Erre gondoltam, hogy pont úgy hangzik, mint egy béna hazugság.
Évismétlés lesz.
Endre soha nem dolgozott
Olvasd a sodipédiàt
contains language which some may find offensive
Elnézést kérek, a létesített munkaviszonyaira és a delirálásaira gondoltam, amikor a pjogjamozó létéről beszéltem. Én magam vagyok jelenleg IT recruiter.
Endre még fényképen se làtott lapàtot meg sódert.
A Tanszék elnézését kérem, amiért ezt feltételeztem. Az évismétlést elfogadom, a következő pótvizsgára jelentkezés engedélyezését kérném.
Engedd el, menj sódert lapátolni, ahhoz talán te is értesz.
Dehogy ért, ketten a zsidó kurva anyjával nem bírják visszavágni azt a tuját a kapuban minimum fél éve.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
semmilyen fizikai munkát nem tud elvégezni atüdőcske lelkecske. az anyja erősebb nála.
a sodi semmire se jó. a sodi.
vérdíj target nr. 1
betyeg a hátacskám is
Jajj szerintem ne írjunk a cégeknek, Endre holnap úgyis kirúgatja magát.

Ateizmus csekk, Mejszisza csekk. Valaki át shoppolná Endrésre?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jozsii Busák
Szerintem biomadarijesztonek meg mindig kituzhetnenk a foldekre.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
ez így fan; csakhogy már havi 1 millió fütyi sem elég neki, szal szóba sem jöhet olyan munka, amit el tud látni (mondjuk nemtom, van-e ilyen...)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
De par honapja meg arrol magyarazott, hogy:
- honapok ota varja az osszeomlast
- az hogy dolgozni kezdett okozta minden bajat
Akkor miert erolteti meg mindig?
mert fél az anyjától, tuti ahhoz kötötte az ottmaradását, hogy melózik és törleszt. márpedig lakhatás nélkül meló sem megy (ennyire se) és onnan egyböl blaha. ebben eddig tudott eljutni. :D
Na bumm.
De az anyja mar gyerekkent lemondott rola, akkor most mi a faszert pesztralja? Nem ertem miert nem bassza ki az utcara. Egy normalis anya nyilvan sose tenne ezt, de Golda minden, csak nem anya.
gondolom hire menne a faluban, ö is ez a tipik régi komcsi anya aki lefialt, mert hát utóddal lehet épiteni a szocializmust, aztán utána már szart az egészbe. mostmeg nagyobb púp a hátán, mint amekkora a korcsnak van (pedig az is orbitális)
Na bumm.
ez csak szöveg....a sörhöz, a faszpinához, a buzigőzhöz mind-mind pénz kell...ezek nélkül meg nem tud élni....az anyja meg nem ad rá neki...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
A fikást nem remotera vették fel, hanem bejárósra, valószínűleg valamennyi home office lehetősséggel, de aztán egy ideig engedték az otthoni munkavégzést. Azért nem volt eddig céges gépe, mert megmondták neki, hogy húzza ki addig, amíg nem lesz helye az irodában. Most már van, és hetek óta zaklatják, hogy be kéne járni. Azért fosik most a fikás, mert tudja, hogy nem fogják megengedni, hogy otthon vedeljen.
Ha most valamilyen csoda folytán jó is lenne a bugfixes megoldása, az mit fog üzenni a főnöknek? Pénteken ráförmed, hogy dokumentálja a bugfixet, amin 2 hete ül (= megfenyegeti, hogy ki lesz rúgva), erre megcsinálja hétfőre.
Szokásos módon olyan helyzetbe angolnázta magát, amiből már nincs kiút: vagy végső koronát kap az inkompetenciája vagy elkönyvelik, hogy baszik dolgozni home officeban, vagyis ha valakinek, neki be kell járnia. Ennek annyi.
Recskás, neked egy anyahajót kellene vásárolnod, hogy az Univerzum kihúzhasson a szarból.
Ez olyan, mintha egy olyan 8 osztályos csalónak mondanád, hogy engedje már el, hogy orvosnak hazudja magát és kórházakat húz le, mert úgyis kirúgják, úgyhogy nem éri meg neki.
A fikás ugyanilyen csaló, csak it-snek tetteti magát. Hazudik a végzettségéről, a tapasztalatairól, még a korábbi munkahelyeiről is. Ő azt élvezi, hogy érdemi munka nélkül veszi fel a fizetését, átveri a cégét és élősködik. Ha 3 hónapnyi fizetést tud felmarkolni, akkor annyit. Ha 1 hónapot sikerül, akkor az is jó. Most nincs segély, de korábban a pár napos munkaviszony is megérte neki, mert emelte a segélye összegét. Még a jelenlegi helyzetében is jelent neki valamit a pár 100 euró, amit egy egyhetes munkaviszonnyal nyerhet.
El kell felejteni, hogy Sneci egy tehetségtelen, béna programozó. Ő egy közönséges imposztor, aki a korábbi kitalált vagy valós munkáltatóinak neveivel csusszan be szar hr-ű és munkaszervezésű helyekre.
És ez sokkal jobban megéri neki, mint bármi más. Mert bármi más egyenlő lenne a nullával.
Ez a gyökér persze magyarul használja
Es kinek van tobb feliratkozoja?
Naugye!
Szerinten mar reg hire van a pedofilnak a faluban. Es mit foglalkozna vele a Golda hogy mit mondanak rola a faluban? Biztos ert o is a hetyetyehez. Megprobalt segiteni a retard fianak, de nem megy. Eleg volt, vege.
De meghallgatnám azt a beszélgetést, parádés lehetett :D 100%, hogy nagyon gúnyosan ironizált a csávó :D
A fikás azt mondta először, hogy a bíróságon megdicsérte az atosos főnöke, hogy mennyire professzionálisan dolgozott, aztán felolvasta jegyzőkönyvet és kiderült, hogy valójában azt mondta, hogy nem tudja milyen munkavállaló, mert nem kellett még dolgoznia, de amikor benn volt az irodában, akkor professzionálisan magára húzta a fejest és olvasta a dokumentációt.
Eskü, nálam ezzel is szintet lépett a korcs.
Ezt sem néztem ki belőle. Sőt!!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Hogy a faszba lehetne ennek egyszer és mindenkorra véget vetni egy átfogó bécsi közösségi vagy gerilla kampánnyal, hogy elterjedjen ennek a gecinek a híre?
Az osztrák IT állásportáloknak írni egy levelet,hogy figyelmeztessék a hirdetőiket?
300+ nudista CV-t és figyelmeztetést küldtem ki Linzben. Volt egy excel táblám, amiből dolgoztam. Lehet, hogy volt szerepem abban, hogy végleg elköltözött Linzből, mert a Cors-tól az elmondása alapján azért rúghatták ki, mert az anyacége, az Econimix kapott tényfeltárást.
Két baj van ezzel a módszerrel: Egyrészt közel sem bombabiztos, mert spamba kerülhet a levél, vagy lehet, hogy olyan ember olvassa, akinek nincs rálátása sodi felvételi processzére, esetleg lehet, hogy olvasás vagy értelmezés nélkül törlik, mert úgy érzik, hogy semmi közük hozzá - két hónappal később pedig, amikor beesik hozzájuk sodi, már nem emlékeznek rá.
A másik baj, hogy linzben találtam 300-nál is több IT céget úgy, hogy azért jó pár kimaradt. Bécsben biztos van 1000-1500. Talán az IT piac kiszáradásával ebben valamennyit javult a helyzet.
Ugy lenne a leghatasosabb ha az egyik erintett ceg irna nekik, ahol kelloen kibaszta a biztositekot. Mondjuk a BEKO, vagy a vitalakamedie. Bar gyanitom, hogy inkabb letagadnak hogy valaha is kozuk volt hozza.
A munka nem megoldás.
És ez sokkal jobban megéri neki, mint bármi más. Mert bármi más egyenlő lenne a nullával.
ez annyira jó mondat...ki kéne tűzni valami olyan helyre, ahol mindig látható....
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Izgulsz Endi? Holnap faszaság lesz?
IGEN / NEM
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Rábíztak valami kehes kódot, hogy találja meg benne az összes hibát. A fikás két hétig görcsöl rajta, satu részegre issza magát a stressz miatt, majd az utolsó pillanatban talál VALAMIT a Chatgpt segítségével, de fogalma sincs arról, hogy ez-e a megfejtés. Nem baj, beírjuk, hátha részpontszámot ér. Ez annyira egy gimis dolgozat szintű életérzést ad, hogy azon nem lehet nem mosolyogni. A fikás 42 évesen elérte azt a szintet, amit mások 16-17 évesen megugrottak. Endre! Legközelebb mondd azt a főnök úrnak, hogy a kutya megette a házit, ok?
anyukám kikapcsolta a számítót mert hajnali 2-kor isa munkámmal voltam elfoglalva cigányoknak üvöltöztem az interneten
Az IT-sok mind ilyen életből felmentett nyakszakállas kockák, akik nem bírják magukban tartani a szakmázást?
ne bántsd őket, csak kiakadnak...szakmailag kiakasztó (amúgy nekem is hr-esként.....)
Ez ám a szakmaizás, hogy basszalak a picsámhoz!
Jozsii Busák

Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Es ugyanez a kep igaz a potenciajaval kapcsolatban is.
nincs vízjel, ezt elviheti púpfalra a sodi!!
vérdíj target nr. 1
Vagy:

variációk egy impotenciára. :))
vérdíj target nr. 1
Költözöl a Blahára vagy mért?
Gyagyás az a bajm hogy olyan sokszor rúgtak már ki tégedet, hogy egy újabb már alig üti meg az ingerküszöböt. Ideje lenne valami újat kitalálni a szórakoztatásunkra. Lehetnél mondjuk egyre többször, bíró által, elitélt elmebeteg!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Tetyó.... Hogy a faszba görbülne már? Hétfő reggel fél 9 van. Egy IT-s ilyenkor még nem dolgozik. Még csak az irodába se értek be. Szóval az első híreket olyan 10 óra környékén várhatjuk.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
De mivel tudja mi vár rá, mirét ne görbülhetne??
De most az élősködőről van szó. Aki egyrészt nem IT-s, hanem egy szélhámos csaló, másrészt ö Pénteken is a dolgozó nagyfőnököt leste céges chaten, miközben a kollégái a hosszú hétvégéjüket töltötték. xD
Ha kiszámolná az órabérét kijönne hogy majdnem annyit keres mint egy fizetetlen gyakornok
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Kikérem magamnak, fütyiznem is kell.
Hát itt nem fog.
:D
Megoldás
May 21, 2023 21:48:28
Endre, ha egy szoftverfejlesztői állásinterjún, azt mondják pitonozni kell, akkor nem arra gondolnak amire te.
Ez lehetett eddig a hiba.
Ez lehetett eddig a hiba.
May 21, 2023 21:48:28
-
May 21, 2023 21:51:23
Simán terelés is lehet.
Mint tanult kollégám itt feljebb megjegyezte, kicsit sem fura hogy pont ma kapnak a trollok egy betűt.
Mint tanult kollégám itt feljebb megjegyezte, kicsit sem fura hogy pont ma kapnak a trollok egy betűt.
Erre gondoltam, hogy pont úgy hangzik, mint egy béna hazugság.
May 21, 2023 21:51:23
NotFound 404
May 21, 2023 21:53:29
Endre, mint IT recruiter, hadd adjak egy tanácsot: add fel ezt a pjogjamozó létet. Látványosan nem értesz a legalapabb junior dolgokhoz sem, chatgpt-t használsz, a két agysejted is a piálással van elfoglalva.
Holnap ki leszel baszva. Ez tény. Lehet meg tudsz egy újabb céget téveszteni, de düledezik a hitelkártyavár is elég rendesen.
Engedd el, menj sódert lapátolni, ahhoz talán te is értesz. Takarodj el az internetről. Talán így egy pár héttel tovább lehetnél távolabb a Blaha aluljárótól.
Holnap ki leszel baszva. Ez tény. Lehet meg tudsz egy újabb céget téveszteni, de düledezik a hitelkártyavár is elég rendesen.
Engedd el, menj sódert lapátolni, ahhoz talán te is értesz. Takarodj el az internetről. Talán így egy pár héttel tovább lehetnél távolabb a Blaha aluljárótól.
May 21, 2023 21:53:29
pekkujjunki sodi
(
x5)
May 21, 2023 21:58:50
x5)
Endre, mint IT recruiter,.
Évismétlés lesz.
Endre soha nem dolgozott
Olvasd a sodipédiàt
A szauna szatírja
(
x1)
May 21, 2023 21:59:48
x1)
Endre te mint nemzeti radikális mit gondolsz arról hogy transzfesztita férfiak idős nőket lökdösnek a sínekre magyarorszagon?
Boldog Vekni
NotFound 404
May 21, 2023 22:02:15
Évismétlés lesz.
Endre soha nem dolgozott
Olvasd a sodipédiàt
Endre soha nem dolgozott
Olvasd a sodipédiàt
Elnézést kérek, a létesített munkaviszonyaira és a delirálásaira gondoltam, amikor a pjogjamozó létéről beszéltem. Én magam vagyok jelenleg IT recruiter.
May 21, 2023 22:02:15
pekkujjunki sodi
(
x5)
May 21, 2023 22:06:25
x5)
Ivan Goldberg
May 21, 2023 22:07:20
Porondra Endre, induljon a tisztázós, kismacskás, slagozós, nudi live.
May 21, 2023 22:07:20
NotFound 404
May 21, 2023 22:12:51
A Tanszék elnézését kérem, amiért ezt feltételeztem. Az évismétlést elfogadom, a következő pótvizsgára jelentkezés engedélyezését kérném.
May 21, 2023 22:12:51
trolléga
(
x30)
May 21, 2023 22:13:31
x30)
Dehogy ért, ketten a zsidó kurva anyjával nem bírják visszavágni azt a tuját a kapuban minimum fél éve.
Kötőjel
(
x12)
May 21, 2023 22:13:45
x12)
semmilyen fizikai munkát nem tud elvégezni a
Endi Vajna
(
x11)
May 21, 2023 22:14:20
x11)
Nem lehet, hogy ez szándékos leak hogy rugassuk ki melócsából? Mostanság elég sokat panaszkodott róla, így ha ki van baszva egy gondal kevesebb lesz neki. Meg érdekes hirtelen nyuszifül is neki állt leakelni eddig semmi se volt.
tyodika
May 21, 2023 22:16:33
semmilyen fizikai munkát nem tud elvégezni a tüdőcske lelkecske. az anyja erősebb nála.
betyeg a hátacskám is
May 21, 2023 22:16:33
luxuskondi
May 21, 2023 22:26:46
Drága Endre, nehogy a csúnya gonosz trollokra hallgass. Maradj itt köztünk, nehogy elhagyd az internetet és a napi rendszeres lájvokat.
Mi vagyunk az egyetlen igaz barátaid, én biztosan az vagyok.
Tudod miért? Mert tuti elmegyek a temetésedre, igaz csak azért hogy lehugyozzam a sírodat, de ott leszek megígérem. És hidd el sokan leszünk, olyan is akad majd aki rá is szarik. Mert alig vagyunk 5-en akik ennyire kedvelünk téged, te utolsó pedofil geci.
Sodi megbasznak szárazon.
Mi vagyunk az egyetlen igaz barátaid, én biztosan az vagyok.
Tudod miért? Mert tuti elmegyek a temetésedre, igaz csak azért hogy lehugyozzam a sírodat, de ott leszek megígérem. És hidd el sokan leszünk, olyan is akad majd aki rá is szarik. Mert alig vagyunk 5-en akik ennyire kedvelünk téged, te utolsó pedofil geci.
May 21, 2023 22:26:46
-
May 21, 2023 22:27:06
betyeg a hátacskám is
csak megvan tekeredve a gerinc May 21, 2023 22:27:06
miskolcigány
(
x5)
May 21, 2023 22:38:16
x5)
Hallod endre, tegyuk fel reggel nem iszol (de fogsz), tegyuk fel nem remegsz (de fogsz), az erjedt, konnyfakaszto piaszagoddal mit tervezel kezdeni? Mert hogy legkesobb mult heten abba kellett volna hagynod az ivast ahhoz, hogy talan kimenjen beloled a bambi.
Ha elfogadsz egy tanacsot, holnap tetotol talpig szarral bekenve jelensz meg. Igy majd mondhatod, hogy nem azert rugtak ki mert egy alkoholista semmirekello vagy!
A munka nem megoldás.
Ha elfogadsz egy tanacsot, holnap tetotol talpig szarral bekenve jelensz meg. Igy majd mondhatod, hogy nem azert rugtak ki mert egy alkoholista semmirekello vagy!
A másik retardált néző
May 21, 2023 22:38:56
Nem lehet, hogy ez szándékos leak hogy rugassuk ki melócsából? Mostanság elég sokat panaszkodott róla, így ha ki van baszva egy gondal kevesebb lesz neki. Meg érdekes hirtelen nyuszifül is neki állt leakelni eddig semmi se volt.
Jajj szerintem ne írjunk a cégeknek, Endre holnap úgyis kirúgatja magát.
May 21, 2023 22:38:56
halászlé
(
x24)
May 21, 2023 22:38:58
x24)
na púpom, még mindig úgy gondolod, hogy laumó őőőőszinte, mert te megparancsoltad neki?
ha meglesz a melócsá és megy a feltárás, szerinted mennyi az esélye, hogy nem akasztanak pert a nyakadba?
ha megtudják, hogy chat gpt-vel gányoltál, örülhetsz, ha csak a nettódat kell visszafizetni....és nem, nem úgy működik, hogy az tiéd, mert elköldtötted....
ha meglesz a melócsá és megy a feltárás, szerinted mennyi az esélye, hogy nem akasztanak pert a nyakadba?
ha megtudják, hogy chat gpt-vel gányoltál, örülhetsz, ha csak a nettódat kell visszafizetni....és nem, nem úgy működik, hogy az tiéd, mert elköldtötted....
trolléga
(
x30)
May 21, 2023 22:39:47
x30)

Ateizmus csekk, Mejszisza csekk. Valaki át shoppolná Endrésre?
halászlé
(
x24)
May 21, 2023 22:41:18
x24)
nem pisztos, h szőke ciklon annyira ostoba, mint ahogy gondoljuk....ha direktben leakeli a céget, az feljelentési alap...ha utal valamire, akkor az még csak utalás; attól még a Tanszék kereste meg a munkáltatót....most ugyanazt csinálta kb., mint az első alkalommal a számítógépnél....leakelt is, meg nem is....
Jozsii Busák
(
x5)
May 21, 2023 22:43:05
x5)
Hallod endre, tegyuk fel reggel nem iszol (de fogsz), tegyuk fel nem remegsz (de fogsz), az erjedt, konnyfakaszto piaszagoddal mit tervezel kezdeni? Mert hogy legkesobb mult heten abba kellett volna hagynod az ivast ahhoz, hogy talan kimenjen beloled a bambi.
Hálisten jó meleg lesz holnap,plusz az idegeskedès folyni fog róla a víz rendesen.. A minimális rosszminősègű ètel plusz az olcsó sörtől,agyonmosott ruháitól kijön egyből az áporodott olcsó büdös szaga. Percek alatt èrezni fogja a fönök kivel van dolga! Ha elfogadsz egy tanacsot, holnap tetotol talpig szarral bekenve jelensz meg. Igy majd mondhatod, hogy nem azert rugtak ki mert egy alkoholista semmirekello vagy!
Értetlen
(
x1)
May 21, 2023 22:44:52
x1)
Nézem a délutáni termést.
Korcs az egész masnis CV-kel megszerzett állásokkal is leginkább magát szopatja. Napokig nem tud aludni, mert nem tudja, mit mond egy meetingen - rettegés számára minden melóban töltött perc. Képességeinek es motivációjának megfelelő melóban (mondjuk itt bajban vagyok, mi lehet az. Korcs közgazdasági értelemben már sosem lesz munkanélküli, nincs olyan munka a piacon, amire képes lenne.)
mindegy
Korcs az egész masnis CV-kel megszerzett állásokkal is leginkább magát szopatja. Napokig nem tud aludni, mert nem tudja, mit mond egy meetingen - rettegés számára minden melóban töltött perc. Képességeinek es motivációjának megfelelő melóban (mondjuk itt bajban vagyok, mi lehet az. Korcs közgazdasági értelemben már sosem lesz munkanélküli, nincs olyan munka a piacon, amire képes lenne.)
mindegy
MaxPayne
(
x24)
May 21, 2023 22:50:25
x24)
mindegy
mindegy
Szerintem biomadarijesztonek meg mindig kituzhetnenk a foldekre.
halászlé
(
x24)
May 21, 2023 22:51:25
x24)
mindegy
mindegy
ez így fan; csakhogy már havi 1 millió fütyi sem elég neki, szal szóba sem jöhet olyan munka, amit el tud látni (mondjuk nemtom, van-e ilyen...)
Negermann
May 21, 2023 22:52:04
Osszeszorula segglyukam ha csak elképzelem milyen lenne ha nekem kéne a főnökömmel aki egy beszédes, jókedélyű embernek tűnik, találozni úgy hogy hetyetyézve kéne megmagyarázni hogy miért dolgozok szarul, úgy hogy fogalmam sincs a témáról és egy vállalhatatlan, alkoholista szakadt csöves vagyok aki már rángatózik az alkohol után. Szó szerint egy rémálom, annyira kínos.
Endre, az életed szó szerint más rémálma és ezt csak magadnak hoztad össze. Minden a te hibád! Minden!
Endre, az életed szó szerint más rémálma és ezt csak magadnak hoztad össze. Minden a te hibád! Minden!
May 21, 2023 22:52:04
MaxPayne
(
x24)
May 21, 2023 22:53:44
x24)
MegintKezded
(
x6)
May 21, 2023 22:56:54
x6)
mert fél az anyjától, tuti ahhoz kötötte az ottmaradását, hogy melózik és törleszt. márpedig lakhatás nélkül meló sem megy (ennyire se) és onnan egyböl blaha. ebben eddig tudott eljutni. :D
MaxPayne
(
x24)
May 21, 2023 23:01:35
x24)
De az anyja mar gyerekkent lemondott rola, akkor most mi a faszert pesztralja? Nem ertem miert nem bassza ki az utcara. Egy normalis anya nyilvan sose tenne ezt, de Golda minden, csak nem anya.
MegintKezded
(
x6)
May 21, 2023 23:03:34
x6)
gondolom hire menne a faluban, ö is ez a tipik régi komcsi anya aki lefialt, mert hát utóddal lehet épiteni a szocializmust, aztán utána már szart az egészbe. mostmeg nagyobb púp a hátán, mint amekkora a korcsnak van (pedig az is orbitális)
Sodragon legendája
(
x2)
May 21, 2023 23:05:48
x2)
Recskás!
Mintha most olvastam volna a hírekben, hogy Szomódnál gázolt a vonat? Nem lehet hogy apád volt az, amikor egy tiszta pillanatában ráeszmélt, hogy mi is lett belőled és szégyenében kinyírta magát? :D
ripost.hu/nino/2023/05/vonat-gazolt-halalra-egy-ferfit-szomodnal
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Mintha most olvastam volna a hírekben, hogy Szomódnál gázolt a vonat? Nem lehet hogy apád volt az, amikor egy tiszta pillanatában ráeszmélt, hogy mi is lett belőled és szégyenében kinyírta magát? :D
ripost.hu/nino/2023/05/vonat-gazolt-halalra-egy-ferfit-szomodnal
halászlé
(
x24)
May 21, 2023 23:08:58
x24)
ez csak szöveg....a sörhöz, a faszpinához, a buzigőzhöz mind-mind pénz kell...ezek nélkül meg nem tud élni....az anyja meg nem ad rá neki...
halászlé
(
x24)
May 21, 2023 23:17:25
x24)
endre véleménye a sínre lökésről (púpfalon, vmelyik poszt alatt):
Farkas Endre Kiss
Magdolna V : Ügyetlen volt a néni, oszt megbotlott.
Van ilyen.
endi, ide ez a jogászkodás kevés lesz....faszra lesz húzva a szisza....
Farkas Endre Kiss
Magdolna V : Ügyetlen volt a néni, oszt megbotlott.
Van ilyen.
endi, ide ez a jogászkodás kevés lesz....faszra lesz húzva a szisza....
ascites
(
x57)
May 21, 2023 23:19:09
x57)
VertiGis alkalmaz embereket Remote Jobban.Berlini vonatkozasu,es a mai napig keresi a szoftverfejlesztoket.Orulhetunk te buzerans korcs geci?
A fikást nem remotera vették fel, hanem bejárósra, valószínűleg valamennyi home office lehetősséggel, de aztán egy ideig engedték az otthoni munkavégzést. Azért nem volt eddig céges gépe, mert megmondták neki, hogy húzza ki addig, amíg nem lesz helye az irodában. Most már van, és hetek óta zaklatják, hogy be kéne járni. Azért fosik most a fikás, mert tudja, hogy nem fogják megengedni, hogy otthon vedeljen.
Ha most valamilyen csoda folytán jó is lenne a bugfixes megoldása, az mit fog üzenni a főnöknek? Pénteken ráförmed, hogy dokumentálja a bugfixet, amin 2 hete ül (= megfenyegeti, hogy ki lesz rúgva), erre megcsinálja hétfőre.
Szokásos módon olyan helyzetbe angolnázta magát, amiből már nincs kiút: vagy végső koronát kap az inkompetenciája vagy elkönyvelik, hogy baszik dolgozni home officeban, vagyis ha valakinek, neki be kell járnia. Ennek annyi.
Recskás, neked egy anyahajót kellene vásárolnod, hogy az Univerzum kihúzhasson a szarból.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
May 21, 2023 23:22:31
x7)
Endre, szerintem ne legyél punci. Kérjél fizetésemelést miután prezentáltad a kiváló munkád!
le vagy tiltva, kurva anyád
Éjféli ebéd
May 21, 2023 23:23:49
Fifi, ha kibasznak a melócsából az a ChatGPT hibája lesz? Hiszen az mondta meg neked a "megoldást" a melóhoz.
Mivel nem vagyok drogos, ezért a Csengét sem veszik el az apukájától
May 21, 2023 23:23:49
Hektor a Traktor
(
x8)
May 21, 2023 23:26:01
x8)
Még az is lehet hogy a ChatGPT megoldotta volna a problémát. De nem ért alkoholistáúl.
Heki a traki
ascites
(
x57)
May 21, 2023 23:27:39
x57)
Endre, mint IT recruiter, hadd adjak egy tanácsot: add fel ezt a pjogjamozó létet. Látványosan nem értesz a legalapabb junior dolgokhoz sem, chatgpt-t használsz, a két agysejted is a piálással van elfoglalva.
Ez olyan, mintha egy olyan 8 osztályos csalónak mondanád, hogy engedje már el, hogy orvosnak hazudja magát és kórházakat húz le, mert úgyis kirúgják, úgyhogy nem éri meg neki.
A fikás ugyanilyen csaló, csak it-snek tetteti magát. Hazudik a végzettségéről, a tapasztalatairól, még a korábbi munkahelyeiről is. Ő azt élvezi, hogy érdemi munka nélkül veszi fel a fizetését, átveri a cégét és élősködik. Ha 3 hónapnyi fizetést tud felmarkolni, akkor annyit. Ha 1 hónapot sikerül, akkor az is jó. Most nincs segély, de korábban a pár napos munkaviszony is megérte neki, mert emelte a segélye összegét. Még a jelenlegi helyzetében is jelent neki valamit a pár 100 euró, amit egy egyhetes munkaviszonnyal nyerhet.
El kell felejteni, hogy Sneci egy tehetségtelen, béna programozó. Ő egy közönséges imposztor, aki a korábbi kitalált vagy valós munkáltatóinak neveivel csusszan be szar hr-ű és munkaszervezésű helyekre.
Értetlen
(
x1)
May 21, 2023 23:27:54
x1)
Még az is lehet hogy a ChatGPT megoldotta volna a problémát. De nem ért alkoholistáúl.
Ez a gyökér persze magyarul használja
SyntaxError
(
x24)
May 21, 2023 23:29:13
x24)
Endre, ne feledd, hogy már volt olyan főnök úr, aki megmondta neked, hogy te egy nagyon jó programozó vagy.
Ne engedd, hogy ez a jött-ment bécsi senki kioktasson holnap!
Van neki 20 milliós tartozása? Meg tud inni ez a labanc napi 20 sörikét? Vagy tán ő dug hajléktalan tranyót?
Naugye!
Csússzon csak a lábaid előtt, ahogy megérdemli!
Nem csicskulni kell. Neki kellene tőled tanulnia, hahó!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Van neki 20 milliós tartozása? Meg tud inni ez a labanc napi 20 sörikét? Vagy tán ő dug hajléktalan tranyót?
Naugye!
MaxPayne
(
x24)
May 21, 2023 23:31:59
x24)
Endre, ne feledd, hogy már volt olyan főnök úr, aki megmondta neked, hogy te egy nagyon jó programozó vagy.
Naugye!
Naugye!
Es kinek van tobb feliratkozoja?
Naugye!
MaxPayne
(
x24)
May 21, 2023 23:33:45
x24)
Szerinten mar reg hire van a pedofilnak a faluban. Es mit foglalkozna vele a Golda hogy mit mondanak rola a faluban? Biztos ert o is a hetyetyehez. Megprobalt segiteni a retard fianak, de nem megy. Eleg volt, vege.
ascites
(
x57)
May 21, 2023 23:33:56
x57)
De meghallgatnám azt a beszélgetést, parádés lehetett :D 100%, hogy nagyon gúnyosan ironizált a csávó :D
A fikás azt mondta először, hogy a bíróságon megdicsérte az atosos főnöke, hogy mennyire professzionálisan dolgozott, aztán felolvasta jegyzőkönyvet és kiderült, hogy valójában azt mondta, hogy nem tudja milyen munkavállaló, mert nem kellett még dolgoznia, de amikor benn volt az irodában, akkor professzionálisan magára húzta a fejest és olvasta a dokumentációt.
Betöjt Laptop
(
x39)
May 21, 2023 23:36:17
x39)
hetyetyetye...
hogy nem tudja milyen munkavállaló, mert nem kellett még dolgoznia, de amikor benn volt az irodában, akkor professzionálisan magára húzta a fejest és olvasta a dokumentációt.
hetyetyetye...
hogy nem tudja milyen munkavállaló, mert nem kellett még dolgoznia, de amikor benn volt az irodában, akkor professzionálisan magára húzta a fejest és olvasta a dokumentációt.
Eskü, nálam ezzel is szintet lépett a korcs.
Ezt sem néztem ki belőle. Sőt!!
-
May 21, 2023 23:36:33
Ez olyan, mintha egy olyan
Hogy a faszba lehetne ennek egyszer és mindenkorra véget vetni egy átfogó bécsi közösségi vagy gerilla kampánnyal, hogy elterjedjen ennek a gecinek a híre?
May 21, 2023 23:36:33
Golda csiklója
(
x8)
May 21, 2023 23:37:16
x8)
Szar geci kalapács!
O és K együtt OK és minden OK!!
-
May 21, 2023 23:43:45
Az osztrák IT állásportáloknak írni egy levelet,hogy figyelmeztessék a hirdetőiket?
May 21, 2023 23:43:45
88 CV
May 21, 2023 23:56:57
300+ nudista CV-t és figyelmeztetést küldtem ki Linzben. Volt egy excel táblám, amiből dolgoztam. Lehet, hogy volt szerepem abban, hogy végleg elköltözött Linzből, mert a Cors-tól az elmondása alapján azért rúghatták ki, mert az anyacége, az Econimix kapott tényfeltárást.
Két baj van ezzel a módszerrel: Egyrészt közel sem bombabiztos, mert spamba kerülhet a levél, vagy lehet, hogy olyan ember olvassa, akinek nincs rálátása sodi felvételi processzére, esetleg lehet, hogy olvasás vagy értelmezés nélkül törlik, mert úgy érzik, hogy semmi közük hozzá - két hónappal később pedig, amikor beesik hozzájuk sodi, már nem emlékeznek rá.
A másik baj, hogy linzben találtam 300-nál is több IT céget úgy, hogy azért jó pár kimaradt. Bécsben biztos van 1000-1500. Talán az IT piac kiszáradásával ebben valamennyit javult a helyzet.
May 21, 2023 23:56:57
miskolcigány
(
x5)
May 21, 2023 23:58:47
x5)
Ugy lenne a leghatasosabb ha az egyik erintett ceg irna nekik, ahol kelloen kibaszta a biztositekot. Mondjuk a BEKO, vagy a vitalakamedie. Bar gyanitom, hogy inkabb letagadnak hogy valaha is kozuk volt hozza.
halászlé
(
x24)
May 22, 2023 00:01:50
x24)
ez annyira jó mondat...ki kéne tűzni valami olyan helyre, ahol mindig látható....
miskolcigány
(
x5)
May 22, 2023 00:05:48
x5)
Azert nyugtass meg gyagya hogy hajnali harmas soriket ma sem hagyod ki.
A munka nem megoldás.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
May 22, 2023 00:09:40
x5)
Napi 3 sör
(
x1)
May 22, 2023 00:12:04
x1)
Endre, csak tegyél fehér négyzetek a forráskódra.
"Milyen bug? Nincs itt tyemilyen bug. Na jó ezt nee, ezt nee, tiltva fatytok, sziasztok."
Kiss Endre Farkas frauenmissbraucher, pädophiler, tierquäler, alkoholiker
"Milyen bug? Nincs itt tyemilyen bug. Na jó ezt nee, ezt nee, tiltva fatytok, sziasztok."
Pitonsz
May 22, 2023 00:31:21
Megkérdeztem Laurát erről a melócsás e-mailel. Viktornak küldte ezt a hangüzenetet és már nem is most . Nem beszél sem vele, sem a Fikással . Viktorsz takarodj már el innen!
May 22, 2023 00:31:21
Betöjt Laptop
(
x39)
May 22, 2023 00:58:33
x39)
Megkérdeztem Laurát erről a melócsás e-mailel. Viktornak küldte ezt a hangüzenetet és már nem is most . Nem beszél sem vele, sem a Fikással . Viktorsz takarodj már el innen!
Izgulsz Endi? Holnap faszaság lesz?
IGEN / NEM
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 22, 2023 01:11:25
x37)
ÉS?
És "ti mondatátok", hogy az intervallumkezelésben lehet a hiba.
Na, ott tényleg vannak.
Ennyike.
:)
És "ti mondatátok", hogy az intervallumkezelésben lehet a hiba.
Na, ott tényleg vannak.
Ennyike.
:)
Rábíztak valami kehes kódot, hogy találja meg benne az összes hibát. A fikás két hétig görcsöl rajta, satu részegre issza magát a stressz miatt, majd az utolsó pillanatban talál VALAMIT a Chatgpt segítségével, de fogalma sincs arról, hogy ez-e a megfejtés. Nem baj, beírjuk, hátha részpontszámot ér. Ez annyira egy gimis dolgozat szintű életérzést ad, hogy azon nem lehet nem mosolyogni. A fikás 42 évesen elérte azt a szintet, amit mások 16-17 évesen megugrottak. Endre! Legközelebb mondd azt a főnök úrnak, hogy a kutya megette a házit, ok?
Klohek
(
x12)
May 22, 2023 01:16:36
x12)
endre, golda már köti a símaszkokat, a Rétes klubos barátnőivel fognak, lökdösődőt játszani veled..xd
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
tyodika
May 22, 2023 01:16:44
anyukám kikapcsolta a számítót mert hajnali 2-kor is
May 22, 2023 01:16:44
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 22, 2023 01:23:16
x37)
Azok, akik bármilyen tényleges infós megfejtést bedobnak ide, mégis mire számítanak? Hogy majd meg lesz simogatva a buksijuk? A többi troll leszarja, hogy tudod-e, hogy hogy működik pythonban a szökőnap, bassza meg, mert aki ért hozzá, az maga is tudja, a többieket meg nem érdekli. De Endrének tudsz még vele segíteni, úgyhogy írd be mindenképp.
Az IT-sok mind ilyen életből felmentett nyakszakállas kockák, akik nem bírják magukban tartani a szakmázást?
halászlé
(
x24)
May 22, 2023 01:34:40
x24)
ne bántsd őket, csak kiakadnak...szakmailag kiakasztó (amúgy nekem is hr-esként.....)
Hogy klasszikust idézzek
May 22, 2023 01:59:47
Azok, akik bármilyen tényleges infós megfejtést bedobnak ide, mégis mire számítanak? Hogy majd meg lesz simogatva a buksijuk? A többi troll leszarja, hogy tudod-e, hogy hogy működik pythonban a szökőnap, bassza meg, mert aki ért hozzá, az maga is tudja, a többieket meg nem érdekli. De Endrének tudsz még vele segíteni, úgyhogy írd be mindenképp.
Ez ám a szakmaizás, hogy basszalak a picsámhoz!
May 22, 2023 01:59:47
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
May 22, 2023 02:17:45
x5)
sodi ne engedd hogy a sok negativum depresszioba ejtsen. most kell hogy elindítsd a gengszter rap karriered. dr. dre is 42 evesen kezdte a rap karrierjét es azota mar fullhallgato bizniszt is letrehozott az eminemmel egyutt. te is indithatnal egy vlogkamera bizniszt ha mar sikeres a gangszter rap karriered.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
SyntaxError
(
x24)
May 22, 2023 02:18:31
x24)
Endre, kezdhetsz a hűtő felé csoszogni. Már csak 40 perc és ciccenhet a sörike!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Kakaspina
(
x24)
May 22, 2023 02:23:08
x24)
Kurva anyád duffadt fejű. Csak ennyi.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
MaxPayne
(
x24)
May 22, 2023 03:57:56
x24)
Hány sörnél járunk éjfél óta Endre?
Mitokondrium
(
x7)
May 22, 2023 06:26:18
x7)
Szepen alakul ez a kirugasocska! Meg azt se mondhatod, Endre, hogy a trollok voltak, mert a mai napig nem talaltak meg a melocsat. Ezt a te teljes alkalmatlansagod es lustasagod hozta ossze!
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Reggeli híradó
May 22, 2023 06:41:44
Ki fognak baszni a gecibe
May 22, 2023 06:41:44
sörtötbontok
(
x8)
May 22, 2023 06:55:17
x8)
Endre, nem hagyhatod, hogy megalázzanak a kirúgással!
Menj be és köszönés után azonnal mondj fel!
Menj be és köszönés után azonnal mondj fel!
MaxPayne
(
x24)
May 22, 2023 07:03:20
x24)
Szerintem meg csapj az asztalra es add elo, miert kell mindenki mast kirugni, neked 4szeres penzt fizetni! Chat-GPT !!!!!!!!!!
EasybankosPedo
(
x23)
May 22, 2023 07:19:43
x23)
Pörög a púpfal. Szolnoki szk-t tudná valaki ellenőrizni?
Nagyon mondogata hogy Hétfön lesz Bécsbe, ami nekem nagyon fura. Kiváncsian várom, hogy lesz e ma flokk.
Nagyon mondogata hogy Hétfön lesz Bécsbe, ami nekem nagyon fura. Kiváncsian várom, hogy lesz e ma flokk.
Nemvoltdurex
(
x13)
May 22, 2023 07:20:00
x13)
Endre, mondd a főnöknek, hogy férjezett vagy… és neked muszáj eltartani az urad.
Ha nem érti, akkor mutasd meg neki a tegnapi tranyó live-ot.
Tuti shiker.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Tuti shiker.
Fatászpika
(
x2)
May 22, 2023 07:20:39
x2)
Ez a meló hogy lesz beírva a szuperCV-be?
Csak bedolgoztál egy projektbe vagy elment a nagy ügyfél?
Csak bedolgoztál egy projektbe vagy elment a nagy ügyfél?
Jozsii Busák
(
x5)
May 22, 2023 07:27:23
x5)
Endre, mondd a főnöknek, hogy férjezett vagy… és neked muszáj eltartani az urad.
Tuti shiker.
Jó ötlet bedobhatná a homokos kártyát!Egy domináns fèrfi rendszeresen vèresre veri,folytogatja,poharakat csap szèt a fejèn ezt biztos megèrtenè a fönök. Ha nem érti, akkor mutasd meg neki a tegnapi tranyó live-ot.
Tuti shiker.
Nemvoltdurex
(
x13)
May 22, 2023 07:38:43
x13)

MaxPayne
(
x24)
May 22, 2023 07:40:57
x24)
töjbedara
May 22, 2023 07:48:26
endre,ez ugye már a rendszer megbaszása?
elnézést kérek a kurvától
May 22, 2023 07:48:26
Kötőjel
(
x12)
May 22, 2023 07:51:36
x12)
MaxPayne
(
x24)
May 22, 2023 08:00:22
x24)
Vagy:

Kötőjel
(
x12)
May 22, 2023 08:08:00
x12)
Vagy:
variációk egy impotenciára. :))
trolléga
(
x30)
May 22, 2023 08:08:31
x30)
Endiii! Mi ez a nagy rádiócsend? Ugye nem csatornapatkánykodtál már tegnap este Bécsbe? Úgyis kibasznak, hahó! Amúgyis mára kötözésen van jelenésed, komolyan csicskulsz a főnökúrnak? :DD Mennyi idős, 18? Legalább nő?
tyodika
May 22, 2023 08:20:17
Örülhettek zsidók!
May 22, 2023 08:20:17
Carpenter
(
x2)
May 22, 2023 08:31:52
x2)
Görbül már a picsaszáj?
EasybankosPedo
(
x23)
May 22, 2023 08:36:42
x23)
Örülhettek zsidók!
Költözöl a Blahára vagy mért?
Gyagyás az a bajm hogy olyan sokszor rúgtak már ki tégedet, hogy egy újabb már alig üti meg az ingerküszöböt. Ideje lenne valami újat kitalálni a szórakoztatásunkra. Lehetnél mondjuk egyre többször, bíró által, elitélt elmebeteg!
Puha Slag
(
x7)
May 22, 2023 08:37:52
x7)
Görbül már a picsaszáj?
Tetyó.... Hogy a faszba görbülne már? Hétfő reggel fél 9 van. Egy IT-s ilyenkor még nem dolgozik. Még csak az irodába se értek be. Szóval az első híreket olyan 10 óra környékén várhatjuk.
Púpszászi napelem
(
x13)
May 22, 2023 08:38:23
x13)
Mindjárt kezdődik a standup, főnök úr már ceruzával beírta a 1:1-t a fikással és csak arra vár hogy meghallja a hetyetyét és már küldi is ki meghívot.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Carpenter
(
x2)
May 22, 2023 08:40:09
x2)
De mivel tudja mi vár rá, mirét ne görbülhetne??
linziasztal01
(
x77)
May 22, 2023 08:44:22
x77)
Ilyen vészterhes helyzetekben durranjon a sörike, Endre.
MaxPayne
(
x24)
May 22, 2023 08:44:52
x24)
Uzemi hofokra felfutve mesz be a meloba pup? Termoszba azert csempeszed a sört?
Hidratalni fontos! Nehogy aztan kiszaradj!
Hidratalni fontos! Nehogy aztan kiszaradj!
pekkujjunki sodi
(
x5)
May 22, 2023 08:46:38
x5)
Hànyadik sörnél tartasz endi?
Gyilkostranyó elindult melóba?
Gyilkostranyó elindult melóba?
EasybankosPedo
(
x23)
May 22, 2023 08:56:17
x23)
De most az élősködőről van szó. Aki egyrészt nem IT-s, hanem egy szélhámos csaló, másrészt ö Pénteken is a dolgozó nagyfőnököt leste céges chaten, miközben a kollégái a hosszú hétvégéjüket töltötték. xD
Sörike
(
x3)
May 22, 2023 08:59:44
x3)
A gyagyás 8 helyett 12-14 órát "dolgozik" naponta
Gecis hányós lavór
Púpszászi napelem
(
x13)
May 22, 2023 09:05:21
x13)
Ha kiszámolná az órabérét kijönne hogy majdnem annyit keres mint egy fizetetlen gyakornok
Klohek
(
x12)
May 22, 2023 09:05:38
x12)
endre, szerintem megint hazudtál! Hogy mehetnél ma Bécsbe, amikor a kezecskét kötözni kell, és te arra hivatkozva sajnáltatod magad a főnökúrral?!.. Nyugalom endre, holnapra is.....mindegy...
Mutasd meg a kis cicákat, te szörnyeteg!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Mutasd meg a kis cicákat, te szörnyeteg!
Totyika
May 22, 2023 09:07:25
Kikérem magamnak, fütyiznem is kell.
May 22, 2023 09:07:25
seymour schwartz
(
x6)
May 22, 2023 09:09:23
x6)
Volt már "Ilyenkor én általában meg szoktam inni egy sört", Gyagya?
Ingatkanügyek
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 22, 2023 09:12:20
x10)
Elmaradt a sörtöt bontós napi flokk!
Na megvolt a napi sebkötözés fifi?? Mikor amputálják már le a kezed?
Álmodjatok Rémeket!
Na megvolt a napi sebkötözés fifi?? Mikor amputálják már le a kezed?
linziasztal01
(
x77)
May 22, 2023 09:13:06
x77)
Volt már "Ilyenkor én általában meg szoktam inni egy sört", Gyagya?
Hát itt nem fog.
:D
max5enutálnak
(
x47)
May 22, 2023 09:16:16
x47)
Milyen szépen kussolsz 1 hónapja Gayza és a cigóCEO tartozásáról. Jól becsicskítottak megint, te balek szar! Még az éhhalál szélén sem adnak pénzt és milyen jól teszik!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Főnök úr
May 22, 2023 09:16:23
Raus sie Monster Alkoholiker Herr Kiss, Raus! Jude!
May 22, 2023 09:16:23
Bátor_bikagolyó
(
x2)
May 22, 2023 09:19:07
x2)
Kifizetnek neki senior bért, hogy oldja meg az elé kerülő problémákat, ez az alkoholista buzi meg ctrl+c ctrl+v kombót nyüstöli a gpt-ben.
Ennyi a tudománya. Kókler, ezt BÁRKI tudja. Buta imposztor sodi a sodi!
Ennyi a tudománya. Kókler, ezt BÁRKI tudja. Buta imposztor sodi a sodi!
45 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Kibasz kedden a Verigis!