Es Tibi szetfosott, leopardmintas cicanadragjar teritettek a kanapera
🕎Endigame🕎
porks itt örökké ontopik lesz. nagyon szépen köszönjük szépen az infót.
a vonatozó öregek már régen voltak bevetésen. + hiányzik már egy jó cipóflokk, amiben nagy erejű nyomozással fenyeget
Hihhhetetlen, hogy a retardáltakat valami baszott erős elektromágnes vonza és a végén mind összeverődik egy helyre. Ez is milyen crossover már?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Hát ja ez kicsit szekunderszégyenérzet kategória.
Én nem tudom milyen crossover ez, de fél percnél tovább nem tudtam nézni minden fajta agykárosodás nélkül..
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Pedig neki ez ott van helyben, bár nem tudom engednék e neki a home office-t, az Abonyi út 1-ben.
Kastélyotthon Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pszichiátria és Szenvedélybetegek Otthona
Sneci ha máskor nem tudsz kit felhívni, akkor parancsolj!
(06 56) 366 000
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Jófanna, hattyadmá. Az ivás vicces, egyébként meg megadja a hangulatot meg a dinamikát.
Amúty meg Asodi elmatyarázza neked, hogy Asodinak miért nem kéne lejönni:
youtu.be/9XJu4pPxdyg?t=84
No homo novembert tart,de nem rajta mulik:-D
Jajj már, mikbe faty! Április óta folyamatosan csökkentem a napi työrike bevitelem. A mai nappal már -947.472.836-nél tartok. Na szisza zaklatás, csá!
Elmenekültek....
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Hétvége van, viszonyleg jó idő is. Szerintem Bubuka elviszi Tibit most egyfaszlóbálós fürdőbe megmászni a Kékestetőt.

Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Google Mapson próbálja begyakorolni a vizsga útvonalakat majd. Mivel ide se írhat, nem mer írni, mert fél a Judkától, igy könnyű dolga lesz arra koncentrálni.
Kalapalo Endre, orok klasszikus, nszksz Tematikus Endre:
youtube.com/shorts/F-HlX0ZmHe4
youtu.be/6IPFehGzTP0
Milyen jó lesz majd a vizsgán:
"Nyem éjtyem, a google mapszon itt nincs autó. Nyem éjtyem.
Mifaaaaan, ebben a kereszteződésben a Google térképén nem jön jobbról autó.
Köcsögtroll oktató megbuktatott, ez is anyám hibája"
Engem próbál felbosszantani, hogy az a züllöt semmirekellő alkoholista pasas igazából egy kedves és szerethető nő, de elvettem a telefonját is, mert titokban rögzítette a kis féreg.
Mióta divat a gondozásmentes akkumulátor azóta nehéz kinyerni belőle. A kotorékállat a cipőjét nem tudja bekötni, nemhogy szétszedjen egy akksit.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Fhaszóm, jövök haza osztrákból aztán a családom meglátogatása előtt inkább megbaszom a mikropéniszemmel ezt a zsebköcsögöt. Jelenleg ebben vagyok, bizony!
Hát, az általuk tervezett párszázezres autó valószínűleg még nem gondozásmentes akksival van ellátva, és amúgy is van B metódus, vagyis dugja fel a seggébe!
Mostanában sneci amúgy is rajta van az ilyen seggbe ujjazós dolgokon..
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Mindig nőktől kapja a legnagyobb púpon baszásokat, Czenki néni, kibaszot Julia, Judka....
Nem csoda hogy gyűlöli a nőket és hogy egy inverzfaszut választott párjának.
100.000 km balesetmentesen.
(Oktatóval a jobb egyen)
Neki az egész év száraz.
The mighty dick of consequences rarely comes lubed
Már a legszutyokabb öreg autókban is az van. De ott a pont, dugja a seggébe a zaklató szekrénybuzi.
Én nem akarom elhinni, hogy azzal az edzésben tartott picsaszájjal, meg tüdőcskével nem tudja kiszívni.
Hát a tranyóból is miket ki nem..?
Na mindegy, úgyis tudod. :DD
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Boldog Vekni
Tényleg, aki szokott írogatni Tibinek, elmesélhetné neki, hogy Szandi terhes és az apa - aki elég negatívan viszonyul a korcshoz - ott van a képben.
Úgy láttam a villamosos jelenetet visszanézve, hogy a tranyó extrán felkúrta az agyát, mikor a kobold bedobta, hogy Szandit is felhívta (félti a most üres, de még talán megtelő pénztárcát). A gyagyás direkt ezért mondta, szóval nem ártana, ha a csöves tudná, hogy Szandi már nem pálya, az aprócigányba is előbb volt szerelmes, mint a gyagyásba és amúgy is a gyerek volt a legfontosabb célja.
En felhoztam, hogy dobjunk ossze egy apasagi tesztre. Hiszen endrenek nem is hianyzik mas mint egy szep csalad a szandikaval es a bolondcigany gyerekevel.
Ebben eddig lehetett eljutni.
A multkor autokat nezegettek, egyutt! Tenyleg benne van, hogy a tibi a meleg kisautobol integer majd a blahan fetrengo endrenek mikozben a bubuka zsirozza a dugattyut!
Ebben eddig lehetett eljutni.
Akkor azzal már inkább a Kaufmann irányvonalat kéne felderíteni, és ha beigazolódik a legenda, és a púposnak tényleg ő az apja, akkor is lenne szép család, azaz a hüllő, Ghoulda meg a balek kölykük. Kaufman se basztatná a lányát, ott lenne neki Zsodika. Meg a feladat, hogy embert faragjon belőle, a hüllő a féregből.
Igyunk egy sörtöt, he

Radar..alatt?
Punszisza a lekjopp!

Jöttem rajongani.Hol lehet?
Punszisza a lekjopp!
Radar..alatt?
Remélem van a motortérben egy beépített ikergépágyú.
Sajnom nem de jelentem csend honol a macska lyukban
Punszisza a lekjopp!
Láttad, hogy merre van a többi sufni? Egyet tudunk, ami közvetelnül a macskaól mellett van, de még kell lennie kettőnek.
Szarado ruhak voltak kint talan macskahúgytól
Punszisza a lekjopp!
Annyi belátással talán rendelkeznek ketten, hogy egy amúgy is penészes, elégtelen fűtéssel rendelkező házban nem teregetnek ki bent, mert jövőhéten már ott forgatnák a Last of us következő évadát.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Tiszta udvar, rendes ház. Fehércigányok retkes putrija.
Igyunk egy sörtöt, he
Mióta megjárta Bécset, kétségbeesetten próbálja távol tartani magától a fórumtól, most épp azzal motiválja magát, hogy megígérte Tibinek, hogy letilthatja, ha megint beír.
Hírei vannak és fosik, hogy kifecsegi.
Ezzel összefügghetnek az azonnali kocsivásárlós tervei is: eddig azt mondta, hogy nem vesz, csak ha nem a "vésztartalékból" megy majd, Tibinek viszont már kocsin vitatkozó goldás hangfelvételt küldött.
A közvetlen kornyezeteben rendes rendezett hazak..
Punszisza a lekjopp!
Ha sikerült fifit letarolni ,tolatni ne feletsetek el azért.
Biztos ami biztos!!
Értem én, a "fehércigányok"-at zsodi + kurva anyja duóra értettem.
De sunyi módon még hagyják nőni a gazt is, hogy ne lehessen látni zavaros üzelmeiket.
Igyunk egy sörtöt, he
NSZKSZ a képekért.
A 3 sufni áll már, vagy még mindig csak az az 1 amit Pupszászra költözés után vett és amibe Golda egyszer bepofozta nyáron live-ba? :)

Nem igerek semmit de lehet meg holnap kiterek erre
Punszisza a lekjopp!
Véleményem szerint Bécsben volt egy meghallgatáson.
Ebből azt vette le, hogy azonnal menni kell oda.
Ha lehet akkor tibivel, mivel egyedül szarni se tud.
Mindent megad tibinek, csak jöjjön.
Ez a kép horrorisztikus.
A kapun csak Jackson tánccal lehet bemenni, és a tuja is mindjárt menetet vág a vaskapuba.
A beltérről már nem is tennék említést, mert részletgazdagon önmagáért sikonyál.
Tagadhatatlan, hogy egy fél lábbal sírban lógó öregasszony, és a pszichopata fia lakják ezt a horrrorlakot.
Szegény ól. Szegény cicák.
Apropo lanc..bicikli lakattal le lehetne zarni?
Punszisza a lekjopp!
Gyagyás csináljatok már valamit a tetővel. Először azt hittem hogy nekiálltatok lecserélni meg új kéményt csináltattatok (magyarázná hova ment el a lóvé) de aztán elfogyott a lóvé. Viszont nagyba nézve rákellett jőnöm, hogy az bizony a szomszédé.
Och-Kom Taot
(
x3)
Nov 18, 2023 08:08:13
x3)
Félig offos, de legalább nem Laurás fun-fact: Sherlock Porks készítette HSP Computer weboldalát:
trashcity.net/video/7019?t=356
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Penzmento
(
x6)
Nov 18, 2023 08:16:11
x6)
Félig offos, de legalább nem Laurás fun-fact: Sherlock Porks készítette HSP Computer weboldalát:
Es Tibi szetfosott, leopardmintas cicanadragjar teritettek a kanapera
Klohek
(
x12)
Nov 18, 2023 08:17:42
x12)
endre, szerinted is azért nem volt live, mert basztak reggelig?
linziasztal01
(
x77)
Nov 18, 2023 08:20:47
x77)
Endre, ne feledd, hogy Jutka nézi a fórumot, ahogy beírsz szól Tibinek és tiltva vagy.
Hatalmas, ahogy csicskít.
Hatalmas, ahogy csicskít.
sittessanyi
(
x7)
Nov 18, 2023 09:00:09
x7)
porks itt örökké ontopik lesz. nagyon szépen köszönjük szépen az infót.
a vonatozó öregek már régen voltak bevetésen. + hiányzik már egy jó cipóflokk, amiben nagy erejű nyomozással fenyeget
Ténfép
(
x5)
Nov 18, 2023 09:04:50
x5)
Jó reggelt mindenkinek

A picshaszáj harapdálása mindig örömteli, csak amiatt raktam ide ezt a 2 gif-et, egyéb relevanciája max annyi, hogy remélhetőleg hasonlók mennek most a hideg macskaólban a herélt köcsögszerelmével való zűrös viszony miatt (is).
Igyunk egy sörtöt, he

A picshaszáj harapdálása mindig örömteli, csak amiatt raktam ide ezt a 2 gif-et, egyéb relevanciája max annyi, hogy remélhetőleg hasonlók mennek most a hideg macskaólban a herélt köcsögszerelmével való zűrös viszony miatt (is).
tyodika
Nov 18, 2023 09:09:52
Merci péküjjünnki csak most asz etyszer, ígérem akkor soha többet nem írok ide
Nov 18, 2023 09:09:52
max5enutálnak
(
x47)
Nov 18, 2023 09:11:29
x47)
Hihhhetetlen, hogy a retardáltakat valami baszott erős elektromágnes vonza és a végén mind összeverődik egy helyre. Ez is milyen crossover már?
Eazy
(
x11)
Nov 18, 2023 09:18:42
x11)
Hát ja ez kicsit szekunderszégyenérzet kategória.
Én nem tudom milyen crossover ez, de fél percnél tovább nem tudtam nézni minden fajta agykárosodás nélkül..
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 18, 2023 09:36:52
x37)
"A tagadás koncepciója Anna Freud brit pszichonalitikus (Sigmund Freud lánya) elhárító mechanizmusokról szóló kutatásai nyomán került be az addiktológiai irodalomba. Lényege, hogy az érintettek számára elviselhetetlen lenne szembesülni saját alkoholbetegségük tényével. A függő személy úgy mentesül a lelki feszültségtől, hogy egyszerűen nem tekinti függőnek magát, és alkoholfogyasztásához olyan magyarázatot társít, amely felmentést ad számára. Például hivatkozhat arra, hogy mások is sokat isznak, hogy ezzel önmagát a normalitás kategóriájába sorolja vissza. Vagy mondhatja azt, hogy kreativitásának kibontakoztatása érdekében alkoholra van szüksége. Esetleg bagatellizálhatja fogyasztását, és mondhatja azt, hogy ő csak napi néhány üveg sört iszik meg, és ennek semmilyen hatása nincs az életére, hiszen el tudja látni a munkáját, és tudja nevelni gyermekeit."
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 18, 2023 09:38:37
x37)
qubit.hu/2023/11/18/miert-kerulik-el-az-alkoholfuggok-az-addiktologiai-szolgaltatasokat
a teljes cikk. 100% igaz Sodira az összes állítás egyébként.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 18, 2023 09:42:10
x37)
Most kéne lejönni a piáról, Sneci! Később ez csak nehezebb lesz.
"Ehhez szorosan kapcsolódó szempont, hogy egy rehabilitációs folyamat akár több hónapot is igénybe vehet: ilyenkor a munkahelyen nem csak be kell vallani, hogy alkoholfüggőséggel küzdünk (vagy ki kell találni és el kell adni valami hihető fedősztorit a főnöknek és a kollégáknak), hanem még azt is meg kell oldani, hogy az ember ebben az időszakban ne veszítse el az állását."
"Ehhez szorosan kapcsolódó szempont, hogy egy rehabilitációs folyamat akár több hónapot is igénybe vehet: ilyenkor a munkahelyen nem csak be kell vallani, hogy alkoholfüggőséggel küzdünk (vagy ki kell találni és el kell adni valami hihető fedősztorit a főnöknek és a kollégáknak), hanem még azt is meg kell oldani, hogy az ember ebben az időszakban ne veszítse el az állását."
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 18, 2023 09:44:50
x37)
Jut eszembe, Sneci. Hogy megy a Száraz November? És a No Nut November? :D :D :D
Klohek
(
x12)
Nov 18, 2023 09:51:31
x12)
Pedig neki ez ott van helyben, bár nem tudom engednék e neki a home office-t, az Abonyi út 1-ben.
Kastélyotthon Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pszichiátria és Szenvedélybetegek Otthona
Sneci ha máskor nem tudsz kit felhívni, akkor parancsolj!
(06 56) 366 000
LaCI
Nov 18, 2023 10:10:02
Jófanna, hattyadmá. Az ivás vicces, egyébként meg megadja a hangulatot meg a dinamikát.
Amúty meg Asodi elmatyarázza neked, hogy Asodinak miért nem kéne lejönni:
youtu.be/9XJu4pPxdyg?t=84
Nov 18, 2023 10:10:02
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Nov 18, 2023 10:32:52
x2)
Gyagyás, nem azt vallottad nem is olyan rég, hogy a párkapcsolatok titka, hogy egy úgynevezett “érzelmi függést” kell kialakítani a partnerben? Nem érzed úgy, hogy egy kicsit visszafele sült el a dolog?
Putyputyputy HALLO
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Nov 18, 2023 10:38:13
x8)
No homo novembert tart,de nem rajta mulik:-D
Tyodika
Nov 18, 2023 11:25:07
qubit.hu/2023/11/18/miert-kerulik-el-az-alkoholfuggok-az-addiktologiai-szolgaltatasokat
Jajj már, mikbe faty! Április óta folyamatosan csökkentem a napi työrike bevitelem. A mai nappal már -947.472.836-nél tartok. Na szisza zaklatás, csá!
Nov 18, 2023 11:25:07
MaxPayne
(
x24)
Nov 18, 2023 12:06:44
x24)
Mi a terved holnapra gyagyas?
Se vezetes, se fajtalankodasra kaphato buzikurva.
Egesz nap vedelni fogsz es uzenetekben fogod a tranyot zaklatni?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
max5enutálnak
(
x47)
Nov 18, 2023 12:08:36
x47)
Megint izgalmas hétvége vár magányosan a mamahotel kertibudijában az alkohol és macskapisa között? Miért nem mész be a pszichiátriára? Szereznél új barátokat!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Mitokondrium
(
x7)
Nov 18, 2023 12:09:13
x7)
Ujra vegigolvasva az alkoholizmus szocikket, mintha a qubit cikk tokeletes abraja lenne. Endre minden lepest vegigjart a tagadastol a kifogaskeresesen at (a gyenge idegrendszerere szed sort) mig eljutott addig, hogy a pszichiatrian gatlas nelkul mondta el, hogy o amugy reggelig sem birja alkohol nelkul.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Hahó
(
x135)
Nov 18, 2023 12:13:29
x135)
Süt a nap fikás! Szerinted ilyen időben is bassza bubuka tibort, vagy csak esőben?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
MaxPayne
(
x24)
Nov 18, 2023 12:16:39
x24)
Amugy anyad hanyadik lesz a halallistan, ha most miatta vegleg elveszitetted a zsebkocsogot?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Carpenter
(
x2)
Nov 18, 2023 12:19:24
x2)
Macskák nem karmoltak még szét h nekik loopolsz egész nap?
keserke
(
x4)
Nov 18, 2023 12:23:26
x4)
Macskák nem karmoltak még szét h nekik loopolsz egész nap?
Elmenekültek....
Kakaspina
(
x24)
Nov 18, 2023 12:29:09
x24)
Buzigőz vagy gyerekfilm van may Endre?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 18, 2023 12:29:57
x8)
Az a helyzet, hogy bár nem írsz ide fikás. Azért tudjuk, hogy olvasod és forr benned a düh és a méreg az olvasottak miatt Dr az az igazság, hogy ide a valóságot írják a cimborák.
Egy aluliskolázott, semminek nem megfelelő ember vagy. Megvolt adva a lehetőséged, hogy tanulj. Anyád fizette, mert “kötelessége” volt szerinted. Hol a diploka Endre? Szereztél alibi végzetséget, amihez annyi közöd van mint a Zsebköcsögnek az atomfizikához. Kókler vagy. Egy kibaszott programsort nem tufsz megírni. S siránkozol, hogy nem adják meg a magas bért neked. Hát Endre az a helyzet, hogy már a német és osztrák cégeknél neved van . Annyi helyre lett kiküldve a tényfeltárás, ahol nem is dolgoztál, hogy effektíve ellehetetleníte iaz elhelyezkedésed. (Shiker). Arra nem voltál képes, hogy a 40x év alatt egy normális kapcsolatot kialakíts. Az egyetlen kapcsolatod egy férfiből, testileg nővé operáltatott emberrel volt. Ami részéről nem az érzelmeken, vagy a vonzalmon alapult, hanem az anyagi és lakhatási dolgokon. Mint a videóidból látható elviselhetetlen vagy. A sok loopolás az alloholista agyad terméke kibírhatatlan. S ehhez társul még egy zaklató, bosszúszomjas attitűd. Te nem nőttél fel, s nem is fogsz. Hosszútávra rendezkedj be a macskaólban, mert neked véged Púpos. Munkád nem lesz, legalábbis ha lesz is nrm az elképzelt összegért, s azt is elbaszod majd. Alkoholista vagy, aki 900.000 forintot ívott el havonta a férfi élettársával. Vannak olyan emberek akiknek ez a pénz féléves keresete. Érzed ezt Endre? Hogy mennyire az alja és a söpredéke vagy a társadalolnak? Értelmiséginek tartott proli vagy Abból is a legrosszabb. Ha életed végén megmérettetsz egy nagy nulla lesz amit felmutathatsz Pedig az esélyeid adottak voltak, csak az a baj, hogy egy fogyatékos nyomorék vagy, akinek a kitűzött célok utopisztikusak voltak. Te semmire nem vagy jó.
Heki a traki
Egy aluliskolázott, semminek nem megfelelő ember vagy. Megvolt adva a lehetőséged, hogy tanulj. Anyád fizette, mert “kötelessége” volt szerinted. Hol a diploka Endre? Szereztél alibi végzetséget, amihez annyi közöd van mint a Zsebköcsögnek az atomfizikához. Kókler vagy. Egy kibaszott programsort nem tufsz megírni. S siránkozol, hogy nem adják meg a magas bért neked. Hát Endre az a helyzet, hogy már a német és osztrák cégeknél neved van . Annyi helyre lett kiküldve a tényfeltárás, ahol nem is dolgoztál, hogy effektíve ellehetetleníte iaz elhelyezkedésed. (Shiker). Arra nem voltál képes, hogy a 40x év alatt egy normális kapcsolatot kialakíts. Az egyetlen kapcsolatod egy férfiből, testileg nővé operáltatott emberrel volt. Ami részéről nem az érzelmeken, vagy a vonzalmon alapult, hanem az anyagi és lakhatási dolgokon. Mint a videóidból látható elviselhetetlen vagy. A sok loopolás az alloholista agyad terméke kibírhatatlan. S ehhez társul még egy zaklató, bosszúszomjas attitűd. Te nem nőttél fel, s nem is fogsz. Hosszútávra rendezkedj be a macskaólban, mert neked véged Púpos. Munkád nem lesz, legalábbis ha lesz is nrm az elképzelt összegért, s azt is elbaszod majd. Alkoholista vagy, aki 900.000 forintot ívott el havonta a férfi élettársával. Vannak olyan emberek akiknek ez a pénz féléves keresete. Érzed ezt Endre? Hogy mennyire az alja és a söpredéke vagy a társadalolnak? Értelmiséginek tartott proli vagy Abból is a legrosszabb. Ha életed végén megmérettetsz egy nagy nulla lesz amit felmutathatsz Pedig az esélyeid adottak voltak, csak az a baj, hogy egy fogyatékos nyomorék vagy, akinek a kitűzött célok utopisztikusak voltak. Te semmire nem vagy jó.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 18, 2023 12:31:35
x23)
Süt a nap fikás! Szerinted ilyen időben is bassza bubuka tibort, vagy csak esőben?
Hétvége van, viszonyleg jó idő is. Szerintem Bubuka elviszi Tibit most egy

Golda csiklója
(
x8)
Nov 18, 2023 12:37:35
x8)
Csak azt szeretném kérdezni, hogy úszol még a pinákban?
(anyádé nem érvényes!)
O és K együtt OK és minden OK!!
(anyádé nem érvényes!)
Hahó
(
x135)
Nov 18, 2023 12:41:01
x135)
Kinek loopolsz fikás? Szandikának?
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 18, 2023 12:43:19
x23)
Mi a terved holnapra gyagyas?
Google Mapson próbálja begyakorolni a vizsga útvonalakat majd. Mivel ide se írhat, nem mer írni, mert fél a Judkától, igy könnyű dolga lesz arra koncentrálni.
Erkelyszimulator
(
x2)
Nov 18, 2023 12:47:27
x2)
Te mit keresel itt???
Kalapalo Endre, orok klasszikus, nszksz Tematikus Endre:
youtube.com/shorts/F-HlX0ZmHe4
youtu.be/6IPFehGzTP0
Klohek
(
x12)
Nov 18, 2023 12:53:49
x12)
endre, rávetted már a dagadt lakatost, hogy zaklassa tibit?... Mennyiért!
SporoloProli
(
x3)
Nov 18, 2023 12:55:09
x3)
Milyen jó lesz majd a vizsgán:
"Nyem éjtyem, a google mapszon itt nincs autó. Nyem éjtyem.
Mifaaaaan, ebben a kereszteződésben a Google térképén nem jön jobbról autó.
Köcsögtroll oktató megbuktatott, ez is anyám hibája"
Golda mama
Nov 18, 2023 12:57:21
Engem próbál felbosszantani, hogy az a züllöt semmirekellő alkoholista pasas igazából egy kedves és szerethető nő, de elvettem a telefonját is, mert titokban rögzítette a kis féreg.
Nov 18, 2023 12:57:21
-
Nov 18, 2023 13:00:11
Inkább a kiegyenlítő tartály tartalmát igyad ki gyagya!
Akkumulátorsav, hahó! Nov 18, 2023 13:00:11
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 18, 2023 13:07:31
x23)
Gyagyás, milyen érzés, hogy Judka megint legyőzött? Miatta nem mersz ide írni most, úgy mint múlt héten, meg hét elején még, mert tudod, hogy azonnal küldi róla az infókat Tibinek, hogy megint kipofázol mindent.
Dörpepúp
(
x7)
Nov 18, 2023 13:10:04
x7)
Akkumulátorsav, hahó!
Mióta divat a gondozásmentes akkumulátor azóta nehéz kinyerni belőle. A kotorékállat a cipőjét nem tudja bekötni, nemhogy szétszedjen egy akksit.
Fülzsír a hamis
Nov 18, 2023 13:10:53
endre, rávetted már a dagadt lakatost, hogy zaklassa tibit?... Mennyiért!
Fhaszóm, jövök haza osztrákból aztán a családom meglátogatása előtt inkább megbaszom a mikropéniszemmel ezt a zsebköcsögöt. Jelenleg ebben vagyok, bizony!
Nov 18, 2023 13:10:53
linziasztal01
(
x77)
Nov 18, 2023 13:17:10
x77)
Rettegsz Judkától, igaz, Endre?
Helyes.
Lakásból már kitiltott, most Tibitől tiltott el.
Utálja a zsidókat, höhhöhh.
Helyes.
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 18, 2023 13:17:17
x4)
Mióta divat a gondozásmentes akkumulátor azóta nehéz kinyerni belőle.
Hát, az általuk tervezett párszázezres autó valószínűleg még nem gondozásmentes akksival van ellátva, és amúgy is van B metódus, vagyis dugja fel a seggébe!
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 18, 2023 13:34:59
x23)
Rettegsz Judkától, igaz, Endre?
Helyes.
Helyes.
Mindig nőktől kapja a legnagyobb púpon baszásokat, Czenki néni, kibaszot Julia, Judka....
Nem csoda hogy gyűlöli a nőket és hogy egy inverzfaszut választott párjának.
Rekorder
Nov 18, 2023 13:36:33
Mesz ma vezetni korcs?
Hany oranal jarsz?
Mit gondolsz? Belefutsz 100 oraba az elso vizsga elott?
Bukas utan(garantalt), hany plusz ora utan mesz megint vizsgabukni?
Hany oranal jarsz?
Mit gondolsz? Belefutsz 100 oraba az elso vizsga elott?
Bukas utan(garantalt), hany plusz ora utan mesz megint vizsgabukni?
100.000 km balesetmentesen.
(Oktatóval a jobb egyen)
Nov 18, 2023 13:36:33
banshee
(
x24)
Nov 18, 2023 13:37:35
x24)
Neki az egész év száraz.
The mighty dick of consequences rarely comes lubed
Hahó
(
x135)
Nov 18, 2023 13:48:35
x135)
tibor indítsd a bubukával buzulós lájvot!
Dörpepúp
(
x7)
Nov 18, 2023 13:48:45
x7)
Már a legszutyokabb öreg autókban is az van. De ott a pont, dugja a seggébe a zaklató szekrénybuzi.
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 18, 2023 14:03:10
x4)
Én nem akarom elhinni, hogy azzal az edzésben tartott picsaszájjal, meg tüdőcskével nem tudja kiszívni.
Hát a tranyóból is miket ki nem..?
Na mindegy, úgyis tudod. :DD
Sodragon legendája
(
x2)
Nov 18, 2023 14:08:22
x2)
Recskás!
Mostanában hallásértés feladatként sok német nyelvű youtube videót (Armut in Deutschland, stb) nézek és a németországi nyomorgó és lecsúszó emberekről is jónéhányat volt alkalmam nézni. Elég esélyes, ha netán ott is maradsz anno Németországban, most te lennél a videók egyik szereplője, mint szerencsétlen csóró pénztelen bevándorló, aki minden szarra elkölti a pénzét és már lassan éhezik.
Legalább a magyarok jelenlegi reputációját nem rontod azzal, hogy lehetőséget adsz nekik, hogy rajtad keresztül égessenek minket. Jobb, hogy az újszászi putridban sorvadsz el szépen lassan, mert így legalább a magyar hullaszállítóknak adsz munkát magaddal és nem a német ellátórendszert terheled. Jó hétvégét mindenki, Recskás neked meg mielőbbi kisimult EKG-t.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Mostanában hallásértés feladatként sok német nyelvű youtube videót (Armut in Deutschland, stb) nézek és a németországi nyomorgó és lecsúszó emberekről is jónéhányat volt alkalmam nézni. Elég esélyes, ha netán ott is maradsz anno Németországban, most te lennél a videók egyik szereplője, mint szerencsétlen csóró pénztelen bevándorló, aki minden szarra elkölti a pénzét és már lassan éhezik.
Legalább a magyarok jelenlegi reputációját nem rontod azzal, hogy lehetőséget adsz nekik, hogy rajtad keresztül égessenek minket. Jobb, hogy az újszászi putridban sorvadsz el szépen lassan, mert így legalább a magyar hullaszállítóknak adsz munkát magaddal és nem a német ellátórendszert terheled. Jó hétvégét mindenki, Recskás neked meg mielőbbi kisimult EKG-t.
A szauna szatírja
(
x1)
Nov 18, 2023 14:10:45
x1)
Nov 18, 2023 14:10:45
Ez egy baromság, sorban állnak nála a heteró férfiak, akikkel random baszik. Ha nem lenne heteró szemmel nőies, nem történne ez.
csak periférián ragadt legalja csöveseknek kell akiknek nincs más lehetőségük, igen ezek közé tartozol te is. Nov 18, 2023 14:10:45
ascites
(
x57)
Nov 18, 2023 14:11:33
x57)
Tényleg, aki szokott írogatni Tibinek, elmesélhetné neki, hogy Szandi terhes és az apa - aki elég negatívan viszonyul a korcshoz - ott van a képben.
Úgy láttam a villamosos jelenetet visszanézve, hogy a tranyó extrán felkúrta az agyát, mikor a kobold bedobta, hogy Szandit is felhívta (félti a most üres, de még talán megtelő pénztárcát). A gyagyás direkt ezért mondta, szóval nem ártana, ha a csöves tudná, hogy Szandi már nem pálya, az aprócigányba is előbb volt szerelmes, mint a gyagyásba és amúgy is a gyerek volt a legfontosabb célja.
noikabatgomb
(
x10)
Nov 18, 2023 15:22:42
x10)
En felhoztam, hogy dobjunk ossze egy apasagi tesztre. Hiszen endrenek nem is hianyzik mas mint egy szep csalad a szandikaval es a bolondcigany gyerekevel.
noikabatgomb
(
x10)
Nov 18, 2023 15:26:52
x10)
tibor indítsd a bubukával buzulós lájvot!
A multkor autokat nezegettek, egyutt! Tenyleg benne van, hogy a tibi a meleg kisautobol integer majd a blahan fetrengo endrenek mikozben a bubuka zsirozza a dugattyut!
Endi Vajna
(
x11)
Nov 18, 2023 16:00:13
x11)
Jenes Patrik twitch live.
Megy majd fel Pestre és egy szállóban akar lakni Tibivel és közösen férfi kurváskodni.
Endre ez már hallatlan!!!
Megy majd fel Pestre és egy szállóban akar lakni Tibivel és közösen férfi kurváskodni.
Endre ez már hallatlan!!!
linziasztal01
(
x77)
Nov 18, 2023 16:02:25
x77)
Nagyon nevetek, Endre!
Mindenkinek lehet mindent Tibivel, egyedül neked nem.
Mindenkinek lehet mindent Tibivel, egyedül neked nem.
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 18, 2023 16:02:42
x13)
Endre, megkérdezted már Jutkát, hogy köszönhetsz-e a trolloknak?
IGEN/NEM
IGEN/NEM
Endi Vajna
(
x11)
Nov 18, 2023 16:03:54
x11)
Tessék Endrém!
Jeni Patrik is megmondja bubukával alkalmi kapcsolatban van Tibor.
Csak te vagy ekkora balek.
Jeni Patrik is megmondja bubukával alkalmi kapcsolatban van Tibor.
Csak te vagy ekkora balek.
Balázs Padre
(
x13)
Nov 18, 2023 16:06:12
x13)
Ország-világ, meg a fórum előtt kibaszott tibor, mint púpszászi macskákat szarni.
Azóta csöndesebb lettél.
Szandikától kozmahaverig mindenki leszart, merci jól leköpött.
Nem állsz túl jól.
Azóta csöndesebb lettél.
Szandikától kozmahaverig mindenki leszart, merci jól leköpött.
Nem állsz túl jól.
Nem vagyok sodika
Nov 18, 2023 16:06:51
Attól hogy nem fenyegetek senkit még nem azt jelenti, hogy nem vágok vissza.
Ennyi.
Na jogsizás, csá.
Ennyi.
Na jogsizás, csá.
Nov 18, 2023 16:06:51
Ténfép
(
x5)
Nov 18, 2023 16:06:52
x5)
Akkor azzal már inkább a Kaufmann irányvonalat kéne felderíteni, és ha beigazolódik a legenda, és a púposnak tényleg ő az apja, akkor is lenne szép család, azaz a hüllő, Ghoulda meg a balek kölykük. Kaufman se basztatná a lányát, ott lenne neki Zsodika. Meg a feladat, hogy embert faragjon belőle, a hüllő a féregből.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 18, 2023 16:09:13
x17)
Korcs behívsz egy kvra? Újszász felé megyek éppen
Punszisza a lekjopp!
deborah
Nov 18, 2023 16:12:39
Endre
Ha beirsz ide, ha nem irsz be ide,neked akkor is meszeltek.
Sok sok minden van amit nem is gondolnál,neked nincs és nem is lesz infó kiadva!Majd agyfaszt kapsz :)
bizony egészen elképesztö :)
.
Ha beirsz ide, ha nem irsz be ide,neked akkor is meszeltek.
Sok sok minden van amit nem is gondolnál,neked nincs és nem is lesz infó kiadva!Majd agyfaszt kapsz :)
bizony egészen elképesztö :)
Nov 18, 2023 16:12:39
linziasztal01
(
x77)
Nov 18, 2023 16:13:41
x77)
Anyád tudja, hogy illegális hangfelvételt rögzítettél a veszekedésről?
Balázs Padre
(
x13)
Nov 18, 2023 16:13:44
x13)
Bandibubu címét "ellenőrizted??
Akkor a te olvasatodban ez azt jelenti, hogy te most minden sarokról te bukkansz fel.
Egy kis hablaty hetyetye, hogy miért is vagy te ott, de mint az olimpián- A RÉSZVÉTEL A FONTOS
Bandicukával fel kell enni a versenyt.
Akkor a te olvasatodban ez azt jelenti, hogy te most minden sarokról te bukkansz fel.
Egy kis hablaty hetyetye, hogy miért is vagy te ott, de mint az olimpián- A RÉSZVÉTEL A FONTOS
Bandicukával fel kell enni a versenyt.
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 18, 2023 16:15:22
x13)
Endre, hamarosan Bandinak több feliratkozója lesz mint neked.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 18, 2023 16:18:02
x17)
Valaki tud egy képfeltoltos linket dobni?
Punszisza a lekjopp!
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 18, 2023 16:20:26
x13)
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 18, 2023 16:22:53
x17)

Radar..alatt?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 18, 2023 16:24:09
x17)
Vagy célkereszt alatt?
Punszisza a lekjopp!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 18, 2023 16:25:43
x17)

Balázs Padre
(
x13)
Nov 18, 2023 16:30:37
x13)
Radar..alatt?
tranyókiller
(
x2)
Nov 18, 2023 16:30:42
x2)
Patriknak és Bandinak lehet, Neki nem.
Na BUMM.
Achtung!!
Na BUMM.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 18, 2023 16:32:32
x17)
Herr_Trottel
Nov 18, 2023 16:35:20
Szomorú vagyok Gyagyás!
A te "karriered" azzal kezdődött, hogy felvetted a harcot a zsidók, cigányok , melegek és pedofilok ellen, de erre mit ad az Isten??
Végűl te is egy tranyó-cigány nyaló , zsidó pedofil lettél. De szerintem alapból az is voltál.
Nem kát érted, borzalmas ügynök voltál!
A te "karriered" azzal kezdődött, hogy felvetted a harcot a zsidók, cigányok , melegek és pedofilok ellen, de erre mit ad az Isten??
Végűl te is egy tranyó-cigány nyaló , zsidó pedofil lettél. De szerintem alapból az is voltál.
Nem kát érted, borzalmas ügynök voltál!
Nov 18, 2023 16:35:20
Ábel bábel
Nov 18, 2023 16:35:59
Félig off:
Mikor rákerestem a metélt hüllő nevére Youtube-on, ezt dobta ki:
youtu.be/YVq5GIXPOYQ?si=FmWL6oVMkPgZcLwy
Ez megvan valahol a tanszék archívumában?
És ő lehet a Kaufmanndil által felfalt feleség?
www.police.hu/hu/koral/eltunt-szemelyek/6681
Mikor rákerestem a metélt hüllő nevére Youtube-on, ezt dobta ki:
youtu.be/YVq5GIXPOYQ?si=FmWL6oVMkPgZcLwy
Ez megvan valahol a tanszék archívumában?
És ő lehet a Kaufmanndil által felfalt feleség?
www.police.hu/hu/koral/eltunt-szemelyek/6681
Nov 18, 2023 16:35:59
ascites
(
x57)
Nov 18, 2023 16:36:21
x57)
Láttad, hogy merre van a többi sufni? Egyet tudunk, ami közvetelnül a macskaól mellett van, de még kell lennie kettőnek.
ascites
(
x57)
Nov 18, 2023 16:37:17
x57)
Penészes lehet a luk már rendesen, ha Golda ráparancsolt a fikásra, hogy kint teregessen.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 18, 2023 16:38:19
x17)
Dörpepúp
(
x7)
Nov 18, 2023 16:42:21
x7)
Annyi belátással talán rendelkeznek ketten, hogy egy amúgy is penészes, elégtelen fűtéssel rendelkező házban nem teregetnek ki bent, mert jövőhéten már ott forgatnák a Last of us következő évadát.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Nov 18, 2023 16:42:49
x8)
Gyagyásbuzi,miféle csicska vagy?
Millokat költöttél a csöves tibire, erre téged elzavara halál faszára ,a többiek meg vetésforgóban basszák kedvükre:-DDD
Balfasz!
Millokat költöttél a csöves tibire, erre téged elzavara halál faszára ,a többiek meg vetésforgóban basszák kedvükre:-DDD
Balfasz!
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 18, 2023 16:42:53
x13)
Balázs Padre
(
x13)
Nov 18, 2023 16:43:41
x13)
NSZKSZ A KÉPEKÉRT:))))
Minden ilyen adat tud infókat szolgáltatni.
Minden ilyen adat tud infókat szolgáltatni.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 18, 2023 16:44:43
x17)
Hoztam neked Mercit és meg egy sörtre sem hívtál meg..
Punszisza a lekjopp!
Ténfép
(
x5)
Nov 18, 2023 16:44:44
x5)
ascites
(
x57)
Nov 18, 2023 16:44:51
x57)
Ország-világ, meg a fórum előtt kibaszott tibor, mint púpszászi macskákat szarni.
Azóta csöndesebb lettél.
Azóta csöndesebb lettél.
Mióta megjárta Bécset, kétségbeesetten próbálja távol tartani magától a fórumtól, most épp azzal motiválja magát, hogy megígérte Tibinek, hogy letilthatja, ha megint beír.
Ezzel összefügghetnek az azonnali kocsivásárlós tervei is: eddig azt mondta, hogy nem vesz, csak ha nem a "vésztartalékból" megy majd, Tibinek viszont már kocsin vitatkozó goldás hangfelvételt küldött.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 18, 2023 16:45:23
x17)
Tiszta udvar, rendes ház. Fehércigányok retkes putrija.
Balázs Padre
(
x13)
Nov 18, 2023 16:45:57
x13)
Ha sikerült fifit letarolni ,tolatni ne feletsetek el azért.
Biztos ami biztos!!
Ténfép
(
x5)
Nov 18, 2023 16:48:54
x5)
Értem én, a "fehércigányok"-at zsodi + kurva anyja duóra értettem.
De sunyi módon még hagyják nőni a gazt is, hogy ne lehessen látni zavaros üzelmeiket.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 18, 2023 16:49:07
x23)
NSZKSZ a képekért.
A 3 sufni áll már, vagy még mindig csak az az 1 amit Pupszászra költözés után vett és amibe Golda egyszer bepofozta nyáron live-ba? :)

Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 18, 2023 16:50:09
x17)
NSZKSZ a képekért.
Nem igerek semmit de lehet meg holnap kiterek erre
Balázs Padre
(
x13)
Nov 18, 2023 16:50:19
x13)
Véleményem szerint Bécsben volt egy meghallgatáson.
Ebből azt vette le, hogy azonnal menni kell oda.
Ha lehet akkor tibivel, mivel egyedül szarni se tud.
Mindent megad tibinek, csak jöjjön.
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 18, 2023 16:53:56
x4)
Ez a kép horrorisztikus.
A kapun csak Jackson tánccal lehet bemenni, és a tuja is mindjárt menetet vág a vaskapuba.
A beltérről már nem is tennék említést, mert részletgazdagon önmagáért sikonyál.
Tagadhatatlan, hogy egy fél lábbal sírban lógó öregasszony, és a pszichopata fia lakják ezt a horrrorlakot.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 18, 2023 16:56:09
x17)
Ez a kép horrorisztikus.
Apropo lanc..bicikli lakattal le lehetne zarni?
linziasztal01
(
x77)
Nov 18, 2023 16:56:35
x77)
Mennyi liter filmet néztél meg azóta a kapcsolati dinamikákról, Endre?
hegesztőnő
(
x3)
Nov 18, 2023 16:57:40
x3)
[quote=
[/quote]
mi a kurva anyja kerül egy költöztetésbe a nagy raktárból 390ezerbe... jaa a géza intézte jólvan
[/quote]
mi a kurva anyja kerül egy költöztetésbe a nagy raktárból 390ezerbe... jaa a géza intézte jólvan
Balázs Padre
(
x13)
Nov 18, 2023 17:00:02
x13)
Mondjuk az furcsa volt, hogy tibor azt kérdezte tőle,hogy
MIÉRT JÖTTÉL FÖL PESTRE???
Lehet, hogy tibi az utóbbi időben teljesen ignorálta korcsenkót, így semmit nem tudott a dolgairól, vagy nem volt semmilyen külföldi út.
Majd kiderül.
MIÉRT JÖTTÉL FÖL PESTRE???
Lehet, hogy tibi az utóbbi időben teljesen ignorálta korcsenkót, így semmit nem tudott a dolgairól, vagy nem volt semmilyen külföldi út.
Majd kiderül.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 18, 2023 17:02:57
x17)
Lehet most is Pesteb van.
Punszisza a lekjopp!
Darth Tibor
(
x7)
Nov 18, 2023 17:04:35
x7)
Mit ígért a gyagyás? Hogy egyáltalán nem ír ide, vagy Tibiről nem ír ide többet semmit?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 18, 2023 17:04:46
x23)
3. kép
Gyagyás csináljatok már valamit a tetővel. Először azt hittem hogy nekiálltatok lecserélni meg új kéményt csináltattatok (magyarázná hova ment el a lóvé) de aztán elfogyott a lóvé. Viszont nagyba nézve rákellett jőnöm, hogy az bizony a szomszédé.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Nov 18, 2023 17:06:17
x3)
csak most sikerült visszanéznem a tranyó mennyire kiaakadt azon, hogy fikás megjelent. amin nagyon nevettem - de azóta se hagy nyugodni a gondolat:
anno, mikor full részegen, random levonatozott kappan-mátyás sodihoz, mondván: “jogom van látni a férjemet.” és akkor vekni kifogása ugyan az volt “dolgoznom kéne most nem jó.”
na, tegnap kb. ugyan ez volt fordított felállásban. persze tudom, amit másnak lehet, azt snecinek nem: de na, a sors finom iróniája.
anno, mikor full részegen, random levonatozott kappan-mátyás sodihoz, mondván: “jogom van látni a férjemet.” és akkor vekni kifogása ugyan az volt “dolgoznom kéne most nem jó.”
na, tegnap kb. ugyan ez volt fordított felállásban. persze tudom, amit másnak lehet, azt snecinek nem: de na, a sors finom iróniája.
109 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Inkább a kiegyenlítő tartály tartalmát igyad ki gyagya!