Vajon golda is így látja?
Hát... az ál-Szandikának azt mondta, hogy ki fogja zárni az életéböl, ahogy azt az apjával is tette. Kérdés, hogy ezt mennyire gondolja komolyan a vén zsidó kurva.
Remélem tényleg csak lehúzza a háttérben pénzzel, aztán kibassza az utcára, de félek, hogy ezek valahogy sakkban tartják egymást.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
ha nincs bécsbe költözés, akkor nincs havi 1800 eurós ams segílyke sem. az a fikásnak havi kb. 800-1000 eurós érvágás, ha levonjuk a segílyből a bécsi élet költségeit.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Muszáj neki okosba' megoldani egy új bécsi lakcímet, ha segélyből akar tovább tengődni újszászon, vagy amíg szerez valami remote melót.
A retard aki a tranyó melóját akarja leakelni, mert Endre szeretné (semmi sem fog történni hiába szeretné) inkább azt leakelje, hogy kit fizet le a gyagyás hogy bejelenthesse magát. Az arabnak akar megint fizetni? Arra rá fog baszni mindkettő.
Nyomokban fikciót tartalmazó sorok következnek
Én úgy látom hogy a fikás ultimátumot kapott amikor odavitte tiborszt először, majd újfent a második buzipuccs alkalmával.
Az első ultimátum tartalma az lehetett, hogy vagy tranyózik, vagy macskaólazik, a kettő együtt nem megy, lehet választani.
Endi rápróbált a szerencséjére, tudjuk hogyan végződött.
A második ultimátum úgy szólhat szerintem, hogy év végéig van ideje annyira összeszedni az életét, hogy el tudja hordani az írháját a macskaólból, mert tovább nincs maradása. Életvitelszerűen semmiképp. Úgy sejtem Endre részben ezért is feküdt rá a jogsira, csak részben szól arról hogy villogjon a tranyónak, nagyobbrészt arról szól hogy a kocsiban csövezéssel még valamennyire komfortosabb, mint a sima utcán alvással.
Szerintem nagy loopok mennek tranyónak a bécsi költözésről, beígérve mindent is a faszpináért.
Amennyiben a geci visszamegy , kapja a segélykét, és még valami gányolda is beeshet pár hónapra.
KURVArangy
De hát kocsit lehet venni jogsi nélkül is.
Lebeszéli valami nyilvános parkolóban az adás-vételt, aztán már költözhet is be a pedomobilba.
Ez így van, tranyónak villogni viszont csak plasztikkártyával lehet.
Ebben lehet valami. Nem véletlenül kért részletes kimutatást a vén kurva:
1. Hogy tudja mennyire lehúzható még a bolond balek fia akit még ő is megvet és csak hasznot húzna belőle.
2. Mekkora terhet és veszélyt jelentene, ha ott dekkolna hosszú ideig és milyen bajt hozhat a fejére, ha esetleg a Merkúr bevetési egység egyszer bekopogna egy BTR-al a kerítésen keresztül.
Endre meg tudta jól, hogyha kiadja a valódi részletes kimutatást arról a gyalázatos anyagi helyzetről, amibe manőverezte magát a zsenialitásával akkor olyan lendülettel baszná ki golda, mint ahogy annó az egyetemekről repült.
És a legfontosabb:
3. egy db kemény fasz - és itt bukik meg a tranyóvisszaszerző projekt. :(
Jozsii Busák
Minek akarnál kapcsolatba lépni vele? Egyébként itt van a fórumon egész nap, mindent olvas.
Mifaaaaaaaaaaaan
Mercédesz szépségszalon - Újszász, Attila út - Egység útja sarok.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Ráverem anyám combjára
2. saját kocsi tibornak, amit te veszel teljes egészében a saját pénzedből
Ezilyen nullával valo osztás. Vagyishát -50K eurofütyivel.
lépek ki mert hülyék vagytok
Szerintem eleve csak úgy mehetett haza, hogy pár hétre, estleg egy kettő hónapra, hisz a szerződése se engedte hosszútávon a púpszászi héderelést, csak mindig megúszta.
Aztán golda rájött, ha nincs határidő akkor gyagyát semmi sem motiválja, hogy eltünjön az életéből. Aztán amikor már a jogsiba is belevágott, az lehetett a végsőpont. A jogsi megszerzése a vízválasztó és emiatt adhatott a bittner pénzből fifinek.
De szerintem ezt ő se gondolta, hogy képtelen lesz rá. Lehet emiatt marad örökre a nyakán, mert fifi minden ígéretet - persze amit más tesz - komolyan vesz. :)
Kiss Endre Farkas pinabubus szakértő.
Szinte hallom a buzis urizálós hangján, hogy IRIGYKEDSZ TRÓL? És meghúzza a hunyadi világost! :D
Ha Rejto regenyben olvasnam ezeket, becsuknam hogy ez mar sok.
Á, azt már a Sneci-Tibi páros is hozta. És Bubu csak hab a tortán.
Utána meg azt mondta: Nincs, de minden más van...
Persze, egy befordított fasz, meg zacskó. :DDD
Egy prosztata is megbújik ott mint minden igazi nőnél.
A rizsike darabkákat onnan a legjobb kitúrni, ugye Púp?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Jozsii Busák
Boldog karácsonyt, trollégák. Sodi, neked nem!
NSZKSZ!
Hetyetye ne ezt ne.
1. pesti albérlet, amit teljes egészében te fizetsz
És Gyagya, abba belegondoltál már, hogy mégis milyen "szerelmen alapuló kapcsolat" az, ahol konkrét faszméregetés van a kanok között, hogy ki tudja a több pénzt meg anyagi javakat nyújtani? Ha nem lennél agyalágyult, akkor beszereznéd ezeket a dolgokat aztán hagynád Tibit a francba és szereznél magadnak egy normális pasit.
Remelem egyszer lesz a Doom 2-nek egy retard portja, amiben a sodrakot jo sokszor ki lehet nyirni a legkulonfelebb modon, persze jo véresen, nem beszelve a tobbi parazitarol, mint a tranyo, Mc Hiszti, Geyza, dogevo cickany, stb.
Mondjuk Sodoomia neven.
Finger me plenty
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Van ezer és egy doom editor, csak a komoly elhivatottság hiányzik, minden retardról legalább 4 hihető oldalnézetes képet generálni, nomeg a pályák is viccesebbek lennének klasszik gyagya textúrákkal.
Akár a púpszászi ólat is be lehetne (az engine korlátai között) modellezni.
Viszont ez amennyi munka, lehet valami programozni tanulni/gyakorolni akaró ITjunior troll akármelyik primitív 3D frameworkben összerakhatná, kb egy wolfesintein szinten, sima szobák, falak, retardok, képek, és mehet az öldöklés.
Megfelelő hangok is kellő mennyiségben rendelkezésre állnak, mint ordítás, halálhörgés, süsüzés, stb :)
Szóval lehet főállású tesztelősködni, fel lett turbózva ugyanis a böngészőben játszható Sodmány barlangjai és Visszatérés Sodmány barlangjaiba.
NSZKSZ!
Pitonoztam egyet! 103%-haha!
Boldog Karácsonyt! :)
Egy konyhai mérleget
Valamit a témához? Vagy csak pontokat szeretnél ezekkel a semmitmondó kommentekkel? Dadogós, takarodj!
Revenge on SoDI
Megfaty Emszí Pisti'
A ducatoban meg o lesz a nyolcadik utas?
Ez egy lehetőség akkor neked, hogy kibontakozz. Kíváncsian várjuk a fényképes-videós beszámolót!!
Minden O és K
0.53-nál a pad, ahol a recskás sunyiban leszokta enni a feltétet Golda főzelék adagjáról! :D
O és K együtt OK és minden OK!!
What jogsi?
What fa?
Gecis hányós lavór

Bazdmeg Endre hát ez mindkettő te vagy :D
Idén történelmileg úgy alakult, hogy nem kellett mégsem menni a céges karácsonyra, pedig még meghívót is kapott.
Nem is értem hogy érhette ez meg nekik.

Hetyetye ne ezt ne.
Ha tippelnem kéne, a HR-esük bekajálta csont nélkül a masnicv-t, Korcsika meg valahogy sikeresen végigbullshitelte magát az interjún.
De az Univerzum szerencsére eddig mindig sikeresen korrigálta ezeket az "anomáliákat" és Sodrák hamar kibaszásra kerül
Napi retro
Holnap lesz egy németes interjúcsám, ami után sztem én is sírva fogom hívni a tanárnőt.
Tényleg endi neked hogy áll az álláskeresés? Ha jogsiban nem is, abban lehet megelőzöl, nem vagyok akkora hídangolna mint egyesek. Mostani melócsá se szar, dehát egyszer valaki azt mondta a bevételeket kell növelni.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
pista?
Nem. Sok alkoholista folyamatosan ismételget, mert nincs tisztában azzal, hogy mit mondott vagy mit nem. Ez alkoholista tünet.
Heki a traki
Már a trash rewindbe sem került be, csak 1 jelenet erejéig, ahol épp Alinak csicskul. Kaffka hátán felkapaszkodott, hogy releváns trash legyen, de azzal a lendülettel le is csúszott onnan, így újra irreleváns lett. Méltatlan asodi.
Ideje tüzet rakni az ólban. 98 éves bácsi biztos segít!
Endre, takarodj vissza a macskaolba!
Sodi, ne hidd, hogy nem vagyok troll.
Gondolom itt is mutogatna az ablakon kinyúlva, bár kurná le a karját egy román kamionos. :DDD
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Jajj már, csak 6 óra üzemszünet? Abból 1-et elvezetget, utána meg betankol ketyerkéből, esetleg beköltözik addig a Fecske presszóba.
Amúgy meg mikbe fatyok: felhívja valamelyiket a 2 pinás szerelme közül, valamelyik csak beengedi melegedni.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Illusztráció
A szpítsopban....
Anyád állítja a karácsonyfát?
Zsidók is ünneplik a karácsonyt?
Szerző:
Hahó
(
x135)
Dec 19, 2023 15:22:35
Válasz
(32)
x135)
Válasz
(32)
fikás, a nagy troll tanács dönt most az életedről. neked ebbe nincs beleszólásod.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 19, 2023 15:23:33
x38)
Ezt a Bécset szerintem el lehet engedni. A Favella Foglya című sorozat következő évadja fog januárban elindulni, nem lesz itt semmiféle költözködés.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
40_éves_junior
(
x6)
Dec 19, 2023 15:24:09
x6)
Ezt a Bécset szerintem el lehet engedni. A Favella Foglya című sorozat következő évadja fog januárban elindulni, nem lesz itt semmiféle költözködés.
MaxPayne
(
x24)
Dec 19, 2023 15:26:20
x24)
Hát... az ál-Szandikának azt mondta, hogy ki fogja zárni az életéböl, ahogy azt az apjával is tette. Kérdés, hogy ezt mennyire gondolja komolyan a vén zsidó kurva.
Remélem tényleg csak lehúzza a háttérben pénzzel, aztán kibassza az utcára, de félek, hogy ezek valahogy sakkban tartják egymást.
Hahó
(
x135)
Dec 19, 2023 15:27:09
x135)
ha nincs bécsbe költözés, akkor nincs havi 1800 eurós ams segílyke sem. az a fikásnak havi kb. 800-1000 eurós érvágás, ha levonjuk a segílyből a bécsi élet költségeit.
Bubuka
(
x13)
Dec 19, 2023 15:27:33
x13)
Muszáj neki okosba' megoldani egy új bécsi lakcímet, ha segélyből akar tovább tengődni újszászon, vagy amíg szerez valami remote melót.
A retard aki a tranyó melóját akarja leakelni, mert Endre szeretné (semmi sem fog történni hiába szeretné) inkább azt leakelje, hogy kit fizet le a gyagyás hogy bejelenthesse magát. Az arabnak akar megint fizetni? Arra rá fog baszni mindkettő.
Hahó
(
x135)
Dec 19, 2023 15:29:30
x135)
ha kiköltözik bécsbe a segély miatt, akkor viszont nem jöhet haza faszpinát kergetni, mert azokra a napokra bukja a segélyt. jól ki van ez találva.
40_éves_junior
(
x6)
Dec 19, 2023 15:31:29
x6)
Én úgy látom hogy a fikás ultimátumot kapott amikor odavitte tiborszt először, majd újfent a második buzipuccs alkalmával.
Az első ultimátum tartalma az lehetett, hogy vagy tranyózik, vagy macskaólazik, a kettő együtt nem megy, lehet választani.
A második ultimátum úgy szólhat szerintem, hogy év végéig van ideje annyira összeszedni az életét, hogy el tudja hordani az írháját a macskaólból, mert tovább nincs maradása. Életvitelszerűen semmiképp. Úgy sejtem Endre részben ezért is feküdt rá a jogsira, csak részben szól arról hogy villogjon a tranyónak, nagyobbrészt arról szól hogy a kocsiban csövezéssel még valamennyire komfortosabb, mint a sima utcán alvással.
Hahó
(
x135)
Dec 19, 2023 15:32:18
x135)
az lenne a legjobb, ha a fikás egyidejűleg fizetné a bécsi albérletet és tibornak a visszahódítós pesti albérletet is, ahova viszont nem jöhet haza a bécsi segély miatt. ezzel gyakorlatilag el is menne a teljes segély.:)
mikedp
(
x9)
Dec 19, 2023 15:36:42
x9)
az lenne a legjobb, ha a fikás egyidejűleg fizetné a bécsi albérletet és tibornak a visszahódítós pesti albérletet is, ahova viszont nem jöhet haza a bécsi segély miatt. ezzel gyakorlatilag el is menne a teljes segély.:)
Szerintem nagy loopok mennek tranyónak a bécsi költözésről, beígérve mindent is a faszpináért.
Amennyiben a geci visszamegy , kapja a segélykét, és még valami gányolda is beeshet pár hónapra.
MaxPayne
(
x24)
Dec 19, 2023 15:36:53
x24)
Lebeszéli valami nyilvános parkolóban az adás-vételt, aztán már költözhet is be a pedomobilba.
40_éves_junior
(
x6)
Dec 19, 2023 15:38:12
x6)
Ez így van, tranyónak villogni viszont csak plasztikkártyával lehet.
Bubuka
(
x13)
Dec 19, 2023 15:38:45
x13)
A második ultimátum úgy szólhat szerintem, hogy év végéig van ideje annyira összeszedni az életét, hogy el tudja hordani az írháját a macskaólból, mert tovább nincs maradása.
Ebben lehet valami. Nem véletlenül kért részletes kimutatást a vén kurva:
1. Hogy tudja mennyire lehúzható még a bolond balek fia akit még ő is megvet és csak hasznot húzna belőle.
2. Mekkora terhet és veszélyt jelentene, ha ott dekkolna hosszú ideig és milyen bajt hozhat a fejére, ha esetleg a Merkúr bevetési egység egyszer bekopogna egy BTR-al a kerítésen keresztül.
Endre meg tudta jól, hogyha kiadja a valódi részletes kimutatást arról a gyalázatos anyagi helyzetről, amibe manőverezte magát a zsenialitásával akkor olyan lendülettel baszná ki golda, mint ahogy annó az egyetemekről repült.
Kötőjel
(
x12)
Dec 19, 2023 15:43:02
x12)
a sodi most nagyon szenved a herélt köcsög hiánya miatt. én is amondó vagyok, hogy békén kell hagyni a faszpinást.
korábban lehetett érv a faszpinás sodi karjaiba taszítása mellett, hogy ezzel gyorsítjuk a sodi leépülését, de mostanra már annyira elhatalmasodott rajta az alkoholizmus, hogy ha van tranyó, ha nincs tranyó, akkor is piál egész nap a sodi.
a pénzügyi összeomlás sem áll meg már, mint érv, hisz a fasztalanított nélkül is hamarosan eljön a teljes anyagi összeomlásocska a sodi számára.
marcangolja csak magány márton a sodit nyugodtan. a trolloknak elég a teát szürcsölgetniük a háttérben, a technikát kezelve.
vérdíj target nr. 1
korábban lehetett érv a faszpinás sodi karjaiba taszítása mellett, hogy ezzel gyorsítjuk a sodi leépülését, de mostanra már annyira elhatalmasodott rajta az alkoholizmus, hogy ha van tranyó, ha nincs tranyó, akkor is piál egész nap a sodi.
a pénzügyi összeomlás sem áll meg már, mint érv, hisz a fasztalanított nélkül is hamarosan eljön a teljes anyagi összeomlásocska a sodi számára.
marcangolja csak magány márton a sodit nyugodtan. a trolloknak elég a teát szürcsölgetniük a háttérben, a technikát kezelve.
Hahó
(
x135)
Dec 19, 2023 15:48:15
x135)
fikás, már korábban megmondtam mi kell tibor visszaszerzéséhez:
ezek nélkül vagy bubukánál fog kikötni, vagy ha nem vele, akkor mással, esetleg egyedül lesz, de biztos, hogy nem veled.
ezek nélkül vagy bubukánál fog kikötni, vagy ha nem vele, akkor mással, esetleg egyedül lesz, de biztos, hogy nem veled.
Érdeklődő
(
x6)
Dec 19, 2023 15:56:10
x6)
És a legfontosabb:
3. egy db kemény fasz - és itt bukik meg a tranyóvisszaszerző projekt. :(
MaxPayne
(
x24)
Dec 19, 2023 16:04:08
x24)
Vagy meg ott lehet a nagy mesterterv, a shajat megoldash, hogy nove operaltatja magat valami harmadik vilag orszagban.
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 19, 2023 16:04:41
x5)
Ezek csak ahoz kellenek hogy szóba álljon vele Tibor de ez kevés hogy hozzá is nyúljon.. Napi költőpénz is kell meg drog hogy ne verje el naponta. Bubunak semmibe sem kerül sőt a spurit is Tibor viszi és milyen nyugodt boldog mellette. 1. pesti albérlet, amit teljes egészében te fizetsz
DonDraper
Dec 19, 2023 16:13:21
Endre,te mit fogsz csinálni karácsonykor,miközben Tranyód Bubukával ünnepel?
Legörbül a picsaszáj a gondolatra? Eddig lehet eljutni ebben, látod, se jogsi, se faszpina, se milliós fütyizés Osztrákiában vagy Bejlinben...
Legközelebb erre is figyelsz majd? :DD
Legörbül a picsaszáj a gondolatra? Eddig lehet eljutni ebben, látod, se jogsi, se faszpina, se milliós fütyizés Osztrákiában vagy Bejlinben...
Dec 19, 2023 16:13:21
RecskaoduPupja
Dec 19, 2023 16:14:21
Valakinek van élő élérhetősége a Fikáshoz, hogy meddő vállalkozás kapcsolatba lépni vele?
Dec 19, 2023 16:14:21
Ásó27
(
x68)
Dec 19, 2023 16:15:13
x68)
Valakinek van élő élérhetősége a Fikáshoz, hogy meddő vállalkozás kapcsolatba lépni vele?
Minek akarnál kapcsolatba lépni vele? Egyébként itt van a fórumon egész nap, mindent olvas.
keserke
(
x4)
Dec 19, 2023 16:17:54
x4)
Mercédesz szépségszalon - Újszász, Attila út - Egység útja sarok.
Tyodika
Dec 19, 2023 16:29:23
Endre,te mit fogsz csinálni karácsonykor,miközben Tranyód Bubukával ünnepel?
Ráverem anyám combjára
Dec 19, 2023 16:29:23
Hafré
(
x9)
Dec 19, 2023 16:49:38
x9)
Ezilyen nullával valo osztás. Vagyishát -50K eurofütyivel.
Biztatási kár
(
x10)
Dec 19, 2023 16:50:15
x10)
.............
.............
Szerintem eleve csak úgy mehetett haza, hogy pár hétre, estleg egy kettő hónapra, hisz a szerződése se engedte hosszútávon a púpszászi héderelést, csak mindig megúszta.
Aztán golda rájött, ha nincs határidő akkor gyagyát semmi sem motiválja, hogy eltünjön az életéből. Aztán amikor már a jogsiba is belevágott, az lehetett a végsőpont. A jogsi megszerzése a vízválasztó és emiatt adhatott a bittner pénzből fifinek.
De szerintem ezt ő se gondolta, hogy képtelen lesz rá. Lehet emiatt marad örökre a nyakán, mert fifi minden ígéretet - persze amit más tesz - komolyan vesz. :)
Nem vagyok őrült
(
x3)
Dec 19, 2023 17:03:23
x3)
"A Jutka elmondta, hogy őőő, hogy, hogy van-e kisajak vagy nincs kisajak."

Minden O és K

Hafré
(
x9)
Dec 19, 2023 17:07:10
x9)
Kiss Endre Farkas pina
Bubuka
(
x13)
Dec 19, 2023 17:14:05
x13)
Szinte hallom a buzis urizálós hangján, hogy IRIGYKEDSZ TRÓL? És meghúzza a hunyadi világost! :D
Hafré
(
x9)
Dec 19, 2023 17:17:12
x9)
Megjegyzem ha nem kovetnem a snecologiat nem ismerhetnem Endret meg Tibit meg bubut aki a hitler tetkojaval egy felcigany (Horvath th-val) levagott faszu torpket kur. Ha a fuhrer meg elne tobb gazt importalna ezek miatt az oroszoktol mint mi.
keserke
(
x4)
Dec 19, 2023 17:18:43
x4)
Á, azt már a Sneci-Tibi páros is hozta. És Bubu csak hab a tortán.
Hafré
(
x9)
Dec 19, 2023 17:20:38
x9)
Az se veletlen hogy Endre a groteszknel dolgozott. Nomen est omen.
linziasztal01
(
x77)
Dec 19, 2023 17:21:33
x77)
Hafré
(
x9)
Dec 19, 2023 17:23:06
x9)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 19, 2023 17:30:05
x21)
A rizsike darabkákat onnan a legjobb kitúrni, ugye Púp?
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 19, 2023 17:45:12
x5)
Dec 19, 2023 17:45:12
Prosztata váladékot lefetyelte,jaaaaj de szerette a vén homoszexuális korcs.. Dec 19, 2023 17:45:12
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 19, 2023 17:52:57
x16)
Mielőtt egy profi szoftverfejlesztő cég piacra dob egy terméket, nem ritkán főállású tesztelőket foglalkoztat kemény pénzért. Ami engem illet, sziklaszilárdan hiszem, hogy ez valahol pénzkidobás, legalábbis az én pozíciómban mindenképpen. Jelen fórumnak köszönhetően ugyanis van annyi trolléga, hogy kérés nélkül is bevetnek mindent az általam elkészített megoldások tesztelésekor. Ma úgy döntöttem, hogy megadom a Sodifórumos zsiványoknak a kegyet, és egy napra alkalmazottaim közé fogadom őket. Ráeresztettem tehát a fórumosokat a shaját megoldásra, és figyeltem, mi történik. Így kell ingyen foglalkoztatni egy rakás embert, akik ráadásul önzetlenül, és lelkesen teszik a dolgukat.
Szóval lehet főállású tesztelősködni, fel lett turbózva ugyanis a böngészőben játszható Sodmány barlangjai és Visszatérés Sodmány barlangjaiba.
kissendrefarkas.github.io/
Készült hozzá:
-inventory, tárgyhasználat
-healthbar
-kockadobásos harcrendszer
-kockadobásos szerencse faktor
-kiegyensúlyozottabb statok
-a Doom mintájára továbbra is van "I'm too young to die" és "Nightmare" nehézségi szint. Különbség a játékos induló HP-jában van, illetve utóbbiban nincsen Back gomb.
-és stílszerűen a fosszínű félelempontok "bevanszarva" változónév alatt szerepelnek.
Szóval most már úgy néz ki a cucc, ahogy eredetileg elgondoltam, csak most végre meg is lehetett valósítani.
Ez a karácsonyi ajándékom a fórumnak, ha már nem lesz Gyagyás Karácsony, legalább így szo-szo-szórakozzanak a nézők! És ahogy fentebb szó van róla, nyugodtan lehet tesztelni. Ha valaki belefut valamibe, szóljon, mert simán lehet bugos, hiszen Sodi programozta.
Gyagyás, streamelhetnél róla egy walkthrough-t, szerintem lenne nézettsége!
Készült hozzá:
-healthbar
-a Doom mintájára továbbra is van "I'm too young to die" és "Nightmare" nehézségi szint. Különbség a játékos induló HP-jában van, illetve utóbbiban nincsen Back gomb.
-és stílszerűen a fosszínű félelempontok "bevanszarva" változónév alatt szerepelnek.
Szóval most már úgy néz ki a cucc, ahogy eredetileg elgondoltam, csak most végre meg is lehetett valósítani.
Ez a karácsonyi ajándékom a fórumnak, ha már nem lesz Gyagyás Karácsony, legalább így szo-szo-szórakozzanak a nézők! És ahogy fentebb szó van róla, nyugodtan lehet tesztelni. Ha valaki belefut valamibe, szóljon, mert simán lehet bugos, hiszen Sodi programozta.
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Dec 19, 2023 17:58:06
x6)
NSZKSZ!
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 19, 2023 18:03:04
x8)
Endre! Asszony (biológiai) éppen most teszi fel a kocsonyát. Basszak majd fel egy adagot a háztetőtökre a máj mellé?
Heki a traki
keserke
(
x4)
Dec 19, 2023 18:08:36
x4)
És Gyagya, abba belegondoltál már, hogy mégis milyen "szerelmen alapuló kapcsolat" az, ahol konkrét faszméregetés van a kanok között, hogy ki tudja a több pénzt meg anyagi javakat nyújtani? Ha nem lennél agyalágyult, akkor beszereznéd ezeket a dolgokat aztán hagynád Tibit a francba és szereznél magadnak egy normális pasit.
MaxPayne
(
x24)
Dec 19, 2023 18:19:17
x24)
Mielőtt egy profi szoftverfejlesztő cég piacra dob egy terméket, nem ritkán főállású tesztelőket foglalkoztat kemény pénzért. Ami engem illet, sziklaszilárdan hiszem, hogy ez valahol pénzkidobás, legalábbis az én pozíciómban mindenképpen. Jelen fórumnak köszönhetően ugyanis van annyi trolléga, hogy kérés nélkül is bevetnek mindent az általam elkészített megoldások tesztelésekor. Ma úgy döntöttem, hogy megadom a Sodifórumos zsiványoknak a kegyet, és egy napra alkalmazottaim közé fogadom őket. Ráeresztettem tehát a fórumosokat a shaját megoldásra, és figyeltem, mi történik. Így kell ingyen foglalkoztatni egy rakás embert, akik ráadásul önzetlenül, és lelkesen teszik a dolgukat.
Készült hozzá:
-healthbar
Készült hozzá:
-healthbar
Remelem egyszer lesz a Doom 2-nek egy retard portja, amiben a sodrakot jo sokszor ki lehet nyirni a legkulonfelebb modon, persze jo véresen, nem beszelve a tobbi parazitarol, mint a tranyo, Mc Hiszti, Geyza, dogevo cickany, stb.
Mondjuk Sodoomia neven.
Sztrapacska
(
x6)
Dec 19, 2023 19:07:54
x6)
Mondjuk Sodoomia neven.
Mondjuk Sodoomia neven.
Finger me plenty
C64korszak
(
x2)
Dec 19, 2023 19:10:33
x2)
Remelem egyszer lesz a Doom 2-nek egy retard portja
Van ezer és egy doom editor, csak a komoly elhivatottság hiányzik, minden retardról legalább 4 hihető oldalnézetes képet generálni, nomeg a pályák is viccesebbek lennének klasszik gyagya textúrákkal.
Akár a púpszászi ólat is be lehetne (az engine korlátai között) modellezni.
Viszont ez amennyi munka, lehet valami programozni tanulni/gyakorolni akaró ITjunior troll akármelyik primitív 3D frameworkben összerakhatná, kb egy wolfesintein szinten, sima szobák, falak, retardok, képek, és mehet az öldöklés.
Megfelelő hangok is kellő mennyiségben rendelkezésre állnak, mint ordítás, halálhörgés, süsüzés, stb :)
koszos
(
x11)
Dec 19, 2023 19:12:08
x11)
a tibi biztosan elvezne,hogy tobb szaz troll segitsen neki az eletben :D
ne is erolkodj fikas,hisz a vegen ugy is tudod,hogy ki fog nevetni !
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
ne is erolkodj fikas,hisz a vegen ugy is tudod,hogy ki fog nevetni !
Biztatási kár
(
x10)
Dec 19, 2023 19:20:02
x10)
NSZKSZ!
Pitonoztam egyet! 103%-haha!
Boldog Karácsonyt! :)
linziasztal01
(
x77)
Dec 19, 2023 19:33:56
x77)
Endre, mit vettél anyádnak?
Azt nem mondhatod, hogy nincs pénzed...
tyodika
Dec 19, 2023 19:35:04
Endre, mit vettél anyádnak?
Egy konyhai mérleget
Dec 19, 2023 19:35:04
xls file
Dec 19, 2023 19:41:45
birom ezeket az "ujdonsagokat" a pedian:nem történt semmi,továbbra is lapított mindenki, semmilyen hírt nem adott magáról,továbbra is hallgatott,csend volt, mindenki néma maradt.
Ez van mikor a trollok artalmatlanok.
Dec 19, 2023 19:41:45
-
Dec 19, 2023 19:43:12
birom ezeket az "ujdonsagokat" a pedian:nem történt semmi,továbbra is lapított mindenki, semmilyen hírt nem adott magáról,továbbra is hallgatott,csend volt, mindenki néma maradt.
Valamit a témához? Vagy csak pontokat szeretnél ezekkel a semmitmondó kommentekkel? Dadogós, takarodj!
Dec 19, 2023 19:43:12
xls file
Dec 19, 2023 19:48:21
endru, tibinek pav 2-ese van kerjel tole egyet.
Dec 19, 2023 19:48:21
sörtötbontok
(
x8)
Dec 19, 2023 20:16:44
x8)
Endre, lesz jogsid, mielőtt 100 csillagos lesz a tót zsidó?
Porky
Dec 19, 2023 20:16:45
Finger me plenty
Revenge on SoDI
Dec 19, 2023 20:16:45
AutiAdsense
Dec 19, 2023 20:29:05
Na Endre, felhőénekként úgy éreztem egy ilyen kemény év után kell a pihenés.
Üdv Teneriféről, remélem te éppen otthon fagyoskodsz a -5 fokban. :)

Dec 19, 2023 20:29:05
Tyodika
Dec 19, 2023 20:35:31
Megfaty Emszí Pisti'
Dec 19, 2023 20:35:31
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 19, 2023 20:38:11
x5)
Endre anyád megcsinálta a karácsonyi sütiket neked!

MaxPayne
(
x24)
Dec 19, 2023 20:38:13
x24)
Revenge on SoDI
A ducatoban meg o lesz a nyolcadik utas?
Nem vagyok őrült
(
x3)
Dec 19, 2023 20:47:30
x3)
Ez egy lehetőség akkor neked, hogy kibontakozz. Kíváncsian várjuk a fényképes-videós beszámolót!!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 19, 2023 21:08:58
x11)
Nem tudtam, hogy Púpszászon van helyi járat, ez nem is ótvar falu. :O
www.youtube.com/watch?v=ePiXczuMxVM
Egy rendesen kereső nyugati felhőéneknek a kánaán lehetne...
Csendes, rendezett környezet, gyönyörűen felújított, közepes méretű kádárkocka, ami nem viszi el a fél fizetést, feleség, két gyerek, kutya...
www.youtube.com/watch?v=ePiXczuMxVM
Csendes, rendezett környezet, gyönyörűen felújított, közepes méretű kádárkocka, ami nem viszi el a fél fizetést, feleség, két gyerek, kutya...
Golda csiklója
(
x8)
Dec 19, 2023 21:14:13
x8)
Nem tudtam, hogy Púpszászon van helyi járat, ez nem is ótvar falu. :O
youtube.com/watch?v=ePiXczuMxVM
youtube.com/watch?v=ePiXczuMxVM
0.53-nál a pad, ahol a recskás sunyiban leszokta enni a feltétet Golda főzelék adagjáról! :D
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 19, 2023 21:25:39
x11)
Komolyra fordítva a szót, nem értem minek helyi járat ilyen putris utakon, néha szembeötlik egy kikötött kecske, vagy jön a vadnyugati lovasszekér, musztángokkal... :)
Mindegy! Endre, ha már úgyis a jogsit csinálod fejleszd magad tovább.
Lehetnél buszsofőr Púpszászon.
Mindegy! Endre, ha már úgyis a jogsit csinálod fejleszd magad tovább.
Lehetnél buszsofőr Púpszászon.
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 19, 2023 21:25:44
x8)
Endre! Ott lesz a fa alatt a jogsi???? :)
Heki a traki
Sörike
(
x3)
Dec 19, 2023 21:28:34
x3)
Endre! Ott lesz a fa alatt a jogsi???? :)
What jogsi?
What fa?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 19, 2023 21:35:55
x11)
Örök életedre Púpszászon keringenél, mint a bolygó hollandi...
Galla Miki
Dec 19, 2023 21:36:15
What jogsi?
What fa?
hát a tréfa What fa?
Dec 19, 2023 21:36:15
Sörike
(
x3)
Dec 19, 2023 21:37:43
x3)
Endi fogd magad és menj fel tibihez pestre és menjetek el buzifürcsibe biztos értékelné
Gecis hányós lavór
KicsiNéző
(
x13)
Dec 19, 2023 21:40:55
x13)

Kegyetlen valóság
Dec 19, 2023 21:46:12
Idén történelmileg úgy alakult, hogy nem kellett mégsem menni a céges karácsonyra, pedig még meghívót is kapott.
Dec 19, 2023 21:46:12
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Dec 19, 2023 21:49:44
x6)

DonDraper
Dec 19, 2023 22:03:29
Ha tippelnem kéne, a HR-esük bekajálta csont nélkül a masnicv-t, Korcsika meg valahogy sikeresen végigbullshitelte magát az interjún.
De az Univerzum szerencsére eddig mindig sikeresen korrigálta ezeket az "anomáliákat" és Sodrák hamar kibaszásra kerül
Dec 19, 2023 22:03:29
trolléga
(
x30)
Dec 19, 2023 22:03:56
x30)
Sírva hívtam a tanárnőt, hogy hagyjuk a francba az egészet, megyek mosogatni, de megnyugtatott.
És végülis igaza volt, jól mentek ezek az interjúk.
A szövegértésemet kicsit trenírozni kell még, de mostantól ráfekszem erre is, és nem lesz gáz.
És végülis igaza volt, jól mentek ezek az interjúk.
A szövegértésemet kicsit trenírozni kell még, de mostantól ráfekszem erre is, és nem lesz gáz.
Napi retro
Holnap lesz egy németes interjúcsám, ami után sztem én is sírva fogom hívni a tanárnőt.
Tényleg endi neked hogy áll az álláskeresés? Ha jogsiban nem is, abban lehet megelőzöl, nem vagyok akkora hídangolna mint egyesek. Mostani melócsá se szar, dehát egyszer valaki azt mondta a bevételeket kell növelni.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 19, 2023 22:17:35
x21)
Ez a loopolás amúgy tényleg egy tipikus ADHD tünet?
trashcity.net/video/7513/a-r%C3%A9szeg-edyt%C3%A1hoz-megint-j%C3%B6ttek-a-rend%C5%91r%C3%B6k-ne-nyisd-ki
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
trashcity.net/video/7513/a-r%C3%A9szeg-edyt%C3%A1hoz-megint-j%C3%B6ttek-a-rend%C5%91r%C3%B6k-ne-nyisd-ki
-
Dec 19, 2023 22:33:32
pista?
Dec 19, 2023 22:33:32
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 19, 2023 23:05:06
x8)
Ez a loopolás amúgy tényleg egy tipikus ADHD tünet?
Nem. Sok alkoholista folyamatosan ismételget, mert nincs tisztában azzal, hogy mit mondott vagy mit nem. Ez alkoholista tünet.
-
Dec 19, 2023 23:55:40
Amúgy meg a fasz kivan Recsi.
Melyik a jobb? Leadod a piszonyítékokat és bevonulsz.
Meleg lesz nagy faszok megpasznak, kapsz enni, ilyesmi.
Mire vársz?
Melyik a jobb? Leadod a piszonyítékokat és bevonulsz.
Meleg lesz nagy faszok megpasznak, kapsz enni, ilyesmi.
Mire vársz?
Dec 19, 2023 23:55:40
Gunnar
(
x2)
Dec 20, 2023 00:17:11
x2)
Endi b+! Ennyire futotta a fiteós karrierből milliós szetáppal? 1-2 éve még veled volt tele az év végi összefoglaló a Zisten basszonmeg! Most meg még a statiszták közé se fértél ki a stáblistában!
Na jó, azért kaptál egy rövid, de velős jelenetet :D
youtu.be/KdJfw9E1dsk
Hatalmas válogatás lett amúgy minőségi tálalásban, nemtom kinek a műve de Trash Pictures Rulez!
blabla
Na jó, azért kaptál egy rövid, de velős jelenetet :D
youtu.be/KdJfw9E1dsk
Hatalmas válogatás lett amúgy minőségi tálalásban, nemtom kinek a műve de Trash Pictures Rulez!
Fullfing Géza
Dec 20, 2023 01:27:23
Sodi tegnap megcsinálta a jogosítványt, én pedig meghaltam (de már jobban vagyok)
Dec 20, 2023 01:27:23
Sodragon legendája
(
x2)
Dec 20, 2023 07:00:17
x2)
Recskás!
Az eddigi pályafutásod fényében megvonhatod a mérleget, hogy minden törekvésed ellenére a lőtéri kutyát sem érdekled. Már a szar propagandista Megafon videóiban trash példaként MC Istit emlegetik párhuzamba állítva adott politikusokkal, de téged ennyi vergődés után egy szóra sem méltatnak se ők, sem más. Remélem szenvedsz emiatt az ignorálás miatt, ami pont a figyelem kurva gyenge pontodat érinti a legérzékenyebben.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Az eddigi pályafutásod fényében megvonhatod a mérleget, hogy minden törekvésed ellenére a lőtéri kutyát sem érdekled. Már a szar propagandista Megafon videóiban trash példaként MC Istit emlegetik párhuzamba állítva adott politikusokkal, de téged ennyi vergődés után egy szóra sem méltatnak se ők, sem más. Remélem szenvedsz emiatt az ignorálás miatt, ami pont a figyelem kurva gyenge pontodat érinti a legérzékenyebben.
MaxPayne
(
x24)
Dec 20, 2023 08:01:30
x24)
Az mondjuk tényleg vicces, hogy mivel sosem fogja megszerezni a jogosítványt (max ha komoly összegekkel lefizeti akiket kell, de abba meg belebukik) ide sem írhat soha többet, vagy megint önszájbaszaró Sodi lesz a Sodi. aSodi
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 20, 2023 08:28:33
x45)
Javaslat/Észrevétel
A pédia főoldalán, a több nyelven megírt; kicsoda Kiss Endre Farkas rövid összefoglalókból kellene egy magyar verzió is, mert ugyan az egész pédia róla szól, de ha valaki csak rákeres (oktatók, vizsgabiztosok, lakók, bárki itthon) akkor nehéz róla röviden elolvasni a dolgokat, pont ami a lényege az idegen nyelvű verzióknak.
Plusz a mostani róla szóló leírásokban, csak több külön oldalról lehet megtudni azt ami az idegen nyelvűben egyben, röviden ott van.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
A pédia főoldalán, a több nyelven megírt; kicsoda Kiss Endre Farkas rövid összefoglalókból kellene egy magyar verzió is, mert ugyan az egész pédia róla szól, de ha valaki csak rákeres (oktatók, vizsgabiztosok, lakók, bárki itthon) akkor nehéz róla röviden elolvasni a dolgokat, pont ami a lényege az idegen nyelvű verzióknak.
Plusz a mostani róla szóló leírásokban, csak több külön oldalról lehet megtudni azt ami az idegen nyelvűben egyben, röviden ott van.
D_Dezső
(
x29)
Dec 20, 2023 09:13:46
x29)
Ajjaj, ma lehet vége lesz a könyvnek ...
csicskovics
Dec 20, 2023 09:14:58
Recskás!
Már a trash rewindbe sem került be, csak 1 jelenet erejéig, ahol épp Alinak csicskul. Kaffka hátán felkapaszkodott, hogy releváns trash legyen, de azzal a lendülettel le is csúszott onnan, így újra irreleváns lett. Méltatlan asodi.
Dec 20, 2023 09:14:58
öklendező szerelő
(
x4)
Dec 20, 2023 09:26:39
x4)
endre, az össze-vissza tekergő szőlőkacs kezeiddel hogyan fogsz átmenni a fogytékossági vizsgálaton?
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
linziasztal01
(
x77)
Dec 20, 2023 09:26:57
x77)
Ideje tüzet rakni az ólban. 98 éves bácsi biztos segít!
keserke
(
x4)
Dec 20, 2023 09:30:07
x4)
Jogsi: nem áll rendelkezésre.
Céges buli: nem áll rendelkezésre.
Bécs: minimális az esélye, hogy rendelkezésre álljon.
Mi lesz a következménye, ha nem jut el Bécsbe?
Céges buli: nem áll rendelkezésre.
Bécs: minimális az esélye, hogy rendelkezésre álljon.
Mi lesz a következménye, ha nem jut el Bécsbe?
Golda
Dec 20, 2023 09:30:25
Endre, takarodj vissza a macskaolba!
Dec 20, 2023 09:30:25
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 20, 2023 09:31:05
x21)
Anutámmal összebújunk mert hideg van pizony.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Mészáros Lőrinc
Dec 20, 2023 09:33:09
Sodi, ne hidd, hogy nem vagyok troll.
Dec 20, 2023 09:33:09
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 20, 2023 09:41:32
x23)
Időkép kamerái alapján, 3 napja folyamatosan hatalmas köd van Szolnokon. Gyagyás, remélem jársz még vezetni, vagy vizsgázni. Ilyenkor jó menni, mert eltudsz bújni a trollok elöl.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 20, 2023 09:44:33
x21)
Időkép kamerái alapján, 3 napja folyamatosan hatalmas köd van Szolnokon. Gyagyás, remélem jársz még vezetni, vagy vizsgázni. Ilyenkor jó menni, mert eltudsz bújni a trollok elöl.
Gondolom itt is mutogatna az ablakon kinyúlva, bár kurná le a karját egy román kamionos. :DDD
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 20, 2023 09:55:58
x8)
Endre! Most cserélik a kocsimon a szélvédőt, egy kavicsfelvetődés miatt. Nálad mi a helyzet? Kocsid hogy áll? Még mindig a polcon bontatlan dobozban a hot wheels?
Heki a traki
trolléga
(
x30)
Dec 20, 2023 09:57:16
x30)
Jajj már, csak 6 óra üzemszünet? Abból 1-et elvezetget, utána meg betankol ketyerkéből, esetleg beköltözik addig a Fecske presszóba.
Amúgy meg mikbe fatyok: felhívja valamelyiket a 2 pinás szerelme közül, valamelyik csak beengedi melegedni.
gobesug
(
x30)
Dec 20, 2023 10:00:28
x30)
Endre itt remek volt a karácsonyi buli.
Te jól érezted magad?
Te senki csicskaja.
Te jól érezted magad?
Te senki csicskaja.
(titkos) szefárd tanács
Dec 20, 2023 10:06:27
fikás, a nagy troll tanács dönt most az életedről. neked ebbe nincs beleszólásod.
Illusztráció
Dec 20, 2023 10:06:27
Bubuka
(
x13)
Dec 20, 2023 10:18:15
x13)
Bedobnál most egy keserkét, igaz gyagyás? :)
keserke
(
x4)
Dec 20, 2023 10:19:02
x4)
Endre! Most cserélik a kocsimon a szélvédőt, egy kavicsfelvetődés miatt. Nálad mi a helyzet? Kocsid hogy áll? Még mindig a polcon bontatlan dobozban a hot wheels?
A szpítsopban....
keserke
(
x4)
Dec 20, 2023 10:20:12
x4)
What jogsi?
What fa?
What fa?
Söröskorsó
Dec 20, 2023 10:29:39
Endrus, az milyen szint, amikor mar a karacsonyfa felallitasa is barhol az ev barmely napjan indokoltabb, valoszinubb es sokszorosan konnyebb mint a pitonsszal ugyanezt megtenni?
"Ha bugyinak használnálak akkor legalább nyugodtan be tudnék fosni." - Kaffka Tibor
Dec 20, 2023 10:29:39
Kötőjel
(
x12)
Dec 20, 2023 10:46:01
x12)
a sodi, tudod milyen jó érzés egy alkoholistának, amikor vagy egyedül, ha még van akaratereje, vagy segítséggel, ha már mélyebben van a fosban, mint hogy onnan egyedül kitörjön (ez lennél te, bizony!) végre szermentes legalább 1 hónapig? milyen jókat alszik? milyen jókat eszik? mennyivel jobb a közérzete?
szerencsére te ezt soha nem fogod megismerni, piás sodi lesz a sodi haláláig. a sodi.
vérdíj target nr. 1
szerencsére te ezt soha nem fogod megismerni, piás sodi lesz a sodi haláláig. a sodi.
Hahó
(
x135)
Dec 20, 2023 10:48:34
x135)
Találjátok ki mi történik éppen most szolnokon!
Segítek!
Bukás lesz a vége.
Segítek!
Bukás lesz a vége.
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 20, 2023 10:49:57
x8)
Endre! Eltervezted, hogy ez a karácsony arról fog szólni, hogy a Sziszával azon veszekedtek, hogy ferde a karácsonyfa. :) Ez sem jött össze. Bubuka veszekszik vele, hogy milyen a fa.:) Mi maradt neked vén buzeráns? Egy utopisztikus jogosítvány. Pár doboz sör meg egy-két keserű. Munkanélküliség. Döglött pitonsz. Elavult setup. Fél adag lopott napi fejadag. 5 négyzetméteres putri. Gumiszárú női nadrág. Gyerek keretes szemüveg. Összeomlott media karrier. Endre! Erről álmodtál? Mindig csövezni akartál. Az talán összejön lassan. Te magában motyogó elmebeteg.
Heki a traki
MaxPayne
(
x24)
Dec 20, 2023 10:51:51
x24)
Zsidók is ünneplik a karácsonyt?
146 látogató online.