/OFF hetyetye:
Megértem az ellenszenvedet, de azért vélt infóinfók alapján ne erőltessük már a wishful thinkinget.
Attól, hogy valaki trash műsorokban "rajong" még nem lesz igaz minden amit róla gondolnak, vagy állítanak az igazmondásukról híres trash retardok/retard trollok (igen, sajnos ilyen is rengeteg van).
Majd szólok, ha már felkötöttek a villanyoszlopra, mint a fórum fehér testvériségének központi alakját, de addig is ha nem haragszol elolvasom mit küldtek a mai napra a producerek, hogy menjen tovább a műshor.
(Amire titokban Te is kivered néhanapján, mert valljuk be ezek a zsidó forgatókönyvesek értenek a dolgukhoz.)
Na meló, csá.
/ON

Ez is szép kis momentum volt. Annyi minden történt már, de akkor jelen pillanatban hol volt a fikás és a transzvesztita?
Bécsben, miután Tibor kezelte az arcát egy metróüveggel, látták a szomszédok is kihívták a zsarukat.
Minek, ki menne hozzá? :D
Elbújtak az ágyneműtartóban
"Sunkát" (Fullfing egyik gúnyneve, ugye?) megnézném menekülés közben :D 3 méter lassú gyaloglás, 20 perc pihenő. Újabb 2 méter... Majd ebédszünet a sok mozgásra való tekintettel, donétért cserébe. Aztán ha nem kap, akkor "nem is hajlandó menekülni tovább"
A leglassabb tanonc járőrt kell utánaküldeni, ideális gyakorlás. Egyetlen veszélye, hogy megpukkad a röhögéstől a "futó" Fullfing láttán.
Lamantin is hasonlóan edzett alkat, az ő futása is vicces lesz. Tibor az egyetlen aki kb. vékony, ő talán képes elszaladni.
„Miért ne adhatnám el? A részletet te fizeted” Klapka Tiborsz ars poeticája
Senki. És ami a legfontosabb, hogy Tibi se. :)
Ott röhögne rajta Laurával a Tiktiken és a recskás nem tudná se nézni, se ráflokkolni.
:)
Én szerintem rendszeresen járnék hozzá csak azért, hogy lássam, ahogy leépül és ahogy mindig másként van eltorzulva a feje a rendszeres verésektől
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Nagyon jó a cikk, de már 100x alkalommal lett közzétéve a fórumon, most már csak akkor rakjátok be, ha Stoki lesz benne! NSZKSZ
A jó portás csak baszik!
*ORFK
Hülye autikorrekt.
Mindegy. Andi
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Igen, egy robotzsaru lekérdezés sokat lendíthetne a mai napon. :D
A plot twist az lenne ha a hivatalos kozlemenyben a kovetkezo szerepelne
".. alosztaly kollegai elfogyltak Jenes Patrik KÁLMÁN szolnoki..."
Ebben eddig lehetett eljutni.
Nagyon ügyes vagy Sneci! Aki webes tiktokról nézi a videóidat, attól látni fogja hogy ott van e a vízjel, vagy sem :P
Főbb szerepekben:
Láncfűrészes Öncsonkító (Schalk Mátyás)
Beszédhibás Prostituált (Mayer Laura Edda)
Hasztalan-Fasztalan Közlegény (Kaffka Tibor)
Homoszexuális Díler (Jenes Patrik)
Kábítószerfogyasztó Pedofil (Kiss Endre Farkas)
Díszes társaság, meg kell hagyni.
De amíg kiderül, ma bevarrják-e a pedofilt, vagy ráhúzzák-e a vizes lepedőt Meleg Jenesre, addig egy kis múltidézés, szerintem szépen öregedett, több szempont miatt is.
Az az egy nem szép öregedés, hogy a 20, azaz 17 haver azóta már maximum csak 16, RIPSZ D.T.
Igyunk egy sörtöt, he
"És amúgy volt az Alien? Meg egy személyit legyen szives"
- csokolom Gyongyoneni!
- na jonapot zaszlos Ur, tessek varni mar kimegy a macska.
- fia ott ahol szokott?
- ott, hat hol lenne
- Attila, hatul a bokornal ahonnan a szag jon.
És Endre ""véletlenül"" éppen akkor kezdi felvenni a 7/8-os krisnás nadrágját, pont az ajtóban, jól láthatóan kilógatva a pöcsét, ahogy twitchen, meg Tibi 2 csatornáján is egészen véletlenül megtörtént...
Igyunk egy sörtöt, he
Hetyetyéző.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Akkor itt már csak a Resident Evil féle S.T.A.R.S. csapat segithet csak.
Azt is hagyd ki hogy ide írsz Endre. * ásít *
Rendőrök voltak már?
Miért küldted jenesre a rendőröket?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Menj anélkül és tegyél egy szívességet a vízirendészeknek, a tetemed sodródjon határon kívülre.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
golyóállót szerezz be inkább
Szia te vamzer. Golda tanácsára dobtad fel jenest?
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Jozsii Busák
No de mi van a 5 millióval?
Miért muflonoztad le azt aki belé van/volt bolondulva?
Rendőröket várod a mai napra?
Kell róla egy 21 másodperces flokk hogy miért jöttek ma is :DDDDDDDD
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Nem mersz elmenni, mert félsz, hogy keresni fognak. Mi lenne, ha egyszer őszinte lennél, csak a poén kedvéért?
"Baszót adok be a Gézára."
Nem félsz, hogy te leszel a következő akit a földre tepernek, mint a kis gecievő barátodat?
Igy, hogy nem tudsz uszni, szerintem felesleges a mentomelleny.
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Szólj a Jenesnek, hogy hozzon egyet útban Újszász felé!
Ja, várj
Mi az, hogy menjen el? Ki menjen el? Nem tudsz írni, te baromállat? Vagy a köpedék anyádat küldenéd el oda is, vagy mi?
Írástudatlan balfasz.
Igyunk egy sörtöt, he
Ja amúgy up-ozod magad, te buzi? Mert amikor nyomtam egy mínuszt a kommentedre, akkor 0-n maradt a kommented és nem lett mínuszos.
Mar most be van baszva, fontoskodik es sosem sikerult megtanulnia helyesen irni.
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Pedig az még Lyudgának is sikerült. Csak A stokinak nem. A stoki, a támadü skorió.
Igyunk egy sörtöt, he
Laurát nevezte támadü skoriónak, aztán hogy ráragadt a név :D
el lesz menve a dekatloba; esetleg el kellesz menni a dekatolnba
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Végre egy jó ötlet Úszó!
(Endre! Mindenki tudja, hogy nem engednek balfaszkodni, hanem balek módjára mindig bérelsz egyet,különben be sem engednek a vízbe.
Vagy még ki sem csomagoltad azt a szart te balek.)
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Nagyon röhögnék ha épp az úszómester küldött el a picsába a partról mert nem volt mentőmellényed.
Vonszolhattad a SUP-ot, és még fütyit se lógathattál
Nem, csak a szolnokra meghirdetett SUP os buliba kotelezo a mentomelleny.
Helyes, sokkal jobb lesz neked teljesen egyedül a macskaólban :)
Mifaaaaaaaaaaaan
nem tudná felvenni a púpja miatt
Csak nehogy stoki legyen az, szőke parókában.
Jóból.
Gyagya, segítek emlékezni, mert te már elittad és eldrogoztad az agyad.
Itt van ez a hamburgi flokk: www.youtube.com/watch?v=8V-CPvsrYX4
8.12-től azt részletezed, hogy nem tudsz úszni, meg kéne tanulni:
"mikor itt laktam, én gondolkodtam is azon, hogy be kéne iratkozni (vitorlázni)... csak sajnos kiderült, hogy legelőször úszni kellene megtanulni, merthogy olyan embertől, aki nem tud úszni, nem fogadnak el jelentkezést"
Szóval ennyit arról, hogy te szápozgatsz. Megvetted, meguntad és bebasztad a sarokba. Ha Hamburg óta megtanultál volna úszni, akkor tudnánk róla, mert a közléskényszered nem engedné, hogy ne dicsekedj el a sikeresen elvégzett úszótanfolyamodról.
És nem, amikor a Balcsiban a 40 centis vízben berogyasztott térddel sétálgatsz a vízben, az nem úszás.
Vegyél inkább mentőmellényt, de rögtön kettőt is, mert a hidroglóbusz fejedet semmi nem fogja a a víz felett tartani.
Van egyébként ebben a videóban egyéb csemege is 7.43-tól:
"na és ez az a kereszteződés, ahol engem, miközben bicikliztem egyszer elütött az autó. mint látjátok, ez itt egy bicikliút, ahol mellesleg nekem volt elsőbbségem, ennek ellenére valaki nem vett engem észre és áthajtott rajtam."
Áldja meg Jahve ezt a jóembert egyébként, de sajnos ő csak félmunkát végzett.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Nem merek elmenni Szolnokra, mert akkor kiderülne hogy soha nem is használtam ezt a felfújható szart, anyám is megmondta amikor hazavittem hogy egy barom állat vagyok hogy erre költöm a pénzét
Ööööö nincs mentyőmellény, a deactlon meg messze van, nem megyek na csá.
fosik a szolnoki kékektől miután az ősembert leteperték, nehogy púpból dombot csináljanak
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Továbbá 6 éves kor felett mindenki tud cipőfűzőt kötni, orrot fújni, köszönni, kivéve a balfasz geci örök vesztes stokit.
Hát azért hetyetyetyetye
Vízi sporteszközön mindig kötelező viselni mentőmellényt, csónakon nem kell viselni, csak berakni. – Az úszóeszközök: SUP, felfújható -kajak, -kenu, vízibicikli, gumimatrac stb. használata fürdésnek minősül, így ezek használatára a fürdés szabályai vonatkoznak, tehát úszássegítő vagy életmentő mellény viselése nem kötelező csak ajánlott.

Kiszivárgott fotó a tegnapi forgatás szünetéből.
"Ez a fiatal fiu ismeretlen tablettat adott nekem amitol bodult allapotba kerultem es o kihasznalta ezt az allapotot"
"Nyem mondtom hoty nem folt jó, csak a náci anyám kikejgette a cicaólpól. Itőnk se volt semmije."
Na, akkor a SUPozásban eddig lehetett eljutni, soha többé nem lesz elővéve :D :D :D
Hallod Endre, te geci, egy telefont nem megér a fiad? Ha már feldobtad, legalább érdeklődd már meg, mikor zárják be.
Igyunk egy sörtöt, he
Nem sikerült felfújni se, te nyomorék. Tudjuk. Nem kell autimagyarázatokat keresni!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Endre mar megiratta a chatgpt-vel a beavatkozoi beadvanyt?
Szerző:
max5enutálnak
(
x47)
Aug 16, 2024 08:32:11
Válasz
(22)
x47)
Válasz
(22)
Arra gondoltál esetleg, hogy eddig hányszor kerestek osztrák rendőrök a megadott bécsi címeden? Egyre izgibb a helyzet, ugye?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Mindent kezelek
Aug 16, 2024 08:34:16
=
Mindenre fel vagyok készülve.
Mindenre fel vagyok készülve.
Aug 16, 2024 08:34:16
Az igazi Ravatal
Aug 16, 2024 08:34:17
az a baj hogy mivel astoki még a drogozáshoz gyógyszerezéshez is hülye ez az ősember ügy inkább most a szegedieken meg esetleg avataron fog csattanni, ha csicsereg a madár.
/OFF hetyetye:
Megértem az ellenszenvedet, de azért vélt infóinfók alapján ne erőltessük már a wishful thinkinget.
Attól, hogy valaki trash műsorokban "rajong" még nem lesz igaz minden amit róla gondolnak, vagy állítanak az igazmondásukról híres trash retardok/retard trollok (igen, sajnos ilyen is rengeteg van).
Majd szólok, ha már felkötöttek a villanyoszlopra, mint a fórum fehér testvériségének központi alakját, de addig is ha nem haragszol elolvasom mit küldtek a mai napra a producerek, hogy menjen tovább a műshor.
(Amire titokban Te is kivered néhanapján, mert valljuk be ezek a zsidó forgatókönyvesek értenek a dolgukhoz.)
Na meló, csá.
/ON
Aug 16, 2024 08:34:17
sírógörcs
(
x4)
Aug 16, 2024 08:35:04
x4)
Arra gondoltál esetleg, hogy eddig hányszor kerestek osztrák rendőrök a megadott bécsi címeden? Egyre izgibb a helyzet, ugye?

mondomkusskuss
(
x21)
Aug 16, 2024 08:36:57
x21)
Ez is szép kis momentum volt. Annyi minden történt már, de akkor jelen pillanatban hol volt a fikás és a transzvesztita?
Bagolyka
(
x7)
Aug 16, 2024 08:37:21
x7)
Hiába. A Titán, meg a Jenes tud műsort csinálni. Csak a recskás nem tud.
Ráadás még s Szeged is meglátogatta amikor kórházban volt a Titán a recskást meg sem hívták amikor megverték.
Pisztos vagyok benne, hogy Szeged meglátogatja majd a sitten a Jenest, a recskást meg nem fogják majd meglátogatni a beszélőn.
Ráadás még s Szeged is meglátogatta amikor kórházban volt a Titán a recskást meg sem hívták amikor megverték.
Pisztos vagyok benne, hogy Szeged meglátogatja majd a sitten a Jenest, a recskást meg nem fogják majd meglátogatni a beszélőn.
Jonciii
(
x8)
Aug 16, 2024 08:39:00
x8)
Tényleg, ha a recskást lecsukják, akkor a beszélőt át nevezik loopolóra?
KicsiNéző
(
x13)
Aug 16, 2024 08:39:13
x13)
Bécsben, miután Tibor kezelte az arcát egy metróüveggel, látták a szomszédok is kihívták a zsarukat.
KicsiNéző
(
x13)
Aug 16, 2024 08:39:38
x13)
sírógörcs
(
x4)
Aug 16, 2024 08:39:48
x4)
Elbújtak az ágyneműtartóban
Hurvinyek
Aug 16, 2024 08:40:29
Igen, ezért járnak hozzá mostanában a rendőrök. Azt hiszi, ha feldobja a bűnöző ismerőseit, akkor ő megússza.
Készülhet Tibor, Lau, és Sunkagéza, róluk is mindent elmondott a rendőröknek.
Készülhet Tibor, Lau, és Sunkagéza, róluk is mindent elmondott a rendőröknek.
"Sunkát" (Fullfing egyik gúnyneve, ugye?) megnézném menekülés közben :D 3 méter lassú gyaloglás, 20 perc pihenő. Újabb 2 méter... Majd ebédszünet a sok mozgásra való tekintettel, donétért cserébe. Aztán ha nem kap, akkor "nem is hajlandó menekülni tovább"
A leglassabb tanonc járőrt kell utánaküldeni, ideális gyakorlás. Egyetlen veszélye, hogy megpukkad a röhögéstől a "futó" Fullfing láttán.
Lamantin is hasonlóan edzett alkat, az ő futása is vicces lesz. Tibor az egyetlen aki kb. vékony, ő talán képes elszaladni.
Aug 16, 2024 08:40:29
Napi rendőr check indok:
Aug 16, 2024 08:42:08
Úgy hallottuk, hogy nincs bekötve a cipőfűzője.
Aug 16, 2024 08:42:08
Bagolyka
(
x7)
Aug 16, 2024 08:42:36
x7)
Senki. És ami a legfontosabb, hogy Tibi se. :)
Ott röhögne rajta Laurával a Tiktiken és a recskás nem tudná se nézni, se ráflokkolni.
:)
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Aug 16, 2024 08:45:26
x7)
Börtönbe fogsz kerülni te bűnöző szar!
A jó portás csak baszik!
kubernetes dokumentáció
Aug 16, 2024 08:46:24
Gyorsabban, te pedofil tetű! – így bántak el a cellatársai egy pedofília miatt börtönbe került férfival Pálhalmán
telex.hu/belfold/2024/08/15/pedofil-borton-banasmod-bantalmazas-bortonvilag-palhalma-veres-eroszak
telex.hu/belfold/2024/08/15/pedofil-borton-banasmod-bantalmazas-bortonvilag-palhalma-veres-eroszak
Aug 16, 2024 08:46:24
öklendező szerelő
(
x4)
Aug 16, 2024 08:46:40
x4)
Én szerintem rendszeresen járnék hozzá csak azért, hogy lássam, ahogy leépül és ahogy mindig másként van eltorzulva a feje a rendszeres verésektől
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Aug 16, 2024 08:47:30
x7)
Gyorsabban, te pedofil tetű! – így bántak el a cellatársai egy pedofília miatt börtönbe került férfival Pálhalmán
Nagyon jó a cikk, de már 100x alkalommal lett közzétéve a fórumon, most már csak akkor rakjátok be, ha Stoki lesz benne! NSZKSZ
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 16, 2024 08:52:13
x3)
tetszett, amikor a tegnapi flokkban arról beszélt, hogyha neki majd lesz egy társa (lol *pr*) akkor nem fogja lájvban mutogatni, hogy a trollok ne tudják szétbaszni a kapcsolatot.
dehogynem fogod, korcs. nem bírnád ki, hogy nem dörgölöd a sziszád orra alá, hogy van valakid.
mármint, nem lesz, mert kinek kellenél, meg amúgy is börtönbe mész, de érted. te magad próbálnál meg felváni vele, csak herélt közlegény meg pont leszarná.
dehogynem fogod, korcs. nem bírnád ki, hogy nem dörgölöd a sziszád orra alá, hogy van valakid.
mármint, nem lesz, mert kinek kellenél, meg amúgy is börtönbe mész, de érted. te magad próbálnál meg felváni vele, csak herélt közlegény meg pont leszarná.
Szomszédok
Aug 16, 2024 08:52:23
Egy kis összefoglaló a kedves rendőrszök és egyéb itt megjelent újoncok számára anyaggyűjtéshez, profilozáshoz, stb:
forum.sodika.org/?pageNo=14941&highlight=1509510#comment-1509510
Főbb szerepekben:
Kellemes ismerkedést a sorozattal.
(Folytatják!)
forum.sodika.org/?pageNo=14941&highlight=1509510#comment-1509510
Főbb szerepekben:
Kellemes ismerkedést a sorozattal.
(Folytatják!)
Aug 16, 2024 08:52:23
MaxPayne
(
x24)
Aug 16, 2024 08:53:18
x24)
Én reménykedem, hogy valami kis infomorzsát, az ORKF-Troll tud majd nekünk csepegtetni.
MaxPayne
(
x24)
Aug 16, 2024 08:53:43
x24)
Én reménykedem, hogy valami kis infomorzsát, az ORKF-Troll tud majd nekünk csepegtetni.
*ORFK
Hülye autikorrekt.
Mindegy. Andi
púpostulok
(
x2)
Aug 16, 2024 08:55:06
x2)
Igen, egy robotzsaru lekérdezés sokat lendíthetne a mai napon. :D
noikabatgomb
(
x10)
Aug 16, 2024 09:01:56
x10)
A plot twist az lenne ha a hivatalos kozlemenyben a kovetkezo szerepelne
".. alosztaly kollegai elfogyltak Jenes Patrik KÁLMÁN szolnoki..."
hitelboy1
(
x2)
Aug 16, 2024 09:03:22
x2)
A videót hamarosan törölte, hogy eltávolítsa róla a véletlenül rákerült vízjelet, mely bizonyította, hogy a tiktokos stalkoló accountjával (@vágatlan) készítette, majd újra publikálta.
Nagyon ügyes vagy Sneci! Aki webes tiktokról nézi a videóidat, attól látni fogja hogy ott van e a vízjel, vagy sem :P
Ténfép
(
x5)
Aug 16, 2024 09:07:53
x5)
Főbb szerepekben:
Díszes társaság, meg kell hagyni.
De amíg kiderül, ma bevarrják-e a pedofilt, vagy ráhúzzák-e a vizes lepedőt Meleg Jenesre, addig egy kis múltidézés, szerintem szépen öregedett, több szempont miatt is.
Az az egy nem szép öregedés, hogy a 20, azaz 17 haver azóta már maximum csak 16, RIPSZ D.T.
linziasztal01
(
x77)
Aug 16, 2024 09:08:06
x77)
Ma a putriban:
Tegnap lekapcsoltuk a haverodat, láttad? Egy születési dárumot kérnék…
Tegnap lekapcsoltuk a haverodat, láttad? Egy születési dárumot kérnék…
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 16, 2024 09:18:53
x48)
Jaj Endre annyira izgulok. Vajon a rendőrök ma milyen ürügyet találnak ki, hogy meglátogassanak Goldánál ? 🤭
kissendrevagyok
faszombele
Aug 16, 2024 09:21:16
Jaj Endre annyira izgulok. Vajon a rendőrök ma milyen ürügyet találnak ki, hogy meglátogassanak Goldánál ? 🤭
"És amúgy volt az Alien? Meg egy személyit legyen szives"
Aug 16, 2024 09:21:16
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 16, 2024 09:22:40
x39)
Sportos, erős, fiatal, haldoklik.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Aug 16, 2024 09:25:58
x3)
www.szoljon.hu/helyi-kozelet/2024/08/sup-szolnok-rendezveny
SUP-ok lepik el a Tiszát Szolnoknál szombaton. Augusztus 17-én újra megrendezik a SUP-ra fel Szolnok! programot, melyre várják a vállalkozó kedvűeket és persze a nézőket is.
Ajajj.
Így jött ki a matek.
SUP-ok lepik el a Tiszát Szolnoknál szombaton. Augusztus 17-én újra megrendezik a SUP-ra fel Szolnok! programot, melyre várják a vállalkozó kedvűeket és persze a nézőket is.
Ajajj.
noikabatgomb
(
x10)
Aug 16, 2024 09:26:24
x10)
- csokolom Gyongyoneni!
- fia ott ahol szokott?
- ott, hat hol lenne
linziasztal01
(
x77)
Aug 16, 2024 09:27:25
x77)
-Jöjjön ki felemelt kézzel…… mert én abba a retekbe be nem megyek!
MaxPayne
(
x24)
Aug 16, 2024 09:31:16
x24)
Jenes! Szerintem fogadd el a vadalkut és vallj a pedofil ellen.
Ténfép
(
x5)
Aug 16, 2024 09:31:41
x5)
- csokolom Gyongyoneni!
- fia ott ahol szokott?
- ott, hat hol lenne
- fia ott ahol szokott?
- ott, hat hol lenne
És Endre ""véletlenül"" éppen akkor kezdi felvenni a 7/8-os krisnás nadrágját, pont az ajtóban, jól láthatóan kilógatva a pöcsét, ahogy twitchen, meg Tibi 2 csatornáján is egészen véletlenül megtörtént...
Nemvoltdurex
(
x13)
Aug 16, 2024 09:36:52
x13)
Hetyetyéző.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Aug 16, 2024 09:43:18
x5)
Előzetes a következő epizódból:

Tourist
Aug 16, 2024 09:47:28
Legyünk őszinték. Rendőr be nem tenné a lábát abba a silent hillbe, amiben az elmebeteg pedofil zaklató él. Hát rohad ott minden.
Aug 16, 2024 09:47:28
-
Aug 16, 2024 09:47:43
Elképzeltem a gyagyás Tinder fiókjàt.
Profilkép: őszfasz kócos haj, sörrel áztatott póló, ellenszenvet kiváltó mosoly.
Foglakozás: be akar vàgódni, így felhőmérnők, pepszi szigorlatos kertész.
Kor: elrejtve
Hobbi: sup, sör, vlogolás, Tibi
Kit keresel: meleg férfiakat
Jellemzés magadról: wall of text hetyetye
Profilkép: őszfasz kócos haj, sörrel áztatott póló, ellenszenvet kiváltó mosoly.
Foglakozás: be akar vàgódni, így felhőmérnők, pepszi szigorlatos kertész.
Kor: elrejtve
Hobbi: sup, sör, vlogolás, Tibi
Kit keresel: meleg férfiakat
Jellemzés magadról: wall of text hetyetye
Aug 16, 2024 09:47:43
MaxPayne
(
x24)
Aug 16, 2024 09:58:06
x24)
Legyünk őszinték. Rendőr be nem tenné a lábát abba a silent hillbe, amiben az elmebeteg pedofil zaklató él. Hát rohad ott minden.
Akkor itt már csak a Resident Evil féle S.T.A.R.S. csapat segithet csak.
sodika
Aug 16, 2024 10:02:30
Hát, bakker, most menjen el a Decathlon-ba mentőmellényért?
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Aug 16, 2024 10:02:30
hitelboy1
(
x2)
Aug 16, 2024 10:03:14
x2)
Inkább kihagyom.
Azt is hagyd ki hogy ide írsz Endre. * ásít *
faszombele
Aug 16, 2024 10:03:39
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Rendőrök voltak már?
Aug 16, 2024 10:03:39
Púpszászi napelem
(
x13)
Aug 16, 2024 10:03:40
x13)
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Miért küldted jenesre a rendőröket?
Dörpepúp
(
x7)
Aug 16, 2024 10:03:45
x7)
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Menj anélkül és tegyél egy szívességet a vízirendészeknek, a tetemed sodródjon határon kívülre.
Ilyen nincs
(
x4)
Aug 16, 2024 10:04:16
x4)
A profik mellény nélkül tolják...
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
sírógörcs
(
x4)
Aug 16, 2024 10:04:47
x4)
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
golyóállót szerezz be inkább
noikabatgomb
(
x10)
Aug 16, 2024 10:05:07
x10)
A mentomellenyben nem latnak a pupodat!
szörnyeteg
(
x3)
Aug 16, 2024 10:05:27
x3)
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Szia te vamzer. Golda tanácsára dobtad fel jenest?
Jozsii Busák
(
x5)
Aug 16, 2024 10:06:42
x5)
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Úgyis Sup találkozó,mit akarsz a felfújható szaroddal?Ez nem matrac találkozó buzikám!! Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
rezsidémon
(
x8)
Aug 16, 2024 10:06:47
x8)
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Jól is teszed, úgy sem tudsz úszni szóval nem fogja a te hullád elrontani az egészet..Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
No de mi van a 5 millióval?
Miért muflonoztad le azt aki belé van/volt bolondulva?
Rendőröket várod a mai napra?
Kell róla egy 21 másodperces flokk hogy miért jöttek ma is :DDDDDDDD
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 16, 2024 10:07:26
x21)
Pedofil, mesélj már, ma is voltak kint a rendőrbácsik rutin ellenőrzésen?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Aug 16, 2024 10:08:55
x3)
Oda van írva hogy korlátozott számban biztosítanak mentőmellényt te fasz. Vagy csak kifogásokat keresel, mert be vagy szarva hogy téged is lekapcsolnak Szolnokon?
Így jött ki a matek.
Bád Szpenszer
(
x1)
Aug 16, 2024 10:09:46
x1)
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Nem mersz elmenni, mert félsz, hogy keresni fognak. Mi lenne, ha egyszer őszinte lennél, csak a poén kedvéért?
rezsidémon
(
x8)
Aug 16, 2024 10:10:13
x8)
Tegnap moziba mentél, és ugyanakkor jöttek jenesért a rendőrök.
"Véletlen" egybeesés lenne a tegnapi nap, ahogy tavaly tibit kidobattad a anyáddal meg a rendőrökkel miközben pont ugyanúgy moziztál?
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
"Véletlen" egybeesés lenne a tegnapi nap, ahogy tavaly tibit kidobattad a anyáddal meg a rendőrökkel miközben pont ugyanúgy moziztál?
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 16, 2024 10:11:39
x21)
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Nem félsz, hogy te leszel a következő akit a földre tepernek, mint a kis gecievő barátodat?
démondémon
(
x2)
Aug 16, 2024 10:11:45
x2)
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Igy, hogy nem tudsz uszni, szerintem felesleges a mentomelleny.
nemet mondtak
(
x4)
Aug 16, 2024 10:12:25
x4)
AMS mit szól ehhez a sok szolnoki moizáshoz? Vagy most már kurva mindegy?
Jonciii
(
x8)
Aug 16, 2024 10:12:33
x8)
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Szólj a Jenesnek, hogy hozzon egyet útban Újszász felé!
Ja, várj
Ténfép
(
x5)
Aug 16, 2024 10:13:02
x5)
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Mi az, hogy menjen el? Ki menjen el? Nem tudsz írni, te baromállat? Vagy a köpedék anyádat küldenéd el oda is, vagy mi?
Írástudatlan balfasz.
hitelboy1
(
x2)
Aug 16, 2024 10:13:27
x2)
mentőmellény hetyetye
Ja amúgy up-ozod magad, te buzi? Mert amikor nyomtam egy mínuszt a kommentedre, akkor 0-n maradt a kommented és nem lett mínuszos.
démondémon
(
x2)
Aug 16, 2024 10:15:13
x2)
Írástudatlan balfasz.
Írástudatlan balfasz.
Mar most be van baszva, fontoskodik es sosem sikerult megtanulnia helyesen irni.
Penzmento
(
x6)
Aug 16, 2024 10:15:46
x6)
Basszátok meg, azt álmodtam, hogy bronival fesztiváloztunk, és egy szolid bölcsész rocker volt élőben…
🕎Endigame🕎
Ténfép
(
x5)
Aug 16, 2024 10:18:24
x5)
Pedig az még Lyudgának is sikerült. Csak A stokinak nem. A stoki, a támadü skorió.
-
Aug 16, 2024 10:20:12
Sziasztok!
Megkerdeztem ket ismerosomet is plusz ket regionalis szerkesztoseggel is beszeltem reggel ota.
Senki nem kap tajekoztatast, az egyik helyrol annyit tudtam meg hogy kenyes tema nagyon.
Egyre erdekesebb kezd lenni ez az egesz.
Megkerdeztem ket ismerosomet is plusz ket regionalis szerkesztoseggel is beszeltem reggel ota.
Senki nem kap tajekoztatast, az egyik helyrol annyit tudtam meg hogy kenyes tema nagyon.
Egyre erdekesebb kezd lenni ez az egesz.
Aug 16, 2024 10:20:12
Bád Szpenszer
(
x1)
Aug 16, 2024 10:20:27
x1)
Laurát nevezte támadü skoriónak, aztán hogy ráragadt a név :D
halászlé
(
x24)
Aug 16, 2024 10:21:49
x24)
Írástudatlan balfasz.
Írástudatlan balfasz.
el lesz menve a dekatloba; esetleg el kellesz menni a dekatolnba
öklendező szerelő
(
x4)
Aug 16, 2024 10:23:47
x4)
mivan te ruppótlan szutyok, nem telik mentőmellényre?
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 16, 2024 10:24:34
x39)
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Végre egy jó ötlet Úszó!
(Endre! Mindenki tudja, hogy nem engednek balfaszkodni, hanem balek módjára mindig bérelsz egyet,különben be sem engednek a vízbe.
Vagy még ki sem csomagoltad azt a szart te balek.)
Vaják
(
x6)
Aug 16, 2024 10:25:55
x6)
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Nagyon röhögnék ha épp az úszómester küldött el a picsába a partról mert nem volt mentőmellényed.
noikabatgomb
(
x10)
Aug 16, 2024 10:27:19
x10)
Nem, csak a szolnokra meghirdetett SUP os buliba kotelezo a mentomelleny.
Keine Kleine Tranyó Manó
Aug 16, 2024 10:28:45
Te is mindenre fel vagy készülve Stoki?
Aug 16, 2024 10:28:45
Ásó27
(
x68)
Aug 16, 2024 10:35:21
x68)
Inkább kihagyom.
Helyes, sokkal jobb lesz neked teljesen egyedül a macskaólban :)
Szolnoki SUP-os
Aug 16, 2024 10:37:48
Én pedig megyek holnap a SUP-os bulira, végre a lakhelyemhez közel is élvezhetem a hobbimat. Új emberekkel ismerkedhetek meg, egy jó hangulatú eseményen, ahol másoknak is meg tudom mutatni hogy milyen élvezetes a SUP-ozás. Lehet még egy aranyos lányt is találok akivel a rendezvény után beülünk egy kávéra. Egy évben egyszer van ilyen esemény, semmi pénzért nem hagynám ki.
Aug 16, 2024 10:37:48
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 16, 2024 10:39:57
x3)
mivan te ruppótlan szutyok, nem telik mentőmellényre?
nem tudná felvenni a púpja miatt
Bád Szpenszer
(
x1)
Aug 16, 2024 10:42:52
x1)
Én pedig megyek holnap a SUP-os bulira, ... Lehet még egy aranyos lányt is találok
Csak nehogy stoki legyen az, szőke parókában.
Jóból.
chemtroll
Aug 16, 2024 10:44:47
Ősember elfogása, lebírkózása elég érdekes, figyelembe véve, hogy kannibál cigányokkal milyen udvariasan, óvatosan szoktak bánni a sünök. Mit követett el? Embert ölt? Terrortámadásra készült?
Aug 16, 2024 10:44:47
linziasztal01
(
x77)
Aug 16, 2024 10:45:16
x77)
Sosem fogod már a supot használni, megérte a 110 ezret.
Ez a mentőmellény az új autikifogás.
Ez a mentőmellény az új autikifogás.
CafkaMarci
(
x6)
Aug 16, 2024 10:49:43
x6)
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Gyagya, segítek emlékezni, mert te már elittad és eldrogoztad az agyad.
Itt van ez a hamburgi flokk: www.youtube.com/watch?v=8V-CPvsrYX4
8.12-től azt részletezed, hogy nem tudsz úszni, meg kéne tanulni:
"mikor itt laktam, én gondolkodtam is azon, hogy be kéne iratkozni (vitorlázni)... csak sajnos kiderült, hogy legelőször úszni kellene megtanulni, merthogy olyan embertől, aki nem tud úszni, nem fogadnak el jelentkezést"
Szóval ennyit arról, hogy te szápozgatsz. Megvetted, meguntad és bebasztad a sarokba. Ha Hamburg óta megtanultál volna úszni, akkor tudnánk róla, mert a közléskényszered nem engedné, hogy ne dicsekedj el a sikeresen elvégzett úszótanfolyamodról.
És nem, amikor a Balcsiban a 40 centis vízben berogyasztott térddel sétálgatsz a vízben, az nem úszás.
Vegyél inkább mentőmellényt, de rögtön kettőt is, mert a hidroglóbusz fejedet semmi nem fogja a a víz felett tartani.
Van egyébként ebben a videóban egyéb csemege is 7.43-tól:
"na és ez az a kereszteződés, ahol engem, miközben bicikliztem egyszer elütött az autó. mint látjátok, ez itt egy bicikliút, ahol mellesleg nekem volt elsőbbségem, ennek ellenére valaki nem vett engem észre és áthajtott rajtam."
Áldja meg Jahve ezt a jóembert egyébként, de sajnos ő csak félmunkát végzett.
nmthrwwy420
(
x12)
Aug 16, 2024 10:55:24
x12)
Nem SUP-oztál te soha. Nem hisszük el, hogy egy másodpercet is álltál azon a szaron.
Evidenciákat!
Ki az az Endre bácsi?
Evidenciákat!
SodiAgyvérzése
Aug 16, 2024 10:57:12
Baszki, jobban belegondolva... Egyetlen embert sem ismerek a Púposon kívül, aki elmúlt már 6 éves és nem tud úszni. Jó, nem mindenki Milák Kristóf, de 1-200 métert mindenki képes leevickélni. Endre, te genetikai hulladék...
Aug 16, 2024 10:57:12
-
Aug 16, 2024 10:58:01
Aug 16, 2024 10:58:01
herr_schwechater
(
x8)
Aug 16, 2024 11:04:28
x8)
Nem merek elmenni Szolnokra, mert akkor kiderülne hogy soha nem is használtam ezt a felfújható szart, anyám is megmondta amikor hazavittem hogy egy barom állat vagyok hogy erre költöm a pénzét
fosik a szolnoki kékektől miután az ősembert leteperték, nehogy púpból dombot csináljanak
Angelina Proli
Aug 16, 2024 11:06:23
Az ősember lefogásának ügyében az én teóriám a következő.
A yardok ritkán mennek ki csak úgy egy címre, vagy kihívják őket, vagy valamit ellenőrizni kell. A korcs által előadott ok (feladott-e hirdetést) több okból is gyanús. Először is, ezt le lehet ellenőrizni egy telefonhívással, két kattintással stb., de talán fontosabb, hogy ezért ugyan minek mennének. Ha nem kábszi stb. hirdetést ad fel valaki, miért érdekelné az a zsarukat? Olyan van, hogy pl. "ellenőriztem, hogy nevezett személy a bejelentett lakcímén tartózkodik-e", vagy akár a "tanúkutatás, információgyűjtés" is lehet legitim nyomozati cselekmény. De ha kétszer egymás után ugyanarra a címre kimennek, annak van valami oka. Hogy a korcs mit mond, nyilván lényegtelen, mert hazudik.
Elképzelhető, hogy az ősemberrel kapcsolatban van nyomozás, valami piti szarság miatt, és mivel a kapcsolatai között a Trottel könnyen fellelhető, hát kimennek hozzá kérdezősködni.
És itt tudom elképzelni, hogy a korcs csicsergett valamit, amit persze nem vallana be, helyette jön egy kamu sztori a hirdetése felől érdeklődő rendőrökről. Igaz a rendőrök gyakran irracionálisan idióták, de ez a verzió nagyon gyanús. Ha meg Sodi saját ügye lenne, akkor viszik, vagy minimum idézik.
Szóval nem hiszem, hogy direkt a korcs miatt nyomoztak az ősemberrel kapcsolatban, de lehet, hogy az elfogás kiváltója a korcs fecsegése lehetett. Hogy miért nem hallgatott a rendőrökről, ahogy tenné még a leghülyébb patkány is? Hát mert még a hat elemis dzsippó zárkavamzernél is hülyébb, meg mert beteges közléskényszere van, történt vele valami, azt el kell ordibálni a neten.
Az viszont 100%, hogy az ősember, aki szintén egy fogykos, meg nyilván nem egy kemény pali, úgy énekelt, ahogy a torkán kifért, tuti, hogy rávallott mindent a Gyagyásra, Laujára meg úgy nagyjából mindenkire, szerintem még nagyon rá sem kellett ijesztenie a rendőröknek.
De előbb-utóbb kiderül.
A yardok ritkán mennek ki csak úgy egy címre, vagy kihívják őket, vagy valamit ellenőrizni kell. A korcs által előadott ok (feladott-e hirdetést) több okból is gyanús. Először is, ezt le lehet ellenőrizni egy telefonhívással, két kattintással stb., de talán fontosabb, hogy ezért ugyan minek mennének. Ha nem kábszi stb. hirdetést ad fel valaki, miért érdekelné az a zsarukat? Olyan van, hogy pl. "ellenőriztem, hogy nevezett személy a bejelentett lakcímén tartózkodik-e", vagy akár a "tanúkutatás, információgyűjtés" is lehet legitim nyomozati cselekmény. De ha kétszer egymás után ugyanarra a címre kimennek, annak van valami oka. Hogy a korcs mit mond, nyilván lényegtelen, mert hazudik.
Elképzelhető, hogy az ősemberrel kapcsolatban van nyomozás, valami piti szarság miatt, és mivel a kapcsolatai között a Trottel könnyen fellelhető, hát kimennek hozzá kérdezősködni.
És itt tudom elképzelni, hogy a korcs csicsergett valamit, amit persze nem vallana be, helyette jön egy kamu sztori a hirdetése felől érdeklődő rendőrökről. Igaz a rendőrök gyakran irracionálisan idióták, de ez a verzió nagyon gyanús. Ha meg Sodi saját ügye lenne, akkor viszik, vagy minimum idézik.
Szóval nem hiszem, hogy direkt a korcs miatt nyomoztak az ősemberrel kapcsolatban, de lehet, hogy az elfogás kiváltója a korcs fecsegése lehetett. Hogy miért nem hallgatott a rendőrökről, ahogy tenné még a leghülyébb patkány is? Hát mert még a hat elemis dzsippó zárkavamzernél is hülyébb, meg mert beteges közléskényszere van, történt vele valami, azt el kell ordibálni a neten.
Az viszont 100%, hogy az ősember, aki szintén egy fogykos, meg nyilván nem egy kemény pali, úgy énekelt, ahogy a torkán kifért, tuti, hogy rávallott mindent a Gyagyásra, Laujára meg úgy nagyjából mindenkire, szerintem még nagyon rá sem kellett ijesztenie a rendőröknek.
De előbb-utóbb kiderül.
Aug 16, 2024 11:06:23
Vadászbika
Aug 16, 2024 11:07:33
Baszki, jobban belegondolva... Egyetlen embert sem ismerek a Púposon kívül, aki elmúlt már 6 éves és nem tud úszni.
Továbbá 6 éves kor felett mindenki tud cipőfűzőt kötni, orrot fújni, köszönni, kivéve a balfasz geci örök vesztes stokit.
Aug 16, 2024 11:07:33
ChatGPT
Aug 16, 2024 11:10:06
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Vízi sporteszközön mindig kötelező viselni mentőmellényt, csónakon nem kell viselni, csak berakni. – Az úszóeszközök: SUP, felfújható -kajak, -kenu, vízibicikli, gumimatrac stb. használata fürdésnek minősül, így ezek használatára a fürdés szabályai vonatkoznak, tehát úszássegítő vagy életmentő mellény viselése nem kötelező csak ajánlott.
Aug 16, 2024 11:10:06
linziasztal01
(
x77)
Aug 16, 2024 11:11:48
x77)
Ma is várod a rendőröket?:)
noikabatgomb
(
x10)
Aug 16, 2024 11:15:53
x10)
Ami arulkodo
1. A gyagyas megint alibi mozizott. Minden aron akarta, hogy legyen video arrol, hogy a moziban van.
2. A gyagyas a moziban is allandoan a telefonjat basztatja. Tudta nagyon jol, hogy mi tortent de csak felvette a bokorflokkot amiben hulyeseget beszelt a filmrol meg erdektelen baromsagokrol. Ott mar latszott, hogy majd felrobban, hogy nem emlitheti a jenest.
3. A sor es a kozleskenyszer eluralkodott rajta es ujabb bokorflokkban megint a forumra akarja kenni a jeneses tortenetet. Megint "mit csinaltatok" ... Mi semmit.
A gyagyas azert nem beszel a jenesrol mert nem teheti.
Vamzer endre az endre.
1. A gyagyas megint alibi mozizott. Minden aron akarta, hogy legyen video arrol, hogy a moziban van.
2. A gyagyas a moziban is allandoan a telefonjat basztatja. Tudta nagyon jol, hogy mi tortent de csak felvette a bokorflokkot amiben hulyeseget beszelt a filmrol meg erdektelen baromsagokrol. Ott mar latszott, hogy majd felrobban, hogy nem emlitheti a jenest.
3. A sor es a kozleskenyszer eluralkodott rajta es ujabb bokorflokkban megint a forumra akarja kenni a jeneses tortenetet. Megint "mit csinaltatok" ... Mi semmit.
A gyagyas azert nem beszel a jenesrol mert nem teheti.
Vamzer endre az endre.
Poop in the loop
(
x2)
Aug 16, 2024 11:16:15
x2)

Kiszivárgott fotó a tegnapi forgatás szünetéből.
-
Aug 16, 2024 11:18:01
"Mi van a táskájában!?"
Jenes:

Jenes:

Aug 16, 2024 11:18:01
linziasztal01
(
x77)
Aug 16, 2024 11:18:21
x77)
Egyébként arról is van felvétel, hogy a púpszászi állomáson beveszed a Janestől kapott rivót, Endre!
Okossssan!
Okossssan!
-
Aug 16, 2024 11:21:58
Jenes "célszemély" Patrik
Aug 16, 2024 11:21:58
Vadászbika
Aug 16, 2024 11:24:08
Nem elég, hogy pedofil, buzeráns, nőket bántalmazó, gyenge behódoló szar, még vamzer is... Nem szívesen lennék stoki helyében a kóterban, az biztos!
Hát azért hetyetyetyetye
Aug 16, 2024 11:24:08
noikabatgomb
(
x10)
Aug 16, 2024 11:24:53
x10)
Egyébként arról is van felvétel, hogy a púpszászi állomáson beveszed a Janestől kapott rivót, Endre!
Okossssan!
Okossssan!
"Ez a fiatal fiu ismeretlen tablettat adott nekem amitol bodult allapotba kerultem es o kihasznalta ezt az allapotot"
linziasztal01
(
x77)
Aug 16, 2024 11:25:46
x77)
"Nyem mondtom hoty nem folt jó, csak a náci anyám kikejgette a cicaólpól. Itőnk se volt semmije."
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 16, 2024 11:33:43
x37)
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Na, akkor a SUPozásban eddig lehetett eljutni, soha többé nem lesz elővéve :D :D :D
Hahó
(
x135)
Aug 16, 2024 11:36:28
x135)
valaki hívja fel a szolnoki bíróságot, hogy mikor lesz jenes letartóztatási tárgyalása.:)
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ténfép
(
x5)
Aug 16, 2024 11:38:06
x5)
valaki hívja fel a szolnoki bíróságot, hogy mikor lesz jenes letartóztatási tárgyalása.:)
Hallod Endre, te geci, egy telefont nem megér a fiad? Ha már feldobtad, legalább érdeklődd már meg, mikor zárják be.
Endre priusza
(
x11)
Aug 16, 2024 11:38:37
x11)
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Merthogy kötelező.
Inkább kihagyom.
Nem sikerült felfújni se, te nyomorék. Tudjuk. Nem kell autimagyarázatokat keresni!
linziasztal01
(
x77)
Aug 16, 2024 11:41:38
x77)
Endre, meg mered nyitni a nagyütyfélkaput?
Miért nem?
Tele van érdekes dolgokkal, hahó!
Döbling, AMS, EosFaktor, ilyesmi :))
Miért nem?
Tele van érdekes dolgokkal, hahó!
Döbling, AMS, EosFaktor, ilyesmi :))
noikabatgomb
(
x10)
Aug 16, 2024 11:43:15
x10)
Endre mar megiratta a chatgpt-vel a beavatkozoi beadvanyt?
89 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™