Én olyanra emlékszem, amikor azzal bízták meg hogy kapott már megírt cuccokat, hogy nézze át és hozza össze, hogy mikor tesztelik őket, akkor legyen zöld a tesztmező.
Ez a hadobarom nem tudta kijavítani a programot, erre átírta a tesztmezőt hogy zöld legyen.
Mikor felkérdezték, azt próbálta hetyetyézni, hoty de hát nyelftanilag értyelmezve íty is értyhetyő...
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
Eskű én így értettem: "anyukám is bennem van".
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.

kérésre
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Kisiklott népség az is, valahogy be kéne vonni őket a sodiverzumba! :D
Felületesen látom néha, amit trashvod elém tesz. MC Isti elvan a kis egyszerű világában. Ez van. :D
Nade Norbert Stu?
Hosszasan tud normálisan beszélni, és ennek alapján számomra egy összeszedett, igyekvő, egyszerű, de joeszu embernek tűnt.
Aztán jöttek a fentieket semlegesítő dolgok;
-alpari poenkodas Isti anyjáról
-jóléttel henceg ízléstelenül öltözve: bovli 25 ezres Nike, ízléstelen kék-feher tréningfelső, krumpli méretű "aranyozott"
-allandoan hangoztatja, hogy neki saját élete van, ennek ellenére egyetlen egy témája van..
Nem látom át ezt az egészet, de rendkívül bizarr, hogy ennyire gyűlölik egymást. Tartok tőle, hogy elképesztő lelki problémákat cipelnek, és mindez csak tehetetlen pótcselekvés.
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
Jó reggelt kívánok!
Kaffka Tibor volt a Mokkában!
www.youtube.com/watch?v=AfpCKjLz-Es
Hahó!
Dehát már megkapta.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nekem nem újdonság :DDDD
De tranyó nagyon játsza a hülyét :DDD Ez is bebukik a hazugságaival, de még bocsánatot sem kér!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Nem elég neki. Egyszerűen nem. Ez a helyzet Prof.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Lassan legyarthatnank egy uj kartyajatekot, a lapokon meg a Gyagyas lenne. Ez peldaul mehetne a Joker lapnak :DDD
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ezért rakta le a recskás.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Profilkép eladó

" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Folyamatban volt egy kártyajáték, a Love Lettert akartam megcsinálni sodiverzumos szereplőkkel, lehet majd megint előszedem a terveket.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
kérésre
2018-ban még arra volt büszke hogy nincsenek neki a 40-esekre jellemző ráncai.
Most már...ajjaj...
Broàf
contains language which some may find offensive
2 ünneplés is volt az elmúlt 3 hónapban ami lekonyuló picsaszájba fordult át.
Két kérdésem lenne.
A 30k minuszra, a játékkal együtt megvan-e az 500/hó zsidókamat?
Vajon mennyi lesz a Linzi lakás kártérítése, nagyjából...
Vajon gyagya arra számol, hogy kap vissza a kaukcióból, vagy rá kell fizetnie? Mennyi lehet a ráfizetés?
Nem csak neked szól a kérdés, de ide kapcsolódik !
Látom résen vagy :) Derék betelefonáló megkérdezte, hogy egyeztessetek a számokról.
De akkor a -30 000 csak a kártyák? Van még neki hitele is aminek 600 euro körül van a törlesztő. Én nem bírom követni.
Álla alatt, tenyérnyi véraláfutás, mindkét szemén gyógyuló félben lévő monoklik. Péntek esti állapotokról beszélek, de Józsi nem bántja..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Most jön a költözés, plusz a havi költségek, vagyis el fog menni nagyjából 5 ezer.
Ha október elején nem kap fizetést akkor mehet púpszászra.
Szerintem is ez van. A hitelke, amit akar, az áthidalásra kellhet, hogy addig túlélje, míg jön az első fizetés a melócsából.
Teljesen ki lehet már feszítve a büdzsé. Millimétereken múlhat, hogy kijön-e egy-egy hónap, vagy megcsúszik itt-ott a törlesztés.
Ez már amúgy nem a közelgő vég, hanem maga Hitel Henrik és a Behajtó Brumik hideg lehelete.
Minden egyszerre fog ráomlani. A hitelkártyavár, a leálló szervek, a bűnügyek, és Depi Dezső... egyedül Sittes Sanyi szerető ölelése marad és - Sodi ezt külön neked szánt infó - KEMÉNY farka várja majd csak.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Van aki durván szereti! Ha annyira rossz lenne neki mellettem akkor segítséget kért volna attól a fura félszerzettől aki az éjszaka közepén ránktört és elkezdte szórni az eurókat.
Ezaz, a műsor után tuti édeshármas lesz. Te ebből kimaradsz fifike.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
A kártyen felül van még a személyi hitel. Abból még van 21.5 ezer.
Tehát az összes tartozása 52 ezer euró plusz kb. 4.5 millio ft diákhitel.
Összesen 26 millió fütyi.
Pénzért sem nézheted!
Pedig az árát már tuti kipekáltad, te balek!
Fifi! mennyibe került átlagosan egy tranyó baszás?
Az én diagnózisom is hasonló; Franciaországban melózik, burkoló vagy kőműves vagy mi, előszeretettel pofázik arról, hogy mennyi pénze van, amiben szerintem van is annyi igazság, ha a háza, autója, faszomtudja a sajátja, de az eszéért ezt se lopnák el, az biztos. Alapvető fogalmak, egyszerűbb matek nem nagyon megy neki, utálja MC Ananászt mint a szart, de ugyanaz az egymás anyját szidó, egymás képét lehugyozó (!) stílus jellemzi mindkettőt... Különösebben mégse tudok rá haragudni, mert Ananász van akkora ordenáré barom állat, ovis szinten megrekedt csöves idióta, hogy Sodmány után rögtön őt kéne agyonlőni.
Igyunk egy sörtöt, he
a válaszhoz csatolnám, hogy egy napon nem számolhatsz el többet mert biztos úgy néz ki a mérleg hogy 2 hétig nem basznak, aztán egy nap tibor túlissza magát és akkor sneci addig veri bele a habot, amíg le nem fordul róla
le vagy tiltva, kurva anyád
Jó, hogy Endre helyett nyomon bírod követni!
Ez valami durva szellemi hanyatlás és alacsony intelligencia.
(Ezért sem működött az a rengeteg segítő szándékú tanács, amiket régen írtunk neki!)
Kb lóf.sz sem jut el az agyáig ebből. Mindenki hozhat rossz döntéseket, de azért van önkritika is. Endre sok rossz döntést hoz, ezekből jött össze mindez, azaz részéről ez teljesen rendben van. Elképzelni sem lehet, mi a francot gondol a jövőt illetően!
Ennyi pénz elszórt csak hitelekre, amiből néhány kacat, törött orr, alkoholizmus és demencia jutott neki.
Eggészen hihhetetlen!
Pont ennyi pénzből tavaly, óriási szerencsével egy kicsi, tökéletes adottságú lakást vettem Buda legelitebb történelmi negyedében, ezek már most bőven 40 fölött mennek. Elszedülök!
Endre az ezredik lehetőséget is nemhogy simán elszórja, hanem önmaga ellen használja fel!
Gondnokság, konzulens, ilyesmik kellenének, hogy megvédjék Endrét Soditól!
Más ennyiből lakást vesz, és onnantól max a törlesztőket nyögi - valamint taknyosra szopatja az éppen aktuális született puncis barátnőjét. Akár többet is egy-egy alkalommal. A saját ágyában, a saját fütyijével, arabus vicces színüek nélkül.
Endre, te autista vagy.
De ne reménykedj, nincs az a bíróság, amit majd meg tudsz majd hatni a jobb sorsra érdemes fiatalember mesével... ebben bizony eddig lehetett eljutni.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Nofene!
Tehát nemcsak a lezüllés, az állattá válás, hanem kéz a kézben az eladósodás is robbanásszerű, exponenciális függvént ír le!
Ha tranyó nem megy vissza, gond nélkül megteszi.
Ezt ne itt! Ez Sodi foruma. Van erre platform ahol a többi futó bolondot lehet elemezni.
NSZKSZ
A legjobb tulajdonságod a mémjeid. Imádom.
Na jó, nem akarok igazságtalan lenni, egy év alatt 7200 eurót, 3 milliót törlesztett a személyi hitelébe.
Most viszont van 30 ezres kártyen tartozása, amire havonta kb. 625 euró zsidókamatot fizet. De még ezen felül is lehetnek költségek.
Ha nem is rúgják ki, november végére el fog fogyni a hitelkeret. De lehet már október végére. Sőt ha lerántják a linzi lakással akkor hamarabb.
A police.hu-n én nem találtam a körözést...
És ha visszatér a tranyó, az megint csak katalizálja a folyamatot.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Teszek hu-hu-húszezret rá, hogy lesz még egy kör. Tranyó megpróbálja kimaxolni a lehúzást.
Kicsit nehezebben fogja magát adni, de nem adok két hetet, amikor elfogy a pénze és megint a púpot fogja pumpolni egy újabb hétig és lehúz róla amit még tud.
Aztán gond nélkül ott hagyja megdögleni, ahogy Jucit is ott hagyta.
Pár nap múlva pedig teljesen ignorálni fogja.
Mintha nem is létezne.
Mondván "őrült, nem érti meg, zsarol, fenyeget, rendőrség, ő nem kért tőle soha semmit"
Ezért küldjük vissza hamarosan
Mifaaaaaaaaaaaan
Így van, majd rbali eldönti milyen kanyart vegyen a két retard élete.
rengeteg próbálkozás volt erre anno, ezek közül a legnagyobb troll haderőket broni prof mozgatta meg, mint helybeli jezsuita harcos szerzetes. keresztes háborút indított "kill sodi!!" jeligével. a végső cél sodi, az űrdiplomata elpusztítása volt. ezáltal még talán menthető lett volna endre lelke.
de nem jártunk sikerrel, a keresztes trollok is belátták, hogy nincs már endre, csak sodi, így már csak a démon elpusztítására koncentrálhatunk, mielőtt szörnyűséges bűnöket követ el ártatlan gyermekek ellen.
vérdíj target nr. 1
Ezt a gempát, hogy a bánatba tudják behajtani ezen a szerencsétlenen? Még ha valami csoda folytán az anyjának a házára sikerülne a banknak rátenni a kezét,még a felét sem fedezné.
Ilyenkor mivan? Hagyja a bank, hogy valami külföldi bohóc elfusson a tartozásával?
Elfelejted a cashback-et, gondolom 1-2% minden tranyó vonatjegyre visszajár :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A horror költségekben benne van ez. Eladják majd valami behajtócégnek a tartozást, a biztosítójuk meg majd kifizeti őket.
Mindig a bank nyer.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Egy nárcisztikus, mélységesen gonosz ember.
Élvezi ha másokat szenvedni lát.
Mindenki mást NPC-nek lát.
Képtelen az érdemi kommunikációra, bárkivel, bármiről.
Saha semmiből nem tanul.
Lusta.
Igénytelen.
Tagadja a valóságot és a tényeket.
A fórum rengetegszer súgott neki, a jó irányt illetően, de ő mindig okosabbnak hiszi magát.
Az ő kicsi világában ő egy gonosz zseni, aki a végén erkölcsi győzelmet arat mindig.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy bennem nem fogantak jobbító gondolatok, fifi segítésére. Gyorsan elmúlt.
El is felejtettem.
Ja. Swingerre is jár? És sörre?
Nagyon megnézném milyen költségeket számláznak neki.
Tőle tudták meg a trollok is.xd
Jólvan, mesemondó :D
Kíváncsi vagyok hány percig fog ez tartani mielőtt elkap megint az autiloop.
Nem a korcs mondta el a lájvjában maga?
Whatsegély? Mondta lájvban?
jajmá férfi létetekre milyenek fagytok...hazudhat a Merga, amit akar...a faszpina az faszpina, és Endy függő lett tőle...majd úgy hajlítja a falóságot, hogy az nyelftanilag megállja a helyét, aztán mehet is vissza a Merga és cent lesz a béke...
mellesleg sztem azért megy az új melócsá hirdetése is, hogy induljon meg a Szisza, lesz péz; különbeb nem hencegne vele....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Miért mennyire biztos az, hogy nem kap?
Tudom volt itt beszélgetés róla, de teljesen fix infója senkinek nem volt emlékeim szerint.
Ezért én úgy veszem, hogy kap.
De ha nem akkor még jobb a dolog.
trolléga
(
x30)
Aug 23, 2022 16:47:37
x30)
Fél órája megy de már lelövi :DD hol vannak már az idők amikor napi 3 óra netszemetet gyártott
banshee
(
x24)
Aug 23, 2022 16:47:41
x24)
Nekem úgy rémlik, hogy állítása szerint egy interjún csodálkoztak rá az automata tesztelésre, miközben arról mesélt
Én olyanra emlékszem, amikor azzal bízták meg hogy kapott már megírt cuccokat, hogy nézze át és hozza össze, hogy mikor tesztelik őket, akkor legyen zöld a tesztmező.
Ez a hadobarom nem tudta kijavítani a programot, erre átírta a tesztmezőt hogy zöld legyen.
Mikor felkérdezték, azt próbálta hetyetyézni, hoty de hát nyelftanilag értyelmezve íty is értyhetyő...
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Aug 23, 2022 16:48:03
x4)
Aug 23, 2022 16:48:03
Fél órája megy de már lelövi :DD hol vannak már az idők amikor napi 3 óra netszemetet gyártott
Belájvozott a tranyó :D Aug 23, 2022 16:48:03
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 23, 2022 16:48:34
x6)
Ajajj sodi
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 23, 2022 16:48:44
x39)
Pont most jött meg másik véglény is! (tibi)
Nem feltétlenül nem recskázik a recskás a lájfszra
Nem feltétlenül nem recskázik a recskás a lájfszra
Andi
(
x13)
Aug 23, 2022 16:48:59
x13)
"Amikor anyukám is benne van, akkor vele együtt Merci mászkálósat"
Ez mi a kurva anyját akart mondani?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Aug 23, 2022 16:49:32
x7)
csak nem rájött a herélt kandúr, hogy jutka nélkül pusztítóan unalmas a műsor és kevés a donés?
le vagy tiltva, kurva anyád
Trollul Madár
(
x15)
Aug 23, 2022 16:49:47
x15)
"Amikor anyukám is benne van, akkor vele együtt Merci mászkálósat"
Eskű én így értettem: "anyukám is bennem van".
horgász
(
x10)
Aug 23, 2022 16:50:06
x10)

kérésre
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 23, 2022 16:50:15
x39)
Kiderült, hogy kamu, hogy meghalt az apja :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
trolléga
(
x30)
Aug 23, 2022 16:50:39
x30)
Ez az indexkép.. Azt a kurva. Tényleg elmehetsz 60as vénembernek is púpom.
Kanos Aggastyán
Aug 23, 2022 16:51:08
Kihasználva ezt a kis szünetet, mi van mc istivel? Shikerült neki ruhát és cipőt vennie, és megindulni szegedre laurát felkérdezni meg budakalászra vikroszhoz? Norbi stu szerint nagyon szarul fizetik istit és az anyját is kirúgták a sparból, így ő sem tud adni buszjegyre.
Felületesen látom néha, amit trashvod elém tesz. MC Isti elvan a kis egyszerű világában. Ez van. :D
Nade Norbert Stu?
Hosszasan tud normálisan beszélni, és ennek alapján számomra egy összeszedett, igyekvő, egyszerű, de joeszu embernek tűnt.
-alpari poenkodas Isti anyjáról
-jóléttel henceg ízléstelenül öltözve: bovli 25 ezres Nike, ízléstelen kék-feher tréningfelső, krumpli méretű "aranyozott"
-allandoan hangoztatja, hogy neki saját élete van, ennek ellenére egyetlen egy témája van..
Nem látom át ezt az egészet, de rendkívül bizarr, hogy ennyire gyűlölik egymást. Tartok tőle, hogy elképesztő lelki problémákat cipelnek, és mindez csak tehetetlen pótcselekvés.
Aug 23, 2022 16:51:08
Internet Explorer
Aug 23, 2022 16:51:13
Jó reggelt kívánok!
Aug 23, 2022 16:51:13
Internet Explorer
Aug 23, 2022 16:52:04
Kaffka Tibor volt a Mokkában!
www.youtube.com/watch?v=AfpCKjLz-Es
Hahó!
Aug 23, 2022 16:52:04
Hahó
(
x136)
Aug 23, 2022 16:52:14
x136)
Tajgi a csten rimánkodik a faszerdőért.
Dehát már megkapta.
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Aug 23, 2022 16:52:22
x4)
A nézők a hibásak, hogy azt hitte a tranyó hogy megdöglött az apja :D Tiszta téboly az egésu
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 23, 2022 16:52:48
x39)
Jó reggelt kívánok!
Nekem nem újdonság :DDDD
De tranyó nagyon játsza a hülyét :DDD Ez is bebukik a hazugságaival, de még bocsánatot sem kér!
Trollul Madár
(
x15)
Aug 23, 2022 16:53:00
x15)
Dehát már megkapta.
Nem elég neki. Egyszerűen nem. Ez a helyzet Prof.
MaxPayne
(
x24)
Aug 23, 2022 16:53:18
x24)
és ez nem photoshop bassza meg:
Lassan legyarthatnank egy uj kartyajatekot, a lapokon meg a Gyagyas lenne. Ez peldaul mehetne a Joker lapnak :DDD
trolléga
(
x30)
Aug 23, 2022 16:53:21
x30)
Én komolyan nem hiszem el, milyen gányoldákat talál ez Ausztriában ahová felveszik... Te jó ég.
Hát gyagya lehet hogy hamar aláírtál hozzájuk, de olyan hamar is fogsz repülni.
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 23, 2022 16:53:28
x6)
Merga megint egyutt van jucival es nem megy vissza endrushoz?
Vagy ketten mennek?
Endre, ez parbalyhelyzet! Indulj meg!
Vagy ketten mennek?
Andi
(
x13)
Aug 23, 2022 16:55:28
x13)
Merga megint egyutt van jucival es nem megy vissza endrushoz?
Vagy ketten mennek?
Vagy ketten mennek?
Ezért rakta le a recskás.
horgász
(
x10)
Aug 23, 2022 16:57:08
x10)
TranyóMirror
ON
ON
Profilkép eladó

trolléga
(
x30)
Aug 23, 2022 16:57:59
x30)
Folyamatban volt egy kártyajáték, a Love Lettert akartam megcsinálni sodiverzumos szereplőkkel, lehet majd megint előszedem a terveket.
banshee
(
x24)
Aug 23, 2022 16:58:03
x24)
kérésre
2018-ban még arra volt büszke hogy nincsenek neki a 40-esekre jellemző ráncai.
Most már...ajjaj...
Hahó
(
x136)
Aug 23, 2022 17:00:50
x136)
Ha snecinek kb. 7000 eur a maradék hitelkerete, akkor piszony 30 ezer körül lehet a tartozás a kártyen.
Mert 36 ezer volt a hitelkeret, és azt tavasszal még meg is emeltette 1 millió fütyivel, kb. 2500 euróval.
Szóval 38,5 ezer lehetett a teljes keret, amiből még van 7-7.5 ezer. Azaz fixen 30 ezer az egyenkeg, vagy még kicsivel több is.
Most jön a költözés, plusz a havi költségek, vagyis el fog menni nagyjából 5 ezer.
Szóval szept.1-re megrendelek egy lekövetést. De lehet másodika is. Nszksz.
Mert 36 ezer volt a hitelkeret, és azt tavasszal még meg is emeltette 1 millió fütyivel, kb. 2500 euróval.
Szóval 38,5 ezer lehetett a teljes keret, amiből még van 7-7.5 ezer. Azaz fixen 30 ezer az egyenkeg, vagy még kicsivel több is.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Aug 23, 2022 17:00:59
x5)
Profilkép eladó
Broàf
trolléga
(
x30)
Aug 23, 2022 17:01:05
x30)
Varangy gecire irritáló, nem hiányzott a műsorból.
Mindenki nagyon rossz ember aki az öreg halálhírét terjesztette, csak ők makulátlanok. Ők ártatlanok, nem tehetnek róla hogy elhitték. Pfejj, mocskos csövesek.
Mindenki nagyon rossz ember aki az öreg halálhírét terjesztette, csak ők makulátlanok. Ők ártatlanok, nem tehetnek róla hogy elhitték. Pfejj, mocskos csövesek.
MaxPayne
(
x24)
Aug 23, 2022 17:01:32
x24)
Hogy nezel ki te barom?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Andi
(
x13)
Aug 23, 2022 17:01:37
x13)
Endre, amikor nézed őket, jobban rátelepedik arra a keszeg válladra a magány?
MegintKezded
(
x6)
Aug 23, 2022 17:01:51
x6)
Ebben az a vicces, hogy nekem 6 hónap lakcím és 3 hónap meló után instant hozzámvágtak egy új autót. :D A bank is látta a gyagyán, hogy ez fogyatékos tele tartozásokkal :D
Na bumm.
Hahó
(
x136)
Aug 23, 2022 17:02:13
x136)
Én komolyan nem hiszem el, milyen gányoldákat talál ez Ausztriában ahová felveszik... Te jó ég.
2 ünneplés is volt az elmúlt 3 hónapban ami lekonyuló picsaszájba fordult át.
trolléga
(
x30)
Aug 23, 2022 17:03:33
x30)
Endre! Nézed milyen jól megvannak hárman, vidámak mint veled soha. Irigykedsz?
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 23, 2022 17:06:43
x39)
Ha snecinek kb. 7000 eur a maradék hitelkerete, akkor piszony 30 ezer körül lehet a tartozás a kártyen.
Két kérdésem lenne.
A 30k minuszra, a játékkal együtt megvan-e az 500/hó zsidókamat?
Vajon mennyi lesz a Linzi lakás kártérítése, nagyjából...
Vajon gyagya arra számol, hogy kap vissza a kaukcióból, vagy rá kell fizetnie? Mennyi lehet a ráfizetés?
Nem csak neked szól a kérdés, de ide kapcsolódik !
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 23, 2022 17:07:28
x48)
Tranyó koordináták:
Budapest, Vágány u. 21, 1146
kissendrevagyok
Budapest, Vágány u. 21, 1146
Herrsteller
Aug 23, 2022 17:08:06
Ezt a tagos chatet még Jucus is unja
Aug 23, 2022 17:08:06
D_Dezső
(
x29)
Aug 23, 2022 17:10:01
x29)
Látom résen vagy :) Derék betelefonáló megkérdezte, hogy egyeztessetek a számokról.
De akkor a -30 000 csak a kártyák? Van még neki hitele is aminek 600 euro körül van a törlesztő. Én nem bírom követni.
SnecológusHallgató
(
x4)
Aug 23, 2022 17:10:20
x4)
Sodika, azt ugye vágod, hogy az uradnál jobb a shó, mint a te álörömködős nyafogásod?
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Aug 23, 2022 17:13:14
x4)
De a Jóska tuti veri a Judkát amikor nem látja senki, igaz most ott röhögcsél vele a Tranyó de ki nem állhatja :D álmában is hazudik a szutyok.
Klohek
(
x12)
Aug 23, 2022 17:16:20
x12)
De a Jóska tuti veri a Judkát amikor nem látja senki, igaz most ott röhögcsél vele a Tranyó de ki nem állhatja :D álmában is hazudik a szutyok.
Álla alatt, tenyérnyi véraláfutás, mindkét szemén gyógyuló félben lévő monoklik. Péntek esti állapotokról beszélek, de Józsi nem bántja..
Herrsteller
Aug 23, 2022 17:16:46
De kár lenne ha valaki követte volna ma a Gyagyást az új munkahelyre…………. :)))))
Aug 23, 2022 17:16:46
Bejlin
(
x8)
Aug 23, 2022 17:18:01
x8)
Lemerném fogadni hogy a tranyó ma Jutka pasijára is ráfog cuppanni!
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
SyntaxError
(
x24)
Aug 23, 2022 17:19:33
x24)
Szerintem is ez van. A hitelke, amit akar, az áthidalásra kellhet, hogy addig túlélje, míg jön az első fizetés a melócsából.
Teljesen ki lehet már feszítve a büdzsé. Millimétereken múlhat, hogy kijön-e egy-egy hónap, vagy megcsúszik itt-ott a törlesztés.
Ez már amúgy nem a közelgő vég, hanem maga Hitel Henrik és a Behajtó Brumik hideg lehelete.
Minden egyszerre fog ráomlani. A hitelkártyavár, a leálló szervek, a bűnügyek, és Depi Dezső... egyedül Sittes Sanyi szerető ölelése marad és - Sodi ezt külön neked szánt infó - KEMÉNY farka várja majd csak.
Józsi
Aug 23, 2022 17:19:41
Van aki durván szereti! Ha annyira rossz lenne neki mellettem akkor segítséget kért volna attól a fura félszerzettől aki az éjszaka közepén ránktört és elkezdte szórni az eurókat.
Aug 23, 2022 17:19:41
trolléga
(
x30)
Aug 23, 2022 17:20:06
x30)
Lemerném fogadni hogy a tranyó ma Jutka pasijára is ráfog cuppanni!
Hahó
(
x136)
Aug 23, 2022 17:21:40
x136)
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 23, 2022 17:23:05
x39)
Pénzért sem nézheted!
Pedig az árát már tuti kipekáltad, te balek!
Kanos Aggastyán
Aug 23, 2022 17:23:35
Endrus, jó ez a sapka-szemuveg outfit!
Engem unlce Monty-ra emlékeztet a Texasi láncfűrészes moziból! :D
youtu.be/vVwZqUtttBw
Engem unlce Monty-ra emlékeztet a Texasi láncfűrészes moziból! :D
youtu.be/vVwZqUtttBw
Aug 23, 2022 17:23:35
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 23, 2022 17:23:58
x6)
Aug 23, 2022 17:23:58
Endre, ezek BASZNI fognak!!!!44 Aug 23, 2022 17:23:58
Hahó
(
x136)
Aug 23, 2022 17:24:18
x136)
Nagyon vicces, hogy a 26 millió összes tartozásból 12,5 milliót az elmúlt 1 év alatt hozta össze.
Mert 1 évvel ezelőtt nem volt hitelkártya adóssága.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 23, 2022 17:25:44
x39)
Nagyon vicces, hogy a 26 millió összes tartozásból 12,5 milliót az elmúlt 1 év alatt hozta össze.
Ténfép
(
x5)
Aug 23, 2022 17:26:41
x5)
Nade Norbert Stu?
...
Nade Norbert Stu?
...
Az én diagnózisom is hasonló; Franciaországban melózik, burkoló vagy kőműves vagy mi, előszeretettel pofázik arról, hogy mennyi pénze van, amiben szerintem van is annyi igazság, ha a háza, autója, faszomtudja a sajátja, de az eszéért ezt se lopnák el, az biztos. Alapvető fogalmak, egyszerűbb matek nem nagyon megy neki, utálja MC Ananászt mint a szart, de ugyanaz az egymás anyját szidó, egymás képét lehugyozó (!) stílus jellemzi mindkettőt... Különösebben mégse tudok rá haragudni, mert Ananász van akkora ordenáré barom állat, ovis szinten megrekedt csöves idióta, hogy Sodmány után rögtön őt kéne agyonlőni.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Aug 23, 2022 17:27:14
x7)
a válaszhoz csatolnám, hogy egy napon nem számolhatsz el többet mert biztos úgy néz ki a mérleg hogy 2 hétig nem basznak, aztán egy nap tibor túlissza magát és akkor sneci addig veri bele a habot, amíg le nem fordul róla
Bejlin
(
x8)
Aug 23, 2022 17:28:13
x8)
Látod gyagyás! A cicának most van kedve csövezni amikor nem vagy ott. :D
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 23, 2022 17:28:44
x48)
Hahó!
Lyucifert továbbra is körözik, mert nem fizette be a felgyülemlett bírságokat.
kissendrevagyok
Linzi ágyi poloska
Aug 23, 2022 17:31:00
www.origo.hu/itthon/20220823-bajba-kerult-malacnak-segitettek-a-tuzoltok-foto.html
Sherlock Porks beszorult?
ROOOOOOOOOOOOOOOSZ RATYIIIK
Sherlock Porks beszorult?
Aug 23, 2022 17:31:00
Bejlin
(
x8)
Aug 23, 2022 17:33:02
x8)
Egyre jobban izzik a levegő Józsi és a Tibi között!
Bejlin
(
x8)
Aug 23, 2022 17:35:03
x8)
Gyagyás! Jobb lenne ha most azonnal megindulnál Budapestre! Ha szerencséd van még időben odaérsz hogy a vekni fejedet fasztorlasznak tudd használni a Tibi segge és Józsi fasza között.
Kanos Aggastyán
Aug 23, 2022 17:36:57
Jó, hogy Endre helyett nyomon bírod követni!
Ez valami durva szellemi hanyatlás és alacsony intelligencia.
(Ezért sem működött az a rengeteg segítő szándékú tanács, amiket régen írtunk neki!)
Kb lóf.sz sem jut el az agyáig ebből. Mindenki hozhat rossz döntéseket, de azért van önkritika is. Endre sok rossz döntést hoz, ezekből jött össze mindez, azaz részéről ez teljesen rendben van. Elképzelni sem lehet, mi a francot gondol a jövőt illetően!
Ennyi pénz elszórt csak hitelekre, amiből néhány kacat, törött orr, alkoholizmus és demencia jutott neki.
Eggészen hihhetetlen!
Pont ennyi pénzből tavaly, óriási szerencsével egy kicsi, tökéletes adottságú lakást vettem Buda legelitebb történelmi negyedében, ezek már most bőven 40 fölött mennek. Elszedülök!
Endre az ezredik lehetőséget is nemhogy simán elszórja, hanem önmaga ellen használja fel!
Gondnokság, konzulens, ilyesmik kellenének, hogy megvédjék Endrét Soditól!
Aug 23, 2022 17:36:57
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 23, 2022 17:38:08
x39)
Tranyó is gyorsan lerendezte, hogy hazudott az apja haláláról meg napokig loopolt róla, fenyegetőzött és pénzt csalt ki másokból.
Remélem figyeltél fifi!
Remélem figyeltél fifi!
SyntaxError
(
x24)
Aug 23, 2022 17:38:30
x24)
Más ennyiből lakást vesz, és onnantól max a törlesztőket nyögi - valamint taknyosra szopatja az éppen aktuális született puncis barátnőjét. Akár többet is egy-egy alkalommal. A saját ágyában, a saját fütyijével, arabus vicces színüek nélkül.
Endre, te autista vagy.
De ne reménykedj, nincs az a bíróság, amit majd meg tudsz majd hatni a jobb sorsra érdemes fiatalember mesével... ebben bizony eddig lehetett eljutni.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 23, 2022 17:38:58
x48)
Sodrák most, hogy az uradd letette az élőt te folytathatod a betelefonálósat.
kissendrevagyok
Kanos Aggastyán
Aug 23, 2022 17:39:57
Nofene!
Tehát nemcsak a lezüllés, az állattá válás, hanem kéz a kézben az eladósodás is robbanásszerű, exponenciális függvént ír le!
Aug 23, 2022 17:39:57
Érdeklődő néző
Aug 23, 2022 17:44:17
Papa is ilyen ábrázattal bírt és hasonló értelmi képességei voltak a szélütése után. Én nem tartom jó ötletnek fogyatékkal élő embereken viccelődni!
Aug 23, 2022 17:44:17
-
Aug 23, 2022 17:45:15
Hahó!
én kinézem endréből, hogy ráhívja a zsarukat Jucira. Lyucifert továbbra is körözik, mert nem fizette be a felgyülemlett bírságokat.
Aug 23, 2022 17:45:15
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 23, 2022 17:47:38
x39)
én kinézem endréből, hogy ráhívja a zsarukat Jucira.
Ha tranyó nem megy vissza, gond nélkül megteszi.
D_Dezső
(
x29)
Aug 23, 2022 17:48:12
x29)
Az én diagnózisom is hasonló; Franciaországban melózik...
Ezt ne itt! Ez Sodi foruma. Van erre platform ahol a többi futó bolondot lehet elemezni.
NSZKSZ
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Aug 23, 2022 17:50:00
x1)
A legjobb tulajdonságod a mémjeid. Imádom.
Hahó
(
x136)
Aug 23, 2022 17:54:10
x136)
Na jó, nem akarok igazságtalan lenni, egy év alatt 7200 eurót, 3 milliót törlesztett a személyi hitelébe.
Most viszont van 30 ezres kártyen tartozása, amire havonta kb. 625 euró zsidókamatot fizet. De még ezen felül is lehetnek költségek.
Ha nem is rúgják ki, november végére el fog fogyni a hitelkeret. De lehet már október végére. Sőt ha lerántják a linzi lakással akkor hamarabb.
Optimusz
Aug 23, 2022 17:54:27
én kinézem endréből, hogy ráhívja a zsarukat Jucira.
A police.hu-n én nem találtam a körözést...
Aug 23, 2022 17:54:27
max5enutálnak
(
x47)
Aug 23, 2022 17:55:29
x47)
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 23, 2022 18:05:16
x39)
Teszek hu-hu-húszezret rá, hogy lesz még egy kör. Tranyó megpróbálja kimaxolni a lehúzást.
Kicsit nehezebben fogja magát adni, de nem adok két hetet, amikor elfogy a pénze és megint a púpot fogja pumpolni egy újabb hétig és lehúz róla amit még tud.
Aztán gond nélkül ott hagyja megdögleni, ahogy Jucit is ott hagyta.
Pár nap múlva pedig teljesen ignorálni fogja.
Mintha nem is létezne.
Mondván "őrült, nem érti meg, zsarol, fenyeget, rendőrség, ő nem kért tőle soha semmit"
Kanos Aggastyán
Aug 23, 2022 18:07:39
Kövezzetek meg, de nekem jó érzés lett volna anno, ha mi felemeljük valahogy ezt a hülyét.
Kedvesebb érzés építeni, mint rombolni.
Mára rég beláttam, hogy ilyennel nem lehet mit kezdeni, egyszerűen a legveszedelmesebb trollokat is megelőzve pusztítja saját magát.
Mára rég beláttam, hogy ilyennel nem lehet mit kezdeni, egyszerűen a legveszedelmesebb trollokat is megelőzve pusztítja saját magát.
Aug 23, 2022 18:07:39
Ásó27
(
x68)
Aug 23, 2022 18:08:37
x68)
Hahó
(
x136)
Aug 23, 2022 18:10:33
x136)
Így van, majd rbali eldönti milyen kanyart vegyen a két retard élete.
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 23, 2022 18:11:39
x1)
Picsába, már Zuglót is szennyezik, nem volt elég Óbuda sajnos...
Kötőjel
(
x12)
Aug 23, 2022 18:12:13
x12)
Kövezzetek meg, de nekem jó érzés lett volna anno, ha mi felemeljük valahogy ezt a hülyét.
rengeteg próbálkozás volt erre anno, ezek közül a legnagyobb troll haderőket broni prof mozgatta meg, mint helybeli jezsuita harcos szerzetes. keresztes háborút indított "kill sodi!!" jeligével. a végső cél sodi, az űrdiplomata elpusztítása volt. ezáltal még talán menthető lett volna endre lelke.
de nem jártunk sikerrel, a keresztes trollok is belátták, hogy nincs már endre, csak sodi, így már csak a démon elpusztítására koncentrálhatunk, mielőtt szörnyűséges bűnöket követ el ártatlan gyermekek ellen.
Százéves Pumukli
Aug 23, 2022 18:12:33
Ezt a gempát, hogy a bánatba tudják behajtani ezen a szerencsétlenen? Még ha valami csoda folytán az anyjának a házára sikerülne a banknak rátenni a kezét,még a felét sem fedezné.
Ilyenkor mivan? Hagyja a bank, hogy valami külföldi bohóc elfusson a tartozásával?
Aug 23, 2022 18:12:33
bolgár jeti
(
x30)
Aug 23, 2022 18:12:55
x30)
bolgár jeti
(
x30)
Aug 23, 2022 18:14:44
x30)
A horror költségekben benne van ez. Eladják majd valami behajtócégnek a tartozást, a biztosítójuk meg majd kifizeti őket.
Mindig a bank nyer.
Vasaltheréspatkány
Aug 23, 2022 18:14:47
Gyagyás most nézem a depi dezsőt elűző nem fideós liveot. Nagyon terelsz a belügyről. Megint fullra járatod a ködgépet te pondró.
Aug 23, 2022 18:14:47
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 23, 2022 18:15:58
x39)
Egy nárcisztikus, mélységesen gonosz ember.
Élvezi ha másokat szenvedni lát.
Mindenki mást NPC-nek lát.
Képtelen az érdemi kommunikációra, bárkivel, bármiről.
Saha semmiből nem tanul.
Lusta.
Igénytelen.
Tagadja a valóságot és a tényeket.
A fórum rengetegszer súgott neki, a jó irányt illetően, de ő mindig okosabbnak hiszi magát.
Az ő kicsi világában ő egy gonosz zseni, aki a végén erkölcsi győzelmet arat mindig.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy bennem nem fogantak jobbító gondolatok, fifi segítésére. Gyorsan elmúlt.
El is felejtettem.
Hahó
(
x136)
Aug 23, 2022 18:17:25
x136)
Ja. Swingerre is jár? És sörre?
Nagyon megnézném milyen költségeket számláznak neki.
dilomalo
(
x1)
Aug 23, 2022 18:20:02
x1)
Mindig meglepődök hogy tudsz még undorítóbb és gerinctelenebb lenni gyagyás, most már igazán eltakarodhatnál a jó kurva anyádba
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Trollul Madár
(
x15)
Aug 23, 2022 18:21:21
x15)
Endre!
Nagyon rövid volt az “Ünneplős - betelefonálós”.
Még a vezérszónokok is hanyagolták.
Csak nem leszart, érdektelen, unalmas, pedofil, buzi SoDI a sodi?
Nagyon rövid volt az “Ünneplős - betelefonálós”.
Még a vezérszónokok is hanyagolták.
Csak nem leszart, érdektelen, unalmas, pedofil, buzi SoDI a sodi?
Ásó27
(
x68)
Aug 23, 2022 18:21:35
x68)
Melyik volt a jobb melócsá ünneplés? A fél órás betelefonálós unalom vagy a tranyós rizses steak????
Mifaaaaaaaaaaaan
pekkujjunki sodi
(
x5)
Aug 23, 2022 18:25:22
x5)
Endre szisza faterjàt is kúrnàd?
Egy baràtom kérdezi
contains language which some may find offensive
Egy baràtom kérdezi
Darth Tibor
(
x7)
Aug 23, 2022 18:28:36
x7)
Tibi tudja már, hogy a gyagyásnak még van 7000 euro hitel kerete?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Hahó
(
x136)
Aug 23, 2022 18:31:37
x136)
Tibi tudja már, hogy a gyagyásnak még van 7000 euro hitel kerete?
DonDraper
Aug 23, 2022 18:33:29
Hát a továbbiakban nem fogsz tudni előttem járni, mert bármi továbbiról még a Mercit sem tájékoztatom.
Jólvan, mesemondó :D
Kíváncsi vagyok hány percig fog ez tartani mielőtt elkap megint az autiloop.
Aug 23, 2022 18:33:29
-
Aug 23, 2022 18:36:09
Nem a korcs mondta el a lájvjában maga?
Aug 23, 2022 18:36:09
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 23, 2022 18:37:29
x19)
7000 euróhoz jön még a segély, lesz akk ~8500 eurója szeptember végéig, amikor is fizetést kap.
Ebből még többszáz elmegy rendkívüli kiadásként a költözésre is.
Kb ha innentől nem vesz semmit akkor is elmegy vagy 4000+ eurója fizetèsig.
Totális csőd.
Remélem a kauKcióból nem kap vissza semmit hanem még kelljen fizetnie :)
Totális csőd.
Hahó
(
x136)
Aug 23, 2022 18:39:24
x136)
7000 euróhoz jön még a segély, lesz akk ~8500 eurója szeptember végéig, amikor is fizetést kap.
Totális csőd.
Totális csőd.
halászlé
(
x24)
Aug 23, 2022 18:39:54
x24)
Tehát, ha jól értem, púpos tudta, hogy kamu a temetés, de mégis hitt a cicának :DDDDDD
Valóság érzékelés, vagy valóság tagadás? Hogy van ez púpos?
Hazug balek vagy púpos. Bugyuta szar. Mindent beszopsz :DDD
Valóság érzékelés, vagy valóság tagadás? Hogy van ez púpos?
Hazug balek vagy púpos. Bugyuta szar. Mindent beszopsz :DDD
jajmá férfi létetekre milyenek fagytok...hazudhat a Merga, amit akar...a faszpina az faszpina, és Endy függő lett tőle...majd úgy hajlítja a falóságot, hogy az nyelftanilag megállja a helyét, aztán mehet is vissza a Merga és cent lesz a béke...
mellesleg sztem azért megy az új melócsá hirdetése is, hogy induljon meg a Szisza, lesz péz; különbeb nem hencegne vele....
Trollul Madár
(
x15)
Aug 23, 2022 18:44:35
x15)
Endre!
A hazug pedofil gnómot hamarabb utolérik mint a sánta Tranyót.
A hazug pedofil gnómot hamarabb utolérik mint a sánta Tranyót.
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 23, 2022 18:44:44
x19)
Miért mennyire biztos az, hogy nem kap?
Tudom volt itt beszélgetés róla, de teljesen fix infója senkinek nem volt emlékeim szerint.
Ezért én úgy veszem, hogy kap.
De ha nem akkor még jobb a dolog.
Karib
(
x10)
Aug 23, 2022 18:51:11
x10)
Sneci, hogy érzed most magad? Bizakodó vagy a jövőt illetően?
Lesz melócsá, lesz cica?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Lesz melócsá, lesz cica?
tabdi gléda
Aug 23, 2022 18:56:28
Még éltet a remény, hogy más is tisztán látja azt, hogy most kell bevinni a kegyelemdöfést az új melócsá tekintetében! Nem engedhetjük meg az újabb "ami jó a fütyinek" időszak eljövetelét! Minden becsületesen dolgozó, családos ember nevében, cselekednünk kell, hogy fifi szeptemberben biztosan bevétel nélkül maradjon és végre elfoglalhassa jól megérdemelt helyét a gombás hal kifőzdéjében, majd a blahán!
A hitelkeret vészesen megcsappant, most kell mindent beletenni!!!! Szuronyokat fel trollégák és előre!!
A hitelkeret vészesen megcsappant, most kell mindent beletenni!!!! Szuronyokat fel trollégák és előre!!
Aug 23, 2022 18:56:28
156 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Az év vicce hölgyeim és uraim.