php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Bocs. Szóval, komolyan egy évekkel ezelőtti dolog miatt nem vagy hajlandó tudomást venni az elmúlt hetek/napok történéseiről?
Minden O és K
Ez gondolom azt is jelenti, hogy autóbalesete volt, meghalt, és nem lesz lájv.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Viktorsz részvétem; de sztem most ne reagálj semmit, készítsd össze az atombombát, aztán dobd le...ne csepegtess neki, mert addig is van min lovagolni (mondjuk maga alatt vágja a fát, de nincs más témája, addig se nézik..)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Annyira bírom, hogy Snecinek FOLYAMATOSAN kell könyörögnie még a legrepedsarkúbb utcasarki kurvánál is, hogy PÉNZÉRT hadd baszhassa már meg.
Ingatkanügyek
Jozsii Busák
Aki fenyegetőzik vele, az sosem teszi meg.
Aki meg akarja tenni, az nem reklámozza.
Laura ennél jobban szeret élni.
Ha meg azért fenyegetőzött vele hogy pénzt adj neki, jelentsd fel zsarolásért.
Gayzának igaza van abban hogy amíg Tibi pénzt lát púpban, nem ereszti.
ez mondjuk kozos vonasa a tranyoval.
amugy geza is pedofil?
contains language which some may find offensive
Akkor ez a lamúr már nem fog sokáig tartani. Mondjuk ha van egy kis esze, akkor tudja, hogy lóvé ebből már nem lesz max koszt-kvártély-keserke. Ha mégis, akkor még 1x el kell mondjam, hogy Gémeskútföldje TÉNYLEG nagyon el van kúrva.
Ingatkanügyek
Jozsii Busák
Március közepe max.
Amíg ki nem tavaszodik.
Ja, maratoni adóellenőrzése van a gelesztásnak, vagy három hónapnyi hosszabbítás már. Eleve a világ barma egy hónapig vagy tovàbb meg se nézte a nav leveleket. Én meg már azt hittem nem foglalkozott a nav a bejelentéssel. De beérett
Bíztatnod kellett volna
irodalmi szófordulatokkal beszél

Néha a zsírdisznó is betalál. Nem nagyon látok hibát a posztban, kivéve talán a Mazdás ügyben. Ügyfélkapu alapján abban maradtunk nem lett átírva a Mazda, ezért valami random csöves nevére mennek a büntik, nem?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
hova jelentetted és mivel kapcs? youtube adózás?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Nem fityelsz. Az Ádám és Éva sajnos csak a késes fenyegetőzés, de ha jól értettem a tegnapi alapján annak a 100k-s bírságát be is fizette. Attól még mondjuk szépen mutathat az erkölcsijében, igen :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Navnál a közérdekűben. Mint youtube-os kollégát, aki szerint mem kell számlát adni, és különadót fizetni a youtube bevétel alapján. Ui: sodi voltam :D
Endrével és Tiborral mostmár elbánik az élet/karma/hívjukahogyakarjuk, de ez a Laura kezdi a gólya csőrömet egyre jobban basztatni. Túl nagy az arc, és beleáll mindenkibe. Saját barátját meztelen doxolja, mintha csak a Sodi v. Gammer lenne. Bárkit felhív, akkor a történteket mindig áldozat szerepből tálalja, pedig ő hív le mindenkit Szegedre, nem? Lazán szétkurat egy családot (most 1 dolog hogy azzal az előélettel értük úgysem volt kár), és még utána beleáll a megcsalt családanyába.
tldr gyanús ez a nő, hogy dark triad
írsz nekem? :o)
halsuppe proton ...
NSZKSZ!
Írtam
Egyenesen a faszerdőből származó rönköket is vihetsz hamarost.
Hetyetye ne ezt ne.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
akkor meg volt toke hozza,azota elhagyta valamelyik kanyarban.
#faszpinaspedofil
A jövő pinája a fasz...
Most magadról beszélsz, fifike? "Lau kedves, csak 5 percet adj"... Elmész a kurva anyádba
i.ibb.co/C1nd8hH/sodi-konyorgok.jpg
i.ibb.co/JRWfmgZ/received-1425231561261749.jpg
Laurával neked nem egyetértened kell kutya, hanem beperelned amiért kirugatott a jól fizető melócsából!
Amúgy fél éve már meghaltál egyszer
forum.sodika.org/?pageNo=9798&highlight=995169#comment-995169
Ez az ijesztő stalker hol nyomja a műsorát jelenleg?
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Először is őszinte részvétem! Sajnálom.
Laurának meg szívesen küldök egy kötelet és sámlit, egy remek videót amiből megtanulhat csomót kötni (feltétlezem ebben Gyagyás szintén van) és egy összeállítást amiben szomorú zenék vannak, hogy tényleg hangulatba kerüljön.
Sodira ne legyen gondod, szerintem az első lehetőségnél olyan verést fog kapni, hogy mindenki hazavisz belőle emélékbe egy darabot.
Tibi meg a börtönben fog meghalni amikor a cigánykurvák meg az uzsorás kannibálnék belevezetik az áramot a faszpinába.
(a börtönös verzió Gyagyással is megeshet csak neki a pitont fogják letépni és a szájába adni)
"valamit tud, ha már van 10 ezer feliratkozója" - régi videó nyilván, azóta alig több, mint 4 ezer van. Úgy látszik már nem tud semmit :))))
Mifaaaaaaaaaaaan

Endre, mi a tetves kurva anyád az a csöves jéger? Minimum blue label. Csöves sodi, a sodi. ASODi.
broni ♥
Trashvod kolléga, valahol elérhető a tegnap esti talkshow, sajnos lemaradtam róla.
Nehéz manapság naprakésznek lenni, rendesen zajlanak az események.
Ricsike biztos ideges, mert nem tud se írni, se fogalmazni, és kipontozódott innen rögtön
Mifaaaaaaaaaaaan
A költözés
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
A Mónika show analfabéta cigányait is egymillióan nézték. Ratyító ugyanez a színvonal, bár a Mónika showban tudtommal nem szerepeltek pedofilok.
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
golda nem lett kirendelve?
Golda van a godor aljan.
Ott volt tibi
Lófaszt költöznek ezek!
Valószínűleg 12 előtt kevéssel keltek fel, elmentek az ingyenkonyhára, utána még be kell rúgni, ami tele gyomorra nehezebb, szombat esti bulizódás is be volt tervezve, nincs idő költözéssel idétlenkedni...
Tuti olyan, hogy ül a kádban, és azon röhög hogy fingott :)
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Dörpe pontosan azért küzd, hogy az ilyen retkek ne tudják reklámozni a káros működésüket....
Pontosan. Tiborunk az alapján mérte be a gyermeknevelési stratégiámat, hogy hogyan beszéltem a talkshowban. Egyértelmű, hogy előttük nem beszélek így. Ebből nekik nem is kell és nem is szabad semmit érzékelniük. Kibújt belőlem a proli, ez tény. De ettől még elfogadásra nevelem őket, értelmesek, okosak, koruknak megfelelően tájékozottak a világ dolgaiban.
Oda rúgott, ahol tudja, hogy betalál. A herélt köcsögöt a tanszék gondjaira bízom. Nem fogok ennek a témának többet szentelni.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Meg az is kimaradt hogy ráhívtad a rendőröket brahiból tegnap este, majd miután a kiérkező rendőrök konstatálták, hogy itt senki nem akar öngyilkos lenni (ugyanazok a nyomozók jártak el, akik pistike feljelentését is intézték, és őszintén a tökük tele van, hogy elmeroggyantak bejelentésével kell foglalkozniuk), jófejek voltak a zsaruk, azt mondták hogy semmi gond nincs, viszomt hivatalból kezdeményezniük kell egy eljárást a hatóság szándékos félrevezetése miatt. Meghallgatták amit Laura tud, felvették a te adataidat és keresnek majd ezügyben.
"(3) Aki hatóságnál egyéb hatósági eljárás alapjául szolgáló olyan bejelentést tesz, amelyről tudja, hogy valótlan – és a 269. § esete nem áll fenn -, elzárással büntetendő."
Elég morbid hogy most sincs más dolgod, mint ez.
Én két éve temettem el apámat, úgy, hogy egy évig csak én gondoztam, hát kurvára nem jutott eszembe hogy engem kikosarazott nőket hívogassak vagy bármi hasonló.
Szakembert ajánlok. Ez nem szarkazmus vagy valami lenézés, hanem komolyan.
Post scriptum. Tudtommal nem laura írogat folyton neked, hanem forditva. Meg nem laura írkálja neked hogy aznap te hol az apád faszában voltál. Ha nem szólnál hozzá, feléd se nézne.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
En sem ertem ezt.
Ez kicsit mar olyan, mint a korcsnal a manias szakasz.
Laura egy aljas, szamito, penzert barmire hajlando fereg. Nulla lelkiismeret, aldozatszerep, tisztara a korcs noben. Nem ertem hogyan lehet vonzalmat erezni iranta.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Megtalálta benne a saját sebeit.
Traumakötés, stockholm szindróma, ilyenek.
De az áldozatnak van kiút, a bántalmazónak általában nincs, ugye sodika?
Most az utolsó 500 eurót elbassza hogy visszavigye a lomokat a macskaólba, aztán a púpszászi taktikai álláson indul a megbaszás, a zugügyvédnő közvetlen segítségével.
Senkit nem érdekel mit mondasz, hess innen a gecibe, pedofil.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Amúgy érintőlegesen Mercivel még mi sem. :D
Persze, hogy nem vagytok normálisak.
Beteg emberek vagytok, álmotokban fog megkéselni egy csöves a blahán.
irodalmi szófordulatokkal beszél
Nem vagyok hulye! Minden ongyilkos hanguzijeit-hivasait felvettem igy barmikor atadom a hatosag reszere! Nem engem kezeltek pszichiatrian, hanem ot 2017ben
HeTe!
Te biztosan alatta vagy, és Merga egyre jobban hasonlít rád.
Gratulálok mindkettőtöknek.
Érintőlegesen XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Az Endre!
Már megint ide írogatsz te pedofil féreg? Legalább 1 napig bírnád ki, hogy nem szarod szájba magadat!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
megnyugtatlak, átlagon aluli retardok vagytok, az acélféreghez hasonlatosak...
Azt azért tegyük bele a történetbe, ha ez a fura ribi viktorszt rávette arra, hogy komoly pénzt adjon neki "kölcsön" (tudjuk, hogy sajnos a májas hajlamos ilyesmire, ld gémerszék),..
Akkor kicsit más a történet olvasata.
Plusz, azóta kiderült, hogy nincstelen kurva+csaló a picsa, és esélyesen egy legális fillérje nincs, akkor még a jogi út sem érne semmit, tehát viktorsz keresztet vethet a lóvéjára is.
Ami durva, hogy __bármennyi__ is volt az a lóvé, akkor is.
Ez a sodis laura story-t is igen más fénybe helyezné rögtön, btw.
Amennyiben tényleg megtörténik a dokumentált fenyegetőzés öngyivel, majd erre próbálnak "hatóság megtévesztését" ráhúzni, csak maguknak csinálnak a kékek rohadt sok felesleges munkát, kört.
Ami mondjuk engem nem lep meg, bezzeg ahol lenne kit védeni és miért dolgozni, eljárni, ott sok esetben telibe szarnak bele.
Marmint a trash atlagot?
Nem pedofil geci Sodi! Meg ott is atlagon alulian szarhaziak vagytok. Es nagyon szep kibaszasok elott alltok.
Ez mondjuk sokkal valószínűbb. Egyébként Oszamának mik a lehetőségei arra az esetre, ha Endikéékből netán illegális lakásfoglalók lesznek? Mert gondolom amíg hideg van addig nem rakhatja őket az utcára, és azután?
Ingatkanügyek
majd esetleg a lakomáról és pálinkákról is tegyél fel képet tiborsznak...:o))
Most a gyapjas plutorol beszelsz?
Végre kimondtad, hogy baj van a fejedben!
Ennyi.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Viktor, hidd el, hogy minden mondatod újabb, jogos támadási felület. Egyrészt az igazság sincs teljesen kifejtve, másrészt a látható része is rengeteg aggályt vet fel az irányodba. A helyszín és idő pedig végképp nem megfelelő erre. Jó lenne ezt nem folytatni.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Remélem a töpörtyü ki lesz nyomva:-)
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
Tisztaba vagyok vele! De en amit kimondok leirok, arrol hivatalos papirom van + elso kezbol (Laura sajat szava, hang, iras, barmi) info! Nem szajhagyomany mondta valaki jajj es akkor ugy van!
HeTe!
balek
(
x10)
Jan 28, 2023 11:53:13
x10)
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jan 28, 2023 11:53:56
x3)
Bocs. Szóval, komolyan egy évekkel ezelőtti dolog miatt nem vagy hajlandó tudomást venni az elmúlt hetek/napok történéseiről?
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 28, 2023 12:01:48
x5)
Endre es Mercedesz ha ezt olvassatok:
Ez a wishes Bonnie&Clyde buli egy dolgon borul meg csak.
pedofil homokosok vagytok.
Ez a wishes Bonnie&Clyde buli egy dolgon borul meg csak.
pedofil homokosok vagytok.
halászlé
(
x24)
Jan 28, 2023 12:04:22
x24)
púpom, sztem Viktorsz magánügyeihez semmi közöd; pláne nincs jogod a szádra venni. réadásul az egyik olyan téma volt, ahol kérte mindenki diszkrécióját és megértését...nem volt jogod számon kérni....
akkor sincs semmi közöd a dolgaihoz, ha együtt dorgoztál a Laurához, nem jogosít fel rá...
az meg már fel sem fogom, hogy Kammer meg Laura minek állnak szóba veled....Laurát elmondtad mindeféle kurvának meg dílernek, Kammernek meg lányát akartad elvitetni a gyámhatósággal....
nagyon foshná, ha ma Géza előllna valami jó kis atombombával :o)))
akkor sincs semmi közöd a dolgaihoz, ha együtt dorgoztál a Laurához, nem jogosít fel rá...
az meg már fel sem fogom, hogy Kammer meg Laura minek állnak szóba veled....Laurát elmondtad mindeféle kurvának meg dílernek, Kammernek meg lányát akartad elvitetni a gyámhatósággal....
nagyon foshná, ha ma Géza előllna valami jó kis atombombával :o)))
MagyarVictor
(
x3)
Jan 28, 2023 12:07:18
x3)
Csak az marad ki a tortenetbol hogy a labilis laura hetek ota mindennap öngyilkossággal fenyegetozott / zik nekem (mialatt anyamat apoltam) mert ez a modszere a penz kicsalasra, akkor melyikunk is pszichopata!? De ezek a hanguzik is kikerulnek majd mind hogy melyikunk is az erzeketlen pszichopata...
HeTe!
nyakaskálvinista
Jan 28, 2023 12:08:20
Géjza röfögött egy ilyet
Jan 28, 2023 12:08:20
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 28, 2023 12:10:03
x37)
Endre, te úgy beszélsz Lauráról, mint ő valami erkölcsi fárosz lenne bazmeg. Mindeközben egy szutyok kurva, aki pénzért vetkőzik, pénzért baszik. Csalás miatt pénzbírságra ítélték. Kábítószeres ügye van. Egy kibaszott bűnöző, hallod? Csak azért véded, mert egyszer elhitette veled, hogy akár meg is baszhatnád.
Hahó
(
x136)
Jan 28, 2023 12:10:12
x136)
Géjza röfögött egy ilyet
Ez gondolom azt is jelenti, hogy autóbalesete volt, meghalt, és nem lesz lájv.
halászlé
(
x24)
Jan 28, 2023 12:11:17
x24)
Csak az marad ki a tortenetbol hogy a labilis laura hetek ota mindennap öngyilkossággal fenyegetozott / zik nekem (mialatt anyamat apoltam) mert ez a modszere a penz kicsalasra, akkor melyikunk is pszichopata!? De ezek a hanguzik is kikerulnek majd mind hogy melyikunk is az erzeketlen pszichopata...
Viktorsz részvétem; de sztem most ne reagálj semmit, készítsd össze az atombombát, aztán dobd le...ne csepegtess neki, mert addig is van min lovagolni (mondjuk maga alatt vágja a fát, de nincs más témája, addig se nézik..)
seymour schwartz
(
x6)
Jan 28, 2023 12:12:37
x6)
Csak azért véded, mert egyszer elhitette veled, hogy akár meg is baszhatnád.
Annyira bírom, hogy Snecinek FOLYAMATOSAN kell könyörögnie még a legrepedsarkúbb utcasarki kurvánál is, hogy PÉNZÉRT hadd baszhassa már meg.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 28, 2023 12:15:32
x19)
Közben a másik tiktok-os pedofilnak lelakatolták a kerti budiját meg a kapuját is a trollszok.
A harmadik youtubeos pedofilnak meg sorra küldi a nav az adótartozásos csekkeket.
Ezekre mind számíts te is pedofil. Véget ért a Csekonics korszak, szűkös idők jönnek és sok bírósági ügyed lesz.
A harmadik youtubeos pedofilnak meg sorra küldi a nav az adótartozásos csekkeket.
Ezekre mind számíts te is pedofil. Véget ért a Csekonics korszak, szűkös idők jönnek és sok bírósági ügyed lesz.
Jozsii Busák
(
x5)
Jan 28, 2023 12:15:42
x5)
Jan 28, 2023 12:15:42
Endre, te úgy beszélsz Lauráról, mint ő valami erkölcsi fárosz lenne bazmeg. Mindeközben egy szutyok kurva, aki pénzért vetkőzik, pénzért baszik. Csalás miatt pénzbírságra ítélték. Kábítószeres ügye van. Egy kibaszott bűnöző, hallod? Csak azért véded, mert egyszer elhitette veled, hogy akár meg is baszhatnád.
Vagy csak bevan szarva mert ki tudja miket tartogat még a telefonja... Hangüzenetek,felvett hívások, videók fényképek.. A világ legnagyobb patkány dolga.. A legjobb az lesz mikor Endrènek elfogy a pénze,Tibor meg dobbantani fog!! Azok lesznek a komoly hangfelvételek! Abban is biztos vagyok hogy Tibor egyből coming outolja a gyagyás Tódit!! Nagyon nevetek Endre!! Remélem tudod hogy egyetlenegy lekövetèsre vagy ettől! Sodi az isten :D Jan 28, 2023 12:15:42
banshee
(
x24)
Jan 28, 2023 12:18:49
x24)
Aki fenyegetőzik vele, az sosem teszi meg.
Aki meg akarja tenni, az nem reklámozza.
Laura ennél jobban szeret élni.
Ha meg azért fenyegetőzött vele hogy pénzt adj neki, jelentsd fel zsarolásért.
banshee
(
x24)
Jan 28, 2023 12:20:16
x24)
Vagy csak bevan szarva mert ki tudja miket tartogat még a telefonja... Hangüzenetek,felvett hívások, videók fényképek.. A világ legnagyobb patkány dolga.. A legjobb az lesz mikor Endrènek elfogy a pénze,Tibor meg dobbantani fog!! Azok lesznek a komoly hangfelvételek! Abban is biztos vagyok hogy Tibor egyből coming outolja a gyagyás Tódit!! Nagyon nevetek Endre!! Remélem tudod hogy egyetlenegy lekövetèsre vagy ettől! Sodi az isten :D
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 28, 2023 12:22:47
x5)
amugy geza is pedofil?
Maffiózó
(
x1)
Jan 28, 2023 12:23:30
x1)
Endre csak sejtem, hogy miért akartál tegnap magad ellen pert provokálni de már nem 2006ot írunk.
Ezzel az egész "részeg" streammel csak azt érted el, hogy Goldától kezdve Tibin át az összes közeledben lévő embert sokkal nagyobb bajba sodortad mint eddig voltak.
Személy szerint nekem Tibi lesz a következő célpontom, ha marad időm akkor Golda is kapni fogja az ívet, mehet veled a Blahára rikácsolni.
És lehet még a Fordos nénik is kijárna pár saller.
Mit gondolsz? Van bárki aki kimaradt?
Ezzel az egész "részeg" streammel csak azt érted el, hogy Goldától kezdve Tibin át az összes közeledben lévő embert sokkal nagyobb bajba sodortad mint eddig voltak.
Személy szerint nekem Tibi lesz a következő célpontom, ha marad időm akkor Golda is kapni fogja az ívet, mehet veled a Blahára rikácsolni.
És lehet még a Fordos nénik is kijárna pár saller.
Mit gondolsz? Van bárki aki kimaradt?
seymour schwartz
(
x6)
Jan 28, 2023 12:23:57
x6)
Akkor ez a lamúr már nem fog sokáig tartani. Mondjuk ha van egy kis esze, akkor tudja, hogy lóvé ebből már nem lesz max koszt-kvártély-keserke. Ha mégis, akkor még 1x el kell mondjam, hogy Gémeskútföldje TÉNYLEG nagyon el van kúrva.
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 28, 2023 12:25:41
x23)
Akkor ha jól értem, Tibinek van egy elmarasztaló ítélete a Gayzát fenyegető ügybe (ez a 20 nap börtön vagy 100.000 forint) meg van egy elmarasztaló ítélete a próbababás ügybe (felfüggesztett). Mindezeket talán 1-1.5 év alatt követe el. Ezek után tényleg érdekes lesz a drogbirtoklás és a rakétás fenyegetés ügye. Sőt talán elő veszik a Jucus és a laptop töltött is nála most. Lásd korcs : Ádám és Éva ügy.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Jozsii Busák
(
x5)
Jan 28, 2023 12:25:52
x5)
amugy geza is pedofil?
Tibor gatyájaba belenyúlt szagmintát venni.. Még az is meglehet.. Tibor után a pár ezer forintos Géza a legigènytelenebb.. amugy geza is pedofil?
banshee
(
x24)
Jan 28, 2023 12:31:46
x24)
Március közepe max.
Amíg ki nem tavaszodik.
Ásó27
(
x68)
Jan 28, 2023 12:32:25
x68)
Gayza indítsd a liveot
Mifaaaaaaaaaaaan
Jonciii
(
x8)
Jan 28, 2023 12:33:14
x8)
Közben a másik tiktok-os pedofilnak lelakatolták a kerti budiját meg a kapuját is a trollszok.
Ja, maratoni adóellenőrzése van a gelesztásnak, vagy három hónapnyi hosszabbítás már. Eleve a világ barma egy hónapig vagy tovàbb meg se nézte a nav leveleket. Én meg már azt hittem nem foglalkozott a nav a bejelentéssel. De beérett
nabejj
(
x3)
Jan 28, 2023 12:39:41
x3)
Csak az marad ki a tortenetbol hogy a labilis laura hetek ota mindennap öngyilkossággal fenyegetozott
Bíztatnod kellett volna
trolléga
(
x30)
Jan 28, 2023 12:39:58
x30)
Géjza röfögött egy ilyet
img.sodika.dk/imgur.com/dOqJmAm.jpg
img.sodika.dk/imgur.com/dOqJmAm.jpg

Néha a zsírdisznó is betalál. Nem nagyon látok hibát a posztban, kivéve talán a Mazdás ügyben. Ügyfélkapu alapján abban maradtunk nem lett átírva a Mazda, ezért valami random csöves nevére mennek a büntik, nem?
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 28, 2023 12:41:01
x5)
megvalami kedves tanszek.
altalaban a hasonlo erdeklodesu embereket szokta osszefujni a szel.
itt ugye mindenki a pupos vesztet akarja.
de ha a pupos egy drogos alkoholista pedofil szociopata.
akkor a kornyezeteben evek ota jelen levo "baratai"nyilvan mind szuletett szuzlanyok es penzt lehuzkodos rablogyilkosok?
lofaszt,a valosag mindig sotetebb mint amit gondolunk.
2006 ota mar reg el kellett volna vereznie a snecinek,buzimarknal is,meg sorba sorba az esemenyek.
nem pupossimogatok vannak hanem hozza hasonlito
drogos alkoholista pedofil szociopatak.
de ne legyen igazam azt kivanom.
altalaban a hasonlo erdeklodesu embereket szokta osszefujni a szel.
itt ugye mindenki a pupos vesztet akarja.
de ha a pupos egy drogos alkoholista pedofil szociopata.
akkor a kornyezeteben evek ota jelen levo "baratai"nyilvan mind szuletett szuzlanyok es penzt lehuzkodos rablogyilkosok?
lofaszt,a valosag mindig sotetebb mint amit gondolunk.
2006 ota mar reg el kellett volna vereznie a snecinek,buzimarknal is,meg sorba sorba az esemenyek.
nem pupossimogatok vannak hanem hozza hasonlito
drogos alkoholista pedofil szociopatak.
de ne legyen igazam azt kivanom.
halászlé
(
x24)
x24)
halászlé
(
x24)
Jan 28, 2023 12:41:58
x24)
Jan 28, 2023 12:41:58
jaj pocsánat, Joncinak akartam :) Jan 28, 2023 12:41:58
trolléga
(
x30)
Jan 28, 2023 12:42:21
x30)
Akkor ha jól értem, Tibinek van egy elmarasztaló ítélete a Gayzát fenyegető ügybe (ez a 20 nap börtön vagy 100.000 forint) meg van egy elmarasztaló ítélete a próbababás ügybe (felfüggesztett). Mindezeket talán 1-1.5 év alatt követe el. Ezek után tényleg érdekes lesz a drogbirtoklás és a rakétás fenyegetés ügye. Sőt talán elő veszik a Jucus és a laptop töltött is nála most. Lásd korcs : Ádám és Éva ügy.
Nem fityelsz. Az Ádám és Éva sajnos csak a késes fenyegetőzés, de ha jól értettem a tegnapi alapján annak a 100k-s bírságát be is fizette. Attól még mondjuk szépen mutathat az erkölcsijében, igen :DD
halászlé
(
x24)
Jan 28, 2023 12:42:22
x24)
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 28, 2023 12:42:46
x23)
Gyagyás, lődd fel a serpázos live-ot! Amúgy valaki tudja milyen cuccaik vannak Oszamánál? Tul sok minden nem lehet. Bár aztán ugye a Thaliábol karácsony után kipakolták pár kacatjukat, mire mondta tibi hogy azokat felvitték Oszama laskásába és szűkösen vannak. Majd mikor a korcs egyszer mutogatta a lakást, talán egyedül volt akkor, akkor a bejáratnál mintha látható lett volna 2 fehér szekrény meg az egyiken egy porszívó, tehát azok talán az övé
Na gyagyást azt közvetítsd ahogy azokat elserpázátok onnan az uraddal.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Na gyagyást azt közvetítsd ahogy azokat elserpázátok onnan az uraddal.
sittessanyi
(
x7)
Jan 28, 2023 12:44:26
x7)
Jonciii
(
x8)
Jan 28, 2023 12:45:11
x8)
jaj pocsánat, Joncinak akartam :)
Navnál a közérdekűben. Mint youtube-os kollégát, aki szerint mem kell számlát adni, és különadót fizetni a youtube bevétel alapján. Ui: sodi voltam :D
Púp Pinata
Jan 28, 2023 12:46:36
Az az agyának a baja, hogy még ilyenkor is a Laurát zaklatja az elmebeteg pszichopata.
Endrével és Tiborral mostmár elbánik az élet/karma/hívjukahogyakarjuk, de ez a Laura kezdi a gólya csőrömet egyre jobban basztatni. Túl nagy az arc, és beleáll mindenkibe. Saját barátját meztelen doxolja, mintha csak a Sodi v. Gammer lenne. Bárkit felhív, akkor a történteket mindig áldozat szerepből tálalja, pedig ő hív le mindenkit Szegedre, nem? Lazán szétkurat egy családot (most 1 dolog hogy azzal az előélettel értük úgysem volt kár), és még utána beleáll a megcsalt családanyába.
tldr gyanús ez a nő, hogy dark triad
Jan 28, 2023 12:46:36
halászlé
(
x24)
Jan 28, 2023 12:47:25
x24)
halsuppe proton ...
NSZKSZ!
Jonciii
(
x8)
Jan 28, 2023 12:53:09
x8)
halsuppe proton ...
NSZKSZ!
halsuppe proton ...
NSZKSZ!
Írtam
Csicsó_VOD
(
x4)
Jan 28, 2023 12:54:07
x4)
Azért a tranyónál is villog az autipajzs rendesen :D
Ha igaz amit a géjza mond, akkor ez a mazda a két torz véglénynek még elég sokba fog fájni, de leginkább a púposnak, mert természetesen ő fogja fizetni.
Ugye endi?
Szép volt gnóm, reméljük még halmozódni fog!
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Ha igaz amit a géjza mond, akkor ez a mazda a két torz véglénynek még elég sokba fog fájni, de leginkább a púposnak, mert természetesen ő fogja fizetni.
Ugye endi?
Szép volt gnóm, reméljük még halmozódni fog!
noikabatgomb
(
x10)
Jan 28, 2023 12:58:24
x10)
Kincstarnok ur tudna egy listat adni a pedofil bankjairol? Bejelentenem nekik a cimvaltozast.
Ebben eddig lehetett eljutni.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 28, 2023 12:59:07
x5)
Tetves Tranyó Tibi 3T
Jan 28, 2023 13:01:19
Már gyerekkoromban faszerdő rönköket cipeltem a vállamon a hóban apám!
Jan 28, 2023 13:01:19
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Jan 28, 2023 13:02:09
x6)
Egyenesen a faszerdőből származó rönköket is vihetsz hamarost.
xray
(
x21)
Jan 28, 2023 13:03:08
x21)
Jan 28, 2023 13:03:08
már akkor is a falopás volt a fő elfoglaltság? xd Jan 28, 2023 13:03:08
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 28, 2023 13:05:05
x5)
már akkor is a falopás volt a fő elfoglaltság? xd
akkor meg volt toke hozza,azota elhagyta valamelyik kanyarban.
#faszpinaspedofil
Debil felügyelő
Jan 28, 2023 13:06:09
Na ezt a vigyort le kell menteni,mert ilyen már többé nem lesz,puposgeci.Ha most hazakényszerülsz,márpedig hazakényszerülsz,napi szinten lesz szétbaszva a rüszü fejed,te köcsög.
Jan 28, 2023 13:06:09
trolléga
(
x30)
Jan 28, 2023 13:07:07
x30)
Az az agyának a baja, hogy még ilyenkor is a Laurát zaklatja az elmebeteg pszichopata.
Most magadról beszélsz, fifike? "Lau kedves, csak 5 percet adj"... Elmész a kurva anyádba
i.ibb.co/C1nd8hH/sodi-konyorgok.jpg
i.ibb.co/JRWfmgZ/received-1425231561261749.jpg
Laurával neked nem egyetértened kell kutya, hanem beperelned amiért kirugatott a jól fizető melócsából!
Amúgy fél éve már meghaltál egyszer
forum.sodika.org/?pageNo=9798&highlight=995169#comment-995169
trashvod
(
x6)
Jan 28, 2023 13:08:02
x6)
Janka nem érti mi a gond Kaffkával: trashvod.com/w/mjJpcfeH5jkXbPfnqGDwGq
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Pitonverő
(
x2)
Jan 28, 2023 13:08:52
x2)
Ha Golda meghal, mész a Blahára vigyorogni, Ratyító!
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
sztárprogramozó
(
x2)
Jan 28, 2023 13:12:40
x2)
Ez az ijesztő stalker hol nyomja a műsorát jelenleg?
basis mandibulae
Jan 28, 2023 13:14:04
Először is őszinte részvétem! Sajnálom.
Laurának meg szívesen küldök egy kötelet és sámlit, egy remek videót amiből megtanulhat csomót kötni (feltétlezem ebben Gyagyás szintén van) és egy összeállítást amiben szomorú zenék vannak, hogy tényleg hangulatba kerüljön.
Sodira ne legyen gondod, szerintem az első lehetőségnél olyan verést fog kapni, hogy mindenki hazavisz belőle emélékbe egy darabot.
Tibi meg a börtönben fog meghalni amikor a cigánykurvák meg az uzsorás kannibálnék belevezetik az áramot a faszpinába.
(a börtönös verzió Gyagyással is megeshet csak neki a pitont fogják letépni és a szájába adni)
Jan 28, 2023 13:14:04
Trashlègy ricsike
Jan 28, 2023 13:15:23
Tranyó simogató ricsifiú.
Ráfèrne egy kis faszerdő a cigány gyerekre, múltkor úgyis kioktatta a fórumot, hogy faszfej itt mindenki.
Most meg belenyalna tibor seggèbe is annyira vèdi a drogos alkeszt.
Ráfèrne egy kis faszerdő a cigány gyerekre, múltkor úgyis kioktatta a fórumot, hogy faszfej itt mindenki.
Jan 28, 2023 13:15:23
Ásó27
(
x68)
Jan 28, 2023 13:19:27
x68)
"valamit tud, ha már van 10 ezer feliratkozója" - régi videó nyilván, azóta alig több, mint 4 ezer van. Úgy látszik már nem tud semmit :))))
JuDKa
(
x1)
Jan 28, 2023 13:19:42
x1)

Endre, mi a tetves kurva anyád az a csöves jéger? Minimum blue label. Csöves sodi, a sodi. ASODi.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 28, 2023 13:19:49
x11)
Trashvod kolléga, valahol elérhető a tegnap esti talkshow, sajnos lemaradtam róla.
Nehéz manapság naprakésznek lenni, rendesen zajlanak az események.
Ásó27
(
x68)
Jan 28, 2023 13:20:31
x68)
Ricsike biztos ideges, mert nem tud se írni, se fogalmazni, és kipontozódott innen rögtön
trashvod
(
x6)
Jan 28, 2023 13:20:55
x6)
jóreggelt; valszínű, ma is parádés műshor lesz, csak lájlvszon kívül: már kikapcsoláskor is paprikás volt a hangulat, mert szegény trafónak ma dóga lesz; költöztetni kell a 40 éves csecsemőt....a linzi movingot is sokáig loopolta, hogy a korcs nem csinált semmit; gondolom, most is hasonló lesz a munkamorál :o)
A költözés
Ásó27
(
x68)
Jan 28, 2023 13:22:22
x68)
tháliás exodusnál egy kis lépcsőzés után meghalt Tibi, inkább liveozgatott, amíg a korcs vitte a szatyrokat.
Mifaaaaaaaaaaaan
Pitonverő
(
x2)
Jan 28, 2023 13:22:28
x2)
A Mónika show analfabéta cigányait is egymillióan nézték. Ratyító ugyanez a színvonal, bár a Mónika showban tudtommal nem szerepeltek pedofilok.
Örebro
(
x17)
Jan 28, 2023 13:23:19
x17)
A költözés
RetardáltRicsike
Jan 28, 2023 13:26:09
Minden posztom a trashben innen lopom, a messenger csoportban is csak annyi mondanivalóm van amit itt olvasok. Basszátok meg jobb vagyok nálatok mert meg tudok sajnálni egy drogos alkoholistát aki egy pedofillal él!
Jan 28, 2023 13:26:09
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 28, 2023 13:28:08
x5)
Golda van a godor aljan.
banshee
(
x24)
Jan 28, 2023 13:28:32
x24)
Ott volt tibi
Örebro
(
x17)
Jan 28, 2023 13:30:00
x17)
apropo zaklatås, pimaszkodås. te drogos szar, miert is hajlott el az orrod berlinben? kivel pimaszkodtål? kit zaklattål? ki közölte veled, ha meglåt megegyszer a galeriåja környeken szetveri a fejedet.
mindegy andi!
mindegy andi!
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Jan 28, 2023 13:31:43
x4)
Endre most nézem vissza a tegnapi produkciótokat. Remélem tudjátok hogy Gémeskútországban minden sötét sikátorból kiugrik neked meg a buzikurvádnak is egy pofon. 2 köcsög buzi.
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
sittessanyi
(
x7)
Jan 28, 2023 13:34:05
x7)
- Anyu, utye jössz segítyenyi pakolyni !? Tutot, a hátyam nem bíjja az emelést.
- Hát csak erre vagyok neked jó, te istencsapás kölyke!? Hívjad a Gézádat!
- De eszt most ne! Ne-ne-ne... Tutot hoty nincs pénzem most erre
- Úgysem megyek amig az a szutyok ribanc ott van!
- De anyuuuuuuu!
- Hát csak erre vagyok neked jó, te istencsapás kölyke!? Hívjad a Gézádat!
- De eszt most ne! Ne-ne-ne... Tutot hoty nincs pénzem most erre
- Úgysem megyek amig az a szutyok ribanc ott van!
- De anyuuuuuuu!
seymour schwartz
(
x6)
Jan 28, 2023 13:34:30
x6)
"költöztetni kell a 40 éves csecsemőt"
De miért????? Mit kap ő ezért?
Ingatkanügyek
BodiTesok
(
x1)
Jan 28, 2023 13:35:36
x1)
Farturo a SoDi.

Én programozó vagyok, nem rendszergazda!

Örebro
(
x17)
Jan 28, 2023 13:35:56
x17)
az a baj veled geyza, hogy ugyanaz a link semmirekellö bunözö kategoria vagy mint akiknek irogatsz.
halászlé
(
x24)
Jan 28, 2023 13:37:51
x24)
hallgatom a tegnapit; azért tiborsz is jó nagy valóságferdítő lesz...
milyen etikáról is one szó? beszéljünk róla tisztelettel, amíg ő a mi adóforintjainkból ingyen TB-ben részesül; a mentők ellátják, amikor részegen belerúg egy üvegajtóba, csak úgy, jómódjában??
Egerben meg nekimegy a mentősnek, aki esetleg megmenthetett volna volna valakit, amíg az ő örjöngését próbálta megfékezni...
az utcán fenyegetőzik, késsel hadonászik, verekedik, oda szarik, hugyozik...
ilyen emberről kéne szépen, tisztelettel beszélni?
ilyen ember akarja megmondani, hogy Dörpének, hogy nevelje a gyerekeit?
Dörpe pontosan azért küzd, hogy az ilyen retkek ne tudják reklámozni a káros működésüket....
milyen etikáról is one szó? beszéljünk róla tisztelettel, amíg ő a mi adóforintjainkból ingyen TB-ben részesül; a mentők ellátják, amikor részegen belerúg egy üvegajtóba, csak úgy, jómódjában??
Egerben meg nekimegy a mentősnek, aki esetleg megmenthetett volna volna valakit, amíg az ő örjöngését próbálta megfékezni...
az utcán fenyegetőzik, késsel hadonászik, verekedik, oda szarik, hugyozik...
ilyen emberről kéne szépen, tisztelettel beszélni?
ilyen ember akarja megmondani, hogy Dörpének, hogy nevelje a gyerekeit?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 28, 2023 13:38:35
x11)
"költöztetni kell a 40 éves csecsemőt"
Lófaszt költöznek ezek!
Valószínűleg 12 előtt kevéssel keltek fel, elmentek az ingyenkonyhára, utána még be kell rúgni, ami tele gyomorra nehezebb, szombat esti bulizódás is be volt tervezve, nincs idő költözéssel idétlenkedni...
rezsidémon
(
x8)
Jan 28, 2023 13:39:06
x8)
Erre szokták azt mondani, hogy "sose nyomjá' full kretént"!Ráfèrne egy kis faszerdő a cigány gyerekre, múltkor úgyis kioktatta a fórumot, hogy faszfej itt mindenki.
Tuti olyan, hogy ül a kádban, és azon röhög hogy fingott :)
Dörpepúp
(
x7)
Jan 28, 2023 13:52:12
x7)
Pontosan. Tiborunk az alapján mérte be a gyermeknevelési stratégiámat, hogy hogyan beszéltem a talkshowban. Egyértelmű, hogy előttük nem beszélek így. Ebből nekik nem is kell és nem is szabad semmit érzékelniük. Kibújt belőlem a proli, ez tény. De ettől még elfogadásra nevelem őket, értelmesek, okosak, koruknak megfelelően tájékozottak a világ dolgaiban.
Oda rúgott, ahol tudja, hogy betalál. A herélt köcsögöt a tanszék gondjaira bízom. Nem fogok ennek a témának többet szentelni.
Ásó27
(
x68)
Jan 28, 2023 13:55:21
x68)
Endre, szerinted a te mikrofonodatartós két telefonos baromságod a minőségibb, vagy a trash talk show?
Mifaaaaaaaaaaaan
fogcsonkos angolna
(
x3)
Jan 28, 2023 13:59:12
x3)
Meg az is kimaradt hogy ráhívtad a rendőröket brahiból tegnap este, majd miután a kiérkező rendőrök konstatálták, hogy itt senki nem akar öngyilkos lenni (ugyanazok a nyomozók jártak el, akik pistike feljelentését is intézték, és őszintén a tökük tele van, hogy elmeroggyantak bejelentésével kell foglalkozniuk), jófejek voltak a zsaruk, azt mondták hogy semmi gond nincs, viszomt hivatalból kezdeményezniük kell egy eljárást a hatóság szándékos félrevezetése miatt. Meghallgatták amit Laura tud, felvették a te adataidat és keresnek majd ezügyben.
"(3) Aki hatóságnál egyéb hatósági eljárás alapjául szolgáló olyan bejelentést tesz, amelyről tudja, hogy valótlan – és a 269. § esete nem áll fenn -, elzárással büntetendő."
Én két éve temettem el apámat, úgy, hogy egy évig csak én gondoztam, hát kurvára nem jutott eszembe hogy engem kikosarazott nőket hívogassak vagy bármi hasonló.
Post scriptum. Tudtommal nem laura írogat folyton neked, hanem forditva. Meg nem laura írkálja neked hogy aznap te hol az apád faszában voltál. Ha nem szólnál hozzá, feléd se nézne.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 28, 2023 13:59:42
x47)
Tibor megjelent a GTA RP-ben Zsozénál. Egy gusztustalan csöves tranyó leopárdmintában.
MaxPayne
(
x24)
Jan 28, 2023 14:03:41
x24)
En sem ertem ezt.
Laura egy aljas, szamito, penzert barmire hajlando fereg. Nulla lelkiismeret, aldozatszerep, tisztara a korcs noben. Nem ertem hogyan lehet vonzalmat erezni iranta.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 28, 2023 14:06:32
x5)
Endre a nullàból lakni nullàból enni projekt mellett hogy àll a trollokat feljelentem megbaszom projekt?
Pedofil geci erröl süsüzzél
Sanyibacsi
(
x6)
Jan 28, 2023 14:06:56
x6)
En sem ertem ezt.
Megtalálta benne a saját sebeit.
Traumakötés, stockholm szindróma, ilyenek.
De az áldozatnak van kiút, a bántalmazónak általában nincs, ugye sodika?
sodika
Jan 28, 2023 14:12:00
Nem az az álláspontom, hogy Laura szent, hanem az, hogy ebben a történetben senki sem teljesen normális.
De az átlagot hozzuk csak, annyit mondok. :))))
Annyit viszont mondok.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Annyit viszont mondok.
Fatászpika
(
x2)
x2)
Endre a nullàból lakni nullàból enni projekt mellett hogy àll a trollokat feljelentem megbaszom projekt?
Most az utolsó 500 eurót elbassza hogy visszavigye a lomokat a macskaólba, aztán a púpszászi taktikai álláson indul a megbaszás, a zugügyvédnő közvetlen segítségével.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 28, 2023 14:12:53
x13)
Nem az az álláspontom, hogy Laura szent, hanem az, hogy ebben a történetben senki sem teljesen normális.
Annyit viszont mondok.
Annyit viszont mondok.
Senkit nem érdekel mit mondasz, hess innen a gecibe, pedofil.
nabejj
(
x3)
Jan 28, 2023 14:13:10
x3)
Persze, hogy nem vagytok normálisak.
Beteg emberek vagytok, álmotokban fog megkéselni egy csöves a blahán.
MagyarVictor
(
x3)
Jan 28, 2023 14:13:28
x3)
Nem vagyok hulye! Minden ongyilkos hanguzijeit-hivasait felvettem igy barmikor atadom a hatosag reszere! Nem engem kezeltek pszichiatrian, hanem ot 2017ben
Sanyibacsi
(
x6)
Jan 28, 2023 14:13:33
x6)
Annyit viszont mondok.
Annyit viszont mondok.
Te biztosan alatta vagy, és Merga egyre jobban hasonlít rád.
Gratulálok mindkettőtöknek.
Kriptozsidó
(
x6)
Jan 28, 2023 14:13:34
x6)
Annyit viszont mondok.
Annyit viszont mondok.
Érintőlegesen XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Darth Tibor
(
x8)
Jan 28, 2023 14:13:50
x8)
Annyit viszont mondok.
Annyit viszont mondok.
Az Endre!
Már megint ide írogatsz te pedofil féreg? Legalább 1 napig bírnád ki, hogy nem szarod szájba magadat!
halászlé
(
x24)
Jan 28, 2023 14:13:53
x24)
Annyit viszont mondok.
Annyit viszont mondok.
C64korszak
(
x2)
Jan 28, 2023 14:13:55
x2)
nem laura írkálja neked hogy aznap te hol az apád faszában voltál. Ha nem szólnál hozzá, feléd se nézne.
Azt azért tegyük bele a történetbe, ha ez a fura ribi viktorszt rávette arra, hogy komoly pénzt adjon neki "kölcsön" (tudjuk, hogy sajnos a májas hajlamos ilyesmire, ld gémerszék),..
Akkor kicsit más a történet olvasata.
Plusz, azóta kiderült, hogy nincstelen kurva+csaló a picsa, és esélyesen egy legális fillérje nincs, akkor még a jogi út sem érne semmit, tehát viktorsz keresztet vethet a lóvéjára is.
Ami durva, hogy __bármennyi__ is volt az a lóvé, akkor is.
Ez a sodis laura story-t is igen más fénybe helyezné rögtön, btw.
Amennyiben tényleg megtörténik a dokumentált fenyegetőzés öngyivel, majd erre próbálnak "hatóság megtévesztését" ráhúzni, csak maguknak csinálnak a kékek rohadt sok felesleges munkát, kört.
Ami mondjuk engem nem lep meg, bezzeg ahol lenne kit védeni és miért dolgozni, eljárni, ott sok esetben telibe szarnak bele.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 28, 2023 14:14:06
x47)
Ha van bármilyen átlaga a kegyeletsértő tetves pedofil geciknek, akkor azt tibi meg te tankönyvi precizitással hozzátok. A következő oldalt viszont nem olvastátok el, a következmények bekezdésnél.
Trollul Madár
(
x15)
Jan 28, 2023 14:14:13
x15)
TrollZ!

Ha jönne a gyagyás és nem riasztaná el Barbi akkor itt egy Zsidó Endre Riasztó!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.

MaxPayne
(
x24)
Jan 28, 2023 14:14:45
x24)
Annyit viszont mondok.
Annyit viszont mondok.
Marmint a trash atlagot?
Nem pedofil geci Sodi! Meg ott is atlagon alulian szarhaziak vagytok. Es nagyon szep kibaszasok elott alltok.
halászlé
(
x24)
Jan 28, 2023 14:14:46
x24)
t. Trollégák! lehet volt Vikorsznak érzelmi bevonódása, ezt hagyjuk meg neki..
sztem nem itt kéne kitrágyalni...a púpnak nincs témája, így viszont lesz min loopolni...
sztem nem itt kéne kitrágyalni...a púpnak nincs témája, így viszont lesz min loopolni...
seymour schwartz
(
x6)
Jan 28, 2023 14:15:30
x6)
Lófaszt költöznek ezek!
Ez mondjuk sokkal valószínűbb. Egyébként Oszamának mik a lehetőségei arra az esetre, ha Endikéékből netán illegális lakásfoglalók lesznek? Mert gondolom amíg hideg van addig nem rakhatja őket az utcára, és azután?
MagyarVictor
(
x3)
Jan 28, 2023 14:15:57
x3)
Nincs kikosarazas se! Egy jogos tartozas kovetelese van, amit a milliardos orokosno nem tud - nem akar megadni, mert nincs mibol! Mivel uzletszeruen csalasbol el, ezert volt korabban buntetougy itelete es van folyamatban mas emberek fele is tartozasa millios tetelben, nem csak felem. Itt van gond ezzel a mesevel, meghogybaz ongyilkos szatjait reply all 5-10 embernek kuldte mindig
HeTe!
halászlé
(
x24)
Jan 28, 2023 14:16:30
x24)
TrollZ!
majd esetleg a lakomáról és pálinkákról is tegyél fel képet tiborsznak...:o))
MaxPayne
(
x24)
Jan 28, 2023 14:18:15
x24)
Most a gyapjas plutorol beszelsz?
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 28, 2023 14:19:18
x13)
Végre kimondtad, hogy baj van a fejedben!
Ennyi.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 28, 2023 14:21:01
x47)
Nincs kikosarazas se! Egy jogos tartozas kovetelese van, amit a milliardos orokosno nem tud - nem akar megadni, mert nincs mibol! Mivel uzletszeruen csalasbol el, ezert volt korabban buntetougy itelete es van folyamatban mas emberek fele is tartozasa millios tetelben, nem csak felem. Itt van gond ezzel a mesevel, meghogybaz ongyilkos szatjait reply all 5-10 embernek kuldte mindig
Viktor, hidd el, hogy minden mondatod újabb, jogos támadási felület. Egyrészt az igazság sincs teljesen kifejtve, másrészt a látható része is rengeteg aggályt vet fel az irányodba. A helyszín és idő pedig végképp nem megfelelő erre. Jó lenne ezt nem folytatni.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Jan 28, 2023 14:21:42
x8)
TrollZ!
Remélem a töpörtyü ki lesz nyomva:-)
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Jan 28, 2023 14:22:10
x4)
Annyit viszont mondok.
Nem láttam hogy valaki kérdezett volna pedofil. Amúgy érintőlegesen Mercivel még mi sem. :D
Annyit viszont mondok.
MagyarVictor
(
x3)
Jan 28, 2023 14:23:03
x3)
Tisztaba vagyok vele! De en amit kimondok leirok, arrol hivatalos papirom van + elso kezbol (Laura sajat szava, hang, iras, barmi) info! Nem szajhagyomany mondta valaki jajj es akkor ugy van!
162 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Komolyan egy évekkel ezelőtti dolog miatt nem vagy hajlandó tudomást venni az elmúlt hetek/napok történéseiről?
ezek szerint neked volt egy ettől sokkal hatásosabb - tibimentes - trollkodásod. ne tartsd magadban, oszd meg velünk! nosza!
vagy esetleg foteltrollként megköszönheted a terepi trolloknak h időt és energiát nem sajnálva szopatják a gyagyást.
mégegyszer kihangsúlyoznám: akinek tibi, laura stb a fő célpont, az ő szopatásuk priósabb sneci szopatása előtt, az nem snecológus, ennek megfelelően ne it ossza az eszet. vonuljon el a megfelelő fórumra és hajtson végre maga intervenciókat. már ha tud...