Basz az ideg mi?
A cegénynak lehet neked nem :D
De. És a tiéd is, de neked már évek óta elbaszódott, és leginkább magad miatt.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Figyu, pedo!
Voltál kondizni?
Nem?
Hát MÓKÁS, pedig kurva sok pénzt fizetsz érte :D
hoty... hotyhotyhoty...
Nem úgy tűnik.
Ez tartósnak tűnik.
Nekem.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Te most a Gayza családi ügyeiben vájkálsz megint?
Ajajj endre!
Geyza, indulhatunk?
Igazi szerelmen alapuló párkapcsolat, mint a tiétek Tibivel, igaz? :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Géza, megint rólad loopol a pedofil. Remelem dupla pénzért koltozteted haza.
Javítottam
Ez ety fosh!
de írsz, mert folyamatosan hazudsz, imádod magadat szájbaszarni.
Mifaaaaaaaaaaaan
A jövő pinája a fasz...
:D Istenem, látszik hogy fogalmad sincs milyen az ha két ember tartós kapcsolatot tervez.. elmondom, nem ilyen..
Szerencsére nincs igazad. Ha igazad lenne, akkor itt a fórumon is hasonló érdeklődésű embereket fújt volna össze a szél. Pedig itt aztán van mindeféle, a drogos alkoholista ateistától az absztinens vallásosig :)
Szerinted pl mi a közös az ügyvédúrban meg a futárúrban azon kívűl, hogy meg akarják szopatni a pedofilt?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nyilvan ezert fogy annyi wc papir is.
Feldugja a seggebe, szarosan kiveszi es azt zabalja. Kozben meg rangatja a doglott szamarfaszat. A gusztustalan, pedofil allatja.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
NEM AKARSZ VÉGRE MEGDÖGLENI TE KORCSGECI?
Endre, beszéljünk a lényegről.
Újszászon anyukáddal fogsz cicabújni? És ha a Horgász ott alszik, akkor mi lesz, bebújsz kettejük közé?
Ne érezd magad rosszul emiatt, Golda legalább nő, nem egy levágott faszú férfi. Olyan lesz, mint mikor Vera mamát kellett kormolnod, ki fogod bírni! :)
te ki a kurva anyådnak irsz? unatkozol fasszopo? soha többe andi mindegy :-)))
egyik sem pedofil.
contains language which some may find offensive
Ez sajnos igaz. Az énblogot rühelljük itt, mert Sodi miatt vagyunk itt nem a mellékes miatt...
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Ugorj mar a Dunaba te pedofil fereg, es ne itt rontsd a levegot!
Azért kér vissza a Viktor 2 milliót, mert amíg vitatkoznak a Laurával, az is a kommunikáció egy formája, aminek a hiányától megőrülne.
mondja ezt az, akit a saját anyja nevezett közléskényszeres elmebetegnek egy vadidegen előtt.
Közben remélem az uradnak is ott loopolod a dolgokat, aztán lesz egy szép vekniverés ma.(Remélhetőleg live keretein belül)
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Sztem az interneten hirdetett meg eladásra dolgokat, ami után fizettek neki, ő meg lófaszt nem küldött, szóval elég sokat...
miről beszélsz te nagyon ostoba? hát hála többek közt neked megutálta a Csenge. egy apának mi rosszabbat kívánnál?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Lányát meg fényképről látja.... endre, miért akarsz minket elterelni magadról??? Pofázod lauját, a dagadékot, a dögevőt, LESZARJUK!!
Gyere haza fiatal..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Még...de ami késik...
A pátyi grammatikás kurvaanyámat már.
Erről is te tehetsz te pedofil buzi hazug impontens szélhámos! Felfogtad?
Nekem ez a szál teljesen kimaradt, így szívesen látna itt bárki bármit erről.
A rendőr szálat várom. Minden egyebet meg felesleges megrágni és kerülgetni, mert lehet van amiben egyezik a véleményünk. Van amiben nem.
Nyugodtan írhatsz kamu profilról is. Nem fogok seggfájni miatta :D
Nem érted. Pont, hogy kurvára nem akarjuk már ezt látni. Nem fogok bemásolni sem screenshotokat, sem hangüzeneteket, mert azzal a büdös kurva életbe nem lesz vége ennek a szarfolyamnak. A motivációk borzalmasak mindkét félnél. Írj rájuk, kérj el tőlük mindent, készségesen meg fognak veled mindent osztani, hidd el.
A kamuprofilozással meg gurulhatsz.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ezt Ő nem érti.. fogalma sincs milyen az, ha az embert szereti igazán valaki. Neki Csenge is csak egy NPC
kösz hogy ezt is kipofáztad. remélem felbőg egy Audi valahol a távolban. csak nehogy piros lámpát kapjon
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Sodi is Orbán. Shikeresen egyesítette maga ellen a különböző világnézetű embereket.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Igazából kammernak is az :/
Prof is lelkes origo rajongo :)))
Szerinted tibor okos és nö. Az, hogy neked mi minek tünik teljesen mindegy.
puskapoj
Jogos..
Áhh rendesen hallom :DDDDDDDDD still zseniális
Az meg vissza is fogadja majd.
Na mindegy, megint elkanyaradtunk..
Dögölj meg, pedofil korcs!!
Persze, de most már Endre is trash..
Így óhatatlanul megjelennek ezek a témák itt.
30 és 540 napi tétel között kell kiszabni a pénzbüntetést, laura pedig 350 napi tétel büntetést kapott.
a másik amiből következtetni lehet, az üzletszerűség:
üzletszerűen követi el a bűncselekményt, aki ugyanolyan vagy hasonló jellegű bűncselekmények elkövetése révén rendszeres haszonszerzésre törekszik;
rendszeresen baszott át embereket. nem egyszer, nem kétszer, nem háromszor, hanem rendszeresen. ebből él. egy szar bűnöző.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
A tetves pedofil geci élete is nyugisabb volt. Nézd meg mi történt vele azóta. A két dolog között szoros az összefüggés.
:D :D :D
Van róla rendőrségi papírod, mint sodinak, hogy nem vagy pedofil?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
szal ezert vonzodik gayza hozza ennyire :Dvagy lehet ,hoggy csak tanulni akar tole:D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
sose olvasom, ez 444.
Félreérthetően fogalmaztam. Tudod ki vagyok. Így nem várom el, hogy a valós Facebook profilodon rámírj. Emiatt nem seggfájok, ha nem azzal írsz rám. Ez igaz bárkire innen, ha képes értelmesen kommunikálni és nem abból áll a beszélgetés, hogy leszakítja a fejem és beleszar.
Összelaurázni meg nem akarom magam, mert szellemi métely volt már az is amikor a Simpje megkeresett.
Azt meg én is leírtam, hogy aki itt vitatkozik a másikkal az Púpnak ad okot örömködésre.
Ez ety fosh!
laura már régen rájött, hogy gammerről nincs mit lehúzni. ebben legkésőbb akkor lehetett egészen biztos, amikor múmiával veszekedett messengeren, hogy adja vissza gammer utolsó 300 ezrét, mert feljelntik múmiát. az anyát, és feleséget, aki a házastársi közös vagyonból vett el pénzt, hogy a kiskorú gyereket tartsa. idióta laura.
gammernek nincs összesen 20 ezer forintja. már a németországból való hazautazást is itthonról kellett fizetnie valakinek.
itt inkább az a kérdés, hogy gammer rájött-e már, hogy laura nem rendelkezik százmilliós örökséggel, hanem csalásokkal, zsarolásokkal, és prostitúcióval szerzi a pénzt. szerintem gammeri is akkora idióta, hogy erre még nem shikerült rájönnie
nszksz, higitó jöhet a szerkibe!
Borizu hangon mond a tied melyebb
Egy évi 66 ezer eurót fizetö melót bizony lehúzott róla xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Na bumm.
Egy piti bűnöző a szegedi milliomosnő valójában, aki efy bűnöző cigánnyal él együtt, mivel gammer 3,5 évet ült börtönben.
nah jo de annal a fajnal a bori az olyan mint az erettsegi
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Vagy de, csak Ő is partner ebben, hisz ez könnyebb melo, mint külföldön dolgozni.
Ne feledjük, hogy Kammerer cigány is egy ingyenélő szhar valójában , mindenféle erkölcsi norma nélkül.
De, mert akaratgyenge pedofil fereg vagy!
Vagy azt hiszi, hogy jo stricikent majd ebbol neki jon be penz.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Ráadásul Sodi is a narancssárga szín alatt írja a hülyeségeit, ez nem lehet véletlen.
Herbál lesz az.
Iken ity fan
Sodi egy senki :) Sodi miatt magyarnak lenni tizedannyira nem ciki mint Orbán miatt. Hogy mást ne mondjak, a 2022 óta tartó extrém oroszszopásos ámokfutás miatt adtam be az állampolgársági kérelmem és lettem hivatalos belga, eddig eszembe se jutott :D
Kozma meg faszos fotókat küldözget 14 éves lányoknak, és még csak nem is a saját faszát. Ki hogy ismerkedik.
az csak nagyobb poén, ha gammer tudatában van annak, hogy a csaja prosti és csaló bűnöző. nemrég valami másik trash prosti fasziján gúnyolódott, hogy más faszik pénzért dugják a nőjét.
másrészt gammer napi 10 ezerbe kerül laurának (kaja, pia, cigi), az havi 300 ezer. kíváncsi vagyok, meddig fog tartani a szerelem, ha gammercigány eltartása érdekében is bűnözni és kurválkodni kell. meg ugye a gyerektartás is ketyeg onnantól, hogy eljött gyomáról.
Roviden:
tranyo es baratai.
Szerintem a gyerek tartást Éva max. akkor kapja meg, ha a bíróság kötelezi ra a cigányt. Kötve hiszen hogy addig bármit is fizetne.
Nektek is beígérte Laura a szopást, vagy miért white knightkodtok ilyen keményen? Nem tudom eldönteni, hogy te vagy szánalmasabb, vagy Sneci.
nincs azzal gond, felnyomja tartás elmulasztása miatt, és akkor vagy fizet, vagy elítélik ezért is.
Endinek nincs olyan felszopója aki tudna írni, olvasni és megírná helyette a könyvet.
igenis, uram!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:DD
Segítek. Olvass vissza rendesen és akkor nem fogsz faszságokkal beleállni emberekbe. Most például egy gigantikus baromságot feltételeztél, mert arra akartál asszociálni.
Közben meg arról írok, hogy attól, mert a tetves pedofil geci gusztustalanul röhög valakinek az anyja halálán, attól az az ember még csinálhat szánalmas faszságot.
Snecisen mondva, nem azt állítom, hogy most kretén vagy, de kreténségeket beszelsz.
Jozsii Busák
A felszopó ferdítette a valóságot, így jó eséllyel könyv VS valóság videó fog készülni. Púpnál a forrás a fórum és a Sodipedia lenne, ami nem felszopás lenne.
Ez ety fosh!
Liveban igazan kiprobalhatnak, hogy egymas gyogyszereit veszik be.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ah,endrenek mit szamit az osztrogen?
Pakolsz már a tyityával te szarházi?
Ilyen egyszerű volt szó szerint lukra futtatni pár embert. Hiába, mégse mindenki buzi itt.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
sodika
Jan 28, 2023 15:17:40
A Gézáé meg igen.
Ő sem kivétel.
Fontos katalizátor volt a Laurás sztori ahhoz, hogy a felesége végképp ne akarjon vele lenni.
Ő sem kivétel.
Fontos katalizátor volt a Laurás sztori ahhoz, hogy a felesége végképp ne akarjon vele lenni.
Jan 28, 2023 15:17:40
Sanyibacsi
(
x6)
Jan 28, 2023 15:17:49
x6)
Gammer Bandié még nem.
Basz az ideg mi?
A cegénynak lehet neked nem :D
SnecológusHallgató
(
x4)
Jan 28, 2023 15:18:06
x4)
Gammer Bandié még nem.
De. És a tiéd is, de neked már évek óta elbaszódott, és leginkább magad miatt.
Zegernye
(
x2)
Jan 28, 2023 15:18:11
x2)
Gammer Bandié még nem.
Figyu, pedo!
Voltál kondizni?
Nem?
Hát MÓKÁS, pedig kurva sok pénzt fizetsz érte :D
sodika
Jan 28, 2023 15:18:22
Nem??? Hat se gyereke, se meloja, sem biztos no mellette. Mivel Laura csak ideig- óráig van vele.
Nem úgy tűnik.
Ez tartósnak tűnik.
Nekem.
Jan 28, 2023 15:18:22
sodika
Jan 28, 2023 15:18:32
Na mindegy, én nem írok ide.
csá
csá
Jan 28, 2023 15:18:32
Sanyibacsi
(
x6)
Jan 28, 2023 15:18:52
x6)
A Gézáé meg igen.
Ő sem kivétel.
Ő sem kivétel.
Te most a Gayza családi ügyeiben vájkálsz megint?
Ajajj endre!
Geyza, indulhatunk?
Ásó27
(
x68)
Jan 28, 2023 15:19:05
x68)
Nem úgy tűnik.
Ez tartósnak tűnik.
Nekem.
Ez tartósnak tűnik.
Nekem.
Igazi szerelmen alapuló párkapcsolat, mint a tiétek Tibivel, igaz? :DDDD
Norina
(
x2)
Jan 28, 2023 15:19:25
x2)
A Gézáé meg igen.
Ő sem kivétel.
Ő sem kivétel.
Géza, megint rólad loopol a pedofil. Remelem dupla pénzért koltozteted haza.
Szteppen
(
x3)
Jan 28, 2023 15:19:31
x3)
Na mindegy, én még úgyis írok ide.
csá
csá
Javítottam
Ásó27
(
x68)
Jan 28, 2023 15:19:32
x68)
csá
csá
Debil felügyelő
Jan 28, 2023 15:20:07
csá
Mert megdögölsz végre?? csá
Jan 28, 2023 15:20:07
Norina
(
x2)
Jan 28, 2023 15:20:20
x2)
Nem úgy tűnik.
Ez tartósnak tűnik.
Nekem.
Ez tartósnak tűnik.
Nekem.
:D Istenem, látszik hogy fogalmad sincs milyen az ha két ember tartós kapcsolatot tervez.. elmondom, nem ilyen..
bolgár jeti
(
x30)
Jan 28, 2023 15:20:33
x30)
megvalami kedves tanszek.
altalaban a hasonlo erdeklodesu embereket szokta osszefujni a szel.
itt ugye mindenki a pupos vesztet akarja.
de ha a pupos egy drogos alkoholista pedofil szociopata.
akkor a kornyezeteben evek ota jelen levo "baratai"nyilvan mind szuletett szuzlanyok es penzt lehuzkodos rablogyilkosok?
lofaszt,a valosag mindig sotetebb mint amit gondolunk.
2006 ota mar reg el kellett volna vereznie a snecinek,buzimarknal is,meg sorba sorba az esemenyek.
nem pupossimogatok vannak hanem hozza hasonlito
drogos alkoholista pedofil szociopatak.
de ne legyen igazam azt kivanom.
altalaban a hasonlo erdeklodesu embereket szokta osszefujni a szel.
itt ugye mindenki a pupos vesztet akarja.
de ha a pupos egy drogos alkoholista pedofil szociopata.
akkor a kornyezeteben evek ota jelen levo "baratai"nyilvan mind szuletett szuzlanyok es penzt lehuzkodos rablogyilkosok?
lofaszt,a valosag mindig sotetebb mint amit gondolunk.
2006 ota mar reg el kellett volna vereznie a snecinek,buzimarknal is,meg sorba sorba az esemenyek.
nem pupossimogatok vannak hanem hozza hasonlito
drogos alkoholista pedofil szociopatak.
de ne legyen igazam azt kivanom.
Szerencsére nincs igazad. Ha igazad lenne, akkor itt a fórumon is hasonló érdeklődésű embereket fújt volna össze a szél. Pedig itt aztán van mindeféle, a drogos alkoholista ateistától az absztinens vallásosig :)
Szerinted pl mi a közös az ügyvédúrban meg a futárúrban azon kívűl, hogy meg akarják szopatni a pedofilt?
Ásó27
(
x68)
Jan 28, 2023 15:20:44
x68)
Gayza sokkal többet keres, mint te. Irigykedsz Endre?
Mifaaaaaaaaaaaan
sittessanyi
(
x7)
Jan 28, 2023 15:20:48
x7)
viktor, baszod!
páran itt próbálj(t)uk elhajtani a gurulkáidat, hogy ne a fórumot szennyezzék a viktorozó loopjaikkal, erre te magad hozod ide saját életed drámáit és teregeted szét.
a trashcsoportban nyugodtan magyarázkodhatsz ezeknek, de itt nem vagyunk kíváncsiak az életedre !!! fogdd már fel!
a történtek fényében a gurulkák off kommentjeit lemínuszoztuk volna a szarba és nem lettél volna téma. erre te magad jössz ide teregetni és magyarázkodni a gyagyásnak.
mindenben a legrosszabb, hogy a korcs kárörömét táplálod.
komolyan kérdem: normális vagy?
páran itt próbálj(t)uk elhajtani a gurulkáidat, hogy ne a fórumot szennyezzék a viktorozó loopjaikkal, erre te magad hozod ide saját életed drámáit és teregeted szét.
a trashcsoportban nyugodtan magyarázkodhatsz ezeknek, de itt nem vagyunk kíváncsiak az életedre !!! fogdd már fel!
a történtek fényében a gurulkák off kommentjeit lemínuszoztuk volna a szarba és nem lettél volna téma. erre te magad jössz ide teregetni és magyarázkodni a gyagyásnak.
MaxPayne
(
x24)
Jan 28, 2023 15:21:31
x24)
Nyilvan ezert fogy annyi wc papir is.
Feldugja a seggebe, szarosan kiveszi es azt zabalja. Kozben meg rangatja a doglott szamarfaszat. A gusztustalan, pedofil allatja.
Halott sodi a jó sodi
Jan 28, 2023 15:21:49
csá
csá
NEM AKARSZ VÉGRE MEGDÖGLENI TE KORCSGECI?
Jan 28, 2023 15:21:49
Érdeklődő
(
x6)
Jan 28, 2023 15:21:56
x6)
Hetyetye, phúszi fatyok
Endre, beszéljünk a lényegről.
Újszászon anyukáddal fogsz cicabújni? És ha a Horgász ott alszik, akkor mi lesz, bebújsz kettejük közé?
Ne érezd magad rosszul emiatt, Golda legalább nő, nem egy levágott faszú férfi. Olyan lesz, mint mikor Vera mamát kellett kormolnod, ki fogod bírni! :)
Örebro
(
x17)
Jan 28, 2023 15:22:18
x17)
A Gézáé meg igen.
Ő sem kivétel.
Ő sem kivétel.
te ki a kurva anyådnak irsz? unatkozol fasszopo? soha többe andi mindegy :-)))
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 28, 2023 15:22:26
x5)
egyik sem pedofil.
Puha Slag
(
x7)
Jan 28, 2023 15:22:48
x7)
viktor, baszod!
Ez sajnos igaz. Az énblogot rühelljük itt, mert Sodi miatt vagyunk itt nem a mellékes miatt...
Bejlin
(
x8)
Jan 28, 2023 15:22:51
x8)
Amúgy arra lennék kíváncsi hogy Laura hány nőt tudott anyagilag megkárosítani? Mert van egy érzésem hogy csak pár kanos fiatalembert tudott lehúzni aki a valóságban nem tudott 1 nőt sem összeszedni, ezért az interneten próbált meg becsajozni.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 28, 2023 15:24:16
x2)
Gammer Bandié még nem.
Ugorj mar a Dunaba te pedofil fereg, es ne itt rontsd a levegot!
sittessanyi
(
x7)
Jan 28, 2023 15:24:50
x7)
Azért kér vissza a Viktor 2 milliót, mert amíg vitatkoznak a Laurával, az is a kommunikáció egy formája, aminek a hiányától megőrülne.
mondja ezt az, akit a saját anyja nevezett közléskényszeres elmebetegnek egy vadidegen előtt.
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 28, 2023 15:25:09
x13)
csá
csá
Közben remélem az uradnak is ott loopolod a dolgokat, aztán lesz egy szép vekniverés ma.(Remélhetőleg live keretein belül)
banshee
(
x24)
Jan 28, 2023 15:26:02
x24)
Amúgy arra lennék kíváncsi hogy Laura hány nőt tudott anyagilag megkárosítani? Mert van egy érzésem hogy csak pár kanos fiatalembert tudott lehúzni aki a valóságban nem tudott 1 nőt sem összeszedni, ezért az interneten próbált meg becsajozni.
Sztem az interneten hirdetett meg eladásra dolgokat, ami után fizettek neki, ő meg lófaszt nem küldött, szóval elég sokat...
Norina
(
x2)
Jan 28, 2023 15:26:26
x2)
Tibi részegen alszik hogy ide mersz irkalni, te féreg?
Örebro
(
x17)
Jan 28, 2023 15:26:29
x17)
gyagyås, a joszituålt anyukåd mit szol a mostani ållapothoz? örömmel konstatålta, hogy a geci trollok miatt (bår ez az ållitås mår megdölni låtszik) ismet felfele buktål es az uj helyeden a btto. fizetesed alulrol surolja 7.000 eurot.
trolléga
(
x30)
Jan 28, 2023 15:26:39
x30)
Gammer Bandié még nem.
miről beszélsz te nagyon ostoba? hát hála többek közt neked megutálta a Csenge. egy apának mi rosszabbat kívánnál?
Maffiózó
(
x1)
Jan 28, 2023 15:26:41
x1)
Endre értjük, hogy most Laurán is meg Viktoron is próbálsz bosszút állni de a múltban ezekért mindig nagy büntetést kaptál hasonló butaságokért.
Nem tanulsz?
Tessék szépen a saját nyomorodat lájvozni.
Nem tanulsz?
Tessék szépen a saját nyomorodat lájvozni.
Klohek
(
x12)
Jan 28, 2023 15:26:51
x12)
Gammer Bandié még nem.
Lányát meg fényképről látja.... endre, miért akarsz minket elterelni magadról??? Pofázod lauját, a dagadékot, a dögevőt, LESZARJUK!!
Gyere haza fiatal..
Örebro
(
x17)
Jan 28, 2023 15:27:00
x17)
tjänare
banshee
(
x24)
Jan 28, 2023 15:27:11
x24)
Gammer Bandié még nem.
Még...de ami késik...
Maffiózó
(
x1)
Jan 28, 2023 15:27:55
x1)
A pátyi grammatikás kurvaanyámat már.
Erről is te tehetsz te pedofil buzi hazug impontens szélhámos! Felfogtad?
max5enutálnak
(
x47)
Jan 28, 2023 15:28:29
x47)
Nekem ez a szál teljesen kimaradt, így szívesen látna itt bárki bármit erről.
A rendőr szálat várom. Minden egyebet meg felesleges megrágni és kerülgetni, mert lehet van amiben egyezik a véleményünk. Van amiben nem.
Nyugodtan írhatsz kamu profilról is. Nem fogok seggfájni miatta :D
Nem érted. Pont, hogy kurvára nem akarjuk már ezt látni. Nem fogok bemásolni sem screenshotokat, sem hangüzeneteket, mert azzal a büdös kurva életbe nem lesz vége ennek a szarfolyamnak. A motivációk borzalmasak mindkét félnél. Írj rájuk, kérj el tőlük mindent, készségesen meg fognak veled mindent osztani, hidd el.
tibi2435645
(
x2)
Jan 28, 2023 15:28:51
x2)
Orsi, Hajni, Natasa, Laura. Modi osztogatás a trash csoportban, gammer szék ajándékozás, milliós kölcsön. Ezekről tud a publikum, de ki tudja hány nőre írogat rá, meg milyen ajándékokat osztogat a pina reményében. Lauráról utólag kiderült hogy egy pszichopata bűnöző, őt most hagyjuk, de a többit meg lehet kérdezni hogy miért is tiltották. Én bírom Viktorszt, de finoman fogalmazva meghülyül ha pinaszagot érez.
Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló
Norina
(
x2)
Jan 28, 2023 15:29:19
x2)
Ezt Ő nem érti.. fogalma sincs milyen az, ha az embert szereti igazán valaki. Neki Csenge is csak egy NPC
broni
(
x45)
Jan 28, 2023 15:29:54
x45)
„Orbánnak. Oroszul. Politikai korrektség nélkül. Először is, ribancpofa, «senkiföldje», nem a hazánk, hanem a tiétek. Több ezer éve élünk itt, nem az Urálon túlról jöttünk. Másrészt különösen tehetségesnek kell lenni ahhoz, hogy Romániától és Szlovákiától Szerbiáig és Ukrajnáig mindenhol utálják az embert. A trianoni békeszerződés végül is büntetés volt a történelmi bestiális tetteitekért. Harmadrészt a kegyetlenkedéseitek és az a folyamatos vágyatok, hogy minden világháborúban a zsarnokok kedvében járjatok, történelmi páriává tett titeket. Negyedszer, micsoda szemétládának kell lenni ahhoz, hogy megbocsásd a szovjeteknek és utódaiknak '56-ot. Ötödször, teljes erkölcsi söpredéknek kell lenni ahhoz, hogy az EU és a NATO «ernyője» alatt ülve menj neki mindenkinek. Kifelé az ernyő alól, és három nap alatt kisörpünk titeket, rohadékok” - írta Filatov.
óóóaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
micsoda igaz szavak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
trolléga
(
x30)
Jan 28, 2023 15:31:15
x30)
A Gézáé meg igen.
Ő sem kivétel.
Ő sem kivétel.
kösz hogy ezt is kipofáztad. remélem felbőg egy Audi valahol a távolban. csak nehogy piros lámpát kapjon
SyntaxError
(
x24)
Jan 28, 2023 15:32:07
x24)
„...Másrészt különösen tehetségesnek kell lenni ahhoz, hogy Romániától és Szlovákiától Szerbiáig és Ukrajnáig mindenhol utálják az embert. ...” - írta Filatov.
Sodi is Orbán. Shikeresen egyesítette maga ellen a különböző világnézetű embereket.
Sanyibacsi
(
x6)
Jan 28, 2023 15:32:48
x6)
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 28, 2023 15:33:38
x5)
„Orbánnak
cucksodi
(
x3)
Jan 28, 2023 15:33:41
x3)
Nem úgy tűnik.
Ez tartósnak tűnik.
Nekem.
Ez tartósnak tűnik.
Nekem.
Szerinted tibor okos és nö. Az, hogy neked mi minek tünik teljesen mindegy.
gobesug
(
x30)
Jan 28, 2023 15:33:43
x30)
nekem KÉTSZERMONDTAD BAZDMEG hogy MITKERESELITT NEENGEMVEGYÉL. ennekafasznak egysze
AKURVAANYÁD
TEKTEKTEKTEKTEKTEKTEKTEK
AKURVAANYÁD
TEKTEKTEKTEKTEKTEKTEKTEK
max5enutálnak
(
x47)
Jan 28, 2023 15:35:27
x47)
MacY2
(
x1)
Jan 28, 2023 15:35:36
x1)
Pedofil fasz! Miért nem kötitek fel magatokat Tibivel? Senkinek se hiányoznátok!
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Norina
(
x2)
Jan 28, 2023 15:35:47
x2)
Jogos..
banshee
(
x24)
Jan 28, 2023 15:35:58
x24)
Kammer és Laura kapcsolata is addig fog tartani, amíg Laura rá nem jön hogy nem tud mit lehúzni róla.
Akkor Kammer is könyörögheti vissza magát Iggyhez, nem lesz több édeshármas Lillával meg Laurával.
Akkor Kammer is könyörögheti vissza magát Iggyhez, nem lesz több édeshármas Lillával meg Laurával.
Halott sodi a jó sodi
Jan 28, 2023 15:36:42
nekem KÉTSZERMONDTAD BAZDMEG hogy MITKERESELITT NEENGEMVEGYÉL. ennekafasznak egysze
AKURVAANYÁD
TEKTEKTEKTEKTEKTEKTEKTEK
AKURVAANYÁD
TEKTEKTEKTEKTEKTEKTEKTEK
Áhh rendesen hallom :DDDDDDDDD still zseniális
Jan 28, 2023 15:36:42
Norina
(
x2)
Jan 28, 2023 15:37:26
x2)
Kammer és Laura kapcsolata is addig fog tartani, amíg Laura rá nem jön hogy nem tud mit lehúzni róla.
Az meg vissza is fogadja majd.
Na mindegy, megint elkanyaradtunk..
Dögölj meg, pedofil korcs!!
Newton-Leibniz
(
x1)
Jan 28, 2023 15:37:36
x1)
nos hat en csak Bejlinben felveteliztem a tanszekhez, ugyhogy sokat nem tudok az azelotti idoszakrol, de azt allitom, hogy nyugisabb volt a kutatoi elet max 80 latogatoval meg laura, viktor esatobbi maganelete nelkul
Norina
(
x2)
Jan 28, 2023 15:38:46
x2)
nos hat en csak Bejlinben felveteliztem a tanszekhez, ugyhogy sokat nem tudok az azelotti idoszakrol, de azt allitom, hogy nyugisabb volt a kutatoi elet max 80 latogatoval meg laura, viktor esatobbi maganelete nelkul
Persze, de most már Endre is trash..
Így óhatatlanul megjelennek ezek a témák itt.
Hahó
(
x135)
Jan 28, 2023 15:39:43
x135)
30 és 540 napi tétel között kell kiszabni a pénzbüntetést, laura pedig 350 napi tétel büntetést kapott.
a másik amiből következtetni lehet, az üzletszerűség:
üzletszerűen követi el a bűncselekményt, aki ugyanolyan vagy hasonló jellegű bűncselekmények elkövetése révén rendszeres haszonszerzésre törekszik;
rendszeresen baszott át embereket. nem egyszer, nem kétszer, nem háromszor, hanem rendszeresen. ebből él. egy szar bűnöző.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 28, 2023 15:41:11
x47)
A tetves pedofil geci élete is nyugisabb volt. Nézd meg mi történt vele azóta. A két dolog között szoros az összefüggés.
bolgár jeti
(
x30)
Jan 28, 2023 15:41:44
x30)
Tisztaba vagyok vele! De en amit kimondok leirok, arrol hivatalos papirom van
:D :D :D
Van róla rendőrségi papírod, mint sodinak, hogy nem vagy pedofil?
koszos
(
x11)
Jan 28, 2023 15:42:48
x11)
Nincs kikosarazas se! Egy jogos tartozas kovetelese van, amit a milliardos orokosno nem tud - nem akar megadni, mert nincs mibol! Mivel uzletszeruen csalasbol el, ezert volt korabban buntetougy itelete es van folyamatban mas emberek fele is tartozasa millios tetelben, nem csak felem. Itt van gond ezzel a mesevel, meghogybaz ongyilkos szatjait reply all 5-10 embernek kuldte mindig
szal ezert vonzodik gayza hozza ennyire :Dvagy lehet ,hoggy csak tanulni akar tole:D
féregnyulvány
(
x7)
Jan 28, 2023 15:43:25
x7)
jó ez az év csak sodi nem szopik eleget
remelem valtozik ez
remelem valtozik ez
broni
(
x45)
Jan 28, 2023 15:43:27
x45)
sose olvasom, ez 444.
Ásó27
(
x68)
Jan 28, 2023 15:44:40
x68)
Endre, nálad próbálkozott lehúzással Laura?
Mifaaaaaaaaaaaan
Szteppen
(
x3)
Jan 28, 2023 15:45:02
x3)
Félreérthetően fogalmaztam. Tudod ki vagyok. Így nem várom el, hogy a valós Facebook profilodon rámírj. Emiatt nem seggfájok, ha nem azzal írsz rám. Ez igaz bárkire innen, ha képes értelmesen kommunikálni és nem abból áll a beszélgetés, hogy leszakítja a fejem és beleszar.
Összelaurázni meg nem akarom magam, mert szellemi métely volt már az is amikor a Simpje megkeresett.
Azt meg én is leírtam, hogy aki itt vitatkozik a másikkal az Púpnak ad okot örömködésre.
Hahó
(
x135)
x135)
laura már régen rájött, hogy gammerről nincs mit lehúzni. ebben legkésőbb akkor lehetett egészen biztos, amikor múmiával veszekedett messengeren, hogy adja vissza gammer utolsó 300 ezrét, mert feljelntik múmiát. az anyát, és feleséget, aki a házastársi közös vagyonból vett el pénzt, hogy a kiskorú gyereket tartsa. idióta laura.
gammernek nincs összesen 20 ezer forintja. már a németországból való hazautazást is itthonról kellett fizetnie valakinek.
itt inkább az a kérdés, hogy gammer rájött-e már, hogy laura nem rendelkezik százmilliós örökséggel, hanem csalásokkal, zsarolásokkal, és prostitúcióval szerzi a pénzt. szerintem gammeri is akkora idióta, hogy erre még nem shikerült rájönnie
UP
Jan 28, 2023 15:45:37
sose olvasom, ez 444.
Jan 28, 2023 15:45:37
Winkler SoDi
Jan 28, 2023 15:46:51
Borizu hangon mond a tied melyebb
Jan 28, 2023 15:46:51
MegintKezded
(
x6)
Jan 28, 2023 15:47:28
x6)
Endre, nálad próbálkozott lehúzással Laura?
Egy évi 66 ezer eurót fizetö melót bizony lehúzott róla xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
koszos
(
x11)
Jan 28, 2023 15:47:35
x11)
Egy piti bűnöző a szegedi milliomosnő valójában, aki efy bűnöző cigánnyal él együtt, mivel gammer 3,5 évet ült börtönben.
nah jo de annal a fajnal a bori az olyan mint az erettsegi
Norina
(
x2)
Jan 28, 2023 15:47:47
x2)
Vagy de, csak Ő is partner ebben, hisz ez könnyebb melo, mint külföldön dolgozni.
Ne feledjük, hogy Kammerer cigány is egy ingyenélő szhar valójában , mindenféle erkölcsi norma nélkül.
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 28, 2023 15:48:04
x2)
csá
csá
De, mert akaratgyenge pedofil fereg vagy!
noikabatgomb
(
x10)
Jan 28, 2023 15:49:27
x10)
Vagy azt hiszi, hogy jo stricikent majd ebbol neki jon be penz.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 28, 2023 15:49:56
x19)
Nyugiban kapcsolgatom a tv-t erre a kedvenc filmed megy a film plusszon endi.
A hivatalos kibaszatásod és ams segély nélküli első napodon leadják a kedvenc filmed.
Tuti, hogy troll a Kolosi Petya is (broni?).
A hivatalos kibaszatásod és ams segély nélküli első napodon leadják a kedvenc filmed.
Tuti, hogy troll a Kolosi Petya is (broni?).
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jan 28, 2023 15:50:09
x5)
Ráadásul Sodi is a narancssárga szín alatt írja a hülyeségeit, ez nem lehet véletlen.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 28, 2023 15:55:03
x37)
Valaki össze tudná foglalni nekem, hogy azok után, hogy tegnap a púpos korcs az édesanyja halálán örömködött, ma a fórum egyes tagjai miért álltak bele Viktorszba?
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 28, 2023 15:55:13
x2)
Herbál lesz az.
- aki sodi
Jan 28, 2023 15:55:33
Iken ity fan
Jan 28, 2023 15:55:33
bolgár jeti
(
x30)
Jan 28, 2023 15:55:45
x30)
Sodi egy senki :) Sodi miatt magyarnak lenni tizedannyira nem ciki mint Orbán miatt. Hogy mást ne mondjak, a 2022 óta tartó extrém oroszszopásos ámokfutás miatt adtam be az állampolgársági kérelmem és lettem hivatalos belga, eddig eszembe se jutott :D
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 28, 2023 15:57:03
x37)
Orsi, Hajni, Natasa, Laura. Modi osztogatás a trash csoportban, gammer szék ajándékozás, milliós kölcsön. Ezekről tud a publikum, de ki tudja hány nőre írogat rá, meg milyen ajándékokat osztogat a pina reményében. Lauráról utólag kiderült hogy egy pszichopata bűnöző, őt most hagyjuk, de a többit meg lehet kérdezni hogy miért is tiltották. Én bírom Viktorszt, de finoman fogalmazva meghülyül ha pinaszagot érez.
Kozma meg faszos fotókat küldözget 14 éves lányoknak, és még csak nem is a saját faszát. Ki hogy ismerkedik.
Hahó
(
x135)
Jan 28, 2023 15:57:22
x135)
az csak nagyobb poén, ha gammer tudatában van annak, hogy a csaja prosti és csaló bűnöző. nemrég valami másik trash prosti fasziján gúnyolódott, hogy más faszik pénzért dugják a nőjét.
másrészt gammer napi 10 ezerbe kerül laurának (kaja, pia, cigi), az havi 300 ezer. kíváncsi vagyok, meddig fog tartani a szerelem, ha gammercigány eltartása érdekében is bűnözni és kurválkodni kell. meg ugye a gyerektartás is ketyeg onnantól, hogy eljött gyomáról.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 28, 2023 15:57:32
x5)
Valaki össze tudná foglalni nekem, hogy azok után, hogy tegnap a púpos korcs az édesanyja halálán örömködött, ma a fórum egyes tagjai miért álltak bele Viktorszba?
Roviden:
tranyo es baratai.
Norina
(
x2)
Jan 28, 2023 15:59:37
x2)
Szerintem a gyerek tartást Éva max. akkor kapja meg, ha a bíróság kötelezi ra a cigányt. Kötve hiszen hogy addig bármit is fizetne.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 28, 2023 15:59:47
x37)
Szteppen, te se ferdíts. Fogcsonkosnak teljesen igaza van a tegnappal kapcsolatban. A rendőrök nem egy valós öngyikísérlet miatt lettek hívva. És nem csak a tartozás miatt volt itt folyamatos üzenetváltás. Olyan faszságot meg ne írj már le könyörgöm, hogy “gyász ide vagy oda”. Hát a gyász minden, csak nem ez a kategória.
Nektek is beígérte Laura a szopást, vagy miért white knightkodtok ilyen keményen? Nem tudom eldönteni, hogy te vagy szánalmasabb, vagy Sneci.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 28, 2023 16:00:37
x37)
Bocs, ez fogcsonkosnak ment volna, csak rossz kommentet idéztem be. De mindenki, aki akár csak érintőlegesen védi azt a szutyok kurvát, nyugodtan nézzen a tükörbe, és tegye fel magának a kérdést, hogy miért retard.
Hahó
(
x135)
Jan 28, 2023 16:01:10
x135)
nincs azzal gond, felnyomja tartás elmulasztása miatt, és akkor vagy fizet, vagy elítélik ezért is.
Norina
(
x2)
Jan 28, 2023 16:01:16
x2)
Nem sokkal vagyok idősebb mint Laura, de számomra ez az élet elképzelhetetlen.
Az enyém sem tökéletes, sot..
De mégis, ennél valamivel azért jobb.
Az enyém sem tökéletes, sot..
De mégis, ennél valamivel azért jobb.
Szteppen
(
x3)
Jan 28, 2023 16:01:21
x3)
Más téma és terelés.
Ha már egy szintén "közkedvelt" videósnak megjelenik a könyve.
Púposnak nem lesz valami jó lexikon? Képes útmutató, fajok leírása. Történelem. Stb
Foshná
Ez ety fosh!
Púposnak nem lesz valami jó lexikon? Képes útmutató, fajok leírása. Történelem. Stb
Foshná
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 28, 2023 16:01:41
x19)
Amúgy én kicsit megértem viktrollszt is.
Szerintem sokan voltunk olyan kapcsolatban ahol a másik félt úgymond pènzeltük. Vagy így, vagy úgy.
Nálam is volt, hogy jó ideig nem dolgozott a másik fél (vagy jóval kevesebbet keresett) miközben együtt laktunk. Így értelemszerű, hogy én fizettem lakbért, rezsit, kaját, ha kellet neki valami stb. Az más, hogy utána feleségem lett és gyerekem anyja, de alakulhatott volna másképp is.
Ès én erről még papírt se irattam az asszonnyal, de még excellt se vezettem róla :)
Szerintem sokan voltunk olyan kapcsolatban ahol a másik félt úgymond pènzeltük. Vagy így, vagy úgy.
Nálam is volt, hogy jó ideig nem dolgozott a másik fél (vagy jóval kevesebbet keresett) miközben együtt laktunk. Így értelemszerű, hogy én fizettem lakbért, rezsit, kaját, ha kellet neki valami stb. Az más, hogy utána feleségem lett és gyerekem anyja, de alakulhatott volna másképp is.
Ès én erről még papírt se irattam az asszonnyal, de még excellt se vezettem róla :)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 28, 2023 16:02:18
x37)
Jól érzem, hogy 3-4-5 troll coming outolt Laura felszopóként az elmúlt órákban? :D :D :D BALEKOK. Esetleg utazzatok le szegedre, fetrengeni egy kicsit a padlón ti is. Viagrát vigyetek!
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 28, 2023 16:04:16
x19)
Más téma és terelés.
Foshná
Foshná
Endinek nincs olyan felszopója aki tudna írni, olvasni és megírná helyette a könyvet.
broni
(
x45)
Jan 28, 2023 16:04:37
x45)
igenis, uram!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Norina
(
x2)
x2)
Endinek nincs olyan felszopója aki tudna írni, olvasni és megírná
helyette a könyvet.
helyette a könyvet.
:DD
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 28, 2023 16:05:31
x5)
tenyleg ha tibor veletlenul tesztoszteron tabi helyett egy viagrat dob be az arcaba akkor kifordul a faszpinaja?
max5enutálnak
(
x47)
Jan 28, 2023 16:06:26
x47)
Segítek. Olvass vissza rendesen és akkor nem fogsz faszságokkal beleállni emberekbe. Most például egy gigantikus baromságot feltételeztél, mert arra akartál asszociálni.
Közben meg arról írok, hogy attól, mert a tetves pedofil geci gusztustalanul röhög valakinek az anyja halálán, attól az az ember még csinálhat szánalmas faszságot.
Snecisen mondva, nem azt állítom, hogy most kretén vagy, de kreténségeket beszelsz.
Jozsii Busák
(
x5)
Jan 28, 2023 16:06:29
x5)
Ennek pénteken fogorvos után utánna tudok kérdezni mert én Szegeden nőttem fel,2013 ba költöztem fel Budapestre.. Laurát nem ismerem nem is hallottam még róla, mikor rákerestem Facebookon akkor láttam hogy 94közös ismerősöm van vele.. Majdnem az összes barátom akikkel felnőttem..Eddig nem foglalkoztam vele gondoltam valami új feltörekvő drogos kurva.. Viszont fogorvos után hamár lent leszek meglátogatom barátaimat.. Mostmár kíváncsi vagyok miket rejt még.. másrészt gammer napi 10 ezerbe kerül laurának (kaja, pia, cigi), az havi 300 ezer. kíváncsi vagyok, meddig fog tartani a szerelem, ha gammercigány eltartása érdekében is bűnözni és kurválkodni kell. meg ugye a gyerektartás is ketyeg onnantól, hogy eljött gyomáról.
Szteppen
(
x3)
Jan 28, 2023 16:06:39
x3)
A felszopó ferdítette a valóságot, így jó eséllyel könyv VS valóság videó fog készülni. Púpnál a forrás a fórum és a Sodipedia lenne, ami nem felszopás lenne.
MaxPayne
(
x24)
Jan 28, 2023 16:06:48
x24)
tenyleg ha tibor veletlenul tesztoszteron tabi helyett egy viagrat dob be az arcaba akkor kifordul a faszpinaja?
Pedellus
Jan 28, 2023 16:07:25
Jan 28, 2023 16:07:25
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 28, 2023 16:09:54
x5)
Ah,endrenek mit szamit az osztrogen?
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 28, 2023 16:10:09
x21)
csá
csá
Pakolsz már a tyityával te szarházi?
Riporter
Jan 28, 2023 16:11:35
Miért is vagy buzi?
Hiszen a faszod sem àll fel
még gyógyszerrel sem.
[quote=sodika]A Gézáé meg igen.
Ő sem kivétel.
Hiszen a faszod sem àll fel
még gyógyszerrel sem.
[quote=sodika]A Gézáé meg igen.
Ő sem kivétel.
Jan 28, 2023 16:11:35
SyntaxError
(
x24)
Jan 28, 2023 16:13:37
x24)
Jól érzem, hogy 3-4-5 troll coming outolt Laura felszopóként az elmúlt órákban? :D :D :D BALEKOK. Esetleg utazzatok le szegedre, fetrengeni egy kicsit a padlón ti is. Viagrát vigyetek!
Ilyen egyszerű volt szó szerint lukra futtatni pár embert. Hiába, mégse mindenki buzi itt.
83 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Nem??? Hat se gyereke, se meloja, sem biztos no mellette. Mivel Laura csak ideig- óráig van vele.
Te ostoba szhar.