Gyagyás, vettél már a HÓD kurva anyádnak ajándékot???
Egyébként a Gyagyás szélsőséges exhibicionizmusa ("imádom ha néznek!") nem onnan ered, hogy a két szülője leszarta gyerekkorában, és a minimális figyelmet sem kapta meg tőlük? Az apja az alkoholtól fetrengett, míg az anyja éppen csalta valaki más faszival. Közben Fifit leszarta mindenki.
Nem ezért lett ilyen szélsőséges magamutogató aberrált, aki az interneten, buzigőzben, nudistastrandon mutogatja magát, provokál a nácizmussal, a torz testével, az aberrált szexualitásával, mindezt azért, hogy reakciókat kapjon, az sem gond, ha gyűlölik mint a szart, de legalább foglalkozzanak vele? Mert gyerekkorában ezt sem kapta meg.
Ismerek pár olyan embert, akiket gyerekkorukban szintén lepasszoltak a nagyszülőkhöz, ott azért, mert a szülők túl sokat dolgoztak. Egyikből sem lett normális felnőtt. De szerintem gyagyás már bőven előtte el lett baszva.
Hiánypótló szépmunka!
Egyszerűen NSZKSZ a karácsonyi ajándékot a fórumlakóknak.
Ha kell ingyen virt szerver ennek a projectnek kérlek írj oda ahol már leveleztünk!
Igazából kurva jó, hogy nem lett szétbaszva a karácsony!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Még tovább sem olvastam, de ez már tetszik! XXDDD Szerintem az emberednek is tetszik, na ilyen a karácsony (is) Endre!!! XXDDD
Nekem az a hipotézisem, hogy Ratyító apuka biszex volt (ezért hordta fel a lakásra a csöveseket) és Golda azért csalta meg, mert vagy kiderült a dolog, vagy csak megsejtette.
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
mi volt benne? hogyvolt esetleg?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
csak az egri sunkafejűző ismétlés volt
Mifaaaaaaaaaaaan
Pont ez jutott eszembe, hogy a vak is látja, hogy ez korábban felvett video, amit direkt most karácsonyra időzített, azt hiszi ezzel tud bárkit is hergelni: PROLIHERGELÉS (amikor 30millió hiteled van és mindenki más a családjával meghittem tölti az ünnepeket, neki ez a legnagyobb öröme - őt még a saját anyja is utálja és egyedül a befordított phaszú viseli most el, mert legalább nem az utcán fagyoskodik)
Magyarországon 500-1M között keres egy normális ember, ott kinn német-osztrákba az 1M, amit összekoldulsz a legalja minimálbéres is megkapja szinte: 1800€ az közel 800E Ft, amit egy takarító is megkap már, te meg senior programozóként titulálod magad és laza 3M Ft / hó kéne kapj akkor és épphogy megkapod a milliót (azokat is max 1-1hétre lebontva míg ki nem rúgnak, mert látják mekkora kókler vagy)
Persze, hogy terel.
Akkor szokott ilyeneket művelni mielőtt mozdulna.
Szóval Legyenek résen kollégák, Endre holnap fog visszamenni Bécsbe.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Ebben van logika Hahó!
Simán lehet, hogy látott is ilyesmit és onnan a homoszexuális vonzalma.
A férfiak együttléte a korai kialakuló szexualitását ebbe az irányba terelte.
Ráadásul ez magyarázat lehet a pedofil hajlamokra is.
Apa nem törődött vele ott amikor ő gyerek volt de más pasikkal igen.
A szeretet látta az apja homoszexuális aktusában es ennek hiánya rögződött benne mert azt gondolta az apja ezt adja
meg az idegen bácsinak.
Le is lett gyártva a pedofil homokos SoDI.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Jó, de legalább jó kemény neki?!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Endre a masnit is megszopkodná, biztos ami biztos, hiszen faszhoz ért :)
A Buzidémon
+1
Kurva jó volt így, hogy nem szennyeztétek a netet a húgyszagú férfi kurváddal Endre!
Két ennyire “minöségtelen” embert én legközelebb csak az Astoria aluljáróban akarok látni.
rákerestem a kedvenc sodizmusomra, a tüdőcskére, és 5 perce röhögök az eredményen. :))
szép munka!!
látod, a sodi, te nem bírtál lepjogjamozni kommentkeresőt, ezt is a kommenthaveroknak kellett összehozniuk.
vérdíj target nr. 1
Piszony.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Na nee ne nee eszt mosty nee, nah mhajd khüldök neki egy emailt na szevasz
Majd akkor szűnik meg az emberek függősége tőlem, ha visszakapok minden pénzt
Hát ha abból ki tudod venni ami látszik miközben rángatja...
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
pontosítanék:
a trollok nyugodt karácsonyt akartak, így nem engedték a két trashcelebet videózni.
legkomolyabb fbi módszerek játszanak! :D
Azért gondoltam az Astoriát mert ott általában ezek az öreg hajleszek vannak, azok talán nem mártanák meg a bököt az elsö bap a koboldban meg a 150 centis terminátorban :)
Nem tud ilyet csinálni most mert nincs pénz fiagrára!
Majd ha megjön a segély!
Amúgy a viagrát túl lehet adagolni? Mármint halálos dózisra. Mittomèn elpattan az ér a fejében, mert a faszba nem tud eljutni a 10 tabletta hatóanyaga.
Vicces lenne ha így döglene meg.
Igen, ezt hívják aranybökésnek.
:D :D :D :D
Amúgy nem nagyon. Akkor nem írná fel bemondásra egy doki a hikomat pedofilnak.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ez most irónia?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
ha ez igaz, akkor tényleg trashlégy, jogosan lett kitiltva a trash csoportból. itt nem próbált kavargatni? nemrég volt valaki, aki beszólogatott, mínuszolgatott, de stílus nem illett sem tajgira, sem cvi-re, de még a tiszafaszomira sem
ezt már mind kielemeztük, hahó! amúgy meg trashvodos linket illik használni, azért van. nem etetjük a masztirémet.
vérdíj target nr. 1
Szerintem simá jutka bécs, hagyott költőpénzt, sodi haza, holnap meg visszakúszik és előadja hogy milyen jót karácsonyoztak lájvon kívül
Nem és le is írtam, hogy miért. A videó munkahelyén készült, ami szerintem említésre méltó.
És mi van,ha ez egy másik és a Józsitól kapta karácsonyra…
:)
Javaslom máskor olvasd el a fórumot, mielőtt a figyelmetlenségünkre felhívod a figyelmet, mert max5-en kitárgyalták már az említett részleteket.
Jaja, most megnéztem én mikor update-eltem:
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Sodinak idő kell, míg találja az update gombot. Szegény gémej PC-nek se találta a bekapcsoló gombját.
Azt hiszem ez éjthető.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
De nem, mert már azóta van macOS Ventura 13.1, hetyetye.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
kurva jók a kommentek :D
O és K együtt OK és minden OK!!
Oh, kösz. Akkor frissítek is.
És ezzel flexel? :) Ez mindenki másnak nyűg...
Főleg ryzentoshhal. :/
Kihagytad Halász urat, aki lassan bólogatva konfirmálta Endrét, hogy látszólag megértő vele, majd bontott egy kőbányait és szemét Golda lógó melleire helyezte.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Azok szerintem maguknak keresik a bajt :)
De most megcsináltam az upgrade-et, eltartotz vagy 15 percig...
I kezeltem!
ha egy sikeres ember lennél, akkor most kiposztolnád vagy 5x a facebook oldaladra meg a youtube csatornádra
mint sodi pl
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Ja. Meg mellette meg kernelt upgrade-eltem 5000 gépen, hogy egy ügyfelem se vett észre :) Inkább azt.
Endre!
Vladrl üzeni:
NE FIKÁZZ!
A kejnel az egy zsidó szó.
Nem még, de pár napon belül elkezdem. NSZKSZ az ajánlót!
Szerző:
trolléga
(
x30)
Dec 25, 2022 20:27:06
Válasz
(1)
x30)
Válasz
(1)
endiiiii! a kurva anyádnak töltögetsz karácsony napján 1 hónappal ezelőtti fideókat? inkább tessék az iphone-val flexelni amit a szisza kapott. ja, mindenki tudja hogyk ülön vagytok. na indítsd a vacogós lájfszot a macskaólból!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Serial Number
Dec 25, 2022 20:27:10
Gyagyás, nem félsz, hogy leakelted a sorozatszámát a Macbookodnak?
Az alapján meglesz a vevő is.
Jóéjt pedofil.
Jóéjt pedofil.
Dec 25, 2022 20:27:10
Trollul Madár
(
x15)
Dec 25, 2022 20:27:35
x15)
Endre!
Apád egy haverja csinált olyat amit nem szabadott volna?
Apád egy haverja csinált olyat amit nem szabadott volna?
Poop in the loop
(
x2)
Dec 25, 2022 20:28:13
x2)

PythonIdomar
Dec 25, 2022 20:29:02
Újabb technikai próbát jöttem hirdetni.
A sodikomment gyűjtögetős / keresős cuccot egy free tier webszerveren futtatom, ahol eddig kb 2016 vagy 2017 vannak a kommentek betöltikézve.
pythonidomar.pythonanywhere.com/
Nem ipé csapda, nyugalom.
A PythonAnywhere-t free tierben használom, ami lényegében olyan megkötésekkel jár, hogy scriptekkel és POST kérésekkel kell kiügyeskednem a kommentek frissítését, mert nem enged szerverről összegyűjteni a kommenteket innen, így egy kicsit lassabb ez a folyamat.
A fő oldalon jelzi, hogy a legutóbb mentett kommentnek mi a dátuma.
Ha észrevétel van, hiba, sodis működéses jelenség tapasztalható, akkor legyetek szívesek itt jelezni nekem! nszksz!
A sodikomment gyűjtögetős / keresős cuccot egy free tier webszerveren futtatom, ahol eddig kb 2016 vagy 2017 vannak a kommentek betöltikézve.
A PythonAnywhere-t free tierben használom, ami lényegében olyan megkötésekkel jár, hogy scriptekkel és POST kérésekkel kell kiügyeskednem a kommentek frissítését, mert nem enged szerverről összegyűjteni a kommenteket innen, így egy kicsit lassabb ez a folyamat.
Ha észrevétel van, hiba, sodis működéses jelenség tapasztalható, akkor legyetek szívesek itt jelezni nekem! nszksz!
Dec 25, 2022 20:29:02
SodiLegoBusza
Dec 25, 2022 20:32:03
Kár hogy idén nem volt gyagyás karácsony :(
Dec 25, 2022 20:32:03
Lenin atomjégtörő
Dec 25, 2022 20:32:44
Mind a két szülője hulladék volt,így Endre is a génjeiben és külső jegyeiben is egy tökéletes szerencsétlenség lett. De Endre élhetett volna ettől még normálisan,csak ő még erre a szellemi és testi visszamaradottságára és gonoszságára még pluszba létrehozta magában az elbaszott “homokos űrdiplomata” azaz Sodi karakterét és innentől megszakadt a kapcsolata a realitással.
Egyébként a Gyagyás szélsőséges exhibicionizmusa ("imádom ha néznek!") nem onnan ered, hogy a két szülője leszarta gyerekkorában, és a minimális figyelmet sem kapta meg tőlük? Az apja az alkoholtól fetrengett, míg az anyja éppen csalta valaki más faszival. Közben Fifit leszarta mindenki.
Nem ezért lett ilyen szélsőséges magamutogató aberrált, aki az interneten, buzigőzben, nudistastrandon mutogatja magát, provokál a nácizmussal, a torz testével, az aberrált szexualitásával, mindezt azért, hogy reakciókat kapjon, az sem gond, ha gyűlölik mint a szart, de legalább foglalkozzanak vele? Mert gyerekkorában ezt sem kapta meg.
Ismerek pár olyan embert, akiket gyerekkorukban szintén lepasszoltak a nagyszülőkhöz, ott azért, mert a szülők túl sokat dolgoztak. Egyikből sem lett normális felnőtt. De szerintem gyagyás már bőven előtte el lett baszva.
Dec 25, 2022 20:32:44
Biztatási kár
(
x10)
Dec 25, 2022 20:34:04
x10)
Púpszász, Attila út 4. szám december 24.
Fapp, fapp nyílik a kisajtó
Ki az? - kérdi Golda
Fapp, fapp, Anyukám merre a lóbányai?
- Kisfiam, tudod merre van a macskaól!
Rá öt napra!
- Kisfiam elég volt a kőbambi?
Fapp, fapp igen, majd írok Bécsből.
Fapp, fapp nyílik a kisajtó
Ki az? - kérdi Golda
Fapp, fapp, Anyukám merre a lóbányai?
- Kisfiam, tudod merre van a macskaól!
Rá öt napra!
- Kisfiam elég volt a kőbambi?
Fapp, fapp igen, majd írok Bécsből.
BigDataTroll
Dec 25, 2022 20:36:03
Hiánypótló szépmunka!
Egyszerűen NSZKSZ a karácsonyi ajándékot a fórumlakóknak.
Ha kell ingyen virt szerver ennek a projectnek kérlek írj oda ahol már leveleztünk!
Dec 25, 2022 20:36:03
Trollul Madár
(
x15)
Dec 25, 2022 20:36:59
x15)
Kár hogy idén nem volt gyagyás karácsony :(
Puha Slag
(
x7)
Dec 25, 2022 20:38:37
x7)
Csak terel a Macbookkal, a balfasz azt próbálja nekünk eladni, hogy nincs Púpszászon. Ezek előre felvett videók még kb 1 héttel ezelőttről, amikor már flexelt a MacBookkal.
Különben hogy lett volna tegnap ajándék OS update?!
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 25, 2022 20:40:41
x11)
Lol te gyagyás idióta.
Feltöltsek én is egy videót, ahogy kicsomagolom a fatászpikám farkát masniba kötve az alsónadrágból?
Neked az a legnagyobb angyalszárny te rossz ratyi. :DD
(Bocsánat a tanszéknek, anyának beütött a csokilikőr.)
Feltöltsek én is egy videót, ahogy kicsomagolom a fatászpikám farkát masniba kötve az alsónadrágból?
Még tovább sem olvastam, de ez már tetszik! XXDDD Szerintem az emberednek is tetszik, na ilyen a karácsony (is) Endre!!! XXDDD
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Dec 25, 2022 20:40:48
x5)
ki kell kuldeni becsbe a rendorseget hozzajuk mert furcsa dolgok tortennek ott.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Pitonverő
(
x2)
Dec 25, 2022 20:41:44
x2)
Endre!
Ez az tudjuk, hogy itt lurkolsz!
Meséld csak el, hogy Golda és apád mi okból vált el pontosan és hogy élte meg az a kicsike Endre, hogy SoDI színre léphetett!
Ez az tudjuk, hogy itt lurkolsz!
Meséld csak el, hogy Golda és apád mi okból vált el pontosan és hogy élte meg az a kicsike Endre, hogy SoDI színre léphetett!
Nekem az a hipotézisem, hogy Ratyító apuka biszex volt (ezért hordta fel a lakásra a csöveseket) és Golda azért csalta meg, mert vagy kiderült a dolog, vagy csak megsejtette.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 25, 2022 20:42:07
x21)
Kőbányai van?
Tescos szaloncukorhoz odaférsz?
Halász úr fasza elég kemény?
Anyád rádzárta már a macskaólat?
Anyád kipakolt már a macskaólból?
Többen kérdezik, hahó.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Tescos szaloncukorhoz odaférsz?
Halász úr fasza elég kemény?
Anyád rádzárta már a macskaólat?
Anyád kipakolt már a macskaólból?
Többen kérdezik, hahó.
Hahó
(
x136)
Dec 25, 2022 20:42:14
x136)
Géjza fenyegetős premier megy jutyubon, ez egy kicsit érdekesebb a te videódnál Endre!
youtube.com/watch?v=r1VWwOx8Ud8
youtube.com/watch?v=r1VWwOx8Ud8
Ásó27
(
x68)
Dec 25, 2022 20:45:09
x68)
csak az egri sunkafejűző ismétlés volt
prolihergelés
Dec 25, 2022 20:46:03
Csak terel a Macbookkal, a balfasz azt próbálja nekünk eladni, hogy nincs Púpszászon. Ezek előre felvett videók még kb 1 héttel ezelőttről, amikor már flexelt a MacBookkal.
Pont ez jutott eszembe, hogy a vak is látja, hogy ez korábban felvett video, amit direkt most karácsonyra időzített, azt hiszi ezzel tud bárkit is hergelni: PROLIHERGELÉS (amikor 30millió hiteled van és mindenki más a családjával meghittem tölti az ünnepeket, neki ez a legnagyobb öröme - őt még a saját anyja is utálja és egyedül a befordított phaszú viseli most el, mert legalább nem az utcán fagyoskodik)
Magyarországon 500-1M között keres egy normális ember, ott kinn német-osztrákba az 1M, amit összekoldulsz a legalja minimálbéres is megkapja szinte: 1800€ az közel 800E Ft, amit egy takarító is megkap már, te meg senior programozóként titulálod magad és laza 3M Ft / hó kéne kapj akkor és épphogy megkapod a milliót (azokat is max 1-1hétre lebontva míg ki nem rúgnak, mert látják mekkora kókler vagy)
Dec 25, 2022 20:46:03
Eközben Bécsben:
Dec 25, 2022 20:46:09
FINISH HIM! Kurva anyád! Dögölj meg! Ezaz szábzeró!
Dec 25, 2022 20:46:09
rBali
(
x24)
Dec 25, 2022 20:47:08
x24)
Endre! Baszottul gáz ám, hogy 2022 végén, 41 évesen azzal próbálsz flexelni az interneten, hogy adtak neked egy céges macbookot amiből amúgy rogyásig vannak az ilyen cégek.
Számlát tudsz-e mutatni róla?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Számlát tudsz-e mutatni róla?
rBali
(
x24)
Dec 25, 2022 20:48:27
x24)
Persze, hogy terel.
Akkor szokott ilyeneket művelni mielőtt mozdulna.
Szóval Legyenek résen kollégák, Endre holnap fog visszamenni Bécsbe.
Trollul Madár
(
x15)
Dec 25, 2022 20:50:05
x15)
Ebben van logika Hahó!
Simán lehet, hogy látott is ilyesmit és onnan a homoszexuális vonzalma.
A férfiak együttléte a korai kialakuló szexualitását ebbe az irányba terelte.
Ráadásul ez magyarázat lehet a pedofil hajlamokra is.
Apa nem törődött vele ott amikor ő gyerek volt de más pasikkal igen.
A szeretet látta az apja homoszexuális aktusában es ennek hiánya rögződött benne mert azt gondolta az apja ezt adja
meg az idegen bácsinak.
Le is lett gyártva a pedofil homokos SoDI.
egynadrág
(
x2)
Dec 25, 2022 20:50:37
x2)
Lol te gyagyás idióta.
Golda
Dec 25, 2022 20:53:39
Minden a te hibád!
Dec 25, 2022 20:53:39
Buzidémon
Dec 25, 2022 20:55:55
DörpepúpLol te gyagyás idióta.
Endre a masnit is megszopkodná, biztos ami biztos, hiszen faszhoz ért :)
Dec 25, 2022 20:55:55
hhh
Dec 25, 2022 21:02:32
Dec 25, 2022 21:02:32
Hahó
(
x136)
Dec 25, 2022 21:03:02
x136)
Fikás szerinted egy segédmunkás frenkizik a főnök úrtól kapott lapáttal?
Pont ennyire vagy szánalmas.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Pont ennyire vagy szánalmas.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Dec 25, 2022 21:09:05
x8)
Gyagyás buzi,szerdán mentem haza,erre a fönököm hozzám vágott csak ugy 1k eurot,nem nem a pulykapénz volt mert azt már novemberben megkaptam:-D
Látom neked csak egy szopver updét jutott:-D
Látom neked csak egy szopver updét jutott:-D
D_Dezső
(
x29)
Dec 25, 2022 21:11:26
x29)
+1
Kurva jó volt így, hogy nem szennyeztétek a netet a húgyszagú férfi kurváddal Endre!
Két ennyire “minöségtelen” embert én legközelebb csak az Astoria aluljáróban akarok látni.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 25, 2022 21:11:36
x47)
Ebcontos céges cuccokról rakjál már fel videót, te balfasz.
kádár
Dec 25, 2022 21:12:21
Hülye trashek mindig ezt csinálják... szabadidőbe sosincs lájv - csak a leglehetetlenebb (dolgozó emberek számára nem normális időben hajnali 2-3) megy a lájv
Most is Karácsony, ok, első nap szűk családi kör / második nap távolabbi rokon - barátok, stb. gondolom kb. mindenkinél
vagy így 2.nap egyik nagyszülő / harmadik nap másik nagy szülő vagy 3.nap barátok (holnap) - de második nap estéjére a legtöbbnek már a fsza ki van a rokonokkal / rokonlátogatásokkal, stb. és ilyenkor lehetne a "legjobban keresni" - nézőszám, stb.
HOL A GYAGYÁS KARÁCSONY 3.0
HOL A KÖZÖS FAÁLLÍTÁS TIBIVEL?
HOL A KIBASZOTT ÁJFON A CICÁNAK?
Ugyhogy holnap izzitsátok a lájvot, különben nem állok jót magamért és magam megyek púpszászra betörni a kádárkockád ablakád sodigeci!
Most is Karácsony, ok, első nap szűk családi kör / második nap távolabbi rokon - barátok, stb. gondolom kb. mindenkinél
vagy így 2.nap egyik nagyszülő / harmadik nap másik nagy szülő vagy 3.nap barátok (holnap) - de második nap estéjére a legtöbbnek már a fsza ki van a rokonokkal / rokonlátogatásokkal, stb. és ilyenkor lehetne a "legjobban keresni" - nézőszám, stb.
HOL A GYAGYÁS KARÁCSONY 3.0
HOL A KÖZÖS FAÁLLÍTÁS TIBIVEL?
HOL A KIBASZOTT ÁJFON A CICÁNAK?
Ugyhogy holnap izzitsátok a lájvot, különben nem állok jót magamért és magam megyek púpszászra betörni a kádárkockád ablakád sodigeci!
Dec 25, 2022 21:12:21
linziasztal01
(
x77)
Dec 25, 2022 21:13:29
x77)
Endre!
Proli vagy! Nagyon.
Proli vagy! Nagyon.
-
Dec 25, 2022 21:20:11
Egyébként látod Sodrák? Ha ennyi lenne a netes tevékenységed mint most, le se lennél szarva!
Dec 25, 2022 21:20:11
Kötőjel
(
x12)
Dec 25, 2022 21:31:27
x12)
rákerestem a kedvenc sodizmusomra, a tüdőcskére, és 5 perce röhögök az eredményen. :))
szép munka!!
látod, a sodi, te nem bírtál lepjogjamozni kommentkeresőt, ezt is a kommenthaveroknak kellett összehozniuk.
Biztatási kár
(
x10)
Dec 25, 2022 21:33:32
x10)
Excel, bunker, bukás!
www.captiongenerator.com/v/2025552/sodi-linz
www.captiongenerator.com/v/2025552/sodi-linz
Sanyibacsi
(
x6)
Dec 25, 2022 21:35:32
x6)
Endre te már kohnspirálni és hergelni sem tudsz.
Tényleg semmi értelme a létezésednek, na takarodj vissza bécsbe, anyádat lehúztad már pénzekkel?
Akkor miért is maradnál tovább.
Tényleg semmi értelme a létezésednek, na takarodj vissza bécsbe, anyádat lehúztad már pénzekkel?
Akkor miért is maradnál tovább.
Dörpepúp
(
x7)
Dec 25, 2022 21:40:09
x7)
Piszony.
Vasaltheréspatkány
Dec 25, 2022 21:44:16
+1
Inkább a KÖKI-re küldeném őket. Szerintem az nagyobb állatkert. Kurva jó volt így, hogy nem szennyeztétek a netet a húgyszagú férfi kurváddal Endre!
Dec 25, 2022 21:44:16
Közöd
(
x2)
Dec 25, 2022 21:44:37
x2)
Nagyon nevetek! Senki, le sem szarja a MacBook-ot gyagyás ..
Sziszának az iPhone 14 pro Max hol van ?
Jah, hogy az is a boltban, mint a te saját MacBook-od.
Te kibaszott csóró senki!
Sziszának az iPhone 14 pro Max hol van ?
Jah, hogy az is a boltban, mint a te saját MacBook-od.
Te kibaszott csóró senki!
Megkárosítottak péjpálon
Dec 25, 2022 21:47:01
Na nee ne nee eszt mosty nee, nah mhajd khüldök neki egy emailt na szevasz
Dec 25, 2022 21:47:01
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 25, 2022 21:49:45
x13)
Egy lassan másfél éves, mások által vásárolt termékkel flexelsz, Endre, elképesztően szánalmas. Még VKá is saját pénzből vette, te balfasz.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Kriptozsidó
(
x6)
Dec 25, 2022 21:51:07
x6)
Gyagyás, nem félsz, hogy leakelted a sorozatszámát a Macbookodnak?
Jóéjt pedofil.
Jóéjt pedofil.
sittessanyi
(
x7)
Dec 25, 2022 21:54:43
x7)
pontosítanék:
a trollok nyugodt karácsonyt akartak, így nem engedték a két trashcelebet videózni.
Közöd
(
x2)
Dec 25, 2022 21:54:55
x2)
Endre, te mit vettél idén karácsonyra?! Várj tudom, azt amit a tanszék készített neked egész évben. Faszerdőt, mély levegő mellé .
Na picsaszáj, csá.
Na picsaszáj, csá.
Sodi első csótánya
(
x1)
Dec 25, 2022 21:58:44
x1)
legkomolyabb fbi módszerek játszanak! :D
Közöd
(
x2)
Dec 25, 2022 22:08:19
x2)
Igazi férfi voltál endre idén is. Még a beforditott faszu uradnak sem tudtál venni, sem értékeset. A kurva anyádnál töltötted az ünnepet, hogy a bojler tested még jobban Hízlald(bár mindenki tudja rajtad kívül,hogy az vizecske).
Közben pörgetted a fórumot a macskaolban, és szájt harapdálva kurva anyáztál minden poszt után.
Mert az összes trollod (mind az 5), tele asztalnál, jobbnál jobb ételeket fogyasztva. A párjuk, családjuk mellett töltötte az ünnepet.
Amíg a te csöves férjed, inkább Jutkát és Józsit választotta, mintsem téged.
Nem beszélve arról, se fa faragás, se stressz mentes nyugi.
Nincs faszpina,nincs pénz, nincs életed. Egy ruppotlan senki lettél. Hallgathatod anyád rikácsolását, ahol elmondja mennyire szánalmas balfasz vagy. És teljes mértékben, igaz is van !
Közben pörgetted a fórumot a macskaolban, és szájt harapdálva kurva anyáztál minden poszt után.
Mert az összes trollod (mind az 5), tele asztalnál, jobbnál jobb ételeket fogyasztva. A párjuk, családjuk mellett töltötte az ünnepet.
Amíg a te csöves férjed, inkább Jutkát és Józsit választotta, mintsem téged.
Nem beszélve arról, se fa faragás, se stressz mentes nyugi.
Nincs faszpina,nincs pénz, nincs életed. Egy ruppotlan senki lettél. Hallgathatod anyád rikácsolását, ahol elmondja mennyire szánalmas balfasz vagy. És teljes mértékben, igaz is van !
D_Dezső
(
x29)
Dec 25, 2022 22:12:34
x29)
Inkább a KÖKI-re küldeném őket. Szerintem az nagyobb állatkert.
Azért gondoltam az Astoriát mert ott általában ezek az öreg hajleszek vannak, azok talán nem mártanák meg a bököt az elsö bap a koboldban meg a 150 centis terminátorban :)
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 25, 2022 22:26:15
x19)
Endre ha már régi unboxing videókkal nosztalgiázol akkor tölts fel egy faszverő videót is.
Ezekből új úgyse lesz már.
halászlé
(
x24)
Dec 25, 2022 22:27:52
x24)
jáj púpom, élvezd ki a céges mekkbúkot, sztem már úgyse lesz nálad sokáig...tom, tom, már be van készítva január 15-re a következő áldozat....még szerencse, hogy a házi csöveseid majd elintézik a sorsodat...itthon se tudtak beilleszkedni a társadalomba, majd ott, a nagy nyugaton, nyelFtudás nélkül sikerülni fog; sőt, ki is gyógyulnak az alkoholizmusból...te majd ezt is kezeled :o))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 25, 2022 22:27:59
x8)
Endre ha már régi unboxing videókkal nosztalgiázol akkor tölts fel egy faszverő videót is.
Majd ha megjön a segély!
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 25, 2022 22:32:03
x19)
Majd ha megjön a segély!
Majd ha megjön a segély!
Amúgy a viagrát túl lehet adagolni? Mármint halálos dózisra. Mittomèn elpattan az ér a fejében, mert a faszba nem tud eljutni a 10 tabletta hatóanyaga.
Vicces lenne ha így döglene meg.
Az utolsó adag
Dec 25, 2022 22:33:52
Amúgy a viagrát túl lehet adagolni? Mármint halálos dózisra.
Dec 25, 2022 22:33:52
Karvaj Tőke
Dec 25, 2022 22:36:02
Nem javasolt tehát a Viagra:
•Szív vagy májbetegség esetén
•Sildenafil allergia esetén
•Örökletes szembetegség esetén
•Leukémia, vérszegénység, csontvelőrák esetén
•Nitrát tartalmú készítmények szedése esetén, ugyanis a Viagrával történő együttes szedése vészes vérnyomás-esést okozhat.
•Ha szenvedtél már szélütést, akkor Viagra (sildenafil) alkalmazása mindenképpen ellenjavallt
•Aktív gyomorfekély, vagy vérzés zavar esetén sem szabad szedni
Hehehe!
•Szív vagy májbetegség esetén
•Sildenafil allergia esetén
•Örökletes szembetegség esetén
•Leukémia, vérszegénység, csontvelőrák esetén
•Nitrát tartalmú készítmények szedése esetén, ugyanis a Viagrával történő együttes szedése vészes vérnyomás-esést okozhat.
•Ha szenvedtél már szélütést, akkor Viagra (sildenafil) alkalmazása mindenképpen ellenjavallt
•Aktív gyomorfekély, vagy vérzés zavar esetén sem szabad szedni
Dec 25, 2022 22:36:02
Random troll
Dec 25, 2022 22:36:17
Trollégák, elmegy az ember karácsonyozni egy napra, és arra jön vissza, hogy nincs még kivesézve sodi videója?
www.youtube.com/watch?v=xl2ZCLOmHEQ
A videó csak látszólag unalmas, valójában egy aranybánya. Először is, ez a melós laptop.
Másodszor ez a videó nem púpszászon készült, tehát korábbi.
Harmadszor ez konkrétan a munkahelye. Hallgassátok a háttérzajokat, ami egy irodai munkahelyre emlékeztet. Van egy billenytűzet mellette, vele szemben pedig egy monitor, márpedig az ő asztala a falnál van a lilafalú luxuslakásban, ez is irodára utal.
www.youtube.com/watch?v=xl2ZCLOmHEQ
A videó csak látszólag unalmas, valójában egy aranybánya. Először is, ez a melós laptop.
Harmadszor ez konkrétan a munkahelye. Hallgassátok a háttérzajokat, ami egy irodai munkahelyre emlékeztet. Van egy billenytűzet mellette, vele szemben pedig egy monitor, márpedig az ő asztala a falnál van a lilafalú luxuslakásban, ez is irodára utal.
Dec 25, 2022 22:36:17
bolgár jeti
(
x30)
Dec 25, 2022 22:36:46
x30)
:D :D :D :D
Amúgy nem nagyon. Akkor nem írná fel bemondásra egy doki a hikomat pedofilnak.
MÁJER
Dec 25, 2022 22:42:25
[quote=CONFIRMEDtroll]A MAYER LAURA izéke Májer Lauránál lesz a Gagyás Karácsony idei kiadása, jobb ha tőlem tudjátok - várhatóan hétfőn kezdődik a buli. Ez már confirmed!
Látom a madárbaszó is tiszteletét teszi, gyagyás jól érezné ott magát.
Látom a madárbaszó is tiszteletét teszi, gyagyás jól érezné ott magát.
Dec 25, 2022 22:42:25
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 25, 2022 22:50:19
x21)
RGL mennyi időt volt bent az IMEI-ben kb.?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
max5enutálnak
(
x47)
Dec 25, 2022 23:01:31
x47)
Trollégák, elmegy az ember karácsonyozni egy napra, és arra jön vissza, hogy nincs még kivesézve sodi videója?
Ez most irónia?
Nemvoltdurex
(
x13)
Dec 25, 2022 23:04:07
x13)
1 hete nincs netszemét, úgy látszik a médiabirodalom utolsó bástyája veszett most oda…
Ez ám aztán a shiker.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Ez ám aztán a shiker.
Mitokondrium
(
x7)
Dec 25, 2022 23:14:11
x7)
Endre, nem szep dolog a redditen szervezkedni a trollok ellen!
www.reddit.com/r/hungary/comments/zv5pmr/zaklat%C3%A1s
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
technikai_proba
(
x1)
Dec 25, 2022 23:14:53
x1)
[quote=CONFIRMEDtroll]A MAYER LAURA izéke Májer Lauránál lesz a Gagyás Karácsony idei kiadása, jobb ha tőlem tudjátok - várhatóan hétfőn kezdődik a buli. Ez már confirmed!
ha ez igaz, akkor tényleg trashlégy, jogosan lett kitiltva a trash csoportból. itt nem próbált kavargatni? nemrég volt valaki, aki beszólogatott, mínuszolgatott, de stílus nem illett sem tajgira, sem cvi-re, de még a tiszafaszomira sem
Kötőjel
(
x12)
Dec 25, 2022 23:18:18
x12)
ezt már mind kielemeztük, hahó! amúgy meg trashvodos linket illik használni, azért van. nem etetjük a masztirémet.
Mitokondrium
(
x7)
Dec 25, 2022 23:21:24
x7)
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Dec 25, 2022 23:26:14
x5)
ember most jövök az apple store-bol.
Bejlin
(
x8)
Dec 25, 2022 23:36:38
x8)
Trash csoportból senki nem spottolta az elmúlt napokban a tranyót vagy Jutkát? Mert ha Pesten lennének akkor elég nagy valószínűséggel már látta volna őket valaki. Ha Pesten nincsenek akkor viszont 100 szházalék hogy Bécsben bujkálnak.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
nope
Dec 25, 2022 23:39:53
Trash csoportból senki nem spottolta az elmúlt napokban a tranyót vagy Jutkát? Mert ha Pesten lennének akkor elég nagy valószínűséggel már látta volna őket valaki. Ha Pesten nincsenek akkor viszont 100 szházalék hogy Bécsben bujkálnak.
Szerintem simá jutka bécs, hagyott költőpénzt, sodi haza, holnap meg visszakúszik és előadja hogy milyen jót karácsonyoztak lájvon kívül
Dec 25, 2022 23:39:53
Judga
Dec 25, 2022 23:44:23
Három napja nem ettem, te, rossz köcsög!
Dec 25, 2022 23:44:23
gyagyás irigye
Dec 25, 2022 23:45:20
endre, az a baj, hogy golda nem beszélt géjzával
ezt nem irigylem tőled
kissendrefarkas életét irigyellem
ezt nem irigylem tőled
Dec 25, 2022 23:45:20
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Dec 25, 2022 23:55:54
x2)
Látom a gyagyás már csak a céges mac-el tud flexelni, másra nem futja, ez így nagyon helyes.
Merci, Varangyos és a korcson kívül áldott, békés ünnepeket kívánok és külön köszönet sokadszorra a levéltáros/hotyfolt trollégának, nélküle az elmúlt időszakban követhetetlen lett volna a show.
Merci, Varangyos és a korcson kívül áldott, békés ünnepeket kívánok és külön köszönet sokadszorra a levéltáros/hotyfolt trollégának, nélküle az elmúlt időszakban követhetetlen lett volna a show.
Random troll
Dec 26, 2022 00:08:15
Ez most irónia?
Nem és le is írtam, hogy miért. A videó munkahelyén készült, ami szerintem említésre méltó.
Dec 26, 2022 00:08:15
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Dec 26, 2022 00:12:00
x5)
És mi van,ha ez egy másik és a Józsitól kapta karácsonyra…
Trollul Madár
(
x15)
Dec 26, 2022 00:13:06
x15)
endre, az a baj, hogy golda nem beszélt géjzával
ezt nem irigylem tőled
ezt nem irigylem tőled
:)
max5enutálnak
(
x47)
Dec 26, 2022 00:18:01
x47)
Javaslom máskor olvasd el a fórumot, mielőtt a figyelmetlenségünkre felhívod a figyelmet, mert max5-en kitárgyalták már az említett részleteket.
bolgár jeti
(
x30)
Dec 26, 2022 00:20:12
x30)
SyntaxError
(
x24)
Dec 26, 2022 00:25:16
x24)
Sodinak idő kell, míg találja az update gombot. Szegény gémej PC-nek se találta a bekapcsoló gombját.
Azt hiszem ez éjthető.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 26, 2022 00:31:15
x21)
Golda csiklója
(
x8)
Dec 26, 2022 00:33:59
x8)
reddit.com/r/hungary/comments/zv5pmr/zaklat%C3%A1s
reddit.com/r/hungary/comments/zv5pmr/zaklat%C3%A1s
kurva jók a kommentek :D
Trollul Madár
(
x15)
Dec 26, 2022 00:36:30
x15)
Endre!
Anyádnak mekkora ajándék volt a két hónapja elsodikázott apple frissítés?
Az öreg Golda nem inkább unokára vágyott volna, amit kevésbe takonygerincű köcsög tálal neki született pinással?
Anyádnak mekkora ajándék volt a két hónapja elsodikázott apple frissítés?
Az öreg Golda nem inkább unokára vágyott volna, amit kevésbe takonygerincű köcsög tálal neki született pinással?
Telebetyár_Időtelefon
Dec 26, 2022 00:37:10
Endre, karácsony második napja van, köszönt és minden jót kíván:
- két maszkulin gumicsecs, és
- egy shajáth megoldásh a Blahán.
8 órázó szürkeegér
- két maszkulin gumicsecs, és
- egy shajáth megoldásh a Blahán.
Dec 26, 2022 00:37:10
Trollul Madár
(
x15)
Dec 26, 2022 00:39:51
x15)
Endre!
Az is te hibád, hogy BUZI vagy és ezért Golda haragszik rád.
Jól teszi! Egy marék ondó nem gyermek.
Ebből következendően kihaltok.
Az is te hibád, hogy BUZI vagy és ezért Golda haragszik rád.
Jól teszi! Egy marék ondó nem gyermek.
Ebből következendően kihaltok.
Trollul Madár
(
x15)
Dec 26, 2022 00:45:47
x15)
Endre!
Apádnak mekkora ajándék volt, hogy idén is leszartad?
Mi lesz a legközelebbi? Leszarod majd a sírját?
Apádnak mekkora ajándék volt, hogy idén is leszartad?
Mi lesz a legközelebbi? Leszarod majd a sírját?
bolgár jeti
(
x30)
Dec 26, 2022 00:51:19
x30)
Trollul Madár
(
x15)
Dec 26, 2022 00:54:56
x15)
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Dec 26, 2022 00:56:50
x5)
Púpom, képzelem milyen jó lehetett a szentestéd ott púpszászon a putriban,ahogy ültél anyáddal kettesben a a vacsoránál és közben azt magyaráztad,hogy te tulajdonképpen nem vagy buzi csak azért,mert egy átoperált alkesz,igénytelen faszival élsz.
HerbertLizzard
Dec 26, 2022 01:31:24
Egy meleg srác pereket provokál maga ellen, Ujszászon, apple termékekkel.
Dec 26, 2022 01:31:24
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 26, 2022 01:35:01
x21)
Púpom, képzelem milyen jó lehetett a szentestéd ott púpszászon a putriban,ahogy ültél anyáddal kettesben a a vacsoránál és közben azt magyaráztad,hogy te tulajdonképpen nem vagy buzi csak azért,mert egy átoperált alkesz,igénytelen faszival élsz.
Kihagytad Halász urat, aki lassan bólogatva konfirmálta Endrét, hogy látszólag megértő vele, majd bontott egy kőbányait és szemét Golda lógó melleire helyezte.
bolgár jeti
(
x30)
Dec 26, 2022 01:49:51
x30)
Trollul Madár
(
x15)
Dec 26, 2022 01:52:09
x15)
I kezeltem!
ascites
(
x57)
Dec 26, 2022 01:52:35
x57)
Ez a nagy melócsás flexelés 3 dolgot jelenthet szerintem:
1. Ekkora retaldált és ennyi napos kussolás után nem bírja magában tartani az infókat, vagis szimplán a kényszere miatt szórja ki az infókat.
2. A Green To Hometól kapott géppel trollkodik, hogy simán elterelje a figyelmet valami nagyobb dologról.
3. Kibaszták pénteken. Akkor szokta bosszúból doxolni a céget (hintekkel, mert a sima cégnév leírásakor a trollok gyanút fognának), ha rá akarja uszítani a személyes trollhadseregét, ahogy az Adliancenál tette.
Mindhárom esetben kellemesen telhet a karácsony Púpszász, Gémeskútország környékén.
1. Ekkora retaldált és ennyi napos kussolás után nem bírja magában tartani az infókat, vagis szimplán a kényszere miatt szórja ki az infókat.
2. A Green To Hometól kapott géppel trollkodik, hogy simán elterelje a figyelmet valami nagyobb dologról.
3. Kibaszták pénteken. Akkor szokta bosszúból doxolni a céget (hintekkel, mert a sima cégnév leírásakor a trollok gyanút fognának), ha rá akarja uszítani a személyes trollhadseregét, ahogy az Adliancenál tette.
Mindhárom esetben kellemesen telhet a karácsony Púpszász, Gémeskútország környékén.
vladrl
(
x8)
Dec 26, 2022 01:53:16
x8)
ha egy sikeres ember lennél, akkor most kiposztolnád vagy 5x a facebook oldaladra meg a youtube csatornádra
mint sodi pl
bolgár jeti
(
x30)
Dec 26, 2022 01:54:28
x30)
mint sodi pl
mint sodi pl
Ja. Meg mellette meg kernelt upgrade-eltem 5000 gépen, hogy egy ügyfelem se vett észre :) Inkább azt.
Trollul Madár
(
x15)
Dec 26, 2022 02:04:36
x15)
mint sodi pl
mint sodi pl
Endre!
Vladrl üzeni:
NE FIKÁZZ!
tyodika
Dec 26, 2022 02:06:20
A kejnel az egy zsidó szó.
Dec 26, 2022 02:06:20
ascites
(
x57)
Dec 26, 2022 02:17:06
x57)
nekem is elindult a zenéje a fejemben ahogy a trolléga bedobta a Kést, a Kocsikulcsot és az Autórádiót, nagyon imádtam.
Warehouse 13 kicsit ugyanaz, kicsit Elveszett Ereklyék fosztogatói, csak Tia Carrere csöcsei nélkül, az is megvan?
Warehouse 13 kicsit ugyanaz, kicsit Elveszett Ereklyék fosztogatói, csak Tia Carrere csöcsei nélkül, az is megvan?
Nem még, de pár napon belül elkezdem. NSZKSZ az ajánlót!
technikai_proba
(
x1)
Dec 26, 2022 03:32:49
x1)
van valami régi poén, hogy az apple mac felhasználók buzik. szóval mri ide vagy oda, CONFIRMED
meg nem is olyan rég volt a hírekben, hogy az apple kémkedni fog gyerekpornó után az ios és mac készülékeken. hajjaj endre, nemsokára nagyobb gondban leszel, mint hinnéd
meg nem is olyan rég volt a hírekben, hogy az apple kémkedni fog gyerekpornó után az ios és mac készülékeken. hajjaj endre, nemsokára nagyobb gondban leszel, mint hinnéd
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Dec 26, 2022 04:19:51
x5)
-anya vegyed ahogy updatelem a mac-et.
-te is benne legyél?
-majd a végén.
-te is benne legyél?
-majd a végén.
Offline Troll
(
x1)
Dec 26, 2022 07:39:58
x1)
Dec 26, 2022 07:39:58
NAHÁT ENDRE
Indulhatunk he?
Indulhatunk he?