sodika
Oct 29, 2012 19:55:35
<div class="quote"><div class="author">here</div>
milyen költői vagy</div>
Csak gyakorlatias.
A tenger csak azt mondta, hogy SHRR SHRR SHRR SHRR, de nem mondott olyat, hogy te nem a saját pénzedből jöttél ide, úgyhogy takarodj innen. :D
milyen költői vagy</div>
Csak gyakorlatias.
A tenger csak azt mondta, hogy SHRR SHRR SHRR SHRR, de nem mondott olyat, hogy te nem a saját pénzedből jöttél ide, úgyhogy takarodj innen. :D
Oct 29, 2012 19:55:35
sodika
Oct 29, 2012 19:56:02
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Szóval már nem akarsz gyereket?
</div>
De igen, csak nem pont most.
</div>
De igen, csak nem pont most.
Oct 29, 2012 19:56:02
Géntolvaj református
Oct 29, 2012 19:57:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én miért akarnék eltartani bárkit is? :D</div>
Esetleg magadat?
Esetleg magadat?
Oct 29, 2012 19:57:11
gennyes féregzsidó
Oct 29, 2012 19:57:28
sneci, csupa shiker az életed utazás-nyaralás szempontjából is.
tavaly az egynapos nyaralás, úgy, hogy telefonálgatnod kellett, hogy legyen vonatjegyed. az idén a kappanos körút, amikor 1 km-re mentél el a balaton mellett, pár másodpercre láthattad a kocsi ablakból, és minden érintett városban egy ház előtt ücsörögtetek pár órát. bónuszként pedig a 2 napos tengerparti nyaralás, a már említett körülmények között.
és ezek után nem tudod, hogy mi a különbség a sok és a kevés pénz között?
tavaly az egynapos nyaralás, úgy, hogy telefonálgatnod kellett, hogy legyen vonatjegyed. az idén a kappanos körút, amikor 1 km-re mentél el a balaton mellett, pár másodpercre láthattad a kocsi ablakból, és minden érintett városban egy ház előtt ücsörögtetek pár órát. bónuszként pedig a 2 napos tengerparti nyaralás, a már említett körülmények között.
és ezek után nem tudod, hogy mi a különbség a sok és a kevés pénz között?
Oct 29, 2012 19:57:28
gennyes féregzsidó
Oct 29, 2012 20:00:01
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Fórizs fizetéséből el lehet tartani az egész tényfeltáró szubkultúrát és a mésztelep teljes lakosságát</div>
Én miért akarnék eltartani bárkit is? :D</div>
nem te akarsz 33 évesen családot? vagy elküldöd a gyerekedet dolgozni 3 naposan ahogy kijöttek az anyjával a kórházból, hogy tartsa el magát?
nem te akarsz 33 évesen családot? vagy elküldöd a gyerekedet dolgozni 3 naposan ahogy kijöttek az anyjával a kórházból, hogy tartsa el magát?
Oct 29, 2012 20:00:01
Kérdezőbiztos
Oct 29, 2012 20:01:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
</div>
De igen, csak nem pont most.</div>
Szerintem nem akarsz egyáltalán.
Nem baj, én sem, csak én bevallom.
Te meg púposkodsz, álkereszténykedsz, mintha számítana neked a gyermekáldás.
</div>
De igen, csak nem pont most.</div>
Szerintem nem akarsz egyáltalán.
Nem baj, én sem, csak én bevallom.
Te meg púposkodsz, álkereszténykedsz, mintha számítana neked a gyermekáldás.
Oct 29, 2012 20:01:44
gennyes féregzsidó
Oct 29, 2012 20:02:20
sneci, már a gondolat is kurva nevetséges, hogy neked valaha saját családod lesz. ez egyszerűen olyan fokú képtelenség, mint pl. az, hogy ma este megbaszom angelina jolie-t.
Oct 29, 2012 20:02:20
Géntolvaj református
Oct 29, 2012 20:05:02
Sodi már említette, hogy nem 33 évesen akar gyereket, hanem 70 évesen, mint Szeremley.
Oct 29, 2012 20:05:02
Angelina Jolie
Oct 29, 2012 20:05:15
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, már a gondolat is kurva nevetséges, hogy neked valaha saját családod lesz. ez egyszerűen olyan fokú képtelenség, mint pl. az, hogy ma este megbaszom angelina jolie-t.</div>
I'LL FUCK THE HELL OUTTA YOU TONITE!
I'LL FUCK THE HELL OUTTA YOU TONITE!
Oct 29, 2012 20:05:15
gennyes féregzsidó
Oct 29, 2012 20:08:19
sneci, azok után, hogy molnár boborján fogyatékosnak nevezett a saját faladon, az ő anyagát osztod meg?
benned nincs semmi büszkeség?
benned nincs semmi büszkeség?
Oct 29, 2012 20:08:19
sodika
Oct 29, 2012 20:13:11
Molnárt visszaoltottam, mondván, ne elmebetegezzen másokat egy olyan ember, akit a többség elmebetegnek tart, mert én én sem teszek ilyet, pedig én minden normális ember szerint normális vagyok. :)
Oct 29, 2012 20:13:11
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 29, 2012 20:14:35
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Molnárt visszaoltottam, mondván, ne elmebetegezzen másokat egy olyan ember, akit a többség elmebetegnek tart, mert én én sem teszek ilyet, pedig én minden normális ember szerint normális vagyok. :)</div>
Hahó! A saját anyád bolondnak tart!
Hahó! A saját anyád bolondnak tart!
Oct 29, 2012 20:14:35
Géntolvaj református
Oct 29, 2012 20:14:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Molnárt visszaoltottam, mondván, ne elmebetegezzen másokat egy olyan ember, akit a többség elmebetegnek tart, mert én én sem teszek ilyet, pedig én minden normális ember szerint normális vagyok. :)</div>
Tehát anyádat nem tekinted normális embernek?
Tehát anyádat nem tekinted normális embernek?
Oct 29, 2012 20:14:47
Andy Dufresne
Oct 29, 2012 20:15:32
Mi, itt a fórumodom normális emberek vagyunk és szerintünk nem vagy normális.
Mi, itt a fórumodom normális emberek vagyunk és szerintünk nem vagy normális.
Oct 29, 2012 20:15:32
Kémlégy
Oct 29, 2012 20:15:52
<div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div><div class="quote"><div class="author">El Snesí</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, ha majd év végén összesíted az excelt, és keresed majd az okokat, hogy miért kerestél az idén ilyen megalázóan kevés pénzt, mit fogsz mondani?
korábban azt mondtad, hogy az első évedet elbasztad, a másodikat ellustiztad, a harmadikra is kell találni valami balfasz kifogást.</div>
Trollok energiavámpírkodása.</div>
A trollok konstans tényezőt jelentenek a snecológiában, őket nem szokta kiemelni. Ha vesszük a Snecológia I. főtételét ("mindig más a hibás") és az eddigi trendeket figyelembe vesszük és, miszerint mindig valaki(k) a környezetéből tehetnek róla, valószínűleg az otthonvédők és a tényfeltárók lesznek a hibásak.</div>
A második főtétel pedig:
túlélés > morál
korábban azt mondtad, hogy az első évedet elbasztad, a másodikat ellustiztad, a harmadikra is kell találni valami balfasz kifogást.</div>
Trollok energiavámpírkodása.</div>
A trollok konstans tényezőt jelentenek a snecológiában, őket nem szokta kiemelni. Ha vesszük a Snecológia I. főtételét ("mindig más a hibás") és az eddigi trendeket figyelembe vesszük és, miszerint mindig valaki(k) a környezetéből tehetnek róla, valószínűleg az otthonvédők és a tényfeltárók lesznek a hibásak.</div>
A második főtétel pedig:
túlélés > morál
Oct 29, 2012 20:15:52
sodika
Oct 29, 2012 20:15:58
Hahó! A saját anyád bolondnak tart!</div>
Nem tart annak, illetve csak annyira, amennyire az összes "szélsőjobbost". :D
Hahó! A saját anyád bolondnak tart!</div>
Nem tart annak, illetve csak annyira, amennyire az összes "szélsőjobbost". :D
Oct 29, 2012 20:15:58
gennyes féregzsidó
Oct 29, 2012 20:16:58
maradjunk annyiban, hogy az egy visszaoltási kísérlet volt, ami besült.
kb. úgy jártál, mint amikor Sherlock Porks megfejelt, és miután vérző orral, megszégyenülten haza kullogtál, a neten bizonygattad, hogy mekkora harcos voltál. jól visszaoltottad őt is.
maradjunk annyiban, hogy az egy visszaoltási kísérlet volt, ami besült.
kb. úgy jártál, mint amikor Sherlock Porks megfejelt, és miután vérző orral, megszégyenülten haza kullogtál, a neten bizonygattad, hogy mekkora harcos voltál. jól visszaoltottad őt is.
Oct 29, 2012 20:16:58
Kémlégy
Oct 29, 2012 20:19:02
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Semmilyen tekintetben nem estem pofára. Most már melózok, heti max. 2 eseményt kamerázok le, és mindezt max. heti egy telefoninterjúval egészem ki, így most már van időm melóra.</div>
Na és ha jön a Demotiváló Démon, és nem lesz kedved dolgozni, mert nem optimális a csillagok állása?
Na és ha jön a Demotiváló Démon, és nem lesz kedved dolgozni, mert nem optimális a csillagok állása?
Oct 29, 2012 20:19:02
sodileaks
Oct 29, 2012 20:29:08
sodi, mi a helyzet az áramtolvaj cigány haverjaiddal? Zajosak? Hagynak <s>melózni</s> recskázni?
Oct 29, 2012 20:29:08
sodileaks
Oct 29, 2012 20:30:24
És hol van már az a kibaszott tengerparti videó? Már 1 hónapja megígérted <b>bazmeg</b>, ezt is betárcsázós modemmel töltöd fel?
Oct 29, 2012 20:30:24
Kémlégy
Oct 29, 2012 20:31:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">here</div>
milyen költői vagy</div>
Csak gyakorlatias.
A tenger csak azt mondta, hogy SHRR SHRR SHRR SHRR, de nem mondott olyat, hogy te nem a saját pénzedből jöttél ide, úgyhogy takarodj innen. :D</div>
De olyat viszont mondott, hogy HAHAHA, TE CSÓRÓ BALFASZ, ITT FAGYASZTOD A SEGGEDET A HIDEGBEN, AHELYETT HOGY A SAJÁT PÉNZEDEN IDEUTAZNÁL NYÁRON HOGY MEG TUDJ FÜRDENI HAHAHA.
milyen költői vagy</div>
Csak gyakorlatias.
A tenger csak azt mondta, hogy SHRR SHRR SHRR SHRR, de nem mondott olyat, hogy te nem a saját pénzedből jöttél ide, úgyhogy takarodj innen. :D</div>
De olyat viszont mondott, hogy HAHAHA, TE CSÓRÓ BALFASZ, ITT FAGYASZTOD A SEGGEDET A HIDEGBEN, AHELYETT HOGY A SAJÁT PÉNZEDEN IDEUTAZNÁL NYÁRON HOGY MEG TUDJ FÜRDENI HAHAHA.
Oct 29, 2012 20:31:11
szeszesember
Oct 29, 2012 20:31:16
Tényleg, Púp, Flepnisnél előírás a napi tisztálkodás, vagy ott bűzölögtök, ti rohadt cigányok?
Oct 29, 2012 20:31:16
szeszesember
Oct 29, 2012 20:34:18
Meddig maradnak a mésztelepi dzsuvások? Lehet, hogy nem ártana, ha az ÁNTSZ körbenézne egy kicsit.
Oct 29, 2012 20:34:18
sodileaks
Oct 29, 2012 20:34:29
"Kiss Endre Farkas
5 perce
Na, jó, tököm tele van a vinyó szenvedésével. A következő dolog, amire pénz adok ki, RAM-bővítés a laptopba, utána külső akku, és legvégül SSD."
Természetesen Jövő héten.
5 perce
Na, jó, tököm tele van a vinyó szenvedésével. A következő dolog, amire pénz adok ki, RAM-bővítés a laptopba, utána külső akku, és legvégül SSD."
Természetesen Jövő héten.
Oct 29, 2012 20:34:29
sodika
Oct 29, 2012 20:36:04
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>És hol van már az a kibaszott tengerparti videó?</div>
Épp most vagyok túl egy csaknem 9 órás renderelésen.
Épp most vagyok túl egy csaknem 9 órás renderelésen.
Oct 29, 2012 20:36:04
sodileaks
Oct 29, 2012 20:36:35
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div>Meddig maradnak a mésztelepi dzsuvások? Lehet, hogy nem ártana, ha az ÁNTSZ körbenézne egy kicsit.</div>
Hát, ha van rá mód fertőzésveszélyre hivatkozva online bejelentést tenni, akkor szerintem maga sodi is szívesen fog írni nekik.
Hát, ha van rá mód fertőzésveszélyre hivatkozva online bejelentést tenni, akkor szerintem maga sodi is szívesen fog írni nekik.
Oct 29, 2012 20:36:35
szpítsopp
Oct 29, 2012 20:38:31
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>"Kiss Endre Farkas
5 perce
Természetesen Jövő héten.</div>
Nohát, másfél év és kezd haldokolni az acer? Ki gondolta volna!
5 perce
Nohát, másfél év és kezd haldokolni az acer? Ki gondolta volna!
Oct 29, 2012 20:38:31
Andy Dufresne
Oct 29, 2012 20:39:58
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>És hol van már az a kibaszott tengerparti videó?</div>
Épp most vagyok túl egy csaknem 9 órás renderelésen.</div>
Tengerparti videó?
Tengerparti videó?
Oct 29, 2012 20:39:58
sodika
Oct 29, 2012 20:40:13
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
Nohát, másfél év és kezd haldokolni az acer?</div>
Nem, nem kezd el haldoklani, hanem csordultig tele van, és annyi mindent futtatok egyszerre, hogy kevés hozzá a 4 Gb RAM.
Nem, nem kezd el haldoklani, hanem csordultig tele van, és annyi mindent futtatok egyszerre, hogy kevés hozzá a 4 Gb RAM.
Oct 29, 2012 20:40:13
Kémlégy
Oct 29, 2012 20:40:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>És hol van már az a kibaszott tengerparti videó?</div>
Dehát az egy erőmű!
Dehát az egy erőmű!
Oct 29, 2012 20:40:47
Kémlégy
Oct 29, 2012 20:41:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
Nem, nem kezd el haldoklani, hanem csordultig tele van, és annyi mindent futtatok egyszerre, hogy kevés hozzá a 4 Gb RAM.</div>
Van róla biztonsági mentés, púp? :)
Nem, nem kezd el haldoklani, hanem csordultig tele van, és annyi mindent futtatok egyszerre, hogy kevés hozzá a 4 Gb RAM.</div>
Van róla biztonsági mentés, púp? :)
Oct 29, 2012 20:41:33
sodika
Oct 29, 2012 20:41:35
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>
Tengerparti videó?</div>
Mostantól zsinórban három olaszországi videó is jön.
Egy fél órás 1080p-s, egy egyórás 640*480-as, és harmadikként a tengerparti előadás.
Tengerparti videó?</div>
Egy fél órás 1080p-s, egy egyórás 640*480-as, és harmadikként a tengerparti előadás.
Oct 29, 2012 20:41:35
Hitvány Patkány
Oct 29, 2012 20:42:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
Szerintem töröld a több órás anyagokat, a youtube-on úgyis biztonságban vannak.
Szerintem töröld a több órás anyagokat, a youtube-on úgyis biztonságban vannak.
Oct 29, 2012 20:42:44
sodika
Oct 29, 2012 20:43:02
<div class="quote"><div class="author">Kémlégy</div>
Van róla biztonsági mentés, púp? :)</div>
Nincs, és felesleges is, mert nem haldoklik semmi. :D
Erre a gépre három év garancia van, és még két éves sincs.
Erre a gépre három év garancia van, és még két éves sincs.
Oct 29, 2012 20:43:02
szpítsopp
Oct 29, 2012 20:43:09
Majd meglátjuk, sodi. meddig van még garanciád? mit teszel, ha lejár, és utána meghal a noti? addig mindenképp maradj jó viszonyban fórizzsal, mert reálisan nézve ez az egyetlen opciód, hogy szerezz egy újat.
Oct 29, 2012 20:43:09
szeszesember
Oct 29, 2012 20:43:29
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
Szerintem töröld a több órás anyagokat, a youtube-on úgyis biztonságban vannak.</div>:D
Szerintem töröld a több órás anyagokat, a youtube-on úgyis biztonságban vannak.</div>:D
Oct 29, 2012 20:43:29
gennyes féregzsidó
Oct 29, 2012 20:44:26
5 perce
sneci, akkor mégsem marcinak töltesz a telefonjára elsőként?
5 perce
sneci, akkor mégsem marcinak töltesz a telefonjára elsőként?
Oct 29, 2012 20:44:26
sodileaks
Oct 29, 2012 20:44:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>
Tengerparti videó?</div>
Egy fél órás 1080p-s, egy egyórás 640*480-as, és harmadikként a tengerparti előadás.</div>
Remélem ezeket is 56kbps-el töltöd fel. Mint a kilencvenes években bazmeg...
Tengerparti videó?</div>
Egy fél órás 1080p-s, egy egyórás 640*480-as, és harmadikként a tengerparti előadás.</div>
Remélem ezeket is 56kbps-el töltöd fel. Mint a kilencvenes években bazmeg...
Oct 29, 2012 20:44:49
Kémlégy
Oct 29, 2012 20:45:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Kémlégy</div>
Erre a gépre három év garancia van, és még két éves sincs.</div>
Na és az adataidra hány év garancia van, Einstein?
Szóval a backup felesleges... ez jónak ígérkezik, bedobok egy csomag popcornt a mikróba.
Erre a gépre három év garancia van, és még két éves sincs.</div>
Na és az adataidra hány év garancia van, Einstein?
Szóval a backup felesleges... ez jónak ígérkezik, bedobok egy csomag popcornt a mikróba.
Oct 29, 2012 20:45:05
szpítsopp
Oct 29, 2012 20:46:28
fogadni mernék arra is, hogy egyetlen partíció van a gépeden, és a gyárilag belőtt rendszert használod.
Oct 29, 2012 20:46:28
szeszesember
Oct 29, 2012 20:47:00
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>fogadni mernék arra is, hogy egyetlen partíció van a gépeden, és a gyárilag belőtt rendszert használod.</div>
Evidenciák...
Evidenciák...
Oct 29, 2012 20:47:00
gennyes féregzsidó
Oct 29, 2012 20:47:39
2011. július 28. 18:05 -> link
Rotwein: Legutóbb a Képíró-per előtt vettem 8 ezerért fasza tripodot, előtte meg 7 ezerért a webkamerámat. Oszt veszek őszig RAM-ot is, jól sejted. :D
Rotwein: Legutóbb a Képíró-per előtt vettem 8 ezerért fasza tripodot, előtte meg 7 ezerért a webkamerámat. Oszt veszek őszig RAM-ot is, jól sejted. :D
Oct 29, 2012 20:47:39
gennyes féregzsidó
Oct 29, 2012 20:48:45
sneci, több, mint 1 éve nem sikerült ramot venned, mert annyira csóró vagy. sejted már, mi a különbség a sok és a kevés között?:))
Oct 29, 2012 20:48:45
sodika
Oct 29, 2012 20:48:53
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>fogadni mernék arra is, hogy egyetlen partíció van a gépeden, és a gyárilag belőtt rendszert használod.</div>
Naná.
Amit lehet, folyamatosan törlök, csak annyi esemény volt az utóbbi időben, hogy még így is, hogy feltöltés után mindent töröltem, csordultig tele van a 750 Gb-os vinyó.
Naná.
Amit lehet, folyamatosan törlök, csak annyi esemény volt az utóbbi időben, hogy még így is, hogy feltöltés után mindent töröltem, csordultig tele van a 750 Gb-os vinyó.
Oct 29, 2012 20:48:53
Kémlégy
Oct 29, 2012 20:50:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>fogadni mernék arra is, hogy egyetlen partíció van a gépeden, és a gyárilag belőtt rendszert használod.</div>
Naná.
Amit lehet, folyamatosan törlök, csak annyi esemény volt az utóbbi időben, hogy még így is, hogy feltöltés után mindent töröltem, csordultig tele van a 750 Gb-os vinyó.</div>
Hát, akkor nem lenne jó, ha leejtenéd...
Naná.
Amit lehet, folyamatosan törlök, csak annyi esemény volt az utóbbi időben, hogy még így is, hogy feltöltés után mindent töröltem, csordultig tele van a 750 Gb-os vinyó.</div>
Hát, akkor nem lenne jó, ha leejtenéd...
Oct 29, 2012 20:50:45
Figyelmetető
Oct 29, 2012 20:51:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>fogadni mernék arra is, hogy egyetlen partíció van a gépeden, és a gyárilag belőtt rendszert használod.</div>
Naná.
mi lesz ha véletlen törlik a youtube csatornádat? akkor a videóid örökre elvesztek? pótolhatatlan kincsek tűnnek majd el?
Naná.
mi lesz ha véletlen törlik a youtube csatornádat? akkor a videóid örökre elvesztek? pótolhatatlan kincsek tűnnek majd el?
Oct 29, 2012 20:51:16
sodika
Oct 29, 2012 20:51:30
Egyébiránt semmi jele sincs annak, hogy gyengélkedne a gép. Annak van jele, hogy ahogyan én használom (több böngésző, videószerkesztő, három üzenőalkalmazás, miegymás), megspékelve egy csordultig tele, ráadásul a folyamatos videófeldolgozás miatt két hónapja karban nem tartott vinyóval már sok neki. :D
Önmagában a RAM bővítés is csodákat tenne.
Önmagában a RAM bővítés is csodákat tenne.
Oct 29, 2012 20:51:30
sodika
Oct 29, 2012 20:52:14
Figyelmetető :
Miért akarsz rombolni? :)
Látod, mindjárt kaptok olasz utat is.
Látod, mindjárt kaptok olasz utat is.
Oct 29, 2012 20:52:14
Andy Dufresne
Oct 29, 2012 20:52:15
Naná.
Nekem 3db 1TB-s külső vinyóm van.
Naná.
Nekem 3db 1TB-s külső vinyóm van.
Oct 29, 2012 20:52:15
Géntolvaj református
Oct 29, 2012 20:53:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Figyelmetető :
Látod, mindjárt kaptok olasz utat is.</div>
Nem rombolás. Takarítás.
Nem rombolás. Takarítás.
Oct 29, 2012 20:53:28
Káoszkapitány
Oct 29, 2012 20:53:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>ahogyan én használom (több böngésző, videószerkesztő, három üzenőalkalmazás, <b>miegymás</b>)</div>
Oct 29, 2012 20:53:54
Andy Dufresne
Oct 29, 2012 20:54:02
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>fogadni mernék arra is, hogy egyetlen partíció van a gépeden, és a gyárilag belőtt rendszert használod.</div>
Naná.
Nekem 3db 1TB-s külső vinyóm van.</div>
Neked miért nincs?
Naná.
Neked miért nincs?
Oct 29, 2012 20:54:02
sodika
Oct 29, 2012 20:54:39
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>
Nem rombolás. Takarítás.</div>
Az utókor számára szerintem minden elfér.
Nem rombolás. Takarítás.</div>
Az utókor számára szerintem minden elfér.
Oct 29, 2012 20:54:39
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 29, 2012 20:54:41
5 perce
Sodi, ha nekem extra RAM vagy SSD kellene, akkor elmennék és megvenném. Pár tízezres tételek, ez azért nem a világ.
Te meg még jövőre is erről fogsz álmodozni, miközben szopatunk vele. Shiker.
5 perce
Sodi, ha nekem extra RAM vagy SSD kellene, akkor elmennék és megvenném. Pár tízezres tételek, ez azért nem a világ.
Te meg még jövőre is erről fogsz álmodozni, miközben szopatunk vele. Shiker.
Oct 29, 2012 20:54:41
Figyelmetető
Oct 29, 2012 20:54:44
a minap egy kicsit felmérgesített néhány hozzászólásod, ezért hirtelen felindultságomban többed magammal és nickemmel jelentettem néhány videódat.
a minap egy kicsit felmérgesített néhány hozzászólásod, ezért hirtelen felindultságomban többed magammal és nickemmel jelentettem néhány videódat.
Oct 29, 2012 20:54:44
snecigeci
Oct 29, 2012 20:56:19
Púp, a kártérítésedből vehettél volna valami márkásabb laptopot is. A macbookok pl. alapból SSD-vel jönnek. Az air 1kg, azt még a púpod is elbírja.
Oct 29, 2012 20:56:19
Slim Shady
Oct 29, 2012 20:56:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébiránt semmi jele sincs annak, hogy gyengélkedne a gép. Annak van jele, hogy ahogyan én használom (több böngésző, videószerkesztő, három üzenőalkalmazás, miegymás), megspékelve egy csordultig tele, ráadásul a folyamatos videófeldolgozás miatt két hónapja karban nem tartott vinyóval már sok neki. :D
Önmagában a RAM bővítés is csodákat tenne.</div>
Van jelenleg az életedben bármi ami fontosabb a laptopodnál?
Van jelenleg az életedben bármi ami fontosabb a laptopodnál?
Oct 29, 2012 20:56:49
gennyes féregzsidó
Oct 29, 2012 20:57:11
hogyhogy miért? te nem röhögnél szívesen egy vinnyogó púpos korcson aki minden szopatást megérdemel?
hogyhogy miért? te nem röhögnél szívesen egy vinnyogó púpos korcson aki minden szopatást megérdemel?
Oct 29, 2012 20:57:11
broni
Oct 29, 2012 20:57:14
mi ez náci porpaganda megint????????????!!!!!!!!!
mi ez náci porpaganda megint????????????!!!!!!!!!
Oct 29, 2012 20:57:14
sodika
Oct 29, 2012 20:57:44
Az is egy megoldás. A 750 Gb első látásra marha soknak tűnt, de még így is, hogy feltöltés után folyamatosan törlök mindent, iszonyatosan kevés a gyakorlatban.
Az is egy megoldás. A 750 Gb első látásra marha soknak tűnt, de még így is, hogy feltöltés után folyamatosan törlök mindent, iszonyatosan kevés a gyakorlatban.
Oct 29, 2012 20:57:44
Andy Dufresne
Oct 29, 2012 20:58:18
<div class="quote"><div class="author">Slim Shady</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébiránt semmi jele sincs annak, hogy gyengélkedne a gép. Annak van jele, hogy ahogyan én használom (több böngésző, videószerkesztő, három üzenőalkalmazás, miegymás), megspékelve egy csordultig tele, ráadásul a folyamatos videófeldolgozás miatt két hónapja karban nem tartott vinyóval már sok neki. :D
Van jelenleg az életedben bármi ami fontosabb a laptopodnál?</div>
Minden ami fontos neki a laptophoz köti. Recska, videózás, fórumozás, FB, Kuruc.
Minden ami fontos neki a laptophoz köti. Recska, videózás, fórumozás, FB, Kuruc.
Oct 29, 2012 20:58:18
sodileaks
Oct 29, 2012 20:58:33
<div class="quote"><div class="author">Slim Shady</div>Van jelenleg az életedben bármi ami fontosabb a laptopodnál?</div>
Jogos kérdés, de a választ tudjuk...
Jogos kérdés, de a választ tudjuk...
Oct 29, 2012 20:58:33
YouTube-troll
Oct 29, 2012 20:58:55
Valaki berakna ide egy linklistát a trollbíróság által eltakarítandónak ítélt Sneci-videókról? Besegítenék.
Oct 29, 2012 20:58:55
Kémlégy
Oct 29, 2012 20:58:59
<div class="quote"><div class="author">Slim Shady</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébiránt semmi jele sincs annak, hogy gyengélkedne a gép. Annak van jele, hogy ahogyan én használom (több böngésző, videószerkesztő, három üzenőalkalmazás, miegymás), megspékelve egy csordultig tele, ráadásul a folyamatos videófeldolgozás miatt két hónapja karban nem tartott vinyóval már sok neki. :D
Nincs. Élete összes eseménye azon van. Ha megsemmisülne, Sodika létezésének nem maradna nyoma.
Nincs. Élete összes eseménye azon van. Ha megsemmisülne, Sodika létezésének nem maradna nyoma.
Oct 29, 2012 20:58:59
IT noob
Oct 29, 2012 20:59:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>
Az is egy megoldás. A 750 Gb első látásra marha soknak tűnt, de még így is, hogy feltöltés után folyamatosan törlök mindent, iszonyatosan kevés a gyakorlatban.</div>
úgy hallottam hamarosan betelik az Internet és ezért törölni kell minden felesleges adatot, különben nagyon le fog lassulni. Én is jelentem a videóidat.
Az is egy megoldás. A 750 Gb első látásra marha soknak tűnt, de még így is, hogy feltöltés után folyamatosan törlök mindent, iszonyatosan kevés a gyakorlatban.</div>
úgy hallottam hamarosan betelik az Internet és ezért törölni kell minden felesleges adatot, különben nagyon le fog lassulni. Én is jelentem a videóidat.
Oct 29, 2012 20:59:05
Andy Dufresne
Oct 29, 2012 20:59:11
Én mindent a külső vinyókon tartok, ami nem kell nap, mint nap.
Én mindent a külső vinyókon tartok, ami nem kell nap, mint nap.
Oct 29, 2012 20:59:11
sodileaks
Oct 29, 2012 21:01:07
<div class="quote"><div class="author">YouTube-troll</div>Valaki berakna ide egy linklistát a trollbíróság által eltakarítandónak ítélt Sneci-videókról? Besegítenék.</div>
Írd be a yt keresőbe, hogy Minda. Az összes találat mehet a gecibe.
Írd be a yt keresőbe, hogy Minda. Az összes találat mehet a gecibe.
Oct 29, 2012 21:01:07
Karalábé Hadnagy
Oct 29, 2012 21:04:10
Töröltetni a videóidat aztán jót röhögni a bosszankodásodon a mi szubkultúránkban DIVAT.
Töröltetni a videóidat aztán jót röhögni a bosszankodásodon a mi szubkultúránkban DIVAT.
Oct 29, 2012 21:04:10
sodika
Oct 29, 2012 21:04:15
Én mindent a külső vinyókon tartok, ami nem kell nap, mint nap.</div>
Hurrá. Én meg szegény ember vagyok, aki vízzel főz.
Hurrá. Én meg szegény ember vagyok, aki vízzel főz.
Oct 29, 2012 21:04:15
asd a Régi Troller
Oct 29, 2012 21:04:35
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div><div class="quote"><div class="author">YouTube-troll</div>Valaki berakna ide egy linklistát a trollbíróság által eltakarítandónak ítélt Sneci-videókról? Besegítenék.</div>
Írd be a yt keresőbe, hogy Minda. Az összes találat mehet a gecibe.</div>
bármilyen indokkal. bár talán a személyiségi jogok megsértése a legjobb.
bármilyen indokkal. bár talán a személyiségi jogok megsértése a legjobb.
Oct 29, 2012 21:04:35
Andy Dufresne
Oct 29, 2012 21:04:44
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div><div class="quote"><div class="author">YouTube-troll</div>Valaki berakna ide egy linklistát a trollbíróság által eltakarítandónak ítélt Sneci-videókról? Besegítenék.</div>
Itt legalább 24 órányi Minda anyag van. Ez nem normális. Szerintem én is jelentem.
Itt legalább 24 órányi Minda anyag van. Ez nem normális. Szerintem én is jelentem.
Oct 29, 2012 21:04:44
15 ft
Oct 29, 2012 21:05:30
Hurrá. Én meg szegény ember vagyok, aki vízzel főz.</div>
asszittem hogy te vérprofi infós vagy, aki korlátlanul skálázza a pénzt
asszittem hogy te vérprofi infós vagy, aki korlátlanul skálázza a pénzt
Oct 29, 2012 21:05:30
snecigeci
Oct 29, 2012 21:05:57
pup, kiváncsi lennék, milyen ssdt tervezel venni. nekem 64gbos van, de az idei fizetésedből nem jönne ki az ára.
Oct 29, 2012 21:05:57
gennyes féregzsidó
Oct 29, 2012 21:06:48
most már érted mi a különbség sok és kevés között?
most már érted mi a különbség sok és kevés között?
Oct 29, 2012 21:06:48
Andy Dufresne
Oct 29, 2012 21:06:53
De hiszen korlátlanul skálzható a jövedelmed.
Amúgy meg lusta vagy és ezért vagy szegény. Egy olcsóbb fajta vinyó kb 20 ezer. Jó, jó tudom ez 2000-el több, mint a havi kereseted.
De hiszen korlátlanul skálzható a jövedelmed.
Amúgy meg lusta vagy és ezért vagy szegény. Egy olcsóbb fajta vinyó kb 20 ezer. Jó, jó tudom ez 2000-el több, mint a havi kereseted.
Oct 29, 2012 21:06:53
sodileaks
Oct 29, 2012 21:07:03
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>Itt legalább 24 órányi Minda anyag van. Ez nem normális. Szerintem én is jelentem.</div>
Ez felháborító! Én is jelentem.
Ez felháborító! Én is jelentem.
Oct 29, 2012 21:07:03
sodika
Oct 29, 2012 21:08:15
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
most már érted mi a különbség sok és kevés között?</div>
Jah. :D
Ha alkatrészről van szó, igen. :D
Ha alkatrészről van szó, igen. :D
Oct 29, 2012 21:08:15
Andy Dufresne
Oct 29, 2012 21:09:29
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>Itt legalább 24 órányi Minda anyag van. Ez nem normális. Szerintem én is jelentem.</div>
Ez felháborító! Én is jelentem.</div>
A betyár mindenit ennek a Sodi gyereknek!
Ez felháborító! Én is jelentem.</div>
A betyár mindenit ennek a Sodi gyereknek!
Oct 29, 2012 21:09:29
Slim Shady
Oct 29, 2012 21:09:48
Ebből a 750-ből mennyit foglal el az Aron Cute siterip?
Ebből a 750-ből mennyit foglal el az Aron Cute siterip?
Oct 29, 2012 21:09:48
Andy Dufresne
Oct 29, 2012 21:09:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
Ha alkatrészről van szó, igen. :D</div>
Autista vagy.
Ha alkatrészről van szó, igen. :D</div>
Autista vagy.
Oct 29, 2012 21:09:55
YouTube-troll
Oct 29, 2012 21:11:18
<div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div><div class="quote"><div class="author">YouTube-troll</div>Valaki berakna ide egy linklistát a trollbíróság által eltakarítandónak ítélt Sneci-videókról? Besegítenék.</div>
bármilyen indokkal. bár talán a személyiségi jogok megsértése a legjobb.</div>
"Egy adatvédelmi panasz elbírálása érdekében további információra van szükségünk tőled. További információ és az elküldendő űrlap az Adatvédelmi központban található."
Az űrlapkitöltés körülményes, úgyhogy az "egyéb veszélyes cselekményt" jelöltem meg. Azt gond nélkül elfogadja.
bármilyen indokkal. bár talán a személyiségi jogok megsértése a legjobb.</div>
"Egy adatvédelmi panasz elbírálása érdekében további információra van szükségünk tőled. További információ és az elküldendő űrlap az Adatvédelmi központban található."
Az űrlapkitöltés körülményes, úgyhogy az "egyéb veszélyes cselekményt" jelöltem meg. Azt gond nélkül elfogadja.
Oct 29, 2012 21:11:18
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 29, 2012 21:12:01
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>
Csak rávezetjük idővel.
Csak rávezetjük idővel.
Oct 29, 2012 21:12:01
YouTube-troll
Oct 29, 2012 21:19:11
Egy másik gyors flag-opció a "Spam > átverés/csalás".
Oct 29, 2012 21:19:11
asd a Régi Troller
Oct 29, 2012 21:26:25
nagyon elcsendesedtél sodika. fogalmazod a magyarázó levelet a youtubenak? szerinted a trollok nem írtak már,
YouTube-troll
A jobbikos videók nagy részénél ezzel érdemes operálni:
Gyűlöletkeltő vagy sértő tartalom > gyűlöletet vagy erőszakot hirdet
Kérjük, jelezd, miről szólt a gyűlöletbeszéd:
etnikai hovatartozás
Kérjük, adj meg minden olyan információt, amely szerinted segíthet nekünk a probléma mielőbbi elhárításában:
Cigányellenes hangulatkeltés.
etnikai hovatartozás
Kérjük, adj meg minden olyan információt, amely szerinted segíthet nekünk a probléma mielőbbi elhárításában:
Cigányellenes hangulatkeltés.
gennyes féregzsidó
Oct 29, 2012 21:31:09
<div class="quote"><div class="author">YouTube-troll</div>A jobbikos videók nagy részénél ezzel érdemes operálni:
etnikai hovatartozás
Cigányellenes hangulatkeltés.</div>
inkább írd azt: felszólítás a cigányság kiirtására
etnikai hovatartozás
Cigányellenes hangulatkeltés.</div>
inkább írd azt: felszólítás a cigányság kiirtására
Oct 29, 2012 21:31:09
asd a Régi Troller
Oct 29, 2012 21:32:58
Sodika nincs miért aggódnod, még legalább egy hétig elérhetőek lesznek a videóid. addig érdemes mindet lementened.
Oct 29, 2012 21:32:58
gennyes féregzsidó
Oct 29, 2012 21:35:02
<div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div>Sodika nincs miért aggódnod, még legalább egy hétig elérhetőek lesznek a videóid. addig érdemes mindet lementened.</div>
végül is van hely a vinyóján bőven.
végül is van hely a vinyóján bőven.
Oct 29, 2012 21:35:02
Andy Dufresne
Oct 29, 2012 21:38:17
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div>Sodika nincs miért aggódnod, még legalább egy hétig elérhetőek lesznek a videóid. addig érdemes mindet lementened.</div>
végül is van hely a vinyóján bőven.</div>
Most kurva ideges lehet. Ilyenkor őrült mód cibálja a pitont. :D
végül is van hely a vinyóján bőven.</div>
Most kurva ideges lehet. Ilyenkor őrült mód cibálja a pitont. :D
Oct 29, 2012 21:38:17
Géntolvaj református
Oct 29, 2012 21:41:08
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>Most kurva ideges lehet. Ilyenkor őrült mód cibálja a pitont. :D</div>
Vége lesz a kommenthaverságnak?:(
Vége lesz a kommenthaverságnak?:(
Oct 29, 2012 21:41:08
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 29, 2012 21:41:40
Bocsássátok meg nekem, de én nem vagyok vérprofi.
A meglevő Acerjába hogyan tud SSD-t szerelni?
A meglevő Acerjába hogyan tud SSD-t szerelni?
Oct 29, 2012 21:41:40
sodika
Oct 29, 2012 21:42:35
Jó, abban mondjuk igazatok van, hogy hiba mindent csak egy helyre feltölteni. Mostantól csak akkor törlök valamit, ha a nyilvános hely mellett fel van töltve legalább egy biztonsági másolatként funkcionáló privát példány is másik fiók alá. :)
Oct 29, 2012 21:42:35
sodika
Oct 29, 2012 21:43:26
A meglevő Acerjába hogyan tud SSD-t szerelni?</div>
Úgy, hogy berakják a régi vinyó helyére, amit azután megfelelő adapterrel USB-s külső vinyóként tudok használni.
Úgy, hogy berakják a régi vinyó helyére, amit azután megfelelő adapterrel USB-s külső vinyóként tudok használni.
Oct 29, 2012 21:43:26
Andy Dufresne
Oct 29, 2012 21:44:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Jó, abban mondjuk igazatok van, hogy hiba mindent csak egy helyre feltölteni. Mostantól csak akkor törlök valamit, ha a nyilvános hely mellett fel van töltve legalább egy biztonsági másolatként funkcionáló privát példány is másik fiók alá. :)</div>
Egyenlőre még semmit nem töröltek. De ami késik...
Egyenlőre még semmit nem töröltek. De ami késik...
Oct 29, 2012 21:44:07
sodika
Oct 29, 2012 21:44:26
Egyébiránt, miután Esztert pont erről oktattam ki a minap, hogy a fontos dolgokat legalább két helyen kell tárolni, magam is megfogadhatnám a saját tanácsomat. :D
Oct 29, 2012 21:44:26
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 29, 2012 21:45:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Úgy, hogy berakják a régi vinyó helyére, amit azután megfelelő adapterrel USB-s külső vinyóként tudok használni.</div>
Hát ez nagyon vérprofi megoldásnak tűnik.
Úgy, hogy berakják a régi vinyó helyére, amit azután megfelelő adapterrel USB-s külső vinyóként tudok használni.</div>
Hát ez nagyon vérprofi megoldásnak tűnik.
Oct 29, 2012 21:45:22
asd a Régi Troller
Oct 29, 2012 21:45:50
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Jó, abban mondjuk igazatok van, hogy hiba mindent csak egy helyre feltölteni. Mostantól csak akkor törlök valamit, ha a nyilvános hely mellett fel van töltve legalább egy biztonsági másolatként funkcionáló privát példány is másik fiók alá. :)</div>
és ha azt is jelentjük?
és ha azt is jelentjük?
Oct 29, 2012 21:45:50
Karalábé Hadnagy
Oct 29, 2012 21:46:18
Dehát így kétszer annyi időd fog elmenni a videókkal, mint eddig, mikor épp megfogadtad, hogy szigorúan a saját megoldásra fogsz koncentrálni mától! Ennek semmi értelme.
Dehát így kétszer annyi időd fog elmenni a videókkal, mint eddig, mikor épp megfogadtad, hogy szigorúan a saját megoldásra fogsz koncentrálni mától! Ennek semmi értelme.
Oct 29, 2012 21:46:18
sodika
Oct 29, 2012 21:46:22
Egyenlőre még semmit nem töröltek. De ami késik...</div>
Vagy igen, vagy nem.
Mindenesetre ez, hogy legalább két példányban legyen fent törlés előtt, nagyon okos gondolat. :)
Mostantól úgy dolgozom, hogy először feltöltöm az anyagot jó minőségben, majd a YouTube által belőle gyártott MP4-et a másik fiókba, privát biztonsági másolatként.
Egyenlőre még semmit nem töröltek. De ami késik...</div>
Vagy igen, vagy nem.
Mindenesetre ez, hogy legalább két példányban legyen fent törlés előtt, nagyon okos gondolat. :)
Mostantól úgy dolgozom, hogy először feltöltöm az anyagot jó minőségben, majd a YouTube által belőle gyártott MP4-et a másik fiókba, privát biztonsági másolatként.
Oct 29, 2012 21:46:22
91 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Hála istennek.