Szerző:
broni
Feb 05, 2013 13:48:11
Válasz
(13)
nektek akkor sodi nem is szimpatikus????
Feb 05, 2013 13:48:11
Echelon néni
Feb 05, 2013 13:48:46
szeszes: simán lehet. Főleg, hogy a Domján és Molnár is a közelben volt, ki tudja mit csináltak korábban a szálloda eldugott kis szobájában...
Feb 05, 2013 13:48:46
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 05, 2013 13:50:34
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Sem a válla. Merven tartja az egész felsőtestét. Szerintem a fájós háta miatti kényszertartás az oka.</div>
Hat ez durva.
Hat ez durva.
Feb 05, 2013 13:50:34
Echelon néni
Feb 05, 2013 13:50:46
<div class="quote"><div class="author">-</div>sodi benned tenyleg semmi szegyenerzet? recskasnak, buzinak, fasszoponak, meg ki tudja minek szolitanbak itt meg teged, te meg mindegyikre szives oromest valaszolsz. neked egy csepp buszkeseged sincs?
Ja es mondtam mar ma, hogy a budos kurva anyadat te retard naci!!!</div>
Hallgat a nevére, én leginkább korcsnak szeretem szólítani, az adja vissza legjobban a személyiségét. Testi-lelki korcs.
Hallgat a nevére, én leginkább korcsnak szeretem szólítani, az adja vissza legjobban a személyiségét. Testi-lelki korcs.
Feb 05, 2013 13:50:46
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 05, 2013 13:53:45
<div class="quote"><div class="author">-</div>sodi benned tenyleg semmi szegyenerzet? recskasnak, buzinak, fasszoponak, meg ki tudja minek szolitanbak itt meg teged, te meg mindegyikre szives oromest valaszolsz. neked egy csepp buszkeseged sincs?
En igyekszem meg Endrevel is nagyon illedelmesen videlkedni.
Csak olyan nevekkel illetem, amiket o is szokott hasznalni: Endre, Sodi, Recskaboy es Masztisrac.
En igyekszem meg Endrevel is nagyon illedelmesen videlkedni.
Csak olyan nevekkel illetem, amiket o is szokott hasznalni: Endre, Sodi, Recskaboy es Masztisrac.
Feb 05, 2013 13:53:45
sodika
Feb 05, 2013 13:54:47
Az pedig, hogy SF ijedtében hirtelen nagyon TC-védő lett, amikor a szomódi Suttika miatt lebukott előttetek a személyazonossága, igenis releváns felvetés, mert tényleg így volt. Még nagyban elmélkedett is nekem, hogy akkor most direkt nem törli a vele összefüggésbe hozott TC-ellenes dolgokat, mert konspirációs okokból annak kell lennie a látszatnak, hogy nincs hozzá jogosultsága. Ez kiegészült azzal a gondolattal, hogy ő bizony régóta gyúr, és így majd jól megvédi magát, ha Sherlock Porks tényleg lemegy Tatára.
Ehhez képest igenis vicces váltás a hirtelen malacozás.
Ehhez képest igenis vicces váltás a hirtelen malacozás.
Feb 05, 2013 13:54:47
Echelon néni
Feb 05, 2013 13:55:15
Korcsgeci, most megyek ebédelni, azt termelek egy kis adót, hogy a fajtád ne haljon éhen.
Javaslom, hogy keress egy orvost és nézesd meg a gerincedet, mert ha tovább romlik az állapotod, akkor idő előtt megdöglesz és nekem még terveim vannak a szopatásodat illetően.
Szevasz!
ps
gyorstálat (amit ott kebab) fogok ebédelni a Szerájban, ha negyed óra alatt ideérsz, akkor megeheted amit hagyok
Javaslom, hogy keress egy orvost és nézesd meg a gerincedet, mert ha tovább romlik az állapotod, akkor idő előtt megdöglesz és nekem még terveim vannak a szopatásodat illetően.
Szevasz!
ps
gyorstálat (amit ott kebab) fogok ebédelni a Szerájban, ha negyed óra alatt ideérsz, akkor megeheted amit hagyok
Feb 05, 2013 13:55:15
sodika
Feb 05, 2013 13:55:55
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Hallgat a nevére, én leginkább korcsnak szeretem szólítani</div>
Az öncélú sértegetés egyszerűen lepereg rólam, nagyjából észre se veszem, és helyette a tartalomra koncentrálok.
Az öncélú sértegetés egyszerűen lepereg rólam, nagyjából észre se veszem, és helyette a tartalomra koncentrálok.
Feb 05, 2013 13:55:55
tigris
Feb 05, 2013 13:56:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az pedig, hogy SF ijedtében hirtelen nagyon TC-védő lett, amikor a szomódi Suttika miatt lebukott előttetek a személyazonossága, igenis releváns felvetés, mert tényleg így volt. Még nagyban elmélkedett is nekem, hogy akkor most direkt nem törli a vele összefüggésbe hozott TC-ellenes dolgokat, mert konspirációs okokból annak kell lennie a látszatnak, hogy nincs hozzá jogosultsága. Ez kiegészült azzal a gondolattal, hogy ő bizony régóta gyúr, és így majd jól megvédi magát, ha Sherlock Porks tényleg lemegy Tatára.
Ehhez képest igenis vicces váltás a hirtelen malacozás.</div>
szerintem az sokkal érdekesebb ennél, hogy te drogterjesztésre bíztattad a rokonodat!! a saját rokonodat bazmeg!
szerintem az sokkal érdekesebb ennél, hogy te drogterjesztésre bíztattad a rokonodat!! a saját rokonodat bazmeg!
Feb 05, 2013 13:56:06
sodika
Feb 05, 2013 13:56:27
Na meló, csá.
Feb 05, 2013 13:56:27
Echelon néni
Feb 05, 2013 13:56:36
gyrostál, de gyorsan hozzák
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Feb 05, 2013 13:56:36
Brian
Feb 05, 2013 13:57:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az pedig, hogy SF ijedtében hirtelen nagyon TC-védő lett, amikor a szomódi Suttika miatt lebukott előttetek a személyazonossága, igenis releváns felvetés, mert tényleg így volt. Még nagyban elmélkedett is nekem, hogy akkor most direkt nem törli a vele összefüggésbe hozott TC-ellenes dolgokat, mert konspirációs okokból annak kell lennie a látszatnak, hogy nincs hozzá jogosultsága. Ez kiegészült azzal a gondolattal, hogy ő bizony régóta gyúr, és így majd jól megvédi magát, ha Sherlock Porks tényleg lemegy Tatára.
unalmas meg kiafasztérdekel. mi van a drogpropagandáddal meg a pedofil képgyűjteményeddel?
unalmas meg kiafasztérdekel. mi van a drogpropagandáddal meg a pedofil képgyűjteményeddel?
Feb 05, 2013 13:57:30
sodika
Feb 05, 2013 13:57:49
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>te drogterjesztésre bíztattad a rokonodat!!</div>
Ehhez is szükséges némi magyarázat. Mi akkoriban sokat viccelődtünk egymás között SF-fel elrettentő társadalmi példákkal, és ez ehhez kapcsolódott, hogy na, én nem csak beszélek róluk, hanem közéjük is mentem. :)
Na meló, csá.
Ehhez is szükséges némi magyarázat. Mi akkoriban sokat viccelődtünk egymás között SF-fel elrettentő társadalmi példákkal, és ez ehhez kapcsolódott, hogy na, én nem csak beszélek róluk, hanem közéjük is mentem. :)
Na meló, csá.
Feb 05, 2013 13:57:49
Brian
Feb 05, 2013 13:58:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Az öncélú sértegetés egyszerűen lepereg rólam, nagyjából észre se veszem, és helyette a tartalomra koncentrálok.</div>
az öncélú sértegetés maga a tartalom, te faszverő misztikum.
Az öncélú sértegetés egyszerűen lepereg rólam, nagyjából észre se veszem, és helyette a tartalomra koncentrálok.</div>
az öncélú sértegetés maga a tartalom, te faszverő misztikum.
Feb 05, 2013 13:58:37
Echelon néni
Feb 05, 2013 13:58:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Aki annyit szopott egész életében mint te, annak valóban meg sem kottyan az, hogy minden nap sértegetik.
Tök jó neked, irigyellek. Te fasz. :-)
Aki annyit szopott egész életében mint te, annak valóban meg sem kottyan az, hogy minden nap sértegetik.
Tök jó neked, irigyellek. Te fasz. :-)
Feb 05, 2013 13:58:44
szeszesember
Feb 05, 2013 13:59:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>te drogterjesztésre bíztattad a rokonodat!!</div>
Na meló, csá.</div>
Azóta mondhatjuk, hogy nálad elrettentőbb példa kevés akad a társadalomban.
Na meló, csá.</div>
Azóta mondhatjuk, hogy nálad elrettentőbb példa kevés akad a társadalomban.
Feb 05, 2013 13:59:24
tigris
Feb 05, 2013 14:01:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>te drogterjesztésre bíztattad a rokonodat!!</div>
Na meló, csá.</div>
az előbb még szó se volt viccelődésről, hanem arról, hogy te milyen felsőbbrendű vagy.
nézd, aki 17 éves korában az elrettentő társadalmi példákról viccelődik az unokatestvérével, az egyszerűen fogyatékos.
ennél már csak az rosszabb, aki A VIDÉKI ROKONÁNAK DROGTERJESZTÉSI TANÁCSADÁST KÜLD ÁT! hány embert mérgeztél még ezzel a szarral?
Na meló, csá.</div>
az előbb még szó se volt viccelődésről, hanem arról, hogy te milyen felsőbbrendű vagy.
nézd, aki 17 éves korában az elrettentő társadalmi példákról viccelődik az unokatestvérével, az egyszerűen fogyatékos.
ennél már csak az rosszabb, aki A VIDÉKI ROKONÁNAK DROGTERJESZTÉSI TANÁCSADÁST KÜLD ÁT! hány embert mérgeztél még ezzel a szarral?
-
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote">
<div class="author">Echelon néni</div>Hallgat a nevére, én leginkább korcsnak szeretem szólítani</div>Az öncélú sértegetés egyszerűen lepereg rólam, nagyjából észre se veszem, és helyette a tartalomra koncentrálok.</div>
ez hazugsag, de ez legyen a te bajod.
azt viszont megkerdezem, mi a faszert jarsz ide? Ok, a tied ez az oldal, de akkor is, szoval miert??????????
<div class="author">Echelon néni</div>Hallgat a nevére, én leginkább korcsnak szeretem szólítani</div>Az öncélú sértegetés egyszerűen lepereg rólam, nagyjából észre se veszem, és helyette a tartalomra koncentrálok.</div>
ez hazugsag, de ez legyen a te bajod.
azt viszont megkerdezem, mi a faszert jarsz ide? Ok, a tied ez az oldal, de akkor is, szoval miert??????????
tigris
Feb 05, 2013 14:02:55
endre én sok rosszaságot csináltam életemben, de soha senkinek a kezébe nem adtam oda a virtuális ásót, hogy hozza létre a saját drogföldjét, hogy mérgezze meg magát!
gyalázatoos vagy, és most ezt komolyan mondom! nézd meg a szerencsétlen elbutult, homokos virágkötő unokatestvéredet! te tetted ezt vele! TÖNKRETETTED AZ ÉLETÉT!
gyalázatoos vagy, és most ezt komolyan mondom! nézd meg a szerencsétlen elbutult, homokos virágkötő unokatestvéredet! te tetted ezt vele! TÖNKRETETTED AZ ÉLETÉT!
Feb 05, 2013 14:02:55
-
Feb 05, 2013 14:03:02
Te retard naci fasz! Valaszolj a kerdesemre, olvasd a tartalmat, te fasz!!!!
Feb 05, 2013 14:03:02
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 05, 2013 14:04:50
<div class="quote"><div class="author">-</div>azt viszont megkerdezem, mi a faszert jarsz ide? Ok, a tied ez az oldal, de akkor is, szoval miert??????????</div>
Szerintem azert log itt, mert annyira zavazos a vilagkepe, hogy ugy kepzeli, minden tekintetben a trollok felett all. Aztan dicseri magat, hogy o mennyire okos es ugyes, hogy pusztan eloskodesbol milyen szepen megel, mig nekunk reggel fel kell kelni dolgozni menni.
Szerintem azert log itt, mert annyira zavazos a vilagkepe, hogy ugy kepzeli, minden tekintetben a trollok felett all. Aztan dicseri magat, hogy o mennyire okos es ugyes, hogy pusztan eloskodesbol milyen szepen megel, mig nekunk reggel fel kell kelni dolgozni menni.
Feb 05, 2013 14:04:50
tigris
Feb 05, 2013 14:12:32
most egyébként nagyon felidegesítettél... ezekkel a pedofil képekkel, meg a drogtémával. de tényleg. gyakorló szülőként iszonyodom tőled, hát te tényleg egy "állat" vagy... nagyon reménykedj, hogy ne kerülj börtönbe, mert ha megtörténik, gondoskodom róla, hogy a bennlévők megtudják ezeket a dolgokat.
Feb 05, 2013 14:12:32
sodika
Feb 05, 2013 14:17:55
Na hát én ebben a pillanatban jöttem rá, hogy téphetem itt a számat azzal, hogy leírom, melyik gimis humorkodásnak mi a pontos történelmi környezete, és kontextusa, ha ezután úgy folytatódik a beszélgetés, mintha nem is szántam volna erre háromnegyed órát.
Ehelyett tényleg sokkal okosabb és értelmesebb dolog a pénzkereső melómra fordítani a figyelmemet és az energiámat.
Zsidó vagyok. Hahó! Na meló, csá.
Ehelyett tényleg sokkal okosabb és értelmesebb dolog a pénzkereső melómra fordítani a figyelmemet és az energiámat.
Zsidó vagyok. Hahó! Na meló, csá.
Feb 05, 2013 14:17:55
sodika
Feb 05, 2013 14:18:33
Zsidó vagyok.
Feb 05, 2013 14:18:33
sodika
Feb 05, 2013 14:19:20
Jaj, de vicces. A legfelsőbb gombot az esetemben átírja arra, hogy "Zsidó vagyokok". Bruhaha, humorherold.
* ásít *
Na csá.
* ásít *
Na csá.
Feb 05, 2013 14:19:20
snecigeci
Feb 05, 2013 14:20:08
xD Nem érted a viccet? xD
Feb 05, 2013 14:20:08
lőcs
Feb 05, 2013 14:25:11
még, még, ez a tini-sodi irány nekem minden eddiginél izgisebb, kényszeres faszverések a gimi vécéjében, másolt cd-kre hogy, hogy nem felkerülő buzi és pedofil képek, titokzatos füves haverok, a később megismert angolnázásokat és autista szófordulatokat a bme-s cigánybajszos szűzfiúk hímsoviniszta poénkodásával ötvöző stílus, rajzok a morbid magazinban, valami zseniálisan nagy életérzés az egész
Feb 05, 2013 14:25:11
tigris
Feb 05, 2013 14:26:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na hát én ebben a pillanatban jöttem rá, hogy téphetem itt a számat azzal, hogy leírom, melyik gimis humorkodásnak mi a pontos történelmi környezete, és kontextusa, ha ezután úgy folytatódik a beszélgetés, mintha nem is szántam volna erre háromnegyed órát.
Zsidó vagyok. Hahó! Na meló, csá.</div>
neked gimis humorkodás a drogozás, meg a drogtermesztés, másnak meg egy elveszett élet, és egy meghalt gyerek jut róla eszébe.....
<a href="http://www.origo.hu/itthon/20080804-drog-tuladagolas-okozhatta-negy-ember-halalat-a-hetvegen-budapesten.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.origo.hu/itthon/20080804-drog-tuladagolas-okozhatta-negy-ember-halalat-a-hetvegen-budapesten.html</a>
csak hogy tudd mi az amin röhögsz
neked gimis humorkodás a drogozás, meg a drogtermesztés, másnak meg egy elveszett élet, és egy meghalt gyerek jut róla eszébe.....
<a href="http://www.origo.hu/itthon/20080804-drog-tuladagolas-okozhatta-negy-ember-halalat-a-hetvegen-budapesten.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.origo.hu/itthon/20080804-drog-tuladagolas-okozhatta-negy-ember-halalat-a-hetvegen-budapesten.html</a>
csak hogy tudd mi az amin röhögsz
Feb 05, 2013 14:26:24
tigris
Feb 05, 2013 14:27:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Zsidó vagyok.</div>
tudjuk
miért büszkélkedsz ezzel salamon?
tudjuk
miért büszkélkedsz ezzel salamon?
Feb 05, 2013 14:27:06
grafikus007
Feb 05, 2013 14:28:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Jaj, de vicces. A legfelsőbb gombot az esetemben átírja arra, hogy "Zsidó vagyokok". Bruhaha, humorherold.
* ásít *
Na csá.</div>
miért, talán nem igaz?
* ásít *
Na csá.</div>
miért, talán nem igaz?
Feb 05, 2013 14:28:08
sodika
Feb 05, 2013 14:30:15
Bazmeg, most olvastam csak el teljes terjedelemben, miről is van szó. Kamaszos, értelmetlen, önmagáért való, magát viccesnek gondoló, unalomból írt, akkor menőnek gondolt, kínosan terjengős szófosás. És erről beszélgetünk 14 évvel később. Nevetséges. :D
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Feb 05, 2013 14:30:15
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 05, 2013 14:32:36
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ehelyett tényleg sokkal okosabb és értelmesebb dolog a pénzkereső melómra fordítani a figyelmemet és az energiámat.</div>
Milyen penzkereso melo? Amibol az etelre valot sem keresed meg?
Milyen penzkereso melo? Amibol az etelre valot sem keresed meg?
Feb 05, 2013 14:32:36
broni
Feb 05, 2013 14:33:07
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na hát én ebben a pillanatban jöttem rá, hogy téphetem itt a számat azzal, hogy leírom, melyik gimis humorkodásnak mi a pontos történelmi környezete, és kontextusa, ha ezután úgy folytatódik a beszélgetés, mintha nem is szántam volna erre háromnegyed órát.
csak hogy tudd mi az amin röhögsz</div>
ööö, nem mintha nagyon érdekelne, de hol lehet ilyen ütős anyghoz jutni????
csak hogy tudd mi az amin röhögsz</div>
ööö, nem mintha nagyon érdekelne, de hol lehet ilyen ütős anyghoz jutni????
Feb 05, 2013 14:33:07
-
Feb 05, 2013 14:34:58
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Bazmeg, most olvastam csak el teljes terjedelemben, miről is van szó. Kamaszos, értelmetlen, önmagáért való, magát viccesnek gondoló, unalomból írt, akkor menőnek gondolt, kínosan terjengős szófosás. És erről beszélgetünk 14 évvel később. Nevetséges. :DNa meló, csá.</div>
te vagy nevetseges te pedofil naci geci!!
te vagy nevetseges te pedofil naci geci!!
Feb 05, 2013 14:34:58
nyilvános faszkiverő
Feb 05, 2013 14:36:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Bazmeg, most olvastam csak el teljes terjedelemben, miről is van szó. Kamaszos, értelmetlen, önmagáért való, magát viccesnek gondoló, unalomból írt, akkor menőnek gondolt, kínosan terjengős szófosás. És erről beszélgetünk 14 évvel később. Nevetséges. :D
Na meló, csá.</div>
Mi valtozott?
Gyerekes, ertelmetlen, onmagadnak szolo, magadat viccesnek gondolo, ertektelensegbol fakadoan irt, meg most is okosnak gondolt kinosan terjengos szofosas.
Es itt tartasz 14 evvel kesobb. Nevetseges! :D
Na meló, csá.</div>
Mi valtozott?
Gyerekes, ertelmetlen, onmagadnak szolo, magadat viccesnek gondolo, ertektelensegbol fakadoan irt, meg most is okosnak gondolt kinosan terjengos szofosas.
Es itt tartasz 14 evvel kesobb. Nevetseges! :D
Feb 05, 2013 14:36:10
tigris
Feb 05, 2013 14:37:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Bazmeg, most olvastam csak el teljes terjedelemben, miről is van szó. Kamaszos, értelmetlen, önmagáért való, magát viccesnek gondoló, unalomból írt, akkor menőnek gondolt, kínosan terjengős szófosás. És erről beszélgetünk 14 évvel később. Nevetséges. :D
Na meló, csá.</div>
megvan még a gépeden a drogterjesztő kalauz? érdekes....
Na meló, csá.</div>
megvan még a gépeden a drogterjesztő kalauz? érdekes....
Feb 05, 2013 14:37:43
nyilvános faszkiverő
Feb 05, 2013 14:38:31
broni: ha drogtol akarsz megdogleni olcson, akkor vedd a 'mufuvet'. attol siman kaphatsz szivrohamot, ha kurva sokat szivsz belole. biztos lehet meg kez alatt kapni. elonye meg, hogy mivel laborban csinaltak, csak par ev kitarto hasznalat utan (persze ha nem szivod magad romma egybol) fog kiderulni, hogy a modositott kemiai kotesek milyen modon roncsoljak szet a szervezetet. Ha nincs boltban, rendelj kinabol, legalisan kihozzak neked tok olcson.
Feb 05, 2013 14:38:31
-
Feb 05, 2013 14:39:16
remelem most mar ismerik azt a ronda zsido pofadat annyian, hogy hamarosan eljon az a nap mikor beverik. nagyon varom mar.
Feb 05, 2013 14:39:16
Kiss Endre Balfasz
Feb 05, 2013 14:39:48
<div class="quote"><div class="author">Béla</div><div class="quote">
<div class="author">sodika</div>Annyit tudok, hogy az átlagnál magasabb vagyok, a testtömeg-indexem pedig abszolút a normális kategóriában van: annak ellenére, hogy többek szerint vézna vagyok, valójában közelebb állok az elhízás kategóriájához, mint a vézna kategóriához.</div>Lófaszokat, sneci. Tavaly fél méterre álltam tőled az egyik kamerázásod során, és kiderült, hogy tök átlagos a magasságod (fél fejjel alacsonyabb voltál nálam, én 187cm vagyok), kibaszott vézna vagy, púpos és görbe a hátad, és aránytalanul hatalmasra nőtt fejed van.Emellett gusztustalanul is jársz. Nem tudom meghatározni miért, de bécigány melletted teljesen normális ember benyomását keltette, te pedig elsőre árasztottad a retard-kisugárzást, ahogyan vonszoltad magadat.Ennyi, ez van, fogadd el.</div>
És nem ájuldoztál a szagától?
<div class="author">sodika</div>Annyit tudok, hogy az átlagnál magasabb vagyok, a testtömeg-indexem pedig abszolút a normális kategóriában van: annak ellenére, hogy többek szerint vézna vagyok, valójában közelebb állok az elhízás kategóriájához, mint a vézna kategóriához.</div>Lófaszokat, sneci. Tavaly fél méterre álltam tőled az egyik kamerázásod során, és kiderült, hogy tök átlagos a magasságod (fél fejjel alacsonyabb voltál nálam, én 187cm vagyok), kibaszott vézna vagy, púpos és görbe a hátad, és aránytalanul hatalmasra nőtt fejed van.Emellett gusztustalanul is jársz. Nem tudom meghatározni miért, de bécigány melletted teljesen normális ember benyomását keltette, te pedig elsőre árasztottad a retard-kisugárzást, ahogyan vonszoltad magadat.Ennyi, ez van, fogadd el.</div>
És nem ájuldoztál a szagától?
Feb 05, 2013 14:39:48
nyilvános faszkiverő
Feb 05, 2013 14:41:28
ezek herointol vagy koksztol haltak meg, ott meg siman belefuthatsz vmi mosoporral felutott cuccba, amitol megintcsak konnyen el lehet patkolni. bar ezek a szerek dragak. gyanus, ha olcso! tul olcso kemenydrog az tuti fel van utve vagy valami szar az egesz.
ellenpelda a 6-8 evvel ezelotti 'kvarchomokos' fu, amikor minden diler azt a feher szar homokot szorta a fure, hogy nehezebb legyen. abba nem lehetett beledogleni, csak siman atkurtak a vasarlokat.
ellenpelda a 6-8 evvel ezelotti 'kvarchomokos' fu, amikor minden diler azt a feher szar homokot szorta a fure, hogy nehezebb legyen. abba nem lehetett beledogleni, csak siman atkurtak a vasarlokat.
Feb 05, 2013 14:41:28
-
Feb 05, 2013 14:48:08
erdekes en pl. 17 evesen a pinat hajtottam, nem szocialis felmereseket vegeztem. ennyire fasz voltal mar akkor is, vagy megint hazudsz.
Feb 05, 2013 14:48:08
tigris
Feb 05, 2013 14:48:10
azért az elgondolkodtató, hogy a magát kereszténynek valló , állítólagos krónikás szrint a brutális , pedofil képek viccesek, a drogtermesztés pedig ártalmatlan tréfa....
hova lehet még ezután süllyedni?
hova lehet még ezután süllyedni?
Feb 05, 2013 14:48:10
-
Feb 05, 2013 15:05:47
sodi ha kiderulne, hogy azert adtak oda a nagyanyadnak,mert az apad megsem az "apad", mit szolnal?
Feb 05, 2013 15:05:47
Matolcsy György
Feb 05, 2013 15:14:31
<div class="quote"><div class="author">-</div>sodi ha kiderulne, hogy azert adtak oda a nagyanyadnak,mert az apad megsem az "apad", mit szolnal?</div>
Akkor mit szólna, ha megtudná ki az igazi apja! .D
Akkor mit szólna, ha megtudná ki az igazi apja! .D
Feb 05, 2013 15:14:31
Rejsz felügyelő
Feb 05, 2013 15:16:06
Na meló, csá.</div>
Te vagy a hülye, hogy ezekre reagálsz. Mi jókat nevetünk rajta, tehát nekünk jó, de hogy neked miért jó minket trollokat etetni, soha nem értettem. Pláne, hogy többször megígérted, hogy felhagysz a trollok etetésével
Na meló, csá.</div>
Te vagy a hülye, hogy ezekre reagálsz. Mi jókat nevetünk rajta, tehát nekünk jó, de hogy neked miért jó minket trollokat etetni, soha nem értettem. Pláne, hogy többször megígérted, hogy felhagysz a trollok etetésével
Feb 05, 2013 15:16:06
szeszesember
Feb 05, 2013 15:19:29
<div class="quote"><div class="author">Matolcsy György</div><div class="quote"><div class="author">-</div>sodi ha kiderulne, hogy azert adtak oda a nagyanyadnak,mert az apad megsem az "apad", mit szolnal?</div>
Akkor mit szólna, ha megtudná ki az igazi apja! .D</div>
Meglenne az új gazdatest, Hahó!
Meglenne az új gazdatest, Hahó!
Feb 05, 2013 15:19:29
Rejsz felügyelő
Feb 05, 2013 15:19:44
<div class="quote"><div class="author">-</div>erdekes en pl. 17 evesen a pinat hajtottam, nem szocialis felmereseket vegeztem. ennyire fasz voltal mar akkor is, vagy megint hazudsz.</div>
Nemrég írta, hogy <i>valamilyen</i> képeket küldözgetett csajoknak IRC-n, utoljára 17 éves korában. Kérdés, hogy milyen képek, és hogy az "utoljára" vajon úgy utoljára-e, mint az a tény hogy "utoljára 2-3 éve" készített masztivideót, aztán kiderült, hogy az 2-3 nap.
Tehát Sodi, vallj színt! A Velvet cikk azt írja, "keresztény fiatalként keresi a feláldozást" (sic!) úgyhogy itt az idő meggyónni bűneidet.
Nemrég írta, hogy <i>valamilyen</i> képeket küldözgetett csajoknak IRC-n, utoljára 17 éves korában. Kérdés, hogy milyen képek, és hogy az "utoljára" vajon úgy utoljára-e, mint az a tény hogy "utoljára 2-3 éve" készített masztivideót, aztán kiderült, hogy az 2-3 nap.
Tehát Sodi, vallj színt! A Velvet cikk azt írja, "keresztény fiatalként keresi a feláldozást" (sic!) úgyhogy itt az idő meggyónni bűneidet.
Feb 05, 2013 15:19:44
Matolcsy György
Feb 05, 2013 15:22:25
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div><div class="quote"><div class="author">Matolcsy György</div><div class="quote"><div class="author">-</div>sodi ha kiderulne, hogy azert adtak oda a nagyanyadnak,mert az apad megsem az "apad", mit szolnal?</div>
Meglenne az új gazdatest, Hahó!</div>
Akkor lemondok! Már úgy értem, az apaságról...
Meglenne az új gazdatest, Hahó!</div>
Akkor lemondok! Már úgy értem, az apaságról...
Feb 05, 2013 15:22:25
sodika
Feb 05, 2013 15:23:20
Azok a gimisként saját magamról készített képek ugyanolyanok voltak, mint a Velvetes cikk, csak arccal. Lelkiekben már felkészültem rá, hogy előkerülnek, de úgy néz ki, mégis vannak dolgok, amiket elnyel a net. :D
Feb 05, 2013 15:23:20
Kiss Endre Balfasz
Feb 05, 2013 15:28:30
És segítettek elveszteni a szüzességed vagy csak kiröhögtek általa?
Feb 05, 2013 15:28:30
-
Feb 05, 2013 15:29:00
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Azok a gimisként saját magamról készített képek ugyanolyanok voltak, mint a Velvetes cikk, csak arccal. Lelkiekben már felkészültem rá, hogy előkerülnek, de úgy néz ki, mégis vannak dolgok, amiket elnyel a net. :D</div>
te retard naci fasz, ha most ezt azert irtad, mert ugy godolod a trollok elkezdenek kutakodni, tevedsz:-)
Ki az apad naci? Mikor kerdezed meg anyadat?
te retard naci fasz, ha most ezt azert irtad, mert ugy godolod a trollok elkezdenek kutakodni, tevedsz:-)
Ki az apad naci? Mikor kerdezed meg anyadat?
Feb 05, 2013 15:29:00
Kiss Endre Balfasz
Feb 05, 2013 15:29:12
<div class="quote"><div class="author">-</div>erdekes en pl. 17 evesen a pinat hajtottam, nem szocialis felmereseket vegeztem. ennyire fasz voltal mar akkor is, vagy megint hazudsz.</div>
Sodi undorodik a pinától.
Sodi undorodik a pinától.
Feb 05, 2013 15:29:12
sodileaks
Feb 05, 2013 15:30:12
<div class="quote"><div class="author">Rejsz felügyelő</div><div class="quote"><div class="author">-</div>erdekes en pl. 17 evesen a pinat hajtottam, nem szocialis felmereseket vegeztem. ennyire fasz voltal mar akkor is, vagy megint hazudsz.</div>
Tehát Sodi, vallj színt! A Velvet cikk azt írja, "keresztény fiatalként keresi a feláldozást" (sic!) úgyhogy itt az idő meggyónni bűneidet.</div>
Lányoknak utoljára 17 évesen küldött képeket, azóta csak fiúknak. Tyerintyem ety értyhetyő.
Tehát Sodi, vallj színt! A Velvet cikk azt írja, "keresztény fiatalként keresi a feláldozást" (sic!) úgyhogy itt az idő meggyónni bűneidet.</div>
Lányoknak utoljára 17 évesen küldött képeket, azóta csak fiúknak. Tyerintyem ety értyhetyő.
Feb 05, 2013 15:30:12
nyilvános faszkiverő
Feb 05, 2013 15:30:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Azok a gimisként saját magamról készített képek ugyanolyanok voltak, mint a Velvetes cikk, csak arccal. Lelkiekben már felkészültem rá, hogy előkerülnek, de úgy néz ki, mégis vannak dolgok, amiket elnyel a net. :D</div>
A gimiben is a faszod vereserol keszult kepeket toltotted fel?
Kicsit gondoljuk ezt vegig.
Akkoriban meg nem volt digitalis fenykepezogep (vagy ha volt is, NEKED nem volt, en 1999-ben vettem az elso ilyen gepemet, majdnem 200.000 forintert, ami tobb, mint a CD-iro, ugye).
Szoval anyad tukorreflexes gepevel lefotoztad magad faszveres kozben, a FOTEX elohivo-szemelyzet nagy oromere, majd az iskolai kezi-scannerrel vegigpasztaztad a remekmuveket. Vegul pedig IRC-n kuldozgetted mindenfele ismeretlen csajoknak.
Kibaszottul buszke lehetsz magadra.
A gimiben is a faszod vereserol keszult kepeket toltotted fel?
Kicsit gondoljuk ezt vegig.
Akkoriban meg nem volt digitalis fenykepezogep (vagy ha volt is, NEKED nem volt, en 1999-ben vettem az elso ilyen gepemet, majdnem 200.000 forintert, ami tobb, mint a CD-iro, ugye).
Szoval anyad tukorreflexes gepevel lefotoztad magad faszveres kozben, a FOTEX elohivo-szemelyzet nagy oromere, majd az iskolai kezi-scannerrel vegigpasztaztad a remekmuveket. Vegul pedig IRC-n kuldozgetted mindenfele ismeretlen csajoknak.
Kibaszottul buszke lehetsz magadra.
Feb 05, 2013 15:30:52
tigris
Feb 05, 2013 15:31:54
MIIIII????? TE A MAGADRÓL KÉSZÜLT MEZTELEN FOTÓKAT KÜLDTED EL SF-NEK? A FASZODRÓL KÉSZÍTETT KÉPEKET KÜLDÖZGETTED A ROKONDNAK?
BAZMEG MINDJÁRT HÁNYOK
MIIIII????? TE A MAGADRÓL KÉSZÜLT MEZTELEN FOTÓKAT KÜLDTED EL SF-NEK? A FASZODRÓL KÉSZÍTETT KÉPEKET KÜLDÖZGETTED A ROKONDNAK?
BAZMEG MINDJÁRT HÁNYOK
Feb 05, 2013 15:31:54
nyilvános faszkiverő
Feb 05, 2013 15:32:46
<a href="https://www.facebook.com/groups/ircnethun/" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/groups/ircnethun/</a>
itt lehetne felkerdezni a nepet, eleg sokan vannak, foleg a regiek kozul. hatha valakinek van elfekvoben snecikepe.
itt lehetne felkerdezni a nepet, eleg sokan vannak, foleg a regiek kozul. hatha valakinek van elfekvoben snecikepe.
Feb 05, 2013 15:32:46
sodika
Feb 05, 2013 15:34:01
<div class="quote"><div class="author">-</div>ha most ezt azert irtad, mert ugy godolod a trollok elkezdenek kutakodni, tevedsz:-)</div>
Nem, ez tényleg igaz. Ahhoz képest, hogy hány tucat csajnak küldtem el az egyik ilyen egész alakos, arcos képet, tényleg csodálkozom, hogy nem került elő. :)
És egyébként webkamerával készült. Rohadt drága volt, manapság a 2000 Ft-ért kapott webkamerák többet tudnak, mint az akkor közel 50 ezer Ft-ért vett cucc tudott. 640*480, és rossz fényviszonyok között elég szemcsés volt amit produkált.
Nem, ez tényleg igaz. Ahhoz képest, hogy hány tucat csajnak küldtem el az egyik ilyen egész alakos, arcos képet, tényleg csodálkozom, hogy nem került elő. :)
És egyébként webkamerával készült. Rohadt drága volt, manapság a 2000 Ft-ért kapott webkamerák többet tudnak, mint az akkor közel 50 ezer Ft-ért vett cucc tudott. 640*480, és rossz fényviszonyok között elég szemcsés volt amit produkált.
Feb 05, 2013 15:34:01
sodika
Feb 05, 2013 15:34:56
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
MIIIII????? TE A MAGADRÓL KÉSZÜLT MEZTELEN FOTÓKAT KÜLDTED EL SF-NEK?</div>
Nem. Hanem gimisként IRC chat-elés közben csajoknak, amikor már megfelelő pontra ért a beszélgetés. :-)
Nem. Hanem gimisként IRC chat-elés közben csajoknak, amikor már megfelelő pontra ért a beszélgetés. :-)
Feb 05, 2013 15:34:56
-
Feb 05, 2013 15:38:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote">
<div class="author">tigris</div>MIIIII????? TE A MAGADRÓL KÉSZÜLT MEZTELEN FOTÓKAT KÜLDTED EL SF-NEK?</div>Nem. Hanem gimisként IRC chat-elés közben csajoknak, amikor már megfelelő pontra ért a beszélgetés. :-)</div>
te keresztyen, naci, faszvero, ki az apad????
<div class="author">tigris</div>MIIIII????? TE A MAGADRÓL KÉSZÜLT MEZTELEN FOTÓKAT KÜLDTED EL SF-NEK?</div>Nem. Hanem gimisként IRC chat-elés közben csajoknak, amikor már megfelelő pontra ért a beszélgetés. :-)</div>
te keresztyen, naci, faszvero, ki az apad????
Feb 05, 2013 15:38:25
nyilvános faszkiverő
Feb 05, 2013 15:39:32
"Nekem több papírom van, amit szüleim az (eredményességemet látva) boldogan finanszíroznak."
muhaha
muhaha
Feb 05, 2013 15:39:32
tigris
Feb 05, 2013 15:40:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
Nem. Hanem gimisként IRC chat-elés közben csajoknak, amikor már megfelelő pontra ért a beszélgetés. :-)</div>
???? milyen megfelelő pontra? nemértme, én a cseten keresztényként jézusról szoktam beszélgetni, te miről?
Nem. Hanem gimisként IRC chat-elés közben csajoknak, amikor már megfelelő pontra ért a beszélgetés. :-)</div>
???? milyen megfelelő pontra? nemértme, én a cseten keresztényként jézusról szoktam beszélgetni, te miről?
Feb 05, 2013 15:40:04
szeszesember
Feb 05, 2013 15:40:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
Tehát azzal indítottál.
Tehát azzal indítottál.
Feb 05, 2013 15:40:15
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 05, 2013 15:41:54
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div>Tehát azzal indítottál.</div>
Szerintem is az lehetett, hogy szetspammelte a meztelen fotojat mindenkinek.
Kepalairas: Szepvok. xD
Szerintem is az lehetett, hogy szetspammelte a meztelen fotojat mindenkinek.
Kepalairas: Szepvok. xD
Feb 05, 2013 15:41:54
broni
Feb 05, 2013 15:44:19
<a href="http://index.hu/galeria/index/belfold/2013/02/05/budapestre_ert_magyar-roman_zaszlohaboru/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/galeria/index/belfold/2013/02/05/budapestre_ert_magyar-roman_zaszlohaboru/</a>
sodi hol van a képről, egy ekkora keresztény hazafit nem hívtak meg, ez szégyen!!!!
sodi hol van a képről, egy ekkora keresztény hazafit nem hívtak meg, ez szégyen!!!!
Feb 05, 2013 15:44:19
DT
Feb 05, 2013 15:44:24
Most komolyan. Áron Kjút után van aki csodálkozik, hogy Sodinak vannak pedó elhajlásai?
Ne már!
Ne már!
Feb 05, 2013 15:44:24
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 05, 2013 15:46:36
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem, ez tényleg igaz. Ahhoz képest, hogy hány tucat csajnak küldtem el az egyik ilyen egész alakos, arcos képet, tényleg csodálkozom, hogy nem került elő. :)</div>
Mindegyikuk undorodva torolte a winchesterrol azonnal.
Mindegyikuk undorodva torolte a winchesterrol azonnal.
Feb 05, 2013 15:46:36
tigris
Feb 05, 2013 15:50:44
ezt a perverz szart, te jó Isten. több tucat lánynak küldted el? micsoda egy görény mutogatós bácsi vagy te bazmeg?
Feb 05, 2013 15:50:44
tigris
Feb 05, 2013 15:51:57
azt ugye mindenki el tudja képzelni,h ogy 1998-ban milyen küllemű csajok cseteltek....
Feb 05, 2013 15:51:57
-
Feb 05, 2013 15:53:55
1998-ban egy adonis voltal a mostani kulsodhoz kepest? Az Istenert nehogy valaszolj:-)))
Feb 05, 2013 15:53:55
-
Feb 05, 2013 15:55:00
nacifasz! Szerinted az ok, hogy 32-ik evesen a faszodat vered mar evek ota,mert nincs egy nö aki sexualisan elfogadna??
Feb 05, 2013 15:55:00
Kiss Endre Balfasz
Feb 05, 2013 15:55:17
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>ezt a perverz szart, te jó Isten. több tucat lánynak küldted el? micsoda egy görény mutogatós bácsi vagy te bazmeg?</div>
És mennyi idős lányoknak?
És mennyi idős lányoknak?
Feb 05, 2013 15:55:17
Rejsz felügyelő
Feb 05, 2013 15:59:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">-</div>ha most ezt azert irtad, mert ugy godolod a trollok elkezdenek kutakodni, tevedsz:-)</div>
És egyébként webkamerával készült. Rohadt drága volt, manapság a 2000 Ft-ért kapott webkamerák többet tudnak, mint az akkor közel 50 ezer Ft-ért vett cucc tudott. 640*480, és rossz fényviszonyok között elég szemcsés volt amit produkált.</div>
Milyen érzés visszagondolni, hogy volt idő amikor 50-100 ezreket szórhattál értelmetlen, gagyi kütyükre?
És egyébként webkamerával készült. Rohadt drága volt, manapság a 2000 Ft-ért kapott webkamerák többet tudnak, mint az akkor közel 50 ezer Ft-ért vett cucc tudott. 640*480, és rossz fényviszonyok között elég szemcsés volt amit produkált.</div>
Milyen érzés visszagondolni, hogy volt idő amikor 50-100 ezreket szórhattál értelmetlen, gagyi kütyükre?
Feb 05, 2013 15:59:08
tigris
Feb 05, 2013 16:00:17
tényleg bazmeg, mennyi idős lányoknak mutogattad magad ??
Feb 05, 2013 16:00:17
Rejsz felügyelő
Feb 05, 2013 16:01:05
BTW 50 ezer forintból én nem fütyikamerát vennék csajozásra, hanem felajánlanék egy vacsorát valami michelin-csillag közeli helyen, aztán meg is dugnám a csajt. Neked már akkor is a webkamerás maszti jutott, amikor legalább a pénzedért nőt vehettél volna. Egy igazi LÚÚ-ÚÚÚ-ZEEER voltál mindig is, és az is maradsz.
Feb 05, 2013 16:01:05
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 05, 2013 16:01:19
Magukat 15-16 eves lanyoknak hazudo 30-40 eves ferfiaknak.
Feb 05, 2013 16:01:19
szeszesember
Feb 05, 2013 16:03:24
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Magukat 15-16 eves lanyoknak hazudo 30-40 eves ferfiaknak.</div>
Beda már az irc-n is nyomult?
Beda már az irc-n is nyomult?
Feb 05, 2013 16:03:24
Kémlégy
Feb 05, 2013 16:38:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Történelmi kontextusból mondatot kiragadni hamisítás, ezért kell mellé a történelmi kontextus.</div>
Nahát púp, érdekes, amikor mi bekommenteljük a recskavideódat a faladra, mindig kisoderálod.
Miért hamisítod meg a történelmi kontextust, zsidó?
Történelmi kontextusból mondatot kiragadni hamisítás, ezért kell mellé a történelmi kontextus.</div>
Nahát púp, érdekes, amikor mi bekommenteljük a recskavideódat a faladra, mindig kisoderálod.
Miért hamisítod meg a történelmi kontextust, zsidó?
Feb 05, 2013 16:38:39
Andy Dufresne
Feb 05, 2013 16:40:50
Rolad miert derulnek ki mindig ujabb es ujabb piszkos es gyomorforgato ugyek, sneci?
Feb 05, 2013 16:40:50
sodika
Feb 05, 2013 16:41:01
<div class="quote"><div class="author">Rejsz felügyelő</div>BTW 50 ezer forintból én nem fütyikamerát vennék csajozásra</div>
Egyébként később is azért nyúltam vissza ehhez, mert korábban bejött. Az más kérdés, hogy természetesen keresztényi szempontból mindkét esetben helytelen kategóriába esik, ezért soha többé nem nyúlnék ehhez.
Egyébként később is azért nyúltam vissza ehhez, mert korábban bejött. Az más kérdés, hogy természetesen keresztényi szempontból mindkét esetben helytelen kategóriába esik, ezért soha többé nem nyúlnék ehhez.
Feb 05, 2013 16:41:01
sodika
Feb 05, 2013 16:42:01
<div class="quote"><div class="author">Kiss Endre Balfasz</div>És mennyi idős lányoknak?</div>
Korombelieknek.
Korombelieknek.
Feb 05, 2013 16:42:01
szeszesember
Feb 05, 2013 16:42:10
A következő Minda-perről legyen hasonló felvétel full HD-ben, gnóm! Hallod? HALLOD?!
<a href="http://subba.blog.hu/2013/02/04/ekozben_a_birosagon_460" rel="nofollow" target="_blank">http://subba.blog.hu/2013/02/04/ekozben_a_birosagon_460</a>
<a href="http://subba.blog.hu/2013/02/04/ekozben_a_birosagon_460" rel="nofollow" target="_blank">http://subba.blog.hu/2013/02/04/ekozben_a_birosagon_460</a>
Feb 05, 2013 16:42:10
sodika
Feb 05, 2013 16:42:49
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>mutogatós bácsi</div>
17 éves bácsi? :D
17 éves bácsi? :D
Feb 05, 2013 16:42:49
szeszesember
Feb 05, 2013 16:42:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Rejsz felügyelő</div>BTW 50 ezer forintból én nem fütyikamerát vennék csajozásra</div>
Egyébként később is azért nyúltam vissza ehhez, mert korábban bejött. Az más kérdés, hogy természetesen keresztényi szempontból mindkét esetben helytelen kategóriába esik, ezért soha többé nem nyúlnék ehhez.</div>
Mármint magadhoz?
Egyébként később is azért nyúltam vissza ehhez, mert korábban bejött. Az más kérdés, hogy természetesen keresztényi szempontból mindkét esetben helytelen kategóriába esik, ezért soha többé nem nyúlnék ehhez.</div>
Mármint magadhoz?
Feb 05, 2013 16:42:57
broni
Feb 05, 2013 16:43:18
<a href="http://neon.hu/bulvar_rovat/megeroszakolta-es-halalra-kinozta-5-eves-lanyat-az-apa-penzbuntetessel-meguszta-275770" rel="nofollow" target="_blank">http://neon.hu/bulvar_rovat/megeroszakolta-es-halalra-kinozta-5-eves-lanyat-az-apa-penzbuntetessel-meguszta-275770</a>
éljen a az iszlamista jobbik!!hejj zazrivecz!!!!
éljen a az iszlamista jobbik!!hejj zazrivecz!!!!
Feb 05, 2013 16:43:18
broni
Feb 05, 2013 16:44:10
amugy őlj, breivik őlj, had fogyjon a buzulmán!!atomot a tetvekre!!!
Feb 05, 2013 16:44:10
Andy Dufresne
Feb 05, 2013 16:45:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Rejsz felügyelő</div>BTW 50 ezer forintból én nem fütyikamerát vennék csajozásra</div>
A mai napig kameraba vered a faszod! Erre megeskudnek!
A mai napig kameraba vered a faszod! Erre megeskudnek!
Feb 05, 2013 16:45:30
szeszesember
Feb 05, 2013 16:45:51
Púp, ez a srác legyen a példaképed!
<a href="http://neon.hu/bulvar_rovat/hihetetlen-duci-nerddel-smarolt-szenvedelyesen-a-topmodell-275695" rel="nofollow" target="_blank">http://neon.hu/bulvar_rovat/hihetetlen-duci-nerddel-smarolt-szenvedelyesen-a-topmodell-275695</a>
<a href="http://neon.hu/bulvar_rovat/hihetetlen-duci-nerddel-smarolt-szenvedelyesen-a-topmodell-275695" rel="nofollow" target="_blank">http://neon.hu/bulvar_rovat/hihetetlen-duci-nerddel-smarolt-szenvedelyesen-a-topmodell-275695</a>
Feb 05, 2013 16:45:51
Kémlégy
Feb 05, 2013 16:47:39
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>azt ugye mindenki el tudja képzelni,h ogy 1998-ban milyen küllemű csajok cseteltek....</div>
Vastagabb volt az alkarjuk mint Sodié, az biztos.
Vastagabb volt az alkarjuk mint Sodié, az biztos.
Feb 05, 2013 16:47:39
Andy Dufresne
Feb 05, 2013 16:48:35
Amugy SF-nek uzenem, hogy a pedofil gorog eredetu szo es nem latin.
Feb 05, 2013 16:48:35
nyilvános faszkiverő
Feb 05, 2013 16:49:57
* ásít *
folyamatosan vered a faszodat, forizs is megmondta.
lofaszt vagy te kereszteny, csak egy recskagnom vagy.
ezen kivul a tizparancsolatbol csak a kovetkezoket szeged meg:
- Ne legyenek mas Isteneid! (Aaron Cute)
- Ne csinalj magadnak kepet azon dolgokrol, amik az egben, a foldon es alatta vannak! (Szepvok XD)
- Ne lopj! (ado,diakhitel,stb)
- Tiszteld atyadat es anyadat! (apadat leszarod, anyadat megverned)
- Ne paraznalkodj! (szexnagyi)
- Ne tegy felebaratod ellen hamis tanubizonysagot! (PalMarcsi)
- Ne kivand felebaratod tulajdonat! (szexnagyi)
10/7, sneci! 10/7!!
A szombatot ugye nem vesszuk figyelembe, bar vasarnap nem teszed ki a keresztet, te fereg!
Isten nevet hiaba a szadra nem veszed tul gyakran, de biztos volt ra pelda.
Nem olsz, mert masokkal toretned el viperaval a terdeket.
Well Done!
Meghogy kereszteny!? LOLBAZDMEG!
* ásít *
folyamatosan vered a faszodat, forizs is megmondta.
lofaszt vagy te kereszteny, csak egy recskagnom vagy.
ezen kivul a tizparancsolatbol csak a kovetkezoket szeged meg:
- Ne legyenek mas Isteneid! (Aaron Cute)
- Ne csinalj magadnak kepet azon dolgokrol, amik az egben, a foldon es alatta vannak! (Szepvok XD)
- Ne lopj! (ado,diakhitel,stb)
- Tiszteld atyadat es anyadat! (apadat leszarod, anyadat megverned)
- Ne paraznalkodj! (szexnagyi)
- Ne tegy felebaratod ellen hamis tanubizonysagot! (PalMarcsi)
- Ne kivand felebaratod tulajdonat! (szexnagyi)
10/7, sneci! 10/7!!
A szombatot ugye nem vesszuk figyelembe, bar vasarnap nem teszed ki a keresztet, te fereg!
Isten nevet hiaba a szadra nem veszed tul gyakran, de biztos volt ra pelda.
Nem olsz, mert masokkal toretned el viperaval a terdeket.
Well Done!
Meghogy kereszteny!? LOLBAZDMEG!
Feb 05, 2013 16:49:57
Kémlégy
Feb 05, 2013 16:50:53
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Púp, arra gondoltam, hogy végzek rajtad egy kísérletet, hogyan reagálsz az LSD-re.
Mit szólnál? Vedd úgy, hogy ez egy magyar MK Ultra program, nagyot emelkedne a respekted Molnárnál. Még az is lehet, hogy te is meglátnád Rodin Gondolkodóját, amint fénylényként kiúszik a szoba ablakán.
Benne vagy? Közben kamerázhatsz is.</div>
Inkább speedet kéne adni neki, egyből beindulna a Tavaszi Felpörgés, és a Saját Megoldás is elkészülne másnapra.
Mit szólnál? Vedd úgy, hogy ez egy magyar MK Ultra program, nagyot emelkedne a respekted Molnárnál. Még az is lehet, hogy te is meglátnád Rodin Gondolkodóját, amint fénylényként kiúszik a szoba ablakán.
Benne vagy? Közben kamerázhatsz is.</div>
Inkább speedet kéne adni neki, egyből beindulna a Tavaszi Felpörgés, és a Saját Megoldás is elkészülne másnapra.
Feb 05, 2013 16:50:53
broni
Feb 05, 2013 16:51:25
<a href="http://www.the-two-malcontents.com/2008/12/israel-kicks-palestinian-terrorist-ass/" rel="nofollow" target="_blank">http://www.the-two-malcontents.com/2008/12/israel-kicks-palestinian-terrorist-ass/</a>
itt is kaptak a köcsögök egy kis meglepit!!)))))
itt is kaptak a köcsögök egy kis meglepit!!)))))
Feb 05, 2013 16:51:25
sodika
Feb 05, 2013 16:58:22
LSD hatására szerintem konkrét gyakorlati utat írnék le és szorgalmaznék a valódi hatalomátvételre, és nem csak várnék rá. Hozzátenném annak felsorolását, hogy pontosan mely katolikus szentek kívánalmai szerint járok ezzel a helyes úton.
Feb 05, 2013 16:58:22
Rejsz felügyelő
Feb 05, 2013 17:02:06
<div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>Ne csinalj magadnak kepet azon dolgokrol, amik az egben, a foldon es alatta vannak! </div>
Mondjuk én többek között pont az ilyen betarthatatlan, mai szemmel bullshit elvárások és szabályok miatt kerülök minden vallást, és nálam a Dunának menés pillanata lenne, ha magamra kéne erőltetnem bármi ilyesmit (amit az sem tud betartani, aki megpróbálja, csak lehet emiatt álszent módon bírálni a másikat. Sodi ennek ékes példája, ő papol itt keresztény erkölcsről miközben ő távolabb áll tőle, mint bármelyik SZDSZ-es politikus. És még te tennéd kötelezővé a vallást, recskaboy?)
Még szerencse, hogy felvilágosult, liberális családból származom, és a neveltetésemből az ilyen tévedések kimaradtak.
Mondjuk én többek között pont az ilyen betarthatatlan, mai szemmel bullshit elvárások és szabályok miatt kerülök minden vallást, és nálam a Dunának menés pillanata lenne, ha magamra kéne erőltetnem bármi ilyesmit (amit az sem tud betartani, aki megpróbálja, csak lehet emiatt álszent módon bírálni a másikat. Sodi ennek ékes példája, ő papol itt keresztény erkölcsről miközben ő távolabb áll tőle, mint bármelyik SZDSZ-es politikus. És még te tennéd kötelezővé a vallást, recskaboy?)
Még szerencse, hogy felvilágosult, liberális családból származom, és a neveltetésemből az ilyen tévedések kimaradtak.
Feb 05, 2013 17:02:06
Fotelrocker_Presszócigány
Feb 05, 2013 17:03:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>LSD hatására szerintem konkrét gyakorlati utat írnék le és szorgalmaznék a valódi hatalomátvételre, és nem csak várnék rá. Hozzátenném annak felsorolását, hogy pontosan mely katolikus szentek kívánalmai szerint járok ezzel a helyes úton.</div>
hülye ökör, amikor hallod a színeket, látod a hangokat és minden piros kondenzcsíkot húz maga után te a hatalomátvételt szorgalmaznád? kötve hiszem :))
látszik, mennyire beszűkült vagy.
hülye ökör, amikor hallod a színeket, látod a hangokat és minden piros kondenzcsíkot húz maga után te a hatalomátvételt szorgalmaznád? kötve hiszem :))
látszik, mennyire beszűkült vagy.
Feb 05, 2013 17:03:04
Danyiil Romanovics
Feb 05, 2013 17:13:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>LSD hatására szerintem konkrét gyakorlati utat írnék le és szorgalmaznék a valódi hatalomátvételre, és nem csak várnék rá. Hozzátenném annak felsorolását, hogy pontosan mely katolikus szentek kívánalmai szerint járok ezzel a helyes úton.</div>
Ez olyan, mint mikor az osztály stébere életében először bebaszik gimi negyedikben, és káromkodva felmondja a törileckét, miközben viccesnek és okosnak gondolja magát egyszerre. A többiek meg csak néznek rá szánakozva.
Ez olyan, mint mikor az osztály stébere életében először bebaszik gimi negyedikben, és káromkodva felmondja a törileckét, miközben viccesnek és okosnak gondolja magát egyszerre. A többiek meg csak néznek rá szánakozva.
Feb 05, 2013 17:13:14
Fotelrocker_Presszócigány
Feb 05, 2013 17:14:48
<a href="http://pornofuggokeresztenyek.blogspot.hu/" rel="nofollow" target="_blank">http://pornofuggokeresztenyek.blogspot.hu/</a>
Művelődj púpos.
Művelődj púpos.
Feb 05, 2013 17:14:48
nyilvános faszkiverő
Feb 05, 2013 17:17:21
'"Az önkielégítést a mai világban "hasznos" dolgonak és a gyermekek fejlődésének elengedhetetlen kellékeként emlegetik. De vizsgáljuk meg jobban. Használ nekem az önkielégítés? Kedves Olvasó! Az önkielégítést végzők legnagyobb része közben fantáziál. Jézus szavai pedig a hegyi beszédben egyértelműek: "Hallottátok, hogy megmondatott: Ne paráználkodj! Én pedig azt mondom nektek: aki kívánsággal tekint egy asszonyra, már paráznaságot követett el vele szívében." Ez tehát azt jelenti, hogy az ilyen jellegű fantáziálás szigorúan tilos. Ezen kívül az önkielégítés nem egyszer függőséget is okoz. Aki már csinálta az tudja, hogy amikor hosszabb ideig sem önkielégítést sem más szexuális tevékenységet nem végez, akkor elvonási tünetei lesznek. Ingerlékenyé válik, depresszióba esik, sőt, olykor még testi tünetek is jelentkeznek. Mindez rámutat, hogy az önkielégítés függést, belső kényszert okoz, amiről Pál az előbbiekben már elmondta: "...de ne váljak semminek a rabjává."
Sokáig boncolgathatjuk még a témát, ám az biztos, hogy az önkielégítés nem keresztényi magatartás.'
snecire ez majdnem igaz, o fiukra gondol kozben...
Sokáig boncolgathatjuk még a témát, ám az biztos, hogy az önkielégítés nem keresztényi magatartás.'
snecire ez majdnem igaz, o fiukra gondol kozben...
Feb 05, 2013 17:17:21
Danyiil Romanovics
Feb 05, 2013 17:19:05
Sneci, te perverz állat, én ugyan fiatalabb vagyok nálad pár évvel, de eszembe nem jutott volna, hogy az irc-n a farkamat mutogassam 1999-2000 körül... Akkoriban inkább a Kazaa-ról húztam le az új lemezeket, gitárkottákat kerestem, az irc-n meg a legközelebbi bulit vagy koncertet beszéltük meg.
Te lúzernek születtél, minden snecológus rossz úton jár, aki azt keresi, hogy mikor torzultál el.
Te lúzernek születtél, minden snecológus rossz úton jár, aki azt keresi, hogy mikor torzultál el.
Feb 05, 2013 17:19:05
banshee
Feb 05, 2013 17:27:51
Bejött?
Hány éves is voltál amikor elvesztetted a szüzességed?
Bejött?
Hány éves is voltál amikor elvesztetted a szüzességed?
Feb 05, 2013 17:27:51
126 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™