Mondjuk te soha nem is mondtál igazat.
ASodi mindig hazudik, mert ilyen Sodi, aSodi.
Ki az az Endre bácsi?
Ha nem értetted volna, amit mondasz:
Kinyilatkoztattad, hogy Te többet tudsz az épp eljáró hatóságoknál Jenes "ügyeiről", ezzel felhívtad magadra a figyelmet.
Te ekkora hülye vagy!
Tinder a te világod.
ott aztán hazudozhatsz.
Tètelesen càfolom.
Szép? Ezt miért kell évek múlva is taglalni, hogy egy full igénytelen férfinek is ronda férfi.
Jó fej? Mikor? Amikor rendre terrorizált? Élősködött rajtad? Vagy sorra dugatta meg magàt mindenkivel? Elárult? Meglopott? Folyamatosan hazudott?
Jó dumás? Mire is gondolsz? A több órás loopokra, amire mèg te is azt mondtad, hogy gecire untad.
Vagány? Mi? A külseje? Stílusa?A bőrével egybenőtt ruha? Vagy a komlói cigàny vibe?
Balek.
ezt így a tegnapi eseményeket látva újra olvasva felettébb érdekes!
Jenes: "Megkaptad amit akartál, kipakolom neked, azt csinálsz vele, amit akarsz."
Hazudsz, mindig hazudsz. Egy mocskos bűnöző vagy, aki a börtönben fog megrohadni hamarosan. A macskaólban a kurva anyád mellett kihúznád még egy kicsit, de a börtönben megdöglesz, le se fognak szarni. Mármint a személyzet.
A jó portás csak baszik!
De ha erről van szó, akkor engem meg a Matyit hogyhogy nem kérdeztek meg a rendőrök semmiről?
Ennek semmi értelme.
Ha erről lenne szó, azzal kellett volna kezdeni, hogy minket kihallgatnak. De egyikünket sem kérdezett egy rendőr sem semmiről.[/quote]
Nem kèrdezett. Közléskényszeres féreg vagy és magadtól elmondtad.
Vamzer.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
De ha erről van szó, akkor engem meg a Matyit hogyhogy nem kérdeztek meg a rendőrök semmiről?
Ne aggódj, majd fognak.
a kurva anyádat, Endre
Nem elveszítetted, hanem elvettem tőled.
Fogalmazz pontosan, bogaram!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ennek semmi értelme.
Ha erről lenne szó, azzal kellett volna kezdeni, hogy minket kihallgatnak. De egyikünket sem kérdezett egy rendőr sem semmiről.[/quote]
Hazudsz már megint. Minek járkálnak hozzád a rendőrök? Azt áruld el söpredék stoki. Feldobtad a Jenest, hogy egy ügyedet elnézzék? Te vamzer patkány.
A jó portás csak baszik!
Ennek semmi értelme.
hamarosan fognak,ne aggódj te figyelemhiányos buzikurva.
Szedd már össze magad te ratardált alkoholista majom!
Egy kőműveskezű csávóról beszélsz, aki a felhasogatott fát mezitláb hordta be az erdőből télen.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
mit tudsz nyújtani egy nőnek???????????
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ennek semmi értelme.
te istenbarma. melyik netflix sorozatban kérdezik ki előbb a tanúkat, hogy aztán szólhassanak a krumpli fejű főszereplőnek hogy meneküljön el?
TÉNYLEG ENNYIRE RETARDÁLT VAGY?
nyeméjtem.
Nem kérdeztek, hanem magadtól mondtad el.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Most ezt addig loopolod, amíg be nem visznek a rendőrök, te gyökér?
a kurva anyádat, Endre
Ennek semmi értelme.
Nézzétek már, a nyomozási szakértő.:)))
Dehogy faszság... legfeljebb majd ebből is tanulsz valami újat... ja, nem ide..
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
- milyen leveleket kaptál
- hogy rendőrségen pontosan miket kérdeztek tőled
Te ezekre a kérdésekre SOHA nem válaszolsz, ignorálod őket a fórumon.
Szóval ha valamikor megtalál a rendőrség ezzel, biztos hogy nem fogsz vele itt büszkélkedni, megint leak által tudjuk meg hogy mit vallottál a zsarunak sírva :))
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Buta alkoholista vagy, kancsal malac szemekkel. Értetted egyáltalán, hogy mit kérdeztek tőled a rendőrők? Olyan hülye vagy már bazmeg 3 éves kisgyerek szint.
A jó portás csak baszik!
nyugodj meg
többen is jeleztük vamzersági szándékod te bűntárs
Hamarosan kopogunk, kérdezd meg kik vagyunk és hányan.
A jelszó az lesz, h "Barátok, fünf"
Nem. Ő egy iskolázatlan, igénytelen, multitoxikomán buta paraszt proli csőcselék, aki a súlyos mentális betegsége miatt megcsonkította magát. És ezzel még JK Rowling is egyetért. Vagány addig, amíg valaki egy keményebb szóval be nem csicskítja a gecifejű törpe kuvikot.
Viszont, Endre! A húspiac kiválóan beárazza az alkoholizmust, a munkanélküliséget, az impotenciát és az anyádnál lakást 6 négyzetméteren, a shiker garantált :D
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Mit tudsz lelkecske, beköpted talán matyit is, de hozzá még nem mentek ki?
Ez az ismerkedés is remélem olyan kiváló unaloműző tevékenység lesz, mint a jogsiszerzés.
Hatalmas, ahogy vergődik, hogy kimarad a buliból :D
Nem baj fikás, koncentrálj inkább továbbra is a 10 folyamatban lévő ügyedre. A döblingi bíróság végül miről tájékoztatott? Piszkos már az osztrák erkölcsid, ugye?
Az életednek mi értelme van pedofil? Semmi. Látod.
Látszik, hogy próbálsz valami autikapaszkodót keresni, hogy neked ehhez semmi közöd nincs, de megnyugtatlak, hogy nyakig benne vagy és nem fogsz kimaradni ebből :) Meg vannak számlálva a szabad napjaid.
Talán azért, mert nem olyan fogyatékosak mint te. Mit gondolsz, a te közlés kényszereddel hány tiktik videót fostál volna fel egymás után arról, hogy téged a Jenesről faggattak a rendőrök? A gecievő meg beleborítja a wc-be az összes tablettát és eléget minden receptet. Erre így esélye sem volt.
Az hogy te nem érted nem azt jelenti hogy semmi értelme. A szerény képességeidről árulkodik. Érdekes bazdmeg, rajtad kívül itt mindenki érti.
haha, meleg tojj lebuktál !
KURVArangy
Nem Merci. (Tibi.)
Nem szép. (Ronda.)
Nem jó fej. (Késsel hadonászik, hugyozik, szarik közterületen.)
Nem jó dumás. (Órákig képes három szó használatával loopolni.)
Nem vagány. (Közönséges.)
Nem csaj. (Hanem.)
Tehát a kijelentésedből annyi igaz, hogy "A".
Vagy majd olyan lesz mint az ügyfél kapus feljelentése. Semmi következmény majd másnap be Rivóznak és korboncolják egymást szívét.
Tyoproni
ne aggódj, sorra fogsz kerülni te is meg a nyergesi láncfűrészes is
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Lehet, az volt előtte, aztán látták meg, hogy a pályaudvaron van, és szökésre készülhet.
a kurva anyádat, Endre
A többi jelzővel nem is lenne gond, csak azzal a főnévvel ott a végén.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Nem tudja az melyik, funkcionális analfabéta.
Egyszerűbb, és hatékonyabb is nem otthon elfogni.
Hidd el, hogy a lakását is átnézték, és így lehetősége sem volt az ottlévő bizonyítékok megsemmisítésére.
A rendőrök akik ezzel foglalkoznak nem hülyék.
"Hosszú és véres mese. Hogy őszinte legyek, nagyrészt részeg voltam."
Alapbol sok esetben egy vasutallomast jobb helynek gondolnak, foleg ha neztek az elot es tudtak hogy tervben van megindulni.
A lakasnal van egy zart ajto, van monimalos esely konykakest ragadni, megnyitni a gazt vagy csak lehuzni a wc-n a cuccot.
Az utcan gyalog tiszta a dolog, fel perc es ossze van csomagolva.
Elmondanád hogy ez miért faszság te ostoba majom?
Mi van akkor, ha a Jenes nagy tételben árulta a rivót te pedig egy senki vagy ebben a sztoriban?
Emlékezz, a valóságézékelésed torzult, amit te gondolsz a világól az teljesen irreleváns és 99%-ban abszolút helytelen.
Okoskodó idióta vagy, semmi más.
kissendrevagyok
nem zsámboki?
Ennek semmi értelme.
Ellened mégy gyűlnek a bizonyítékok.
Szoval kuss a neved. Vádlott nem beszél
Kaffka endre
Ne is figyelj oda Endre, jó ügyvéd lettél volna, csak történelmileg a Blaha irányába sodort az út.
Bárkivel megeshet!
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Te szerencsétlen majom, azt sem érted hogy működik a cipőfűző.
Mért kérdeznének titeket először, azért hogy utána figyelmeztetni tudjátok, még a begyüjtés elött őt, hogy itt van valami? Tényleg ennyire hülye vagy, hogy még erre se jössz rá!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
ha az angolnázás az amikor kicsuszik a felelőssegre vonó kezek közül, akkor az mi mikor bele próbál csúszni de úgy hogy ne tűnjön szándékosnak? kardhalazás?
A texasi làncfűrészes még a kórházban mondta el, tuti. Befjezed ezzel a loopot?
De az is lehet, hogy egy erdő ez, amit még nem látsz àt, szokás szerint?
Oda már együtt mennek vezetőszáron az elfogás után. Előkerül minden gyógyszer, minden műfasz. Parádés lehetett.
Sokkal kockázatosabb rátörni valakire a saját birtokán belül. Ott lehetnek eszközei, kéznél lehet egy kés, lehetnek többen, magabiztosabb, akármi. Itt meg úgy meg van lepve mint ahogy látszott is, eszébe sem jutott ellenállni, de még fingani sem.
Telefonját már IT szakértők backupolják, fikással is minden beszélgetése át lesz nézve.
Fikás! Ugye írtatok Jenessel egymásnak gyógyszer vagy drog témában? Veheted úgy, hogy minden neki írt betűd rendőrök elemzik most. Vajon felmerülhet bűncselekmény a beszélgetésetekből?
Nem irigyellek, na.
te is csináltál valamit amit még nem tudsz
Miskolci alvósejt
Nem beszélgetünk!
Takarodj anyádnak mutogatni a tibis videóidat!
"Hosszú és véres mese. Hogy őszinte legyek, nagyrészt részeg voltam."
Hozzád még a jó kurva anyád sem szól, legfeljebb a buzidémon, de azt be is bizonyítottad 1 hete.
NEM BESZÈLGETÜNK!!!
Te itt nem egy vitakörben vagy, ahol egyenlö jogokkal felvértezve kvaterkázhatsz velünk, húzz a picsába!
Ezt te mondtad tegnap. Mi van már skizofrén is vagy?
Ki az az Endre bácsi?
semmi olyat nem csinált amiről ne tudnánk, attól hogy annyival több esze van hogy lenémitja a liveot mikor drogrol beszélnek vagy elforditja a kamerát amig átadja, itt senki sem hülye és tudja.
már úgy értem rajtad kívül. aStokin.
Kár játszanod a hülyét, mindenki tudja, hogy közöd van hozzá. Vagy bűnrészesként, vagy vamzerként!
kissendrefarkas életét irigyellem
Nekem is az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy ez csinált valamit, amiről nem tudunk.
Kibaszottul be vagy szarva.
A munka nem megoldás.
csak te látod ilyennek, mert elmebeteg vagy.
c64korszak leírta, mibe is dugtad a mostanra elhalt csövedet, tüdőcske.
ízelítő:
teljes komment: forum.sodika.org/?pageNo=12165#comment-1231934
vérdíj target nr. 1
Fatale Sodi
Tyoproni
ezt dugtad, buzika:
Csámpás rövid férfilábak, két természetellenes alakú gumicsöccsel a férfi mellkasban, undorító kicsi és tömzsi férfikéz, kimondottan férfias alakú, szögletes, széles körmökkel, amik űber visszataszítóan gusztustalanok kifestve.
vérdíj target nr. 1
Lesz jogosítvány???
Hányszor írod még le te fogyatékos?
Inkább hányj ide megint valami beismerővallomást aztán hordd el magad
Kaffka endre
MILYEN TÖBBEN? senki nem beszélget veled, még mi sem, mit hallucinálsz?
hívjam a mentőt? egyet, kettőt?
Jöhet a nagy megfejtős flokk, te gecibuta pedofil!:)))
Be vagy szarva, ugye? Az autipajzs nem óv meg a börtöntől.
a kurva anyádat, Endre
Igen, valóban van benne valami, a te kezed!
nmthrwwy420
(
x12)
Aug 16, 2024 14:42:08
x12)
Ha nem értetted volna a mai videómat: a TikTok-on nincs törvényben rögzített igazmondási kötelezettség.
Mondjuk te soha nem is mondtál igazat.
ASodi mindig hazudik, mert ilyen Sodi, aSodi.
linziasztal01
(
x77)
Aug 16, 2024 14:42:28
x77)
Ha nem értetted volna a mai videómat: a TikTok-on nincs törvényben rögzített igazmondási kötelezettség.
Ha nem értetted volna, amit mondasz:
Kinyilatkoztattad, hogy Te többet tudsz az épp eljáró hatóságoknál Jenes "ügyeiről", ezzel felhívtad magadra a figyelmet.
Te ekkora hülye vagy!
Balázs Padre
(
x13)
Aug 16, 2024 14:42:30
x13)
Tinder a te világod.
ott aztán hazudozhatsz.
-
Aug 16, 2024 14:42:45
A Merci szép, jó fej, jó dumás, vagány csaj.
Nincs "savanyú a szőlő".
Sajnálom, hogy elveszítettem, de tovább kell lépni.
Nincs "savanyú a szőlő".
Tètelesen càfolom.
Szép? Ezt miért kell évek múlva is taglalni, hogy egy full igénytelen férfinek is ronda férfi.
Jó fej? Mikor? Amikor rendre terrorizált? Élősködött rajtad? Vagy sorra dugatta meg magàt mindenkivel? Elárult? Meglopott? Folyamatosan hazudott?
Jó dumás? Mire is gondolsz? A több órás loopokra, amire mèg te is azt mondtad, hogy gecire untad.
Vagány? Mi? A külseje? Stílusa?A bőrével egybenőtt ruha? Vagy a komlói cigàny vibe?
Balek.
Aug 16, 2024 14:42:45
ajaj
Aug 16, 2024 14:43:03
Egy kis összefoglaló a kedves rendőrszök és egyéb itt megjelent újoncok számára anyaggyűjtéshez, profilozáshoz, stb:
forum.sodika.org/?pageNo=14941&highlight=1509510#comment-1509510
Főbb szerepekben:
Láncfűrészes Öncsonkító (Schalk Mátyás)
Beszédhibás Prostituált (Mayer Laura Edda)
Hasztalan-Fasztalan Közlegény (Kaffka Tibor)
Homoszexuális Díler (Jenes Patrik)
Kábítószerfogyasztó Pedofil (Kiss Endre Farkas)
Kellemes ismerkedést a sorozattal.
(Folytatják!)
forum.sodika.org/?pageNo=14941&highlight=1509510#comment-1509510
Főbb szerepekben:
Láncfűrészes Öncsonkító (Schalk Mátyás)
Beszédhibás Prostituált (Mayer Laura Edda)
Hasztalan-Fasztalan Közlegény (Kaffka Tibor)
Homoszexuális Díler (Jenes Patrik)
Kábítószerfogyasztó Pedofil (Kiss Endre Farkas)
Kellemes ismerkedést a sorozattal.
(Folytatják!)
ezt így a tegnapi eseményeket látva újra olvasva felettébb érdekes!
Jenes: "Megkaptad amit akartál, kipakolom neked, azt csinálsz vele, amit akarsz."
Aug 16, 2024 14:43:03
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Aug 16, 2024 14:43:13
x7)
Hazudsz, mindig hazudsz. Egy mocskos bűnöző vagy, aki a börtönben fog megrohadni hamarosan. A macskaólban a kurva anyád mellett kihúznád még egy kicsit, de a börtönben megdöglesz, le se fognak szarni. Mármint a személyzet.
Zsibuci
(
x5)
Aug 16, 2024 14:43:35
x5)
Kérek minden kedves trollégát, hogy a buzikurva loopot el se kezdjük!
sodika
Aug 16, 2024 14:43:38
[quote]Bent már nem kell sokat győzködni arról, hogy kifecsegje az illegális gyógyszer forrását.[/quote]
Ennek semmi értelme.
Ha erről lenne szó, azzal kellett volna kezdeni, hogy minket kihallgatnak. De egyikünket sem kérdezett egy rendőr sem semmiről.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ennek semmi értelme.
Ha erről lenne szó, azzal kellett volna kezdeni, hogy minket kihallgatnak. De egyikünket sem kérdezett egy rendőr sem semmiről.
Aug 16, 2024 14:43:38
halászlé
(
x24)
Aug 16, 2024 14:43:44
x24)
púpom, komolyan kérdem: mit tudsz nyújtani egy nőnek?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Zsibuci
(
x5)
Aug 16, 2024 14:44:28
x5)
[quote]Bent már nem kell sokat győzködni arról, hogy kifecsegje az illegális gyógyszer forrását.
Ennek semmi értelme.
Nem kèrdezett. Közléskényszeres féreg vagy és magadtól elmondtad.
Vamzer.
Apmz
(
x1)
Aug 16, 2024 14:44:42
x1)
Ne aggódj, majd fognak.
Hahó
(
x136)
Aug 16, 2024 14:45:15
x136)
Nincs "savanyú a szőlő".
Nincs "savanyú a szőlő".
Nem elveszítetted, hanem elvettem tőled.
Fogalmazz pontosan, bogaram!
sodika
Aug 16, 2024 14:45:20
Ennek így nincs semmi értelme.
A Jenest lerohanják, mint egy terroristát, de engem mega Matyit meg sem kérdeznek semmiről?
Ez így egy faszság.
A Jenest lerohanják, mint egy terroristát, de engem mega Matyit meg sem kérdeznek semmiről?
Ez így egy faszság.
Aug 16, 2024 14:45:20
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Aug 16, 2024 14:45:24
x7)
[quote]Bent már nem kell sokat győzködni arról, hogy kifecsegje az illegális gyógyszer forrását.
Ennek semmi értelme.
Hazudsz már megint. Minek járkálnak hozzád a rendőrök? Azt áruld el söpredék stoki. Feldobtad a Jenest, hogy egy ügyedet elnézzék? Te vamzer patkány.
féregnyulvány
(
x7)
Aug 16, 2024 14:45:32
x7)
Ennek semmi értelme.
hamarosan fognak,ne aggódj te figyelemhiányos buzikurva.
szörnyeteg
(
x3)
x3)
Nincs "savanyú a szőlő".
Nincs "savanyú a szőlő".
Szedd már össze magad te ratardált alkoholista majom!
Egy kőműveskezű csávóról beszélsz, aki a felhasogatott fát mezitláb hordta be az erdőből télen.
halászlé
(
x24)
Aug 16, 2024 14:45:40
x24)
Ez így egy faszság.
Ez így egy faszság.
mit tudsz nyújtani egy nőnek???????????
dogoljmegsodi
(
x5)
Aug 16, 2024 14:45:43
x5)
Ennek semmi értelme.
te istenbarma. melyik netflix sorozatban kérdezik ki előbb a tanúkat, hogy aztán szólhassanak a krumpli fejű főszereplőnek hogy meneküljön el?
TÉNYLEG ENNYIRE RETARDÁLT VAGY?
nyeméjtem.
Zsibuci
(
x5)
Aug 16, 2024 14:45:49
x5)
Ez így egy faszság.
Ez így egy faszság.
Nem kérdeztek, hanem magadtól mondtad el.
linziasztal01
(
x77)
Aug 16, 2024 14:45:58
x77)
Hogy fosik... nagyon vicces!
Mondjuk joggal, természetesen fogalma sincs megint a valóságról, hogyan megy ez valójában, ilyenkor szokta a "ennyek semmi éjtelmi" loopot tolni. :))
Mondjuk joggal, természetesen fogalma sincs megint a valóságról, hogyan megy ez valójában, ilyenkor szokta a "ennyek semmi éjtelmi" loopot tolni. :))
Apmz
(
x1)
Aug 16, 2024 14:46:04
x1)
Ez így egy faszság.
Ez így egy faszság.
Most ezt addig loopolod, amíg be nem visznek a rendőrök, te gyökér?
Hahó
(
x136)
Aug 16, 2024 14:46:05
x136)
Ennek semmi értelme.
Nézzétek már, a nyomozási szakértő.:)))
Ilyen nincs
(
x4)
Aug 16, 2024 14:46:36
x4)
Ez így egy faszság.
Ez így egy faszság.
Dehogy faszság... legfeljebb majd ebből is tanulsz valami újat... ja, nem ide..
rezsidémon
(
x8)
Aug 16, 2024 14:46:39
x8)
[quote]
Soha nem loopolsz arról hogy:De ha erről van szó, akkor engem meg a Matyit hogyhogy nem kérdeztek meg a rendőrök semmiről?
- milyen leveleket kaptál
- hogy rendőrségen pontosan miket kérdeztek tőled
Te ezekre a kérdésekre SOHA nem válaszolsz, ignorálod őket a fórumon.
Szóval ha valamikor megtalál a rendőrség ezzel, biztos hogy nem fogsz vele itt büszkélkedni, megint leak által tudjuk meg hogy mit vallottál a zsarunak sírva :))
Kívánságműsor
Aug 16, 2024 14:46:58
Újszászra küldeném a helyi pedofil buzinak az Eins, Zwei Polizei című számot!
Aug 16, 2024 14:46:58
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Aug 16, 2024 14:47:00
x7)
Ez így egy faszság.
Ez így egy faszság.
Buta alkoholista vagy, kancsal malac szemekkel. Értetted egyáltalán, hogy mit kérdeztek tőled a rendőrők? Olyan hülye vagy már bazmeg 3 éves kisgyerek szint.
linziasztal01
(
x77)
Aug 16, 2024 14:47:03
x77)
Ma nyomozóra ittad magad?
ascites
(
x57)
Aug 16, 2024 14:47:05
x57)
Korcs, ha véletlenül nem látsz majd Tinderen számodra vonzó nőt, akkor lesz benned annyi vagányság, hogy átváltasz a Grindrre? Ott vannak a neked tetsző "nők". Lehet, hogy valamelyik twink azt is megengedi, hogy anyunak szólítsd.
féregnyulvány
(
x7)
x7)
Ez így egy faszság.
Ez így egy faszság.
nyugodj meg
többen is jeleztük vamzersági szándékod te bűntárs
gyagyás irigye2
(
x3)
Aug 16, 2024 14:47:30
x3)
Stoki, vigyenek már be végre téged is, hogy eltakarodj innen!
Irigyellek!
Irigyellek!
Hahó
(
x136)
Aug 16, 2024 14:47:35
x136)
Stoki néha TÉNYLEG nem hiszem el, hogy te ENNYIRE buta vagy. Pedig de.
Balázs Padre
(
x13)
Aug 16, 2024 14:48:17
x13)
Majd keresni fognak kültelki koszi-klán,meg fekete-sereg félék.
Türelem.
Türelem.
prolipredator
Aug 16, 2024 14:48:28
Ez így egy faszság.
Ez így egy faszság.
Hamarosan kopogunk, kérdezd meg kik vagyunk és hányan.
A jelszó az lesz, h "Barátok, fünf"
Aug 16, 2024 14:48:28
linziasztal01
(
x77)
Aug 16, 2024 14:48:31
x77)
Egy dologgal megúszta volna: ha kussol.
Mit csinált? Intézett egy újabb rendőri felkérdezést. :D elképesztően ostoba
Mit csinált? Intézett egy újabb rendőri felkérdezést. :D elképesztően ostoba
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Aug 16, 2024 14:48:44
x13)
Nincs "savanyú a szőlő".
Nincs "savanyú a szőlő".
Nem. Ő egy iskolázatlan, igénytelen, multitoxikomán buta paraszt proli csőcselék, aki a súlyos mentális betegsége miatt megcsonkította magát. És ezzel még JK Rowling is egyetért. Vagány addig, amíg valaki egy keményebb szóval be nem csicskítja a gecifejű törpe kuvikot.
Viszont, Endre! A húspiac kiválóan beárazza az alkoholizmust, a munkanélküliséget, az impotenciát és az anyádnál lakást 6 négyzetméteren, a shiker garantált :D
balek
(
x10)
Aug 16, 2024 14:48:56
x10)
Aug 16, 2024 14:48:56
[quote]Ha erről lenne szó, azzal kellett volna kezdeni, hogy minket kihallgatnak. De egyikünket sem kérdezett egy rendőr sem semmiről.
Szerintem azért rángatták meg Krumplifej urat, mert közeli kapcsolatba került egy ismert pedofillal. Aug 16, 2024 14:48:56
Tourist
Aug 16, 2024 14:49:00
Ez így egy faszság.
Ez így egy faszság.
Mit tudsz lelkecske, beköpted talán matyit is, de hozzá még nem mentek ki?
Aug 16, 2024 14:49:00
Félregombolt pizsama
Aug 16, 2024 14:49:03
Na, én meg most azon gondolkodom, hogy el kellene majd menni hajat festetni, és létrehozni az első társadalmi profilt. Én érzem, hogy mentálisan is egyre jobban szétesek, a vitalitásom is ennek nyomán csökkent, és ezt egyszerűen ismerkedéssel lehetne kezelni.
Ez az ismerkedés is remélem olyan kiváló unaloműző tevékenység lesz, mint a jogsiszerzés.
Aug 16, 2024 14:49:03
ascites
(
x57)
Aug 16, 2024 14:49:06
x57)
Ez így egy faszság.
Ez így egy faszság.
Hatalmas, ahogy vergődik, hogy kimarad a buliból :D
Nem baj fikás, koncentrálj inkább továbbra is a 10 folyamatban lévő ügyedre. A döblingi bíróság végül miről tájékoztatott? Piszkos már az osztrák erkölcsid, ugye?
nmthrwwy420
(
x12)
Aug 16, 2024 14:49:25
x12)
Most jól értem, hogy az az autimagyarázat, hogy a jogászisten Fikás jobban tudja az ügymeneteket, mint bármely ügyvéd, bíró, rendőr, stb..?
Ezért ha te nem találsz magyarázatot, akkor biztos nem is úgy van és faszság? Kajak ezzel nyugtatgatod magad?
Annyira imádom, hogy folyamatosan teljesen vakon vagy mindenben.
(Amúgy meg kurva nagy fejlesztő is vagy, minden 2. válasznál a világ legegyszerűbb HTML tag bezárását is elbaszod)
Ki az az Endre bácsi?
Ezért ha te nem találsz magyarázatot, akkor biztos nem is úgy van és faszság? Kajak ezzel nyugtatgatod magad?
Annyira imádom, hogy folyamatosan teljesen vakon vagy mindenben.
(Amúgy meg kurva nagy fejlesztő is vagy, minden 2. válasznál a világ legegyszerűbb HTML tag bezárását is elbaszod)
Eazy
(
x11)
Aug 16, 2024 14:49:31
x11)
Elképesztő tényleg, hogy állandóan ezekkel a filléres bűnözőkkel foglalkoznak a hatóságok..:D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
-
Aug 16, 2024 14:49:33
Ez így egy faszság.
Ez így egy faszság.
Az életednek mi értelme van pedofil? Semmi. Látod.
Látszik, hogy próbálsz valami autikapaszkodót keresni, hogy neked ehhez semmi közöd nincs, de megnyugtatlak, hogy nyakig benne vagy és nem fogsz kimaradni ebből :) Meg vannak számlálva a szabad napjaid.
Talán azért, mert nem olyan fogyatékosak mint te. Mit gondolsz, a te közlés kényszereddel hány tiktik videót fostál volna fel egymás után arról, hogy téged a Jenesről faggattak a rendőrök? A gecievő meg beleborítja a wc-be az összes tablettát és eléget minden receptet. Erre így esélye sem volt.
Aug 16, 2024 14:49:33
linziasztal01
(
x77)
Aug 16, 2024 14:49:34
x77)
Kérj le egy tiszta erkölcsit!!
Meg fogsz lepődni!
Meg fogsz lepődni!
dogoljmegsodi
(
x5)
Aug 16, 2024 14:49:58
x5)
az a baj hogy nem láthatjuk liveba hanem ez is majd csak egy este 8órás 10:01 bokorflokk lesz, nnnna gyerekek, hát valami egészen hihetetlen,bevittek a rendőrségre, hetyetyetyetyetye
szörnyeteg
(
x3)
Aug 16, 2024 14:50:56
x3)
Ez így egy faszság.
Ez így egy faszság.
Az hogy te nem érted nem azt jelenti hogy semmi értelme. A szerény képességeidről árulkodik. Érdekes bazdmeg, rajtad kívül itt mindenki érti.
mikedp
(
x9)
Aug 16, 2024 14:51:06
x9)
GayRomeo szeretettel vár.
haha, meleg tojj lebuktál !
Stoki (42)
Aug 16, 2024 14:51:12
Sportos (púpos), erős (fizikai munkára képtelen, füvet nyírni sem tudó), fiatal (még mindig anyámmal lakom, akivel utáljuk egymást), super-straight (többnyire) vadászbika vagyok. Hazafias (évekig német nyelvterületen cégeket átverő / újabban segélycsaló) keresztény-konzervatív (vagy amilyen sikerül) elvekkel (gyűlölöm a nőket és pedofil vagyok).
Bár a picsaszám mögött sörszagú dentálholokauszt fogad majd, és olyan belem van, mint egy terhes nőnek, te csak ne legyél kövér, mert az undi. Höhö.
Bár a picsaszám mögött sörszagú dentálholokauszt fogad majd, és olyan belem van, mint egy terhes nőnek, te csak ne legyél kövér, mert az undi. Höhö.
Aug 16, 2024 14:51:12
magyar állampolgár
Aug 16, 2024 14:51:16
Tisztelt Rendőrség!
(remélhetőleg olvassák a fórumot és tájékozódnak innen)
Mint köztudott Jenes Patrik-ot szolnoki hajléktalan lakost (internetes nevén: jenipatrik2000), elkapták feltételezhetően illegális gyógyszerkereskedelem miatt.
Büntetőjogi felelősségem tudatában és mint magyar állampolgár, állampolgári kötelességem miatt szeretném jelezni, hogy Jenes Patrik korábban kapcsolatba került további úgynevezett "trash" személyekkel, felsorolás szerűen:
- Kiss Endre Farkas (internetes neve: SODI) újszászi lakos
- Kaffka Mercédesz (internetes neve: kaffmerci, gúnyneve: Tibi) hajléktalan
- Schalk Mátyás (internetes neve: Turbó Titán)
- Mayer Laura Edda (internetes gúnyneve: Lamantin) szegedi lakos
- Csernák Roland (internetes neve: Maffiakirály Sam) szolnoki lakos
Na már most, a fent említek nevekkel az elkapott úriember rendszeresen találkozott, csencselt. Feltételezhetően drogkereskedelem miatt, melyre videós bizonyítékok is vannak - rendelkezésre állnak - archíválva lettek.
Schalk Mátyással pár hete volt egy ominózus láncfűrészes eset, erről van teljes lájv adás, ahogy az úrimeberünk Patrik vitte neki (Schalk Mátyásnak) az illegális gyógyszert, aki emiatt öngyilkossági kísérletett próbált meg magán.
Továbbá Kiss Endre Farkas számára is vitt gyógyszert (Frontin, Rivotril)
Csernák Roland szolnoki barátja (vele rendszeresen füvezik lájvban)
Kaffka Mercédesz és Mayer Laura Edda - nál meg szintén pár hete járt, akiknek szintén voltak már drogügyeik korábban
Kérem a fent említett emberek kihallgatását!
Köszönettel
egy magyar állampolgár
(remélhetőleg olvassák a fórumot és tájékozódnak innen)
Mint köztudott Jenes Patrik-ot szolnoki hajléktalan lakost (internetes nevén: jenipatrik2000), elkapták feltételezhetően illegális gyógyszerkereskedelem miatt.
Büntetőjogi felelősségem tudatában és mint magyar állampolgár, állampolgári kötelességem miatt szeretném jelezni, hogy Jenes Patrik korábban kapcsolatba került további úgynevezett "trash" személyekkel, felsorolás szerűen:
- Kiss Endre Farkas (internetes neve: SODI) újszászi lakos
- Kaffka Mercédesz (internetes neve: kaffmerci, gúnyneve: Tibi) hajléktalan
- Schalk Mátyás (internetes neve: Turbó Titán)
- Mayer Laura Edda (internetes gúnyneve: Lamantin) szegedi lakos
- Csernák Roland (internetes neve: Maffiakirály Sam) szolnoki lakos
Na már most, a fent említek nevekkel az elkapott úriember rendszeresen találkozott, csencselt. Feltételezhetően drogkereskedelem miatt, melyre videós bizonyítékok is vannak - rendelkezésre állnak - archíválva lettek.
Schalk Mátyással pár hete volt egy ominózus láncfűrészes eset, erről van teljes lájv adás, ahogy az úrimeberünk Patrik vitte neki (Schalk Mátyásnak) az illegális gyógyszert, aki emiatt öngyilkossági kísérletett próbált meg magán.
Továbbá Kiss Endre Farkas számára is vitt gyógyszert (Frontin, Rivotril)
Csernák Roland szolnoki barátja (vele rendszeresen füvezik lájvban)
Kaffka Mercédesz és Mayer Laura Edda - nál meg szintén pár hete járt, akiknek szintén voltak már drogügyeik korábban
Kérem a fent említett emberek kihallgatását!
Köszönettel
egy magyar állampolgár
Aug 16, 2024 14:51:16
sörtötbontok
(
x8)
Aug 16, 2024 14:51:18
x8)
Nem Merci. (Tibi.)
Nem szép. (Ronda.)
Nem jó fej. (Késsel hadonászik, hugyozik, szarik közterületen.)
Nem jó dumás. (Órákig képes három szó használatával loopolni.)
Nem vagány. (Közönséges.)
Nem csaj. (Hanem.)
Tehát a kijelentésedből annyi igaz, hogy "A".
Balázs Padre
(
x13)
Aug 16, 2024 14:52:28
x13)
Megint a központban akar lenni.
A flokkokkal el is fogja érni,hogy foglalkozzanak vele
A rendőrök,bírók,ügyészek.
A flokkokkal el is fogja érni,hogy foglalkozzanak vele
A rendőrök,bírók,ügyészek.
Recskaork12
Aug 16, 2024 14:53:49
Jenes lehet a sok alázás után teljesen megkattan a börtönben és csendes gyilkosként tér vissza hozzád,az elárulójához.
Vagy majd olyan lesz mint az ügyfél kapus feljelentése. Semmi következmény majd másnap be Rivóznak és korboncolják egymást szívét.
Aug 16, 2024 14:53:49
herr_schwechater
(
x8)
Aug 16, 2024 14:54:05
x8)
Ez így egy faszság.
Ez így egy faszság.
ne aggódj, sorra fogsz kerülni te is meg a nyergesi láncfűrészes is
Trollok harca
(
x5)
Aug 16, 2024 14:54:17
x5)
akkor hogyhogy nem otthon törtek rá ahol hegyekben áll a gyógyszer?
Miskolci alvósejt
Apmz
(
x1)
Aug 16, 2024 14:55:42
x1)
Lehet, az volt előtte, aztán látták meg, hogy a pályaudvaron van, és szökésre készülhet.
keserke
(
x4)
Aug 16, 2024 14:55:55
x4)
linziasztal01
(
x77)
Aug 16, 2024 14:56:55
x77)
Nem tudja az melyik, funkcionális analfabéta.
Tyrion
Aug 16, 2024 14:56:57
Egyszerűbb, és hatékonyabb is nem otthon elfogni.
Hidd el, hogy a lakását is átnézték, és így lehetősége sem volt az ottlévő bizonyítékok megsemmisítésére.
A rendőrök akik ezzel foglalkoznak nem hülyék.
kripli figyelő
(
x12)
x12)
Nincs több bogyó.Jön a depi. Aug 16, 2024 14:56:57
balek
(
x10)
Aug 16, 2024 14:57:14
x10)
Már kettőig sem tud elszámolni a demens nagypapi, vagy csak a pókujjak aszódtak össze teljesen?
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Balázs Padre
(
x13)
Aug 16, 2024 14:57:30
x13)
Azzal,hogy itt 20-alkalommal loopolja,hogy őt,meg titán nem kérdezték föl a rendőrök az ügyben,teljes beismerő vallomást tett wamzer pedosodrák.
dogoljmegsodi
(
x5)
Aug 16, 2024 14:58:21
x5)
off/
a vörhenyes Csernák mindszenti, nem szolnoki
-
Aug 16, 2024 14:59:13
Alapbol sok esetben egy vasutallomast jobb helynek gondolnak, foleg ha neztek az elot es tudtak hogy tervben van megindulni.
A lakasnal van egy zart ajto, van monimalos esely konykakest ragadni, megnyitni a gazt vagy csak lehuzni a wc-n a cuccot.
Az utcan gyalog tiszta a dolog, fel perc es ossze van csomagolva.
Aug 16, 2024 14:59:13
Kikmakukk
(
x1)
Aug 16, 2024 14:59:18
x1)
Ez így egy faszság.
Ez így egy faszság.
Elmondanád hogy ez miért faszság te ostoba majom?
Mi van akkor, ha a Jenes nagy tételben árulta a rivót te pedig egy senki vagy ebben a sztoriban?
Emlékezz, a valóságézékelésed torzult, amit te gondolsz a világól az teljesen irreleváns és 99%-ban abszolút helytelen.
Okoskodó idióta vagy, semmi más.
linziasztal01
(
x77)
Aug 16, 2024 14:59:28
x77)
Így indult Tibor "megbüntetése" és deportálása is, amiért púpszászi Norbival hetyegett, azóta pityeregsz.
Ez is hasonló remek ötleted volt, Endre!
Ez is hasonló remek ötleted volt, Endre!
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 16, 2024 14:59:58
x48)
Nincs "savanyú a szőlő".
Nincs "savanyú a szőlő".
-
Aug 16, 2024 15:00:14
off/
nem zsámboki?
Aug 16, 2024 15:00:14
Lellytoll dandárszázados
Aug 16, 2024 15:00:59
Ennek semmi értelme.
Ellened mégy gyűlnek a bizonyítékok.
Szoval kuss a neved. Vádlott nem beszél
Aug 16, 2024 15:00:59
Eazy
(
x11)
Aug 16, 2024 15:01:43
x11)
Azzal,hogy itt 20-alkalommal loopolja,hogy őt,meg titán nem kérdezték föl a rendőrök az ügyben,teljes beismerő vallomást tett wamzer pedosodrák.
Ne is figyelj oda Endre, jó ügyvéd lettél volna, csak történelmileg a Blaha irányába sodort az út.
Bárkivel megeshet!
szörnyeteg
(
x3)
Aug 16, 2024 15:01:44
x3)
Ez így egy faszság.
Ez így egy faszság.
Te szerencsétlen majom, azt sem érted hogy működik a cipőfűző.
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 16, 2024 15:01:54
x23)
Ez így egy faszság.
Ez így egy faszság.
Mért kérdeznének titeket először, azért hogy utána figyelmeztetni tudjátok, még a begyüjtés elött őt, hogy itt van valami? Tényleg ennyire hülye vagy, hogy még erre se jössz rá!
dogoljmegsodi
(
x5)
Aug 16, 2024 15:01:55
x5)
ha az angolnázás az amikor kicsuszik a felelőssegre vonó kezek közül, akkor az mi mikor bele próbál csúszni de úgy hogy ne tűnjön szándékosnak? kardhalazás?
sodika
Aug 16, 2024 15:02:01
Egyébként itt valaki most azt mondja nekem, hogy a Patrik lehet hogy egy szelíd és ártalmatlan embernek tűnik, de ha valakit így lerohannak a rendőrök, akkor ott valószínűleg van valami ügy a háttérben, amiről nem tudunk.
Nekem is az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy ez csinált valamit, amiről nem tudunk.
Aug 16, 2024 15:02:01
-
Aug 16, 2024 15:02:55
Ez így egy faszság.
Ez így egy faszság.
A texasi làncfűrészes még a kórházban mondta el, tuti. Befjezed ezzel a loopot?
De az is lehet, hogy egy erdő ez, amit még nem látsz àt, szokás szerint?
-
Oda már együtt mennek vezetőszáron az elfogás után. Előkerül minden gyógyszer, minden műfasz. Parádés lehetett.
Sokkal kockázatosabb rátörni valakire a saját birtokán belül. Ott lehetnek eszközei, kéznél lehet egy kés, lehetnek többen, magabiztosabb, akármi. Itt meg úgy meg van lepve mint ahogy látszott is, eszébe sem jutott ellenállni, de még fingani sem.
Telefonját már IT szakértők backupolják, fikással is minden beszélgetése át lesz nézve.
Fikás! Ugye írtatok Jenessel egymásnak gyógyszer vagy drog témában? Veheted úgy, hogy minden neki írt betűd rendőrök elemzik most. Vajon felmerülhet bűncselekmény a beszélgetésetekből?
Nem irigyellek, na.
Trollok harca
(
x5)
Aug 16, 2024 15:03:17
x5)
Egyébként itt valaki most azt mondja nekem, hogy a Patrik lehet hogy egy szelíd és ártalmatlan embernek tűnik, de ha valakit így lerohannak a rendőrök, akkor ott valószínűleg van valami ügy a háttérben, amiről nem tudunk.
te is csináltál valamit amit még nem tudsz
Tyrion
Aug 16, 2024 15:03:25
Nem beszélgetünk!
Takarodj anyádnak mutogatni a tibis videóidat!
Aug 16, 2024 15:03:25
SzárazVekni
Aug 16, 2024 15:03:30
Hozzád még a jó kurva anyád sem szól, legfeljebb a buzidémon, de azt be is bizonyítottad 1 hete.
Aug 16, 2024 15:03:30
Torzult Valóságérzékelés
Aug 16, 2024 15:03:38
NEM BESZÈLGETÜNK!!!
Te itt nem egy vitakörben vagy, ahol egyenlö jogokkal felvértezve kvaterkázhatsz velünk, húzz a picsába!
linziasztal01
(
x77)
x77)
Most ezt akarod elhitetni magaddal?
Szánalmasan ostoba vagy!
Szánalmasan ostoba vagy!
rezsidémon
(
x8)
Aug 16, 2024 15:03:41
x8)
Aug 16, 2024 15:03:41
Egyébként itt valaki most azt mondja nekem, hogy a Patrik lehet hogy egy szelíd és ártalmatlan embernek tűnik,
Ki az a valaki? Aug 16, 2024 15:03:41
nmthrwwy420
(
x12)
Aug 16, 2024 15:03:51
x12)
Egyébként itt valaki most azt mondja nekem, hogy a Patrik lehet hogy egy szelíd és ártalmatlan embernek tűnik
Ezt te mondtad tegnap. Mi van már skizofrén is vagy?
dogoljmegsodi
(
x5)
Aug 16, 2024 15:04:15
x5)
semmi olyat nem csinált amiről ne tudnánk, attól hogy annyival több esze van hogy lenémitja a liveot mikor drogrol beszélnek vagy elforditja a kamerát amig átadja, itt senki sem hülye és tudja.
már úgy értem rajtad kívül. aStokin.
gyagyás irigye2
(
x3)
Aug 16, 2024 15:04:18
x3)
Kár játszanod a hülyét, mindenki tudja, hogy közöd van hozzá. Vagy bűnrészesként, vagy vamzerként!
miskolcigány
(
x5)
Aug 16, 2024 15:04:35
x5)
Kibaszottul be vagy szarva.
Kötőjel
(
x12)
Aug 16, 2024 15:04:48
x12)
Nincs "savanyú a szőlő".
Nincs "savanyú a szőlő".
csak te látod ilyennek, mert elmebeteg vagy.
c64korszak leírta, mibe is dugtad a mostanra elhalt csövedet, tüdőcske.
ízelítő:
Ez a tibor tranyó jelenleg úgy néz ki, mint a legelbaszottabb felfúvódott 60+os vidéki nagymamák, giga hassal, ami a műmellénél 2,5x nagyobb, megereszkedett karok, pipaszár lábak, hájas undorító alaktalan férfisegg.
teljes komment: forum.sodika.org/?pageNo=12165#comment-1231934
Recskaork12
Aug 16, 2024 15:05:18
Fatale Sodi
Aug 16, 2024 15:05:18
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 16, 2024 15:05:42
x48)
Endre látod ha lenne egy kis eszed akkor meglovagolhatnád ezt a Jenes letartóztatást egy detektív asszonysutyorgós pletykás élővel hogy küldjenek ajándékokat de még ehhez is hülye vagy.
kissendrevagyok
sodika
Aug 16, 2024 15:05:47
Többen azt mondják, hogy itt ő valamit biztos csinálhatott. amiről egyáltalán nem tudunk, mert a rendőrség ilyen agresszíven senkit nem rohan le viccből.
És ebben szerintem van valami.
Aug 16, 2024 15:05:47
balek
(
x10)
Aug 16, 2024 15:05:51
x10)
Ikertornyok

linziasztal01
(
x77)
Aug 16, 2024 15:06:03
x77)
Végig telefonáltad a többi fogyatékost:
Samut, Trutymót, Gammert…
"Há én nem tom baszdmeg."
Ennyi a megfejtésetek, retardok.
De, ahogy a púpszászi rendőr nagyon helyesen mondta Gézának, téged hamarosan "kivonnak a forgalomból".
:))
Samut, Trutymót, Gammert…
"Há én nem tom baszdmeg."
Ennyi a megfejtésetek, retardok.
De, ahogy a púpszászi rendőr nagyon helyesen mondta Gézának, téged hamarosan "kivonnak a forgalomból".
:))
Kötőjel
(
x12)
Aug 16, 2024 15:06:28
x12)
Többen azt mondják, hogy itt ő valamit biztos csinálhatott. amiről egyáltalán nem tudunk, mert a rendőrség ilyen agresszíven senkit nem rohan le viccből.
ezt dugtad, buzika:
Csámpás rövid férfilábak, két természetellenes alakú gumicsöccsel a férfi mellkasban, undorító kicsi és tömzsi férfikéz, kimondottan férfias alakú, szögletes, széles körmökkel, amik űber visszataszítóan gusztustalanok kifestve.
szörnyeteg
(
x3)
Aug 16, 2024 15:06:47
x3)
Lesz jogosítvány???
Lellytoll dandárszázados
Aug 16, 2024 15:06:55
Hányszor írod még le te fogyatékos?
Inkább hányj ide megint valami beismerővallomást aztán hordd el magad
Aug 16, 2024 15:06:55
dogoljmegsodi
(
x5)
Aug 16, 2024 15:06:57
x5)
MILYEN TÖBBEN? senki nem beszélget veled, még mi sem, mit hallucinálsz?
hívjam a mentőt? egyet, kettőt?
Hahó
(
x136)
Aug 16, 2024 15:07:03
x136)
Jöhet a nagy megfejtős flokk, te gecibuta pedofil!:)))
Apmz
(
x1)
Aug 16, 2024 15:07:15
x1)
Be vagy szarva, ugye? Az autipajzs nem óv meg a börtöntől.
rezsidémon
(
x8)
Aug 16, 2024 15:07:21
x8)
Köszönjük MR.NYILVÁNVALÓ, és most vagy a bánópénzekről vagy a levelekről okoskodjál, vagy húzzál vissza a priccsre Netflixezni ;) És ebben szerintem van valami.
gyagyás irigye2
(
x3)
Aug 16, 2024 15:07:23
x3)
...mert a rendőrség ilyen agresszíven senkit nem rohan le viccből.
Igen, valóban van benne valami, a te kezed!
balek
(
x10)
Aug 16, 2024 15:07:39
x10)
Szólt már valaki a rendőrségi névtelen telefontanún, hogy Kiss Endre Farkas szerint Jenes lakása tele van félillegális gyógyszerekkel?
152 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

De a házhozszállított rendőr felé van igazmondási kötelezettséged.