osztó
Feb 20, 2013 23:39:40
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>A HÖK-ösök nyíltan beismerték, hogy listát készítettek, és személyes adatokkal éltek vissza</div>
A személyes adatokkal akkor történik visszaélés, ha céltól eltérően kezelik. Ők azt mondják, a I/N (zsidó) és a párt, valamint a megjegyzés rovat nem volt bent az eredeti dokumentumban.</div>
ne jogászkodj már, vádlott. az alapfogalmak szintjén sem értesz az adatvédelemhez, ez már többször bebizonyosodott itt is, és hivatalos iratokban is (pl. vádirat).</div>
ideje egy kicsit rásegíteni. ne feledd Ego addig kell ütni a vasat amíg forró.
A személyes adatokkal akkor történik visszaélés, ha céltól eltérően kezelik. Ők azt mondják, a I/N (zsidó) és a párt, valamint a megjegyzés rovat nem volt bent az eredeti dokumentumban.</div>
ne jogászkodj már, vádlott. az alapfogalmak szintjén sem értesz az adatvédelemhez, ez már többször bebizonyosodott itt is, és hivatalos iratokban is (pl. vádirat).</div>
ideje egy kicsit rásegíteni. ne feledd Ego addig kell ütni a vasat amíg forró.
Feb 20, 2013 23:39:40
asd a Régi Troller
Feb 20, 2013 23:40:15
A lájkok viszont még a fentiek ellenére is folyton növekednek.
Feb 20, 2013 23:40:15
Béla
Feb 20, 2013 23:40:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A Bándy Kata meggyilkolásával vádolt Péntek László perének harmadik tárgyalási napja azzal fejeződött be, hogy a bíró ismertette a következő tárgyalás napirendjét. Péntek László, mielőtt kivezették volna a teremből, csak annyit jelzett, hogy nagyon szeretne beszélni az édesanyjával. (Erre pár perccel később lehetősége is nyílt.)
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=_UXC8SiWJ_U" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=_UXC8SiWJ_U</a></div>
Kérem a moderátrollokat, hogy töröljék a kecibe ezt a felháborító halottgyalázó szennyvideót.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=_UXC8SiWJ_U" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=_UXC8SiWJ_U</a></div>
Kérem a moderátrollokat, hogy töröljék a kecibe ezt a felháborító halottgyalázó szennyvideót.
Feb 20, 2013 23:40:55
Béla
Feb 20, 2013 23:42:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>A HÖK-ösök nyíltan beismerték, hogy listát készítettek, és személyes adatokkal éltek vissza</div>
Te pedig kritikátlanul benyeled a hazugságukat. Tegnap még a lista sem létezett ilyen formában, most már csak pár oszlop? :D
Te földbuta fasz, te.
Te pedig kritikátlanul benyeled a hazugságukat. Tegnap még a lista sem létezett ilyen formában, most már csak pár oszlop? :D
Te földbuta fasz, te.
Feb 20, 2013 23:42:38
gennyes féregzsidó
Feb 20, 2013 23:43:23
<div class="quote"><div class="author">osztó</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>A HÖK-ösök nyíltan beismerték, hogy listát készítettek, és személyes adatokkal éltek vissza</div>
ideje egy kicsit rásegíteni. ne feledd Ego addig kell ütni a vasat amíg forró.</div>
a trollok új taktikát eszeltek ki: már nem a vasat ütjük, hanem közvetlenül snecit.
ideje egy kicsit rásegíteni. ne feledd Ego addig kell ütni a vasat amíg forró.</div>
a trollok új taktikát eszeltek ki: már nem a vasat ütjük, hanem közvetlenül snecit.
Feb 20, 2013 23:43:23
gennyes féregzsidó
Feb 20, 2013 23:44:33
sneci, hogy saccolod, mikor kapod az első pofont a trolloktól?
leszpofon?
leszpofon?
Feb 20, 2013 23:44:33
Béla
Feb 20, 2013 23:45:28
<div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div>A lájkok viszont még a fentiek ellenére is folyton növekednek.</div>
Amióta a vöröstörpe zsidó is bejött a képbe, tudtam, hogy ő nyomjatja a gerillalájkolókat.
Piaci áron 200k 5 ezer minőségi lájkoló megszerzése akármihez pár hónap alatt, ha cég vagy. Na most ha lebontanád ezeknek a lájkolóit, látnád, hogy egy trollcsorda a fele.
Ez olyan, mint a bombahíren hajnali kettőkor a számláló szerint 200+ ember böngészett. Hogyne bazdmeg.
Amióta a vöröstörpe zsidó is bejött a képbe, tudtam, hogy ő nyomjatja a gerillalájkolókat.
Piaci áron 200k 5 ezer minőségi lájkoló megszerzése akármihez pár hónap alatt, ha cég vagy. Na most ha lebontanád ezeknek a lájkolóit, látnád, hogy egy trollcsorda a fele.
Ez olyan, mint a bombahíren hajnali kettőkor a számláló szerint 200+ ember böngészett. Hogyne bazdmeg.
Feb 20, 2013 23:45:28
Béla
Feb 20, 2013 23:46:17
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, hogy saccolod, mikor kapod az első pofont a trolloktól?
leszpofon?</div>
Remélem a bele is ki lesz taposva.
leszpofon?</div>
Remélem a bele is ki lesz taposva.
Feb 20, 2013 23:46:17
asd a Régi Troller
Feb 20, 2013 23:57:05
<div class="quote"><div class="author">Béla</div><div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div>A lájkok viszont még a fentiek ellenére is folyton növekednek.</div>
Ez olyan, mint a bombahíren hajnali kettőkor a számláló szerint 200+ ember böngészett. Hogyne bazdmeg.</div>
és ez nem ellenkezik semmilyen Facebook policy-vel?
Ez olyan, mint a bombahíren hajnali kettőkor a számláló szerint 200+ ember böngészett. Hogyne bazdmeg.</div>
és ez nem ellenkezik semmilyen Facebook policy-vel?
Feb 20, 2013 23:57:05
tigris
Feb 21, 2013 00:02:12
<div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div><div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div>A lájkok viszont még a fentiek ellenére is folyton növekednek.</div>
és ez nem ellenkezik semmilyen Facebook policy-vel?</div>
de
és ez nem ellenkezik semmilyen Facebook policy-vel?</div>
de
Feb 21, 2013 00:02:12
gennyes féregzsidó
Feb 21, 2013 00:25:11
hehe, Sherlock Porks már törölte is az ide bemásolt kommenteket.
Feb 21, 2013 00:25:11
sodika
Feb 21, 2013 00:50:58
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>halottgyalázó szennyvideót.</div>
Ja hogy már ez is halottgyalázás, hogy az anyjával beszél. Értem. :D
<b>Egyébként ha Minda-perre megyek el úgymond "zoknikat filmezni", az a baj, hogy miért nem jelentős eseményre megyek filmezni. Ha jelentős eseményre megyek filmezni, az lesz a baj, hogy mit keresek én ott.</b>
Semmi se jó.
Semmi és semminek az ellenkezője sem. :D
<b>Egyébként ha Minda-perre megyek el úgymond "zoknikat filmezni", az a baj, hogy miért nem jelentős eseményre megyek filmezni. Ha jelentős eseményre megyek filmezni, az lesz a baj, hogy mit keresek én ott.</b>
Semmi se jó.
Semmi és semminek az ellenkezője sem. :D
Feb 21, 2013 00:50:58
tigris
Feb 21, 2013 00:53:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>halottgyalázó szennyvideót.</div>
Semmi se jó.
Semmi és semminek az ellenkezője sem. :D</div>
nem az a baj hogy elmentél, hanem hogy a szülők kérése ellenére szórul szóra beszámoltál arról, hogy mi történt a szexuális aktus során. hogy bazmeg a halálának helyszínén táncolgatsz, hogy röhögcsélsz, hogy leülsz a földre, hogy vmentegeted a lecikát, hogy elővsszed a taszt. stb.
mindegy, neked annyi.
Semmi se jó.
nem az a baj hogy elmentél, hanem hogy a szülők kérése ellenére szórul szóra beszámoltál arról, hogy mi történt a szexuális aktus során. hogy bazmeg a halálának helyszínén táncolgatsz, hogy röhögcsélsz, hogy leülsz a földre, hogy vmentegeted a lecikát, hogy elővsszed a taszt. stb.
mindegy, neked annyi.
Feb 21, 2013 00:53:46
gennyes féregzsidó
Feb 21, 2013 00:55:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>halottgyalázó szennyvideót.</div>
Semmi se jó.
ha a dunának mész, azzal nem lesz semmi gond.
sőt, ha kinyitod magadra a gázt, azzal sem.
de fel is akaszthatod magad, azzal sem.
látod, máris van 3 lehetőséged, amit támogatnak a trollok. és a dunának menést is levideózhatod.
Semmi se jó.
ha a dunának mész, azzal nem lesz semmi gond.
sőt, ha kinyitod magadra a gázt, azzal sem.
de fel is akaszthatod magad, azzal sem.
látod, máris van 3 lehetőséged, amit támogatnak a trollok. és a dunának menést is levideózhatod.
Feb 21, 2013 00:55:38
gennyes féregzsidó
Feb 21, 2013 00:58:12
sneci, te írtad ezt a szoftvert?:)
Tempo Hírek · 190 követő
12 órája, Kecskemét, Bacs-Kiskun közelében ·
A mobiltelefonra írt elektronikus pénzt kezelő programot a szoftverfejlesztő cég a tegnapi napon rendelkezésünkre bocsájtotta. Jelenleg teszteljük a szentkorona mint elektronikus fizetőeszköz bevezetését. Hamarosan honlapunkról letölthető lesz a szoftver, és indulhatnak a kifizetések, mivel a szentkorona fedezettel kibocsájtott fizetőeszköz.
Tempo Hírek · 190 követő
12 órája, Kecskemét, Bacs-Kiskun közelében ·
A mobiltelefonra írt elektronikus pénzt kezelő programot a szoftverfejlesztő cég a tegnapi napon rendelkezésünkre bocsájtotta. Jelenleg teszteljük a szentkorona mint elektronikus fizetőeszköz bevezetését. Hamarosan honlapunkról letölthető lesz a szoftver, és indulhatnak a kifizetések, mivel a szentkorona fedezettel kibocsájtott fizetőeszköz.
Feb 21, 2013 00:58:12
Fotelrocker_Presszócigány
Feb 21, 2013 01:01:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Semmi se jó.
Húzz már el a picsába innen te nyomorult fasz, senki sem kíváncsi rád meg a kegyeletsértő szarjaidra.
Semmi se jó.
Húzz már el a picsába innen te nyomorult fasz, senki sem kíváncsi rád meg a kegyeletsértő szarjaidra.
Feb 21, 2013 01:01:56
sodika
Feb 21, 2013 01:12:17
tigris :
Én nem "táncolgatok", mutass erről felvételt. Akik rekonstruálták a dulakodást, azok Titánék voltak. Soha nem mondtam, hogy Péntek László ártatlan lenne.
Az előbb linkeltem a Magyar Nemzet weblapját annak igazolására, hogy nem követtem el figyelmetlenséget, hiszen ők is ugyanúgy értelmezték a bíró szavait, mint én.
Ezek a részletek pedig azért fontosak, mert ezzel kapcsolatban is csomó összeesküvés-elmélet kering már. Ezeket kell helyrerakni a közvéleményben. Kifejezetten ebből a célból rendelte el a bíró a tárgyalás nyilvánosságát. Ha ott lettél volna a teremben, tudnád ezt, de nem voltál ott, ezért olyan dolgokról pofázol, amikről nem is tudhatsz.
Én nem "táncolgatok", mutass erről felvételt. Akik rekonstruálták a dulakodást, azok Titánék voltak. Soha nem mondtam, hogy Péntek László ártatlan lenne.
Az előbb linkeltem a Magyar Nemzet weblapját annak igazolására, hogy nem követtem el figyelmetlenséget, hiszen ők is ugyanúgy értelmezték a bíró szavait, mint én.
Ezek a részletek pedig azért fontosak, mert ezzel kapcsolatban is csomó összeesküvés-elmélet kering már. Ezeket kell helyrerakni a közvéleményben. Kifejezetten ebből a célból rendelte el a bíró a tárgyalás nyilvánosságát. Ha ott lettél volna a teremben, tudnád ezt, de nem voltál ott, ezért olyan dolgokról pofázol, amikről nem is tudhatsz.
Feb 21, 2013 01:12:17
tigris
Feb 21, 2013 01:17:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>tigris :
Ezek a részletek pedig azért fontosak, mert ezzel kapcsolatban is csomó összeesküvés-elmélet kering már. Ezeket kell helyrerakni a közvéleményben. Kifejezetten ebből a célból rendelte el a bíró a tárgyalás nyilvánosságát. Ha ott lettél volna a teremben, tudnád ezt, de nem voltál ott, ezért olyan dolgokról pofázol, amikről nem is tudhatsz.</div>
ott a felvétel, ahol poénkodsz, hogy hol a kislány, meg rángatod a kamerát, mintha táncolnál. erről ennyit
szarok a magyar nemzetre, de ők mégse mentek olyan mélyre, mint te a kis feliratos videóddal,
nincsenek összeesküvés elméletek! azzal te álltál elő, me a fogyatékos fórizs. hallottunk már mindent tőletek, hogy a rendőrök voltak, a helyszínelők voltak, a taszt is hibáztattad. de mire fel?
olyan dolgokról pofázok amit tudok: te egy retardált kegyeletsértő, egy tál bablevesért a becsületét eladó kis görcs buzigyerek vagy. egy halottgyalázó , kegyeletsértő senkiházi.
Ezek a részletek pedig azért fontosak, mert ezzel kapcsolatban is csomó összeesküvés-elmélet kering már. Ezeket kell helyrerakni a közvéleményben. Kifejezetten ebből a célból rendelte el a bíró a tárgyalás nyilvánosságát. Ha ott lettél volna a teremben, tudnád ezt, de nem voltál ott, ezért olyan dolgokról pofázol, amikről nem is tudhatsz.</div>
ott a felvétel, ahol poénkodsz, hogy hol a kislány, meg rángatod a kamerát, mintha táncolnál. erről ennyit
szarok a magyar nemzetre, de ők mégse mentek olyan mélyre, mint te a kis feliratos videóddal,
nincsenek összeesküvés elméletek! azzal te álltál elő, me a fogyatékos fórizs. hallottunk már mindent tőletek, hogy a rendőrök voltak, a helyszínelők voltak, a taszt is hibáztattad. de mire fel?
olyan dolgokról pofázok amit tudok: te egy retardált kegyeletsértő, egy tál bablevesért a becsületét eladó kis görcs buzigyerek vagy. egy halottgyalázó , kegyeletsértő senkiházi.
Feb 21, 2013 01:17:25
tigris
Feb 21, 2013 01:18:03
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Semmi se jó.
Húzz már el a picsába innen te nyomorult fasz, senki sem kíváncsi rád meg a kegyeletsértő szarjaidra.</div>
és kirakja a smilet..... jól van.... majd megnézzük arcára fagy e a mosoly, amikor "vélelenül" összetörik az acer....
Semmi se jó.
Húzz már el a picsába innen te nyomorult fasz, senki sem kíváncsi rád meg a kegyeletsértő szarjaidra.</div>
és kirakja a smilet..... jól van.... majd megnézzük arcára fagy e a mosoly, amikor "vélelenül" összetörik az acer....
Feb 21, 2013 01:18:03
sodika
Feb 21, 2013 01:20:12
<b>A bíró az alapvető jogelveken túl kifejezetten abból a célból utasította el, hogy a tárgyalás akár csak részleteiben zárt legyen, mert túl sok a találgatás és a sejtetés a közvéleményben, túl sok embernek van saját elgondolása, ezért minden magánérdeknél erősebb ama közérdek, hogy a közvélemény megnyugodjon, és tisztán lásson.</b>
Az, hogy ti ezek után felrójátok nekem azt, hogy a tanácsvezető bíró által meghatározott elvek mentén járok el, tipikus "ott sem voltál, de azért csak pofázol" eset.
Az, hogy ti ezek után felrójátok nekem azt, hogy a tanácsvezető bíró által meghatározott elvek mentén járok el, tipikus "ott sem voltál, de azért csak pofázol" eset.
Feb 21, 2013 01:20:12
sodika
Feb 21, 2013 01:22:03
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
és kirakja a smilet...</div>
Kirakom, mert idétlenek vagytok.
Hetekig hallgatom, miért érdektelen Minda-perekre járkálok.
Egyszer elmegyek egy olyan perre, ami érdekli az embereket, és akkor meg már az lesz a baj, hogy mit keresek én ott, miért nem Minda-peren vagyok.
Semmi se jó, mondom.
Egyszer elmegyek egy olyan perre, ami érdekli az embereket, és akkor meg már az lesz a baj, hogy mit keresek én ott, miért nem Minda-peren vagyok.
Semmi se jó, mondom.
Feb 21, 2013 01:22:03
IzomTibor
Feb 21, 2013 01:24:54
Takarodj mar innen te retardalt semmirekello szar. Kibaszott autista vagy azert nem erted mirol beszelnek itt neked. Egy kettosmerces kis nyomorek faszkalap, aki ismet a faszerdobe kergeti magat. Nagyon vigyazz magadra, mert ha elkapunk az osszes kibaszott csontodat eltordeljuk.
Feb 21, 2013 01:24:54
sodika
Feb 21, 2013 01:30:28
<div class="quote"><div class="author">IzomTibor</div>Egy kettosmerces kis nyomorek faszkalap</div>
Ne aggódj, holnap megyek vissza "zoknikat és senkiket nem érdeklő idegbetegeket" videózni.
Aztán megint be lehet írni, hogy haha, a SoDI megint senkit nem érdeklő dolgokra bassza el az idejét. Be lehet írni ezt minden egyes nap, egészen a következő esetig, amikor ismét kollektíven fogja szemen köpni saját magát a brancs annak apropóján, hogy véletlenül megint egy fontos helyszínre keveredtem oda, mert mégis hogy merem ezt.
Ne aggódj, holnap megyek vissza "zoknikat és senkiket nem érdeklő idegbetegeket" videózni.
Aztán megint be lehet írni, hogy haha, a SoDI megint senkit nem érdeklő dolgokra bassza el az idejét. Be lehet írni ezt minden egyes nap, egészen a következő esetig, amikor ismét kollektíven fogja szemen köpni saját magát a brancs annak apropóján, hogy véletlenül megint egy fontos helyszínre keveredtem oda, mert mégis hogy merem ezt.
Feb 21, 2013 01:30:28
asd a Régi Troller
Feb 21, 2013 01:35:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">IzomTibor</div>Egy kettosmerces kis nyomorek faszkalap</div>
Aztán megint be lehet írni, hogy haha, a SoDI megint senkit nem érdeklő dolgokra bassza el az idejét. Be lehet írni ezt minden egyes nap, egészen a következő esetig, amikor ismét kollektíven fogja szemen köpni saját magát a brancs annak apropóján, hogy véletlenül megint egy fontos helyszínre keveredtem oda, mert mégis hogy merem ezt.</div>
hogy mersz kegyeletsértő módon tudósítani? ennyire retard vagy?
Aztán megint be lehet írni, hogy haha, a SoDI megint senkit nem érdeklő dolgokra bassza el az idejét. Be lehet írni ezt minden egyes nap, egészen a következő esetig, amikor ismét kollektíven fogja szemen köpni saját magát a brancs annak apropóján, hogy véletlenül megint egy fontos helyszínre keveredtem oda, mert mégis hogy merem ezt.</div>
hogy mersz kegyeletsértő módon tudósítani? ennyire retard vagy?
Feb 21, 2013 01:35:43
here
Feb 21, 2013 01:37:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
Semmi se jó, mondom.</div>
miért nem DOLGOZOL mondjuk?
miért nem DOLGOZOL mondjuk?
Feb 21, 2013 01:37:25
IzomTibor
Feb 21, 2013 01:37:38
Itt csak te kopod pofan magad azzal, hogy megint odafekszel flodnisnak egy kis kajaert meg tripodert, azok utan h nyilvanos faszkiveronek nevezett az ismeroseid elott. Te mindig kovetkezetes vagy nem? Vag ez maaaaas? Hol a kettosmerce? Leszkettosmerce?
Feb 21, 2013 01:37:38
IzomTibor
Feb 21, 2013 01:40:36
Es igen fentebb mar leirtak. Nem a hellyel hanem a kegyeletserto ciganymosdato modszerrol van szo. Jo erzesu ember elkuldene a kurva anyjaba flodnist is a hulyesegeivel, te meg itt asszisztal es szopod egy kibaszott gyilkosnak a faszat. Hanyni kell toled. Mindig meglepsz milyen melyre tudsz sullyedni.
Feb 21, 2013 01:40:36
sodika
Feb 21, 2013 01:40:47
<div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div>
hogy mersz kegyeletsértő módon tudósítani?</div>
A kegyeleti szempontokat a bíróság által meghatározottaknak megfelelően, vagyis a nyilvános tárgyalás melletti döntés bírói indoklásának szellemével összhangban vettem figyelembe. Túl sok a találgatás, tiszta vizet kell önteni a pohárba. (Igen, az erőszakról is sok a találgatás és az összeesküvés-elmélet). Sokáig úgy volt, hogy ilyen nem is történt. Még Eszternek is ezt hazudta a kórboncnok, amikor direkt bement a pécsi egyetemi klinikára érdeklődni hozzá. Nagyon fontos részlet a kirakósban, hogy mégis történt.
hogy mersz kegyeletsértő módon tudósítani?</div>
A kegyeleti szempontokat a bíróság által meghatározottaknak megfelelően, vagyis a nyilvános tárgyalás melletti döntés bírói indoklásának szellemével összhangban vettem figyelembe. Túl sok a találgatás, tiszta vizet kell önteni a pohárba. (Igen, az erőszakról is sok a találgatás és az összeesküvés-elmélet). Sokáig úgy volt, hogy ilyen nem is történt. Még Eszternek is ezt hazudta a kórboncnok, amikor direkt bement a pécsi egyetemi klinikára érdeklődni hozzá. Nagyon fontos részlet a kirakósban, hogy mégis történt.
Feb 21, 2013 01:40:47
sodika
Feb 21, 2013 01:43:22
<div class="quote"><div class="author">IzomTibor</div>a kegyeletserto ciganymosdato modszerrol van szo</div>
Eszter az Eszter.
Nekem különvéleményem van.
Egyébként meg egyszerűen nem hallgatok el egyetlen véleményt sem. Mindenki véleménye egyaránt fontos és értékes. Elmeséltem már, hogy Péntek László anyjának is felolvastam, hogy a Kuruc.info szerint "fajtajellegesen védi a retket". Mert az is egy vélemény.
Eszter az Eszter.
Nekem különvéleményem van.
Egyébként meg egyszerűen nem hallgatok el egyetlen véleményt sem. Mindenki véleménye egyaránt fontos és értékes. Elmeséltem már, hogy Péntek László anyjának is felolvastam, hogy a Kuruc.info szerint "fajtajellegesen védi a retket". Mert az is egy vélemény.
Feb 21, 2013 01:43:22
IzomTibor
Feb 21, 2013 01:43:56
Ehhh hagyjuk. Menthetetlen vagy. Na alvas csa.
Feb 21, 2013 01:43:56
IzomTibor
Feb 21, 2013 01:47:47
Egy tobbszorosen visszaeso ciganybunozo megolt egy artatlan lanyt. Mit kell ezen ennyit porogni? Ttkosszolgalat meg meghamisitott bizonyitekok? Miert nem hajtottad el a faszba kemlegy titant meg flodnist is. Ott poenkodsz veluk a videon. Hajdu szol ratok baszod. Miert vagy erzelmi nyomrek?? Ilyen nagy ur neked eszter? Egy kis kaja meg tripodert eladod magad egy idiotanak? Hol a paripa? Es az x6? Menjel aludni es gondolkozzal ezen. Meg mielott tenyleg tul keso lesz neked.
Feb 21, 2013 01:47:47
sodika
Feb 21, 2013 01:48:06
Független krónikás vagyok. Már hogy a véres-habos gecibe lenne cigánymosdatás, ha teret adok a cigányok és a Kuruc véleményének is? Pont hogy így valósul meg a független tájékoztatás.
Eszem ágában sincs elítélni a Kurucot, mert az ő véleményük is nagyon értékes, és hasznos, sőt: az esetek 99%-ában mélyen, és dicséretreméltóan hazafias, de meghallgatom Péntek László anyját is, és az ő szavait is bemutatom az anyagaimban.
<b>Ez így tárgyilagos, ez így objektív, egy így független.</b>
Ennyi. Csá.
Eszem ágában sincs elítélni a Kurucot, mert az ő véleményük is nagyon értékes, és hasznos, sőt: az esetek 99%-ában mélyen, és dicséretreméltóan hazafias, de meghallgatom Péntek László anyját is, és az ő szavait is bemutatom az anyagaimban.
<b>Ez így tárgyilagos, ez így objektív, egy így független.</b>
Ennyi. Csá.
Feb 21, 2013 01:48:06
SZ.L.B.
Feb 21, 2013 01:51:51
Sodi!
Soha többé nem írtam ide már lassan két hónapja, de egyszerűen nem lehet szó nélkül hagyni, amit most csináltál! Természetesen jelentettem a videódat (angolul) a Youtube-nak, remélem komolyan veszik a dolgot és sóval hintik be a csatorná(i)d helyét.
Ezen kívül erőn felül mindent meg fogok ezután tenni, hogy anyagi segítséget nyújtsak a picsánrúgatásodnak, a véres-habos gecid saját magad általi felnyalatásának, és nem utolsó sorban a laptopod ellopatásának/tönkretételének finanszírozásához.
Mert a szív győzni fog!
PS: még azt is üzenném, hogy a k**** anyád, de pont szegény anyukádnak főhet a legjobban a feje a védhetetlen hülyeséged miatt, úgyhogy őt inkább nem is bántom.
Soha többé nem írtam ide már lassan két hónapja, de egyszerűen nem lehet szó nélkül hagyni, amit most csináltál! Természetesen jelentettem a videódat (angolul) a Youtube-nak, remélem komolyan veszik a dolgot és sóval hintik be a csatorná(i)d helyét.
Ezen kívül erőn felül mindent meg fogok ezután tenni, hogy anyagi segítséget nyújtsak a picsánrúgatásodnak, a véres-habos gecid saját magad általi felnyalatásának, és nem utolsó sorban a laptopod ellopatásának/tönkretételének finanszírozásához.
Mert a szív győzni fog!
PS: még azt is üzenném, hogy a k**** anyád, de pont szegény anyukádnak főhet a legjobban a feje a védhetetlen hülyeséged miatt, úgyhogy őt inkább nem is bántom.
Feb 21, 2013 01:51:51
sodika
Feb 21, 2013 01:53:42
<div class="quote"><div class="author">IzomTibor</div>Egy tobbszorosen visszaeso ciganybunozo megolt egy artatlan lanyt. Mit kell ezen ennyit porogni?</div>
Máté Krisztina műsorában is kiemelték, hogy túl sok a furcsa kérdés. A tárgyalás elején a bíró is kiemelte, hogy túl sok a közvéleményben a vad találgatás. Ez tehát nem Fórizs Eszter és Titán hülyesége, hanem egyszerűen tényleg objektív tény, hogy túl sok a furcsa részlet. Ennyi igenis tény.
Személy szerint én is azon a véleményen vagyok, hogy a drogos libsi propaganda megölte Bándy Katát azáltal, hogy a fű reklámozásával felbátorított fogyasztói közegből olyasvalaki nyúlt a szintetikus változathoz, akinek nem kellett volna, mert sátáni vadállatot hozott ki az illetőből, aki így megölt egy ártatlan embert.
És hogy miért gondolom ezt? Egyértelmű.
<b>Drog nélkül senki nem pörög be ennyire, hahó!</b>
Tiszta ember ilyet soha nem csinál. Kizárt.
Máté Krisztina műsorában is kiemelték, hogy túl sok a furcsa kérdés. A tárgyalás elején a bíró is kiemelte, hogy túl sok a közvéleményben a vad találgatás. Ez tehát nem Fórizs Eszter és Titán hülyesége, hanem egyszerűen tényleg objektív tény, hogy túl sok a furcsa részlet. Ennyi igenis tény.
Személy szerint én is azon a véleményen vagyok, hogy a drogos libsi propaganda megölte Bándy Katát azáltal, hogy a fű reklámozásával felbátorított fogyasztói közegből olyasvalaki nyúlt a szintetikus változathoz, akinek nem kellett volna, mert sátáni vadállatot hozott ki az illetőből, aki így megölt egy ártatlan embert.
És hogy miért gondolom ezt? Egyértelmű.
<b>Drog nélkül senki nem pörög be ennyire, hahó!</b>
Tiszta ember ilyet soha nem csinál. Kizárt.
Feb 21, 2013 01:53:42
IzomTibor
Feb 21, 2013 01:54:58
Objektiven, a tenytol fuggetlenul lesz eltorve a labad. Te akartad. Pont.
Feb 21, 2013 01:54:58
sodika
Feb 21, 2013 01:56:24
<b>Gondolkozzatok már, az isten bassza meg. Aki ilyet csinál, az vagy elmebeteg, vagy be van drogozva! EZ KURVÁRA EGYÉRTELMŰ! Normális ember ilyet nem csinál!</b>
Miután az elmeszakértők szerint Péntek László nem elmebeteg, adja magát, hogy a drog a ludas.
Ez annyira világos, hogy nem is értem, miről beszélünk.
Miután az elmeszakértők szerint Péntek László nem elmebeteg, adja magát, hogy a drog a ludas.
Ez annyira világos, hogy nem is értem, miről beszélünk.
Feb 21, 2013 01:56:24
Tasz
Feb 21, 2013 01:57:46
Hol a taszosdrogpropaganda? Lesz taszosdrogpropaganda? Te minden állításod mögé bizonyítékot teszel. Lássuk, ne csak a szád járjon krónikás!
Feb 21, 2013 01:57:46
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 21, 2013 01:58:06
Fogd már fel Endre, hogy a puszta jelenléted a tárgyalóteremben már kegyeletsértő.
Büdös vagy, mosdatlan vagy, bűzlik a szád, ragad a hajad, ócska szakadt ruhákban jársz, mint valami hajléktalan, és aztán leállsz ott a kegyelemtripoddal meg a fütyikamerával újságíróst játszani.
Bazdmeg, még a bírónak is rád kellett szólnia, hogy viselkedjél már a tárgyalóteremben.
Szerinted milyen érzés lehet szegény lány rokonainak és barátainak, hogy egész nap egy szerencsétlenkedő jávorszarvast kell nézniük?
Büdös vagy, mosdatlan vagy, bűzlik a szád, ragad a hajad, ócska szakadt ruhákban jársz, mint valami hajléktalan, és aztán leállsz ott a kegyelemtripoddal meg a fütyikamerával újságíróst játszani.
Bazdmeg, még a bírónak is rád kellett szólnia, hogy viselkedjél már a tárgyalóteremben.
Szerinted milyen érzés lehet szegény lány rokonainak és barátainak, hogy egész nap egy szerencsétlenkedő jávorszarvast kell nézniük?
Feb 21, 2013 01:58:06
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 21, 2013 01:58:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Gondolkozzatok már, az isten bassza meg. Aki ilyet csinál, az vagy elmebeteg, vagy be van drogozva! EZ KURVÁRA EGYÉRTELMŰ! Normális ember ilyet nem csinál!</b>
Ez annyira világos, hogy nem is értem, miről beszélünk.</div>
Te teljesen hülye vagy? Minden gyilkos drogos?????
Endre, megbolondultál?
Ez annyira világos, hogy nem is értem, miről beszélünk.</div>
Te teljesen hülye vagy? Minden gyilkos drogos?????
Endre, megbolondultál?
Feb 21, 2013 01:58:56
XVI. Benedek
Feb 21, 2013 01:59:22
Ilyen így beszél egy keresztény konzervatív hazaffy. Ó igen...
Feb 21, 2013 01:59:22
SZ.L.B.
Feb 21, 2013 01:59:37
És akkor mi van ha be van drogozva te köcsög? Nem éppen mentő körülmény! Húzzál el a véres-habos gecibe! Ráadásul Istent szidod te álkeresztény??
Feb 21, 2013 01:59:37
sodika
Feb 21, 2013 01:59:44
Nekem ne akarjátok már bemagyarázni, hogy egy nem elmebeteg, nem bedrogozott magányos ember valaha is képes lehet elkövetni ilyesmit. Baromság. Kizárt.
Nem lehet. Elképzelhetetlen.
Vagy elmebetegség vagy drognak kell ott lennie okként.
Vagy elmebetegség vagy drognak kell ott lennie okként.
Feb 21, 2013 01:59:44
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 21, 2013 02:00:26
Komolyan Endre, te egy két lábon járó vizuális környezetszennyezés vagy.
Örülj, hogy ennyire liberális és toleráns világban élünk.
A középkorban valszeg elzártak volna vagy a cirkuszban mutogattak volna.
Vedd már észre, hogy hol a helyed a világban.
Örülj, hogy ennyire liberális és toleráns világban élünk.
A középkorban valszeg elzártak volna vagy a cirkuszban mutogattak volna.
Vedd már észre, hogy hol a helyed a világban.
Feb 21, 2013 02:00:26
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 21, 2013 02:01:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nekem ne akarjátok már bemagyarázni, hogy egy nem elmebeteg, nem bedrogozott magányos ember valaha is képes lehet elkövetni ilyesmit. Baromság. Kizárt.
Vagy elmebetegség vagy drognak kell ott lennie okként.</div>
Neked az egyetemen tanították, hogy minden gyilkos elmebeteg vagy drogos?
Neked az egyetemen tanították, hogy minden gyilkos elmebeteg vagy drogos?
Feb 21, 2013 02:01:11
sodika
Feb 21, 2013 02:02:04
<div class="quote"><div class="author">SZ.L.B.</div>És akkor mi van ha be van drogozva te köcsög? Nem éppen mentő körülmény!</div>
Na, egyetértünk.
<b>Drogozva ölt: ítéljék el.</b>
No de ha nem mutatunk rá, mi történt, még egyszer megtörténik. Ha eljutunk lassan oda, hogy az ilyen esetek mentén betiltják a drogpropagandát, sokkal szebb, és boldogabb világban élhetünk majd, ahol nem kell attól félnie az ember lányának, mikor mászik rá egy szintetikus drogtól megvadult barom.
Ennyi.
Na, egyetértünk.
<b>Drogozva ölt: ítéljék el.</b>
No de ha nem mutatunk rá, mi történt, még egyszer megtörténik. Ha eljutunk lassan oda, hogy az ilyen esetek mentén betiltják a drogpropagandát, sokkal szebb, és boldogabb világban élhetünk majd, ahol nem kell attól félnie az ember lányának, mikor mászik rá egy szintetikus drogtól megvadult barom.
Ennyi.
Feb 21, 2013 02:02:04
sodika
Feb 21, 2013 02:04:16
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Neked az egyetemen tanították, hogy minden gyilkos elmebeteg vagy drogos?</div>
A nem előre kitervelt, és nem érthető felindulásból elkövetett emberöléseknek szerintem mindegyikét vagy elmebeteg, vagy drogos követi el, igen. Másként nem lehet.
Na csá.
Neked az egyetemen tanították, hogy minden gyilkos elmebeteg vagy drogos?</div>
A nem előre kitervelt, és nem érthető felindulásból elkövetett emberöléseknek szerintem mindegyikét vagy elmebeteg, vagy drogos követi el, igen. Másként nem lehet.
Na csá.
Feb 21, 2013 02:04:16
Tasz
Feb 21, 2013 02:05:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nekem ne akarjátok már bemagyarázni, hogy egy nem elmebeteg, nem bedrogozott magányos ember valaha is képes lehet elkövetni ilyesmit. Baromság. Kizárt.
Endre. Én se drogos se elmebeteg nem vagyok, de most legszívesebben kifaragnám a szívedet a testesből egy baltával. A maradékot pedig ledarálnám a disznóknak, hogy írmagod se maradjon ezen a földön.
Endre. Én se drogos se elmebeteg nem vagyok, de most legszívesebben kifaragnám a szívedet a testesből egy baltával. A maradékot pedig ledarálnám a disznóknak, hogy írmagod se maradjon ezen a földön.
Feb 21, 2013 02:05:10
SZ.L.B.
Feb 21, 2013 02:05:17
Kisköcsög, majd akkor ugassál, ha már kipróbáltál bármilyen drogot a koccintóson kívül. Nem a drog a hibás, hanem a lacika szerelmed. Szebb boldogabb világért meg menj el jehovának te szarfaszú.
Feb 21, 2013 02:05:17
SZ.L.B.
Feb 21, 2013 02:07:22
Na, majdnem bementem a csőbe! Ne terelj gecifejű, a fő téma még mindig a kegyeletsértő videód, arról angolnázz!
Feb 21, 2013 02:07:22
sodika
Feb 21, 2013 02:08:08
<div class="quote"><div class="author">SZ.L.B.</div>majd akkor ugassál, ha már kipróbáltál bármilyen drogot</div>
Nem fogok.
Hogy az alkohol és a kávé milyen hatással van rám, ismerem. De nem akarok olyan helyzetbe kerülni, hogy azon kelljen gondolkodnom, hogyan csinálhattam olyasvalamit, amit józanul soha.
Na csá.
Nem fogok.
Hogy az alkohol és a kávé milyen hatással van rám, ismerem. De nem akarok olyan helyzetbe kerülni, hogy azon kelljen gondolkodnom, hogyan csinálhattam olyasvalamit, amit józanul soha.
Na csá.
Feb 21, 2013 02:08:08
XVI. Benedek
Feb 21, 2013 02:08:12
Endre fiam mi lelt téged? Érthető felindulásból embert ölni? Miféle keresztény vagy te komolyan kérdezem! Nézzél már magadba de kurva mélyre!
Feb 21, 2013 02:08:12
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 21, 2013 02:11:02
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>...és nem érthető felindulásból elkövetett emberöléseknek szerintem mindegyikét vagy elmebeteg, vagy drogos követi el, igen. Másként nem lehet.</div>
Ez olyan "Juszt se leszek vádlott" szintű kinyilatkozás.
Ez olyan "Juszt se leszek vádlott" szintű kinyilatkozás.
Feb 21, 2013 02:11:02
XVI. Benedek
Feb 21, 2013 02:15:03
Kérdeztem valamit erre válaszolj! Csak beszélgetünk nem? Talán taknyos a nózi?
Feb 21, 2013 02:15:03
SZ.L.B.
Feb 21, 2013 02:20:41
nem a nózi taknyos, csak az ormányból csöpög a habos vér
Feb 21, 2013 02:20:41
Trollopata
Feb 21, 2013 02:25:51
na ha jol latom a meggyalazott lany halalat meglovagolva apritja a mi kereszteny gnomunk a drogosokat, a taszosokat, meg mindenkit.
sneci, nagyon melyre sullyedsz ezzel a Bandy Katas mutatvanyoddal. ez mar nem a buzigyerek lanyok asszonyok elott faszmarkolasa. ez egy ember, egy no, egy rendorno brutalis halala, eleg eles vagas a harmonikus cigany-magyar egyutteles vekony lepedojen. ne nyujtozkodj a takarodnal tovabb, maradj a Minda pereknel, vagy minden razos tema elott kerd ki egy ertelmes ember tanacsat. es ezt most komolyan mondom.
sneci, nagyon melyre sullyedsz ezzel a Bandy Katas mutatvanyoddal. ez mar nem a buzigyerek lanyok asszonyok elott faszmarkolasa. ez egy ember, egy no, egy rendorno brutalis halala, eleg eles vagas a harmonikus cigany-magyar egyutteles vekony lepedojen. ne nyujtozkodj a takarodnal tovabb, maradj a Minda pereknel, vagy minden razos tema elott kerd ki egy ertelmes ember tanacsat. es ezt most komolyan mondom.
Feb 21, 2013 02:25:51
XVI. Benedek
Feb 21, 2013 02:25:55
Van ez így Endre gyermekem. Nem csak Eszter tudja beleverni a váladékodba azt a görbe orrodat. Szóval menj és töröld meg szépen azt a taknyos nózit.
Feb 21, 2013 02:25:55
sodika
Feb 21, 2013 02:46:47
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>ne nyujtozkodj a takarodnal tovabb</div>
Három napot töltöttem el a vádlott édesanyjával és gyermeke anyjával. Két éjszakát töltöttem velük egy szobában, pont az elmúlt napokban. Hosszú órákat beszélgettem velük. Ők hoztak nekem vacsorát két napon át. Korábban társaimmal elsőként készítettem riportot Jóni Olivérrel azután, hogy a rendőrség úgy döntött, ő mégsem tettes. Hogy a picsába lehetne túl rövid a takaróm ezek után? Abszolút benne vagyok az események sűrűjében.
<b>Más újságíró el tudta vinni a vádlott édesanyját a tett színhelyére? Ugye hogy nem. Ez is csak nekem sikerült!</b>
Olyan jó kapcsolatom van az érintettekkel, hogy ezt nem lehet túl nagy takarónak mondani.
Három napot töltöttem el a vádlott édesanyjával és gyermeke anyjával. Két éjszakát töltöttem velük egy szobában, pont az elmúlt napokban. Hosszú órákat beszélgettem velük. Ők hoztak nekem vacsorát két napon át. Korábban társaimmal elsőként készítettem riportot Jóni Olivérrel azután, hogy a rendőrség úgy döntött, ő mégsem tettes. Hogy a picsába lehetne túl rövid a takaróm ezek után? Abszolút benne vagyok az események sűrűjében.
<b>Más újságíró el tudta vinni a vádlott édesanyját a tett színhelyére? Ugye hogy nem. Ez is csak nekem sikerült!</b>
Olyan jó kapcsolatom van az érintettekkel, hogy ezt nem lehet túl nagy takarónak mondani.
Feb 21, 2013 02:46:47
sodika
Feb 21, 2013 02:47:33
<div class="quote"><div class="author">XVI. Benedek</div>Érthető felindulásból embert ölni?</div>
Érthető = felfogható, de elfogadhatatlan.
Én mindig pontosan fogalmazok.
Na csá.
Na csá.
Feb 21, 2013 02:47:33
XVI. Benedek
Feb 21, 2013 02:56:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">XVI. Benedek</div>Érthető felindulásból embert ölni?</div>
Na csá.</div>
Wtf? Azért kell utána magyarázkodbi? Jól van fiam, ülj le egyes!
Na csá.</div>
Wtf? Azért kell utána magyarázkodbi? Jól van fiam, ülj le egyes!
Feb 21, 2013 02:56:03
Tasz
Feb 21, 2013 03:00:20
Bűdös sódi bűdös sódi mivel ettetnek téged?
Feb 21, 2013 03:00:20
Tilda
Feb 21, 2013 06:11:17
egy héten két új élet :)
Feb 21, 2013 06:11:17
Csak egy olvasó
Feb 21, 2013 07:19:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ők hoztak nekem vacsorát két napon át.</div>
És mi lett volna, ha inkább pénzt keresel és meg tudod venni magadnak azt a két vacsorát ahelyett, hogy elvárod a megvendégelést? Nem érzed ezek után sem, hogy életképtelen vagy?
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Abszolút benne vagyok az események sűrűjében.</div>
Pláne egy jobban sikerült fap-fap-maraton után.
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Más újságíró el tudta vinni a vádlott édesanyját a tett színhelyére? Ugye hogy nem. Ez is csak nekem sikerült!</div>
Más újságíró el akarta vinni a vádlott <i>elfogult</i> édesanyját a tett színhelyére, ahol előtte még nem járt? Ugye, hogy nem. Ez is csak neked shiker, mert te autista vagy.
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Olyan jó kapcsolatom van az érintettekkel, hogy ezt nem lehet túl nagy takarónak mondani.</div>
Most éppen rajtuk élősködsz és foggal-körömmel ragaszkodsz a fehércigány életmódodhoz.
És mi lett volna, ha inkább pénzt keresel és meg tudod venni magadnak azt a két vacsorát ahelyett, hogy elvárod a megvendégelést? Nem érzed ezek után sem, hogy életképtelen vagy?
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Abszolút benne vagyok az események sűrűjében.</div>
Pláne egy jobban sikerült fap-fap-maraton után.
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Más újságíró el tudta vinni a vádlott édesanyját a tett színhelyére? Ugye hogy nem. Ez is csak nekem sikerült!</div>
Más újságíró el akarta vinni a vádlott <i>elfogult</i> édesanyját a tett színhelyére, ahol előtte még nem járt? Ugye, hogy nem. Ez is csak neked shiker, mert te autista vagy.
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Olyan jó kapcsolatom van az érintettekkel, hogy ezt nem lehet túl nagy takarónak mondani.</div>
Most éppen rajtuk élősködsz és foggal-körömmel ragaszkodsz a fehércigány életmódodhoz.
Feb 21, 2013 07:19:43
SZ.L.B.
Feb 21, 2013 07:38:18
Jó reggelt, féregsodi! Milyen mutyatyvánnyal készülsz mára?
Feb 21, 2013 07:38:18
gennyes féregzsidó
Feb 21, 2013 07:41:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Más újságíró el tudta vinni a vádlott édesanyját a tett színhelyére? Ugye hogy nem. Ez is csak nekem sikerült!</b></div>
más újságírók, jobban mondva: újságírók nem is próbálkoztak ezzel, mert ez teljesen felesleges, a közönséget nem érdeklő momentum. csak te vagy olyan idióta, hogy ezt shikernek könyveled el.
más újságírók, jobban mondva: újságírók nem is próbálkoztak ezzel, mert ez teljesen felesleges, a közönséget nem érdeklő momentum. csak te vagy olyan idióta, hogy ezt shikernek könyveled el.
Feb 21, 2013 07:41:55
snecigeci
Feb 21, 2013 07:48:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A nem előre kitervelt, és nem érthető felindulásból elkövetett emberöléseknek szerintem mindegyikét vagy elmebeteg, vagy drogos követi el, igen. Másként nem lehet.
</div>
Púp, az alkoholról megint megfeledkezel. Vagy azt is a drogok közé sorolod? Nagyon helyes.
Alkoholistaként te is drogosnak számítasz?
</div>
Púp, az alkoholról megint megfeledkezel. Vagy azt is a drogok közé sorolod? Nagyon helyes.
Alkoholistaként te is drogosnak számítasz?
Feb 21, 2013 07:48:22
snecigeci
Feb 21, 2013 07:53:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nekem ne akarjátok már bemagyarázni, hogy egy nem elmebeteg, nem bedrogozott magányos ember valaha is képes lehet elkövetni ilyesmit. </div>
Itt nem emberről beszélünk, hanem egy utolsó mocskos bűnöző cigány állatról (ejnyézést az állatoktól!)
Itt nem emberről beszélünk, hanem egy utolsó mocskos bűnöző cigány állatról (ejnyézést az állatoktól!)
Feb 21, 2013 07:53:26
jo tanacs
Feb 21, 2013 08:30:24
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Más újságíró el tudta vinni a vádlott édesanyját a tett színhelyére? Ugye hogy nem. Ez is csak nekem sikerült!</b></div>
más újságírók, jobban mondva: újságírók nem is próbálkoztak ezzel, mert ez teljesen felesleges, a közönséget nem érdeklő momentum. csak te vagy olyan idióta, hogy ezt shikernek könyveled el.</div>
te genhibas szörny! viritanal valami papirt, ami igazolja, hogy tanultal ujsagiroi kepzesen??
más újságírók, jobban mondva: újságírók nem is próbálkoztak ezzel, mert ez teljesen felesleges, a közönséget nem érdeklő momentum. csak te vagy olyan idióta, hogy ezt shikernek könyveled el.</div>
te genhibas szörny! viritanal valami papirt, ami igazolja, hogy tanultal ujsagiroi kepzesen??
Feb 21, 2013 08:30:24
ál-sodika
Feb 21, 2013 08:53:34
<div class="quote"><div class="author">jo tanacs</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Más újságíró el tudta vinni a vádlott édesanyját a tett színhelyére? Ugye hogy nem. Ez is csak nekem sikerült!</b></div>
te genhibas szörny! viritanal valami papirt, ami igazolja, hogy tanultal ujsagiroi kepzesen??</div>
Elfelejted, hogy
- 4 + 1 félév pszichológia szigorlattal a végén
- pedagógiai tárgyak sora
- fizetős marketing tanulmányok
- közgáz tanulmányok
vannak mögöttem.
Ezenkívul: Apr 29, 2012 18:53:13) Könyvjelző Válasz (-2)
Oké.
Középsuli mellett 4 félév Rend-Szám Bt.
Első komplex Dbase-alapú nyilvántartást 16 évesen készítem.
Középsuli után programozó OKJ + rendszergazda OKJ + Cisco CCNA + rendszertelepítő OKJ.
OKJ sulik után 10 félév ELTE info, 6 félév Corvinus info, és 2 félév kertészeti info.
Szakmai tapasztalatok a tanulmányok mellett, később, 2010 eleje óta folyamatosan főállású bedolgozás info cégeknek.
2003-2009 - ELTE (kihagyott félévekkel 10 félév)
2006-2009 - Corvinus, az ELTE mellett
2008-2009 - Kertész Corvinus a másik kettő mellett
Vérprofi újságíró vagyok. Utca Hangja, Hahó!
te genhibas szörny! viritanal valami papirt, ami igazolja, hogy tanultal ujsagiroi kepzesen??</div>
Elfelejted, hogy
- 4 + 1 félév pszichológia szigorlattal a végén
- pedagógiai tárgyak sora
- fizetős marketing tanulmányok
- közgáz tanulmányok
vannak mögöttem.
Ezenkívul: Apr 29, 2012 18:53:13) Könyvjelző Válasz (-2)
Oké.
Középsuli mellett 4 félév Rend-Szám Bt.
Első komplex Dbase-alapú nyilvántartást 16 évesen készítem.
Középsuli után programozó OKJ + rendszergazda OKJ + Cisco CCNA + rendszertelepítő OKJ.
OKJ sulik után 10 félév ELTE info, 6 félév Corvinus info, és 2 félév kertészeti info.
Szakmai tapasztalatok a tanulmányok mellett, később, 2010 eleje óta folyamatosan főállású bedolgozás info cégeknek.
2003-2009 - ELTE (kihagyott félévekkel 10 félév)
2006-2009 - Corvinus, az ELTE mellett
2008-2009 - Kertész Corvinus a másik kettő mellett
Vérprofi újságíró vagyok. Utca Hangja, Hahó!
Feb 21, 2013 08:53:34
sodileaks
Feb 21, 2013 09:09:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Hetekig hallgatom, miért érdektelen Minda-perekre járkálok.
Jaaaj, hát a kedvünkben akartál járni? óóó, hogy áldjon meg a nagytalpú..... De tudod te milyen műsor tetszene nekünk igazán? Sodi Dunának megy - HD...
Jaaaj, hát a kedvünkben akartál járni? óóó, hogy áldjon meg a nagytalpú..... De tudod te milyen műsor tetszene nekünk igazán? Sodi Dunának megy - HD...
Feb 21, 2013 09:09:11
sodileaks
Feb 21, 2013 09:11:51
Miért nem arról csinálsz filmeket, hogy milyen újdonságokat fedeztél fel php-ben, melód során? Mert nincs ilyen, igaz? Kókler keci.
Feb 21, 2013 09:11:51
gennyes féregzsidó
Feb 21, 2013 09:23:27
úgy látom a kettesen ma is lesz műsor:
Bressel Géza az osszegyujtott ketmilliobol nem tudtok utalni a debrecenieknek otvenezret? ennyire kicsinyesek vagytok?
15 perce
Bressel Géza az osszegyujtott ketmilliobol nem tudtok utalni a debrecenieknek otvenezret? ennyire kicsinyesek vagytok?
15 perce
Feb 21, 2013 09:23:27
banshee
Feb 21, 2013 09:51:41
Neked nem is akarja senki mert túl hülye vagy hogy felfogd.
Neked nem is akarja senki mert túl hülye vagy hogy felfogd.
Feb 21, 2013 09:51:41
El Snesí
Feb 21, 2013 09:55:29
Sneci b+ és még te akartál jogász lenni? Te hallgattál pszichológiát? Jogi értelemben az beszámíthatatlan, elmebeteg, aki olyan betegségben, pl. skizofréniában szenved, amitől hangokat hall, hallucinál, nem tud magáról, és úgy követ el valamit. Az igaz, hogy képes embert ölni, az mentálisan nem egészséges, de nem mind beszámíthatatlan. Jellemzőbb kórkép a gyilkosok között a pszichopátia, aminek egyébként te az összes jellemző tünetét (együttérzés emberi kapcsolatok és szégyenérzet hiánya, állandó hazudozás, kóros egoizmus stb.)
Feb 21, 2013 09:55:29
El Snesí
Feb 21, 2013 09:56:29
<div class="quote"><div class="author">El Snesí</div>Sneci b+ és még te akartál jogász lenni? Te hallgattál pszichológiát? Jogi értelemben az beszámíthatatlan, elmebeteg, aki olyan betegségben, pl. skizofréniában szenved, amitől hangokat hall, hallucinál, nem tud magáról, és úgy követ el valamit. Az igaz, hogy képes embert ölni, az mentálisan nem egészséges, de nem mind beszámíthatatlan. Jellemzőbb kórkép a gyilkosok között a pszichopátia, aminek egyébként te az összes jellemző tünetét (együttérzés emberi kapcsolatok és szégyenérzet hiánya, állandó hazudozás, kóros egoizmus stb.)</div>
jav.: Az igaz, hogy aki képes embert ölni...
jav.: Az igaz, hogy aki képes embert ölni...
Feb 21, 2013 09:56:29
Géntolvaj református
Feb 21, 2013 10:04:59
Én azt szeretem Sodiban, hogy egy igazi polihisztor. Gyakorlatilag nincs a tudománynak olyan ága, amelyben ne lenne otthon. Szakértője a pszichológiának, a pszichiátriának, a gyilkosok lélektanának, ismeri a tudatmódosító szerek hatását a személyiségre, és így tovább. És mindezt a tudást a négy fal között recskázva szerezte meg. Ez egyszerűen fantasztikus.
Feb 21, 2013 10:04:59
gennyes féregzsidó
Feb 21, 2013 10:10:49
sneci, mehetsz angolnázni a kappanosokhoz ebben az ügyben:
Balogh Béla
3 órája ·
A Koppány Csoport közleménye!
A Koppány Csoport követeli, hogy Doubravszky György azonnal hatállyal mondjon le!
Balogh Béla
3 órája ·
A Koppány Csoport közleménye!
A Koppány Csoport követeli, hogy Doubravszky György azonnal hatállyal mondjon le!
Feb 21, 2013 10:10:49
IsmeretlenJoAkaro
Feb 21, 2013 10:13:29
Sneci elarulom, hogy alkohol hatasa alatt joval tobb gyilkossagot es eroszakos cselekmenyt kovetnek el mint fu hatasa alatt. Most akkor tiltsuk be a borosteat is, vagy mifaaaaan?
Feb 21, 2013 10:13:29
sodika
Feb 21, 2013 10:15:40
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>Sneci elarulom, hogy alkohol hatasa alatt joval tobb gyilkossagot es eroszakos cselekmenyt kovetnek el mint fu hatasa alatt.</div>
Igen, de Péntek László sem ivott volna rá a drogra, ha nincs drog hatása alatt.
Igen, de Péntek László sem ivott volna rá a drogra, ha nincs drog hatása alatt.
Feb 21, 2013 10:15:40
Béla
Feb 21, 2013 10:18:05
Helyes púp, látom kezd átderengeni az autizmusod ködén, hogy valamit talán nem csinálsz helyesen, és egy hatalmas faszerdőbe navigálod magad újfent. Ahogyan ha szmájlizol, akkor hazudsz, úgy van az a véges-habos gecis káromkodásoddal is, ilyenkor érzed, hogy szorul a hurok, és elkezdesz vicsorogni. Csak ez már nem fog rajtad segíteni.
És hiába alázkodsz meg nekünk, hogy "nye bántyatok, mátyól meginty mingya pejeket fogok cak videjóznyi", ezzel kitörölheted a seggedet, mert ettől még Bándy Kata emléke meg lett gyalázva általad.
Nem látod még most sem, te féreg, hogy egy életében végletekig megalázott embert te halálában is megaláztál, mert önös kis sunyi érdekeidet előtérbe helyezve szartál a kegyeleti jogaira? Hivatkozhatsz a bíróságra, meg a szó szerinti szabályokra, te érzelmi intelligenciával nem rendelkező szardarab, de itt mi erkölcsi normákról beszélünk, amiket te nem ismersz, hiszen ha tudnád, mi az az erkölcs, nem vernéd bele például a kamerába nyilvánosan a faszodat, te undormány, hogy a többi erkölcstelenségedet most ne soroljam.
Bizony sneci, jól érzed a mondandómból, mi úgy gondoljuk, hogy neked nincsen jogod Bándy Kata ügyében derékig gázolni. Sem erkölcsileg, sem szakmailag, sem emberileg, sem más szempontból nem szolgáltál rá, hogy te ebben a megtiszteltetésben részesüljél. Neked nincsen semmilyen morális alapod arra, hogy tudósítsd a perről, ugyanis nem vagy elfogulatlan, a gyilkost mosdatod, ahol csak lehet, emellett relativizálod P. László bestiális bűncselekményét azzal például, hogy csak a drogra fogod azt. Ezzel is gyalázod a halott emlékét, hogy miközben neked nem tiszted, moralizálsz a gyilkos indítékán, a lehető legkisebb felelősséget feltételezve, miközben annak szöges ellentéte derül ki a pszichológiai szakvéleményből. Mindezt miért? Mert törleszkedéseid során olyan emberek közelébe kerültek, akik gyakorló elmebetegek, és a "tényfeltáró" utakon összehaverkodtál P. László családjával. Bár nem hiszek a kollektív bűnösség elvében, de ilyenkor semmilyen formában nem létesítesz kapcsolatot a gyilkos családjával, legfeljebb egyetlen, neutrális interjú erejéig, ha az releváns. Te mit tettél? Alapvetően irreleváns okból (az elmebeteg összeesküvés-elméletetek) nem semlegesen teremtettél kapcsolatot a családjával, hanem egyenesen barátilag paroláztál velük. Ugyanis egy figyelemkurva vagy, akinek mindegy, hogy kivel mutatkozik egy légtérben, csak az legyen picit ismertebb a sarki boltosnál, még ha ez a híresség valójában hírhedtség. Így lettél te a házi tudósítója egy bűnöző cigánycsaládnak, akiknek ételét, italát és fedelét is elfogadtad, te híres független, te. Fogd fel, hogy te a gyilkos klientúrájához tartozol ezzel, így semmiféle jogod és morális alapod nincsen arra, hogy függetlenként tudósítsál Bándy Katáról, te féreg.
Írd ki, hogy P. László védelmében, a családja és azok barátai megbízásából folytatsz kronologikus rögzítőmunkát, azzal nincsen semmi baj, mindenki látja így is, hogy mi vagy valójában, ezzel legalább tisztáznád. Emellett tartózkodj a halott családjának kérése elleni publikálásoktól, a halott kegyeleti jogát tartsd tiszteletben, és ne vedd a bátorságot arra, hogy véleményt, megállapítást tegyél, vagy egyenesen moralizálj, esetleg a szintén gyászoló rendőrök (kollégájuk volt!) munkáját kérdőjelezd meg te, aki soha életében nem dolgozott.
Persze mindezzel elkéstél már patkány, és ezért kapni fogsz, mégpedig olyat, amit ezért megérdemelsz. És ne nyafogj utána, hogy te ezt miért kaptad. Nem azért, mert egy náci disznó vagy, nem azért, mert egy kis buzi vagy, nem azért, mert az internetre vered a faszodat, nem azért, mert egy hálátlan féreg vagy a családoddal, nem azért, mert egy szánalmas szarkupac vagy, és még sorolhatnám. Nem bizony, snecike.
Amit kapni fogsz, azt vegytisztán Bándy Kata emlékének meggyalázásáért fogod kapni, aminek minden momentumára rászolgáltál, te senkiházi.
És hiába alázkodsz meg nekünk, hogy "nye bántyatok, mátyól meginty mingya pejeket fogok cak videjóznyi", ezzel kitörölheted a seggedet, mert ettől még Bándy Kata emléke meg lett gyalázva általad.
Nem látod még most sem, te féreg, hogy egy életében végletekig megalázott embert te halálában is megaláztál, mert önös kis sunyi érdekeidet előtérbe helyezve szartál a kegyeleti jogaira? Hivatkozhatsz a bíróságra, meg a szó szerinti szabályokra, te érzelmi intelligenciával nem rendelkező szardarab, de itt mi erkölcsi normákról beszélünk, amiket te nem ismersz, hiszen ha tudnád, mi az az erkölcs, nem vernéd bele például a kamerába nyilvánosan a faszodat, te undormány, hogy a többi erkölcstelenségedet most ne soroljam.
Bizony sneci, jól érzed a mondandómból, mi úgy gondoljuk, hogy neked nincsen jogod Bándy Kata ügyében derékig gázolni. Sem erkölcsileg, sem szakmailag, sem emberileg, sem más szempontból nem szolgáltál rá, hogy te ebben a megtiszteltetésben részesüljél. Neked nincsen semmilyen morális alapod arra, hogy tudósítsd a perről, ugyanis nem vagy elfogulatlan, a gyilkost mosdatod, ahol csak lehet, emellett relativizálod P. László bestiális bűncselekményét azzal például, hogy csak a drogra fogod azt. Ezzel is gyalázod a halott emlékét, hogy miközben neked nem tiszted, moralizálsz a gyilkos indítékán, a lehető legkisebb felelősséget feltételezve, miközben annak szöges ellentéte derül ki a pszichológiai szakvéleményből. Mindezt miért? Mert törleszkedéseid során olyan emberek közelébe kerültek, akik gyakorló elmebetegek, és a "tényfeltáró" utakon összehaverkodtál P. László családjával. Bár nem hiszek a kollektív bűnösség elvében, de ilyenkor semmilyen formában nem létesítesz kapcsolatot a gyilkos családjával, legfeljebb egyetlen, neutrális interjú erejéig, ha az releváns. Te mit tettél? Alapvetően irreleváns okból (az elmebeteg összeesküvés-elméletetek) nem semlegesen teremtettél kapcsolatot a családjával, hanem egyenesen barátilag paroláztál velük. Ugyanis egy figyelemkurva vagy, akinek mindegy, hogy kivel mutatkozik egy légtérben, csak az legyen picit ismertebb a sarki boltosnál, még ha ez a híresség valójában hírhedtség. Így lettél te a házi tudósítója egy bűnöző cigánycsaládnak, akiknek ételét, italát és fedelét is elfogadtad, te híres független, te. Fogd fel, hogy te a gyilkos klientúrájához tartozol ezzel, így semmiféle jogod és morális alapod nincsen arra, hogy függetlenként tudósítsál Bándy Katáról, te féreg.
Írd ki, hogy P. László védelmében, a családja és azok barátai megbízásából folytatsz kronologikus rögzítőmunkát, azzal nincsen semmi baj, mindenki látja így is, hogy mi vagy valójában, ezzel legalább tisztáznád. Emellett tartózkodj a halott családjának kérése elleni publikálásoktól, a halott kegyeleti jogát tartsd tiszteletben, és ne vedd a bátorságot arra, hogy véleményt, megállapítást tegyél, vagy egyenesen moralizálj, esetleg a szintén gyászoló rendőrök (kollégájuk volt!) munkáját kérdőjelezd meg te, aki soha életében nem dolgozott.
Persze mindezzel elkéstél már patkány, és ezért kapni fogsz, mégpedig olyat, amit ezért megérdemelsz. És ne nyafogj utána, hogy te ezt miért kaptad. Nem azért, mert egy náci disznó vagy, nem azért, mert egy kis buzi vagy, nem azért, mert az internetre vered a faszodat, nem azért, mert egy hálátlan féreg vagy a családoddal, nem azért, mert egy szánalmas szarkupac vagy, és még sorolhatnám. Nem bizony, snecike.
Amit kapni fogsz, azt vegytisztán Bándy Kata emlékének meggyalázásáért fogod kapni, aminek minden momentumára rászolgáltál, te senkiházi.
Feb 21, 2013 10:18:05
gennyes féregzsidó
Feb 21, 2013 10:18:36
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>Sneci elarulom, hogy alkohol hatasa alatt joval tobb gyilkossagot es eroszakos cselekmenyt kovetnek el mint fu hatasa alatt.</div>
Igen, de Péntek László sem ivott volna rá a drogra, ha nincs drog hatása alatt.</div>
elég nehéz drogra ráinni ha nem vettél be drogot. próbálsz okosabbnak mutatkozni, mint egy ötödikes, de nem megy.
Igen, de Péntek László sem ivott volna rá a drogra, ha nincs drog hatása alatt.</div>
elég nehéz drogra ráinni ha nem vettél be drogot. próbálsz okosabbnak mutatkozni, mint egy ötödikes, de nem megy.
Feb 21, 2013 10:18:36
tigris
Feb 21, 2013 10:19:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>Sneci elarulom, hogy alkohol hatasa alatt joval tobb gyilkossagot es eroszakos cselekmenyt kovetnek el mint fu hatasa alatt.</div>
:DDD
sherlock!!
hol a tasz propaganda?? hol vannak a gyilkos rendőrök?
:DDD
sherlock!!
hol a tasz propaganda?? hol vannak a gyilkos rendőrök?
Feb 21, 2013 10:19:26
Béla
Feb 21, 2013 10:21:22
Ez kétségtelen. Ha nem lenne fejed, nem is lehetne beleverni a járdaszegélybe Persze ettől még beleverődik.
Érted, autista?
Ez kétségtelen. Ha nem lenne fejed, nem is lehetne beleverni a járdaszegélybe Persze ettől még beleverődik.
Érted, autista?
Feb 21, 2013 10:21:22
gennyes féregzsidó
Feb 21, 2013 10:22:40
úristen, itt egy lepontozó terrorista!!! neeeeee!
Feb 21, 2013 10:22:40
Béla
Feb 21, 2013 10:24:43
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>úristen, itt egy lepontozó terrorista!!! neeeeee!</div>
Hallod, sneci legalább ki tudja verni, de tajginak még ez sem megy, csak vicsorogva paskolja vele a combját, és közben lepontoz.
Hallod, sneci legalább ki tudja verni, de tajginak még ez sem megy, csak vicsorogva paskolja vele a combját, és közben lepontoz.
Feb 21, 2013 10:24:43
Béla
Feb 21, 2013 10:31:13
<a href="http://www.origo.hu/gazdasag/20130221-keresetek-foglalkoztatottsag-tavaly-144-ezer-forint-volt-az-atlagber.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.origo.hu/gazdasag/20130221-keresetek-foglalkoztatottsag-tavaly-144-ezer-forint-volt-az-atlagber.html</a>
Tavaly 144 ezer forint volt az átlagbér
Sneci, neked mennyi volt a tavalyi átlagod? :D
Sneci, neked mennyi volt a tavalyi átlagod? :D
Feb 21, 2013 10:31:13
gennyes féregzsidó
Feb 21, 2013 10:34:47
<div class="quote"><div class="author">Béla</div><a href="http://www.origo.hu/gazdasag/20130221-keresetek-foglalkoztatottsag-tavaly-144-ezer-forint-volt-az-atlagber.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.origo.hu/gazdasag/20130221-keresetek-foglalkoztatottsag-tavaly-144-ezer-forint-volt-az-atlagber.html</a>
Sneci, neked mennyi volt a tavalyi átlagod? :D</div>
snecinek is, csak neki nem havonta ennyi, hanem évente. úgy látom ebben az évben is kb. ilyen összeget célzott be magának, éppen most is az elrángatás állapotában van.
Sneci, neked mennyi volt a tavalyi átlagod? :D</div>
snecinek is, csak neki nem havonta ennyi, hanem évente. úgy látom ebben az évben is kb. ilyen összeget célzott be magának, éppen most is az elrángatás állapotában van.
Feb 21, 2013 10:34:47
El Snesí
Feb 21, 2013 10:37:24
Púp legközelebb azzal fog mentegetni valami ittas gázolót, hogy nem tekinthető bűnösnek, mert amikor úgy döntött, hogy beszáll az autóba, nem tudta, hogy bűncselekményt követ el, hiszen a részegsége miatt nem volt tudatában a tetteinek.
Feb 21, 2013 10:37:24
sodika
Feb 21, 2013 10:37:25
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>nem semlegesen teremtettél kapcsolatot a családjával, hanem egyenesen barátilag paroláztál velük</div>
A tárgyalás elején a tanácsvezető bíró hosszan levezette, hogy az össze-vissza találgató közvélemény megnyugtatása kiemeltem fontos érdek, és emiatt nem engedélyezi a zárt tárgyalást még a kényes részletek tekintetében sem, kizárólag az ezekről való hangfelvétel közlését tiltja meg. <b>Arról, hogy az újságírók egyéb módon számoljanak be a nemi vonatkozásokról, emellett KÜLÖN KIEMELTE, hogy nem rendelkezik,</b> tehát nem tiltja meg. Ennek megfelelően járt el a Magyar Nemzet is.
Azért hoztam szövegként nyilvánosságra a szakértő jelentés vonatkozó részletét, mert látom, hogy hetek óta ebben is TALÁLGATÁS van. Ha pedig ebben találgatás van, akkor a bíró szavai kell, hogy az ember eszébe jussanak: a találgatásokat el kell oszlatni. Én pontosan ezt tettem. Nem tudom, hányszor kell ezt még leírni, hogy felfogd.
Ami mamáékat illeti, konkrétan úgy volt az eredeti terv, hogy a második két napot egyedül töltöm a hotelszobában, csak aztán Eszter derült égből kitalálta, hogy költözzenek be mellém ők. Én meg leszartam, mert tök mindegy.
De ha már így alakult, elrángattam szerencsétlen asszonyt egy hosszabb helyszínbejárásra, hogy mondja el a benyomásait. Nem azért, mert ez tud extra értéket adni az ügynek, hanem azért, mert Máté Krisztina is elmondta a műsorában, hogy ő is csomószor végig járta, így mindenkinek, aki foglalkozik az üggyel - akár úgy, hogy ő a vádlott édesanyja - látnia kell az útvonalat és a helyszínt. No meg remek YouTube-videó lesz ebből is.
A rendőrök munkáját én nem kritizáltam az ügyben. Azt, hogy a rendőrség hazudik, nem én mondtam, hanem Eszter és Titán. Megint összekeversz velük. A család megbízásából nem folytatok én semmiféle munkát, és nem vagyok hajlandó olyan dolgot állítani, ami a meggyőződésemmel ellentétes, márpedig én is úgy gondolom, hogy Péntek László a gyilkos.
A tárgyalás elején a tanácsvezető bíró hosszan levezette, hogy az össze-vissza találgató közvélemény megnyugtatása kiemeltem fontos érdek, és emiatt nem engedélyezi a zárt tárgyalást még a kényes részletek tekintetében sem, kizárólag az ezekről való hangfelvétel közlését tiltja meg. <b>Arról, hogy az újságírók egyéb módon számoljanak be a nemi vonatkozásokról, emellett KÜLÖN KIEMELTE, hogy nem rendelkezik,</b> tehát nem tiltja meg. Ennek megfelelően járt el a Magyar Nemzet is.
Azért hoztam szövegként nyilvánosságra a szakértő jelentés vonatkozó részletét, mert látom, hogy hetek óta ebben is TALÁLGATÁS van. Ha pedig ebben találgatás van, akkor a bíró szavai kell, hogy az ember eszébe jussanak: a találgatásokat el kell oszlatni. Én pontosan ezt tettem. Nem tudom, hányszor kell ezt még leírni, hogy felfogd.
Ami mamáékat illeti, konkrétan úgy volt az eredeti terv, hogy a második két napot egyedül töltöm a hotelszobában, csak aztán Eszter derült égből kitalálta, hogy költözzenek be mellém ők. Én meg leszartam, mert tök mindegy.
De ha már így alakult, elrángattam szerencsétlen asszonyt egy hosszabb helyszínbejárásra, hogy mondja el a benyomásait. Nem azért, mert ez tud extra értéket adni az ügynek, hanem azért, mert Máté Krisztina is elmondta a műsorában, hogy ő is csomószor végig járta, így mindenkinek, aki foglalkozik az üggyel - akár úgy, hogy ő a vádlott édesanyja - látnia kell az útvonalat és a helyszínt. No meg remek YouTube-videó lesz ebből is.
A rendőrök munkáját én nem kritizáltam az ügyben. Azt, hogy a rendőrség hazudik, nem én mondtam, hanem Eszter és Titán. Megint összekeversz velük. A család megbízásából nem folytatok én semmiféle munkát, és nem vagyok hajlandó olyan dolgot állítani, ami a meggyőződésemmel ellentétes, márpedig én is úgy gondolom, hogy Péntek László a gyilkos.
Feb 21, 2013 10:37:25
sodika
Feb 21, 2013 10:39:37
<div class="quote"><div class="author">El Snesí</div>hiszen a részegsége miatt nem volt tudatában a tetteinek.</div>
Nem mondtam, hogy a drog mentő, vagy enyhítő körülmény. <b>Aki drogos, azt eleve meg kell büntetni.</b> Ha öl, annyi a különbség, hogy nem 1, hanem 20 évre.
Nem mondtam, hogy a drog mentő, vagy enyhítő körülmény. <b>Aki drogos, azt eleve meg kell büntetni.</b> Ha öl, annyi a különbség, hogy nem 1, hanem 20 évre.
Feb 21, 2013 10:39:37
jo tanacs
Feb 21, 2013 10:41:06
"csak aztán Eszter derült égből kitalálta, hogy költözzenek be mellém ők. Én meg leszartam, mert tök mindegy."
a kurva anyadat hazug kecimaradek! a gazdatested radnezett es eldontotte, hogy nem sokkal tersz el a ciganyoktol kulsoleg, tehat jo a kozos szoba:))
a kurva anyadat hazug kecimaradek! a gazdatested radnezett es eldontotte, hogy nem sokkal tersz el a ciganyoktol kulsoleg, tehat jo a kozos szoba:))
Feb 21, 2013 10:41:06
jo tanacs
Feb 21, 2013 10:42:08
keci hany pered fut?? 3? vagy mar a negyedik is bekoszont?:-))
Feb 21, 2013 10:42:08
gmbh
Feb 21, 2013 10:43:14
sodi, anyad miert jelentkezett be a munkanelkulire?
Feb 21, 2013 10:43:14
sodika
Feb 21, 2013 10:44:33
Egyébként az, hogy nem semlegesen teremtettem volna kapcsolatot a családjával, szemen szedett hazugság. Olyat, hogy Péntek László szerintem ártatlan lenne, még az édesanyjának se mondtam, még négyszemközt sem. Annyiban értettem vele is egyet, amennyi az RTL KLUB műsorában Máté Krisztinának is a több millió ember előtt volt az elhangzott véleménye, nevezetesen, hogy sok a furcsaság.
Egyébként nem biztos ám, hogy mamáék szerint teljesen ártatlan. <b>Ha megfigyeled a velük készült beszélgetést: ők sem állítanak ilyet, hogy szerintük Péntek László teljesen ártatlan.</b>
Fent van a velük készült első, félórás interjúm több napja. Nem hangzik el benne egyikük részéről sem ilyen egyértelmű kijelentés, hogy szerintük biztos ártatlan, és csupán meghurcolják a Péntek Lászlót.
Egyébként nem biztos ám, hogy mamáék szerint teljesen ártatlan. <b>Ha megfigyeled a velük készült beszélgetést: ők sem állítanak ilyet, hogy szerintük Péntek László teljesen ártatlan.</b>
Fent van a velük készült első, félórás interjúm több napja. Nem hangzik el benne egyikük részéről sem ilyen egyértelmű kijelentés, hogy szerintük biztos ártatlan, és csupán meghurcolják a Péntek Lászlót.
Feb 21, 2013 10:44:33
sodika
Feb 21, 2013 10:45:19
<div class="quote"><div class="author">gmbh</div>sodi, anyad miert jelentkezett be a munkanelkulire?</div>
Nem tudok arról, hogy ilyet tett volna.
Nem tudok arról, hogy ilyet tett volna.
Feb 21, 2013 10:45:19
gmbh
Feb 21, 2013 10:46:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként az, hogy nem semlegesen teremtettem volna kapcsolatot a családjával, szemen szedett hazugság. Olyat, hogy Péntek László szerintem ártatlan lenne, még az édesanyjának se mondtam, még négyszemközt sem. Annyiban értettem vele is egyet, amennyi az RTL KLUB műsorában Máté Krisztinának is a több millió ember előtt volt az elhangzott véleménye, nevezetesen, hogy sok a furcsaság.
Fent van a velük készült első, félórás interjúm több napja. Nem hangzik el benne egyikük részéről sem ilyen egyértelmű kijelentés, hogy szerintük biztos ártatlan, és csupán meghurcolják a Péntek Lászlót.</div>
sodi nem ugy volt, hogy soha tobbe nem irsz ide? akkor mi a kurva abyadnak mocskolsz ide?
Fent van a velük készült első, félórás interjúm több napja. Nem hangzik el benne egyikük részéről sem ilyen egyértelmű kijelentés, hogy szerintük biztos ártatlan, és csupán meghurcolják a Péntek Lászlót.</div>
sodi nem ugy volt, hogy soha tobbe nem irsz ide? akkor mi a kurva abyadnak mocskolsz ide?
Feb 21, 2013 10:46:19
gmbh
Feb 21, 2013 10:47:00
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gmbh</div>sodi, anyad miert jelentkezett be a munkanelkulire?</div>
Nem tudok arról, hogy ilyet tett volna.</div>
xD
Nem tudok arról, hogy ilyet tett volna.</div>
xD
Feb 21, 2013 10:47:00
gennyes féregzsidó
Feb 21, 2013 10:55:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div> Olyat, hogy Péntek László szerintem ártatlan lenne, még az édesanyjának se mondtam, még négyszemközt sem. </div>
folyamatosan angolnázol, hazudozol:
Szerző: sodika (Jan 23, 2013 17:04:43) Könyvjelző Válasz vote up vote down (1)
gennyes féregzsidó
ja, bocs, a dns-t a kémlegyek vitték oda.
Vagy a technikusok, akiknek ez a munkájuk.
folyamatosan angolnázol, hazudozol:
Szerző: sodika (Jan 23, 2013 17:04:43) Könyvjelző Válasz vote up vote down (1)
gennyes féregzsidó
ja, bocs, a dns-t a kémlegyek vitték oda.
Vagy a technikusok, akiknek ez a munkájuk.
Feb 21, 2013 10:55:11
sodika
Feb 21, 2013 10:57:18
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
Vagy a technikusok, akiknek ez a munkájuk.</div>
Nem állítom. Elméleti lehetőség.
Pont azért van a nyílt tárgyalás, hogy megcáfolják.
Pont erről beszélek sok a lehetőség, ki kell őket zárni.
Vagy a technikusok, akiknek ez a munkájuk.</div>
Nem állítom. Elméleti lehetőség.
Pont azért van a nyílt tárgyalás, hogy megcáfolják.
Pont erről beszélek sok a lehetőség, ki kell őket zárni.
Feb 21, 2013 10:57:18
sodika
Feb 21, 2013 10:58:20
Anyám elképesztő módon hülye döntést hozott volna, ha pont a nyugdíj előtt megy el munkanélkülire. Szüksége van a szolgálati időre, mint egy falat kenyérre, így én ezt kizárom.
Feb 21, 2013 10:58:20
99 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

ne jogászkodj már, vádlott. az alapfogalmak szintjén sem értesz az adatvédelemhez, ez már többször bebizonyosodott itt is, és hivatalos iratokban is (pl. vádirat).