek jó lenne állatmenhelyen - alapvetően van benne valami gondoskodhatnék; vagy esetleg dolgozhatna is valami ilyen helyen; de az csak úgy tudom elképzelni, ha leszázalékolják, és mint csökkent munkaképességű, nem nagy ktség (esetleg jár utána vmi támogatás).
Mar 16, 2022 09:54:54

Szerző: korrekció Mar 16, 2022 10:04:36
Válasz
(5)
halászlé
Jutkával kapcs. lenne még egy álternetív javaslatom - mivel ugye Sodrák úr és Merga asszony is kizárta az otthon lehetőségét - ányagi okokra hivatkozva, érintve a mérleg mindkét nyelvét (tartozik-követel).

amikor Oroszlányban csöveltek, nekem úgy tűnt, hogy Jutkára jó hatással volt a kutyus (a röfögős). nyilván állatot nem adnék neki, de lehet önkéntesnek jó lenne állatmenhelyen - alapvetően van benne valami gondoskodhatnék; vagy esetleg dolgozhatna is valami ilyen helyen; de az csak úgy tudom elképzelni, ha leszázalékolják, és mint csökkent munkaképességű, nem nagy ktség (esetleg jár utána vmi támogatás).

Sodrák asszony, Merga úr
Mar 16, 2022 10:04:36

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48199x24) Mar 16, 2022 10:06:08
Válasz
(2)
korrekció
Sodrák asszony, Merga úr

elnézésedet kérem; igaz, ami igaz!
Mar 16, 2022 10:06:08

Szerző: pedofilsodiasodi (Snecológus-pontszám: 5483x2) Mar 16, 2022 10:06:10
Válasz
(7)
Hihetetlen mennyire átlátszó gyagyás, hogy teának próbálod álcázni az irodai sörikézést.

pedofilsodiasodi
Mar 16, 2022 10:06:10
« 9023 9024 9025 9026 9027 9028 9029 9030 9031 9032 »
1733255 komment.

148 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™