szeszesember
Nov 05, 2012 22:45:45
Púp, szerinted Marci mekkora picsásban fog részesíteni? Hogy értsd: nyolc napon innen, vagy túl?
Nov 05, 2012 22:45:45
sodika
Nov 05, 2012 22:46:30
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, tényfeltárást azonnal!
</div>
Ez a nő honnan tudja, hogy büntetést kapott volna olyasvalamiért, amit meg sem próbált? Ennek semmi értelme.
</div>
Ez a nő honnan tudja, hogy büntetést kapott volna olyasvalamiért, amit meg sem próbált? Ennek semmi értelme.
Nov 05, 2012 22:46:30
gennyes féregzsidó
Nov 05, 2012 22:46:48
sneci, hogy fel voltál háborodva, amikor zsanád még novák és vona zsidó barátja volt, és valaki kitette a "szégyelld magad, megint zsidónál vásároltál" feliratot zsanád boltjára egy képen.
utána ahogy zsidó barátból mocskos zsidó lett, akkor gyorsan váltottál te is.
csak nehogy az legyen, hogy zsanád kipakol a jobbikos példaképeidről, aztán hirtelen vona és novák is kikakilja a gerincét. veled rendszeresen előfordul az ilyen pofára esés. majd figyeljél a választások előtt, mert zsanád már eladta az infót, csak még nem hozták le.
utána ahogy zsidó barátból mocskos zsidó lett, akkor gyorsan váltottál te is.
csak nehogy az legyen, hogy zsanád kipakol a jobbikos példaképeidről, aztán hirtelen vona és novák is kikakilja a gerincét. veled rendszeresen előfordul az ilyen pofára esés. majd figyeljél a választások előtt, mert zsanád már eladta az infót, csak még nem hozták le.
Nov 05, 2012 22:46:48
gennyes féregzsidó
Nov 05, 2012 22:49:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, tényfeltárást azonnal!
</div>
Ez a nő honnan tudja, hogy büntetést kapott volna olyasvalamiért, amit meg sem próbált? Ennek semmi értelme.</div>
kérdezd meg tőle. biztos van annyira értelmes riportalany, mint teri és rózsa honleányok. tényfeltáróként és oknyomozóként majd elmondhatod neki, hogy nem illik csúnyát mondani dabasi bácsira.
</div>
Ez a nő honnan tudja, hogy büntetést kapott volna olyasvalamiért, amit meg sem próbált? Ennek semmi értelme.</div>
kérdezd meg tőle. biztos van annyira értelmes riportalany, mint teri és rózsa honleányok. tényfeltáróként és oknyomozóként majd elmondhatod neki, hogy nem illik csúnyát mondani dabasi bácsira.
Nov 05, 2012 22:49:24
sodika
Nov 05, 2012 22:52:46
gennyes féregzsidó:
Önmagában az, hogy valaki zsidó, nem jelent semmit.
Soha nem ítéltem el senkit pusztán a származása miatt.
Erre a legjobb példa, hogy a Te származásodra se tettem egyetlen egy megjegyzést sem soha. Annak ellenére sem, hogy egyébként Hitler minden szlávot a helyén kezelt a hierarchiában.
Kizárólag a viselkedések alapján rangsorolok.
Erre a legjobb példa, hogy a Te származásodra se tettem egyetlen egy megjegyzést sem soha. Annak ellenére sem, hogy egyébként Hitler minden szlávot a helyén kezelt a hierarchiában.
Kizárólag a viselkedések alapján rangsorolok.
Nov 05, 2012 22:52:46
sodika
Nov 05, 2012 22:54:19
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>tényfeltáróként és oknyomozóként majd elmondhatod neki, hogy nem illik csúnyát mondani dabasi bácsira.</div>
Dabasi valódi ügyvédekkel dolgozik, és sikereket ér el.
Lehet arra hivatkozni, hogy mi lesz később, de ha az adós inkább hajléktalan akar lenni, mint ez a nő, hát lelke rajta.
Dabasi valódi ügyvédekkel dolgozik, és sikereket ér el.
Lehet arra hivatkozni, hogy mi lesz később, de ha az adós inkább hajléktalan akar lenni, mint ez a nő, hát lelke rajta.
Nov 05, 2012 22:54:19
Latinovits
Nov 05, 2012 22:54:22
vs
Hitler minden szlávot a helyén kezelt a hierarchiában
sneci, sneci, azt már megszoktuk, hogy negyedórán belül kerülsz súlyos ellentmondásba magaddal, de hogy egy kommenten belül...
vs
Hitler minden szlávot a helyén kezelt a hierarchiában
sneci, sneci, azt már megszoktuk, hogy negyedórán belül kerülsz súlyos ellentmondásba magaddal, de hogy egy kommenten belül...
Nov 05, 2012 22:54:22
sodika
Nov 05, 2012 22:55:36
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div>Púp, szerinted Marci mekkora picsásban fog részesíteni? Hogy értsd: nyolc napon innen, vagy túl?</div>
Miután nem vagyok olyan pofátlan geci, hogy a történetből bármit is letagadjak, ami tényszerű, Marcinak semmi oka sincs semmi ilyesmire.
Miután nem vagyok olyan pofátlan geci, hogy a történetből bármit is letagadjak, ami tényszerű, Marcinak semmi oka sincs semmi ilyesmire.
Nov 05, 2012 22:55:36
sodika
Nov 05, 2012 22:56:09
Latinovits :
Ez szándékos volt.
Irónia, tudod. :D
Ez szándékos volt.
Irónia, tudod. :D
Nov 05, 2012 22:56:09
Kémlégy
Nov 05, 2012 22:56:21
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Thürmerrel nem az a baj, hogy kommunista, hanem hogy máig fedezi a rablóprivatizációt. Minda Zoli leleplezte. Többek között erről fog szólni a filmünk.</div>
Hát öcsém, Thürmer aztán kurva nagy trófea lesz :D
Hát öcsém, Thürmer aztán kurva nagy trófea lesz :D
Nov 05, 2012 22:56:21
Kémlégy
Nov 05, 2012 22:57:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szeszesember</div>Púp, szerinted Marci mekkora picsásban fog részesíteni? Hogy értsd: nyolc napon innen, vagy túl?</div>
Miután nem vagyok olyan pofátlan geci, hogy a történetből bármit is letagadjak, ami tényszerű, Marcinak semmi oka sincs semmi ilyesmire.</div>
Púp, Marci nem azért fog elpicsázni, mert tagadod a tartozásod, hanem mert nem fizetted ki. Dereng a különbség?
Miután nem vagyok olyan pofátlan geci, hogy a történetből bármit is letagadjak, ami tényszerű, Marcinak semmi oka sincs semmi ilyesmire.</div>
Púp, Marci nem azért fog elpicsázni, mert tagadod a tartozásod, hanem mert nem fizetted ki. Dereng a különbség?
Nov 05, 2012 22:57:14
sodika
Nov 05, 2012 22:59:13
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>rgl-nek nem jött be az este</div>
<b>Hát Géborral tegnap este összevesztünk.
Törölt is az ismerősei közül, miközben nem én voltam, aki azt írtam egy nőről, hogy átvágom a torkát, hanem ő.</b>
Ultimátum Afsz
Mond meg Eszternek, hogy hiába fenyegetődzik, ha nem száll le a Titánról véglegesen, átvágom a torkát !
Azt mehet a cigány szarjával együtt a picsába.
21:45
Kiss Endre Farkas
Hát te meg a kurva anyádat írsz ilyeneket egy nőről, de komolyan
Már bocs
Ultimátum Afsz
Erről még beszélgetünk.
Kiss Endre Farkas
Hogy képzeled te ezt?
Ultimátum Afsz
KOCC
Kiss Endre Farkas
Itt dolgozunk valamin, te meg, bazmeg beszólsz, hogy torkot vágsz.
Vegyél már vissza.
Komolyan, itt komolyan készítünk egy anyagot, bazmeg, ami közérdekű, neveztesen hogy miként hamisítható email útján látszólagosan Facebook-üzenet, meg adatokat gyűjtünk éppen a meghalt gyerekről.
Erre derült égből villámcsapás belevillansz egy torokátvágós beszólással.
Hahó, olvasd már át külső, harmadik szemlélőként, mit írtál és hogyan.
21:48
Ultimátum Afsz
remélem előbb utóbb észre veszed, hogy nem olvaslak :)
jó éjt.
21:49
Kiss Endre Farkas
Kurva jó. :)
Majd olvasd át reggel.
És gondolkozz el rajta.
Csá.
Látta: Szo 21:49
Törölt is az ismerősei közül, miközben nem én voltam, aki azt írtam egy nőről, hogy átvágom a torkát, hanem ő.</b>
Ultimátum Afsz
Mond meg Eszternek, hogy hiába fenyegetődzik, ha nem száll le a Titánról véglegesen, átvágom a torkát !
Kiss Endre Farkas
Már bocs
Ultimátum Afsz
Erről még beszélgetünk.
Kiss Endre Farkas
Hogy képzeled te ezt?
Ultimátum Afsz
KOCC
Kiss Endre Farkas
Vegyél már vissza.
Komolyan, itt komolyan készítünk egy anyagot, bazmeg, ami közérdekű, neveztesen hogy miként hamisítható email útján látszólagosan Facebook-üzenet, meg adatokat gyűjtünk éppen a meghalt gyerekről.
Ultimátum Afsz
jó éjt.
Kiss Endre Farkas
Majd olvasd át reggel.
És gondolkozz el rajta.
Csá.
Látta: Szo 21:49
Nov 05, 2012 22:59:13
Latinovits
Nov 05, 2012 23:00:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Latinovits :
Ez szándékos volt.
Irónia, tudod. :D</div>
neeem, az irónia az, hogy hamarosan az fog téged nagyon csúnyán megverni, aki legutóbb segített neked, hogy elmenekülhess a verés elől :)
Ez szándékos volt.
Irónia, tudod. :D</div>
neeem, az irónia az, hogy hamarosan az fog téged nagyon csúnyán megverni, aki legutóbb segített neked, hogy elmenekülhess a verés elől :)
Nov 05, 2012 23:00:23
sodika
Nov 05, 2012 23:00:54
<div class="quote"><div class="author">Kémlégy</div>
Púp, Marci nem azért fog elpicsázni, mert tagadod a tartozásod, hanem mert nem fizetted ki. Dereng a különbség?</div>
Nem. Minden bűnömet beismerem, és minden használt cuccot hajlandó vagyok megvenni vásárláskori, sőt: jelenbe diszkontált áron. Egyben ennyi pénzem nincs, de majd részletekben.
Púp, Marci nem azért fog elpicsázni, mert tagadod a tartozásod, hanem mert nem fizetted ki. Dereng a különbség?</div>
Nem. Minden bűnömet beismerem, és minden használt cuccot hajlandó vagyok megvenni vásárláskori, sőt: jelenbe diszkontált áron. Egyben ennyi pénzem nincs, de majd részletekben.
Nov 05, 2012 23:00:54
gennyes féregzsidó
Nov 05, 2012 23:01:01
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>gennyes féregzsidó:
Kizárólag a viselkedések alapján rangsorolok.</div>
az én származásomat, zsidó? mert mit tudsz te rólam? semmit. addig jó neked, amíg nem kerülsz velem közelebbi kapcsolatba, mert ha igazán elkezdek veled foglalkozni, akkor minden második nap telesírod a fb-odat, hogy téged bántanak. de egyszerűen rangon aluli veled szemben érdemben fellépni. a malac is csak azért kapott egy kis ízelítőt, hogy tudja hol a helye. az a szerencsétek, hogy a ti bőrötökért nem fizet senki. senkinek nem értek óránként 20 ezret.
Kizárólag a viselkedések alapján rangsorolok.</div>
az én származásomat, zsidó? mert mit tudsz te rólam? semmit. addig jó neked, amíg nem kerülsz velem közelebbi kapcsolatba, mert ha igazán elkezdek veled foglalkozni, akkor minden második nap telesírod a fb-odat, hogy téged bántanak. de egyszerűen rangon aluli veled szemben érdemben fellépni. a malac is csak azért kapott egy kis ízelítőt, hogy tudja hol a helye. az a szerencsétek, hogy a ti bőrötökért nem fizet senki. senkinek nem értek óránként 20 ezret.
Nov 05, 2012 23:01:01
Latinovits
Nov 05, 2012 23:03:07
magánbeszélgetéseket kirakunk csak úgy nyilvános fórumra? Feljelentő Feri remélem, már figyel...
amúgy meg..."adatokat gyűjtünk éppen a meghalt gyerekről". abból ugye tudod, hogy mire figyelmeztettek, mi vár rád?
és ne félj, megértünk, tudjuk, milyen szomorú dolog a szakítás egy nagy szerelem végén
amúgy meg..."adatokat gyűjtünk éppen a meghalt gyerekről". abból ugye tudod, hogy mire figyelmeztettek, mi vár rád?
és ne félj, megértünk, tudjuk, milyen szomorú dolog a szakítás egy nagy szerelem végén
Nov 05, 2012 23:03:07
Kémlégy
Nov 05, 2012 23:03:36
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Kémlégy</div>
Nem. Minden bűnömet beismerem, és minden használt cuccot hajlandó vagyok megvenni vásárláskori, sőt: jelenbe diszkontált áron. Egyben ennyi pénzem nincs, de majd részletekben.</div>
Ezzel elkéstél. Neki a pénz akkor kellett volna, amikor nélkülözött az út szélén.
Most már csak arra a katartikus élményre vágyik, hogy kiegyenesítse a púpodat.
Már az sem mentene meg, ha egy összegben megadnád neki a tarozásod.
Az arcodba vágná a pénzedet és pofánbaszna.
Nem. Minden bűnömet beismerem, és minden használt cuccot hajlandó vagyok megvenni vásárláskori, sőt: jelenbe diszkontált áron. Egyben ennyi pénzem nincs, de majd részletekben.</div>
Ezzel elkéstél. Neki a pénz akkor kellett volna, amikor nélkülözött az út szélén.
Most már csak arra a katartikus élményre vágyik, hogy kiegyenesítse a púpodat.
Már az sem mentene meg, ha egy összegben megadnád neki a tarozásod.
Az arcodba vágná a pénzedet és pofánbaszna.
Nov 05, 2012 23:03:36
sodika
Nov 05, 2012 23:03:48
:D
Ezek szerint kölcsönösen tök ugyanaz a felállás.
Én is azért nem készítek ellened sok munkaórát felemésztő feljelentést, mert sokkal értelmesebb pénzért PHP-t programozni. :)
Én is azért nem készítek ellened sok munkaórát felemésztő feljelentést, mert sokkal értelmesebb pénzért PHP-t programozni. :)
Nov 05, 2012 23:03:48
sodika
Nov 05, 2012 23:04:32
<div class="quote"><div class="author">Latinovits</div>magánbeszélgetéseket kirakunk csak úgy nyilvános fórumra?</div>
Címzettként szabad.
Címzettként szabad.
Nov 05, 2012 23:04:32
gennyes féregzsidó
Nov 05, 2012 23:04:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>rgl-nek nem jött be az este</div>
Ultimátum Afsz
Kiss Endre Farkas
Már bocs
Ultimátum Afsz
Erről még beszélgetünk.
Kiss Endre Farkas
Hogy képzeled te ezt?
Ultimátum Afsz
KOCC
Kiss Endre Farkas
Vegyél már vissza.
Ultimátum Afsz
jó éjt.
Kiss Endre Farkas
Majd olvasd át reggel.
És gondolkozz el rajta.
Csá.
Látta: Szo 21:49</div>
tegnap este összevesztetek, ma reggel meg az apukáját játszottad a 8. ker-i kapitányságon. micsoda idióták vagytok ti.:))
Ultimátum Afsz
Kiss Endre Farkas
Már bocs
Ultimátum Afsz
Erről még beszélgetünk.
Kiss Endre Farkas
Hogy képzeled te ezt?
Ultimátum Afsz
KOCC
Kiss Endre Farkas
Vegyél már vissza.
Ultimátum Afsz
jó éjt.
Kiss Endre Farkas
Majd olvasd át reggel.
És gondolkozz el rajta.
Csá.
Látta: Szo 21:49</div>
tegnap este összevesztetek, ma reggel meg az apukáját játszottad a 8. ker-i kapitányságon. micsoda idióták vagytok ti.:))
Nov 05, 2012 23:04:39
tigris
Nov 05, 2012 23:04:42
<div class="quote"><div class="author">Lelki Verető</div>Nekem is az alienpöri volt a csúcs. Akkoriban a céges meetingeken mazochizmusból megnyitottam néha a fórumot, és hangosan, gurgulázva röhögtem. Volt, hogy nem bírtam este elaludni, mert eszembe jutott a kokárdás alien, ami máig az egyik legviccesebb dolog, amit az interneten valaha láttam, pedig sok mindenen túl vagyok már. :) Kérem ne egyen meg! :DDD</div>
bazmeg nekem egyszer dugás közben jutott eszembe, hogy "hankiss elemér: csimpánz, sodi, ember"
annyira elkezdtem röhögni, és el se tudtam mesélni.
bazmeg nekem egyszer dugás közben jutott eszembe, hogy "hankiss elemér: csimpánz, sodi, ember"
annyira elkezdtem röhögni, és el se tudtam mesélni.
Nov 05, 2012 23:04:42
Latinovits
Nov 05, 2012 23:05:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Latinovits</div>magánbeszélgetéseket kirakunk csak úgy nyilvános fórumra?</div>
Címzettként szabad.</div>
te, én nem vagyok jogász, de simán tudom, hogy most mekkora baromságot mondtál.,Mr.Nemleszekvádlott
Címzettként szabad.</div>
te, én nem vagyok jogász, de simán tudom, hogy most mekkora baromságot mondtál.,Mr.Nemleszekvádlott
Nov 05, 2012 23:05:48
sodika
Nov 05, 2012 23:05:53
<div class="quote"><div class="author">Kémlégy</div>akkor kellett volna, amikor nélkülözött az út szélén.</div>
Értem én, hogy azt gondolja, hogy van pénzem, mert az alapértelmezett emberi logika, hogy különben nem élnék. Nagyon utálok a szociális helyzetemmel traktálni másokat, főleg a nyilvánosságot, de most kénytelen leszek.
Értem én, hogy azt gondolja, hogy van pénzem, mert az alapértelmezett emberi logika, hogy különben nem élnék. Nagyon utálok a szociális helyzetemmel traktálni másokat, főleg a nyilvánosságot, de most kénytelen leszek.
Nov 05, 2012 23:05:53
sodika
Nov 05, 2012 23:07:01
<div class="quote"><div class="author">Latinovits</div>
te, én nem vagyok jogász, de simán tudom, hogy most mekkora baromságot mondtál</div>
Nem. Kaufmannt ezzel a konkrét indoklással mentették fel.
te, én nem vagyok jogász, de simán tudom, hogy most mekkora baromságot mondtál</div>
Nem. Kaufmannt ezzel a konkrét indoklással mentették fel.
Nov 05, 2012 23:07:01
Kémlégy
Nov 05, 2012 23:07:33
Púp, emlékszel arra a jelenetre a Kőszívű Ember Fiaiból, amikor lefülelik a kémet, amint a mécsessel jeleket küld az ellenségnek? Megpróbálja lefizetni Mihály mestert, mire a csizmadia kibassza az ablakon azzal, hogy "az a gyertya ára".
Veled is ez fog történni, púpos. Csak figyelj.
Veled is ez fog történni, púpos. Csak figyelj.
Nov 05, 2012 23:07:33
gennyes féregzsidó
Nov 05, 2012 23:08:01
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>:D
Én is azért nem készítek ellened sok munkaórát felemésztő feljelentést, mert sokkal értelmesebb pénzért PHP-t programozni. :)</div>
nem, te azért nem készítesz ellenem feljelentést, mert hozzám képest segghülye vagy. ennek egyébként egyértelmű bizonyítéka, hogy mennyit fizetnek mások az én munkámért, és mennyit a tiedért. és én csak egy szobafestő vagyok, nem jártam 28 félévet etyetemre, és még okj-s papírom sincs.
Én is azért nem készítek ellened sok munkaórát felemésztő feljelentést, mert sokkal értelmesebb pénzért PHP-t programozni. :)</div>
nem, te azért nem készítesz ellenem feljelentést, mert hozzám képest segghülye vagy. ennek egyébként egyértelmű bizonyítéka, hogy mennyit fizetnek mások az én munkámért, és mennyit a tiedért. és én csak egy szobafestő vagyok, nem jártam 28 félévet etyetemre, és még okj-s papírom sincs.
Géntolvaj református
Tisztelt Kiss Ügyvéd Úr!
Fel szeretném hívni a figyelmét arra, hogy magánlevelezéseket <b>csak mindkét fél beleegyezése esetén</b> lehet nyilvánosságra hozni.
Fel szeretném hívni a figyelmét arra, hogy magánlevelezéseket <b>csak mindkét fél beleegyezése esetén</b> lehet nyilvánosságra hozni.
tigris
Nov 05, 2012 23:08:59
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Kémlégy</div>akkor kellett volna, amikor nélkülözött az út szélén.</div>
Értem én, hogy azt gondolja, hogy van pénzem, mert az alapértelmezett emberi logika, hogy különben nem élnék. Nagyon utálok a szociális helyzetemmel traktálni másokat, főleg a nyilvánosságot, de most kénytelen leszek.</div>
kit érdekel, hogy menniy pénzed van? bulizgattál, mulattál, marcinak meg basztál pénzt adni.
ennyi a lényeg faszfej. ezt nem fogod tudni kimagyarázni. már az út elején megüzente, hogy meg akar verni, azóta csak gyűlt a sok ocsmányság a számládon
Értem én, hogy azt gondolja, hogy van pénzem, mert az alapértelmezett emberi logika, hogy különben nem élnék. Nagyon utálok a szociális helyzetemmel traktálni másokat, főleg a nyilvánosságot, de most kénytelen leszek.</div>
kit érdekel, hogy menniy pénzed van? bulizgattál, mulattál, marcinak meg basztál pénzt adni.
ennyi a lényeg faszfej. ezt nem fogod tudni kimagyarázni. már az út elején megüzente, hogy meg akar verni, azóta csak gyűlt a sok ocsmányság a számládon
Nov 05, 2012 23:08:59
sodika
Nov 05, 2012 23:10:50
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>bulizgattál, mulattál, marcinak meg basztál pénzt adni.</div>
Mégis miből? Mindig mindenhol mindenki meghívott, és folyamatosan nulla forintom volt.
Mégis miből? Mindig mindenhol mindenki meghívott, és folyamatosan nulla forintom volt.
Nov 05, 2012 23:10:50
sodika
Nov 05, 2012 23:12:01
<b>Azt nagyon következetesen elhatároztam már nagyon régen, hogy soha nem fogok szégyenkezni, vagy bocsánatot kérni amiatt, mert éppen nincs pénzem. Egy egy emberellenes szar rendszer, így az a csoda, ha valakinek éppen van benne.</b>
Ennyi.
Ennyi.
Nov 05, 2012 23:12:01
tigris
Nov 05, 2012 23:12:03
elképzelem a gödényt, ahogy azzal fog védekezni, hogy ő bocsánatot kért, és a végén még a marci lesz a "keresztényietlen", hogy ne bocsát meg neki. ebből a mocsokból ezt is kinézem!
Nov 05, 2012 23:12:03
?
Nov 05, 2012 23:12:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>bulizgattál, mulattál, marcinak meg basztál pénzt adni.</div>
Mégis miből? Mindig mindenhol mindenki meghívott, és folyamatosan nulla forintom volt.</div>
A meghívás és pénzkeresés mióta zárja ki egymást?Mondjuk aki élősködére rendezkedett be és még büszke is erre...
Mégis miből? Mindig mindenhol mindenki meghívott, és folyamatosan nulla forintom volt.</div>
A meghívás és pénzkeresés mióta zárja ki egymást?Mondjuk aki élősködére rendezkedett be és még büszke is erre...
Nov 05, 2012 23:12:49
tigris
Nov 05, 2012 23:13:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Azt nagyon következetesen elhatároztam már nagyon régen, hogy soha nem fogok szégyenkezni, vagy bocsánatot kérni amiatt, mert éppen nincs pénzem. Egy egy emberellenes szar rendszer, így az a csoda, ha valakinek éppen van benne.</b>
Ennyi.</div>
kit érdekel? azt kellett volna elhatároznod már nagyon rég, hogy nem lopod meg a barátaidat, hogy törődsz a szüleiddel, dolgozol rendesen, és nem hazudozol állandóan.
de te csak a kibaszott anyagi helyzeteddel vagy mindig elfoglalva kampós orrú kaftános rém!
Ennyi.</div>
kit érdekel? azt kellett volna elhatároznod már nagyon rég, hogy nem lopod meg a barátaidat, hogy törődsz a szüleiddel, dolgozol rendesen, és nem hazudozol állandóan.
de te csak a kibaszott anyagi helyzeteddel vagy mindig elfoglalva kampós orrú kaftános rém!
Nov 05, 2012 23:13:03
Géntolvaj református
Nov 05, 2012 23:13:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Azt nagyon következetesen elhatároztam már nagyon régen, hogy soha nem fogok szégyenkezni, vagy bocsánatot kérni amiatt, mert éppen nincs pénzem. Egy egy emberellenes szar rendszer, így az a csoda, ha valakinek éppen van benne.</b>
Ennyi.</div>
Akkor a trollokkal elég sok csoda szokott történni.
Ennyi.</div>
Akkor a trollokkal elég sok csoda szokott történni.
Nov 05, 2012 23:13:38
tigris
Nov 05, 2012 23:13:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>bulizgattál, mulattál, marcinak meg basztál pénzt adni.</div>
Mégis miből? Mindig mindenhol mindenki meghívott, és folyamatosan nulla forintom volt.</div> persze, téged mindenki meghívott mi? ki hiszi el ezt a hülyeséget bazmeg!! kurvára nem hívott meg téged soha senki, dőzsöltél állandóan!
Mégis miből? Mindig mindenhol mindenki meghívott, és folyamatosan nulla forintom volt.</div> persze, téged mindenki meghívott mi? ki hiszi el ezt a hülyeséget bazmeg!! kurvára nem hívott meg téged soha senki, dőzsöltél állandóan!
Nov 05, 2012 23:13:44
?
Nov 05, 2012 23:13:53
Ennyi.</div>
De érdekes pár éve pont az ellenkezőjét mondtad.Ezt a rendszert nem neked találták ki.
Ennyi.</div>
De érdekes pár éve pont az ellenkezőjét mondtad.Ezt a rendszert nem neked találták ki.
Nov 05, 2012 23:13:53
tigris
Nov 05, 2012 23:15:14
nézd azt elég nehéz lesz kimagyarázni, hogy fennvan a facebookon 50 képed amin zabálsz, meg kb 30, amin bulizgatsz. ezt senki se fogja elhinni, hogy téged mindig meghívtak. verheted magad, hoy egy ingyenélő, koldus csicska vagy, de marcit légyszíves ne nézd hülyének!
Nov 05, 2012 23:15:14
?
Nov 05, 2012 23:15:31
"Hát te meg a kurva anyádat írsz ilyeneket egy nőről, de komolyan
Már bocs"
Mióta lettél te a női nem ekkora védelmezője???
Már bocs"
Mióta lettél te a női nem ekkora védelmezője???
Nov 05, 2012 23:15:31
gennyes féregzsidó
Nov 05, 2012 23:16:07
tudtad, hogy tartozol marcinak, és nem dolgoztál, hogy megadd a tartozásod. ilyen nagyon egyszerű ez.
ha pl. a pénzbüntetést kellett volna összeszedned, mert különben mehetnél a fogházba, akkor biztosan dolgoztál volna. de mivel marcitól nem tartottál, ezért őt leszartad. most majd ki fog derülni, hogy alábecsülted a veszélyt.
tudtad, hogy tartozol marcinak, és nem dolgoztál, hogy megadd a tartozásod. ilyen nagyon egyszerű ez.
ha pl. a pénzbüntetést kellett volna összeszedned, mert különben mehetnél a fogházba, akkor biztosan dolgoztál volna. de mivel marcitól nem tartottál, ezért őt leszartad. most majd ki fog derülni, hogy alábecsülted a veszélyt.
Nov 05, 2012 23:16:07
?
Nov 05, 2012 23:16:12
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>nézd azt elég nehéz lesz kimagyarázni, hogy fennvan a facebookon 50 képed amin zabálsz, meg kb 30, amin bulizgatsz. ezt senki se fogja elhinni, hogy téged mindig meghívtak. verheted magad, hoy egy ingyenélő, koldus csicska vagy, de marcit légyszíves ne nézd hülyének!</div>
Majd azt mondja ,hogy csak le lett fényképezve egy pizzával, de nem ő ette meg.
Majd azt mondja ,hogy csak le lett fényképezve egy pizzával, de nem ő ette meg.
Nov 05, 2012 23:16:12
sodika
Nov 05, 2012 23:16:32
Hogy a retkes picsába tudtam volna pénzt küldeni bárkinek is, maikor egy kurva 8-10 ezer forintos tripodot nem tudok hónapok óta pótolni?
<b>Én egészen konkrétan azt gondolom, hogy ti azért képzelitek Marciról, hogy egy szociálisan érzéketlen és kereszténytelen alja szardarab, mert saját magatokból indultok ki.</b>
ennyi.
<b>Én egészen konkrétan azt gondolom, hogy ti azért képzelitek Marciról, hogy egy szociálisan érzéketlen és kereszténytelen alja szardarab, mert saját magatokból indultok ki.</b>
ennyi.
Nov 05, 2012 23:16:32
?
Nov 05, 2012 23:17:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>:D
Akkor hogy-hogy 0 Ft van zsebedben?
Akkor hogy-hogy 0 Ft van zsebedben?
Nov 05, 2012 23:17:10
sodika
Nov 05, 2012 23:17:11
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>ezt senki se fogja elhinni, hogy téged mindig meghívtak</div>
Pedig ez az igazság.
Pedig ez az igazság.
Nov 05, 2012 23:17:11
?
Nov 05, 2012 23:17:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Hogy a retkes picsába tudtam volna pénzt küldeni bárkinek is, maikor egy kurva 8-10 ezer forintos tripodot nem tudok hónapok óta pótolni?
ennyi.</div>
Kotródj dolgozni vagy menj a Dunának.
ennyi.</div>
Kotródj dolgozni vagy menj a Dunának.
Nov 05, 2012 23:17:45
sodika
Nov 05, 2012 23:18:20
<div class="quote"><div class="author">?</div>
Akkor hogy-hogy 0 Ft van zsebedben?</div>
Úgy, bazmeg, hogy éppen most pörgök fel.
Eddig nem volt pénzem, és majd akkor fizetek Marcinak, ha pontosan értem, milyen költségeket is okoztam neki, mert ezt máig nem értem egészen pontosan.
Ennyi.
Akkor hogy-hogy 0 Ft van zsebedben?</div>
Úgy, bazmeg, hogy éppen most pörgök fel.
Eddig nem volt pénzem, és majd akkor fizetek Marcinak, ha pontosan értem, milyen költségeket is okoztam neki, mert ezt máig nem értem egészen pontosan.
Ennyi.
Nov 05, 2012 23:18:20
Latinovits
Nov 05, 2012 23:18:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Hogy a retkes picsába tudtam volna pénzt küldeni bárkinek is, maikor egy kurva 8-10 ezer forintos tripodot nem tudok hónapok óta pótolni?</div>
de hát korlátlanul skálázható a jövedelmed, hiszen a válság egy aranybánya, nem? vagy szarból vagy,
de hát korlátlanul skálázható a jövedelmed, hiszen a válság egy aranybánya, nem? vagy szarból vagy,
Nov 05, 2012 23:18:47
?
Nov 05, 2012 23:18:55
Sodi nem unod még ezt a pitiáner hazudást? Te tulajdonképpen ingyen dolgozol?
Nov 05, 2012 23:18:55
tigris
Nov 05, 2012 23:19:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Hogy a retkes picsába tudtam volna pénzt küldeni bárkinek is, maikor egy kurva 8-10 ezer forintos tripodot nem tudok hónapok óta pótolni?
ennyi.</div>
ki gondolná marciról, hogy érzéketlen, meg keresztényietlen? rólad gondoljuk ezt faszfej! te loptad meg, te húztad le, és te hagytad benne a kulában. te hagytad éhezni, te hagytad fázni és szenvedni.
ettől a pofátlanságtól az ember esze megáll
ennyi.</div>
ki gondolná marciról, hogy érzéketlen, meg keresztényietlen? rólad gondoljuk ezt faszfej! te loptad meg, te húztad le, és te hagytad benne a kulában. te hagytad éhezni, te hagytad fázni és szenvedni.
ettől a pofátlanságtól az ember esze megáll
Nov 05, 2012 23:19:54
pilvax coffee shop
Nov 05, 2012 23:20:13
A rendszert utálni a vesztesek szokták.
Vesztes vagy, SoDI?
Vesztes vagy, SoDI?
Nov 05, 2012 23:20:13
gennyes féregzsidó
Nov 05, 2012 23:20:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>éppen most pörgök fel.</div>
ezt mintha már olvastuk volna párszor.:)))
ezt mintha már olvastuk volna párszor.:)))
Nov 05, 2012 23:20:38
?
Nov 05, 2012 23:21:11
"Úgy, bazmeg, hogy éppen most pörgök fel."
Ez már a hardcore :)
Ez már a hardcore :)
Nov 05, 2012 23:21:11
sodika
Nov 05, 2012 23:21:29
HA Marci helyett BÁRMIRE is költekeztem volna, szar ember lennék. De mivel nem volt pénzem, így nem költekeztem semmire Marci helyett, a lelkiismeretem ebben a vonatkozásban teljesen tiszta.
Ennyi.
Én nem mondhatja senki, hogy a köztes időben ne csináltam volna semmit, mert még azokat a jobbikos sajtótájékoztatókat el nehéz lenne felsorolni, melyeken - egyedüli kamerásként - jelen voltam.
Ennyi.
Én nem mondhatja senki, hogy a köztes időben ne csináltam volna semmit, mert még azokat a jobbikos sajtótájékoztatókat el nehéz lenne felsorolni, melyeken - egyedüli kamerásként - jelen voltam.
Nov 05, 2012 23:21:29
tigris
Nov 05, 2012 23:21:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>ezt senki se fogja elhinni, hogy téged mindig meghívtak</div>
Pedig ez az igazság.</div>
ne kábíts ezzel az óhéber dumával. ezt senki se fogja elhinni. főleg hogy elég sokszor kiírtad, hogy neked milyen izgalmas, kalandokkal teli életed van, amit mindenki irigyel. most ki irigyelné a világ kódisát? neked is be kell látnod, hogy ez a hazugság nem működik! marci nem olyan buta, hoyg ezt elhiggye. tudja, hogy egy gazdag úrifiú vagy, aki rengeteget dolgozik, nagy vagyona van, és érkezik állandóan a jövedelme.
joggal teheti fel a kérdést ezek után, hogy akkor miért nem törlesztettél neki.
tényleg miért is nem?
MI A BAJOD NEKED EGY KERESZTÉNY MAGYAR HAZAFIVAL? MIÉRT AKARTAD MEGÖLNI?
Pedig ez az igazság.</div>
ne kábíts ezzel az óhéber dumával. ezt senki se fogja elhinni. főleg hogy elég sokszor kiírtad, hogy neked milyen izgalmas, kalandokkal teli életed van, amit mindenki irigyel. most ki irigyelné a világ kódisát? neked is be kell látnod, hogy ez a hazugság nem működik! marci nem olyan buta, hoyg ezt elhiggye. tudja, hogy egy gazdag úrifiú vagy, aki rengeteget dolgozik, nagy vagyona van, és érkezik állandóan a jövedelme.
joggal teheti fel a kérdést ezek után, hogy akkor miért nem törlesztettél neki.
tényleg miért is nem?
MI A BAJOD NEKED EGY KERESZTÉNY MAGYAR HAZAFIVAL? MIÉRT AKARTAD MEGÖLNI?
Nov 05, 2012 23:21:51
sodika
Nov 05, 2012 23:22:22
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>te hagytad benne a kulában. te hagytad éhezni, te hagytad fázni és szenvedni.</div>
Ha nincs pénz, nincs pénz.
Ennyi.
Ennyi.
Nov 05, 2012 23:22:22
gennyes féregzsidó
Nov 05, 2012 23:22:38
sneci, téged olyan gyönyörűen lehet szopatni a saját szövegeddel. vagy ezt már mondtam?:)
szerintem ez a legjobb a snecológiában.
szerintem ez a legjobb a snecológiában.
Nov 05, 2012 23:22:38
?
Nov 05, 2012 23:22:50
"Én egészen konkrétan azt gondolom, hogy ti azért képzelitek Marciról, hogy egy szociálisan érzéketlen és kereszténytelen alja szardarab, mert saját magatokból indultok ki."
Belőled indulunk ki mert te vagy fajtád egyik mintapéldánya.
Belőled indulunk ki mert te vagy fajtád egyik mintapéldánya.
Nov 05, 2012 23:22:50
sodika
Nov 05, 2012 23:23:08
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>marci nem olyan buta, hoyg ezt elhiggye. tudja, hogy egy gazdag úrifiú vagy, aki rengeteget dolgozik, nagy vagyona van, és érkezik állandóan a jövedelme</div>
Nem, szerintem Marci nem elmebeteg, és nem gyengeelméjű. :D
Nem, szerintem Marci nem elmebeteg, és nem gyengeelméjű. :D
Nov 05, 2012 23:23:08
tigris
Nov 05, 2012 23:24:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>HA Marci helyett BÁRMIRE is költekeztem volna, szar ember lennék. De mivel nem volt pénzem, így nem költekeztem semmire Marci helyett, a lelkiismeretem ebben a vonatkozásban teljesen tiszta.
Ennyi.
Én nem mondhatja senki, hogy a köztes időben ne csináltam volna semmit, mert még azokat a jobbikos sajtótájékoztatókat el nehéz lenne felsorolni, melyeken - egyedüli kamerásként - jelen voltam.</div>
jaj nemkell ez a zsidó duma, hogy neked milyen rossz dolgod van! ráne kezdjél légyszíves, hogy a holokauszt miatt vagy szegény.... unalmas már!
elmondom mit lehet tudni.
- egész nyáron bulizgattál
- országjáró túrán voltál
- farmlátogatáson voltál
- mésztelepi buliban voltál
- több napos pécsi kiránduláson voltál
- volt egy tengerparti nyaralásod olaszországban
- rengeteget zabáltál étteremben
- folyton be vagy baszva
mi kell még??? te újgazdag aranyifjú te! KÉTKANÁLLAL ZABÁLOD AZ ÉLETET!
Ennyi.
Én nem mondhatja senki, hogy a köztes időben ne csináltam volna semmit, mert még azokat a jobbikos sajtótájékoztatókat el nehéz lenne felsorolni, melyeken - egyedüli kamerásként - jelen voltam.</div>
jaj nemkell ez a zsidó duma, hogy neked milyen rossz dolgod van! ráne kezdjél légyszíves, hogy a holokauszt miatt vagy szegény.... unalmas már!
- farmlátogatáson voltál
- folyton be vagy baszva
mi kell még??? te újgazdag aranyifjú te! KÉTKANÁLLAL ZABÁLOD AZ ÉLETET!
Nov 05, 2012 23:24:19
?
Nov 05, 2012 23:24:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>te hagytad benne a kulában. te hagytad éhezni, te hagytad fázni és szenvedni.</div>
Ennyi.</div>
Pár éve még evidens volt ,hogy van pénzed, takarítónőd. Sőt konrétan emlékszem, mikor azt mondtad, hogy evidens,hogy valakinek autója legyen. Te bizony egy gerinctelen szar vagy barátocskám.
Ennyi.</div>
Pár éve még evidens volt ,hogy van pénzed, takarítónőd. Sőt konrétan emlékszem, mikor azt mondtad, hogy evidens,hogy valakinek autója legyen. Te bizony egy gerinctelen szar vagy barátocskám.
Nov 05, 2012 23:24:32
Latinovits
Nov 05, 2012 23:25:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
amiket viszont csak mi, trollok néztünk. szóval végülis elmondhatjuk, hogy azért hagytad Marcit éhezni és fázni, mert a trolljaidat fontosabbnak tartod nála. ügyes...
amiket viszont csak mi, trollok néztünk. szóval végülis elmondhatjuk, hogy azért hagytad Marcit éhezni és fázni, mert a trolljaidat fontosabbnak tartod nála. ügyes...
Nov 05, 2012 23:25:14
tigris
Nov 05, 2012 23:25:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>marci nem olyan buta, hoyg ezt elhiggye. tudja, hogy egy gazdag úrifiú vagy, aki rengeteget dolgozik, nagy vagyona van, és érkezik állandóan a jövedelme</div>
Nem, szerintem Marci nem elmebeteg, és nem gyengeelméjű. :D</div>
dehát egész nyáron dolgoztál! sőt eégsz ősszel pörögtél! annyi munkád van hogy az nemigaz! még a szántóföldön is kódoltál!
érdekes bulizgatásra, meg étteremre, meg nyaralásra tellett?
marci se hülye...
Nem, szerintem Marci nem elmebeteg, és nem gyengeelméjű. :D</div>
dehát egész nyáron dolgoztál! sőt eégsz ősszel pörögtél! annyi munkád van hogy az nemigaz! még a szántóföldön is kódoltál!
érdekes bulizgatásra, meg étteremre, meg nyaralásra tellett?
marci se hülye...
Nov 05, 2012 23:25:20
gennyes féregzsidó
Nov 05, 2012 23:25:28
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>MI A BAJOD NEKED EGY KERESZTÉNY MAGYAR HAZAFIVAL? MIÉRT AKARTAD MEGÖLNI?</div>
igen, ez az igazi kérdés.
sneci, te miért vagy magyar- és keresztényellenes?
igen, ez az igazi kérdés.
sneci, te miért vagy magyar- és keresztényellenes?
Nov 05, 2012 23:25:28
tigris
Nov 05, 2012 23:26:00
ne higyjetek már neki!
egy csomó pénze van, tök gazdag!
telefonra havi 20 000-t költ!
telefonra havi 20 000-t költ!
Nov 05, 2012 23:26:00
?
Nov 05, 2012 23:26:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>HA Marci helyett BÁRMIRE is költekeztem volna, szar ember lennék. De mivel nem volt pénzem, így nem költekeztem semmire Marci helyett, a lelkiismeretem ebben a vonatkozásban teljesen tiszta.
Ennyi.
Ez pont a semmi kategória. Azért nem dolgzotál mert nincs megrendelésed.
Ennyi.
Ez pont a semmi kategória. Azért nem dolgzotál mert nincs megrendelésed.
Nov 05, 2012 23:26:30
tigris
Nov 05, 2012 23:27:38
na milyen ccsönd lett hirtelen.... kemény mikor szembesítenek az igazsággal nem zsodó?
Nov 05, 2012 23:27:38
gennyes féregzsidó
Nov 05, 2012 23:28:28
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>ne higyjetek már neki!
telefonra havi 20 000-t költ!</div>
majd megkérdezzük marcit, hogy neki is havi 17 ezer-e a számlája, mint snecinek, az úrifiúnak.
telefonra havi 20 000-t költ!</div>
majd megkérdezzük marcit, hogy neki is havi 17 ezer-e a számlája, mint snecinek, az úrifiúnak.
Nov 05, 2012 23:28:28
?
Nov 05, 2012 23:29:15
"egy szociálisan érzéketlen és kereszténytelen alja szardarab"
Pár napja mondtad ,hogy te mindenkit utálsz és leszarsz+ a nyilvános faszverésed és az élősködésed teljesen keresztényi.
Pár napja mondtad ,hogy te mindenkit utálsz és leszarsz+ a nyilvános faszverésed és az élősködésed teljesen keresztényi.
Nov 05, 2012 23:29:15
gennyes féregzsidó
Nov 05, 2012 23:30:30
bazmeg, szerencsétlen marci telefonköltségre kunyerál, ez a rohadék sneci meg havi 17 ezret költ mobilszámlára.
Nov 05, 2012 23:30:30
?
Nov 05, 2012 23:31:06
Sodi ma is önként jött a "pofonért". Egész jól sikerült beidomítani. Tudja miért van tartva.
Nov 05, 2012 23:31:06
?
Nov 05, 2012 23:31:43
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>bazmeg, szerencsétlen marci telefonköltségre kunyerál, ez a rohadék sneci meg havi 17 ezret költ mobilszámlára.</div>
Kellett a munkához amivel 0 Ft-t keresett.Evidens
Kellett a munkához amivel 0 Ft-t keresett.Evidens
Nov 05, 2012 23:31:43
Géntolvaj református
Nov 05, 2012 23:32:15
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>bazmeg, szerencsétlen marci telefonköltségre kunyerál, ez a rohadék sneci meg havi 17 ezret költ mobilszámlára.</div>
Plusz 15 ezer forint visszakapcsolási díj.:)
Plusz 15 ezer forint visszakapcsolási díj.:)
Nov 05, 2012 23:32:15
?
Nov 05, 2012 23:33:11
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>HA Marci helyett BÁRMIRE is költekeztem volna, szar ember lennék. De mivel nem volt pénzem, így nem költekeztem semmire Marci helyett, a lelkiismeretem ebben a vonatkozásban teljesen tiszta.
Ennyi.
- farmlátogatáson voltál
- folyton be vagy baszva
mi kell még??? te újgazdag aranyifjú te! KÉTKANÁLLAL ZABÁLOD AZ ÉLETET!</div>
Sodi lassan felkerülhet a Rich Kids Of Instagram-ra
Ennyi.
- farmlátogatáson voltál
- folyton be vagy baszva
mi kell még??? te újgazdag aranyifjú te! KÉTKANÁLLAL ZABÁLOD AZ ÉLETET!</div>
Sodi lassan felkerülhet a Rich Kids Of Instagram-ra
Nov 05, 2012 23:33:11
sodika
Nov 05, 2012 23:34:31
Tök mindegy, hol voltam, mert közben mindezért egyetlen fillért sem fizettem senkinek.
Nov 05, 2012 23:34:31
gennyes féregzsidó
Nov 05, 2012 23:35:31
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>bazmeg, szerencsétlen marci telefonköltségre kunyerál, ez a rohadék sneci meg havi 17 ezret költ mobilszámlára.</div>
Plusz 15 ezer forint visszakapcsolási díj.:)</div>
és mindezt nulla forintból. plusz még a kajálás. nehéz lesz beadni marcinak, hogy nem volt pénze.
Plusz 15 ezer forint visszakapcsolási díj.:)</div>
és mindezt nulla forintból. plusz még a kajálás. nehéz lesz beadni marcinak, hogy nem volt pénze.
Nov 05, 2012 23:35:31
Kéredzőbiztos
Nov 05, 2012 23:36:25
Sodi most két lehetőség van.
Egy : hónapokon át hazudoztál arról, hogy dolgozol, hiszen semmi pénzed nincs.
Kettő : dolgozgattál és van is némi pénzed, amit egyszerűen sajnálsz Marcitól.
Semmi más.
Csak ez a kettő.
Semmi más.
Csak ez a kettő.
Nov 05, 2012 23:36:25
gennyes féregzsidó
Nov 05, 2012 23:36:40
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Tök mindegy, hol voltam, mert közben mindezért egyetlen fillért sem fizettem senkinek.</div>
marci reakciója:
"hazudsz, sodó! *durr*"
marci reakciója:
"hazudsz, sodó! *durr*"
Nov 05, 2012 23:36:40
tigris
Nov 05, 2012 23:36:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Tök mindegy, hol voltam, mert közben mindezért egyetlen fillért sem fizettem senkinek.</div>
PERSZE! NEM KELL EZ A KÁBÍTÁS! ILYEN NINCS! NINCS OLYAN, HOGY EGY 30 ÉVES EMBERT PELENKÁZNAK!
PERSZE! NEM KELL EZ A KÁBÍTÁS! ILYEN NINCS! NINCS OLYAN, HOGY EGY 30 ÉVES EMBERT PELENKÁZNAK!
Nov 05, 2012 23:36:57
tigris
Nov 05, 2012 23:37:40
<div class="quote"><div class="author">Kéredzőbiztos</div>Sodi most két lehetőség van.
Semmi más.
Csak ez a kettő.</div>
nyilván a második! tele van pénzzel! telefonra húszezret költ!
mmarcitól meg sajnálta a napi két eurót, mondván "abból úgyse lehet jóllakni"
pofátlan szemét!
Semmi más.
Csak ez a kettő.</div>
nyilván a második! tele van pénzzel! telefonra húszezret költ!
mmarcitól meg sajnálta a napi két eurót, mondván "abból úgyse lehet jóllakni"
pofátlan szemét!
Nov 05, 2012 23:37:40
sodika
Nov 05, 2012 23:38:05
Az, bazmeg, hogy anyám nevére kérem, az, hogy eltervezem, mire költöm, és hogy Marcinak is küldök, majd anyám a hátam mögött befizeti, tényleg idegesítő, nem a legkevésbé sem róható fel nekem.
Nov 05, 2012 23:38:05
gennyes féregzsidó
Nov 05, 2012 23:38:55
sneci, mit gondolsz, marci empatikus lesz veled, és még meg is simogatja a púpodat sajnálatból, vagy ellenkezőleg, kurvára nem fogja érdekelni a hazug meséd, és azonnal lekever kettőt?
hogy képzeled a találkozást?
hogy képzeled a találkozást?
Nov 05, 2012 23:38:55
sodika
Nov 05, 2012 23:39:09
Folyamatosan dolgoztam, de a kamerázások mellett nem volt időm BEFEJEZNI semmit. Ez a lényeg. Ezért most már csak mértékkel hagyom magam elhívni kamerázni.
Annál is inkább, mert hideg van, ilyenkor fasznak sincs kedve ide-oda mászkálni. :D
Annál is inkább, mert hideg van, ilyenkor fasznak sincs kedve ide-oda mászkálni. :D
Nov 05, 2012 23:39:09
sodika
Nov 05, 2012 23:39:48
Úgy képzelem, hogy joggal haragszik rám, de ezt nem is tagadom, mert gyenge voltam. Ennyi.
Nov 05, 2012 23:39:48
tigris
Nov 05, 2012 23:40:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Folyamatosan dolgoztam, de a kamerázások mellett nem volt időm BEFEJEZNI semmit. Ez a lényeg. Ezért most már csak mértékkel hagyom magam elhívni kamerázni.
Annál is inkább, mert hideg van, ilyenkor fasznak sincs kedve ide-oda mászkálni. :D</div>
nemkell ez az ótvar duma. aki folyamaosan dolgozik, annak van fizetése. neked is volt, láttuk, hogy mind elment a bulizgatásra, nyaralgatásra, piázgatásra, meg a luxus telefonszámlára. marci meg közben egereket evet.......
te gerinctelen senkiházi!
Annál is inkább, mert hideg van, ilyenkor fasznak sincs kedve ide-oda mászkálni. :D</div>
nemkell ez az ótvar duma. aki folyamaosan dolgozik, annak van fizetése. neked is volt, láttuk, hogy mind elment a bulizgatásra, nyaralgatásra, piázgatásra, meg a luxus telefonszámlára. marci meg közben egereket evet.......
te gerinctelen senkiházi!
Nov 05, 2012 23:40:15
sodika
Nov 05, 2012 23:40:32
Na alszom, csá
Nov 05, 2012 23:40:32
tigris
Nov 05, 2012 23:41:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Úgy képzelem, hogy joggal haragszik rám, de ezt nem is tagadom, mert gyenge voltam. Ennyi.</div>
ugyan már.... gazdag vagy, tudja látja mindenki! a facebookon is adod a kalandos életű aranyifjút, az élet császárát! miért nézed hülyének marcit? miért próbálod megalázni, miután megloptad?
ez vlamilyen perverz örömet okoz neked, hogy bánthatod?
ugyan már.... gazdag vagy, tudja látja mindenki! a facebookon is adod a kalandos életű aranyifjút, az élet császárát! miért nézed hülyének marcit? miért próbálod megalázni, miután megloptad?
ez vlamilyen perverz örömet okoz neked, hogy bánthatod?
Nov 05, 2012 23:41:10
Latinovits
Nov 05, 2012 23:41:14
az alternatív költség fogalma mond még valamit 28 félév etyetem, közte corvinus után?
az alternatív költség fogalma mond még valamit 28 félév etyetem, közte corvinus után?
Nov 05, 2012 23:41:14
Géntolvaj református
Nov 05, 2012 23:42:18
Mondd azt Marcinak, hogy azért nem tudtál neki pénzt küldeni, mert édesanyád pénzügyi gyámsága alatt állsz! Ez konkrétan igaz is.:)
Nov 05, 2012 23:42:18
tigris
Nov 05, 2012 23:42:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na alszom, csá</div>
jaja, elfáradtál mi? bekellett baszni már reggel, nem volt idő marcikám dolgozni, mulatni kellett :DDd
ne izgulj, meg fogja tudni aztán hebeghetsz haboghatsz! te húszezer forintot telefonálgattál el egy hónapban, ő pedig az édesapját nem tudta felhívni hetekig! és rendsen tudsz aludni ezek után....
jaja, elfáradtál mi? bekellett baszni már reggel, nem volt idő marcikám dolgozni, mulatni kellett :DDd
ne izgulj, meg fogja tudni aztán hebeghetsz haboghatsz! te húszezer forintot telefonálgattál el egy hónapban, ő pedig az édesapját nem tudta felhívni hetekig! és rendsen tudsz aludni ezek után....
Nov 05, 2012 23:42:20
gennyes féregzsidó
Nov 05, 2012 23:42:31
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az, bazmeg, hogy anyám nevére kérem, az, hogy eltervezem, mire költöm, és hogy Marcinak is küldök, majd anyám a hátam mögött befizeti, tényleg idegesítő, nem a legkevésbé sem róható fel nekem.</div>
kurvára hiteltelen a meséd, hogy anyád befizette a számlát, hiszen annyiszor elmondtad nekünk, hogy anyádra többet nem bízol pénzt, nem adsz a kezébe egy fillért sem anélkül, hogy tudnád mire költi. gondolom felesleges idézgetni, ezt te magad is beismered.
innentől kezdve pedig világos, hogy csak azért hazudtad ezt, mert nem akartál marcinak pénzt küldeni.
de tőlem csinálhatsz egy videót anyáddal, aki igazolja a sztoridat. viszont amíg nincs ilyen videó, addig ne hidd, hogy ezt bárki elhiszi. főleg marci nem hiszi el.
kurvára hiteltelen a meséd, hogy anyád befizette a számlát, hiszen annyiszor elmondtad nekünk, hogy anyádra többet nem bízol pénzt, nem adsz a kezébe egy fillért sem anélkül, hogy tudnád mire költi. gondolom felesleges idézgetni, ezt te magad is beismered.
innentől kezdve pedig világos, hogy csak azért hazudtad ezt, mert nem akartál marcinak pénzt küldeni.
de tőlem csinálhatsz egy videót anyáddal, aki igazolja a sztoridat. viszont amíg nincs ilyen videó, addig ne hidd, hogy ezt bárki elhiszi. főleg marci nem hiszi el.
Nov 05, 2012 23:42:31
tigris
Nov 05, 2012 23:43:22
tessék elmenekült az aranyifjú, megroppant a keresztkérdések súlya alatt! ez mindent bizonyít! ez a gyáva meghátrálás egyenlő a beismeréssel. embernek hitvány vagy zsodó!
Nov 05, 2012 23:43:22
tigris
Nov 05, 2012 23:44:28
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az, bazmeg, hogy anyám nevére kérem, az, hogy eltervezem, mire költöm, és hogy Marcinak is küldök, majd anyám a hátam mögött befizeti, tényleg idegesítő, nem a legkevésbé sem róható fel nekem.</div>
de tőlem csinálhatsz egy videót anyáddal, aki igazolja a sztoridat. viszont amíg nincs ilyen videó, addig ne hidd, hogy ezt bárki elhiszi. főleg marci nem hiszi el.</div>
ja hát ez meg a másik. hogy már jóideje ezzel hencegett, hogy az anyjának nem ad pénzt, mert az elherdálja... valami itt sántít a sztoriban endre! téged hamarabb utolérnek, mint a sánta kutyát.....
de tőlem csinálhatsz egy videót anyáddal, aki igazolja a sztoridat. viszont amíg nincs ilyen videó, addig ne hidd, hogy ezt bárki elhiszi. főleg marci nem hiszi el.</div>
ja hát ez meg a másik. hogy már jóideje ezzel hencegett, hogy az anyjának nem ad pénzt, mert az elherdálja... valami itt sántít a sztoriban endre! téged hamarabb utolérnek, mint a sánta kutyát.....
Nov 05, 2012 23:44:28
gennyes féregzsidó
Nov 05, 2012 23:46:43
feljelentő elemér!
rgl el akarja vágni fórizs torkát, snecit meg lehet jelölni tanúként a feljelentésben, Hahó! itt van bemásolva a bizonyíték.
rgl el akarja vágni fórizs torkát, snecit meg lehet jelölni tanúként a feljelentésben, Hahó! itt van bemásolva a bizonyíték.
Nov 05, 2012 23:46:43
Géntolvaj református
Nov 05, 2012 23:49:21
Tanúként kénytelen lesz igazat mondani. Nagyon megbasszák, ha megint kitalálja, hogy a zsidó hackerek írták át a hozzászólását.:)
Nov 05, 2012 23:49:21
sodika
Nov 05, 2012 23:49:42
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>feljelentő elemér!
rgl el akarja vágni fórizs torkát, snecit meg lehet jelölni tanúként a feljelentésben, Hahó! itt van bemásolva a bizonyíték.</div>
:) * ásít *
Jogászként pontosan tudod, hogy az olyan fenyegetés, ami alkalmatlan arra, hogy a címzett valóban megijedjen tőle, nem számít valódi fenyegetésnek. Tanúként azt fogom tudni elmondani, hogy Eszter ott ült mellettem, és a legkevésbé sem látszott rajta, hogy megijedt volna. :)
Innentől pedig jogilag nincs miről beszélni.
Ennyi.
rgl el akarja vágni fórizs torkát, snecit meg lehet jelölni tanúként a feljelentésben, Hahó! itt van bemásolva a bizonyíték.</div>
Jogászként pontosan tudod, hogy az olyan fenyegetés, ami alkalmatlan arra, hogy a címzett valóban megijedjen tőle, nem számít valódi fenyegetésnek. Tanúként azt fogom tudni elmondani, hogy Eszter ott ült mellettem, és a legkevésbé sem látszott rajta, hogy megijedt volna. :)
Ennyi.
Nov 05, 2012 23:49:42
gennyes féregzsidó
Nov 05, 2012 23:50:28
emberölésnél az előkészületet is bünteti a törvény, Hahó!
Nov 05, 2012 23:50:28
tigris
Nov 05, 2012 23:51:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>feljelentő elemér!
Ennyi.</div>
beszéljünk arról, hogy mennyit is bulizgattál el az elmúlt hónapokban? gyanúsan hamar elrohantál a kérdés elöl. azt nee próbáld nekem bemesélni kérlek, hogy az áramtolvaj cigányok fizették a szórakozásod.....
Ennyi.</div>
beszéljünk arról, hogy mennyit is bulizgattál el az elmúlt hónapokban? gyanúsan hamar elrohantál a kérdés elöl. azt nee próbáld nekem bemesélni kérlek, hogy az áramtolvaj cigányok fizették a szórakozásod.....
Nov 05, 2012 23:51:24
sodika
Nov 05, 2012 23:51:32
Ha a címzett leszarja a fenyegetést, nem történt semmi.
Ennyi.
Ennyi.
Nov 05, 2012 23:51:32
sodika
Nov 05, 2012 23:52:22
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>emberölésnél az előkészületet is bünteti a törvény, Hahó!</div>
Oké, de ez legfeljebb kényszerítés bűntette lenne AKKOR, ha Eszter megijedt volna tőle. De Eszter nem ijedt meg tőle. Ezért bűntett helyett semmi. Ennyi.
Oké, de ez legfeljebb kényszerítés bűntette lenne AKKOR, ha Eszter megijedt volna tőle. De Eszter nem ijedt meg tőle. Ezért bűntett helyett semmi. Ennyi.
Nov 05, 2012 23:52:22
gennyes féregzsidó
Nov 05, 2012 23:52:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>feljelentő elemér!
Ennyi.</div>
én csak egy szobafestő vagyok, de itt egy szó sem volt fenyegetésről. emberölés előkészületének megalapozott gyanújáról van szó, és kurvára lényegtelen, hogy flódnis megijedt-e vagy sem.
egyébként te melyik tanszéken tanítasz, ügyvéd úr?
Ennyi.</div>
én csak egy szobafestő vagyok, de itt egy szó sem volt fenyegetésről. emberölés előkészületének megalapozott gyanújáról van szó, és kurvára lényegtelen, hogy flódnis megijedt-e vagy sem.
egyébként te melyik tanszéken tanítasz, ügyvéd úr?
Nov 05, 2012 23:52:42
106 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

*paródiarovat*