sodika
Nov 05, 2012 23:53:45
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>emberölés előkészületének megalapozott gyanújáról van szó</div>
Még laikusként is belátom, hogy ez egy marhaság.
Elhangzott, ami elhangzott, de senki nem vette komolyan.
Ennyi.
Ennyi.
Nov 05, 2012 23:53:45
sodika
Nov 05, 2012 23:54:02
belátom = átlátom
ennyi :)
ennyi :)
Nov 05, 2012 23:54:02
Géntolvaj református
Nov 05, 2012 23:54:21
És mi van, ha Eszter valójában megijedt, csak nem meri bevallani a rendőröknek, mert fél, hogy akkor tényleg el lesz vágva a torka?
Nov 05, 2012 23:54:21
tigris
Nov 05, 2012 23:54:31
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>emberölésnél az előkészületet is bünteti a törvény, Hahó!</div>
Oké, de ez legfeljebb kényszerítés bűntette lenne AKKOR, ha Eszter megijedt volna tőle. De Eszter nem ijedt meg tőle. Ezért bűntett helyett semmi. Ennyi.</div>
miért ezzel foglalkozoll, és miért nem az összeggel, amit elszórakoztál ,amíg marci gilisztákat evett? nem ég a pofád?
Oké, de ez legfeljebb kényszerítés bűntette lenne AKKOR, ha Eszter megijedt volna tőle. De Eszter nem ijedt meg tőle. Ezért bűntett helyett semmi. Ennyi.</div>
miért ezzel foglalkozoll, és miért nem az összeggel, amit elszórakoztál ,amíg marci gilisztákat evett? nem ég a pofád?
Nov 05, 2012 23:54:31
tigris
Nov 05, 2012 23:55:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>emberölés előkészületének megalapozott gyanújáról van szó</div>
Ennyi.</div>
azt gondolom, hogy ebben a mai világban minden életveszélyes fenyegetést komoylan kell venni! NEM ENGEDHETÜNK MÉG EGY BÁNDY ÜGYET!
Ennyi.</div>
azt gondolom, hogy ebben a mai világban minden életveszélyes fenyegetést komoylan kell venni! NEM ENGEDHETÜNK MÉG EGY BÁNDY ÜGYET!
Nov 05, 2012 23:55:07
gennyes féregzsidó
Nov 05, 2012 23:56:42
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>És mi van, ha Eszter valójában megijedt, csak nem meri bevallani a rendőröknek, mert fél, hogy akkor tényleg el lesz vágva a torka?</div>
ezt majd eldönti a nyomozóhatóság, majd pedig a bíróság. behívják az egész oknyomozó csapatot a rendőrségre, és végre örülhetnek, hogy foglalkozik velük a háttérhatalom.
ezt majd eldönti a nyomozóhatóság, majd pedig a bíróság. behívják az egész oknyomozó csapatot a rendőrségre, és végre örülhetnek, hogy foglalkozik velük a háttérhatalom.
Nov 05, 2012 23:56:42
Latinovits
Nov 05, 2012 23:58:01
sneci, kérdem még egyszer, tudod, mi az az alternatív költség, és mi köze a Marci támogatása vs utazgatásaid témához?
Nov 05, 2012 23:58:01
pina
Nov 05, 2012 23:58:08
"Hát te meg a kurva anyádat írsz ilyeneket <b>a</b> nő<b>m</b>ről, de komolyan
Már bocs"
Már bocs"
Nov 05, 2012 23:58:08
Kémlégy
Nov 05, 2012 23:58:25
<div class="quote"><div class="author">?</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>nézd azt elég nehéz lesz kimagyarázni, hogy fennvan a facebookon 50 képed amin zabálsz, meg kb 30, amin bulizgatsz. ezt senki se fogja elhinni, hogy téged mindig meghívtak. verheted magad, hoy egy ingyenélő, koldus csicska vagy, de marcit légyszíves ne nézd hülyének!</div>
Majd azt mondja ,hogy csak le lett fényképezve egy pizzával, de nem ő ette meg.</div>
Így van, ő nem a pizza apukája!
Majd azt mondja ,hogy csak le lett fényképezve egy pizzával, de nem ő ette meg.</div>
Így van, ő nem a pizza apukája!
Nov 05, 2012 23:58:25
gennyes féregzsidó
Nov 05, 2012 23:58:40
azt a szemüveges joghallgató gyereket, akinek nem jut eszembe a neve, ennél kevesebbért vitték be. ő csak verseket firkált a netre, rgl pedig sokkal konkrétabb volt.
szerintem ez nem tréfa, fórizst bármikor kinyírhatja az a cigánybűnöző.
szerintem ez nem tréfa, fórizst bármikor kinyírhatja az a cigánybűnöző.
Nov 05, 2012 23:58:40
gennyes féregzsidó
Nov 06, 2012 00:01:21
sneci, nem kicsi bajba sodortad megint rgl-t. de majd elmagyarázod neki is, hogy te nulla forintból élsz, és nem is hoztad nyilvánosságra a magánbeszélgetését.
hát, erről ennyit. elemér reggel intézkedni fog.
hát, erről ennyit. elemér reggel intézkedni fog.
Nov 06, 2012 00:01:21
gennyes féregzsidó
Nov 06, 2012 00:03:23
sneci, szerinted azok után, hogy rgl robbantással fenyegetőzött, komolyan veszik az újabb feljelentést, amiben emberölést helyez kilátásba?
Nov 06, 2012 00:03:23
Géntolvaj református
Nov 06, 2012 00:03:56
Gondolom, RGL ajtaját még nem javították meg a múltkori eset óta. Ezúttal hova fog bújni? A budiba?
Nov 06, 2012 00:03:56
asd a Régi Troller
Nov 06, 2012 00:05:01
Arra kíváncsi vagyok, hogy sodika mit fog mondani RGL-nek arról, hogy a trollok miként jutottak a chat beszélgetés birtokába.
Gondolom kussol majd és hagyja Rgl-t fantáziálni a háttérhatalmi lehallgatásokról.VAgy egyszerűen letagadja.
Emailt RGL-nek!
Gondolom kussol majd és hagyja Rgl-t fantáziálni a háttérhatalmi lehallgatásokról.VAgy egyszerűen letagadja.
Emailt RGL-nek!
Nov 06, 2012 00:05:01
informátor
Nov 06, 2012 00:05:44
Sodika és mi van ha te magad jelented fel RGL-t? Hm?
Nov 06, 2012 00:05:44
gennyes féregzsidó
Nov 06, 2012 00:05:49
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Gondolom, RGL ajtaját még nem javították meg a múltkori eset óta. Ezúttal hova fog bújni? A budiba?</div>
ezúttal megvédi csillámpóni.
ezúttal megvédi csillámpóni.
Nov 06, 2012 00:05:49
Géntolvaj református
Nov 06, 2012 00:06:59
Köszönjük a levelezést Klein ügynök! A honoráriumát nemsokára elküldjük.
Nov 06, 2012 00:06:59
gennyes féregzsidó
Nov 06, 2012 00:08:09
<div class="quote"><div class="author">informátor</div>Sodika és mi van ha te magad jelented fel RGL-t? Hm?</div>
nem rossz ötlet, de szerintem jobban járunk, ha sneci csak tanú lesz, és nem feljelentő. itt nem magyarázom el, hogy ennek milyen szopás lehet a vége.
nem rossz ötlet, de szerintem jobban járunk, ha sneci csak tanú lesz, és nem feljelentő. itt nem magyarázom el, hogy ennek milyen szopás lehet a vége.
Nov 06, 2012 00:08:09
találgató
Nov 06, 2012 00:11:52
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">informátor</div>Sodika és mi van ha te magad jelented fel RGL-t? Hm?</div>
nem rossz ötlet, de szerintem jobban járunk, ha sneci csak tanú lesz, és nem feljelentő. itt nem magyarázom el, hogy ennek milyen szopás lehet a vége.</div>
Hát Titántól is sok minden kitelik. vagy a kappanos béla lesz a befutó?
nem rossz ötlet, de szerintem jobban járunk, ha sneci csak tanú lesz, és nem feljelentő. itt nem magyarázom el, hogy ennek milyen szopás lehet a vége.</div>
Hát Titántól is sok minden kitelik. vagy a kappanos béla lesz a befutó?
Nov 06, 2012 00:11:52
tigris
Nov 06, 2012 00:20:52
titán feljelentette rgl-t?
Nov 06, 2012 00:20:52
Géntolvaj református
Nov 06, 2012 00:24:15
Én Fórizsra szavazok. Ha Titán jelentené fel, és ezért összevesznének, nem kapnánk több vicces videót.
Nov 06, 2012 00:24:15
Bognár Tibor
Nov 06, 2012 00:27:02
Endre komám!
Vaj van ugyan a füled megett, amiért alapos náspángolást érdemelnél, de most a kedvemre tehetsz.
Láttam az egyik mozgóképedet erről a bizonyos Teriről. Hallomásom szerint, ahogy Feri bátyád mondaná, szeszkózott a leányzó. No nem baj, nem bánom, ha kicsit tüzes a menyecske. De miket beszélek már megint, hebegek-habogok, mintha tejfeles szájú agglegény vónék! A lelkem mélyin még tán a' is vagyok.
Le tudnál-e szervezni egy rendezvous-t ezzel a Terivel? Tibi bátyád sem veti ám meg a romantikát! Ki kéne próbálnod egyszer leánnyal is, mégiscsak az az igazi, nem a beretvált sejhajú Áron vagy mi a szösszenet.
Egyenes választ várok!
Öreg barátod:
Tibor
Vaj van ugyan a füled megett, amiért alapos náspángolást érdemelnél, de most a kedvemre tehetsz.
Láttam az egyik mozgóképedet erről a bizonyos Teriről. Hallomásom szerint, ahogy Feri bátyád mondaná, szeszkózott a leányzó. No nem baj, nem bánom, ha kicsit tüzes a menyecske. De miket beszélek már megint, hebegek-habogok, mintha tejfeles szájú agglegény vónék! A lelkem mélyin még tán a' is vagyok.
Le tudnál-e szervezni egy rendezvous-t ezzel a Terivel? Tibi bátyád sem veti ám meg a romantikát! Ki kéne próbálnod egyszer leánnyal is, mégiscsak az az igazi, nem a beretvált sejhajú Áron vagy mi a szösszenet.
Egyenes választ várok!
Öreg barátod:
Tibor
Nov 06, 2012 00:27:02
találgató
Nov 06, 2012 00:27:49
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Én Fórizsra szavazok. Ha Titán jelentené fel, és ezért összevesznének, nem kapnánk több vicces videót.</div>
és ha sodika áll az egész mögött? az ő konspirációja a titán-féle feljelentés, hogy egyedül ő maradjon a fórizs nevű gazdatest mellet? két legyet üt egy csapásra a titán-rgl feljelentéssel.
és ha sodika áll az egész mögött? az ő konspirációja a titán-féle feljelentés, hogy egyedül ő maradjon a fórizs nevű gazdatest mellet? két legyet üt egy csapásra a titán-rgl feljelentéssel.
Nov 06, 2012 00:27:49
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 06, 2012 00:31:45
Kurva jó a ma esti műsor már megint.
Szegény Sodi. Egész nyáron látástól vakulásig dolgozik, pörög ezerrel, ki se lát a munkából, a megrendelők minden kívánságát teljesíti, aztán mégsem sikerül egy munkát sem befejezni és ott áll hat átdolgozott hónap után nulla forinttal a zsebében.
Nem is értem, hogy miért nem tódulunk holnap az utcára mindannyian és buktatjuk meg ezt a szemét, embertelen rendszert, amely nyomorba és nélkülözésbe taszítja ezt az alapvetően jóképű, szakmailag és ideológiailag magasan képzett, szorgalmas és becsületes fiatalembert.
Hiszen ha ő nem boldogul ebben a világban, akkor senkinek semmi esélye sincsen.
Szegény Sodi. Egész nyáron látástól vakulásig dolgozik, pörög ezerrel, ki se lát a munkából, a megrendelők minden kívánságát teljesíti, aztán mégsem sikerül egy munkát sem befejezni és ott áll hat átdolgozott hónap után nulla forinttal a zsebében.
Nem is értem, hogy miért nem tódulunk holnap az utcára mindannyian és buktatjuk meg ezt a szemét, embertelen rendszert, amely nyomorba és nélkülözésbe taszítja ezt az alapvetően jóképű, szakmailag és ideológiailag magasan képzett, szorgalmas és becsületes fiatalembert.
Hiszen ha ő nem boldogul ebben a világban, akkor senkinek semmi esélye sincsen.
Nov 06, 2012 00:31:45
tigris
Nov 06, 2012 00:33:44
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Kurva jó a ma esti műsor már megint.
Hiszen ha ő nem boldogul ebben a világban, akkor senkinek semmi esélye sincsen.</div>
dehát hazudik. ez nyilvánvaló. tele van pénzzel, csak letagadja, hogy ne kelljen marcinak adnia.
Hiszen ha ő nem boldogul ebben a világban, akkor senkinek semmi esélye sincsen.</div>
dehát hazudik. ez nyilvánvaló. tele van pénzzel, csak letagadja, hogy ne kelljen marcinak adnia.
Nov 06, 2012 00:33:44
blogadmin
Nov 06, 2012 00:34:28
<div class="quote"><div class="author">Bognár Tibor</div>Le tudnál-e szervezni egy rendezvous-t ezzel a Terivel? Tibi bátyád sem veti ám meg a romantikát!</div>
Bár nem intencióm része, hogy fogadatlan tanácsokat osszak, ám egy észrevételt hadd szabadjon tennem.
A skolasztikusok úgy gondolták, a szív dolga nem keverendő össze az ész dolgával. S bár a magány fájó verem még a felkészült harcos számára is, a szív szeszélye végzetesen megrészegítheti még őt is, ki vasmarokkal fogta kezébe a sorsát.
Tibor bátyám! Sosem késő feltenni a kérdést: mit mond a morál? S vajon a tisztátalan nemi kicsapongás és a túlélés előtte van-e?
Bár nem intencióm része, hogy fogadatlan tanácsokat osszak, ám egy észrevételt hadd szabadjon tennem.
A skolasztikusok úgy gondolták, a szív dolga nem keverendő össze az ész dolgával. S bár a magány fájó verem még a felkészült harcos számára is, a szív szeszélye végzetesen megrészegítheti még őt is, ki vasmarokkal fogta kezébe a sorsát.
Tibor bátyám! Sosem késő feltenni a kérdést: mit mond a morál? S vajon a tisztátalan nemi kicsapongás és a túlélés előtte van-e?
Nov 06, 2012 00:34:28
tigris
Nov 06, 2012 00:34:42
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div><div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Thürmerrel nem az a baj, hogy kommunista, hanem hogy máig fedezi a rablóprivatizációt. Minda Zoli leleplezte. Többek között erről fog szólni a filmünk.</div>
Tehát végre, 23 év után sikerül leleplezni egy "szánalmas félszázalékos bohócpárt elnökét"? Ezért megérte ennyi időt befektetni.</div>Thürmer tisztességes politikus, teljes mértékben kizártnak tartom, hogy bármiféle rablóprivatizációban részt vett volna. A kapitalisták szekerét felesleges tolni, vagy ha már toljátok, a szakadék felé kell.</div>
én megtoltam a nődet mindenesetre!
Tehát végre, 23 év után sikerül leleplezni egy "szánalmas félszázalékos bohócpárt elnökét"? Ezért megérte ennyi időt befektetni.</div>Thürmer tisztességes politikus, teljes mértékben kizártnak tartom, hogy bármiféle rablóprivatizációban részt vett volna. A kapitalisták szekerét felesleges tolni, vagy ha már toljátok, a szakadék felé kell.</div>
én megtoltam a nődet mindenesetre!
Nov 06, 2012 00:34:42
pina
Nov 06, 2012 00:35:09
szerintem a Millának is Thürmert kéne támogatnia.
Nov 06, 2012 00:35:09
sodika
Nov 06, 2012 00:35:40
<div class="quote"><div class="author">Latinovits</div>sneci, kérdem még egyszer, tudod, mi az az alternatív költség, és mi köze a Marci támogatása vs utazgatásaid témához?</div>
Tudom. Ezért is nem piaci áron, hanem beszerzéskori, sőt: jelenértékre feldiszkontált áron számolok.
Tudom. Ezért is nem piaci áron, hanem beszerzéskori, sőt: jelenértékre feldiszkontált áron számolok.
Nov 06, 2012 00:35:40
asd a Régi Troller
Nov 06, 2012 00:38:02
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Latinovits</div>sneci, kérdem még egyszer, tudod, mi az az alternatív költség, és mi köze a Marci támogatása vs utazgatásaid témához?</div>
Tudom. Ezért is nem piaci áron, hanem beszerzéskori, sőt: jelenértékre feldiszkontált áron számolok.</div>
Sodika miért keverted bajba RGL-t?
Tudom. Ezért is nem piaci áron, hanem beszerzéskori, sőt: jelenértékre feldiszkontált áron számolok.</div>
Sodika miért keverted bajba RGL-t?
Nov 06, 2012 00:38:02
csigafattyú
Nov 06, 2012 00:38:27
<div class="quote"><div class="author">Bognár Tibor</div>Le tudnál-e szervezni egy rendezvous-t ezzel a Terivel? Tibi bátyád sem veti ám meg a romantikát!</div>
Aztán vigyázzon ám, Tibi bátyám, mert ezek a ribancok nagyon elkanászodtak manapság. Miután nem tarthatók nőknek, nyugodtan basszon oda ennek a Terinek, ha nem viselkedik. Néhány kiesett fog után majd elgondolkodik, hol a helye.
Múltkor egy hatdiplomás luvnyát képeltem föl. Kihívta a zsarukat, akiknek csak cinkosan annyit mondtam: biztos megcsúszott a fürdőszobában. Láttam a szemükben, hogy vállon veregetnének, csak épp szolgálatban vannak.
Aztán vigyázzon ám, Tibi bátyám, mert ezek a ribancok nagyon elkanászodtak manapság. Miután nem tarthatók nőknek, nyugodtan basszon oda ennek a Terinek, ha nem viselkedik. Néhány kiesett fog után majd elgondolkodik, hol a helye.
Múltkor egy hatdiplomás luvnyát képeltem föl. Kihívta a zsarukat, akiknek csak cinkosan annyit mondtam: biztos megcsúszott a fürdőszobában. Láttam a szemükben, hogy vállon veregetnének, csak épp szolgálatban vannak.
Nov 06, 2012 00:38:27
tigris
Nov 06, 2012 00:39:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Latinovits</div>sneci, kérdem még egyszer, tudod, mi az az alternatív költség, és mi köze a Marci támogatása vs utazgatásaid témához?</div>
nem az volt, hogy elmész aludni? kicsit bulizgattál megint? betoltál egy pizzát? ittál egy kis bort?
votl tánc is, te partyboy?
nem az volt, hogy elmész aludni? kicsit bulizgattál megint? betoltál egy pizzát? ittál egy kis bort?
votl tánc is, te partyboy?
Nov 06, 2012 00:39:09
Latinovits
Nov 06, 2012 00:39:20
ó, nem, én nem a biciklire gondolok, aminek az árával megloptad Marcit. hanem arra, hogy miért síkbaromság az érvelésed, amikor azt mondod, hogy nem számít, hogy nyaralgattál, mert nem te fizettél érte
ó, nem, én nem a biciklire gondolok, aminek az árával megloptad Marcit. hanem arra, hogy miért síkbaromság az érvelésed, amikor azt mondod, hogy nem számít, hogy nyaralgattál, mert nem te fizettél érte
Callahan
<div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div>Sodika miért keverted bajba RGL-t?</div>
Sodi, miért járatod le az ügyet?
Sodi, miért járatod le az ügyet?
pina
Nov 06, 2012 00:39:49
sodi, balek vagy? jelenértékre feldiszkonált ár? na és a kamattal mi lesz? úgy hallottam - neked - 18000%-os THM-mel hitelez a Marcident
Nov 06, 2012 00:39:49
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 06, 2012 00:40:25
Félek megkérdezni, de ez mit akar jelenteni?
Félek megkérdezni, de ez mit akar jelenteni?
Nov 06, 2012 00:40:25
tigris
Nov 06, 2012 00:41:20
marci mekkora kamatot kérhet?
Nov 06, 2012 00:41:20
Callahan
Nov 06, 2012 00:41:52
Amúgy Endre, a menóra modellje megvan még?
Hátha megvenné valaki virtuális ereklyének.
Tudod, most úgyis kell a pénz Marci miatt.
Hátha megvenné valaki virtuális ereklyének.
Tudod, most úgyis kell a pénz Marci miatt.
Nov 06, 2012 00:41:52
sodika
Nov 06, 2012 00:42:14
<div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div>
Sodika miért keverted bajba RGL-t?</div>
Nem keverem bajba. Ami nem vált ki félelmet, az nem fenyegetés, és nem illegális, Ennyi.
Nem keverem bajba. Ami nem vált ki félelmet, az nem fenyegetés, és nem illegális, Ennyi.
Nov 06, 2012 00:42:14
Géntolvaj református
Nov 06, 2012 00:43:04
A bicikli árát megadni nem elegendő. Marci egészségkárosodást szenvedett miattad, lefogyott 26 kilót. Ezért kártérítés jár neki.
Nov 06, 2012 00:43:04
sodika
Nov 06, 2012 00:43:25
Latinovits :
De, pontosan ez számít.
Engem mindenki meghív, ezért hittem, hogy Marci is, amíg nem került szóba utólag és derült égből az ellenkezője.
Ennyi.
De, pontosan ez számít.
Engem mindenki meghív, ezért hittem, hogy Marci is, amíg nem került szóba utólag és derült égből az ellenkezője.
Ennyi.
Nov 06, 2012 00:43:25
tigris
Nov 06, 2012 00:43:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div>
Nem keverem bajba. Ami nem vált ki félelmet, az nem fenyegetés, és nem illegális, Ennyi.</div>
hát lehet, hogy én nem így látom. engem kifejezetten félelemmel tölt el, hogy egy agresszív vadállat gyilkossággal fenyeget másokat! ilyenek járkálnak az utcán!! rettegek!
Nem keverem bajba. Ami nem vált ki félelmet, az nem fenyegetés, és nem illegális, Ennyi.</div>
hát lehet, hogy én nem így látom. engem kifejezetten félelemmel tölt el, hogy egy agresszív vadállat gyilkossággal fenyeget másokat! ilyenek járkálnak az utcán!! rettegek!
Nov 06, 2012 00:43:45
sodika
Nov 06, 2012 00:44:06
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>A bicikli árát megadni nem elegendő. Marci egészségkárosodást szenvedett miattad, lefogyott 26 kilót. Ezért kártérítés jár neki.</div>
1) Nem miattam.
2) Elismerés és csodálat jár neki.
1) Nem miattam.
2) Elismerés és csodálat jár neki.
Callahan
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem keverem bajba. Ami nem vált ki félelmet, az nem fenyegetés, és nem illegális, Ennyi.</div>
Azt is mondtad, hogy RGL-t juszt sem viszik el a kommandósok...
Azt is mondtad, hogy RGL-t juszt sem viszik el a kommandósok...
sodika
Nov 06, 2012 00:45:02
<div class="quote"><div class="author">Callahan</div>
Azt is mondtad, hogy RGL-t juszt sem viszik el a kommandósok...</div>
Néha alábecsülöm az ÁVÓ elmebetegségét. :D
Néha alábecsülöm az ÁVÓ elmebetegségét. :D
Nov 06, 2012 00:45:02
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 06, 2012 00:45:21
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Latinovits :
De, pontosan ez számít.
Ennyi.</div>
Szóval szimplán hülye vagy?
De, pontosan ez számít.
Ennyi.</div>
Szóval szimplán hülye vagy?
Nov 06, 2012 00:45:21
sodika
Nov 06, 2012 00:46:02
Na alszom. csá
Nov 06, 2012 00:46:02
tigris
Nov 06, 2012 00:46:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Callahan</div>
Néha alábecsülöm az ÁVÓ elmebetegségét. :D</div>
???? miért lenne elmebetegség, hogy ha egy bombával fenyegetőző agresszív bűnözőt bevisznek? én mint adófizető állampolgár csak örülök neki.
ÁVÓ? ajajj.
Néha alábecsülöm az ÁVÓ elmebetegségét. :D</div>
???? miért lenne elmebetegség, hogy ha egy bombával fenyegetőző agresszív bűnözőt bevisznek? én mint adófizető állampolgár csak örülök neki.
ÁVÓ? ajajj.
Nov 06, 2012 00:46:14
tigris
Nov 06, 2012 00:46:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na alszom. csá</div>
folytatódik a bulika? elpukkant egy újabb pezsgő?
folytatódik a bulika? elpukkant egy újabb pezsgő?
Nov 06, 2012 00:46:45
sodika
Nov 06, 2012 00:47:20
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Sodi, ezt az RGL ügyet mi a fenének szivárogtatjátok ki már bocs?</div>
Törölt az ismerői közül Facebook-on.
Az ilyenre én MINDIG megharagszom.
Ennyi.
Ennyi.
Nov 06, 2012 00:47:20
tigris
Nov 06, 2012 00:47:41
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Latinovits :
De, pontosan ez számít.
Ennyi.</div>
Szóval szimplán hülye vagy?</div>
kamu! tegnap még azt írta, hogy azt hitte, hogy bejön valami projekt és abból fizet.
össze-vissza hazudik! tele van mint a délibusz, egy igazi menő informatikus! csak spúr, nem akar marcinak adni!
De, pontosan ez számít.
Ennyi.</div>
kamu! tegnap még azt írta, hogy azt hitte, hogy bejön valami projekt és abból fizet.
össze-vissza hazudik! tele van mint a délibusz, egy igazi menő informatikus! csak spúr, nem akar marcinak adni!
Nov 06, 2012 00:47:41
pina
Nov 06, 2012 00:48:11
*álmaidban visszainteget*
Nov 06, 2012 00:48:11
tigris
Nov 06, 2012 00:48:27
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Sodi, ezt az RGL ügyet mi a fenének szivárogtatjátok ki már bocs?</div>
Ennyi.</div>
marci is törölt. szóval ezér nem akarsz neki pénzt adni. mert "megharagudtál". hát megloptad bazmeg, még jó hogy megharagudott!
Ennyi.</div>
marci is törölt. szóval ezér nem akarsz neki pénzt adni. mert "megharagudtál". hát megloptad bazmeg, még jó hogy megharagudott!
Nov 06, 2012 00:48:27
Géntolvaj református
Nov 06, 2012 00:48:50
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Sodi, ezt az RGL ügyet mi a fenének szivárogtatjátok ki már bocs?</div>
Ennyi.</div>
Ehhez képest ma reggel vele videóztál.
Ennyi.</div>
Ehhez képest ma reggel vele videóztál.
Nov 06, 2012 00:48:50
sodika
Nov 06, 2012 00:49:09
A Balogh Béláról is egyetlen egyszer írtam rosszat.
Amikor letiltott Facebook-on.
Amikor letiltott Facebook-on.
Nov 06, 2012 00:49:09
Athina
Nov 06, 2012 00:49:47
Furcsa álmom volt. Egy disznó alakú torta közelített felém. Lenyaltam a tejszínt. <i>Nyami.</i>
Aztán sétáltattuk Pixelt, ott volt Ő is.
<i>- Kéne már valami, nem?
- Nem.</i>
Valahogy <i>kúl</i> lenne, ha igent mondott volna. Túlzottan is.
Moral of the story: A torta habos, csak épp disznó alakú. <i>Etlíszt fór mí.</i>
Aztán sétáltattuk Pixelt, ott volt Ő is.
<i>- Kéne már valami, nem?
- Nem.</i>
Valahogy <i>kúl</i> lenne, ha igent mondott volna. Túlzottan is.
Moral of the story: A torta habos, csak épp disznó alakú. <i>Etlíszt fór mí.</i>
Nov 06, 2012 00:49:47
Zulu
Nov 06, 2012 00:49:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Latinovits :
De, pontosan ez számít.
Ennyi.</div>
Most egy pillanatra tekintsünk el attól, hogy Marci totál jogosan be fogja verni az arcodat.
HÁT, NEM SZÉGYELLED MAGAD?! MIFÉLE INGYENÉLŐ SZARLÁDA VAGY TE?! FELNŐTT EMBER LENNÉL BAZMEG!!
De, pontosan ez számít.
Ennyi.</div>
Most egy pillanatra tekintsünk el attól, hogy Marci totál jogosan be fogja verni az arcodat.
HÁT, NEM SZÉGYELLED MAGAD?! MIFÉLE INGYENÉLŐ SZARLÁDA VAGY TE?! FELNŐTT EMBER LENNÉL BAZMEG!!
Nov 06, 2012 00:49:48
sodika
Nov 06, 2012 00:50:09
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
marci is törölt.</div>
Marci okkal.
RGL azután törölt, hogy közöltem vele, ne beszéljen így egy nőről.
marci is törölt.</div>
Marci okkal.
RGL azután törölt, hogy közöltem vele, ne beszéljen így egy nőről.
Nov 06, 2012 00:50:09
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 06, 2012 00:50:59
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Latinovits :
De, pontosan ez számít.
Ennyi.</div>
Különben Marci a legelső pillanattól kezdve nyíltan kimondta, hogy minimum 200.000 Ft-ot kell vinni az útra.
Csak nem azt akarod mondani, hogy azt vártad el Marcitól, hogy vegyen neked egy százezres biciklit, és még hozzád vágjon minimum 100.000 Ft-nyi kaját is?
Marci ugyanolyan csóró nincstelen, mint az összes haverod az egy szem Fórizs kivételével. Honnan lett volna ennyi pénze?
De, pontosan ez számít.
Ennyi.</div>
Különben Marci a legelső pillanattól kezdve nyíltan kimondta, hogy minimum 200.000 Ft-ot kell vinni az útra.
Csak nem azt akarod mondani, hogy azt vártad el Marcitól, hogy vegyen neked egy százezres biciklit, és még hozzád vágjon minimum 100.000 Ft-nyi kaját is?
Marci ugyanolyan csóró nincstelen, mint az összes haverod az egy szem Fórizs kivételével. Honnan lett volna ennyi pénze?
Nov 06, 2012 00:50:59
RGL
Nov 06, 2012 00:52:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>RGL azután törölt, hogy közöltem vele, ne beszéljen így egy nőről.</div>
ezt még megbeszéljük......
ezt még megbeszéljük......
Nov 06, 2012 00:52:09
sodika
Nov 06, 2012 00:52:36
Én olyan magas szinten vagyok konfliktuskerülő, hogy aki képes rám megharagudni, az főszabályként idegbeteg vagy jellemtelen ember. Ennyi. Kivétel a Pál Marci, aki most valóban joggal haragszik rám.
Ennyi.
Ennyi.
Nov 06, 2012 00:52:36
pina
Nov 06, 2012 00:53:00
na megjött a kemény nőverő?
Nov 06, 2012 00:53:00
Gabucino
Nov 06, 2012 00:53:29
Az adatbazishoz nem jutottak hozza.
Nem kis n00b geciknek fogok en itt magyarazkodni.
Get a life!
Nem kis n00b geciknek fogok en itt magyarazkodni.
Get a life!
Nov 06, 2012 00:53:29
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 06, 2012 00:54:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én olyan magas szinten vagyok konfliktuskerülő, hogy aki képes rám megharagudni, az főszabályként idegbeteg vagy jellemtelen ember. Ennyi. Kivétel a Pál Marci, aki most valóban joggal haragszik rám.
Ennyi.</div>
Igen, RGL idegbeteg. Kivételesen igazad van.
Ennyi.</div>
Igen, RGL idegbeteg. Kivételesen igazad van.
Nov 06, 2012 00:54:44
tigris
Nov 06, 2012 00:55:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
marci is törölt.</div>
Marci okkal.
RGL azután törölt, hogy közöltem vele, ne beszéljen így egy nőről.</div>
és? te MINDIG megharagszol. így már ne csoda, hogy hagytad éhezni, amíg bulizgattál olikával. íkváncsi vagyok mit szól majd hozzá, hogy még te sértődtél meg...
marci is törölt.</div>
Marci okkal.
RGL azután törölt, hogy közöltem vele, ne beszéljen így egy nőről.</div>
és? te MINDIG megharagszol. így már ne csoda, hogy hagytad éhezni, amíg bulizgattál olikával. íkváncsi vagyok mit szól majd hozzá, hogy még te sértődtél meg...
Nov 06, 2012 00:55:32
tigris
Nov 06, 2012 00:56:28
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Latinovits :
De, pontosan ez számít.
Ennyi.</div>
Marci ugyanolyan csóró nincstelen, mint az összes haverod az egy szem Fórizs kivételével. Honnan lett volna ennyi pénze?</div>
hazudik a burzsuj köcsög!
De, pontosan ez számít.
Ennyi.</div>
Marci ugyanolyan csóró nincstelen, mint az összes haverod az egy szem Fórizs kivételével. Honnan lett volna ennyi pénze?</div>
hazudik a burzsuj köcsög!
Nov 06, 2012 00:56:28
sodika
Nov 06, 2012 00:57:12
Balogh Béla ezután tiltott le, hogy én folyamatosan mindenkivel szemben csak védtem őt, RGL pedig ezután törölt az ismerősei közül, hogy éles hangon rászóltam: ne mondjon olyat egy nőre, hogy elvágja a torkát.
Mindkét esetben nekem volt igazam.
Marci kivétel, ott neki, de ezt nem is tagadom.
Marci kivétel, ott neki, de ezt nem is tagadom.
Nov 06, 2012 00:57:12
tigris
Nov 06, 2012 00:59:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Balogh Béla ezután tiltott le, hogy én folyamatosan mindenkivel szemben csak védtem őt, RGL pedig ezután törölt az ismerősei közül, hogy éles hangon rászóltam: ne mondjon olyat egy nőre, hogy elvágja a torkát.
Marci kivétel, ott neki, de ezt nem is tagadom.</div>
ugyan már! béla azért törölt, mert kijelentetted nagy nyilvánosság előtt, hogy nincs helye a kappan csoport élén! miért hazudsz?
ugyan már! béla azért törölt, mert kijelentetted nagy nyilvánosság előtt, hogy nincs helye a kappan csoport élén! miért hazudsz?
Nov 06, 2012 00:59:06
sodika
Nov 06, 2012 00:59:25
Ennyi. És most alszom.
Nov 06, 2012 00:59:25
tigris
Nov 06, 2012 00:59:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Balogh Béla ezután tiltott le, hogy én folyamatosan mindenkivel szemben csak védtem őt, RGL pedig ezután törölt az ismerősei közül, hogy éles hangon rászóltam: ne mondjon olyat egy nőre, hogy elvágja a torkát.
dehát mindegy, haragszol rá!
dehát mindegy, haragszol rá!
Nov 06, 2012 00:59:26
sodika
Nov 06, 2012 01:00:25
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>kijelentetted nagy nyilvánosság előtt, hogy nincs helye a kappan csoport élén</div>
Kijelentettem, hogy fel kellene ajánlania a tisztújítást.
igen.
De ez azóta megtörtént.
igen.
De ez azóta megtörtént.
Nov 06, 2012 01:00:25
Trollopata
Nov 06, 2012 01:02:34
snecko, nem tudom, hogy mikorra tervezed az SSD vasarlast, de most beledobtam a gepembe egy 120 gigasat, atkuldtem ra a rendszert, es hat... eg es fold... szerintem skalazz egy ilyenre, kibaszott jo ;D
*prolihergeles*
*prolihergeles*
Nov 06, 2012 01:02:34
tigris
Nov 06, 2012 01:04:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>kijelentetted nagy nyilvánosság előtt, hogy nincs helye a kappan csoport élén</div>
igen.
De ez azóta megtörtént.</div>
nem. azt jelentetted ki, hogy nincs helye a csoport élén. miért hazudsz burzsuj? nem csoda, hogy törölt a gecibe!
igen.
De ez azóta megtörtént.</div>
nem. azt jelentetted ki, hogy nincs helye a csoport élén. miért hazudsz burzsuj? nem csoda, hogy törölt a gecibe!
Nov 06, 2012 01:04:33
sodika
Nov 06, 2012 01:06:43
Nem azt mondtam, hogy nincs helye.
Azt mondtam, el kellene gondolkodnia, ki a megfelelő ezután a csoport vezetése. Ő vagy más.
Elgondolkodott, megszavazták, ő maradt.
Ennyi a történet.
Na alszom.
Azt mondtam, el kellene gondolkodnia, ki a megfelelő ezután a csoport vezetése. Ő vagy más.
Ennyi a történet.
Na alszom.
Nov 06, 2012 01:06:43
Fotelrocker_Presszócigány
Nov 06, 2012 01:09:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem azt mondtam, hogy nincs helye.
Ennyi a történet.
Na alszom.</div>
Most is flódnisál vagy? Kényelmes a kanapé? Vagy már az ágyába is beengedett? :D
Ennyi a történet.
Na alszom.</div>
Most is flódnisál vagy? Kényelmes a kanapé? Vagy már az ágyába is beengedett? :D
Nov 06, 2012 01:09:25
tigris
Nov 06, 2012 01:10:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem azt mondtam, hogy nincs helye.
Ennyi a történet.
Na alszom.</div>
hazudsz. béla ellen lázítottál! még jó, hogy törölt! azt hiszed nem vilgos, hogy te akartál lenni a koppány csoport vezére? azt hiszed béla nem tudja, hogy direkt készítetted a lejárató videókat róla?
Ennyi a történet.
Na alszom.</div>
hazudsz. béla ellen lázítottál! még jó, hogy törölt! azt hiszed nem vilgos, hogy te akartál lenni a koppány csoport vezére? azt hiszed béla nem tudja, hogy direkt készítetted a lejárató videókat róla?
Nov 06, 2012 01:10:06
sodika
Nov 06, 2012 01:12:25
Nem volt lejárató anyag. Én folyton védtem.
Nov 06, 2012 01:12:25
tigris
Nov 06, 2012 01:14:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem volt lejárató anyag. Én folyton védtem.</div> azzal , hogy takarodjon a csoport éléről? azzal, hogy a zsidózást végig leközvetítetted? azzal, hogy a videódnak köszönhetően tudták a kékek, hogy hol helyezkednek el az igazi otthonvédők?
te vagy az ötödik hadoszlop, a spión!
te vagy az ötödik hadoszlop, a spión!
Nov 06, 2012 01:14:15
sodika
Nov 06, 2012 01:18:19
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>azzal , hogy takarodjon a csoport éléről?</div>
Sose mondtam ilyet. Amikor huszadszorra megkérdeztétek, hogy aki söröskorsóval nők arcát bassza szét, alkalmas-e vezetőnek, én még akkor sem feleltem azt, hogy nem, hanem annyit mondtam, hogy az eset után igenis érdemes átgondolnia, nem kellene-e átadnia valaki másnap a stafétabotot.
Amikor aktuális volt a nő arcának söröskordóval való szétbaszása-történet, akkor ezen elgondolkodni releváns volt.
De olyat, hogy takarodjon, vagy hogy el kellene tűnnie, én magam se írtam. Akkor is csak annyi írtam, hogy neki magának kellene elgondolkodnia, hiteles vezető marad-e ezek után is.
Sose mondtam ilyet. Amikor huszadszorra megkérdeztétek, hogy aki söröskorsóval nők arcát bassza szét, alkalmas-e vezetőnek, én még akkor sem feleltem azt, hogy nem, hanem annyit mondtam, hogy az eset után igenis érdemes átgondolnia, nem kellene-e átadnia valaki másnap a stafétabotot.
Amikor aktuális volt a nő arcának söröskordóval való szétbaszása-történet, akkor ezen elgondolkodni releváns volt.
De olyat, hogy takarodjon, vagy hogy el kellene tűnnie, én magam se írtam. Akkor is csak annyi írtam, hogy neki magának kellene elgondolkodnia, hiteles vezető marad-e ezek után is.
Nov 06, 2012 01:18:19
sodika
Nov 06, 2012 01:18:48
Na de alszom. Csá.
Nov 06, 2012 01:18:48
Trollopata
Nov 06, 2012 01:19:38
angolnazol, de hiaba, mindenki pontosan tudja, micsoda egy ketszinu takony vagy. becigany legkozelebb a te arcodat veri majd be egy soroskorsoval.
majd persze csak akkor, ha kijottel a korhazbol a Marci es a biciklilanc komboval valo talalkozas utan
majd persze csak akkor, ha kijottel a korhazbol a Marci es a biciklilanc komboval valo talalkozas utan
Nov 06, 2012 01:19:38
pina
Nov 06, 2012 01:19:45
Nyuszikám, nem fogja olvasni ezt a Béla, nem muszáj tenned a jófiút
Nov 06, 2012 01:19:45
Trollopata
Nov 06, 2012 01:23:31
<div class="quote"><div class="author">pina</div>Nyuszikám, nem fogja olvasni ezt a Béla, nem muszáj tenned a jófiút</div>
flodnis?
flodnis?
Nov 06, 2012 01:23:31
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 06, 2012 01:26:51
Miért nem <s>alszol</s> dolgozol?
Nov 06, 2012 01:26:51
karaktergyilkos
Nov 06, 2012 08:45:29
<div class="quote"><div class="author">sodika</div> Elismerés és csodálat jár neki.</div>
Mert az ingyen van, mi? Te büdös zsidó!
Mert az ingyen van, mi? Te büdös zsidó!
Nov 06, 2012 08:45:29
Kémlégy
Nov 06, 2012 08:55:42
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem azt mondtam, hogy nincs helye.
Ennyi a történet.
Na alszom.</div>
Most is flódnisál vagy? Kényelmes a kanapé? Vagy már az ágyába is beengedett? :D</div>
Gondolom nincs otthon, ilyenkor Sodi a király, és Flódnis ágyában alszik. Talán még a fürdőköpenyét is felveszi, és úgy mászkál fel-alá, mint a ház ura.
Ennyi a történet.
Na alszom.</div>
Most is flódnisál vagy? Kényelmes a kanapé? Vagy már az ágyába is beengedett? :D</div>
Gondolom nincs otthon, ilyenkor Sodi a király, és Flódnis ágyában alszik. Talán még a fürdőköpenyét is felveszi, és úgy mászkál fel-alá, mint a ház ura.
Nov 06, 2012 08:55:42
karaktergyilkos
Nov 06, 2012 09:12:38
Te zsodernyák, a jobbik feljelenti Csanádot mert EU-pénzből támogatta a kurucot? :-DDD
Nov 06, 2012 09:12:38
Elemér az igaz
Nov 06, 2012 09:16:49
Linket kérek, hogy régi barátomat ismét meglephessem valami szép ajándékkal!
ps: A nagymama már jól van? :-D
ps: A nagymama már jól van? :-D
Nov 06, 2012 09:16:49
Elemér az igaz
Nov 06, 2012 09:20:19
Szia Endi, hogy van RGL nagymamája?
Nov 06, 2012 09:20:19
Barack Obama
Nov 06, 2012 09:37:58
Ünnepi szívszúratásra készülök.
Titán kösse fel a gatyáját, mert Maliának és Sashának is megígértem, hogy majd ők is nyomkodhatják a gombot.
Titán kösse fel a gatyáját, mert Maliának és Sashának is megígértem, hogy majd ők is nyomkodhatják a gombot.
Nov 06, 2012 09:37:58
tigris
Nov 06, 2012 10:01:05
jó ötlet volt rgl testőrrel összeveszni marci hazaérkezése előtt. így végképp semmi esélyed
Nov 06, 2012 10:01:05
snecigeci
Nov 06, 2012 10:07:46
Új videó!
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=adn5xYwjvwU&feature=plcp" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=adn5xYwjvwU&feature=plcp</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=adn5xYwjvwU&feature=plcp" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=adn5xYwjvwU&feature=plcp</a>
Nov 06, 2012 10:07:46
snecigeci
Nov 06, 2012 10:08:47
03:25-nél sneci kikockázta az aaron cute oldalt xDD
Nov 06, 2012 10:08:47
snecigeci
Nov 06, 2012 10:09:57
Fórizsék "életveszélyes tartalmú fenyegető emaileket" kaptak.
Nov 06, 2012 10:09:57
asd a Régi Troller
Nov 06, 2012 10:20:39
most akkor sodika fórizsnál lakik? mivel indokolta ezt?
az anyját egyedül hagyta?
az anyját egyedül hagyta?
Nov 06, 2012 10:20:39
snecigeci
Nov 06, 2012 10:21:14
Sneci, nagyon gyakorlottan kezeled azt az email hamisítót. Véletlenül nem te szúrattad Árpádékat?
Nov 06, 2012 10:21:14
szeszesember
Nov 06, 2012 10:24:50
<div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div>most akkor sodika fórizsnál lakik? mivel indokolta ezt?
az anyját egyedül hagyta?</div>
Igen, szolidaritásból.
az anyját egyedül hagyta?</div>
Igen, szolidaritásból.
Nov 06, 2012 10:24:50
snecigeci
Nov 06, 2012 10:25:05
15 percnél kezd kurva viccessé válni :D
Nov 06, 2012 10:25:05
tigris
Nov 06, 2012 10:25:37
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>03:25-nél sneci kikockázta az aaron cute oldalt xDD</div>
:DDDDDDDDD dehát erre megy el az idő, mikor marci éhezik? hát ez hihetetlen
:DDDDDDDDD dehát erre megy el az idő, mikor marci éhezik? hát ez hihetetlen
Nov 06, 2012 10:25:37
89 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

szoktál szakvizsgáztatni is, ügyvéd úr?