Endre!
Kurva óvatosan a madarakkal!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Szerintem max ilyen Markó Gergely féle “madájka” színdarabot tudna, a pitonsz arra sem állna fel. Max ha kanári, annak olyan a színe mint a cicahajnak.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Nem lenne egyedi eset, ott volt ugye a tiktokos aberrált gálik gyerek, aki ráverte egy madárra. Nem lepődnék meg ha endre tagja lenne valami hasonlóan gyomorforgató közösségnek.
Igazi emberalatti féreg ez. Hogy lehet valaki akkora görény, hogy gecizik az özveggyel a temetésen, aztán hazamegy szvingerezni a metszetthasú házibarátjával?
Alig várom, hogy valamelyik lumpen szarházi végre beleállítsa a másikba a kést, aztán megkarácsonyfázzák a börtönben a cellatársai.
A tranyó mindent is megenged magának, de ha lyukra fut mert felsejlik egy alapos verés lehetősége akkor felháborodik majd szokásához híven csatornapatkány módjára elsunnyog.
Amúgy a Terdik nevű retardtól is többször elhesegette már a gyámja, volt hogy rendőrséggel mert a trafónak a lakásra fájt a foga. Aztán kiderül hogy hébe-hóba csak vissza szivárog, ugye a múltkor is lebaszta oda Jutkát pár napra megőrzésre, meg nem is olyan rég egy kósza gondolat erejéig elmélkedett is azon hogy összeházasodik a Terdikkel és majd intézi a lakás sorsát. Tehát eladja aztán a pénzzel meg lelép, szerencsétlen retard meg mehet az utcára.
Egy szó mint száz. Amint kivéegzte a recskást anyagilag mindent meg kell tenni hogy ez a tetű féreg is a föld alá kerüljön!
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Hidd el, elég nagy bűn az szerencsétlennek, hogy kicsit is hasonlít a pedofilra. Szerintem ha valaki tudatná vele, hogy kire is hasonlít, már rég öngyilkos lett volna.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Okosabb vagyok én annál mint hogy bárki ténylegesen ártani tudjon nekem! A SoDI mindig felfelé bukik, bizony!
Ti is csak vergődtök már évtizedek óta én meg élek mint sneci a tóban hevesen!
Aha, ez szép és jó, csak ki akarna magának ilyen életet? Most a magánéletedet hagyjuk, nézzük a "professzionális előmeneteledet" és a pénzügyeidet. Egy kókler vagy, aki a német és osztrák cégek jóindulatából vegetál máról holnapra, közben az adóssághegye csak nő és nő. BÁRMIKOR összeomolhat a kártyavár, nem tartja semmi. Egy komplett stressz az életed, és akkor ez még csak a pénzügyi része a dolgoknak. Nem hiszem, hogy bárki ilyen életről álmodozik, mint "shikeres pjogjamoszó".
Ingatkanügyek
De legalább szabad vagyok!
Örülök, hogy a gurulkák eltakarodtak a fórumról és újra egység van a malacz megítélésében.
Nothing's better than cheddar!
Ugyanolyan velejéig gonosz állat a malac is mint a gyagyás. Annyi hogy gyagyás, mint ahogy a neve is mutatja, szellemileg sérült is mellé, de ez nem menti fel őt sem.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Sajnos nem, tegnap összesen 3x tudtam betölteni az oldalt. Kisboros megint szó-szórakozik, mert a kémkakas megint nem hagyta aludni, viszont emiatt süti megvonás lesz a kajárdában.
Megnyugodtam, azt hittem az előfizummal van baj.
A sütimegvonással még David Hasselhoff is egyetért.
A kurva anyját, pedig már kezdtem reménykedni, hogy tibi eltörte a kezét.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Mario RP lesz
Mifaaaaaaaaaaaan
A hajfestéstől szerintem akkor ment el a kedve véglegesen, mikor a varangynak túl erőszakosan ajánlgatta, az meg váratlanul olyan izomból telibehúzta a veknit, hogy behorpadt.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
mint az elmentek a cicáim live-ban:
"Madájka. ott a MADÁÁÁR! Elszaladt"
ez egyébként egy tökéletes példa a gyagyás valódi személyiségére.
kamera előtt folyton színészkedik. pl túljátssza hogy ő mennyire nagyon részeg és mesterkélt módon óbégat >> aztán ha vészhelyzet adódik (pl nem találja a mobilját) akkor hirtelen kijózanodik
amikor a gyerekeket videózta, akkor is próbálta elhitetni, hogy a tájat pásztázza, meg előadta ezt a jámbor jackes "madájka!! hova mész madájka" színdarabot, amiről a trashlégy vagy a képzetlen gólya azt hiszi, hogy a sodi tényleg ilyen jámbor lelkű, aranyos fogyatékos, alkoholista srác.
közben csak azt leplezi, hogy pedo-felvételeket készít.
a gyagyás fogyatéka nem ilyen jámbor és színpadias. sokkal inkább arról szól, hogy képtelen egy normális felnőtt életét élni és menedzselni, tervzeés helyett az instant vágyainak él mint egy gyerek. nem tud rendet tartani, nem tud bánni a pénzzel, nem tudja mia szerelem, nem tud normális párkapcsolatot kialakítani stb.
de ezzel párhuzamosan egy kibaszott számító pszichopata is.
- ahogy kiforgatta apját a vagyonból
- ahogy trollokat akart lelepleni a kolosi téri szafarion
- ahogy a rendőrök meglincselésére biztatva kitette azok adatait
- ahogy andi után kémkedett
- ahogy lyudga alkoholmérgezés általi megölését tervezte
long story short: egy képzett snecológus pontosan tudja mikor színészkedik a kobold és mikor nem, s azzal is tisztában van, hogy masztisrác nem egy szelid bolond, hanem egy életképtelen, de társadalomra veszélyes, számító féreg
Takarítja a linszi' kuckót, mert hamarosan át kell adni... Meg fizetni, mint a katonatiszt.
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Azon legfeljebb a tisztítótűz segíthet.
Utána meg leverni a falat tégláig.
Majd Golda néni átviszi villamossal és vonattal az összehugyozott gyerekágyat és a tibor által lezúzott asztalt. Hallod Endre, add kölcsön anyádnak a buzigurtnit hogy össze tudja kötni a szarjaidat.
Úgy tudom, hogy a tranyót sikerült még csak, bár nagy műsor lenne, ha a vén kurva és a átműttetett geci cipelné a bútorokat Bécsbe!
Mifaaaaaaaaaaaan
Amúgy honnan van az infó hogy pogi terhes? Nagyon nem úgy néz ki.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
[email protected]
Mifaaaaaaaaaaaan
Legalább már a dodojkát nem kell etetni tudomásom szerint.
Az változó. Egyik héten szereti, másik héten gyűlöli, pár hetente meg együtt csöveznek.
Azt a kurva anyját! Azt hittem fake. De nem.
Bayer is több millió fütyit kereső "szakember". Lehet ezeket a pénz teszi retardá.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Off. Hasonlót én is átéltem a 90-es években. És talán ez miatt is... azt hiszem múlt héten...
Egy fityisz szavazó, nagyon idős néninek fizettem ki a kenyerét a sparban...
Engem pont ezért fizetnek, hogy ilyeneket hányjak ki magamból, Hahó!
Nszksz.
Le is szoptalak utána a parkolóban kisfiam!
Akkor írd németül a baromságaid, ha egy német képviselővel akarsz vitát kezdeményezni.
Vagy tanuljon meg ő magyarul?
Legközelebb figyelj oda erre is.
Marmint ez kifejezetten a magyar hiveknek szol. Semmi koze barmilyen vitahoz, nem is celja, hogy eljusson a cimzetthez. Ez csak arra kell, hogy a panelprolik elegedetten roffentsenek egyet. Most jol megmondta a Zsolti!
mert néger volt?
hát azért hetyetye
Kedvencem volt mikor a magyar-angol focimeccsen fütyülős történet kapcsán (amikor a magyarok a politikai nézetet - térdelést - fütyülték ki, az angolok meg a magyar himnuszt) azt mondta a nyomorék showműsorában*, hogy más nemzetek himnuszát mi sosem fütyüljük ki, még a szovjetekét meg a románokét sem.
Nem kellett 5 másodperc sem hozzá, hogy meglegyen a cáfolat:
www.youtube.com/watch?v=LBAFmMQ-0W0#t=80
Mások hibáit felsokszorozni, a sajátjaink felett meg elsíklani, megmagyarázni/félremagyarázni. Pont úgy ahogy a gyagyás Endre szereti.
________
*
www.youtube.com/watch?v=C-CuVC0woFQ#t=395
Lehet Endre is ezért kezdett el gémeskútországban (is) állást keresni.
Bár azt még nem tudom, hogy mit fog szólni Orbán úr Sodi férjéhez, de a híreket álló fasszal várom.
Az lenne ám csak az igazi kiadós faszerdei szüret ha sikerülne is itt valami xD
Azt hiszem minden nap tojás lenne reggelire/ebédre/vacsorára de szerintem még tízóraira is.
Talán még a pofonfát is naponta rázná.
Milyen szép gondolatok.
Csak úgy mellékesen jegyezném meg, hogy a troll az nyelvtanilag is egy másik faj.
Ti lesztek innen elkergetve, nem én; tisztavérű, büszke, FEHÉR, MAGYAR EMBER!!
Ráadásul a defektjei nagy része egyenesen a pszichopátiájából következik, pl. a gyerekes viselkedés.
Gyerekkorban azért nem lehet rendesen diagnosztizálni a pszichopátiát, mert nagyon sok viselkedésminta közös a két állapot között, egyszerűen meg kell várni, hogy a kölök kinövi-e őket. Például a totálisan vágy vezérelt magatartás, az impulzivitás, a kockázatfelmérés hiánya, a más emberekkel szembeni érzéketlenség, a szabályszegés öröme, a hamar beálló unalom (és emiatt a kockázatkeresés) mind normálisak egy-egy életkorban.
A korcs láthatóan nem nőtte ki ezeket a jellemzőket, de mivel annyira fogyatékos a külseje, a naiv szemlélő inkább gyerekesnek gondolja a viselkedését, mint gonosznak. Hosszú idő is eltelhet, míg egy felületes ismerősnek leesik, hogy a púp élvezetből is hazudik, önmagában azért, hogy úgy érezze, átvert mást.
A gányolás szerintem konkrétan azért „megy” neki német nyelvterületen, mert élvezi, ahogy átveri a céget és pénzt kap értékteremtés nélkül, de mivel kiutalják a fizetést, elmondhatja, hogy nyelvtanilag értéket teremt.
Külön vicces látni, hogy amikor a Bayer a legnagyobb baromságait mondja, az első sorban ülő nyuggerek milyen szépen bólogatnak.
Pedig lefogadom, hogy se meccsen nem volt egyik sem, se egyetlen nemzet himnuszát nem ismerik - kivéve az internacionálét, ami meg nem himnusz ugyebár.
Szinte hallom, ahogy pár hét és Bayer ugyanebben a műsorban mondja: "éspedig, ha egy férfi agyát az MRI nőinek mutatja, akkor az nő. Evidencia, kéremszépen. Ennek a ténynek a hangsúlyozása miatt üldözték vissza hozzánk a Soros bérenc libsik Endre barátunkat is. Úgyhogy ismerjék meg Önök is a felháborító keresztényellenes kirekesztésének történetét személyesen tőle: Endre, alias Soooodi..."
*taps* *üdvrivalgás* a nézők soraiból.
Két hét múlva pedig Kiss Endre Farkas már gyerekvédelmi államtitkárként folytatja karrierjét.
Ez jutott a büszke fatászpikának az elhagyott hazájában osztályrészül.
Jogosan.
Ebben is megelőzte a korát a gyagyás. Nem csak felajánlotta, hogy az ő ágyába beleszarhatnak, hanem már tavaly óta altat magánál egy csövest, aki napi szinten szarik bele az ágyába. Sőt, pár hete már máséba is.
Mi ez ha nem shiker!?
Ezt übereljétek lipsikéim! - mondaná a sztráprogramozó!
Ebben is megelőzte a korát a gyagyás. Nem csak felajánlotta, hogy az ő ágyába beleszarhatnak, hanem már tavaly óta altat magánál egy csövest, aki napi szinten szarik bele az ágyába. Sőt, pár hete már máséba is.
Mi ez ha nem shiker!?
Ma kirakjuk a lego buszt
Mifaaaaaaaaaaaan
Erre tyodi tuti kiverte!
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Nem csak az ágyába, a szájába is.
Szerintem kifejezetten kéri.
csak fehéret vállal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már most érzem azt a fura viszkető érzést.
Ez most nagyon unalmas lesz!
Hány munkahelye is volt azóta?
Gecis hányós lavór
De a kartoffel püre csikennel, az finom lesz!
Nem is tudom mikor ettem ilyet utoljára! XD
Dirr egy ötlet: főzőcsatornát kell csinálni.
Tranyó retkes konyhája címmel. Foshná!
Fördős Zéé meg a többiek mehetnek a picsába.
Égeti sneci pénzét, és gyártja magának a tüdőrákot. Minden szál cigi hasznos.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Azt mondta sajnos, hogy napi 1 dobozt szív max, reméltem, hogy legalább 2.
Mifaaaaaaaaaaaan
Egy három orás lájv alatt elszív a dobozzal.
1 dobozzal.
Szokott lenni freechat is egy idő után.
A heteroszexuális kimaradt
Endre egy pedofil!
Átírod a nevedet valamire a komment fölött, akkor szürke lesz
Mifaaaaaaaaaaaan
EgyetemistaSrác
(
x1)
Jul 27, 2022 10:02:29
x1)
Endre!
Tartod a napi max 3 sört?
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
Tartod a napi max 3 sört?
Trollul Madár
(
x15)
Jul 27, 2022 10:21:59
x15)
De komolyan ennél már hova van lejjebb? xD
Mi lesz a következő, valami állat?
mint az elmentekacicáim live-ban:
"Madájka. ott a MADÁÁÁR! Elszaladt" (vajon miért?)
Már akkor gyanús volt, hogy vagy gyerekeket zoom-olgat vagy azt a szegény madarat. Mondjuk, hogy a rigó és a döglött pitonsz kombinációjából mi sül ki, ahhoz tényleg kell fantázia.
Ps.: Kurva anyádat te beteg púpos aberrált szhar, dögölj meg!
Mi lesz a következő, valami állat?
mint az elmentekacicáim live-ban:
"Madájka. ott a MADÁÁÁR! Elszaladt" (vajon miért?)
Már akkor gyanús volt, hogy vagy gyerekeket zoom-olgat vagy azt a szegény madarat. Mondjuk, hogy a rigó és a döglött pitonsz kombinációjából mi sül ki, ahhoz tényleg kell fantázia.
Ps.: Kurva anyádat te beteg púpos aberrált szhar, dögölj meg!
Endre!
Dörpepúp
(
x7)
Jul 27, 2022 10:43:17
x7)
Endre!
Szerintem max ilyen Markó Gergely féle “madájka” színdarabot tudna, a pitonsz arra sem állna fel. Max ha kanári, annak olyan a színe mint a cicahajnak.
-
Jul 27, 2022 10:45:22
Endre!
Nem lenne egyedi eset, ott volt ugye a tiktokos aberrált gálik gyerek, aki ráverte egy madárra. Nem lepődnék meg ha endre tagja lenne valami hasonlóan gyomorforgató közösségnek.
Jul 27, 2022 10:45:22
Bejlin
(
x8)
Jul 27, 2022 10:50:00
x8)
Igazi emberalatti féreg ez. Hogy lehet valaki akkora görény, hogy gecizik az özveggyel a temetésen, aztán hazamegy szvingerezni a metszetthasú házibarátjával?
Alig várom, hogy valamelyik lumpen szarházi végre beleállítsa a másikba a kést, aztán megkarácsonyfázzák a börtönben a cellatársai.
A tranyó mindent is megenged magának, de ha lyukra fut mert felsejlik egy alapos verés lehetősége akkor felháborodik majd szokásához híven csatornapatkány módjára elsunnyog.
Amúgy a Terdik nevű retardtól is többször elhesegette már a gyámja, volt hogy rendőrséggel mert a trafónak a lakásra fájt a foga. Aztán kiderül hogy hébe-hóba csak vissza szivárog, ugye a múltkor is lebaszta oda Jutkát pár napra megőrzésre, meg nem is olyan rég egy kósza gondolat erejéig elmélkedett is azon hogy összeházasodik a Terdikkel és majd intézi a lakás sorsát. Tehát eladja aztán a pénzzel meg lelép, szerencsétlen retard meg mehet az utcára.
Egy szó mint száz. Amint kivéegzte a recskást anyagilag mindent meg kell tenni hogy ez a tetű féreg is a föld alá kerüljön!
Streamer Koldus
(
x2)
Jul 27, 2022 10:50:08
x2)
ki ez a kalapos figura? ha csak annyi a bűne, hogy hasonlít Pedokorcsra, akkor nem igazán tartom szerencsésnek ezt a posztot...
Hidd el, elég nagy bűn az szerencsétlennek, hogy kicsit is hasonlít a pedofilra. Szerintem ha valaki tudatná vele, hogy kire is hasonlít, már rég öngyilkos lett volna.
xray
(
x21)
Jul 27, 2022 11:28:31
x21)
Jul 27, 2022 11:28:31
nem bűn, hanem baj. Jul 27, 2022 11:28:31
Endre
Jul 27, 2022 11:29:56
Okosabb vagyok én annál mint hogy bárki ténylegesen ártani tudjon nekem! A SoDI mindig felfelé bukik, bizony!
Jul 27, 2022 11:29:56
seymour schwartz
(
x6)
Jul 27, 2022 11:39:31
x6)
Aha, ez szép és jó, csak ki akarna magának ilyen életet? Most a magánéletedet hagyjuk, nézzük a "professzionális előmeneteledet" és a pénzügyeidet. Egy kókler vagy, aki a német és osztrák cégek jóindulatából vegetál máról holnapra, közben az adóssághegye csak nő és nő. BÁRMIKOR összeomolhat a kártyavár, nem tartja semmi. Egy komplett stressz az életed, és akkor ez még csak a pénzügyi része a dolgoknak. Nem hiszem, hogy bárki ilyen életről álmodozik, mint "shikeres pjogjamoszó".
seymour schwartz
(
x6)
Jul 27, 2022 11:40:56
x6)
Mint egy kivégzésre váró japán elítélt. Nem tudhatod, hogy holnap visznek a vesztőhelyre vagy 10 év múlva. Tényleg csodás egy élet.
Ingatkanügyek
Endre
Jul 27, 2022 11:47:30
Mint egy kivégzésre váró japán elítélt. Nem tudhatod, hogy holnap visznek a vesztőhelyre vagy 10 év múlva. Tényleg csodás egy élet.
De legalább szabad vagyok!
Jul 27, 2022 11:47:30
szörnyeteg
(
x3)
Jul 27, 2022 11:55:58
x3)
Nahát, mire érek haza, malac eltakarodik a netről. Kezdetnek jó lépés, de nehogy azt hidd, hogy el lett felejtve az, amikor újságírót akartál lincselni a Hősök terén a náci csürhéd élén. A kurva anyád, ez a történet még nem ért véget te rohadt szar.
CheddarGoblin
(
x2)
Jul 27, 2022 12:07:55
x2)
A kurva anyád, ez a történet még nem ért véget te rohadt szar.
Örülök, hogy a gurulkák eltakarodtak a fórumról és újra egység van a malacz megítélésében.
HenrySpotter
Jul 27, 2022 12:12:45
Csak nálam van, hogy sokszor elérhetetlen a forum tegnap óta?
Jul 27, 2022 12:12:45
szörnyeteg
(
x3)
Jul 27, 2022 12:15:40
x3)
Ugyanolyan velejéig gonosz állat a malac is mint a gyagyás. Annyi hogy gyagyás, mint ahogy a neve is mutatja, szellemileg sérült is mellé, de ez nem menti fel őt sem.
xray
(
x21)
Jul 27, 2022 12:17:00
x21)
Jul 27, 2022 12:17:00
nem, nálam is szarozik. Jul 27, 2022 12:17:00
Biztatási kár
(
x10)
Jul 27, 2022 12:18:25
x10)
Sajnos nem, tegnap összesen 3x tudtam betölteni az oldalt. Kisboros megint szó-szórakozik, mert a kémkakas megint nem hagyta aludni, viszont emiatt süti megvonás lesz a kajárdában.
xray
(
x21)
Jul 27, 2022 12:19:56
x21)
Jul 27, 2022 12:19:56
és megszűnik a szalag melletti pisi szünet. Jul 27, 2022 12:19:56
xray
(
x21)
Jul 27, 2022 12:35:53
x21)
Jul 27, 2022 12:35:53
és megszűnik a szalag melletti pisi szünet.
ja és balettcipőben kell dolgozni. Jul 27, 2022 12:35:53
horgász
(
x10)
Jul 27, 2022 12:40:43
x10)
Na felébredt a kómából a Gyagyásgeci, pörög a púpfal.
HenrySpotter
Jul 27, 2022 12:41:40
Megnyugodtam, azt hittem az előfizummal van baj.
A sütimegvonással még David Hasselhoff is egyetért.
Jul 27, 2022 12:41:40
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 27, 2022 12:46:33
x39)
Na felébredt a kómából a Gyagyásgeci, pörög a púpfal.
xray
(
x21)
Jul 27, 2022 12:52:20
x21)
Jul 27, 2022 12:52:20
én meg arra várok, hogy ezt közvetíteni fogják. :) Jul 27, 2022 12:52:20
linziasztal
(
x3)
Jul 27, 2022 13:22:22
x3)
Lesz ma hajfestés?
Ásó27
(
x68)
Jul 27, 2022 13:25:28
x68)
Lesz ma hajfestés?
Mario RP lesz
linziasztal
(
x3)
Jul 27, 2022 13:26:23
x3)
Épül már a webcam stúdió Tibinek?!
Szerintem már minden készen van, csak a hátteret kell megcsinálni.
Az a rohadt elgato....
Szerintem már minden készen van, csak a hátteret kell megcsinálni.
Az a rohadt elgato....
horgász
(
x10)
Jul 27, 2022 13:35:36
x10)
Lesz ma hajfestés?
A hajfestéstől szerintem akkor ment el a kedve véglegesen, mikor a varangynak túl erőszakosan ajánlgatta, az meg váratlanul olyan izomból telibehúzta a veknit, hogy behorpadt.
Ásó27
(
x68)
Jul 27, 2022 13:39:32
x68)
Endre, hol töltöd a napjaidat? Az tuti, hogy a tranyó nem viselné el, ha egész nap ott loopolnál neki. Beülsz valami nudi strandra a nagy fűbe, és vedeled a sört?
Mifaaaaaaaaaaaan
sittessanyi
(
x7)
Jul 27, 2022 13:42:13
x7)
mint az elmentek a cicáim live-ban:
"Madájka. ott a MADÁÁÁR! Elszaladt"
ez egyébként egy tökéletes példa a gyagyás valódi személyiségére.
kamera előtt folyton színészkedik. pl túljátssza hogy ő mennyire nagyon részeg és mesterkélt módon óbégat >> aztán ha vészhelyzet adódik (pl nem találja a mobilját) akkor hirtelen kijózanodik
amikor a gyerekeket videózta, akkor is próbálta elhitetni, hogy a tájat pásztázza, meg előadta ezt a jámbor jackes "madájka!! hova mész madájka" színdarabot, amiről a trashlégy vagy a képzetlen gólya azt hiszi, hogy a sodi tényleg ilyen jámbor lelkű, aranyos fogyatékos, alkoholista srác.
közben csak azt leplezi, hogy pedo-felvételeket készít.
a gyagyás fogyatéka nem ilyen jámbor és színpadias. sokkal inkább arról szól, hogy képtelen egy normális felnőtt életét élni és menedzselni, tervzeés helyett az instant vágyainak él mint egy gyerek. nem tud rendet tartani, nem tud bánni a pénzzel, nem tudja mia szerelem, nem tud normális párkapcsolatot kialakítani stb.
- ahogy kiforgatta apját a vagyonból
- ahogy trollokat akart lelepleni a kolosi téri szafarion
- ahogy a rendőrök meglincselésére biztatva kitette azok adatait
- ahogy andi után kémkedett
- ahogy lyudga alkoholmérgezés általi megölését tervezte
long story short: egy képzett snecológus pontosan tudja mikor színészkedik a kobold és mikor nem, s azzal is tisztában van, hogy masztisrác nem egy szelid bolond, hanem egy életképtelen, de társadalomra veszélyes, számító féreg
linziasztal
(
x3)
Jul 27, 2022 13:43:37
x3)
Endre, hol töltöd a napjaidat? Az tuti, hogy a tranyó nem viselné el, ha egész nap ott loopolnál neki. Beülsz valami nudi strandra a nagy fűbe, és vedeled a sört?
Takarítja a linszi' kuckót, mert hamarosan át kell adni... Meg fizetni, mint a katonatiszt.
Ásó27
(
x68)
Jul 27, 2022 13:47:41
x68)
Bútorok akkor tényleg mennek ingyen elvihetőként az utcára? Meghirdetni úgyis képtelen lenne, költöztető szerzése is megugorhatatlan szint számára (kivéve ha épp kéznél van egy haver, aki tízszeres áron elviszi a szarjait).
Mifaaaaaaaaaaaan
Endre
Jul 27, 2022 13:49:11
Egyre jobban bejönnek a bestiák. Már lovas pornót nézek ahogy teleengedik táglyukú háziasszonyok valagát 2 liter maggal!
Ez kell nekem!
Ez kell nekem!
Jul 27, 2022 13:49:11
horgász
(
x10)
Jul 27, 2022 13:50:17
x10)
Azon legfeljebb a tisztítótűz segíthet.
Utána meg leverni a falat tégláig.
szörnyeteg
(
x3)
Jul 27, 2022 13:51:21
x3)
Bútorok akkor tényleg mennek ingyen elvihetőként az utcára? Meghirdetni úgyis képtelen lenne, költöztető szerzése is megugorhatatlan szint számára (kivéve ha épp kéznél van egy haver, aki tízszeres áron elviszi a szarjait).
Majd Golda néni átviszi villamossal és vonattal az összehugyozott gyerekágyat és a tibor által lezúzott asztalt. Hallod Endre, add kölcsön anyádnak a buzigurtnit hogy össze tudja kötni a szarjaidat.
xray
(
x21)
Jul 27, 2022 13:55:50
x21)
Jul 27, 2022 13:55:50
ez az életképtelen barom rávette az anyját a költözésre? Jul 27, 2022 13:55:50
foteltroll
Jul 27, 2022 13:57:02
Itthon mennyit keresne, ha sikerülne szenyorként elhelyezkednie?
Lehetne kényelmesen Tibizni vagy egyenes út a blahára?
Lehetne kényelmesen Tibizni vagy egyenes út a blahára?
Jul 27, 2022 13:57:02
Ásó27
(
x68)
Jul 27, 2022 13:57:42
x68)
ez az életképtelen barom rávette az anyját a költözésre?
Úgy tudom, hogy a tranyót sikerült még csak, bár nagy műsor lenne, ha a vén kurva és a átműttetett geci cipelné a bútorokat Bécsbe!
Barátságos troll
Jul 27, 2022 13:59:16
Tamásmacskához van valakinek élő e-mail címe? Gratulálnék neki hogy összejött a puja pogival.
Jul 27, 2022 13:59:16
Púpszászi napelem
(
x13)
Jul 27, 2022 14:01:18
x13)
Tamásmacskához van valakinek élő e-mail címe? Gratulálnék neki hogy összejött a puja pogival.
Amúgy honnan van az infó hogy pogi terhes? Nagyon nem úgy néz ki.
xray
(
x21)
Jul 27, 2022 14:01:19
x21)
Jul 27, 2022 14:01:19
utálja faszpinást nagyon, jobban mint a saját fiát. :) Jul 27, 2022 14:01:19
Ásó27
(
x68)
Jul 27, 2022 14:01:48
x68)
[email protected]
CheddarGoblin
(
x2)
Jul 27, 2022 14:03:20
x2)
RGL kaját és pénzt is kapott a Billában:
www.youtube.com/watch?v=5eBPpspXwzE
Endre nem Mercitől kéne a csövezést tanulnod, hanem a régi harcostársadtól!
www.youtube.com/watch?v=5eBPpspXwzE
horgász
(
x10)
Jul 27, 2022 14:10:40
x10)
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 27, 2022 14:11:28
x2)
Készen állsz a közös RGL-Tranyó-Varangy lájvokra Bécsben a híd alatt, Recskás? Úgyis megesz a kíváncsiság téged, hogy vajon milyen lehet csövesként élni. Ne félj, hamarosan teljesül a kívánságod, hamarabb mint gondolnád. :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
CheddarGoblin
(
x2)
Jul 27, 2022 14:16:17
x2)
Az változó. Egyik héten szereti, másik héten gyűlöli, pár hetente meg együtt csöveznek.
trolléga
(
x30)
Jul 27, 2022 14:30:28
x30)
na mi van fifi, Bájerzsótti haverodat is megkínáltad a kokóval?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
SyntaxError
(
x24)
Jul 27, 2022 14:41:35
x24)
na mi van fifi, Bájerzsótti haverodat is megkínáltad a kokóval?
Bayer is több millió fütyit kereső "szakember". Lehet ezeket a pénz teszi retardá.
Optimusz
Jul 27, 2022 14:43:06
RGL kaját és pénzt is kapott a Billában:
youtube.com/watch?v=5eBPpspXwzE
youtube.com/watch?v=5eBPpspXwzE
Off. Hasonlót én is átéltem a 90-es években. És talán ez miatt is... azt hiszem múlt héten...
Jul 27, 2022 14:43:06
Bayer
Jul 27, 2022 14:44:55
Jul 27, 2022 14:44:55
MegintKezded
(
x6)
Jul 27, 2022 14:45:29
x6)
Bayer az a tipik európa segglyukából onanizáló óbégató turbómagyar.
Na bumm.
nagyon idős néni
Jul 27, 2022 14:45:38
Nszksz.
Jul 27, 2022 14:45:38
broni mama
Jul 27, 2022 14:49:10
Jul 27, 2022 14:49:10
SyntaxError
(
x24)
Jul 27, 2022 14:51:59
x24)
Akkor írd németül a baromságaid, ha egy német képviselővel akarsz vitát kezdeményezni.
Sodi erettsegije
Jul 27, 2022 15:01:25
Marmint ez kifejezetten a magyar hiveknek szol. Semmi koze barmilyen vitahoz, nem is celja, hogy eljusson a cimzetthez. Ez csak arra kell, hogy a panelprolik elegedetten roffentsenek egyet. Most jol megmondta a Zsolti!
Jul 27, 2022 15:01:25
vladrl
(
x8)
Jul 27, 2022 15:04:57
x8)
Sodi, mikor fogod már a Gyurcsányt 2006-ért a heréddel felpofozni??
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Ásó27
(
x68)
Jul 27, 2022 15:05:06
x68)
Mifaaaaaaaaaaaan
horgász
(
x10)
Jul 27, 2022 15:07:36
x10)
Ez a bayerpatkány legalább annyira utálatos egy pattanás, mint a korcs és külön elkeseítő, hogy ezt tömegek szeretik.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 27, 2022 15:22:46
x6)
mert néger volt?
xray
(
x21)
Jul 27, 2022 15:23:19
x21)
Jul 27, 2022 15:23:19
Ez a bayerpatkány legalább annyira utálatos egy pattanás, mint a korcs és külön elkeseítő, hogy ezt tömegek szeretik.
máshol a patkányokat irtják, nálunk meg jól megfizetik. Jul 27, 2022 15:23:19
nonsense
(
x1)
Jul 27, 2022 15:24:48
x1)
Kedvencem volt mikor a magyar-angol focimeccsen fütyülős történet kapcsán (amikor a magyarok a politikai nézetet - térdelést - fütyülték ki, az angolok meg a magyar himnuszt) azt mondta a nyomorék showműsorában*, hogy más nemzetek himnuszát mi sosem fütyüljük ki, még a szovjetekét meg a románokét sem.
www.youtube.com/watch?v=LBAFmMQ-0W0#t=80
Mások hibáit felsokszorozni, a sajátjaink felett meg elsíklani, megmagyarázni/félremagyarázni. Pont úgy ahogy a gyagyás Endre szereti.
________
*
www.youtube.com/watch?v=C-CuVC0woFQ#t=395
SyntaxError
(
x24)
Jul 27, 2022 15:26:00
x24)
máshol a patkányokat irtják, nálunk meg jól megfizetik.
Bár azt még nem tudom, hogy mit fog szólni Orbán úr Sodi férjéhez, de a híreket álló fasszal várom.
horgász
(
x10)
Jul 27, 2022 15:35:47
x10)
Azt hiszem minden nap tojás lenne reggelire/ebédre/vacsorára de szerintem még tízóraira is.
Milyen szép gondolatok.
Endre
Jul 27, 2022 15:38:40
Milyen szép gondolatok.
Milyen szép gondolatok.
Csak úgy mellékesen jegyezném meg, hogy a troll az nyelvtanilag is egy másik faj.
Jul 27, 2022 15:38:40
ascites
(
x57)
Jul 27, 2022 15:39:13
x57)
Ráadásul a defektjei nagy része egyenesen a pszichopátiájából következik, pl. a gyerekes viselkedés.
Gyerekkorban azért nem lehet rendesen diagnosztizálni a pszichopátiát, mert nagyon sok viselkedésminta közös a két állapot között, egyszerűen meg kell várni, hogy a kölök kinövi-e őket. Például a totálisan vágy vezérelt magatartás, az impulzivitás, a kockázatfelmérés hiánya, a más emberekkel szembeni érzéketlenség, a szabályszegés öröme, a hamar beálló unalom (és emiatt a kockázatkeresés) mind normálisak egy-egy életkorban.
A korcs láthatóan nem nőtte ki ezeket a jellemzőket, de mivel annyira fogyatékos a külseje, a naiv szemlélő inkább gyerekesnek gondolja a viselkedését, mint gonosznak. Hosszú idő is eltelhet, míg egy felületes ismerősnek leesik, hogy a púp élvezetből is hazudik, önmagában azért, hogy úgy érezze, átvert mást.
A gányolás szerintem konkrétan azért „megy” neki német nyelvterületen, mert élvezi, ahogy átveri a céget és pénzt kap értékteremtés nélkül, de mivel kiutalják a fizetést, elmondhatja, hogy nyelvtanilag értéket teremt.
SyntaxError
(
x24)
Jul 27, 2022 15:39:42
x24)
youtube.com/watch?v=LBAFmMQ-0W0#t=80
________
*
youtube.com/watch?v=C-CuVC0woFQ#t=395
youtube.com/watch?v=LBAFmMQ-0W0#t=80
________
*
youtube.com/watch?v=C-CuVC0woFQ#t=395
Külön vicces látni, hogy amikor a Bayer a legnagyobb baromságait mondja, az első sorban ülő nyuggerek milyen szépen bólogatnak.
Pedig lefogadom, hogy se meccsen nem volt egyik sem, se egyetlen nemzet himnuszát nem ismerik - kivéve az internacionálét, ami meg nem himnusz ugyebár.
Szinte hallom, ahogy pár hét és Bayer ugyanebben a műsorban mondja: "éspedig, ha egy férfi agyát az MRI nőinek mutatja, akkor az nő. Evidencia, kéremszépen. Ennek a ténynek a hangsúlyozása miatt üldözték vissza hozzánk a Soros bérenc libsik Endre barátunkat is. Úgyhogy ismerjék meg Önök is a felháborító keresztényellenes kirekesztésének történetét személyesen tőle: Endre, alias Soooodi..."
*taps* *üdvrivalgás* a nézők soraiból.
Két hét múlva pedig Kiss Endre Farkas már gyerekvédelmi államtitkárként folytatja karrierjét.
xray
(
x21)
Jul 27, 2022 15:40:41
x21)
Milyen szép gondolatok.
már hazautazni is csak bujkálva mer. Azt hiszem minden nap tojás lenne reggelire/ebédre/vacsorára de szerintem még tízóraira is.
Milyen szép gondolatok.
Sanyibacsi
(
x6)
Jul 27, 2022 16:03:19
x6)
már hazautazni is csak bujkálva mer.
És ugyanez labanciába kifelé, patkánykodás és rettegve bujkálás.Ez jutott a büszke fatászpikának az elhagyott hazájában osztályrészül.
Jogosan.
balazs3
Jul 27, 2022 16:04:25
Szerencse hogy neked van erre egy cicád Endre
Jul 27, 2022 16:04:25
SyntaxError
(
x24)
Jul 27, 2022 16:11:10
x24)
Mi ez ha nem shiker!?
SyntaxError
(
x24)
Jul 27, 2022 16:11:16
x24)
Mi ez ha nem shiker!?
egérszar a konyhapulton
Jul 27, 2022 16:16:32
mário gameplay lesz ma?
Jul 27, 2022 16:16:32
Ásó27
(
x68)
Jul 27, 2022 16:17:12
x68)
mário gameplay lesz ma?
Ma kirakjuk a lego buszt
Pitonverő
(
x2)
Jul 27, 2022 16:17:23
x2)
Recsító, Tihanyi úr jól megrángatná a Pitont és még buzulás sem lenne. Ide süss:
youtu.be/csPh_3Jacw0
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
youtu.be/csPh_3Jacw0
Faszaság van
(
x2)
Jul 27, 2022 16:23:09
x2)
Erre tyodi tuti kiverte!
horgász
(
x10)
Jul 27, 2022 16:25:47
x10)
Nem csak az ágyába, a szájába is.
Szerintem kifejezetten kéri.
broni
(
x45)
Jul 27, 2022 16:35:54
x45)
mert néger volt?
csak fehéret vállal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kriptozsidó
(
x6)
Jul 27, 2022 16:42:52
x6)
Merci konyhája és nyelvoktatása : Kartoffel Püre Chiken.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 27, 2022 16:43:05
x11)
Tranyólive!
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 27, 2022 16:46:25
x39)
Tranyólive!
Ásó27
(
x68)
Jul 27, 2022 16:47:28
x68)
December közepén lesz 2 éve, hogy asodi folyamatosan részeg
Mifaaaaaaaaaaaan
Sörike
(
x3)
Jul 27, 2022 16:49:27
x3)
December közepén lesz 2 éve, hogy asodi folyamatosan részeg
Hány munkahelye is volt azóta?
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 27, 2022 16:50:36
x39)
Lassan el tűnnek a tranyó csöcs imitációi, akkora már abele :D
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 27, 2022 16:50:58
x11)
De a kartoffel püre csikennel, az finom lesz!
Nem is tudom mikor ettem ilyet utoljára! XD
horgász
(
x10)
Jul 27, 2022 16:51:50
x10)
Merci konyhája és nyelvoktatása : Kartoffel Püre Chiken.
Dirr egy ötlet: főzőcsatornát kell csinálni.
Tranyó retkes konyhája címmel. Foshná!
Fördős Zéé meg a többiek mehetnek a picsába.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 27, 2022 16:52:49
x11)
Főzés közben is cigizik, mint Al Bundyné. A Peggy...
Fel is szúrta az égő csikket a salátásvillára. XD
Hahó
(
x135)
Jul 27, 2022 16:55:27
x135)
Főzés közben is cigizik, mint Al Bundyné. A Peggy...
Ásó27
(
x68)
Jul 27, 2022 16:56:31
x68)
Kitti
Jul 27, 2022 16:57:56
Tranyo lájvozik
Hetyetye
Jul 27, 2022 16:57:56
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 27, 2022 16:58:10
x11)
Mondjuk ez a komlói tajparaszt (elnézést az igazi parasztoktól, akik a földművesek), salátásvillára nem tudna semmit felszúrni, mert a zöldsalátát nem ismeri.
Hahó
(
x135)
Jul 27, 2022 16:58:58
x135)
Hahó
(
x135)
Jul 27, 2022 16:59:41
x135)
1 dobozzal.
horgász
(
x10)
Jul 27, 2022 17:00:32
x10)
Az a kőművesbendő geci...
És még mindig pislog az a fosadék telefonja, szűűzmáriafasza
Igénytelenség a legfelsőbb színvonalon.
És még mindig pislog az a fosadék telefonja, szűűzmáriafasza
Igénytelenség a legfelsőbb színvonalon.
HenrySpotter
Jul 27, 2022 17:00:33
Technikai kérdés: hogyan lehet nemķékkel irni, mint a régi szép időkben? Most azt írja, csak reg.ek írhatnak és ennek ellenéree van egy csomó szürke.
Jul 27, 2022 17:00:33
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 27, 2022 17:01:37
x11)
30 literes üstben főzve még kevesebbnek tűnne...
A buta hentesesek is szarul vágták a csikenmellet, nem ő nyiszabolta kenyérvágó késsel az elején. XD
Az uraddal ellesztek rajta két napig, úgyis az ivászat a fontos, nem az evészet.
A buta hentesesek is szarul vágták a csikenmellet, nem ő nyiszabolta kenyérvágó késsel az elején. XD
Az uraddal ellesztek rajta két napig, úgyis az ivászat a fontos, nem az evészet.
-
Jul 27, 2022 17:01:50
Technikai kérdés: hogyan lehet nemķékkel irni, mint a régi szép időkben? Most azt írja, csak reg.ek írhatnak és ennek ellenéree van egy csomó szürke.
Tagmód van éppen, csak modik és előfizetők írhatnak be.Szokott lenni freechat is egy idő után.
Jul 27, 2022 17:01:50
buniBanki
(
x2)
Jul 27, 2022 17:03:52
x2)
A heteroszexuális kimaradt
Ásó27
(
x68)
Jul 27, 2022 17:05:18
x68)
Átírod a nevedet valamire a komment fölött, akkor szürke lesz
Baxi
(
x2)
Jul 27, 2022 17:11:42
x2)
Még szerencse, hogy Sneci megfelelő kalóriamennyiséget bevisz alkohol formájában masképp tuti éhendöglene.
159 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Erre kivételesen válaszolok: jajj mikbe faty! Csak sokat kokóztunk picit a sziszával. Szükségünk van egy kis pihenésre.
Na makknyalás, csá.