szülések után nekem is volt ilyen gondom, dehát mercike mit szült? max egy kulát...de inkább fosik...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Historia iteratur.
Mindig nevetek, hogy az Univerzum milyen szépen összerakta ezt a sztorit, átkötésekkel, generációkon átívelő shikertörténetekkel.
A kiss családban minden végzet asszonya Tibor volt.
Endre fordítva van bekötve!
Másnak a nagy súlyoktól, a túlzott megterheléstől lesz ilyen...
Gyagyásnál ez is fordítva volt.
Annyira ernyedt és selejtes az izomzata, hogy egy tüsszentés is elég a bajhoz!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Konnyen lehet, hogy az oreg Kiss a fianal egeszsegesebb szexualitassal rendelkezett es buzi volt. Tibor neki is a szeretoje volt, csak akkoriban nem mert kilepni a szekrenybol, igy heteroszexualisnak tetette magat.
A fia mar autoszexualis, igy homokosnak hazudja magat, hogy vallalhatobbnak tunjon.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
hordta a fát térdig érő hóban az erdőből..
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Látszik is a fizikumbeli különbség, Tibit kb. agyonverni sem lehet, Endrét meg bármilyen kistestű háziállat kivégezné.
irónia volt :o)))
Jengeteg ilyen képem van, és a legjobbak még hatravannak a különböző országok bűnügyi nyilvantartóiból
Egy öreg sebész processzor mondta azt egyszer, hogy sok esetben a nagyon intenzív hasüregi nyomás is okozhat sérvet.Tehát ha a delikvensnek van egy nagy pók hasa, esetleg wczésnél nagyon erőlködik, hasból présel izomból, illetve amit te is írtál ha nehéz dolgokat derékból emel.
Azt szokták mondani, hogy mindig térdből emelj.Tehát amikor valami nehezet kell megemelned,akkor a térdedre hagyatkozz főként és azzal told ki magad.
A korcs védekezése a jövőből (bár kétlem, hogy képes lesz még összetett mondatot megfogalmazni, de loopban leírva hosszú és unalmas lenne):
"Az egyetemi pszichológia kurzusokon azt tanították nekem, hogy az emberek másolják a családi mintáikat, a szüleik döntéseit. Nem tehetek arról, hogy apám alkoholista volt, Tibi nevű csövese volt és egyéb drogos hajléktalanokkal élt. Mivel a válság miatt nem tudtam folytatni a tanulmányaimat, odáig már nem jutottam el, ahol elmondhatták volna, hogy nem kötelező másolni a szüleimet, máshogy is lehet élni. Én semmiben nem vagyok hibás, mindig és mindenben az aktuális pillanatban hozható lehető legjobb döntést hoztam és követtem az utat, azt amit apámnál is láttam."
Ajajj, ha ma nem eszik lencsét nem lesz sok pénze jövőre, hahó!
confirmed. a sérv bizony sok zsigeri háj + gyenge hasfal + rossz mozdulat vagy nehéz súly emelésekor tör ki. megfelelő életmóddal, a hasizomzat erősítésével, a zsigeri háj csökkentésével elkerülhető a baj.
endrének ugyan pálcika végtagjai vannak, de akkora bele van a testéhez mérten, hogy még a laikus szemlélő is láthatja: csak úgy feszül a hasfala a zsigeri hájtól.
ilyenkor elég egy rossz mozdulat / székrekedés / akár kisebb súly hasból való emelése a bajhoz.
remélhetőleg lesz majd sérvecske mkII. lehetne pl. akkor, amikor a sodi utcára basszák. :))
vérdíj target nr. 1
Sajnos endre már nem tud erre hivatkozni :( Itt kérem feketén fehéren le van írva, hogy csak a nyelvvizsga hiányzott, 10 félév el van végezve, minden tantárgy teljesítve!

Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Én amiatt kezdtem követni a gyagyás történetét mert nem hittem el, hogy ez valóság. Aztán szépen lassan ahogy a snecológia tengerében egyre mélyebbre merültem rájöttem, hogy nincs az a forgatókönyv író aki ilyen történetet ki tudna találni, még akkor sem ha annyi drogot fogyaszt mint a tranyó egy átlagos szerda délután (aka: kibaszott sokat és sokfélét). Itt olyan fordulatok vannak a Trónok Harca az kutya fasza ehhez képest. Azért remélem, hogy a sorozat vége elég drámai lesz ahhoz, hogy új évad a főszereplők hiánya miatt már nem jöhet szóba.
Sodi megbasznak szárazon.
ez a sárkány éva férfi??????????????????
Miért pont a balt ? Netán gyurcsányista a tibi ?
KURVArangy
Milyen zsigeri háj? Az Ascites, magyarul hasvízkór!
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Ez a komment után 1 hónappal rúgták ki, mert 3 hétig bizonyította ezt a sok felszedett szakèrtelmèt... :)
nem tudom :o))
végül is mindegy, nem kívántam meg szexuálisan.......
Éva szórakoztató, ne cexuálian tekintsünk rá :o)))
Hát azért hetyetye
gondoltam, hogy neked tetszik :o)))
- Fele szetápot Márk letárolta költöztetés közben.
- Számos hardware-t megvandalizált live-ban és azonkívül. (144hz monitor, buzifényes illentyűzet, egér)
- Az ingyenraktáros Frank úr kidobálta az utcára.
- Fennhagyta a villamoson és nem ment utána (drón stb.)
|__o__|
nem is tekintek, sun dik))))))))))))))))
Nem csak minden tantárgy, hahó! Diplomamunka meg a záróvizsga is megvolt ezek szerint :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Úgy értem fejlesztve nem lett (de amúgy az sem feltétlen igaz, goprot vett, meg a mobil is régi, kettővel ezelőtti a listában)
Tényleg fura hogy egyik retard se lőtte még fel a lájfszot
Endi Varangyosomék még ott vannak?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Pontosan ez. Régebben még pörgött a púpfal, mint majom faszán a stanicli, napi szinten készültek a magyarázós flokkok (később magyarázós lájvok), minden héten kifosott magából egy berlini flokkot is. Néha elkésett vele, akkor gyorsan kitett egy flokkvágó flokkot, vagy egy 66 másodperces magyarázkodást, hogy mikor jön a következő. Érdeklődött a világ dolgai iránt, mégha ez leginkább a széljobbos témákat is jelentette, és reflektált rájuk, sokszor óra hosszú videókban. Nem mondom, hogy nem vágtam eret a nyökögése és a körülményeskedő (fonatkoszás) szóhasználata miatt, de legalább néha volt hunyorítva majdnem értékelhető kontent. Rendszeresen beszámolt az anyagi helyzetéről, a terveiről, utazásokról, kütyüvásárlásokról, reagált a fórumra. Ez után volt egy kvázi sikeresnek tekinthető Twitch karrierje, ahol elérte a partneri szintet, majd 7-800 néző előtt szerelgetett, szerencsétlenkedett. Abban az idősávban a magyar szcénában ez elég jó helyezésre volt elég.
Mindez azonban végérvényesen véget ért azon a napon, amikor Tibor és Lyudga először léptek be a recskabunker ajtaján.
Később azt írta, hogy az ELTE-ről hiányzik a szakdolgozata :( De a lényeg a tudás! A papír nem számít!
Na kérődző gázai piramisok, csá!
Hiányzik is.
Ahogyan az összes felsőoktatási intézményből ezen a bolygón.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Csak a tranyóban lehet bízni, mert sodika elvből nem fog lájvolni szilveszterkor. Azt ugyanis tudja ő is, hogy ilyenkor van ideje és energiája az ő trash tartalmát nézni az embereknek, ezért tudatosan és ösztönösen is az ellenkezőjet fogja csinálni, mint amit elvárnak tőle: Nem fog lájvolni.
Ha nagyon magányos, talán ír pár kommentet, de azt is csak akkor, ha különben megbolondulna.
Legközelebb nyomkodd le a végterméket a lefolyón a lábujjaiddal, ha beleszarnál.
Én úgy hallottam ez jó megoldás.
Próbáltad a sarkaddal lenyomni?
Gumipapuccsal belecsapkodni?!
Vagy kérdezzük meg endrét, a cica is a zuhanyzóba fosik.
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Waffle stomping. Így van.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
van neki mindkettő, zsigeri háj + felgyülemlett folyadék a májelégtelenség miatt. ezen nem fogunk összeveszni. :))
vérdíj target nr. 1
Tibi nyeri majd szerintem.
Hmm... Talán tévedtem.
Elvinném profilképnek NSZKSZ!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Erről buci maci jut eszembe.
Hetyetye ne ezt ne.
Szerző:
max5enutálnak
(
x47)
Dec 31, 2022 13:59:32
Válasz
(33)
x47)
Válasz
(33)
Ezt, ha filmben látnám, legyintenék. Fikció, humor.
halászlé
(
x24)
Dec 31, 2022 14:00:43
x24)
Lehet hozzá köze, bár én sem vagyok egészségügyi szakember hét évvel a nyugdíjkorhatár előtt.
Én inkább a záróizomzat gyengeségét vélem hibának. Úgy mint nőknek szülés után (tapasztalat, igen nagy súlyú babáim születtek), elgyengül az izomzat amit intim tornával meg gátizom tornával lehet orvosolni. A vizelési inger is azért lehet, mert gyengék az izmok a sok phaszástól ami seggbe ugye nem történt soha. :’) Másrészt meg a betyáros mennyiségű sör amit megiszik az pisiltet elég sokat.
Én inkább a záróizomzat gyengeségét vélem hibának. Úgy mint nőknek szülés után (tapasztalat, igen nagy súlyú babáim születtek), elgyengül az izomzat amit intim tornával meg gátizom tornával lehet orvosolni. A vizelési inger is azért lehet, mert gyengék az izmok a sok phaszástól ami seggbe ugye nem történt soha. :’) Másrészt meg a betyáros mennyiségű sör amit megiszik az pisiltet elég sokat.
szülések után nekem is volt ilyen gondom, dehát mercike mit szült? max egy kulát...de inkább fosik...
Púpegyengetőkisiparos
Dec 31, 2022 14:01:52
De mitől lett egyáltalán sérve? Annyit emelgette a kamerát 2006-ban meg utána? Mert hogy életébe mást nem emelt meg a kamerán meg a sörön kívül.
Dec 31, 2022 14:01:52
Sanyibacsi
(
x6)
Dec 31, 2022 14:02:50
x6)
Historia iteratur.
Mindig nevetek, hogy az Univerzum milyen szépen összerakta ezt a sztorit, átkötésekkel, generációkon átívelő shikertörténetekkel.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Dec 31, 2022 14:02:51
x2)
A kiss családban minden végzet asszonya Tibor volt.
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 31, 2022 14:04:28
x39)
De mitől lett egyáltalán sérve? Annyit emelgette a kamerát 2006-ban meg utána? Mert hogy életébe mást nem emelt meg a kamerán meg a sörön kívül.
xray
(
x21)
Dec 31, 2022 14:08:21
x21)
így lett hapci-hasa? xd Másnak a nagy súlyoktól, a túlzott megterheléstől lesz ilyen...
Mitokondrium
(
x7)
Dec 31, 2022 14:11:43
x7)
Konnyen lehet, hogy az oreg Kiss a fianal egeszsegesebb szexualitassal rendelkezett es buzi volt. Tibor neki is a szeretoje volt, csak akkoriban nem mert kilepni a szekrenybol, igy heteroszexualisnak tetette magat.
A fia mar autoszexualis, igy homokosnak hazudja magat, hogy vallalhatobbnak tunjon.
halászlé
(
x24)
Dec 31, 2022 14:12:42
x24)
xray
(
x21)
Dec 31, 2022 14:15:44
x21)
Dec 31, 2022 14:15:44
azt a faszpinás csinálta. gyagyásnak az anyja vitte a táskáját is az iskolába. Dec 31, 2022 14:15:44
Sodi Coleman
Dec 31, 2022 14:18:09
azt a faszpinás csinálta. gyagyásnak az anyja vitte a táskáját is az iskolába.
Látszik is a fizikumbeli különbség, Tibit kb. agyonverni sem lehet, Endrét meg bármilyen kistestű háziállat kivégezné.
Dec 31, 2022 14:18:09
xray
(
x21)
Dec 31, 2022 14:18:15
x21)
Dec 31, 2022 14:18:15
két dolog miatt: 1; elhagyta volna, 2; nem bírta elvinni az iskoláig. Dec 31, 2022 14:18:15
halászlé
(
x24)
Dec 31, 2022 14:19:49
x24)
xray
(
x21)
Dec 31, 2022 14:22:29
x21)
Dec 31, 2022 14:22:29
akkor utólag: :) Dec 31, 2022 14:22:29
SyntaxError
(
x24)
Dec 31, 2022 14:39:48
x24)
Endre! Az új évben is: Minden a te hibád! Minden!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Hipszter hitler
Dec 31, 2022 14:40:01
Erre a képre volt az hogy a fényképész direkt nem előnyös képet csinált róla XD
gyagyás geci rólad van előnyös kép? :D
gyagyás geci rólad van előnyös kép? :D
Jengeteg ilyen képem van, és a legjobbak még hatravannak a különböző országok bűnügyi nyilvantartóiból
Dec 31, 2022 14:40:01
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Dec 31, 2022 14:44:36
x7)
Hogy megy a mai munka endi?
Biztos ott rikácsol még mindig az ementáliarcú, büdös öregasszony.
le vagy tiltva, kurva anyád
Biztos ott rikácsol még mindig az ementáliarcú, büdös öregasszony.
Százéves Pumukli
Dec 31, 2022 14:46:12
Egy öreg sebész processzor mondta azt egyszer, hogy sok esetben a nagyon intenzív hasüregi nyomás is okozhat sérvet.Tehát ha a delikvensnek van egy nagy pók hasa, esetleg wczésnél nagyon erőlködik, hasból présel izomból, illetve amit te is írtál ha nehéz dolgokat derékból emel.
Azt szokták mondani, hogy mindig térdből emelj.Tehát amikor valami nehezet kell megemelned,akkor a térdedre hagyatkozz főként és azzal told ki magad.
Dec 31, 2022 14:46:12
max5enutálnak
(
x47)
Dec 31, 2022 14:46:50
x47)
Régen azért olvastál volna annyit a transzneműekről, hogy kiröhögd őket és megvond a fogalom létjogosultságát is.
Most azért olvastál ennyit, hogy magadnak bizonygasd, hogy nem vagy buzi. Hogy változnak az idők...
Ráadásul szerinted a homoszexualitás nem is létezik. Bár ez a jelenség vélhetően az embernél is régebbi, hisz az állatvilágban ugyanúgy jelen van, mint nálunk, te mégis ezt vonod kétségbe. Azt persze teljesen természetesnek tartod, hogy egy elmebeteg őrült kivágja a bal heréjét, mert nőnek képzeli magát Tibor létére. Hát ez aztán kurva életszerű.
Most azért olvastál ennyit, hogy magadnak bizonygasd, hogy nem vagy buzi. Hogy változnak az idők...
Ráadásul szerinted a homoszexualitás nem is létezik. Bár ez a jelenség vélhetően az embernél is régebbi, hisz az állatvilágban ugyanúgy jelen van, mint nálunk, te mégis ezt vonod kétségbe. Azt persze teljesen természetesnek tartod, hogy egy elmebeteg őrült kivágja a bal heréjét, mert nőnek képzeli magát Tibor létére. Hát ez aztán kurva életszerű.
Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 31, 2022 14:47:37
x13)
Szia endre, eppen a barataimhoz tartok akikkel nagyon jol fogjuk erezni magunkat es boldogan koszontjuk az uj evet! Neked meg csak hasonlo sem lesz, depressziosan fogsz izzadni otthol es rajossz mennyire maganyos es szar eleted van.
Minden trolleganak boldog uj evet, jovore megjobb evunk lesz mint iden!
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Minden trolleganak boldog uj evet, jovore megjobb evunk lesz mint iden!
ascites
(
x57)
Dec 31, 2022 14:52:45
x57)
A korcs védekezése a jövőből (bár kétlem, hogy képes lesz még összetett mondatot megfogalmazni, de loopban leírva hosszú és unalmas lenne):
"Az egyetemi pszichológia kurzusokon azt tanították nekem, hogy az emberek másolják a családi mintáikat, a szüleik döntéseit. Nem tehetek arról, hogy apám alkoholista volt, Tibi nevű csövese volt és egyéb drogos hajléktalanokkal élt. Mivel a válság miatt nem tudtam folytatni a tanulmányaimat, odáig már nem jutottam el, ahol elmondhatták volna, hogy nem kötelező másolni a szüleimet, máshogy is lehet élni. Én semmiben nem vagyok hibás, mindig és mindenben az aktuális pillanatban hozható lehető legjobb döntést hoztam és követtem az utat, azt amit apámnál is láttam."
sörtötbontok
(
x8)
Dec 31, 2022 15:00:07
x8)
Endre!
Tibor ma is pörküttet készít, ugye? Csak mert a lencsefőzeléktől fosik.
-
Dec 31, 2022 15:01:48
Endre!
Ajajj, ha ma nem eszik lencsét nem lesz sok pénze jövőre, hahó!
Dec 31, 2022 15:01:48
broni
(
x45)
Dec 31, 2022 15:02:02
x45)
barbi, külggyé szart léccci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kötőjel
(
x12)
Dec 31, 2022 15:05:14
x12)
confirmed. a sérv bizony sok zsigeri háj + gyenge hasfal + rossz mozdulat vagy nehéz súly emelésekor tör ki. megfelelő életmóddal, a hasizomzat erősítésével, a zsigeri háj csökkentésével elkerülhető a baj.
endrének ugyan pálcika végtagjai vannak, de akkora bele van a testéhez mérten, hogy még a laikus szemlélő is láthatja: csak úgy feszül a hasfala a zsigeri hájtól.
ilyenkor elég egy rossz mozdulat / székrekedés / akár kisebb súly hasból való emelése a bajhoz.
remélhetőleg lesz majd sérvecske mkII. lehetne pl. akkor, amikor a sodi utcára basszák. :))
max5enutálnak
(
x47)
Dec 31, 2022 15:14:07
x47)
Mivel a válság miatt nem tudtam folytatni a tanulmányaimat, odáig már nem jutottam el, ahol elmondhatták volna, hogy nem kötelező másolni a szüleimet, máshogy is lehet élni
Sajnos endre már nem tud erre hivatkozni :( Itt kérem feketén fehéren le van írva, hogy csak a nyelvvizsga hiányzott, 10 félév el van végezve, minden tantárgy teljesítve!

luxuskondi
Dec 31, 2022 15:15:12
Én amiatt kezdtem követni a gyagyás történetét mert nem hittem el, hogy ez valóság. Aztán szépen lassan ahogy a snecológia tengerében egyre mélyebbre merültem rájöttem, hogy nincs az a forgatókönyv író aki ilyen történetet ki tudna találni, még akkor sem ha annyi drogot fogyaszt mint a tranyó egy átlagos szerda délután (aka: kibaszott sokat és sokfélét). Itt olyan fordulatok vannak a Trónok Harca az kutya fasza ehhez képest. Azért remélem, hogy a sorozat vége elég drámai lesz ahhoz, hogy új évad a főszereplők hiánya miatt már nem jöhet szóba.
Dec 31, 2022 15:15:12
broni
(
x45)
Dec 31, 2022 15:15:51
x45)
nagy BUÉK a T. Tanszéknek!
szerettem volna egy Sárkány Éva dallal kedveskedni, de sajnos nem tudom kifizetni a művésznő tarfiáját; kevés ez a géméskútos fizetés....szal képzeljétek ide a Olapalombalkát:
szerettem volna egy Sárkány Éva dallal kedveskedni, de sajnos nem tudom kifizetni a művésznő tarfiáját; kevés ez a géméskútos fizetés....szal képzeljétek ide a Olapalombalkát:
trolléga
(
x30)
Dec 31, 2022 15:17:53
x30)
ez még tegnapról:
néha eltévelyedek, de ilyenkor amúgy tényleg elhiszem hogy a Snecológiai Intézet minden egyes sejtése igaz, azaz hogy a valóság mindig durvább, illetve hogy recskás mindig hazudik.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Asodi soha sem hazudik, csak 3 napig voltak ott Lyudkáék. Most is ott makog a seggrészeg varangy a háttérben.
néha eltévelyedek, de ilyenkor amúgy tényleg elhiszem hogy a Snecológiai Intézet minden egyes sejtése igaz, azaz hogy a valóság mindig durvább, illetve hogy recskás mindig hazudik.
D_Dezső
(
x29)
Dec 31, 2022 15:29:01
x29)
Boldog Új évet!
Tököljetek mek!
Zsidók vagytok.
Tököljetek mek!
Zsidók vagytok.
mikedp
(
x9)
Dec 31, 2022 15:32:31
x9)
Régen azért olvastál volna annyit a transzneműekről, hogy kiröhögd őket és megvond a fogalom létjogosultságát is.
xray
(
x21)
Dec 31, 2022 15:42:06
x21)
Dec 31, 2022 15:42:06
ideológiamentesen hülye. Dec 31, 2022 15:42:06
JohnCramer
(
x1)
Dec 31, 2022 15:51:46
x1)
Btk. 373. § Csalás
373. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el.
Tisztelt Tanszék,
Nem lehetne esetleg egy olyan opció, hogy feljelenteni a Fikást mondjuk a hatóságoknál csalás törvényi tényállásával, révén Oszamát a hajleszok végett hetek óta tévedésben tartja, a haszonszerzés a dolgon meg az, hogy ingyen ott héderelhetnek, mint egy csövesszállón???
Ez csak egy tipp akart lenni.
Amúgy pedig, mivel most indulok dolgozni, Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek, Fifi, neked nem.
Tótul beszélők Trollégáimnak pedig: Príjemné prežitie Silvestra a šťastný nový rok praje
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
373. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el.
Tisztelt Tanszék,
Nem lehetne esetleg egy olyan opció, hogy feljelenteni a Fikást mondjuk a hatóságoknál csalás törvényi tényállásával, révén Oszamát a hajleszok végett hetek óta tévedésben tartja, a haszonszerzés a dolgon meg az, hogy ingyen ott héderelhetnek, mint egy csövesszállón???
Ez csak egy tipp akart lenni.
Amúgy pedig, mivel most indulok dolgozni, Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek, Fifi, neked nem.
Tótul beszélők Trollégáimnak pedig: Príjemné prežitie Silvestra a šťastný nový rok praje
Puha Slag
(
x7)
Dec 31, 2022 15:55:01
x7)
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 31, 2022 15:58:52
x10)
Bùèk - Blahai új évet kívánok!
Álmodjatok Rémeket!
sztárprogramozó
(
x2)
Dec 31, 2022 16:03:31
x2)
Nagy tisztelet azoknak a kommenthaveroknak, akik képesek nyomonkövetni ezeknek az alja hulladék félállatok unalmas szar live adásait.
2-3 éve követem ezt az egészet, asszem miután volt az a fehérnégyzetes stream. Még akkor se gondoltam volna azt, hogy - ha bár eleve a snecológia egyik alapköve a korcs öngyülölő szekrénybuzi létformája - egy igénytelen, koszos, szaros-hugyos, politoxikomán, befeléfordított faszú férfival fog fajtalankodni. Olyan szinten leépült szellemileg és fizikailag, hogy a korábbi szintén béka segge alatti képességeihez viszonyítva látványos. Mostanra olyan mélyen van minden szempontból, hogy már kb. heti, félheti fórumos erőlködései és nagypofájú beszólogatásai se érdekesek, hanem inkább már unalmas. Egyet értek azokkal akik szerint ez már a végjáték. Anno, amikor még próbálta komolyan venni magát Bejlinbe, azok voltak a vicces és érdekes kontentok.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
2-3 éve követem ezt az egészet, asszem miután volt az a fehérnégyzetes stream. Még akkor se gondoltam volna azt, hogy - ha bár eleve a snecológia egyik alapköve a korcs öngyülölő szekrénybuzi létformája - egy igénytelen, koszos, szaros-hugyos, politoxikomán, befeléfordított faszú férfival fog fajtalankodni. Olyan szinten leépült szellemileg és fizikailag, hogy a korábbi szintén béka segge alatti képességeihez viszonyítva látványos. Mostanra olyan mélyen van minden szempontból, hogy már kb. heti, félheti fórumos erőlködései és nagypofájú beszólogatásai se érdekesek, hanem inkább már unalmas. Egyet értek azokkal akik szerint ez már a végjáték. Anno, amikor még próbálta komolyan venni magát Bejlinbe, azok voltak a vicces és érdekes kontentok.
Hahó
(
x136)
Dec 31, 2022 16:04:03
x136)
retardok, a kurva anyátok, kezdjétek el a trollok szilveszteri szórakoztatását, induljanak a bebaszós-drogozós-verekedős lájvok!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Norina
(
x2)
Dec 31, 2022 16:14:49
x2)
Nagyon boldog új évet kívánok minden kedves és kedvetlen fórumozónak !
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Dec 31, 2022 16:15:19
x2)
Ha még dolgozol a toronyházba gyagyás, mit mondtál a többieknek, mivel telt a karácsony? Buzulas, herbal, alkoholizmus, rendőrségi ügyek? Ugye azt vágod, h a nem alkoholisták azonnal levagjak h ki az alkesz?
Hetyetye
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 31, 2022 16:16:06
x19)
Ez a komment után 1 hónappal rúgták ki, mert 3 hétig bizonyította ezt a sok felszedett szakèrtelmèt... :)
halászlé
(
x24)
Dec 31, 2022 16:21:48
x24)
broni
(
x45)
Dec 31, 2022 16:25:14
x45)
halászlé
(
x24)
Dec 31, 2022 16:26:31
x24)
Kiss Endre Buzi
Dec 31, 2022 16:29:17
Hát azért hetyetye
Dec 31, 2022 16:29:17
halászlé
(
x24)
Dec 31, 2022 16:32:10
x24)
Hát azért hetyetye
gondoltam, hogy neked tetszik :o)))
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Dec 31, 2022 16:32:50
x7)
2020 év végi, de nem hiszem h utána nagyon változott volna a szetáp
Eszköztár:
Nem változott? LOLEszköztár:
- Számos hardware-t megvandalizált live-ban és azonkívül. (144hz monitor, buzifényes illentyűzet, egér)
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 31, 2022 16:34:32
x3)
Tisztel Tanszék!
Valószinű, hogy idén már nem találkozunk.
Boldog új évet kívánok!
(Kiveve gyagyást)
Jövőre újúlt erővel kövezzük az utat a Blaha felé.
✌️
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Valószinű, hogy idén már nem találkozunk.
Boldog új évet kívánok!
(Kiveve gyagyást)
Jövőre újúlt erővel kövezzük az utat a Blaha felé.
✌️
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 31, 2022 16:36:42
x37)
Nagyon boldog és sikerekben gazdag új évet kívánok minden kedves fórumozónak!
א גוט געבענטשט יאר
א גוט געבענטשט יאר
Klohek
(
x12)
Dec 31, 2022 16:38:19
x12)
Szilveszteri öngól rovat... Endre, impotens vagy!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
broni
(
x45)
Dec 31, 2022 16:43:24
x45)
nem is tekintek, sun dik))))))))))))))))
bolgár jeti
(
x30)
Dec 31, 2022 16:49:19
x30)
Nem csak minden tantárgy, hahó! Diplomamunka meg a záróvizsga is megvolt ezek szerint :)
trolléga
(
x30)
Dec 31, 2022 16:50:52
x30)
Nem változott? LOL
Úgy értem fejlesztve nem lett (de amúgy az sem feltétlen igaz, goprot vett, meg a mobil is régi, kettővel ezelőtti a listában)
Tényleg fura hogy egyik retard se lőtte még fel a lájfszot
Endi Varangyosomék még ott vannak?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 31, 2022 16:51:59
x37)
Nagy tisztelet azoknak a kommenthaveroknak, akik képesek nyomonkövetni ezeknek az alja hulladék félállatok unalmas szar live adásait.
Pontosan ez. Régebben még pörgött a púpfal, mint majom faszán a stanicli, napi szinten készültek a magyarázós flokkok (később magyarázós lájvok), minden héten kifosott magából egy berlini flokkot is. Néha elkésett vele, akkor gyorsan kitett egy flokkvágó flokkot, vagy egy 66 másodperces magyarázkodást, hogy mikor jön a következő. Érdeklődött a világ dolgai iránt, mégha ez leginkább a széljobbos témákat is jelentette, és reflektált rájuk, sokszor óra hosszú videókban. Nem mondom, hogy nem vágtam eret a nyökögése és a körülményeskedő (fonatkoszás) szóhasználata miatt, de legalább néha volt hunyorítva majdnem értékelhető kontent. Rendszeresen beszámolt az anyagi helyzetéről, a terveiről, utazásokról, kütyüvásárlásokról, reagált a fórumra. Ez után volt egy kvázi sikeresnek tekinthető Twitch karrierje, ahol elérte a partneri szintet, majd 7-800 néző előtt szerelgetett, szerencsétlenkedett. Abban az idősávban a magyar szcénában ez elég jó helyezésre volt elég.
Mindez azonban végérvényesen véget ért azon a napon, amikor Tibor és Lyudga először léptek be a recskabunker ajtaján.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Dec 31, 2022 16:52:49
x3)
!!!!!!לחיים
Minden O és K
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 31, 2022 16:55:36
x19)
max5enutálnak
(
x47)
Dec 31, 2022 17:00:49
x47)
Később azt írta, hogy az ELTE-ről hiányzik a szakdolgozata :( De a lényeg a tudás! A papír nem számít!
Sztrapacska
(
x6)
Dec 31, 2022 17:07:23
x6)
Hiányzik is.
Ahogyan az összes felsőoktatási intézményből ezen a bolygón.
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 31, 2022 17:10:30
x39)
Endre!
Tegnap sikerült ráverni a döglött pitont, a magatehetetlen tranyóra?
Tegnap sikerült ráverni a döglött pitont, a magatehetetlen tranyóra?
gyakorlott gyagyás
Dec 31, 2022 17:12:52
Tudunk indulni sodi?
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Dec 31, 2022 17:12:52
broni
(
x45)
Dec 31, 2022 17:14:46
x45)
újszászon égetni akarnak.
Tibi kincsei
Dec 31, 2022 17:14:58
Dec 31, 2022 17:14:58
broni
(
x45)
Dec 31, 2022 17:16:53
x45)
index.hu/kulfold/2022/12/31/vlagyimir-putyin-orban-viktor-ujev-koszontes-jokivansag-orszag-vezeto-kreml/
le is szophatja a minicigányt a büdös muzsik.
le is szophatja a minicigányt a büdös muzsik.
-
Dec 31, 2022 17:18:54
retardok, a kurva anyátok, kezdjétek el a trollok szilveszteri szórakoztatását, induljanak a bebaszós-drogozós-verekedős lájvok!
Csak a tranyóban lehet bízni, mert sodika elvből nem fog lájvolni szilveszterkor. Azt ugyanis tudja ő is, hogy ilyenkor van ideje és energiája az ő trash tartalmát nézni az embereknek, ezért tudatosan és ösztönösen is az ellenkezőjet fogja csinálni, mint amit elvárnak tőle: Nem fog lájvolni.
Ha nagyon magányos, talán ír pár kommentet, de azt is csak akkor, ha különben megbolondulna.
Dec 31, 2022 17:18:54
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Dec 31, 2022 17:23:46
x2)
Kész a lencse, erdélyi főtt száraz kolbásszal. Boldog új évet a tanszék összes hallgatójának és professzorànak.
endre neked nem!
endre neked nem!
Ásó27
(
x68)
Dec 31, 2022 17:36:21
x68)
Árpi indulj meg!
Mifaaaaaaaaaaaan
MaxPayne
(
x24)
Dec 31, 2022 17:42:54
x24)
Boldog és sikeres új évet kívánok a tanszék minden tagjának!
Neked pedofil ratyi gnom a legrosszabakat 2023-ban is!
Mikor kezdődik a Gyagyás szilveszter?
Álló fasszal várom.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Neked pedofil ratyi gnom a legrosszabakat 2023-ban is!
Mikor kezdődik a Gyagyás szilveszter?
Álló fasszal várom.
Kakaspina
(
x24)
Dec 31, 2022 17:45:04
x24)
Sodrák, előbb eldugult a zuhanyzóm, nyilvánvalóan ez is a te hibád. A kurva anyád.
Sanyibacsi
(
x6)
Dec 31, 2022 17:51:00
x6)
Sodrák, előbb eldugult a zuhanyzóm, nyilvánvalóan ez is a te hibád. A kurva anyád.
Legközelebb nyomkodd le a végterméket a lefolyón a lábujjaiddal, ha beleszarnál.
Én úgy hallottam ez jó megoldás.
Ezermester
Dec 31, 2022 17:51:34
Dec 31, 2022 17:51:34
egynadrág
(
x2)
Dec 31, 2022 17:53:09
x2)
Gumipapuccsal belecsapkodni?!
Vagy kérdezzük meg endrét, a cica is a zuhanyzóba fosik.
Kakaspina
(
x24)
Dec 31, 2022 17:54:11
x24)
Waffle stomping. Így van.
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 31, 2022 17:54:13
x39)
Endre!
Mennyi "megtakarításod" van itthon?
Gézánál meg a többieknél?
TEH Balek!!
Mennyi "megtakarításod" van itthon?
Gézánál meg a többieknél?
TEH Balek!!
Andi
(
x13)
Dec 31, 2022 17:54:17
x13)
lájvakorcs
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Hetye Etye
Dec 31, 2022 17:54:29
Sodi live
Dec 31, 2022 17:54:29
AutiAdsense
Dec 31, 2022 17:56:12
A szisza mérgesnek tűnik. Mi a baj Endre?
Dec 31, 2022 17:56:12
Andi
(
x13)
Dec 31, 2022 17:56:18
x13)
Szilveszteri cucckibaszásos loop.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
MaxPayne
(
x24)
Dec 31, 2022 17:58:22
x24)
Kirva vagy Endre!
A szisza nem hazudik. Sose hazudik! Mi lesz most igy Endre?!
A szisza nem hazudik. Sose hazudik! Mi lesz most igy Endre?!
trolléga
(
x30)
Dec 31, 2022 17:58:24
x30)
Haubtbahnhof-ról indultak úgy látom, csak nem sikerült végre megszabadulni nyugalom szigete Józsitól?
Kötőjel
(
x12)
Dec 31, 2022 17:59:02
x12)
van neki mindkettő, zsigeri háj + felgyülemlett folyadék a májelégtelenség miatt. ezen nem fogunk összeveszni. :))
luxuskondi
Dec 31, 2022 17:59:34
Azért remélem a "fiatalabb Frank Úr" tudomást szerez erről a videóról. Rohadj meg gyagyás.
Dec 31, 2022 17:59:34
Kakaspina
(
x24)
Dec 31, 2022 18:00:17
x24)
Lyudka és Józsi a treblinkai gyorson úton?
Andi
(
x13)
Dec 31, 2022 18:00:22
x13)
Szerintem nem találnának most a pályaudvaron a cicánál ápolatlanabb hajléktalant.
MaxPayne
(
x24)
Dec 31, 2022 18:01:07
x24)
A ket ratyi azon fog versenyezni ki szerez hamarabb not. XDDD
Vakmeleg.
Vakmeleg.
linziasztal01
(
x77)
Dec 31, 2022 18:02:01
x77)
A ket ratyi azon fog versenyezni ki szerez hamarabb not. XDDD
Vakmeleg.
Vakmeleg.
Tibi nyeri majd szerintem.
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Dec 31, 2022 18:02:51
x1)
Bazdmeg tibi ott kellett kerülnie a járóbotos csajnak.. Én komolyan mondom,hogy ezt a herélt geci patkányt 2x jobban gyülölöm mint a gyagyást
-
Dec 31, 2022 18:03:00
Hmm... Talán tévedtem.
Dec 31, 2022 18:03:00
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 31, 2022 18:03:29
x39)
Irigy vagyok Endre!

Hogy a véglény, műtéti kísérleted balesetet akar okozni.

Hogy a véglény, műtéti kísérleted balesetet akar okozni.
ascites
(
x57)
Dec 31, 2022 18:03:43
x57)
Fifi is fáradtnak tűnik.
Ásó27
(
x68)
Dec 31, 2022 18:04:22
x68)
Metróval akar menni a cica, ugye van nála megint pohár? :)
Mifaaaaaaaaaaaan
ascites
(
x57)
Dec 31, 2022 18:05:00
x57)
A szisza segg részeg, állni alig bír.
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 31, 2022 18:05:03
x39)
Az ostoba pedofil nem talál haza...
Klein
Dec 31, 2022 18:05:22
Tiszta Jimmy
Dec 31, 2022 18:05:22
MaxPayne
(
x24)
Dec 31, 2022 18:06:23
x24)
Annyiszor kell pofanbaszzni ahanyszor kimondja a mondatvegi cigany “e”-t!
-
Dec 31, 2022 18:06:42
Lemerült, vagy csak nincs térerő?
Dec 31, 2022 18:06:42
luxuskondi
Dec 31, 2022 18:06:58
Ez a két undorító szarházi, viszi kicsiny hazánk hírét. Te rohadt gyagyás ilyenkor hol van a nagy hazafi? Miért nem kéred ki magadnak hogy egy ápolatlan zsíroshajú tranyóval meg egy lecsúszott alkoholista gnómmal azonosítják a magyarokat?
Dec 31, 2022 18:06:58
Dörpepúp
(
x7)
Dec 31, 2022 18:07:25
x7)
Tiszta Jimmy
Elvinném profilképnek NSZKSZ!
Betöjt Laptop