kire hogy hat a bully, es kit mennyi ideig basztattak vagy néztek ki
azis akit emlitettem, es par mas ismerosom is van, akit pl az segített abba lány létére, hogy a sajat nemehez vonzodjon, hogy az anyja fiuss ruhákba tudta csak öltöztetni, mer arra vót pénz, vagy azt kapták alapon
őt basztatták hogy fuj lany de fiuuuu, aztam leszbikus lett
1000+1 oka van es lehet annak valaki miert vetemedik arra hogy budos buzi legyen, vagy epp ruhellje a lányokat, vagy betegesen direkt a fiuslanyokat szeresse
Azta kurva :DDD Kezd nagyon felhígulni a Fórum :D
na jó, ez kezd kicsit széljobber vonulat lenni :)
hehe
Modjuk akkor ez Endrével közös bennetek, ő is szervezett már buzigyógyító tüntit, lehet, hogy érdemes lenne vele ezt újra elővenni :D
hehe
ohh én már gondolatban hazajöttem Linzből XD ott esélytelen, magyarul se tud XD ahhoz, hogy leszázalékolják, orvoshoz kéne kerülni; ott egy jól megírt pszichológiai szakvélemény, aztán kicsit több esélye van intézményre, vagy valami rehabilitációra. ha be is jut valaholva és kezelik, akkor is le kell kötni, mert Mergán pörög (pont úgy, mint a Sodi, az se dolgozik).
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
:DDDDD en inkabb nem fejtenem ki az ilyen buzis dolgokról a velemenyem :D
Mondjuk a buzigyógyító tüntit nem úgy kellene kezdeni hogy az ember összeszed egy rakás buzit.Valahogy endrétől kezdve az identitás mozgalmas ratyikig mindegyik elköveti ezt a hibát.
trolléga vagy trollegina, nem tudom már, nem bántásból, de a fenti véleményed alapján azt hiszem, hogy ez nem is a legjobb hely erre, mindenesetre Endre itt nem a buziságia miatt közutálat tárgya, azt hiszem, hogy ez lenne a legkevesebb.
Amúgy meg lebuktál, Budaházy Edda!
hehe
juniusban lesz szivarvanyos felvonulas, vajon szerelme miatt eljon endrus? ois felvonul???
Halkan jegyzem meg, hogy emailes formábam még én jelentettem a rendőrségnek a nyári részegen robogózását :) kaptam is választ, hogy köszönik és továbbították az illetékes osztálynak. Remélem az érett be, de gondolom más is tette a dolgát.
A hangulat jóindulatú és tréfás
a buzisag a legkevesebb, ahogy mondtad :)
oh yes, en arrol tudok, hogy a mazdas eset ugyeben a tortenet a kovi, amint tibi hazautazik es lesz show reszegen a mazdabol, a rendorok mennek
a jogsit bevonják mindenképp ha kimennek és épp részeg tibi, azt elintéztük
amúgymeg lattak a liveokat, Tibi nemveletlenul. nemjon még haza :)
broni kúrná/enné a szarát!!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
broni prof! ez igaz??
hehe
sneci nem egy jóravaló kisgyerek volt aki bántottak a gonosz osztálytársaia furcsasága miatt, hanem egy elkényesztetett féreg, akit az apja felsőbbrendűségtudatra nevelt és arra, hogy a pénzével flexelni kell mások előtt, hangsúlyozni hogy ő "több".
Viszont a legtöbb, ehhez hasonló elkényeztetett férgeknek mindig van egy belső, felszopó baráti köre, akik a lóvé miatt vele vannak. Snecinél ez ezért nem alakult ki, mert konkrétan mentális beteg, amihez társul a fizikai állapota. Ha lenne neki egy megnyerő személyisége, vagy élsportoló lett volna, más lenne a helyzet. Viszont Endre sosem volt intelligens (érettségit sem tudta elsőre letenni, hahó), illetve nem is sportolt soha. Innentől kezdve, maradt benne az apja meg a Golda által erőltetett "éjtelmiségi budai úrfijú" szerepkör.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Agyvérzést kapok, hogy amióta bevették a tranyóék a recskabunkert, rengeteg trashlégy szidja a tranyót, hogy tönkreteszi a jobb sorsra érdemes fiatalembert.
Erre már itt is kezdenek megjelenni ezek :D
Szerintem a gusztustalan kijelentéseiért megérdemli a tetves, hogy minden módon lehúzza a tibcédesz (az se sokkal különb, de legalább nem pedofil, meg nem hiszi magát felsőbbrendű fajnak).
A fos gyerekkor meg nem kifogás semmire, ha az ennyire eltorzítaná a személyiséget, mint amilyen mélységben senci van, akkor minden ember elmebeteg lenne kb. Semmiért nem vállalja a felelősséget a korcs, gondolom az is a mi hibánk lesz, ha a tranyó lelép tőle.
Aksjkdlk
Igen igen, dübbenet milyen (gyakran félretard) arcok jelentek a crossover következtében... De hát a snecológia nem egy könnyű tudományág.
Endre ugyanolyan féreg mint a Tibi vagy a Jutka csak mások a módszerei. A forgatókönyvírók zseniálisan eresztették össze ezeket a retardáltakat.
"...laute Schreie zu hören.." na biztos megint a torollok vótak' a bejelentők....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
sírós varangy lenyomta a jéghidegjogászt XDD
szutyok
előbb a rittenhouse flokk Hahó!
Megint be vagy baszva, Endrus?
Mi köze a fegyvernek a kilakoltatáshoz? Én eszt nyeméjtem. Valami jogásztroll felvilágosíthatna.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
snecit agresszív nőverő bűnözőnek nyilvánították ezzel a határozattal. az ilyennek pedig nem adható fegyvert.
és a varangy vezet, tudjuk milyen jól csinálja ... :D
Varangyos iramban!
szutyok
NSZKSZ. Jogkövető állampolgárként nehéz már követni az eseményeket, annyi simlisség megy itt.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Csak, hogy az újaknak is meglegyen az "interjú" háttere.
indavideo.hu/video/Benko_Gyorgy_interju_SoDI_Budahazy-ugy
Akkor végre fellélegezhetünk!
Hát azért hetyetyetyetye
Kajaktejgyijkosság.
ez a kép nagyon sokat elárul a gyagyás elméjéről, mert épeszű, normális embernek nem jutna eszébe talán még egy dummy fegyvert sem a vele szemben állóra fogni, de itt sneci, mintha az egész világra, főleg a trollokra célozna, mint burkolt üzenet, hogy mindenkit szétlőne a gecibe
hehe
szóval, a rendőrök nagyon jól látják és helyesen tiltották el a lőfegyverektől.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Szerintem olvasgatjak mar a forumot a linzi policajnal :D
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
+ cipő levételt sem sikerült nekik betanitani :DD
Az maradhat, hatástalan :D
17 az csak transzfaszból nem sok! gyere sodim, várunk a csajokkal; tömheted kétpofára a farkakat! nyami nyami
mondjuk egy lepukkant mazda az ide kevés lesz, annyiért a kertbe beengedünk nézelődni
:DDDD kiköptem a kávémat
OFF: profképeden szereplő művész eltűnt a jutubról?
böri
Picsába, pedig Rucuja bácsit bírtam:(
kikmakukk!?
És a lehetőségeihez mérten, mérföldekkel fogyaszthatóbb volt a gyártott tartalma, mint a Krónikásnak valaha.
Kedvenceim a hó végi kajás megoldások voltak :D
Látod Endre, nem minden ám a szetáp, bár te vehetnél még pár elgato zöldhátteret!
böri
Tag videó. Onlyfenz. 4k tv. Elektromos roller. Kanapé. Andi. Tibcedesz. Mindegy
#50euro + kamatok
a pénz az közös, az adósság asodié
böri
mar ugy vette, hogy hatastalanitva volt!
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Én már szart érek?
A pisztoly nehéz, nem bírná a háta, lásd anno a pálmarcis videót.
Látod Endre, nem minden ám a szetáp, bár te vehetnél még pár elgato zöldhátteret!
Tényleg, a szetáp vajon már teljesen el lett engedve? Új secondary monitort sem vett, a tabletet pótolta, de már abból is összetörte az újat. Telefon romokban, S22 sehol. A zöld háttéren átesett, szerintem az is kuka. A szopboxhoz igaz vett tartalékizzókat, de szerintem magát a búrát, állványt ahhoz is összetörte. Trash tartalmakhoz mondjuk felesleges is.
Bunkibank, Hahó!
A háta, a háta...ki fogja cipelni a puskáját?
Azt is tegyük hozzá, hogy azt sem tudta már, hogy mi az a főzelék, annyira elitta az agyát.
Mifaaaaaaaaaaaan
féregnyulvány
(
x7)
Mar 16, 2022 10:09:37
x7)
Hát azért hetyetyetye, attól nem lesz valaki meleg, hogy heteró létére kinevetik. Ha ez így lenne, akkor az összes meleg, akit kinevetnek, heteróvá alakulna.
Csesztetni csesztették, de Linzi Fapoleon beszámolója alapján inkább olyasmi volt a dinamika, hogy a púpos mórikálta magát, a nagyobbak meg hahotáztak rajta. Még gúnyneve sem volt.
Csesztetni csesztették, de Linzi Fapoleon beszámolója alapján inkább olyasmi volt a dinamika, hogy a púpos mórikálta magát, a nagyobbak meg hahotáztak rajta. Még gúnyneve sem volt.
azis akit emlitettem, es par mas ismerosom is van, akit pl az segített abba lány létére, hogy a sajat nemehez vonzodjon, hogy az anyja fiuss ruhákba tudta csak öltöztetni, mer arra vót pénz, vagy azt kapták alapon
1000+1 oka van es lehet annak valaki miert vetemedik arra hogy budos buzi legyen, vagy epp ruhellje a lányokat, vagy betegesen direkt a fiuslanyokat szeresse
-
Mar 16, 2022 10:11:32
Azta kurva :DDD Kezd nagyon felhígulni a Fórum :D
Mar 16, 2022 10:11:32
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 16, 2022 10:12:47
x7)
na jó, ez kezd kicsit széljobber vonulat lenni :)
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 16, 2022 10:13:51
x7)
Modjuk akkor ez Endrével közös bennetek, ő is szervezett már buzigyógyító tüntit, lehet, hogy érdemes lenne vele ezt újra elővenni :D
halászlé
(
x24)
Mar 16, 2022 10:14:51
x24)
inkább nyissuk meg a gázt, nehogy már
hát azért snecinek is mit panaszkodott, hogy ő mos-főz-takarít a két rossz tranyóra. egy menhelyen pedig nem hinném hogy megkeresné a napi 50 eurót + szállás + pia, stb... kb semmivel nem lennének beljebb. főleg hogy Tiborsznak derogál a munka, de a Vivaro azért jól jönne.... Retardált szhar az összes.
hát azért snecinek is mit panaszkodott, hogy ő mos-főz-takarít a két rossz tranyóra. egy menhelyen pedig nem hinném hogy megkeresné a napi 50 eurót + szállás + pia, stb... kb semmivel nem lennének beljebb. főleg hogy Tiborsznak derogál a munka, de a Vivaro azért jól jönne.... Retardált szhar az összes.
ohh én már gondolatban hazajöttem Linzből XD ott esélytelen, magyarul se tud XD ahhoz, hogy leszázalékolják, orvoshoz kéne kerülni; ott egy jól megírt pszichológiai szakvélemény, aztán kicsit több esélye van intézményre, vagy valami rehabilitációra. ha be is jut valaholva és kezelik, akkor is le kell kötni, mert Mergán pörög (pont úgy, mint a Sodi, az se dolgozik).
féregnyulvány
(
x7)
Mar 16, 2022 10:15:38
x7)
A régnemlátott buzidémon
Mar 16, 2022 10:17:34
Mondjuk a buzigyógyító tüntit nem úgy kellene kezdeni hogy az ember összeszed egy rakás buzit.Valahogy endrétől kezdve az identitás mozgalmas ratyikig mindegyik elköveti ezt a hibát.
Mar 16, 2022 10:17:34
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 16, 2022 10:18:23
x7)
trolléga vagy trollegina, nem tudom már, nem bántásból, de a fenti véleményed alapján azt hiszem, hogy ez nem is a legjobb hely erre, mindenesetre Endre itt nem a buziságia miatt közutálat tárgya, azt hiszem, hogy ez lenne a legkevesebb.
féregnyulvány
(
x7)
Mar 16, 2022 10:18:57
x7)
juniusban lesz szivarvanyos felvonulas, vajon szerelme miatt eljon endrus? ois felvonul???
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Mar 16, 2022 10:19:38
x4)
remélem senki nem felejtette el a pár héttel ezelőtti posztom arról, hogy eljárás van a cica ellen Magyarországon ittas vezetés miatt
ha ezek Magyarországra jutnak, és lesz valami ivászat gyagya készülhet, mert bevonják a jogsiját a cicának, ígx a kocsinak semmi értelme, és a cicák sem mennek vissza, max vonattal :))
ha ezek Magyarországra jutnak, és lesz valami ivászat gyagya készülhet, mert bevonják a jogsiját a cicának, ígx a kocsinak semmi értelme, és a cicák sem mennek vissza, max vonattal :))
Halkan jegyzem meg, hogy emailes formábam még én jelentettem a rendőrségnek a nyári részegen robogózását :) kaptam is választ, hogy köszönik és továbbították az illetékes osztálynak. Remélem az érett be, de gondolom más is tette a dolgát.
féregnyulvány
(
x7)
Mar 16, 2022 10:20:30
x7)
a buzisag a legkevesebb, ahogy mondtad :)
féregnyulvány
(
x7)
Mar 16, 2022 10:22:54
x7)
oh yes, en arrol tudok, hogy a mazdas eset ugyeben a tortenet a kovi, amint tibi hazautazik es lesz show reszegen a mazdabol, a rendorok mennek
a jogsit bevonják mindenképp ha kimennek és épp részeg tibi, azt elintéztük
amúgymeg lattak a liveokat, Tibi nemveletlenul. nemjon még haza :)
Hahó
(
x136)
Mar 16, 2022 10:23:25
x136)
Budaházy Edda!
sittessanyi
(
x7)
Mar 16, 2022 10:23:36
x7)
a sok gólya megint nem tette le az alapvizsgákat.
sneci nem egy jóravaló kisgyerek volt aki bántottak a gonosz osztálytársaia furcsasága miatt, hanem egy elkényesztetett féreg, akit az apja felsőbbrendűségtudatra nevelt és arra, hogy a pénzével flexelni kell mások előtt, hangsúlyozni hogy ő "több".
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 16, 2022 10:25:42
x7)
broni prof! ez igaz??
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 16, 2022 10:27:53
x21)
Viszont a legtöbb, ehhez hasonló elkényeztetett férgeknek mindig van egy belső, felszopó baráti köre, akik a lóvé miatt vele vannak. Snecinél ez ezért nem alakult ki, mert konkrétan mentális beteg, amihez társul a fizikai állapota. Ha lenne neki egy megnyerő személyisége, vagy élsportoló lett volna, más lenne a helyzet. Viszont Endre sosem volt intelligens (érettségit sem tudta elsőre letenni, hahó), illetve nem is sportolt soha. Innentől kezdve, maradt benne az apja meg a Golda által erőltetett "éjtelmiségi budai úrfijú" szerepkör.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 16, 2022 10:32:13
x37)
Butaházy flokk mikor, Endre? 17 évet kapott a debil. Mondjuk abból már vagy 10 megvolt házi őrizetben, a maradékot meg majd egy kellemes vidéki szanatóriumban leüli a súlyos bokaficama miatt. Szerencsétlen debilt 2006-ban felbérelték Orbánék, ő meg tényleg elhitte, hogy büntetlenül lehet Molotov-koktélozni :D :D :D
Mérnemhagyodabba
Mar 16, 2022 10:33:52
a sok gólya megint nem tette le az alapvizsgákat.
Agyvérzést kapok, hogy amióta bevették a tranyóék a recskabunkert, rengeteg trashlégy szidja a tranyót, hogy tönkreteszi a jobb sorsra érdemes fiatalembert.
Szerintem a gusztustalan kijelentéseiért megérdemli a tetves, hogy minden módon lehúzza a tibcédesz (az se sokkal különb, de legalább nem pedofil, meg nem hiszi magát felsőbbrendű fajnak).
A fos gyerekkor meg nem kifogás semmire, ha az ennyire eltorzítaná a személyiséget, mint amilyen mélységben senci van, akkor minden ember elmebeteg lenne kb. Semmiért nem vállalja a felelősséget a korcs, gondolom az is a mi hibánk lesz, ha a tranyó lelép tőle.
Mar 16, 2022 10:33:52
Nyilvánvalóan heteró
Mar 16, 2022 10:43:45
Endre, mikor nézel újabb tranyó barátférfinőt magadnak? Kihal a nemzetünk, te meg nem szaporodsz?
Mar 16, 2022 10:43:45
echelon mérnök
Mar 16, 2022 10:43:57
Igen igen, dübbenet milyen (gyakran félretard) arcok jelentek a crossover következtében... De hát a snecológia nem egy könnyű tudományág.
Endre ugyanolyan féreg mint a Tibi vagy a Jutka csak mások a módszerei. A forgatókönyvírók zseniálisan eresztették össze ezeket a retardáltakat.
Mar 16, 2022 10:43:57
Hahó
(
x136)
Mar 16, 2022 10:44:10
x136)
sneci, hol van az "interjúd" a butaházy ügy koronatanújával? szeretnék rajta röhögni, ahogy pártatlan "riporterként" (valójában buta propagandistaként) megpróbáltad neki megmagyarázni, hogy az nem is úgy volt.
most, hogy butaházy megkapta a 17 évet, különösen jót lehetne rajta röhögni.:)))
most, hogy butaházy megkapta a 17 évet, különösen jót lehetne rajta röhögni.:)))
vladrl
(
x8)
Mar 16, 2022 10:45:06
x8)
Illetve basztattak endret az altalanos suliban, de sokakkal ellentetben, o erre ra is szolgalt, es megerdemelte. 99,9%-ban o az oka annak, hogy igy (szarul) alakult az elete.
Okjs Snecologus
(
x1)
Mar 16, 2022 10:47:12
x1)
"eltiltittak"
szutyok
vladrl
(
x8)
Mar 16, 2022 10:47:30
x8)
Kozben pupfal:
Jutka miatt a labacok eltiltittak engem a főfegyverektől. Ezt azért még megfellebbezem, mert ki tudja, nem lesz-e kedvem mondjuk valamikor jövőre vadászni.
Jutka miatt a labacok eltiltittak engem a főfegyverektől. Ezt azért még megfellebbezem, mert ki tudja, nem lesz-e kedvem mondjuk valamikor jövőre vadászni.
Hahó
(
x136)
Mar 16, 2022 10:48:02
x136)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 16, 2022 10:48:03
x21)
Nagyon jót röhögnék, ha a Gyagyás venne magának valami bóvli szar fegyvert, és véletlen lábonlőné vele magát streamben.
Hahó
(
x136)
Mar 16, 2022 10:48:53
x136)
tolmácsot kérek. nszksz.
vladrl
(
x8)
Mar 16, 2022 10:49:11
x8)
Endre, te rossz ratyeeee, te ranezesre elbuknal egy vizsgan XD Pszichologiai teszt instant bukas, de a testalkatod is. Egy pisztoly visszarugasatol eltorne a kulcscsontod xDddd nagyon nevetek, rendesen kakiloba raknak a labanc rendorok.
Hahó
(
x136)
Mar 16, 2022 10:51:29
x136)
frau sedunka nagyon sírós állapotban volt.:))
vladrl
(
x8)
Mar 16, 2022 10:51:37
x8)
Jo ez a hatarozat :D
Frau Sedunka in einem sehr weinerlichen Zustand
Sehr aufgebracht und aggressiv
halászlé
(
x24)
Mar 16, 2022 10:53:42
x24)
"...laute Schreie zu hören.." na biztos megint a torollok vótak' a bejelentők....
Hahó
(
x136)
Mar 16, 2022 10:53:56
x136)
sehr aufgebracht und agressiv = nagyon ideges és agresszív
ezt rólad írták sneci?:)))
ezt rólad írták sneci?:)))
Okjs Snecologus
(
x1)
Mar 16, 2022 10:54:06
x1)
sírós varangy lenyomta a jéghidegjogászt XDD
Lemegyek_a_Mazdával
Mar 16, 2022 10:55:42
Lemaradtam mert sajnos valakinek dolgoznia is kell :'(
Endrus fegyvert akar? Könyörgöm valaki fogjon le. :D
Nem feltétlenül nem
Endrus fegyvert akar? Könyörgöm valaki fogjon le. :D
Mar 16, 2022 10:55:42
echelon mérnök
Mar 16, 2022 10:55:45
Fegyver a gyagyásnak? :D Mész kiszabadítani Butaházyt Endre?
Endre lövdözös lájv!
Most úgyis szabin vagy, pesten van egy csomó normális lőterem ahol meg AK-val is lehet durrogtatni. Több kameraállás ofc!
Pár tízezer forint de fosni fogja! Utána mondhatod a labanc rendőröknek, hogy már túl vagy a düh kezelés terápián, kilövöldözted magad.
Endre lövdözös lájv!
Most úgyis szabin vagy, pesten van egy csomó normális lőterem ahol meg AK-val is lehet durrogtatni. Több kameraállás ofc!
Pár tízezer forint de fosni fogja! Utána mondhatod a labanc rendőröknek, hogy már túl vagy a düh kezelés terápián, kilövöldözted magad.
Mar 16, 2022 10:55:45
vladrl
(
x8)
Mar 16, 2022 10:58:48
x8)
Endre, szerintem egy Butahazy flokkra ehezik a nep. Lehetoleg egy ev mulva majd szamolj be rola, mert akkor fogja foshni.
Hahó
(
x136)
Mar 16, 2022 10:59:21
x136)
Endre, szerintem egy Butahazy flokkra ehezik a nep. Lehetoleg egy ev mulva majd szamolj be rola, mert akkor fogja foshni.
előbb a rittenhouse flokk Hahó!
Trollul Madár
(
x15)
Mar 16, 2022 10:59:26
x15)
Endre!
Kurva igazságtalan a teknőstől, hogy nem kaptál 17 év fegyházat.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Kurva igazságtalan a teknőstől, hogy nem kaptál 17 év fegyházat.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 16, 2022 11:00:43
x21)
Budaházy Endre kiszabadítós, lövöldözős, menekülős live Kaffka Mercédesszel.
trolléga
(
x30)
Mar 16, 2022 11:01:04
x30)
Kozben pupfal:
Mi köze a fegyvernek a kilakoltatáshoz? Én eszt nyeméjtem. Valami jogásztroll felvilágosíthatna.
halászlé
(
x24)
Mar 16, 2022 11:01:21
x24)
majd a fegyvert is Jutka nevére veszi XD
Hahó
(
x136)
Mar 16, 2022 11:01:53
x136)
sneci, ez annyira vicces, hogy másfél éve vagy linzben, és már rendőrségi pecsétes papírod van arról, hogy nőverő bűnöző vagy.
mi ez ha nem shiker?
mi ez ha nem shiker?
sittessanyi
(
x7)
Mar 16, 2022 11:02:41
x7)
ha igazi hazafi lenne endre, akkor butaházinak segített volna mint jéghideg jogász.
ehelyett egy férfit üldö/zaklat a szerelmével.
ehelyett egy férfit üldö/zaklat a szerelmével.
Hahó
(
x136)
Mar 16, 2022 11:03:35
x136)
snecit agresszív nőverő bűnözőnek nyilvánították ezzel a határozattal. az ilyennek pedig nem adható fegyvert.
Okjs Snecologus
(
x1)
Mar 16, 2022 11:05:23
x1)
Budaházy Endre kiszabadítós, lövöldözős, menekülős live Kaffka Mercédesszel.
és a varangy vezet, tudjuk milyen jól csinálja ... :D
Varangyos iramban!
trolléga
(
x30)
Mar 16, 2022 11:05:50
x30)
NSZKSZ. Jogkövető állampolgárként nehéz már követni az eseményeket, annyi simlisség megy itt.
Hahó
(
x136)
Mar 16, 2022 11:06:04
x136)
ez kurva jó lesz, hogy bármilyen rendőrségi ügye lesz a jövőben ausztriában, megnézik a nyilvántartásban, ott fog virítani a neve mellett ez a határozat, és onnantól a rendőr agresszív nőverő bűnözőként fogják kezelni.
Szekszmániás
Mar 16, 2022 11:06:55
Endre pengeéles esze már maga egy veszélyes fegyver! Egy szép napon talán azzal fogja felvágni az ereit.
Mar 16, 2022 11:06:55
sörösterv
(
x4)
Mar 16, 2022 11:10:14
x4)
Tehát akkor kimondhatjuk, hogy a trashlegyek olyan embernek adnak pénzt, illetve olyan embert védenek akinek papírja van arról hogy erőszakos agresszív nőverő.
Ez shiker! 40 évesen ez is összejött a kocsivásárlás mellé gyagyás :D
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Ez shiker! 40 évesen ez is összejött a kocsivásárlás mellé gyagyás :D
D_Dezső
(
x29)
Mar 16, 2022 11:10:36
x29)
sneci, hol van az "interjúd" a butaházy ügy koronatanújával? szeretnék rajta röhögni, ahogy pártatlan "riporterként" (valójában buta propagandistaként) megpróbáltad neki megmagyarázni, hogy az nem is úgy volt.
Sodi "újságírói" minőségéről jutott eszembe ez a hangfelvétel, ahol a Budaházyékat feldobó Benkő Györgyel csinált "interjút".
Fiataloknak kis háttér story: Budaházy György (a bolond "szülős videós" nő, Eddának a bátyja) kistérségi terror szervezetet alapított, és light-os bombácskákat rakott MSZP-s képviselők házához.
A hivatalos story szerint az egyik tag Benkő György besétált a rendőrségre és feldobta az egész kompániát mielőőt bármi súlyosat elkövettek volna. A Benkő persze ezek után közellenség lett az akkoriban fénykorát élő Nyemzetyi' oldalon.
Sokat elmond a Nyemzetyi' oldal erejéről és a Sodi féle nemzeti hősök hatásáról, hogy a Benkő nyemzetyi-közellenségként járt-kelt és adott interjúkat, teljes békességben.
Szóval a Gyagyás is csinált vele egy beszélgetést, ahol olyan "újságírói" kérdések hangzanak el, mint "Tetszett látyni azt a filmet?" "Pombára tetszik gondolni?"
Aza akkori Púpos még azért jóval összeszedettem volt mint most, eleinte próbált a maga elbaszott kappan módján keménykedni, és a mostani Origós újságírókat megszégyenítve elfogult lenni. Persze az Origósok ezért pénzt kapnak, Sodi meg ingyen kurva volt :) Szóval a kezdeti keménykedés gyorsan becsicskulásba megy át, amikor kiderült, hogy full hülye az egész ügyhöz :)
vimeo.com/9813847
Fiataloknak kis háttér story: Budaházy György (a bolond "szülős videós" nő, Eddának a bátyja) kistérségi terror szervezetet alapított, és light-os bombácskákat rakott MSZP-s képviselők házához.
A hivatalos story szerint az egyik tag Benkő György besétált a rendőrségre és feldobta az egész kompániát mielőőt bármi súlyosat elkövettek volna. A Benkő persze ezek után közellenség lett az akkoriban fénykorát élő Nyemzetyi' oldalon.
Sokat elmond a Nyemzetyi' oldal erejéről és a Sodi féle nemzeti hősök hatásáról, hogy a Benkő nyemzetyi-közellenségként járt-kelt és adott interjúkat, teljes békességben.
Szóval a Gyagyás is csinált vele egy beszélgetést, ahol olyan "újságírói" kérdések hangzanak el, mint "Tetszett látyni azt a filmet?" "Pombára tetszik gondolni?"
Aza akkori Púpos még azért jóval összeszedettem volt mint most, eleinte próbált a maga elbaszott kappan módján keménykedni, és a mostani Origós újságírókat megszégyenítve elfogult lenni. Persze az Origósok ezért pénzt kapnak, Sodi meg ingyen kurva volt :) Szóval a kezdeti keménykedés gyorsan becsicskulásba megy át, amikor kiderült, hogy full hülye az egész ügyhöz :)
vimeo.com/9813847
Csak, hogy az újaknak is meglegyen az "interjú" háttere.
indavideo.hu/video/Benko_Gyorgy_interju_SoDI_Budahazy-ugy
Baxi
(
x2)
Mar 16, 2022 11:10:43
x2)
Öröm nézni, hogy minden nappal egyre lejjebb ássa magát ez a szerencsétlen. Kíváncsi vagyok, ha most újra a magányba tér haza majd, mihez fog folyamodni, hogy feldolgozza ezt a traumát.
hejneken
(
x3)
Mar 16, 2022 11:11:42
x3)
Az kell még, hogy ennek a két lábon járó futóbolondnak fegyvere legyen.
Viszont akkor lehet menni oroszokat gyilkolni!
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Viszont akkor lehet menni oroszokat gyilkolni!
Hahó
(
x136)
Mar 16, 2022 11:11:47
x136)
sneci, tedd ki az egész határozatot. vagy talán szégyelled, hogy agresszív nőverő bűnözőnek lettél nyilvánítva?
Vadászbika
Mar 16, 2022 11:12:11
Mar 16, 2022 11:12:11
tyodika
Mar 16, 2022 11:12:48
sneci, ez annyira vicces, hogy másfél éve vagy linzben, és már rendőrségi pecsétes papírod van arról, hogy nőverő bűnöző vagy.
mi ez ha nem shiker?
mi ez ha nem shiker?
Kajaktejgyijkosság.
Mar 16, 2022 11:12:48
rBali
(
x24)
Mar 16, 2022 11:14:27
x24)
Jó ötletnek tartom a fegyver beszerzését Endre, ha netán elő rántanád egy trollra legalább jogos önvédelemből veheti el tőled és lőhet bele a térdedbe egyet. Várom már az alkalmat!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
balek
(
x10)
Mar 16, 2022 11:14:30
x10)
Amikor bántják az ivászat miatt: nincs gond, ő nem alkoholista.
Amikor hülyeséget csinált: nem emlékszik semmire, olyan részeg volt.
Amikor jobban élnek a kiköltözők, neki meg 100 forintos órabére van: a két hétnél tovább kint tartozkodók hazaárulók.
Amikor kiköltözik az adósságai elől amivel a magyaroknak tartozik: szidja a hazát, és lenézi azokat akik építik az országot.
Amikor mások szabadon élnek: buzizik, zsidózik, gyűlölködik és hergel.
Amikor lebukik azzal, hogy buzi és pedofil: hetyetye.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Amikor hülyeséget csinált: nem emlékszik semmire, olyan részeg volt.
Amikor jobban élnek a kiköltözők, neki meg 100 forintos órabére van: a két hétnél tovább kint tartozkodók hazaárulók.
Amikor kiköltözik az adósságai elől amivel a magyaroknak tartozik: szidja a hazát, és lenézi azokat akik építik az országot.
Amikor mások szabadon élnek: buzizik, zsidózik, gyűlölködik és hergel.
Amikor lebukik azzal, hogy buzi és pedofil: hetyetye.
Trollok harca
(
x5)
Mar 16, 2022 11:14:39
x5)
szabin vagy lájvolj már!
Miskolci alvósejt
vladrl
(
x8)
Mar 16, 2022 11:14:56
x8)
Egyre jobban kezdesz hasonlitani tajgihoz ilyen tekintetben, recskas :D Egeszsegugyi problemakkal rendelkezo alkoholista novero szar. Mar csak a sitt hianyzik, ha az megvan, a seggbekuras evidencia.
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 16, 2022 11:15:27
x7)
ez a kép nagyon sokat elárul a gyagyás elméjéről, mert épeszű, normális embernek nem jutna eszébe talán még egy dummy fegyvert sem a vele szemben állóra fogni, de itt sneci, mintha az egész világra, főleg a trollokra célozna, mint burkolt üzenet, hogy mindenkit szétlőne a gecibe
xray
(
x21)
Mar 16, 2022 11:16:50
x21)
számtalan embert fenyegetett már, hogy kiírtja az egész családját, még itt a fórumon is. szóval, a rendőrök nagyon jól látják és helyesen tiltották el a lőfegyverektől.
Trollok harca
(
x5)
Mar 16, 2022 11:17:57
x5)
fegyvertelen pedofil nőverő..labanc logika!
Miskolci alvósejt
vladrl
(
x8)
Mar 16, 2022 11:18:24
x8)
számtalan embert fenyegetett már, hogy kiírtja az egész családját, még itt a fórumon is.
Szerintem olvasgatjak mar a forumot a linzi policajnal :D
Trollok harca
(
x5)
Mar 16, 2022 11:19:35
x5)
pitont se tarthatna.
Miskolci alvósejt
xray
(
x21)
Mar 16, 2022 11:20:55
x21)
számtalan embert fenyegetett már, hogy kiírtja az egész családját, még itt a fórumon is.
gyagyás, marad a csapdával vadászás, miközben hasunkat fogjuk a röhögéstől. xd szóval, a rendőrök nagyon jól látják és helyesen tiltották el a lőfegyverektől.
Ásó27
(
x68)
Mar 16, 2022 11:22:29
x68)
Jutkát a lakásban való cigizésről sem tudtad letiltani, ő meg konkrétan kitiltott a recskabarlangból, és már fegyvered sem lehet! Nagyon nevetek!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Mar 16, 2022 11:24:22
x136)
tematikus trolléga!
készülhetne egy nőverő endre videó, van már pecsétes papír is hozzá amit be lehet mutatni.
készülhetne egy nőverő endre videó, van már pecsétes papír is hozzá amit be lehet mutatni.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 16, 2022 11:27:53
x37)
Szóval Endrét mellékbüntetésként elküldték dühkezelési tréningre és eltiltották a lőfegyver-, és lőszerbirtoklástól. De mi lesz a konkrét büntetés? Biztos, hogy nem pénzbírság, mert ez minimum könnyű testi sértés minősített esete. Kap hat hónapot két évre felfüggesztve? Kiutasítják? Egy szobafestő megpróbálhatná vázolni a lehetséges kimeneteleket.
rBali
(
x24)
Mar 16, 2022 11:29:15
x24)
A világon semmi eszköze nincsen a trollok ellen és nagyon zavarja ez a vadaszbikát, bizony!
Egy troll elleni pertől retteg mert tudja hogy a trollok okosabbak, összefognak ellene és egy fillért sem tudna áldozni senkinek a MEGBASZÁSÁRA sem. Az állítólagos Vörös úr feljelentése is hatalmas hazugság, múltkor elmondta hogy senki ellen nincsen feljelentése, a Jutka ellen sem.
Halálbrigádot sem tud felbérelni szintén a nincstelensége miatt, pedig több trollnak ismeri a személyazonosságát. Ugyanez igaz a kis köcsög Borikára, aki csak fenyegetni tud.
Egy sarokba szorított, végtelenül becsicskított lehúzott balek próbálja magáról előadni a kemény fiút, közben még a saját anyja is egy utolsó alkoholista elmebetegnek tartja.
Ez ám az élet basszátok meg!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Egy troll elleni pertől retteg mert tudja hogy a trollok okosabbak, összefognak ellene és egy fillért sem tudna áldozni senkinek a MEGBASZÁSÁRA sem. Az állítólagos Vörös úr feljelentése is hatalmas hazugság, múltkor elmondta hogy senki ellen nincsen feljelentése, a Jutka ellen sem.
Halálbrigádot sem tud felbérelni szintén a nincstelensége miatt, pedig több trollnak ismeri a személyazonosságát. Ugyanez igaz a kis köcsög Borikára, aki csak fenyegetni tud.
Egy sarokba szorított, végtelenül becsicskított lehúzott balek próbálja magáról előadni a kemény fiút, közben még a saját anyja is egy utolsó alkoholista elmebetegnek tartja.
Ez ám az élet basszátok meg!
trolléga
(
x30)
Mar 16, 2022 11:30:07
x30)
Jutkát a lakásban való cigizésről sem tudtad letiltani, ő meg konkrétan kitiltott a recskabarlangból, és már fegyvered sem lehet! Nagyon nevetek!!
+ cipő levételt sem sikerült nekik betanitani :DD
Hahó
(
x136)
Mar 16, 2022 11:32:26
x136)
sneci, tedd ki az excelt!
röhögni akarok a hitelkártya és dispo egyenlegeken!!!
röhögni akarok a hitelkártya és dispo egyenlegeken!!!
Jonciii
(
x8)
Mar 16, 2022 11:34:06
x8)
pitont se tarthatna.
Az maradhat, hatástalan :D
balek
(
x10)
Mar 16, 2022 11:45:40
x10)
444.hu/2022/03/16/az-amerikai-titkosszolgalat-szerint-az-incelek-novekvo-fenyegetest-jelentenek
Az incelek egyre nagyobb fenyegetést jelentenek, ha jól értesültem linzben már fegyverr akartak szerezni.
Szerencsére egy jóérzésű rendőr bácsi sem adna pisztolyt az incel Sodi kezébe. Nagyon helyesen, piszony.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Az incelek egyre nagyobb fenyegetést jelentenek, ha jól értesültem linzben már fegyverr akartak szerezni.
Szerencsére egy jóérzésű rendőr bácsi sem adna pisztolyt az incel Sodi kezébe. Nagyon helyesen, piszony.
Hahó
(
x136)
Mar 16, 2022 11:57:36
x136)
ennyit bírt írni butaházy 17 évére:
"Az gombócból is sok."
azt hiszem ezzel végleg lezárult sneci "a nemzet krónikása korszaka", és most már csak a trash-nek fog élni.
"Az gombócból is sok."
azt hiszem ezzel végleg lezárult sneci "a nemzet krónikása korszaka", és most már csak a trash-nek fog élni.
sweetlaurasaenz
Mar 16, 2022 12:02:38
ennyit bírt írni butaházy 17 évére:
"Az gombócból is sok."
"Az gombócból is sok."
17 az csak transzfaszból nem sok! gyere sodim, várunk a csajokkal; tömheted kétpofára a farkakat! nyami nyami
mondjuk egy lepukkant mazda az ide kevés lesz, annyiért a kertbe beengedünk nézelődni
Mar 16, 2022 12:02:38
gobesug
(
x30)
Mar 16, 2022 12:06:48
x30)
végre megjelent

Örülhettek
(
x1)
Mar 16, 2022 12:10:59
x1)
végre megjelent
:DDDD kiköptem a kávémat
K-K. E.T.
Mar 16, 2022 12:12:31
Kiss-Kaffka Endrédesz Tibkas
Én személy szerint örülnék ha teherbe tudnád tenni tibit! Belegondolni is csodálatos, hogy miféle pikantérikus kontentkreátor torzszülött bújna ki a szerelmed seggéből!
Én személy szerint örülnék ha teherbe tudnád tenni tibit! Belegondolni is csodálatos, hogy miféle pikantérikus kontentkreátor torzszülött bújna ki a szerelmed seggéből!
Mar 16, 2022 12:12:31
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Mar 16, 2022 12:14:02
x2)
Trollul Madár
(
x15)
Mar 16, 2022 12:14:38
x15)
Endre!
Azt ugye tudod, hogy radikális körben "Az gombócból is sok." kommented iszonyatosan irritáló és felháborító?
Kár, hogy már Edda posztja alatt is olvashatják meglátásodat az első évados haverok.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Azt ugye tudod, hogy radikális körben "Az gombócból is sok." kommented iszonyatosan irritáló és felháborító?
Kár, hogy már Edda posztja alatt is olvashatják meglátásodat az első évados haverok.
Örülhettek
(
x1)
Mar 16, 2022 12:17:01
x1)
És a lehetőségeihez mérten, mérföldekkel fogyaszthatóbb volt a gyártott tartalma, mint a Krónikásnak valaha.
Kedvenceim a hó végi kajás megoldások voltak :D
Menj rá, fröcsögjön!
Mar 16, 2022 12:18:27
Eddát szerintem befűzhetnéd! Vevő lenne a 2006-os sztorikra és úgy is szeret szülni!
Ha már béranyát akarsz akkor minek mennél érte Brazíliába mikor igazvérű magyar asszonyok is epekednek a hősi, szabadságharcos magvakért!
Ha már béranyát akarsz akkor minek mennél érte Brazíliába mikor igazvérű magyar asszonyok is epekednek a hősi, szabadságharcos magvakért!
Mar 16, 2022 12:18:27
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 16, 2022 12:20:19
x4)
Hahó!
Gyagyás!
Hol van a vonatra várós live? Vagy a vonatozós live? Vagy a Merciékkel autózós live?
A nép tisztázós live-ot is követel! Elsodikáztad ezt is. Hogy a szaharai homok mossa le a tranyómobilt!
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Gyagyás!
Hol van a vonatra várós live? Vagy a vonatozós live? Vagy a Merciékkel autózós live?
A nép tisztázós live-ot is követel! Elsodikáztad ezt is. Hogy a szaharai homok mossa le a tranyómobilt!
Twiccs Chat
(
x5)
Mar 16, 2022 12:23:30
x5)
Hahó!
Gyagyás!
Gyagyás!
envagyokaz
(
x1)
Mar 16, 2022 12:24:03
x1)
nem nagyon van idom kovetni a dolgokat, szoval csak siman megkerdezem...
Endre, bocsanatot kertel mar amiert ismet megalaztak, hogy a kis csaladod tovabbra is huzogathassa a kartyatad, vagy a te penzed az kozos, mind1 mi tortenik?
envagyokaz, nem ismersz meg?
Endre, bocsanatot kertel mar amiert ismet megalaztak, hogy a kis csaladod tovabbra is huzogathassa a kartyatad, vagy a te penzed az kozos, mind1 mi tortenik?
Örülhettek
(
x1)
Mar 16, 2022 12:26:00
x1)
vagy a te penzed az kozos, mind1 mi tortenik?
a pénz az közös, az adósság asodié
sörösterv
(
x4)
Mar 16, 2022 12:27:18
x4)
Csak hogy az fb posztok is meglegyenek

"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"

pupszi
(
x1)
Mar 16, 2022 12:30:09
x1)
pitont se tarthatna.
mar ugy vette, hogy hatastalanitva volt!
Fincsi krém
Mar 16, 2022 12:32:19
A nőveréssel kapcsolatos eljárás hogy zárult le ilyen gyorsan? Nézték a rendőrök a streamet, vagy elismerte sodmány a cselekményt? Ha az folyamatban lenne, nem hinném, hogy a fegyverviseléstől csak úgy el tudnák tiltani.
Sneci, ugye nem lapítasz a fő büntivel kapcsolatban?
Sneci, ugye nem lapítasz a fő büntivel kapcsolatban?
Mar 16, 2022 12:32:19
Rittenhouse flokk
Mar 16, 2022 12:34:57
Én már szart érek?
Mar 16, 2022 12:34:57
banshee
(
x24)
Mar 16, 2022 12:35:07
x24)
Ez jó cikk lett Broni!
Endre én már nem tudom, hogy mi a gendered, szexuális irányod, de biztos, hogy van egy buzi pedo incel éned is :DD
444.hu/2022/03/16/az-amerikai-titkosszolgalat-szerint-az-incelek-novekvo-fenyegetest-jelentenek
Endre én már nem tudom, hogy mi a gendered, szexuális irányod, de biztos, hogy van egy buzi pedo incel éned is :DD
A pisztoly nehéz, nem bírná a háta, lásd anno a pálmarcis videót.
trolléga
(
x30)
Mar 16, 2022 12:35:21
x30)
Tényleg, a szetáp vajon már teljesen el lett engedve? Új secondary monitort sem vett, a tabletet pótolta, de már abból is összetörte az újat. Telefon romokban, S22 sehol. A zöld háttéren átesett, szerintem az is kuka. A szopboxhoz igaz vett tartalékizzókat, de szerintem magát a búrát, állványt ahhoz is összetörte. Trash tartalmakhoz mondjuk felesleges is.
banshee
(
x24)
Mar 16, 2022 12:37:22
x24)
Bunkibank, Hahó!
banshee
(
x24)
Mar 16, 2022 12:39:05
x24)
Kozben pupfal:
A háta, a háta...ki fogja cipelni a puskáját?
halászlé
(
x24)
Mar 16, 2022 12:42:05
x24)
Gazdag Attila
Hallod Sodràk miért nem mész le a határhoz vagy Bp pályaudvar ? Cseréld le a 2 csövest ukràn vagy kárpátaljai nőre, nőkre.
31 p.Módosítva
Farkas Endre Kiss
Gazdag Attila annyi
Azok között sok a természetes szőke, kék szemmel, míg nálam most egy ilyen sincs otthon raktáron
ezt a mondatot bírjuk értelmezni?
Hallod Sodràk miért nem mész le a határhoz vagy Bp pályaudvar ? Cseréld le a 2 csövest ukràn vagy kárpátaljai nőre, nőkre.
31 p.Módosítva
Farkas Endre Kiss
Gazdag Attila annyi
Azok között sok a természetes szőke, kék szemmel, míg nálam most egy ilyen sincs otthon raktáron
ezt a mondatot bírjuk értelmezni?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 16, 2022 12:42:10
x11)
Földhöz ragadt materialista vagyok, de lassan kezdek hinni a vonzás törvényében. :)
Hogy is volt az a Bándy Kata gyalázós, kimagyarázás hetyetye? Egy tányér zöldborsófőzelékért csinálta, mert nem volt mit ennie? (Jól emlékszem?)
Az ominózus pénteki nap előtt, amikor kibaszták a recskaodúból távolságtartással nőverésért, zöldborsófőzelék volt ebédre, Lyudga főzte! :D Még kérdezte is a Púpostól, csomagoljon-e neki másnapra. :))
Hogy is volt az a Bándy Kata gyalázós, kimagyarázás hetyetye? Egy tányér zöldborsófőzelékért csinálta, mert nem volt mit ennie? (Jól emlékszem?)
Az ominózus pénteki nap előtt, amikor kibaszták a recskaodúból távolságtartással nőverésért, zöldborsófőzelék volt ebédre, Lyudga főzte! :D Még kérdezte is a Púpostól, csomagoljon-e neki másnapra. :))
banshee
(
x24)
Mar 16, 2022 12:45:37
x24)
Nem Mindáné főzött neki bojszófőzit?
Ásó27
(
x68)
Mar 16, 2022 12:45:41
x68)
Az ominózus pénteki nap előtt, amikor kibaszták a recskaodúból távolságtartással nőverésért, zöldborsófőzelék volt ebédre, Lyudga főzte! :D
Azt is tegyük hozzá, hogy azt sem tudta már, hogy mi az a főzelék, annyira elitta az agyát.
Ásó27
(
x68)
Mar 16, 2022 12:47:12
x68)
Sex valaki????
Mifaaaaaaaaaaaan
191 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

inkább nyissuk meg a gázt, nehogy már