Igen, úgy érzem nekünk most tibor oldalára kell állnunk.
TEAM TRANYÓ!!!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Pfhú ... sokat kérsz ... Én egy percig nem fogom sajnálni azt a gerinctelen parazita férget.
Ha anno jó volt az elmebeteg amikor a hiteleket vette fel meg fizette a ketyerűt akkor most ne sírjon a szája amikor az elmebeteg elmebetegségeket csinál.
Kínozza csak meg a Gyagyás :)
Nem teheti, mert azzal felhatalmazást adna Tibinek arra, hogy letiltsa. Hát ott mondta neki!
Nagy a dilemma most emiatt, harapva van a picsaszáj gazdagon...
En felhivnam a Jutkat is, hogy jojjon o is kopogni!
Ebben eddig lehetett eljutni.
Nekem van egy olyan forgatókönyvem, hogy a Gyagyás állásinterjún volt tegnap Bécsben. Este ment haza Újszászra és ha már Pesten volt akkor elment lestalkolni, hogy a cica felmegy-e Bandihoz, meg, hogy tényleg azon a címen lakik-e.
De közben a tranyó belive-ozott nem túl messze ezért a fogykos elkezdte követni.
De mondom ez csak feltételezés, nincs semmi releváns infóm.
Tibor nem transz. Hanem csak egy levágott faszú, kiherélt hosszú hajú férfi.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen

Piszony. Egy mocskos buzi vagy gyagyás, aki egy csöves tranyót se bír megtartani.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Szerintem ez a viselkedés zsodi egyik ősbűne, más megfogalmazásban az autipajzs első védvonala, de ami a legfelháborítóbb az egészben, hogy emiatt, azaz a loop közben olyan szinten veknin tudnám baszni (meg bárki más is) a gyagyást, hogy onnan tényleg nem kelne fel többet, de annyit lehetne kapni érte, mint egy emberért. Ha nem döglik meg magától elég hamar, hátha összeakad valami sittes vadállattal (úgyis ezekhez vonzódik), aki szarik a büntetésre, és szétcsapja az otromba vízfejét.
Igyunk egy sörtöt, he
A bio ATM sosem volt kapcsolatban a tranyóval.
A herélt félfehér cigány, csak lehúzta pénzzel (hitellel, +25% mindenre) a balek demens sodipapát...
Egyszerű mese a Blaháról.
" A balekokat le kell húzni "
Nincs pénz (hitelke), nincs fajtalankodás a nőimitátor kőműves csövessel.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Manuipulációs dokumentumfilmben olvasta.
A hülyék fegyvere a terelés, másról beszélés.
Várom már a reddit posztot:
"Két csövesnek látszó férfi veszekedett a 4-6oson, közben az egyik tiktok liveban volt. Nem tudjátok véletlen mi a fiókja? Csak hogy letilthassam"
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Aahh a wc fog kakalva taknyos wc papirt zabalni, amig basszak az urat. Mikbe faty?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
már elmentem...
ezek után tuti nem basztak múlthéten :D
KURVArangy
A tranyotol nem tudnad megszerezni azt a hanguzenetet, amiben a pedofil az anyjaval veszekszik?
Azt mondta rendőrt fog hívni a fikásra.
Persze hogy nem. Hazudik a korcs.
Még mindig nem értem, hogy ezt a kreatúrát hogy találhatja bárki is "vonzó nőnek".
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Remélem, te nem egy szokásos atombombát készítesz elő…
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Tehát a gyagyás hazudott.
Nem gondoltam volna..
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Nem nem, soha én csak a kék nikkért harcolok troll szandikaként :)
most meg kell meccem a pálmáimat :)
.
Géza nem ember. Fikás már a laurának írt szerelmes üzeneteit akarja leakelni.
te vagy a troll szandika? csókollak :D
Kiss Farkas Farkas
a sodi nem talál senkit vonzónak, mivel autoszexuális, aki fuckhotboysra és twink boy hard cumra élvez csak igazán. tibit is csak azért vonzó nőzi, mert ezt parancsolja neki az autipajzs a vélt heteroszexualitásának védelmében. na meg a trolljainak próbál kényszeresen tetszelegni a kejesztény kohnszerfatif szerepben. mert mi irányítjuk az életét.
tibi valójában a magány ellen kell neki.
vérdíj target nr. 1
Akkor itt az ideje felhívnod goldát.
azon a röhögéstől elcsuklós "csókolom gyöngyi néni, szhandikah vagyok" bejelentkezésen a mai napig röhögök. :D
nagyot ment az álszandi, itt az ideje a második résznek.
vérdíj target nr. 1
Én azért csak megemlíteném Goldának, hogy a pici fogyatékos, meleg fiacskája felveszi a beszélgetéseiket és kirakja őket a netre, hogy az emberek ellene forduljanak. Ezért is támadták a trollok a házat válogatott módszerekkel.
A rendor kijon, megallapitja, hogy nem folyik ver es elmegy. Esetleg egy csendhaboritassal megkinalja. Ez itt nem Ausztria.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
A Sodibol siman kinezem.
Mikbe fagy! Jogilag erős sodi asodi, így piszonyíték kell arra az esetre, ha a 700 éves gólem jiddis kurva anyja kiverné belőle az utolsó csepp hugyot is.
Tibinek akarta bizonyítani, hogy ö kiáll mellette, azért provokálta, és vette fel a vitát..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Igen ez igy van. Mikor kiderült hogy Bécsbe mért az a fürdö az egyetlen értelmes hely szerinte ahova elrángata tibit, hiába nem akart menni az, akkor is azt csinálta hogy loopolt valamit végig majd mikor a tibi egyszer úgy válaszolt ahogy akarta, akkor megköszönte neki azt és utána már azt loopolta, hogy akkor neki igaza volt.
youtu.be/WBsNZexv9ic?t=239
De itt is jól megfigyelhető ez. Gyagyás loopolja hogy kit kellet volna hívnia a tibi ismerőse helyet? Majd jön tibi.
- Beszéljél anyáddal, ennyi bazd meg. Ott van anyád.
- ?
- Hát mit érdekel engem, tehetek róla hogy vele nem lehet kibeszélni?
- Hát ööö... már ne haragudj, de kit hívtam volna? Hívtam a Kozmát de nem vette fel.........
- De mi köze a Kozma Csabinak ehhez? (Üvöltve már) És a gyagyás folytatja a kit kellet volna hivnia loopot.
Egyszerűen nem képes a kérdésekre válaszolni hanem csak a kérdező loop megy egészen addig amig nem kapja meg azt a választ amit akar vagy amibe beletud kapaszkodni. Ez ellen szerintem kétféleképen lehet védekezni. Vagy lebaszni egy istenest neki, nem ér annyit. Vagy amit Oszi csinált Győrben, hogy ignorálja a loopot, semmibe nézi, helyette max anyit csinálni hogy a gyagyásnak kínos kérdéseket (mikor adod meg a a tartozást) loopolni neki. Úgymond a saját fegyverét kell ellene fordítani.
Felrakhatná Endre valahova a felvételt, hogy meghallgassuk, ha már szisza nem volt rá kíváncsi. Így legalább el tudná dönteni a tanszék, hogy igaza volt-e a sziszának vagy nem. :)
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Gyõztes = vesztes
Nagyon szépen köszönjük a feltöltést. Amúgy tud valaki valami pontos infót erról a Facebook-os trashcsoportról? Én sehol nem találom.
Bécsi szisza és Endy Dahmer
Holnap ne gyere!
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Ez így igaz, de nem egyszerű, lásd a Gayzás esetet: amikor a herélt ott héderezett a macskaólban, be-élőlájvozott, Sodipatkány meg persze húzta a pofáját, és a 2 rakétaprofesszor között az a téma jött ki, hogyha bárki oda akar menni bántani az origamifaszút vagy ilyesmi, púp erre kezdte loopolni, hogy azt kalapáccsal leüti, megöli, savban feloldja.
Erre hívta Gayza, mondta is neki, hogy hamarosan meglátogatja, ezért a nyomorék készítheti a kalapácsot + savat, áll elébe. És itt jött a több perces auti terelés, miszerint "nem tudtam, hogy láfban van, ezt csak mejszinek montytam". És ahányszor mondta a zsírdisznó, hogy jó, készítsed, a nyomorék annyiszor nyomta rá a loopot. Kurvanagynehezn mondta a végén csak azt, hogy "akkor tyudunk nojmálisan is peszélgetni?".
Igyunk egy sörtöt, he
[email protected] írjál szerintem, minden fontos információt megkapsz, többek közt a belépéshez szükséges, titkos kézfogást is átküldik majd.
Persze hogy nem talalod, az a rohadt Sodi mindig be akar furakodni a trollok koze. A titkos csoportba csak meghivoval lehet belepni, kuldenek is egyet, ha felhivod a vezertrollt telefonon: 06 30/1218571
Egyreszt.
Masreszt, ha nekem valami bajom van, nem kezdem el hivogatni, zaklatni az ismeroseimet.
Biztos ez is valami tunete az elmebajnak.
Endre! Szerintem dogolj meg.
Szerző:
tigris
(
x1)
Nov 17, 2023 10:47:55
Válasz
(12)
x1)
Nov 17, 2023 10:47:55
Válasz
(12)
első vita!
faszom, harag! retardált lettem énisNov 17, 2023 10:47:55
Ténfép
(
x5)
Nov 17, 2023 10:48:39
x5)
Azt a stalkoló elmebeteg kurvaistenit, hugyos :D :D Hozod a papírformát rendesen, az egyetlen (elvileg) emberi lény, aki hajlandó hozzád érni (pénzért), éppen LEBASZ, bazmeg, szidja a fejedet, erre te meg : ticcsá le, ticcsá le, ticcsá le autiloop, és miután a Tranyó síkidegen negyedjére mondja hogy miért voltál köcsög, még a végére: "Neked most mibajod fan?" :D
Origin zsodika viselkedés, menthetetlenül fogyatékos visszataszító egy faszfej vagy :D
Amúgy kösz a mentést, jó anyag lett...
Igyunk egy sörtöt, he
Origin zsodika viselkedés, menthetetlenül fogyatékos visszataszító egy faszfej vagy :D
Amúgy kösz a mentést, jó anyag lett...
Ilyen nincs
(
x4)
Nov 17, 2023 10:48:44
x4)
Endre!!
Sziszával eddig lehetett eljutni!
Viritsd a lóvét meg az albérletet, mert ez a performansz nem versenyképes!
Sziszával eddig lehetett eljutni!
Viritsd a lóvét meg az albérletet, mert ez a performansz nem versenyképes!
Hahó
(
x135)
Nov 17, 2023 10:48:59
x135)
bazmeg sodi :D melletted még ez a kibaszott tetves proli agresszív tranyó félállat is szimpatikusnak tűnik. Megsajnálja az ember
TEAM TRANYÓ!!!
deborah
Nov 17, 2023 10:49:36
Endre!
Ugye tudod,hohgy amit Andival tettél,azt a Tranyóval nem fogod tudni megtenni se igy se úgy!
Budapest szeme rajtad, sőt---
Te mocskos zaklató elmebeteg!
.
Ugye tudod,hohgy amit Andival tettél,azt a Tranyóval nem fogod tudni megtenni se igy se úgy!
Budapest szeme rajtad, sőt---
Te mocskos zaklató elmebeteg!
Nov 17, 2023 10:49:36
Hahó
(
x135)
Nov 17, 2023 10:52:43
x135)
Kiválóan megfigyelhető a fikás "igazam van" kommunikációja. Feltesz valami idióta irreleváns kérdést a vita során, ismételgeti, és várja, hogy a másik igazat adjon neki, majd ezzel megnyertnek tekinti a vitát.
Mondtam vagy nem mondtam?
Írtam vagy nem írtam?
Tettem vagy nem tettem?
Írtam vagy nem írtam?
Tettem vagy nem tettem?
D_Dezső
(
x29)
Nov 17, 2023 10:52:46
x29)
TEAM TRANYÓ!!!
TEAM TRANYÓ!!!
Pfhú ... sokat kérsz ... Én egy percig nem fogom sajnálni azt a gerinctelen parazita férget.
Ha anno jó volt az elmebeteg amikor a hiteleket vette fel meg fizette a ketyerűt akkor most ne sírjon a szája amikor az elmebeteg elmebetegségeket csinál.
Kínozza csak meg a Gyagyás :)
egynadrág
(
x2)
Nov 17, 2023 10:52:59
x2)
Dadogós papíros elmebeteg.
Gyere a zsidókhoz loopolni!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
noikabatgomb
(
x10)
Nov 17, 2023 10:54:08
x10)
Endi, nincs mas hatra! Meg kell indulni ma is! Holnap mar nem dolgozik a szisza! Nincs oka, hogy ne hallgasson meg!
Figyelj ram!
Fogod a kartyent, veszel egy boomboxot es odamesz a szisza munkahelyehez es hangosan elkezded jatszani a sziszanak anyad hanguzenetet!
Ez a megoldas!
Figyelj ram!
Fogod a kartyent, veszel egy boomboxot es odamesz a szisza munkahelyehez es hangosan elkezded jatszani a sziszanak anyad hanguzenetet!
Ez a megoldas!
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 17, 2023 10:54:26
x39)
Javítsatok ki, ha tévedek, de asoi azt gondolja (joggal), hogy a tranyó infózik róla, mert egy zaklató elmebeteg és szét akarja üttetni a veknit.
Asodi ezért zaklatja meglepetés szerűen felbukkanva.
Pedig a tranyó tudhatná, ha nem lenne csak 44 osztálya, hogy a sodi egy papíros elmebeteg...
Mániás szakaszban nem fog leállni, amíg el nem töri valaki az orrát.
Akkor majd megin hirtelen áldozati pózba vágja magát és vonyít 5-6 évet a gonosz, komlói csöves boszorkányról...
Pedig a tranyó tudhatná, ha nem lenne csak 44 osztálya, hogy a sodi egy papíros elmebeteg...
Mániás szakaszban nem fog leállni, amíg el nem töri valaki az orrát.
Akkor majd megin hirtelen áldozati pózba vágja magát és vonyít 5-6 évet a gonosz, komlói csöves boszorkányról...
Hahó
(
x135)
Nov 17, 2023 10:55:30
x135)
Fikás táborozz le bubuka lakása előtt, a városmajor u. 27. előtt.
Odamennek a trollok is segíteni neked.
nemet mondtak
(
x4)
Nov 17, 2023 10:55:49
x4)
Dadogós papíros elmebeteg.
Nem teheti, mert azzal felhatalmazást adna Tibinek arra, hogy letiltsa. Hát ott mondta neki!
Nagy a dilemma most emiatt, harapva van a picsaszáj gazdagon...
Ilyen nincs
(
x4)
Nov 17, 2023 10:56:23
x4)
Endre... kegyetlen az élet... már a csöves tranyód is lepattint... és ez még nem a legalja...
keserke
(
x4)
Nov 17, 2023 10:56:42
x4)
Látod Gyagyás, ha heteró lennél, vagy legalább kicsit igényesebb meleg, akkor nem lennél ekkora szarban. Túlságosan leszűkítetted a kört és így jártál.
noikabatgomb
(
x10)
Nov 17, 2023 10:56:46
x10)
Fikás táborozz le bubuka lakása előtt, a városmajor u. 27. előtt.
En felhivnam a Jutkat is, hogy jojjon o is kopogni!
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 17, 2023 10:57:07
x4)
Na Endre, látom a tranyó visszaszerzési projekt pont úgy áll, mint a faszod
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 17, 2023 10:58:09
x23)
Gyagyás, szóval akkor egész nap zaklattad a dolgozó Tibit, aki le se szart, majd ez miatt megindultál hozzá, aminek a következményit láttuk a live-ba.
Judka ha ezt olvasod, akkor jöhetnek Tibitől a leakek pl Goldás hanganyag, üzenetek stb stb. Ez az elmebeteg fasz úgyse fog leállni.
Judka ha ezt olvasod, akkor jöhetnek Tibitől a leakek pl Goldás hanganyag, üzenetek stb stb. Ez az elmebeteg fasz úgyse fog leállni.
D_Dezső
(
x29)
Nov 17, 2023 10:58:47
x29)
Javítsatok ki, ha tévedek, de asoi azt gondolja (joggal), hogy a tranyó infózik róla, mert egy zaklató elmebeteg és szét akarja üttetni a veknit.
Nekem van egy olyan forgatókönyvem, hogy a Gyagyás állásinterjún volt tegnap Bécsben. Este ment haza Újszászra és ha már Pesten volt akkor elment lestalkolni, hogy a cica felmegy-e Bandihoz, meg, hogy tényleg azon a címen lakik-e.
De közben a tranyó belive-ozott nem túl messze ezért a fogykos elkezdte követni.
De mondom ez csak feltételezés, nincs semmi releváns infóm.
tyodika
Nov 17, 2023 11:00:33
Iritykedjek csak trollok!
Viasszaszejzem Mercit, már dolgozok rajta.
Soha többet nem írok ide
Viasszaszejzem Mercit, már dolgozok rajta.
Soha többet nem írok ide
Nov 17, 2023 11:00:33
deborah
Nov 17, 2023 11:01:02
Egyenlöre várakozó állásponton vagyok-vagyunk!
Endre köszi a sok infót a Tranyód melócsájával kapcsolatosan.
Van konkrétum..lett!
Ha továbbra is simogat téged,lesz karácsonyi csomag neki.
De hát pont ez a célod ,ugyhogy nem,,
Kár volt ennyi infót kiadnod,mert igy Jucus is veszélyben!
De egyenlöre semmi nem megy ki,
Te viszont legyél résen szivem!
Na cisszenjen az a sörike és irj ide be, mert már minden mindegy !!!
.
Endre köszi a sok infót a Tranyód melócsájával kapcsolatosan.
Van konkrétum..lett!
Ha továbbra is simogat téged,lesz karácsonyi csomag neki.
De hát pont ez a célod ,ugyhogy nem,,
Kár volt ennyi infót kiadnod,mert igy Jucus is veszélyben!
De egyenlöre semmi nem megy ki,
Te viszont legyél résen szivem!
Na cisszenjen az a sörike és irj ide be, mert már minden mindegy !!!
Nov 17, 2023 11:01:02
hegesztőnő
(
x3)
Nov 17, 2023 11:01:28
x3)
NSZKSZ a csidejóért... szégyentelen budai úrfiú értelmiségi pjogjamozó kiabál egy csöves transzal a villamoson... kellemetlen végig nézni, szekunder szégyenérzetem van.
Kakaspina
(
x24)
Nov 17, 2023 11:02:28
x24)
NSZKSZ a csidejóért... szégyentelen budai úrfiú értelmiségi pjogjamozó kiabál egy csöves transzal a villamoson... kellemetlen végig nézni, szekunder szégyenérzetem van.
Kaffka Tibor
Nov 17, 2023 11:03:26

Nov 17, 2023 11:03:26
MaxPayne
(
x24)
Nov 17, 2023 11:07:14
x24)
Tudod mi lenne nagy musor, pedofil!
Ha anyaddal egyutt sztalkolnatok liveban a tranyot. Anyad veled ordit, te a tranyonak szűkölsz, a tranyo meg tiktiken kozvetitve menekul eloletek.
Szerintem foshna. Foleg ha a tranyo varatlanul anyad ele fosna.
Ha anyaddal egyutt sztalkolnatok liveban a tranyot. Anyad veled ordit, te a tranyonak szűkölsz, a tranyo meg tiktiken kozvetitve menekul eloletek.
Szerintem foshna. Foleg ha a tranyo varatlanul anyad ele fosna.
D_Dezső
(
x29)
Nov 17, 2023 11:07:36
x29)
Jó az irány Endre!
Én láttam a félelmet a Tibi szemében.
Amíg ott voltál csak hisztériázott, nem mert neked keménykedni. Aztán amikor már látta, hogy leszakadtál róla akkor kezdett el hőbörögni a nagy bátor bika tranyó.
Így kell ezekkel bánni! Tudja már, hogy ki a férfi, nem?!
Most nem szabad újra becsicskulnod mert megint le leszel rázva, most kell igazán beszaratni, utána úgy fog rád nézni mint egy félistenre.
Én láttam a félelmet a Tibi szemében.
Amíg ott voltál csak hisztériázott, nem mert neked keménykedni. Aztán amikor már látta, hogy leszakadtál róla akkor kezdett el hőbörögni a nagy bátor bika tranyó.
Így kell ezekkel bánni! Tudja már, hogy ki a férfi, nem?!
Most nem szabad újra becsicskulnod mert megint le leszel rázva, most kell igazán beszaratni, utána úgy fog rád nézni mint egy félistenre.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 17, 2023 11:08:22
x23)
Piszony. Egy mocskos buzi vagy gyagyás, aki egy csöves tranyót se bír megtartani.
deborah
Nov 17, 2023 11:10:08
Hiába nem irsz be ide...ez ,már nagyon a vége!
Már minden mindegy :)
Apropo...
no ezt még nem irom ki :)
csak figyelj:)
.
Már minden mindegy :)
Apropo...
no ezt még nem irom ki :)
csak figyelj:)
Nov 17, 2023 11:10:08
csicskovics
Nov 17, 2023 11:10:25
Jajmár hülyék, mikbe fagytok.
Jó lesz ez. Minden jó most.
Jó lesz ez. Minden jó most.
Nov 17, 2023 11:10:25
Ténfép
(
x5)
Nov 17, 2023 11:11:00
x5)
Kiválóan megfigyelhető a fikás "igazam van" kommunikációja. Feltesz valami idióta irreleváns kérdést a vita során, ismételgeti, és várja, hogy a másik igazat adjon neki, majd ezzel megnyertnek tekinti a vitát.
Írtam vagy nem írtam?
Tettem vagy nem tettem?
Írtam vagy nem írtam?
Tettem vagy nem tettem?
Szerintem ez a viselkedés zsodi egyik ősbűne, más megfogalmazásban az autipajzs első védvonala, de ami a legfelháborítóbb az egészben, hogy emiatt, azaz a loop közben olyan szinten veknin tudnám baszni (meg bárki más is) a gyagyást, hogy onnan tényleg nem kelne fel többet, de annyit lehetne kapni érte, mint egy emberért. Ha nem döglik meg magától elég hamar, hátha összeakad valami sittes vadállattal (úgyis ezekhez vonzódik), aki szarik a büntetésre, és szétcsapja az otromba vízfejét.
linziasztal01
(
x77)
Nov 17, 2023 11:11:11
x77)
Ez SEM sikerült, Endre.
Ma még alig mondták: Sosem lesz jogsid!
Ma még alig mondták: Sosem lesz jogsid!
nem vagy elég türelmes
(
x2)
Nov 17, 2023 11:12:10
x2)
Endre ha a férfi lét utolsó morzsaja meg megvan benned , akkor most megindulsz és megkeresed a cicát! Itt mindenki látja, hogy ez az utolsó esélyed, ne szalaszd el.
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 17, 2023 11:13:23
x39)
A bio ATM sosem volt kapcsolatban a tranyóval.
A herélt félfehér cigány, csak lehúzta pénzzel (hitellel, +25% mindenre) a balek demens sodipapát...
Egyszerű mese a Blaháról.
" A balekokat le kell húzni "
Nincs pénz (hitelke), nincs fajtalankodás a nőimitátor kőműves csövessel.
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 17, 2023 11:13:29
x4)
Látod gyagyás, és te ezt kergeted! Lekonyult ám a tranyószáj tőled rendesen, akár a pitonod, és most tényleg megálljt a helyét, hogy minden a te hibád, minden..
Hahó
(
x135)
Nov 17, 2023 11:13:39
x135)
Meg kell akadályoznod bubuka és tibor ma esti baszását fikás!
Minden eszköz megengedett ennek érdekében.
Indulj meg!!!
Indulj meg!!!
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 17, 2023 11:14:55
x39)
Manuipulációs dokumentumfilmben olvasta.
A hülyék fegyvere a terelés, másról beszélés.
trolléga
(
x30)
Nov 17, 2023 11:15:28
x30)
bemutatkozott pár nontroll npcnek :DD
Várom már a reddit posztot:
"Két csövesnek látszó férfi veszekedett a 4-6oson, közben az egyik tiktok liveban volt. Nem tudjátok véletlen mi a fiókja? Csak hogy letilthassam"
MaxPayne
(
x24)
Nov 17, 2023 11:15:32
x24)
Meg kell akadályoznod bubuka és tibor ma esti baszását fikás!
Indulj meg!!!
Indulj meg!!!
Aahh a wc fog kakalva taknyos wc papirt zabalni, amig basszak az urat. Mikbe faty?
deborah
Nov 17, 2023 11:18:34
Elöljáróban annyit, hogy Andris ---Bubuka--össze van zavarodva, és tervez Tiborral és nem nem rövid távon.
Tibor egyre jobb kapcsolatot ápol Bandus édesanyjával.
Mi ez ha nem csoda!
Endre ha tudnád mi van?
Na nem , ez egészen elképesztö!
.
Mi ez ha nem csoda!
Endre ha tudnád mi van?
Nov 17, 2023 11:18:34
Mitokondrium
(
x7)
Nov 17, 2023 11:19:39
x7)
Erik egy hosszabb kezeles a pszichiatrian, Endre.
Aki kapcsoltban van a tranyoval, az szoljon neki, hogy a hasonlo eseteknel hivjon mentot, hogy egy duhongo elmebeteg garazdalkodik az utcan! Akkor rogton beviszik, benn is tartjak egy hosszu hetvegere.
Aki kapcsoltban van a tranyoval, az szoljon neki, hogy a hasonlo eseteknel hivjon mentot, hogy egy duhongo elmebeteg garazdalkodik az utcan! Akkor rogton beviszik, benn is tartjak egy hosszu hetvegere.
Ez a vonat
Nov 17, 2023 11:20:07
Elöljáróban annyit, hogy Andris ---Bubuka--össze van zavarodva, és tervez Tiborral és nem nem rövid távon.
Mi ez ha nem csoda!
Endre ha tudnád mi van?
Mi ez ha nem csoda!
Endre ha tudnád mi van?
már elmentem...
Nov 17, 2023 11:20:07
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 17, 2023 11:20:40
x4)
Figyelj már gyagyás, ha már ennyire nincsenek korlátaid, akkor a bubukát miért nem kérdezted meg, hogy van-e kiadó szobája?
Bittner pénzből fizeted azt is!
Most gondolj bele, hogy reggel 100%-on, kipihenve tudná strikeolni az autipajzs a tranyót, ha már ő úgyis a többi csövessel hajtja álomra hínár fürtjeit.
Bittner pénzből fizeted azt is!
Most gondolj bele, hogy reggel 100%-on, kipihenve tudná strikeolni az autipajzs a tranyót, ha már ő úgyis a többi csövessel hajtja álomra hínár fürtjeit.
mikedp
(
x9)
Nov 17, 2023 11:20:53
x9)
Látod gyagyás, és te ezt kergeted! Lekonyult ám a tranyószáj tőled rendesen, akár a pitonod, és most tényleg megálljt a helyét, hogy minden a te hibád, minden..
MaxPayne
(
x24)
Nov 17, 2023 11:21:00
x24)
Mi ez ha nem csoda!
Endre ha tudnád mi van?
Mi ez ha nem csoda!
Endre ha tudnád mi van?
A tranyotol nem tudnad megszerezni azt a hanguzenetet, amiben a pedofil az anyjaval veszekszik?
Hahó
(
x135)
Nov 17, 2023 11:21:01
x135)
Erik egy hosszabb kezeles a pszichiatrian, Endre.
MaxPayne
(
x24)
Nov 17, 2023 11:21:23
x24)
Persze hogy nem. Hazudik a korcs.
keserke
(
x4)
Nov 17, 2023 11:21:55
x4)
Még mindig nem értem, hogy ezt a kreatúrát hogy találhatja bárki is "vonzó nőnek".
Darth Tibor
(
x7)
Nov 17, 2023 11:21:59
x7)
Mi ez ha nem csoda!
Endre ha tudnád mi van?
Mi ez ha nem csoda!
Endre ha tudnád mi van?
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 17, 2023 11:22:20
x4)
Tehát a gyagyás hazudott.
Nem gondoltam volna..
csicskovics
Nov 17, 2023 11:22:30
Külön vicces, hogy annyira nincs senki, akivel beszéljen, hogy Kozma meg Szandika van már "soron". Érdekes viszont, hogy Géjza nem lett 1x sem említve. Őt is magadra haragítottad, vagy csak elfogyott a pénz?
Nov 17, 2023 11:22:30
deborah
Nov 17, 2023 11:25:11
Nov 17, 2023 11:25:11
Hahó
(
x135)
Nov 17, 2023 11:25:27
x135)
Külön vicces, hogy annyira nincs senki, akivel beszéljen, hogy Kozma meg Szandika van már "soron". Érdekes viszont, hogy Géjza nem lett 1x sem említve. Őt is magadra haragítottad, vagy csak elfogyott a pénz?
Géza nem ember. Fikás már a laurának írt szerelmes üzeneteit akarja leakelni.
Eazy
(
x11)
Nov 17, 2023 11:25:42
x11)
Nagyon durva a tranyó hogy ki van akadva rád Endre, és még a fórumra is, úgyhogy tényleg jó az irány.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Jutka műbarack
(
x5)
Nov 17, 2023 11:25:58
x5)
te vagy a troll szandika? csókollak :D
Kötőjel
(
x12)
Nov 17, 2023 11:26:06
x12)
a sodi nem talál senkit vonzónak, mivel autoszexuális, aki fuckhotboysra és twink boy hard cumra élvez csak igazán. tibit is csak azért vonzó nőzi, mert ezt parancsolja neki az autipajzs a vélt heteroszexualitásának védelmében. na meg a trolljainak próbál kényszeresen tetszelegni a kejesztény kohnszerfatif szerepben. mert mi irányítjuk az életét.
tibi valójában a magány ellen kell neki.
Hahó
(
x135)
Nov 17, 2023 11:26:26
x135)
Kötőjel
(
x12)
Nov 17, 2023 11:27:48
x12)
azon a röhögéstől elcsuklós "csókolom gyöngyi néni, szhandikah vagyok" bejelentkezésen a mai napig röhögök. :D
nagyot ment az álszandi, itt az ideje a második résznek.
csicskovics
Nov 17, 2023 11:28:56
Én azért csak megemlíteném Goldának, hogy a pici fogyatékos, meleg fiacskája felveszi a beszélgetéseiket és kirakja őket a netre, hogy az emberek ellene forduljanak. Ezért is támadták a trollok a házat válogatott módszerekkel.
Nov 17, 2023 11:28:56
Mitokondrium
(
x7)
Nov 17, 2023 11:30:34
x7)
A rendor kijon, megallapitja, hogy nem folyik ver es elmegy. Esetleg egy csendhaboritassal megkinalja. Ez itt nem Ausztria.
Kakaspina
(
x24)
Nov 17, 2023 11:32:57
x24)
Gyagya, a nap végén mindennél világosabb, hogy anyád baszta tönkre az életed, vette el tőled az egyetlen kaffcsolatot. Itt lenne az ideje késhegyre hányni a vén kurvát.
Trollok harca
(
x5)
Nov 17, 2023 11:33:57
x5)
a lényeg hogy Judka által bármikor elűzhető innen a gyagyás
Miskolci alvósejt
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Nov 17, 2023 11:37:40
x8)
Mennyire kell elmebetegnek lenni, hogy valaki az anyjával történt beszélgetéseket is rögzítse?
Vagy ez csak nekem újdonság?
Mitokondrium
(
x7)
Nov 17, 2023 11:38:57
x7)
Mennyire kell elmebetegnek lenni, hogy valaki az anyjával történt beszélgetéseket is rögzítse?
A Sodibol siman kinezem.
Kakaspina
(
x24)
Nov 17, 2023 11:39:55
x24)
Mikbe fagy! Jogilag erős sodi asodi, így piszonyíték kell arra az esetre, ha a 700 éves gólem jiddis kurva anyja kiverné belőle az utolsó csepp hugyot is.
A helyzet megoldása
(
x44)
Nov 17, 2023 11:41:38
x44)
Egyébként ha valaki végig hallgatta feltüntetett, a berlini sírógöcsös videóban elhangzó “a berlini problémáimmal kit hívtam volna fel” hét nagyon hasonló “hat az érzéseimmel kit hívtam volna fel” mondtad.
A jelenlegi helyzet még sokkal nagyobbat fog szólni mint a berlini 2014-es karácsony :)
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
A jelenlegi helyzet még sokkal nagyobbat fog szólni mint a berlini 2014-es karácsony :)
A helyzet megoldása
(
x44)
Nov 17, 2023 11:42:34
x44)
Továbbá gratulálok Endre az új snecologiai terminushoz amit létrehoztál
“Tisztázós üvöltés anyámmal”
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Klohek
(
x12)
Nov 17, 2023 11:42:50
x12)
Tibinek akarta bizonyítani, hogy ö kiáll mellette, azért provokálta, és vette fel a vitát..
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 17, 2023 11:43:16
x23)
Írtam vagy nem írtam?
Tettem vagy nem tettem?
Írtam vagy nem írtam?
Tettem vagy nem tettem?
Igen ez igy van. Mikor kiderült hogy Bécsbe mért az a fürdö az egyetlen értelmes hely szerinte ahova elrángata tibit, hiába nem akart menni az, akkor is azt csinálta hogy loopolt valamit végig majd mikor a tibi egyszer úgy válaszolt ahogy akarta, akkor megköszönte neki azt és utána már azt loopolta, hogy akkor neki igaza volt.
youtu.be/WBsNZexv9ic?t=239
De itt is jól megfigyelhető ez. Gyagyás loopolja hogy kit kellet volna hívnia a tibi ismerőse helyet? Majd jön tibi.
- Beszéljél anyáddal, ennyi bazd meg. Ott van anyád.
- ?
- Hát mit érdekel engem, tehetek róla hogy vele nem lehet kibeszélni?
- Hát ööö... már ne haragudj, de kit hívtam volna? Hívtam a Kozmát de nem vette fel.........
- De mi köze a Kozma Csabinak ehhez? (Üvöltve már) És a gyagyás folytatja a kit kellet volna hivnia loopot.
Egyszerűen nem képes a kérdésekre válaszolni hanem csak a kérdező loop megy egészen addig amig nem kapja meg azt a választ amit akar vagy amibe beletud kapaszkodni. Ez ellen szerintem kétféleképen lehet védekezni. Vagy lebaszni egy istenest neki, nem ér annyit. Vagy amit Oszi csinált Győrben, hogy ignorálja a loopot, semmibe nézi, helyette max anyit csinálni hogy a gyagyásnak kínos kérdéseket (mikor adod meg a a tartozást) loopolni neki. Úgymond a saját fegyverét kell ellene fordítani.
deborah
Nov 17, 2023 11:46:44
Endre!
Bérkit hisz! Mindenki felveszi a kinlódásod!
Idö kérdése,hogy minden kikerüljön!
Na mit mondott anyád amikor veszekedtetek?
Hogy költözz az autóba amit Tibor nevére akarsz vásárolni!
Anyád nevére semmi sem megy!
Azt is mondta elmebeteg vagy!
Minden hiába!
Endre örök vesztes elmebeteg vagy!
.
Bérkit hisz! Mindenki felveszi a kinlódásod!
Idö kérdése,hogy minden kikerüljön!
Na mit mondott anyád amikor veszekedtetek?
Hogy költözz az autóba amit Tibor nevére akarsz vásárolni!
Anyád nevére semmi sem megy!
Azt is mondta elmebeteg vagy!
Minden hiába!
Endre örök vesztes elmebeteg vagy!
Nov 17, 2023 11:46:44
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 17, 2023 11:48:17
x4)
Csak hogy maradjon meg az autipajzs tündöklő Ferrari piros lángja, azért írtam a Jutkának facen, hogy ne féljen feljeleneteni asodit, vagy jogi lépéseket tenni asodi ellen, mondván hogy egy zaklató elmebeteg.
Ezek minél jobban utálják a fórumot, te annál nagyobb szarban vagy.
Gyönyörűen égsz pedofil, és még nincs is karácsony. :D
Ezek minél jobban utálják a fórumot, te annál nagyobb szarban vagy.
Gyönyörűen égsz pedofil, és még nincs is karácsony. :D
Troll öregasszony
Nov 17, 2023 11:51:02
Szervusztok aranyoskáim, rég jártam erre.
tenap éccaka hallottam hogy nagy zihálással szörcsögve a kerítésbe kapaszkodva döngöl hazafelé ez a pössentés szagú rém. Azért voltam kinn, mert még mindig viselős a Rizska tehín, de bevallom maguknak aranyoskáim, ilyenkor lehet itt az Attila út sarkán a legjobb dolgokat hallani. Múltkor is egyfolytába ordítottak egymással, tudják, a Gyöngyike és ez a fejnehéz ferdehajlamú, aki azt mondta "vetyem a betyélgetyétyt éty elkültyöm a tyityámnyak".
Ma este mikor a tikokat zárom majd megint kimegyek és beszámolok maguknak majd ha nem lesz annnnnyi dolgom tudják.
Na tepertős lepény sütés, csá!

tenap éccaka hallottam hogy nagy zihálással szörcsögve a kerítésbe kapaszkodva döngöl hazafelé ez a pössentés szagú rém. Azért voltam kinn, mert még mindig viselős a Rizska tehín, de bevallom maguknak aranyoskáim, ilyenkor lehet itt az Attila út sarkán a legjobb dolgokat hallani. Múltkor is egyfolytába ordítottak egymással, tudják, a Gyöngyike és ez a fejnehéz ferdehajlamú, aki azt mondta "vetyem a betyélgetyétyt éty elkültyöm a tyityámnyak".
Ma este mikor a tikokat zárom majd megint kimegyek és beszámolok maguknak majd ha nem lesz annnnnyi dolgom tudják.
Na tepertős lepény sütés, csá!

Nov 17, 2023 11:51:02
Remegőszáj
(
x1)
Nov 17, 2023 11:53:12
x1)
Minden kezd totàl szèthullani… “Na BUMM!!!”
Ilyen nincs
(
x4)
Nov 17, 2023 11:54:04
x4)
Továbbá gratulálok Endre az új snecologiai terminushoz amit létrehoztál
Felrakhatná Endre valahova a felvételt, hogy meghallgassuk, ha már szisza nem volt rá kíváncsi. Így legalább el tudná dönteni a tanszék, hogy igaza volt-e a sziszának vagy nem. :)
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 17, 2023 11:54:25
x23)
Gyagyás, vezetés hogy ment ma, mert ugye volt vezetés ma? Amúgy ha már abba maradtatok tibivel Hétfőn, hogy majd csak a vizsga után találkoztok, látod már megint hazudtál neki, akkor ugye nem mondtad el neki hogy kb mikor lesz a vizsga, hogy meddig kell rád várni? Nehogy leakelödjön a tegnap este után ez az infó.
nem vagy elég türelmes
(
x2)
Nov 17, 2023 11:55:16
x2)
Endre ugye nem most kakálsz, amikor ilyen fontos események zajlanak?
hejneken
(
x3)
Nov 17, 2023 11:59:08
x3)
Bubuka > Endre
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
noikabatgomb
(
x10)
Nov 17, 2023 12:02:14
x10)
Bubuka > Endre
Gyõztes = vesztes
linziasztal01
(
x77)
Nov 17, 2023 12:02:38
x77)
"Te mit keresel itt? MIT KERESEL ITT??" Az új neengemvegyé'!
Elmebeteg zaklató sodi asodi, de még ez SEM jön össze a baleknak.
Elmebeteg zaklató sodi asodi, de még ez SEM jön össze a baleknak.
Bakancsos Törpe
Nov 17, 2023 12:03:06
Gyagyás! Néped ősatyjának, Mózesnek az égő csipkebokor jelent meg. Neked már csak az égő kártyen maradt!
Ebcont beforr.
Nov 17, 2023 12:03:06
MegintKezded
(
x6)
Nov 17, 2023 12:04:53
x6)
Bazmeg Endre egyszer nem vagyok jelen és akkor produkálod azt a nyomorék éllettelen fejed liveban... üldözöd a rákos cicát... beteg szar vagy.
Volt esetleg tranyomirror? visszaneznem :DDDD
Na bumm.
Volt esetleg tranyomirror? visszaneznem :DDDD
Özzi und Katzi
Nov 17, 2023 12:08:24
Fent vannak a vidik :)
youtu.be/WBsNZexv9ic?si=WSU5ewpFvrmFrQ-g
youtu.be/WBsNZexv9ic?si=WSU5ewpFvrmFrQ-g
Nagyon szépen köszönjük a feltöltést. Amúgy tud valaki valami pontos infót erról a Facebook-os trashcsoportról? Én sehol nem találom.
Nov 17, 2023 12:08:24
Puha Slag
(
x7)
Nov 17, 2023 12:09:59
x7)
Holnap ne gyere!
Ténfép
(
x5)
Nov 17, 2023 12:10:26
x5)
Vagy amit Oszi csinált Győrben, hogy ignorálja a loopot, semmibe nézi, helyette max anyit csinálni hogy a gyagyásnak kínos kérdéseket (mikor adod meg a a tartozást) loopolni neki. Úgymond a saját fegyverét kell ellene fordítani.
Ez így igaz, de nem egyszerű, lásd a Gayzás esetet: amikor a herélt ott héderezett a macskaólban, be-élőlájvozott, Sodipatkány meg persze húzta a pofáját, és a 2 rakétaprofesszor között az a téma jött ki, hogyha bárki oda akar menni bántani az origamifaszút vagy ilyesmi, púp erre kezdte loopolni, hogy azt kalapáccsal leüti, megöli, savban feloldja.
Erre hívta Gayza, mondta is neki, hogy hamarosan meglátogatja, ezért a nyomorék készítheti a kalapácsot + savat, áll elébe. És itt jött a több perces auti terelés, miszerint "nem tudtam, hogy láfban van, ezt csak mejszinek montytam". És ahányszor mondta a zsírdisznó, hogy jó, készítsed, a nyomorék annyiszor nyomta rá a loopot. Kurvanagynehezn mondta a végén csak azt, hogy "akkor tyudunk nojmálisan is peszélgetni?".
Info
Nov 17, 2023 12:10:39
[email protected] írjál szerintem, minden fontos információt megkapsz, többek közt a belépéshez szükséges, titkos kézfogást is átküldik majd.
Nov 17, 2023 12:10:39
hejneken
(
x3)
Nov 17, 2023 12:10:57
x3)
Te mit keresel itt???
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
keserke
(
x4)
Nov 17, 2023 12:12:41
x4)
Sneci, hol van a lájfsz? Zajlik az élet, történnek a dolgok te meg kussban vagy. Ebből hogy lesz médiabirodalom?
Poop in the loop
(
x2)
Nov 17, 2023 12:15:12
x2)
Irgumburgum sábeszdekli,
Tranyó után sír a vekni.
Tranyó után sír a vekni.
-
Nov 17, 2023 12:20:19
Kurva nyomasztó és szürreális egyébként az, hogy egy elmebeteg lekövet és zaklat egy hajléktalan férfit hosszasan a pesti éjszakában!
De legalább annyira az is, hogy leszart vén róka és 42 évesen SENKIJE, akivel mèg csak beszélgetni tudna. Magas élet, minden megközelítésből. De kezeli. Ezt is.
De legalább annyira az is, hogy leszart vén róka és 42 évesen SENKIJE, akivel mèg csak beszélgetni tudna. Magas élet, minden megközelítésből. De kezeli. Ezt is.
Nov 17, 2023 12:20:19
deborah
Nov 17, 2023 12:21:27
Endre, anyád nemsokára hazaér!
Vajon mit fog mondani, nem túl szerényen?
Felkészültél?
.
Vajon mit fog mondani, nem túl szerényen?
Felkészültél?
Nov 17, 2023 12:21:27
Tíccsá le’
Nov 17, 2023 12:23:26
Stresszmentes nyugiban lehet indulni a forgalmi vizsgának.
Nov 17, 2023 12:23:26
Ásó27
(
x68)
Nov 17, 2023 12:23:50
x68)
Kár volt pár millión összeveszni Géjzával.
Mifaaaaaaaaaaaan
Szatymazi troll
Nov 17, 2023 12:25:12
Persze hogy nem talalod, az a rohadt Sodi mindig be akar furakodni a trollok koze. A titkos csoportba csak meghivoval lehet belepni, kuldenek is egyet, ha felhivod a vezertrollt telefonon: 06 30/1218571
Nov 17, 2023 12:25:12
boxer
Nov 17, 2023 12:26:00
Hallod zsidrák? Most hallom megint pesten voltál? Mér nem szóltál, hogy ütöljünk? Mi? Basszak tarkón te gnóm bazd meg!
Nov 17, 2023 12:26:00
Andi
(
x13)
Nov 17, 2023 12:32:02
x13)
Hihetetlenek még mindig ezek a felhívok valakit sztorik. És előhúzza a kalapból Kozmát, aki becsalta a lakásába, hogy jól arconbassza. Senki mást nem ismerek, akinek ennyire ne legyenek emberi kapcsolatai.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
MaxPayne
(
x24)
Nov 17, 2023 12:33:19
x24)
Hihetetlenek még mindig ezek a felhívok valakit sztorik. És előhúzza a kalapból Kozmát, aki becsalta a lakásába, hogy jól arconbassza. Senki mást nem ismerek, akinek ennyire ne legyenek emberi kapcsolatai.
Egyreszt.
Masreszt, ha nekem valami bajom van, nem kezdem el hivogatni, zaklatni az ismeroseimet.
Biztos ez is valami tunete az elmebajnak.
Endre! Szerintem dogolj meg.
boxer
Nov 17, 2023 12:37:08
Figyelj már köcsög! Meglátlak olyat verek a púpodra, hogy az is felszalad az álladba!
Nov 17, 2023 12:37:08
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 17, 2023 12:38:12
x13)
Gyagyás, szerintem szóljál duffadtnak hogy vigyen neked is sátrat és Bubu lakásánál tudtok majd együtt Tibit stalkolni. Még lehet egy masztiparty is összejön
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Andi
(
x13)
Nov 17, 2023 12:39:18
x13)
Endre, eljut majd valamikor az agyadig, hogy Tibor gyűlöl téged? Már inni sem iszik folyamatosan, azzal sem tudnád visszacsalogatni.
Egyetlen közös pont van köztetek, a cigányfasz szeretete.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Egyetlen közös pont van köztetek, a cigányfasz szeretete.
Carpenter
(
x2)
Nov 17, 2023 12:40:37
x2)
"az összes közös ismerőst végighívtam, valakivel ki akarom beszélni ami érzések bennem vannak" Kiss Endre Farkatlan.
Ténfép
(
x5)
Nov 17, 2023 12:42:19
x5)
Hugyos, idefigyeljél:
- a szocionista kurva anyád (vagy ahogy te szerényen fogalmaztál, hülye picsa) mióta "édesanyám"? Miért nem "anutám", mint eddig?
- minek ígérgeted a heréltnek, hogy "nem teszlek ki youtupra, twiccsje, fójumja", hogyha amúgy is elkussolt zsodi azsodi? Túl könnyű ez így, az autibaromságaidon szerinted ki nem lát át?
Igyunk egy sörtöt, he
- a szocionista kurva anyád (vagy ahogy te szerényen fogalmaztál, hülye picsa) mióta "édesanyám"? Miért nem "anutám", mint eddig?
- minek ígérgeted a heréltnek, hogy "nem teszlek ki youtupra, twiccsje, fójumja", hogyha amúgy is elkussolt zsodi azsodi? Túl könnyű ez így, az autibaromságaidon szerinted ki nem lát át?
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 17, 2023 12:43:12
x4)
Nagyon zárva van a picsaszáj Endre..
Most hogy perma red flaget kaptál a tranyótól, és lehet hogy az öreglány is bőszen papírozik...nem lehet hogy fel kéne csapni azt a liveot?
Durván vesztésre állsz.
Az egyetlen esélyed, ha újra aktiválod a játékbirodalmat, és egy kedélyes live keretei közt színt vallasz, ahogy annak itt korábban hangot is adtál.
Porondra Endre, mert azzal hogy csatornapatkányként élsz hónapok óta, és az árnyékból zaklatod az embereket, csak azt éred el, hogy tényleg szívás fehér kabátban visznek el.
Mérlegelj.
Most hogy perma red flaget kaptál a tranyótól, és lehet hogy az öreglány is bőszen papírozik...nem lehet hogy fel kéne csapni azt a liveot?
Durván vesztésre állsz.
Az egyetlen esélyed, ha újra aktiválod a játékbirodalmat, és egy kedélyes live keretei közt színt vallasz, ahogy annak itt korábban hangot is adtál.
Porondra Endre, mert azzal hogy csatornapatkányként élsz hónapok óta, és az árnyékból zaklatod az embereket, csak azt éred el, hogy tényleg szívás fehér kabátban visznek el.
Mérlegelj.
86 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™