Nem egészen. Itt szépen ki van fejtve:
index.hu/tudomany/til/2018/12/02/tenyleg_halottrol_vagy_jot_vagy_semmit/
A másik baj, hogy az érvelés szerint a „De mortuis nil nisi bene” az eredeti, Traversarinál azonban „bonum” van, de mindegy is, hiszen az eredeti nem latin, hanem ógörög, azaz a már fentebb idézett „τὸν τεθνηκóτα μὴ κακολογεῖν” – (tòn tethnekóta mè kakologeîn). A κακολογεῖν viszont egyértelműen azt jelenti, kritizálni, rosszat mondani az elhunytról.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Tök mind1, hogy van e ilyen mondás avagy nincsen...a jogosítvány mentes sodinak a kínkeserves halála után évek múlva is egy mocskos szar pedofil lesz.
O és K együtt OK és minden OK!!
Sittessanyi, nyugodtan írhatsz kék nickkel is. Ha netán lemínuszolnak, akkor mi van? Semmi.
Ez csak egy "régen minden jobbvót" nosztalgia, hogy régen bezzeg mennyire egységesek voltak (világnézetileg, Sneci megítélésében vagy más szempontból) a snecológusok. Régen, amikor az index fórumon, a Tonncateladta meg A Gyagyás fórumán folyt a diskurzus, azok még nyíltabb, még populárisabb fórumok voltak, mint ez. Ide kb. tényleg csak az talál, aki célirányosan keresi, oda viszont bárki odakavarodhatott az index fórumain belül. De tény, hogy ott a keménymag nagyon összpontosított volt, de leginkább a malacz ellen irányult akkoriban minden, a gyagyás már akkoriban is feszültséglevezető B oldal volt csak, annyira jelentéktelen volt.
Egyenként miért is kéne megítélni, vagy ítéletet mondanunk afelett, aki ide ír? Szerintem tök mindegy, ki az aki elvi okok miatt, meg ki az aki csak felszabadultam röhögni jár ide, esetleg sajnáltatni a "jobb sorsra érdemes fiatalembert".
Úgyis azok a gondolatok, irányzatok mennek itt tovább, amelyek a gyagyás ellen szólnak, minden más nagyjából kikopik magától, az ezt képviselő felhasználókkal együtt. Csak többen bedobtak mindenféle politikai meg ideológiai témákat, vagy pro/kontra élesen reagáltak rá (nem tagadom, én is csináltam ilyet), ezzel úgy tűnt, mintha ilyen törésvonalak miatt megosztottá vált volna a fórum.
De hülyeség aki ezt gondolja (vagy túl komolyan veszi, pedig nem kéne). Mert a lényeg csak annyi, hogy se a kezdetekben, se azóta nem volt soha olyan, hogy a Snecit támogatók, sajnálók, megértők irányvonala vált volna dominánsabbá a fórumon. És anìg ez nincs így, addig nem kell parázni, akárkik és akármilyen felfogással írnak ide a fórumra.
Ne csináld zsidó, összezavarod!
Endre, én tudok neked melócsát, több pénzért is mint az Atosnál. Ki kell váltanod a vállalkozóit hozzá, a járulékaiddal nem akarok szarakodni. Viszont totális kontroll lesz, mert egy megbízhatatlan szar vagy. Határidők és nyugi mentes stressz. Készülj fel ezekre, mert már csak így találhatsz melócsát!
A jó portás csak baszik!
Világbékét hirdetve beleállok egy másik trollba, majd leírom miért nem kéne másnak ezt tenni. Amúgy konzekvens elveim és véleményem van.
Mi volt a kommentemben a beleállás? Semmi beugatás, leszólás nem volt benne. Csak leírtam a véleményemet egy elméletről, de amúgy nem muszáj egyetérteni azzal se. Nem fog remegni tőle a picsaszájam :)
És most azzal mit akarsz mondani, hogy két korábbi kommentemet egymás mellé tetted? Úgy látom a szarkazmus nem erőssége egyeseknek :)
De akkor a gyengébbek kedvéért: a második felét gondoltam értelemszerűen komolyan, az első az csak egy felvetésre replikázott (jó/rossz, megfelelő aláhúzandó) poén, úgynevezett humor. A tanszék jelenleg nem foglalkozik általánosan pedofilok elleni harccal, egyedül Sodival, de vele sem (csak) ezért. Mindössze annyit pedzegettünk régebben, ha Sneci remélhetőleg hamarosan 6 láb mélyre kerül, ez a tevékenység állhat még a legközelebb az itt összegyűltek összetartó erejéhez.
De ha egy poént meg kell magyarázni, akkor már rég rossz :)
Dolgozik. Nem úgy mint Endre!
Legkomolyabb mémeket gyártja épp szerintem. Már várom őket:D
Hetyetye ne ezt ne.
Endre éppen a sikeres Blahára való költözésen dolgozik.
Élete egyetlen projectje amit be is fejez sikeresen.
Te egyre jobban megmodóember leszel, kinek jó ez?
Az is még szerepelheta Fikás forgatókönyvében, hogy a pedofil Újszász utcáin fog csövezni. A Blaha már luxus lesz neki.
Endre, gyere már, csinálj valami baromságot, mert a trolljaid már unatkoznak! Ez sohasem szokott jó véget érni.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Na ez az, kérdés a vizsgát követő munkanapon benne van-e már a rendszerben, amikor a vizsgabiztos lejelenti a shikeres vizsgát (*pr*) és akkor a holnapi nap már látszódni fog, vagy csak akkortól amikor beslattyog a púprém kiváltani a helyi okmányirodában (új igazolvány, fénykép is kell hozzá ugye...).
De szerintem ha történt volna jogsiszerzés már itt loopolna.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
A fenti Excel alapján kéretik az én-blogok helyett felvenni a forumzsidó karaktert és egyemberként összefogni az üngyűlölő kártevő ellen.
Magát gyűlöli, mi pedig kommenthaverok vagyunk neki, ezért tér vissza folyton.
Majdnem 100% egyetértek ezzel a táblázattal, azt az egyet nem számítva, hogy a foglalkozásom vagyonőr, nem jogász, 40 még nem múltam el, 14 évesen lett A-s jogsim, 50 ccm-re, tudom, az a régi rendszerben volt még. Nem úszómedencés házam van, hanem Nagylak román oldalán élek.
Tudom, kivételek erősítik a szabályt... na innentől én is metszett leszek, megígérem. Mert a legfontosabb a Pedofil lelkének 'ápolása', a csapatérdek.
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Ha nem itt, akkor máshol, de nyilvánosan ünnepelné magát.
Szomorú holokauszt egyenruhás vekni:

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Mert az is, minden ilyen "szubkultúrában" vannak ilyen arcok.
Mert sajnos a trollok többsége csak itt "valaki". A valóságban savanyú melósok, akik abban élik ki a frusztrációjukat, hogy a neten névtelenül "beszólogatnak" Sodinak, aki egy külön vicc kategória.
De hát itt mindenki ezért ír ide, hogy megmondja a véleményét. Csak vannak akik hisztiznek az ellenvélemények meg a mínuszolás miatt, másokat meg ez egyáltalán nem izgat.
De valóban inkább Snecivel kéne foglalkozni egymás helyett, csak amikor a korcs csendben dögledezik a favella mélyén, unatkoznak a trollok és elkezdenek egymással foglalkozni.
Azért ez hetyetye… kurvàra általánosítás. Èvek alatt a morzsákat összerakva, erre a troll tàrsàgra pont kevésbé igaz.
Aki nem bírja ki hogy unalmában telespammelje az oldalt faszságokkal nem menne már el a halál faszára?
De tényleg.
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Tudok segíteni testvérem?
Ez a kép történelemkönyvbe illik. Szegény zsidó fiatalembert viszik a koncentrációs táborba, 1943 (utólag színezett).
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Tajgi ha ilyeneket írsz megint meg fognak baszni az IMEI-ben.
Minden O és K
Mert más fórumokon nem ez megy? Sőt nem csak itthon, hanem mindenhol. A topik a lényeg, azaz Sodi. Máshol focicsapatok vagy politika mentén folyik a diskurzus, itt Sodiról van szó. Inkább az a kérdés, hogy miért van az, hogy valami idióta perverz barom összehozott egy róla szóló lassan 1.5 millió hozzászólást megélő fórumot, illetve az ország legnagyobb trollhadseregével rendelkezik.
Gyere, üljünk le és beszéljük meg.
ez lassan már olyan retard tempó lesz, mint amikor a kakaspina mindenre duffattozik egyet.
nyugodtan játszhatod itt a pontfarmoló megmondóembert, csak hagyjál ki belőle. nem vagy az esetem.
Ugyan már. Egyértelmű, hogy te írtad a kommentet. Hisz ugyanazokat a 100x beírt, dögunalmas hülyeségeket tartalmazza, amit minden héten előveszel. Címszavakban: régen minden jobb volt, a fórum tele van trash retardokkal, és persze egy adag libsi hiszti. Unalmas vagy, ez az igazság.
fagyálló?
Kiss Farkas Farkas
Idióta! Jelenleg is épp Dancsó módban fatyok, a sziszát visszavásárolomhódítom egy szakadt Suzukival, a következő 3000 eurócsás melócsá is már folyamatban van, I kezelem. Na sikeres jogsi után visszatérés, csá!
Tényleg nem akarlak csesztetni, meg beléd állni, de az egész írásképed kilométerekről árulkodó, még egy pocsolyarészeg Snecinek is egyértelmű lenne. Csak ezért nem értem, miért kell itt szürkenickezni - beírod a saját nickeden, lesznek akik egyetértenek, lesznek akik nem, és megyünk tovább. Ennyi. Most meg itt rugózunk a semmin már egy oldalon keresztül.
Bej Trolléga!
Szerintem a Közlekedés felügyelet munkatársai a vizsgabiztosok...sőt biztos.
Szolnokra sokszor járnak át ceglédi vizsgabiztosok vizsgáztatni.
Buzi soDI a soDI
De ha ezt így gondolod, akkor miért nem fordítod meg a dolgot, és mutatsz inkább példát?
Ha megosztja a fórumot egy nem túl jól elsült vita, főleg két prof között, akkor az semmi jóra nem vezet, ráadásul ellenszenvet vált ki egymásból, és ezt az ellenszenvet egy teljesen másik irányba kell intézni.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
😘
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen

Amúgy mizu a adóskomákkal ?
Hány éve utalt utoljára Márk ?
Erre a képre most be kell vennem kèt kamagràt.
De miért van egy kipa a cigány fején?
Endre zsidó frizurát nyíratott vele, mielőtt hazavitte bemutatni az anyukájának. :)
Lehet hogy így van, de ha Fifi tényleg megdöglik/ sittre kerül/ nem ír ide többet, megígérem, kimegyek a soros MTK- KTE meccsre, és az ultrák közül a Kék- fehér című nótát!
Itt törjön ketté a gerincem, ha nem így lesz.
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Zsi-bu-ci
Mostanság reális. Felpörög, nyomja itt az autistát 3 napig, aztán tart egy hét hírzárlatot, majd kezdi újra.
Kiszámitható sodi asodi
Hetyetye ne ezt ne.
miért törné meg bárki a púpos nyomorult magányát önszántából? elhiheted hogy a legrosszabb dolog amit elkövethetsz ellene, az az ha karácsonykor teljesen megfeledkezel róla, hogy teljesen ránehezedjen a kínzó magány. a hülye kurva anyja lehet hogy valamennyire majd enyhít ezen, de úgy képzelem hogy már épp eléggé tele van vele a töke ahhoz hogy pár autista körmondat után kivillázza a nagy házból
Én azokon a szét ekizett gombszemeken nem tudok túllépni
utyanmár, tyőle tyanujtyam hoty attól fatyok fotokén ha teljesen tákra nyitom a szememet. hát nézz rá, nem sájmos ezen a képen a májkcica is?
*integet*
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Tudom
Szarok a párosítások
Punszisza a lekjopp!
Vótmá!
tonncateladta.blogspot.com/2009/07/retard-wrestling-from-hungary.html
(tonncat = to.mcat)
Endre vs Tranyó
Jutka vs Tranyó
Jutka vs Lencsi lencsi
Májad vs Endi
Bálna vs Lillácska
Gézya vs Gammer
Molnár F vs Rgl
Tajgi vs Fórizs
Hetyetye ne ezt ne.
Kedvencem sandor, amikor pirulgat es kb szdsz-nosztalgiazik.
Mindegy, Andi!
Mi ez a random rángás? :D Mi okozza vajon?
Kiss Farkas Farkas
Így van, tessék rólam jókat mondani!
Az külön vicces, hogy a fikás valószínűleg már el is felejtette a derék Kántort, mivel annyi mindent elhagyott az évek során. Csak sapkából minden téli hónapban egyet.
Akkor se tudná megszámolni az elvesztett tárgyait, ha tudna számolni, mert kb. annyi van belőlük, mint csepp a Balatonban.
Kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e még überelnie a drónos-laptopos koffert, de szerintem már sose lesz olyan drága tárgya.
Eddig mindig volt neki valami buzzanása.
A nyelvtanulás, aztán a flokk (egy kis márkozással), aztán a tranyósztalkolás, aztán a bálnamegfigyelés, aztán megint tranyó, megint bálna, most meg a jogsi. Ez volt a fikás elmúlt 9-10 éve.
Az tuti celluxos már :D
A faszára is köthetne egyet. Kíváncsi vagyok, hogy szigorúan egészségügyi alapon vajon Golda le szokta-e fütyiztetni a fatászpikát?
És amikor nem sikerül 2 óra alatt sem: Minden a Te hibád!Minden!
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Született pinás.Ízlelgessük ezt a szót. (Heterók előnyben, úgyhogy Endre te csak figyelj)
Olyan, mintha Endit ezzel igazolnánk, hogy ha nem is született, de pina van a szerelme alatt, aki ugyan született faszos, de ez pont elég az autiagynak, hiszen az most már egy pina, egy orvosi műremek.
Endre, Tibinek semmilyen pinája nincs. Se született se csinált.
Egy rés tátong a lába között a fasza helyén,se több, se kevesebb.
Hány éve utalt utoljára Márk ?Tegnap utalt. Arra utalt, hogy ha még egyszer követelőzök, akkor szétrúgja a combomat.
De a sodival nem szórakozhatnak a cigányok, ezért utaltam 500 euró bánatpénzt, és megbeszéltük, hogy ezentúl havi 1500 forinttal fog törleszteni.
Cigányokat idomító sodi a sodi.
Ez garantált hiszen kedden jön ki az új gta-nak a trailere
A hangulat jóindulatú és tréfás
max5enutálnak
(
x47)
Dec 03, 2023 13:36:37
x47)
Ami azt illeti...
De mortuis nil nisi bonum - Halottakról JÓT vagy semmit
Nem egészen. Itt szépen ki van fejtve:
index.hu/tudomany/til/2018/12/02/tenyleg_halottrol_vagy_jot_vagy_semmit/
A másik baj, hogy az érvelés szerint a „De mortuis nil nisi bene” az eredeti, Traversarinál azonban „bonum” van, de mindegy is, hiszen az eredeti nem latin, hanem ógörög, azaz a már fentebb idézett „τὸν τεθνηκóτα μὴ κακολογεῖν” – (tòn tethnekóta mè kakologeîn). A κακολογεῖν viszont egyértelműen azt jelenti, kritizálni, rosszat mondani az elhunytról.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 03, 2023 13:41:18
x47)
ORFK-s troll, te csak már elkészült plasztikkártya után tudsz jogosítványra keresni?
keserke
(
x4)
Dec 03, 2023 13:53:48
x4)
Jó lenne ha nem temetnénk el Bronit, amikor pontosan tudjuk, hogy Renivel vagy Barbival van nászúton, esetleg az egyik mócvidéki birtokát igazgatja.
Golda csiklója
(
x8)
Dec 03, 2023 14:28:53
x8)
A bárcás kurva anyádat, hazudj ma is valamit gayza!
Golda csiklója
(
x8)
Dec 03, 2023 14:38:41
x8)
Ilyen mondás amúgy nem létezik. Halottakról JÓL vagy, semmit. De mortuis nil, nisi bene.
Tök mind1, hogy van e ilyen mondás avagy nincsen...a jogosítvány mentes sodinak a kínkeserves halála után évek múlva is egy mocskos szar pedofil lesz.
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 03, 2023 14:39:38
x16)
ez egy szép hetyetye és ideológia azoknak akik csak azért jönnek ide hogy visszaütésre lényegében képtelen szellemi- és fizikailag is fogykos entitásba beletöröljék a lábukat, csak mert megtehetik - just for fun.
de vannak itt olyanok, akik ezt elvi alapon csinálják. akik a tettei és gondolatai miatt utálják és ütik a fikást:
** figyelemkurvulás, szándékos közéleti provokáció
** olyanok lenézése, gyalázása jövedelem, bőrszín, szexualitás, kinézet stb szerint, akik neked sosem ártottak
** adócsalás és egyéb bűncselekmémyek a társadalom kárára
Ennek megfelelően bárki tekinthető retardnak, aki ezeket csinálja/ta. Nem véletlen volt az őscélpont a malacz, hiába is próbálják itt egyesek ezt elrelativizálni ezzel a bulshittel hogy ez a fórum mindenféle vilgálátású trollal indult. Lófaszt! Zágonyi Pista bá forogna a sírjában, ha ezt hallaná.
Az, hogy a snecológia az egyre nagyobb népszerűség miatt felhígult sodrák világnézetével és "erkölcsével" hasonlóságot mutató elemekkel (akik erre most nyomnak majd egy mínuszt) az sajnálatos tény és való, csak ebből ne csináljunk utólagos önigazoló történelemhamisítást.
nszksz.
de vannak itt olyanok, akik ezt elvi alapon csinálják. akik a tettei és gondolatai miatt utálják és ütik a fikást:
** figyelemkurvulás, szándékos közéleti provokáció
** olyanok lenézése, gyalázása jövedelem, bőrszín, szexualitás, kinézet stb szerint, akik neked sosem ártottak
** adócsalás és egyéb bűncselekmémyek a társadalom kárára
Ennek megfelelően bárki tekinthető retardnak, aki ezeket csinálja/ta. Nem véletlen volt az őscélpont a malacz, hiába is próbálják itt egyesek ezt elrelativizálni ezzel a bulshittel hogy ez a fórum mindenféle vilgálátású trollal indult. Lófaszt! Zágonyi Pista bá forogna a sírjában, ha ezt hallaná.
Az, hogy a snecológia az egyre nagyobb népszerűség miatt felhígult sodrák világnézetével és "erkölcsével" hasonlóságot mutató elemekkel (akik erre most nyomnak majd egy mínuszt) az sajnálatos tény és való, csak ebből ne csináljunk utólagos önigazoló történelemhamisítást.
nszksz.
Sittessanyi, nyugodtan írhatsz kék nickkel is. Ha netán lemínuszolnak, akkor mi van? Semmi.
Ez csak egy "régen minden jobbvót" nosztalgia, hogy régen bezzeg mennyire egységesek voltak (világnézetileg, Sneci megítélésében vagy más szempontból) a snecológusok. Régen, amikor az index fórumon, a Tonncateladta meg A Gyagyás fórumán folyt a diskurzus, azok még nyíltabb, még populárisabb fórumok voltak, mint ez. Ide kb. tényleg csak az talál, aki célirányosan keresi, oda viszont bárki odakavarodhatott az index fórumain belül. De tény, hogy ott a keménymag nagyon összpontosított volt, de leginkább a malacz ellen irányult akkoriban minden, a gyagyás már akkoriban is feszültséglevezető B oldal volt csak, annyira jelentéktelen volt.
Egyenként miért is kéne megítélni, vagy ítéletet mondanunk afelett, aki ide ír? Szerintem tök mindegy, ki az aki elvi okok miatt, meg ki az aki csak felszabadultam röhögni jár ide, esetleg sajnáltatni a "jobb sorsra érdemes fiatalembert".
Úgyis azok a gondolatok, irányzatok mennek itt tovább, amelyek a gyagyás ellen szólnak, minden más nagyjából kikopik magától, az ezt képviselő felhasználókkal együtt. Csak többen bedobtak mindenféle politikai meg ideológiai témákat, vagy pro/kontra élesen reagáltak rá (nem tagadom, én is csináltam ilyet), ezzel úgy tűnt, mintha ilyen törésvonalak miatt megosztottá vált volna a fórum.
De hülyeség aki ezt gondolja (vagy túl komolyan veszi, pedig nem kéne). Mert a lényeg csak annyi, hogy se a kezdetekben, se azóta nem volt soha olyan, hogy a Snecit támogatók, sajnálók, megértők irányvonala vált volna dominánsabbá a fórumon. És anìg ez nincs így, addig nem kell parázni, akárkik és akármilyen felfogással írnak ide a fórumra.
-
Dec 03, 2023 14:51:54
Dec 03, 2023 14:51:54
emlékező troll
Dec 03, 2023 14:57:05
Világbékét hirdetve beleállok egy másik trollba, majd leírom miért nem kéne másnak ezt tenni. Amúgy konzekvens elveim és véleményem van.
Dec 03, 2023 14:57:05
ascites
(
x57)
Dec 03, 2023 15:04:34
x57)
Most, hogy itt a december, vajon a korcs felpörgette a melókeresést? Van még maximum másfél hete, mielőtt leáll minden HR az ünnepekre. Vajon mi a magának adott utolsó határidő, amikor el kell kezdeni szerveznie a segélycsalást?
-
Dec 03, 2023 15:07:47
Ne csináld zsidó, összezavarod!
Dec 03, 2023 15:07:47
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Dec 03, 2023 15:12:48
x7)
Most, hogy itt a december, vajon a korcs felpörgette a melókeresést? Van még maximum másfél hete, mielőtt leáll minden HR az ünnepekre. Vajon mi a magának adott utolsó határidő, amikor el kell kezdeni szerveznie a segélycsalást?
Endre, én tudok neked melócsát, több pénzért is mint az Atosnál. Ki kell váltanod a vállalkozóit hozzá, a járulékaiddal nem akarok szarakodni. Viszont totális kontroll lesz, mert egy megbízhatatlan szar vagy. Határidők és nyugi mentes stressz. Készülj fel ezekre, mert már csak így találhatsz melócsát!
-
Dec 03, 2023 15:15:36
Sokan olyan véresen komolyan veszik a fórumot, mintha kb. az elsődleges dolog lenne az életükben. Ez kurva para. Helyén kellene kezelni mindenkinek..
Dec 03, 2023 15:15:36
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 03, 2023 15:34:03
x16)
Mi volt a kommentemben a beleállás? Semmi beugatás, leszólás nem volt benne. Csak leírtam a véleményemet egy elméletről, de amúgy nem muszáj egyetérteni azzal se. Nem fog remegni tőle a picsaszájam :)
És most azzal mit akarsz mondani, hogy két korábbi kommentemet egymás mellé tetted? Úgy látom a szarkazmus nem erőssége egyeseknek :)
De akkor a gyengébbek kedvéért: a második felét gondoltam értelemszerűen komolyan, az első az csak egy felvetésre replikázott (jó/rossz, megfelelő aláhúzandó) poén, úgynevezett humor. A tanszék jelenleg nem foglalkozik általánosan pedofilok elleni harccal, egyedül Sodival, de vele sem (csak) ezért. Mindössze annyit pedzegettünk régebben, ha Sneci remélhetőleg hamarosan 6 láb mélyre kerül, ez a tevékenység állhat még a legközelebb az itt összegyűltek összetartó erejéhez.
sírógörcs
(
x4)
Dec 03, 2023 15:41:34
x4)
Bolgár Jetivel mi lehet?
Na ő biztos megmondaná a tutit kicsit sem lekezelő stílusban!!!!!!!!
Na ő biztos megmondaná a tutit kicsit sem lekezelő stílusban!!!!!!!!
-
Dec 03, 2023 15:43:25
Bolgár Jetivel mi lehet?
Dec 03, 2023 15:43:25
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Dec 03, 2023 15:46:57
x6)
Legkomolyabb mémeket gyártja épp szerintem. Már várom őket:D
EndreMunkáltatója
Dec 03, 2023 16:02:12
Dec 03, 2023 16:02:12
fassssssssszom
Dec 03, 2023 16:09:08
Dec 03, 2023 16:09:08
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 03, 2023 16:10:02
x21)
Az is még szerepelheta Fikás forgatókönyvében, hogy a pedofil Újszász utcáin fog csövezni. A Blaha már luxus lesz neki.
Mitokondrium
(
x7)
Dec 03, 2023 16:10:21
x7)
Endre, gyere már, csinálj valami baromságot, mert a trolljaid már unatkoznak! Ez sohasem szokott jó véget érni.
trolléga
(
x30)
Dec 03, 2023 16:12:56
x30)
ORFK-s troll, te csak már elkészült plasztikkártya után tudsz jogosítványra keresni?
Na ez az, kérdés a vizsgát követő munkanapon benne van-e már a rendszerben, amikor a vizsgabiztos lejelenti a shikeres vizsgát (*pr*) és akkor a holnapi nap már látszódni fog, vagy csak akkortól amikor beslattyog a púprém kiváltani a helyi okmányirodában (új igazolvány, fénykép is kell hozzá ugye...).
JohnCramer
(
x1)
Dec 03, 2023 16:13:55
x1)
A fenti Excel alapján kéretik az én-blogok helyett felvenni a forumzsidó karaktert és egyemberként összefogni az üngyűlölő kártevő ellen.
Magát gyűlöli, mi pedig kommenthaverok vagyunk neki, ezért tér vissza folyton.
Majdnem 100% egyetértek ezzel a táblázattal, azt az egyet nem számítva, hogy a foglalkozásom vagyonőr, nem jogász, 40 még nem múltam el, 14 évesen lett A-s jogsim, 50 ccm-re, tudom, az a régi rendszerben volt még. Nem úszómedencés házam van, hanem Nagylak román oldalán élek.
Tudom, kivételek erősítik a szabályt... na innentől én is metszett leszek, megígérem. Mert a legfontosabb a Pedofil lelkének 'ápolása', a csapatérdek.
ascites
(
x57)
Dec 03, 2023 16:24:32
x57)
Ha nem itt, akkor máshol, de nyilvánosan ünnepelné magát.
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 03, 2023 16:47:39
x48)
NA BEJ!
A 2023 májusi közúti járművezetői vizsgabiztosok névjegyzéket és a jogcsicsá excelt összevetve az alábbi vizsgabiztosok neveit és elérhetőségeit kapjuk
Buzás József Happy 06 20/771-7132 [email protected] hu-hu.facebook.com/people/J%C3%B3zsef-B%C3%BAz%C3%A1s/pfbid0u9BdoKBLZyV13yUpwduUgo6LKMLw2QYbLH2ondhwdotmSy2FxXNFT5CAbfxTJRJkl/
Nagy Tibor Hatodik sebesség m.facebook.com/p/Nagy-Tibor-G%C3%A9pj%C3%A1rm%C5%B1-vezet%C3%A9s-oktat%C3%A1s-jogsisoknak-is-100063896991560/
Uri-Kovács István Hatodik sebesség, Start, Sprint, Ati, Tempó 06-70/333-5103 (👮♂️FŐTÖRZSZÁSZLÓS!!!!!)
Szokola-Tóth Melinda (Az apja Szokola József Rudolf vizsgabiztos) [email protected] +3670/3258258 (👮♂️RENDŐRTISZTI FŐISKOLÁRA JÁRT!) hu-hu.facebook.com/jozsef.szokola.9
Ifj.Fekete Zoltán Index 20/935-6832
Nagy Sándor Pingvin +36 30 935 4242 [email protected]
Nagy János Szolnoki egyes [email protected] · +36 70 33-95-786
Fekete Zoltán Szolnoki egyes 06(20)2982108.
Debreczeni Norbert Sprint, Tempó 70/4570940 (👮♂️RENDŐRTISZTI FŐISKOLÁRA JÁRT!) hu-hu.facebook.com/debreczeni.norbert.7
Kovács László Nagy Csaba 06/70 617-1393
kissendrevagyok
A 2023 májusi közúti járművezetői vizsgabiztosok névjegyzéket és a jogcsicsá excelt összevetve az alábbi vizsgabiztosok neveit és elérhetőségeit kapjuk
Buzás József Happy 06 20/771-7132 [email protected] hu-hu.facebook.com/people/J%C3%B3zsef-B%C3%BAz%C3%A1s/pfbid0u9BdoKBLZyV13yUpwduUgo6LKMLw2QYbLH2ondhwdotmSy2FxXNFT5CAbfxTJRJkl/
Nagy Tibor Hatodik sebesség m.facebook.com/p/Nagy-Tibor-G%C3%A9pj%C3%A1rm%C5%B1-vezet%C3%A9s-oktat%C3%A1s-jogsisoknak-is-100063896991560/
Uri-Kovács István Hatodik sebesség, Start, Sprint, Ati, Tempó 06-70/333-5103 (👮♂️FŐTÖRZSZÁSZLÓS!!!!!)
Szokola-Tóth Melinda (Az apja Szokola József Rudolf vizsgabiztos) [email protected] +3670/3258258 (👮♂️RENDŐRTISZTI FŐISKOLÁRA JÁRT!) hu-hu.facebook.com/jozsef.szokola.9
Ifj.Fekete Zoltán Index 20/935-6832
Nagy Sándor Pingvin +36 30 935 4242 [email protected]
Nagy János Szolnoki egyes [email protected] · +36 70 33-95-786
Fekete Zoltán Szolnoki egyes 06(20)2982108.
Debreczeni Norbert Sprint, Tempó 70/4570940 (👮♂️RENDŐRTISZTI FŐISKOLÁRA JÁRT!) hu-hu.facebook.com/debreczeni.norbert.7
Kovács László Nagy Csaba 06/70 617-1393
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 03, 2023 16:50:04
x37)
89 látogató! Lendítés csakazértis! Zikkájl!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 03, 2023 16:50:24
x37)
Faszt, 98, na mindegy, akkor is!
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 03, 2023 17:17:26
x45)
**
Szolnoki vizsgabiztosok listája akiket a trollok végig fognak hívogatni **
Szolnoki vizsgabiztosok listája akiket a trollok végig fognak hívogatni **

Sodi első csótánya
(
x1)
Dec 03, 2023 17:21:45
x1)
mintha kb. az elsődleges dolog lenne az életükben.
-
Dec 03, 2023 17:34:09
Mert sajnos a trollok többsége csak itt "valaki". A valóságban savanyú melósok, akik abban élik ki a frusztrációjukat, hogy a neten névtelenül "beszólogatnak" Sodinak, aki egy külön vicc kategória.
Dec 03, 2023 17:34:09
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 03, 2023 17:37:33
x16)
De hát itt mindenki ezért ír ide, hogy megmondja a véleményét. Csak vannak akik hisztiznek az ellenvélemények meg a mínuszolás miatt, másokat meg ez egyáltalán nem izgat.
De valóban inkább Snecivel kéne foglalkozni egymás helyett, csak amikor a korcs csendben dögledezik a favella mélyén, unatkoznak a trollok és elkezdenek egymással foglalkozni.
+
Dec 03, 2023 17:41:02
Azért ez hetyetye… kurvàra általánosítás. Èvek alatt a morzsákat összerakva, erre a troll tàrsàgra pont kevésbé igaz.
Dec 03, 2023 17:41:02
trolléga
(
x30)
Dec 03, 2023 17:49:56
x30)
Endiiim! Tolod az advent of code-ot? Vagy szenyorénekként semmi szükség gyakorlásra, ilyesmire? *pr*
Most hogy megvan a plasztikkártya *pr*2 igazán elárulhatnád a szolnoki nyomozók mit válaszoltak a feljelentésedre. Jókat kacagtak rajta és kértek még tőled további fórumtroll nickeket? :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Most hogy megvan a plasztikkártya *pr*2 igazán elárulhatnád a szolnoki nyomozók mit válaszoltak a feljelentésedre. Jókat kacagtak rajta és kértek még tőled további fórumtroll nickeket? :DD
egynadrág
(
x2)
Dec 03, 2023 17:51:14
x2)
Aki nem bírja ki hogy unalmában telespammelje az oldalt faszságokkal nem menne már el a halál faszára?
De tényleg.
Ásó27
(
x68)
Dec 03, 2023 18:05:14
x68)
Beszélgessünk inkább a faszpinagombáról
Mifaaaaaaaaaaaan
Démon Démon Démon
Dec 03, 2023 18:05:51
Elég elszomorító azt látni, hogyha Sodi kivételesen nem ír ide pár napig és szivárogtatás sincs, azonnal megkezdődik a belharc, meg néha a politizálás.
Kezdem azt hinni, hogyha a Gyagyás nem lenne gyagyás és valóban meg tudná állni, hogy nem írogat és videózgat, azzal ártana legjobban a trolloknak.
Nem ember. Démon!
Kezdem azt hinni, hogyha a Gyagyás nem lenne gyagyás és valóban meg tudná állni, hogy nem írogat és videózgat, azzal ártana legjobban a trolloknak.
Dec 03, 2023 18:05:51
Kaffka Merci
Dec 03, 2023 18:09:42
Tudok segíteni testvérem?
Dec 03, 2023 18:09:42
keserke
(
x4)
Dec 03, 2023 18:15:49
x4)
Ez a kép történelemkönyvbe illik. Szegény zsidó fiatalembert viszik a koncentrációs táborba, 1943 (utólag színezett).
Gayza
Dec 03, 2023 18:27:58
Igen nekem kellene vagy 3 kg pörköltnek
Dec 03, 2023 18:27:58
Nem vagyok őrült
(
x3)
Dec 03, 2023 18:30:36
x3)
keserke
(
x4)
Dec 03, 2023 18:35:32
x4)
Mert más fórumokon nem ez megy? Sőt nem csak itthon, hanem mindenhol. A topik a lényeg, azaz Sodi. Máshol focicsapatok vagy politika mentén folyik a diskurzus, itt Sodiról van szó. Inkább az a kérdés, hogy miért van az, hogy valami idióta perverz barom összehozott egy róla szóló lassan 1.5 millió hozzászólást megélő fórumot, illetve az ország legnagyobb trollhadseregével rendelkezik.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 03, 2023 18:36:45
x47)
Én nem basztam meg, szóval én tényleg nem vagyok ratyi.
halászlé
(
x24)
Dec 03, 2023 18:37:49
x24)
pihenjünk, Trollégák, szerintem vihar előtti csend van. vmi azt súgja, hogy a jövő hét erős lesz....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Faszpina orgazmus
Dec 03, 2023 19:01:10
Gyere, üljünk le és beszéljük meg.
Dec 03, 2023 19:01:10
Jutka műbarack
(
x5)
Dec 03, 2023 19:05:15
x5)
Egy visszacsonkított 7 centis faszt + egy 20centi mély vágott lyukat amit napi szinten kenni kell betadinnal hogy ne fertőzödjön el, ne nevezzünk már faszpinának. Sértő a nőkre nézve!
Kiss Farkas Farkas
sittessanyi
(
x7)
Dec 03, 2023 19:05:45
x7)
Sittessanyi, nyugodtan írhatsz kék nickkel is.
ez lassan már olyan retard tempó lesz, mint amikor a kakaspina mindenre duffattozik egyet.
nyugodtan játszhatod itt a pontfarmoló megmondóembert, csak hagyjál ki belőle. nem vagy az esetem.
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 03, 2023 19:08:45
x39)
Én rájöttem!
Sodinak befagyott a segge a macskaólban ebben a kellemes mínuszban, onnan ered a mostani seggfájás!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Sodinak befagyott a segge a macskaólban ebben a kellemes mínuszban, onnan ered a mostani seggfájás!
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 03, 2023 19:09:40
x48)
Endre várod már a -6 fokot ?
Olajkályha zsinórját még nem rágták szét a macskák ?
kissendrevagyok
Olajkályha zsinórját még nem rágták szét a macskák ?
nem régi troll
Dec 03, 2023 19:11:00
Ugyan már. Egyértelmű, hogy te írtad a kommentet. Hisz ugyanazokat a 100x beírt, dögunalmas hülyeségeket tartalmazza, amit minden héten előveszel. Címszavakban: régen minden jobb volt, a fórum tele van trash retardokkal, és persze egy adag libsi hiszti. Unalmas vagy, ez az igazság.
Dec 03, 2023 19:11:00
Gyors Cigány
Dec 03, 2023 19:12:08
Lehet most nem csak työrike van a bögrében. Jön a hideg gyagyás basszál be rendesen
Dec 03, 2023 19:12:08
Jutka műbarack
(
x5)
Dec 03, 2023 19:13:13
x5)
Lehet most nem csak työrike van a bögrében. Jön a hideg gyagyás basszál be rendesen
fagyálló?
keserke
(
x4)
Dec 03, 2023 19:17:28
x4)
Sodiban tényleg az az érdekes, hogy hattalmas mélyrepülést mutatott be az interneten. Amikor megismertem még nem gondoltam, hogy ez lesz. Eleve az ilyen Sodi-féléknek szokott azért lenni valamiféle családi hátterük, ami ez esetben is megvolt. Kibukik az egyetemről, külföldre távozik, mindenkivel megesik. Viszont általában az ilyenek nem verik nagy dobra a saját életüket, illetve előbb-utóbb találnak valami melót, meg valami csajt, aztán szépen elevickélnek az életben, valahonnan mindig csurran-cseppen lóvé és eléldegélnek anélkül, hogy nagyobb vizet zavarnának. Általában....
Tyodika
Dec 03, 2023 19:24:57
Viszont általában az ilyenek nem verik nagy dobra a saját életüket, illetve előbb-utóbb találnak valami melót, meg valami csajt, aztán szépen elevickélnek az életben, valahonnan mindig csurran-cseppen lóvé és eléldegélnek anélkül, hogy nagyobb vizet zavarnának. Általában....
Idióta! Jelenleg is épp Dancsó módban fatyok, a sziszát vissza
Dec 03, 2023 19:24:57
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 03, 2023 19:36:41
x16)
Tényleg nem akarlak csesztetni, meg beléd állni, de az egész írásképed kilométerekről árulkodó, még egy pocsolyarészeg Snecinek is egyértelmű lenne. Csak ezért nem értem, miért kell itt szürkenickezni - beírod a saját nickeden, lesznek akik egyetértenek, lesznek akik nem, és megyünk tovább. Ennyi. Most meg itt rugózunk a semmin már egy oldalon keresztül.
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 03, 2023 19:38:54
x16)
Másik, amit már leírtam: mi az a szó, hogy pontfarmolás?? Őszintén érdekelne, mitől lenne ez jobb nekem.
De tessék, kaptál tőlem egy pluszt, ne mondd hogy nem segítek farmolni, ha már ennyire fontos neked ez a kifejezés.
De tessék, kaptál tőlem egy pluszt, ne mondd hogy nem segítek farmolni, ha már ennyire fontos neked ez a kifejezés.
Propi
Dec 03, 2023 19:39:15
NA BEJ!
A 2023 májusi közúti járművezetői vizsgabiztosok névjegyzéket és a jogcsicsá excelt összevetve az alábbi vizsgabiztosok neveit és elérhetőségeit
A 2023 májusi közúti járművezetői vizsgabiztosok névjegyzéket és a jogcsicsá excelt összevetve az alábbi vizsgabiztosok neveit és elérhetőségeit
Bej Trolléga!
Szerintem a Közlekedés felügyelet munkatársai a vizsgabiztosok...sőt biztos.
Szolnokra sokszor járnak át ceglédi vizsgabiztosok vizsgáztatni.
Dec 03, 2023 19:39:15
Eazy
(
x11)
Dec 03, 2023 19:39:46
x11)
De ha ezt így gondolod, akkor miért nem fordítod meg a dolgot, és mutatsz inkább példát?
Ha megosztja a fórumot egy nem túl jól elsült vita, főleg két prof között, akkor az semmi jóra nem vezet, ráadásul ellenszenvet vált ki egymásból, és ezt az ellenszenvet egy teljesen másik irányba kell intézni.
Kakaspina
(
x24)
Dec 03, 2023 19:41:51
x24)
😘
Sodi első csótánya
(
x1)
Dec 03, 2023 19:42:19
x1)

Tyodika
Dec 03, 2023 20:10:27
Erre a képre most be kell vennem kèt kamagràt.
Dec 03, 2023 20:10:27
Golda csiklója
(
x8)
Dec 03, 2023 20:12:00
x8)
Érdeklődő
(
x6)
Dec 03, 2023 20:13:52
x6)
Endre zsidó frizurát nyíratott vele, mielőtt hazavitte bemutatni az anyukájának. :)
JohnCramer
(
x1)
Dec 03, 2023 20:22:27
x1)
Lehet hogy így van, de ha Fifi tényleg megdöglik/ sittre kerül/ nem ír ide többet, megígérem, kimegyek a soros MTK- KTE meccsre, és az ultrák közül a Kék- fehér című nótát!
Itt törjön ketté a gerincem, ha nem így lesz.
-6 Celsius
Dec 03, 2023 20:41:07
Indulhatunk lassan, Endre?
Dec 03, 2023 20:41:07
RecskaoduPupja
Dec 03, 2023 20:44:29
Karácsonykor tervez valaki snecilátogatást?
Dec 03, 2023 20:44:29
Szavak ereje
Dec 03, 2023 20:45:49
Zsi-bu-ci
Dec 03, 2023 20:45:49
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Dec 03, 2023 20:51:40
x6)
pihenjünk, Trollégák, szerintem vihar előtti csend van. vmi azt súgja, hogy a jövő hét erős lesz....
Mostanság reális. Felpörög, nyomja itt az autistát 3 napig, aztán tart egy hét hírzárlatot, majd kezdi újra.
Kiszámitható sodi asodi
kripli figyelő
(
x12)
Dec 03, 2023 20:53:20
x12)
Dec 03, 2023 20:53:20
Depi Dezső,Közüzem Kobold ó,Villanyszámla Vámpír,Gázgoblin,NAV,Magány Márton,Tűzmanó Trombi és pár meglepetésvendég. Dec 03, 2023 20:53:20
40_éves_junior
(
x6)
Dec 03, 2023 20:53:40
x6)
miért törné meg bárki a púpos nyomorult magányát önszántából? elhiheted hogy a legrosszabb dolog amit elkövethetsz ellene, az az ha karácsonykor teljesen megfeledkezel róla, hogy teljesen ránehezedjen a kínzó magány. a hülye kurva anyja lehet hogy valamennyire majd enyhít ezen, de úgy képzelem hogy már épp eléggé tele van vele a töke ahhoz hogy pár autista körmondat után kivillázza a nagy házból
A gyagyás olajkályhája
Dec 03, 2023 20:59:51
Fehéren izzok.
Dec 03, 2023 20:59:51
?
Dec 03, 2023 21:00:09
Dec 03, 2023 21:00:09
tyodika
Dec 03, 2023 21:02:13
utyanmár, tyőle tyanujtyam hoty attól fatyok fotokén ha teljesen tákra nyitom a szememet. hát nézz rá, nem sájmos ezen a képen a májkcica is?
Dec 03, 2023 21:02:13
noikabatgomb
(
x10)
Dec 03, 2023 21:13:38
x10)
Endi, mennyire vagy bebaszcsizva ma Este, hogy a burner accokrol forumozol es magadra kommentelsz?
Ebben eddig lehetett eljutni.
Kötőjel
(
x12)
Dec 03, 2023 21:17:20
x12)
kelenföldön sétáltam született pinással, és a régi aluljáróban ezzel szembesültem:

nagyot röhögtem, a sodi. szerencsére nem voltál ott, hogy vége legyen a könyvnek.
vérdíj target nr. 1

nagyot röhögtem, a sodi. szerencsére nem voltál ott, hogy vége legyen a könyvnek.
Zsibuci
(
x5)
Dec 03, 2023 21:18:04
x5)
Zsi-bu-ci
*integet*
Tajgi
Dec 03, 2023 21:19:57
Tudom
Dec 03, 2023 21:19:57
Kakaspina
(
x24)
Dec 03, 2023 21:24:20
x24)
Gyagya, -5 fok alatt a taktikai behugyozások sem segítenek már.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 03, 2023 21:26:03
x45)
Endre, tényleg ezzel a képpel akartad megfenyegetni Gézát? Xddd
Hogy az anyádba nézel ki te vizihulla:

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Hogy az anyádba nézel ki te vizihulla:

Biztatási kár
(
x10)
Dec 03, 2023 21:33:06
x10)
Jövő heti spoiler. :)
Ötlet
Dec 03, 2023 21:35:00
Rendezhetnének a trashek is egy box gálát, foshnà!
Pàrosítások, amiket el tudnék képzelni:
Sodi vs Jenes ősember Patrik
Merci vs Fórizs
Gèza vs Bandi
Törpapa vs Tajgi
Viktorsz vs Szegedi Bálna
Gammer vs nem cigàny Márk
Merci vs Fórizs
Gèza vs Bandi
Törpapa vs Tajgi
Dec 03, 2023 21:35:00
Pitonsz Professzor
(
x17)
Dec 03, 2023 21:35:40
x17)
Merci vs Fórizs
Gèza vs Bandi
Törpapa vs Tajgi
Merci vs Fórizs
Gèza vs Bandi
Törpapa vs Tajgi
Szarok a párosítások
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 03, 2023 21:38:05
x16)
Merci vs Fórizs
Gèza vs Bandi
Törpapa vs Tajgi
Merci vs Fórizs
Gèza vs Bandi
Törpapa vs Tajgi
Vótmá!
tonncateladta.blogspot.com/2009/07/retard-wrestling-from-hungary.html
(tonncat = to.mcat)
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Dec 03, 2023 21:39:03
x6)
Merci vs Fórizs
Gèza vs Bandi
Törpapa vs Tajgi
Merci vs Fórizs
Gèza vs Bandi
Törpapa vs Tajgi
Endre vs Tranyó
Jutka vs Tranyó
Jutka vs Lencsi lencsi
Májad vs Endi
Bálna vs Lillácska
Gézya vs Gammer
Molnár F vs Rgl
Tajgi vs Fórizs
Erkelyszimulator
(
x2)
Dec 03, 2023 21:43:49
x2)
Sittessanyi, nyugodtan írhatsz kék nickkel is. Ha netán lemínuszolnak, akkor mi van?
Kedvencem sandor, amikor pirulgat es kb szdsz-nosztalgiazik.
Mindegy, Andi!
Jutka műbarack
(
x5)
Dec 03, 2023 21:46:30
x5)
Jövő heti spoiler. :)
Mi ez a random rángás? :D Mi okozza vajon?
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 03, 2023 22:00:52
x45)
Őssnecologiai gyászjelentés:
Még a 2010-es évek elején, Kiss Endre Farkas (nemzeti kamerázó) számára a fütyikamera és a faptop kivételével egy hű társa volt, a kameraállványa ami akkor a Kántor nevet kapta.
Kántor hű szolgálatot tett amikor Sherlock Porks váratlan támadásával meg akarta verni a nemzet krónikását.

A pédiában jelenleg kántorral kapcsolatban a következő szerepel: “Az állvány holléte napjainkban ismeretlen”
Viszont, ha az események sorát követjük, akkor tudni lehet, hogy mielőtt elindult a berlini szatírflokk a YouTubeon járt Magyaroszágon Endre, illetve utána pár hónappal is, ehhez képest az első flokk epizódban büszkén mutatja be, hogy egy a kántort kiváltó állványt vett:

Ennek okán teljesen kijelenthető, hogy az őssnecologia egyik ikonikus tárgya, kántor, már nincs Endre tulajdonában, az kikerült a snecologiából végleg. A hős nemzeti krónikázás egyik alapja örökre eltűnt.
Még a 2010-es évek elején, Kiss Endre Farkas (nemzeti kamerázó) számára a fütyikamera és a faptop kivételével egy hű társa volt, a kameraállványa ami akkor a Kántor nevet kapta.
Kántor hű szolgálatot tett amikor Sherlock Porks váratlan támadásával meg akarta verni a nemzet krónikását.

A pédiában jelenleg kántorral kapcsolatban a következő szerepel: “Az állvány holléte napjainkban ismeretlen”
Viszont, ha az események sorát követjük, akkor tudni lehet, hogy mielőtt elindult a berlini szatírflokk a YouTubeon járt Magyaroszágon Endre, illetve utána pár hónappal is, ehhez képest az első flokk epizódban büszkén mutatja be, hogy egy a kántort kiváltó állványt vett:

Ennek okán teljesen kijelenthető, hogy az őssnecologia egyik ikonikus tárgya, kántor, már nincs Endre tulajdonában, az kikerült a snecologiából végleg. A hős nemzeti krónikázás egyik alapja örökre eltűnt.
Sodi szamárfasza
Dec 03, 2023 22:12:46
Halottról jót, vagy semmit!
Így van, tessék rólam jókat mondani!
Dec 03, 2023 22:12:46
ascites
(
x57)
Dec 03, 2023 22:30:54
x57)
Az külön vicces, hogy a fikás valószínűleg már el is felejtette a derék Kántort, mivel annyi mindent elhagyott az évek során. Csak sapkából minden téli hónapban egyet.
Akkor se tudná megszámolni az elvesztett tárgyait, ha tudna számolni, mert kb. annyi van belőlük, mint csepp a Balatonban.
Kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e még überelnie a drónos-laptopos koffert, de szerintem már sose lesz olyan drága tárgya.
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 03, 2023 22:39:50
x45)
Egyébként itt az egyik magyarázat hogy azon túl hogy a balkanyarok is nehezek, miért kell 100 órát vennie Kiss Endre Farkas szatírnak:

Az apjától látta, hogyha már nagyon alkoholista vagy, akkor valamit csinálni kell helyette (neki is bejött), plusz a jelenlegi újszászi macskaól annyira depressziv, hogy a jogsi nélkül valószínűleg már az ól plafonjáról lógna

Az apjától látta, hogyha már nagyon alkoholista vagy, akkor valamit csinálni kell helyette (neki is bejött), plusz a jelenlegi újszászi macskaól annyira depressziv, hogy a jogsi nélkül valószínűleg már az ól plafonjáról lógna
ascites
(
x57)
Dec 03, 2023 23:09:47
x57)
Eddig mindig volt neki valami buzzanása.
A nyelvtanulás, aztán a flokk (egy kis márkozással), aztán a tranyósztalkolás, aztán a bálnamegfigyelés, aztán megint tranyó, megint bálna, most meg a jogsi. Ez volt a fikás elmúlt 9-10 éve.
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 03, 2023 23:15:05
x8)
Szerintem összeomlott az autipajzs. Nem fog már online szeméttel jelentkezni. Nem tudja kimagyarázni a bukást. Már nem racionális sodi asodi. Kaffka Plasztikkártyád Zsebköcsög a.célpontja. Addig fogja ostromolni a faszpinást ameddig az meg nem csapja de úgy igazából. Munka nem lesz. Arra szerintem keresztet vethet. Macskaól lesz a haláláig. Vagy ha a Golda füstöl el előbb akkor elbassza a házat, s megpusztul az utcán. Le van épülve a Vekni. Ezt lehetett látni. Agyilag már rottyon van.
Heki a traki
kripli figyelő
(
x12)
Dec 03, 2023 23:22:45
x12)
Dec 03, 2023 23:22:45
Titánkeretes szemüveg integet. Dec 03, 2023 23:22:45
ascites
(
x57)
Dec 03, 2023 23:28:46
x57)
Titánkeretes szemüveg integet.
Az tuti celluxos már :D
linziasztal01
(
x77)
Dec 03, 2023 23:48:59
x77)
Most akkor lesz céges karácsonyi buli, Endre?
Az is ketté lett szarva?!
Az is ketté lett szarva?!
Sztrapacska
(
x6)
Dec 04, 2023 00:19:47
x6)
Endre,apád a vitorlásvizsgára tanulta a csomókat,neked meg már csak egyfélét kell megtanulnod.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 04, 2023 00:24:57
x37)
Endre,apád a vitorlásvizsgára tanulta a csomókat,neked meg már csak egyfélét kell megtanulnod.
A faszára is köthetne egyet. Kíváncsi vagyok, hogy szigorúan egészségügyi alapon vajon Golda le szokta-e fütyiztetni a fatászpikát?
Sztrapacska
(
x6)
Dec 04, 2023 00:26:57
x6)
És amikor nem sikerül 2 óra alatt sem: Minden a Te hibád!Minden!
Hússzelep
Dec 04, 2023 00:32:39
kelenföldön sétáltam született pinással, és a régi aluljáróban ezzel szembesültem:
Született pinás.Ízlelgessük ezt a szót. (Heterók előnyben, úgyhogy Endre te csak figyelj)
Olyan, mintha Endit ezzel igazolnánk, hogy ha nem is született, de pina van a szerelme alatt, aki ugyan született faszos, de ez pont elég az autiagynak, hiszen az most már egy pina, egy orvosi műremek.
Endre, Tibinek semmilyen pinája nincs. Se született se csinált.
Egy rés tátong a lába között a fasza helyén,se több, se kevesebb.
Dec 04, 2023 00:32:39
tyodika
Dec 04, 2023 00:43:41
De a sodival nem szórakozhatnak a cigányok, ezért utaltam 500 euró bánatpénzt, és megbeszéltük, hogy ezentúl havi 1500 forinttal fog törleszteni.
Cigányokat idomító sodi a sodi.
Dec 04, 2023 00:43:41
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Dec 04, 2023 01:16:17
x4)
Ez garantált hiszen kedden jön ki az új gta-nak a trailere
155 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ami azt illeti...