Szerző: Kriptozsidó (Snecológus-pontszám: 12679x6) Dec 25, 2022 18:13:45
Válasz
(12)
Sanyibacsi
Hamarosan január, áremelések, fizetnivalók.

Jójójó ezt ne most, most ezt ne. Na szevasz!
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Dec 25, 2022 18:13:45

Szerző: Nemkarmolszteszar (Snecológus-pontszám: 22977x11) Dec 25, 2022 18:17:22
Válasz
(7)
Trollul Madár

Tetszik a restaurált kép, de nem tudom Goldát így elképzelni. :)

Szerintem magasabban hordja az orrát, minthogy rőzsét szedjen, hamarabb eltüzelné a családi menórát, vagy Púpost, minthogy kimenjen az erdőbe. :)

Sőt, szerintem a gnóm jobban járt, hogy Púpszászon van, az öregasszony biztosan főzött valamit, amit Tibi csak imitál.

Itt írták valahol, hogy Bécsben halászlé meg káposzta lesz.

Mi lehet abban?

Három emberre két halszelet, az pont elég, Tibi csak a szálkákat szopogatja le.

Három emberre két töltelék, Tibi megeszi a káposztalaput (nálunk így hívják) róla, abba is belefő a finom íz. :)
Dec 25, 2022 18:17:22

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Dec 25, 2022 18:23:04
Válasz
(4)
Nemkarmolszteszar
Tetszik a restaurált kép, de nem tudom Goldát így elképzelni. :)

Szerintem magasabban hordja az orrát, minthogy rőzsét szedjen, hamarabb eltüzelné a családi menórát, vagy Púpost, minthogy kimenjen az erdőbe. :)
. :)

Szerintem Golda is áldozat, anno szülnöd kellett, ha tetszett, hanem. Kiss apuka anno nagy ember volt, ebben az érában egy nőnek nem volt szava. Nem lehetett kilépni egy házasságból, ha a férfi nem akarta. Kiss apuka most Szomódon éli az életét, Golda meg próbál valamit kezdeni az egyszem gyerekükkel.
Bennem örök talány, hogy a Bata család miért nem követel semmit, soha a Kiss családtól.
Dec 25, 2022 18:23:04

Szerző: Buzidémon Dec 25, 2022 18:29:39
Válasz
(5)
Biztatási kár
NemkarmolszteszarTetszik a restaurált kép, de nem tudom Goldát így elképzelni. :)

. :)
Szerintem Golda is áldozat, anno szülnöd kellett, ha tetszett, hanem. Kiss apuka anno nagy ember volt, ebben az érában egy nőnek nem volt szava. Nem lehetett kilépni egy házasságból, ha a férfi nem akarta. Kiss apuka most Szomódon éli az életét, Golda meg próbál valamit kezdeni az egyszem gyerekükkel.
Bennem örök talány, hogy a Bata család miért nem követel semmit, soha a Kiss családtól.

Hát azért hetyetye, ki baszatta a picsáját rojtosra a pártüdülőben? Ki szopkodta az öreg Rocskai faszát? Golda is hatalmas betyárkurva, ehhez nem fér kétség.
A Buzidémon
Dec 25, 2022 18:29:39

Szerző: miskolcigány (Snecológus-pontszám: 10353x5) Dec 25, 2022 18:31:15
Válasz
(9)
Biztatási kár

Golda pontosan annyira aldozat, mind Endre. A legnagyobb hiba amit elkovethetsz, hogy egy pillanatig is aldozatkent tekintesz ezekre a patkanyokra.
A munka nem megoldás.
Dec 25, 2022 18:31:15

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Dec 25, 2022 18:32:30
Válasz
(5)
Buzidémon
Hát azért hetyetye, ki baszatta a picsáját rojtosra a pártüdülőben? Ki szopkodta az öreg Rocskai faszát? Golda is hatalmas betyárkurva, ehhez nem fér kétség.

Hm, ez csak konteó.
Dec 25, 2022 18:32:30

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 25768x12) Dec 25, 2022 18:33:25
Válasz
(7)
Biztatási kár

a tudomány jelenlegi állása szerint félrekúrt az öreg kiss mellett és lebaszta a kis sodikát a nagymamához a megfelelő pszichológiai gyógykezelés megkezdése helyett. végül összefogott a fogyatékos fiacskájával és tőrbe csalták az öreg kisst, kiforgatva őt a lakásából*.

* természetesen az öreg kissért sem kell túl sok könnyet hullatni, mert ő büdibácsikat költöztetett magához és a fiához, ahol akár mindenféle perverzkedések is mehettek, ami megmagyarázná, miért lett ennyire elbaszott a sodi.
vérdíj target nr. 1
Dec 25, 2022 18:33:25

Szerző: Sanyibacsi (Snecológus-pontszám: 13476x6) Dec 25, 2022 18:33:57
Válasz
(6)
JustDance előfizetésed is él még púpos?
Dec 25, 2022 18:33:57

Szerző: Buzidémon Dec 25, 2022 18:36:03
Válasz
(5)
Kötőjel
Biztatási kárSzerintem Golda is áldozat, anno szülnöd kellett, ha tetszett, hanem. Kiss apuka anno nagy ember volt, ebben az érában egy nőnek nem volt szava. Nem lehetett kilépni egy házasságból, ha a férfi nem akarta. Kiss apuka most Szomódon éli az életét, Golda meg próbál valamit kezdeni az egyszem gyerekükkel.

a tudomány jelenlegi állása szerint félrekúrt az öreg kiss mellett és lebaszta a kis sodikát a nagymamához a megfelelő pszichológiai gyógykezelés megkezdése helyett. végül összefogott a fogyatékos fiacskájával és tőrbe csalták az öreg kisst, kiforgatva őt a lakásából*.

* természetesen az öreg kissért sem kell túl sok könnyet hullatni, mert ő büdibácsikat költöztetett magához és a fiához, ahol akár mindenféle perverzkedések is mehettek, ami megmagyarázná, miért lett ennyire elbaszott a sodi.

ez az alap: milyen "anya" hagyja, hogy a gyerekét egy züllött,alkoholista csövesbaszó nevelje egy putriban?
A Buzidémon
Dec 25, 2022 18:36:03

Szerző: Dadogós Kisnyugdíjas (Snecológus-pontszám: 11579x5) Dec 25, 2022 18:36:08
Válasz
(6)
Sanyibacsi
JustDance előfizetésed is él még púpos?

hülyeség lenne pont most lemondani. inkább vegyél fel rá uzsorahitelt.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Dec 25, 2022 18:36:08

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Dec 25, 2022 18:36:23
Válasz
(3)
miskolcigány
Golda pontosan annyira aldozat, mind Endre. A legnagyobb hiba amit elkovethetsz, hogy egy pillanatig is aldozatkent tekintesz ezekre a patkanyokra.

Ebben részben egyetértünk, de anno azért más világ volt. De ami biztos, hogy Golda jogi szédelgő volt. 10 évre néztem végig a székhelyeit, kihasználta hogy annak idején a megváltozott székhely cím, nem frissült olyan gyorsan mint ma :) Mire utolérte őt a NAV, nyugdíjba ment.
Dec 25, 2022 18:36:23

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Dec 25, 2022 18:38:57
Válasz
(4)
Kötőjel

A snecológiának ilyen tudományos állásfoglalása nincs, csak következtünk, de megegyeztünk abban, hogy ez a legreálisabb, de senki nem mondta azt, hogy ez lenne az igazság. Vagyis a snecológia a tévedés jogát fenntartja!
Dec 25, 2022 18:38:57

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 25768x12) Dec 25, 2022 18:42:55
Válasz
(2)
Biztatási kár
A snecológiának ilyen tudományos állásfoglalása nincs, csak következtünk, de megegyeztünk abban, hogy ez a legreálisabb, de senki nem mondta azt, hogy ez lenne az igazság. Vagyis a snecológia a tévedés jogát fenntartja!

természetesen. de ha ki is vonjuk a megkérdőjelezhető részt (a megcsaláson kívül nem tudok ilyenről. nagymamához lebaszás confirmed, öreg kiss lakás kiforgatás confirmed), bőven van elég mind golda, mind sodifater számláján ahhoz, hogy minden csíntevést megérdemeljenek (amúgy sodifater már rég kikerült a célkeresztből, nyomorgása okán, golda pedig azért nem kap annyi trollfaszt a pofájába, hogy ne tudná elviselni - ezt egyébként a sodi netes aktívkodása generálja neki).
vérdíj target nr. 1
Dec 25, 2022 18:42:55

Szerző: Nemkarmolszteszar (Snecológus-pontszám: 22977x11) Dec 25, 2022 18:44:16
Válasz
(7)
Biztatási kár

Szerencsére sokkal fiatalabb vagyok, mint Golda, de szültem én is két gyereket, akik már a saját lábukra álltak.

Az is szerencse, a férjemmel úgy választottuk egymást, hogy a mai napig együtt vagyunk, pedig leginkább velem volt probléma. :)

Ezt senkinek (sem Endrének, sem a kollégáknak nem bizonygatni akarom), egyszerű ténymegállapítás, hogy ilyen is van. Nyilván olyan is, amikor az a jobb megoldás, ha nem maradnak együtt.

Kiss "apuka" nem volt apuka, Golda "mama" meg nem volt anya! A "nagyszülők" meg nem voltak nagyszülők.

A miértekre nem tudok választ adni, talán Endre tudna, de nem akar, de ezzel a "családdal" valami nagyon nem stimmelt, és generációk óta. Nekem hihetetlen, hogy valakit lepasszolnak a nagyszülőhöz, és az is utálja az éppen ötéves gyereket?! :O

A legközvetlenebb időpont, amikor már nem túl kicsi, de még nem is nagy, rácsodálkozik a világra, lehet tanítani.

Milyen felnőttek lehettek ezek, és milyen gyerek lehetett Endre?

Dec 25, 2022 18:44:16

Szerző: Rumci (Snecológus-pontszám: 4833x2) Dec 25, 2022 18:47:50
Válasz
(3)
endre remélem nyugi van, sörikézzél csak...addig lehet Bécsbe már szétvan verve a fél lakáscsá :D
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Dec 25, 2022 18:47:50

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Dec 25, 2022 18:48:10
Válasz
(4)
Kötőjel
természetesen. de ha ki is vonjuk a megkérdőjelezhető részt (a megcsaláson kívül nem tudok ilyenről. nagymamához lebaszás confirmed, öreg kiss lakás kiforgatás confirmed), bőven van elég mind golda, mind sodifater számláján ahhoz, hogy minden csíntevést megérdemeljenek (amúgy sodifater már rég kikerült a célkeresztből, nyomorgása okán, golda pedig azért nem kap annyi trollfaszt a pofájába, hogy ne tudná elviselni - ezt egyébként a sodi netes aktívkodása generálja neki).

A megcsalás sem valid, innentől kezdve bármerre mehet a történet.
Dec 25, 2022 18:48:10

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Dec 25, 2022 18:50:21
Válasz
(4)
endre! Nem hittem volna hogy nálad van nagyobb féreg, de ez a Markó Gergő ahogy idegesíti az idős szüleit legalább annyira irritáló, mint te. Remélem jövő ilyenkor már tényelg a blahán alszol. Hogy akadna torkodon a Horgász úr fasza.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Dec 25, 2022 18:50:21

Szerző: Egy szóban: Dec 25, 2022 18:50:57
Válasz
(1)
Nemkarmolszteszar

Elbaszott.
Dec 25, 2022 18:50:57

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 25768x12) Dec 25, 2022 18:52:57
Válasz
(3)
Biztatási kár
A megcsalás sem valid, innentől kezdve bármerre mehet a történet.

azt írtam, hogy ha kivonjuk a megcsalást, mint megkérdőjelezhető momentumot. nem a többi megkérdőjelezhető, azokról tudunk, mint megtörtént események. mint ahogy azt is tudjuk, hogy sodifater csövesszállót csinált a fiával közösen lakott lakáscsából, ahol ment az alkoholizálás is keményen.

száz szónak is egy a vége: sodit nem szerette se anyja, se apja, se senki. nem menti fel a történtek alól persze, de nem kell goldát sem sajnálni.
vérdíj target nr. 1
Dec 25, 2022 18:52:57

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Dec 25, 2022 18:53:36
Válasz
(2)
Nemkarmolszteszar
Szerencsére sokkal fiatalabb vagyok, mint Golda, de szültem én is két gyereket, akik már a saját lábukra álltak.

Az is szerencse, a férjemmel úgy választottuk egymást, hogy a mai napig együtt vagyunk, pedig leginkább velem volt probléma. :)

Ezt senkinek (sem Endrének, sem a kollégáknak nem bizonygatni akarom), egyszerű ténymegállapítás, hogy ilyen is van. Nyilván olyan is, amikor az a jobb megoldás, ha nem maradnak együtt.

Kiss "apuka" nem volt apuka, Golda "mama" meg nem volt anya! A "nagyszülők" meg nem voltak nagyszülők.

A miértekre nem tudok választ adni, talán Endre tudna, de nem akar, de ezzel a "családdal" valami nagyon nem stimmelt, és generációk óta. Nekem hihetetlen, hogy valakit lepasszolnak a nagyszülőhöz, és az is utálja az éppen ötéves gyereket?! :O

A legközvetlenebb időpont, amikor már nem túl kicsi, de még nem is nagy, rácsodálkozik a világra, lehet tanítani.

Ha így írod le a sztoryt, endre áldozat. De már van ő olyan nagy, hogy felül kerekedjen a múlton. Szerintem ő tipikusan olyan áldozat, akinek kényelmesebb a múltat hibáztatni, mint bármin is változtatni.
Ilyen pl a berlini évad, amikor mindig pc gamert akar, mert nem kapta meg gyerekkorában. Ebből lett a setup fejlesztés.
Dec 25, 2022 18:53:36

Szerző: Nemkarmolszteszar (Snecológus-pontszám: 22977x11) Dec 25, 2022 18:54:39
Válasz
(3)
Biztatási kár
Ebben részben egyetértünk, de anno azért más világ volt. De ami biztos, hogy Golda jogi szédelgő volt. 10 évre néztem végig a székhelyeit, kihasználta hogy annak idején a megváltozott székhely cím, nem frissült olyan gyorsan mint ma :) Mire utolérte őt a NAV, nyugdíjba ment.

Golda már ezért is megérdemli öregkorára az összes vizsgálatot, amit a nyakába lehet varrni, nyilván törvényesen.

Dec 25, 2022 18:54:39

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Dec 25, 2022 18:55:11
Válasz
(5)
Golda egy tetves gané szarember, aki egy ugyanolyan szarembert nevelt a gnómból.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Dec 25, 2022 18:55:11

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Dec 25, 2022 18:58:13
Válasz
(6)
Nemkarmolszteszar
Golda már ezért is megérdemli öregkorára az összes vizsgálatot, amit a nyakába lehet varrni, nyilván törvényesen.

Rossz hírem van, sajnos ez a vonat elment.
Viszont, hogy átvette endre pár adósságát, ennek a ténye lenne fontos, mert ha csak az adósságot vette át és úgy lép fel a nemcigómárkék fele, azzal nincs gond. de ha mint ügyvéd, az már BTK. kb 20 éve nincs hozzá kamarai száma.
Dec 25, 2022 18:58:13

Szerző: mc isti Dec 25, 2022 18:59:17
Válasz
(3)
na jóvan mit flexeltek már a kajátoka sehol se látok egy pepszit vagy szilvával töltött karajt
Dec 25, 2022 18:59:17

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Dec 25, 2022 19:00:09
Válasz
(6)
mc isti
na jóvan mit flexeltek már a kajátoka sehol se látok egy pepszit vagy szilvával töltött karajt

Most pedig megeszem az édes hamburgert kecsöppel!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Dec 25, 2022 19:00:09

Szerző: Kriptozsidó (Snecológus-pontszám: 12679x6) Dec 25, 2022 19:00:46
Válasz
(2)
mc isti

hamburger már smafu? Meg a rudi?
Dec 25, 2022 19:00:46

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Dec 25, 2022 19:01:28
Válasz
(5)
Endre!

Várod már a börtönkosztot? Totál neked találták ki!

Dec 25, 2022 19:01:28

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 25768x12) Dec 25, 2022 19:02:11
Válasz
(1)
max5enutálnak
Most pedig megeszem az édes hamburgert kecsöppel!

az ÉDES hamburgert, mert neki van. A ROMÁNNAK NINCS. de neki van. finom, édes hamburgere.
vérdíj target nr. 1
Dec 25, 2022 19:02:11

Szerző: Mitokondrium (Snecológus-pontszám: 14961x7) Dec 25, 2022 19:03:23
Válasz
(4)
Nemkarmolszteszar

Egyebkent fogadni mernek, hogy ittak akkor is. Az oreg Kiss csak kesobb ment tonkre, de ez nem jelenti, hogy akkor kezdett inni.

Ez volt a nyolcvanas evek csaladmodellje: munkabol haza, tiz percet uvoltozol a gyerekkel, hogy tanuljon jobban es takaritsa ki a szobajat, aztan lerogysz a teve ele es pukkantod is a borocskat. Ot oraval kesobb ravatali reszegen beesel az agyba. A gyerek meg csinal amit akar.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Dec 25, 2022 19:03:23

Szerző: Nemkarmolszteszar (Snecológus-pontszám: 22977x11) Dec 25, 2022 19:03:34
Válasz
(3)
Biztatási kár
Ha így írod le a sztoryt, endre áldozat. De már van ő olyan nagy, hogy felül kerekedjen a múlton. Szerintem ő tipikusan olyan áldozat, akinek kényelmesebb a múltat hibáztatni, mint bármin is változtatni.
Ilyen pl a berlini évad, amikor mindig pc gamert akar, mert nem kapta meg gyerekkorában. Ebből lett a setup fejlesztés.

Dehogy áldozat, akkor félreértettél. :)

Ha áldozatnak tekinteném, nem regisztráltam volna ezen a fórumon. :)

Csak időnként próbálok a miértekre választ találni, de még nem sikerült.

Mi van a jutu pénzekkel, amik Goldának mennek?

Azt nem lehet jelenteni a NAV-nak?
Dec 25, 2022 19:03:34

Szerző: Kriptozsidó (Snecológus-pontszám: 12679x6) Dec 25, 2022 19:04:20
Válasz
(4)
Kötőjel
az ÉDES hamburgert, mert neki van. A ROMÁNNAK NINCS. de neki van. finom, édes hamburgere.

és a tőröknek? Annak kebabja van?
Dec 25, 2022 19:04:20

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Dec 25, 2022 19:07:10
Válasz
(2)
Nemkarmolszteszar
Dehogy áldozat, akkor félreértettél. :)

Ha áldozatnak tekinteném, nem regisztráltam volna ezen a fórumon. :)

Csak időnként próbálok a miértekre választ találni, de még nem sikerült.

Mi van a jutu pénzekkel, amik Goldának mennek?

Azt nem lehet jelenteni a NAV-nak?

Nem érdemes jelenti a nav-nak, hisz csak az éves szja-ban kell bevallani.
Dec 25, 2022 19:07:10

Szerző: irigy Dec 25, 2022 19:09:40
Válasz
(1)
mc isti

Ezek nagyon komoj kalyák,
csak azt ne mond hogy marbóró cigarettát szívsz mellé báttya
Dec 25, 2022 19:09:40

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Dec 25, 2022 19:09:46
Válasz
(2)
Vannak kiskapuk a NAV-nál, őket csak akkor érdekli ha van szponzor vagy reklámbevétel. Merga meg a hasonlóak nem érdekli őket, nincs jutalék egy feltárás alkalmával.
Dec 25, 2022 19:09:46

Szerző: mc isti Dec 25, 2022 19:12:23
Válasz
(1)
irigy
Ezek nagyon komoj kalyák,
csak azt ne mond hogy marbóró cigarettát szívsz mellé báttya

na mi van te trÓl ? a román meg a tőrők küldöt téged ?
mi a legjobat eszük ti nektem meg semi sincs romániában
Dec 25, 2022 19:12:23

Szerző: Nemkarmolszteszar (Snecológus-pontszám: 22977x11) Dec 25, 2022 19:17:20
Válasz
(1)
Biztatási kár
Vannak kiskapuk a NAV-nál, őket csak akkor érdekli ha van szponzor vagy reklámbevétel. Merga meg a hasonlóak nem érdekli őket, nincs jutalék egy feltárás alkalmával.

Kár, és azt esetleg lehet tudni, Goldának kb. mennyi a nyugdíja? :)

Mert mi elkönyveljük kisnyugdíjasként, közben lehet, hogy dőzsöl, még egy aktív dolgozóhoz képest is.
Dec 25, 2022 19:17:20

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Dec 25, 2022 19:19:48
Válasz
(5)
Nagyon nevetek! Az általad hazahurcolt biós csövesek! :)

Dec 25, 2022 19:19:48

Szerző: Belsős infó Dec 25, 2022 19:20:27
Válasz
(4)
Nemkarmolszteszar
Biztatási kárVannak kiskapuk a NAV-nál, őket csak akkor érdekli ha van szponzor vagy reklámbevétel. Merga meg a hasonlóak nem érdekli őket, nincs jutalék egy feltárás alkalmával.

Mert mi elkönyveljük kisnyugdíjasként, közben lehet, hogy dőzsöl, még egy aktív dolgozóhoz képest is.

157.000 Ft plusz bedolgozik egy pesti könyvelőirodának, ahonnan szintén kap pénzt havonta, változó összegben, de átlag 100 ezer forintot
Dec 25, 2022 19:20:27

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Dec 25, 2022 19:21:24
Válasz
(3)
Nemkarmolszteszar

Lehet tudni, kisnyugdíjas, 180 e alatt van.
Dec 25, 2022 19:21:24

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Dec 25, 2022 19:24:21
Válasz
(6)
Belsős infó
157.000 Ft plusz bedolgozik egy pesti könyvelőirodának, ahonnan szintén kap pénzt havonta, változó összegben, de átlag 100 ezer forintot

Ez marhaság. A wordot sem tudja kezelni, a mai világban elemi ha legalább egy keresetet meg tudj írni. Okos telefonja sincs, szerintem hagyjátok el ezt a vonalat. Goldának a kannásra már meg van a valója. Nem dolgozik ő be sehova, nagyon elévült a tudása, ezer egyetemista olcsón megcsinálja amire ti elképzelitek az ő tudását.
Dec 25, 2022 19:24:21

Szerző: A KIRENDELT GONDNOK (Snecológus-pontszám: 11404x5) Dec 25, 2022 19:24:58
Válasz
(3)
Kötőjel

Mind a két szülője hulladék volt,így Endre is a génjeiben és külső jegyeiben is egy tökéletes szerencsétlenség lett. De Endre élhetett volna ettől még normálisan,csak ő még erre a szellemi és testi visszamaradottságára és gonoszságára még pluszba létrehozta magában az elbaszott “homokos űrdiplomata” azaz Sodi karakterét és innentől megszakadt a kapcsolata a realitással.
Az anyja pénzéhes volt, de amúgy egy nagyon gyenge ügyvéd,így öregkorára egy putriban él. A faterja még úgy ahogy értett az informatikához,de egy alkesz volt és egyszer részegen vezetve hátulról telibevert egy buszt és akkor a kis Endike is a kocsiban volt,jól be is verte a fejét,a történet szerint az öreg Kis mondván,hogy ennél hülyébb már úgysem lesz a gyerek nem vitte el a baleset után megnézetni egy dokival.
Anyai ágról örökölte a pénzéhességet és a szakmai hozzánemértést,apai ágról meg az alkoholizmust és a csövesekhez való vonzódást és lezüllést.
Dec 25, 2022 19:24:58

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Dec 25, 2022 19:26:51
Válasz
(3)
Közben a másik pedofil megint lájvozik, egy másik faszi livejában szerepel akinek a nickneve: sneci1975 XD

Kicsi a világ a pedofiloknak.
Dec 25, 2022 19:26:51

Szerző: Nemkarmolszteszar (Snecológus-pontszám: 22977x11) Dec 25, 2022 19:28:48
Válasz
(0)
Biztatási kár
Lehet tudni, kisnyugdíjas, 180 e alatt van.

Erre tényleg nem tudok mást mondani!

Jézusom! :O

Ez semmire nem elég, a rezsit éppen kifizeti belőle, hacsak nem fával fűt, de már az is késő, annak is száradnia kell.

Ez a moslék Endi meg még hazahúzta a púpját Újszászra, és az anyja szikkadt csöcsén élősködik?

Vagy ő fogja fizetni a rezsit?
Dec 25, 2022 19:28:48

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Dec 25, 2022 19:29:57
Válasz
(0)
Trash csoportos haver
Közben a másik pedofil megint lájvozik, egy másik faszi livejában szerepel akinek a nickneve: sneci1975 XD

Link?
Dec 25, 2022 19:29:57

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Dec 25, 2022 19:30:45
Válasz
(2)
Trash csoportos haver

grafikus23 nincs ott véletlen a kommentmezőkben? :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Dec 25, 2022 19:30:45

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Dec 25, 2022 19:31:42
Válasz
(9)
A KIRENDELT GONDNOK

Anyai ágról örökölte a pénzéhességet és a szakmai hozzánemértést,apai ágról meg az alkoholizmust és a csövesekhez való vonzódást és lezüllést.

a legfontosabb kimaradt.
az apja ültette bele a felsőbbrendű tudatot, mások lenézését.
s ugye ez volt az alapja a később provokálásoknak, amikből lettek a trolljai, mi.

goldát nem kell védeni, de a két szűlő közül az apja volt a nagyobb geci. endre kb neki a copyja.
Dec 25, 2022 19:31:42

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Dec 25, 2022 19:34:36
Válasz
(1)
sittessanyi
a legfontosabb kimaradt.
s ugye ez volt az alapja a később provokálásoknak, amikből lettek a trolljai, mi.

goldát nem kell védeni, de a két szűlő közül az apja volt a nagyobb geci. endre kb neki a copyja.

Szerintem mind a két szülője tetű volt, most meg csodálkoznak, hogy endi ilyen lett. Mondjuk golda a becsületesebb, fater meg iszogat szomód egyik elfeledett utcájában, mintha mi sem történt volna.
Dec 25, 2022 19:34:36

Szerző: Schadl és Társa Dec 25, 2022 19:36:43
Válasz
(6)
Biztatási kár
Belsős infó157.000 Ft plusz bedolgozik egy pesti könyvelőirodának, ahonnan szintén kap pénzt havonta, változó összegben, de átlag 100 ezer forintot
Ez marhaság. A wordot sem tudja kezelni, a mai világban elemi ha legalább egy keresetet meg tudj írni. Okos telefonja sincs, szerintem hagyjátok el ezt a vonalat. Goldának a kannásra már meg van a valója. Nem dolgozik ő be sehova, nagyon elévült a tudása, ezer egyetemista olcsón megcsinálja amire ti elképzelitek az ő tudását.

A bankszámlája alapján havonta kap különböző összegeket az Ortem Conto Kft-től megbizási szerződés alapján.

A cég valódi tulajdonosa egy hasonló csaló vén kurva, aki adótartozás és egyéb ügyek miatt el van tiltva a cégvezetéstől, ezért a lánya nevén van a cég.

A két csaló vén kurvát ismerők szerint pedig ezek barátnők, már évek óta. Golda adja a kereskedelmi forgalomban kapható legjobb jogi tanácsokat a cégnek.
Dec 25, 2022 19:36:43

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Dec 25, 2022 19:37:19
Válasz
(4)
sittessanyi
a legfontosabb kimaradt.

ők a felsőbbrendűek, akik a háttérben kezelik a technikát egy háborúban. ezt nevelte ebbe a majomba. megérdemlik a sorsukat.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Dec 25, 2022 19:37:19

Szerző: Nemkarmolszteszar (Snecológus-pontszám: 22977x11) Dec 25, 2022 19:41:37
Válasz
(1)
sittessanyi
a legfontosabb kimaradt.

Egyiket sem szabad védeni, nagy gondok lehettek ott.

Az apja sem lehetett normális, ha nem vette észre, hogy a fiával valami komoly gond van, hiába próbál felsőbbrendű tudatot ültetni bele. :)

Goldával is lehetett baj, mert a minimális szeretet sem tudta megadni a saját gyerekének. Vagy kölykének?

Nem tudom, mert állatoknál azt látom, hogy karolják, tisztítják, őrzik, tanítják őket, és időnként az életüket feláldozzák értük...
Dec 25, 2022 19:41:37

Szerző: Százéves Pumukli Dec 25, 2022 19:45:17
Válasz
(-1)
sittessanyi
a legfontosabb kimaradt.

Az a gond, hogy ezt a nyomorultat még nem verték pofán úgy istenesen. Azt tegyük félre, hogy a fogatlan vahur adott neki egy csicskapofont meg a benke azt a harmatgyenge arconütést oldalról.
Egyszer ha betalálna valami olyan arcnak,akiben van kraft meg nem egy beszari az kb összekalapálná rendesen.

Amikor az ilyen pancserek, mint ez a Géza szarakodnak vele.....Hányszor a szájára vette már a Kevinke nevű kissrácot, ez meg kb nem csinál semmit, csak idejött a fórumra okoskodni, hogy senki nem merné pofánverni a púpost.

Dec 25, 2022 19:45:17

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Dec 25, 2022 19:46:00
Válasz
(2)
Schadl és Társa
A bankszámlája alapján havonta kap különböző összegeket az Ortem Conto Kft-től megbizási szerződés alapján.

A cég valódi tulajdonosa egy hasonló csaló vén kurva, aki adótartozás és egyéb ügyek miatt el van tiltva a cégvezetéstől, ezért a lánya nevén van a cég.

A két csaló vén kurvát ismerők szerint pedig ezek barátnők, már évek óta. Golda adja a kereskedelmi forgalomban kapható legjobb jogi tanácsokat a cégnek.

Megnézem, de nem hiszem.
Megnéztem, akkora nagy biznisz nem lehet az évi 11 milliós forgalommal :) Előző évben 4,5 milla. Golda kaphatott ügyirantonként 10-15 ezer forintot. Enged el barátom, ezzel senkit nem csinálsz ki, max kinevetnek, hogy egy leharcolt ügyvédet akarsz kicsinálni. :)
Dec 25, 2022 19:46:00

Szerző: Schadl és Társa Dec 25, 2022 19:50:05
Válasz
(5)
Biztatási kár
Schadl és TársaA bankszámlája alapján havonta kap különböző összegeket az Ortem Conto Kft-től megbizási szerződés alapján.

Megnézem, de nem hiszem.
Megnéztem, akkora nagy biznisz nem lehet az évi 11 milliós forgalommal :) Előző évben 4,5 milla. Golda kaphatott ügyirantonként 10-15 ezer forintot. Enged el barátom, ezzel senkit nem csinálsz ki, max kinevetnek, hogy egy leharcolt ügyvédet akarsz kicsinálni. :)

pont erről beszélek. Golda egy "kétkonyakos" jogi tanácsadó, amihez nem kell kamarai tagság. nem feltétlenül nem adja vissza a pénz egy részét, ezzel részt vevén a cég adóoptimalizálásában. de mindenképp keres rajta, akkor is ha csak a kétliteres kőbányaira valót.
Dec 25, 2022 19:50:05

Szerző: Nemkarmolszteszar (Snecológus-pontszám: 22977x11) Dec 25, 2022 19:50:18
Válasz
(2)
Beszéljünk másról...

Vajon Kaffka Tibi tolja már a legálisan felíratott ösztrogént (mivel dolgozó akármi), amitől visszafejlődik az ádámcsutkája, és eltűnnek a segge lyukáról a csomók?
Dec 25, 2022 19:50:18

Szerző: Rumci (Snecológus-pontszám: 4833x2) Dec 25, 2022 19:53:26
Válasz
(2)
Nemkarmolszteszar
Beszéljünk másról...

Vajon Kaffka Tibi tolja már a legálisan felíratott ösztrogént (mivel dolgozó akármi), amitől visszafejlődik az ádámcsutkája, és eltűnnek a segge lyukáról a csomók?

Fosik a tibigéltől mint a lagzis kutya, nem baj gyagyás geci legalább nem kell sikosítő hogy betudd tömni a hajókötelet.
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Dec 25, 2022 19:53:26

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Dec 25, 2022 19:54:19
Válasz
(1)
Schadl és Társa
pont erről beszélek. Golda egy "kétkonyakos" jogi tanácsadó, amihez nem kell kamarai tagság. nem feltétlenül nem adja vissza a pénz egy részét, ezzel részt vevén a cég adóoptimalizálásában. de mindenképp keres rajta, akkor is ha csak a kétliteres kőbányaira valót.

Kishazánkban számtalan olyan jogi végzettségű, de nem ügyvédi okirat író van, aki ebből él, teljesen jogosan, mert a végzettsége megvan hozzá. Bármwlí olyan dolgot el tud vállalni, ami nem kér ügyvédi jogállást, csak jogi végzettséget. Mondom enged el, sajnos golda megteheti.
Dec 25, 2022 19:54:19

Szerző: Karvaj Tőke Dec 25, 2022 19:54:39
Válasz
(1)
Újra kérdezném , 8-kor indulhat a Show? :)
Hehehe!
Dec 25, 2022 19:54:39

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) Dec 25, 2022 19:55:09
Válasz
(2)
Nemkarmolszteszar
Beszéljünk másról...

ahhoz pisztosításai jogviszony is kelle, ami szejintem nem áll jendelkezésre...heti 2 napos munkával pisztosan nem....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Dec 25, 2022 19:55:09

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Dec 25, 2022 19:55:52
Válasz
(2)
gyagya!

tudjuk h itt lurkolsz.
válaszolj már pár ártalmatlan kérdésre a múltadból a kommenthaverooknak!

jól sejtem, hogy a több etyetyemre beiratkozást a faszszopó apád támogatta?
Dec 25, 2022 19:55:52

Szerző: Pitonverő (Snecológus-pontszám: 5324x2) Dec 25, 2022 19:56:30
Válasz
(2)
Ratyító, a netes magamutogatásod pedofil, buzi, fartúró, nyilvános faszkiverő, drogos, alkoholista aberráltként felér egy fekete misével. Ne merj a karácsonyfa és az adventi koszorú közelébe menni, mert megszentségteleníted a szennyes, liberális életmódoddal az Úr Jézus születésnapját!
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Dec 25, 2022 19:56:30

Szerző: Nemkarmolszteszar (Snecológus-pontszám: 22977x11) Dec 25, 2022 19:57:28
Válasz
(2)
halászlé
ahhoz pisztosításai jogviszony is kelle, ami szejintem nem áll jendelkezésre...heti 2 napos munkával pisztosan nem....

Lém, ő már elméletileg két hete dolgozik. :D
Dec 25, 2022 19:57:28

Szerző: Schadl és Társa Dec 25, 2022 19:57:47
Válasz
(2)
Biztatási kár
Schadl és Társapont erről beszélek. Golda egy "kétkonyakos" jogi tanácsadó, amihez nem kell kamarai tagság. nem feltétlenül nem adja vissza a pénz egy részét, ezzel részt vevén a cég adóoptimalizálásában. de mindenképp keres rajta, akkor is ha csak a kétliteres kőbányaira valót.
Kishazánkban számtalan olyan jogi végzettségű, de nem ügyvédi okirat író van, aki ebből él, teljesen jogosan, mert a végzettsége megvan hozzá. Bármwlí olyan dolgot el tud vállalni, ami nem kér ügyvédi jogállást, csak jogi végzettséget. Mondom enged el, sajnos golda megteheti.

Nem megfogni vagy feljelenteni akarom emiatt, csak ez megmagyarázza a plusz pénzt meg mutatja, milyen a vén kurva erkölcsi hozzáállása a dolgokhoz.
Dec 25, 2022 19:57:47

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79673x39) Dec 25, 2022 19:59:10
Válasz
(4)
Hölgyek, urak és egyéb kategória!

Egy hete nem volt netszemét, a két rossz ratyitól.
Szerintem a "trollok" győztek.
Szerintem ez shikker.

Ez egy kisbetűvel írt örülhettek.
Szerintem.

Szép ez így, ezen a szent ünnepen.

Endre!
Szorongás?
Rettegés?
Hitelspirál?
Impotencia?
Alkoholizmus?
Drog elvonási tünetek?
Anyád?
Melócsá?

Nagyon nevetek!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Dec 25, 2022 19:59:10

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Dec 25, 2022 20:00:36
Válasz
(2)
Endre!

Ez az tudjuk, hogy itt lurkolsz!

Meséld csak el, hogy Golda és apád mi okból vált el pontosan és hogy élte meg az a kicsike Endre, hogy SoDI színre léphetett!

Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Dec 25, 2022 20:00:36

Szerző: Nemkarmolszteszar (Snecológus-pontszám: 22977x11) Dec 25, 2022 20:01:41
Válasz
(1)
sittessanyi
gyagya!

tudjuk h itt lurkolsz.
válaszolj már pár ártalmatlan kérdésre a múltadból a kommenthaverooknak!

jól sejtem, hogy a több etyetyemre beiratkozást a faszszopó apád támogatta?

De ha csak azért nincs diplomája, mert nem tudott nyelvvizsgát bemutatni, akkor itt a lehetőség!

Valamint 41 évesen sem öreg senki a tanuláshoz, az újabb diplomák megszerzéséhez!

Gyerünk Púpos, mutasd meg mennyire fog az agyad ennyi idősen! :))
Dec 25, 2022 20:01:41

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Dec 25, 2022 20:03:27
Válasz
(1)
Schadl és Társa
Nem megfogni vagy feljelenteni akarom emiatt, csak ez megmagyarázza a plusz pénzt meg mutatja, milyen a vén kurva erkölcsi hozzáállása a dolgokhoz.

Nem hiszem, hogy bármit is írna, mert a butafon és, hogy endi kezeli a gmailt, nem feltételezi azt, hogy bármilyen wordot tudna kezelni.
Főleg abban a fényben, hogy tavaly karácsonykor pont endi buktatta le az anyját a trollokhoz írt levelében, amit endinek diktált, hogy köze nincs a PC-hez. :)
Remélem megvan valakinek az elkapott befotózott gépelt szöveg :)
Dec 25, 2022 20:03:27

Szerző: Sodronyka (Snecológus-pontszám: 8030x4) Dec 25, 2022 20:04:45
Válasz
(2)
Gyagyas felszart megint valamit
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Dec 25, 2022 20:04:45

Szerző: Sodronyka (Snecológus-pontszám: 8030x4) Dec 25, 2022 20:04:55
Válasz
(2)
Rá se kattintok
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Dec 25, 2022 20:04:55

Szerző: Kriptozsidó (Snecológus-pontszám: 12679x6) Dec 25, 2022 20:05:05
Válasz
(1)
Gyagyás flexel a céges Macbookkal.
www.youtube.com/watch?v=xl2ZCLOmHEQ
Dec 25, 2022 20:05:05

Szerző: Tibikux Dec 25, 2022 20:05:19
Válasz
(-1)
Endi videot töltött fel
Dec 25, 2022 20:05:19

Szerző: fogcsonkos angolna (Snecológus-pontszám: 7529x3) Dec 25, 2022 20:05:23
Válasz
(12)

Youtube art
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Dec 25, 2022 20:05:23

Szerző: linzi fapóleon (Snecológus-pontszám: 16106x8) Dec 25, 2022 20:05:38
Válasz
(0)
Biztatási kár

Nekem konkrétan úgy ügyintéz valaki hogy az ügyvédi iroda ügyvédjét bízzuk meg, de az ismerősöm jár el az ügyvéd nevében. Neki is van jogi végzettsége de valami még kell hogy teljes értékű legyen vagy ilyesmi.
Dec 25, 2022 20:05:38

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Dec 25, 2022 20:07:30
Válasz
(4)
Nagyon nevetek Endre, neked ennyi jutott csak karácsonykor :DDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Dec 25, 2022 20:07:30

Szerző: Sanyibacsi (Snecológus-pontszám: 13476x6) Dec 25, 2022 20:08:18
Válasz
(7)
Endre endre, megint rakosgatod ki a még bécsben készült videókat a céges Macbook kibontásról?
Nagyon röhögök rajtad.
Dec 25, 2022 20:08:18

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79673x39) Dec 25, 2022 20:09:36
Válasz
(4)
Tibikux
Endi videot töltött fel

Ott rohadjon meg ahol van!
A videója is!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Dec 25, 2022 20:09:36

Szerző: Karvaj Tőke Dec 25, 2022 20:10:04
Válasz
(2)
:) Endre , ez kevés lesz..
Hehehe!
Dec 25, 2022 20:10:04

Szerző: Mack (Snecológus-pontszám: 2576x1) Dec 25, 2022 20:10:14
Válasz
(5)
Biztos utazik a gyagyás, olyankor szokott korábbi semmitmondó szarokat feltöltögetni, hogy tereljen.
Golda! Engedj be!
Dec 25, 2022 20:10:14

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Dec 25, 2022 20:10:15
Válasz
(2)
Tibi legalább feltöltődik, amíg nem vagy ott vele erőszakoskodni, neki "vettél" valamit!
Mifaaaaaaaaaaaan
Dec 25, 2022 20:10:15

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Dec 25, 2022 20:10:29
Válasz
(4)
ekkora vesztes gyökeret a világ nem baszott még :D
Dec 25, 2022 20:10:29

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Dec 25, 2022 20:10:30
Válasz
(3)
linzi fapóleon
Nekem konkrétan úgy ügyintéz valaki hogy az ügyvédi iroda ügyvédjét bízzuk meg, de az ismerősöm jár el az ügyvéd nevében. Neki is van jogi végzettsége de valami még kell hogy teljes értékű legyen vagy ilyesmi.

Itt arról van szó, hogy megírja a skiccet valaki helyet, aki meg beadja az maga nevében. Nem nagy dolog, régen titkárnőnek hívták, ma ezen spórolnak. Jobb helyeken, persze ahol telik személyzetre, jogi asszisztensnek hívják.
Dec 25, 2022 20:10:30

Szerző: NINCSSEMMID Dec 25, 2022 20:10:43
Válasz
(2)
Fifi, oké hogy itt vagizol a céges laptoppal de azt is mutasd már megy hogy anyádnak mit vettél jó?
Dec 25, 2022 20:10:43

Szerző: SnecológusHallgató (Snecológus-pontszám: 9009x4) Dec 25, 2022 20:11:07
Válasz
(10)
Kriptozsidó
Gyagyás flexel a céges Macbookkal.
jútyúlink

Ne tessék rákattintani, itt a Trashvúd mentés:

trashvod.com/w/isfYBWFm7MXi1ukxjXKGrL
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Dec 25, 2022 20:11:07

Szerző: Ananászos Pepsi Dec 25, 2022 20:11:08
Válasz
(1)
Úgy látom a 800 eurós tablet túl olcsó volt, hogy azt törd csak össze Endi!
Ebből is látszik a csatorna fejlődése. Hahó!
Ki tudja meddig lehet még ebben elmenni
Dec 25, 2022 20:11:08

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Dec 25, 2022 20:14:02
Válasz
(4)
hehe. a csóró sodi nem tudott venni semmit magának így a céges laptoppal kel menőznie karácsonykor :DD

tudtok ennél prolisabbat?
Dec 25, 2022 20:14:02

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Dec 25, 2022 20:15:47
Válasz
(3)
NINCSSEMMID
Fifi, oké hogy itt vagizol a céges laptoppal de azt is mutasd már megy hogy anyádnak mit vettél jó?

szerintem attól nagyobb ajándék nem létezik Goldának, hogy a gyagyás fiacskájának retúrjegye van Bécsbe.
Dec 25, 2022 20:15:47

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Dec 25, 2022 20:15:59
Válasz
(1)
Géjza fenyegetős premier megy jutyubon, ez egy kicsit érdekesebb a te videódnál Endre!

www.youtube.com/watch?v=r1VWwOx8Ud8
Mifaaaaaaaaaaaan
Dec 25, 2022 20:15:59

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Dec 25, 2022 20:16:06
Válasz
(2)
Endre!

Apáddal milyen kapcsolatod volt?

Néha elvitt a kocsmába és ameddig ő ivott addig te nézhetted ahogy a nagyok csocsóznak?

Verte apád anyádat?

Vagy csak simán leszart és ezért sírtál esténként?

Ki volt a toxikusabb? Anyád vagy apád? A tippem az, hogy anyád.

Apád haverjai alázták anyádat? Volt olyan ami miatt Endrének kellet egy képzeletbeli barát akinek a szoknyája mögé kellett bújni, mert másért nem ment?

Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Dec 25, 2022 20:16:06

Szerző: Sodi első csótánya (Snecológus-pontszám: 3563x1) Dec 25, 2022 20:16:10
Válasz
(6)
ezt még az irodában bontotta ki, otthon (és púpszászon) sincs ilyen asztala, és egere

de csak egy tipp
Dec 25, 2022 20:16:10

Szerző: Vasaltheréspatkány Dec 25, 2022 20:16:57
Válasz
(0)
Fifike! Hol a kereszt?
Dec 25, 2022 20:16:57

Szerző: linzi fapóleon (Snecológus-pontszám: 16106x8) Dec 25, 2022 20:17:31
Válasz
(4)
Az én nézőpontom szerint mind Golda, mind Markó Gergely szülei HIBÁSAK. Bárki aki gyereket vállal annál megvan a matematikai esély hogy beüt pár ilyen probléma, ezt pedig a szülőknek be kell vállalni. Markó esetében ahogy a két vén rohadék viselkedik azt nem magyarázza meg hogy a gyerek gyogyós. Szerintem Endike pedig családi szégyen volt hogy az értelmiséginek hitt családba beesett egy szefós gyerek és azért baszták le a nagymuterhez. Így volt kényelmesebb. Hát bizony pedig a gyereket fejleszteni kellett volna hordani. Nekem volt szellemi fogyatékos ismerősöm akit párszor meg látogattam meg beszéltem a muterjával is sokszor. Az ő apja meghalt ami rányomta a gyerek viselkedésére a bélyegét rendesen, mindenféle random megbolondulásos periódusokkal. Kezelték a helyzetet és szeretettel álltak hozzá (az anyja meg a bátyja) A srác amúgy a gógyija mellett szerethető volt, én jókat hülyültem vele és sokat röhögtünk. (nem engem nem kezeltek az imeiben :D :D :D) Tudomásom szerint a fejlesztés elért olyan szintre hogy önálló életet él és polgári munkája van. Lehet így is, meg lehet úgy is ahogy Golda "kezelte"
Dec 25, 2022 20:17:31

Szerző: RECSKABUNKER (Snecológus-pontszám: 6585x3) Dec 25, 2022 20:17:58
Válasz
(2)
Fifi! Ennek a szarnak mit kellett volna kiváltania az emberekből? Irigység? Mert nyem étyem.

Dec 25, 2022 20:17:58

Szerző: Sodi első csótánya (Snecológus-pontszám: 3563x1) Dec 25, 2022 20:18:00
Válasz
(7)
Sodi első csótánya
ezt még az irodában bontotta ki, otthon (és púpszászon) sincs ilyen asztala, és egere

de csak egy tipp

de röhögnék ha ebből beháromszögelnék a mostani melócsát XDDDDDDDDD
Dec 25, 2022 20:18:00

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Dec 25, 2022 20:20:02
Válasz
(7)
Sodi első csótánya

de csak egy tipp

egyértelmű iroda, a fricc kollégák dumáját is lehetett hallani az elején.

ez a videó jó lesz az iroda azonosításához.
köszönjük az újabb köteletet, gyagya, de egyelőre még karácsonyi szünet van a tanszéken.
Dec 25, 2022 20:20:02

Szerző: Buzidémon Dec 25, 2022 20:20:31
Válasz
(2)
Biztatási kár
linzi fapóleonNekem konkrétan úgy ügyintéz valaki hogy az ügyvédi iroda ügyvédjét bízzuk meg, de az ismerősöm jár el az ügyvéd nevében. Neki is van jogi végzettsége de valami még kell hogy teljes értékű legyen vagy ilyesmi.
Itt arról van szó, hogy megírja a skiccet valaki helyet, aki meg beadja az maga nevében. Nem nagy dolog, régen titkárnőnek hívták, ma ezen spórolnak. Jobb helyeken, persze ahol telik személyzetre, jogi asszisztensnek hívják.

Van olyan is hogy valaki jogtanácsos vagy jogi képviselő, esetleg ügyvédbojtár. Ilyenkor úgy járhat el, ha az őt foglalkoztató (akár eseti megbízással) ügyvédi irodának van szerződése a konkrét ügyre és van egy 'supervisor' ügyvéd, aki kamarai tag, és őt jelöli ki az ügyre
A Buzidémon
Dec 25, 2022 20:20:31

Szerző: Dadogós Kisnyugdíjas (Snecológus-pontszám: 11579x5) Dec 25, 2022 20:23:30
Válasz
(1)
szőrösek az ujjaid sodi. borotválkozz meg.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Dec 25, 2022 20:23:30

Szerző: Dörpepúp (Snecológus-pontszám: 14878x7) Dec 25, 2022 20:24:22
Válasz
(8)
Lol te gyagyás idióta.
Feltöltsek én is egy videót, ahogy kicsomagolom a fatászpikám farkát masniba kötve az alsónadrágból?
Neked az a legnagyobb angyalszárny te rossz ratyi. :DD
(Bocsánat a tanszéknek, anyának beütött a csokilikőr.)
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Dec 25, 2022 20:24:22

Szerző: rBali (Snecológus-pontszám: 49426x24) Dec 25, 2022 20:25:28
Válasz
(1)
Legalább már van video az irodából is :)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Dec 25, 2022 20:25:28

Szerző: Kevinke Dec 25, 2022 20:25:54
Válasz
(0)
Ásó27
Géjza fenyegetős premier megy jutyubon, ez egy kicsit érdekesebb a te videódnál Endre!
Ez privát videó.
Trashvodon lesz esetleg?
youtube.com/watch?v=r1VWwOx8Ud8
Dec 25, 2022 20:25:54

62 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™