De amugy miert adnanak? Kolcson se kertek volna, ha vissza akarnak fizetni, hitelt a bank is ad. Csak Endre olyan hulye, hogy folveszi a zsidobank hitelet 25% kamatra es kolcsonadja a zullott cimboraknak kamatmentesen es meg azt sem kell torleszteniuk. Ez igy lenyegesen vonzobb konstrukcio, mint egy bankhitel.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Konkrétan mindegy is, hogy junior vagy senior bér. Egy ilyen figurára normális cég egy centet sem költ. Hónapokig dokumentumokat olvasgat meg fejlesztői környezettel "ismerkedik", mire végre valaki kirúgja. Értem én, hogy munkaerőhiány és hasonlók, de ez bárhonnan nézve egy teljes téboly.
Valantic?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Gondolom, csak játékból, mert minek is, hiszen ideír valami rosszat nagyarcúan, mire néhányan nagy pökhendien mondják a jó megoldást, amit aztán Endre röhögve felhasznál, s míg a troll azt képzeli földbedöngölte a Sodit, addig ő csak egy kávét szürcsölgetve azt gondolja, hogy szerencsétlen, fel sem fogja...
Ne etesd a Sodit!
8 órázó szürkeegér
Pont ezt mondták neki is a rendőrök a pszichiátrián.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Szerencsére a csöves néni sanszos hogy nem annyira torzszülött, hogy fél évig gyógyuljon ezután.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Nyugi már tetyó! Én nem segítettem neki azzal a unix epoch time-al, henem hintáztattam. Az pont invalidálja a nagy jolly joker évet és ettől még jobban bepánikol. De nem, mert ahhoz is buta. VALAHOL van hiba benne de nem az :D
Teljesen esélytelen ez a ratyi
Joker év? Mint pl. a 2000.?
8 órázó szürkeegér
Hátha annyire kiidegeli a dadogva sírásával, hogy egy atyai sallert ad neki a főnök úr. :DDD
Nekem is ök jutotak eszembe tegnap. Viszont nekik ment május 8 tényfeltárás tőlem de 3 e-mail címből 2-nél meg se nyitották a küldőt levelet.
E-mail címek innen voltak.
www.valantic.com/en/contact/
Az egy ami megnyitotta az valami kisebb Bécsi leánycég lehet ( mm1 Consulting GmbH) mert szerepel a fenti linken de azok se jeleztek vissza. Csak a mailtrack bővítmény mutatta hogy meglett nyitva az e-mail náluk. Ezért kérdeztem egyszer hogy sikerült e kapcsolatba lépnie másnak velük.
04.27 lett ide beírva a cég, jött is egyből terelni a korcs róla. Lehet hogy a korcs kihetyetyézte cyber bulingal, valószínűleg a bibis kezét is felhasználta emiatt, és ezért meg se nyitották a küldőt e-mailt, mert a címe ez volt. Information regarding your employee Farkas Endre Kiss.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Szerintem ha 18 óráig nem lesz Live vagy flokk akkor kötözés volt ma és talán este akar csatornapatkánykodni, ahogy a Linzi tárgyalásra is már sötétedés után ért ki, 21 óra körül. Mivel a meloba tudják, hogy Hétfö,Szerda,Péntek kötözős nap, igy talán Keddre mondta nekik, hogy akkor megy.
Persze, csak játékból, mert számolni sem tud, csak excelben - bár szerintem abban sem - és alap dolgokhoz sem ért, keresni nem tud, értőn olvasni nem tud, mert egy funkcionális analfabéla, memóriája sincs már szóval nem sokat segítettem neki szerintem. :)
Maximum majd süsüzik valamit, aztán kibasszák, ahogy az történni szokott.
Endre! Remélem már a biztonsági őrök kísérnek le az utcára és úgy dobnak ki, hogy a fejeddel nyitod az ajtót és a lábad nem éri a földet. A bírósági papírt meg majd küldik a jogászaik hamarosan.
Szuperszenyor alkoho-hoho-lista "programozó" polgári pereket provokál maga ellen. :D
Alig várom.
Endre! Dögölj meg!
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
10-kor kezdődhetett a meeting, és elég hamar vége lett.
Hol vannak tapasztaltabb kollégák te fasz? Nekem van a legtöbb nemzetközi IT tapasztalatom az egész csapatban. Nekem nem kell semmit sem magyarázni.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Magyarul le se szarták, feleslegesen izgult? Ez is egy lehetőség, sajnos....
Ingatkanügyek
Tutira kibaszták, feleslegesen nem hívták volna be .
KURVArangy
Itt mit is magyarázott a pedofil?
Miért vagy egy elitélt bűnöző geci, Stoki?!
már írták többen, meg volt róla belinkelt csidejó is; valahol ez az osztrá mtv hibája. jobban megéri a próbaidő alatt felmeteni és kivárni a szerződés végét, mint felmondani neki...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Azért várjuk meg az "örülhettek"-et.
Ingatkanügyek
Ha ténlyeg határozott 3 hónapos szerződése van és gyűlölik a gyagyást, akkor egyszerűen csak nem fognak hosszabítani. Extraként pedig lehet szopatni mindennel, pl, hogy jöjjön be.. Ha meg elmúlasztja a kötelességeit, akkor szerződésszegést követ el, ami miatt pedig már akár másnap repülhet.
Pengeélen táncol az idióta, ezt ő is tudja, a főnökúr is tudja. Igazi mentális csata ez igaz sneci? Csak sörikével lehet ezt a stresszt kezelni.
Ez remek. Akkor viszont innen is "gratuláció" a törvényhozóknak, hogy még teret is adnak ehhez.
Én már 4 dobozon túl vagyok, elvégre 10 óra elmúlt már!
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Például kiderült, hogy a dátumkezelést a kód egy másik, a chat gpt-be be nem másolt részében oldották meg. Amit egy senior szoftverének azonnal kiszúrt volna.
ha még állományban is marad, csak nőni fog a stresszecske + álmatlan éjszakák száma...egyre több lesz a követelmény....ha el is jut a "pisztonsági tajtalék" hitelig, úgyis megjelenik tibor, a férj és cejelmi fészket fog követelni....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Vagy holnap megy, és a mait, kiangolnázta a kötözéssel..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Ha téged is odazárnak én beszállok
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Neked lesz hely a börtönben, megnyugodhatsz.
Valami hasonlóra számítok én is, ilyesmik szoktak történni a mi recskásunkkkal, különösen azután, miután a semmire/minuszra alapozott végtelen önbizalma elkezd az egekbe törni és akkora pofát növeszt magának hirtelen, mint az elefánt picsája.
Ha hetyetyézett is a korcs cyberbullying-ról, tjollokjól meg a hasonló faszságairól (bár a folyamatban lévő ügyeit nem tudom hogy lehet ezzel magyarázni, valószínűleg hamarosan (talán ma) még ennek a csökkentértelmű melócsának is nyilvánvaló lesz, hogy fifike egy szarházi, kicsinyes csaló bűnőző alkoholista csöves geciláda, ami semmi másra nem képes, csak károkat okozni.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Kérdezd meg a főnök urat a meetingen.
Hamar részeg vagy. :D
Puncicája van a cicának.
Micsoda egybeesés! Te is az alföldhöz közel élő bűnöző vagy, akinek más finanszírozza a kajáját a cellában!
"Az egész napomat elvette az idő..."
újszászon pl?
anyád minden reggel bekiabálhatna a fal mellől, hogy MINDEN A TE HIBÁD!
Jó lesz neked az osztràk börtön is
contains language which some may find offensive
Mesélj korcsom, mi volt ma?
Leborultak a "hatalmas tudományod" előtt a mérnökfőnökurak? Vagy inkább nem, ugye? :D
Te alkoholista semmitérő szubhumán szar.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Valami betalált mert előbújt arra amit írtam. Endre, csak nem valamelyik labanc hivatal köpött a leveskédbe már megint?
Szerintem ma elment kötözésre Szolnokra, mostanra végzett és fel is tölötte magát. Lassan üzemi hőmérsékleten az autipajzs.
Csak kohnspirált és holnap megy.
Vagy megkérdezhetnénk öket, hogy a te adódból, eddig hány vonatot szartál gémeskútországnak.
Miért vagy egy elitélt bűnöző geci, Stoki?!
Hol a flok, hogy mi volt a meetingen?
Nem lesz flok, mert lebuknál, hogy Púpszászon bujkálsz. És hogy csak ma délután vagy holnap reggel mint februárba is próbálsz majd csatorna patkánykodni!
Orbánt meg Mészárost én nem fogok fizetni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Akkor fizesd ki Zseryt
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem beszélgetünk! Csak egy dologról, hol vannak a kis macskák, te szörnyeteg?
Kirúgtak?
Mifaaaaaaaaaaaan
Endre voltál ma Bécsben?
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
Már megint mocsár részeg vagy! Tehát nem Bécsbe vagy. Az Orbánnak meg Mészárosnak akar lenni!
Te nekünk fizetsz. Nekem kiváló szórakozás amikor neked rossz és valljuk be Endre, az elmúlt 20 éved nem egy sikertörténet.
Egy ostoba biszex kamuhungarista pedofil vergődése némi interakciós lehetőséggel az néha jobb mint a mozi.
:-)
He? Ezt hol álmodtad? A közélettel és a politikával is csak annyira vagy tisztában, mint az IT-val és a joggal. Tényleg főnökúr elégedett volt ma?
Mit mond erről a chatgpt? Kérdezzük meg Endre!
Nem fog veled vitázni senki, hülyegyerek. Nem állsz azon a szinten. Már egy Szálasi-vitaestre sem lennél képes annyit romlottak a mentális képességeid.
Akkor majd pont veled, pont aktuálpolitikáról fog vitázni a trollfalka amelyik a szenvedésednek örül?
Te teljesen hülye vagy?
mifan púpom, tán be kellett jelentkezni és itthon is kéne adózni?
vagy fizetni kell a magyar tbnek?
miért nem akarsz a magyar államnak fizetni, ha már itt rontod a levegőt?
Majd a Rittenhouse flokk után..
Mitokondrium
(
x7)
May 22, 2023 09:25:20
x7)
Milyen szépen kussolsz 1 hónapja Gayza és a cigóCEO tartozásáról. Jól becsicskítottak megint, te balek szar! Még az éhhalál szélén sem adnak pénzt és milyen jól teszik!
De amugy miert adnanak? Kolcson se kertek volna, ha vissza akarnak fizetni, hitelt a bank is ad. Csak Endre olyan hulye, hogy folveszi a zsidobank hitelet 25% kamatra es kolcsonadja a zullott cimboraknak kamatmentesen es meg azt sem kell torleszteniuk. Ez igy lenyegesen vonzobb konstrukcio, mint egy bankhitel.
Hetero Hegesztő
(
x1)
May 22, 2023 09:33:01
x1)
Senior bér? Ahhoz még itthon is kevés lenne. Junior inkább, ne simogassuk a tetves pedofil egóját NSZKSZ
Konkrétan mindegy is, hogy junior vagy senior bér. Egy ilyen figurára normális cég egy centet sem költ. Hónapokig dokumentumokat olvasgat meg fejlesztői környezettel "ismerkedik", mire végre valaki kirúgja. Értem én, hogy munkaerőhiány és hasonlók, de ez bárhonnan nézve egy teljes téboly.
Hahó
(
x135)
May 22, 2023 09:36:41
x135)
Sodika jó volt ez a V-betűs cég? És Lauramó miért is turkált megint az e-mailjeidben mint az első kirúgáskor!? Újabb kirúgás köszönhető majd a megbízható lamantinnak!? BALEK SODI! :D
vocaroo.com/1ckwg2uA0Ogo
vocaroo.com/1ckwg2uA0Ogo
Valantic?
Telebetyár_Időtelefon
May 22, 2023 09:37:36
Ebben az a nagyon vicces, hogy kb. fél perc kugli az algoritmussh. :D
informatika-programozas.hu/informatika_java_programozas_gyakorlat_szokoev.html
Tényleg ennyire szenyor a szenyor, hogy még ezért fizetett elő a csetdszípítire is?!
informatika-programozas.hu/informatika_java_programozas_gyakorlat_szokoev.html
Tényleg ennyire szenyor a szenyor, hogy még ezért fizetett elő a csetdszípítire is?!
Gondolom, csak játékból, mert minek is, hiszen ideír valami rosszat nagyarcúan, mire néhányan nagy pökhendien mondják a jó megoldást, amit aztán Endre röhögve felhasznál, s míg a troll azt képzeli földbedöngölte a Sodit, addig ő csak egy kávét szürcsölgetve azt gondolja, hogy szerencsétlen, fel sem fogja...
Ne etesd a Sodit!
May 22, 2023 09:37:36
mondomkusskuss
(
x21)
May 22, 2023 09:47:29
x21)
Fikás reakciója Tibor tegnapi erőszakos viselkedésére:
max5enutálnak
(
x47)
May 22, 2023 09:48:52
x47)
Pont ezt mondták neki is a rendőrök a pszichiátrián.
Semper Snecifisz
(
x2)
May 22, 2023 09:49:45
x2)
Szerencsére a csöves néni sanszos hogy nem annyira torzszülött, hogy fél évig gyógyuljon ezután.
linzi fapóleon
(
x8)
May 22, 2023 09:52:09
x8)
Azok, akik bármilyen tényleges infós megfejtést bedobnak ide, mégis mire számítanak? Hogy majd meg lesz simogatva a buksijuk? A többi troll leszarja, hogy tudod-e, hogy hogy működik pythonban a szökőnap, bassza meg, mert aki ért hozzá, az maga is tudja, a többieket meg nem érdekli. De Endrének tudsz még vele segíteni, úgyhogy írd be mindenképp.
Az IT-sok mind ilyen életből felmentett nyakszakállas kockák, akik nem bírják magukban tartani a szakmázást?
Az IT-sok mind ilyen életből felmentett nyakszakállas kockák, akik nem bírják magukban tartani a szakmázást?
Nyugi már tetyó! Én nem segítettem neki azzal a unix epoch time-al, henem hintáztattam. Az pont invalidálja a nagy jolly joker évet és ettől még jobban bepánikol. De nem, mert ahhoz is buta. VALAHOL van hiba benne de nem az :D
sörtötbontok
(
x8)
May 22, 2023 10:01:01
x8)
Hol a kötözős flokk, Endre?
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
May 22, 2023 10:01:23
x5)
kirúgásnapra ébredtünk.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Hahó
(
x135)
May 22, 2023 10:01:59
x135)
Lájvozzad a kirúgásos meetinget fikás!
Telebetyár_Időtelefon
May 22, 2023 10:03:45
Joker év? Mint pl. a 2000.?
May 22, 2023 10:03:45
max5enutálnak
(
x47)
May 22, 2023 10:08:36
x47)
Már legalább egyszer sírt és most azon gondolkodik, hogy le kéne térdelni.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
linziasztal01
(
x77)
May 22, 2023 10:09:01
x77)
Lájvozzad a kirúgásos meetinget fikás!
Hátha annyire kiidegeli a dadogva sírásával, hogy egy atyai sallert ad neki a főnök úr. :DDD
EasybankosPedo
(
x23)
May 22, 2023 10:11:28
x23)
Valantic?
Nekem is ök jutotak eszembe tegnap. Viszont nekik ment május 8 tényfeltárás tőlem de 3 e-mail címből 2-nél meg se nyitották a küldőt levelet.
E-mail címek innen voltak.
www.valantic.com/en/contact/
Az egy ami megnyitotta az valami kisebb Bécsi leánycég lehet ( mm1 Consulting GmbH) mert szerepel a fenti linken de azok se jeleztek vissza. Csak a mailtrack bővítmény mutatta hogy meglett nyitva az e-mail náluk. Ezért kérdeztem egyszer hogy sikerült e kapcsolatba lépnie másnak velük.
04.27 lett ide beírva a cég, jött is egyből terelni a korcs róla. Lehet hogy a korcs kihetyetyézte cyber bulingal, valószínűleg a bibis kezét is felhasználta emiatt, és ezért meg se nyitották a küldőt e-mailt, mert a címe ez volt. Information regarding your employee Farkas Endre Kiss.
Dörpepúp
(
x7)
May 22, 2023 10:12:07
x7)
Mi a tanszéki álláspont? Kötözésen van, vagy bécsben sírja taknyosra a nózit?
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
linziasztal01
(
x77)
May 22, 2023 10:14:20
x77)
Herr Kiss,
Bugfix van?
Nyincs. Dokumentáció fan.
Uhum, melócsá nincs. Perelés van.
Bugfix van?
Nyincs. Dokumentáció fan.
Uhum, melócsá nincs. Perelés van.
Hetero Hegesztő
(
x1)
May 22, 2023 10:15:28
x1)
Dehogy rúgják ki. Még simogatják 1-2 hónapig, aztán észbe kapnak, hogy semmi értékelhetőt nem csinál és akkor végre kitessékelik a cégtől.
EasybankosPedo
(
x23)
May 22, 2023 10:20:26
x23)
Mi a tanszéki álláspont? Kötözésen van, vagy bécsben sírja taknyosra a nózit?
Szerintem ha 18 óráig nem lesz Live vagy flokk akkor kötözés volt ma és talán este akar csatornapatkánykodni, ahogy a Linzi tárgyalásra is már sötétedés után ért ki, 21 óra körül. Mivel a meloba tudják, hogy Hétfö,Szerda,Péntek kötözős nap, igy talán Keddre mondta nekik, hogy akkor megy.
pekkujjunki sodi
(
x5)
May 22, 2023 10:24:18
x5)
pörög a púpfal.
csak nem ideges a sneci
contains language which some may find offensive
csak nem ideges a sneci
Tlpszchptks Trbmxr
(
x1)
May 22, 2023 10:24:26
x1)
Ne etesd a Sodit!
Ne etesd a Sodit!
Persze, csak játékból, mert számolni sem tud, csak excelben - bár szerintem abban sem - és alap dolgokhoz sem ért, keresni nem tud, értőn olvasni nem tud, mert egy funkcionális analfabéla, memóriája sincs már szóval nem sokat segítettem neki szerintem. :)
Maximum majd süsüzik valamit, aztán kibasszák, ahogy az történni szokott.
Endre! Remélem már a biztonsági őrök kísérnek le az utcára és úgy dobnak ki, hogy a fejeddel nyitod az ajtót és a lábad nem éri a földet. A bírósági papírt meg majd küldik a jogászaik hamarosan.
Szuperszenyor alkoho-hoho-lista "programozó" polgári pereket provokál maga ellen. :D
Alig várom.
Endre! Dögölj meg!
Nyergesi_Predátor
(
x2)
May 22, 2023 10:25:27
x2)
POV: Épp bebizonyítod a nálad jóval tapasztaltabb kollégáidnak, hogy miért hülyék.

Puncicája van a cicának.

Hahó
(
x135)
May 22, 2023 10:25:51
x135)
pörög a púpfal.
csak nem ideges a sneci
csak nem ideges a sneci
tyodika
May 22, 2023 10:27:15
POV: Épp bebizonyítod a nálad jóval tapasztaltabb kollégáidnak, hogy miért hülyék.
Hol vannak tapasztaltabb kollégák te fasz? Nekem van a legtöbb nemzetközi IT tapasztalatom az egész csapatban. Nekem nem kell semmit sem magyarázni.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
May 22, 2023 10:27:15
seymour schwartz
(
x6)
May 22, 2023 10:27:52
x6)
EgyetemistaSrác
(
x1)
May 22, 2023 10:28:36
x1)
Endre sörikézős sírós flokkot vagy a volt munkahelyedet támadó HALÁL HALÁL HALÁL flokkot mikor teszel ki?
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
mikedp
(
x9)
May 22, 2023 10:29:24
x9)
fedélzetiBalta
May 22, 2023 10:30:34
Itt mit is magyarázott a pedofil?
May 22, 2023 10:30:34
halászlé
(
x24)
May 22, 2023 10:32:35
x24)
már írták többen, meg volt róla belinkelt csidejó is; valahol ez az osztrá mtv hibája. jobban megéri a próbaidő alatt felmeteni és kivárni a szerződés végét, mint felmondani neki...
seymour schwartz
(
x6)
May 22, 2023 10:33:51
x6)
Azért várjuk meg az "örülhettek"-et.
mifaaan
(
x1)
May 22, 2023 10:34:07
x1)
Ha ténlyeg határozott 3 hónapos szerződése van és gyűlölik a gyagyást, akkor egyszerűen csak nem fognak hosszabítani. Extraként pedig lehet szopatni mindennel, pl, hogy jöjjön be.. Ha meg elmúlasztja a kötelességeit, akkor szerződésszegést követ el, ami miatt pedig már akár másnap repülhet.
Pengeélen táncol az idióta, ezt ő is tudja, a főnökúr is tudja. Igazi mentális csata ez igaz sneci? Csak sörikével lehet ezt a stresszt kezelni.
Hahó
(
x135)
May 22, 2023 10:34:16
x135)
Fikás jöjjön a mérnökileg akkurátus flokk, hogyan fogadta a főnök úr a masnizott kudarcot?
Nem vagyok őrült
(
x3)
May 22, 2023 10:34:19
x3)
Én miért nem tudok ilyen Facebook oldalakról…
[imgsrc=https://i.ibb.co/RbCL569/IMG-0678.jpg]
Minden O és K
[imgsrc=https://i.ibb.co/RbCL569/IMG-0678.jpg]
Nem vagyok őrült
(
x3)
May 22, 2023 10:34:42
x3)
Na, telefonról mégsem megy ez nekem. Bocs!
Minden O és K
IV. Hannes
May 22, 2023 10:34:59
Endre ha ma bejon az irodaba legyen szives a hr-en kezdeni. Koszonjuk!
May 22, 2023 10:34:59
Nyergesi_Predátor
(
x2)
May 22, 2023 10:36:12
x2)
Pov: Éppen tudatják veled, hogy szart sem ér amit csináltál, így meló csá van.

Puncicája van a cicának.

Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
May 22, 2023 10:37:15
x5)
bonthatjuk mi is a sört pedofil?
Hetero Hegesztő
(
x1)
May 22, 2023 10:38:46
x1)
Ez remek. Akkor viszont innen is "gratuláció" a törvényhozóknak, hogy még teret is adnak ehhez.
Puha Slag
(
x7)
May 22, 2023 10:39:07
x7)
bonthatjuk mi is a sört pedofil?
Én már 4 dobozon túl vagyok, elvégre 10 óra elmúlt már!
Hahó
(
x135)
May 22, 2023 10:41:43
x135)
Abban biztos vagyok, hogy a shiker (még) nem született meg, mert már itt lenne, és dicsekedne.
Tehát vagy nem volt még meeting, vagy kudarc volt, és ezért kussol.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
May 22, 2023 10:43:45
x5)
be leszel zárva a kalitkába ha kirúgtak?
ascites
(
x57)
May 22, 2023 10:45:20
x57)
Abban biztos vagyok, hogy a shiker (még) nem született meg, mert már itt lenne, és dicsekedne.
Például kiderült, hogy a dátumkezelést a kód egy másik, a chat gpt-be be nem másolt részében oldották meg. Amit egy senior szoftverének azonnal kiszúrt volna.
halászlé
(
x24)
May 22, 2023 10:47:07
x24)
ha még állományban is marad, csak nőni fog a stresszecske + álmatlan éjszakák száma...egyre több lesz a követelmény....ha el is jut a "pisztonsági tajtalék" hitelig, úgyis megjelenik tibor, a férj és cejelmi fészket fog követelni....
Klohek
(
x12)
May 22, 2023 10:48:02
x12)
Vagy holnap megy, és a mait, kiangolnázta a kötözéssel..
Jutka műbarack
(
x5)
May 22, 2023 10:53:08
x5)
Meg a gyakornoki állásából is kibasszák egy hónap alatt. Mi már nem is kellünk.
Kiss Farkas Farkas
Jutka műbarack
(
x5)
May 22, 2023 10:54:58
x5)
Te shodi te trollok nélkül még balfaszabb lennél. Miattunk vannak trash barátaid is. amúgy senkid nem lenne.
Kiss Farkas Farkas
Jutka műbarack
(
x5)
May 22, 2023 10:57:01
x5)
Ez is a trollok hibája ugye?

Kiss Farkas Farkas

ascites
(
x57)
May 22, 2023 10:58:07
x57)
Milyen jellemző már, hogy a fikás még hivatalosan haza sem költözött, de már duzzasztja a tartozását a magyar adófizetők felé. A múltkor mondta, hogy baszott bármit is befizetni a kezelésére.
Ezt is a púpszászi putri vasorrú bábájától tanulta:
Ezt is a púpszászi putri vasorrú bábájától tanulta:
Sportoló Művészúr
(
x2)
May 22, 2023 10:59:31
x2)
Most jó lehet olyan magyarként Ausztriában élni akinek egyébként is rezeg a léc több területen.
Nyilván az ott élő és normálisan dolgozókat nem fogja érinteni de akinek bírósággal, rendőrséggel vagy egyéb hivatalokkal lesz dolga annak lehet kicsit kellemetlen, hogy a kormány éppen bűnözőket szabadít Európára.
Ma be is kérették a nagykövetet.
Nem politizálni szerettem volna inkább köszönöm a fidesznek, hogy ezzel még jobb pozicióba rakják Endrét a rángó arcú nyomozónál és a bíróságon is.
Nyilván az ott élő és normálisan dolgozókat nem fogja érinteni de akinek bírósággal, rendőrséggel vagy egyéb hivatalokkal lesz dolga annak lehet kicsit kellemetlen, hogy a kormány éppen bűnözőket szabadít Európára.
Ma be is kérették a nagykövetet.
Nem politizálni szerettem volna inkább köszönöm a fidesznek, hogy ezzel még jobb pozicióba rakják Endrét a rángó arcú nyomozónál és a bíróságon is.
Sportoló Művészúr
(
x2)
May 22, 2023 11:02:14
x2)
Endre, én azt remélem, hogy ideiglenesen visszaállítják a határellenőrzést és téged mint lakcímbűnözőt mondjuk visszafordítanak, szopatnak kicsit.
sodika
May 22, 2023 11:13:02
Meg kell kérdezni a labancoktól, építenek-e nekünk új börtönt az Alföldön, és finanszírozzák-e több száz ember etetését ott. Más faszával könnyű verni a csalánt.
May 22, 2023 11:13:02
Carpenter
(
x2)
May 22, 2023 11:13:30
x2)
Na örülhetünk?
Púpszászi napelem
(
x13)
May 22, 2023 11:13:38
x13)
Meg kell kérdezni a labancoktól, építenek-e nekünk új börtönt az Alföldön, és finanszírozzák-e több száz ember etetését ott. Más faszával könnyű verni a csalánt.
Ha téged is odazárnak én beszállok
Sportoló Művészúr
(
x2)
May 22, 2023 11:14:11
x2)
Neked lesz hely a börtönben, megnyugodhatsz.
Púpszászi napelem
(
x13)
May 22, 2023 11:14:29
x13)
fel 11től van standup? megvolt a lebaszás? nem léptették elő asodit hogy 3 hét alatt kikotlott egy fos válasz?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
horgász
(
x10)
May 22, 2023 11:14:50
x10)
Valami hasonlóra számítok én is, ilyesmik szoktak történni a mi recskásunkkkal, különösen azután, miután a semmire/minuszra alapozott végtelen önbizalma elkezd az egekbe törni és akkora pofát növeszt magának hirtelen, mint az elefánt picsája.
Ha hetyetyézett is a korcs cyberbullying-ról, tjollokjól meg a hasonló faszságairól (bár a folyamatban lévő ügyeit nem tudom hogy lehet ezzel magyarázni, valószínűleg hamarosan (talán ma) még ennek a csökkentértelmű melócsának is nyilvánvaló lesz, hogy fifike egy szarházi, kicsinyes csaló bűnőző alkoholista csöves geciláda, ami semmi másra nem képes, csak károkat okozni.
Hahó
(
x135)
May 22, 2023 11:15:15
x135)
Kérdezd meg a főnök urat a meetingen.
Nyergesi_Predátor
(
x2)
May 22, 2023 11:16:10
x2)
Hamar részeg vagy. :D
Semper Snecifisz
(
x2)
May 22, 2023 11:16:31
x2)
Micsoda egybeesés! Te is az alföldhöz közel élő bűnöző vagy, akinek más finanszírozza a kajáját a cellában!
gobesug
(
x30)
May 22, 2023 11:16:57
x30)
újszászon pl?
anyád minden reggel bekiabálhatna a fal mellől, hogy MINDEN A TE HIBÁD!
Hahó
(
x135)
May 22, 2023 11:17:32
x135)
Vége a meetingnek, és nincs győzelmi jelentés. Tehát baj van.
bekapcsolt motor
May 22, 2023 11:18:26
Tűnés innen fikás buzi

May 22, 2023 11:18:26
pekkujjunki sodi
(
x5)
May 22, 2023 11:18:33
x5)
Jó lesz neked az osztràk börtön is
horgász
(
x10)
May 22, 2023 11:18:48
x10)
Leborultak a "hatalmas tudományod" előtt a mérnökfőnökurak? Vagy inkább nem, ugye? :D
Sportoló Művészúr
(
x2)
May 22, 2023 11:19:09
x2)
Vége a meetingnek, és nincs győzelmi jelentés. Tehát baj van.
Valami betalált mert előbújt arra amit írtam. Endre, csak nem valamelyik labanc hivatal köpött a leveskédbe már megint?
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
May 22, 2023 11:19:54
x5)
egy cellába lesztek a Tibivel.
Sportoló Művészúr
(
x2)
May 22, 2023 11:20:57
x2)
Szerintem ma elment kötözésre Szolnokra, mostanra végzett és fel is tölötte magát. Lassan üzemi hőmérsékleten az autipajzs.
Csak kohnspirált és holnap megy.
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 22, 2023 11:21:10
x17)
A nap kerdese.Örülhetünk korcs?
Punszisza a lekjopp!
Sportoló Művészúr
(
x2)
May 22, 2023 11:24:22
x2)
IP (Mindent) Látó Irén meg tudná mondani, hogy Endre honnan pörgeti a fórumot?
Remegőszáj
(
x1)
May 22, 2023 11:24:24
x1)
Napi kérdések:
A főnök hàny perce alatt vàgta le, hogy masszív alkoholista vagy?
Hàny sört ittál meg mègis, annak ellenére, hogy nem akartàl inni ma?
Kinek a hibàja most, hogy kibasztak?
Anyád örűlt, hogy ma egész kaja adag jut neki?
Szegèny kismacskákkal mi van?
Márk, Géza törleszt?
A főnök hàny perce alatt vàgta le, hogy masszív alkoholista vagy?
Hàny sört ittál meg mègis, annak ellenére, hogy nem akartàl inni ma?
Kinek a hibàja most, hogy kibasztak?
Anyád örűlt, hogy ma egész kaja adag jut neki?
Szegèny kismacskákkal mi van?
Márk, Géza törleszt?
fedélzetiBalta
May 22, 2023 11:25:04
Vagy megkérdezhetnénk öket, hogy a te adódból, eddig hány vonatot szartál gémeskútországnak.
May 22, 2023 11:25:04
EasybankosPedo
(
x23)
May 22, 2023 11:27:21
x23)
Hol a flok, hogy mi volt a meetingen?
Nem lesz flok, mert lebuknál, hogy Púpszászon bujkálsz. És hogy csak ma délután vagy holnap reggel mint februárba is próbálsz majd csatorna patkánykodni!
sodika
May 22, 2023 11:27:54
May 22, 2023 11:27:54
Ásó27
(
x68)
May 22, 2023 11:28:30
x68)
Akkor fizesd ki Zseryt
Ásó27
(
x68)
May 22, 2023 11:28:58
x68)
Géjza apád utalt már? Cigánymárk?
Mifaaaaaaaaaaaan
Klohek
(
x12)
May 22, 2023 11:29:15
x12)
Nem beszélgetünk! Csak egy dologról, hol vannak a kis macskák, te szörnyeteg?
sodika
May 22, 2023 11:29:20
De ezt az egyet egyébként Orbán mondja jó.
Mi bezzeg nem pofázunk bele abba, mit csinálnak más országokban.
May 22, 2023 11:29:20
Nyergesi_Predátor
(
x2)
May 22, 2023 11:30:02
x2)
Nagy a baj? Részeg vagy te korcs. :D
Puncicája van a cicának.
Ásó27
(
x68)
x68)
Kirúgtak?
EgyetemistaSrác
(
x1)
May 22, 2023 11:30:13
x1)
Endre voltál ma Bécsben?
Ásó27
(
x68)
May 22, 2023 11:30:29
x68)
Ez nem az Orbán, hanem a te rajongói fórumod Hahó! Kirúgtak?
Mifaaaaaaaaaaaan
ascites
(
x57)
May 22, 2023 11:30:44
x57)
Fikás, leszopott a főnök, hogy mekkora mérnök vagy? Miért nem büszkélkedsz?
EasybankosPedo
(
x23)
May 22, 2023 11:31:25
x23)
Már megint mocsár részeg vagy! Tehát nem Bécsbe vagy. Az Orbánnak meg Mészárosnak akar lenni!
Sportoló Művészúr
(
x2)
May 22, 2023 11:31:32
x2)
Te nekünk fizetsz. Nekem kiváló szórakozás amikor neked rossz és valljuk be Endre, az elmúlt 20 éved nem egy sikertörténet.
Egy ostoba biszex kamuhungarista pedofil vergődése némi interakciós lehetőséggel az néha jobb mint a mozi.
:-)
mikedp
(
x9)
May 22, 2023 11:31:47
x9)
Terel a buzi, sztem kibaszták a khecibe !
KURVArangy
mifaaan
(
x1)
May 22, 2023 11:31:48
x1)
He? Ezt hol álmodtad? A közélettel és a politikával is csak annyira vagy tisztában, mint az IT-val és a joggal. Tényleg főnökúr elégedett volt ma?
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
May 22, 2023 11:32:04
x5)
jó a kirúgás: együtt nézzük labancok által finanszírozót alföldi börtönökkel és Mészáros Lőrinccel.
Klohek
(
x12)
May 22, 2023 11:33:14
x12)
Mi van a cicákkal, Orsós Zoli is kérdezi!
ascites
(
x57)
May 22, 2023 11:33:49
x57)
Anyád tudja már a jó hírt vagy csak a petricsészének panaszoltad el?
Endi Vajna
(
x11)
May 22, 2023 11:34:08
x11)
Mit mond erről a chatgpt? Kérdezzük meg Endre!
Carpenter
(
x2)
May 22, 2023 11:34:12
x2)
Az irodába még mindig hangosan nevetnek szerintem a korcs "munkáján". Ilyen jól még nem indult a hétfő reggelük...
Sportoló Művészúr
(
x2)
May 22, 2023 11:34:25
x2)
Nem fog veled vitázni senki, hülyegyerek. Nem állsz azon a szinten. Már egy Szálasi-vitaestre sem lennél képes annyit romlottak a mentális képességeid.
Akkor majd pont veled, pont aktuálpolitikáról fog vitázni a trollfalka amelyik a szenvedésednek örül?
Te teljesen hülye vagy?
Ásó27
(
x68)
May 22, 2023 11:34:42
x68)
Géjza, iktasd ki szépen a tranyót, hívd fel te is a rendőröket, hogy felháborított a tegnapi gyilkossági kísérlet, amit liveban művelt! Ha nincs tranyó, akkor veled fog foglalkozni a pedofil = pénz.
Mifaaaaaaaaaaaan
halászlé
(
x24)
May 22, 2023 11:35:27
x24)
mifan púpom, tán be kellett jelentkezni és itthon is kéne adózni?
vagy fizetni kell a magyar tbnek?
miért nem akarsz a magyar államnak fizetni, ha már itt rontod a levegőt?
Ásó27
(
x68)
May 22, 2023 11:35:36
x68)
Miért nem csinálsz erről egy videót? Miért csak a nyomorék kezedet mutogatot hetek óta? Miért nincs politikai vitaműsor? Osztrák-orosz háború bemutatás stb.
Mifaaaaaaaaaaaan
gobesug
(
x30)
May 22, 2023 11:36:07
x30)
ne tereld a témát korcsféreg!
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
May 22, 2023 11:36:28
x5)
irány a kalitka gyagyás, már vár a fél adag étel.
Klohek
(
x12)
May 22, 2023 11:37:06
x12)
Miért nem csinálsz erről egy videót? Miért csak a nyomorék kezedet mutogatot hetek óta? Miért nincs politikai vitaműsor? Osztrák-orosz háború bemutatás stb.
Majd a Rittenhouse flokk után..
Remegőszáj
(
x1)
May 22, 2023 11:37:18
x1)
Itt baj van. Annál nàrcisztikusabb a fikás, hogy már zengne az örömóda.
Történelmileg így alakult ez is, Endre?!
Történelmileg így alakult ez is, Endre?!
131 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ennyi a tudománya. Kókler, ezt BÁRKI tudja. Buta imposztor sodi a sodi!
Senior bér? Ahhoz még itthon is kevés lenne. Junior inkább, ne simogassuk a tetves pedofil egóját NSZKSZ