« 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 »
1741283 komment.

Szerző: sodika Oct 27, 2012 01:35:08
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>rocskaiék pénze is elfolyik. hogyhogy nekik nem kellett eladni az ingatlanjaikat?</div>

Róluk beszélgetésfoszlányok alapján azt érdemes tudni, hogy a rendszerváltás előtt talán még mi is jobban álltunk náluk, ők maguk legjobb tudomásom szerint viszonylag szerényen éltek. Úgy könnyű ám megtartani és beosztani a pénzt, hogy nem a bőségbe szocializálódtál bele, hanem élénken él benned, milyen volt szegényként kuporgatni.
Oct 27, 2012 01:35:08

Szerző: gennyes féregzsidó Oct 27, 2012 01:35:22
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>A lényeg szerintem az, ne zárjuk ki, hogy F.E. kényszerhelyzetben lehet, és nekem inkább úgy tűnik, mintha nem ő, hanem a feljelentő lenne bizonyos értelemben a valódi zaklató(ja).</div>

de akkor miért járkált flódnis novotni új nőjéhez, és miért mutogatott neki szexvideókat?

pista már soha az életben nem fogadja vissza. minek teper utána?
Oct 27, 2012 01:35:22

Szerző: Fotelrocker_Presszócigány Oct 27, 2012 01:35:24
Válasz
(2)
önszántából senki sem olyan idióta, hogy cigányokat engedjen a lakásába. vagy az már tényleg pszichiátriai eset..
Oct 27, 2012 01:35:24

Szerző: sodika Oct 27, 2012 01:37:34
Válasz
(0)
gennyes féregzsidó:

Hogy mi hasznuk a mésztelepieknek, az azért nem publikus előttetek, mert ha van valami, amit a trollok nem tudnak, az jobb is, ha így marad. :)
Oct 27, 2012 01:37:34

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 27, 2012 01:37:51
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>önszántából senki sem olyan idióta, hogy cigányokat engedjen a lakásába. vagy az már tényleg pszichiátriai eset..</div>
Pszichiátriai eset, ez nem kérdéses.
Oct 27, 2012 01:37:51

Szerző: Fotelrocker_Presszócigány Oct 27, 2012 01:38:14
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div> hanem élénken él benned, milyen volt szegényként kuporgatni.</div>

nálad pont fordítva lesz, jó volt minden aztán érzed, hogy nagyon hidegen fúj a szél a blaha aluljáróban..
Oct 27, 2012 01:38:14

Szerző: gennyes féregzsidó Oct 27, 2012 01:38:24
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>rocskaiék pénze is elfolyik. hogyhogy nekik nem kellett eladni az ingatlanjaikat?</div>

Róluk beszélgetésfoszlányok alapján azt érdemes tudni, hogy a rendszerváltás előtt talán még mi is jobban álltunk náluk, ők maguk legjobb tudomásom szerint viszonylag szerényen éltek. Úgy könnyű ám megtartani és beosztani a pénzt, hogy nem a bőségbe szocializálódtál bele, hanem élénken él benned, milyen volt szegényként kuporgatni.</div>

idióta vagy, megint. tehát midnenki aki meg tudja tartani a pénzt, az szegényként kuporgatott korábban. ennyit tudsz a világról, bazmeg.:))

megtartani és beosztani a pénzt józan ésszel lehet. persze havi 15 ezret, amennyit te hozol össze, nehéz megtartani. esetleg úgy lehet, ha valakin élősködsz.
Oct 27, 2012 01:38:24

Szerző: sodika Oct 27, 2012 01:39:07
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
pista már soha az életben nem fogadja vissza</div>

Ez ennél sajnos sokkal bonyolultabb.
Roland pár hozzászólással feljebb remekül összefoglalta a lényeget.
Oct 27, 2012 01:39:07

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 27, 2012 01:42:04
Válasz
(4)
Lehúzzák, de megérdemli.

Fórizs lányát sajnálom csak.

Jól értem, hogy megszakított minden kapcsolatot az anyjával?
Oct 27, 2012 01:42:04

Szerző: sodika Oct 27, 2012 01:42:33
Válasz
(0)
megtartani és beosztani a pénzt józan ésszel lehet.</div>

Szocializációval. A pénz nem ésszel mozog, hanem attitűdökkel. Teljesen mellékes, hogy hány milliót keresnek, mert nem ezért van pénzük. Azért van pénzük, mert régebben szegények voltak, ezért olyanok a beidegződéseik, hogy az ő kezeik közül nem folyik el a pénz, nekem meg ezt még tanulnom kell, mert én másként szocializálódtam, ami szintén szüleim hibája.
Oct 27, 2012 01:42:33

Szerző: Hitvány Patkány Oct 27, 2012 01:43:01
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>gennyes féregzsidó:

Hogy mi hasznuk a mésztelepieknek, az azért nem publikus előttetek, mert ha van valami, amit a trollok nem tudnak, az jobb is, ha így marad. :)</div>

Ahogy visszagondolsz eddigi életedre, mennyi értelme volt titkolózni a trollok előtt. És mennyi értelme volt játszani az agyadat?
Oct 27, 2012 01:43:01

Szerző: gennyes féregzsidó Oct 27, 2012 01:43:18
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>tajgi, a mésztelepi cigóktól mit kér flódnis az élősködésért cserébe? őket mivel hálózza be? novotni pistát kell üldözniük?</div>Eszter megpróbál segíteni nekik, mint mindenkinek, ugyanakkor hallani akar az istvánról, vagyis ez egy szerelmi történet, amiért az Eszter komoly áldozatokat hoz. Egy időben úgy láttam a történetet, mintha lehúznák, szerintem inkább családtagnak tekintik már. Ez az előny.</div>

ja értem. a cigók szállítják az infókat novotniról, és amíg van infó, van pénz is. mindig csak egy kicsi infót csöpögtetnek, beosztják a csereértéket. néha lehet kamuznak is ezt-azt.

tudom, hogy flódnis még rgl-t is elküldte kémkedni pista után, és mivel nem volt infó, bepipult ráczra.
Oct 27, 2012 01:43:18

Szerző: gennyes féregzsidó Oct 27, 2012 01:44:57
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Lehúzzák, de megérdemli.

Fórizs lányát sajnálom csak.

Jól értem, hogy megszakított minden kapcsolatot az anyjával?</div>

igen, és 2 lánya is van, egyik sem akarja látni az anyját. biztos nem véletlen.

az meg mindennek a legalja volt, hogy titán írt egy nyílt levelet flódnis idősebb lányának.
Oct 27, 2012 01:44:57

Szerző: Fotelrocker_Presszócigány Oct 27, 2012 01:45:20
Válasz
(2)
gazdatest szakértő honnan tud ennyi mindent?
Oct 27, 2012 01:45:20

Szerző: sodika Oct 27, 2012 01:46:53
Válasz
(0)
Igen, ennyi a lényeg, amit Roland ír. Eszter határozattal van eltiltva a szerelmétől, a tatabányai családanya viszont nem.
Oct 27, 2012 01:46:53

Szerző: sodika Oct 27, 2012 01:47:20
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>gazdatest szakértő honnan tud ennyi mindent?</div>

RGL beszélt erről az egyik feltöltött videóban.
Oct 27, 2012 01:47:20

Szerző: gennyes féregzsidó Oct 27, 2012 01:47:43
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>gazdatest szakértő honnan tud ennyi mindent?</div>

olyan, mint törzsgyökeres volt. tippel, és néha ráhibázik. van ilyen.
Oct 27, 2012 01:47:43

Szerző: Hitvány Patkány Oct 27, 2012 01:47:46
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>A gond most inkább az, amit a gazdatest-szakértő úr is megemlített, hogy Titán kihúzott a rendszerből, de mivel ő vetélytársa a cigányoknak és ezt felismerte, valójában nem elmeháborodott, hanem egy rafinált és minden hájjal megkent alak.</div>

Tajgi, hogy valaki elmebeteg, az nem jelenti azt, hogy hülye. Az a probléma, hogy üldözési mániája van és ha egyszer egy szembe jövő 70 éves néni Moszad-ügynöknek néz, akit a likvidálására küldtek, akkor már meg is történt a baj.
Én elhiszem, hogy hozzátok nőtt és ezért véditek, de tényleg segítségre van szüksége.
Oct 27, 2012 01:47:46

Szerző: Fotelrocker_Presszócigány Oct 27, 2012 01:49:17
Válasz
(2)
biztos a szomszéd tulajdonlapját nézte meg..
Oct 27, 2012 01:49:17

Szerző: gennyes féregzsidó Oct 27, 2012 01:52:14
Válasz
(2)
tajgi, ha titán tartozik 100 ezerrel flódnisnak, akkor flódnis nem erőltette, hogy titán keressen munkát? vagy milyen indokkal nem dolgozik? ő is rááll az élősködésre, mint flódnis kivételével mindenki a csapatból?
Oct 27, 2012 01:52:14

Szerző: Fotelrocker_Presszócigány Oct 27, 2012 01:53:00
Válasz
(5)
Amikor ott üvöltöztek molnárral az utcán, jó hogy nem volt ott senki, mert biztos nekiment volna. Egyszer elszakad a cérna nála is, főleg, ha "érzékenyebb" ezekre a dolgokra. Történik megint valami apropó amin beindulnak, mint pl Bándy Kata halála, és kitalálnak hozzá megint valami sületlenséget, de honnan tudod, hogy nem azt, hogy öljön meg valakit aki szúratja a szívét?
Oct 27, 2012 01:53:00

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 27, 2012 01:53:36
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Azért van pénzük, mert régebben szegények voltak, ezért olyanok a beidegződéseik, hogy az ő kezeik közül nem folyik el a pénz, nekem meg ezt még tanulnom kell, mert én másként szocializálódtam, ami szintén szüleim hibája.</div>
Szüleid hibája. Beszarok.

Én sosem voltam szegény, aztán mégis be tudom osztani a pénzemet. Ez hogy lehet?
Oct 27, 2012 01:53:36

Szerző: sodika Oct 27, 2012 01:56:47
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>valójában nem elmeháborodott, hanem egy rafinált és minden hájjal megkent alak.</div>

Tény, hogy Eszter közelében átkapcsolódott, mint egy robot, és aminek vonatkozásában addig azt hajtogatta, hogy ez az ő döntése, és Eszter ne szóljon bele (nevezetesen, hogy az olasz anyag a magánéletéről szóljon), annak ellenkezőjéről Eszter első szavára meggyőzte magát.

De hogy számító lenne, azt határozottan cáfolom. Kétszínűség olyan értelemben nincs benne, hogy amíg én Eszter "az én pénzemen utaztatok" mondatára következetesen csak rezzenéstelen, kedves félmosollyal az "csendben vagy és bölcs vagy"-taktikát alkalmaztam, pislogás nélkül, addig ő hangosan viccelődött azzal, hogy "azért jót utaztunk a pénzeden".

És amikor megkérdeztem tőle, hogy miért nem keres autószerelői állást itt Pesten, arra is teljesen őszintén rávágta, hogy ő most inkább a politikai ügyekkel akar foglalkozni, mert Eszternek nem az a rongyos 120 ezer hiányozna, amit napi 8 óra után autószerelőként hazahozna.

Szóval Titán nem kétszínű, nem számító, 100%-ig őszinte, egyenes, és szókimondó.
Oct 27, 2012 01:56:47

Szerző: gennyes féregzsidó Oct 27, 2012 01:58:18
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>tajgi, ha titán tartozik 100 ezerrel flódnisnak, akkor flódnis nem erőltette, hogy titán keressen munkát? vagy milyen indokkal nem dolgozik? ő is rááll az élősködésre, mint flódnis kivételével mindenki a csapatból?</div>De, Eszter mindenkit motivál a munkakeresésre.</div>

flódnis tudja, hogy sneci miért él egy koldus szintjén? mit szokott mondani sneci, miért van 15 forint a zsebében?
Oct 27, 2012 01:58:18

Szerző: sodika Oct 27, 2012 01:58:22
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>De ez a szívszorítása azonnal elmúlt, ahogy átléptük a szlovák határt és erősebb befolyású KGB területre érkeztünk.</div>

:D

És olaszban is gyengébb, mert az is kevésbé kizárólagos CIA terület. :D
Oct 27, 2012 01:58:22

Szerző: sodika Oct 27, 2012 01:59:53
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>mit szokott mondani sneci, miért van 15 forint a zsebében?</div>

Őszintén elmondtam neki, hogy ha reggel le tudok ülni nyugodtan és rendszeresen lenyomni a 8 órát, röpködnének a 100 ezrek, csak mindig akadt valami kamerázni való, valami meghívás, vagy egyéb dolog az utóbbi hónapokban.
Oct 27, 2012 01:59:53

Szerző: gennyes féregzsidó Oct 27, 2012 02:01:14
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Eszter "az én pénzemen utaztatok" mondatára következetesen csak rezzenéstelen, kedves félmosollyal az "csendben vagy és bölcs vagy"-taktikát alkalmaztam</div>

hehe, xénia úgy látom szeret csicskítani téged. tőled mit kért az utaztatásért cserébe?
Oct 27, 2012 02:01:14

Szerző: Fotelrocker_Presszócigány Oct 27, 2012 02:02:07
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
:D

És olaszban is gyengébb, mert az is kevésbé kizárólagos CIA terület. :D</div>

bazdmeg bazdmeg bazdmeg, de hogy az anyátokba tudtok ezen ilyen jóízűen nevetgélni??
Oct 27, 2012 02:02:07

Szerző: sodika Oct 27, 2012 02:03:26
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>De, Eszter mindenkit motivál a munkakeresésre.</div>

És nagyon rendes, mert RGL mellett láthatóan ő is megértette, hogy nekem ahhoz, hogy pénzem legyen, elsősorban nyugalom kell, így mindketten akceptálják ezt az igényemet.

Kicsit visszaveszek, és sok lesz az archív anyag.
Oct 27, 2012 02:03:26

Szerző: gennyes féregzsidó Oct 27, 2012 02:04:06
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Őszintén elmondtam neki, hogy ha reggel le tudok ülni nyugodtan és rendszeresen lenyomni a 8 órát, röpködnének a 100 ezrek </div>

röpködnek a 100 ezrek???:))

az utóbbi 31 hónapban, amióta "dolgozol", egyetlen egy hónapban sem röpködtek. havi 50 ezret sem kerestél átlagban.
Oct 27, 2012 02:04:06

Szerző: sodika Oct 27, 2012 02:07:04
Válasz
(0)
hehe, xénia úgy látom szeret csicskítani téged. tőled mit kért az utaztatásért cserébe?</div>

Semmit. Ezért voltam nagyon csendben, mert ami igaz, arra nincs jó válasz, csak a csend, és annak a mosolygós kivárása, hogy a következő mondat már másról fog szólni.

Eszternél ez szerencsére működik. Anyámnál sajnos már nem, mert a makacs módon ignorált mondatok után, aminél fontosnak érzi, már kierőszakolja a visszaigazolást az idegesítő "hallod? hallod? hallod?" mondókával. :D
Oct 27, 2012 02:07:04

Szerző: szeszesember Oct 27, 2012 02:09:16
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Semmit. Ezért voltam nagyon csendben, mert ami igaz, arra nincs jó válasz, csak a csend, és annak a mosolygós kivárása, hogy a következő mondat már másról fog szólni.

Eszternél ez szerencsére működik. Anyámnál sajnos már nem, mert a makacs módon ignorált mondatok után, aminél fontosnak érzi, már kierőszakolja a visszaigazolást az idegesítő "hallod? hallod? hallod?" mondókával. :D</div>
Szóval ezért héderezel Fórizsnál, és nem pedig anyádnál, te szar?
Oct 27, 2012 02:09:16

Szerző: sodika Oct 27, 2012 02:10:34
Válasz
(0)
röpködnek a 100 ezrek???:))
</div>

Nem "röpködnek", hanem "röpködnének".

Ha átlagemberesen le tudok ülni, le tudom nyomni a 8 órát, és nem szakít meg semmi.

Jövő héten még egy Minda-per, meg - reményem szerint - egy Titán elmeorvosi útifilm, egyébként szünet és meló.
Oct 27, 2012 02:10:34

Szerző: gennyes féregzsidó Oct 27, 2012 02:11:09
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
hehe, xénia úgy látom szeret csicskítani téged. tőled mit kért az utaztatásért cserébe?</div>

Semmit. Ezért voltam nagyon csendben, mert ami igaz, arra nincs jó válasz, csak a csend, és annak a mosolygós kivárása, hogy a következő mondat már másról fog szólni.

Eszternél ez szerencsére működik. Anyámnál sajnos már nem, mert a makacs módon ignorált mondatok után, aminél fontosnak érzi, már kierőszakolja a visszaigazolást az idegesítő "hallod? hallod? hallod?" mondókával. :D</div>

sneci, úgy látom anyád már nem veszi be a "zsákszámra hordom haza a pénzt" című hazugságodat.

bazmeg, szegénynek milyen nehéz lehet az élete veled, hogy állandóan azt kell megvilágítania számodra, hogy folyamatosan hazudozol. gondolom ezért tipliztél el a kolosyra. már nem bírtad a valósággal való állandó szembesítést.
Oct 27, 2012 02:11:09

Szerző: Fotelrocker_Presszócigány Oct 27, 2012 02:11:33
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div><div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Szerintem titán maga sem gondolja komolyan a kémlegyet, meg a szívszuratást.</div>Vagy mondjuk 0-100-as skálán a szívszuratás jelentősége kb 25-30 körül van.</div>

és a rakétasilók? az is lényegtelen? a kémlégy, a megfigyelések meg hát maga az echelon rendszer ugye. egy szóval bolond. pont.
Oct 27, 2012 02:11:33

Szerző: sodika Oct 27, 2012 02:12:01
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div>
Szóval ezért héderezel Fórizsnál, és nem pedig anyádnál, te szar?</div>

:)

Ebből annyi igaz, hogy egyetlen dolog tud felidegesíteni, mégpedig az a kérdés, hogy "hallod?", "hallod?" :)
Oct 27, 2012 02:12:01

Szerző: szeszesember Oct 27, 2012 02:13:53
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem "röpködnek", hanem "röpködnének".

Ha átlagemberesen le tudok ülni, le tudom nyomni a 8 órát, és nem szakít meg semmi.

Jövő héten még egy Minda-per, meg - reményem szerint - egy Titán elmeorvosi útifilm, egyébként szünet és meló.</div>Nem fogod fel, hogy amíg Minda életben van, addig MINDIG lesznek perei, te elmeroggyant? Te pedig mindig el is fogsz rájuk menni, hogy addig se kelljen dolgozni. Ismerünk már, gnóm.
Oct 27, 2012 02:13:53

Szerző: szeszesember Oct 27, 2012 02:14:45
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szeszesember</div>
Szóval ezért héderezel Fórizsnál, és nem pedig anyádnál, te szar?</div>

:)

Ebből annyi igaz, hogy egyetlen dolog tud felidegesíteni, mégpedig az a kérdés, hogy "hallod?", "hallod?" :)</div>A szmájlit igennek veszem.
Oct 27, 2012 02:14:45

Szerző: sodika Oct 27, 2012 02:14:48
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Pontosan tudja kit minek és mikor kell mondani.</div>

Ennek ellenére egészen megdöbbentő, hogy különböző környezetben hogyan tud átkapcsolni másik üzemmódba. Én ellenben minden környezetben pontosan ugyanazt a nagyjából bármikor vállalható középszerű óvatosságot hozom, vállalhatatlan szélsőségektől mentesen, ugyanakkor igazán egyik helyszínre sem illően. :)
Oct 27, 2012 02:14:48

Szerző: gennyes féregzsidó Oct 27, 2012 02:14:59
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Jövő héten még egy Minda-per, meg - reményem szerint - egy Titán elmeorvosi útifilm, egyébként szünet és meló.</div>

már 2 hónapja pörögsz, Hahó! előtte meg hónapokig éjt nappallá téve dolgoztál. nagyon keményen.

Jövő héten - a klasszikus. neked az egész életed a Jövő hétről szól. fogva tart a pszichológiai idő. téged így szúratnak obamáék. mindig elhitetik veled, hogy egy jövőbeli pillanatban jobb lesz neked.
Oct 27, 2012 02:14:59

Szerző: szeszesember Oct 27, 2012 02:17:00
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ennek ellenére egészen megdöbbentő, hogy különböző környezetben hogyan tud átkapcsolni másik üzemmódba. Én ellenben minden környezetben pontosan ugyanazt a nagyjából bármikor vállalható középszerű óvatosságot hozom, vállalhatatlan szélsőségektől mentesen, ugyanakkor igazán egyik helyszínre sem illően. :)</div>Tehát anyáddal sem üvöltözöl soha?
Oct 27, 2012 02:17:00

Szerző: sodika Oct 27, 2012 02:17:38
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div>Nem fogod fel, hogy amíg Minda életben van, addig MINDIG lesznek perei</div>

Minda sok perére elhív, én pedig - pont a meló miatt - egyikre sem ülök be, hanem a saját kamerájáról másolom le laptopra az anyagot, és személyesen csak azt a két percet töltöm vele, amíg felvesszük a kommentárt.

Az tény, hogy jövő héten már elkezdünk dolgozni a rendszerváltást leleplező dokumentumfilmen, de azt már nem a meló rovására, hanem szigorúan csak a hét egyik napján, és az már nem hobbi, hanem kemény üzleti vállalkozás lesz.
Oct 27, 2012 02:17:38

Szerző: gennyes féregzsidó Oct 27, 2012 02:19:14
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szeszesember</div>Nem fogod fel, hogy amíg Minda életben van, addig MINDIG lesznek perei</div>

Minda sok perére elhív, én pedig - pont a meló miatt - egyikre sem ülök be, hanem a saját kamerájáról másolom le laptopra az anyagot, és személyesen csak azt a két percet töltöm vele, amíg felvesszük a kommentárt.

Az tény, hogy jövő héten már elkezdünk dolgozni a rendszerváltást leleplező dokumentumfilmen, de azt már nem a meló rovására, hanem szigorúan csak a hét egyik napján, és az már nem hobbi, hanem kemény üzleti vállalkozás lesz.</div>

fasza, garantálva van a röhögésünk.
Oct 27, 2012 02:19:14

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 27, 2012 02:20:26
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Pontosan tudja kit minek és mikor kell mondani.</div>

Ennek ellenére egészen megdöbbentő, hogy különböző környezetben hogyan tud átkapcsolni másik üzemmódba. Én ellenben minden környezetben pontosan ugyanazt a nagyjából bármikor vállalható középszerű óvatosságot hozom, vállalhatatlan szélsőségektől mentesen, ugyanakkor igazán egyik helyszínre sem illően. :)</div>
Titán Valszeg enyhén skizofrén is, ezert nem csoda, ha változó viselkedést produkál változó környezetben.

Te enhyén értelmi fogyatékos, súlyosan antiszociális autista vagy. A te kórképed az, hogy minden társaságban csak a recskázáson jár az agyad.
Oct 27, 2012 02:20:26

Szerző: gennyes féregzsidó Oct 27, 2012 02:22:26
Válasz
(1)
sneci, látom, hogy a kappanos sztori után megvan a következő, amivel garantáltan el fogod baszni a melóra szánt időt, és garantáltan csóró leszel továbbra is.

de minda legalább folyamatosan zabáltatni fog bojszófőlekkel, amíg "kőkeményen dolgoztok". elnézve minda 30 éves cigánymercijét, sikerre vagytok ítélve.
Oct 27, 2012 02:22:26

Szerző: szeszesember Oct 27, 2012 02:22:31
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szeszesember</div>Nem fogod fel, hogy amíg Minda életben van, addig MINDIG lesznek perei</div>

Az tény, hogy jövő héten már elkezdünk dolgozni a rendszerváltást leleplező dokumentumfilmen, de azt már nem a meló rovására, hanem szigorúan csak a hét egyik napján, és az már nem hobbi, hanem kemény üzleti vállalkozás lesz.</div>Most már csak azt áruld el, hogy ha már Minda készíti a felvételeket, mi a pék faszáért nem tudja ő maga feltölteni is azokat a JewTube-ra? Tyeknyikaji anyajfabétya, vaty MIFAAAAAAN?
Oct 27, 2012 02:22:31

Szerző: gennyes féregzsidó Oct 27, 2012 02:22:47
Válasz
(1)
jav:

shikerre vagytok ítélve.
Oct 27, 2012 02:22:47

Szerző: sodika Oct 27, 2012 02:24:38
Válasz
(1)
Pontosabban valamilyen film az van, de nem olyan, amire be lehetne ültetni szórakozásra vágyó embereket.

Minda Zoltán 23 éves munkáját egy egész estés filmbe fogjuk összefoglalni, de előre megmondtam neki, hogy ezzel sok melónk lesz, mert egy ilyen jelentőségű dolgot nem szabad összecsapni. Az első pár héten még csak a forgatókönyv vázlatán fogunk dolgozni.

Lényegében a múlt héten levédetett tanulmányát fogja feldolgozni a film, és a sok száz per során begyűjtött adatnak köszönhetően ez a kicsivel több, mint egy óra olyan alapossággal, minden apró fél szavát hiteles dokumentummal alátámasztottan fogja leleplezni az állami vagyon törvénytelen elrablását a rendszerváltáskori és azutáni időkben, hogy egyből híresek leszünk.
Oct 27, 2012 02:24:38

Szerző: gennyes féregzsidó Oct 27, 2012 02:25:27
Válasz
(1)
jav:

bojszófőzelék
Oct 27, 2012 02:25:27

Szerző: szeszesember Oct 27, 2012 02:25:48
Válasz
(5)
Nézd, broni, mit kukáztam neked: <a href="http://youtu.be/1TGTm9HBKH0" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/1TGTm9HBKH0</a>
Oct 27, 2012 02:25:48

Szerző: sodika Oct 27, 2012 02:25:54
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div>ha már Minda készíti a felvételeket</div>

Nem ő készíti, hanem egy nyugdíjas barátja.
De a megfelelő feldolgozáshoz valóban én értek.
Ez tök jó munkamegosztás.

Minda perel, nyugdíjas haver rögzít, én pedig feldolgozom.
Oct 27, 2012 02:25:54

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 27, 2012 02:26:44
Válasz
(2)
Sodi, te már híres vagy.
Oct 27, 2012 02:26:44

Szerző: Fotelrocker_Presszócigány Oct 27, 2012 02:27:23
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Mondjuk tény, hogy a tüske csarnok- rakétasiló összefüggéstől még az általában nyugodtnak látszó 2006-os Gonda László is elborult</div>

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=4S390dna2n4" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=4S390dna2n4</a>

Gonda elmondja, hogy Endréék akkora károkat okoznak a nemzetnek, hogy az nem igaz. Csodálkozol, hogy silókon kiakadt? A normális emberek mit fognak gondolni, hogy ilyen elmebetegekből áll a nemzeti jobboldal? igen..
Oct 27, 2012 02:27:23

Szerző: sodika Oct 27, 2012 02:27:41
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Sodi, te már híres vagy.</div>

Jó, a személyek nem fontosak.
A film és az IGAZSÁG lesz a fontos, személyek nélkül.

Mi csak apróbetűk leszünk a borítón. :D
Oct 27, 2012 02:27:41

Szerző: gennyes féregzsidó Oct 27, 2012 02:28:28
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>hogy egyből híresek leszünk.</div>

sneci, te már éppen eléggé híres vagy, mivel 12 óráig az index címlapján voltál mint recskaboy, és a fütyikamerás faszverésedről szóló cikket eddig 60 ezren olvasták. ez shiker!
Oct 27, 2012 02:28:28

Szerző: sodika Oct 27, 2012 02:29:20
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>RGL-Titán koprodukcióból lesz film? vagy már van,?</div>

Valami ilyesmire vitték el a szalagos kamerámat tegnap, szóval szerintem várható valami. :)
Oct 27, 2012 02:29:20

Szerző: Fotelrocker_Presszócigány Oct 27, 2012 02:29:56
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div>Nézd, broni, mit kukáztam neked: <a href="http://youtu.be/1TGTm9HBKH0" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/1TGTm9HBKH0</a></div>

látod sneci, ilyen jó sunákat leshettél az olimpián, ha kijutottál volna, mondjuk nem aaron cute de egy fapra megteszi, persze buzulás az nuku..
Oct 27, 2012 02:29:56

Szerző: gennyes féregzsidó Oct 27, 2012 02:31:08
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>De a megfelelő feldolgozáshoz valóban én értek.</div>

te egyedül ahhoz értesz, hogy 4 kamerával rögzítsd a faszverésedet a kádban.

egyébként te magad írtad bécigány falán, hogy "soha nem állítottam, hogy értenék a videózáshoz".

úgyhogy ez megint facepalm.
Oct 27, 2012 02:31:08

Szerző: győztes proletár Oct 27, 2012 02:31:32
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>RGL-Titán koprodukcióból lesz film? vagy már van,?</div>

Valami ilyesmire vitték el a szalagos kamerámat tegnap, szóval szerintem várható valami. :)</div>Egy új rakétasiló felfedezése a Bazilika katakombái alatt?
Oct 27, 2012 02:31:32

Szerző: Fotelrocker_Presszócigány Oct 27, 2012 02:31:54
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Sodi, te már híres vagy.</div>

Jó, a személyek nem fontosak.
A film és az IGAZSÁG lesz a fontos, személyek nélkül.

Mi csak apróbetűk leszünk a borítón. :D</div>

Sherlock Porks is apróbetű szeretne lenni a tolvajkéregetőkben, aztán csak nem sikerül neki. ha valamibe bele akarnak kötni, úgy is az lesz az első, hogy a szerkesztőket el lehetetlenítik és úgy már az anyag sem tűnik majd hitelesnek, és a te velvetes múltaddal hát :))
Oct 27, 2012 02:31:54

Szerző: sodika Oct 27, 2012 02:32:18
Válasz
(0)
Nem fogtok röhögni, amikor jövő ilyenkor mindenki arról fog beszélni ebben az országban, milyen faszán leplezi le az új dokumentumfilm a rendszerváltás során elrabolt vagyon útját, és - részletesen alátámasztott konkrétumokkal - a törvénytelen rablás módszertanát.

Itt nem szívet szúrató Obamáról van szó, hanem arról, hogy még a kötőszavakhoz is hivatalos dokumentumok tartoznak.
Oct 27, 2012 02:32:18

Szerző: sodika Oct 27, 2012 02:34:37
Válasz
(0)
egyébként te magad írtad bécigány falán, hogy "soha nem állítottam, hogy értenék a videózáshoz".</div>

Itt most ESEMÉNYEKET kell videózni, hanem egy összerakni egy dokumentumfilmet, hogy a néző ne vesszen el a részletekben, de mindent meg is értsen, és azt főleg értse meg, hogy miért van mindenre kőkemény bizonyíték.
Oct 27, 2012 02:34:37

Szerző: Fotelrocker_Presszócigány Oct 27, 2012 02:34:56
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem fogtok röhögni, amikor jövő ilyenkor mindenki arról fog beszélni ebben az országban, milyen faszán leplezi le az új dokumentumfilm a rendszerváltás során elrabolt vagyon útját, és - részletesen alátámasztott konkrétumokkal - a törvénytelen rablás módszertanát.

Itt nem szívet szúrató Obamáról van szó, hanem arról, hogy még a kötőszavakhoz is hivatalos dokumentumok tartoznak.</div>

hogy lesz a filmből bevétel?
Oct 27, 2012 02:34:56

Szerző: sodika Oct 27, 2012 02:36:28
Válasz
(0)
Helyesen: itt most NEM eseményeket kell videózni.

Amire itt szükség van, abban MARHA JÓ vagyok.

Van egy rakás irat, és a megfelelő narrációval a megfelelő irat megfelelő részének kiemelésével érdekesen, tömören, mégis a lényegre tapintva bemutatni a történetet.
Oct 27, 2012 02:36:28

Szerző: szeszesember Oct 27, 2012 02:37:16
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>hogy lesz a filmből bevétel?</div>Eladják az Indexnek jelképes huhuhú-húszezer forintért.
Oct 27, 2012 02:37:16

Szerző: sodika Oct 27, 2012 02:37:27
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>
hogy lesz a filmből bevétel?</div>

Akár YouTube-bevétel, akár DVD, akár TV, akár bármi.
Részletkérdés. Ha sikeres, lesz bevétele.

Előbb legyen kész.
Oct 27, 2012 02:37:27

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 27, 2012 02:38:05
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem fogtok röhögni, amikor jövő ilyenkor mindenki arról fog beszélni ebben az országban, milyen faszán leplezi le az új dokumentumfilm a rendszerváltás során elrabolt vagyon útját, és - részletesen alátámasztott konkrétumokkal - a törvénytelen rablás módszertanát.

Itt nem szívet szúrató Obamáról van szó, hanem arról, hogy még a kötőszavakhoz is hivatalos dokumentumok tartoznak.</div>
2013. október 27-én visszatérhetünk erre?
Oct 27, 2012 02:38:05

Szerző: Hitvány Patkány Oct 27, 2012 02:38:06
Válasz
(12)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Helyesen: itt most NEM eseményeket kell videózni.

Van egy rakás irat, és a megfelelő narrációval a megfelelő irat megfelelő részének kiemelésével érdekesen, tömören, mégis a lényegre tapintva bemutatni a történetet.</div>

És te leszel a narrátor, beszédhibás fogyatékos srác?
Oct 27, 2012 02:38:06

Szerző: szeszesember Oct 27, 2012 02:38:13
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Helyesen: itt most NEM eseményeket kell videózni.

Van egy rakás irat, és a megfelelő narrációval a megfelelő irat megfelelő részének kiemelésével érdekesen, tömören, mégis a lényegre tapintva bemutatni a történetet.</div>
Te mint narrátor?!

* nagyon röhög *
Oct 27, 2012 02:38:13

Szerző: Fotelrocker_Presszócigány Oct 27, 2012 02:39:08
Válasz
(8)

kérd meg bloginát, legyen ő a narrátor, vagy addig tanulj meg beszélni. lol.

<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div><div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>hogy lesz a filmből bevétel?</div>Eladják az Indexnek jelképes huhuhú-húszezer forintért.</div>

ezen jót röhögtem :D
Oct 27, 2012 02:39:08

Szerző: gennyes féregzsidó Oct 27, 2012 02:39:53
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem fogtok röhögni, amikor jövő ilyenkor</div>

dehogynem, kurvára fogunk röhögni, hogy megint feleslegesen elbasztad a munkára fordítható idődet, és 5 forint van a zsebedben. majd az lesz a válaszod: nem baj, jól szórakoztam.

a te kezeid közül csak fos jöhet ki. esetleg trágya, vagy szar.
Oct 27, 2012 02:39:53

Szerző: sodika Oct 27, 2012 02:40:03
Válasz
(0)
Első gondolatom valami Zeitgeist Addendum-szerű dolog.
Magyar Zeitgeist nem is lenne rossz cím. :D
Oct 27, 2012 02:40:03

Szerző: sodika Oct 27, 2012 02:40:44
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>
És te leszel a narrátor</div>

Természetesen nem.
Oct 27, 2012 02:40:44

Szerző: gennyes féregzsidó Oct 27, 2012 02:41:03
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>
hogy lesz a filmből bevétel?</div>

Akár YouTube-bevétel, akár DVD, akár TV, akár bármi.
Részletkérdés. Ha sikeres, lesz bevétele.

Előbb legyen kész.</div>

látom már kész is az üzleti terv.:))
Oct 27, 2012 02:41:03

Szerző: gennyes féregzsidó Oct 27, 2012 02:42:29
Válasz
(2)
sneci, és mikor indul a saját megoldás?:))
Oct 27, 2012 02:42:29

Szerző: Fotelrocker_Presszócigány Oct 27, 2012 02:42:30
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Első gondolatom valami Zeitgeist Addendum-szerű dolog.
Magyar Zeitgeist nem is lenne rossz cím. :D</div>

igazából shillingó is szopik majd a lopott katona képe miatt, szerintem nem jól kezdődne ha titeket is lopáson érnének..
Oct 27, 2012 02:42:30

Szerző: sodika Oct 27, 2012 02:43:25
Válasz
(0)
Bár közgazdaságról viszonylag könnyű. Itt bonyolult jogi problémákról van szó, így egy nagyon érdekes és szórakoztató kihívás, hogy száraz cégjogászkodásból miként lesz mindenkit érdeklő, lebilincselő dokumentumfilm.

De meg fogom oldani. :)
Oct 27, 2012 02:43:25

Szerző: gennyes féregzsidó Oct 27, 2012 02:44:29
Válasz
(4)
anyád kurvára mérges les, és nagyon sokszor fogja azt mondani, hogy "hallod? hallod? hallod?", amikor szóba kerül, hogy miért nem hordod haza zsákszámra a pénzt.
Oct 27, 2012 02:44:29

Szerző: Fotelrocker_Presszócigány Oct 27, 2012 02:45:40
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Bár közgazdaságról viszonylag könnyű. Itt bonyolult jogi problémákról van szó, így egy nagyon érdekes és szórakoztató kihívás, hogy száraz cégjogászkodásból miként lesz mindenkit érdeklő, lebilincselő dokumentumfilm.

De meg fogom oldani. :)</div>

tegyél bele őzikés képet, meg vád úgy, hogy rohamot kapjon tőle az ember, meg tegyél alá egy kis dupstepet, abban ráczigány nagyon jó, majd segít keresni..
Oct 27, 2012 02:45:40

Szerző: gennyes féregzsidó Oct 27, 2012 02:46:40
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Bár közgazdaságról viszonylag könnyű. Itt bonyolult jogi problémákról van szó, így egy nagyon érdekes és szórakoztató kihívás, hogy száraz cégjogászkodásból miként lesz mindenkit érdeklő, lebilincselő dokumentumfilm.

persze, hiszen tudjuk: predesztinálva vagy a shikerre, és a nemzetközi hírnévre.

kurva nagy röhögések lesznek itt. a snecológia jövője biztosítva van.
Oct 27, 2012 02:46:40

Szerző: sodika Oct 27, 2012 02:46:52
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>titeket is lopáson érnének..</div>

Jó, nyilván valami teljesen egyedi ötlet kell.

Most nagyon ráállítottam az agyamat arra a problémára, hogy a "<i>Y törvény X-edik szarja azt mondja, a végzés pedig erről szól, tehát nem is lehet igaz, hogy...</i>"-féle logika miként tud érdekesen és szórakoztatóan kinézni a képernyőn.

De a lényeg, hogy a folyamat beindult. Schlingloff Sándor kreativitásról szóló tanfolyama megtanította nekem, hogy ilyenkor csak várni kell, az agyam pár napon belül ki fogja dobni a zseniális megoldást erre.
Oct 27, 2012 02:46:52

Szerző: szeszesember Oct 27, 2012 02:47:02
Válasz
(15)
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>tegyél bele őzikés képet, meg vád úgy, hogy rohamot kapjon tőle az ember, meg tegyél alá egy kis dupstepet, abban ráczigány nagyon jó, majd segít keresni..</div>
A zenei szerkesztést bízzuk inkább a mésztelepi cigányokra! :D
Oct 27, 2012 02:47:02

Szerző: sodika Oct 27, 2012 02:49:02
Válasz
(0)
persze, hiszen tudjuk: predesztinálva vagy a shikerre, és a nemzetközi hírnévre.</div>

Természetesen. Ez megkérdőjelezhetetlen.
De most megyek filmet nézni.

na csá
Oct 27, 2012 02:49:02

Szerző: tigris Oct 27, 2012 02:49:11
Válasz
(5)
ezt komolyan nem hiszem el. sodika itt arra fogja a szegénységét, hogy a családja a kommunizmus alatt megszedte magát, ezért nem voltak szegények???? és te ugatsz a radikális nemzeti jobboldalról??? ezek után????? hogy a faszomba van ez, de tényleg?
Oct 27, 2012 02:49:11

Szerző: gennyes féregzsidó Oct 27, 2012 02:50:11
Válasz
(16)
sneci, mi snecológusok mindig attól rettegünk, hogy észbe kapsz, és elkezdesz napi 10-12 órában folyamatosan dolgozni, és pénzt keresni, hogy egyenesbe hozd az életed. most viszont megnyugtató híreket kaptunk tőled, nem kell attól tartani, hogy abbahagyod az önszopatást.
Oct 27, 2012 02:50:11

Szerző: sneci önszopatása Oct 27, 2012 02:52:13
Válasz
(16)
* előre el van rendelve *
Oct 27, 2012 02:52:13

Szerző: tigris Oct 27, 2012 02:52:21
Válasz
(9)
meg hogy nem tudsz 8 órát dolgozni, mert el kell menni kamerázni? engem bazmeg a haverok hívnak, focizni , kártyázni, bebaszni, meg diszkóba, dehát nem mehetek, mert melózni kell. és most szar világ van, és bizony sokszor hajnali egyig-kettőig. ha nem akarsz multinál dolgozni, kötöttségek mellett, akkor ez az ára. nemet kell mondani. csakhogy én a barátaimnak mondok nemet bazmeg! az embereknek, akiknek hiányzom, te meg egy csomó ilyen balfasz, veled semmilyen kapcsolatban nem lévő nyomorultnak. én nem megyek el billiárdozni az egyik barátommal, mert meló van, te meg ismeretlen cigánybűnözőket fuvarozol. ez a kurva nagy különbség baszki.
Oct 27, 2012 02:52:21

Szerző: gennyes féregzsidó Oct 27, 2012 02:53:12
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
persze, hiszen tudjuk: predesztinálva vagy a shikerre, és a nemzetközi hírnévre.</div>

</div>

igen, az egész eddigi életed egy igazi shiker. ott a zsebedben a fokmérője: a 3 db 5 forintos.

na meg a velvetes cikk.
Oct 27, 2012 02:53:12

Szerző: Fotelrocker_Presszócigány Oct 27, 2012 02:54:20
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
De most megyek filmet nézni.

na csá</div>

háháháhá :D ez még kellett lefekvés előtt, és mitől lenne megkérdőjelezhetetlen? azt írta a mátrix kiss endre neó? vagy hozzád is az Úr szólt mint molnárhoz meg titánhoz?

milyen filmet nézel? ugye nem áron borotvált picsáját fogod nézegetni? az nem lenne túl keresztényi cselekedet..
Oct 27, 2012 02:54:20

Szerző: Andy Dufresne Oct 27, 2012 07:08:31
Válasz
(0)

A fütyikamerával fogsz forgatni? Lesz rendezői széked?
Oct 27, 2012 07:08:31

Szerző: Lelki Verető Oct 27, 2012 07:48:19
Válasz
(7)
Szerintem szuper, hogy te készíted el az otthonkergetők dokfilmjét. Végre mindenki megtud mindent Minda pereiről és az illegális lakásfoglaló cigányokról, meg a tébét nem fizető, szociális segélyből kakaóscsigát és slingóf pdfeket vásároló, idős házaspárokkal magát kúrató egyetemista perverzek középsúlyos értelmi fogyatékosokról. Javaslom, hogy legalább egyszer hangozzék el a műsorban, hogy az egész természet be van teknikkázva, és legalább egy óriásplakátot elemezzetek ki, hogy miért is mosolyog épp egy gyanúsan elmeteknikka felé Norbi. Biztos vagyok benne, hogy amikor az egyébként borítékolhatóan nézhetetlen vérprofi video felkerül a netre, rögtön belekerül néhány perc random vonatozó öreg buzi, és hamarosan a youtube-fiók neve Recskaboyra változik, amit majd egy átfogó HVG-s vezércikk követ majd a "Perverz nácik és sittes cigányok kezében Magyarország?" címmel.

Paródiarovat
Oct 27, 2012 07:48:19

Szerző: Lelki Verető Oct 27, 2012 07:49:41
Válasz
(1)
Elnézést, még reggel van, és csak most fogom bevenni az Antigrammatikumomat.
Oct 27, 2012 07:49:41

Szerző: Danyiil Romanovics Oct 27, 2012 07:50:17
Válasz
(12)
Ebből az ötletedből sem lesz semmi, Sneci. Akárcsak a kávézókritikából vagy a heti rajzfilmből. De ha mégis, javaslom, hogy Tyúkper Addendum legyen a címe.
Oct 27, 2012 07:50:17

Szerző: Lelki Verető Oct 27, 2012 07:52:22
Válasz
(2)
Régebben többször eszembe jutott, hogy Sodi szerintem nem hazudott, amikor következetesen azt hazudta, hogy Pátyon lakik.

Elég lett volna csak rákérdezni, hisz teljesen nyilvánvaló, hogy az ember ott lakik, ahol a recskatörölközőjét tartja. Ez egy kisméretű arc- és kéztörölköző, általában eredetileg rózsaszín, mára azonban kifakult, keményre száradt, pergő, büdös. Az, hogy egyébként a kolosy téren alszik, eszik és dugdossa a fenekébe az ember a szappant, nem azonos azzal, mint hogy hol tartja a recskatörölközőjét.
Oct 27, 2012 07:52:22

Szerző: Kémlégy Oct 27, 2012 08:21:43
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem fogtok röhögni, amikor jövő ilyenkor mindenki arról fog beszélni ebben az országban, milyen faszán leplezi le az új dokumentumfilm a rendszerváltás során elrabolt vagyon útját, és - részletesen alátámasztott konkrétumokkal - a törvénytelen rablás módszertanát.</div>

Akkor fogunk csak röhögni igazán, mert akárcsak a többi elmebeteg terved, es is be fog csődölni, persze csak miután egy csomó időt elbasztál rá, feleslegesen.
Púp, ugye az történt, hogy megnéztetek egy Michael Moore filmet, és a két autista eldöntötte, ők is gazdag dokumentumfilmesek lesznek?
Oct 27, 2012 08:21:43

Szerző: Kémlégy Oct 27, 2012 08:34:37
Válasz
(5)
Púp, amúgy nem gondolod, hogy a filmrendezéshez érteni is kéne? Vagy megint letöltöttél pár PDFet az internetről, és innentől kezdve értesz hozzá?
Oct 27, 2012 08:34:37

Szerző: Danyiil Romanovics Oct 27, 2012 09:46:22
Válasz
(7)
Már Blogina tudálékos és modoros, archaizáló stílusán is nagyokat lehet röhögni, hát elképzelem mi lesz, mikor a dadogó, nyökögő, sejpítő Sneci próbál majd narrátorkodni a filmben...

"Aöö aaa huszonhetedik bö...bbbb.bb mmmmmmmmmmbe-bekezdés ki-mondja, hogyaö Rrrendőjség..."

Sneci, nem megy neked a KisberG Szabolcskodás, ez ismét ki fog derülni. Ahhoz alapvetően tökösnek kéne lenni, ami te még úgy sem vagy, hogy egy 23 centis kis Sodi hibálózik a pipaszár lábaid között.
Oct 27, 2012 09:46:22

Szerző: ? Oct 27, 2012 09:46:52
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>titeket is lopáson érnének..</div>

Jó, nyilván valami teljesen egyedi ötlet kell.

Most nagyon ráállítottam az agyamat arra a problémára, hogy a "<i>Y törvény X-edik szarja azt mondja, a végzés pedig erről szól, tehát nem is lehet igaz, hogy...</i>"-féle logika miként tud érdekesen és szórakoztatóan kinézni a képernyőn.

De a lényeg, hogy a folyamat beindult. Schlingloff Sándor kreativitásról szóló tanfolyama megtanította nekem, hogy ilyenkor csak várni kell, az agyam pár napon belül ki fogja dobni a zseniális megoldást erre.</div>

Te teljesen elmebeteg vagy. A zseniális agyad idáig csak - 30 milliót és nyomort termelt.
Oct 27, 2012 09:46:52

Szerző: ? Oct 27, 2012 09:48:34
Válasz
(1)
ezt komolyan nem hiszem el. sodika itt arra fogja a szegénységét, hogy a családja a kommunizmus alatt megszedte magát, ezért nem voltak szegények???? és te ugatsz a radikális nemzeti jobboldalról??? ezek után????? hogy a faszomba van ez, de tényleg?[/quote

Mindig mondtam ,hogy Kisséknek nem való a kapitalizmus. Ők a diktatúrákban érzik jól magukat, ahol megmondják nekik, hogy mit kell csinálni.
Oct 27, 2012 09:48:34

Szerző: 15 ft Oct 27, 2012 10:05:19
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">?</div>ezt komolyan nem hiszem el. sodika itt arra fogja a szegénységét, hogy a családja a kommunizmus alatt megszedte magát, ezért nem voltak szegények???? és te ugatsz a radikális nemzeti jobboldalról??? ezek után????? hogy a faszomba van ez, de tényleg?[/quote

Mindig mondtam ,hogy Kisséknek nem való a kapitalizmus. Ők a diktatúrákban érzik jól magukat, ahol megmondják nekik, hogy mit kell csinálni.</div>

ez is hazugság, hiszen kizárólag sneci hibája, hogy infósként nem keres annyit, mint az apja keresett mérnökként (akik akkoriban nem voltak annyira túlfizetve az átlaghoz képest, mint most az infósok)

30 évesen a szüleit hibáztatni különösen szép.
Oct 27, 2012 10:05:19
« 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 »
1741283 komment.

131 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™