Pál Márton
Oct 29, 2012 23:33:25
<div class="quote"><div class="author">Recskafiú</div>Rád megyek tíz sráccal baszdmeg. A kurva anyád.</div>
Kemény vagy a mésztelepi kokszos csürhével a hátadban, mi? Nem baj, őket is kifilézzük Eszék hős védőivel!
Kemény vagy a mésztelepi kokszos csürhével a hátadban, mi? Nem baj, őket is kifilézzük Eszék hős védőivel!
Oct 29, 2012 23:33:25
Mésztelepi cigánybűnözők
Oct 29, 2012 23:36:36
<div class="quote"><div class="author">Pál Márton</div><div class="quote"><div class="author">Recskafiú</div>Rád megyek tíz sráccal baszdmeg. A kurva anyád.</div>
Kemény vagy a mésztelepi kokszos csürhével a hátadban, mi? Nem baj, őket is kifilézzük Eszék hős védőivel!</div>
Dikk má, mi a faszom van? Nem tetszik valami, baszdmeg? Meg leszel szúrva, ha nem takarodsz el innen!
Kemény vagy a mésztelepi kokszos csürhével a hátadban, mi? Nem baj, őket is kifilézzük Eszék hős védőivel!</div>
Dikk má, mi a faszom van? Nem tetszik valami, baszdmeg? Meg leszel szúrva, ha nem takarodsz el innen!
Oct 29, 2012 23:36:36
Mésztelepi cigánybűnözők
Oct 29, 2012 23:37:43
Faja kis laptop! Lehet, Endi, megtartjuk!
Oct 29, 2012 23:37:43
gennyes féregzsidó
Oct 29, 2012 23:38:14
szegény rgl, elnyomják az amerikai fasiszták.
Ultimátum Afsz Délután több tucat alkalommal beírtam az élő közvetítés alá, hogy HAARP PROJECT. NEW WORLD ORDER - természetesen azóta sem tudom ezt közzé tenni a közvetítés alatt !!!
2 órája
Ultimátum Afsz Délután több tucat alkalommal beírtam az élő közvetítés alá, hogy HAARP PROJECT. NEW WORLD ORDER - természetesen azóta sem tudom ezt közzé tenni a közvetítés alatt !!!
2 órája
Oct 29, 2012 23:38:14
Pál Márton
Oct 29, 2012 23:39:20
<div class="quote"><div class="author">Mésztelepi cigánybűnözők</div>Dikk má, mi a faszom van? Nem tetszik valami, baszdmeg? Meg leszel szúrva, ha nem takarodsz el innen!</div>
Szerinted a román forradalom idején és a csíksomlyói zarándoklaton nem rendeztem le nálatok néhány fokkal komolyabb brazilokat? Mikor megálltam hugyozni egy málnabokornál, még a medvék is arrébb mentek.
Szerinted a román forradalom idején és a csíksomlyói zarándoklaton nem rendeztem le nálatok néhány fokkal komolyabb brazilokat? Mikor megálltam hugyozni egy málnabokornál, még a medvék is arrébb mentek.
Oct 29, 2012 23:39:20
Mésztelepi cigánybűnözők
Oct 29, 2012 23:45:14
<div class="quote"><div class="author">Pál Márton</div><div class="quote"><div class="author">Mésztelepi cigánybűnözők</div>Dikk má, mi a faszom van? Nem tetszik valami, baszdmeg? Meg leszel szúrva, ha nem takarodsz el innen!</div>
Szerinted a román forradalom idején és a csíksomlyói zarándoklaton nem rendeztem le nálatok néhány fokkal komolyabb brazilokat? Mikor megálltam hugyozni egy málnabokornál, még a medvék is arrébb mentek.</div>
Majd meglátjuk, mekkora lesz a pofád, amikor megbökünk a késsel, gádzsógeci! Ott vér fog folyni tesa! Rásszistá köcsög parasztok, a rák egye ki a beleteket!
Szerinted a román forradalom idején és a csíksomlyói zarándoklaton nem rendeztem le nálatok néhány fokkal komolyabb brazilokat? Mikor megálltam hugyozni egy málnabokornál, még a medvék is arrébb mentek.</div>
Majd meglátjuk, mekkora lesz a pofád, amikor megbökünk a késsel, gádzsógeci! Ott vér fog folyni tesa! Rásszistá köcsög parasztok, a rák egye ki a beleteket!
Oct 29, 2012 23:45:14
Mésztelepi cigánybűnözők
Oct 29, 2012 23:53:11
Most dzsalunk magyart ölni, aztán majd visszanézünk! Endi, ha valaki beszólt, mondd meg, aszt belévágjuk á bicsakot!
Oct 29, 2012 23:53:11
Pál Márton
Oct 29, 2012 23:54:08
<div class="quote"><div class="author">Mésztelepi cigánybűnözők</div><div class="quote"><div class="author">Pál Márton</div><div class="quote"><div class="author">Mésztelepi cigánybűnözők</div>Dikk má, mi a faszom van? Nem tetszik valami, baszdmeg? Meg leszel szúrva, ha nem takarodsz el innen!</div>
Majd meglátjuk, mekkora lesz a pofád, amikor megbökünk a késsel, gádzsógeci! Ott vér fog folyni tesa! Rásszistá köcsög parasztok, a rák egye ki a beleteket!</div>
Rám Broni és Arkan rác hordája vadászott, és sebesített meg. Mondták, hogy csak egy csíkot adjak nekik a cuccból, de én hősiesen felszívtam előlük, és még azt sem éreztem, hogy beirdalnak és gázolajat öntenek a sebeimbe, majd felgyújtanak, és a kőművesbakancsaikkal oltanak el. Baszki, Chuck Norris jobban bálványoz engem, mint Szijjártó Petya Orbánt! Nem ajánlom, hogy akár csak egy réti nigger is kóstolgasson, mert végül úgyis én fogok falatozni. Bazmeg, 40 kilót fogytam, Hahó! Bármit megeszek, amin több hús van, mint egy snecin!
Majd meglátjuk, mekkora lesz a pofád, amikor megbökünk a késsel, gádzsógeci! Ott vér fog folyni tesa! Rásszistá köcsög parasztok, a rák egye ki a beleteket!</div>
Rám Broni és Arkan rác hordája vadászott, és sebesített meg. Mondták, hogy csak egy csíkot adjak nekik a cuccból, de én hősiesen felszívtam előlük, és még azt sem éreztem, hogy beirdalnak és gázolajat öntenek a sebeimbe, majd felgyújtanak, és a kőművesbakancsaikkal oltanak el. Baszki, Chuck Norris jobban bálványoz engem, mint Szijjártó Petya Orbánt! Nem ajánlom, hogy akár csak egy réti nigger is kóstolgasson, mert végül úgyis én fogok falatozni. Bazmeg, 40 kilót fogytam, Hahó! Bármit megeszek, amin több hús van, mint egy snecin!
Oct 29, 2012 23:54:08
Mésztelepi cigánybűnözők
Oct 29, 2012 23:54:33
<div class="quote"><div class="author">Pál Márton</div><div class="quote"><div class="author">Mésztelepi cigánybűnözők</div>Majd meglátjuk, mekkora lesz a pofád, amikor megbökünk a késsel, gádzsógeci! Ott vér fog folyni tesa! Rásszistá köcsög parasztok, a rák egye ki a beleteket!</div>
Rám Broni és Arkan rác hordája vadászott, és sebesített meg. Mondták, hogy csak egy csíkot adjak nekik a cuccból, de én hősiesen felszívtam előlük, és még azt sem éreztem, hogy beirdalnak és gázolajat öntenek a sebeimbe, majd felgyújtanak, és a kőművesbakancsaikkal oltanak el. Baszki, Chuck Norris jobban bálványoz engem, mint Szijjártó Petya Orbánt! Nem ajánlom, hogy réti nigger is kóstolgasson, mert végül úgyis én fogok falatozni. Bazmeg, 40 kilót fogytam, Hahó! Bármit megeszek, amin több hús van, mint egy snecin!</div>
Miakurvafaszomvan? Nem akarol a bőrödbe férni tesó? Ha még egyszer meglátlak ezen a blogon vagy miafaszomon, megdöglesz, köcsög magyar!
Rám Broni és Arkan rác hordája vadászott, és sebesített meg. Mondták, hogy csak egy csíkot adjak nekik a cuccból, de én hősiesen felszívtam előlük, és még azt sem éreztem, hogy beirdalnak és gázolajat öntenek a sebeimbe, majd felgyújtanak, és a kőművesbakancsaikkal oltanak el. Baszki, Chuck Norris jobban bálványoz engem, mint Szijjártó Petya Orbánt! Nem ajánlom, hogy réti nigger is kóstolgasson, mert végül úgyis én fogok falatozni. Bazmeg, 40 kilót fogytam, Hahó! Bármit megeszek, amin több hús van, mint egy snecin!</div>
Miakurvafaszomvan? Nem akarol a bőrödbe férni tesó? Ha még egyszer meglátlak ezen a blogon vagy miafaszomon, megdöglesz, köcsög magyar!
Oct 29, 2012 23:54:33
Pál Márton
Oct 29, 2012 23:56:47
<div class="quote"><div class="author">Mésztelepi cigánybűnözők</div>Miakurvafaszomvan? Nem akarol a bőrödbe férni tesó? Ha még egyszer meglátlak ezen a blogon vagy miafaszomon, megdöglesz, köcsög magyar!</div>
* ha Sodó tölt pénzt a telefonjára, tárcsázza a gárdafantomot *
* ha Sodó tölt pénzt a telefonjára, tárcsázza a gárdafantomot *
Oct 29, 2012 23:56:47
Recskafiú
Oct 29, 2012 23:59:16
Megnéztem párat a kedvenc faszverő videóimból, miután elment az Erik meg a Lalika, és "de nem örökbe" visszaadták a laptopomat. A démonos bírósági beadványt jövő héten megírom.
Na fap-fap, csá.
Na fap-fap, csá.
Oct 29, 2012 23:59:16
sodika
Oct 30, 2012 00:16:03
Nem lehetne büntetőpontokkal jutalmazni a laikus balfaszokat? Most már nem csak az tartozik az informatikai "tudáshoz", hogy fejből ismered-e a Wordpress minden kapcsolóját az admin felületen, hanem az is, hogy naprakészen követed-e a hardverekkel foglalkozó híreket. :D LOL
Oct 30, 2012 00:16:03
IsmeretlenJoAkaro
Oct 30, 2012 00:17:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem lehetne büntetőpontokkal jutalmazni a laikus balfaszokat? Most már nem csak az tartozik az informatikai "tudáshoz", hogy fejből ismered-e a Wordpress minden kapcsolóját az admin felületen, hanem az is, hogy naprakészen követed-e a hardverekkel foglalkozó híreket. :D LOL</div>
Recskaboy, kezdjuk megint az igazi szakmai kerdesekkel? Eddig <b>egyre sem</b> tudtal felelni, amit feltettem.
Recskaboy, kezdjuk megint az igazi szakmai kerdesekkel? Eddig <b>egyre sem</b> tudtal felelni, amit feltettem.
Oct 30, 2012 00:17:48
Sodó legjobb barátja
Oct 30, 2012 00:19:46
Hol púposkodtál egy órán át, MasztiSrác? Megfordult már a fejedben, hogyha Marci <i>tényleg</i> hazajön, vele is úgy jársz, mint a nagymamával? Megint úgy leszel vele, ha beszélnél vele fél órát, meg tudnád győzni, csak az lesz a gond, hogy Marci nem ad neked fél órát, egyből a nyakadra tekeri a bringa láncát.
Oct 30, 2012 00:19:46
sodika
Oct 30, 2012 00:25:09
IsmeretlenJoAkaro :
Progmatosoknak összeállított kérdéssort toltál elém, miközben én sose jártam progmatra.
Progmatosoknak összeállított kérdéssort toltál elém, miközben én sose jártam progmatra.
Oct 30, 2012 00:25:09
Hitvány Patkány
Oct 30, 2012 00:26:25
Képeket akarunk. Hol a cigány család, Púp?
Oct 30, 2012 00:26:25
Slim Shady
Oct 30, 2012 00:26:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem lehetne büntetőpontokkal jutalmazni a laikus balfaszokat? Most már nem csak az tartozik az informatikai "tudáshoz", hogy fejből ismered-e a Wordpress minden kapcsolóját az admin felületen, hanem az is, hogy naprakészen követed-e a hardverekkel foglalkozó híreket. :D LOL</div>
sodi, ha ide bármilyen balfasz írogat, akkor az nagy eséllyel te vagy, tehát hagyjuk az ilyen szar dumákat.
Tényleg, ha egy ismerősöd megkeres valami hardveres kérdéssel, akkor elhajtod a picsába mondván laikus balfasz és nézzen utána a tescós újságban?
sodi, ha ide bármilyen balfasz írogat, akkor az nagy eséllyel te vagy, tehát hagyjuk az ilyen szar dumákat.
Tényleg, ha egy ismerősöd megkeres valami hardveres kérdéssel, akkor elhajtod a picsába mondván laikus balfasz és nézzen utána a tescós újságban?
Oct 30, 2012 00:26:47
IsmeretlenJoAkaro
Oct 30, 2012 00:27:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>IsmeretlenJoAkaro :
Progmatosoknak összeállított kérdéssort toltál elém, miközben én sose jártam progmatra.</div>
Megkerdeztem azt is, hogy akkor te miket kerdeznel egy allasinterjun, ami szerinted jol felmeri egy jelolt kepessegeit, arra sem feleltel. Most felelhetsz megint. Ha felporog a sajat megoldas es felveszel magad melle meg egy programozot, te miket kerdeznel tole az allasinterjun?
Progmatosoknak összeállított kérdéssort toltál elém, miközben én sose jártam progmatra.</div>
Megkerdeztem azt is, hogy akkor te miket kerdeznel egy allasinterjun, ami szerinted jol felmeri egy jelolt kepessegeit, arra sem feleltel. Most felelhetsz megint. Ha felporog a sajat megoldas es felveszel magad melle meg egy programozot, te miket kerdeznel tole az allasinterjun?
Oct 30, 2012 00:27:32
tigris
Oct 30, 2012 00:31:16
?? milyen programozó az, aki szerint egy 2010-es architektúra ugyanolyan, mint egy 2012-es?
ez nem "laikus balfaszság", hanem lassan az alapműveltség része. az hogy te, mint önjelölt programozó ezt nem vágod, az téged minősét faszfej.
?? milyen programozó az, aki szerint egy 2010-es architektúra ugyanolyan, mint egy 2012-es?
ez nem "laikus balfaszság", hanem lassan az alapműveltség része. az hogy te, mint önjelölt programozó ezt nem vágod, az téged minősét faszfej.
Oct 30, 2012 00:31:16
szpítsopp
Oct 30, 2012 00:38:49
excuses, excuses... mégis mi a faszt lehet akkor kérdezni tőled? hogyan színezed át kékre a szippantós hátterét?
-programozói kérdést nem tehetünk fel, mert nem vagy progmatos
-hardverkérdést sem, mert nem vagy mérnök
-rendszerüzemeltetői kérdést meg nem tennék fel olyan arcnak aki egyetlen partíción külső vinyók nélkül használja a gyárilag felrakott windowst
mi van még, sodi? mert ahhoz, hogy dreamweaverben összekattintgasson valaki valamit, nem kell 28 félév. kb egy délután kell hozzá egy laikusnak. ahhoz se, hogy valaki makrókat használjon az excelben.
talán segíthetne az a poszt, amit megígértél, arról, hogy miért igényel magas szintű logikai készséget a kód-legózás. az mikor jön?
excuses, excuses... mégis mi a faszt lehet akkor kérdezni tőled? hogyan színezed át kékre a szippantós hátterét?
-programozói kérdést nem tehetünk fel, mert nem vagy progmatos
-hardverkérdést sem, mert nem vagy mérnök
-rendszerüzemeltetői kérdést meg nem tennék fel olyan arcnak aki egyetlen partíción külső vinyók nélkül használja a gyárilag felrakott windowst
mi van még, sodi? mert ahhoz, hogy dreamweaverben összekattintgasson valaki valamit, nem kell 28 félév. kb egy délután kell hozzá egy laikusnak. ahhoz se, hogy valaki makrókat használjon az excelben.
talán segíthetne az a poszt, amit megígértél, arról, hogy miért igényel magas szintű logikai készséget a kód-legózás. az mikor jön?
Oct 30, 2012 00:38:49
szpítsopp
Oct 30, 2012 00:40:10
amúgy egyetértek, jutalmazzuk büntetőpontokkal a laikus balfaszokat, ment is a mínusz a kommentedre!
amúgy egyetértek, jutalmazzuk büntetőpontokkal a laikus balfaszokat, ment is a mínusz a kommentedre!
Oct 30, 2012 00:40:10
sodika
Oct 30, 2012 00:41:33
Mi az, hogy "kérdések", bocsánat? :D
Az informatikai tudás informatikai kvíz helyes kitöltését jelenti? :D
Az informatikai tudás informatikai kvíz helyes kitöltését jelenti? :D
Oct 30, 2012 00:41:33
sodika
Oct 30, 2012 00:42:24
szpítsopp :
Keress rá arra, hogy mashup, mert arra utaltam.
És meggondoltam magam: barmoknak nem magyarázok. :)
És meggondoltam magam: barmoknak nem magyarázok. :)
Oct 30, 2012 00:42:24
Hitvány Patkány
Oct 30, 2012 00:43:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mi az, hogy "kérdések", bocsánat? :D
Az informatikai tudás informatikai kvíz helyes kitöltését jelenti? :D</div>
Akkor számodra mi az informatikatudás, fogyatékos srác?
A guglizás ?
Az informatikai tudás informatikai kvíz helyes kitöltését jelenti? :D</div>
Akkor számodra mi az informatikatudás, fogyatékos srác?
A guglizás ?
Oct 30, 2012 00:43:32
sodika
Oct 30, 2012 00:43:34
IsmeretlenJoAkaro :
Valami gyakorlati példával. Jön az ügyfél, előadja az igényét, milyen módszerrel állnál neki?
Valami gyakorlati példával. Jön az ügyfél, előadja az igényét, milyen módszerrel állnál neki?
Oct 30, 2012 00:43:34
szpítsopp
Oct 30, 2012 00:43:40
értem, valaminek a tudását tehát nem azzal kell mérni, hogy <i><b>tudod-e</b></i> az adott dolgot. akkor mivel, te géniusz?
Oct 30, 2012 00:43:40
sodika
Oct 30, 2012 00:44:34
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>
Akkor számodra mi az informatikatudás</div>
Nyilván az, hogy az ügyfél minden igényét meg tudod valósítani, le tudod fejleszteni.
Nyilván az, hogy az ügyfél minden igényét meg tudod valósítani, le tudod fejleszteni.
Oct 30, 2012 00:44:34
tigris
Oct 30, 2012 00:45:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>szpítsopp :
És meggondoltam magam: barmoknak nem magyarázok. :)</div>
ha mi barmok vagyunk, akkor mit mondjuk arról a fogyatékról, aki kijelenti, hogy a 2010-es notebookja óta alig fejlődtek a hordozható számítógépek....
ez kész bazmeg.
És meggondoltam magam: barmoknak nem magyarázok. :)</div>
ha mi barmok vagyunk, akkor mit mondjuk arról a fogyatékról, aki kijelenti, hogy a 2010-es notebookja óta alig fejlődtek a hordozható számítógépek....
ez kész bazmeg.
Oct 30, 2012 00:45:18
sodika
Oct 30, 2012 00:45:38
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>értem, valaminek a tudását tehát nem azzal kell mérni, hogy <i><b>tudod-e</b></i> az adott dolgot. akkor mivel, te géniusz?</div>
Tudod-e alkalmazni, tudsz-e a segítségével valami első látásra durván hangzó gyakorlati problémát megoldani.
Tudod-e alkalmazni, tudsz-e a segítségével valami első látásra durván hangzó gyakorlati problémát megoldani.
Oct 30, 2012 00:45:38
szpítsopp
Oct 30, 2012 00:46:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>
Nyilván az, hogy az ügyfél minden igényét meg tudod valósítani, le tudod fejleszteni.</div>
ez esetben neked nincs informatikai tudásod, ugyanis egy szaros wordpressre nem tudtad 'lefejleszteni' a számozott kommenteket és a kattintható fejlécet.
Nyilván az, hogy az ügyfél minden igényét meg tudod valósítani, le tudod fejleszteni.</div>
ez esetben neked nincs informatikai tudásod, ugyanis egy szaros wordpressre nem tudtad 'lefejleszteni' a számozott kommenteket és a kattintható fejlécet.
Oct 30, 2012 00:46:12
IsmeretlenJoAkaro
Oct 30, 2012 00:46:23
Valami gyakorlati példával. Jön az ügyfél, előadja az igényét, milyen módszerrel állnál neki?</div>
Konkretabban?
Amiket en kerdeztem, azok kozul is lehet tobbre azt mondani, hogy ez az ugyfel igenye es elegitsd ki :)
Valami gyakorlati példával. Jön az ügyfél, előadja az igényét, milyen módszerrel állnál neki?</div>
Konkretabban?
Amiket en kerdeztem, azok kozul is lehet tobbre azt mondani, hogy ez az ugyfel igenye es elegitsd ki :)
Oct 30, 2012 00:46:23
tigris
Oct 30, 2012 00:46:29
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>
elnézve bazmeg az okádék honlapjaidat, nem lehettek azok komoly igények. azt meg a pushys levelezésből láttuk, hogy miylen szinten valósítod meg azokat. mást se csináltál, mint azt magyaráztad, hogy ez meg az miért lehetetlen. tudnám mi a kurva anyádra vered magad, de tényleg.
elnézve bazmeg az okádék honlapjaidat, nem lehettek azok komoly igények. azt meg a pushys levelezésből láttuk, hogy miylen szinten valósítod meg azokat. mást se csináltál, mint azt magyaráztad, hogy ez meg az miért lehetetlen. tudnám mi a kurva anyádra vered magad, de tényleg.
Oct 30, 2012 00:46:29
Hitvány Patkány
Oct 30, 2012 00:47:05
Te tényleg ekkora fogyatékos vagy? Szerinted azok a kérdések, amiket IsmeretlenJoakaro feltett, irrelevánsak? Szerinted miért kérdezik ezeket egy vállalatnál? Nem lehet, hogy az ügyfeleknek erre szüksége van?
Te tényleg ekkora fogyatékos vagy? Szerinted azok a kérdések, amiket IsmeretlenJoakaro feltett, irrelevánsak? Szerinted miért kérdezik ezeket egy vállalatnál? Nem lehet, hogy az ügyfeleknek erre szüksége van?
Oct 30, 2012 00:47:05
sodika
Oct 30, 2012 00:47:34
Problémamegoldás. Jön az ügyfél, kér valami olyan speciális dolgot, amit büdös életben nem tudsz kiguglizni, mert egyedi, és meg tudod-e oldani.
Oct 30, 2012 00:47:34
sodika
Oct 30, 2012 00:48:16
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>zerinted azok a kérdések, amiket IsmeretlenJoakaro feltett, irrelevánsak?</div>
Attól függ, milyen munkakörben.
Progmatosoknak szánt munkakörben relevánsak.
Attól függ, milyen munkakörben.
Progmatosoknak szánt munkakörben relevánsak.
Oct 30, 2012 00:48:16
sodika
Oct 30, 2012 00:48:49
Ez most olyan, hogy tud-e a háziorvosod agyat műteni. :D
Nem, nem tud, de attól még fasza orvos.
Nem, nem tud, de attól még fasza orvos.
Oct 30, 2012 00:48:49
sodika
Oct 30, 2012 00:49:23
"mást se csináltál, mint azt magyaráztad, hogy ez meg az miért lehetetlen"
Ilyen nem volt :)
Ilyen nem volt :)
Oct 30, 2012 00:49:23
szpítsopp
Oct 30, 2012 00:49:32
sodi, ugye érzed, hogy megint nyitva maradt a szád miközben a gps kedvesen bemondja, hogy 'Faszerdő'?
Oct 30, 2012 00:49:32
sodika
Oct 30, 2012 00:50:13
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
elnézve bazmeg az okádék honlapjaidat</div>
Egyetemista koromból?
Merthogy azóta két éve szakmában vagyok, hahó. :D
Én nem, nem mutatok referenciát, mert trollok vagytok.
elnézve bazmeg az okádék honlapjaidat</div>
Egyetemista koromból?
Merthogy azóta két éve szakmában vagyok, hahó. :D
Én nem, nem mutatok referenciát, mert trollok vagytok.
Oct 30, 2012 00:50:13
IsmeretlenJoAkaro
Oct 30, 2012 00:50:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Problémamegoldás. Jön az ügyfél, kér valami olyan speciális dolgot, amit büdös életben nem tudsz kiguglizni, mert egyedi, és meg tudod-e oldani.</div>
De mondj mar egy ilyen feladatot :D
Meghalok a kivancsisagtol.
De mondj mar egy ilyen feladatot :D
Meghalok a kivancsisagtol.
Oct 30, 2012 00:50:14
sodika
Oct 30, 2012 00:51:01
IsmeretlenJoAkaro :
Pont az a lényeg, hogy nem kell példát kiemelni.
Mindent meg kell tudni oldani működésben, amit az ügyfél kér.
Mindent meg kell tudni oldani működésben, amit az ügyfél kér.
Oct 30, 2012 00:51:01
IsmeretlenJoAkaro
Oct 30, 2012 00:53:33
Mindent meg kell tudni oldani működésben, amit az ügyfél kér.</div>
De ha majd interjuztatod a medences irodaban a jelolteket, akkor konkret kerdest kell majd kerdezned. Nyogj mar ki egyet :D
Mindent meg kell tudni oldani működésben, amit az ügyfél kér.</div>
De ha majd interjuztatod a medences irodaban a jelolteket, akkor konkret kerdest kell majd kerdezned. Nyogj mar ki egyet :D
Oct 30, 2012 00:53:33
sodika
Oct 30, 2012 00:54:17
Számomra az jelenti az informatikai tudást, hogy jóformán nem tud az ügyfél olyan nyakatekert webes működést kitalálni és kérni, amire ne tudnál neki megoldást találni és kivitelezni.
Oct 30, 2012 00:54:17
sodika
Oct 30, 2012 00:55:09
IsmeretlenJoAkaro :
Nem kérdésekkel tesztelnék.
Esettanulmányokkal.
Oszt amelyik megoldás tetszik, azt a csókát venném fel.
Esettanulmányokkal.
Oszt amelyik megoldás tetszik, azt a csókát venném fel.
Oct 30, 2012 00:55:09
szpítsopp
Oct 30, 2012 00:55:28
tehát a sodika-féle interjú így nézne ki:
-Jöjjön akkor pár szakmai kérdés. Meg tud oldani mindent, amit egy ügyfél kér?
-Igen!
-Köszönöm, a héten küldjük is írásban a szerződéstervezetet!
-Igen!
-Köszönöm, a héten küldjük is írásban a szerződéstervezetet!
Oct 30, 2012 00:55:28
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 30, 2012 00:56:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Számomra az jelenti az informatikai tudást, hogy jóformán nem tud az ügyfél olyan nyakatekert webes működést kitalálni és kérni, amire ne tudnál neki megoldást találni és kivitelezni.</div>
Ez kétségtelenül hasznos dolognak tűnik. Kár, hogy te nem rendelkezel ezzel a képességgel.
Ez kétségtelenül hasznos dolognak tűnik. Kár, hogy te nem rendelkezel ezzel a képességgel.
Oct 30, 2012 00:56:55
sodika
Oct 30, 2012 00:57:05
Én a tudást alkalmazott tudás értelmében használom. Nincs olyan kérés, megrendelés, vagy igény, ami láttán elkeseredek, hogy ezt mégis hogy a fenébe, főleg oldalfrissítés nélkül hogy a francba...
Oct 30, 2012 00:57:05
sodika
Oct 30, 2012 00:57:35
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Kár, hogy te nem rendelkezel ezzel a képességgel.</div>
Dehogynem. Nagyon is rendelkezem. :)
Dehogynem. Nagyon is rendelkezem. :)
Oct 30, 2012 00:57:35
IsmeretlenJoAkaro
Oct 30, 2012 00:57:44
Esettanulmányokkal.
Oszt amelyik megoldás tetszik, azt a csókát venném fel.</div>
Tudsz mondani vagy mutatni egy ilyen esettanulmanyt?
Esettanulmányokkal.
Tudsz mondani vagy mutatni egy ilyen esettanulmanyt?
Oct 30, 2012 00:57:44
Reddit
Oct 30, 2012 00:58:17
Esettanulmányokkal.
Mondj el egy ilyen esettanulmányt, te gyökér!
Esettanulmányokkal.
Mondj el egy ilyen esettanulmányt, te gyökér!
Oct 30, 2012 00:58:17
sodika
Oct 30, 2012 00:58:26
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>tehát a sodika-féle interjú így nézne ki:
-Igen!
-Köszönöm, a héten küldjük is írásban a szerződéstervezetet!</div>
Mondom: konkrét esettanulmányokkal készülnék az interjúra. :D
-Igen!
-Köszönöm, a héten küldjük is írásban a szerződéstervezetet!</div>
Mondom: konkrét esettanulmányokkal készülnék az interjúra. :D
Oct 30, 2012 00:58:26
Sodi gondolatai
Oct 30, 2012 00:58:53
Esettanulmányokkal.
Nem kérdésekkel tesztelnék. Szemmel.
Oszt amelyik csóka megtetszik, azt venném fel. ;)
Esettanulmányokkal.
Nem kérdésekkel tesztelnék. Szemmel.
Oszt amelyik csóka megtetszik, azt venném fel. ;)
Oct 30, 2012 00:58:53
sodika
Oct 30, 2012 00:59:54
<div class="quote"><div class="author">Reddit</div>
Mondj el egy ilyen esettanulmányt, te gyökér!</div>
Kitalálnék valamit, ami jól teszteli az illető problémamegoldó képességét. A szememben ez a szakma azt jelenti, hogy jön az ügyfél, kér valamit, és megkapja, és lehetőség nem mondod egyik, még akár durván is hangzó kérésére sem, hogy nem, az sajnos lehetetlen.
Kitalálnék valamit, ami jól teszteli az illető problémamegoldó képességét. A szememben ez a szakma azt jelenti, hogy jön az ügyfél, kér valamit, és megkapja, és lehetőség nem mondod egyik, még akár durván is hangzó kérésére sem, hogy nem, az sajnos lehetetlen.
Oct 30, 2012 00:59:54
James Belushi
Oct 30, 2012 01:00:09
Mint a K-9-ben:
- Értek a kutyákhoz, vannak állataim is.
- Milyenek?
- Mindenféle.
- Na de mégis.
- Ilyen is olyan is.
- Hé!
- Halaim, halaim vannak.
- Értek a kutyákhoz, vannak állataim is.
- Milyenek?
- Mindenféle.
- Na de mégis.
- Ilyen is olyan is.
- Hé!
- Halaim, halaim vannak.
Oct 30, 2012 01:00:09
sodika
Oct 30, 2012 01:00:32
Én pedig ennek megfelelek. Mindent magabiztosan megoldok, bármit is kérnek.
Oct 30, 2012 01:00:32
Reddit
Oct 30, 2012 01:01:40
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Reddit</div>
Kitalálnék valamit, ami jól teszteli az illető problémamegoldó képességét. A szememben ez a szakma azt jelenti, hogy jön az ügyfél, kér valamit, és megkapja, és lehetőség nem mondod egyik, még akár durván is hangzó kérésére sem, hogy nem, az sajnos lehetetlen.</div>
Szóval nem vagy hajlandó kitalálni/elmesélni egy ilyet? Csak beszélsz a levegőbe, de valójában nem értesz a programozáshoz, és nem tudsz válaszolni arra a kérdésre, hogy te miket kérdeznél egy interjún.
Kitalálnék valamit, ami jól teszteli az illető problémamegoldó képességét. A szememben ez a szakma azt jelenti, hogy jön az ügyfél, kér valamit, és megkapja, és lehetőség nem mondod egyik, még akár durván is hangzó kérésére sem, hogy nem, az sajnos lehetetlen.</div>
Szóval nem vagy hajlandó kitalálni/elmesélni egy ilyet? Csak beszélsz a levegőbe, de valójában nem értesz a programozáshoz, és nem tudsz válaszolni arra a kérdésre, hogy te miket kérdeznél egy interjún.
Oct 30, 2012 01:01:40
szpítsopp
Oct 30, 2012 01:02:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Számomra az jelenti az informatikai tudást, hogy jóformán nem tud az ügyfél olyan nyakatekert webes működést kitalálni és kérni, amire ne tudnál neki megoldást találni és kivitelezni.</div>
el kell keserítselek sodi, megint arra jutunk, hogy nem rendelkezel 'informatikai tudással' még a saját definícióid szerint sem. idézzük meg blogina szellemét egy röpke gondolatkísérlet erejéig.
tegyük fel, hogy az ügyfél pusztán annyit kér, hogy ne vonatozzon három vén buzi a honlapján. neked ezt eddig egyetlen nyilvános oldaladon sem sikerült megvalósítanod. nem vagy képes tehát minden ügyfél részéről felmerülő igényt kielégíteni. nem rendelkezel 'informatikai tudással'.
el kell keserítselek sodi, megint arra jutunk, hogy nem rendelkezel 'informatikai tudással' még a saját definícióid szerint sem. idézzük meg blogina szellemét egy röpke gondolatkísérlet erejéig.
tegyük fel, hogy az ügyfél pusztán annyit kér, hogy ne vonatozzon három vén buzi a honlapján. neked ezt eddig egyetlen nyilvános oldaladon sem sikerült megvalósítanod. nem vagy képes tehát minden ügyfél részéről felmerülő igényt kielégíteni. nem rendelkezel 'informatikai tudással'.
Oct 30, 2012 01:02:33
Solymári Róbert
Oct 30, 2012 01:02:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én pedig ennek megfelelek. Mindent magabiztosan megoldok, bármit is kérnek.</div>
Endi, kéne egy CRM rendszer, ami több mint 50 felhasználót elbír egyszerre egy 2 milliós szerveren. Tudnál írni egyet?
Endi, kéne egy CRM rendszer, ami több mint 50 felhasználót elbír egyszerre egy 2 milliós szerveren. Tudnál írni egyet?
Oct 30, 2012 01:02:54
Slim Shady
Oct 30, 2012 01:03:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én pedig ennek megfelelek. Mindent magabiztosan megoldok, bármit is kérnek.</div>
nyilván ezért keresek 18 ezret havonat
nyilván ezért keresek 18 ezret havonat
IsmeretlenJoAkaro
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én a tudást alkalmazott tudás értelmében használom. Nincs olyan kérés, megrendelés, vagy igény, ami láttán elkeseredek, hogy ezt mégis hogy a fenébe, főleg oldalfrissítés nélkül hogy a francba...</div>
Mondok akkor egy "esettanulmanyt". Hogyan tervezned meg pl a facebookot ugy, hogy a napi tobb szaz millio user minden kereset olyan gyorsan szolgald ki, ahogy azt most Zuckerberg rendszere teszi. Ha jol tudom minden nap 15TB uj adat keletkezik vagy vmi hasonlo. Hogyan oldanad meg pl a tarolasat?
Mondok akkor egy "esettanulmanyt". Hogyan tervezned meg pl a facebookot ugy, hogy a napi tobb szaz millio user minden kereset olyan gyorsan szolgald ki, ahogy azt most Zuckerberg rendszere teszi. Ha jol tudom minden nap 15TB uj adat keletkezik vagy vmi hasonlo. Hogyan oldanad meg pl a tarolasat?
sodika
Oct 30, 2012 01:03:44
Reddit :
Azért nem mondok konkrét példát, mert ismerem a trollokat, és hetekig azon ugrálna mindenki. :D
Azért nem mondok konkrét példát, mert ismerem a trollokat, és hetekig azon ugrálna mindenki. :D
Oct 30, 2012 01:03:44
Slim Shady
Oct 30, 2012 01:05:01
<div class="quote"><div class="author">Slim Shady</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én pedig ennek megfelelek. Mindent magabiztosan megoldok, bármit is kérnek.</div>
nyilván ezért keresek 18 ezret havonat</div>
na lebuktam... én vagyok sodi másik énje aki mindig alulmarad a zűrdiplomatával szemben :D
nyilván ezért keresek 18 ezret havonat</div>
na lebuktam... én vagyok sodi másik énje aki mindig alulmarad a zűrdiplomatával szemben :D
Oct 30, 2012 01:05:01
Reddit
Oct 30, 2012 01:05:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Reddit :
Azért nem mondok konkrét példát, mert ismerem a trollokat, és hetekig azon ugrálna mindenki. :D</div>
Magyarul elismered, hogy nem tudnál értelmeset kérdezni?
Azért nem mondok konkrét példát, mert ismerem a trollokat, és hetekig azon ugrálna mindenki. :D</div>
Magyarul elismered, hogy nem tudnál értelmeset kérdezni?
Oct 30, 2012 01:05:25
sodika
Oct 30, 2012 01:05:47
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>Hogyan oldanad meg pl a tarolasat?</div>
Amazon S3-előfizetéssel. :D
Az lenne a válaszom az ügyfélnek, hogy a leggyorsabb, és legmegbízhatóbb megoldás nagy tömegek azonnali kiszolgálására ez.
Az lenne a válaszom az ügyfélnek, hogy a leggyorsabb, és legmegbízhatóbb megoldás nagy tömegek azonnali kiszolgálására ez.
Oct 30, 2012 01:05:47
Reddit
Oct 30, 2012 01:06:38
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én a tudást alkalmazott tudás értelmében használom. Nincs olyan kérés, megrendelés, vagy igény, ami láttán elkeseredek, hogy ezt mégis hogy a fenébe, főleg oldalfrissítés nélkül hogy a francba...</div>
Mondok akkor egy "esettanulmanyt". Hogyan tervezned meg pl a facebookot ugy, hogy a napi tobb szaz millio user minden kereset olyan gyorsan szolgald ki, ahogy azt most Zuckerberg rendszere teszi. Ha jol tudom minden nap 15TB uj adat keletkezik vagy vmi hasonlo. Hogyan oldanad meg pl a tarolasat?</div>
Venne sok külső vinyót, és pár usb hubot.
Mondok akkor egy "esettanulmanyt". Hogyan tervezned meg pl a facebookot ugy, hogy a napi tobb szaz millio user minden kereset olyan gyorsan szolgald ki, ahogy azt most Zuckerberg rendszere teszi. Ha jol tudom minden nap 15TB uj adat keletkezik vagy vmi hasonlo. Hogyan oldanad meg pl a tarolasat?</div>
Venne sok külső vinyót, és pár usb hubot.
Oct 30, 2012 01:06:38
sodika
Oct 30, 2012 01:08:34
Tárolási és globális kiszolgálási problémákra XXI. században ott a felhő, mert házat sem úgy építünk, hogy fogjuk az agyatok, és elkezdünk téglákat csinálni. :D
Amíg nem tudod, mekkora leszel, skálázható, mert a valós használat után fizetsz.
Amíg nem tudod, mekkora leszel, skálázható, mert a valós használat után fizetsz.
Oct 30, 2012 01:08:34
Hitvány Patkány
Oct 30, 2012 01:09:21
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>Hogyan oldanad meg pl a tarolasat?</div>
Az lenne a válaszom az ügyfélnek, hogy a leggyorsabb, és legmegbízhatóbb megoldás nagy tömegek azonnali kiszolgálására ez.</div>
Ez tényleg akkora faszság, amekkorának laikus szemmel tűnik?
Az lenne a válaszom az ügyfélnek, hogy a leggyorsabb, és legmegbízhatóbb megoldás nagy tömegek azonnali kiszolgálására ez.</div>
Ez tényleg akkora faszság, amekkorának laikus szemmel tűnik?
Oct 30, 2012 01:09:21
szpítsopp
Oct 30, 2012 01:11:08
<div class="quote"><div class="author">Reddit</div><div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én a tudást alkalmazott tudás értelmében használom. Nincs olyan kérés, megrendelés, vagy igény, ami láttán elkeseredek, hogy ezt mégis hogy a fenébe, főleg oldalfrissítés nélkül hogy a francba...</div>
Venne sok külső vinyót, és pár usb hubot.</div>
nem kell ide külső vinyó, venne sok-sok adaptert normál vinyókhoz hogy tudja őket külső vinyókként használni Hahó!
Venne sok külső vinyót, és pár usb hubot.</div>
nem kell ide külső vinyó, venne sok-sok adaptert normál vinyókhoz hogy tudja őket külső vinyókként használni Hahó!
sodika
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>
Ez tényleg akkora faszság, amekkorának laikus szemmel tűnik?</div>
Nem.
Ez egy konkrét példa volt. Mondta az ügyfél, hogy ő videókat akar kiszolgálni a világban mindenhova megfelelő sebességgel. Hol legyen a szerver.
Mondtam neki, hogy lehet Magyarországon, de a nemzetközi sávszélesség marha drága. Lehet még itt-ott-amott, de valahol mindig lassú lesz.
Úgyhogy Amazon S3 a megoldás.
Ez is lett.
Nem.
Ez egy konkrét példa volt. Mondta az ügyfél, hogy ő videókat akar kiszolgálni a világban mindenhova megfelelő sebességgel. Hol legyen a szerver.
Mondtam neki, hogy lehet Magyarországon, de a nemzetközi sávszélesség marha drága. Lehet még itt-ott-amott, de valahol mindig lassú lesz.
Ez is lett.
IsmeretlenJoAkaro
Oct 30, 2012 01:11:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>Hogyan oldanad meg pl a tarolasat?</div>
Kepeket, zeneket nyomhatsz S3-re, bar felmerul a kerdes, hogy azon belul hogy rendezned el. Hany bucket-ot hasznalnal, stb.
Ennel viszont fontosabb az, hogy a metaadatokat hogyan tarolnad? Melyik userhez melyik fajl tartozik, lajkok, engedelyek, stb. Gondolom ezeket nem S3 fajlokban :)
Kepeket, zeneket nyomhatsz S3-re, bar felmerul a kerdes, hogy azon belul hogy rendezned el. Hany bucket-ot hasznalnal, stb.
Ennel viszont fontosabb az, hogy a metaadatokat hogyan tarolnad? Melyik userhez melyik fajl tartozik, lajkok, engedelyek, stb. Gondolom ezeket nem S3 fajlokban :)
Oct 30, 2012 01:11:10
sodika
Oct 30, 2012 01:12:31
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>a metaadatokat hogyan tarolnad? </div>
MySQL táblákban. Természetesen.
MySQL táblákban. Természetesen.
Oct 30, 2012 01:12:31
IsmeretlenJoAkaro
Oct 30, 2012 01:13:36
Nem.
Ez is lett.</div>
Az Amazon tenyleg egy nagyon jo szolgaltatas, de video streamre nem azt valasztottam volna, mivel ha sokan megnezik a videoit, akkor eleg borsos szamlat fog kezhez kapni. Inkabb Brightcove vagy valamelyik video streamelesre optimalizalt cloud szolgaltatas.
Nem.
Ez is lett.</div>
Az Amazon tenyleg egy nagyon jo szolgaltatas, de video streamre nem azt valasztottam volna, mivel ha sokan megnezik a videoit, akkor eleg borsos szamlat fog kezhez kapni. Inkabb Brightcove vagy valamelyik video streamelesre optimalizalt cloud szolgaltatas.
Oct 30, 2012 01:13:36
IsmeretlenJoAkaro
Oct 30, 2012 01:14:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>a metaadatokat hogyan tarolnad? </div>
MySQL táblákban. Természetesen.</div>
Ugye tudod, hogy ekkora mennyisegu adatra, amin folyamatosan ennyi tranzakciot vegeznek az alkalmatlan?
Ugye tudod, hogy ekkora mennyisegu adatra, amin folyamatosan ennyi tranzakciot vegeznek az alkalmatlan?
Oct 30, 2012 01:14:54
Ügyfél
Oct 30, 2012 01:17:12
Sodi Úr!
Laikus vagyok, de nagyon tetszik ez a "semmi sem lehetetlen" hozzáállás, úgyhogy engem meggyőzőtt! Pont ilyen valakit keresek, mint Ön! Egy most bevezetésre kerülő üdítőital forgalmazójaként szeretnék egy 3 nyelvű weboldalt rendelni Öntől. Kérem, adjon egy árajánlatot, továbbá a referenciáit és az elérhetőségét.
Üdvözlettel:
Máray Zsigmond
ügyvezető igazgató
Laikus vagyok, de nagyon tetszik ez a "semmi sem lehetetlen" hozzáállás, úgyhogy engem meggyőzőtt! Pont ilyen valakit keresek, mint Ön! Egy most bevezetésre kerülő üdítőital forgalmazójaként szeretnék egy 3 nyelvű weboldalt rendelni Öntől. Kérem, adjon egy árajánlatot, továbbá a referenciáit és az elérhetőségét.
Üdvözlettel:
Máray Zsigmond
ügyvezető igazgató
Oct 30, 2012 01:17:12
IsmeretlenJoAkaro
Oct 30, 2012 01:18:12
Egyebkent a cloud-expertek altalaban nem havi 18k-t keresnek, ugye tudod?
Oct 30, 2012 01:18:12
sodika
Oct 30, 2012 01:18:19
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>ha sokan megnezik a videoit, akkor eleg borsos szamlat fog kezhez kapni</div>
Nem gáz, mert az illető fizetős videókat árult PayPal fizetéssel. De nem árulom el, melyik lap ez. Valaki itt viccelődött a banki alkalmazásokkal a minap, pedig PayPal-integrációban is profi vagyok, több hazai webshop azonnali jóváírásos PayPal-lehetősége arra épül, hogy én megvalósítottam ezt nekik (létező shopokat egészítettem ki ezzel, miután híre ment, hogy értek ehhez). :)
Nem gáz, mert az illető fizetős videókat árult PayPal fizetéssel. De nem árulom el, melyik lap ez. Valaki itt viccelődött a banki alkalmazásokkal a minap, pedig PayPal-integrációban is profi vagyok, több hazai webshop azonnali jóváírásos PayPal-lehetősége arra épül, hogy én megvalósítottam ezt nekik (létező shopokat egészítettem ki ezzel, miután híre ment, hogy értek ehhez). :)
Oct 30, 2012 01:18:19
sodika
Oct 30, 2012 01:19:49
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>Egyebkent a cloud-expertek altalaban nem havi 18k-t keresnek, ugye tudod?</div>
Expert, vazz. Összehoztam neki, beállítottam neki, lekódoltam neki, hogy csak sikeres PayPal-fizetés után tudja az user megnézni a videót.
Expert, vazz. Összehoztam neki, beállítottam neki, lekódoltam neki, hogy csak sikeres PayPal-fizetés után tudja az user megnézni a videót.
Oct 30, 2012 01:19:49
Zulu
Oct 30, 2012 01:21:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>Egyebkent a cloud-expertek altalaban nem havi 18k-t keresnek, ugye tudod?</div>
Expert, vazz. Összehoztam neki, beállítottam neki, lekódoltam neki, hogy csak sikeres PayPal-fizetés után tudja az user megnézni a videót.</div>
Mibe, hogy megnézem őket ingyen? Ide a címet.
Expert, vazz. Összehoztam neki, beállítottam neki, lekódoltam neki, hogy csak sikeres PayPal-fizetés után tudja az user megnézni a videót.</div>
Mibe, hogy megnézem őket ingyen? Ide a címet.
Oct 30, 2012 01:21:03
sodika
Oct 30, 2012 01:21:08
cloud-expert, ilyen-expert, amolyan-expert
Sznobizmus. Szerintem nem feltétlenül valami specifikus terület szakértőjének kell lenni, hanem meg kell tudni oldani, ha éppen erre van szükség. Én meg tudom oldani.
Sznobizmus. Szerintem nem feltétlenül valami specifikus terület szakértőjének kell lenni, hanem meg kell tudni oldani, ha éppen erre van szükség. Én meg tudom oldani.
Oct 30, 2012 01:21:08
Zulu
Oct 30, 2012 01:22:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>a metaadatokat hogyan tarolnad? </div>
Sodika, hallottál-e arról, hogy hogyan lehet skálázni az SQL alapú adatbázis-kezelőket?
Mesélj légyszives a Master-Slave replikációk előnyeiről és hátrányairól. Ezzel talán még kikerülheted a hatalmas égést.
Sodika, hallottál-e arról, hogy hogyan lehet skálázni az SQL alapú adatbázis-kezelőket?
Mesélj légyszives a Master-Slave replikációk előnyeiről és hátrányairól. Ezzel talán még kikerülheted a hatalmas égést.
Oct 30, 2012 01:22:43
sodika
Oct 30, 2012 01:23:04
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>
Mibe, hogy megnézem őket ingyen?</div>
Nem tudod. Az Amazon nem dobja ki csak úgy egy megfelelő http: linkre, amit egyszerűen el tudsz lopni, pont ez a lényeg. :D
Nem tudod. Az Amazon nem dobja ki csak úgy egy megfelelő http: linkre, amit egyszerűen el tudsz lopni, pont ez a lényeg. :D
Oct 30, 2012 01:23:04
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 30, 2012 01:23:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>Egyebkent a cloud-expertek altalaban nem havi 18k-t keresnek, ugye tudod?</div>
Pornó? Mi más lenne.
Pornó? Mi más lenne.
Oct 30, 2012 01:23:52
szpítsopp
Oct 30, 2012 01:23:57
fizetős videó? ez megint valami szexoldal, te konzervatív informatikus?
Oct 30, 2012 01:23:57
Zulu
Oct 30, 2012 01:24:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>
Nem tudod. Az Amazon nem dobja ki csak úgy egy megfelelő http: linkre, amit egyszerűen el tudsz lopni, pont ez a lényeg. :D</div>
Na, akkor fogadjunk!
Nem tudod. Az Amazon nem dobja ki csak úgy egy megfelelő http: linkre, amit egyszerűen el tudsz lopni, pont ez a lényeg. :D</div>
Na, akkor fogadjunk!
Oct 30, 2012 01:24:04
IsmeretlenJoAkaro
Oct 30, 2012 01:25:31
Naiv leszek es elhiszem, hogy meg tudod oldani. A kerdes az, hogy miert nem kersz el ezert sulyos szazezreket, mint ahogy kerhetnel.
En inkabb arra tippelek, hogy felvettek par valoban verprofi fejlesztot meg tanacsadot, illetve szereztek valami fogyatekos gyereket, hogy szinezze a webshop hatteret. Aztan az a fogyatekos gyerek most itt veri magat, hogy o csinalta az egesz rendszert. Igy volt? :)
En inkabb arra tippelek, hogy felvettek par valoban verprofi fejlesztot meg tanacsadot, illetve szereztek valami fogyatekos gyereket, hogy szinezze a webshop hatteret. Aztan az a fogyatekos gyerek most itt veri magat, hogy o csinalta az egesz rendszert. Igy volt? :)
Oct 30, 2012 01:25:31
szpítsopp
Oct 30, 2012 01:25:33
szerintem fogadj vele egy tripodba, zulu :)
tripod vs balfasz poló. a garancia pedig a polóra az, hogyha nem veszi fel, érkezik a vonat és a magyarázókártya a megrendelőnek úgyis.
na sodi, nyuszi vagy?
tripod vs balfasz poló. a garancia pedig a polóra az, hogyha nem veszi fel, érkezik a vonat és a magyarázókártya a megrendelőnek úgyis.
na sodi, nyuszi vagy?
Oct 30, 2012 01:25:33
sodika
Oct 30, 2012 01:25:41
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Pornó? Mi más lenne.</div>
Nem. Fehérneműmodell. És női, mielőtt rákérdeznétek. :D
Nem. Fehérneműmodell. És női, mielőtt rákérdeznétek. :D
Oct 30, 2012 01:25:41
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 30, 2012 01:26:23
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>fizetős videó? ez megint valami szexoldal, te konzervatív informatikus?</div>
Mi más lenne? Gondolom valami buzipornó.
Mi más lenne? Gondolom valami buzipornó.
Oct 30, 2012 01:26:23
sodika
Oct 30, 2012 01:26:39
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>A kerdes az, hogy miert nem kersz el ezert sulyos szazezreket, mint ahogy kerhetnel.
</div>
Kértem és kaptam is.
</div>
Kértem és kaptam is.
Oct 30, 2012 01:26:39
sodika
Oct 30, 2012 01:27:10
Na jó, főnök kérte és kapta, én csak 200-at az egészért, de jó volt így is.
Oct 30, 2012 01:27:10
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 30, 2012 01:27:50
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Nem. Fehérneműmodell. És női, mielőtt rákérdeznétek. :D</div>
Szóval pornó.
Nem. Fehérneműmodell. És női, mielőtt rákérdeznétek. :D</div>
Szóval pornó.
Oct 30, 2012 01:27:50
sodika
Oct 30, 2012 01:28:21
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Szóval pornó.</div>
Szóval fehérneműmodell.
Csak hogy értsd: nem veszi le.
Szóval pornó.</div>
Szóval fehérneműmodell.
Csak hogy értsd: nem veszi le.
Oct 30, 2012 01:28:21
sodika
Oct 30, 2012 01:28:49
Na mindegy, alszom. Csá.
Oct 30, 2012 01:28:49
szpítsopp
Oct 30, 2012 01:29:39
ó basszus, sodi, már ki se látsz a faszdzsungelből :)))
nem is tudom, melyik fa felé fordítsam az orcád. kezdjük valami kisebb cserjével: hogyan lett a súlyos százezrekből 18000 forint? elveszett a többi az út alatt? :)
nem is tudom, melyik fa felé fordítsam az orcád. kezdjük valami kisebb cserjével: hogyan lett a súlyos százezrekből 18000 forint? elveszett a többi az út alatt? :)
Oct 30, 2012 01:29:39
trollon kivuli
Oct 30, 2012 01:30:53
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Szóval pornó.</div>
Szóval fehérneműmodell.
Csak hogy értsd: nem veszi le.</div>
A "modell" eletkora lenyeges. Ugye?
Szóval pornó.</div>
Szóval fehérneműmodell.
A "modell" eletkora lenyeges. Ugye?
Oct 30, 2012 01:30:53
IsmeretlenJoAkaro
Oct 30, 2012 01:31:59
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na jó, főnök kérte és kapta, én csak 200-at az egészért, de jó volt így is.</div>
Fonok? Magyarul nem te fejlesztetted le az egesz rendszert, hanem masok csinaltak :D Mindjart sejtettem. Mi volt a te feladatod a teamben? Udvari bolond?
Fonok? Magyarul nem te fejlesztetted le az egesz rendszert, hanem masok csinaltak :D Mindjart sejtettem. Mi volt a te feladatod a teamben? Udvari bolond?
Oct 30, 2012 01:31:59
szpítsopp
Oct 30, 2012 01:32:10
Szóval pornó.</div>
Szóval fehérneműmodell.
szóval van egy oldal, ahol fehérneműben lehet megtekinteni embereket videókon fizetés után. MIFAN???
Szóval pornó.</div>
Szóval fehérneműmodell.
szóval van egy oldal, ahol fehérneműben lehet megtekinteni embereket videókon fizetés után. MIFAN???
Oct 30, 2012 01:32:10
sodika
Oct 30, 2012 01:32:28
<div class="quote"><div class="author">trollon kivuli</div>
A "modell" eletkora lenyeges. Ugye?</div>
Nem. 20-25-30, valahogy így lehettek.
na alszom. csá
A "modell" eletkora lenyeges. Ugye?</div>
Nem. 20-25-30, valahogy így lehettek.
na alszom. csá
Oct 30, 2012 01:32:28
trollon kivuli
Oct 30, 2012 01:33:02
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Szóval pornó.</div>
Szóval fehérneműmodell.
szóval van egy oldal, ahol fehérneműben lehet megtekinteni embereket videókon fizetés után. MIFAN???</div>
Pedofil tartalom!
Szóval pornó.</div>
Szóval fehérneműmodell.
szóval van egy oldal, ahol fehérneműben lehet megtekinteni embereket videókon fizetés után. MIFAN???</div>
Pedofil tartalom!
Oct 30, 2012 01:33:02
101 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ha arra apellálsz, hogy egy negyvenes szar vagyok (kilóban is), súlyosan melléfogsz. Elfelejted, hogy én <s>légiós</s> usztasa voltam, hozzád hasonló gnómokat ettünk meg elevenen. A tengerparti nyaralásodról is értesültem, ami miatt külön pipa vagyok rád. Ha hazaértem, egy mozsárban zúzom porrá a csirkecsontjaidat, és kokainárban eladom egy goapartin, hogy pénzemnél legyek. Nem szeretem, ha átkúrják a fejem.</div>
Rád megyek tíz sráccal baszdmeg. A kurva anyád.