a tanulás nagyon stresszes neki, egyből ideges lesz, és csak ezért szisszen a sör
Igen, ez jogos sajnos, normális országban bűnözött a szarházi, meg is baszták a száját, nyilván ezért ennyire bátor most a putri tövében.
Ott is eltartott egy darabig, de szerencsére nagyon akarta a pedofil, hogy faszrahúzza a rendszer. Most meg már remélhetőleg nincs megállás.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ez konkretan elhangzott az utolso live-ban amit a tibi meg becsben tolt! " Jol van te meg mond meg anyadnak, hogy huzzon onnan a hazbol azt kesz, el van intezve."
Ebben eddig lehetett eljutni.
Ezen ma én is filóztam, mert mondta hogy annyi volt mint a kártyenek kamattörlesztői, mint ismert fifi anyagi helyzete a kettő együtt nem megy.
Ráadásul a meglátásom szerint a Wise kártyenre akarták tovább utalni a jucus pénzét, de még ehhez is balfasz volt. Az a kártyen teljesen felesleges volt neki, de most már világos hogy mire kellett volna. :)
Boldog Vekni
Azért közben 1000 emberre ráírsz vele kapcsolatban
Mifaaaaaaaaaaaan
:)) érdekesek ezek a napok, ha 1 modul/1 napról van szó, akkor alsó hangon 300-rabecsülném belüli órák száma, viszont a max 8 sör /1 nap esetén legfeljebb 6 órát értünk ezalatt
Szerintem ott azt balfaszkodta el, hogy a hitelkártyájáról akarta a pénzeket átutalni, ezt meg pénzmosásnak hitte az automatarendszer. :)
Ez egész jó arány. Engem soha meg sem nyitott, pedig mindig nagyon ígérgette, higy elolvas. :(((
Szerintem ez esélytelen, tudja milyen a fia, de mégiscsak az egyetlen gyereke. Ilyen egy jó anya, csak arcbaszúrja villával, de nem teszi ki az utcára :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Hacsak!
1. Golda be nem vonul egy öregek otthonába és rájuk ruházza az ingatlant
2. Kitagadja a buzi fiát végrendeletben és mindent az egyhazkozossegre, vagy a horgászra hagy
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Boldog Vekni
Nyugi, ennel sokkal hatekonyabb modon lesz a helyi hatosagok tudtara hozva, hogy a kozosseg aggodik a kozseg megbecsult, oszlopos tagjanak bztonsaga miatt amiota a fia es annak bunszervezete rendszeres veszelyt jelentenek ra.
Boldog Vekni
A halála miért érdekelné hogy mi történik a házával. Életében pedig nincs köze a fia adósságához. :)
És akkor mi lesz? Kicsit mocorog a sírjában? :) Egyáltalán nem úgy tűnik ez a Kiss-Bata család, mint akik egy hosszútávú dinasztia-építésben gondolkodnak :D
Halála után - elnézést. :)
Ez igy van. De tudod mit utal a Golda meg az endrenel is jobban? Ha az endre faszsagai miatt jar ki hozzajuk boldog boldogtalan.
Hol van ilyenkor a sok ember aki hogy felkérdezné/megcsapkodná a pedofilt ha Magyarországra jönne újra, ejj
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Megint rossz telefonszámot fog hívni vagy levelezik a rendőrökkel, de legalább elmondhatja hogy mindent megtett. :)
Rohadásból ritkán lesz élet, max humusznak esetleg, de tele van vegyszerrel. :)
Remek. Kitűnő időzítés, mert Endre nem fog tudni semmit tenni ellene. Vasárnap templomban van.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Baromi egyszerű ez: ami Gémeskútföldjével kapcsolatos, azok a dolgok Jövő héten fognak történni, egyedül a melócsá osztrák, onnan rendesen kapja a lóvét. Ha nem lenne osztrák melócsá, már éhezne, de minimum elvonási tünetei lennének a sörikehiány miatt.
Ingatkanügyek
Ő blahai láma lesz
Jozsii Busák
Most hogy van ajto, a Pedofil be tudja koltoztetni a szerelmet ugy, hogy a Golda mama ne vegye eszre.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Mondjuk tényleg gyanús, hogy hirtelen milyen adakozó kedvű Sodi lett a Sodi, hiszen eddig nem hogy beruházott volna Goldába, hanem elvitt onnan pénzt. Lehet, ez volt a mesterterv, hogy a Szisza pénzéből (mármint a Judkáéból) újítják fel a macskaólat, utána pedig azzal terrorizálják Goldát, hogy hát mi az, hogy nem engedi be ide a menyét, aki annyi anyagi áldozatot hozott a ház rendbetételére? Esetleg lehetséges, hogy a Vekni ügyvédi irodában már zsebszerződés is készült, amiben rögzítették, hogy egy bizonyos Kaffka Mercédesz mennyivel járult hozzá a felújításhoz, így ezért a pénzért mekkora tulajdoni hányadot kap majd amikor egy bizonyos Kiss Endre Farkas megörökli az ingatlant?
Mostanában többször említette a vekniflokkban, hogy a macskaól már nem is fészer, hanem egész külön kis lakás. Lehet, arra célozgat, hogy ő már véglegesre is be akar költözni a Sziszával.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Sodinak van melócsája. Amíg van melócsá, addig minden van. Ha nem lett volna barom, most minden egyes retard haverjának vehetne egy kádárkockát, így viszont marad a macskaól. Sajnos az az igazság, hogy csak a saját balfaszságai miatt van ott ahol, a pénz továbbra is jön befele.
Ingatkanügyek
Ha csak a nevére gondolnék.
1. Az illető nagyon gyerekes.
2. Egy egyszerű vlogger, aki elvan a saját kis világában. Nem akar többnek látszódni, mint ami.
3. Egy tudatosan felépített csatorna, ami több témában is otthonosan mozog.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Felkészül Endre... lol
Egy korty, egy rántás.
8 órázó szürkeegér
4. Egy rossz pedofil köcsög.
Lehet deliriumban van :D
KURVArangy
Most mekfaty Tematyikusz!

bécsben bazdmeg nem találták fel magukat a tranyóval, egyszer mozdultak ki hétvégén, akkor is balhé lett a buzigózből.
ja bocsánat, hazudok mert jártak még swingerbe, billába työrikéért, atm-hez pénzt levenni, meg sörautomatához. ja meg egyszer elmentek Falco koncertre. aminek szintén verés lett a vége.
endre miért erőlteted még ezt az életnek nevezett dolgot?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Mondjuk, ha havonta kirúgnak a munkahelyedről, kitiltanak a Billából meg a buzigőzből, akkor kénytelen vagy folyamatosan költözni, hogy új cégeket találj, ahol még nem ismernek és újra gyanútlan Billás dolgozókkal találkozz, akiktől még nem loptál piát.
És nyomta tovább a dedós hisztit a swingeren kívül a sunyiban elindított tibilive alapján :D
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Gyagyás, elég érdekes ez a hsz tőled az utolsó 2 bekezdés miatt. Mintha csak azt akarnád mondani hogy 17 évesen csak a Kreszt és a EÜ vizsgát tetted volna le a vezetés viszont nem sikerült. Ezek szerint soha nem is volt jogosítványod, csak hazudtad azt, te balfasz.
Nem kell hazudoznod, hogy de igen is volt. Mert egy szar, hazug, pedofil, kretén egy szavát se hisszük el, max akkor ha jelen esetbe megmutatod a megszerzett jogosítványodat. Keresd a diplomáid meg a keresztleveled mellet.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Eleinte büszkén mesélgette, hogy viszik a faszpinát az arabok gumi nélkül..
zseniális lehetett, nyitogatott rá őrjöngve a kefélő emberekre Tibicica után keresve :D
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Melyik anya ne örülne, ha a fia végre családot alapít és hazaköltözteti a menyét?
Várhatják az unokákat :D
Fogyatékos vagy. Ennyike.
Na bumm.
hányadik reggeli sörikét ittad? ideges vagy tibi miatt úgyhogy szabad?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Te már most részeg vagy, baszod?
És még nem állt feljebb, hogy annak fel a padlón a helye.
Hányadik sörike? xD
Be vagy baszva korcs, takarodj már innét.
Na tejhabosítás, csá.
Jól aludtál? 😄😄😄
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Szabályt erősítő kivételként erre az eseményre azonnal inni kell egy sört.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Anyukád akkor törte el a szemüvegedet amikor a mokkát verte a hülye fejedre?!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Sodika, miért nem raksz rendet a szobádban így 40 évesen? Majd jól el leszel fenekelve!
Értetlen
(
x1)
Apr 15, 2023 23:29:58
x1)
Milyen kresz? Hiszen piálsz, nem tanulsz.
a tanulás nagyon stresszes neki, egyből ideges lesz, és csak ezért szisszen a sör
Alienpörkölt
Apr 15, 2023 23:30:18
Abban azért szerintem igaza van, hogy az egy jól működő nyugati jogállam volt. Én nem hiszem, hogy hasonló előfordulhat vele Magyarországon. Talán ha lúggal önti le a faszpinát, akkor majd fél év múlva.
Igen, ez jogos sajnos, normális országban bűnözött a szarházi, meg is baszták a száját, nyilván ezért ennyire bátor most a putri tövében.
Apr 15, 2023 23:30:18
Tajgee Jumping
Apr 15, 2023 23:30:49
Endre, én minden nap pontban este 8-kor ugrom. Gyere, ugorj velem együtt tátott szájjal és ánusszal a faszerdőbe. Férfias beavatási ceremónia lesz. Sittes Sanyi már alig várja. Még néhány nap a bevonulasig, addig is gyakorolj a Golda eltett befőttjeivel a spázjban.
Apr 15, 2023 23:30:49
MaxPayne
(
x24)
Apr 15, 2023 23:32:03
x24)
Hétfőn már a kirugasra készülsz pedofil?
Jelenleg hány másik osztrák céget tartasz talonban? Gyakorlod eleget a susuzest? A bírónak is elő kell majd adnod!
Jelenleg hány másik osztrák céget tartasz talonban? Gyakorlod eleget a susuzest? A bírónak is elő kell majd adnod!
bolgár jeti
(
x30)
Apr 15, 2023 23:32:40
x30)
Ott is eltartott egy darabig, de szerencsére nagyon akarta a pedofil, hogy faszrahúzza a rendszer. Most meg már remélhetőleg nincs megállás.
A szauna szatírja
(
x1)
Apr 15, 2023 23:33:21
x1)
És mifan ha a faház az új ajtó már a Varangy pénzéből van? Elvégre a tranyónak nagyon régi álma hogy valakit kitúr az ingatlanjából, Terdiknél kudarcot valót de Golda újabb lehetőség. A Gyagyás a szaros mosdatlan férfiseggért bármire képes, még az anyát is megfojtaná. Ha meg Goldát valahogyan idő előtt a másvilágra küldik az ostoba kripli simán a tranyóra írja a házat. Szerintem ez a nagy Tibor terv.
Boldog Vekni
MaxPayne
(
x24)
Apr 15, 2023 23:34:14
x24)
Amúgy KRESZ helyett inkább a "Hogyan éljünk a Blaha aluljárójaban csöveskent" cimu kurzusra kellett volna befizetned. Legközelebb majd erre is figyelsz.
noikabatgomb
(
x10)
Apr 15, 2023 23:35:20
x10)
És mifan ha a faház az új ajtó már a Varangy pénzéből van? Elvégre a tranyónak nagyon régi álma hogy valakit kitúr az ingatlanjából, Terdiknél kudarcot valót de Golda újabb lehetőség. A Gyagyás a szaros mosdatlan férfiseggért bármire képes, még az anyát is megfojtaná. Ha meg Goldát valahogyan idő előtt a másvilágra küldik az ostoba kripli simán a tranyóra írja a házat. Szerintem ez a nagy Tibor terv.
Ez konkretan elhangzott az utolso live-ban amit a tibi meg becsben tolt! " Jol van te meg mond meg anyadnak, hogy huzzon onnan a hazbol azt kesz, el van intezve."
SyntaxError
(
x24)
Apr 15, 2023 23:36:54
x24)
Várod már te szörnyeteg?
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Biztatási kár
(
x10)
Apr 15, 2023 23:37:15
x10)
És mifan ha a faház az új ajtó már a Varangy pénzéből van? .
Ezen ma én is filóztam, mert mondta hogy annyi volt mint a kártyenek kamattörlesztői, mint ismert fifi anyagi helyzete a kettő együtt nem megy.
Ráadásul a meglátásom szerint a Wise kártyenre akarták tovább utalni a jucus pénzét, de még ehhez is balfasz volt. Az a kártyen teljesen felesleges volt neki, de most már világos hogy mire kellett volna. :)
A szauna szatírja
(
x1)
Apr 15, 2023 23:39:46
x1)
Apr 15, 2023 23:39:46
hát persze egyértelmű, tranyónak Golda van az útjában csak a félkegyelmű koboldot aki a jogos örökös nevetve fogja megfosztani a háztól elverni aztán elzavarni. Ezek a pontok szerepelnek a tranyó listáján : Varangy kiszipolyozása, púpszásszi putri elfoglalása. Apr 15, 2023 23:39:46
Értetlen
(
x1)
Apr 15, 2023 23:40:08
x1)
telex.hu/eszkombajn/2022/04/08/six-flags-vidampark-kalifornia-dylan-150-dollar-etel
Korcs, milyen érzés, hogy rajtad már ez sem segítene?
Korcs, milyen érzés, hogy rajtad már ez sem segítene?
Ásó27
(
x68)
Apr 15, 2023 23:40:48
x68)
A WISE egyből látta, hogy egy szegény öregasszony pénzét pakolnád a számládra, ezért ki is tiltottak.
Mifaaaaaaaaaaaan
horgász
(
x10)
Apr 15, 2023 23:42:11
x10)
Na mi van recskás?
Mész a kurva anyádba a rácsos óakadémiára xD
Érzed hogy már kurva büdös a szar a palacsintában, aztán idejöttél brekegni te hikomat buzi?
Vajon lesz majd gusztusa bárkinek téged is asszonnyá tenni mint tajgibarátodat? Minden valószínűséggel...
És ez már így lesz minden nap:
Vagy magaddal baszol ki, vagy a retard haverjaid veled, vagy valami faszerdő érik be..
Neked már rég nincs is szükséged trollokra kocsonya.
Fifi a "nagy megtorló" xD
Filmet kéne forgatni ezzel a címmel.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Mész a kurva anyádba a rácsos óakadémiára xD
Érzed hogy már kurva büdös a szar a palacsintában, aztán idejöttél brekegni te hikomat buzi?
Vajon lesz majd gusztusa bárkinek téged is asszonnyá tenni mint tajgibarátodat? Minden valószínűséggel...
És ez már így lesz minden nap:
Vagy magaddal baszol ki, vagy a retard haverjaid veled, vagy valami faszerdő érik be..
Neked már rég nincs is szükséged trollokra kocsonya.
Fifi a "nagy megtorló" xD
Filmet kéne forgatni ezzel a címmel.
Ásó27
(
x68)
Apr 15, 2023 23:42:42
x68)
Nem szokásom hívogatni, hogy faggassam.
Amit közölni akar, közölni fog.
Amit közölni akar, közölni fog.
Azért közben 1000 emberre ráírsz vele kapcsolatban
Értetlen
(
x1)
Apr 15, 2023 23:43:15
x1)
6 azaz HAT darab ;D
sporolok.com/hany-modulbol-all-az-e-titan-kresz-mutatjuk-a-valaszt/
:)) érdekesek ezek a napok, ha 1 modul/1 napról van szó, akkor alsó hangon 300-rabecsülném belüli órák száma, viszont a max 8 sör /1 nap esetén legfeljebb 6 órát értünk ezalatt
Biztatási kár
(
x10)
Apr 15, 2023 23:45:02
x10)
A WISE egyből látta, hogy egy szegény öregasszony pénzét pakolnád a számládra, ezért ki is tiltottak.
Szerintem ott azt balfaszkodta el, hogy a hitelkártyájáról akarta a pénzeket átutalni, ezt meg pénzmosásnak hitte az automatarendszer. :)
Elolvasatlan Dokumentáció
Apr 15, 2023 23:46:51
Ez egész jó arány. Engem soha meg sem nyitott, pedig mindig nagyon ígérgette, higy elolvas. :(((
Apr 15, 2023 23:46:51
A szauna szatírja
(
x1)
Apr 15, 2023 23:47:51
x1)
Aki kapcsolatban van Goldával az figyelmeztethetné hogy ő a söpredék banda és a púpos kisfia legújabb célpontja, jobban tenné ha a saját biztonsága érdekében kipenderítené a 40éves mamahotel lakó beteg kölykét. Mondjuk az hogy Golda után Endréről lehúzzák a házat az 1000% csak az a kérdés ki lesz a szerencsés.
Boldog Vekni
bolgár jeti
(
x30)
Apr 15, 2023 23:50:26
x30)
Aki kapcsolatban van Goldával az figyelmeztethetné hogy ő a söpredék banda és a púpos kisfia legújabb célpontja, jobban tenné ha a saját biztonsága érdekében kipenderítené a 40éves mamahotel lakó beteg kölykét. Mondjuk az hogy Golda után Endréről lehúzzák a házat az 1000% csak az a kérdés ki lesz a szerencsés.
Szerintem ez esélytelen, tudja milyen a fia, de mégiscsak az egyetlen gyereke. Ilyen egy jó anya, csak arcbaszúrja villával, de nem teszi ki az utcára :)
MaxPayne
(
x24)
Apr 15, 2023 23:50:45
x24)
Hacsak!
2. Kitagadja a buzi fiát végrendeletben és mindent az egyhazkozossegre, vagy a horgászra hagy
A szauna szatírja
(
x1)
Apr 15, 2023 23:52:52
x1)
Hacsak!
ezért kéne szólni hogy tagadja ki a korcsot ne hogy aztán Kevinke örökölje a haciendát 1. Golda be nem vonul egy öregek otthonába és rájuk ruházza az ingatlant
noikabatgomb
(
x10)
Apr 15, 2023 23:53:01
x10)
Nyugi, ennel sokkal hatekonyabb modon lesz a helyi hatosagok tudtara hozva, hogy a kozosseg aggodik a kozseg megbecsult, oszlopos tagjanak bztonsaga miatt amiota a fia es annak bunszervezete rendszeres veszelyt jelentenek ra.
A szauna szatírja
(
x1)
Apr 15, 2023 23:55:00
x1)
Apr 15, 2023 23:55:00
lakjon itt a kripli oké de azt Goldának is be kell láttni hogy a korcs elveszti a házat egy éven belül, már sorban állnak a bankok, tolvajok, szélhámosok, Kevinke. Apr 15, 2023 23:55:00
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Apr 15, 2023 23:57:45
x3)
Púp, belegondoltál már abba, milyen börtöntetkót varratnál magadra walk men motoros cuccal? De csak akkor, ha a nógrádi kancigányok megengedik. Szerintem a homlokodon fognak gyakorolni, és kapsz majd egy feliratot oda, hogy “lúzer”. Amúgy WC-csészében is lehet filléres bort pancsolni, valószínűleg nem sokkal rosszabb, mint amit anno a Sodito koktélban ittál. Tyúklábmintát kezeled? Mondjuk sokkal modernebb és stilusossabb lenne mint a Rocskai style.
Telebetyár_Időtelefon
Apr 16, 2023 00:00:10
Endre, nesze neked kereszt, te retek, te fertelmes egyed, te eszetlen elmebeteg, te!
Lett-e emlegetve neked nem egyszer, degelj meg, de rendesen?
Tegyed!

Persze ezressel nem emelem meg keretedet, mely Pesten lenne kezedben s lehetne vedelned...
8 órázó szürkeegér
Lett-e emlegetve neked nem egyszer, degelj meg, de rendesen?
Tegyed!

Persze ezressel nem emelem meg keretedet, mely Pesten lenne kezedben s lehetne vedelned...
Apr 16, 2023 00:00:10
Norina
(
x2)
Apr 16, 2023 00:00:25
x2)
Golda pont olyan szarhazi mint a fia.
Nehogy már meg figyelmeztetni kelljen, o pontosan tisztában van a pedofil kisfia dolgaival.
Ő is a Blahat érdemelne.
Nehogy már meg figyelmeztetni kelljen, o pontosan tisztában van a pedofil kisfia dolgaival.
Ő is a Blahat érdemelne.
Biztatási kár
(
x10)
Apr 16, 2023 00:00:33
x10)
lakjon itt a kripli oké de azt Goldának is be kell láttni hogy a korcs elveszti a házat egy éven belül, már sorban állnak a bankok, tolvajok, szélhámosok, Kevinke.
A halála miért érdekelné hogy mi történik a házával. Életében pedig nincs köze a fia adósságához. :)
bolgár jeti
(
x30)
Apr 16, 2023 00:02:35
x30)
lakjon itt a kripli oké de azt Goldának is be kell láttni hogy a korcs elveszti a házat egy éven belül, már sorban állnak a bankok, tolvajok, szélhámosok, Kevinke.
És akkor mi lesz? Kicsit mocorog a sírjában? :) Egyáltalán nem úgy tűnik ez a Kiss-Bata család, mint akik egy hosszútávú dinasztia-építésben gondolkodnak :D
Biztatási kár
(
x10)
Apr 16, 2023 00:02:45
x10)
Halála után - elnézést. :)
A szauna szatírja
(
x1)
Apr 16, 2023 00:04:53
x1)
Engem nem a jóindulat vagy a féltés hajt Golda iránt hanem hogy Endre kapjon a púpjára meg a hímnője aki pontosan ugyanakkora féreg és ugyanazt érdemli mint a kobold.
Boldog Vekni
MaxPayne
(
x24)
Apr 16, 2023 00:05:02
x24)
Anyadnak van végrendelete?
Szerintem turd fel érte a putrit.
Szerintem turd fel érte a putrit.
noikabatgomb
(
x10)
Apr 16, 2023 00:05:18
x10)
Golda pont olyan szarhazi mint a fia.
Ő is a Blahat érdemelne.
Ő is a Blahat érdemelne.
Ez igy van. De tudod mit utal a Golda meg az endrenel is jobban? Ha az endre faszsagai miatt jar ki hozzajuk boldog boldogtalan.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Apr 16, 2023 00:08:37
x21)
Hol a Kereszt? Itt a lehetőséged:
kdnp.hu/sites/default/files/%5Buid%5D/KDNP_KERESZT_FELHIVAS_1115.png
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
kdnp.hu/sites/default/files/%5Buid%5D/KDNP_KERESZT_FELHIVAS_1115.png
A szauna szatírja
(
x1)
Apr 16, 2023 00:09:10
x1)
Például ha Golda beszarik nehogy kicsinálják Endre mindenféle kétes szutyok cimborái, akkor utcára rakhatja a púpját. Meg az is jó ha sok feszültség van szenvedjenek az a lényeg.
Boldog Vekni
bolgár jeti
(
x30)
Apr 16, 2023 00:13:38
x30)
Hol van ilyenkor a sok ember aki hogy felkérdezné/megcsapkodná a pedofilt ha Magyarországra jönne újra, ejj
Klohek
(
x12)
Apr 16, 2023 00:15:29
x12)
buzeráns, még mindig te vagy a csonkolt faszúnak a kapcsolattartója?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
xray
(
x21)
Apr 16, 2023 00:16:22
x21)
Apr 16, 2023 00:16:22
Az a faház az enyészeté lesz.
a deszkák már gyökereket eresztettek. kis erdő lesz az udvaron. Apr 16, 2023 00:16:22
Biztatási kár
(
x10)
Apr 16, 2023 00:18:55
x10)
buzeráns, még mindig te vagy a csonkolt faszúnak a kapcsolattartója?
Megint rossz telefonszámot fog hívni vagy levelezik a rendőrökkel, de legalább elmondhatja hogy mindent megtett. :)
Vasaltheréspatkány
Apr 16, 2023 00:19:57
Endre mikorra időzíted majd az "anyámmal csövezek" flokkot?
Apr 16, 2023 00:19:57
Biztatási kár
(
x10)
Apr 16, 2023 00:20:32
x10)
BH-96. Ez jött be a múltkor is és máris elengedték mergát. :)
Biztatási kár
(
x10)
Apr 16, 2023 00:21:44
x10)
a deszkák már gyökereket eresztettek. kis erdő lesz az udvaron.
Lekövetős trollszok
Apr 16, 2023 00:23:39
Endre, minden egyes alkalommal, amikor átléped az osztrák-magyar határt, gondunk lesz rád, és árnyékként fogunk követni. Mi vagyunk a démonaid. Ami Pán Péternek sikerült, te gyernőtt, neked soha sem fog. Kaufmann volt az igazi Hook kapitány, de te sem vagy lófasz ilyen szempontból. Nézz mindig a hátad mögé, mikor a tárgyalásra mész.
Apr 16, 2023 00:23:39
Golda csiklója
(
x8)
Apr 16, 2023 01:18:49
x8)
Hahó!
Vasárnap van.. Ilyenkor szeretek a XVIII.kerületi rendőrségre járni. Tennék egy feljelentést ismét a tranyó ellen. Tuti itatja folyamatosan, hogy ne legyen tiszta pillanata.
Abban segíts légyszives hogy kicsit összefoglalnád jogilag ezt dolgot, hogy ne csak hetyetyézésnek tünjön.!
[email protected]
NSZKSZ
O és K együtt OK és minden OK!!
Vasárnap van.. Ilyenkor szeretek a XVIII.kerületi rendőrségre járni. Tennék egy feljelentést ismét a tranyó ellen. Tuti itatja folyamatosan, hogy ne legyen tiszta pillanata.
Abban segíts légyszives hogy kicsit összefoglalnád jogilag ezt dolgot, hogy ne csak hetyetyézésnek tünjön.!
[email protected]
NSZKSZ
SyntaxError
(
x24)
Apr 16, 2023 01:31:47
x24)
Hahó!
[email protected]
NSZKSZ
[email protected]
NSZKSZ
Remek. Kitűnő időzítés, mert Endre nem fog tudni semmit tenni ellene. Vasárnap templomban van.
Ásó27
(
x68)
Apr 16, 2023 01:37:09
x68)
Utalt már Géjza?
Mifaaaaaaaaaaaan
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 16, 2023 01:41:23
x39)
Újranéztem a kádban a gombás hal készítést, nem kellett, de szeretem.
2 dolog.
A napokban nálam is menün volt a pisztráng. Szeretem.
Az előkészületeknél mondja a gyagyás hogy, " azt olvastam a receptekben, hogy meg kell tisztítani a halat"
Mit csinál?
Rá folyat egy kis vizet és lecsöpögteti.
Ékes példája annak, hogy elolvas valamit, nincs vele tapasztalata, nyem éjtyi, de berakja a saját kis értelmező polcára és onnantól az úgy van.
Endre!
A hal/ halak megtisztítása szóösszetétel, nem ezt jelenti.
Nagyon nem!
Ugyanezt látom a hétköznapi megnyilvánulásaiban.
A leg hétköznapibb dolgokban sincs tapasztalata, nagyon szűken fogja fel a világot.
Bármi ami új információ beérkezik, azt abban a szűk keresztmetszetben képes csak értelmezi, amit a kis kétbites agya már megtapasztalt.
Nagyon ingerszegény környezetben nőtt fel.
A szó klasszikus értelmében....buta.
A másik dolog, ami eszembe jutott, hogy láthattuk, milyen állapotban volta linzi lakás...
Vajon hogyan zárult a lakás visszaadás...
Emlékszem valami hetyetyére, de ugye a korcs mindig hazudik.
Érdemes lehetne, egy e-mailben tájékoztatni, a lakás kezelő céget, Endre új, állandó lakcíméről?
Hátha akad még néhány elvarratlan szálacska.
Némi behajtatlan euró....
Még egy dolog.
Endre kamu budai címén vajon átveszi valaki a leveleket?
Lehet, holnap elsétálok és megnézem hogy áll az a postaláda.
Lehet, hogy tele van Endi át nem vett leveleivel?
Az izgalmas lenne!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
2 dolog.
A napokban nálam is menün volt a pisztráng. Szeretem.
Az előkészületeknél mondja a gyagyás hogy, " azt olvastam a receptekben, hogy meg kell tisztítani a halat"
Mit csinál?
Rá folyat egy kis vizet és lecsöpögteti.
Ékes példája annak, hogy elolvas valamit, nincs vele tapasztalata, nyem éjtyi, de berakja a saját kis értelmező polcára és onnantól az úgy van.
Endre!
A hal/ halak megtisztítása szóösszetétel, nem ezt jelenti.
Nagyon nem!
Ugyanezt látom a hétköznapi megnyilvánulásaiban.
A leg hétköznapibb dolgokban sincs tapasztalata, nagyon szűken fogja fel a világot.
Bármi ami új információ beérkezik, azt abban a szűk keresztmetszetben képes csak értelmezi, amit a kis kétbites agya már megtapasztalt.
Nagyon ingerszegény környezetben nőtt fel.
A szó klasszikus értelmében....buta.
A másik dolog, ami eszembe jutott, hogy láthattuk, milyen állapotban volta linzi lakás...
Vajon hogyan zárult a lakás visszaadás...
Emlékszem valami hetyetyére, de ugye a korcs mindig hazudik.
Érdemes lehetne, egy e-mailben tájékoztatni, a lakás kezelő céget, Endre új, állandó lakcíméről?
Hátha akad még néhány elvarratlan szálacska.
Némi behajtatlan euró....
Még egy dolog.
Endre kamu budai címén vajon átveszi valaki a leveleket?
Lehet, holnap elsétálok és megnézem hogy áll az a postaláda.
Lehet, hogy tele van Endi át nem vett leveleivel?
Az izgalmas lenne!
szörnyeteg
(
x3)
Apr 16, 2023 04:53:03
x3)
Endre, sikerült elérni Tibort? Mennyi feszültséglevezető sört kellett meginnod hogy feldolgozd az eseményeket? Gayza és nemcigányMárk utalt?
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
-
Apr 16, 2023 05:12:19
Még csak hajnal van, de már két sör legurult, így már csak 6-ot ihat estig a nem alkoholista sodi!
Apr 16, 2023 05:12:19
xray
(
x21)
Apr 16, 2023 05:37:09
x21)
Apr 16, 2023 05:37:09
vicc akart lenni. Apr 16, 2023 05:37:09
Screemcheese
Apr 16, 2023 06:07:39
Hogy aludtál te korcs? Nyugodtabban miután tegnap a tolvaj tranyó bűntársaddal próbáltatok eltűntetni minden kompromittáló bizonyítékot? Csupa jóindulatból mi?!
screemcheese
Apr 16, 2023 06:07:39
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Apr 16, 2023 07:02:09
x7)
Jó érzés, hogy utoljára 4 napja volt említve laura a sodipedian és ez a tranyós-bűntetőügyes vonal is jobban tetszik. Már amúgy is uncsi volt azt az hetyetyét olvasni, hogy férfit pasztam de attól még hetero fatyok. Így tovább, pudvaszájú.
Majd ha a bíró rákérdez a Kaffka Mercire akkor kérdezz vissza, hogy milyen Merci? Te nem ismersz Mercit, csak Tibit.
Köcsögendre.
le vagy tiltva, kurva anyád
Majd ha a bíró rákérdez a Kaffka Mercire akkor kérdezz vissza, hogy milyen Merci? Te nem ismersz Mercit, csak Tibit.
Köcsögendre.
Mitokondrium
(
x7)
Apr 16, 2023 07:15:22
x7)
Endre, vegul mit tanacsolt Golda? Vagy azert nemultal el, mert a baltat allitotta a fejedbe, amikor bevallottad neki, hogy mit muveltetek a Sziszaddal? O hogy ertelmezte, az oregasszony penzenek ellopasa szokasos barati szolgaltatas, vagy komoly buncselekmeny?
seymour schwartz
(
x6)
Apr 16, 2023 07:19:22
x6)
Utalt már Géjza?
Baromi egyszerű ez: ami Gémeskútföldjével kapcsolatos, azok a dolgok Jövő héten fognak történni, egyedül a melócsá osztrák, onnan rendesen kapja a lóvét. Ha nem lenne osztrák melócsá, már éhezne, de minimum elvonási tünetei lennének a sörikehiány miatt.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Apr 16, 2023 07:45:58
x3)
Endi, lennél dalai láma?
Minden O és K
MaxPayne
(
x24)
Apr 16, 2023 07:49:47
x24)
Endi, lennél dalai láma?
Ő blahai láma lesz
trolléga
(
x30)
Apr 16, 2023 07:51:17
x30)
Nagy a kuss, mi van megint nem lett igazad te recskás szhar? Van pénzed kiáltani a tranyót?
Értetlen
(
x1)
Apr 16, 2023 08:20:43
x1)
Sodi birodalma csatorna - ez a név, ha nem ismernétek korcsot, mit sugallna?
Most is, egy 5:02 hosszúságú videó árválkodik rajta, a birodalom, ami még csak nem is egy falu. Tisztára, mint valami putri kertjében egy fás kamra.
Most is, egy 5:02 hosszúságú videó árválkodik rajta, a birodalom, ami még csak nem is egy falu. Tisztára, mint valami putri kertjében egy fás kamra.
Jozsii Busák
(
x5)
Apr 16, 2023 08:27:41
x5)
Apr 16, 2023 08:27:41
Tibor simán ad más pènzèből kamatra..Főleg ha gyagyásról van szó.Az ajtó magába 100-120ezer plussz a berakás. Apr 16, 2023 08:27:41
Zegernye
(
x2)
Apr 16, 2023 08:34:30
x2)
Endre, én nem is értem, miért pörögsz ennyit anyagi dolgokon, hiszen te mondtad, hogy a pénz nem létezik.
Ne szard már saját magad szájba.
hoty... hotyhotyhoty...
Ne szard már saját magad szájba.
BodiTesok
(
x1)
Apr 16, 2023 08:36:49
x1)
Az ajtó magába 100-120ezer plussz a berakás.
Most hogy van ajto, a Pedofil be tudja koltoztetni a szerelmet ugy, hogy a Golda mama ne vegye eszre.
Mitokondrium
(
x7)
Apr 16, 2023 08:38:03
x7)
Mondjuk tényleg gyanús, hogy hirtelen milyen adakozó kedvű Sodi lett a Sodi, hiszen eddig nem hogy beruházott volna Goldába, hanem elvitt onnan pénzt. Lehet, ez volt a mesterterv, hogy a Szisza pénzéből (mármint a Judkáéból) újítják fel a macskaólat, utána pedig azzal terrorizálják Goldát, hogy hát mi az, hogy nem engedi be ide a menyét, aki annyi anyagi áldozatot hozott a ház rendbetételére? Esetleg lehetséges, hogy a Vekni ügyvédi irodában már zsebszerződés is készült, amiben rögzítették, hogy egy bizonyos Kaffka Mercédesz mennyivel járult hozzá a felújításhoz, így ezért a pénzért mekkora tulajdoni hányadot kap majd amikor egy bizonyos Kiss Endre Farkas megörökli az ingatlant?
Mostanában többször említette a vekniflokkban, hogy a macskaól már nem is fészer, hanem egész külön kis lakás. Lehet, arra célozgat, hogy ő már véglegesre is be akar költözni a Sziszával.
seymour schwartz
(
x6)
Apr 16, 2023 08:40:30
x6)
Tibor simán ad más pènzèből kamatra..Főleg ha gyagyásról van szó.Az ajtó magába 100-120ezer plussz a berakás.
Sodinak van melócsája. Amíg van melócsá, addig minden van. Ha nem lett volna barom, most minden egyes retard haverjának vehetne egy kádárkockát, így viszont marad a macskaól. Sajnos az az igazság, hogy csak a saját balfaszságai miatt van ott ahol, a pénz továbbra is jön befele.
Nemvoltdurex
(
x13)
Apr 16, 2023 08:42:30
x13)
Sodi birodalma csatorna - ez a név, ha nem ismernétek korcsot, mit sugallna?.
2. Egy egyszerű vlogger, aki elvan a saját kis világában. Nem akar többnek látszódni, mint ami.
Nemvoltdurex
(
x13)
Apr 16, 2023 08:43:37
x13)
Tibi!
Úgyis olvasod a fórumot, pláne most… Milyen érzés, hogy te fenyegetsz másokat, mégis neked kell bujkálnod? :)
Úgyis olvasod a fórumot, pláne most… Milyen érzés, hogy te fenyegetsz másokat, mégis neked kell bujkálnod? :)
linziasztal01
(
x77)
Apr 16, 2023 08:46:35
x77)
Tibi!
Felkészül Endre... lol
Mitokondrium
(
x7)
Apr 16, 2023 08:57:24
x7)
Endre, gyere már ide, magyarázd el a helyzetet, mert kétségeink támadtak! Ugye azért újítod fel a macskaólat a Judka pénzéből, hogy utána oda költözz a Sziszával?
Kakaspina
(
x24)
Apr 16, 2023 09:00:06
x24)
Sodrák, már fél napja nem volt púpfal poszt!
Hogy lesz ebből bevííítel?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
sörtötbontok
(
x8)
Apr 16, 2023 09:04:08
x8)
Endre, lesz ma stresszcsökkentő komoly fütyizés?
Telebetyár_Időtelefon
Apr 16, 2023 09:23:27
Endre, lesz ma stresszcsökkentő komoly fütyizés?
Egy korty, egy rántás.
Apr 16, 2023 09:23:27
xray
(
x21)
Apr 16, 2023 09:24:53
x21)
Apr 16, 2023 09:24:53
Endre, gyere már ide, magyarázd el a helyzetet, mert kétségeink támadtak! Ugye azért újítod fel a macskaólat a Judka pénzéből, hogy utána oda költözz a Sziszával?
Golda mit szól hozzá? biztosan nagyon örül. Apr 16, 2023 09:24:53
Norina
(
x2)
Apr 16, 2023 09:25:24
x2)
4. Egy rossz pedofil köcsög.
seymour schwartz
(
x6)
Apr 16, 2023 09:34:54
x6)
Egyébként meg Gyagya, arra nem gondoltál, hogy nem a macskaól ajtaját kellene kicserélni, hanem azt az egész putrit felújítani? Napersze itt sokminden van, ami miatt nem megy: először is anyádnak el kellene ismernie, hogy csődbe ment. Utána azt, hogy a fiacskája egy elmebeteg fasz, viszont még így is több pénze van, mint neki. Ezek után meg meg kellene beszélnetek, hogy mégis hogy jutottatok idáig és mi a megoldás mindkettőtök problémájára. Utána meg szépen elosztani-beosztani a bejövő pénzt és megszervezni azt, hogy ha jön egy komolyabb tél, akkor az a putri ne omoljon rátok.
Ingatkanügyek
Ábel bábel
Apr 16, 2023 09:38:34
Apr 16, 2023 09:38:34
Nyehljudov
Apr 16, 2023 09:49:43
Fifike a böriben csicska leszel vagy köcsög? Bár a pedofilokat kicsinálják odabenn szóval arra tippelnék, hogy mindkettő.
Apr 16, 2023 09:49:43
mikedp
(
x9)
Apr 16, 2023 09:59:12
x9)
Sodrák, már fél napja nem volt púpfal poszt!
Lehet deliriumban van :D
D_Dezső
(
x29)
Apr 16, 2023 10:15:23
x29)
Kurvára röhögök ezen a tegnapi lakóautós deliráláson :)
Ennyire egy fantáziátlan fogyatékost! 10 év elteltével is Andit próbálja másolni.
1 milliós furgonnal Európába … persze, és kifogja szerelgetni de nyomorult hülye? Rajtad egy legóbusz is kifogott gyengeelméjü! :)
Meg mi a fasznak akarsz te utazgatni? Egyik város olyan mint a másik, mindenhol házak vannak”. A magadfajta félállat prolinak csak fütésre meg piára van igénye, nem neked való az utazgatás. ;)
Amúgy már a macska húgyos sufnyiban laksz?
Fásól mikor lesz összerakva hülye gyerek?
Ennyire egy fantáziátlan fogyatékost! 10 év elteltével is Andit próbálja másolni.
1 milliós furgonnal Európába … persze, és kifogja szerelgetni de nyomorult hülye? Rajtad egy legóbusz is kifogott gyengeelméjü! :)
Meg mi a fasznak akarsz te utazgatni? Egyik város olyan mint a másik, mindenhol házak vannak”. A magadfajta félállat prolinak csak fütésre meg piára van igénye, nem neked való az utazgatás. ;)
Amúgy már a macska húgyos sufnyiban laksz?
Fásól mikor lesz összerakva hülye gyerek?
tyodika
Apr 16, 2023 10:16:52
Március 25-én dobták ki a fürdőből, aztán több napig szemüveg nélkül volt. 2-án (mikor körbemutatta a putrit) nem tudom, mert az a videó már nem elérhető, de április 4-én már törött volt a szemüveg: bitchute.com/video/Xm9kUOrS9nYH/
Most mekfaty Tematyikusz!

Apr 16, 2023 10:16:52
Darth Tibor
(
x8)
Apr 16, 2023 10:19:40
x8)
Púpfal post:
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
trolléga
(
x30)
Apr 16, 2023 10:19:54
x30)
bécsben bazdmeg nem találták fel magukat a tranyóval, egyszer mozdultak ki hétvégén, akkor is balhé lett a buzigózből.
ja bocsánat, hazudok mert jártak még swingerbe, billába työrikéért, atm-hez pénzt levenni, meg sörautomatához. ja meg egyszer elmentek Falco koncertre. aminek szintén verés lett a vége.
Mitokondrium
(
x7)
Apr 16, 2023 10:24:39
x7)
Mondjuk, ha havonta kirúgnak a munkahelyedről, kitiltanak a Billából meg a buzigőzből, akkor kénytelen vagy folyamatosan költözni, hogy új cégeket találj, ahol még nem ismernek és újra gyanútlan Billás dolgozókkal találkozz, akiktől még nem loptál piát.
rezsidémon
(
x8)
Apr 16, 2023 10:26:19
x8)
ja bocsánat, hazudok mert jártak még swingerbe
Swinger is úgy ért véget egyszer, hogy sodika jelenetet rendezett mert tibi mással ment el kefélni (ha jól tudom), ahonnan ő ki is lett tiltva :DÉs nyomta tovább a dedós hisztit a swingeren kívül a sunyiban elindított tibilive alapján :D
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 16, 2023 10:27:50
x23)
Nézd.
Napi 1 modullal haladok.
Amikor kész, jelentkezem vizsgára.
Utána EÜ, az is ki van fizetve.
És eljutok oda, ahol 17 évesen voltam, jah. :D
egyszer már, jah
Napi 1 modullal haladok.
Amikor kész, jelentkezem vizsgára.
Utána EÜ, az is ki van fizetve.
És eljutok oda, ahol 17 évesen voltam, jah. :D
egyszer már, jah
Gyagyás, elég érdekes ez a hsz tőled az utolsó 2 bekezdés miatt. Mintha csak azt akarnád mondani hogy 17 évesen csak a Kreszt és a EÜ vizsgát tetted volna le a vezetés viszont nem sikerült. Ezek szerint soha nem is volt jogosítványod, csak hazudtad azt, te balfasz.
Nem kell hazudoznod, hogy de igen is volt. Mert egy szar, hazug, pedofil, kretén egy szavát se hisszük el, max akkor ha jelen esetbe megmutatod a megszerzett jogosítványodat. Keresd a diplomáid meg a keresztleveled mellet.
Nemvoltdurex
(
x13)
Apr 16, 2023 10:28:39
x13)
Swinger is úgy ért véget egyszer, hogy sodika jelenetet rendezett mert tibi mással ment el kefélni (ha jól tudom), ahonnan ő ki is lett tiltva :D
És nyomta tovább a dedós hisztit a swingeren kívül a sunyiban elindított tibilive alapján :D
Eleinte büszkén mesélgette, hogy viszik a faszpinát az arabok gumi nélkül..
Kriptozsidó
(
x6)
Apr 16, 2023 10:28:45
x6)
Swinger is úgy ért véget egyszer, hogy sodika jelenetet rendezett mert tibi mással ment el kefélni (ha jól tudom), ahonnan ő ki is lett tiltva :D
zseniális lehetett, nyitogatott rá őrjöngve a kefélő emberekre Tibicica után keresve :D
Mitokondrium
(
x7)
Apr 16, 2023 10:29:06
x7)
Golda mit szól hozzá? biztosan nagyon örül.
Melyik anya ne örülne, ha a fia végre családot alapít és hazaköltözteti a menyét?
Jonciii
(
x8)
Apr 16, 2023 10:35:48
x8)
Várhatják az unokákat :D
sodika
Apr 16, 2023 10:38:10
Anyukám jött virágot locsolni, míg én fürödtem, és közben rátaposott.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Apr 16, 2023 10:38:10
MegintKezded
(
x6)
Apr 16, 2023 10:39:09
x6)
Fogyatékos vagy. Ennyike.
trolléga
(
x30)
Apr 16, 2023 10:39:42
x30)
hányadik reggeli sörikét ittad? ideges vagy tibi miatt úgyhogy szabad?
Jonciii
(
x8)
Apr 16, 2023 10:39:57
x8)
Te már most részeg vagy, baszod?
Nemvoltdurex
(
x13)
Apr 16, 2023 10:40:08
x13)
Hányadik sörike? xD
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Apr 16, 2023 10:40:40
x5)
Be vagy baszva korcs, takarodj már innét.
Keine Kleine Tranyó Manó
Apr 16, 2023 10:40:47
mire taposott rá? A lógó fütyidre? És még nem állt feljebb, hogy annak fel a padlón a helye.
Apr 16, 2023 10:40:47
rezsidémon
(
x8)
Apr 16, 2023 10:40:55
x8)
És?És még nem állt feljebb, hogy annak fel a padlón a helye.
Jól aludtál? 😄😄😄
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Apr 16, 2023 10:41:06
x13)
Szabályt erősítő kivételként erre az eseményre azonnal inni kell egy sört.
egynadrág
(
x2)
Apr 16, 2023 10:41:33
x2)
Anyukád akkor törte el a szemüvegedet amikor a mokkát verte a hülye fejedre?!
Golda Mama
Apr 16, 2023 10:43:05
Sodika, miért nem raksz rendet a szobádban így 40 évesen? Majd jól el leszel fenekelve!
Apr 16, 2023 10:43:05
xray
(
x21)
Apr 16, 2023 10:43:08
x21)
ezt le tudnád írni magyarul is, te nyomi? És még nem állt feljebb, hogy annak fel a padlón a helye.
159 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

ott leszel, mint 17 évesen? feláll majd gyógyszer nélkül?
6 azaz HAT darab ;D