Szerző:
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 26, 2012 23:26:29
Válasz
(2)
A "már közel napi nyolc órát dolgozom" is örök klasszikus.
Oct 26, 2012 23:26:29
sodileaks
Oct 26, 2012 23:34:17
sneci is így reagálna egy szemüvegre/szemműtétre: <a href="http://youtu.be/3yg7E47IPfQ?t=2m20s" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/3yg7E47IPfQ?t=2m20s</a>
Oct 26, 2012 23:34:17
gennyes féregzsidó
Oct 26, 2012 23:41:12
sneci, meddig akarod még folytatni ezt az életet, hogy miközben kurva csóró vagy, mert alig dolgozol, azt hazudod, hogy zsákszámra hordod haza a pénzt, és a csóróságod miatt a rendszert hibáztatod?
te nem veszed észre, hogy egy totális hazugságban élsz?
mikor akarsz felébredni ebből? rosszabb vagy, mint egy heroinista. azok általában bevallják maguknak, hogy attól vannak szarul, mert lövik magukat. ezzel szemben te nem ismered be, hogy hazudsz.
te nem veszed észre, hogy egy totális hazugságban élsz?
mikor akarsz felébredni ebből? rosszabb vagy, mint egy heroinista. azok általában bevallják maguknak, hogy attól vannak szarul, mert lövik magukat. ezzel szemben te nem ismered be, hogy hazudsz.
Oct 26, 2012 23:41:12
gennyes féregzsidó
Oct 26, 2012 23:47:35
sneci, szegény beteg apád mivel fog fűteni ha hétvégén beköszönt a tél?
<a href="http://www.idokep.hu/elorejelzes/Szom%C3%B3d" rel="nofollow" target="_blank">http://www.idokep.hu/elorejelzes/Szom%C3%B3d</a>
vagy leszarod? menjen be az önkormányzathoz?
<a href="http://www.idokep.hu/elorejelzes/Szom%C3%B3d" rel="nofollow" target="_blank">http://www.idokep.hu/elorejelzes/Szom%C3%B3d</a>
vagy leszarod? menjen be az önkormányzathoz?
Oct 26, 2012 23:47:35
Slim Shady
Oct 26, 2012 23:48:57
csigafattyu 2012. október 26. 18:30
4
@Gyurcsány Viktor
Te valami betegesen rosszindulatú hazudozó lehetsz. Látatlanban megrágalmazol minket. Több, mint húsz tolvajt fogtunk el, köszönőlevelet is kaptunk a rendőrségtől. Komoly bandákat is lebuktattunk. Tőlem hitegetheted magadat meg az ostobábbakat, hogy az nem úgy van, de majd látod a sorozatban, hiszen majdnem mindegyik akciónk benne lesz.
csigafattyu 2012. október 26. 18:40
1
@Ppali
Ez igaz lehet, nézd meg, anyád már alig lát, és még mindig kint áll a sarkon.
csigafattyu 2012. október 26. 19:08
1
@Ganyé
Ha te ettől rosszul érzed magad, akkor dupla örömmel.
Ő is hozza a szokásos színvonalat...
4
@Gyurcsány Viktor
Te valami betegesen rosszindulatú hazudozó lehetsz. Látatlanban megrágalmazol minket. Több, mint húsz tolvajt fogtunk el, köszönőlevelet is kaptunk a rendőrségtől. Komoly bandákat is lebuktattunk. Tőlem hitegetheted magadat meg az ostobábbakat, hogy az nem úgy van, de majd látod a sorozatban, hiszen majdnem mindegyik akciónk benne lesz.
csigafattyu 2012. október 26. 18:40
1
@Ppali
Ez igaz lehet, nézd meg, anyád már alig lát, és még mindig kint áll a sarkon.
csigafattyu 2012. október 26. 19:08
1
@Ganyé
Ha te ettől rosszul érzed magad, akkor dupla örömmel.
Ő is hozza a szokásos színvonalat...
Oct 26, 2012 23:48:57
gennyes féregzsidó
Oct 26, 2012 23:49:52
sf, nézzetek már rá az öreg bandira, nehogy baj legyen. mert ez a hálátlan fasz teljesen leszarja.
Oct 26, 2012 23:49:52
sodika
Oct 26, 2012 23:50:42
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, szegény beteg apád mivel fog fűteni ha hétvégén beköszönt a tél?</div>
Végre észhez tért, és kivett egy fűtött szobát pár településsel arrébb.
Végre észhez tért, és kivett egy fűtött szobát pár településsel arrébb.
Oct 26, 2012 23:50:42
gennyes féregzsidó
Oct 26, 2012 23:52:50
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, szegény beteg apád mivel fog fűteni ha hétvégén beköszönt a tél?</div>
Végre észhez tért, és kivett egy fűtött szobát pár településsel arrébb.</div>
mikor látogatod meg? majd jövőre, ha beindul a saját megoldás?
mikor látogatod meg? majd jövőre, ha beindul a saját megoldás?
Oct 26, 2012 23:52:50
Kémlégy
Oct 26, 2012 23:53:00
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, szegény beteg apád mivel fog fűteni ha hétvégén beköszönt a tél?</div>
Te is észhez térhetnél, és kereshetnél egy állást.
Te is észhez térhetnél, és kereshetnél egy állást.
Oct 26, 2012 23:53:00
sodika
Oct 26, 2012 23:53:49
Én ebből a szempontból liberális vagyok. Ha valaki meg akar fagyni, szabad döntése. Úgy néz ki, egy tél elég volt apámnak, és most, hogy megint kezdett hidegebb lenni, észhez tért. De ezt magától tette, most mesélte, hogy pár hete már ott lakik az új, fűtött panzióban.
Helyesen döntött, mert felnőtt embereket én nem akarok befolyásolni, elvégre az apukámnak se vagyok az apukája. :D
Helyesen döntött, mert felnőtt embereket én nem akarok befolyásolni, elvégre az apukámnak se vagyok az apukája. :D
Oct 26, 2012 23:53:49
sodika
Oct 26, 2012 23:56:52
Ez egyébként nem rokoni "ránézés" kérdése. Az életkortól függetlenül ha valaki a nomád kalandort akarja játszani az erdőben, tegye. Úgy néz ki, apám végre megunta ezt, meg a kerti budit, meg a hideg vizet, így legalább emiatt nem kell tovább aggódni. :)
Ha viszont az én nyomásomra tette volna ezt, nagyon szarul érezném magam, mert szerintem senki ne pofázzon bele senki életébe.
Ha viszont az én nyomásomra tette volna ezt, nagyon szarul érezném magam, mert szerintem senki ne pofázzon bele senki életébe.
Oct 26, 2012 23:56:52
sodileaks
Oct 26, 2012 23:57:12
Hagynád megfagyni? Szép vagy, te ecselon üldözött emberjogvédő kisfaszom.
Oct 26, 2012 23:57:12
gennyes féregzsidó
Oct 26, 2012 23:58:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én ebből a szempontból liberális vagyok. Ha valaki meg akar fagyni, szabad döntése. Úgy néz ki, egy tél elég volt apámnak, és most, hogy megint kezdett hidegebb lenni, észhez tért. De ezt magától tette, most mesélte, hogy pár hete már ott lakik az új, fűtött panzióban.
Helyesen döntött, mert felnőtt embereket én nem akarok befolyásolni, elvégre az apukámnak se vagyok az apukája. :D</div>
igen, pontosan így beszél egy érzelmi fogyatékos a saját szülőjéről.
már látom előre, hogy amikor szegény apád magatehetetlen lesz, se enni se szarni nem fog tudni egyedül, azzal fogsz védekezni, hogy felnőtt ember, és nem akarsz beleszólni az életébe.
mekkora görény vagy te. legszívesebben addig vernélek, amíg mozogsz. utána pedig leöntenélek benzinnel, és elégedetten nézném ahogy üvöltve megdöglesz.
Helyesen döntött, mert felnőtt embereket én nem akarok befolyásolni, elvégre az apukámnak se vagyok az apukája. :D</div>
igen, pontosan így beszél egy érzelmi fogyatékos a saját szülőjéről.
már látom előre, hogy amikor szegény apád magatehetetlen lesz, se enni se szarni nem fog tudni egyedül, azzal fogsz védekezni, hogy felnőtt ember, és nem akarsz beleszólni az életébe.
mekkora görény vagy te. legszívesebben addig vernélek, amíg mozogsz. utána pedig leöntenélek benzinnel, és elégedetten nézném ahogy üvöltve megdöglesz.
Oct 26, 2012 23:58:22
sodika
Oct 26, 2012 23:58:29
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>Hagynád megfagyni?</div>
Ha havi 150 ezer forint mellett képes megfagyni, az nagyjából Írország-kategória, amelyik az egyetlen nép az emberiség történelmében, amelyik képes volt a tenger mellett éhezni. :D
Ha havi 150 ezer forint mellett képes megfagyni, az nagyjából Írország-kategória, amelyik az egyetlen nép az emberiség történelmében, amelyik képes volt a tenger mellett éhezni. :D
Oct 26, 2012 23:58:29
sodika
Oct 26, 2012 23:59:20
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>azzal fogsz védekezni, hogy felnőtt ember, és nem akarsz beleszólni az életébe</div>
Az állapota nem rosszabbodik, hanem folyamatosan javul.
Az állapota nem rosszabbodik, hanem folyamatosan javul.
Oct 26, 2012 23:59:20
15 ft
Oct 26, 2012 23:59:59
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez egyébként nem rokoni "ránézés" kérdése. Az életkortól függetlenül ha valaki a nomád kalandort akarja játszani az erdőben, tegye. Úgy néz ki, apám végre megunta ezt, meg a kerti budit, meg a hideg vizet, így legalább emiatt nem kell tovább aggódni. :)
Ha viszont az én nyomásomra tette volna ezt, nagyon szarul érezném magam, mert szerintem senki ne pofázzon bele senki életébe.</div>
te folyamatosan mindenki életébe belepofázol.
Ha viszont az én nyomásomra tette volna ezt, nagyon szarul érezném magam, mert szerintem senki ne pofázzon bele senki életébe.</div>
te folyamatosan mindenki életébe belepofázol.
Oct 26, 2012 23:59:59
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 00:00:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>azzal fogsz védekezni, hogy felnőtt ember, és nem akarsz beleszólni az életébe</div>
Az állapota nem rosszabbodik, hanem folyamatosan javul.</div>
persze, és közben fiatalodik.
Az állapota nem rosszabbodik, hanem folyamatosan javul.</div>
persze, és közben fiatalodik.
Oct 27, 2012 00:00:28
sodika
Oct 27, 2012 00:02:18
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
persze, és közben fiatalodik.</div>
Majdnem, bizony. Ahhoz képest, hogy két éve járni, beszélni és gondolkodni alig tudott, most vígan közlekedik egyedül, tiszta a beszéde, és a fontosabb ügyeit maga intézi.
Majdnem, bizony. Ahhoz képest, hogy két éve járni, beszélni és gondolkodni alig tudott, most vígan közlekedik egyedül, tiszta a beszéde, és a fontosabb ügyeit maga intézi.
Oct 27, 2012 00:02:18
sodileaks
Oct 27, 2012 00:03:34
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>Hagynád megfagyni?</div>
Ha havi 150 ezer forint mellett képes megfagyni, az nagyjából Írország-kategória, amelyik az egyetlen nép az emberiség történelmében, amelyik képes volt a tenger mellett éhezni. :D</div>
Ezerszer kitárgyaltuk, hogy apádnak agyvérzése volt, beteg ember, beszélni is alig tud, nem várható el tőle, hogy gondoskodjon magáról. Te meg csak annyit mondasz nevetgélve, hogy ha meg akar fagyni akkor fagyjon is meg. Ha olvasná miket írsz, azon bosszankodna miért nem csinált inkább kisszéket helyetted.
Ha havi 150 ezer forint mellett képes megfagyni, az nagyjából Írország-kategória, amelyik az egyetlen nép az emberiség történelmében, amelyik képes volt a tenger mellett éhezni. :D</div>
Ezerszer kitárgyaltuk, hogy apádnak agyvérzése volt, beteg ember, beszélni is alig tud, nem várható el tőle, hogy gondoskodjon magáról. Te meg csak annyit mondasz nevetgélve, hogy ha meg akar fagyni akkor fagyjon is meg. Ha olvasná miket írsz, azon bosszankodna miért nem csinált inkább kisszéket helyetted.
Oct 27, 2012 00:03:34
sodika
Oct 27, 2012 00:04:22
<div class="quote"><div class="author">15 ft</div>
te folyamatosan mindenki életébe belepofázol.</div>
Csak közszereplők életébe.
A keresztény értékrend tiszteletének számonkérése mindenki máson pedig nem belepofázás, hanem az emberiességi és magyar minimum kikövetelése.
A keresztény értékrend tiszteletének számonkérése mindenki máson pedig nem belepofázás, hanem az emberiességi és magyar minimum kikövetelése.
Oct 27, 2012 00:04:22
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 27, 2012 00:04:30
Szerintem van ott még valami örökség, amire Sodi spekulál, és ezért alig várja már, hogy kipurcanjon az apja.
Oct 27, 2012 00:04:30
sodika
Oct 27, 2012 00:05:24
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>nem várható el tőle, hogy gondoskodjon magáról</div>
Mint említettem: ez két éve így lehetett.
Az agy csodákra képes. Most már majdnem úgy beszél, gondolkodik, és mozog, mint előtte.
Mint említettem: ez két éve így lehetett.
Az agy csodákra képes. Most már majdnem úgy beszél, gondolkodik, és mozog, mint előtte.
Oct 27, 2012 00:05:24
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 00:05:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
Majdnem, bizony. Ahhoz képest, hogy két éve járni, beszélni és gondolkodni alig tudott, most vígan közlekedik egyedül, tiszta a beszéde, és a fontosabb ügyeit maga intézi.</div>
elfelejted, hogy pontosan tisztában vagyunk az állapotával. majd jön hitvány patkány, és beéget, ha kedve van hozzá.
mikor is látogatod meg apádat? elfelejtettél válaszolni.
Majdnem, bizony. Ahhoz képest, hogy két éve járni, beszélni és gondolkodni alig tudott, most vígan közlekedik egyedül, tiszta a beszéde, és a fontosabb ügyeit maga intézi.</div>
elfelejted, hogy pontosan tisztában vagyunk az állapotával. majd jön hitvány patkány, és beéget, ha kedve van hozzá.
mikor is látogatod meg apádat? elfelejtettél válaszolni.
Fotelrocker_Presszócigány
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én ebből a szempontból liberális vagyok. Ha valaki meg akar fagyni, szabad döntése. Úgy néz ki, egy tél elég volt apámnak, és most, hogy megint kezdett hidegebb lenni, észhez tért. De ezt magától tette, most mesélte, hogy pár hete már ott lakik az új, fűtött panzióban.
jézusom geci én szégyellem magam helyetted, hogy beszélsz apádról te utolsó féreg? felneveld, kenyeret rakott az asztalra, zabálni a pofádba, pénzt adott a kibaszott élien babádra, te meg így beszélsz róla. Bár úgy sem lesz gyereked kívánom, hogy egyszer éld át milyen érzés lehet szerencsétlennek, hogy az egyetlen fia leszarja.. olyat belevernék abba a torz fejedbe te érzelmi fogyatékos..
jézusom geci én szégyellem magam helyetted, hogy beszélsz apádról te utolsó féreg? felneveld, kenyeret rakott az asztalra, zabálni a pofádba, pénzt adott a kibaszott élien babádra, te meg így beszélsz róla. Bár úgy sem lesz gyereked kívánom, hogy egyszer éld át milyen érzés lehet szerencsétlennek, hogy az egyetlen fia leszarja.. olyat belevernék abba a torz fejedbe te érzelmi fogyatékos..
15 ft
Oct 27, 2012 00:06:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">15 ft</div>
A keresztény értékrend tiszteletének számonkérése mindenki máson pedig nem belepofázás, hanem az emberiességi és magyar minimum kikövetelése.</div>
az nem emberiességi minimum, hogy segíted apádat?
A keresztény értékrend tiszteletének számonkérése mindenki máson pedig nem belepofázás, hanem az emberiességi és magyar minimum kikövetelése.</div>
az nem emberiességi minimum, hogy segíted apádat?
Oct 27, 2012 00:06:03
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 00:06:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">15 ft</div>
éppen most kérjük rajtad számon a keresztény értékrendet, mert te leszarod apádat.
éppen most kérjük rajtad számon a keresztény értékrendet, mert te leszarod apádat.
Oct 27, 2012 00:06:48
Kémlégy
Oct 27, 2012 00:06:58
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
Na és kapott jogsit? :D
Na és kapott jogsit? :D
Oct 27, 2012 00:06:58
Oct 27, 2012 00:08:07
hogy szól a tíz parancsolat te nagy keresztyén?? apádat és anyádat tisztelt, benne van nem? majd ha a keresztény érdekek kikövetelése érdekében a szart is kiverjük belőled belepofázás lesz vagy sem?
Oct 27, 2012 00:08:07
Kémlégy
Oct 27, 2012 00:09:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az életkortól függetlenül ha valaki a nomád kalandort akarja játszani az erdőben, tegye. Úgy néz ki, apám végre megunta ezt, meg a kerti budit, meg a hideg vizet</div>
Ha valaki vállalkozósdit akar játszani nulla szaktudással és üzleti érzékkel, tegye. Te is meg fogod még unni a huzatos Blaha téri aluljárót, Gyagyás, és elmész a teszkóba polcokat feltölteni.
Ha valaki vállalkozósdit akar játszani nulla szaktudással és üzleti érzékkel, tegye. Te is meg fogod még unni a huzatos Blaha téri aluljárót, Gyagyás, és elmész a teszkóba polcokat feltölteni.
Oct 27, 2012 00:09:45
Elveszett eurók története
Oct 27, 2012 00:09:47
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>hogy szól a tíz parancsolat te nagy keresztyén?? apádat és anyádat tisztelt, benne van nem? majd ha a keresztény érdekek kikövetelése érdekében a szart is kiverjük belőled belepofázás lesz vagy sem?</div>Sodi, a trolloknak igaza van, ajánlom figyelmedbe a kínai erkölcs és a szülök tisztelete c olvasmányt
Oct 27, 2012 00:09:47
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 00:10:50
sneci, azért szedtük le a videót, mert annyira megsajnáltuk apádat. rájöttünk, hogy mennyire tragikus, hogy szegény beteg öregnek egy ilyen érzelmi fogyatékos fia van, mint te. még röhögni sem lehetett rajta, mert keserű lett a mosoly.
egy nagyon nagy verést érdemelnél.
egy nagyon nagy verést érdemelnél.
Oct 27, 2012 00:10:50
Oct 27, 2012 00:11:38
<a href="http://www.keletinyelvek.hu/keletinyelvek.php?page=szonda" rel="nofollow" target="_blank">http://www.keletinyelvek.hu/keletinyelvek.php?page=szonda</a>
Oct 27, 2012 00:11:38
Oct 27, 2012 00:13:23
hol vannak a keresztény értékek púpos? nem szégyelled magad?
Oct 27, 2012 00:13:23
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 00:13:34
egyébként hogy belejöttél a társalgásba ahogy áttértünk a havi 15 ezres jövedelmedről.
zsákszámra hordod haza a 6 számjegyű jövedelmedet? hogy is van ez?
zsákszámra hordod haza a 6 számjegyű jövedelmedet? hogy is van ez?
Oct 27, 2012 00:13:34
Oct 27, 2012 00:16:12
<i>"Egy nemrégiben megtalált ókori kínai törvénykönyvből például kitűnik, hogy a szüleivel szemben súlyosan tiszteletlen gyermek kivégzését kérelmezni lehetett az illetékes hatóságnál."</i>
Oct 27, 2012 00:16:12
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 00:25:33
sneci, neked nem égő egy kicsit sem, hogy a nyugdíjas apád 10szer annyi nyugdíjat kap, mint amennyit te 28 félévnyi etyetemmel a hátad mögött vérprofi informatikusként bezsákolsz?
nálam pont fordított az arány, 10-15ször annyit keresek, mint amennyi a szüleim nyugdíja. szerinted miért van ez? ugyanabban a rendszerben élünk, csak én még pár millió forintnyi adót is befizetek évente, míg te csak élősködésre vagy képes.
nálam pont fordított az arány, 10-15ször annyit keresek, mint amennyi a szüleim nyugdíja. szerinted miért van ez? ugyanabban a rendszerben élünk, csak én még pár millió forintnyi adót is befizetek évente, míg te csak élősködésre vagy képes.
Oct 27, 2012 00:25:33
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 00:26:13
sneci, pedig én veled ellentétben nem is vagyok zsidó.
Oct 27, 2012 00:26:13
15 ft
Oct 27, 2012 00:26:30
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, neked nem égő egy kicsit sem, hogy a nyugdíjas apád 10szer annyi nyugdíjat kap, mint amennyit te 28 félévnyi etyetemmel a hátad mögött vérprofi informatikusként bezsákolsz?
nálam pont fordított az arány, 10-15ször annyit keresek, mint amennyi a szüleim nyugdíja. szerinted miért van ez? ugyanabban a rendszerben élünk, csak én még pár millió forintnyi adót is befizetek évente, míg te csak élősködésre vagy képes.</div>
Zsidók vagytok.
Zsidók vagytok.
Zsidók vagytok.
Zsidók vagytok.
nálam pont fordított az arány, 10-15ször annyit keresek, mint amennyi a szüleim nyugdíja. szerinted miért van ez? ugyanabban a rendszerben élünk, csak én még pár millió forintnyi adót is befizetek évente, míg te csak élősködésre vagy képes.</div>
Zsidók vagytok.
Zsidók vagytok.
Zsidók vagytok.
Zsidók vagytok.
Oct 27, 2012 00:26:30
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 00:31:31
sneci, te egy minőségtelen ember vagy.
Oct 27, 2012 00:31:31
tigris
Oct 27, 2012 00:32:37
szép kis este.
1: ha ennyi pénzt keresel Endre, akkor hogy hogy nem küldtél még egy forintot se az éhező marcinak?
2: az írek azért kezdtek éhezni, mert a krumplibogár felfalta a termésüket. hiába van ott a tenger, azt nem ehetik meg te állat. egyébként nem írország az egyetlen tenger melletti ország, ahol éheznek... nem tudom, hogy etiópiáról vagy indiáról hallottál e már te állat?
3: ahogy arról beszélsz, hogy te liberálisan állsz ahhoz, hogy apád fagyjon meg ha akar, na az bicskanyitogató te geciláda!
4: te írrtad, hogy a cigány haverjaidat csak piázva lehet elviselni. ezek után van pofád beugatni azoknak a becsületes magyar szomszédoknak, akik nehezményezik a csürhe dúlását?
5: alkoholista vagy.
1: ha ennyi pénzt keresel Endre, akkor hogy hogy nem küldtél még egy forintot se az éhező marcinak?
2: az írek azért kezdtek éhezni, mert a krumplibogár felfalta a termésüket. hiába van ott a tenger, azt nem ehetik meg te állat. egyébként nem írország az egyetlen tenger melletti ország, ahol éheznek... nem tudom, hogy etiópiáról vagy indiáról hallottál e már te állat?
3: ahogy arról beszélsz, hogy te liberálisan állsz ahhoz, hogy apád fagyjon meg ha akar, na az bicskanyitogató te geciláda!
4: te írrtad, hogy a cigány haverjaidat csak piázva lehet elviselni. ezek után van pofád beugatni azoknak a becsületes magyar szomszédoknak, akik nehezményezik a csürhe dúlását?
5: alkoholista vagy.
Oct 27, 2012 00:32:37
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 00:35:44
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, neked nem égő egy kicsit sem, hogy a nyugdíjas apád 10szer annyi nyugdíjat kap, mint amennyit te 28 félévnyi etyetemmel a hátad mögött vérprofi informatikusként bezsákolsz?
nálam pont fordított az arány, 10-15ször annyit keresek, mint amennyi a szüleim nyugdíja. szerinted miért van ez? ugyanabban a rendszerben élünk, csak én még pár millió forintnyi adót is befizetek évente, míg te csak élősködésre vagy képes.</div>sneci tehetséges programozó, én már pedzegettem neki egy olyan egyhibás totó adatbázist 59054 oszlop, ami minden esetben 12 találatot és 1 a 26-hoz hoz 13 találatot</div>
tajgi, a te anyád nyugdíja hányszorosa a te jövedelmednek?
gondolom nem fizetsz neki lakbért azért mert nála laksz, és azt is kétlem, hogy beszállsz a rezsibe.
nálam pont fordított az arány, 10-15ször annyit keresek, mint amennyi a szüleim nyugdíja. szerinted miért van ez? ugyanabban a rendszerben élünk, csak én még pár millió forintnyi adót is befizetek évente, míg te csak élősködésre vagy képes.</div>sneci tehetséges programozó, én már pedzegettem neki egy olyan egyhibás totó adatbázist 59054 oszlop, ami minden esetben 12 találatot és 1 a 26-hoz hoz 13 találatot</div>
gondolom nem fizetsz neki lakbért azért mert nála laksz, és azt is kétlem, hogy beszállsz a rezsibe.
Oct 27, 2012 00:35:44
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 00:37:31
nézd csak sneci, a minőségtelen balogh béla kirakta a falára a videódat:
Balogh Béla · 120 feliratkozó
14 órája, Érd, Pest közelében ·
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=lCN70GKRS3c&feature=relmfu" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=lCN70GKRS3c&feature=relmfu</a>
Koppány Csoport első alakuló ülés utáni sajtótájékoztató (2012.07.14)
youtube.com
<a href="http://www.facebook.com/balogh.bela.16/posts/428099437256061" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/balogh.bela.16/posts/428099437256061</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=lCN70GKRS3c&feature=relmfu" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=lCN70GKRS3c&feature=relmfu</a>
youtube.com
<a href="http://www.facebook.com/balogh.bela.16/posts/428099437256061" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/balogh.bela.16/posts/428099437256061</a>
Oct 27, 2012 00:37:31
tigris
Oct 27, 2012 00:39:14
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>nézd csak sneci, a minőségtelen balogh béla kirakta a falára a videódat:
youtube.com
<a href="http://www.facebook.com/balogh.bela.16/posts/428099437256061" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/balogh.bela.16/posts/428099437256061</a></div>
vajon béla hallotta, hogy sodi "leszarja bélát és leszarja a koppány csoportot"?
youtube.com
<a href="http://www.facebook.com/balogh.bela.16/posts/428099437256061" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/balogh.bela.16/posts/428099437256061</a></div>
vajon béla hallotta, hogy sodi "leszarja bélát és leszarja a koppány csoportot"?
Oct 27, 2012 00:39:14
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 27, 2012 00:44:38
Sodi, én csak azt nem értem, hogy hogyan lehet, hogy az éjt nappallá téve dolgozol (gondolom most is), és mégis csak havi 15 ezer forint bevételed van?
Nem gondolod, hogy valamit nagyon rosszul csinálsz?
Nem gondolod, hogy valamit nagyon rosszul csinálsz?
Oct 27, 2012 00:44:38
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 00:45:48
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, neked nem égő egy kicsit sem, hogy a nyugdíjas apád 10szer annyi nyugdíjat kap, mint amennyit te 28 félévnyi etyetemmel a hátad mögött vérprofi informatikusként bezsákolsz?
gondolom nem fizetsz neki lakbért azért mert nála laksz, és azt is kétlem, hogy beszállsz a rezsibe.</div>Így van, nekem elméletileg egy feladatom van, a totó project kidolgozása. Ha nem sikerül hajléktalan leszek.</div>
majd téged is befogad flódnis, mint üldözött jogvédőt. csak el kell tűrnöd a tatabányai cigók részeg bulizásait.
egyébként most kéne rástartolnod titán helyére, amíg távol van.
gondolom nem fizetsz neki lakbért azért mert nála laksz, és azt is kétlem, hogy beszállsz a rezsibe.</div>Így van, nekem elméletileg egy feladatom van, a totó project kidolgozása. Ha nem sikerül hajléktalan leszek.</div>
majd téged is befogad flódnis, mint üldözött jogvédőt. csak el kell tűrnöd a tatabányai cigók részeg bulizásait.
egyébként most kéne rástartolnod titán helyére, amíg távol van.
Oct 27, 2012 00:45:48
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 00:46:49
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Sodi, én csak azt nem értem, hogy hogyan lehet, hogy az éjt nappallá téve dolgozol (gondolom most is), és mégis csak havi 15 ezer forint bevételed van?
Nem gondolod, hogy valamit nagyon rosszul csinálsz?</div>
ezt hívja sneci hatékonyságfetisizmusnak.
Nem gondolod, hogy valamit nagyon rosszul csinálsz?</div>
ezt hívja sneci hatékonyságfetisizmusnak.
Oct 27, 2012 00:46:49
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 00:48:25
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Sodi, Titánt és Fórizst teszem felelőssé ha nem nyerek a hétvégén a tippmixen, 23-án Titán 28 szor becsöngetett éjnek évadján, majd az autóm körül ólálkodott, aztán rimánkodott , hogy vigyem a kocsimat a kakukkba mer az eszter megöli őtet. Mondtam kiteszem a keleti pályaudvarnál, de az életéért könyörgött baszki.</div>
miért volt erre szükség? miért kellett volna a kocsidat flódnishoz vinni? magyarázd már el, mert elég homályos ez a sztori.
miért volt erre szükség? miért kellett volna a kocsidat flódnishoz vinni? magyarázd már el, mert elég homályos ez a sztori.
Oct 27, 2012 00:48:25
sodika
Oct 27, 2012 00:53:15
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>nézd csak sneci, a minőségtelen balogh béla kirakta a falára a videódat</div>
Végülis ő szerepel rajta :D
Végülis ő szerepel rajta :D
Oct 27, 2012 00:53:15
Oct 27, 2012 00:53:41
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Sodi, Titánt és Fórizst teszem felelőssé ha nem nyerek a hétvégén a tippmixen, 23-án Titán 28 szor becsöngetett éjnek évadján, majd az autóm körül ólálkodott, aztán rimánkodott , hogy vigyem a kocsimat a kakukkba mer az eszter megöli őtet. Mondtam kiteszem a keleti pályaudvarnál, de az életéért könyörgött baszki.</div>
ez az igazi tartarossz? :D bazd meg koptassátok ezeket az embereket, mert egyszer megöl álmotokban..
ez az igazi tartarossz? :D bazd meg koptassátok ezeket az embereket, mert egyszer megöl álmotokban..
Oct 27, 2012 00:53:41
Hitvány Patkány
Oct 27, 2012 00:54:00
Apád jól van, te agyalágyult? Járni alig tud, fél az egyik lábát húzza. Beszélni alig tud, a fél arca le van bénulva, plusz nem egy rossz foga van, ami miatt begyulladt az ínye.
Az a 150 ezer pedig csak 100 ezer (közüzemi tartozások levonása), és ebből kellene fenntartania albérletet és megvenni a gyógyszereit.
Te meg bazmeg, itt örömködsz hogy a "hülye" apád, (akinél sokkal jobb állapotban lévő embert is odaköltöztetnek magukhoz a gyerekei, hogy gondozzák) végre elment albérletbe, hogy ne fagyjon meg. Én viszonylag jóindulatú troll vagyok, de ilyenkor még én is addig rúgnálak, amíg mozogsz.
Az a 150 ezer pedig csak 100 ezer (közüzemi tartozások levonása), és ebből kellene fenntartania albérletet és megvenni a gyógyszereit.
Te meg bazmeg, itt örömködsz hogy a "hülye" apád, (akinél sokkal jobb állapotban lévő embert is odaköltöztetnek magukhoz a gyerekei, hogy gondozzák) végre elment albérletbe, hogy ne fagyjon meg. Én viszonylag jóindulatú troll vagyok, de ilyenkor még én is addig rúgnálak, amíg mozogsz.
Oct 27, 2012 00:54:00
sodika
Oct 27, 2012 00:54:50
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>majd az autóm körül ólálkodott, aztán rimánkodott , hogy vigyem a kocsimat a kakukkba mer az eszter megöli őtet.</div>
Faszom. Meddig szerelik még keresztapu fő kocsiját, hogy még mindig foglalt a SEAT? :)
Faszom. Meddig szerelik még keresztapu fő kocsiját, hogy még mindig foglalt a SEAT? :)
Oct 27, 2012 00:54:50
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 00:59:26
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>a barátnőmmel sétáltunk a milla tüntetésen amikor kétszer hívott, olyan fejem volt mint a mosott fosnak, mert 3 napja nem aludtam. hazaértem végre lefeküdtem, kikapcsoltam mindent, pár órát aludhattam talán, amikor felébresztett ez a balfasz titán. Állítólag dörömbölt az ajtónkon is.</div>
a milla tüntetésen? sneci szerint ott csak buzik és drogosok voltak.
de milyen alapon tartanak igényt a kocsidra? te vagy az apukájuk, és hordod őket az oviba? vagy mi ez az egész? miért van az, hogy egy idegen dörömböl az ajtódon, hogy vidd a kocsidat ide vagy oda? nálam nem dörömböl senki ilyen céllal.
a milla tüntetésen? sneci szerint ott csak buzik és drogosok voltak.
de milyen alapon tartanak igényt a kocsidra? te vagy az apukájuk, és hordod őket az oviba? vagy mi ez az egész? miért van az, hogy egy idegen dörömböl az ajtódon, hogy vidd a kocsidat ide vagy oda? nálam nem dörömböl senki ilyen céllal.
Oct 27, 2012 00:59:26
sodika
Oct 27, 2012 00:59:54
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>közüzemi tartozások levonása</div>
Rokkant-ellátásból elvileg nincs levonás.
Írta is a bíróság.
Mi akarnánk árverezés helyett, de elvileg nincs.
Most meg a végrehajtót mégis kifizeti a nyugdíjfolyósító, valóban, de azt meg nem értjük, hogyan lehet, mert jogszabályra nem hivatkoztak.
Éppen most írunk nekik, hogy az eljárása alapjául szolgáló jogszabályt szíveskedjen már megjelölni.
Mert ha árverezést fellebbezünk, akkor nem lehet levonni, de ha a végrehajtó akarja a saját munkadíját, akkor meg igen?
Ez az utolsó a legszebb. Jogszabályt már nem is mer a hülyéje megjelölni a folyósítónál, csak sajtpapíron tájékoztat. :)
Kupleráj van a hivatalokban. Nem csoda, hogy Dabasi Tamás megeszi őket reggelire.
Rokkant-ellátásból elvileg nincs levonás.
Írta is a bíróság.
Mi akarnánk árverezés helyett, de elvileg nincs.
Most meg a végrehajtót mégis kifizeti a nyugdíjfolyósító, valóban, de azt meg nem értjük, hogyan lehet, mert jogszabályra nem hivatkoztak.
Éppen most írunk nekik, hogy az eljárása alapjául szolgáló jogszabályt szíveskedjen már megjelölni.
Mert ha árverezést fellebbezünk, akkor nem lehet levonni, de ha a végrehajtó akarja a saját munkadíját, akkor meg igen?
Ez az utolsó a legszebb. Jogszabályt már nem is mer a hülyéje megjelölni a folyósítónál, csak sajtpapíron tájékoztat. :)
Kupleráj van a hivatalokban. Nem csoda, hogy Dabasi Tamás megeszi őket reggelire.
Oct 27, 2012 00:59:54
sodika
Oct 27, 2012 01:00:25
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Kár tesztelni, nem SEAT, hanem Nissan</div>
Nekem olyan mindegy. :D
Nekem olyan mindegy. :D
Oct 27, 2012 01:00:25
Oct 27, 2012 01:01:06
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div> Ha nem szólok rá az ablakból, hogy titán mi a faszt ólálkodsz az autó körül, ez feltörte volna és elvitte volna a fórisnak a kocsit.</div>
faszért nem hívtad ki a rendőröket, hagytad volna hogy összebarmolja? beteg az a fiú, nem hiszem el, hogy nem látjátok.. rossz vége lesz ennek figyeljétek meg..
faszért nem hívtad ki a rendőröket, hagytad volna hogy összebarmolja? beteg az a fiú, nem hiszem el, hogy nem látjátok.. rossz vége lesz ennek figyeljétek meg..
Oct 27, 2012 01:01:06
sodika
Oct 27, 2012 01:01:19
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
a milla tüntetésen? sneci szerint ott csak buzik és drogosok voltak.</div>
Én is voltam ott a Hermánnal, hahó. :D
Én is voltam ott a Hermánnal, hahó. :D
Oct 27, 2012 01:01:19
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 01:01:30
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Kár tesztelni, nem SEAT, hanem Nissan</div>
* ásít *
sneci ilyenkor azt hiszi, hogy ő okos és ravasz. minden troll ismer minden kocsit amivel mozogtok, rendszám, szín, típus szerint.
* ásít *
* ásít *
sneci ilyenkor azt hiszi, hogy ő okos és ravasz. minden troll ismer minden kocsit amivel mozogtok, rendszám, szín, típus szerint.
* ásít *
Oct 27, 2012 01:01:30
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 01:02:21
Én is voltam ott a Hermánnal, hahó. :D</div>
igen, a 2 buzi. aron cute is ott volt?
Én is voltam ott a Hermánnal, hahó. :D</div>
igen, a 2 buzi. aron cute is ott volt?
Oct 27, 2012 01:02:21
sodika
Oct 27, 2012 01:02:23
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>az egyik lábát húzza</div>
Jó, a kék túrát nem járná le, de ügyeit intézni tudja.
Jó, a kék túrát nem járná le, de ügyeit intézni tudja.
Oct 27, 2012 01:02:23
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 27, 2012 01:02:57
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div><div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div> Ha nem szólok rá az ablakból, hogy titán mi a faszt ólálkodsz az autó körül, ez feltörte volna és elvitte volna a fórisnak a kocsit.</div>
faszért nem hívtad ki a rendőröket, hagytad volna hogy összebarmolja? beteg az a fiú, nem hiszem el, hogy nem látjátok.. rossz vége lesz ennek figyeljétek meg..</div>
Ez különben minden viccet félretéve így van. Titán tényleg közveszélyes.
faszért nem hívtad ki a rendőröket, hagytad volna hogy összebarmolja? beteg az a fiú, nem hiszem el, hogy nem látjátok.. rossz vége lesz ennek figyeljétek meg..</div>
Ez különben minden viccet félretéve így van. Titán tényleg közveszélyes.
Oct 27, 2012 01:02:57
Kémlégy
Oct 27, 2012 01:04:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>az egyik lábát húzza</div>
Jó, a kék túrát nem járná le, de ügyeit intézni tudja.</div>
Jogsija van? Lófaszt van. Az egészséges ember, ugye.
Jogsija van? Lófaszt van. Az egészséges ember, ugye.
Oct 27, 2012 01:04:09
Kémlégy
Oct 27, 2012 01:04:57
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div><div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div> Ha nem szólok rá az ablakból, hogy titán mi a faszt ólálkodsz az autó körül, ez feltörte volna és elvitte volna a fórisnak a kocsit.</div>
Miért kellett volna Titánnak visszavinnie az autót a Kakukkba?
Miért kellett volna Titánnak visszavinnie az autót a Kakukkba?
Oct 27, 2012 01:04:57
sodika
Oct 27, 2012 01:06:00
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div><a href="http://members.upclive.hu/huszar.jozsef5/totok.htm" rel="nofollow" target="_blank">http://members.upclive.hu/huszar.jozsef5/totok.htm</a> elméletileg létezik ilyen adatbázis, huszár józsef eladja, ha lesz pénzem</div>
Bazmeg, Roland, vázold fel a képletet, ami alapján dolgoznia kell egy ilyen szarnak, és írok rá neked programot ingyen. :)
Bazmeg, Roland, vázold fel a képletet, ami alapján dolgoznia kell egy ilyen szarnak, és írok rá neked programot ingyen. :)
Oct 27, 2012 01:06:00
sodika
Oct 27, 2012 01:06:42
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>titán pedig azt nyilatkozta, hgoy az ő autója nem lesz XXXXXXX</div>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=zyu2jAD6sdo" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=zyu2jAD6sdo</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=zyu2jAD6sdo" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=zyu2jAD6sdo</a>
Oct 27, 2012 01:06:42
15 ft
Oct 27, 2012 01:07:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>az egyik lábát húzza</div>
ja, azért árverezték el majdnem a házát.
A videó alapján apád az a szerencsétlen öregember, akinek a házát a cigó lakásmaffia el szokták venni, majd őt rövid úton kinyírni.
ja, azért árverezték el majdnem a házát.
A videó alapján apád az a szerencsétlen öregember, akinek a házát a cigó lakásmaffia el szokták venni, majd őt rövid úton kinyírni.
Oct 27, 2012 01:07:45
Oct 27, 2012 01:07:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Bazmeg, Roland, vázold fel a képletet, ami alapján dolgoznia kell egy ilyen szarnak, és írok rá neked programot ingyen. :)</div>
de csak Pál Marci honlapja után jó?
Bazmeg, Roland, vázold fel a képletet, ami alapján dolgoznia kell egy ilyen szarnak, és írok rá neked programot ingyen. :)</div>
de csak Pál Marci honlapja után jó?
Oct 27, 2012 01:07:46
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 01:08:48
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Én az egész olaszországi utat azért vállaltam be, mert a cél az volt, hogy legyen egy autója flórizsnak, titán pedig azt nyilatkozta, hgoy az ő autója nem lesz XXXXXXX</div>
hogy legyen egy autója? ezt sem értem.
nem az van, hogy flódnis kurva sokat keres? ha pénze, miért nem vesz magának egy kocsit?
amennyit az elmúlt hónapokban elköltött "tényfeltárásra" és az élősködőkre, abból már vehetett volna egy szolid verdát.
hogy legyen egy autója? ezt sem értem.
nem az van, hogy flódnis kurva sokat keres? ha pénze, miért nem vesz magának egy kocsit?
amennyit az elmúlt hónapokban elköltött "tényfeltárásra" és az élősködőkre, abból már vehetett volna egy szolid verdát.
Oct 27, 2012 01:08:48
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 01:10:58
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>a helyzet egyszerű, flórizsnak van egy toyotája ugyan, de azt valami misztikus okból nem használja senki. mert kiégette a titkosszolgálat az elektronkáját és Kounalakis esti rezidenciája előtt dekkol</div>
tudjuk, a bordó. lejárt a műszakija.
tudjuk, a bordó. lejárt a műszakija.
Oct 27, 2012 01:10:58
sodika
Oct 27, 2012 01:11:06
Kapuváron a nagymamánál nagyjából így hangzott a beszélgetés:
<b>Titán</b> (kemény hangon) - <i>Ide egy cigány még nem tette be a lábát, és nem is fogja. Ha a keresztapu megtudja, hogy cigány ül a kocsijába, megöl.</i>
<b>SoDI</b> (gúnyosan és hangosan röhögve) - <i>Amit mondasz, az elsősorban annak tükrében vicces, hogy hány üzenetet kaptam én Cegléd után, akik arról panaszkodtak, miért lógok egy ilyen cigányvédő szardarabbal, mint a Soós József. :D</i>
:)
<b>Titán</b> (kemény hangon) - <i>Ide egy cigány még nem tette be a lábát, és nem is fogja. Ha a keresztapu megtudja, hogy cigány ül a kocsijába, megöl.</i>
<b>SoDI</b> (gúnyosan és hangosan röhögve) - <i>Amit mondasz, az elsősorban annak tükrében vicces, hogy hány üzenetet kaptam én Cegléd után, akik arról panaszkodtak, miért lógok egy ilyen cigányvédő szardarabbal, mint a Soós József. :D</i>
:)
Oct 27, 2012 01:11:06
Oct 27, 2012 01:12:19
Logikát sehol sem találunk, mivel betegek. Pont.
Oct 27, 2012 01:12:19
Oct 27, 2012 01:13:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Kapuváron a nagymamánál nagyjából így hangzott a beszélgetés:
:)</div>
seems legit..
:)</div>
seems legit..
Oct 27, 2012 01:13:52
sodika
Oct 27, 2012 01:14:03
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>egy gimnáziumi feladatban fent van a neten, mint logikai feladat, de a megoldás nincs, majd megkeresem a linket és küldök egy minta adatbázist, meg egy exét hozzá, hogy milyen elrendezésben kell lennie az oszlopoknak, sima txt alapján</div>
Az jól is fog jönni, mert ez az eddigiek alapján nem pontos specifikáció. :D
Az jól is fog jönni, mert ez az eddigiek alapján nem pontos specifikáció. :D
Oct 27, 2012 01:14:03
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 01:14:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div><a href="http://members.upclive.hu/huszar.jozsef5/totok.htm" rel="nofollow" target="_blank">http://members.upclive.hu/huszar.jozsef5/totok.htm</a> elméletileg létezik ilyen adatbázis, huszár józsef eladja, ha lesz pénzem</div>
tajgi, kérdezd meg snecitől, hogy ki az a pushy, és hány hónapot/évet késett a pushy által megrendelt melóval, ill. amivel elkészült, annak milyen hibái voltak, és hogyan sikerült azokat kijavítani. vagy csak kérdezd meg tőle, hogy mi lett a tucat-projekttel, hogyan működött élesben a szolgáltatónál.
itt a fórumon egyébként megtalálod a pushy és sneci között lezajlott levelezést.
tajgi, kérdezd meg snecitől, hogy ki az a pushy, és hány hónapot/évet késett a pushy által megrendelt melóval, ill. amivel elkészült, annak milyen hibái voltak, és hogyan sikerült azokat kijavítani. vagy csak kérdezd meg tőle, hogy mi lett a tucat-projekttel, hogyan működött élesben a szolgáltatónál.
itt a fórumon egyébként megtalálod a pushy és sneci között lezajlott levelezést.
Oct 27, 2012 01:14:41
tajgi
Oct 27, 2012 01:14:47
Egyként Kounalakis éjszakai rezidenciája, egy sima angol nyelvű iskola. A padon alszik gondolom én. Vagy ő a bajuszos portás?
Oct 27, 2012 01:14:47
sodika
Oct 27, 2012 01:15:58
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>lejárt a műszakija.</div>
Ennél bonyolultabb, mert nem Eszter nevén, hanem valami Bt nevén van, és amíg felszámolás alatt van a cég, nem lehet vizsgáztatni.
Ennél bonyolultabb, mert nem Eszter nevén, hanem valami Bt nevén van, és amíg felszámolás alatt van a cég, nem lehet vizsgáztatni.
Oct 27, 2012 01:15:58
sodika
Oct 27, 2012 01:17:04
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>hány hónapot/évet késett a pushy által megrendelt melóval</div>
Nullát. Az utólagos baromságokkal késtem, amikor folyton variált. Rolandtól pedig épp nem pénzt kértem, INGYEN ajánlottam neki a programozást. :)
Nullát. Az utólagos baromságokkal késtem, amikor folyton variált. Rolandtól pedig épp nem pénzt kértem, INGYEN ajánlottam neki a programozást. :)
Oct 27, 2012 01:17:04
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 27, 2012 01:17:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>lejárt a műszakija.</div>
Ennél bonyolultabb, mert nem Eszter nevén, hanem valami Bt nevén van, és amíg felszámolás alatt van a cég, nem lehet vizsgáztatni.</div>
Shiker ez is, bazmeg.
A lényeg, hogy ne tartsd a neveden a javakat. :)
Ennél bonyolultabb, mert nem Eszter nevén, hanem valami Bt nevén van, és amíg felszámolás alatt van a cég, nem lehet vizsgáztatni.</div>
Shiker ez is, bazmeg.
A lényeg, hogy ne tartsd a neveden a javakat. :)
Oct 27, 2012 01:17:09
tajgi
Oct 27, 2012 01:17:10
Titán annak a kocsinak a forgalmiját nagyon féltette
Oct 27, 2012 01:17:10
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 01:17:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>lejárt a műszakija.</div>
köszi, ez használható infónak tűnik.
köszi, ez használható infónak tűnik.
Oct 27, 2012 01:17:44
Oct 27, 2012 01:18:26
nesze írasd a cégre, alapítványra mindenedet.. ugye hülyegyerek? de ez is csak neked jut eszedbe. lol
nesze írasd a cégre, alapítványra mindenedet.. ugye hülyegyerek? de ez is csak neked jut eszedbe. lol
Oct 27, 2012 01:18:26
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 01:20:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>hány hónapot/évet késett a pushy által megrendelt melóval</div>
Nullát. Az utólagos baromságokkal késtem, amikor folyton variált. Rolandtól pedig épp nem pénzt kértem, INGYEN ajánlottam neki a programozást. :)</div>
* ásít *
feleslegesen hazudozol, be van másolva az egész levelezés. pushy hónapokon keresztül könyörgött. alapvető hibák voltak a programban, amiket basztál kijavítani. mindig valami hülye kifogással jöttél, és azzal hitegetted, hogy a Jövő héten felpörögsz.
idióta vagy.
Nullát. Az utólagos baromságokkal késtem, amikor folyton variált. Rolandtól pedig épp nem pénzt kértem, INGYEN ajánlottam neki a programozást. :)</div>
* ásít *
feleslegesen hazudozol, be van másolva az egész levelezés. pushy hónapokon keresztül könyörgött. alapvető hibák voltak a programban, amiket basztál kijavítani. mindig valami hülye kifogással jöttél, és azzal hitegetted, hogy a Jövő héten felpörögsz.
idióta vagy.
Oct 27, 2012 01:20:20
Hitvány Patkány
Oct 27, 2012 01:20:41
Nekem nagyon úgy néz ki, hogy Fórizs már korábban rátelepedett Titánra. Szegény elmebeteg ezt megunta, megszökött, aztán szégyenszemre Fórizsnak kellett kimentenie. Ezek után Fórizs végérvényesen rabszolgasorba taszította, lassan már azt se bánná, ha tényleg gumiszobába kerülne. Tajgi, nyilatkozz.
Oct 27, 2012 01:20:41
sodika
Oct 27, 2012 01:21:44
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>jó okom van feltételezni, hogy a Nissan tulajdonképpen már titán nevén volt.</div>
:D
Hát azért én ilyen rosszat soha nem feltételeznék róla :D
:D
Hát azért én ilyen rosszat soha nem feltételeznék róla :D
Oct 27, 2012 01:21:44
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 01:22:16
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>jó okom van feltételezni, hogy a Nissan tulajdonképpen már titán nevén volt.</div>
tajgi, miért nem kéred a trollok információs hálózatának segítségét?
add elő az egész sztorit, és meglátjuk mit tehetünk. de nem félmondatokat, és homályos utalásokat tegyél, mert az nem érdekel senkit.
tajgi, miért nem kéred a trollok információs hálózatának segítségét?
add elő az egész sztorit, és meglátjuk mit tehetünk. de nem félmondatokat, és homályos utalásokat tegyél, mert az nem érdekel senkit.
Oct 27, 2012 01:22:16
sodika
Oct 27, 2012 01:23:16
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>ha pénze, miért nem vesz magának egy kocsit?</div>
Mert úgy folyik el, mintha tized annyit keresne, mint amennyit. Erről mondom én, hogy nem a pénz mennyisége számít. 80 ezerből is ki lehet jönni úgy, mintha 800 lenne, és a sok pénz csupán illúzió, mert elfolyik a 10*x és az 1*x is ugyanúgy, ugyanarra, és ugyanannyi idő alatt. A szűkösség nem hátrány, hanem csupán jellemet fejlesztő inspiráció.
Erre a tényre akkor döbbentem rá, amikor anyám az egyben haza vitt 640 ezremet pont ugyanannyi idő alatt költötte el, mintha 64 ezret hoztam volna haza.
Mert úgy folyik el, mintha tized annyit keresne, mint amennyit. Erről mondom én, hogy nem a pénz mennyisége számít. 80 ezerből is ki lehet jönni úgy, mintha 800 lenne, és a sok pénz csupán illúzió, mert elfolyik a 10*x és az 1*x is ugyanúgy, ugyanarra, és ugyanannyi idő alatt. A szűkösség nem hátrány, hanem csupán jellemet fejlesztő inspiráció.
Erre a tényre akkor döbbentem rá, amikor anyám az egyben haza vitt 640 ezremet pont ugyanannyi idő alatt költötte el, mintha 64 ezret hoztam volna haza.
Oct 27, 2012 01:23:16
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 01:23:37
sneci, mennyit dolgoztál ma?
Oct 27, 2012 01:23:37
Oct 27, 2012 01:24:25
még mindig lógsz pushynak a pénzzel sodi?
Oct 27, 2012 01:24:25
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 01:25:34
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>ha pénze, miért nem vesz magának egy kocsit?</div>
Erre a tényre akkor döbbentem rá, amikor anyám az egyben haza vitt 640 ezremet pont ugyanannyi idő alatt költötte el, mintha 64 ezret hoztam volna haza.</div>
idióta vagy. de már nem is magyarázom, hogy miért. uncsi vagy.
Erre a tényre akkor döbbentem rá, amikor anyám az egyben haza vitt 640 ezremet pont ugyanannyi idő alatt költötte el, mintha 64 ezret hoztam volna haza.</div>
idióta vagy. de már nem is magyarázom, hogy miért. uncsi vagy.
Oct 27, 2012 01:25:34
sodika
Oct 27, 2012 01:25:43
Ha van egyel több nulla az összeg végén, az csak matematikailag tízszeres, a gyakorlatban ugyanannyi, mert a havi költség olyan mint a gáz: kitölti a teret.
Ezért mondom én, hogy faszság, amiről nekem össze-vissza hadováltok, hogy ilyen fizetés meg olyan fizetés. Meg ezt eladni-azt eladni. Meg olcsóbb gépet kellett volna venni, meg ilyen faszságok.
A pénz az eltűnik a semmire. A pénz nincs.
Ezért mondom én, hogy faszság, amiről nekem össze-vissza hadováltok, hogy ilyen fizetés meg olyan fizetés. Meg ezt eladni-azt eladni. Meg olcsóbb gépet kellett volna venni, meg ilyen faszságok.
A pénz az eltűnik a semmire. A pénz nincs.
Oct 27, 2012 01:25:43
gazdatest-szakértő
Oct 27, 2012 01:25:45
A módszer egyszerű, amit tajgi itt elmondott. Fórizs gazdatestnek álcázza magát, az a csali. Aztán a gazdatest keresők rátapadnak, majd a gazdatest egyre többet kér az áldozatától.
Oct 27, 2012 01:25:45
Oct 27, 2012 01:26:20
ha csak úgy puszira odaadott 3 kilót ezeknek a félnótásoknak el is hiszem, hogy elfolyik a pénze. és még miről nem tudunk. még :))
Oct 27, 2012 01:26:20
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 27, 2012 01:27:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A pénz nincs.</div>
Neked tényleg nincs. Nekem szerencsére van.
Neked tényleg nincs. Nekem szerencsére van.
Oct 27, 2012 01:27:11
gazdatest-szakértő
Oct 27, 2012 01:27:32
titán felismerte azt, hogy ez egy drill és attól félt, hogy annyira függésben lesz, hogy valami olyat kérnek tőle, amit függés nélkül nem is tenne meg.
Oct 27, 2012 01:27:32
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 01:27:55
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>Nekem nagyon úgy néz ki, hogy Fórizs már korábban rátelepedett Titánra. Szegény elmebeteg ezt megunta, megszökött, aztán szégyenszemre Fórizsnak kellett kimentenie. Ezek után Fórizs végérvényesen rabszolgasorba taszította, lassan már azt se bánná, ha tényleg gumiszobába kerülne. Tajgi, nyilatkozz.</div>Szerintem Fórizs mindet alárendel annak a szent célnak, hogy a mésztelepi cigányok jól éljenek, vagy legalább is ne éhezzenek. Ezzel nincs semmi baj, azzal már igen, hogy maga Titán is halálsápadt lett, amikor megtagadtam, hogy odaviszem a kocsimat a kakukkba. tehát biztos, hogy Titánnal szemben voltak olyan elvárások, amelyek túl léphettek bizonyos tűréshatárokat</div>
rgl korábban úgy fogalmazott, hogy titánnak szabályosan el kellett menekülnie flódnis pecójából, mert az is meg volt határozva, hogy mikor mehet szarni. te is azt mondtad, hogy a hátsó ajtón menekült el.
flódnis mindenkire rátelepszik? ezért pattintotta le a két lánya is?
rgl korábban úgy fogalmazott, hogy titánnak szabályosan el kellett menekülnie flódnis pecójából, mert az is meg volt határozva, hogy mikor mehet szarni. te is azt mondtad, hogy a hátsó ajtón menekült el.
flódnis mindenkire rátelepszik? ezért pattintotta le a két lánya is?
Oct 27, 2012 01:27:55
Oct 27, 2012 01:28:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ha van egyel több nulla az összeg végén, az csak matematikailag tízszeres, a gyakorlatban ugyanannyi, mert a havi költség olyan mint a gáz: kitölti a teret.
A pénz az eltűnik a semmire. A pénz nincs.</div>
kussoljál már bazdmeg, akkora idióta vagy, hogy az nem fogalom. most tajgetosznak segítünk, hogy ő is a gyógyulás útjára térhessen mint SF. mik azok a gondok amiket titán már nem tűrt el? miért nem a nagyanyjánál lakott egyáltalán?
kussoljál már bazdmeg, akkora idióta vagy, hogy az nem fogalom. most tajgetosznak segítünk, hogy ő is a gyógyulás útjára térhessen mint SF. mik azok a gondok amiket titán már nem tűrt el? miért nem a nagyanyjánál lakott egyáltalán?
Oct 27, 2012 01:28:09
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 01:30:17
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ha van egyel több nulla az összeg végén, az csak matematikailag tízszeres, a gyakorlatban ugyanannyi, mert a havi költség olyan mint a gáz: kitölti a teret.
sneci, érdekes módon nekem elég sok pénz van a bankszámlámon, nem tűnik el, nem akarja elvenni sem végrehajtó, sem hatóság.
szerintem te valamit nagyon benéztél ezzel kapcsolatban, idióta. rocskaiék pénze is elfolyik. hogyhogy nekik nem kellett eladni az ingatlanjaikat?
sneci, érdekes módon nekem elég sok pénz van a bankszámlámon, nem tűnik el, nem akarja elvenni sem végrehajtó, sem hatóság.
szerintem te valamit nagyon benéztél ezzel kapcsolatban, idióta. rocskaiék pénze is elfolyik. hogyhogy nekik nem kellett eladni az ingatlanjaikat?
Oct 27, 2012 01:30:17
sodika
Oct 27, 2012 01:30:29
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>>Szerintem Fórizs mindet alárendel annak a szent célnak, hogy a mésztelepi cigányok jól éljenek, vagy legalább is ne éhezzenek.</div>
Nem, nem hiszem.
Amikor megdicsértem Esztert, hogy látom, szigorú korlátok között tartja az oda szánt kiadásait, és mégsem önti számolatlanul a százezreket, ahogyan pedig előzően mi nagyon aggódtunk, akkor nem kiabált velem, hanem békés hangon megnyugtatott, hogy persze, nem hülye ő, tudja, hogy a saját szükséges kiadásai terhére nem vállalhat kiadásokat senki kedvéért.
Nem, nem hiszem.
Amikor megdicsértem Esztert, hogy látom, szigorú korlátok között tartja az oda szánt kiadásait, és mégsem önti számolatlanul a százezreket, ahogyan pedig előzően mi nagyon aggódtunk, akkor nem kiabált velem, hanem békés hangon megnyugtatott, hogy persze, nem hülye ő, tudja, hogy a saját szükséges kiadásai terhére nem vállalhat kiadásokat senki kedvéért.
Oct 27, 2012 01:30:29
Oct 27, 2012 01:30:49
mondjuk érdekes volt, amikor csörgött a telefon és fórizs vette fel, titán meg félmeztelen ott kószált a szobában. még ha vendégségben van akkor is.. arra kell gondolni, hogy kvázi-szexrabszolgát csinál volna belőle Eszter?
Oct 27, 2012 01:30:49
gennyes féregzsidó
Oct 27, 2012 01:33:43
tajgi, a mésztelepi cigóktól mit kér flódnis az élősködésért cserébe? őket mivel hálózza be? novotni pistát kell üldözniük?
Oct 27, 2012 01:33:43
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 27, 2012 01:34:40
Ezek a mésztelepi cigányok Fórizsnak valami rokonai, vagy mi? minek eteti őket?
Oct 27, 2012 01:34:40
55 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™