Pedig jó esne nézni egy kicsit a korcsot, miközben metodikusan halálra issza magát. Én vállalom.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ez is egy szuper témába vágó retusálási alapanyag csak én nem tudtam megcsinálni normálisan :( aki ügyesebb légyszi ...
Mindenképpen,de a sapkás ember Tibi kellene,hogy legyen.
Hetyetye ne ezt ne.
Puszi, puszi szeretlek!
Egy rajongód.
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Két lehetőség áll előttem: leteszem a jogosítványt, így Mercédesz látva szellemi nagyságomat engem választ, vagy felkutatom Krisztus apját, ezzel cáfolva isteni származását és eltörölve a karácsonyt. Hosszas mérlegelést követően a könnyebb utat választottam. Na, utazás Betlehembe, csá!
Ezt simán előadhatta volna a nyuggereknek:
Helyenként egy-egy agyvérzést is kapott eközben.
www.youtube.com/watch?v=Lmr_mbvQKNM
(Tóth Csaba nem ásott el senkit)
Ez lett az új diploma!
5 külön oktató, több mint 100 levezetett óra, jogosítvány nem áll rendelkezésre.
Mehet a CV-be pedofil balek.
Szerintem fogd majd Goldára, mert kibaszta Tibit és emiatt nem tudsz koncentrálni, ez jól hangzik!
A Szent Kartonban benn van minden, hahó!
Ez az idióta meg még problémázott hogy Gyula bá nem írt be neki országúti vezetési órákat. Azzal mennyivel tartasz már Endi? 200 óra megvan? forum.sodika.org/?pageNo=13418&highlight=1357203#comment-1357203
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Mobilrol hirtelen ennyi sikerult:
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Vitték egyáltalán országútra vezetni a gyagyást? Még városi forgalomban is fosik a sebességtől!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Akromegália meg szar gének :D
A megoldás, a gravitáció.
A nagy Lenin jégtörő áll, az évek során húzta le, és megnyújtotta a veknit
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír

Engedelmeddel bővítetten
O és K együtt OK és minden OK!!
Azért Tibi láthatóan nőiesebb lett, amióta Bubukával van viszonyban. Eleve Bubukának van kocsija, jogsija és lakása is. Ezzel egyetemben még csajozni is tud, nem Tibi az első nője vagy pasija. Hiába lobogtatod a jogsidat Gyagya, amikor Bubu már most lazán überel téged. És ez még csak az anyagi része, van egy érzelmi is. Te egyszerűen KÉPTELEN vagy hosszabb távú romantikus kapcsolat kialakítására. Pont. Szóval ha azt hiszed, hogy ha valami ördögi csoda folytán még le is rakod a jogsit, akkor sem szhász szhászalék az esélye, hogy Merci visszamegy hozzád. Én inkább nullának látom. Ha Tibi vissza akar menni hozzád az csak azért lehet, mert a Bubuka keze eljárt és már nem bírja. Akkor viszont nem a kocsid kell neki hanem a macskaólad.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
nagyon érdekes történet az is, a semmiből előjött egy haldokló újnyilas szervezet élésre, volt 1-2 nyilvános nyilatkozása, botrány lett azt eltűnt.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Bármit, csak dolgozni ne kelljen!
A helyett, hogy kitanulna egy szakmát és valami hasznos munkát végezne szó szerint inkább lesz belőle újnyilas vagy lélekgyógyító, csak nehogy be kelljen ülni egy irodába nyolctól négyig. Lusta féreg ez is, csak mások kihasználásához ért, meg a magamutogatáshoz.
Remélem jól emlékszel erre az időszakra Gyagya !
Soha többet nem lesz részed ilyenben, hiába a pénzeden alapuló kapcsolat volt ez, legalább te átszitáltad az autiködön úgy, hogy legalább van akit minimálisan is érdekelsz .
Te korcs fattyú szar :)

Ez a bácsfi Diána egy az egyben úgy néz ki mint Fifi parókában
Tenyleg van hasonlosag. :D

2 év bakker... Akkor se voltál egy matyóhímzés te korcs, de azóta tényleg teljes gázzal a szakadékba.
Ezek voltak ám a napok? Kb itt szerettél bele a Kaffka Mercibe (született Tibor)?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ezen a képen két férfi van. Kár, hogy Tibi ádámcsutkája nem látszik.
Pöcs FC?
Szerintem olyan sokan állnak sorban, hogy már csak max 30 órát lehet valakinél,különben meglincselnék a többiek.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
2 év bakker... Akkor se voltál egy matyóhímzés te korcs, de azóta tényleg teljes gázzal a szakadékba.
Ezek voltak ám a napok? Kb itt szerettél bele a Kaffka Mercibe (született Tibor)?
Illegette magát tele ösztrogénnel,te is rámozdultál volna.
Fifi nem jó csatár, köztudott hogy a saját kapujára játszik...
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)

Usankás Golda!

Mégsem fűtött kocsiban cikázik 100+ óra után?
Hihhhetetlen.
Fűtött vonatkocsiban :)
KURVArangy
Mi ez ha nem shiker?
Ha már ideszarta a vonatokat, használni is kell őket, hahó!
Elsőre bubukásnált olvastam ...
KURVArangy
Szerintem olvasgasd a pédiát még kicsit. Soha nem volt hetero, már a bunkibankban is a kisfiúk faszát fogdosta.
100-150€-ért a hülyének is megérné ideírni, hogy: "sodika másodszor is átment a vizsgán, most hívott."

KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ha már ideszarta nekünk,akkor nehogy már ne használja:-D
SOHA
Heki a traki
úgyis az lesz a védekezése, hogy azok a retardok mind 40 év alattiak voltak, ő viszont öreg retard, így neki a kora miatt nem shikerült.
viszont így kénytelen lesz beépíteni az önképébe, hogy ő már öreg. vége van a sportos, erős, fiatalnak.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Sajnos ilyenekre nem tud válaszolni, mert amíg nincs meg a jogsi, addig KUSS az ő neve, ezt ő maga mondta. És amit a sodi egyszer kimond, az úgy is lesz.
Mert ilyen sodi a sodi, ígéreteit mindig minden körülmények között betartó asodi.
Ez kurva nagy! :D
Akkor ez azt jelenti, hogy innentol sima forgalmi vizsgara mar nem is tud jelentkezni, mert a rendszer automatikusan jelzi, hogy neki bizony PAV van bejegyezve?
Megint szpottolta Csucsundrát a Moszad? Még mindig Szabó Balázzsal randizik vagy már egy 5. idomítót boldogít?
Te vagy az miss kittinke?
legkomolyabb pöcögtetések!
Jozsii Busák
Esetleg hajnali ugyeletes csatornája? Ott minden gyongyszem fentvan.
Hetyetye ne ezt ne.
Az miért jó?
Az lenne a jó ha Endrének lenne kiszolgáltatva és egyebek.
Jelenleg nagy titkolozásban vannak mindketten de ugye hiába...
Nem érted.
Jelen esetben az a legjobb szcenárió, ha a faszpinás szörnyeteg stabil talajon áll és fel tudja építeni valamilyen szinten az életét, miközben a pedofil korcs egyre mélyebbre kerül.
A vak is látja (kivéve téged), hogy a kicsi zsidó borzasztóan őrlődik azon, hogy nem tudja 100%-osan kontrollálni Tibort.
A magányt kell endrében erősíteni, elszakítani tőle mindent ami eddig egy kis célt tudott benne ébreszteni.
Azzal, hogy újra a karjai közé trollkodják a retardáltak csak ismét megerősítést nyer benne, hogy ő maga érte el azt, hogy újra az irányítása alá vehetett egy másik hajléktalan bolondot.
Gondolkozzatok már!
Ebből évismétlés lesz, javaslom a péküjjünki videó megtekintését.
A korcs egyetlen dologtól retteg igazán: a magánytól - vagyis az a legkomolyabb döfés neki, ha a tranyó külön életet élhet.
Aki attól félt, hogy Tibi nélkül nem köti majd a pénzét, most láthatja, hogy a régi snecológusok nem a levegőbe beszéltek, a magányt enyhítendő a kobold az összes pénzét elszórja.
Aki azt hiszi, hogy Tibi nélkül nem lesz müsor, ugyanúgy rá fog jönni, hogy annál inkább lesz müsor, minél kevésbé áll vele szóba a faszpinás. Ha a pédián visszanézitek, hogy mikor cunamizott itt a fórumon pár hete, tök szépen látszik, hogy akkor kezdte, amikor nem érte el a tranyót, és pont akkor hagyott fele, mikor a retardkonferencián tudott vele beszélni.
Valakinek loopolnia kell, ha nincs ki meghallgassa, a yt-on fogja harsogni a hülyeségeit.
Aki visszazavarja a tranyót a markába, az hatalmas szívességet tesz neki. Mondhatni valóra váltja az álmait.
Jó jó jó de a reggeli szarásnál hova dugja télen a hajszárítót, hogy meleg legyen miközben szar? Teneriféig csak kifutja neki egy repülőjegyre, jóból mondom.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Az álmaink beteljesítéséhez gyakran le kell mondanunk dolgokról. Ha nem akar magányos lenni, le kell mondania a hajszárítós szarásról.
Mit csinálna ez a nyomorult patkány Tenerifén? Nem volt elég a szerencsétleneknek a világ legtöbb halálos áldozatát követelö légiszerencsétlenség, még odaküldenéd nekik a korcsot?
jogsiszerzést pénzégetést, akkor le kell tennie a PÁV 4-et, mielőtt újra vizsgára menne.
Persze rögtön kiderülne ott hogy full alkalmatlan a biztonságos gépjárművezetésre.
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 18, 2023 15:30:48
x13)
A lófaszt, senki sem kíváncsi a dadogására, nem kell hogy pár retardált felhívja, és azt higyje, hogy számít valakinek.
Döglődjön csak magában nyüszítve a putrijában.
Pedig jó esne nézni egy kicsit a korcsot, miközben metodikusan halálra issza magát. Én vállalom.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 18, 2023 15:32:11
x5)
Ez is egy szuper témába vágó retusálási alapanyag csak én nem tudtam megcsinálni normálisan :( aki ügyesebb légyszi ...
nyersanyag
Dec 18, 2023 15:33:47
Mindenképpen,de a sapkás ember Tibi kellene,hogy legyen.
Dec 18, 2023 15:33:47
Golda csiklója
(
x8)
Dec 18, 2023 15:45:04
x8)
Kíváncsi vagyok idén milyen (eddig nem látott) relikviák lesznek a troll karácsonyfa alatt.
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Dec 18, 2023 15:48:25
x6)
egynadrág
(
x2)
Dec 18, 2023 15:54:02
x2)
Puszi, puszi szeretlek!
Egy rajongód.
Tyodika
Dec 18, 2023 16:00:08
Fikás hogy fogod megakadályozni, hogy tibor bubukával töltse a karácsonyt? Mi a terv?
Két lehetőség áll előttem: leteszem a jogosítványt, így Mercédesz látva szellemi nagyságomat engem választ, vagy felkutatom Krisztus apját, ezzel cáfolva isteni származását és eltörölve a karácsonyt. Hosszas mérlegelést követően a könnyebb utat választottam. Na, utazás Betlehembe, csá!
Dec 18, 2023 16:00:08
linziasztal01
(
x77)
Dec 18, 2023 16:01:31
x77)
- Jó napot kívánok, miben tudok segíteni, kit keres?
- Ö..Szapó Újal akajnék beszéjni, me nem feszi fel a telefont.
- Úgy tudom Korzikán nya.... akarom mondani: lebetegedett, de hamarosan jobban lesz, azt üzeni jövőre találkoznak ismét.
- Ö..Szapó Újal akajnék beszéjni, me nem feszi fel a telefont.
- Úgy tudom Korzikán nya.... akarom mondani: lebetegedett, de hamarosan jobban lesz, azt üzeni jövőre találkoznak ismét.
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 18, 2023 16:17:14
x45)
Felkerültek az újszászi honlapra a tegnapi gyertya gyujtos képek.
Golda nem vett részt az eseményen, még úgy sem hogy a területi országgyűlési képviselő is megjelent, így még szokatlanabb a nyugdíjas vezetőjének távolmaradása.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Golda nem vett részt az eseményen, még úgy sem hogy a területi országgyűlési képviselő is megjelent, így még szokatlanabb a nyugdíjas vezetőjének távolmaradása.
linziasztal01
(
x77)
Dec 18, 2023 16:22:16
x77)
Felkerültek az újszászi honlapra a tegnapi gyertya gyujtos képek.
Ezt simán előadhatta volna a nyuggereknek:
Helyenként egy-egy agyvérzést is kapott eközben.
www.youtube.com/watch?v=Lmr_mbvQKNM
(Tóth Csaba nem ásott el senkit)
Sodi első csótánya
(
x1)
Dec 18, 2023 16:40:43
x1)
Oktatóváltásnál az adott oktató látja eddig hány órát vette a pedofil összesen ?
Azért megnézném az új jelölt arcát, amikor látja: Kiss Endre Farkas (pedofil) 100 levezetett óra XDDD
Azért megnézném az új jelölt arcát, amikor látja: Kiss Endre Farkas (pedofil) 100 levezetett óra XDDD
Jogsicsá
Dec 18, 2023 16:45:42
Oktatóváltásnál Kiss Endre Farkas (pedofil) 100 levezetett óra XDDD
Ez lett az új diploma!
5 külön oktató, több mint 100 levezetett óra, jogosítvány nem áll rendelkezésre.
Mehet a CV-be pedofil balek.
Szerintem fogd majd Goldára, mert kibaszta Tibit és emiatt nem tudsz koncentrálni, ez jól hangzik!
Dec 18, 2023 16:45:42
trolléga
(
x30)
Dec 18, 2023 16:50:52
x30)
Oktatóváltásnál az adott oktató látja eddig hány órát vette a pedofil összesen ?
Ez az idióta meg még problémázott hogy Gyula bá nem írt be neki országúti vezetési órákat. Azzal mennyivel tartasz már Endi? 200 óra megvan? forum.sodika.org/?pageNo=13418&highlight=1357203#comment-1357203
MaxPayne
(
x24)
Dec 18, 2023 17:15:00
x24)
MaxPayne
(
x24)
Dec 18, 2023 17:18:34
x24)
Amugy hogyan a zsido kurva anyjaba lehet ennyire vekni feje?
Darth Tibor
(
x7)
Dec 18, 2023 17:19:23
x7)
Vitték egyáltalán országútra vezetni a gyagyást? Még városi forgalomban is fosik a sebességtől!
linziasztal01
(
x77)
Dec 18, 2023 17:20:13
x77)
Akromegália meg szar gének :D
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 18, 2023 17:20:57
x45)
A megoldás, a gravitáció.
A nagy Lenin jégtörő áll, az évek során húzta le, és megnyújtotta a veknit
Bubuka
(
x13)
Dec 18, 2023 17:29:21
x13)
Endi!
Tudom jól, hogy csak egy kis noszogatásra van szükséged és egy papírok nélküli gázai menekült is gazdagabb nálad úgyhogy hoztam neked egy kis segítséget autóvásárláshoz:

Szerintem jobbak a feltételek, mint a 13 hitelkártyád esetében! Ne némítsd le a telefonjaidat, meg a jó kurva anyádét sem, mert keresni fog a CIB, a Cofidis, a Provident, az MBH, az ERSTE, az OTP és a Raiffaisen is akik mind tudják, hogy pénzre van szükségetek ezekben a nehéz időkben!
Szívesen balek, vásárolj ám be karácsonyra!
Tudom jól, hogy csak egy kis noszogatásra van szükséged és egy papírok nélküli gázai menekült is gazdagabb nálad úgyhogy hoztam neked egy kis segítséget autóvásárláshoz:

Szerintem jobbak a feltételek, mint a 13 hitelkártyád esetében! Ne némítsd le a telefonjaidat, meg a jó kurva anyádét sem, mert keresni fog a CIB, a Cofidis, a Provident, az MBH, az ERSTE, az OTP és a Raiffaisen is akik mind tudják, hogy pénzre van szükségetek ezekben a nehéz időkben!
Szívesen balek, vásárolj ám be karácsonyra!
Golda csiklója
(
x8)
Dec 18, 2023 17:29:52
x8)

Engedelmeddel bővítetten
keserke
(
x4)
Dec 18, 2023 17:33:24
x4)
így Mercédesz látva szellemi nagyságomat engem választ
Azért Tibi láthatóan nőiesebb lett, amióta Bubukával van viszonyban. Eleve Bubukának van kocsija, jogsija és lakása is. Ezzel egyetemben még csajozni is tud, nem Tibi az első nője vagy pasija. Hiába lobogtatod a jogsidat Gyagya, amikor Bubu már most lazán überel téged. És ez még csak az anyagi része, van egy érzelmi is. Te egyszerűen KÉPTELEN vagy hosszabb távú romantikus kapcsolat kialakítására. Pont. Szóval ha azt hiszed, hogy ha valami ördögi csoda folytán még le is rakod a jogsit, akkor sem szhász szhászalék az esélye, hogy Merci visszamegy hozzád. Én inkább nullának látom. Ha Tibi vissza akar menni hozzád az csak azért lehet, mert a Bubuka keze eljárt és már nem bírja. Akkor viszont nem a kocsid kell neki hanem a macskaólad.
JohnCramer
(
x1)
Dec 18, 2023 18:22:18
x1)
Tartsunk egy rövid összehasonlítást, melynek résztvevői Bácsfi Diána és a felkent Nyilas aka Avatara Kiss Endre Farkas Pedofil.
Az előbbi volt az, aki szerintem sokkal nagyobb hírverést kapott, mint a Fifi valaha is fog. Parlamentben jogszabályt módosítottak miatta, megszavazták, 336 igen szavazattal, hogy Nyilas jelképeket birtokolni és bemutatni (nem törióra keretei között) bűncselekmény. A földalattiról szedték le civil ruhás kárnálók, és baszták szabálysértési őrizetbe.
hunhir.info/hirek/tudosito/2013/03/30/Edes-tortenet-Bacsfi-Diana/
Utána mi lett vele? Kalapácsos ítélet, szánom- bánom, férjhez ment, indiológiát (!!!) hallgatott vallástörténelem szakon, ma 7000 ft/ óra sebességgel osztja az észt az arra kíváncsiaknak. Teljesen megváltozott. És ami a legfontosabb: eltűnt a nyilvánosság elől. Hogy lesz valakiből ezoterikus művésznő és sámán, egy neonáci (fasiszta) pózerből? Ez nekem is rejtély kategória. Külön vicc kategória, hogy tökéletesen félreértette pontról pontra Szálasi Ferenc nézeteit, és sok helyen félremagyarázta, a saját degenerált elképzeléseivel behelyettesítette amit a Hungaristák elgondoltak.
De te, Fifi? Nem akarod esetleg Diácska példáját követni? Nem akarsz nevet változtatni, és mondjuk vasút mellett köveket krampácsolni, hogy legalább a 0,001%-át ledolgozd annak a tartozáshalmaznak, amit ennek az államnak és a zsidó bankoknak felhalmoztál?
Az más.
Valóban más?
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Az előbbi volt az, aki szerintem sokkal nagyobb hírverést kapott, mint a Fifi valaha is fog. Parlamentben jogszabályt módosítottak miatta, megszavazták, 336 igen szavazattal, hogy Nyilas jelképeket birtokolni és bemutatni (nem törióra keretei között) bűncselekmény. A földalattiról szedték le civil ruhás kárnálók, és baszták szabálysértési őrizetbe.
hunhir.info/hirek/tudosito/2013/03/30/Edes-tortenet-Bacsfi-Diana/
Utána mi lett vele? Kalapácsos ítélet, szánom- bánom, férjhez ment, indiológiát (!!!) hallgatott vallástörténelem szakon, ma 7000 ft/ óra sebességgel osztja az észt az arra kíváncsiaknak. Teljesen megváltozott. És ami a legfontosabb: eltűnt a nyilvánosság elől. Hogy lesz valakiből ezoterikus művésznő és sámán, egy neonáci (fasiszta) pózerből? Ez nekem is rejtély kategória. Külön vicc kategória, hogy tökéletesen félreértette pontról pontra Szálasi Ferenc nézeteit, és sok helyen félremagyarázta, a saját degenerált elképzeléseivel behelyettesítette amit a Hungaristák elgondoltak.
De te, Fifi? Nem akarod esetleg Diácska példáját követni? Nem akarsz nevet változtatni, és mondjuk vasút mellett köveket krampácsolni, hogy legalább a 0,001%-át ledolgozd annak a tartozáshalmaznak, amit ennek az államnak és a zsidó bankoknak felhalmoztál?
Az más.
Valóban más?
Kriptozsidó
(
x6)
Dec 18, 2023 18:27:33
x6)
Tartsunk egy rövid összehasonlítást, melynek résztvevői Bácsfi Diána és a felkent Nyilas aka Avatara Kiss Endre Farkas Pedofil.
nagyon érdekes történet az is, a semmiből előjött egy haldokló újnyilas szervezet élésre, volt 1-2 nyilvános nyilatkozása, botrány lett azt eltűnt.
sörtötbontok
(
x8)
Dec 18, 2023 18:30:36
x8)
Tibor opciói karácsonyra:
a) fűtött budai lakás, alienpörkütt, lájvozás kedv szerint, kemény fütyi
b) lábujjhegyen ladal alattozás, olajradiátor, ketyerü ebédre, lankadt fütyi + szaros segg
Innen szép nyerni, Endre!
a) fűtött budai lakás, alienpörkütt, lájvozás kedv szerint, kemény fütyi
b) lábujjhegyen ladal alattozás, olajradiátor, ketyerü ebédre, lankadt fütyi + szaros segg
Innen szép nyerni, Endre!
Galla Miki
Dec 18, 2023 18:57:04
-Endre,annyira jó vagy,nem tudok veled betelni!
-Mondta a vezetési karton.
-Mondta a vezetési karton.
Dec 18, 2023 18:57:04
Szatymazi troll
Dec 18, 2023 19:06:10
Hogy lesz valakiből ezoterikus művésznő és sámán, egy neonáci (fasiszta) pózerből?
Bármit, csak dolgozni ne kelljen!
A helyett, hogy kitanulna egy szakmát és valami hasznos munkát végezne szó szerint inkább lesz belőle újnyilas vagy lélekgyógyító, csak nehogy be kelljen ülni egy irodába nyolctól négyig. Lusta féreg ez is, csak mások kihasználásához ért, meg a magamutogatáshoz.
Dec 18, 2023 19:06:10
Poop in the loop
(
x2)
Dec 18, 2023 19:15:30
x2)
Say no to fütyizés...
sírógörcs
(
x4)
Dec 18, 2023 19:16:54
x4)
Say no to fütyizés...
Remélem jól emlékszel erre az időszakra Gyagya !
Soha többet nem lesz részed ilyenben, hiába a pénzeden alapuló kapcsolat volt ez, legalább te átszitáltad az autiködön úgy, hogy legalább van akit minimálisan is érdekelsz .
Te korcs fattyú szar :)
szétlőtt faszpina
Dec 18, 2023 19:25:39

Dec 18, 2023 19:25:39
MaxPayne
(
x24)
Dec 18, 2023 19:29:47
x24)
Tenyleg van hasonlosag. :D
trolléga
(
x30)
Dec 18, 2023 19:36:29
x30)

EasybankosPedo
(
x23)
Dec 18, 2023 19:48:19
x23)
Gyagyás, tudod mikor nevetnék nagyon? Ha kiderülne, hogy nem csak 5 bukott vizsga után, hanem mondjuk 2 bukott vizsga után is PÁV-ra kell menni, amennyibe a 2 bukott vizsga úgy jön össze, hogy a vizsgázó legalább 110 órát vezetett már.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 18, 2023 20:32:44
x8)
Endre! Én elhiszem, hogy decemberben meg lesz a jogsi. De melyik évben???? 2030??
Heki a traki
keserke
(
x4)
Dec 18, 2023 20:34:44
x4)
Say no to fütyizés...
Ezen a képen két férfi van. Kár, hogy Tibi ádámcsutkája nem látszik.
trolléga
(
x30)
Dec 18, 2023 20:37:44
x30)
Endre kisváros ez a Szolnok, mit gondolsz az oktatók szerinted mikor szüneten vannak a anekdotáznak rólad? Kiröhögik a vén hülye hugyos bácsikát aki 100 óra után is megbukott? Szerinted húztak már szalmaszálat egymás közt hogy kihez kerülj legközelebb?
JohnCramer
(
x1)
Dec 18, 2023 20:41:28
x1)
Kedves Tanszék, kérem, engedjétek meg, hogy összeállítsam a (szélsőjobber...) retardválogatottat. 4-3-2-1-es felállást választottam.
Bácsfi Diána- Blogin, Porks, Morvai, Molnár F.- Novák Emőke, Molnár Balázs, Kürk Roland- Gőbl, Kaufmann, és a világklasszis pedofil befejező csatár, Fifi.
Szövetségi kapitány: Dúró.
Cseresor: Pál M., Nagy Gy, Varangy, Tranyó.
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Bácsfi Diána- Blogin, Porks, Morvai, Molnár F.- Novák Emőke, Molnár Balázs, Kürk Roland- Gőbl, Kaufmann, és a világklasszis pedofil befejező csatár, Fifi.
Irigy hónaljmirigy
Dec 18, 2023 20:46:31
Kedves Tanszék, kérem, engedjétek meg, hogy összeállítsam a (szélsőjobber...) retardválogatottat. 4-3-2-1-es felállást választottam.
Pöcs FC?
Dec 18, 2023 20:46:31
Sztrapacska
(
x6)
Dec 18, 2023 22:42:37
x6)
Endre kisváros ez a Szolnok, mit gondolsz az oktatók szerinted mikor szüneten vannak a anekdotáznak rólad? Kiröhögik a vén hülye hugyos bácsikát aki 100 óra után is megbukott? Szerinted húztak már szalmaszálat egymás közt hogy kihez kerülj legközelebb?
Szerintem olyan sokan állnak sorban, hogy már csak max 30 órát lehet valakinél,különben meglincselnék a többiek.
Sztrapacska
(
x6)
Dec 18, 2023 22:47:37
x6)
A lényeg amit az elsőtől eltanult mindegyik oktató:
Pókerarccal bólogatni kell a Gyagyás hihetetlen baromságára, miszerint vizsgaútvonalat kell gyakorolni,nem vezetni kell tudni.A többi kit érdekel. Betesz a fülébe valami zenét, hogy kibírja a két órát, belenyúl balesetveszélynél aztán kirakja az alkesz balek gnómot a vasútállomáson. Tervezhető pénz.
Pókerarccal bólogatni kell a Gyagyás hihetetlen baromságára, miszerint vizsgaútvonalat kell gyakorolni,nem vezetni kell tudni.A többi kit érdekel. Betesz a fülébe valami zenét, hogy kibírja a két órát, belenyúl balesetveszélynél aztán kirakja az alkesz balek gnómot a vasútállomáson. Tervezhető pénz.
Karib
(
x10)
Dec 18, 2023 22:50:50
x10)
Sneci, mi újság van veled így az ünnepek közeledtével. Asszony, család, munka, jogsi rendben van?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Ez már csak KRESZ
Dec 18, 2023 22:55:45
Endre, mi újság a városi vezetéssel?
Hogy lehet az, hogy 110+ óra kell hozzá bukással, ha a KRESZ egyből megvolt?
Kellene erről egy tisztázós:
i.ibb.co/GCrGVC8/Screenshot-2023-12-18-at-22-52-53.png
Hogy lehet az, hogy 110+ óra kell hozzá bukással, ha a KRESZ egyből megvolt?
Kellene erről egy tisztázós:
i.ibb.co/GCrGVC8/Screenshot-2023-12-18-at-22-52-53.png
Dec 18, 2023 22:55:45
Sztrapacska
(
x6)
Dec 18, 2023 23:07:21
x6)
Illegette magát tele ösztrogénnel,te is rámozdultál volna.
Ásó27
(
x68)
Dec 18, 2023 23:27:54
x68)
Mi lesz drágább? A négy rendelkezésre nem álló diploma vagy a rendelkezésre nem álló jogosítvány?
Mifaaaaaaaaaaaan
Zsibuci
(
x5)
Dec 19, 2023 00:19:56
x5)
Fifi nem jó csatár, köztudott hogy a saját kapujára játszik...
Golda csiklója
(
x8)
Dec 19, 2023 03:25:20
x8)

Usankás Golda!
Golda csiklója
(
x8)
Dec 19, 2023 04:20:31
x8)
Radírpók légyszíves töröld az előzőt! Tele van fehér négyzettel!

Usankás Golda!

Usankás Golda!
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 19, 2023 08:02:59
x8)
Mi van Púpos? Tik tok-ozunk? Mi lesz ha megtudja ezt a Trafó???
Heki a traki
Kriptozsidó
(
x6)
Dec 19, 2023 08:08:05
x6)
Kedves trollégák, fentvan a szemüveglopásos live(ok) valahol? trashvodon volt fent, oda találtam linkeket csak.
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Dec 19, 2023 08:10:48
x2)
Gyagya, kemény reggelünk van itt Pesten, Púpszászon mi a helyzet? Rádfagyott már a macskahúgyos egynadrág? Túlélted egyáltalán az éjjelt?
Putyputyputy HALLO
MÁVos trolléga
Dec 19, 2023 09:20:50
alapjarat.hu/cikk/hasznos-infok/top-10-hiba-ami-azonnali-buko-forgalmi-vizsgan/19015?fbclid=IwAR0aWD_FM3uk_MKu-luhuuaS35UZ2wM3JX8odBZkf2f2GC-szWrrMjoweqI
Lehet még esélyed, a cikkben nem említik az alkoholos állapotot és hogy papírod van a gyagyásságodról, gyagyás
Púpszász állomás, Púpszász állomás, köszöntjük kedves utasainkat.
Lehet még esélyed, a cikkben nem említik az alkoholos állapotot és hogy papírod van a gyagyásságodról, gyagyás
Dec 19, 2023 09:20:50
xls file
Dec 19, 2023 09:36:13
sajnos nagyon melyre sulyedtel endre. regebben kemeny faszu hetero 4x egyetemista voltal akinek a hutojet g'roby futar pakolta tele finomabbnal finomabb csemegekkel. es latod hova jutottal? most a pasid segget pakolja tele gecivel egy naci hitler tetovalasos alkesz mig te a telepen korozol mar tobb szaz oraja. a macskaoladban patkanykodsz egesz nap. keritesedet a trollok es a trashek wc-nek hasznaljak, az ablakodat csuzlizzak, mig te a futetlen telegecizett telefosott lyukadba vered a farkad mercis tiktoksz liveokra. hol van a regi faszat logato twitch sztrimer? hol van az a regi youtube liveba ceges poloban noket vero influenszer? hol vannak azok a regi elterelo anti-lmbtq facebook posztok? hol vannak a regi usb, hdmi kabel bevasarlasok? ez mar csak egy emlek nekunk. hagyjal most menj el ocskos. most mindenki hagyjon. kinevetik az embert de nem erdekel mert elmondom a lelkemnek a gondjat. :-(
Dec 19, 2023 09:36:13
Bubuka
(
x13)
Dec 19, 2023 09:42:54
x13)
Megy már a nyugtató sörikézés gyagyás? Hol a jogsi? Nem úgy volt, hogy ketté van szarva mindenki és simán megcsinálod, mert a retard haverjaidnak is sikerült? :)

Bubuka
(
x13)
Dec 19, 2023 10:39:00
x13)

Klohek
(
x12)
Dec 19, 2023 10:47:47
x12)
Szia endre, vonatozunk, vonatozunk..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
linziasztal01
(
x77)
Dec 19, 2023 10:50:55
x77)
Hihhhetetlen.
mikedp
(
x9)
Dec 19, 2023 10:52:16
x9)
Hihhhetetlen.
Hihhhetetlen.
Bubuka
(
x13)
Dec 19, 2023 11:00:19
x13)
Gyagyás! Kezdjed el emészteni hazafelé a vonaton, hogyha te elmész a PÁV vizsgálatra, akkor neked lőttek. Kétszeresen papíros elmebeteggé fognak nyilvánítani, plusz látni fogják a rendszerben a papírjaidat is:
A vizsgálat célja annak megállapítása, hogy a gépjárművezető:
a) rendelkezik-e azokkal az egyéni pszichológiai jellemzőkkel, amelyek szükségesek a biztonságos járművezetési tevékenységhez, a közlekedési helyzetekhez való alkalmazkodáshoz, a járművezetés közben jelentkező terhelés elviseléséhez;
Nem rendelkezel, helyette elsírod magad a kocsiban, integetsz a forgalomnak mintha te irányítanád és stresszhelyzetben egy késsel szurkálod magad, mint a főnök úr felkérdezésénél.
b) rendelkezik-e a jármű biztonságos vezetéséhez szükséges észlelési, döntési és cselekvési képességgel;
Nem rendelkezel. Azt sem veszed észre ha a nyakadba liheg egy troll és nem vagy képes felfogni a körülötted lévő világot sem. A döntési képességed pedig kimerül abban, hogyha egy emberrel beszélgetned kell és 95%-ban pofán akarnak az emberek baszni, akkor megpróbálod meghívni egy sörre vagy bánópénzt fizetsz nekik.
c) képes-e elsajátítani a járművezetéshez szükséges ismereteket és készségeket.
Ékes példája, hogy 120 órán felül vagy már és úgy kibasztak az első vizsgáról, mint annak a rendje. Nem vagy rá képes.
A vizsgált képességek, készségek: figyelmi funkciók, monotónia-tűrés, perifériás észlelés, közlekedési áttekintési képesség, reakciókészség (reakcióidő, a döntésreakció pontossága, terhelhetőség), szenzomotoros képesség, sebesség- és távolságbecslés, vizuális emlékezet, intelligencia
Ez a rész egyszerűen paródia rovat ha rólad van szó. Egy figyelemhiányos, monotóniát nem tűrő érzékelésre és reagálásra normálisan képtelen, terhelhetetlen szeszkazán vagy akinek elsorvadtak az érzékszervei.
A vizsgált személyiségjegyek: önismeret, önkontroll, szabálytudat, felelősségtudat, empátia, együttműködés
:DDDDDDDDDDDDDDD
Na ezért nem fogsz te sohasem elmenni PÁV-ra. Nem vagy egyenértékű egy normális emberrel, neked vannak dolgok amiket egyszerűen nem lehet megtenni. Igazából csak megdögleni tudnál úgy, mint bárki más. Bizony.
A vizsgálat célja annak megállapítása, hogy a gépjárművezető:
a) rendelkezik-e azokkal az egyéni pszichológiai jellemzőkkel, amelyek szükségesek a biztonságos járművezetési tevékenységhez, a közlekedési helyzetekhez való alkalmazkodáshoz, a járművezetés közben jelentkező terhelés elviseléséhez;
Nem rendelkezel, helyette elsírod magad a kocsiban, integetsz a forgalomnak mintha te irányítanád és stresszhelyzetben egy késsel szurkálod magad, mint a főnök úr felkérdezésénél.
b) rendelkezik-e a jármű biztonságos vezetéséhez szükséges észlelési, döntési és cselekvési képességgel;
Nem rendelkezel. Azt sem veszed észre ha a nyakadba liheg egy troll és nem vagy képes felfogni a körülötted lévő világot sem. A döntési képességed pedig kimerül abban, hogyha egy emberrel beszélgetned kell és 95%-ban pofán akarnak az emberek baszni, akkor megpróbálod meghívni egy sörre vagy bánópénzt fizetsz nekik.
c) képes-e elsajátítani a járművezetéshez szükséges ismereteket és készségeket.
Ékes példája, hogy 120 órán felül vagy már és úgy kibasztak az első vizsgáról, mint annak a rendje. Nem vagy rá képes.
A vizsgált képességek, készségek: figyelmi funkciók, monotónia-tűrés, perifériás észlelés, közlekedési áttekintési képesség, reakciókészség (reakcióidő, a döntésreakció pontossága, terhelhetőség), szenzomotoros képesség, sebesség- és távolságbecslés, vizuális emlékezet, intelligencia
Ez a rész egyszerűen paródia rovat ha rólad van szó. Egy figyelemhiányos, monotóniát nem tűrő érzékelésre és reagálásra normálisan képtelen, terhelhetetlen szeszkazán vagy akinek elsorvadtak az érzékszervei.
A vizsgált személyiségjegyek: önismeret, önkontroll, szabálytudat, felelősségtudat, empátia, együttműködés
:DDDDDDDDDDDDDDD
Na ezért nem fogsz te sohasem elmenni PÁV-ra. Nem vagy egyenértékű egy normális emberrel, neked vannak dolgok amiket egyszerűen nem lehet megtenni. Igazából csak megdögleni tudnál úgy, mint bárki más. Bizony.
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 19, 2023 11:03:16
x21)
Mi ez ha nem shiker?
Klohek
(
x12)
Dec 19, 2023 11:09:27
x12)
endre, figyelj már! Most, hogy lesz ez 1200000 Ft tanszékileg könyvelve?!!
Tisztán Bittner pénz égett, vagy számolhatjuk a 1.2 Mft-hez a 25 százalékos zsidó kamatot is?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Tisztán Bittner pénz égett, vagy számolhatjuk a 1.2 Mft-hez a 25 százalékos zsidó kamatot is?
Viva il Duce
Dec 19, 2023 11:20:07
Ha már ideszarta a vonatokat, használni is kell őket, hahó!
Dec 19, 2023 11:20:07
Hahó
(
x136)
Dec 19, 2023 11:20:36
x136)
Fikás a következő bukásnál is várható, hogy ideküldöd gézát hazudozni a shikerről?
mikedp
(
x9)
Dec 19, 2023 11:22:55
x9)
Fikás a következő bukásnál is várható, hogy ideküldöd gézát hazudozni a shikerről?
Elsőre bubukásnált olvastam ...
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 19, 2023 11:26:26
x5)
sajnos nagyon melyre sulyedtel endre. regebben kemeny faszu hetero 4x egyetemista voltal akinek a hutojet g'roby futar pakolta tele finomabbnal finomabb csemegekkel.
Szerintem olvasgasd a pédiát még kicsit. Soha nem volt hetero, már a bunkibankban is a kisfiúk faszát fogdosta.
linziasztal01
(
x77)
Dec 19, 2023 11:46:20
x77)
100-150€-ért a hülyének is megérné ideírni, hogy: "sodika másodszor is átment a vizsgán, most hívott."
Bubuka
(
x13)
Dec 19, 2023 12:01:12
x13)
Indulhatunk, púpos korcs? Gyere pörögni a hátadon!

Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 19, 2023 12:12:37
x21)

keserke
(
x4)
Dec 19, 2023 12:44:58
x4)
Mikor vizsgázik? Mikor vizsgázott?
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Dec 19, 2023 12:49:07
x8)
Ha már ideszarta nekünk,akkor nehogy már ne használja:-D
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 19, 2023 12:52:56
x8)
SOHA
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 19, 2023 12:59:14
x38)
ASODI, ahogy az etyetemen több tantárgyat is hallgatott, de le soha sem volt képes vizsgázni belőlük, itt most folytatja a sort a jogsival. Nem véletlen, hogy soha egyetlen online certifikátot sem szerzett meg, mert ASODI minden vizsgán megbukik, ahogy a code review-n is. Azt gondolta ASODI, hogy majd a vezetés menni fog, hiszen "minden retardnak sikerül". De ASODI még a retardnál is nagyobb retard. Bizony. ASODI Az más. SHIKER!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hahó
(
x136)
Dec 19, 2023 13:08:37
x136)
ASODI, ahogy az etyetemen több tantárgyat is hallgatott, de le soha sem volt képes vizsgázni belőlük, itt most folytatja a sort a jogsival. Nem véletlen, hogy soha egyetlen online certifikátot sem szerzett meg, mert ASODI minden vizsgán megbukik, ahogy a code review-n is. Azt gondolta ASODI, hogy majd a vezetés menni fog, hiszen "minden retardnak sikerül". De ASODI még a retardnál is nagyobb retard. Bizony. ASODI Az más. SHIKER!
úgyis az lesz a védekezése, hogy azok a retardok mind 40 év alattiak voltak, ő viszont öreg retard, így neki a kora miatt nem shikerült.
viszont így kénytelen lesz beépíteni az önképébe, hogy ő már öreg. vége van a sportos, erős, fiatalnak.
RecskaoduPupja
Dec 19, 2023 13:09:44
Amúgy ez szerintem nagyon megrázhatta azt az orbitális vekni fejét, hogy még egy lumpen blahai csöves tranyónak is van jogosítványa.
DE PÚPOM!! Ez ne szegje kedved, csináld azt amiben a legjobb vagy, vedeld magad bele a májzsugorba és amíg tudod rángasd le a nyugati cégeket.
U.i.: Várjuk a minőségi shikeres kontentet, valamint a Gyagyás Karácsony vol.2-t.
DE PÚPOM!! Ez ne szegje kedved, csináld azt amiben a legjobb vagy, vedeld magad bele a májzsugorba és amíg tudod rángasd le a nyugati cégeket.
U.i.: Várjuk a minőségi shikeres kontentet, valamint a Gyagyás Karácsony vol.2-t.
Dec 19, 2023 13:09:44
Golda csiklója
(
x8)
Dec 19, 2023 13:13:43
x8)
Utas a sodi ever!
kérdések
Dec 19, 2023 13:17:57
endre, kártyenekkel mi a helyzet? jöhet az excel!
decemberi minimum befizetések kizsonglőrködve??
schufa fullos?
Vagy esetleg a jogsi minden előtt autizmus jegyében lankadt a figyelem?
Lezárult egy Berlin, Germany környénye aSodi életében végleg?
Ugye tudod ez mit jelent?
Púpszászi falu bolondja, helyi resti, én annó egy fejlesztőmérnök Berlinbe.. mind1
decemberi minimum befizetések kizsonglőrködve??
schufa fullos?
Vagy esetleg a jogsi minden előtt autizmus jegyében lankadt a figyelem?
Lezárult egy Berlin, Germany környénye aSodi életében végleg?
Ugye tudod ez mit jelent?
Púpszászi falu bolondja, helyi resti, én annó egy fejlesztőmérnök Berlinbe.. mind1
Dec 19, 2023 13:17:57
nemet mondtak
(
x4)
Dec 19, 2023 13:18:05
x4)
Sajnos ilyenekre nem tud válaszolni, mert amíg nincs meg a jogsi, addig KUSS az ő neve, ezt ő maga mondta. És amit a sodi egyszer kimond, az úgy is lesz.
Mert ilyen sodi a sodi, ígéreteit mindig minden körülmények között betartó asodi.
-
Dec 19, 2023 13:34:25
Endre Budapesti Cica albi?Haladunk vele?
Cicakocsi?
Bécsi lakcim folytatólagosan az arabtól?
Attól,hogy inasba vagy rakva,mindent tudunk.
Hejj de megjárod hamarosan a nagy titkolozást :)
Cicakocsi?
Bécsi lakcim folytatólagosan az arabtól?
Attól,hogy inasba vagy rakva,mindent tudunk.
Hejj de megjárod hamarosan a nagy titkolozást :)
Dec 19, 2023 13:34:25
MaxPayne
(
x24)
Dec 19, 2023 13:51:53
x24)
Ez kurva nagy! :D
Akkor ez azt jelenti, hogy innentol sima forgalmi vizsgara mar nem is tud jelentkezni, mert a rendszer automatikusan jelzi, hogy neki bizony PAV van bejegyezve?
ascites
(
x57)
Dec 19, 2023 13:59:36
x57)
Gyagyás! Kezdjed el emészteni hazafelé a vonaton, hogyha te elmész a PÁV vizsgálatra, akkor neked lőttek. Kétszeresen papíros elmebeteggé fognak nyilvánítani, plusz látni fogják a rendszerben a
Megint szpottolta Csucsundrát a Moszad? Még mindig Szabó Balázzsal randizik vagy már egy 5. idomítót boldogít?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 19, 2023 14:08:59
x21)
Amúgy mekkora elmebetegnek kell lenned, hogy 40 éves felnőtt ember létedre HÓNAPOKON KERESZTÜL arról szóljon az életed, hogy lesz-e jogosítványod vagy sem. Mintha a jogosítványtól valami duplaplusz felnőtt ember lennél.
Itt látszik meg, hogy milyen gyermeteg szinten vagy mentálisan, a tizenévesek gondolkoznak így, Te isten barma. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Itt látszik meg, hogy milyen gyermeteg szinten vagy mentálisan, a tizenévesek gondolkoznak így, Te isten barma. :D
-
Dec 19, 2023 14:09:58
Dec 19, 2023 14:09:58
-
Dec 19, 2023 14:16:52
Endi
Avatart bemoszeroltad már,hogy a tranyonak drogokat szállit?
Anna
Zserbóca és te, akikkel aktivan a tranyó tartja a kapcsolatot..
Mi lesz ebből Endi?
Miért pofázol ki mindent priviben 'valakinek"
a többi hamarosan....
Anna
Mi lesz ebből Endi?
a többi hamarosan....
Dec 19, 2023 14:16:52
Hahó
(
x136)
Dec 19, 2023 14:19:06
x136)
Endi
Anna
Mi lesz ebből Endi?
a többi hamarosan....
Anna
Mi lesz ebből Endi?
a többi hamarosan....
Kriptozsidó
(
x6)
Dec 19, 2023 14:25:19
x6)
legkomolyabb pöcögtetések!
..
Dec 19, 2023 14:29:32
Majd jelezzétek mikor mehet ki a tranyó melócsá---pedosimi miatt...De akkor Jucus is bukik..
Dec 19, 2023 14:29:32
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 19, 2023 14:34:35
x5)
Dec 19, 2023 14:34:35
Majd jelezzétek mikor mehet ki a tranyó melócsá---pedosimi miatt...De akkor Jucus is bukik..
Tibornak minél több pénze van annál jobb.. Dec 19, 2023 14:34:35
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Dec 19, 2023 14:37:32
x6)
Kedves trollégák, fentvan a szemüveglopásos live(ok) valahol? trashvodon volt fent, oda találtam linkeket csak.
Esetleg hajnali ugyeletes csatornája? Ott minden gyongyszem fentvan.
PÁV IV
Dec 19, 2023 14:39:31
Endre szerintesd ezek közül bármelyik feladat bizonyítja az alkalmasságod? :D retardált féreg.
"Legelőször vezettünk, folyamatos dugó miatt 15 percnek éreztem a fél óra vezetést. Közben próbáltam kommunikálni vizsgabiztossal, de túl sokat sem akartam beszélni. Végén beszélgettünk, rendes volt. Aztán pszichológus tett fel kérdéseket családról, milyennek gondolom magam, gyógyszer, dohányzás, alkohol, öngyilkossági kísérlet, műtét volt-e már, hova járok suliba, mit dolgozok, család mit csinál, milyen házban élünk, rendezettek-e a körülmények. Mindenre rövid választ várt, én még beszéltem volna, pedig nem szoktam sokat dumálni, de tért is a következő témára. Nem próbált meg provokálni, pedig erre is fel voltam készülve.
Aztán jött a reflexvizsgálat, lámpák villantak fel, pirosnál azon az oldalon kellett megérinteni ahol felvillant, zöldnél pedig az ellentétes oldalon. Aztán bal kézzel kellett jobbra vagy balra mozgó kart húzogatni, pedálokat nyomni, jobb kézzel pedig a behajtani tilos táblánál magam felé kellett húzni a kart.
Amikor mondta, hogy lassú vagyok vagy elrontottam akkor érezni lehetett hangsúlyból, hogy jószándékból mondta és segíteni akart, nem basztatásból.
Aztán egy ketrecből kellett kiszedni egy golyót egy bot segítségével, választhattam a botok közül.
Felvillant egy kb 6 számjegyű tábla és mennyit látok belőle, 2 kevés ha annyit látok.
Volt, hogy építőkocka, gépalkatrészekhez hasonló ábrák voltak odarajzolva és ki kellett találni, hogy melyik ábrát lehet jól kirakni.
Koordnináta rendszeren kellett leolvasni egy görbének a pontjait"
"Legelőször vezettünk, folyamatos dugó miatt 15 percnek éreztem a fél óra vezetést. Közben próbáltam kommunikálni vizsgabiztossal, de túl sokat sem akartam beszélni. Végén beszélgettünk, rendes volt. Aztán pszichológus tett fel kérdéseket családról, milyennek gondolom magam, gyógyszer, dohányzás, alkohol, öngyilkossági kísérlet, műtét volt-e már, hova járok suliba, mit dolgozok, család mit csinál, milyen házban élünk, rendezettek-e a körülmények. Mindenre rövid választ várt, én még beszéltem volna, pedig nem szoktam sokat dumálni, de tért is a következő témára. Nem próbált meg provokálni, pedig erre is fel voltam készülve.
Aztán jött a reflexvizsgálat, lámpák villantak fel, pirosnál azon az oldalon kellett megérinteni ahol felvillant, zöldnél pedig az ellentétes oldalon. Aztán bal kézzel kellett jobbra vagy balra mozgó kart húzogatni, pedálokat nyomni, jobb kézzel pedig a behajtani tilos táblánál magam felé kellett húzni a kart.
Amikor mondta, hogy lassú vagyok vagy elrontottam akkor érezni lehetett hangsúlyból, hogy jószándékból mondta és segíteni akart, nem basztatásból.
Aztán egy ketrecből kellett kiszedni egy golyót egy bot segítségével, választhattam a botok közül.
Felvillant egy kb 6 számjegyű tábla és mennyit látok belőle, 2 kevés ha annyit látok.
Volt, hogy építőkocka, gépalkatrészekhez hasonló ábrák voltak odarajzolva és ki kellett találni, hogy melyik ábrát lehet jól kirakni.
Koordnináta rendszeren kellett leolvasni egy görbének a pontjait"
Dec 19, 2023 14:39:31
...
Dec 19, 2023 14:43:24
Tibornak minél több pénze van annál jobb..
Az miért jó?
Dec 19, 2023 14:43:24
-
Dec 19, 2023 14:47:21
Az miért jó?
Nem érted.
Jelen esetben az a legjobb szcenárió, ha a faszpinás szörnyeteg stabil talajon áll és fel tudja építeni valamilyen szinten az életét, miközben a pedofil korcs egyre mélyebbre kerül.
A vak is látja (kivéve téged), hogy a kicsi zsidó borzasztóan őrlődik azon, hogy nem tudja 100%-osan kontrollálni Tibort.
A magányt kell endrében erősíteni, elszakítani tőle mindent ami eddig egy kis célt tudott benne ébreszteni.
Azzal, hogy újra a karjai közé trollkodják a retardáltak csak ismét megerősítést nyer benne, hogy ő maga érte el azt, hogy újra az irányítása alá vehetett egy másik hajléktalan bolondot.
Gondolkozzatok már!
Dec 19, 2023 14:47:21
Bubuka
(
x13)
Dec 19, 2023 14:51:36
x13)
Vannak időszakok, amikor az a legjobb snecológiai irány, hogy a faszpinás a korcsnál vedeljen és vigye a pénzt, de jelenleg a teljes őrület és elszigetelődés lehetősége áll fenn.
Pláne ilyen kritikus időkben, amikor támogatásra van szüksége a pedofilnak, ilyenkor kell a porban megalázni még jobban. Érezze, hogy nála magányosabb senki tényleg nincs a földön.
Pláne ilyen kritikus időkben, amikor támogatásra van szüksége a pedofilnak, ilyenkor kell a porban megalázni még jobban. Érezze, hogy nála magányosabb senki tényleg nincs a földön.
40_éves_junior
(
x6)
Dec 19, 2023 14:51:46
x6)
Az miért jó?
Ebből évismétlés lesz, javaslom a péküjjünki videó megtekintését.
gobesug
(
x30)
Dec 19, 2023 14:51:49
x30)
Endre te ki tudnál szedni egy ketrecből egy golyót egy bot segítségével?
:DD
Ez a páv négy elő adás életed streamje lehetne
:DD
Ez a páv négy elő adás életed streamje lehetne
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 19, 2023 14:52:44
x23)
Amúgy tényleg, ha 5x megbukik akkor automatikusan küldik PÁV-ra, és ha igen, akkor azon kötelező a megjelenés, vagy mondhatja azt hogy nem megy el, hanem inkább elengedi a jogsit?
És gondolom ha nem megy el, de mondjuk 10 év múlva meggondolja magát az ember, akkor látszik nála az, hogy PÁV-ra kellet volna mennie, de nem ment el.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
És gondolom ha nem megy el, de mondjuk 10 év múlva meggondolja magát az ember, akkor látszik nála az, hogy PÁV-ra kellet volna mennie, de nem ment el.
ascites
(
x57)
Dec 19, 2023 15:05:31
x57)
[...]
[...]
A korcs egyetlen dologtól retteg igazán: a magánytól - vagyis az a legkomolyabb döfés neki, ha a tranyó külön életet élhet.
Aki attól félt, hogy Tibi nélkül nem köti majd a pénzét, most láthatja, hogy a régi snecológusok nem a levegőbe beszéltek, a magányt enyhítendő a kobold az összes pénzét elszórja.
Aki azt hiszi, hogy Tibi nélkül nem lesz müsor, ugyanúgy rá fog jönni, hogy annál inkább lesz müsor, minél kevésbé áll vele szóba a faszpinás. Ha a pédián visszanézitek, hogy mikor cunamizott itt a fórumon pár hete, tök szépen látszik, hogy akkor kezdte, amikor nem érte el a tranyót, és pont akkor hagyott fele, mikor a retardkonferencián tudott vele beszélni.
Valakinek loopolnia kell, ha nincs ki meghallgassa, a yt-on fogja harsogni a hülyeségeit.
Aki visszazavarja a tranyót a markába, az hatalmas szívességet tesz neki. Mondhatni valóra váltja az álmait.
MaxPayne
(
x24)
Dec 19, 2023 15:08:52
x24)
Akkor föleg nem értem, miért nem költözik be a Blaha aluljárójába. Sosem lenne magányos. Mindig lenne valaki, aki púponbassza, levizeli, leveri a szemüvegét, beporozza, megtojásolja. Plusz ott lenne neki egy halom csöves, akiket leszophatna. A maga kis világában ö lenne a középpontban 0-24-ben.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 19, 2023 15:11:18
x21)
Akkor föleg nem értem, miért nem költözik be a Blaha aluljárójába. Sosem lenne magányos. Mindig lenne valaki, aki púponbassza, levizeli, leveri a szemüvegét, beporozza, megtojásolja. Plusz ott lenne neki egy halom csöves, akiket leszophatna. A maga kis világában ö lenne a középpontban 0-24-ben.
Jó jó jó de a reggeli szarásnál hova dugja télen a hajszárítót, hogy meleg legyen miközben szar? Teneriféig csak kifutja neki egy repülőjegyre, jóból mondom.
MaxPayne
(
x24)
Dec 19, 2023 15:15:51
x24)
Az álmaink beteljesítéséhez gyakran le kell mondanunk dolgokról. Ha nem akar magányos lenni, le kell mondania a hajszárítós szarásról.
Mit csinálna ez a nyomorult patkány Tenerifén? Nem volt elég a szerencsétleneknek a világ legtöbb halálos áldozatát követelö légiszerencsétlenség, még odaküldenéd nekik a korcsot?
rezsidémon
(
x8)
Dec 19, 2023 15:16:12
x8)
Amúgy tényleg, ha 5x megbukik akkor automatikusan küldik PÁV-ra, és ha igen, akkor azon kötelező a megjelenés, vagy mondhatja azt hogy nem megy el, hanem inkább elengedi a jogsit?
Ha az 5. sikertelen vizsga után folytatni akarja a Persze rögtön kiderülne ott hogy full alkalmatlan a biztonságos gépjárművezetésre.
Hahó
(
x136)
Dec 19, 2023 15:16:25
x136)
a fikás most hatalmas tibor visszaszerző hadműveletben van. aki most kirúgatja tibort, az nagy valószínűséggel a fikásnak segít, kivéve akkor, ha bubukához rohan segítségért tibor, de ezt nem tudhatjuk.
ha tibor magától megy vissza a fikáshoz, akkor a fikás nem fog tibor visszaszerzésre költeni, hiszen megkapta amit akart ingyen.
szerintem még érdemes várni legalább 1 hónapot, hogy a fikás bécsben szeparálódjon.
ha tibor magától megy vissza a fikáshoz, akkor a fikás nem fog tibor visszaszerzésre költeni, hiszen megkapta amit akart ingyen.
szerintem még érdemes várni legalább 1 hónapot, hogy a fikás bécsben szeparálódjon.
154 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Fogadd meg Endi és indítsd a lájvot!
A lófaszt, senki sem kíváncsi a dadogására, nem kell hogy pár retardált felhívja, és azt higyje, hogy számít valakinek.