Ahogy eloadta a sztorit, az derult ki:
Vagy programozashoz teljesen sugerek interjuztattak. (Snecinel is sugerebbek)
Vagy hulyere vettek, mert nagy arccal beszelt trivialis dolgokrol.
A kiigazitasom kizarolaga tudomany erdeket szolgalta, nem kell ferditeni a multat, onmagaban is elkepesztoen terhes
ich habe keinen Abschluss, aber habe sehr viel Erfahrung gesammelt (im Sauna wenigstens...)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ezt a részét én sem értettem...
Sokkal jobb, ha ott nyírják kk egymást Bécsben.
Még egy kérdés, én nem vagyok pesti.
Ahol csövelnek ház, az mi volt?
Mert úgy néz ki mintha, felújítás után hagyták volna ott, mint sokmindent...
A falvédőből én arra következtetek, bár lehet tévesen, hogy valamilyen egészségügyi, vagy öregek otthona lehetett...
régen az óbudai harisnyagyár volt azon az ipartelepen, annak volt irodaháza, aztán mindenféle egyéb cég fészkelt bele.
azóta rom
Endre, a te életedben ez most a legfontosabb, hogy mindenféle zűrös lumpenek családi faszságaival foglalkozz?!
Az égvilágon semmilyen kapcsolatban sem kéne állnod velük!
Fifi, pszichésen egészségesnek tartod magad?
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
El kéne vinnie az apját, goldát, id. tibit, a cicát swingerbe. Így együtt. Családi swinger, kemény arad fütyikkel.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
nem tudja, hol van az apja, amúgy én biztos vagyok benne, hogy az ő fejében személy szerint már többször megfordult ez a gondolat.
vérdíj target nr. 1
a világoskék területeken (betonoznak, tudniillik a betont öntözni kell) most is fészkel jópár cég, egy szigeteléstechnikia cuccé a jó része, a duna felöli oldal pedig sok kicsié. a sárga üresen áll, az a cracktanya.
szerintem mivel szerkezetileg ép és kurvajó helyen van, hamarosan felújítják.

Nem is értem. Látni hogy már átesett felújításokon, mint írod jó helyen van, akkor csak a szokásos...
Kellett a 27%-ék és annyi.
Rengeteg ilyen van sajnos.
10 év múlva, már a föld alatt lesz! Jó mélyen.
Álmodjatok Rémeket!
Ha nem tróger, a bank partner.
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Egyfelől jó helyen van, mert még nincs annyira kint. Ugyanakkor mocsadek forgalmas útra néz.
Szerintem sem hagyják üresen, így a hajléktalanoknak odébb kell majd állnia.
Lehet belőle CSOK-vadaszat;
szögletes, egyszerű épület, úgyhogy csak ki kell bélelni habositott műanyaggal, trendi giccsekkel, és minimálisan olcsóbban eladni. A butábbak rá fognak ugrani gondolkodás nélkül, aztán szívják a szmogot.
Esetleg irodaház, bár ezekből túlkínálat van. Ha "bennfentes" fejleszti, akkor viszont jó drágán (visszaosztással) bérbe lehet adni állami célokra, például pecsételő naplopó hivatalnokokat tartani benne.
Aki ügyes, annak fosni fogja! :D
Ne feledjük hogy asodi sosem volt képes sírni, akkor sem mikor az anyjának nyüszögött. Csak az a nyekergés amit produkál. Ez az egyik jele hogy pszichopata. Érzelmekre, szeretetre képtelen.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
szerintem volt olyan interjú, ahol folytak a kamukönnyek és a Hr-es megsajnálta :o))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Most újrahallgattam ezt a mocskot, hát hitetetlen. Kibaszott 40 éves gyernőtt. Előadja az anyjának is ezt a magas, kappan hangú, sírásra álló picsaszájú műpityergést. Azt hittem ezt a vinyítást csak játék/szerelés közben szokta művelni, de valószínűleg a fiatal Endike ezzel figyelemkurvult otthon is. Génhulladék
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nem érted, még csak a 15. oldalnál járunk! :D
Amúgy igen.
Ha jól emlékszem, három éve ilyenkor 600 000 körül voltunk, úgyhogy Fifi rendesen belehúzott.
Akkoriban még csak a kacatok vásárlása és a kezdeti alkoholizmus ment, az komótos időszak volt.
Az elmúlt egy év horrorisztikus, durva trash freakshow, perverziok, drogok, verekedés, rendőrség, állatias viselkedés.
Mi lesz itt egy újabb év múlva?! :D
Blahás évad.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
BASZÁS!! Hööhöhö hö hö
O és K együtt OK és minden OK!!
Mindig mas a hibas. Akkor pont a zsido anyja volt az, mert (teljesen jogosan) nem volt hajlando beszelni a sonkafejuvel. Egeszen hihetetlen ez a valosagtorzitas.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Tartok tőle, hogy már ahhoz is eléggé le van épülve, hogy ilyeneket vezessen!
Ez a tipikus még nem jó, még nem jó, már nem jó esete.
Majd holnap!
Fejben próbálja tartani... Höhöhö.
"Szarul szereltem meg..." Nálad mi a szerelés, te nyomorék? Bedugod a 220-ba? Még ahhoz is hülye voltál nem egyszer!
Na, gombáshal a szájba, csá.
Nem inkább kettes szamrendszert akartal mondani? Abban is 21
HEXben meg 65793
Mindig megdöbbent, hogy milyen sebességgel épül le. Ez a videó since még 1 éves sem, aztán Endre meg öregedett vagy' 10-et ennyi idő alatt.
Mi ez ha nem shiker?!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Pocsánat, csak kirohadt az agyam Fifi miatt.
BIN->HEX kell számolni, úgy jön ki a legkisebb szám. Evidencia. :D
Beszél megint össze vissza...
Terel...
6 hónap alatt kétszer basszák ki az alkoholista szart, csak magától is.
Thalia strasse 12... tovább is van, mondjam még?
Miért vagy megint kifestve púp? Hol voltál, ahol hazudni kellett a valóságról?
Megint próbálod építeni a kamu alibidet, hogy te nem vagy hibás semmiért?
Ha nem tudsz 6 hónapig dolgozni és újabb hitelt felvenni, akkor megint mindenki más a hibás...
:DDD
Vicc vagy púpus! Szorul a hurok! Kurvára szorul!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ah, en is kimatekolhattam volna, mire gondolsz:)
Hazudta a púpos!
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Egyenleg a kártyen?
Most mondta, egy elég hirtelen válaszként. Gondolom, ennyi a hozzáférhető.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
A Baylor Orvosi Egyetem kutatói kísérleteiben azt találták, hogy a nikotin felerősítette a szervezetben az alkohol iránti érdeklődést. A kutatásból arra következtetnek, hogy a drog megváltoztatja az agy reakcióját az alkoholra még akkor is, ha az elhagyta a szervezetet. Ezen felül, felfedezték, hogy a nikotin növeli a test stressz-hormon glükokortikoidok szintjét, ami csökkenti a dopaminnal kapcsolatos boldogság szintet.
kissendrevagyok
Az 7000 euró csak. Pont kihúzhatja novemberig, akkor a legjobb hajléktalannak lenni a Blahán :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Igen. Nem.
Teljesen elmeroggyant.
Oda tisztítótűz kéne.
Lesz ám levonás bánópénzre :D
De igazad van fifikutya, fizess takarítókat, legalább ég a hitelkeret.
trolléga
(
x30)
Aug 23, 2022 14:36:34
x30)
retard móddon ír, de helyén vannak az érzései

fifike te retard vagy és érzéseid sincsenek. jól mondta a főnök úr: szörnyeteg vagy. ja és nem mellesleg tele van a púpfal megint téged mocskoló kommentekkel, még jó hogy 2-3 havonta azt is megígéred hogy letiltod ott a trollokat * ásít *
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"

fifike te retard vagy és érzéseid sincsenek. jól mondta a főnök úr: szörnyeteg vagy. ja és nem mellesleg tele van a púpfal megint téged mocskoló kommentekkel, még jó hogy 2-3 havonta azt is megígéred hogy letiltod ott a trollokat * ásít *
Értetlen
(
x1)
Aug 23, 2022 14:42:41
x1)
Csak az a baj vele, hogy minimálisan tudni kell ahhoz pjogjamozni. Meg gondolkodni. Asodi meg minimálisan sem tud, a gondolkodás pedig évek óta nem megy.
Ahogy eloadta a sztorit, az derult ki:
Vagy programozashoz teljesen sugerek interjuztattak. (Snecinel is sugerebbek)
Vagy hulyere vettek, mert nagy arccal beszelt trivialis dolgokrol.
A kiigazitasom kizarolaga tudomany erdeket szolgalta, nem kell ferditeni a multat, onmagaban is elkepesztoen terhes
linziasztal
(
x3)
Aug 23, 2022 14:45:33
x3)
Herr Kiss, próbafeladat.
Jó-jó-jóó, várjá má', faszom. Kibaszott gugli nem... mii az, hogy bezárult, mifaaan?! De-de-de most miért kell ez?
(O.o)
Majd értesítjük, bitedánke!
Jó-jó-jóó, várjá má', faszom. Kibaszott gugli nem... mii az, hogy bezárult, mifaaan?! De-de-de most miért kell ez?
(O.o)
horgász
(
x10)
Aug 23, 2022 14:47:30
x10)
Inkább arról pofázz púpom, milyen érzés ilyen hosszú ideje a faszpinát nélkülözni.
Nyúzod már a döglött szamárfaszt mi? xD
Sör + síkosító? xD
Te istenbaszása kretén balfasz, te univerzumszégyene, te abortusz-szökevény!
Nyúzod már a döglött szamárfaszt mi? xD
Sör + síkosító? xD
Te istenbaszása kretén balfasz, te univerzumszégyene, te abortusz-szökevény!
halászlé
(
x24)
Aug 23, 2022 14:52:17
x24)
Herr Kiss, próbafeladat.
(O.o)
(O.o)
ich habe keinen Abschluss, aber habe sehr viel Erfahrung gesammelt (im Sauna wenigstens...)
mifaaan
(
x1)
Aug 23, 2022 14:55:08
x1)
Képzeld fifi nem keresek munkát mégis naponta jönnek linkedinen a senior ajánlatok gémeskútországból meg külföldről ( jóval több3rt, mint 4500 euró. Elég nagy fáradság politely visszautasítani őket. Eseleg lesz erről egy flokk, hogy ezeket a problémákat hogyan szoktad kezelni, hátha tanulunk majd valamit
Trollul Madár
(
x15)
Aug 23, 2022 14:56:14
x15)
Endre!
Faszt a szájba már!
Nyissuk meg a gázt!
Jöhet az a cumig óut!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Faszt a szájba már!
Nyissuk meg a gázt!
Jöhet az a cumig óut!
gobesug
(
x30)
Aug 23, 2022 14:59:36
x30)
endre egy windowst nem tudtál a szisza fostopjára újrahúzni.
btw a gép összeszerelős liveot linkelje valaki! :D az mesés volt!
btw a gép összeszerelős liveot linkelje valaki! :D az mesés volt!
Optimusz
Aug 23, 2022 14:59:37
Ezeket a gyernőtt bosszúidat egyébként mindig megnevetem, Endre!
Látszik benned az elfojtott agresszió (tudod, mint mikor a Szisza a ház előtt kérdezte, hogy "miért ütögetsz, baszdmeg?!).
"Ki kell már mosnom, mert napok óta nem zuhanyoztam és kicsit büdös, meg hát ITT VOLTÁL TE IS!' :DDD
Akkor most azt állítod, hogy büdös a szerelmed? Egy mosdatlan hajléktalan férfi?
Egyébként, jobb hogy ketten nyírjátok ki egymást lassan és fájdalmasan, mert ha a kicsit szefós Szandikával csináltad volna ezt, akkor nagyobb pinyátákra számíthatnál.
Látszik benned az elfojtott agresszió (tudod, mint mikor a Szisza a ház előtt kérdezte, hogy "miért ütögetsz, baszdmeg?!).
"Ki kell már mosnom, mert napok óta nem zuhanyoztam és kicsit büdös, meg hát ITT VOLTÁL TE IS!' :DDD
Akkor most azt állítod, hogy büdös a szerelmed? Egy mosdatlan hajléktalan férfi?
Egyébként, jobb hogy ketten nyírjátok ki egymást lassan és fájdalmasan, mert ha a kicsit szefós Szandikával csináltad volna ezt, akkor nagyobb pinyátákra számíthatnál.
Ezt a részét én sem értettem...
Sokkal jobb, ha ott nyírják kk egymást Bécsben.
Még egy kérdés, én nem vagyok pesti.
Ahol csövelnek ház, az mi volt?
Mert úgy néz ki mintha, felújítás után hagyták volna ott, mint sokmindent...
A falvédőből én arra következtetek, bár lehet tévesen, hogy valamilyen egészségügyi, vagy öregek otthona lehetett...
Aug 23, 2022 14:59:37
horgász
(
x10)
Aug 23, 2022 15:01:23
x10)
Ismeretlen kortárs festő - Kiss Endre Farkas a trollfórumra írkál a bécsi kuckóban

gobesug
(
x30)
Aug 23, 2022 15:02:08
x30)
régen az óbudai harisnyagyár volt azon az ipartelepen, annak volt irodaháza, aztán mindenféle egyéb cég fészkelt bele.
azóta rom
Kanos Aggastyán
Aug 23, 2022 15:02:56
Ez a "hazudtak nekem" dolog azért nem hiteles, mert még én is képes voltam elérni a család egy komlói ismerősét, aki felhívta a kedvemért az apját, és ellenőrizte a sztorit.
Ha erre képes voltam, ő is képes lett volna rá.
Én ezt már két hete tudom, csak azért nem szembesítettem vele, hogy ne legyen ebből külön vita.
Ha erre képes voltam, ő is képes lett volna rá.
Én ezt már két hete tudom, csak azért nem szembesítettem vele, hogy ne legyen ebből külön vita.
Endre, a te életedben ez most a legfontosabb, hogy mindenféle zűrös lumpenek családi faszságaival foglalkozz?!
Az égvilágon semmilyen kapcsolatban sem kéne állnod velük!
Fifi, pszichésen egészségesnek tartod magad?
Aug 23, 2022 15:02:56
MaxPayne
(
x24)
Aug 23, 2022 15:03:26
x24)
Amugy, miert nem keresi meg a apjat? Együtt idomithatnanak csöveseket, lehet par farturo trukkot is tud az öreg mutatni a gnomjanak. Milyen alpari liveok lehetnenek azok, ahogy a ket Kiss egy romos paraszthazban, gyertyafenynel, alaposan bebaszva obegatnak a csoveseikkel, akik rendszeresen elverik oket! :DD
Hahó
(
x136)
Aug 23, 2022 15:08:33
x136)
Amugy, miert nem keresi meg a apjat? Együtt idomithatnanak csöveseket, lehet par farturo trukkot is tud az öreg mutatni a gnomjanak. Milyen alpari liveok lehetnenek azok, ahogy a ket Kiss egy romos paraszthazban, gyertyafenynel, alaposan bebaszva obegatnak a csoveseikkel, akik rendszeresen elverik oket! :DD
El kéne vinnie az apját, goldát, id. tibit, a cicát swingerbe. Így együtt. Családi swinger, kemény arad fütyikkel.
Kötőjel
(
x12)
Aug 23, 2022 15:08:42
x12)
nem tudja, hol van az apja, amúgy én biztos vagyok benne, hogy az ő fejében személy szerint már többször megfordult ez a gondolat.
gobesug
(
x30)
Aug 23, 2022 15:09:59
x30)
a világoskék területeken (betonoznak, tudniillik a betont öntözni kell) most is fészkel jópár cég, egy szigeteléstechnikia cuccé a jó része, a duna felöli oldal pedig sok kicsié. a sárga üresen áll, az a cracktanya.

Optimusz
Aug 23, 2022 15:18:22
Nem is értem. Látni hogy már átesett felújításokon, mint írod jó helyen van, akkor csak a szokásos...
Kellett a 27%-ék és annyi.
Rengeteg ilyen van sajnos.
Aug 23, 2022 15:18:22
Kanos Aggastyán
Aug 23, 2022 15:18:36
SoDI, hogyan értékeled az elmúlt évek pénzügyi shikereit?
Milyennek képzeled a jövődet 1-5-10 év múlva, és miért?
Aug 23, 2022 15:18:36
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 23, 2022 15:19:53
x10)
SoDI, hogyan értékeled az elmúlt évek pénzügyi shikereit?
10 év múlva, már a föld alatt lesz! Jó mélyen.
Hahó
(
x136)
Aug 23, 2022 15:22:57
x136)
Sneci elérted már 30 ezres álomhatárt a kártyen?
linziasztal
(
x3)
Aug 23, 2022 15:25:15
x3)
Sneci elérted már 30 ezres álomhatárt a kártyen?
Ha nem tróger, a bank partner.
Kanos Aggastyán
Aug 23, 2022 15:27:20
... a sárga üresen áll, az a cracktanya.
Egyfelől jó helyen van, mert még nincs annyira kint. Ugyanakkor mocsadek forgalmas útra néz.
Szerintem sem hagyják üresen, így a hajléktalanoknak odébb kell majd állnia.
Lehet belőle CSOK-vadaszat;
szögletes, egyszerű épület, úgyhogy csak ki kell bélelni habositott műanyaggal, trendi giccsekkel, és minimálisan olcsóbban eladni. A butábbak rá fognak ugrani gondolkodás nélkül, aztán szívják a szmogot.
Esetleg irodaház, bár ezekből túlkínálat van. Ha "bennfentes" fejleszti, akkor viszont jó drágán (visszaosztással) bérbe lehet adni állami célokra, például pecsételő naplopó hivatalnokokat tartani benne.
Aki ügyes, annak fosni fogja! :D
Aug 23, 2022 15:27:20
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 23, 2022 15:30:53
x10)
A bécsi belügyminisztérium, még hálával is tartozik, a sziszának és a trollégáknak, hogy nem kerültél be hozzájuk.
Az a nyomtatvány kitöltő még 2030-ra se készült volna el, hogy odakerülsz. Szval, szívesen!
Álmodjatok Rémeket!
Az a nyomtatvány kitöltő még 2030-ra se készült volna el, hogy odakerülsz. Szval, szívesen!
Kriptozsidó
(
x6)
Aug 23, 2022 15:31:18
x6)
retard móddon ír, de helyén vannak az érzései
Ne feledjük hogy asodi sosem volt képes sírni, akkor sem mikor az anyjának nyüszögött. Csak az a nyekergés amit produkál. Ez az egyik jele hogy pszichopata. Érzelmekre, szeretetre képtelen.
Kanos Aggastyán
Aug 23, 2022 15:31:28
Sodibodi, jelenleg a 10101. oldalnál jár a fórumod. Gratulálok hozzá.
Ugye az autimatek szerint ezt HEX kell értelmezni, azaz jelentéktelen kis 15 oldalas fórum? :D
Ugye az autimatek szerint ezt HEX kell értelmezni, azaz jelentéktelen kis 15 oldalas fórum? :D
Aug 23, 2022 15:31:28
Trollul Madár
(
x15)
Aug 23, 2022 15:33:05
x15)
Endre!
Tegnap volt a lustaság világnapja:
index.hu/mindekozben/poszt/2022/08/22/alvo-felvonulassal-unnepeltek-a-lustasag-vilagnapjat/
Most már értem a ravatalos flokkokat.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Tegnap volt a lustaság világnapja:
index.hu/mindekozben/poszt/2022/08/22/alvo-felvonulassal-unnepeltek-a-lustasag-vilagnapjat/
Most már értem a ravatalos flokkokat.
halászlé
(
x24)
Aug 23, 2022 15:34:32
x24)
szerintem volt olyan interjú, ahol folytak a kamukönnyek és a Hr-es megsajnálta :o))
Ásó27
(
x68)
Aug 23, 2022 15:36:12
x68)
szerintem indíts egy programozó liveot, ahol megcsinálod azt a kitöltő szart, amit a bejügyminisztériumnak kellett volna, aztán dörgöld az orruk alá!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
habos babafos
(
x3)
Aug 23, 2022 15:36:41
x3)
Ha így haladunk nem kell újabb 10 év a 2 millió hozzászóláshoz.
Ezt nyjem értyem
trolléga
(
x30)
Aug 23, 2022 15:38:13
x30)
az egy kemény dolog
trashvod.com/w/iqs1n5QZbcwgeFZpL8bH3W
trashvod.com/w/iqs1n5QZbcwgeFZpL8bH3W
Most újrahallgattam ezt a mocskot, hát hitetetlen. Kibaszott 40 éves gyernőtt. Előadja az anyjának is ezt a magas, kappan hangú, sírásra álló picsaszájú műpityergést. Azt hittem ezt a vinyítást csak játék/szerelés közben szokta művelni, de valószínűleg a fiatal Endike ezzel figyelemkurvult otthon is. Génhulladék
Kanos Aggastyán
Aug 23, 2022 15:43:28
Ha így haladunk nem kell újabb 10 év a 2 millió hozzászóláshoz.
Nem érted, még csak a 15. oldalnál járunk! :D
Amúgy igen.
Ha jól emlékszem, három éve ilyenkor 600 000 körül voltunk, úgyhogy Fifi rendesen belehúzott.
Akkoriban még csak a kacatok vásárlása és a kezdeti alkoholizmus ment, az komótos időszak volt.
Az elmúlt egy év horrorisztikus, durva trash freakshow, perverziok, drogok, verekedés, rendőrség, állatias viselkedés.
Aug 23, 2022 15:43:28
horgász
(
x10)
Aug 23, 2022 15:47:26
x10)
Blahás évad.
Golda csiklója
(
x8)
Aug 23, 2022 15:49:09
x8)
BASZÁS!! Hööhöhö hö hö
MaxPayne
(
x24)
Aug 23, 2022 15:57:07
x24)
Mindig mas a hibas. Akkor pont a zsido anyja volt az, mert (teljesen jogosan) nem volt hajlando beszelni a sonkafejuvel. Egeszen hihetetlen ez a valosagtorzitas.
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 23, 2022 15:59:58
x6)
Endre, rakd ki az excelt, ma mennyi üzenetet küldtél a sziszának!
Timestappel kérjük!
Timestappel kérjük!
SnakeDoctor
Aug 23, 2022 16:00:35
Tűnnek el ismét dolgok a gyagyás csatornájáról.
Orwell 1984 című disztópiájában ilyenek lehettek a történelem hamisító hivatalnokok...
és azok is manuálisan tették, mert a programozáshoz nem értettek. :-)
SnakeDoctor
Orwell 1984 című disztópiájában ilyenek lehettek a történelem hamisító hivatalnokok...
és azok is manuálisan tették, mert a programozáshoz nem értettek. :-)
Aug 23, 2022 16:00:35
MaxPayne
(
x24)
Aug 23, 2022 16:03:25
x24)
Hiaba torli, vagy probalja elrejteni, a net es a trashvod-sodipedia kombo nem felejt.
Igaz, Gyagyas fasz?
Igaz, Gyagyas fasz?
linziasztal
(
x3)
Aug 23, 2022 16:04:19
x3)
Endre, rakd ki az excelt, ma mennyi üzenetet küldtél a sziszának!
Timestappel kérjük!
Timestappel kérjük!
Tartok tőle, hogy már ahhoz is eléggé le van épülve, hogy ilyeneket vezessen!
Ez a tipikus még nem jó, még nem jó, már nem jó esete.
Majd holnap!
Fejben próbálja tartani... Höhöhö.
MaxPayne
(
x24)
Aug 23, 2022 16:05:07
x24)
linziasztal
(
x3)
Aug 23, 2022 16:07:19
x3)
Emlekezzunk meg a szopboxrol is :DDD
youtu.be/ZakVbGbDSS8
youtu.be/ZakVbGbDSS8
"Szarul szereltem meg..." Nálad mi a szerelés, te nyomorék? Bedugod a 220-ba? Még ahhoz is hülye voltál nem egyszer!
Na, gombáshal a szájba, csá.
Andi
(
x13)
Aug 23, 2022 16:11:19
x13)
ünneplős lájvol a korcs
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Hahó
(
x136)
Aug 23, 2022 16:12:19
x136)
Kihasználva ezt a kis szünetet, mi van mc istivel? Shikerült neki ruhát és cipőt vennie, és megindulni szegedre laurát felkérdezni meg budakalászra vikroszhoz? Norbi stu szerint nagyon szarul fizetik istit és az anyját is kirúgták a sparból, így ő sem tud adni buszjegyre.
linziasztal
(
x3)
Aug 23, 2022 16:12:59
x3)
Sapkában az asztalnál...
Ez mindent elmond rólad!
Egyébkén nagyon nem kéne ünnepelni, a múltkori ünneplésből is 1 napos munkaviszony lett kb, nem?
Ez mindent elmond rólad!
Egyébkén nagyon nem kéne ünnepelni, a múltkori ünneplésből is 1 napos munkaviszony lett kb, nem?
Andi
(
x13)
Aug 23, 2022 16:13:03
x13)
Feltámadás plusz mégis van melócsá. Juhé.
Bejlin
(
x8)
Aug 23, 2022 16:13:15
x8)
Beszarok. Már megint hitelt tervez felvenni, csak ahhoz kellene 6 hónap munkaviszony. Engedd el gyagyás, 6 nap nem lesz nem még 6 hónap. :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Értetlen
(
x1)
Aug 23, 2022 16:13:25
x1)
HEXben meg 65793
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 23, 2022 16:13:36
x48)
6 hónap egybefüggő munkaviszony kéne az új hitelecskéhez...
kissendrevagyok
SyntaxError
(
x24)
Aug 23, 2022 16:13:59
x24)
Emlekezzunk meg a szopboxrol is :DDD
youtu.be/ZakVbGbDSS8
youtu.be/ZakVbGbDSS8
Mindig megdöbbent, hogy milyen sebességgel épül le. Ez a videó since még 1 éves sem, aztán Endre meg öregedett vagy' 10-et ennyi idő alatt.
Mi ez ha nem shiker?!
MaxPayne
(
x24)
Aug 23, 2022 16:14:00
x24)
Sosem lesz 6 honap osztrak munkaviszonyod. Semmilyen sem lesz 6 honapos.
Andi
(
x13)
Aug 23, 2022 16:14:02
x13)
betelefonálós.
Letiltalak a gecibe, mit tudsz ehhez hozzátenni, stb.
Letiltalak a gecibe, mit tudsz ehhez hozzátenni, stb.
linziasztal
(
x3)
Aug 23, 2022 16:14:23
x3)
6 hónap dokumentáció olvasást tervezel, vagy mi a khurva anyád van?!
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 23, 2022 16:17:30
x19)
"Ez a "hazudtak nekem" dolog azért nem hiteles, mert "
Mondod te aki annyi hiteles és könnyen ellenőrizhető hazugsággal rendelkezik:
10 éve tudja mindenki, hogy buzi vagy.
Azt is, hogy kibuktál az egyetemekről.
Azt is tudjuk, hogy sose volt elment a nagy ügyfél stb, mindig az alkalmatlanságod vagy a vállalhatatlan viselkedèsed miatt rúgtak ki.
És lehetne sorolni még...
Mondod te aki annyi hiteles és könnyen ellenőrizhető hazugsággal rendelkezik:
10 éve tudja mindenki, hogy buzi vagy.
Azt is, hogy kibuktál az egyetemekről.
Azt is tudjuk, hogy sose volt elment a nagy ügyfél stb, mindig az alkalmatlanságod vagy a vállalhatatlan viselkedèsed miatt rúgtak ki.
És lehetne sorolni még...
Kanos Aggastyán
Aug 23, 2022 16:17:42
HEXben meg 65793
HEXben meg 65793
Aug 23, 2022 16:17:42
SyntaxError
(
x24)
Aug 23, 2022 16:18:07
x24)
Endre! Ne higgy a trollbácsiknak. Igenis tudsz hitelt felvenni!
Felkészül a Dopehitel.
www.dopehitel.hu/
Látod azt a köteg pénzt ott a nyitólapon?! Az mind rád vár! Csak akarnod kell és a tiéd. Vedd fel most!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Felkészül a Dopehitel.
www.dopehitel.hu/
Látod azt a köteg pénzt ott a nyitólapon?! Az mind rád vár! Csak akarnod kell és a tiéd. Vedd fel most!
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 23, 2022 16:20:28
x39)
6 hónap dokumentáció olvasást tervezel, vagy mi a khurva anyád van?!
Beszél megint össze vissza...
Terel...
6 hónap alatt kétszer basszák ki az alkoholista szart, csak magától is.
Thalia strasse 12... tovább is van, mondjam még?
Miért vagy megint kifestve púp? Hol voltál, ahol hazudni kellett a valóságról?
Megint próbálod építeni a kamu alibidet, hogy te nem vagy hibás semmiért?
Ha nem tudsz 6 hónapig dolgozni és újabb hitelt felvenni, akkor megint mindenki más a hibás...
:DDD
Vicc vagy púpus! Szorul a hurok! Kurvára szorul!
Andi
(
x13)
Aug 23, 2022 16:20:35
x13)
Biztatási kárt fog kérni a belügytől.
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 23, 2022 16:20:48
x1)
Jól levagyok maradva. de visszaolvasok. A kérdés live nézés után felmerült bennem már többedszerre, ez az ELSŐ HARAG kifejezés honnan a búbánatos picsából származik? Ezt más is szokta használni? Mert én ettől a púpgechitől hallottam először. A mi családunkban, az én szótáramban ilyen nincs. Harag van és kész, ami vagy lecsillapodik vagy nem. Nincs első, második, harmadik. Ez egyfajta felmentő szó, mintha el is szállna a picsába, mintha nem is lett volna értelme kialakulnia a haragnak, nem értem...
SodiMirror
Aug 23, 2022 16:21:33
Aug 23, 2022 16:21:33
Andi
(
x13)
Aug 23, 2022 16:22:10
x13)
A telefonáló végre cicás kérdést tett fel.
Hátradől a buzi, nagy levegő, és vidáman belevág a témába.
Hátradől a buzi, nagy levegő, és vidáman belevág a témába.
Értetlen
(
x1)
Aug 23, 2022 16:22:15
x1)
Ah, en is kimatekolhattam volna, mire gondolsz:)
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 23, 2022 16:22:42
x19)
Jó hír, hogy bár elment a szisza még szívja azt a szart.
Újabb függőség:)
Andi
(
x13)
Aug 23, 2022 16:23:25
x13)
Monoklitakaró sapka.
Kanos Aggastyán
Aug 23, 2022 16:24:32
Ha valakinek kézre áll a dolog, érdekes lenne grafikonon látni a kommentek számát.
Tíz év, és az egyes évek alatti növekedésből rajzolni a trendet. A hosszabb STNÍI-k bezavarnak ugyan, de gyakorlatilag ezzel az emberi züllést lehetne grafikonon ábrázolni.
A természetben és az életben számos dolog logaritmikus utat jár be (pl közeg felmelegedése, vagy épp ingatlanok értéknövekedése), de Endre lecsúszása inkább robbanásszerű exponenciális függvényt mutatna.
Tíz év, és az egyes évek alatti növekedésből rajzolni a trendet. A hosszabb STNÍI-k bezavarnak ugyan, de gyakorlatilag ezzel az emberi züllést lehetne grafikonon ábrázolni.
A természetben és az életben számos dolog logaritmikus utat jár be (pl közeg felmelegedése, vagy épp ingatlanok értéknövekedése), de Endre lecsúszása inkább robbanásszerű exponenciális függvényt mutatna.
Aug 23, 2022 16:24:32
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 23, 2022 16:24:35
x39)
Tehát, ha jól értem, púpos tudta, hogy kamu a temetés, de mégis hitt a cicának :DDDDDD
Valóság érzékelés, vagy valóság tagadás? Hogy van ez púpos?
Hazug balek vagy púpos. Bugyuta szar. Mindent beszopsz :DDD
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 23, 2022 16:25:37
x39)
Nyem szívom asz a szajty.... :DDDDDDDDDD
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 23, 2022 16:27:43
x39)
Reggel, részegen, kicsit kótyagosan reklamált az anyanyelvi némettel :DDDD
Bár hallhatnám :DDDD
Bár hallhatnám :DDDD
Andi
(
x13)
Aug 23, 2022 16:28:03
x13)
Kitelik ettől a nyomoréktól, hogy azt hiszi, ha bepuncsol rMáténak, akkor nem lesz levadászva az új melócsá.
Andi
(
x13)
Aug 23, 2022 16:29:11
x13)
Három mill kábé a hitelkerete.
Muveszur
Aug 23, 2022 16:29:46
Uj szemcsie van Sodinak. Szuper!
Aug 23, 2022 16:29:46
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 23, 2022 16:30:24
x39)
Hazudta a púpos!
bolgár jeti
(
x30)
Aug 23, 2022 16:31:14
x30)
Tehát, ha jól értem, púpos tudta, hogy kamu a temetés, de mégis hitt a cicának :DDDDDD
Hahó
(
x136)
Aug 23, 2022 16:31:27
x136)
Egyenleg a kártyen?
Darth Tibor
(
x7)
Aug 23, 2022 16:31:41
x7)
Azt a qva, Endre!
Jól értem, hogy te napok óta tudod, hogy az idősebb Tibor nem halott, és úgy gondolod, hogy az, hogy ezt nem mondtad el a fiának az jó ötlet volt??
WTF? Te ennyire nem vagy tisztában az emberség legalapvetőbb normáival?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Jól értem, hogy te napok óta tudod, hogy az idősebb Tibor nem halott, és úgy gondolod, hogy az, hogy ezt nem mondtad el a fiának az jó ötlet volt??
WTF? Te ennyire nem vagy tisztában az emberség legalapvetőbb normáival?
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 23, 2022 16:32:11
x39)
Gyagyás csak a pozitív dolgokat veszi figyelembe a tranyónál (legyen az bármi is....), Bármi másra ott a MasterCard!
Andi
(
x13)
Aug 23, 2022 16:33:05
x13)
Egyenleg a kártyen?
Most mondta, egy elég hirtelen válaszként. Gondolom, ennyi a hozzáférhető.
Andi
(
x13)
Aug 23, 2022 16:33:32
x13)
Brutális az intrója a lájvnak. profilkép gyanús.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 23, 2022 16:34:19
x48)
Jó hír, hogy bár elment a szisza még szívja azt a szart.
A Baylor Orvosi Egyetem kutatói kísérleteiben azt találták, hogy a nikotin felerősítette a szervezetben az alkohol iránti érdeklődést. A kutatásból arra következtetnek, hogy a drog megváltoztatja az agy reakcióját az alkoholra még akkor is, ha az elhagyta a szervezetet. Ezen felül, felfedezték, hogy a nikotin növeli a test stressz-hormon glükokortikoidok szintjét, ami csökkenti a dopaminnal kapcsolatos boldogság szintet.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 23, 2022 16:36:16
x39)
Púp borzasztóan zavart :DDDD Matat a sapkával, matat a szemüveggel, matat az asztalon...Nézeget jobbra ballra :DDD
Olyan rosszul hazudsz fifi :DDDD
Olyan rosszul hazudsz fifi :DDDD
Andi
(
x13)
Aug 23, 2022 16:36:27
x13)
15-20 eurós óradíjjal két takarítónő. Ennyiből szeretné megúszni a teljes linzi lakásfelújítást.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 23, 2022 16:36:36
x39)
Dögölj meg fifi! Kurva anyádat olvasd !
Trollul Madár
(
x15)
Aug 23, 2022 16:37:17
x15)
Endre!
Úgyis itt lurkolsz.
A pszichológia tudomány szerint a árcisztikusok magányosan és egyedül halnak meg.
Úgyis itt lurkolsz.
A pszichológia tudomány szerint a árcisztikusok magányosan és egyedül halnak meg.
Andi
(
x13)
Aug 23, 2022 16:37:43
x13)
Csak én érzem úgy, hogy fel akarja szopni a Fórumot?
balek
(
x10)
Aug 23, 2022 16:37:48
x10)
Endre, apáddal kéne betelefonálós, ahogy a régi szép időkről beszéltek, mielőtt alkoholisták lettetek.
Mesélhetne a mérnökévekről, amikor neki is volt Tibije.
Te meg mesélhetnél a 2006-os hőskorszakról, amikor nemzeti színű gúnyát öltöttél majd masztipartikat szerveztél. Mielőtt kiderült rólad hogy pedofil vagy. Meg öregecskedő házaspárok házibarátjaként rejszoltál a sarokban.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Mesélhetne a mérnökévekről, amikor neki is volt Tibije.
Te meg mesélhetnél a 2006-os hőskorszakról, amikor nemzeti színű gúnyát öltöttél majd masztipartikat szerveztél. Mielőtt kiderült rólad hogy pedofil vagy. Meg öregecskedő házaspárok házibarátjaként rejszoltál a sarokban.
Fifike
Aug 23, 2022 16:38:31
Monst alakulnak a dolgok. Nagyjából Remélem…
Aug 23, 2022 16:38:31
bolgár jeti
(
x30)
Aug 23, 2022 16:38:55
x30)
Az 7000 euró csak. Pont kihúzhatja novemberig, akkor a legjobb hajléktalannak lenni a Blahán :D
Trollul Madár
(
x15)
Aug 23, 2022 16:39:13
x15)
Endre!
Ne lurkolj itt!
Azt mondtad, hogy soha többé nem látogatod a Fórumot.
Ne lurkolj itt!
Azt mondtad, hogy soha többé nem látogatod a Fórumot.
Fogyatékos, retardált néz
Aug 23, 2022 16:39:28
Csak én érzem úgy, hogy fel akarja szopni a Fórumot?
Egy jobb sorsra érdemes fiatalember, aki nem érdemli meg hogy a trollok kirúgassák, csak azért mert pedofil és 10 éves kislányokat szokott titokban videózni. Aug 23, 2022 16:39:28
hejneken
(
x3)
Aug 23, 2022 16:40:44
x3)
"Már megint a szomszéd kertjébe hánytam"
Találó Gyagyás!
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Találó Gyagyás!
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Aug 23, 2022 16:41:07
x7)
Reminder: volt pár napja egy javaslat a betelefonálóknak, hogy a frissenkékült kommentekre kérdezzenek rá a selejtnél.
le vagy tiltva, kurva anyád
MaxPayne
(
x24)
Aug 23, 2022 16:41:19
x24)
Most megiscsak elfbarozik? Nikotinozik a pedo?
Semper Snecifisz
(
x2)
Aug 23, 2022 16:42:28
x2)
Herby te légyszíves ne beszélj arról hogy mit csinál meg mit nem egy férfi xdddddd
"Az egész napomat elvette az idő..."
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 23, 2022 16:43:33
x39)
"A szex jó az életerős férfivel"
bolgár jeti
(
x30)
Aug 23, 2022 16:43:40
x30)
Most megiscsak elfbarozik? Nikotinozik a pedo?
Igen. Nem.
horgász
(
x10)
Aug 23, 2022 16:43:45
x10)
15-20 eurós óradíjjal két takarítónő. Ennyiből szeretné megúszni a teljes linzi lakásfelújítást.
Teljesen elmeroggyant.
Oda tisztítótűz kéne.
Lesz ám levonás bánópénzre :D
De igazad van fifikutya, fizess takarítókat, legalább ég a hitelkeret.
Trollul Madár
(
x15)
Aug 23, 2022 16:43:54
x15)
Endre!
Ezt is tedd be a lájfba:
Ezt is tedd be a lájfba:
Andi
(
x13)
Aug 23, 2022 16:44:28
x13)
Tajgi a csten rimánkodik a faszerdőért.
MaxPayne
(
x24)
Aug 23, 2022 16:44:37
x24)
De hogy akar ez a nyomorek 6 honapos melocsat? Lekovetjuk par nap alatt es max 1 honapon belul repul. Mikbe van ez a pupos? :D
Zsénó
(
x22)
Aug 23, 2022 16:46:01
x22)
és ez nem photoshop bassza meg:
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Andi
(
x13)
Aug 23, 2022 16:46:44
x13)
Nekem nem megy. Dobja már ide valaki az intro képét. Olyan mintha szájszélharapás közben infarktust kapott volna.
157 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Csak az a baj vele, hogy minimálisan tudni kell ahhoz pjogjamozni. Meg gondolkodni. Asodi meg minimálisan sem tud, a gondolkodás pedig évek óta nem megy.