Kiköptem a kávét tetyó, úgy felnevettem.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!

Endre kis szerencsével lehetett volna az életben sikeres progaromzó is. Csak aztán nem lett.
Én még hazmat suitban sem érnék hozzá az alsógatyájához tetyó!
Kettészarja a WC-t is :)
KURVArangy
Ez jogos, még az acélbetétes bakancsra is lábtyűt húznék mielőtt picsán rúgom. Ettől függetlenül remélem, hogy lesz olyan bevállalós jelentkező aki puszta kézzel arcon bassza.
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
"Géma azt mondza, azt mondtad neki, engem soha nem engedsz vissza."
"útiköltségeme..., útiköltségemelt. Mindegy."
Elnézést, bocsánat... erről megint Rejtő Jenő jut eszembe, Fülig Jimmy naplója. Gomperez a hidalgo... Gombperec a hídlakó..., a higdaló. D
Beleteszi az L-t az LMBTQ-ba
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Endre! Làtom a Schindler listáját is nézed. Végre valami tanulságos történet is belemegy abba az alkoholista büdös fejedbe. Nagyon adj hálát az Istennek , hogy most születtél meg.
Egy torz nyomorék vagy, púppal a hátadon. A waffen SS-t nem érdekelte volna a buzipropaganda film, a nemek forradalma. Homoszexuális vagy és kész. Egy ilyen fazont még vonatoztatni se vonatoztattak volna.
És nem szimpatizálok velük semmiben de egy ilyen nyomorék embernek mint te , jobb ha az agyába vési valami vagy legalább egy ilyen film, hogy GÉNSELEJT VAGY nem pedig egy fehér, értelmiségi, konzervatív. Te szar
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Nem akarlak lelombozni de volt olyan haverom aki szerette ezt a filmet, de mindig csak az első felét nézte meg, addig volt "jó" :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
De minek tölti le?
Fent van a skyshotime-on, arra nincs előfizetésed, Endre?
Ez egy kurva jó komment.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Pont mint az American history X. Nem a jellemfejlődés érdekli benne a nácikat, hanem a padkaharapós rész.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Pedig jellemfejlődés mindenhol van.
Pl Szandikáról a fórum véleménye 2015-ben:

(fun fact, ez geschwüriger wurmjude trolléga legtöbb upvote-ot kapott kommentje a fórumon :) )
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Amikor legközelebb erre jár az aberrált, megkérdezem tőle, hogy könyveket nem tudna inni?
Legalább az a néhány megmaradt agysejtje megpróbálna kommunikálni egymással, el kellene képzelnie, amit olvas, nem csak tátott szájjal bámulni, amit más kitalál és meg is valósít helyette.
Nem tudom elképzelni az iskolai éveit, tényleg.
Az olvasás-értelmezés minden tantárgyhoz kell, talán a testneveléshez nem.
Kösz a spoilert... Akkor ez is ilyen woke szar lett, vagy azért a nemváltást is parodizálják?
Intéztek neki a trollok helyette inkább egy komlói herélt félcigány faszit. Hol a köszönet Endre?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Testnevelesbol fel volt mentve, haho!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Nem is meselted pedofil, hogy anyad gondnoksaga ala kerultel! Azert kapsz penzt sörre?
Csak ha előtte kitakarítja aszobáját kotorékját
Tehat nem.
Huu, komoly fokauvoltesek zavarhatjak meg a pupszaszi esteket.
Ezért jó, ha a trollégák elvetemültebbnél elvetemültebb nickneveket adnak maguknak. Nyilvános faszkiverő, gennyes féregzsidó, töppedt buzigolyók, stb.
Ezeket hótkomolyan le kell írniuk a retardoknak egy feljelentésben, a kékek meg pukkadozni fognak a röhögéstől.
Mitha lett volna egy olyan leak is, ahol mondja hogy valamelyik hitelkártyát is einstandolta már Golda. Alakul a felügyelet!
Töppedt buzigolyók és Nyilvános faszkiverő hogy van németül?
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
őőő nem akartam spoilerezni bocsi 😅 eddig csak 3 rész volt, most jött ki a negyedik. Kb. szerintem ugyanúgy állnak hozzá mint a Boys részben, hogy csak politikai PR-nak tekintik. Kb. már minden sorozatban vagy filmben kötelező, hogy szerepeljen poc vagy genderbender különben nem nyerhetnek különböző díjakat.
kissendrevagyok
XD
Tudom!
Logikus gondolkozásból is felmenthették a kicsi Endrét, valamint eltiltották a gyakorlati élettől.
Egy életképtelen pálcikaember volt már "etyetyemista" korában is, ez csak annyiban változott, hogy közel 42 éves korára olyanra hízott, mint egy disznó.
Ha viszont valaki kihúzná alóla az ellátórendszert, nem tudná feltölteni az ételhordót mindennap, csak a múmiáját találná meg az utókor. Oké, ameddig Golda él, addig nem.
Láttuk a gombás halat, ezen kívül?
Csinált legalább rántottát? Kent magának egy vajas kenyeret?
Én csak készen vett osztrák kolbászt láttam marcangolni műanyag kenyérrel, amit a Billában vett, de közben is a labancokat szidta.
Valaki látta már tüzet gyújtani szalonnasütéshez? :)
Ötödik Balázs nálad mit szeretetett volna ez a két retardált?
Mindent megcsinálsz, ők addig isznak, utána leülnek enni? :)

Pedofil, jól értem, akkor most direkt azért jelentetted fel mert ezt akarja?
Becsicskultál?
A gombás hal volt a csúcs :) (gólyáknak: forum.sodika.org/?pageNo=7413#comment-756565). Azt hiszem saját bevallása szerint csinált még mirelit pizzát, meg ravioli konzervet is, bár ez utóbbit lehet, hogy hidegen ette.
Harmincas tábla volt mindenhol és szabálykövető SoDI a SoDI.
Ilyen nagyon egyszerű ez.

tud a sodi főzni, csak a trollok rosszindulatú gecik.
Endi!
Akkor hétvégén nem lazulsz? Semmi buzifürcsi?
Pedig mindenkit odavinnél, egy harmadik típusú találkozáskor a gülüszemű idegeneket is elrángatnád a legközelebbi szaunába.
Na és arra emlékszel, amikor az erkélyes "lakásában" sütött csirkét meg krumplit :D
Volt arról még videó is.
Ott mondta hogy “szókártya szókártya hátán” abból is mi lett
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Aki nem volt még itt, röviden:
Egy sütőpapírra berakott a sütőbe 2 szelet csirkemellet egészben natúr és pár szem újkrumplit félbevágva. Erre pedig kurva büszke volt.
Nem figyelsz.
Mi is fel fogunk mászni a Máltára a cicával, amikor megvan a plasztikkártyám. Kékestetős SoDi lesz a SoDi, he.
Nem mintha a Youtube marketing könyv olyan nagy értelmiségit faragott volna belőle, lol!
A macskákat próbálja bent tartani. Az ágyában.
A macskák testhőmérséklete magasabb az emberénél, tehát tényleg melegítenek, csak illik előtte bolhátlanítani és féregteleníteni.
Viszont nem bírják a Púpost, tehát menekülnek mindenfelé szerencsétlenek.
Nem is könyvek azok, legalábbis nem irodalmi értelemben. Ez sem baj, de legalább egyet elolvasott volna belőlük.
Lehet, nem is látná már a betűket.
Amikor aktív alkoholista voltam, egy bizonyos töltés után mindig hunyorogva kellett néznem, mert két szemmel összefolyt minden.
És még szemüveges sem voltam.
Endre, küldjünk postán könyveket? Ha nem lenne pénzed streaming előfizetésekre, Hahót is többször feljelentetted, utána még olvashatsz...
Bocsi erre akartam válaszolni
Kétkeresős, nem Kékestető! Idióta keci!
*pr* nehogy magadra vedd
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"

fikás, összeszámolni sem tudom, hogy ezekből hány feljelentés lesz ellened, és összesen hány millió sérelemdíj.
a fizetéseddel (ha lesz melócsá) már ne tervezzél semmit, annak már megvan a helye.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ezt csak azért mondod, mert a tiéd a legmenőbb
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
a fizetéseddel (ha lesz melócsá) már ne tervezzél semmit, annak már megvan a helye.
arra fog keresni, hogy megint ki legyen rúgatva
na ez az igazi loopolás
le vagy tiltva, kurva anyád
fikás, összeszámolni sem tudom, hogy ezekből hány feljelentés lesz ellened, és összesen hány millió sérelemdíj.
Egyértelmű, hogy egy megszállott zaklató.
kissendrevagyok
Linszben azért megpróbálkozott egy steak sütéssel alulmúlni, de a hotyfoltok alapján olyan gyenge próbálkozás volt hogy bevallom azóta sem néztem vissza.
Bár úgyis évadközi szünet van, fenn van valahol?
Ezt géza, laura, tibor vagy golda leakelte?
Igen
Golda:)
Endre, ha már kérdezed:)
Túl kreatív a magyar nyelv a némettel szemben :)
Például a nyilvános faszkiverőt, csak úgy lehet lefordítani max, hogy:
Öffentlich schwanz schlagen
A schwanz (farok) igazából ugyanolyan, mint az angolban a cock, hogy leginkább nem a kakas szóra használják..
A schlagen ami talán egy kicsit közelít a kiveréshez, de az meg inkább a fizikai erőszakra hajaz, mint verés, ami nem mintha távol állna Endrétől, de nem olyan kreatív, mint a nyilvános faszkiverő. :D
A "töpped" szóra semmi ötletem, szóval borul a buzigolyó is, de hátha valakinek van :Dd
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Jó a buli csak sok a köcsög. Sneci, te mint szakavatott ujjazott a témában, mit szólsz ehhez?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Tényleg, nekem rémlik, de nem steak volt az, hanem sertéstarja. :)
A felét nyersen ette a hülye! XD
és ha nyilvános faszrángatónak fordítod?
A vekni lesz kékes, ha a szisza megdagasztja...
előre pácolt cucc volt, csak meg kellett volna sütnie, de azt se sikerült :D
ellenben a gombás hal médiatörténeti pillanat volt

A rosszakat el kell ítélni!
O és K együtt OK és minden OK!!
Szerző:
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Oct 06, 2023 17:06:28
Válasz
(7)
x4)
Válasz
(7)
Endre az én nevem hogy hangzana németül? Kíváncsi vagyok
A hangulat jóindulatú és tréfás
linziasztal01
(
x77)
Oct 06, 2023 17:08:27
x77)
Ilígykecc? Keci troll.
Ény a lendület.
Ény a lendület.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 06, 2023 17:18:15
x38)
Sneci, te tényleg abban a hitben vagy, hogy téged azért vettek fel a Szopáriszhoz, hogy rendet rakj? Megsúgom neked, hogy az ilyen rendrakások pont úgy szoktak kezdődni, hogy a hozzád hasonló kóklereket kibasszák a cégtől. Akár az egész csapatot egyben, ilyenre is volt már példa. A legritkább esetben történik az, hogy azt basszák ki, aki éppen a rendet rakná. Szóval lófaszt raktál te rendet, kóklerkedtél ahogy szoktál, és kirúgtak, ahogy szoktak. Ha olyan jó munkát végeztél volna a valóságban is, mint az autiagyadban, akkor egy egész trollsereg sem lenne képes arra, hogy kirúgasson bárhonnan. Ilyen nagyon egyszerű ez!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hahó
(
x135)
Oct 06, 2023 17:20:16
x135)
comfirmed, hogy a fikástól az anyja el szokta venni a telefont.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 06, 2023 17:20:57
x48)
42 éves vadászbikától elveszi anyuci a telefont büntiből 🤣😂
kissendrevagyok
Pietr
(
x2)
Oct 06, 2023 17:21:04
x2)
Sodika! Az egyetlen dolog amit eddig a trollok nem tudtak BÁRMIKOR megtenni veled, hogy felhúzzák az alsógatyádat arra az alkoholszagú fejedre. Mivel egy macskaólban bújkálsz.
Ezekkel a feljelentésekkel csak ezt az egyet intézted el. Vagy te majd nem fogsz megjelenni a saját tárgyalásaidon? Vagy mi a fasz lesz te retardált? 😂 Elintézted magadnak hogy szabad préda legyél, fix helyszíneken és a végén is háztól házig fognak kísérni a trollok te buzeráns.
Hogy lehetsz ilyen ostoba? Nagyon be fogod szopni a harcifaszt minden alkalommal. Vagy majd rendőri kíséretet fogsz kapni szerinted? 😂😂 Villogó szirénázó autók fognak kísérni hazáig miközben kikötődött cipőfűzővel, lecsúszott gatyával ballagsz majd haza és szlopálod a sört? Te ostoba fehér cigány. Ezt most nagyon meg fogod szopni
Ezekkel a feljelentésekkel csak ezt az egyet intézted el. Vagy te majd nem fogsz megjelenni a saját tárgyalásaidon? Vagy mi a fasz lesz te retardált? 😂 Elintézted magadnak hogy szabad préda legyél, fix helyszíneken és a végén is háztól házig fognak kísérni a trollok te buzeráns.
Hogy lehetsz ilyen ostoba? Nagyon be fogod szopni a harcifaszt minden alkalommal. Vagy majd rendőri kíséretet fogsz kapni szerinted? 😂😂 Villogó szirénázó autók fognak kísérni hazáig miközben kikötődött cipőfűzővel, lecsúszott gatyával ballagsz majd haza és szlopálod a sört? Te ostoba fehér cigány. Ezt most nagyon meg fogod szopni
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 06, 2023 17:21:58
x38)
Anyuci elveszi a telefonodat, Endre?
Ha megmosod a fenekedet alaposan, akkor azért visszaadja, ugye? Vagy ha piros pontot hozol az oviból?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ha megmosod a fenekedet alaposan, akkor azért visszaadja, ugye? Vagy ha piros pontot hozol az oviból?
keserke
(
x4)
Oct 06, 2023 17:22:05
x4)
"Anutám elvette a telefonomat"
Gyagya! Most már elég! Nem tudok választani, hogy melyik idióta beszólásodat tegyem be aláírásnak, annyi van!
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Gyagya! Most már elég! Nem tudok választani, hogy melyik idióta beszólásodat tegyem be aláírásnak, annyi van!
Kakaspina
(
x24)
Oct 06, 2023 17:22:52
x24)
Gyagya, ennyi L betűt az életben nem szedtél még össze, mint most egy hét alatt. És még csak péntek késő délután van bazdmeg.
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 06, 2023 17:24:20
x48)
Endre ha végeztél a szarással akkor szoktál üvölteni anyádnak, hogy törölje ki a segged ? 👶
kissendrevagyok
Dörpepúp
(
x7)
Oct 06, 2023 17:25:41
x7)
Endre ha végeztél a szarással akkor szoktál üvölteni anyádnak, hogy törölje ki a segged ? 👶
Kiköptem a kávét tetyó, úgy felnevettem.
Nosztalgia
Oct 06, 2023 17:28:26

Oct 06, 2023 17:28:26
MaxPayne
(
x24)
Oct 06, 2023 17:28:51
x24)
Alpár Pál
Oct 06, 2023 17:30:19
Endre pasztmek ...
Mi az a "kis szerencse" amivel te átmennél a vizsgán?
Mi az a "kis szerencse" amivel te átmennél a vizsgán?
Endre kis szerencsével lehetett volna az életben sikeres progaromzó is. Csak aztán nem lett.
Oct 06, 2023 17:30:19
Pitonverő
(
x2)
Oct 06, 2023 17:31:28
x2)
Telefon el, villa a buzerátor fatászpikába be.
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Oct 06, 2023 17:31:52
x3)
Sodika! Az egyetlen dolog amit eddig a trollok nem tudtak BÁRMIKOR megtenni veled, hogy felhúzzák az alsógatyádat arra az alkoholszagú fejedre.
mikedp
(
x9)
Oct 06, 2023 17:32:14
x9)
Kettészarja a WC-t is :)
linziasztal01
(
x77)
Oct 06, 2023 17:33:52
x77)
Ha anyád törli a segged nem fogyna 1 tekercs/nap.
Ez mind mehetne jogsipénsznek', persze megint nem gondolkodsz, Endre.
Ez mind mehetne jogsipénsznek', persze megint nem gondolkodsz, Endre.
Pietr
(
x2)
Oct 06, 2023 17:36:08
x2)
Ez jogos, még az acélbetétes bakancsra is lábtyűt húznék mielőtt picsán rúgom. Ettől függetlenül remélem, hogy lesz olyan bevállalós jelentkező aki puszta kézzel arcon bassza.
-
Oct 06, 2023 17:38:06
32. óra után és 645 km után pont ketté vagytok szarva xD
20km/h-s átlagsebességgel vezető sodi a sodi Oct 06, 2023 17:38:06
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Oct 06, 2023 17:41:57
x11)
"Géma azt mondza, azt mondtad neki, engem soha nem engedsz vissza."
"útiköltségeme..., útiköltségemelt. Mindegy."
Elnézést, bocsánat... erről megint Rejtő Jenő jut eszembe, Fülig Jimmy naplója. Gomperez a hidalgo... Gombperec a hídlakó..., a higdaló. D
Oktató a valóságból
Oct 06, 2023 17:43:36
Azért mert levezettél X kilómétert és Y mennyiségű órát még nem jelenti azt, hogy bármikor mehetsz vizsgázni te szarláda
Normális emberek akkor szoktak vizsgázni ha
1) az oktató alkalmasnak találja őket
2) az oktató megszervezi hiszen az ő autójával mennek
3) ha az illető nem alkoholista és nem ittasan akar vezetni
Tehát amit a te kis agyadba elgondoltál megint valami gyakorikérdésekről meg innen onnan összeollózott hetyetye ami marhára nem passzol a valósággal
Normális emberek akkor szoktak vizsgázni ha
1) az oktató alkalmasnak találja őket
2) az oktató megszervezi hiszen az ő autójával mennek
3) ha az illető nem alkoholista és nem ittasan akar vezetni
Tehát amit a te kis agyadba elgondoltál megint valami gyakorikérdésekről meg innen onnan összeollózott hetyetye ami marhára nem passzol a valósággal
Oct 06, 2023 17:43:36
linziasztal01
(
x77)
Oct 06, 2023 17:49:43
x77)
Endre, ha nem takarítod fel a macskaszart/hányást akkor nincs számítózás?!:)
Zsibuci
(
x5)
Oct 06, 2023 17:50:19
x5)
Gyagya, ennyi L betűt az életben nem szedtél még össze, mint most egy hét alatt. És még csak péntek késő délután van bazdmeg.
Beleteszi az L-t az LMBTQ-ba
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Oct 06, 2023 18:01:01
x11)
Volt itt kérdés a napokban, mi a legbüdösebb. (Tibin kívül.)
Nekem három dolog: a macskafos (nem szar, hanem fos), a disznószar, és a halbelsőség, főleg ha áll egy kicsit.
Iszonyat mind a három, de nem szatyorban kellene beküldeni, hanem csúzlival vagy mittudomén...
Nekem három dolog: a macskafos (nem szar, hanem fos), a disznószar, és a halbelsőség, főleg ha áll egy kicsit.
Iszonyat mind a három, de nem szatyorban kellene beküldeni, hanem csúzlival vagy mittudomén...
ascites
(
x57)
Oct 06, 2023 18:05:19
x57)
Vajon a faptopot is elveszi a kedves mama esténként? Hangüzenetet, videót tudna készíteni a laptoppal is, a messengerhívás szintén müködne.
Vagy a nagyházba belépés feltétele, hogy nem jöhet kütyü?
Vagy a nagyházba belépés feltétele, hogy nem jöhet kütyü?
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 06, 2023 18:11:08
x48)
megint filmnézése lesz
kissendrevagyok
Hektor a Traktor
(
x8)
Oct 06, 2023 18:15:20
x8)
Zsebköcsög munkanélküli. Figyelemmel voltak rá a munkahelyén, hogy ne romoljon a térgyekalácsa jobban.:) Gyerekek ez vicc. He lenne szeszélyes évszakok még, akkor biztos írna egy verset erről Nyomasek Bobó.
Heki a traki
Pietr
(
x2)
Oct 06, 2023 18:17:42
x2)
megint filmnézése lesz
Endre! Làtom a Schindler listáját is nézed. Végre valami tanulságos történet is belemegy abba az alkoholista büdös fejedbe. Nagyon adj hálát az Istennek , hogy most születtél meg.
Egy torz nyomorék vagy, púppal a hátadon. A waffen SS-t nem érdekelte volna a buzipropaganda film, a nemek forradalma. Homoszexuális vagy és kész. Egy ilyen fazont még vonatoztatni se vonatoztattak volna.
És nem szimpatizálok velük semmiben de egy ilyen nyomorék embernek mint te , jobb ha az agyába vési valami vagy legalább egy ilyen film, hogy GÉNSELEJT VAGY nem pedig egy fehér, értelmiségi, konzervatív. Te szar
Hektor a Traktor
(
x8)
Oct 06, 2023 18:18:06
x8)
Mondjuk ilyet. Sérült volt szegény Tranyó. Munkahelye vigyázott rá. Oh mily rendhagyó. Nem sérül jobban a térgyecske. Megóvta a vezér helyette.
Heki a traki
bolgár jeti
(
x30)
Oct 06, 2023 18:19:32
x30)
Endre! Làtom a Schindler listáját is nézed. Végre valami tanulságos történet is belemegy abba az alkoholista büdös fejedbe.
Nem akarlak lelombozni de volt olyan haverom aki szerette ezt a filmet, de mindig csak az első felét nézte meg, addig volt "jó" :)
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Oct 06, 2023 18:24:22
x11)
Endre! Làtom a Schindler listáját is nézed.
De minek tölti le?
Fent van a skyshotime-on, arra nincs előfizetésed, Endre?
Kakaspina
(
x24)
Oct 06, 2023 18:24:31
x24)
Ez egy kurva jó komment.
Puha Slag
(
x7)
Oct 06, 2023 18:27:31
x7)
Pont mint az American history X. Nem a jellemfejlődés érdekli benne a nácikat, hanem a padkaharapós rész.
SyntaxError
(
x24)
Oct 06, 2023 18:28:25
x24)
Fifi! Énekes még lehetsz. Lehet tudat alatt - ami nálad 24/7 - ennek ágyaztál meg a felhőének kommenteddel is.
Bevonzza a Sodi ezt is.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Bevonzza a Sodi ezt is.
linziasztal01
(
x77)
Oct 06, 2023 18:30:46
x77)
Csak azért filmezik, hogy ihasson.
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 06, 2023 18:31:54
x48)
Endre kint van a Loki 2. évad első része, miért nem azt nézed? Vagy ott van a Boys spinoff sorozata ahol az egyik legerősebb szuperhős ereje a genderfluid nemváltás 🤡
kissendrevagyok
bolgár jeti
(
x30)
Oct 06, 2023 18:34:12
x30)

(fun fact, ez geschwüriger wurmjude trolléga legtöbb upvote-ot kapott kommentje a fórumon :) )
linziasztal01
(
x77)
Oct 06, 2023 18:34:35
x77)
Tematikus Anyák Napi Endre:
"Add ide, kapcsold ki és add ide!"
Ez is ráerősít.
"Add ide, kapcsold ki és add ide!"
Ez is ráerősít.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Oct 06, 2023 18:37:14
x11)
Csak azért filmezik, hogy ihasson.
Amikor legközelebb erre jár az aberrált, megkérdezem tőle, hogy könyveket nem tudna inni?
Legalább az a néhány megmaradt agysejtje megpróbálna kommunikálni egymással, el kellene képzelnie, amit olvas, nem csak tátott szájjal bámulni, amit más kitalál és meg is valósít helyette.
-
Oct 06, 2023 18:39:02
Endre kis szerencséi amikkel sikerülhet a vizsga, avagy a vizsga pillanatában ezeknek kell történnie:
-Zombiapokalipszis
-Szükségállapot
-Atomcsapás
-Aszteroida becsapódás
-Egy dublőr levizsgázik helyette
-Az oktató és a biztos is infarktust kap, ő pedig aláhamisítja a kartont
-Emberrablás
-Zsarolás
-Vesztegetés
Csak egy kis szerencse.
-Zombiapokalipszis
-Szükségállapot
-Atomcsapás
-Aszteroida becsapódás
-Egy dublőr levizsgázik helyette
-Az oktató és a biztos is infarktust kap, ő pedig aláhamisítja a kartont
-Emberrablás
-Zsarolás
-Vesztegetés
Csak egy kis szerencse.
Oct 06, 2023 18:39:02
trolléga
(
x30)
Oct 06, 2023 18:44:15
x30)
Endre kint van a Loki 2. évad első része, miért nem azt nézed? Vagy ott van a Boys spinoff sorozata ahol az egyik legerősebb szuperhős ereje a genderfluid nemváltás 🤡
Kösz a spoilert... Akkor ez is ilyen woke szar lett, vagy azért a nemváltást is parodizálják?
Intéztek neki a trollok helyette inkább egy komlói herélt félcigány faszit. Hol a köszönet Endre?
MaxPayne
(
x24)
Oct 06, 2023 18:44:36
x24)
MaxPayne
(
x24)
Oct 06, 2023 18:45:58
x24)
Nem is meselted pedofil, hogy anyad gondnoksaga ala kerultel! Azert kapsz penzt sörre?
Puha Slag
(
x7)
Oct 06, 2023 18:48:36
x7)
Csak ha előtte kitakarítja a
MaxPayne
(
x24)
Oct 06, 2023 18:50:52
x24)
Csak ha előtte kitakarítja a szobáját kotorékját
Tehat nem.
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 06, 2023 18:51:39
x16)
Ebből zárt osztály lesz, Endre. Már az aláírásból is lerí, hogy teljesen retardált vagy.
Gondolom a yardon sem láttak eddig olyan feljelentést, amelyben a gennyes féregzsidó mint szó szerepelt :DD
Meg milyen barátnő, te fhasz? Tibor egyrészt nem nő, másrészt meg nem is a párod. Harmadrészt meg mivel egy szar alkoholista vagy és saját magad bevallása szerint sem emlékeztél a saját fórumkommentjeidre(!), simán kikotyoghattad a melócsát a faszpinásnak.
Gondolom a yardon sem láttak eddig olyan feljelentést, amelyben a gennyes féregzsidó mint szó szerepelt :DD
Meg milyen barátnő, te fhasz? Tibor egyrészt nem nő, másrészt meg nem is a párod. Harmadrészt meg mivel egy szar alkoholista vagy és saját magad bevallása szerint sem emlékeztél a saját fórumkommentjeidre(!), simán kikotyoghattad a melócsát a faszpinásnak.
Ezért jó, ha a trollégák elvetemültebbnél elvetemültebb nickneveket adnak maguknak. Nyilvános faszkiverő, gennyes féregzsidó, töppedt buzigolyók, stb.
Ezeket hótkomolyan le kell írniuk a retardoknak egy feljelentésben, a kékek meg pukkadozni fognak a röhögéstől.
Puha Slag
(
x7)
Oct 06, 2023 18:52:01
x7)
Tehat nem.
Mitha lett volna egy olyan leak is, ahol mondja hogy valamelyik hitelkártyát is einstandolta már Golda. Alakul a felügyelet!
EgyetemistaSrác
(
x1)
Oct 06, 2023 18:58:07
x1)
linziasztal01
(
x77)
Oct 06, 2023 18:58:37
x77)
Kimutatást megcsináltad már anyádnak, Endre, ha már ennyire unatkozol?
Tegnap láttuk, hogy unatkozol, de inkább a kamatokkal kellene varázsolni, he.
Tegnap láttuk, hogy unatkozol, de inkább a kamatokkal kellene varázsolni, he.
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 06, 2023 18:58:43
x48)
őőő nem akartam spoilerezni bocsi 😅 eddig csak 3 rész volt, most jött ki a negyedik. Kb. szerintem ugyanúgy állnak hozzá mint a Boys részben, hogy csak politikai PR-nak tekintik. Kb. már minden sorozatban vagy filmben kötelező, hogy szerepeljen poc vagy genderbender különben nem nyerhetnek különböző díjakat.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Oct 06, 2023 19:00:54
x11)
XD
Tudom!
Logikus gondolkozásból is felmenthették a kicsi Endrét, valamint eltiltották a gyakorlati élettől.
Egy életképtelen pálcikaember volt már "etyetyemista" korában is, ez csak annyiban változott, hogy közel 42 éves korára olyanra hízott, mint egy disznó.
Ha viszont valaki kihúzná alóla az ellátórendszert, nem tudná feltölteni az ételhordót mindennap, csak a múmiáját találná meg az utókor. Oké, ameddig Golda él, addig nem.
Én csak készen vett osztrák kolbászt láttam marcangolni műanyag kenyérrel, amit a Billában vett, de közben is a labancokat szidta.
Valaki látta már tüzet gyújtani szalonnasütéshez? :)
Ötödik Balázs nálad mit szeretetett volna ez a két retardált?
Mindent megcsinálsz, ők addig isznak, utána leülnek enni? :)
Hektor a Traktor
(
x8)
Oct 06, 2023 19:01:54
x8)
Endre spórolok neked egy kis időt. Schindler listája c. filmben a nácik vesztenek, s megmenekülnek a zsidók. Fekete fehér film.
Demolition Man Stalone leveri Wesley Snipest.
Egyikben sincs tranyó, tehát nem fogsz szerelembe esni.
Heki a traki
Demolition Man Stalone leveri Wesley Snipest.
Egyikben sincs tranyó, tehát nem fogsz szerelembe esni.
Ásó27
(
x68)
Oct 06, 2023 19:03:23
x68)
A Barbie után a Boys is el lett spoilerezve, a sodikaforumon...
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Oct 06, 2023 19:08:03
x30)

Pedofil, jól értem, akkor most direkt azért jelentetted fel mert ezt akarja?
Becsicskultál?
Hektor a Traktor
(
x8)
Oct 06, 2023 19:10:55
x8)
Mellesleg Endre! Hol van már mikor volt netflix meg HBO előfizetésed. Lecsúszott IT-s vagy, képzelt értelmiségi. De a könyveid gerincei nem törnek meg a sok könyvforgatástól.
Heki a traki
bolgár jeti
(
x30)
Oct 06, 2023 19:11:42
x30)
A gombás hal volt a csúcs :) (gólyáknak: forum.sodika.org/?pageNo=7413#comment-756565). Azt hiszem saját bevallása szerint csinált még mirelit pizzát, meg ravioli konzervet is, bár ez utóbbit lehet, hogy hidegen ette.
banshee
(
x24)
Oct 06, 2023 19:12:12
x24)
Endre, jók ezek a kamuk.
12. Óránál a telepen vezettél 105km összesen
32. óránál 645km megvan.
Az azt jelentené hogy az óránkénti átlag sebességed 27kmh volt az elmúlt 20 óra mindegyikén.
Attól akit nem engednek a forgalomba, ezt mégis hogyan kellene elhinnünk?
12. Óránál a telepen vezettél 105km összesen
32. óránál 645km megvan.
Az azt jelentené hogy az óránkénti átlag sebességed 27kmh volt az elmúlt 20 óra mindegyikén.
Attól akit nem engednek a forgalomba, ezt mégis hogyan kellene elhinnünk?
Harmincas tábla volt mindenhol és szabálykövető SoDI a SoDI.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 06, 2023 19:14:07
x48)
Tranyó nagyon átment csatornapatkánykodásba miután együtt látták az új bikájával. Endre kezeled ?
kissendrevagyok
bolgár jeti
(
x30)
Oct 06, 2023 19:14:55
x30)

SyntaxError
(
x24)
Oct 06, 2023 19:16:06
x24)
Pacsi a HVG-s trollnak.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Oct 06, 2023 19:16:32
x11)
Csak most jöttem lendületbe.
Ügyvéd úr ellen még megy be még legalább kettő a hétvégén.
Ügyvéd úr ellen még megy be még legalább kettő a hétvégén.
Endi!
Akkor hétvégén nem lazulsz? Semmi buzifürcsi?
Pedig mindenkit odavinnél, egy harmadik típusú találkozáskor a gülüszemű idegeneket is elrángatnád a legközelebbi szaunába.
Puha Slag
(
x7)
Oct 06, 2023 19:20:50
x7)
Na és arra emlékszel, amikor az erkélyes "lakásában" sütött csirkét meg krumplit :D
Kakaspina
(
x24)
Oct 06, 2023 19:23:34
x24)
Gyagya, te mit csinálsz ezen a gyönyörű késő nyári estén?
Én meg a pinásom elugrottunk Máltára, mert miért is ne.
Te pedig próbálod benntartani a meleget és a büdöset a faveládban?
A helyzet megoldása
(
x45)
Oct 06, 2023 19:25:05
x45)
Volt arról még videó is.
Ott mondta hogy “szókártya szókártya hátán” abból is mi lett
Puha Slag
(
x7)
Oct 06, 2023 19:25:23
x7)
Aki nem volt még itt, röviden:
Egy sütőpapírra berakott a sütőbe 2 szelet csirkemellet egészben natúr és pár szem újkrumplit félbevágva. Erre pedig kurva büszke volt.
Tyodika
Oct 06, 2023 19:26:35
Nem figyelsz.
Mi is fel fogunk mászni a Máltára a cicával, amikor megvan a plasztikkártyám. Kékestetős SoDi lesz a SoDi, he.
Oct 06, 2023 19:26:35
öklendező szerelő
(
x4)
Oct 06, 2023 19:27:03
x4)
meg az a két tucat könyv, amit megvett, és ki sem nyitotta őket. nem véletlen butfasz sodi a sodi
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Puha Slag
(
x7)
Oct 06, 2023 19:28:38
x7)
meg az a két tucat könyv, amit megvett, és ki sem nyitotta őket. nem véletlen butfasz sodi a sodi
Nem mintha a Youtube marketing könyv olyan nagy értelmiségit faragott volna belőle, lol!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Oct 06, 2023 19:30:43
x11)
A macskákat próbálja bent tartani. Az ágyában.
A macskák testhőmérséklete magasabb az emberénél, tehát tényleg melegítenek, csak illik előtte bolhátlanítani és féregteleníteni.
Viszont nem bírják a Púpost, tehát menekülnek mindenfelé szerencsétlenek.
MaxPayne
(
x24)
Oct 06, 2023 19:35:26
x24)
Megneznem, ahogy a nyers alapanyagokbol elkeszit egy bolognai spagettit.
De egy sima babgulyas is parades lenne.
Teljesen eletkeptelen az ellatorendszer nelkul.
De egy sima babgulyas is parades lenne.
Teljesen eletkeptelen az ellatorendszer nelkul.
Ásó27
(
x68)
Oct 06, 2023 19:36:45
x68)
Nem fog már főzni, hiszen a halas stream az egyik legkiseresebb liveja volt, úgyhogy érthető, hogy nem akarja megismételni.
Mifaaaaaaaaaaaan
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 06, 2023 19:39:09
x48)
Endre mcpisti azt akarja, hogy telefonálj be neki tiktokon
kissendrevagyok
Golda csiklója
(
x8)
Oct 06, 2023 19:40:57
x8)
Lecserélted az ételhordón a nevet KCF-re, vagy maradt az "előfizetés" tibi nevén?
Írj vissza amunka számítógépeden, ha már elvette ma estére a tyelefoodat a kurva jász-zsidó anyád!
O és K együtt OK és minden OK!!
Írj vissza a
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Oct 06, 2023 19:45:35
x11)
Nem is könyvek azok, legalábbis nem irodalmi értelemben. Ez sem baj, de legalább egyet elolvasott volna belőlük.
Lehet, nem is látná már a betűket.
Amikor aktív alkoholista voltam, egy bizonyos töltés után mindig hunyorogva kellett néznem, mert két szemmel összefolyt minden.
És még szemüveges sem voltam.
Endre, küldjünk postán könyveket? Ha nem lenne pénzed streaming előfizetésekre, Hahót is többször feljelentetted, utána még olvashatsz...
Sodmany ist die Chucknase
Oct 06, 2023 19:49:16
Valahogy így
Oct 06, 2023 19:49:16
-
Oct 06, 2023 19:49:36
Endre az én nevem hogy hangzana németül? Kíváncsi vagyok
Bocsi erre akartam válaszolni
Oct 06, 2023 19:49:36
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 06, 2023 19:58:14
x48)
Viktorsz ütni akar veled Endre. A Parlamentnél vár HETE
kissendrevagyok
trolléga
(
x30)
Oct 06, 2023 19:59:31
x30)
Nem figyelsz.
Kétkeresős, nem Kékestető! Idióta keci!
*pr* nehogy magadra vedd
Hahó
(
x135)
Oct 06, 2023 20:03:09
x135)

Csicsó_VOD
(
x4)
Oct 06, 2023 20:06:09
x4)
Ezt csak azért mondod, mert a tiéd a legmenőbb
linziasztal01
(
x77)
Oct 06, 2023 20:06:17
x77)
Bánószagot érzek, Editke.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Oct 06, 2023 20:06:22
x7)
arra fog keresni, hogy megint ki legyen rúgatva
na ez az igazi loopolás
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 06, 2023 20:08:08
x48)
Egyértelmű, hogy egy megszállott zaklató.
trolléga
(
x30)
Oct 06, 2023 20:09:21
x30)
Nem fog már főzni, hiszen a halas stream az egyik legkiseresebb liveja volt, úgyhogy érthető, hogy nem akarja megismételni.
Linszben azért megpróbálkozott egy steak sütéssel alulmúlni, de a hotyfoltok alapján olyan gyenge próbálkozás volt hogy bevallom azóta sem néztem vissza.
MaxPayne
(
x24)
Oct 06, 2023 20:10:06
x24)
Ajjaj Editke!
Nem lesz penz sorre?
Ideje hazilag fozni! *pr
Nem lesz penz sorre?
Ideje hazilag fozni! *pr
Oct 06, 2023 20:11:15
Oct 06, 2023 20:11:15
Leak
Oct 06, 2023 20:12:45
Igen
Oct 06, 2023 20:12:45
linziasztal01
(
x77)
Oct 06, 2023 20:13:06
x77)
Golda:)
Endre, ha már kérdezed:)
linziasztal01
(
x77)
Oct 06, 2023 20:13:56
x77)
Kérem a bűnösök megbüntetését!!!
Remegőszáj
(
x1)
Oct 06, 2023 20:29:39
x1)
Csicsó_VOD
(
x4)
Oct 06, 2023 20:29:49
x4)
A schwanz (farok) igazából ugyanolyan, mint az angolban a cock, hogy leginkább nem a kakas szóra használják..
A schlagen ami talán egy kicsit közelít a kiveréshez, de az meg inkább a fizikai erőszakra hajaz, mint verés, ami nem mintha távol állna Endrétől, de nem olyan kreatív, mint a nyilvános faszkiverő. :D
A "töpped" szóra semmi ötletem, szóval borul a buzigolyó is, de hátha valakinek van :Dd
technikai_proba
(
x1)
Oct 06, 2023 20:35:58
x1)
endre, remek feszültséglevezetés lenne a live fellövése. pimaszul egyszerű megoldás és ne feledd, a trollok nem győzhetnek!
keserke
(
x4)
Oct 06, 2023 20:36:19
x4)
coub.com/view/1344q8
Jó a buli csak sok a köcsög. Sneci, te mint szakavatott ujjazott a témában, mit szólsz ehhez?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Oct 06, 2023 20:37:33
x11)
technikai_proba
(
x1)
Oct 06, 2023 20:37:51
x1)
és ha nyilvános faszrángatónak fordítod?
banshee
(
x24)
Oct 06, 2023 20:38:16
x24)
Nem figyelsz.
A vekni lesz kékes, ha a szisza megdagasztja...
hejneken
(
x3)
Oct 06, 2023 20:38:23
x3)
Nem vagyok jogász de Endi biztos, hogy faszulni fogsz tetyóóúú!
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
technikai_proba
(
x1)
Oct 06, 2023 20:39:44
x1)
előre pácolt cucc volt, csak meg kellett volna sütnie, de azt se sikerült :D
ellenben a gombás hal médiatörténeti pillanat volt
Golda csiklója
(
x8)
Oct 06, 2023 20:41:08
x8)
Oct 06, 2023 20:41:08

A rosszakat el kell ítélni!