sodika
Mar 11, 2013 17:26:12
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>most azonnal költöznie kellene, te idióta. és akkor talán alkudhatna a használati díjból, meg a többi költségből</div>
Pontosan arra van a bírósági tárgyalás, hogy alkudozzanak a felek. Ezért kér most Rózsa tárgyalást.
Azt mondja, fizetni fog, csak kell még kevés idő, amíg egyenesbe ér az MLM üzlete. A múltkor ugyanis nem az MLM üzletre panaszkodott nekem másfél órán át, hanem az üzleten belül egy konkrét munkatárs viselkedésére.
Pontosan arra van a bírósági tárgyalás, hogy alkudozzanak a felek. Ezért kér most Rózsa tárgyalást.
Azt mondja, fizetni fog, csak kell még kevés idő, amíg egyenesbe ér az MLM üzlete. A múltkor ugyanis nem az MLM üzletre panaszkodott nekem másfél órán át, hanem az üzleten belül egy konkrét munkatárs viselkedésére.
Mar 11, 2013 17:26:12
gennyes féregzsidó
Mar 11, 2013 17:26:14
<div class="quote"><div class="author">Szentendre</div>egyszerubb ha elmegy rulettozni, , ott legalabb vagy piros vagy fekete, aztan ha nem jön ugy jart,de mlm.............hmmm</div>
de mit tesz fel tétként? roszanak ott kell kezdenie, hogy eladja az egyik veséjét, és az abból szerzett pénzt tudja megjátszani.
de mit tesz fel tétként? roszanak ott kell kezdenie, hogy eladja az egyik veséjét, és az abból szerzett pénzt tudja megjátszani.
Mar 11, 2013 17:26:14
Szentendre
Mar 11, 2013 17:26:31
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
a használati díj nem méltányossági alapon dől el</div>
Még egyszer: Rózsa azt mondja, hogy kevés időre van szüksége, mert egyenesben van az MLM üzlete. Nem akar mást, csak időt, amíg ez tényleg megtörténik. <b>Ezt világosan elmondja a tegnap esti felvétel elején is.</b> Én arra a feltételezésre építek, hogy nem beszél a levegőbe. Ha ő ebből a feltételezésből akar kiindulni, akkor erre a feltételezésre KELL építeni még akkor is, ha személy szerint egyébként talán erős kétségeim vannak. Nem pofázok bele, mert ő tudja csak reálisan megítélni, miként állnak az üzleti ügyei, én nem tudhatom, mert nem is értem egészen pontosan, és részletesen, hogy mivel foglalkozik.
Rózsa azt akarja, hogy a tárgyalásra már a pénzzel mehessen oda, hogy na, tessék, nagyvonalú leszek. És erre - szerinte - minden esélye megvan.
Nekem erre a feltételezésre kellett építenem, hogy ez meg is történik, mert Rózsa azt mondja, hogy igen, és ez az ő ügye.</div>
nagyvonalu,mi? nem semmi, a ven kurva tartozik, mitöl lenne nagyvonalu,ha megadna a tartozast?? ti retardok mashogy ultök a lovon:))
Még egyszer: Rózsa azt mondja, hogy kevés időre van szüksége, mert egyenesben van az MLM üzlete. Nem akar mást, csak időt, amíg ez tényleg megtörténik. <b>Ezt világosan elmondja a tegnap esti felvétel elején is.</b> Én arra a feltételezésre építek, hogy nem beszél a levegőbe. Ha ő ebből a feltételezésből akar kiindulni, akkor erre a feltételezésre KELL építeni még akkor is, ha személy szerint egyébként talán erős kétségeim vannak. Nem pofázok bele, mert ő tudja csak reálisan megítélni, miként állnak az üzleti ügyei, én nem tudhatom, mert nem is értem egészen pontosan, és részletesen, hogy mivel foglalkozik.
Rózsa azt akarja, hogy a tárgyalásra már a pénzzel mehessen oda, hogy na, tessék, nagyvonalú leszek. És erre - szerinte - minden esélye megvan.
Nekem erre a feltételezésre kellett építenem, hogy ez meg is történik, mert Rózsa azt mondja, hogy igen, és ez az ő ügye.</div>
nagyvonalu,mi? nem semmi, a ven kurva tartozik, mitöl lenne nagyvonalu,ha megadna a tartozast?? ti retardok mashogy ultök a lovon:))
Mar 11, 2013 17:26:31
Brian
Mar 11, 2013 17:27:11
rosza kiallhatna faszt szopni a szemetegetohoz, biztos van egy csomo abarralt, aki elhizott oreg kurvakat szereti, hamarabb osszejon a penze, mint az mlm-bol
Mar 11, 2013 17:27:11
sodika
Mar 11, 2013 17:27:53
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
nincs olyan hülye a világon, rajtatok kívül, aki időt ad valakinek, hogy "révbe érjen az mlm üzlete", és majd csak utána kelljen kiköltöznie a lakásból.</div>
A felmondást megelőzően kapott erre több hónapot a mostani felperesektől is, de végül elfogyott a türelmük. Rózsa most arra épít, hogy a tárgyalásig lesz ideje tényleg egyenesbe hozni az MLM üzletét. Ha nem sikerül, akkor még mindig mondhatja a tárgyalás elején, hogy na jó, ez nem jött be, költözöm.
nincs olyan hülye a világon, rajtatok kívül, aki időt ad valakinek, hogy "révbe érjen az mlm üzlete", és majd csak utána kelljen kiköltöznie a lakásból.</div>
A felmondást megelőzően kapott erre több hónapot a mostani felperesektől is, de végül elfogyott a türelmük. Rózsa most arra épít, hogy a tárgyalásig lesz ideje tényleg egyenesbe hozni az MLM üzletét. Ha nem sikerül, akkor még mindig mondhatja a tárgyalás elején, hogy na jó, ez nem jött be, költözöm.
Mar 11, 2013 17:27:53
Szentendre
Mar 11, 2013 17:28:24
tudod te agyhalott, sajnos miattatok baj, hogy Magyarorszagon demokracia van, az ilyen elösködöket mint te arosza stb... falhoz kellene allitani es kivegezni!!
Mar 11, 2013 17:28:24
gennyes féregzsidó
Mar 11, 2013 17:29:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
aha, tehát azért fog összejönni rosza mlm üzletéből a nagy pénz, mert ő mondta. te pedig hiszel neki.
hát ez kurva jó.:))
aha, tehát azért fog összejönni rosza mlm üzletéből a nagy pénz, mert ő mondta. te pedig hiszel neki.
hát ez kurva jó.:))
Mar 11, 2013 17:29:15
sodika
Mar 11, 2013 17:29:32
Rózsa most pár hét időt kért, hogy ne kelljen rögtön költöznie. Ezt megkapta ezzel. Megint van pár hete, hogy beérjen az MLM üzlete. Nem tróger ő: fizetni akar.
Mar 11, 2013 17:29:32
tigris
Mar 11, 2013 17:29:54
A felmondást megelőzően kapott erre több hónapot a mostani felperesektől is, de végül elfogyott a türelmük. Rózsa most arra épít, hogy a tárgyalásig lesz ideje tényleg egyenesbe hozni az MLM üzletét. Ha nem sikerül, akkor még mindig mondhatja a tárgyalás elején, hogy na jó, ez nem jött be, költözöm.</div>
hát ez sajnos nem így megy. akkor kellett vlna költözni, amikor lejárt a szerződés és nem ingyenes lakásfoglalóként baszni ott a rezet
A felmondást megelőzően kapott erre több hónapot a mostani felperesektől is, de végül elfogyott a türelmük. Rózsa most arra épít, hogy a tárgyalásig lesz ideje tényleg egyenesbe hozni az MLM üzletét. Ha nem sikerül, akkor még mindig mondhatja a tárgyalás elején, hogy na jó, ez nem jött be, költözöm.</div>
hát ez sajnos nem így megy. akkor kellett vlna költözni, amikor lejárt a szerződés és nem ingyenes lakásfoglalóként baszni ott a rezet
Mar 11, 2013 17:29:54
sodika
Mar 11, 2013 17:31:27
A vita ott alakult ki közte és a tulaj között, hogy a tulaj mondta, hogy Rózsa hazudott, mert azt ígérte, hogy most már beérik az MLM üzlete, de hiába várt rá hónapokat. Pedig most már tényleg csak hetek kérdése Rózsa szerint. Ez vagy igaz, vagy nem, nekem erre a feltételezésre kellett építenem, mert ez Rózsa ügye, és ő ismeri a saját üzletét, nem én.
Mar 11, 2013 17:31:27
Szentendre
Mar 11, 2013 17:31:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Rózsa most pár hét időt kért, hogy ne kelljen rögtön költöznie. Ezt megkapta ezzel. Megint van pár hete, hogy beérjen az MLM üzlete. Nem tróger ő: fizetni akar.</div>
ha par het alatt több szazezer forintot keresne az mlm-el akkor miert nem megy el a bankba kölcsönert, ja, hogy nincs fedezet.....tudod a forizs anyad mondta te jobbagy.....mas faszaval:-))
ha par het alatt több szazezer forintot keresne az mlm-el akkor miert nem megy el a bankba kölcsönert, ja, hogy nincs fedezet.....tudod a forizs anyad mondta te jobbagy.....mas faszaval:-))
Mar 11, 2013 17:31:45
Brian
Mar 11, 2013 17:32:11
sodi, neked minden ismerosod hajlektalan vagy eppen ki akarjak baszni a lakabol ahol lakik? persze kiveve forizst, de fogadni merek, ha sokaig mozogtok egyutt, az o pecojat is arverezni fogjak.
Mar 11, 2013 17:32:11
gennyes féregzsidó
Mar 11, 2013 17:32:22
de lehet, hogy a tárgyalásig megjön az örökség. annak is nagy az esélye. borzasztó nagy az esélye.:)))
de lehet, hogy a tárgyalásig megjön az örökség. annak is nagy az esélye. borzasztó nagy az esélye.:)))
Mar 11, 2013 17:32:22
Szentendre
Mar 11, 2013 17:33:24
az igazsag az, a lottyadt picsajaert mar nem ad senki egy ruppot sem, nincs bevetel, huzza az idöt es ezt te is pontosan tudod, te angolna!!!
Mar 11, 2013 17:33:24
sodika
Mar 11, 2013 17:33:26
<div class="quote"><div class="author">Brian</div>sodi, neked minden ismerosod hajlektalan vagy eppen ki akarjak baszni a lakabol ahol lakik?</div>
Nem az én ismeretségi köröm ilyen. Magyarország ilyen.
Ez a nagy magyar valóság.
Mar 11, 2013 17:33:26
Hitvány Patkány
Mar 11, 2013 17:34:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Egyébként Rózsa annyit akar, hogy legyen IDEJE, amíg révbe ér az MLM üzlete. Világosan elmondja a felvételen is, hogy fizetni fog ő bőségesen, mert már több üzlete is egyenesben van, csak kell még egy kevés idő.</b>
Tőlem azt várja, hogy biztosítsam neki ezt a kevés időt.
És ez sikerül is.</div>
Újabb Saját Megoldás, ami fossa majd a milliókat >D
És ez sikerül is.</div>
Újabb Saját Megoldás, ami fossa majd a milliókat >D
Mar 11, 2013 17:34:03
szpítsopp
Mar 11, 2013 17:34:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Brian</div>sodi, neked minden ismerosod hajlektalan vagy eppen ki akarjak baszni a lakabol ahol lakik?</div>
Ez a nagy magyar valóság.</div>
Nekem senki sem ilyen az ismeretségi körömből. Magyarország ilyen.
Tyodika és a logika, n-edik fejezet.
Nekem senki sem ilyen az ismeretségi körömből. Magyarország ilyen.
Tyodika és a logika, n-edik fejezet.
Mar 11, 2013 17:34:52
tigris
Mar 11, 2013 17:35:11
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
de lehet, hogy a tárgyalásig megjön az örökség. annak is nagy az esélye. borzasztó nagy az esélye.:)))</div>
vagy ner a lottón.
tehát magyarul a rosza összevissza hazudozott mindenféle pénzről, amit kurvára meguntak a lakás tulajdonosai és ki akarják paterolni a nem fizető, illegális lakásfoglalót.
nagyon helyes! elég volt a bűnözésből!
de lehet, hogy a tárgyalásig megjön az örökség. annak is nagy az esélye. borzasztó nagy az esélye.:)))</div>
vagy ner a lottón.
tehát magyarul a rosza összevissza hazudozott mindenféle pénzről, amit kurvára meguntak a lakás tulajdonosai és ki akarják paterolni a nem fizető, illegális lakásfoglalót.
nagyon helyes! elég volt a bűnözésből!
Mar 11, 2013 17:35:11
sodika
Mar 11, 2013 17:36:13
de lehet, hogy a tárgyalásig megjön az örökség.</div>
Hát van a 25 millió dollár, meg van a másik.
Rózsa szerint ott is jöhet bármelyik helyről.
Plusz egymástól függetlenül két MLM rendszerben is faszán áll.
Épp tegnap mondta nekem, hogyha megkapja a 20 milliót a FREN-től a következő hónapokban, akkor megveszi 5 millióért azt a lakást, amiben most lakik, plusz 15-ért egy másikat, és akkor az onnan kapott bérleti díjból, ha kiadja végre normálisan fog tudni élni.
Én nem értek ehhez az MLM izéhez, ezért fogalmam sincs, mennyi esélye van erre. Az élet tele van meglepetésekkel, így lehet, hogy meg fogok lepődni.
Épp tegnap mondta nekem, hogyha megkapja a 20 milliót a FREN-től a következő hónapokban, akkor megveszi 5 millióért azt a lakást, amiben most lakik, plusz 15-ért egy másikat, és akkor az onnan kapott bérleti díjból, ha kiadja végre normálisan fog tudni élni.
Én nem értek ehhez az MLM izéhez, ezért fogalmam sincs, mennyi esélye van erre. Az élet tele van meglepetésekkel, így lehet, hogy meg fogok lepődni.
Mar 11, 2013 17:36:13
gennyes féregzsidó
Mar 11, 2013 17:36:17
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Rózsa most pár hét időt kért, hogy ne kelljen rögtön költöznie. Ezt megkapta ezzel. Megint van pár hete, hogy beérjen az MLM üzlete. Nem tróger ő: fizetni akar.</div>
idióta vagy, kocsonya. ha nem írtál volna ellentmondást, akkor sem kell kiköltöznie még jó pár hónapig, mivel ennyi idő alatt sem ér el az ügy a végrehajtásig, a kiürítésig.
megint hazudozol.
idióta vagy, kocsonya. ha nem írtál volna ellentmondást, akkor sem kell kiköltöznie még jó pár hónapig, mivel ennyi idő alatt sem ér el az ügy a végrehajtásig, a kiürítésig.
megint hazudozol.
Mar 11, 2013 17:36:17
sodika
Mar 11, 2013 17:37:24
Bocsánat: nem a következő hónapokban, hanem állítólag heteken belül. Tehát ha ki is tűznek tárgyalást, mire odaérünk, Rózsa szerint okafogyott lesz a dolog.
Mar 11, 2013 17:37:24
szpítsopp
Mar 11, 2013 17:37:34
<div class="quote"><div class="author">sodika</div> Rózsa most arra épít, hogy a tárgyalásig lesz ideje tényleg egyenesbe hozni az MLM üzletét. Ha nem sikerül, akkor még mindig mondhatja a tárgyalás elején, hogy na jó, ez nem jött be, költözöm.</div>
Te pedig hallgatsz, bólogatsz, és falod a lecsót, mint amikor a nigériai hercegekről beszélt, ezzel pedig még nagyobb bajba sodrod.
Akinek ilyen barátja van annak tényleg nem kell ellenség.
Te pedig hallgatsz, bólogatsz, és falod a lecsót, mint amikor a nigériai hercegekről beszélt, ezzel pedig még nagyobb bajba sodrod.
Akinek ilyen barátja van annak tényleg nem kell ellenség.
Mar 11, 2013 17:37:34
sodika
Mar 11, 2013 17:38:05
idióta vagy, kocsonya. ha nem írtál volna ellentmondást, akkor sem kell kiköltöznie még jó pár hónapig, mivel ennyi idő alatt sem ér el az ügy a végrehajtásig, a kiürítésig.</div>
Mindegy. A lényeg, hogy tárgyalás kérésével több Rózsa ideje.
idióta vagy, kocsonya. ha nem írtál volna ellentmondást, akkor sem kell kiköltöznie még jó pár hónapig, mivel ennyi idő alatt sem ér el az ügy a végrehajtásig, a kiürítésig.</div>
Mindegy. A lényeg, hogy tárgyalás kérésével több Rózsa ideje.
Mar 11, 2013 17:38:05
gennyes féregzsidó
Mar 11, 2013 17:38:26
Én nem értek ehhez az MLM izéhez, ezért fogalmam sincs, mennyi esélye van erre. Az élet tele van meglepetésekkel, így lehet, hogy meg fogok lepődni.</div>
ezt már ismerjük. Jövő héten lesz sok pénze.
Én nem értek ehhez az MLM izéhez, ezért fogalmam sincs, mennyi esélye van erre. Az élet tele van meglepetésekkel, így lehet, hogy meg fogok lepődni.</div>
ezt már ismerjük. Jövő héten lesz sok pénze.
Mar 11, 2013 17:38:26
tigris
Mar 11, 2013 17:39:00
Mindegy. A lényeg, hogy tárgyalás kérésével több Rózsa ideje.</div>
úgy látom megint egy tisztességes magyar családot szopattok, akik jóhiszeműen bedőltek egy csaló hazugságainak.
úgy látom megint egy tisztességes magyar családot szopattok, akik jóhiszeműen bedőltek egy csaló hazugságainak.
Mar 11, 2013 17:39:00
szpítsopp
Mar 11, 2013 17:39:14
Vagy, ami a legvalószínűbb, hogy helyette fizethet perköltséget is.
Nem látok neked pozitív szkenáriót sodika, vagy elmebeteg vagy vagy rettentően gonosz féreg.
Vagy, ami a legvalószínűbb, hogy helyette fizethet perköltséget is.
Nem látok neked pozitív szkenáriót sodika, vagy elmebeteg vagy vagy rettentően gonosz féreg.
Mar 11, 2013 17:39:14
sodika
Mar 11, 2013 17:39:19
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
Te pedig hallgatsz, bólogatsz, és falod a lecsót, mint amikor a nigériai hercegekről beszélt</div>
Nem lehet meggyőzni arról, hogy a nigériai herceg szerintem nincs is. Úgyhogy jobb híján ráhagyom, ha egyszer nem lehet.
Ennyi. Na meló, csá.
Te pedig hallgatsz, bólogatsz, és falod a lecsót, mint amikor a nigériai hercegekről beszélt</div>
Nem lehet meggyőzni arról, hogy a nigériai herceg szerintem nincs is. Úgyhogy jobb híján ráhagyom, ha egyszer nem lehet.
Ennyi. Na meló, csá.
Mar 11, 2013 17:39:19
sodika
Mar 11, 2013 17:40:11
ezt már ismerjük. Jövő héten lesz sok pénze.</div>
Pontosan. Ezt mondja.
Én meg nem értek hozzá, ezért nem tudom, igazat mond-e.
Na meló, csá.
Pontosan. Ezt mondja.
Na meló, csá.
Mar 11, 2013 17:40:11
gennyes féregzsidó
Mar 11, 2013 17:40:58
ebből is látszik, hogy nem pár hétről van szó, és kurvára nem lesz semmilyen pénz.
ha én biztos vagyok benne, hogy pár hét múlva lesz 20 millióm, akkor nem foglalkozok egy 750 ezres üggyel, ami leghamarabb is pár hónap múlva esedékes.
ebből is látszik, hogy nem pár hétről van szó, és kurvára nem lesz semmilyen pénz.
ha én biztos vagyok benne, hogy pár hét múlva lesz 20 millióm, akkor nem foglalkozok egy 750 ezres üggyel, ami leghamarabb is pár hónap múlva esedékes.
Mar 11, 2013 17:40:58
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 11, 2013 17:41:02
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem az én ismeretségi köröm ilyen. Magyarország ilyen.
A nagy magyar valóság az, hogy olyan kurva jól éreztem magam Barcelónában, hogy innentől asszem minden télen betervezek egy ilyen spanyol hosszú hétvégét.
Legközelebb azt hiszem Valenciába megyek. Vagy te mit ajánlasz Sodi?
A nagy magyar valóság az, hogy olyan kurva jól éreztem magam Barcelónában, hogy innentől asszem minden télen betervezek egy ilyen spanyol hosszú hétvégét.
Legközelebb azt hiszem Valenciába megyek. Vagy te mit ajánlasz Sodi?
Mar 11, 2013 17:41:02
sodika
Mar 11, 2013 17:41:21
Rózsa nem csaló. Akkor lenne csaló, ha tudatosan mondana valótlan dolgokat. Ha őt is átveri valaki az MLM rendszerben, de ő szívből hisz az MLM rendszerben, akkor nem csaló, csak áldozat.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Mar 11, 2013 17:41:21
Szentendre
Mar 11, 2013 17:41:55
Pontosan. Ezt mondja.
Na meló, csá.</div>
mihez ertesz te tulajdonkeppen?
Pontosan. Ezt mondja.
Na meló, csá.</div>
mihez ertesz te tulajdonkeppen?
Mar 11, 2013 17:41:55
jiddise máme
Mar 11, 2013 17:42:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Érdekes, az én ismeretségi körömben egy hajléktalan sincs, de még önkényes lakásfoglaló sem, biztos bennünk van a hiba: zsidók vagyuk és böcsülettel ledolgozzuk a napi nyolc órát.
Érdekes, az én ismeretségi körömben egy hajléktalan sincs, de még önkényes lakásfoglaló sem, biztos bennünk van a hiba: zsidók vagyuk és böcsülettel ledolgozzuk a napi nyolc órát.
Mar 11, 2013 17:42:18
nyilvános faszkiverő
Mar 11, 2013 17:42:23
LOLBAZDMEG!
Ez ugyanaz a Rosza, aki nigeriabol varta a dollarmilliokat?
Ne legyetek mar nevetsegesek, bazdmeg!
Ez az ostoba perszona soha nem fog penzt keresni, foleg nem egy MLM uzletbol...
Az MLM uzletek lenyege, hogy magad ala szervezel be potencialis VASARLOKAT vagy olyanokat, akik majd beszerveznek ilyeneket.
Namost ugye a ti szubkulturatokban a nincstelenseg/csorosag elofeltetel, igy az egesz retardkommandoban nincs EGY ember sem, aki hasznos tagja lehetne Rosza penzpiramisanak. Ezen kivul, ha mar a zarcserekor is ezt igerte a foberlonek, szerinted mennyire mond igazat?
Idot akar huzni a banya, ennyi az egesz.
Hozzateve a 20millios FREN-faszsagot, ami ugyebar lehuzas, meg a 25millio dollaros nigeriai scamet, egyertelmu, hogy ennek az otvarnak soha a kurva eletbe nem lesz egy kanyija sem. Ezt pontosan tudja a foberlo is es a birosag is. Ezert lesz rovid uton kiebrudalva a gecibe, es ra lesz verve meg egy jo masfel misi, amit soha az eletben nem fog tudni kiskalazni. Shiker!
LOLBAZDMEG!
Ez ugyanaz a Rosza, aki nigeriabol varta a dollarmilliokat?
Ne legyetek mar nevetsegesek, bazdmeg!
Ez az ostoba perszona soha nem fog penzt keresni, foleg nem egy MLM uzletbol...
Az MLM uzletek lenyege, hogy magad ala szervezel be potencialis VASARLOKAT vagy olyanokat, akik majd beszerveznek ilyeneket.
Namost ugye a ti szubkulturatokban a nincstelenseg/csorosag elofeltetel, igy az egesz retardkommandoban nincs EGY ember sem, aki hasznos tagja lehetne Rosza penzpiramisanak. Ezen kivul, ha mar a zarcserekor is ezt igerte a foberlonek, szerinted mennyire mond igazat?
Idot akar huzni a banya, ennyi az egesz.
Hozzateve a 20millios FREN-faszsagot, ami ugyebar lehuzas, meg a 25millio dollaros nigeriai scamet, egyertelmu, hogy ennek az otvarnak soha a kurva eletbe nem lesz egy kanyija sem. Ezt pontosan tudja a foberlo is es a birosag is. Ezert lesz rovid uton kiebrudalva a gecibe, es ra lesz verve meg egy jo masfel misi, amit soha az eletben nem fog tudni kiskalazni. Shiker!
Mar 11, 2013 17:42:23
gennyes féregzsidó
Mar 11, 2013 17:42:43
Pontosan. Ezt mondja.
Na meló, csá.</div>
úgy lesz neki Jövő héten 20 milliója, ahogy neked lett repcsid 2011. nov. 20-án. teljes lesz a shiker.:)))
Pontosan. Ezt mondja.
Na meló, csá.</div>
úgy lesz neki Jövő héten 20 milliója, ahogy neked lett repcsid 2011. nov. 20-án. teljes lesz a shiker.:)))
Mar 11, 2013 17:42:43
szpítsopp
Mar 11, 2013 17:43:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Na meló, csá.</div>
Nem dolgozol te semmit. Nincs az az ember, aki téged alkalmazna, még a retard haverjaid is látják mekkora kókler vagy.
Na meló, csá.</div>
Nem dolgozol te semmit. Nincs az az ember, aki téged alkalmazna, még a retard haverjaid is látják mekkora kókler vagy.
Mar 11, 2013 17:43:38
gennyes féregzsidó
Mar 11, 2013 17:45:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Rózsa nem csaló. Akkor lenne csaló, ha tudatosan mondana valótlan dolgokat. Ha őt is átveri valaki az MLM rendszerben, de ő szívből hisz az MLM rendszerben, akkor nem csaló, csak áldozat.
Na meló, csá.</div>
igen, te is szívből hittél a teljes shikerben. aztán még mindig ott a repcsi a szpítshopban.
ismerjük már a hazudós fajtátokat.
Na meló, csá.</div>
igen, te is szívből hittél a teljes shikerben. aztán még mindig ott a repcsi a szpítshopban.
ismerjük már a hazudós fajtátokat.
Mar 11, 2013 17:45:22
Hitvány Patkány
Mar 11, 2013 17:46:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Épp tegnap mondta nekem, hogyha megkapja a 20 milliót a FREN-től a következő hónapokban
</div>
Előszőr azt akartam írni, hogy " :D :D", de aztán szerencsétlen főbérlőre gondoltam, úgyhogy "A kurva anyátokat"
</div>
Előszőr azt akartam írni, hogy " :D :D", de aztán szerencsétlen főbérlőre gondoltam, úgyhogy "A kurva anyátokat"
Mar 11, 2013 17:46:07
gennyes féregzsidó
Mar 11, 2013 17:46:56
kocsonya, rosza is pont olyan beteges hazudozó, mint te. az utolsó töltényig nyomja a hazugságot.
Mar 11, 2013 17:46:56
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 11, 2013 17:48:15
A legszomorúbb az egészben, hogy amit a buta Rósza kifizetett a nigériainak, a lottónyereményes csalónak, a FREN-nek, az Emgoldexnek meg akikről még nem is hallottunk, hát abból simán tudott volna mindent fizetni.
Mar 11, 2013 17:48:15
gennyes féregzsidó
Mar 11, 2013 17:48:34
kocsonya, roszanak van már terve arra az esetre ha mégsem jön be a 20 millió a következő hónapokban? szerintem az a terv, hogy majd addig lakik a lakásban, amíg jön a végrehajtó.
Mar 11, 2013 17:48:34
Balogh Béla
Mar 11, 2013 17:50:21
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya, roszanak van már terve arra az esetre ha mégsem jön be a 20 millió a következő hónapokban? szerintem az a terv, hogy majd addig lakik a lakásban, amíg jön a végrehajtó.</div>
Én szívesen befalaznám.
Én szívesen befalaznám.
Mar 11, 2013 17:50:21
gennyes féregzsidó
Mar 11, 2013 17:51:07
<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>A legszomorúbb az egészben, hogy amit a buta Rósza kifizetett a nigériainak, a lottónyereményes csalónak, a FREN-nek, az Emgoldexnek meg akikről még nem is hallottunk, hát abból simán tudott volna mindent fizetni.</div>
de az nem rosza pénze volt, Hahó! hanem a bíró professzoré, akivel pénzért kúrt.
de az nem rosza pénze volt, Hahó! hanem a bíró professzoré, akivel pénzért kúrt.
Mar 11, 2013 17:51:07
nyilvános faszkiverő
Mar 11, 2013 17:53:04
5 perc guglizas utan:
<a href="http://www.ibp-team.com/fren" rel="nofollow" target="_blank">http://www.ibp-team.com/fren</a>
<a href="http://atveresek.info/index.php?option=com_content&view=article&id=139:hitelcsapdabol-az-alomhazadba&catid=11:erdekes-cikkek&Itemid=41" rel="nofollow" target="_blank">http://atveresek.info/index.php?option=com_content&view=article&id=139:hitelcsapdabol-az-alomhazadba&catid=11:erdekes-cikkek&Itemid=41</a>
<a href="http://kiszamolo.hu/a-balek-soha-nem-fogy-el-avagy-future-real-estate/" rel="nofollow" target="_blank">http://kiszamolo.hu/a-balek-soha-nem-fogy-el-avagy-future-real-estate/</a>
<a href="http://www.ibp-team.com/fren" rel="nofollow" target="_blank">http://www.ibp-team.com/fren</a>
<a href="http://atveresek.info/index.php?option=com_content&view=article&id=139:hitelcsapdabol-az-alomhazadba&catid=11:erdekes-cikkek&Itemid=41" rel="nofollow" target="_blank">http://atveresek.info/index.php?option=com_content&view=article&id=139:hitelcsapdabol-az-alomhazadba&catid=11:erdekes-cikkek&Itemid=41</a>
<a href="http://kiszamolo.hu/a-balek-soha-nem-fogy-el-avagy-future-real-estate/" rel="nofollow" target="_blank">http://kiszamolo.hu/a-balek-soha-nem-fogy-el-avagy-future-real-estate/</a>
Mar 11, 2013 17:53:04
nyilvános faszkiverő
Mar 11, 2013 17:53:44
holahuszmillllijooo?
Mar 11, 2013 17:53:44
Brian
Mar 11, 2013 17:54:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Brian</div>sodi, neked minden ismerosod hajlektalan vagy eppen ki akarjak baszni a lakabol ahol lakik?</div>
lofaszt. nekem egy ismerosomet sem akarjak kilaloltatni, es egy van, aki neha hajlektalan, mert alkesz es az asszony neha kibassza. te baratkozol hajlektalanokkal es wannabe csovesekkel, hahó!
lofaszt. nekem egy ismerosomet sem akarjak kilaloltatni, es egy van, aki neha hajlektalan, mert alkesz es az asszony neha kibassza. te baratkozol hajlektalanokkal es wannabe csovesekkel, hahó!
Mar 11, 2013 17:54:07
nyilvános faszkiverő
Mar 11, 2013 18:03:51
hoppa a PSZAF is veletek van, retardok!
<a href="http://www.penzcentrum.hu/ongondoskodas/csalo_atveros_brokerek_friss_lista.1035331.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox" rel="nofollow" target="_blank">http://www.penzcentrum.hu/ongondoskodas/csalo_atveros_brokerek_friss_lista.1035331.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox</a>
<a href="http://www.penzcentrum.hu/ongondoskodas/csalo_atveros_brokerek_friss_lista.1035331.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox" rel="nofollow" target="_blank">http://www.penzcentrum.hu/ongondoskodas/csalo_atveros_brokerek_friss_lista.1035331.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox</a>
Mar 11, 2013 18:03:51
Jahve
Mar 11, 2013 18:07:26
<div class="quote"><div class="author">Szentendre</div>sodi ma voltam a zsiniben es azert rimankodtam, hogy minel elobb dogolj meg te szarhazi:))</div>
Ok, szerintem is megérett a pusztulásra. Vagy inkább nem, kicsit még hagyom szenvedni. Elvégre ti jó zsidók vagytok, legyen még egy kis móka!
Na meló, csá.
Ok, szerintem is megérett a pusztulásra. Vagy inkább nem, kicsit még hagyom szenvedni. Elvégre ti jó zsidók vagytok, legyen még egy kis móka!
Na meló, csá.
Mar 11, 2013 18:07:26
Haim
Mar 11, 2013 18:12:43
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya, mennyi most rosza tényleges havi bevétele? 20 ezer a levonások után? bp-hmvásárhely-bp oda vissza min. 10 ezer. marad neki még 10 ezer az egész hónapra. és még el is bukja a pert.
kurva jól megoldottad a gondját, bazmeg.:))</div>
Átküld neki némi szentkoronát xls-ben hahó!
kurva jól megoldottad a gondját, bazmeg.:))</div>
Átküld neki némi szentkoronát xls-ben hahó!
Mar 11, 2013 18:12:43
sodika
Mar 11, 2013 18:14:00
Ja igen, Rózsa a Szentkorona bevezetésem is bízik.
Ezernyi potenciális lehetőség. Nem véletlen a bizakodása.
Ezernyi potenciális lehetőség. Nem véletlen a bizakodása.
Mar 11, 2013 18:14:00
Brian
Mar 11, 2013 18:15:15
sodi leszopattad legalabb roszat a segitsegert cserebe?
Mar 11, 2013 18:15:15
gyanakodva figyelő
Mar 11, 2013 18:17:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ja igen, Rózsa a Szentkorona bevezetésem is bízik.
Ezernyi potenciális lehetőség. Nem véletlen a bizakodása.</div>
Geci, te tényleg ennyire hülye vagy?
Geci, te tényleg ennyire hülye vagy?
Mar 11, 2013 18:17:08
Brian
Mar 11, 2013 18:17:17
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ja igen, Rózsa a Szentkorona bevezetésem is bízik.
Ezernyi potenciális lehetőség. edesistenem, edesistenem, en ezt nem birom. lesz egy ustokos holnap az egen, az is becsapodhat es mindennek vege, en inkabb ebben biznek, tobb eselye van. mennyit tett felre szentkoronaban, hogy ennyire varja a bevezeteset?
Ezernyi potenciális lehetőség. edesistenem, edesistenem, en ezt nem birom. lesz egy ustokos holnap az egen, az is becsapodhat es mindennek vege, en inkabb ebben biznek, tobb eselye van. mennyit tett felre szentkoronaban, hogy ennyire varja a bevezeteset?
Mar 11, 2013 18:17:17
nyilvános faszkiverő
Mar 11, 2013 18:17:18
lol. es ezek utan te meg segitesz neki?
te egy idiota vagy. remelem, amikor Roszat elmeszelik jol beveri a pofadat.
lol. es ezek utan te meg segitesz neki?
te egy idiota vagy. remelem, amikor Roszat elmeszelik jol beveri a pofadat.
Mar 11, 2013 18:17:18
Hitvány Patkány
Mar 11, 2013 18:17:35
"Ilyen apróságokkal, mint adófizetés, meg EHO, meg a többi zöldség, a cég nem foglalkozik, csak megjegyzi, hogy a kifizetések Angliából érkeznek. Csendben jelzem, a rendszerben szerzett jövedelmed után adót és járulékokat is kell még fizetned. "
Recsi, Rosza törődött olyan apróságokkal, mint az adófizetés?
"Ilyen apróságokkal, mint adófizetés, meg EHO, meg a többi zöldség, a cég nem foglalkozik, csak megjegyzi, hogy a kifizetések Angliából érkeznek. Csendben jelzem, a rendszerben szerzett jövedelmed után adót és járulékokat is kell még fizetned. "
Recsi, Rosza törődött olyan apróságokkal, mint az adófizetés?
Mar 11, 2013 18:17:35
tigris
Mar 11, 2013 18:18:00
szerinted heteken belül elfogadják a szentkoronát hivatalos fizetőeszköznek? ti tényleg elmebetegek vagytok.
szerinted heteken belül elfogadják a szentkoronát hivatalos fizetőeszköznek? ti tényleg elmebetegek vagytok.
Mar 11, 2013 18:18:00
Fiatalember
Mar 11, 2013 18:18:26
(Csak regisztrált, levelező tagozatos snecológusok olvashatják!)
Mélyen tisztelt dr. Fórizs Eszter úrhölgy!
Csalódottan olvastam levelét, amelyben Ön Endre minden problémáját az úgynevezett trolljaira hárítja. Pontosan ezt teszi Endre is.
Azért döbbentett meg az írása különösképpen, hiszen maga is dolgozó, pénzt kereső ember, akinek mindemellett van ideje a Nemzet érdekében munkálkodni, és láthatóan még Endre fórumát is olvasgatni.
Így vagyunk ezzel mi, tisztességesen dolgozó Magyar, keresztény emberek is. Először elvégezzük, amit a munkánk megkövetel, azután megadjuk Istennek is, ami az Istené, a családunkkal töltjük az időt, végül mindezek után foglalkozunk hobbival, internettel. Ne értsen félre, a Nemzetünk szolgálata szerintünk nem hobbi. Endre maga hívta a "kamerázgatást" (az ő szava járása) hobbinak. Maga keresztény, a Hazáját szerető emberként ugyanígy él.
Ezért nem fogadhatom az ön válaszát, miszerint mi vonnánk el Endrét a munkától. Egy felelős, felnőtt (31 éves!!!) embernek képesnek kell lennie ezt belátnia. Főleg akkor, ha van egy rossz körülmények között élő, agyvérzésen átesett édesapja és egy lassan mindenét elvesztő édesanyja. Sajnos azonban Endrétől semmilyen segítséget nem kapnak, a rengeteg áldozat ellenére, amit érte hoztak.
Szerintem ön Endrét beteg, sérült gyermekként kezeli, aki felé nem szabad elvárásokat támasztani. Ha ez tényleg így volna, gyámság alá kell helyezni, de mindketten tudjuk, hogy nem erről van szó.
Lenne egy ajánlatom. Egy nap, amikor ön otthonról dolgozik, ültesse maga mellé Endrét, és csak akkor engedjen neki szünetet, amikor ön is szünetet tart. Így nem vonná el a figyelmét se fóruma, se az Isten ellen való, bűnös, homoszexuális weboldalak, se a gyermekded japán rajzfilmek. Nem azért kérem ezt, hogy Endrét büntesse, éppen azért, mert Ön valószínűleg nagy hatással lenne rá, így ő is megtanulhatná a munka elviselését és szeretetét.
Bízva abban, hogy ön is egy a társadalom számára hasznos, felelősséget vállaló, keresztény embert szeretne faragni Endréből, maradok mély tisztelettel:
Kenézy Ákos
(egy troll)
Mélyen tisztelt dr. Fórizs Eszter úrhölgy!
Csalódottan olvastam levelét, amelyben Ön Endre minden problémáját az úgynevezett trolljaira hárítja. Pontosan ezt teszi Endre is.
Azért döbbentett meg az írása különösképpen, hiszen maga is dolgozó, pénzt kereső ember, akinek mindemellett van ideje a Nemzet érdekében munkálkodni, és láthatóan még Endre fórumát is olvasgatni.
Így vagyunk ezzel mi, tisztességesen dolgozó Magyar, keresztény emberek is. Először elvégezzük, amit a munkánk megkövetel, azután megadjuk Istennek is, ami az Istené, a családunkkal töltjük az időt, végül mindezek után foglalkozunk hobbival, internettel. Ne értsen félre, a Nemzetünk szolgálata szerintünk nem hobbi. Endre maga hívta a "kamerázgatást" (az ő szava járása) hobbinak. Maga keresztény, a Hazáját szerető emberként ugyanígy él.
Ezért nem fogadhatom az ön válaszát, miszerint mi vonnánk el Endrét a munkától. Egy felelős, felnőtt (31 éves!!!) embernek képesnek kell lennie ezt belátnia. Főleg akkor, ha van egy rossz körülmények között élő, agyvérzésen átesett édesapja és egy lassan mindenét elvesztő édesanyja. Sajnos azonban Endrétől semmilyen segítséget nem kapnak, a rengeteg áldozat ellenére, amit érte hoztak.
Szerintem ön Endrét beteg, sérült gyermekként kezeli, aki felé nem szabad elvárásokat támasztani. Ha ez tényleg így volna, gyámság alá kell helyezni, de mindketten tudjuk, hogy nem erről van szó.
Lenne egy ajánlatom. Egy nap, amikor ön otthonról dolgozik, ültesse maga mellé Endrét, és csak akkor engedjen neki szünetet, amikor ön is szünetet tart. Így nem vonná el a figyelmét se fóruma, se az Isten ellen való, bűnös, homoszexuális weboldalak, se a gyermekded japán rajzfilmek. Nem azért kérem ezt, hogy Endrét büntesse, éppen azért, mert Ön valószínűleg nagy hatással lenne rá, így ő is megtanulhatná a munka elviselését és szeretetét.
Bízva abban, hogy ön is egy a társadalom számára hasznos, felelősséget vállaló, keresztény embert szeretne faragni Endréből, maradok mély tisztelettel:
Kenézy Ákos
(egy troll)
Mar 11, 2013 18:18:26
gyanakodva figyelő
Mar 11, 2013 18:22:18
Rájöttem : nem vagy te hülye, csak végtelenül aljas.
Rájöttem : nem vagy te hülye, csak végtelenül aljas.
Mar 11, 2013 18:22:18
Fiatalember
Mar 11, 2013 18:26:31
<div class="quote"><div class="author">gyanakodva figyelő</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ja igen, Rózsa a Szentkorona bevezetésem is bízik.
Rájöttem : nem vagy te hülye, csak végtelenül aljas.</div>
Természetesen. Endre nyilvánvalóan tudja, hogy Borbély nem kormányzó, sosem lesz szentkorona a fizetőeszköz, és Rosza sem kap 20 milliót pár heti mlm-ért. Viszont azt is tudja, hogy amíg jó kutya módjára bólogat ezekre az agymenésekre, addig biztosítva van a bojszófőzejéke.
Szemrebbenés nélkül küldi börtönbe Roszát vagy elmegyógyintézetbe Borbélyt egy tál ételért. Ha végleg utcára/börtönbe/vigyorgóba kerül valamelyik gazdatest, hát jöhet a következő. Úgyis csak NPCk voltak, hahó!
Pont, mint a filmekben az idegenek, akik kizsákmányolnak egy bolygót, majd tovább állnak...
Rájöttem : nem vagy te hülye, csak végtelenül aljas.</div>
Természetesen. Endre nyilvánvalóan tudja, hogy Borbély nem kormányzó, sosem lesz szentkorona a fizetőeszköz, és Rosza sem kap 20 milliót pár heti mlm-ért. Viszont azt is tudja, hogy amíg jó kutya módjára bólogat ezekre az agymenésekre, addig biztosítva van a bojszófőzejéke.
Szemrebbenés nélkül küldi börtönbe Roszát vagy elmegyógyintézetbe Borbélyt egy tál ételért. Ha végleg utcára/börtönbe/vigyorgóba kerül valamelyik gazdatest, hát jöhet a következő. Úgyis csak NPCk voltak, hahó!
Pont, mint a filmekben az idegenek, akik kizsákmányolnak egy bolygót, majd tovább állnak...
Mar 11, 2013 18:26:31
Haim
Mar 11, 2013 18:27:34
Én a következőkben bízom hetente : megnyerem az ötöslottót. A kaszinóban elviszem a jackpotot. Találok a kertben egy láda aranyat. De ameddig ezek bekövetkeznek, addig minden reggel felemelem a valagamat és elmegyek dolgozni.Tudod, fizetésért, szürke egérként 8 órába. És jé, egészen jól elvagyok ebből is. Ma például megleptem magamat egy kis antikvitással. Kedves kis tárgy, kb 1 éves kereseted volt, de annyira megtetszett,hogy hazahoztam a kereskedésből.
Én a következőkben bízom hetente : megnyerem az ötöslottót. A kaszinóban elviszem a jackpotot. Találok a kertben egy láda aranyat. De ameddig ezek bekövetkeznek, addig minden reggel felemelem a valagamat és elmegyek dolgozni.Tudod, fizetésért, szürke egérként 8 órába. És jé, egészen jól elvagyok ebből is. Ma például megleptem magamat egy kis antikvitással. Kedves kis tárgy, kb 1 éves kereseted volt, de annyira megtetszett,hogy hazahoztam a kereskedésből.
Mar 11, 2013 18:27:34
Fiatalember
Mar 11, 2013 18:31:36
Ja, igen, a fenti levél mehet Flódnisnak, ha a tanszék jónak látja. Nem akarom én küldeni, folytathatja az előző troll :)
Mar 11, 2013 18:31:36
Magyarfaló Cionféreg
Mar 11, 2013 18:33:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Egyébként Rózsa annyit akar, hogy legyen IDEJE, amíg révbe ér az MLM üzlete. .</b>
</div>
Ki le nem szarja az üzleteit? Hol érdekli ez a tulajt szerinted? Jóhogy ne azt várja meg, míg rósza megnyeri a lottóötöst.
Hogy a jó életbe lehetsz ennyire gecibuta?
</div>
Ki le nem szarja az üzleteit? Hol érdekli ez a tulajt szerinted? Jóhogy ne azt várja meg, míg rósza megnyeri a lottóötöst.
Hogy a jó életbe lehetsz ennyire gecibuta?
Mar 11, 2013 18:33:42
Magyarfaló Cionféreg
Mar 11, 2013 18:40:51
Pontosan. Ezt mondja.
Na meló, csá.</div>
Tudjuk, te nem értesz a jövő heti pénzhez, csak a ma esti lecsóhoz.
Pontosan. Ezt mondja.
Na meló, csá.</div>
Tudjuk, te nem értesz a jövő heti pénzhez, csak a ma esti lecsóhoz.
Mar 11, 2013 18:40:51
Magyarfaló Cionféreg
Mar 11, 2013 18:45:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Rózsa nem csaló. Akkor lenne csaló, ha tudatosan mondana valótlan dolgokat. Ha őt is átveri valaki az MLM rendszerben, de ő szívből hisz az MLM rendszerben, akkor nem csaló, csak áldozat.
Na meló, csá.</div>
Dr. Kocsonya, szerinted a bíróság mennyire fogja életszerűnek találni, hogy valaki jóhiszeműen szervez piramisjátékot? Vajon a jóhiszeműség mentesít-e a büntetés alól? Ennyi erővel mindenki kibújhatna a büntetés alól azzal, hogy ő csak jót akart, te ostoba autista díszfasz.
Na meló, csá.</div>
Dr. Kocsonya, szerinted a bíróság mennyire fogja életszerűnek találni, hogy valaki jóhiszeműen szervez piramisjátékot? Vajon a jóhiszeműség mentesít-e a büntetés alól? Ennyi erővel mindenki kibújhatna a büntetés alól azzal, hogy ő csak jót akart, te ostoba autista díszfasz.
Mar 11, 2013 18:45:51
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 11, 2013 18:48:07
Sodi. Rószának mi a foglalkozása? Mikor dolgozott utoljára (hány éve)?
Mar 11, 2013 18:48:07
Brian
Mar 11, 2013 18:56:58
<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>Sodi. Rószának mi a foglalkozása? Mikor dolgozott utoljára (hány éve)?</div>
kitartott prostitualt volt, egy eve meg egy oreg faszi kurogatta valamennyi havi fixert
kitartott prostitualt volt, egy eve meg egy oreg faszi kurogatta valamennyi havi fixert
Mar 11, 2013 18:56:58
seymour schwartz
Mar 11, 2013 18:59:41
Na meló, csá.</div>
Zsodrák, ismered azt a mondást, hogy "aki hülye haljon meg?". Nem? Pedig kellene! Rajtad is sokat segítene. Kis segítség: kapitalizmus van! Nagyon sokan gazdagodtak meg már abból, hogy még több hülye ember "szívből hitt" a hülyeségeikben és pénzt adtak nekik. Ez talán neked is ismerős lehet. Attól, hogy te "szívből hiszel" abban, hogy ingyen kenyeret kapsz a boltban, attól még a valóság az, hogy fizetni kell érte!
Na meló, csá.</div>
Zsodrák, ismered azt a mondást, hogy "aki hülye haljon meg?". Nem? Pedig kellene! Rajtad is sokat segítene. Kis segítség: kapitalizmus van! Nagyon sokan gazdagodtak meg már abból, hogy még több hülye ember "szívből hitt" a hülyeségeikben és pénzt adtak nekik. Ez talán neked is ismerős lehet. Attól, hogy te "szívből hiszel" abban, hogy ingyen kenyeret kapsz a boltban, attól még a valóság az, hogy fizetni kell érte!
Mar 11, 2013 18:59:41
sodileaks
Mar 11, 2013 19:11:21
sneci, faterod megkapta már azt a 25 ezret amit "küldtél" neki? Fogadni mernék, ha Sf felhívná Bandit ezzel kapcsolatban, elég érdekes dolgok derülnének ki, te kis kamugombóc.
Mar 11, 2013 19:11:21
Géntolvaj református
Mar 11, 2013 19:15:13
<div class="quote"><div class="author">Brian</div>kitartott prostitualt volt, egy eve meg egy oreg faszi kurogatta valamennyi havi fixert</div>
Pedig mindent elkövetett, hogy az érdi-szabolcsi-zsidó-cigány-szerb-kommunista maffia ne csináljon kurvát belőle.
Pedig mindent elkövetett, hogy az érdi-szabolcsi-zsidó-cigány-szerb-kommunista maffia ne csináljon kurvát belőle.
Mar 11, 2013 19:15:13
Fiatalember
Mar 11, 2013 19:15:27
Endre, elárulok neked egy titkot. Ha olyan munkát végez az ember, amire képes is, akkor sikerélmények érik, és megszereti. Ne erőltesd ezt az informatikai hülyéskedést, főleg ne a programozást!
Menj el éjjeli őrnek! Egész este üldögélés és recska, ingyen wifi, a paranoiád miatt pedig úgyis telefonálnál a főnök úrnak (ha nem síel éppen), hogy baj van.
Menj el éjjeli őrnek! Egész este üldögélés és recska, ingyen wifi, a paranoiád miatt pedig úgyis telefonálnál a főnök úrnak (ha nem síel éppen), hogy baj van.
Mar 11, 2013 19:15:27
Haim
Mar 11, 2013 19:20:20
<div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div>Endre, elárulok neked egy titkot. Ha olyan munkát végez az ember, amire képes is, akkor sikerélmények érik, és megszereti. Ne erőltesd ezt az informatikai hülyéskedést, főleg ne a programozást!
Menj el éjjeli őrnek! Egész este üldögélés és recska, ingyen wifi, a paranoiád miatt pedig úgyis telefonálnál a főnök úrnak (ha nem síel éppen), hogy baj van.</div>
Ezzel a kézzel meg a púpjával szerinted alkalmas lenne biztonsági őrnek? Ott sokszor állni kell. Esetleg valami gyárban lehetne portás. Ott ül a fülkében és két dolgot kérdeznek : merre van a forgácsolóüzem, vagy merre van a pénzügy. Erre még ő is képes lenne. Az éjszakás műszakot meg imádná, recskázhatna egész éjjel vagy mondjuk a kivont pitonnal bepróbálkozna burkusnál a kóbor szukánál, hátha...
Menj el éjjeli őrnek! Egész este üldögélés és recska, ingyen wifi, a paranoiád miatt pedig úgyis telefonálnál a főnök úrnak (ha nem síel éppen), hogy baj van.</div>
Ezzel a kézzel meg a púpjával szerinted alkalmas lenne biztonsági őrnek? Ott sokszor állni kell. Esetleg valami gyárban lehetne portás. Ott ül a fülkében és két dolgot kérdeznek : merre van a forgácsolóüzem, vagy merre van a pénzügy. Erre még ő is képes lenne. Az éjszakás műszakot meg imádná, recskázhatna egész éjjel vagy mondjuk a kivont pitonnal bepróbálkozna burkusnál a kóbor szukánál, hátha...
Mar 11, 2013 19:20:20
Trollopata
Mar 11, 2013 19:52:18
puposgeci, hol a husz misi?
hol a nigeriai herceg?
hol a tripod?
hol a repcsi?
leszrepcsi?
hol a nigeriai herceg?
hol a tripod?
hol a repcsi?
leszrepcsi?
Mar 11, 2013 19:52:18
broni
Mar 11, 2013 19:56:53
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>puposgeci, hol a husz misi?
hol a nigeriai herceg?
hol a tripod?
hol a repcsi?
leszrepcsi?</div>
hol a pápa?????
hol a nigeriai herceg?
hol a tripod?
hol a repcsi?
leszrepcsi?</div>
hol a pápa?????
Mar 11, 2013 19:56:53
sOdI
Mar 11, 2013 20:01:39
<div class="quote"><div class="author">broni </div>hol a pápa?????</div>
Leszpápa.
Zsidó vagy.
Leszpápa.
Zsidó vagy.
Mar 11, 2013 20:01:39
broni
Mar 11, 2013 20:05:48
<div class="quote"><div class="author">sOdI</div><div class="quote"><div class="author">broni </div>hol a pápa?????</div>
Leszpápa.
Zsidó vagy.</div>
tényleg, az első pápa, szent péter, nem zsidó volt véletlenül???))))))
Leszpápa.
Zsidó vagy.</div>
tényleg, az első pápa, szent péter, nem zsidó volt véletlenül???))))))
Mar 11, 2013 20:05:48
sodérvrendszer
Mar 11, 2013 20:12:10
<div class="quote"><div class="author">broni </div><div class="quote"><div class="author">sOdI</div><div class="quote"><div class="author">broni </div>hol a pápa?????</div>
Leszpápa.
Zsidó vagy.</div>
tényleg, az első pápa, szent péter, nem zsidó volt véletlenül???))))))</div>
Hátazért hetyetyetye.
Különben is Az más. Hahó!
Na meló, csá.
Leszpápa.
Zsidó vagy.</div>
tényleg, az első pápa, szent péter, nem zsidó volt véletlenül???))))))</div>
Hátazért hetyetyetye.
Különben is Az más. Hahó!
Na meló, csá.
Mar 11, 2013 20:12:10
broni
Mar 11, 2013 20:17:52
tényleg, melyik pápának szült gyermeket a leánya????
Mar 11, 2013 20:17:52
Brian
Mar 11, 2013 20:29:47
<div class="quote"><div class="author">broni </div>tényleg, melyik pápának szült gyermeket a leánya????</div>
es ott volt meg johanna nopapa, haho!
es ott volt meg johanna nopapa, haho!
Mar 11, 2013 20:29:47
Trollopata
Mar 11, 2013 20:32:21
VI. Sandor, de nem para, a csaladban marad :)
Mar 11, 2013 20:32:21
broni
Mar 11, 2013 20:32:52
molnár, te nagyonhülye:a kvassait amugy nem kell ám pápává választatni, , hahó!!!!az más!!!!
Mar 11, 2013 20:32:52
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 11, 2013 20:59:01
<div class="quote"><div class="author">Brian</div><div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>Sodi. Rószának mi a foglalkozása? Mikor dolgozott utoljára (hány éve)?</div>
kitartott prostitualt volt, egy eve meg egy oreg faszi kurogatta valamennyi havi fixert</div>
Oké, ezt én is tudom.
De nyilván nem kurvalkodast tanult az iskolában. Valami értelmeset csak csinált egykoron.
kitartott prostitualt volt, egy eve meg egy oreg faszi kurogatta valamennyi havi fixert</div>
Oké, ezt én is tudom.
De nyilván nem kurvalkodast tanult az iskolában. Valami értelmeset csak csinált egykoron.
Mar 11, 2013 20:59:01
Levelező tagozat
Mar 11, 2013 21:08:21
Kedves Kenézy Ákos!
Értem, én is megteszem ami tőlem telik, de Önök is tegyék meg, ami Önöktől telik. Nem hárítok minden felelősséget a trollokta, de azért a beírásaikkal Önök is bűnt követnek el, hiszen odavonják a figyelmét. Egyébként én nem szoktam olvasni a Sodipediát, mert nem látom, hogy bármi építő lenne az ott elhangzottakban. Nagyon szívesen leülök Önnel, és Sodival, hogy emberi módon megbeszéljük, mennyi pénzre volna a mamájának szülsége, és ehhez hány órát kéne Sodinak dolgoznia fixen. Ennek talán volna értelme. Ha én magam mellé ültetném, akkor még arra az időre se tudnám kényszeríteni, hogy dolgozzon, amíg én dolgozok, mert lehetetlen koncentrációra kényszeríteni egy embert. Az belső elhatározásból kell, hogy szülessen. Belső meggyőzödésből. És a tudat átalakítása nem egy egyszerű feladat, ha meg is van a belátás, hogy igen igen, nekem most erre kéne figyelnem, és nem arra. Képzelje el, hogy egy tudós, vagy egy festő azt az utasítást kapja, hogy ne fessen, ne kutakodjon, mert könyvelni kell, mert adóbevallási idő van. Talán egy -két órára átvedlik könyvelővé, de egész évben soha nem lenne képes azt csinálni.
Szerintem mindenki erőlködjön, Önök is fejezzék be a figyelem odaszívást, Sodi is tanuljon meg lemondani egy kicsit arról, amihez ihletettséget érez. Önöktől nem szabad talán kérni, hogy üljenek a gép elé, és koncentráljanak arra, hogy nem szurkálják a szurkálásra rendkívüli mértékben reaktív embert? Önök is gyakorolhatnak, kedves Ákos, önfegyelmet, ha ezt mástól elvárják. Én nem tudom, Ön tagja-e a Sodipédia szerző körének? Ott súlyos jogtalanságok zajlanak, kiteregetik más ember személyes érzelmi és egyéb ügyeit, visszaélnek az emberek nevével és a fényképével, és gonoszul lejáratnak egyéneket. Ráasásul névtelenül, kihasználva az anomimizáló szerverek "ügyes" tulajdonságait.Szerintem ez nagyobb bűn, mint mondjuk a homoszexualitás.Mert az egy adottság, nem tudom, ki lehet-e belőle jönni, de az biztos, hogy már eleve bűnhödik a homoszexuális ember, mert ugye nem lehet gyereke. Jó lehet biológiailag, de nem tud rendes családot adni egy homoszexuális a "lombikban" született gyerekének (mondjuk béranyaság igénybe vétele után, ami szintén bűn). Tehát ha már bűnökről beszélünk, nem Sodi esetleges homoszexuális kukkolását tartom a legnagyobbnak. A TUDATOS rombolása a másik embernek, az ennél sokkal nagyobb bűn. Talán jobb, ha mindenki a saját bűnein kezdi a megtisztítási folyamatot. Persze, azért igényelni kell, hogy a másik is indítsa ezt be. De nem kéne-e példát mutatniuk? Abbahagyni a szörnyű kommenteket, és értelmes célok felé fordítani intellektuális potenciáljukat? A beírok nagy része értelmes ember. Sodi és mások lejáratása helyett fordíthatnák energiáikat építésre. Nem nevelés az, ha valaki valakit kigúnyol, és megaláz.
Én próbálom Sodinak a spirituális szintjét növelni. Lehet, hogy én sem mindig jól, helyesen teszem. Abban igazuk van, hogy némileg hatok rá, és tényleg, a szülők helyzetén próbálok majd rajta keresztül segíteni. Nem tudok semmit egyébként az apukájáról. Ha Önök szeretnék, hogy jobb legyen a sorsa, hát ne piszkálják Sodit, és több szeretetet árasszanak felé. Ebből nem sokat láttam a Sodipédián.Tudja, a világ és embertársaink megváltoztatásához a szeretet a leghatkonyabb út. Valami ilyesmiről beszált Jézus is, nem? Kedves Ákos! Szép Önöktől, hogy az anyagi dolgokat a szívükön viselik, de próbálják a szeretet megélését és kinyilvánítását is a szívükön viselni.
Üdvözlettel: dr. Fórizs Eszter.
Értem, én is megteszem ami tőlem telik, de Önök is tegyék meg, ami Önöktől telik. Nem hárítok minden felelősséget a trollokta, de azért a beírásaikkal Önök is bűnt követnek el, hiszen odavonják a figyelmét. Egyébként én nem szoktam olvasni a Sodipediát, mert nem látom, hogy bármi építő lenne az ott elhangzottakban. Nagyon szívesen leülök Önnel, és Sodival, hogy emberi módon megbeszéljük, mennyi pénzre volna a mamájának szülsége, és ehhez hány órát kéne Sodinak dolgoznia fixen. Ennek talán volna értelme. Ha én magam mellé ültetném, akkor még arra az időre se tudnám kényszeríteni, hogy dolgozzon, amíg én dolgozok, mert lehetetlen koncentrációra kényszeríteni egy embert. Az belső elhatározásból kell, hogy szülessen. Belső meggyőzödésből. És a tudat átalakítása nem egy egyszerű feladat, ha meg is van a belátás, hogy igen igen, nekem most erre kéne figyelnem, és nem arra. Képzelje el, hogy egy tudós, vagy egy festő azt az utasítást kapja, hogy ne fessen, ne kutakodjon, mert könyvelni kell, mert adóbevallási idő van. Talán egy -két órára átvedlik könyvelővé, de egész évben soha nem lenne képes azt csinálni.
Szerintem mindenki erőlködjön, Önök is fejezzék be a figyelem odaszívást, Sodi is tanuljon meg lemondani egy kicsit arról, amihez ihletettséget érez. Önöktől nem szabad talán kérni, hogy üljenek a gép elé, és koncentráljanak arra, hogy nem szurkálják a szurkálásra rendkívüli mértékben reaktív embert? Önök is gyakorolhatnak, kedves Ákos, önfegyelmet, ha ezt mástól elvárják. Én nem tudom, Ön tagja-e a Sodipédia szerző körének? Ott súlyos jogtalanságok zajlanak, kiteregetik más ember személyes érzelmi és egyéb ügyeit, visszaélnek az emberek nevével és a fényképével, és gonoszul lejáratnak egyéneket. Ráasásul névtelenül, kihasználva az anomimizáló szerverek "ügyes" tulajdonságait.Szerintem ez nagyobb bűn, mint mondjuk a homoszexualitás.Mert az egy adottság, nem tudom, ki lehet-e belőle jönni, de az biztos, hogy már eleve bűnhödik a homoszexuális ember, mert ugye nem lehet gyereke. Jó lehet biológiailag, de nem tud rendes családot adni egy homoszexuális a "lombikban" született gyerekének (mondjuk béranyaság igénybe vétele után, ami szintén bűn). Tehát ha már bűnökről beszélünk, nem Sodi esetleges homoszexuális kukkolását tartom a legnagyobbnak. A TUDATOS rombolása a másik embernek, az ennél sokkal nagyobb bűn. Talán jobb, ha mindenki a saját bűnein kezdi a megtisztítási folyamatot. Persze, azért igényelni kell, hogy a másik is indítsa ezt be. De nem kéne-e példát mutatniuk? Abbahagyni a szörnyű kommenteket, és értelmes célok felé fordítani intellektuális potenciáljukat? A beírok nagy része értelmes ember. Sodi és mások lejáratása helyett fordíthatnák energiáikat építésre. Nem nevelés az, ha valaki valakit kigúnyol, és megaláz.
Én próbálom Sodinak a spirituális szintjét növelni. Lehet, hogy én sem mindig jól, helyesen teszem. Abban igazuk van, hogy némileg hatok rá, és tényleg, a szülők helyzetén próbálok majd rajta keresztül segíteni. Nem tudok semmit egyébként az apukájáról. Ha Önök szeretnék, hogy jobb legyen a sorsa, hát ne piszkálják Sodit, és több szeretetet árasszanak felé. Ebből nem sokat láttam a Sodipédián.Tudja, a világ és embertársaink megváltoztatásához a szeretet a leghatkonyabb út. Valami ilyesmiről beszált Jézus is, nem? Kedves Ákos! Szép Önöktől, hogy az anyagi dolgokat a szívükön viselik, de próbálják a szeretet megélését és kinyilvánítását is a szívükön viselni.
Üdvözlettel: dr. Fórizs Eszter.
Mar 11, 2013 21:08:21
iThroll
Mar 11, 2013 21:12:14
tehát fórizs is tényként kezeli Sodi homokos mivoltát.
ez azért árulkodó
ez azért árulkodó
Mar 11, 2013 21:12:14
?
Mar 11, 2013 21:14:04
Sodi az MLM üzlet spekuláció. Mit is ugattál a spekulációról? Azért arra befizetek ,hogy pár hónap alaat hogyan fog felfutni ennek a nőnek az üzlete.
Mar 11, 2013 21:14:04
?
Mar 11, 2013 21:16:30
"Rózsa nem csaló. Akkor lenne csaló, ha tudatosan mondana valótlan dolgokat. Ha őt is átveri valaki az MLM rendszerben, de ő szívből hisz az MLM rendszerben, akkor nem csaló, csak áldozat."
Egyébként nem tudatosan mond valótlan dolgokat? Az MLM a lehúzásról szól, aki ebben hisz az bizony materialista .
Egyébként nem tudatosan mond valótlan dolgokat? Az MLM a lehúzásról szól, aki ebben hisz az bizony materialista .
Mar 11, 2013 21:16:30
Levelező tagozat
Mar 11, 2013 21:20:53
Írjatok az úrhölgynek, a tagozat továbbítja a leveleket.
Mar 11, 2013 21:20:53
?
Mar 11, 2013 21:31:12
Sodi miért van az ,hogy mindig a deviáns embereket mosdatod?
Mar 11, 2013 21:31:12
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 11, 2013 21:31:31
<div class="quote"><div class="author">?</div>Sodi az MLM üzlet spekuláció. Mit is ugattál a spekulációról? Azért arra befizetek ,hogy pár hónap alaat hogyan fog felfutni ennek a nőnek az üzlete.</div>
Szerintem az MLM még csak nem is spekuláció, legalábbis ezek a Rósza féle projektek.
Ezek klasszikus lehúzások, ahol az olyan bolond és hiszékeny emberekre vadásznak, mint Rósza.
Szerintem az MLM még csak nem is spekuláció, legalábbis ezek a Rósza féle projektek.
Ezek klasszikus lehúzások, ahol az olyan bolond és hiszékeny emberekre vadásznak, mint Rósza.
Mar 11, 2013 21:31:31
Ószövetségi Düh
Mar 11, 2013 21:40:19
<div class="quote"><div class="author">Levelező tagozat</div>Írjatok az úrhölgynek, a tagozat továbbítja a leveleket.</div>
Tudatni kéne vele, hogy a Sodika felé árasztott szeretet hová juttatta Sodika családját. Bandibá sorsával sincs tisztában a jelek szerint, és azt sem monda el neki a púpos, hogy leszarta az apját karácsonykor, a trollok közadakozásból segítettek azon a szerencsétlen beteg öreg emberen.
Tudatni kéne vele, hogy a Sodika felé árasztott szeretet hová juttatta Sodika családját. Bandibá sorsával sincs tisztában a jelek szerint, és azt sem monda el neki a púpos, hogy leszarta az apját karácsonykor, a trollok közadakozásból segítettek azon a szerencsétlen beteg öreg emberen.
Mar 11, 2013 21:40:19
Brian
Mar 11, 2013 21:44:16
szerintem irjatok meg, hogy a pupos azt terjeszti a foruman, hogy az urholgynek farka van.
Mar 11, 2013 21:44:16
Danyiil Romanovics
Mar 11, 2013 21:57:22
Sneci, melyik fog hamarabb beérni, Rósza MLM-üzlete vagy a te saját megoldásod?
Tényleg, áll még egyáltalán a saját megoldás projekt? Rég nem hallottunk tőled egyetlen határidőt sem.
Tényleg, áll még egyáltalán a saját megoldás projekt? Rég nem hallottunk tőled egyetlen határidőt sem.
Mar 11, 2013 21:57:22
broni
Mar 11, 2013 21:58:05
<div class="quote"><div class="author">Brian</div>szerintem irjatok meg, hogy a pupos azt terjeszti a foruman, hogy az urholgynek farka van.</div>
vazze, egyszer atommásnaposan felhívtam egy shemalet, azt se tudtam hogy hívnak, de mikor megszolalt a telcsibe, hagytam a picsába,maradjunk a pinánál, aszondom!!!
vazze, egyszer atommásnaposan felhívtam egy shemalet, azt se tudtam hogy hívnak, de mikor megszolalt a telcsibe, hagytam a picsába,maradjunk a pinánál, aszondom!!!
Mar 11, 2013 21:58:05
Fakenguru
Mar 11, 2013 22:06:11
Hopp, a videó priváttá vált, remélem a videótagozat mentett. Sodó rájöhetett, hogy talán tényleg volt nehány nehezményezhető kijelentés benne, hehe.
Mégiscsak a trolloknak volt igaza kukimester?
Mégiscsak a trolloknak volt igaza kukimester?
Mar 11, 2013 22:06:11
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 11, 2013 22:21:12
<div class="quote"><div class="author">Fakenguru</div>Hopp, a videó priváttá vált, remélem a videótagozat mentett. Sodó rájöhetett, hogy talán tényleg volt nehány nehezményezhető kijelentés benne, hehe.
Mégiscsak a trolloknak volt igaza kukimester?</div>
Bassza meg, most akartam éppen belenézni.
Ha valakinek megvan, tegye fel.
Mégiscsak a trolloknak volt igaza kukimester?</div>
Bassza meg, most akartam éppen belenézni.
Ha valakinek megvan, tegye fel.
Mar 11, 2013 22:21:12
?
Mar 11, 2013 22:24:40
Recskás már megint annyira beégtél, hogy már nekem kellemetlen nézni.
Mar 11, 2013 22:24:40
medvezsidaj
Mar 11, 2013 22:30:07
Nekem megvan a videó!
Mar 11, 2013 22:30:07
medvezsidaj
Mar 11, 2013 22:37:14
Már töltöm fel, kb fél óra!
Mar 11, 2013 22:37:14
Levelező tagozat
Mar 11, 2013 22:50:37
kocsonya, megint befenyített bécigány? vagy valami infót el kell tüntetni?
Mar 11, 2013 22:50:37
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 11, 2013 22:51:31
<div class="quote"><div class="author">medvezsidaj</div>Már töltöm fel, kb fél óra!</div>
Szuper!
Szuper!
Mar 11, 2013 22:51:31
73 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

És ez sikerül is.</div>
nincs olyan hülye a világon, rajtatok kívül, aki időt ad valakinek, hogy "révbe érjen az mlm üzlete", és majd csak utána kelljen kiköltöznie a lakásból.
rosza üzlete soha nem fog révbe érni. ő csak egyre mélyebbre fog csúszni, mint te is.