Tibi ezerszer elmondta hogy nem akarja Judgat kivinni, fosik tole hogy megint a utcan lennenek par nap mulva :)
nem veletlen, hogy mikor Pesten vagy Gyorben volt, nem vitte magaval, meg az sem, hogy bepanikolt amikor ugy volt hogy Jucifer vonaton ul.
Sodi utan Tibi tudja a legjobban, hogy Jucifer megjelenese utan utcan lesznek mindharman, de ketten biztosan par napon belul. Es akkor a korcs mehet Pupszaszra, Tibiek meg az utcara.
Vege lenne a kitartott ferfikurva szerepnek. Ezt pontosan tudja. Az, hogy ingadozo es teljesen labilis a mentalis es erzelmi allapota, nem jelenti azt hogy Jucifer minden vagya.
Par troll meg felszopo probal intezkedni meg vinne ki Judgat, de ahogy latom, eddig egyik oldalon sincs nagy fogadokeszseg a dologra :) szerintem ebben eddig lehetett eljutni :)
anschluss
Nevetni fogsz, de az Eddára azt hitte, hogy a Pataki Attis zenekaráról van szó, csak nem tudta hogy kerül a képbe. "Pisztos eddás a gyuji"
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Azért, mert valószínűleg nem ilyen egyszerű. :))
Szerintem max 2 hét és egyesül a brigád. A tranyó látja, hogy nem megy a müsor Judka nélkül. Max 200 ember kíváncsi a dögletes monológjára, abból is a fele csak azért nézi, hogy a Gyagyásról szivárogtat-e.
Amúgy is tele van a befordított fasza a Gyagyással, pénzt meg akkor is küld a fogykos ha nincs vele.
Eddig sem kottyant meg neki az utca ez után sem fog … egy darabig.
Sodi utan Tibi tudja a legjobban, hogy Jucifer megjelenese utan utcan lesznek mindharman, de ketten biztosan par napon belul. Es akkor a korcs mehet Pupszaszra, Tibiek meg az utcara.
Sodi tudod hogy lehet ezt elkerülni Szeptember 1-töl? Hát ugy hogy a mostani patkánylyuk mellé keresel még egy albérletet Augusztusba. Igy aztán ha mindhármatokat utcára tesznek 09.01 után (addig ugye ott van Linz) neked akkor se kell Pupszászra menned.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Kőműves Tibi egy megalkuvó, kétszínű szar!
Mindig azt mondja, ami neki a legjobb.
Sodit félti, mert pénzforrás. Három hónappal ezelőtt még ő volt az ördög, letiltotta mindenhol, elmondta mindenféle elmebetegnek és gyagyásnak, most nála lakik.
Ha azt látja a csetfalon, hogy Lyudga iránt kell szociálisan érzékenynek lennie, azt teszi.
Következetlen, kiforratlan személyiség, ezért is kaszaboltatta össze magát.
Én egy csimpánzt, gorillát, elefántot többre tartok, mint őt! Azok legalább ragaszkodnak a csoportjukhoz.
a tranyo sem lehetne ott egyebkent. Juci megjelenik, vagy a szomszedok, vagy a Gyagyas hivja ki a rendorseget rajuk, es utana mennek az utcara Fifikevel egyutt
anschluss
szerintem meg elengedi valami minimalis penzzel, youtube penz meg sehol, aztan 1-2 nap mulva hianyozni fog a tranyonak a puha agy, a cigi, kaja, alkohol meg drogok es viszamegy Becsbe :)
anschluss
pontosan ezért fog jönni a Púp, felügyelet lesz...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
De jó lenne, múltkor úgyis sajna elkerültük egymást
Bizony. Túlkompenzál. Illetve próbál. Nagyon rezeghetett a léc.
Kivételesen nem csak tésztát főzött rizzsel...
Még jó is lehetett volna...
ahhoz képest hogy folyton sír hogy senki nem segít neki...
itt például egy osztrák nyugdíjas öreg 30 kilométert tekert hogy neki kaját vigyen, nem is keveset
Mondjuk mekkora ótvar lehetett az a faszi is, hogy a szisza nem bukott rögtön a kukiára egy ingyen sörért, ahogy szokta. Pedig nem nagyon válogat, és a popi is mindig harcrakész...:)
link lemaradt
www.youtube.com/watch?v=DdvjBU_d_v0&t=3202s
ez is jó, itt kap vizet majd azonnal le is kurvázza akitől kapta :D
youtu.be/zjG3AmskQ8o?t=812
max akkor fog lelepni ha aug 22en megkapja a youtube penzt es addigra a gyagyas kifizeti a bunteteseit. aztan ha az a penz majd elfogy, vagy jon a hidegebb oszi ido, megint megy vissza baszatni magat a gyagyashoz
anschluss
"Mazdára lett költve, eskü..."
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ez csak SHOW!
Végig sem bírom nézni, annyi benne az erőszak, viszont az már az első pár perc alapján is teljesen világos, remekül éreznék magukat Endre társaságában.
A recskaólban mindig van pénz lóvéra, Sodi imádja a vicces színüeket, és ahogy láttam csak nappal ordibálnak, estére már lehet mind ki lenne ütve a kokótól.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Azért elmosolyodik az ember ha a púpost képzeli az öreg helyébe.
A én arckifejezésem ilyesmi lenne, miközben üti a fejét az edényekkel :) :
[https://imgur.com/a/OGetRvo]
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Elirtad, de atjavitottam
Ha valami, a puha slag nem fog neki hiányozni, azt elviseli a többiért cserébe
Nem kéne Fórizst valahogy összehozni a tranyóval meg Sodival? Fórizsban csak úgy fortyog a nyers erőszak és a féktelen gyűlölet a szexualitás minden megjelenése iránt. Ha egymásnak feszülnének a szarszagú, erőszakos, agresszív kőművessel, lenne ott nemulass.
És ha megtudná, hogy Endre ezzel a géntemetővel fajtalankodik, biztos hogy félnyomorékra verné őt is. A legendás "aki nem dolgozik, nem is baszik" felkiáltás után minden bizonnyal születne ekkor valami új szólam, hogy mit érdemel az, aki egy tranyónak ízlelgeti a meleg szarát.
... a nagy "orvos ...
... Szarházy Eddaművek dögöljön meg a buzeráns férjével családjával együtt. Jobb hely lesz a világ.
Azért hetyetyetye.
Ha szereti valaki ha nem, ha politikai tevékenysége retardáltság ha nem, de azért azért:
1) Egy rohamentőn ment életeket naponta hosszú ideje;
2) Summa cumme laude végzett az orvosin;
3) A gyerekeinek miért is kéne meghallnia a politikai akcióiban retardált apjuk miatt?
Ne legyünk már Bayer show kérem!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
3) A gyerekeinek miért is kéne meghallnia a politikai akcióiban retardált apjuk miatt?
4) Szereti a férfi seggeket
Viszont én nagyon jól megélek a patkánykodásból és nem kellett 2006 után külföldre menekülnöm!
Alig várom, hogy együtt legyünk!
ló - szarvasmarha
tulipán - rózsa
pina - faszpina
Budaházy Edda - Budaházy György
Az vesse rám az első követ aki ezeket még sosem keverte össze!
Repül a nehéz kő, ki tudja hol áll meg.....
Ebből is látszik, hogy mennyi köze van ahhoz a körhöz amihez tartozónak mondja magát.
Csak ment majomkodni mert az volt épp az aktuális fad. Tetszett neki a káosz, úgyhogy onnantól kezdve ő keresztény, jobb oldali érzelmű ember lett. Mintha nem pont ütközne a két dolog.. ez is össze van kutyulva a fejében mint minden egyes apró dolog az élettel kapcsolatban.
Baszták volna inkább seggbe, az is biztos tetszett volna neki és akkor most nem kéne itt az identitásválsággal küzdenie!
vajon mit ért kidőlés alatt? kokó vagy pofon volt?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Hova süllyedt a nemzeti hős?! Egy hímringyó irányítja?!
Endre baszd meg! Mutasd már meg a büdös kurvának hol a helye annyi ráköltött pénz után amennyit ő tőled kapott! A lábaid előtt!!
Egyszer az életben állj a sarkadra és mutasd meg, hogy igazi férfi vagy!
"Asz én lakásom! Kiszárt az ÉN lakásomból és elvitte asz ÉN telefonomat a szemét Merci, brühühühűűűűű".
Ingatkanügyek
Es akkor a korcs mehet Pupszaszra
Hátazért hetyetyetyetye.
Túl gondolod. Gyagyásnak a baszás nem összetett művelet.
Kell hozzá:
1 db férfi segglyuk
1 db félig kókad fasz.
A művelet nagy részét Tibike végzi, mert Endi nem rendelkezik állóképességgel. Ki-be.
30s és kész.
Konklúzió:
Óriási 3 órás baszás volt. Igen Tibi a megbaszta a gyagyást.
Vége
Szerintem csak megint paranoiásra itta magát.
Csak egy szürke hétköznap.
A szelleme beköltözik a sárga nickjébe és ő lesz a fórum-démon.
Ingatkanügyek
Mi ugyan nem kérünk ebből a büdös gnómból, addig fogjuk visszarugdossni az élők világába, amíg marad belőle akár csak egy molekulányi porhüvely is.
Na Hilter seggébe ananász dugdosás, csá.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Gayzától kérték a pénzt, az meg megfenyegette őket. Sneci becsicskult, a tranyó meg virtuális küzdelembe kezdett.
visszadobták a hiteligényt a dácsiára....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
igazad van, mikbe vagyok..
Nem volt dőner, nem tudta mi az. Dőnert és sört, ennyit ismer fel az éttermiségi Endruska.
Tibi majd szépen lassan megneveli, nem sokáig fogja bírni a hatalmas süsüzéseket.
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Fix'd
Jaj csak nem interjúra kellett menni vagy az ams-be?
anyám qrva kevés pénzből nevelt fel és nagyon felbasztam magam azon, amikor a gyagyás kibaszta a fagyasztott húsokat egész egyszerűen azért, mert nem tudta, hogyan kell dolgozni a hússal, esetleg kiolvasztani. tette ezt idétlenül heherészve, a kurva anyját.
tékozló féreg a sodi, de elnyeri még ezért (is) méltó büntetését.
vérdíj target nr. 1
Oh yeah! Gyerünk vissza a szibériai sztyeppékre! Putyin Nagyúr birodalmában sokkal jobb dolgunk lesz, meglátjátok!
A romlott nyugatnak úgy is leáldozóban van. Még Kína színt vall, újabb fronton indul háború és szépen beletaszítjuk a szakadékba a globalista libsiket!
Végre mindenki tudni fogja hol a helye!
Vagy talán Toroczkai delúziója jön be és mi leszünk Európa második Svájca?! Nyilván! Csaba királyfi, csillagösvény, Szíriusz!
Hihetetlen, hogy mindig a keménykedő köcsögök oldalára állunk és mindig megszopatnak minket. Büszkemagyar! HülyeSoDI!
Tiszáig Románia!
Tegnap kora reggel dolgom volt = Remegtem, nyitnom kellett egy sört.
Este korábban kidőltem = Már nem kellett volna nyitnom egy sört.
Ennyi történt. :)
Ráadásul Merci szokás szerint nem áll vele szóba, ezért csak a púpfalon, nyilvános posztban tud csak üzenni neki.
egy szobával odébb, mégis oly távol
Mifaaaaaaaaaaaan
Délig aludt, utána meg már be se ment, mert szieszta van.
Álló fasszal várjuk a hotyfoltot.
Dehogy izgul. Teljes mértékben leszarja, neki ez az életmód a természetes. Éppen ezért lesz különösen vicces. Remélem egyébként hogy egy újabb Festett Néger kaliberű tulajt fogott ki.
bánópénzek átadásra kerültek pisztos
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Pedig tíz perce se annak, hogy minden posztot bejelentettem:(
Anschluss
(
x4)
Jul 27, 2022 20:11:30
x4)
halászlétanszéki állasfoglalást cejetnék kérni....hova tartunk? az egész bagázs költözik majs Pestre vagy Jutka lesz Bécsbe cuccolva?
Arra szavazok, hogy Jutka megy Bécsbe.
Gémeskútországban nem tudnának együtt lenni, mert Golda nem engedné be őket együtt. Ami önmagában nem is lenne nagy baj, de komolyan kétlem, hogy egy-két hétnél tovább elviselné egyedül a korcsot, pedig az lenne a cica alternatívája.
Innentől kezdve az utolsó pillanatig könyörögni fog Mercinek, hogy ne hagyja egyedül, végül be fogja engedni Jutkát. Majd megbeszéli magával, hogy ott a másik szoba és kezeli a helyzetet.
Arra szavazok, hogy Jutka megy Bécsbe.
Gémeskútországban nem tudnának együtt lenni, mert Golda nem engedné be őket együtt. Ami önmagában nem is lenne nagy baj, de komolyan kétlem, hogy egy-két hétnél tovább elviselné egyedül a korcsot, pedig az lenne a cica alternatívája.
Innentől kezdve az utolsó pillanatig könyörögni fog Mercinek, hogy ne hagyja egyedül, végül be fogja engedni Jutkát. Majd megbeszéli magával, hogy ott a másik szoba és kezeli a helyzetet.
Tibi ezerszer elmondta hogy nem akarja Judgat kivinni, fosik tole hogy megint a utcan lennenek par nap mulva :)
nem veletlen, hogy mikor Pesten vagy Gyorben volt, nem vitte magaval, meg az sem, hogy bepanikolt amikor ugy volt hogy Jucifer vonaton ul.
Vege lenne a kitartott ferfikurva szerepnek. Ezt pontosan tudja. Az, hogy ingadozo es teljesen labilis a mentalis es erzelmi allapota, nem jelenti azt hogy Jucifer minden vagya.
Par troll meg felszopo probal intezkedni meg vinne ki Judgat, de ahogy latom, eddig egyik oldalon sincs nagy fogadokeszseg a dologra :) szerintem ebben eddig lehetett eljutni :)
Hahó
(
x136)
Jul 27, 2022 20:13:16
x136)
A 2006-os nyemzetyi-buzeráns nem tudja, hogy Butaházy Edda a Gyuri testvére?!
Sodi-bodi te már saját magad karikatúrája vagy :)
Látjátok gyerekek! Az értelmi fogyatékosság alkoholizmussal nem vicces!
Sodi-bodi te már saját magad karikatúrája vagy :)
Látjátok gyerekek! Az értelmi fogyatékosság alkoholizmussal nem vicces!
Nevetni fogsz, de az Eddára azt hitte, hogy a Pataki Attis zenekaráról van szó, csak nem tudta hogy kerül a képbe. "Pisztos eddás a gyuji"
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 27, 2022 20:14:19
x11)
de miért nem jelentkezik be vmi címre? a sodrony is abban volt, hogy majd bejelentkezik vmi hajléktalan szállóra, aztán majd pöstön dolgozik nyugati pénzért...ha ilyen egyszerű a lakcím szerzés, akkor miért nem indul meg lakcímért?
Azért, mert valószínűleg nem ilyen egyszerű. :))
D_Dezső
(
x29)
Jul 27, 2022 20:17:39
x29)
Szerintem max 2 hét és egyesül a brigád. A tranyó látja, hogy nem megy a müsor Judka nélkül. Max 200 ember kíváncsi a dögletes monológjára, abból is a fele csak azért nézi, hogy a Gyagyásról szivárogtat-e.
Amúgy is tele van a befordított fasza a Gyagyással, pénzt meg akkor is küld a fogykos ha nincs vele.
Eddig sem kottyant meg neki az utca ez után sem fog … egy darabig.
EasybankosPedo
(
x23)
Jul 27, 2022 20:20:12
x23)
Sodi tudod hogy lehet ezt elkerülni Szeptember 1-töl? Hát ugy hogy a mostani patkánylyuk mellé keresel még egy albérletet Augusztusba. Igy aztán ha mindhármatokat utcára tesznek 09.01 után (addig ugye ott van Linz) neked akkor se kell Pupszászra menned.
Ásó27
(
x68)
Jul 27, 2022 20:22:37
x68)
Mikbe vagytok, miért tennék az utcára őket, ha Jucus ott van? Hát ezért van két szoba! Az mindent megold Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 27, 2022 20:23:44
x11)
Kőműves Tibi egy megalkuvó, kétszínű szar!
Mindig azt mondja, ami neki a legjobb.
Sodit félti, mert pénzforrás. Három hónappal ezelőtt még ő volt az ördög, letiltotta mindenhol, elmondta mindenféle elmebetegnek és gyagyásnak, most nála lakik.
Ha azt látja a csetfalon, hogy Lyudga iránt kell szociálisan érzékenynek lennie, azt teszi.
Következetlen, kiforratlan személyiség, ezért is kaszaboltatta össze magát.
Én egy csimpánzt, gorillát, elefántot többre tartok, mint őt! Azok legalább ragaszkodnak a csoportjukhoz.
JohnCramer
(
x1)
Jul 27, 2022 20:24:54
x1)
Fifike mikor szándékozod bevallani mindenkinek azt, hogy meleg vagy? Nem szégyen! Sokan coming outoltak már, veled ellentétben híres művészek, zenészek, sportolók!
Legközelebb Hamburgban lesz vonaglós Pride, na ha onnan lájfozol az szinten tartaná és fhoshná, te buzi.
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Legközelebb Hamburgban lesz vonaglós Pride, na ha onnan lájfozol az szinten tartaná és fhoshná, te buzi.
Anschluss
(
x4)
Jul 27, 2022 20:31:50
x4)
Mikbe vagytok, miért tennék az utcára őket, ha Jucus ott van? Hát ezért van két szoba! Az mindent megold Hahó!
a tranyo sem lehetne ott egyebkent. Juci megjelenik, vagy a szomszedok, vagy a Gyagyas hivja ki a rendorseget rajuk, es utana mennek az utcara Fifikevel egyutt
halászlé
(
x24)
Jul 27, 2022 20:33:07
x24)
a púp nagyon féltékeny a Sziszára, az ánuszát saját tulajdonának tekinti...nekem gyanús ez a gyors hazajövetel, sztem nem engedi a menyasszonyt egyedül, tuti jön ő is, csak csúszva-mászva, földúton..
gyere sodrony, itt sok a ám lajongó pasi...rengeteg veszély leselkedik Mergára, Viktorsz, Avatar, Bali, csupa potens FÉRFI!!
gyere sodrony, itt sok a ám lajongó pasi...rengeteg veszély leselkedik Mergára, Viktorsz, Avatar, Bali, csupa potens FÉRFI!!
seymour schwartz
(
x6)
Jul 27, 2022 20:36:08
x6)
Snegót beengedte már a Tranyó vagy most jól elfőzőcskézik miközben Sneci a ház előtt ordít/sír/könyörög/alszik?
Ingatkanügyek
Anschluss
(
x4)
Jul 27, 2022 20:37:47
x4)
a púp nagyon féltékeny a Sziszára, az ánuszát saját tulajdonának tekinti...nekem gyanús ez a gyors hazajövetel, sztem nem engedi a menyasszonyt egyedül, tuti jön ő is, csak csúszva-mászva, földúton..
szerintem meg elengedi valami minimalis penzzel, youtube penz meg sehol, aztan 1-2 nap mulva hianyozni fog a tranyonak a puha agy, a cigi, kaja, alkohol meg drogok es viszamegy Becsbe :)
Ásó27
(
x68)
Jul 27, 2022 20:40:25
x68)
Ha a tranyó tényleg visz pénzt a büntetésekre, akkor az lehet, hogy egy trafikban fog eltűnni.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 27, 2022 20:42:13
x11)
Szerencsére annyit megtudtunk, hogy lájvon kívül is aprítva van Púpos! Kívánósan nézett Cicamanóra a nudistrandos büfés (kétlem), Recskás nem védte meg, dirr egy jobbegyenes a kampósorra! :))
Vizuális típus vagyok, el tudom képzelni, de azért megnéztem volna felvételen. :)
Vizuális típus vagyok, el tudom képzelni, de azért megnéztem volna felvételen. :)
halászlé
(
x24)
Jul 27, 2022 20:43:06
x24)
Ha a tranyó tényleg visz pénzt a büntetésekre, akkor az lehet, hogy egy trafikban fog eltűnni.
Jonciii
(
x8)
Jul 27, 2022 21:10:57
x8)
De jó lenne, múltkor úgyis sajna elkerültük egymást
Optimusz
Jul 27, 2022 21:18:58
Szerintem tegnap nagy bebaszások voltak, mert Merga akkor fogja így vissza magát alkohollal, amikor előző nap földig itta magát, és odacsapott Snecinek.
Ilyenkor meg fosik, hogy kiesik az osztrák kuki a szájából, pedig a büntetéseket még valakinek fizetni kell. :)
Ilyenkor meg fosik, hogy kiesik az osztrák kuki a szájából, pedig a büntetéseket még valakinek fizetni kell. :)
Bizony. Túlkompenzál. Illetve próbál. Nagyon rezeghetett a léc.
Kivételesen nem csak tésztát főzött rizzsel...
Még jó is lehetett volna...
Jul 27, 2022 21:18:58
Alienpörkölt
Jul 27, 2022 21:30:56
RGL kaját és pénzt is kapott a Billában:
youtube.com/watch?v=5eBPpspXwzE
Endre nem Mercitől kéne a csövezést tanulnod, hanem a régi harcostársadtól!
youtube.com/watch?v=5eBPpspXwzE
Endre nem Mercitől kéne a csövezést tanulnod, hanem a régi harcostársadtól!
itt például egy osztrák nyugdíjas öreg 30 kilométert tekert hogy neki kaját vigyen, nem is keveset
Jul 27, 2022 21:30:56
Optimusz
Jul 27, 2022 21:31:53
Szerencsére annyit megtudtunk, hogy lájvon kívül is aprítva van Púpos! Kívánósan nézett Cicamanóra a nudistrandos büfés (kétlem), Recskás nem védte meg, dirr egy jobbegyenes a kampósorra! :))
Mondjuk mekkora ótvar lehetett az a faszi is, hogy a szisza nem bukott rögtön a kukiára egy ingyen sörért, ahogy szokta. Pedig nem nagyon válogat, és a popi is mindig harcrakész...:)
Jul 27, 2022 21:31:53
Alienpörkölt
Jul 27, 2022 21:39:21
link lemaradt
www.youtube.com/watch?v=DdvjBU_d_v0&t=3202s
Jul 27, 2022 21:39:21
seymour schwartz
(
x6)
Jul 27, 2022 21:45:17
x6)
Egyébként Sneci, tudom, hogy most egy nehéz időszakon mész keresztül, szerelmi problémáid vannak, belső konfliktusok, miegymás, de azért azt meg szabad kérdezni, hogy a melócsával hogy állsz? Mikor is kellett volna kezdened? Vagy ráér az Jövő héten, most sok a dolgod?
Ingatkanügyek
Alienpörkölt
Jul 27, 2022 21:50:08
ez is jó, itt kap vizet majd azonnal le is kurvázza akitől kapta :D
youtu.be/zjG3AmskQ8o?t=812
Jul 27, 2022 21:50:08
horgász
(
x10)
Jul 27, 2022 21:50:30
x10)
Nosztalgia:
Az megvan mikor azt loop-olta a gnóm pejoratívan, hogy a Viktorsz megbaszta a Tibit? Még amikor abban volt hogy ő meg Laura... Most meg ő akarná, de nem sikerül xD
Ez akkor most megint szájbaszarás alert még úgy is hogy nem igaz,,,Mondjuk NYILVÁN nem a tranyón múlt, hogy nem így történt. Tranyóseggben, faszpinában az fordul meg, aki nem szégyenl, kivéve a korcsot persze.
Az megvan mikor azt loop-olta a gnóm pejoratívan, hogy a Viktorsz megbaszta a Tibit? Még amikor abban volt hogy ő meg Laura... Most meg ő akarná, de nem sikerül xD
Ez akkor most megint szájbaszarás alert még úgy is hogy nem igaz,,,Mondjuk NYILVÁN nem a tranyón múlt, hogy nem így történt. Tranyóseggben, faszpinában az fordul meg, aki nem szégyenl, kivéve a korcsot persze.
Dörpepúp
(
x7)
Jul 27, 2022 22:01:06
x7)
Tiborsz von Obdachloser. A gyagyás igazán bejelenthetné a kéjlakba a üszkös faszpicsát. Biztos szívesen osztozik a szobán a tulaj. *pr*
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
sittessanyi
(
x7)
Jul 27, 2022 22:14:31
x7)
szerintem úgy egyeztek meg hogy amíg a gyagyás nem kezd el dolgozni (aug eleje?) addig dugnak orrba-szájba. utána meg lelép a tibi megint.
amikor nyáron az utcán is simán el tud csövezni, akkor minek éljen együtt a gyagyással? annyira még ő sem hülye.
amikor nyáron az utcán is simán el tud csövezni, akkor minek éljen együtt a gyagyással? annyira még ő sem hülye.
Anschluss
(
x4)
Jul 27, 2022 22:17:02
x4)
szerintem úgy egyeztek meg hogy amíg a gyagyás nem kezd el dolgozni (aug eleje?) addig dugnak orrba-szájba. utána meg lelép a tibi megint.
max akkor fog lelepni ha aug 22en megkapja a youtube penzt es addigra a gyagyas kifizeti a bunteteseit. aztan ha az a penz majd elfogy, vagy jon a hidegebb oszi ido, megint megy vissza baszatni magat a gyagyashoz
Endre
Jul 27, 2022 22:33:37
A csajom, ma is ott főzött live-ban. Vagdosta a csirkemellet, a 800 eurós tabletem is látszódott.
Basszátok meg, főszabály szerint én győztem.
1. Baszok, ez confirmed ,mindegy kivel de akkor is baszok (sokszor)
2.Lakásaim vannak.
3. Anyám nem tagadott ki.
Basszátok meg, ezt csináljátok utánam.
Faszaság van.
Na csá
Basszátok meg, főszabály szerint én győztem.
1. Baszok, ez confirmed ,mindegy kivel de akkor is baszok (sokszor)
2.Lakásaim vannak.
3. Anyám nem tagadott ki.
Basszátok meg, ezt csináljátok utánam.
Faszaság van.
Na csá
Jul 27, 2022 22:33:37
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 27, 2022 22:38:56
x39)
"Mazdára lett költve, eskü..."
linzi fapóleon
(
x8)
Jul 27, 2022 22:48:38
x8)
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 27, 2022 22:52:39
x39)
Ez csak nem HorváTH Magolna dühös cigányasszony liveja?
trashvod.com/w/p9SVDftMsUS4A7UborXpeY
trashvod.com/w/p9SVDftMsUS4A7UborXpeY
Ez csak SHOW!
SyntaxError
(
x24)
Jul 27, 2022 22:58:18
x24)
Ez csak SHOW!
Végig sem bírom nézni, annyi benne az erőszak, viszont az már az első pár perc alapján is teljesen világos, remekül éreznék magukat Endre társaságában.
A recskaólban mindig van pénz lóvéra, Sodi imádja a vicces színüeket, és ahogy láttam csak nappal ordibálnak, estére már lehet mind ki lenne ütve a kokótól.
horgász
(
x10)
Jul 27, 2022 23:07:00
x10)
Azért elmosolyodik az ember ha a púpost képzeli az öreg helyébe.
A én arckifejezésem ilyesmi lenne, miközben üti a fejét az edényekkel :) :
[https://imgur.com/a/OGetRvo]
Értetlen
(
x1)
Jul 27, 2022 23:15:06
x1)
szerintem meg elengedi valami minimalis penzzel, youtube penz meg sehol, aztan 1-2 nap mulva hianyozni fog a tranyonak a puha agy slag, a cigi, kaja, alkohol meg drogok es viszamegy Becsbe :)
Elirtad, de atjavitottam
Jonciii
(
x8)
Jul 28, 2022 00:02:29
x8)
Elirtad, de atjavitottam
Ha valami, a puha slag nem fog neki hiányozni, azt elviseli a többiért cserébe
bronipótló szolgálat
Jul 28, 2022 00:42:48
oáááooooorgh!!! enném fórizs szarát mint malac a darát!!!!!
www.facebook.com/100003128663717/videos/451327360184528/
www.facebook.com/100003128663717/videos/451327360184528/
Jul 28, 2022 00:42:48
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 28, 2022 01:09:21
x16)
oáááooooorgh!!! enném fórizs szarát mint malac a darát!!!!!
facebook.com/100003128663717/videos/451327360184528/
facebook.com/100003128663717/videos/451327360184528/
Nem kéne Fórizst valahogy összehozni a tranyóval meg Sodival? Fórizsban csak úgy fortyog a nyers erőszak és a féktelen gyűlölet a szexualitás minden megjelenése iránt. Ha egymásnak feszülnének a szarszagú, erőszakos, agresszív kőművessel, lenne ott nemulass.
És ha megtudná, hogy Endre ezzel a géntemetővel fajtalankodik, biztos hogy félnyomorékra verné őt is. A legendás "aki nem dolgozik, nem is baszik" felkiáltás után minden bizonnyal születne ekkor valami új szólam, hogy mit érdemel az, aki egy tranyónak ízlelgeti a meleg szarát.
Trollul Madár
(
x15)
Jul 28, 2022 01:31:41
x15)
Endre!
Budaházy feleségét Berninek hívják te majom!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Trollul Madár
(
x15)
Jul 28, 2022 01:33:28
x15)
Endre!
Elgondoloztam Bayer idolodon meg rajtad.
Sok a hasonlóság. Mind a ketten értelmiséginek mondjátok magatokat, pedig csak patkányok vagytok.
Elgondoloztam Bayer idolodon meg rajtad.
Sok a hasonlóság. Mind a ketten értelmiséginek mondjátok magatokat, pedig csak patkányok vagytok.
Trollul Madár
(
x15)
Jul 28, 2022 03:19:25
x15)
... a nagy "orvos ...
... Szarházy Eddaművek dögöljön meg a buzeráns férjével családjával együtt. Jobb hely lesz a világ.
Azért hetyetyetye.
Ha szereti valaki ha nem, ha politikai tevékenysége retardáltság ha nem, de azért azért:
Ne legyünk már Bayer show kérem!
Sittes Sanyi
Jul 28, 2022 05:13:37
4) Szereti a férfi seggeket
Jul 28, 2022 05:13:37
Bajerzsóti
Jul 28, 2022 07:21:46
pedig csak patkányok vagytok.
Viszont én nagyon jól megélek a patkánykodásból és nem kellett 2006 után külföldre menekülnöm!
Jul 28, 2022 07:21:46
Kötél
Jul 28, 2022 07:31:35
Alig várom, hogy együtt legyünk!
Jul 28, 2022 07:31:35
Endricsek
Jul 28, 2022 07:45:50
Endre!
ló - szarvasmarha
tulipán - rózsa
pina - faszpina
Jul 28, 2022 07:45:50
HenrySpotter
Jul 28, 2022 08:10:34
ló - szarvasmarha
tulipán - rózsa
pina - faszpina
tulipán - rózsa
pina - faszpina
Repül a nehéz kő, ki tudja hol áll meg.....
Jul 28, 2022 08:10:34
MegintKezded
(
x6)
Jul 28, 2022 08:12:51
x6)
Bazmeg most esett nekem csak le, hogy Sodi szerint az Edda meg a Gyuri férj és feleség. A nagy jobber nemzethy hös szerint. ÙRISTEN. Endre te tényleg funkcionális analfabéta idióta balek vagy. :D:D::D:D DÖgölj meg rákban anyáddal együtt :D:D:D
Na bumm.
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Jul 28, 2022 08:18:20
x4)
Azta kurva milyen auticunamit zúdított a faszpinás kurva a fészbukra hajnalban :D Endre élsz még, vagy agyonütött a kőműves?
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
sértett pszichopata
Jul 28, 2022 08:27:51
Bazmeg most esett nekem csak le, hogy Sodi szerint az Edda meg a Gyuri férj és feleség. A nagy jobber nemzethy hös szerint. ÙRISTEN. Endre te tényleg funkcionális analfabéta idióta balek vagy. :D:D::D:D DÖgölj meg rákban anyáddal együtt :D:D:D
Ebből is látszik, hogy mennyi köze van ahhoz a körhöz amihez tartozónak mondja magát.
Csak ment majomkodni mert az volt épp az aktuális fad. Tetszett neki a káosz, úgyhogy onnantól kezdve ő keresztény, jobb oldali érzelmű ember lett. Mintha nem pont ütközne a két dolog.. ez is össze van kutyulva a fejében mint minden egyes apró dolog az élettel kapcsolatban.
Baszták volna inkább seggbe, az is biztos tetszett volna neki és akkor most nem kéne itt az identitásválsággal küzdenie!
Jul 28, 2022 08:27:51
trolléga
(
x30)
Jul 28, 2022 08:28:03
x30)
Azta kurva milyen auticunamit zúdított a faszpinás kurva a fészbukra hajnalban :D Endre élsz még, vagy agyonütött a kőműves?
-
Jul 28, 2022 08:30:53
Itt varangyra vagy snecire gondolhatott? xD
Jul 28, 2022 08:30:53
sértett pszichopata
Jul 28, 2022 08:35:26
Hova süllyedt a nemzeti hős?! Egy hímringyó irányítja?!
Endre baszd meg! Mutasd már meg a büdös kurvának hol a helye annyi ráköltött pénz után amennyit ő tőled kapott! A lábaid előtt!!
Egyszer az életben állj a sarkadra és mutasd meg, hogy igazi férfi vagy!
Jul 28, 2022 08:35:26
kripli figyelő
(
x12)
Jul 28, 2022 08:46:49
x12)
Jó alaposan elverhette Tibi az asszonyát.A partvisnyél gyengéd simogatásnak tűnhet már gyagyásnak.Most már a monoklik miatt nem szerepelhet videóban Endre néni.Remélem hamarosan lesz autó és gayza intézi.
MaxPayne
(
x24)
Jul 28, 2022 08:48:11
x24)
Endre! Szerintem meg allj be hivatasos tranyo csicskanan! Vagd le a faszod, ferfi sosem voltal es nem is leszel, az LMBTQ kartyaval meg nyugaton maris nyert helyzetben vagy. Mivel ugyis masok faszara izgulsz, nezheted ahogy Mergat seggbe rakjak, a szamodra nyeremeny gecit meg kilfetyelheted jo fifike modjara a tranyodbol. Win-win! Az onkasztralast kozvetitsd eloben! Tuti foshna!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
GoForIt
Jul 28, 2022 08:48:24
Endre, milyen érzés egy férfi mellbimbót nyalogatni?
Jul 28, 2022 08:48:24
seymour schwartz
(
x6)
Jul 28, 2022 08:57:27
x6)
"Asz én lakásom! Kiszárt az ÉN lakásomból és elvitte asz ÉN telefonomat a szemét Merci, brühühühűűűűű".
Sodimama
Jul 28, 2022 09:01:36
Es akkor a korcs mehet Pupszaszra
Hátazért hetyetyetyetye.
Jul 28, 2022 09:01:36
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 28, 2022 09:01:59
x39)
Endre, milyen érzés egy férfi mellbimbót nyalogatni?
Kell hozzá:
1 db férfi segglyuk
1 db félig kókad fasz.
A művelet nagy részét Tibike végzi, mert Endi nem rendelkezik állóképességgel. Ki-be.
30s és kész.
Konklúzió:
Vége
Jonciii
(
x8)
Jul 28, 2022 09:12:18
x8)
Na mi volt a baj?
Rossz cuccal volt felütve a diszkont kokó?
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 28, 2022 09:16:41
x39)
Na mi volt a baj?
Szerintem csak megint paranoiásra itta magát.
Csak egy szürke hétköznap.
Jonciii
(
x8)
Jul 28, 2022 09:25:35
x8)
Ma van valami rendőrségi ügyintézés, nem?
Lehet arra készült
Lehet arra készült
Baxi
(
x2)
Jul 28, 2022 09:27:51
x2)
Endre jól vagy? Meg lett igazítva a vekni hajnalban? XD
Klohek
(
x12)
Jul 28, 2022 09:28:46
x12)
endre, hány darab ragtapasz van most a veknin 12-4=9?!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
halászlé
(
x24)
Jul 28, 2022 09:30:34
x24)
Mergám, sajnálom, hogy megakadt a Falco lemez 2 számnál, ajánlom figyelmedbe:
www.youtube.com/watch?v=0m7bHdcq87o&t=3s&ab_channel=Falcofan94
www.youtube.com/watch?v=0m7bHdcq87o&t=3s&ab_channel=Falcofan94
Vahúr pofonja
Jul 28, 2022 09:33:53
444.hu/2022/07/28/a-spanyol-eselyegyenlosegi-miniszterium-plakatkampanyt-inditott-hogy-semmilyen-testalkatu-no-ne-szegyenkezzen-a-strandon
Látod púpos, Tibi gondolt erre előre, és befordíttatta a faszát. Te is rohanj gyorsan átoperáltatni magadat!!!
KUTYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Látod púpos, Tibi gondolt erre előre, és befordíttatta a faszát. Te is rohanj gyorsan átoperáltatni magadat!!!
Jul 28, 2022 09:33:53
Ásó27
(
x68)
Jul 28, 2022 09:39:42
x68)
Amúgy mehetnek a reportok a tranyó fenyegetéseire, majd legközelebb megtanulja, hogy ilyenkor liveot kell indítani!
www.facebook.com/nora.kovacs.73744801
Mifaaaaaaaaaaaan
www.facebook.com/nora.kovacs.73744801
xray
(
x21)
Jul 28, 2022 09:45:15
x21)
adj életjelet gyagyás, akkor is, ha agyonvert a faszpinás!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
seymour schwartz
(
x6)
Jul 28, 2022 10:00:41
x6)
adj életjelet gyagyás, akkor is, ha agyonvert a faszpinás!
A szelleme beköltözik a sárga nickjébe és ő lesz a fórum-démon.
Mitokondrium
(
x7)
Jul 28, 2022 10:06:22
x7)
Akkor Sodi meghalt? Vagy ez még csak meg nem erősített értesülés?
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Lucifer
Jul 28, 2022 10:34:31
Akkor Sodi meghalt? Vagy ez még csak meg nem erősített értesülés?
Mi ugyan nem kérünk ebből a büdös gnómból, addig fogjuk visszarugdossni az élők világába, amíg marad belőle akár csak egy molekulányi porhüvely is.
Na Hilter seggébe ananász dugdosás, csá.
Jul 28, 2022 10:34:31
Darth Tibor
(
x7)
Jul 28, 2022 10:35:49
x7)
Él még a retardja! Pörög a poopfal.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
xray
(
x21)
Jul 28, 2022 10:40:07
x21)
Jul 28, 2022 10:40:07
Él még a retardja! Pörög a poopfal.
éljen is, mert a felelősséget nem sodikázhatja el. Jul 28, 2022 10:40:07
horgász
(
x10)
Jul 28, 2022 10:56:21
x10)
Sokat kell még ahhoz szopnia hogy megdögöljön.
Feliratkoztam előre a Blahás évadra például!
Feliratkoztam előre a Blahás évadra például!
cucksodi
(
x3)
Jul 28, 2022 11:12:15
x3)
mi lehetett itt az éjszaka? púpos éjszaka megitta az össze sört? vagy tibor most eszmélt rá, hogy levágatta a nemiszervét?
puskapoj
SyntaxError
(
x24)
Jul 28, 2022 11:15:43
x24)
Endre, látod megint nem vágtál elégé Tibor alá, ezért nem bír magával. És egy kielégületlen nőnél (sic!) nincs veszélyesebb, ezt te is tudod - háttérben felsír egy törött partvisnyél.
Legközelebb figyelj oda erre is.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Legközelebb figyelj oda erre is.
Hahó
(
x136)
Jul 28, 2022 11:16:01
x136)
mi lehetett itt az éjszaka? púpos éjszaka megitta az össze sört? vagy tibor most eszmélt rá, hogy levágatta a nemiszervét?
Gayzától kérték a pénzt, az meg megfenyegette őket. Sneci becsicskult, a tranyó meg virtuális küzdelembe kezdett.
halászlé
(
x24)
Jul 28, 2022 11:16:30
x24)
visszadobták a hiteligényt a dácsiára....
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 28, 2022 11:21:32
x39)
"Megölöm mindet elég volt vigyen el az össze yard!!!! "
Hölgyek, urak! (és egyéb kategória)
Tranyónál esetleg a Face tiltás?
Hölgyek, urak! (és egyéb kategória)
Tranyónál esetleg a Face tiltás?
GoForIt
Jul 28, 2022 11:21:55
Kell hozzá:
1 db férfi segglyuk
1 db félig kókad fasz.
30s és kész.
Konklúzió:
Vége
Kell hozzá:
1 db férfi segglyuk
1 db félig kókad fasz.
30s és kész.
Konklúzió:
Vége
igazad van, mikbe vagyok..
Jul 28, 2022 11:21:55
trolléga
(
x30)
Jul 28, 2022 11:26:05
x30)
Endre bazdmeg, téged mit érdekel a csirkeláb ára? Főleg Gémeskútországban. Mikor ott voltak a húsok a hűtődben kibasztad őket a kukába (ezért még kapni fogsz)! img.sodika.dk/imgur.com/04CY9P4.png
A zsidó kurva anyád meg hány emberrel szűrte össze a levet?
Ásó27
(
x68)
Jul 28, 2022 11:29:45
x68)
Endre, akkor külön alszotok a férjeddel?
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Jul 28, 2022 11:29:46
x136)
linziasztal
(
x3)
Jul 28, 2022 11:33:46
x3)
Endre bazdmeg, téged mit érdekel a csirkeláb ára? Főleg Gémeskútországban. Mikor ott voltak a húsok a hűtődben kibasztad őket a kukába (ezért még kapni fogsz)! i.imgur.com/04CY9P4.png
Nem volt dőner, nem tudta mi az. Dőnert és sört, ennyit ismer fel az éttermiségi Endruska.
Tibi majd szépen lassan megneveli, nem sokáig fogja bírni a hatalmas süsüzéseket.
Ásó27
(
x68)
Jul 28, 2022 11:48:18
x68)
Ha jól értem az volt a gond, hogy a sodi már megint nem tudta rendesen megbaszni a mercit
Mifaaaaaaaaaaaan
Jonciii
(
x8)
Jul 28, 2022 11:50:51
x8)
Ha jól értem az volt a gond, hogy a sodi már megint nem tudta rendesen megbaszni a mercitTibit
Fix'd
Hahó
(
x136)
Jul 28, 2022 11:51:02
x136)
Ha jól értem az volt a gond, hogy a sodi már megint nem tudta rendesen megbaszni a mercit
Jaj csak nem interjúra kellett menni vagy az ams-be?
Kötőjel
(
x12)
Jul 28, 2022 11:51:11
x12)
Endre bazdmeg, téged mit érdekel a csirkeláb ára? Főleg Gémeskútországban. Mikor ott voltak a húsok a hűtődben kibasztad őket a kukába (ezért még kapni fogsz)! i.imgur.com/04CY9P4.png
anyám qrva kevés pénzből nevelt fel és nagyon felbasztam magam azon, amikor a gyagyás kibaszta a fagyasztott húsokat egész egyszerűen azért, mert nem tudta, hogyan kell dolgozni a hússal, esetleg kiolvasztani. tette ezt idétlenül heherészve, a kurva anyját.
tékozló féreg a sodi, de elnyeri még ezért (is) méltó büntetését.
Sámántánc
Jul 28, 2022 11:51:49
Sneci veszélyben a bécsi albérlet:
444.hu/2022/07/28/orban-beszedere-hivatkozva-lemondta-egy-magyar-tarsasag-lefoglalt-szallasat-egy-nemet-lakaskiado-mondvan-tobbe-nem-akar-magyarokat-fogadni
444.hu/2022/07/28/orban-beszedere-hivatkozva-lemondta-egy-magyar-tarsasag-lefoglalt-szallasat-egy-nemet-lakaskiado-mondvan-tobbe-nem-akar-magyarokat-fogadni
Oh yeah! Gyerünk vissza a szibériai sztyeppékre! Putyin Nagyúr birodalmában sokkal jobb dolgunk lesz, meglátjátok!
A romlott nyugatnak úgy is leáldozóban van. Még Kína színt vall, újabb fronton indul háború és szépen beletaszítjuk a szakadékba a globalista libsiket!
Végre mindenki tudni fogja hol a helye!
Vagy talán Toroczkai delúziója jön be és mi leszünk Európa második Svájca?! Nyilván! Csaba királyfi, csillagösvény, Szíriusz!
Hihetetlen, hogy mindig a keménykedő köcsögök oldalára állunk és mindig megszopatnak minket. Büszkemagyar! HülyeSoDI!
Tiszáig Románia!
Jul 28, 2022 11:51:49
linziasztal
(
x3)
Jul 28, 2022 11:53:21
x3)
Tegnap kora reggel dolgom volt = Remegtem, nyitnom kellett egy sört.
Este korábban kidőltem = Már nem kellett volna nyitnom egy sört.
Ennyi történt. :)
ascites
(
x57)
Jul 28, 2022 11:54:33
x57)
Ráadásul Merci szokás szerint nem áll vele szóba, ezért csak a púpfalon, nyilvános posztban tud csak üzenni neki.
Dörpepúp
(
x7)
Jul 28, 2022 11:57:27
x7)
imgur.com/a/24lUUH6
Ajjaj Endre, csak nem anyádnál voltam árulkodni a viselt dolgaidról?
Tudod, az olyan öregasszonyok mint anyád nagyon könnyen szóba elegyednek ám a kisgyermekes anyukákkal, mint én. :)
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Tudod, az olyan öregasszonyok mint anyád nagyon könnyen szóba elegyednek ám a kisgyermekes anyukákkal, mint én. :)
Ásó27
(
x68)
Jul 28, 2022 11:58:14
x68)
egy szobával odébb, mégis oly távol
Ásó27
(
x68)
Jul 28, 2022 12:00:08
x68)
délig aludt a cica? akkor délutános lehetett az olasz étterembe!
Mifaaaaaaaaaaaan
Daniello Digo
Jul 28, 2022 12:03:32
délig aludt a cica? akkor délutános lehetett az olasz étterembe!
Délig aludt, utána meg már be se ment, mert szieszta van.
Jul 28, 2022 12:03:32
linziasztal
(
x3)
Jul 28, 2022 12:04:11
x3)
Endre!
Izgulsz egy kicsit, hogy a sziszával páros lábbal lesztek kibaszva, ha meglátja a főbérlő mit műveltetek a kuckóval?
Érdekes lenne kiangolnázni az összesziszázott matracot, meg az összefröcskölt konyhát!
Izgulsz egy kicsit, hogy a sziszával páros lábbal lesztek kibaszva, ha meglátja a főbérlő mit műveltetek a kuckóval?
Érdekes lenne kiangolnázni az összesziszázott matracot, meg az összefröcskölt konyhát!
foteltroll
Jul 28, 2022 12:07:12
imgur.com/a/24lUUH6
Álló fasszal várjuk a hotyfoltot.
Jul 28, 2022 12:07:12
exterminátor
Jul 28, 2022 12:07:32
Endre!
Dehogy izgul. Teljes mértékben leszarja, neki ez az életmód a természetes. Éppen ezért lesz különösen vicces. Remélem egyébként hogy egy újabb Festett Néger kaliberű tulajt fogott ki.
Jul 28, 2022 12:07:32
Ásó27
(
x68)
Jul 28, 2022 12:09:42
x68)
A tranyó törölte az éjszakai termést
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(