Így-így!
KURVArangy
21-én volt bedobva egy cím: Szolnok, Ady Endre u. 1. Fsz 10.
forum.sodika.org/?pageNo=14232#comment-1438616
Hajrá, puszi-puszi!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jenes Patrik címe:
SZOLNOK, Ady Endre út 1.
trashcity.net/video/8041/trollok-nyomoznak-lezárult-egy-ősember-jenes-patrik-szolnok
Fel- és leszopásért
Biztos csak rosszul írták fel az ostoba hivatali dolgozók, ahogy a rendőr is félrehallotta, amikor a korcs a Glossystrassét diktálta be nekik Szandika lakhelye előtt, csak valamiért Blindengassénak írták fel...
Nagyon vicces, ahogy digitális lábujjhegyen járásra kényszerült, normál esetben már rég leszedte volna a tranyógecizős TikTik flokkot, pláne, hogy most megint "kibékültek".
Lófaszt mama!
Hol és mikor volt itt szó valódi pedofil oldalról?
Szia, Dadogós.
Na meg is jött a kis homár.
Figyu, papa, áruld már el, hogy minek erőlteted ezt a debil hergelést, hogy majd megkened a pedofilnak a vizsgabiztosokat? A trollok írtak már a bukások miatt is a KAV-nak, azt hiszed nem intéznék el, hogy felülvizsgálják a vizsgát? Megsúgom, hogy de.
Túl hosszú volt, amit írtam? Ki tudtad bogarászni? Te olyan funkcionális analfabétának tűnsz, csak azért kérdezem.
Bujdokol, piszony. Megbaszhatták, mint Czenki mama.
A tranyó is nagyon bevédte, nem nagyon pofázott róla, csak hogy a pro max "szervízben" van.
Nem baj, érezze csak a törődést éjszaka is. Biztos görcsbe rándult a gyomra, hogy vajon megint azért keresik-e, mert az üszkös picsa macskaólazik :D
a minap felvetett addaboy voice AI nem hülyeség.
endrének a héten több hivatalos levele is jött, ami reakciót kíván!
köszönöm. akkor ennyi. a héten nincs időm - szerdán jövök haza, lehet lenézek. amúgy ne a házhoz menjetek, hanem az ufohoz. és semmi zoom, közterületen átfogó wide shotot legális csinálni.
felvetted?
Tökfej, ez nem a Jenes, mert az én vagyok.
Amúgy megnéztem pár videót az trashcityn erről az ember aki profilképed.
Azon túl, hogy egy egyszerű tanyasi, miért trash?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
en csak azt nem ertem. ha mar ez az egyetlen kibaszott forum amin nincs kulonos ok miatt se ban, se temp ban (ok az van, de auto). mi a faszom ertelme ennek a debil szarnak? felduhodni nem fogunk, te se leszel tisztabb, a gdp se no. na akkor? es nem is az a baj, hogy debil rage-eket tolsz, mert en is irtam mar ide brutal romon, meg is kaptam erte a jussom. hanem az a savanyu roman hangulat, ami minden pixeletekbol sugarzik.
Rucuja fura. Ő egy retrofan dagadt random faszi, aki ha nem itta volna el a fél eszét, még szerethető is lenne. sőt szerintem még ígyis az. Akaraterő hiányos figura, 2024ben fuvarosként éhezni. wtf.
érthetetlen.
ami miatt pl én is profilképemmé választottam az a karakter. mert az van neki. és nem buta, meg nem értem, mi a faszért él szárazkenyéren.
+ én egy girhes szláv vagyok, ő meg egy pohos tirpák.
bírom na.
Azt a tescos bevásárlós videót láttam tőle, ahol 4000 forintért vett kaját amiből 3700 volt a pia xd
Egyébként hol aktív most?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
ja + kitörölt mindent, de régebben tescos állateledelt evett adásban, kiemelve hogy milyen finoman ropog a foga alatt a random darált állat bele
tudja a fene. gondolom a debrecen külsői ólban iszik és végre a többi formával szemben rájött, hogy ezt nem kéne kirakni a webre.
Erre akartam válaszolni az előzőt
vocaroo.com/1ltU4l72xjQy
Alig kommunikál. Aztán már fel se veszi.
adom, így is szép munka!
Tajgi!!
Na van még je suis retard?
Úgy másznak elő, mint zuhé után az esőférgek...
Ugyanaz a par ficko. Felismerni. Joejt.
Majd pontban hajnal háromkor, mert akkor megkell ébrednie annyira, hogy kinyissa a sörét.
Ja várjunk, lóvé nuku mert inkább mejszikét kellett kisegíteni, akkor lehet hármas sörike is ugrott már.
blabla
Én nem csesződtem fel rajta, csak legyeket csalogatok a Radírpók hálójába.
Még mindig jobb mint pár WC snecologus

...történelmileg így alakult!
O és K együtt OK és minden OK!!
vocaroo.com/1ltU4l72xjQy
Endrét tényleg seggberakták az előzetesben
Valami kegyetlenül betalált a hétfői tárgyalás. Akármi is történt, megsemmisítette az autipajzsot.
Létezik, hogy letöltendőt kapott?
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Köszi zsidó!
- Teljesen össze van törve
- Nem akar beszélni
- Pajzsának utolsó szilánkjával is megpróbálja tagadni a valóságot, amiben él
Bonthatjuk a hosszú ideje érlelt SÜSÜPEZSIT hahaahahaa
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Minden vesztegetés esélye rég elszállt. A Sodi a nagy eszével maga jelentette föl az egyik iskolát, egy troll levél nyomán felülvizsgálták az egyik bukást, kikerültek videók a vizsgákról. Nincs az az isten, hogy ilyen előzmények után bárki kenőpénzt fogadjon el. Akármikor vizsgázik is Kiss Endre Farkas, ott bizony dupla vizsgabiztos ül majd mögötte és minden kínosan szabályos lesz. Mert senki sem olyan hülye, hogy lebuktassa magát vesztegetéssel.
Én is erre tippelek!
O és K együtt OK és minden OK!!
Mondjuk, ha be kell vonulnia, abból csak börtönkórház lesz első körben úgyis. Fél éves kezelés után talán összeszedi magát annyira, hogy beültethetik egy üres cellába és reggelig nem hal meg pia nélkül.
Jó jó jó, ezt most ne
Igen, és miután megtették neki azt a szívességet hogy átkényszerítették a leszokás kínkeserves folyamatán, gyógyszerezték, ágyhoz kötözték, ápolták a mentálhigéniáját(Augeiasz istállóját felmosni egy vödör vízzel és egy kupak mosogatószerrel, kb) és viszonylag képben lesz, összekupálták a börtönkórházban az első, a legelső dolog lesz amit csinál hogy rohan a sarki kisboltba venni egy sört és azonnal visszaesik minden indok nélkül, miközben azt magyarázza hogy "nyem, ennyitőj nyem jehet vittyaaszokni" meg további alkesz toposzok.
Akaratán kívül senkit sem lehet leszoktatni a piáról. Amíg ő nem akarja letenni, addig azonnal vissza fog esni bármilyen elvonó után.
A saját fogcsonkjait se csináltatta meg, majd pont a cejejméét igen?
Mejszike meg előbb inná el a hirtelen jött pénszt, mintsem protkót rakasson. Minek? Úgyis csak sört vedel, a kaja meg átcsúszik a belén emésztés nélkül.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Meg hát amúgy is, fogatlanul jobban lehet tyopni, beindulhat a biznisz
Már hogyne lehetne, kifejezetten rutin a büntetés-végrehajtásnak hogy elintézi hogy a különféle emberi selejtek, politoxikomán drogosok bele ne pukkanjon ki a fizikai elvonási tünetekben meg ne akasszák fel magukat a cellában. Pár év alatt pedig a mentális tünetek is általában enyhülnek. Csak endike lenne olyan hülye, a retardáltság zsinórmértéke hogy egy ilyen második esélyt az élettől azonnal eldobjon mert ő jobban tudja, neki ne mondják meg, sajátmegoldás, stb.
És szerinted ezek közül hányan folytatják a józan életmódot a szabadulásuk után is? Általában az első útjuk a kocsmába vezet.
Azt nem az osztrak hatosagok inteznek.

Álmodjatok Rémeket!
nyemm! Mert sodi egész életében egyenes, törvény követő, igazságos és becsületes fót! Kikezdhetetlen, piszony! *PR
De hogy utasíthatják ki? Bemenni bemehet, viszont ha intézni akar bármit is, akkor jön Behajtó Brumi meg a többiek, pont mint Gémeskútiában.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Pont, hogy nem válik munkaképtelenné, egy tyoproni áráért fogak nélkül mégjobban tudja szopkodni a többi csövest a sikátorban.
Egyébként meg ilyet hallott már valaki, hogy 3 fog kihúzása miatt leszázazlékolnak valakit? Honnan a fenéből vesz ilyen ötleteket a rakfós parazitája?
blabla
Majd Dörpe a fehér mosogatóból fogja endrét a tiktokra streamelni, aki a fekete mosogatóban küzd a napi sör adagjáért.
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Itt nagyon komoly összezuhanás van.
Rivo lett az új spanod [end]-i?
+50 FT
Most, hogy itt van a nagy crack tudnak téged támogatni.
Jaj tezsvírem megtámogatlak én szívesen. Hívjál bizalommal, csak lenne itt pár papír, amiket alá kéne írnod és minden rendben lesz!
De hát a térgye is beteg!
nem tibi nyomja, hanem a sodi.
vérdíj target nr. 1
Én minden buzit egy kalap alá veszek.
---
Tibi várjuk a flokkot, ha akarsz rózsikákat.
+50 FT
Micsoda Frédi és Béni humor és rím. A kurva anyját már az összes világoskék nickes újretardnak.
Ez mondjuk igaz. Minden ismerőse átverte már és súlyos pénzekre húzta le Fifit, szóval okosabbak nála. Még a maga alá szaró csöves is túljár az eszén, a négy osztályával.
Szerző:
max5enutálnak
(
x47)
Apr 24, 2024 21:52:09
Válasz
(38)
x47)
Válasz
(38)
Nem tudom mit vártok attól, aki élőben kiverte, majd vígan meg is zabálta a cuccát. Előtte meg tollat dugdosott a seggébe. Ez ugyanolyan buzi retard, mint a pedofil, úgy is kell vele bánni.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
mikedp
(
x9)
Apr 24, 2024 21:58:26
x9)
Nem tudom mit vártok attól, aki élőben kiverte, majd vígan meg is zabálta a cuccát. Előtte meg tollat dugdosott a seggébe. Ez ugyanolyan buzi retard, mint a pedofil, úgy is kell vele bánni.
Így-így!
trolléga
(
x30)
Apr 24, 2024 22:10:18
x30)
Jenes címe tudott? Pedofil felszopásért cserébe küldenénk neki ajándékot.
21-én volt bedobva egy cím: Szolnok, Ady Endre u. 1. Fsz 10.
forum.sodika.org/?pageNo=14232#comment-1438616
Hajrá, puszi-puszi!
jenipatrik2000
Apr 24, 2024 22:13:56
Jenes Patrik címe:
SZOLNOK, Ady Endre út 1.
trashcity.net/video/8041/trollok-nyomoznak-lezárult-egy-ősember-jenes-patrik-szolnok
Apr 24, 2024 22:13:56
MaxPayne
(
x24)
Apr 24, 2024 22:15:10
x24)
Ikertornyok
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Javítva
Apr 24, 2024 22:16:00
Fel- és leszopásért
Apr 24, 2024 22:16:00
Balázs Padre
(
x13)
Apr 24, 2024 22:30:01
x13)
Egy darab videóját láttam ennek a herearcú jenesnek.
Arról loopolt 10 percig,hogy őt milyen jól seggbekúrták a hétvégén.
Pokolra mindegyikkel.
Arról loopolt 10 percig,hogy őt milyen jól seggbekúrták a hétvégén.
Pokolra mindegyikkel.
ascites
(
x57)
Apr 24, 2024 22:30:28
x57)
Nem tudok németül, de szerintem elírtad a lakcímed, Endre!
Biztos csak rosszul írták fel az ostoba hivatali dolgozók, ahogy a rendőr is félrehallotta, amikor a korcs a Glossystrassét diktálta be nekik Szandika lakhelye előtt, csak valamiért Blindengassénak írták fel...
linziasztal01
(
x77)
Apr 24, 2024 22:36:42
x77)
Nagyon vicces, ahogy digitális lábujjhegyen járásra kényszerült, normál esetben már rég leszedte volna a tranyógecizős TikTik flokkot, pláne, hogy most megint "kibékültek".
kripli figyelő
(
x12)
Apr 24, 2024 22:39:53
x12)
Apr 24, 2024 22:39:53
Göethe strasse akart lenni csak félreértés az egész.Mert nem tudta leírni a buta labancrendőr az atilla utcát. Apr 24, 2024 22:39:53
kripli figyelő
(
x12)
Apr 24, 2024 23:10:04
x12)
Apr 24, 2024 23:10:04
Szerencsére amíg azt hiszi a trollok nem tudnak semmit addig főszabály szerint nem is beszélhet róla.Megint szájkosár van fifi kutyán pedig mennyire élvezné a 110ezres loopot.De ki emlékszik már arra.Két óra műsornak nem nevezhető drogflokkott élt meg ez a remek befektetés is. Apr 24, 2024 23:10:04
Telebetyár_Időtelefon
Apr 24, 2024 23:11:04
Bocs, hogy megkérdem, de ugye nem csak én érzem úgy, hogy Broni prof. hajnali téridőcsúszása a jelenlegi tranyósgecis-témákhoz képest téridőugrás? Na, csak azért, mert akkor az összes köcsög tranyós tudja a helyiértékét...
8 órázó szürkeegér
Apr 24, 2024 23:11:04
Transpotter
Apr 24, 2024 23:25:05
Golda mama nem volt elerheto a telefonos tagozatnak? Sajnos az o szamat nem tudom
Apr 24, 2024 23:25:05
Pedocilin
Apr 24, 2024 23:32:20
Jenes!
Amilyen szélütéses mongolidióta fejed van, ahhoz képest még mindig te vagy a legértelmesebb az egész társaságban. Felfogod, hogy a fórummal te NAGYON nem akarsz ujjat húzni, ezért nem állsz bele a fórumosokba. Nagyon helyes, olvasgasd csak a fórumot, amíg read only vagy szívesen látunk, nevess velünk a gyagyáson, nincs ezzel semmi baj.
De ahogy azt is tudod, ha valaki beleköt a fórumosokba, azt úgy megszopatják, még azt is megbánja, hogy az anyja világra hozta, fordítva is igaz. Vagyis aki összefog a fórummal, azt bevédi a fórum. Szily Laci újságírónak is a fórumosok gyűjtötték össze a bizonyítékokat, amivel bírósági pert nyerhetett.
Szóval ha vannak érzékeny infóid a gyagyásról, azokat teregetheted. A fórumosok nem felejtik el az ilyesmit.
Amilyen szélütéses mongolidióta fejed van, ahhoz képest még mindig te vagy a legértelmesebb az egész társaságban. Felfogod, hogy a fórummal te NAGYON nem akarsz ujjat húzni, ezért nem állsz bele a fórumosokba. Nagyon helyes, olvasgasd csak a fórumot, amíg read only vagy szívesen látunk, nevess velünk a gyagyáson, nincs ezzel semmi baj.
De ahogy azt is tudod, ha valaki beleköt a fórumosokba, azt úgy megszopatják, még azt is megbánja, hogy az anyja világra hozta, fordítva is igaz. Vagyis aki összefog a fórummal, azt bevédi a fórum. Szily Laci újságírónak is a fórumosok gyűjtötték össze a bizonyítékokat, amivel bírósági pert nyerhetett.
Szóval ha vannak érzékeny infóid a gyagyásról, azokat teregetheted. A fórumosok nem felejtik el az ilyesmit.
Lófaszt mama!
Apr 24, 2024 23:32:20
linziasztal01
(
x77)
Apr 24, 2024 23:34:08
x77)
Lófaszt mama!
Szia, Dadogós.
ascites
(
x57)
Apr 24, 2024 23:40:40
x57)
Lófaszt mama!
Figyu, papa, áruld már el, hogy minek erőlteted ezt a debil hergelést, hogy majd megkened a pedofilnak a vizsgabiztosokat? A trollok írtak már a bukások miatt is a KAV-nak, azt hiszed nem intéznék el, hogy felülvizsgálják a vizsgát? Megsúgom, hogy de.
Túl hosszú volt, amit írtam? Ki tudtad bogarászni? Te olyan funkcionális analfabétának tűnsz, csak azért kérdezem.
gobesug
(
x30)
Apr 24, 2024 23:42:57
x30)
tldr
mi az infó a homokháti pedofilról?
bujdokol?
bujdokol?
dogoljmegsodi
(
x5)
Apr 24, 2024 23:43:32
x5)
a hörcsög fejűt is el lehet palvinbarbival ijeszteni vajon?
Transpotter
Apr 24, 2024 23:44:09
Közben megtaláltam, megpróbáltam de még egy rikácsolást se kaptam. Pár másodperc hullacsönd. Gondolom elmúlt már este 11. Másodszorra meg már azonnal kinyomott. Ezek szerint hulla nincs csak csönd
Apr 24, 2024 23:44:09
ascites
(
x57)
Apr 24, 2024 23:44:40
x57)
tldr
bujdokol?
bujdokol?
A tranyó is nagyon bevédte, nem nagyon pofázott róla, csak hogy a pro max "szervízben" van.
ascites
(
x57)
Apr 24, 2024 23:45:53
x57)
Közben megtaláltam, megpróbáltam de még egy rikácsolást se kaptam. Pár másodperc hullacsönd. Gondolom elmúlt már este 11. Másodszorra meg már azonnal kinyomott. Ezek szerint hulla nincs csak csönd
Nem baj, érezze csak a törődést éjszaka is. Biztos görcsbe rándult a gyomra, hogy vajon megint azért keresik-e, mert az üszkös picsa macskaólazik :D
gobesug
(
x30)
Apr 24, 2024 23:46:13
x30)
a minap felvetett addaboy voice AI nem hülyeség.
endrének a héten több hivatalos levele is jött, ami reakciót kíván!
gobesug
(
x30)
Apr 24, 2024 23:49:04
x30)
köszönöm. akkor ennyi. a héten nincs időm - szerdán jövök haza, lehet lenézek. amúgy ne a házhoz menjetek, hanem az ufohoz. és semmi zoom, közterületen átfogó wide shotot legális csinálni.
Eazy
(
x11)
Apr 25, 2024 00:05:53
x11)
Na, mennyi 30 forintost találtál a földön, te integrációs zsákutca?
Vagy megy még a keresgélés a korszerűtlen, recsegő-ropogó bútorok között?
Bebukott, vén, fikazabáló bolond..
A sorstalanság mezsgyéjén tengődő szírek már rég munkába fognak állni mire te megkapod a behívódat a zárt szimulátorba.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Vagy megy még a keresgélés a korszerűtlen, recsegő-ropogó bútorok között?
Bebukott, vén, fikazabáló bolond..
A sorstalanság mezsgyéjén tengődő szírek már rég munkába fognak állni mire te megkapod a behívódat a zárt szimulátorba.
Transpotter
Apr 25, 2024 00:07:13
Nekem sikerult Endrevel "beszelnem" de par mpes motyogas volt csak. Valszeg nagyon durvan szet van csapva. Nem kommunikativ. A napokban hivogattam csak, korabban nem, talan meg nem kerultem be a troll excelbe ezert vette fel
Apr 25, 2024 00:07:13
gobesug
(
x30)
Apr 25, 2024 00:08:11
x30)
Nekem sikerult Endrevel "beszelnem" de par mpes motyogas volt csak. Valszeg nagyon durvan szet van csapva. Nem kommunikativ. A napokban hivogattam csak, korabban nem, talan meg nem kerultem be a troll excelbe ezert vette fel
felvetted?
gobesug
(
x30)
Apr 25, 2024 00:12:06
x30)
ez nem a cali cartel, nyugodtan zaklathatjatok endret meg a hod kurva anyjat call recordinggal
Elektromos Autó
Apr 25, 2024 00:14:03
Apr 25, 2024 00:14:03
A helyzet megoldása
(
x45)
Apr 25, 2024 00:18:10
x45)
ez nem a cali cartel, nyugodtan zaklathatjatok endret meg a hod kurva anyjat call recordinggal
gobesug
(
x30)
Apr 25, 2024 00:18:33
x30)
en csak azt nem ertem. ha mar ez az egyetlen kibaszott forum amin nincs kulonos ok miatt se ban, se temp ban (ok az van, de auto). mi a faszom ertelme ennek a debil szarnak? felduhodni nem fogunk, te se leszel tisztabb, a gdp se no. na akkor? es nem is az a baj, hogy debil rage-eket tolsz, mert en is irtam mar ide brutal romon, meg is kaptam erte a jussom. hanem az a savanyu roman hangulat, ami minden pixeletekbol sugarzik.
Transpotter
Apr 25, 2024 00:21:54
vocaroo.com/1ltU4l72xjQy
A krumplimmal vettem fel miközben bányásztam. Szóval a minőség nem a legjobb. De az a minimális kommunikáció ami elhangzik, az nekem azt sugallja h nagy a baj.
A krumplimmal vettem fel miközben bányásztam. Szóval a minőség nem a legjobb. De az a minimális kommunikáció ami elhangzik, az nekem azt sugallja h nagy a baj.
Apr 25, 2024 00:21:54
gobesug
(
x30)
Apr 25, 2024 00:22:09
x30)
Rucuja fura. Ő egy retrofan dagadt random faszi, aki ha nem itta volna el a fél eszét, még szerethető is lenne. sőt szerintem még ígyis az. Akaraterő hiányos figura, 2024ben fuvarosként éhezni. wtf.
érthetetlen.
ami miatt pl én is profilképemmé választottam az a karakter. mert az van neki. és nem buta, meg nem értem, mi a faszért él szárazkenyéren.
bírom na.
A helyzet megoldása
(
x45)
Apr 25, 2024 00:23:15
x45)
érthetetlen.
bírom na.
érthetetlen.
bírom na.
Azt a tescos bevásárlós videót láttam tőle, ahol 4000 forintért vett kaját amiből 3700 volt a pia xd
gobesug
(
x30)
Apr 25, 2024 00:23:37
x30)
ja + kitörölt mindent, de régebben tescos állateledelt evett adásban, kiemelve hogy milyen finoman ropog a foga alatt a random darált állat bele
gobesug
(
x30)
Apr 25, 2024 00:24:58
x30)
tudja a fene. gondolom a debrecen külsői ólban iszik és végre a többi formával szemben rájött, hogy ezt nem kéne kirakni a webre.
-
Apr 25, 2024 00:25:22
Ki, a snecólógiai tanszéken, a WCs néni?
Apr 25, 2024 00:25:22
Transpotter
Apr 25, 2024 00:30:33
felvetted?
vocaroo.com/1ltU4l72xjQy
Apr 25, 2024 00:30:33
gobesug
(
x30)
Apr 25, 2024 00:31:30
x30)
vocaroo.com/1ltU4l72xjQy
vocaroo.com/1ltU4l72xjQy
adom, így is szép munka!
max5enutálnak
(
x47)
Apr 25, 2024 00:47:04
x47)
Jaj hát mi baj van, kicsi tetves pedofil geci? Szhomcsyka faty?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Johann Hölzel
(
x1)
Apr 25, 2024 00:48:15
x1)
Ki, a snecólógiai tanszéken, a WCs néni?
Tajgi!!
gobesug
(
x30)
Apr 25, 2024 00:49:58
x30)
amugy broni intervenciora tovabbra sincs terv? mielott szarra inna magat. jolly boráros, kirángatjuk. :)
ascites
(
x57)
Apr 25, 2024 01:19:02
x57)
gobesug
(
x30)
Apr 25, 2024 01:27:20
x30)
Ugyanaz a par ficko. Felismerni. Joejt.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 25, 2024 01:38:16
x37)
Szerintem ez a retardcunami maximum 2-3 ember, akik releaselgetik az IP-jüket/húzkodják a routert, vagy tudom is én hogy kell ezt, hogy nyomhassák a freakshow-t esténként. Mindig éjszaka megy a műsor, amikor anyu meg apu már alszik, a kancsófülű 15 éves rejszamnfréd meg véreres szemmel ül a családi gép előtt, és trollkodik, mert ettől ő már valaki.
-
Apr 25, 2024 01:46:05
Ha nem csesződnétek fel rajtuk állandóan, már rég kihaltak volna. Nem tudom, hogyan nem lehet őket egyszerűen csak figyelmenkívül hagyni.
Apr 25, 2024 01:46:05
Gunnar
(
x2)
Apr 25, 2024 01:46:22
x2)
vocaroo.com/1ltU4l72xjQy
Majd pontban hajnal háromkor, mert akkor megkell ébrednie annyira, hogy kinyissa a sörét.
Ja várjunk, lóvé nuku mert inkább mejszikét kellett kisegíteni, akkor lehet hármas sörike is ugrott már.
ascites
(
x57)
Apr 25, 2024 02:00:57
x57)
Ha nem csesződnétek fel rajtuk állandóan, már rég kihaltak volna. Nem tudom, hogyan nem lehet őket egyszerűen csak figyelmenkívül hagyni.
Én nem csesződtem fel rajta, csak legyeket csalogatok a Radírpók hálójába.
A helyzet megoldása
(
x45)
Apr 25, 2024 02:09:43
x45)
Még mindig jobb mint pár WC snecologus
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Apr 25, 2024 03:00:01
x2)
Cisszent-e gyagyás?
Golda csiklója
(
x8)
Apr 25, 2024 03:00:08
x8)

...történelmileg így alakult!
ThomasAGazmozdony
Apr 25, 2024 04:40:23
vocaroo.com/1ltU4l72xjQy
Endrét tényleg seggberakták az előzetesben
Apr 25, 2024 04:40:23
MaxPayne
(
x24)
Apr 25, 2024 04:55:24
x24)
Lehet, hogy kepes volt kenyszerelvonoba kerulni?
Nagyon nevetnek, ha kiderulne :D
Nagyon nevetnek, ha kiderulne :D
A helyzet megoldása
(
x45)
Apr 25, 2024 05:30:14
x45)
Endre, Molnár F Árpád, már rég rájött az élet lényegére
PÉNZ SZEX ECHELON!

PÉNZ SZEX ECHELON!

Trollok harca
(
x5)
Apr 25, 2024 06:01:57
x5)
idegösszeomlásocska?
Miskolci alvósejt
Endre priusza
(
x11)
Apr 25, 2024 06:04:31
x11)
idegösszeomlásocska?
Valami kegyetlenül betalált a hétfői tárgyalás. Akármi is történt, megsemmisítette az autipajzsot.
Eazy
(
x11)
Apr 25, 2024 06:19:25
x11)
vocaroo.com/1ltU4l72xjQy
vocaroo.com/1ltU4l72xjQy
Köszi zsidó!
- Teljesen össze van törve
- Nem akar beszélni
- Pajzsának utolsó szilánkjával is megpróbálja tagadni a valóságot, amiben él
Bonthatjuk a hosszú ideje érlelt SÜSÜPEZSIT hahaahahaa
Endre priusza
(
x11)
Apr 25, 2024 06:24:44
x11)
Minden vesztegetés esélye rég elszállt. A Sodi a nagy eszével maga jelentette föl az egyik iskolát, egy troll levél nyomán felülvizsgálták az egyik bukást, kikerültek videók a vizsgákról. Nincs az az isten, hogy ilyen előzmények után bárki kenőpénzt fogadjon el. Akármikor vizsgázik is Kiss Endre Farkas, ott bizony dupla vizsgabiztos ül majd mögötte és minden kínosan szabályos lesz. Mert senki sem olyan hülye, hogy lebuktassa magát vesztegetéssel.
koszos
(
x11)
Apr 25, 2024 06:27:21
x11)
jaja pont a homokos jenes fog barkit is "lefizetni" egy sodi miatt :D emlekszem amikor a tibinek magyarazott,hogy sok olajat hasznal es az milyen sok penz :DDDDDD
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Endre priusza
(
x11)
Apr 25, 2024 06:30:15
x11)
Lehet, itt Golda lesz a megoldás. Szandika igazán felhívhatná! Neki talán mond valamit.
Golda csiklója
(
x8)
Apr 25, 2024 06:31:12
x8)
Én is erre tippelek!
Endre priusza
(
x11)
Apr 25, 2024 06:40:37
x11)
Én is erre tippelek!
Mondjuk, ha be kell vonulnia, abból csak börtönkórház lesz első körben úgyis. Fél éves kezelés után talán összeszedi magát annyira, hogy beültethetik egy üres cellába és reggelig nem hal meg pia nélkül.
linziasztal01
(
x77)
Apr 25, 2024 07:00:14
x77)
Csodálatos ez a reggel!
Kivéve az elítéltnek, annak biztos nem.
SittesSodi
Apr 25, 2024 07:04:19
Csodálatos ez a reggel!
Jó jó jó, ezt most ne
Apr 25, 2024 07:04:19
Rumci
(
x2)
Apr 25, 2024 07:29:35
x2)
Endre kezeled?
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
tyodika
Apr 25, 2024 07:39:05
jól van elmondom, őrjöngeni kezdtem a bíróságon, hogy berakjanak pszichiátriára, hogy ne kelljen a labanc tanfolyamra járnom! mert ilyen okos sodi a a sodi!
Apr 25, 2024 07:39:05
sörtötbontok
(
x8)
Apr 25, 2024 07:42:43
x8)
Amíg felveszi a telefont, addig akármilyen sanyarú is Endre helyzete, van még hova süllyednie.
JohnCramer
(
x1)
Apr 25, 2024 07:53:45
x1)
Tiborsz megint tökéletesen tanúbizonyságát adta annak, hogy hülye mint a föld.
Nem is értem, hogy gondolja, hogy fogatlanságra majd rokkantságit kap... az elképzelés kb az első lépcsőfokig jó... hogy kap állami támogatást mindenki arra, hogy a régit kihúzzák, de amúgy valójában a panoráma rtg is keményen fizetős. Csak sajnálni tudom azokat az orvosokat, akik a herélt csöves szájában kénytelen turkálni, főleg úgy, hogy a Tranyó meg a kukában szokott...
Porondra púpom! Fogpótlásra a Mejszit utald, tiktikszből majd fussa )))
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Nem is értem, hogy gondolja, hogy fogatlanságra majd rokkantságit kap... az elképzelés kb az első lépcsőfokig jó... hogy kap állami támogatást mindenki arra, hogy a régit kihúzzák, de amúgy valójában a panoráma rtg is keményen fizetős. Csak sajnálni tudom azokat az orvosokat, akik a herélt csöves szájában kénytelen turkálni, főleg úgy, hogy a Tranyó meg a kukában szokott...
Porondra púpom! Fogpótlásra a Mejszit utald, tiktikszből majd fussa )))
Negermann
Apr 25, 2024 07:54:26
Igen, és miután megtették neki azt a szívességet hogy átkényszerítették a leszokás kínkeserves folyamatán, gyógyszerezték, ágyhoz kötözték, ápolták a mentálhigéniáját(Augeiasz istállóját felmosni egy vödör vízzel és egy kupak mosogatószerrel, kb) és viszonylag képben lesz, összekupálták a börtönkórházban az első, a legelső dolog lesz amit csinál hogy rohan a sarki kisboltba venni egy sört és azonnal visszaesik minden indok nélkül, miközben azt magyarázza hogy "nyem, ennyitőj nyem jehet vittyaaszokni" meg további alkesz toposzok.
Apr 25, 2024 07:54:26
Endre priusza
(
x11)
Apr 25, 2024 07:56:27
x11)
Endre, azt ugye érted, hogy 2020 -ban konkrétan az életedet mentették meg a trolljaid? Mert ez az egész büntetőügy el sem jut a bíróságig, ha az ügyvezető/tulajdonos Kiss Endre Farkas közben ocsortány részegen kihűl egy hideg téli hajnalon. Csak szólok, Márkcicáék elintéztek volna, hogy elvarrják a szálakat, egyedül a trolljaid érdeklődése miatt futamodtak meg.
Inkább megköszönhetnéd a fórumnak. Meg se érdemelsz ilyen trollokat!
Inkább megköszönhetnéd a fórumnak. Meg se érdemelsz ilyen trollokat!
Endre priusza
(
x11)
Apr 25, 2024 07:58:09
x11)
Akaratán kívül senkit sem lehet leszoktatni a piáról. Amíg ő nem akarja letenni, addig azonnal vissza fog esni bármilyen elvonó után.
keserke
(
x4)
Apr 25, 2024 08:03:44
x4)
Lezárult egy Sodi.
trolléga
(
x30)
Apr 25, 2024 08:09:10
x30)
Fogpótlásra a Mejszit utald, tiktikszből majd fussa )))
A saját fogcsonkjait se csináltatta meg, majd pont a cejejméét igen?
Mejszike meg előbb inná el a hirtelen jött pénszt, mintsem protkót rakasson. Minek? Úgyis csak sört vedel, a kaja meg átcsúszik a belén emésztés nélkül.
Tejbegríz gecivel
Apr 25, 2024 08:10:35
Tiborsz megint tökéletesen tanúbizonyságát adta annak, hogy hülye mint a föld.
Nem is értem, hogy gondolja, hogy fogatlanságra majd rokkantságit kap...
Nem is értem, hogy gondolja, hogy fogatlanságra majd rokkantságit kap...
Meg hát amúgy is, fogatlanul jobban lehet tyopni, beindulhat a biznisz
Apr 25, 2024 08:10:35
Negermann
Apr 25, 2024 08:13:38
Már hogyne lehetne, kifejezetten rutin a büntetés-végrehajtásnak hogy elintézi hogy a különféle emberi selejtek, politoxikomán drogosok bele ne pukkanjon ki a fizikai elvonási tünetekben meg ne akasszák fel magukat a cellában. Pár év alatt pedig a mentális tünetek is általában enyhülnek. Csak endike lenne olyan hülye, a retardáltság zsinórmértéke hogy egy ilyen második esélyt az élettől azonnal eldobjon mert ő jobban tudja, neki ne mondják meg, sajátmegoldás, stb.
Apr 25, 2024 08:13:38
Endre priusza
(
x11)
Apr 25, 2024 08:19:08
x11)
És szerinted ezek közül hányan folytatják a józan életmódot a szabadulásuk után is? Általában az első útjuk a kocsmába vezet.
keserke
(
x4)
Apr 25, 2024 08:24:09
x4)
Gyerünk gyagya, mondj egy számot, mennyire basztak meg?
mondomkusskuss
(
x21)
Apr 25, 2024 08:25:05
x21)
Nem lehet, hogy a pedofilt elővették a vonatos ügy miatt? Mármint amikor kiskorúak előtt beszélt nem normális dolgokról? 🧐
Endre priusza
(
x11)
Apr 25, 2024 08:25:43
x11)
Nem lehet, hogy a pedofilt elővették a vonatos ügy miatt? Mármint amikor kiskorúak előtt beszélt nem normális dolgokról? 🧐
Azt nem az osztrak hatosagok inteznek.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Apr 25, 2024 08:26:06
x10)

40_éves_junior
(
x6)
Apr 25, 2024 08:35:40
x6)
Van rá bármi esély hogy kiutasították a vén buzit?
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Apr 25, 2024 08:38:36
x5)
nyemm! Mert sodi egész életében egyenes, törvény követő, igazságos és becsületes fót! Kikezdhetetlen, piszony! *PR
keserke
(
x4)
Apr 25, 2024 08:44:01
x4)
De hogy utasíthatják ki? Bemenni bemehet, viszont ha intézni akar bármit is, akkor jön Behajtó Brumi meg a többiek, pont mint Gémeskútiában.
Bagolyka
(
x7)
Apr 25, 2024 08:45:44
x7)
Nincs semmi baj recsi. Te mindent is jól csináltál. Csak a trólok, meg Géza nem beszélt anyáddal.
De nincs gáz mert a végén a Dörpe videói pont az utolsó pillanatban állnak majd rendelkezésre, az majd megold mindent és elhozza a katarzist.
De nincs gáz mert a végén a Dörpe videói pont az utolsó pillanatban állnak majd rendelkezésre, az majd megold mindent és elhozza a katarzist.
keserke
(
x4)
Apr 25, 2024 08:47:19
x4)
És ne felejtsd el Sodi, te egy natyon jó pjogjamoszó faty! Jelentsd fel a Naty Ütyfelet amiért elment!
Gunnar
(
x2)
Apr 25, 2024 08:50:51
x2)
Tiborsz megint tökéletesen tanúbizonyságát adta annak, hogy hülye mint a föld. Nem is értem, hogy gondolja, hogy fogatlanságra majd rokkantságit kap...
Pont, hogy nem válik munkaképtelenné, egy tyoproni áráért fogak nélkül mégjobban tudja szopkodni a többi csövest a sikátorban.
Egyébként meg ilyet hallott már valaki, hogy 3 fog kihúzása miatt leszázazlékolnak valakit? Honnan a fenéből vesz ilyen ötleteket a rakfós parazitája?
Klohek
(
x12)
Apr 25, 2024 08:53:12
x12)
N
Majd Dörpe a fehér mosogatóból fogja endrét a tiktokra streamelni, aki a fekete mosogatóban küzd a napi sör adagjáért.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Apr 25, 2024 09:04:44
x8)
Gyagyásbuzi,mi a gond?
Nincsen több pénz vagy mi? Hát irjál gyorsan pár 600k-s levelet.
Balfasz:-D
Nincsen több pénz vagy mi? Hát irjál gyorsan pár 600k-s levelet.
Balfasz:-D
D_Dezső
(
x29)
Apr 25, 2024 09:07:23
x29)
Még az a szerencséd Endre, hogy egész életedben nálad okosabb és sikeresebb emberekkel barátkoztál.
Csak fel kéne emelned a telefont és a barátaid, családod mind egy emberként támogatna.
Miért nem hívod fel a szerelmed a tolvaj tranyót, vagy fogadott apádat Géza papamacit?
De édesanyád is biztos sokat tudna segíteni jogi tanácsokkal, hiszen olyan sok támogatást és érzelmi pluszt kapott tőled az elmúlt években.
Endre, vannak pillanatok amikor félre kell tennünk a büszkeségünk és ahhoz kell bátorság, hogy segítséget kérjünk. Ne félj Endre segítséget kérni, hiszen a barátaid Márk, Géza, becsületes Zoli, deficás Hajdú, Törppapa ugrásra készen várják, hogy anyagilag és érzelmileg is támogassanak téged a szükségóráiban.
Ne légy makacs bajnok!
Csak fel kéne emelned a telefont és a barátaid, családod mind egy emberként támogatna.
Miért nem hívod fel a szerelmed a tolvaj tranyót, vagy fogadott apádat Géza papamacit?
De édesanyád is biztos sokat tudna segíteni jogi tanácsokkal, hiszen olyan sok támogatást és érzelmi pluszt kapott tőled az elmúlt években.
Endre, vannak pillanatok amikor félre kell tennünk a büszkeségünk és ahhoz kell bátorság, hogy segítséget kérjünk. Ne félj Endre segítséget kérni, hiszen a barátaid Márk, Géza, becsületes Zoli, deficás Hajdú, Törppapa ugrásra készen várják, hogy anyagilag és érzelmileg is támogassanak téged a szükségóráiban.
Ne légy makacs bajnok!
elfeldett sörösüveg
Apr 25, 2024 09:08:07
vocaroo.com/1ltU4l72xjQy
vocaroo.com/1ltU4l72xjQy
Itt nagyon komoly összezuhanás van.
Rivo lett az új spanod [end]-i?
Apr 25, 2024 09:08:07
Böcsületes Zoltán
Apr 25, 2024 09:15:00
Jaj tezsvírem megtámogatlak én szívesen. Hívjál bizalommal, csak lenne itt pár papír, amiket alá kéne írnod és minden rendben lesz!
Apr 25, 2024 09:15:00
elfeldett sörösüveg
Apr 25, 2024 09:15:13
Tibi ne nyomd a minuszt! Kifizetek 5 zsömit.
Nem mondom meg melyikben a van a méreg. Te féreg.
+50 FT
Apr 25, 2024 09:15:13
sörtötbontok
(
x8)
Apr 25, 2024 09:16:47
x8)
3 fog kihúzása miatt leszázazlékolnak valakit? Honnan a fenéből vesz ilyen ötleteket a rakfós parazitája?
De hát a térgye is beteg!
Kötőjel
(
x12)
Apr 25, 2024 09:16:53
x12)
MaxPayne
(
x24)
Apr 25, 2024 09:17:53
x24)
En nem ertem mi tortenik itt.
Eleve a rendorok az Endre szolgai, mert az o adojabol fizetik oket. Osztrak rendorokre gondolok.
A masik, hogy Endre, mint a legnagyobb jogaszisten, aki mindenkit szarazon a faszarahuz jogi kerdesekben.
Endre, aki mindenkit a letezo legmagasabb lorol ugat le, szoval ez az Endre most hol van es miert nem arcoskodik itt, vagy egy flokkban?
Nyemejtyem
Eleve a rendorok az Endre szolgai, mert az o adojabol fizetik oket. Osztrak rendorokre gondolok.
A masik, hogy Endre, mint a legnagyobb jogaszisten, aki mindenkit szarazon a faszarahuz jogi kerdesekben.
Endre, aki mindenkit a letezo legmagasabb lorol ugat le, szoval ez az Endre most hol van es miert nem arcoskodik itt, vagy egy flokkban?
Nyemejtyem
noikabatgomb
(
x10)
Apr 25, 2024 09:18:51
x10)
Endre. Minden egy folyamat.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Bubuka
(
x13)
Apr 25, 2024 09:22:43
x13)
Nem tudnál pár ideszart vonatot pénzzé csinálni gyagyás? Ha már úgyis neked köszönhetjük őket, vedd ki a részedet.
Lázárnak elküldjem az email címét? Minden O és K?
Lázárnak elküldjem az email címét? Minden O és K?
elfeldett sörösüveg
Apr 25, 2024 09:22:45
Én minden buzit egy kalap alá veszek.
---
Tibi várjuk a flokkot, ha akarsz rózsikákat.
Apr 25, 2024 09:22:45
-
Apr 25, 2024 09:33:10
Micsoda Frédi és Béni humor és rím. A kurva anyját már az összes világoskék nickes újretardnak.
Apr 25, 2024 09:33:10
Endre priusza
(
x11)
Apr 25, 2024 09:44:11
x11)
Még az a szerencséd Endre, hogy egész életedben nálad okosabb és sikeresebb emberekkel barátkoztál.
Ez mondjuk igaz. Minden ismerőse átverte már és súlyos pénzekre húzta le Fifit, szóval okosabbak nála. Még a maga alá szaró csöves is túljár az eszén, a négy osztályával.
keserke
(
x4)
Apr 25, 2024 09:45:19
x4)
Natyon úgy néz ki egyébként, hogy az autipjazsot kemény csapás érte, most nem kevés idő lesz amíg regenerálódik.
132 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™