Fotelrocker_Presszócigány
Dec 20, 2012 21:30:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>3 OKJ szakma 3 éven át, és 12 félév állami egyetem.
Ennyi járt ingyen. És ennyit ki is használtam.</div>
30 évesen lassan ideje lenne törleszteni..
30 évesen lassan ideje lenne törleszteni..
Dec 20, 2012 21:30:08
banshee
Dec 20, 2012 21:31:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>OKJ-s képzés se jár nekem.
Abból három jár ingyen, és azt kihasználtam még egyetem előtt. Épp azért mentem egyetemre 2003-ban, mert OKJ-ból már nem járt több ingyen.</div>
Már akkor is az volt a motiváció hogy csak dolgozni ne kelljen...
Abból három jár ingyen, és azt kihasználtam még egyetem előtt. Épp azért mentem egyetemre 2003-ban, mert OKJ-ból már nem járt több ingyen.</div>
Már akkor is az volt a motiváció hogy csak dolgozni ne kelljen...
Dec 20, 2012 21:31:13
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 20, 2012 21:31:26
<div class="quote"><div class="author">broni</div><a href="http://sportgeza.hu/futball/hirek/2012/12/20/orban_dzsudzsakkal_avatott_szabalyos_teglalap_alaku_mufuves_palyat/" rel="nofollow" target="_blank">http://sportgeza.hu/futball/hirek/2012/12/20/orban_dzsudzsakkal_avatott_szabalyos_teglalap_alaku_mufuves_palyat/</a>
avatáson nem vótál endi????ha ezt a fleto csinálta volna......</div>
Orbán a többszörösen visszaeső hazaáruló, a pénzért külföldön munkát vállaló Dzsudzsákkal együtt avatott focipályát?
avatáson nem vótál endi????ha ezt a fleto csinálta volna......</div>
Orbán a többszörösen visszaeső hazaáruló, a pénzért külföldön munkát vállaló Dzsudzsákkal együtt avatott focipályát?
Dec 20, 2012 21:31:26
Csendes többség
Dec 20, 2012 21:34:00
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div><div class="quote"><div class="author">pilvax coffee shop</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>3 OKJ szakma 3 éven át, és 12 félév állami egyetem.
És ott tartasz, mint egy sima érettségivel.</div>
Vagy 8 általánossal.</div>
8 általánossal összejön a minimálbér.
sneci ott tart, ahol egy ovódás, aki ha rendet tesz a szobájában, akkor kap egy 15 ft-os cukorkát.
Vagy 8 általánossal.</div>
8 általánossal összejön a minimálbér.
sneci ott tart, ahol egy ovódás, aki ha rendet tesz a szobájában, akkor kap egy 15 ft-os cukorkát.
Dec 20, 2012 21:34:00
pilvax coffee shop
Dec 20, 2012 21:34:04
Egy régi barátomat nemrégiben vették fel a Facebookhoz dolgozni. Így vette a cókmókját, és áthurcolkodott az Egyesült Államokba.
Ha annál a Facebook vállalatnál dolgozik, amely közösségi oldalán te az egész napodat potyára elszarod, akkor ő most hazaáruló-e vagy sem???
Ha annál a Facebook vállalatnál dolgozik, amely közösségi oldalán te az egész napodat potyára elszarod, akkor ő most hazaáruló-e vagy sem???
Dec 20, 2012 21:34:04
banshee
Dec 20, 2012 21:34:21
Te sneci! Próbáltad már úgy megbaszni a Flódnist hogy ráhúzol egy papírzacskót a fejére, aminek a feléd eső részére egy Szépvok XD fotó van ragasztva? Mintha saját magaddal kefélnél, szóval az már kvázi faszverés.
Dec 20, 2012 21:34:21
Dec 20, 2012 21:35:45
Nézd Endy, én úgy voltam vele 19 évesen, hogy nem gáz bkv-val járni mert a többi srácnak sincs kocsija. Aztán télen amikor befagyott a seggem a buszmegállóban mert baszott jönni a troli azt mondtam hogy jó, akkor bulizás inkább dolgozom (!!) és talán tudok venni egy autót. Csak egy szar kettes golfra tellett, de akkor is. Most délután meg otthagytam egy tízest a mosóban, mert tiszta tűlevél lett a céges passat.
TE 30 évesen nem érzed gáznak, hogy nincs semmilyen alapod? örök életedre el vagy adósodva, és nincs belőle kiút, ráadásul nem teszel ellene semmit? Miért jó tróger szarnak lenni és a kifogásokat keresni? Nőj már fel..
TE 30 évesen nem érzed gáznak, hogy nincs semmilyen alapod? örök életedre el vagy adósodva, és nincs belőle kiút, ráadásul nem teszel ellene semmit? Miért jó tróger szarnak lenni és a kifogásokat keresni? Nőj már fel..
Dec 20, 2012 21:35:45
broni
Dec 20, 2012 21:39:49
meg kell viperázni a mocskot!!!!
meg kell viperázni a mocskot!!!!
Dec 20, 2012 21:39:49
broni
Dec 20, 2012 21:43:40
én tényleg független gondolkodó vagyok, de ennyire mocskos patkány banda mint ezek közel sincsennek a ballibsik....
Dec 20, 2012 21:43:40
sodika
Dec 20, 2012 21:45:45
Olyasmiről, hogy mi a gáz, és hány évesen, utoljára 18 éves koromban gondolkodtam el. Azóta kényszerűségből az ötletszerűség, és a "majd csak lesz valahogy" irányítja az életemet. A legoptimálisabb az lett volna, ha érettségi után szüleim támogatnak egy egyéves otthoni magyar-töri pontszámnövelésben, és jogászi pályában, de miután erre nem volt hajlandóság, hagytam magam erőszakosan a folyamatos informatika tanulmányok irányába terelni. A hasznáról fogalmam se volt, de ha ehhez legalább "abban van pénz"-felkiáltással" minden támogatást megadtak a szüleim, nem tudtam válogatni, így ezt tanultam egészen 28 éves koromig, amikor elfogyott a pénz.
Dec 20, 2012 21:45:45
Csendes többség
Dec 20, 2012 21:47:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Olyasmiről, hogy mi a gáz, és hány évesen, utoljára 18 éves koromban gondolkodtam el. Azóta kényszerűségből az ötletszerűség, és a "majd csak lesz valahogy" irányítja az életemet. A legoptimálisabb az lett volna, ha érettségi után szüleim támogatnak egy egyéves otthoni magyar-töri pontszámnövelésben, és jogászi pályában, de miután erre nem volt hajlandóság, hagytam magam erőszakosan a folyamatos informatika tanulmányok irányába terelni. A hasznáról fogalmam se volt, de ha ehhez legalább "abban van pénz"-felkiáltással" minden támogatást megadtak a szüleim, nem tudtam válogatni, így ezt tanultam egészen 28 éves koromig, amikor elfogyott a pénz.</div>
Anyám a hibás.
Anyám a hibás.
Anyám a hibás.
Anyám a hibás.
Anyám a hibás.
Anyám a hibás.
Anyám a hibás.
Anyám a hibás.
Karácsonyra készítsen valaki egy ilyen gombot snecinek a fórumra.
Anyám a hibás.
Anyám a hibás.
Anyám a hibás.
Anyám a hibás.
Anyám a hibás.
Anyám a hibás.
Anyám a hibás.
Anyám a hibás.
Karácsonyra készítsen valaki egy ilyen gombot snecinek a fórumra.
Dec 20, 2012 21:47:06
pilvax coffee shop
Dec 20, 2012 21:48:30
"az ötletszerűség, és a "majd csak lesz valahogy" irányítja az életemet."
Ezt egyszerűen és kifejezően céltalan sodródásként szokták leírni.
A régi sérelmeket (valós vagy vélt) el kéne felejteni és célokat találni, nem?
Ezt egyszerűen és kifejezően céltalan sodródásként szokták leírni.
A régi sérelmeket (valós vagy vélt) el kéne felejteni és célokat találni, nem?
Dec 20, 2012 21:48:30
iThroll
Dec 20, 2012 21:48:33
beszarok, ez az anyjáékat szarozza még mindig, miközben több milliót toltak a segge alá.
Sneci, rohadj meg! ennyi a javaslatom
Sneci, rohadj meg! ennyi a javaslatom
Dec 20, 2012 21:48:33
banshee
Dec 20, 2012 21:50:35
A szüleid a te beszédkészségeddel, megjelenéseddel, igényességeddel, ismeretanyagoddal és a humán dolgokhoz való érdeklődés és érzék hiányával bölcsen tették hogy nem támogattak abban hogy jogász légy.
Akkor is a Silingó pdf -eket vetted volna szarásig hogy valaki dolgoztasson veled...
Akkor is a Silingó pdf -eket vetted volna szarásig hogy valaki dolgoztasson veled...
Dec 20, 2012 21:50:35
broni
Dec 20, 2012 21:50:58
Anyám a hibás.
Anyám a hibás.
meg az elmúlt 8 év hahó, kevés szijártó selmeci sajtótájékoztatót nézel
Anyám a hibás.
meg az elmúlt 8 év hahó, kevés szijártó selmeci sajtótájékoztatót nézel
Csendes többség
"támogatnak egy egyéves otthoni magyar-töri pontszámnövelésben"
ez meg mi a picsa?
egy évig recskázol és ezért adnak plusz pontokat?
ez meg mi a picsa?
egy évig recskázol és ezért adnak plusz pontokat?
Csendes többség
Dec 20, 2012 21:52:08
<div class="quote"><div class="author">broni</div>Anyám a hibás.
Anyám a hibás.
meg az elmúlt 8 év hahó, kevés szijártó selmeci sajtótájékoztatót nézel</div>
a zelmúltnyolcévben budai lakása volt, de az orbánrezsim óta kvázihajléktalanná vált!
Sneci rosszabbul él mint két éve!
Anyám a hibás.
meg az elmúlt 8 év hahó, kevés szijártó selmeci sajtótájékoztatót nézel</div>
a zelmúltnyolcévben budai lakása volt, de az orbánrezsim óta kvázihajléktalanná vált!
Sneci rosszabbul él mint két éve!
Dec 20, 2012 21:52:08
El Snesí
Dec 20, 2012 21:53:55
Sodi, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ honlapját is te tervezted?
<a href="http://www.klik.gov.hu/" rel="nofollow" target="_blank">http://www.klik.gov.hu/</a>
<a href="http://www.klik.gov.hu/" rel="nofollow" target="_blank">http://www.klik.gov.hu/</a>
Dec 20, 2012 21:53:55
-
Dec 20, 2012 21:54:02
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Olyasmiről, hogy mi a gáz, és hány évesen, utoljára 18 éves koromban gondolkodtam el. Azóta kényszerűségből az ötletszerűség, és a "majd csak lesz valahogy" irányítja az életemet. A legoptimálisabb az lett volna, ha érettségi után szüleim támogatnak egy egyéves otthoni magyar-töri pontszámnövelésben, és jogászi pályában, de miután erre nem volt hajlandóság, hagytam magam erőszakosan a folyamatos informatika tanulmányok irányába terelni. A hasznáról fogalmam se volt, de ha ehhez legalább "abban van pénz"-felkiáltással" minden támogatást megadtak a szüleim, nem tudtam válogatni, így ezt tanultam egészen 28 éves koromig, amikor elfogyott a pénz.</div>
Sneci! A genetika kibaszott veled, szerencsétlen anyádék ezt a hátrányodat igyekeztek a vagyonuk feláldozásával kompenzálni. Természetesen kudarcot vallottak, most már ők is belátják.
Sneci! A genetika kibaszott veled, szerencsétlen anyádék ezt a hátrányodat igyekeztek a vagyonuk feláldozásával kompenzálni. Természetesen kudarcot vallottak, most már ők is belátják.
Dec 20, 2012 21:54:02
gennyes féregzsidó
Dec 20, 2012 21:55:12
mikor is kaptad meg az örökséget? 2003-ban?
akkor simán dönthettél volna úgy, hogy beiratkozol a jogra. ha anyád azt mondja, nem ad több pénzt, abból az örökségből simán befejezhetted volna a jogi kart ha annyira akartad volna.
mikor is kaptad meg az örökséget? 2003-ban?
akkor simán dönthettél volna úgy, hogy beiratkozol a jogra. ha anyád azt mondja, nem ad több pénzt, abból az örökségből simán befejezhetted volna a jogi kart ha annyira akartad volna.
Dec 20, 2012 21:55:12
sodika
Dec 20, 2012 21:55:30
Ez konkrétan úgy zajlott, hogy érettségi után, 2000-ben mondtam, hogy na, most itthon maradok egy évig. Kis nyelvtanulás, és magyar-töri ezerrel a jogi egyetemhez. Már ekkor is (!) az volt a duma, hogy hát az infó megy nekem, évekig fizették a Rend-Szám Bt-t nekem, ahova jártam, így lettem beíratva az ISZTI-be. Oké, oda jártam 2000 és 2003 között, szereztem 3 OKJ-t, és egy CISCO-t.
2003-ban előadtam, hogy hát hiába a 3 OKJ, és a CISCO, ez önmagában piacképtelen. Nem teljesen haszontalan persze, jó, ha az ember ért a gépekhez, bármi is a szakmája. Jó lesz ez nekem jogászként is, úgyhogy most itthon maradnék egy évig, magyar-töri és jogi egyetem. Megint nem támogatták az ötletet, sőt: nagyon erős volt az a hang, hogy ha nem is informatikusként, de menjek el "valahova" dolgozni akkor, ezért - ezt elkerülendő - gyorsan felkészültem a programozás felvételire, és beiratkoztam az ELTÉ-re.
2006-ban éreztem, hogy még mindig nem értem, hogyan lesz ebből az egészből pénz, azt viszont még mindig értem, hogy egy ügyvédnek honnan van a pénze. Úgyhogy akkor a nappali mellett fizessen már be anyám a levelező jogira.
Levelező egyetemet nem volt hajlandó fizetni nekem, ellenben gazdaságinformatika Bsc-t "az mégis csak pénzközeli szakma"-alapon, és mégis csak informatika igen.
Ehhez jött még később szintén anyám "van benne informatika" mondata nyomán a másik kettő mellé párhuzamosan a szakigazgatási agrármérnök, míg nem jött a válság, és elapadt a pénz, ráadásul akkorra minden ingatlan el lett adva, minden tartalék fel lett élve.
2003-ban előadtam, hogy hát hiába a 3 OKJ, és a CISCO, ez önmagában piacképtelen. Nem teljesen haszontalan persze, jó, ha az ember ért a gépekhez, bármi is a szakmája. Jó lesz ez nekem jogászként is, úgyhogy most itthon maradnék egy évig, magyar-töri és jogi egyetem. Megint nem támogatták az ötletet, sőt: nagyon erős volt az a hang, hogy ha nem is informatikusként, de menjek el "valahova" dolgozni akkor, ezért - ezt elkerülendő - gyorsan felkészültem a programozás felvételire, és beiratkoztam az ELTÉ-re.
2006-ban éreztem, hogy még mindig nem értem, hogyan lesz ebből az egészből pénz, azt viszont még mindig értem, hogy egy ügyvédnek honnan van a pénze. Úgyhogy akkor a nappali mellett fizessen már be anyám a levelező jogira.
Levelező egyetemet nem volt hajlandó fizetni nekem, ellenben gazdaságinformatika Bsc-t "az mégis csak pénzközeli szakma"-alapon, és mégis csak informatika igen.
Ehhez jött még később szintén anyám "van benne informatika" mondata nyomán a másik kettő mellé párhuzamosan a szakigazgatási agrármérnök, míg nem jött a válság, és elapadt a pénz, ráadásul akkorra minden ingatlan el lett adva, minden tartalék fel lett élve.
Dec 20, 2012 21:55:30
sodika
Dec 20, 2012 21:56:37
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
mikor is kaptad meg az örökséget? 2003-ban?</div>
2001-ben, és abból jártam volna az OKJ sulik után a legrosszabb esetben jogi karra, ha nem csalják ki tőlem.
2001-ben, és abból jártam volna az OKJ sulik után a legrosszabb esetben jogi karra, ha nem csalják ki tőlem.
Dec 20, 2012 21:56:37
Csendes többség
Dec 20, 2012 21:57:09
"2000-ben mondtam, hogy na, most itthon maradok egy évig. Kis nyelvtanulás, és magyar-töri ezerrel a jogi egyetemhez. "
Most kinek hazudozol?
Itt csak trollok vannak (meg mi, az 1000 fős csendes többség), akik tudják, hogy semmit sem tanultál volna, hanem elcseszted volna az idődet netezéssel.
Most kinek hazudozol?
Itt csak trollok vannak (meg mi, az 1000 fős csendes többség), akik tudják, hogy semmit sem tanultál volna, hanem elcseszted volna az idődet netezéssel.
Dec 20, 2012 21:57:09
iThroll
Dec 20, 2012 21:57:43
sneci, mint a számok emberének (lol) és a statisztikák nagy barátjának, azt javaslom neked csináljunk itt egy gyors felmérést.
az ugyebár triviális h itt mindenki sikeresebb mint te, de a kérdés h kinek mennyit toltak a segge alá h elérje a jelenlegi szintet.
kezdem én:
nekem 0 Ft-tal támogatták a tanulmányaim
kérdés, beléd mennyi pénzt pocsékoltak a szüleid? egy számot kérünk! becslés is elég
az ugyebár triviális h itt mindenki sikeresebb mint te, de a kérdés h kinek mennyit toltak a segge alá h elérje a jelenlegi szintet.
kezdem én:
nekem 0 Ft-tal támogatták a tanulmányaim
kérdés, beléd mennyi pénzt pocsékoltak a szüleid? egy számot kérünk! becslés is elég
Dec 20, 2012 21:57:43
Csendes többség
Dec 20, 2012 21:57:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
2001-ben, és abból jártam volna az OKJ sulik után a legrosszabb esetben jogi karra, ha nem csalják ki tőlem.</div>
Ezért is az anyád a hibás, hogy tandíj helyett odaadtad egy jöttment csalónak?
2001-ben, és abból jártam volna az OKJ sulik után a legrosszabb esetben jogi karra, ha nem csalják ki tőlem.</div>
Ezért is az anyád a hibás, hogy tandíj helyett odaadtad egy jöttment csalónak?
Dec 20, 2012 21:57:47
Ószövetségi Düh
Dec 20, 2012 21:58:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Azóta kényszerűségből az ötletszerűség, és a "majd csak lesz valahogy" irányítja az életemet.</div>
Baszki púp, te vagy a Tervek Embere. Hogy a faszba képzelted úgy mégis, hogy te ezzel az életfelfogással fogsz vállalkozni?
Baszki púp, te vagy a Tervek Embere. Hogy a faszba képzelted úgy mégis, hogy te ezzel az életfelfogással fogsz vállalkozni?
Dec 20, 2012 21:58:24
broni
Dec 20, 2012 21:59:37
én legalább elkurváztam egy jo adag örökséget, nem adtam oda valami zsidonak.....he-he....
Dec 20, 2012 21:59:37
Csendes többség
Dec 20, 2012 22:00:29
"2003-ban előadtam, hogy hát hiába a 3 OKJ, és a CISCO, ez önmagában piacképtelen. Nem teljesen haszontalan persze, jó, ha az ember ért a gépekhez, bármi is a szakmája. Jó lesz ez nekem jogászként is, úgyhogy most itthon maradnék egy évig, magyar-töri és jogi egyetem."
2000 és 2003 között suli mellett mégis miért nem volt időd készülni az egyetemre? Hiszen mindenki más ezt csinálja!
2000 és 2003 között suli mellett mégis miért nem volt időd készülni az egyetemre? Hiszen mindenki más ezt csinálja!
sodika
<div class="quote"><div class="author">Csendes többség</div>
Ezért is az anyád a hibás, hogy tandíj helyett odaadtad egy jöttment csalónak?</div>
Ő a hibás abban, hogy folyamatosan baszogatott azzal, hogy lassan el kell kezdenem gondolkodni azon, miként fogok pénzt keresni. Erős szülői nyomás nélkül leszartam volna a témát, eszem ágában se lett volna jövedelemszerző tevékenységek után kutatni, és így csalók hálójába sem kerültem volna.
Ezért is az anyád a hibás, hogy tandíj helyett odaadtad egy jöttment csalónak?</div>
Ő a hibás abban, hogy folyamatosan baszogatott azzal, hogy lassan el kell kezdenem gondolkodni azon, miként fogok pénzt keresni. Erős szülői nyomás nélkül leszartam volna a témát, eszem ágában se lett volna jövedelemszerző tevékenységek után kutatni, és így csalók hálójába sem kerültem volna.
pilvax coffee shop
Dec 20, 2012 22:00:59
A kertészmérnöki pl. mire kellett?
Ahelyett nem lehetett volna jogira menni?
Ahelyett nem lehetett volna jogira menni?
Dec 20, 2012 22:00:59
Ószövetségi Düh
Dec 20, 2012 22:01:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez konkrétan úgy zajlott, hogy érettségi után, 2000-ben mondtam, hogy na, most itthon maradok egy évig. Kis nyelvtanulás, és magyar-töri ezerrel a jogi egyetemhez. </div>
Ne hazudj púp, te Akklimatizációs Évet akartál tartani, hogy kipihend a középiskola fáradalmait, és megbarátkozz a felsőoktatás gondolatával.
Tanulni, te, magadtól, pláne nyelvet? Hahaha, ez már science fiction!
Ne hazudj púp, te Akklimatizációs Évet akartál tartani, hogy kipihend a középiskola fáradalmait, és megbarátkozz a felsőoktatás gondolatával.
Tanulni, te, magadtól, pláne nyelvet? Hahaha, ez már science fiction!
Dec 20, 2012 22:01:26
Csendes többség
Dec 20, 2012 22:01:36
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Csendes többség</div>
Ő a hibás abban, hogy folyamatosan baszogatott azzal, hogy lassan el kell kezdenem gondolkodni azon, miként fogok pénzt keresni. Erős szülői nyomás nélkül leszartam volna a témát, eszem ágában se lett volna jövedelemszerző tevékenységek után kutatni, és így csalók hálójába sem kerültem volna.</div>
Ja, az anyád a hibás, és véletlenül sem a fehércigány-mentalitásod, hogy munka nélkül akartál pénzt keresni.
Ő a hibás abban, hogy folyamatosan baszogatott azzal, hogy lassan el kell kezdenem gondolkodni azon, miként fogok pénzt keresni. Erős szülői nyomás nélkül leszartam volna a témát, eszem ágában se lett volna jövedelemszerző tevékenységek után kutatni, és így csalók hálójába sem kerültem volna.</div>
Ja, az anyád a hibás, és véletlenül sem a fehércigány-mentalitásod, hogy munka nélkül akartál pénzt keresni.
Dec 20, 2012 22:01:36
Ószövetségi Düh
Dec 20, 2012 22:03:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Erős szülői nyomás nélkül leszartam volna a témát, eszem ágában se lett volna jövedelemszerző tevékenységek után kutatni</div>
Mégis mi a faszt képzeltél, miből fogsz majd a hátralevő életedben zabálni? Anyád majd eltart a túlvilágról? :D
Mégis mi a faszt képzeltél, miből fogsz majd a hátralevő életedben zabálni? Anyád majd eltart a túlvilágról? :D
Dec 20, 2012 22:03:07
jiddise máme
Dec 20, 2012 22:03:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div> Jó lesz ez nekem jogászként is, úgyhogy most itthon maradnék egy évig, magyar-töri és jogi egyetem. Megint nem támogatták az ötletet, sőt: nagyon erős volt az a hang, hogy ha nem is informatikusként, de menjek el "valahova" dolgozni akkor, ezért - ezt elkerülendő - gyorsan felkészültem a programozás felvételire, és beiratkoztam az ELTÉ-re.</div>
Sodikám, kicsifilyam, valld be, hogy neked egyszerűen büdös a munka.
Sodikám, kicsifilyam, valld be, hogy neked egyszerűen büdös a munka.
Dec 20, 2012 22:03:20
-
Dec 20, 2012 22:03:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
... de menjek el "valahova" dolgozni akkor, ezért - ezt elkerülendő - gyorsan felkészültem a programozás felvételire, és beiratkoztam az ELTÉ-re.</div>
Ez a hihetetlen munkaundorod azóta is jellemed része. Köp..
... de menjek el "valahova" dolgozni akkor, ezért - ezt elkerülendő - gyorsan felkészültem a programozás felvételire, és beiratkoztam az ELTÉ-re.</div>
Ez a hihetetlen munkaundorod azóta is jellemed része. Köp..
Dec 20, 2012 22:03:33
púpy
Dec 20, 2012 22:04:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Csendes többség</div>
azért kerültél csalók hálójába, mert egy balek vagy. egy született balfasz, palimadár. minden, amit csinálsz, balul sül el, egy olyan vagy, mint egy anti-Midász király, amihez nyúlsz, az szarrá válik.
azért kerültél csalók hálójába, mert egy balek vagy. egy született balfasz, palimadár. minden, amit csinálsz, balul sül el, egy olyan vagy, mint egy anti-Midász király, amihez nyúlsz, az szarrá válik.
Dec 20, 2012 22:04:07
jiddise máme
Dec 20, 2012 22:04:32
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Mégis mi a faszt képzeltél, miből fogsz majd a hátralevő életedben zabálni? Anyád majd eltart a túlvilágról? :D</div>
Valzeg az örökségre bazírozott ez a retardált nácikorcs.
Mégis mi a faszt képzeltél, miből fogsz majd a hátralevő életedben zabálni? Anyád majd eltart a túlvilágról? :D</div>
Valzeg az örökségre bazírozott ez a retardált nácikorcs.
Dec 20, 2012 22:04:32
iThroll
Dec 20, 2012 22:04:54
Sneci, a nagy hazafy spekulációval akart pénzt keresni. Nem pedig rendes munkával.
ez is benne lesz a Klein-dossziéban a kurutyon te hazaáruló szar
ez is benne lesz a Klein-dossziéban a kurutyon te hazaáruló szar
Dec 20, 2012 22:04:54
pilvax coffee shop
Dec 20, 2012 22:05:26
Szinte mindenkit akit ismerek baszogattak az ősök, hogy mikor akar már pénzt keresni. Akit nem, azt csak azért nem, mert neki már megvolt önmagától az igénye arra, hogy elkezdjen pénzt keresni.
Én hajlok arra tehát, hogy ez így normális. Ha nem keresel magadtól, baszogatni fognak. Ha meg nem, akkor valószínűleg cigányok közt élsz.
Én hajlok arra tehát, hogy ez így normális. Ha nem keresel magadtól, baszogatni fognak. Ha meg nem, akkor valószínűleg cigányok közt élsz.
Dec 20, 2012 22:05:26
gennyes féregzsidó
Dec 20, 2012 22:06:28
sneci, te mesterfokon űzöd a felelősség hárítást. úgy adod elő, mintha huszonévesként is egy csecsemő lettél volna, akit pakolgatnak a szülei egyik helyről a másikra.
Dec 20, 2012 22:06:28
sodika
Dec 20, 2012 22:08:10
<b>A lényeg az, hogy pont azért nem hagyom magam megvezetni az olyan dumával, hogy <i>"hány éves vagy már"</i>, <i>"csinálj már valamit gyorsan"</i>, <i>"gazdasági életképesség kell gyorsan"</i>, illetve <i>"haladj valamerre"</i>, meg hasonló faszságok, mert tudom, hiszen megtapasztaltam, hogy a <i>"valamerre értelmes irányba való haladásnak"</i> hosszú évek elpazarlása, az <i>"jövedelmezőség és gazdasági életképesség"</i> hajhászásának pedig folyamatosan súlyosbodó költségek, sőt: milliós adósságok az egyenes következményei.</b>
Ha szó szerint nem csinálok semmit 10-12 éve, csak visszavonulok egy kis garzonba, és szerényen éldegélek benne, sokkal előbbre tartanék. Épp ezért ma már nem hajszolok görcsösen semmi aktivitást. A nem megfelelő aktivitás ugyanis rosszabb a semminél is.
Ha szó szerint nem csinálok semmit 10-12 éve, csak visszavonulok egy kis garzonba, és szerényen éldegélek benne, sokkal előbbre tartanék. Épp ezért ma már nem hajszolok görcsösen semmi aktivitást. A nem megfelelő aktivitás ugyanis rosszabb a semminél is.
Dec 20, 2012 22:08:10
Ószövetségi Düh
Dec 20, 2012 22:08:24
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, te mesterfokon űzöd a felelősség hárítást. úgy adod elő, mintha huszonévesként is egy csecsemő lettél volna, akit pakolgatnak a szülei egyik helyről a másikra.</div>
Dehát most is az.
Dehát most is az.
Dec 20, 2012 22:08:24
iThroll
Dec 20, 2012 22:08:47
sencimama annyiban hibázhatott, hogy nem intézetbe adta az egyértelműen autista kisfiát, hanem ki akarta próbálni hogy életképes-e a való életben.
katasztrófa lett a vége - legalábbis a kiss család szempontjából...
katasztrófa lett a vége - legalábbis a kiss család szempontjából...
Dec 20, 2012 22:08:47
pilvax coffee shop
Dec 20, 2012 22:10:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>A lényeg az, hogy pont azért nem hagyom magam megvezetni az olyan dumával, hogy <i>"hány éves vagy már"</i>, <i>"csinálj már valamit gyorsan"</i>, <i>"gazdasági életképesség kell gyorsan"</i>, illetve <i>"haladj valamerre"</i>, meg hasonló faszságok, mert tudom, hiszen megtapasztaltam, hogy a <i>"valamerre értelmes irányba való haladásnak"</i> hosszú évek elpazarlása, az <i>"jövedelmezőség és gazdasági életképesség"</i> hajhászásának pedig folyamatosan súlyosbodó költségek, sőt: milliós adósságok az egyenes következményei.</b>
Ha szó szerint nem csinálok semmit 10-12 éve, csak visszavonulok egy kis garzonba, és szerényen éldegélek benne, sokkal előbbre tartanék. Épp ezért ma már nem hajszolok görcsösen semmi aktivitást. A nem megfelelő aktivitás ugyanis rosszabb a semminél is.</div>
Ez már kőkemény fatalizmusnak hangzik.
Ebből nem lesz X6-os meg medencés iroda, bár valószínű hogy ezt már te is beláttad.
Ha szó szerint nem csinálok semmit 10-12 éve, csak visszavonulok egy kis garzonba, és szerényen éldegélek benne, sokkal előbbre tartanék. Épp ezért ma már nem hajszolok görcsösen semmi aktivitást. A nem megfelelő aktivitás ugyanis rosszabb a semminél is.</div>
Ez már kőkemény fatalizmusnak hangzik.
Ebből nem lesz X6-os meg medencés iroda, bár valószínű hogy ezt már te is beláttad.
Dec 20, 2012 22:10:33
broni
Dec 20, 2012 22:11:06
elamugy tényleg elkorcsosult az emberi faj, hannibál 26 évesen már róma ellen vonult az alpokon át....((
Dec 20, 2012 22:11:06
Csendes többség
Dec 20, 2012 22:11:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>A lényeg az, hogy pont azért nem hagyom magam megvezetni az olyan dumával, hogy <i>"hány éves vagy már"</i>, <i>"csinálj már valamit gyorsan"</i>, <i>"gazdasági életképesség kell gyorsan"</i>, illetve <i>"haladj valamerre"</i>, meg hasonló faszságok, mert tudom, hiszen megtapasztaltam, hogy a <i>"valamerre értelmes irányba való haladásnak"</i> hosszú évek elpazarlása, az <i>"jövedelmezőség és gazdasági életképesség"</i> hajhászásának pedig folyamatosan súlyosbodó költségek, sőt: milliós adósságok az egyenes következményei.</b>
vagyis bármihez nyúlsz, azt elkúrod.
igaza van iThroll-nak abban, hogy intézetben a helyed!
vagyis bármihez nyúlsz, azt elkúrod.
igaza van iThroll-nak abban, hogy intézetben a helyed!
Dec 20, 2012 22:11:57
iThroll
Dec 20, 2012 22:12:52
</div>
...mondta az elefánt a porcelánboltban.
Nem a világgal van a gond Púp, hanem veled. Életképtelen vagy. Minősített balek!
Neked is jobb lenne egy intézetben - az majdnem ugyanaz mint elzárva egy kis garzonban, ahogy szeretted volna :)
</div>
...mondta az elefánt a porcelánboltban.
Nem a világgal van a gond Púp, hanem veled. Életképtelen vagy. Minősített balek!
Neked is jobb lenne egy intézetben - az majdnem ugyanaz mint elzárva egy kis garzonban, ahogy szeretted volna :)
Dec 20, 2012 22:12:52
sodika
Dec 20, 2012 22:15:12
A lényeg az, hogy miután ezernyi élő példával személyesen is megtapasztaltam, hogy sokszor a szó szerint semmi is több és sokkal jobb a külső nyomásra kierőszakolt erőlködésnél, mindenféle <i>"hány éves vagy már és hol tartasz"</i>-gondolatot teljesen, és véglegesen kitöröltem az elmémből, valamint tudatosan és örökre megfosztottam magam minden ezzel kapcsolatos attitűdtől, és csak arra vagyok hajlandó energiát áldozni, ami vagy szórakoztat, illetve depressziót előz meg, vagy kétségbevonhatatlan a nagyon közvetlen és magas fokú, tehát átlagon felüli hasznossága.
Dec 20, 2012 22:15:12
Ószövetségi Düh
Dec 20, 2012 22:15:58
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ha szó szerint nem csinálok semmit 10-12 éve, csak visszavonulok egy kis garzonba</div>
Medencés garzonba?
Medencés garzonba?
Dec 20, 2012 22:15:58
Csendes többség
Dec 20, 2012 22:16:04
Azt meséld már el, hogy a zsidó tanár úr biznisze helyett miért nem kerestél egy normál állást?
Anyád nem azt mondta, hogy állj össze egy csalóval, hanem azt hogy dolgozz!
Anyád nem azt mondta, hogy állj össze egy csalóval, hanem azt hogy dolgozz!
Dec 20, 2012 22:16:04
gennyes féregzsidó
Dec 20, 2012 22:17:33
nem hagyod magad megvezetni? de azért azt hagyod, hogy anyád tartson el 31 évesen is, ugye? etetni azért hagyod magad.
nem hagyod magad megvezetni? de azért azt hagyod, hogy anyád tartson el 31 évesen is, ugye? etetni azért hagyod magad.
Dec 20, 2012 22:17:33
sodileaks
Dec 20, 2012 22:17:36
Egy éve medencés iroda volt a terv, lett belőle egy kegyelemkanapé, később meg egy alom fórizs asztala alatt.
Most a terv egy kis garzon, szerény éldegéléssel, vajon mi lesz ebből egy év múlva?
Mondjuk ki nem szarja le, holnap úgyis meghalunk!
Most a terv egy kis garzon, szerény éldegéléssel, vajon mi lesz ebből egy év múlva?
Mondjuk ki nem szarja le, holnap úgyis meghalunk!
Dec 20, 2012 22:17:36
Csendes többség
Dec 20, 2012 22:17:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A lényeg az, hogy miután ezernyi élő példával személyesen is megtapasztaltam, hogy sokszor a szó szerint semmi is több és sokkal jobb a külső nyomásra kierőszakolt erőlködésnél, mindenféle <i>"hány éves vagy már és hol tartasz"</i>-gondolatot teljesen, és véglegesen kitöröltem az elmémből, valamint tudatosan és örökre megfosztottam magam minden ezzel kapcsolatos attitűdtől, és csak arra vagyok hajlandó energiát áldozni, ami vagy szórakoztat, illetve depressziót előz meg, vagy kétségbevonhatatlan a nagyon közvetlen és magas fokú, tehát átlagon felüli hasznossága.</div>
Mi lesz így a saját megoldással?
Hiszen még év elején is azt mondogattad, hogy mennyi mindent fogsz elérni pár hónap múlva! Most meg jobban leszarod az életet, mint bármilyen csöves?
Miért nem mész ki külföldre, ott a segélyből vígan eléldegélhetnél, még a netre is futná!
Mi lesz így a saját megoldással?
Hiszen még év elején is azt mondogattad, hogy mennyi mindent fogsz elérni pár hónap múlva! Most meg jobban leszarod az életet, mint bármilyen csöves?
Miért nem mész ki külföldre, ott a segélyből vígan eléldegélhetnél, még a netre is futná!
Dec 20, 2012 22:17:47
sodika
Dec 20, 2012 22:18:15
A "hány éves vagy és hova tartasz" gondolat volt az, ami érettségi óta folyton és visszatérően bajba, nincstelenségbe, és adósságba sodort - engem én rajtam keresztül a szüleimet egyaránt. Ez egy gyilkos és destruktív gondolat, ezért törölni kell minden megfontolásból.
Dec 20, 2012 22:18:15
zümmögő doboz
Dec 20, 2012 22:18:16
* nem lett belőle pénz *
Dec 20, 2012 22:18:16
Csendes többség
Dec 20, 2012 22:18:45
Vajon sneci most direkt hazudozik, vagy már el is hiszi azt, hogy ez a valóság?
Dec 20, 2012 22:18:45
sodika
Dec 20, 2012 22:20:04
Mi lesz így a saját megoldással?</div>
Lesz. De arra is idő kell.
Nem azt mondom, hogy nem haladok. Haladok én. Fejlődök, tanulok, szakmámban dolgozok. Azt mondom mindössze, hogy nem vagyok hajlandó görcsösen, külső kényszerek MIATT, az azoknak való megfelelés igénye mentén haladni.
Nem azt mondom, hogy nem haladok. Haladok én. Fejlődök, tanulok, szakmámban dolgozok. Azt mondom mindössze, hogy nem vagyok hajlandó görcsösen, külső kényszerek MIATT, az azoknak való megfelelés igénye mentén haladni.
Dec 20, 2012 22:20:04
pilvax coffee shop
Dec 20, 2012 22:20:30
Nem érzed azt hogy inkább az a baj, hogy mindent azonnal akartál, és legfőképpen erőfeszítés nélkül?
Feltetted az összes vagyonodat (és mint kiderült, talán a jövődet is) egyetlen lapra. Milliószor kivesézett téma már, tudom.
Feltetted az összes vagyonodat (és mint kiderült, talán a jövődet is) egyetlen lapra. Milliószor kivesézett téma már, tudom.
Dec 20, 2012 22:20:30
Csendes többség
Dec 20, 2012 22:20:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A "hány éves vagy és hova tartasz" gondolat volt az, ami érettségi óta folyton és visszatérően bajba, nincstelenségbe, és adósságba sodort - engem én rajtam keresztül a szüleimet egyaránt. Ez egy gyilkos és destruktív gondolat, ezért törölni kell minden megfontolásból.</div>
NEM.
Nincstelenségbe a munkautálatod sodort!
Ha azt csinálod, mint minden tisztességes ember, követve anyád tanácsait, akkor az egyetem alatt elmész valamilyen gyakornoki állásba, utána meg 150 nettós kezdőfizetéssel könnyedén szerzel egy kezdő állást, és most havi fél misinél tartanál.
Ehelyett a munakutálatod és lustaságod miatt buktál mindent.
NEM.
Nincstelenségbe a munkautálatod sodort!
Ha azt csinálod, mint minden tisztességes ember, követve anyád tanácsait, akkor az egyetem alatt elmész valamilyen gyakornoki állásba, utána meg 150 nettós kezdőfizetéssel könnyedén szerzel egy kezdő állást, és most havi fél misinél tartanál.
Ehelyett a munakutálatod és lustaságod miatt buktál mindent.
Dec 20, 2012 22:20:52
Csendes többség
Dec 20, 2012 22:21:29
Nem azt mondom, hogy nem haladok. Haladok én. Fejlődök, tanulok, szakmámban dolgozok. Azt mondom mindössze, hogy nem vagyok hajlandó görcsösen, külső kényszerek MIATT, az azoknak való megfelelés igénye mentén haladni.</div>
És mikor lesz kész?
20 év múlva?
Nem azt mondom, hogy nem haladok. Haladok én. Fejlődök, tanulok, szakmámban dolgozok. Azt mondom mindössze, hogy nem vagyok hajlandó görcsösen, külső kényszerek MIATT, az azoknak való megfelelés igénye mentén haladni.</div>
És mikor lesz kész?
20 év múlva?
Dec 20, 2012 22:21:29
sodika
Dec 20, 2012 22:21:30
A lényeg, hogy ezzel a "hány éves vagy és hova tartasz" faszsággal tessék békén hagyni engem, mert valahányszor ez a gondolat vezérelt, annak vagy elpazarolt évek, vagy elpazarolt milliók, illetve milliós adósságok lettek a következményei.
Még egyszer nem lépek ugyanabba a folyóba.
Még egyszer nem lépek ugyanabba a folyóba.
Dec 20, 2012 22:21:30
sodika
Dec 20, 2012 22:22:30
<div class="quote"><div class="author">pilvax coffee shop</div>
Feltetted az összes vagyonodat (és mint kiderült, talán a jövődet is) egyetlen lapra</div>
Nem igaz. A papírok TARTALMA alapján nulla volt a kockázat.
Feltetted az összes vagyonodat (és mint kiderült, talán a jövődet is) egyetlen lapra</div>
Nem igaz. A papírok TARTALMA alapján nulla volt a kockázat.
Dec 20, 2012 22:22:30
gennyes féregzsidó
Dec 20, 2012 22:22:50
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A lényeg az, hogy miután ezernyi élő példával személyesen is megtapasztaltam, hogy sokszor a szó szerint semmi is több és sokkal jobb a külső nyomásra kierőszakolt erőlködésnél, mindenféle <i>"hány éves vagy már és hol tartasz"</i>-gondolatot teljesen, és véglegesen kitöröltem az elmémből, valamint tudatosan és örökre megfosztottam magam minden ezzel kapcsolatos attitűdtől, és csak arra vagyok hajlandó energiát áldozni, ami vagy szórakoztat, illetve depressziót előz meg, vagy kétségbevonhatatlan a nagyon közvetlen és magas fokú, tehát átlagon felüli hasznossága.</div>
tedd hozzá, hogy a "csak arra vagyok hajlandó energiát áldozni" attitűd előfeltétele, hogy anyád adjon minden nap zabálni valót, mert ha nem adna, akkor nagyon gyorsan át kellene állnod egy "csak arra vagyok hajlandó energiát áldozni, amivel elkerülhetem az éhhalált" attitűdre.
kurva nagy az arcod, de az az igazság, hogy az éhhalál elkerüléséhez is anyádra vagy utalva. itt tartasz 31 éves vérprofi informatikusként.
mekkora éges.:)))
tedd hozzá, hogy a "csak arra vagyok hajlandó energiát áldozni" attitűd előfeltétele, hogy anyád adjon minden nap zabálni valót, mert ha nem adna, akkor nagyon gyorsan át kellene állnod egy "csak arra vagyok hajlandó energiát áldozni, amivel elkerülhetem az éhhalált" attitűdre.
kurva nagy az arcod, de az az igazság, hogy az éhhalál elkerüléséhez is anyádra vagy utalva. itt tartasz 31 éves vérprofi informatikusként.
mekkora éges.:)))
Dec 20, 2012 22:22:50
gennyes féregzsidó
Dec 20, 2012 22:22:59
égés.:))
Dec 20, 2012 22:22:59
sodika
Dec 20, 2012 22:23:04
És mikor lesz kész?
20 év múlva?</div>
2013 elején már tényleg belekezdek. :)
És mikor lesz kész?
20 év múlva?</div>
2013 elején már tényleg belekezdek. :)
Dec 20, 2012 22:23:04
gennyes féregzsidó
Dec 20, 2012 22:24:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A lényeg, hogy ezzel a "hány éves vagy és hova tartasz" faszsággal tessék békén hagyni engem, mert valahányszor ez a gondolat vezérelt, annak vagy elpazarolt évek, vagy elpazarolt milliók, illetve milliós adósságok lettek a következményei.
Még egyszer nem lépek ugyanabba a folyóba.</div>
azért lettek olyan következményei, mert egy balfasz vagy.
Még egyszer nem lépek ugyanabba a folyóba.</div>
azért lettek olyan következményei, mert egy balfasz vagy.
Dec 20, 2012 22:24:07
gennyes féregzsidó
Dec 20, 2012 22:25:59
1 éve még azt magyaráztad, hogy éppen a saját megoldás megvalósításához szükséges tudás birtokába kerültél. éppen akkor. elő is keresem, hogy mit hazudoztál erről akkoriban.
1 éve még azt magyaráztad, hogy éppen a saját megoldás megvalósításához szükséges tudás birtokába kerültél. éppen akkor. elő is keresem, hogy mit hazudoztál erről akkoriban.
Dec 20, 2012 22:25:59
sodika
Dec 20, 2012 22:26:53
Egyébként melózni is azért melózok minden nap sok órát, mert azt az állapotot hogy se nem melózok, se nem dolgozok, csak vagyok, nyomasztónak és depressziókeltőnek érezném, ezért muszáj értelmes, gazdaságilag is hasznos <i>(még ha emellett összességében számvitelileg az elmebeteg adójogszabályok miatt stabilan veszteséges)</i> tevékenységet végezni. :)
Dec 20, 2012 22:26:53
Ószövetségi Düh
Dec 20, 2012 22:27:08
És mikor lesz kész?
20 év múlva?</div>
2013 elején már tényleg belekezdek. :)</div>
Dehát január elseje nem is hétfőre esik.
És mikor lesz kész?
20 év múlva?</div>
Dehát január elseje nem is hétfőre esik.
Dec 20, 2012 22:27:08
sodika
Dec 20, 2012 22:27:28
1 éve még azt magyaráztad, hogy éppen a saját megoldás megvalósításához szükséges tudás birtokába kerültél. </div>
Ez így van. Minden tudás és képesség a birtokomban van.
Időm nincs rá.
1 éve még azt magyaráztad, hogy éppen a saját megoldás megvalósításához szükséges tudás birtokába kerültél. </div>
Időm nincs rá.
Dec 20, 2012 22:27:28
sodika
Dec 20, 2012 22:27:53
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Dehát január elseje nem is hétfőre esik.</div>
Zsidó vagy. :)
Na csá
Dehát január elseje nem is hétfőre esik.</div>
Zsidó vagy. :)
Na csá
Dec 20, 2012 22:27:53
Borbély József
Dec 20, 2012 22:28:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A "hány éves vagy és hova tartasz" gondolat volt az, ami érettségi óta folyton és visszatérően bajba, nincstelenségbe, és adósságba sodort - engem én rajtam keresztül a szüleimet egyaránt. Ez egy gyilkos és destruktív gondolat, ezért törölni kell minden megfontolásból.</div>
Kormányzói Közlöny!
Kelt: Az IMEI-ben az Úr - Öregisten - újvilágunk 2.-ik éve (2012) decemberének 20. napján
xI. számú Kormányzói rendelet, 1-es számú végrehajtási rendelkezés:
Ezennel elrendelem a "hány éves vagy és hova tartasz" típusú destruktív kérdések törlését a köztudatból.
Borbély József
Kormányzó
sk
Kormányzói Közlöny!
Kelt: Az IMEI-ben az Úr - Öregisten - újvilágunk 2.-ik éve (2012) decemberének 20. napján
xI. számú Kormányzói rendelet, 1-es számú végrehajtási rendelkezés:
Ezennel elrendelem a "hány éves vagy és hova tartasz" típusú destruktív kérdések törlését a köztudatból.
Borbély József
Kormányzó
sk
Dec 20, 2012 22:28:24
Csendes többség
Dec 20, 2012 22:28:37
És mikor lesz kész?
20 év múlva?</div>
Hát persze!
Az újévi felpörgés!
Keress egy kibaszott munkát, mert így éhen fogsz halni, ha elfogynak a gazdatestek!
És mikor lesz kész?
20 év múlva?</div>
Hát persze!
Az újévi felpörgés!
Keress egy kibaszott munkát, mert így éhen fogsz halni, ha elfogynak a gazdatestek!
Dec 20, 2012 22:28:37
Csendes többség
Dec 20, 2012 22:29:27
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként melózni is azért melózok minden nap sok órát, mert azt az állapotot hogy se nem melózok, se nem dolgozok, csak vagyok, nyomasztónak és depressziókeltőnek érezném, ezért muszáj értelmes, gazdaságilag is hasznos <i>(még ha emellett összességében számvitelileg az elmebeteg adójogszabályok miatt stabilan veszteséges)</i> tevékenységet végezni. :)</div>
Mégis mit melózol?
Tavasz óta nem láttuk az excel-táblát!
Mennyit melóztál idén április 1 óta?
Mégis mit melózol?
Tavasz óta nem láttuk az excel-táblát!
Mennyit melóztál idén április 1 óta?
Dec 20, 2012 22:29:27
sodileaks
Dec 20, 2012 22:30:15
És mikor lesz kész?
20 év múlva?</div>
:DDDDDDDD
ikszdé
És mikor lesz kész?
20 év múlva?</div>
:DDDDDDDD
ikszdé
Dec 20, 2012 22:30:15
broni
Dec 20, 2012 22:30:58
milyen 2013 mindjá világe....
Dec 20, 2012 22:30:58
sodika
Dec 20, 2012 22:31:39
Mennyit melóztál idén április 1 óta?</div>
404:41:00
404:41:00
Dec 20, 2012 22:31:39
Csendes többség
Dec 20, 2012 22:32:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
Időm nincs rá.</div>
És miért nincs időd?
Anyád a hibás ezért is?
Nem, hanem elbaszod facebookozásra, idióta beadványokra, senkit sem érdeklő videózásra, tényfeltárásra, olasz útra.
Időm nincs rá.</div>
És miért nincs időd?
Anyád a hibás ezért is?
Nem, hanem elbaszod facebookozásra, idióta beadványokra, senkit sem érdeklő videózásra, tényfeltárásra, olasz útra.
Dec 20, 2012 22:32:09
sodika
Dec 20, 2012 22:32:10
<div class="quote"><div class="author">broni</div>milyen 2013 mindjá világe....</div>
Na ugye.
December 22 előtt minek bármi :DDD
Na meló, csá.
Na ugye.
December 22 előtt minek bármi :DDD
Na meló, csá.
Dec 20, 2012 22:32:10
sodileaks
Dec 20, 2012 22:32:30
404:41:00</div>
másodpercben?
másodpercben?
Dec 20, 2012 22:32:30
Csendes többség
Dec 20, 2012 22:32:59
Havi 45 óra?
Más hetente melózik ennyit!
Havi 45 óra?
Más hetente melózik ennyit!
Dec 20, 2012 22:32:59
gennyes féregzsidó
Dec 20, 2012 22:33:25
Időm nincs rá.</div>
gondolom ezért is anyád a hibás.
Időm nincs rá.</div>
gondolom ezért is anyád a hibás.
Dec 20, 2012 22:33:25
Csendes többség
Dec 20, 2012 22:33:39
És mennyi az átvett pénz ill. ledolgozott egyenleg?
És mennyi az átvett pénz ill. ledolgozott egyenleg?
Dec 20, 2012 22:33:39
broni
Dec 20, 2012 22:34:01
1 napra emlékszem, mikor igazán boldog voltam, pár éve, 2 kurva egymás után, marcsa, sok sör, pezsgő vonaton))))))
Dec 20, 2012 22:34:01
sodika
Dec 20, 2012 22:35:35
Most már nyár és ősz után az utóbbi időben pörgök fel, de késő tavasszal valóban nagyon elvette a lelkesedésemet, hogy hiába hordok haza rendszeresen tízezreket kemény meló árán, folyton csak azt hallom, hogy semmire sem elég.
Dec 20, 2012 22:35:35
sodika
Dec 20, 2012 22:36:10
És mennyi az átvett pénz ill. ledolgozott egyenleg?</div>
Átvett pénz 18 ezer. Ledolgozott egyenleget nem számoltam még ki, majd holnap megteszem.
Átvett pénz 18 ezer. Ledolgozott egyenleget nem számoltam még ki, majd holnap megteszem.
Dec 20, 2012 22:36:10
Csendes többség
Dec 20, 2012 22:36:31
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Most már nyár és ősz után az utóbbi időben pörgök fel, de késő tavasszal valóban nagyon elvette a lelkesedésemet, hogy hiába hordok haza rendszeresen tízezreket kemény meló árán, folyton csak azt hallom, hogy semmire sem elég.</div>
Anyám a hibás!
Anyám a hibás!
Anyám a hibás!
Anyám a hibás!
Anyám a hibás!
Anyám a hibás!
Anyám a hibás!
Anyám a hibás!
Anyám a hibás!
Anyám a hibás!
Anyám a hibás!
Anyám a hibás!
Dec 20, 2012 22:36:31
Csendes többség
Dec 20, 2012 22:37:25
Átvett pénz 18 ezer. Ledolgozott egyenleget nem számoltam még ki, majd holnap megteszem.</div>
Vagyis április óta, 9 hónap alatt kerestél havi 2000 ft-ot?
Átvett pénz 18 ezer. Ledolgozott egyenleget nem számoltam még ki, majd holnap megteszem.</div>
Vagyis április óta, 9 hónap alatt kerestél havi 2000 ft-ot?
Dec 20, 2012 22:37:25
gennyes féregzsidó
Dec 20, 2012 22:37:31
muhahaha.
az átlag havi 52,7 óra, napi 1 óra 45 perc.
de nincs időd semmire, mert rengeteget dolgozol.:))))
muhahaha.
de nincs időd semmire, mert rengeteget dolgozol.:))))
Dec 20, 2012 22:37:31
Csendes többség
Dec 20, 2012 22:39:20
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Csendes többség</div>
muhahaha.
de nincs időd semmire, mert rengeteget dolgozol.:))))</div>
hogy jött ki az 52,7 óra?
9 hónap telt el, az 45 óra/hónap
muhahaha.
9 hónap telt el, az 45 óra/hónap
Dec 20, 2012 22:39:20
sodika
Dec 20, 2012 22:39:43
Mostanában nincs is, mert mostanában rengeteget is dolgozom.
Mostanában nincs is, mert mostanában rengeteget is dolgozom.
Dec 20, 2012 22:39:43
gennyes féregzsidó
Dec 20, 2012 22:40:53
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Most már nyár és ősz után az utóbbi időben pörgök fel, de késő tavasszal valóban nagyon elvette a lelkesedésemet, hogy hiába hordok haza rendszeresen tízezreket kemény meló árán, folyton csak azt hallom, hogy semmire sem elég.</div>
tízezreket? mármint havi 20-30 ezret?:))
tízezreket? mármint havi 20-30 ezret?:))
Dec 20, 2012 22:40:53
Csendes többség
Dec 20, 2012 22:41:28
24 óra / nap
8 óra alvás
1 óra mosdás, szarás, evés
fél óra recska
1,5 óra munka
ez 11 óra
a maradék 13 órát mégis mire kúrtad el? Még pál marcinak sem csináltál egy honlapot!
Ő körbetekerte európát, te meg kerestél 18 e ft-ot! Ebből akartad kifizetni a bringát és a kaját külföldön?
8 óra alvás
1 óra mosdás, szarás, evés
fél óra recska
1,5 óra munka
ez 11 óra
a maradék 13 órát mégis mire kúrtad el? Még pál marcinak sem csináltál egy honlapot!
Ő körbetekerte európát, te meg kerestél 18 e ft-ot! Ebből akartad kifizetni a bringát és a kaját külföldön?
Dec 20, 2012 22:41:28
gennyes féregzsidó
Dec 20, 2012 22:41:56
<div class="quote"><div class="author">Csendes többség</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Csendes többség</div>
muhahaha.
9 hónap telt el, az 45 óra/hónap</div>
bocs, 7,66 hónappal számoltam, nem 8,66-tal.
muhahaha.
bocs, 7,66 hónappal számoltam, nem 8,66-tal.
Dec 20, 2012 22:41:56
Csendes többség
Dec 20, 2012 22:42:08
Mostanában nincs is, mert mostanában rengeteget is dolgozom.</div>
1,5 óra per nap.
te írtad!
Mostanában nincs is, mert mostanában rengeteget is dolgozom.</div>
1,5 óra per nap.
te írtad!
Dec 20, 2012 22:42:08
broni
Dec 20, 2012 22:42:15
szerintem ne várjuk meg a világ végét, mindenki lője le a kutyát, ha van, aztán kössük fel magunkat!!!
Dec 20, 2012 22:42:15
Dec 20, 2012 22:43:20
És mikor lesz kész?
20 év múlva?</div>
Na hagyjál békén, legalább magad ne áltasd már. Pont erről beszéltem, hogy mindig majd majd majd, és nézz vissza eltelt úgy egy év, hogy lófaszt se haladtál előre, mert minden fontosabb volt a saját jövődnél. ááh Reménytelen vagy tényleg.
És mikor lesz kész?
20 év múlva?</div>
Na hagyjál békén, legalább magad ne áltasd már. Pont erről beszéltem, hogy mindig majd majd majd, és nézz vissza eltelt úgy egy év, hogy lófaszt se haladtál előre, mert minden fontosabb volt a saját jövődnél. ááh Reménytelen vagy tényleg.
Dec 20, 2012 22:43:20
Csendes többség
Dec 20, 2012 22:43:26
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">Csendes többség</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Csendes többség</div>
muhahaha.
bocs, 7,66 hónappal számoltam, nem 8,66-tal.</div>
számolj 9 hónappal, mert idén már úgysem melózik sneci, hiszen jön a Karácsony, amikor csak a zsidók melóznak. Utána a karácsony kipihenése, maj a fergeteges újévi házibuli.
muhahaha.
bocs, 7,66 hónappal számoltam, nem 8,66-tal.</div>
számolj 9 hónappal, mert idén már úgysem melózik sneci, hiszen jön a Karácsony, amikor csak a zsidók melóznak. Utána a karácsony kipihenése, maj a fergeteges újévi házibuli.
Dec 20, 2012 22:43:26
gennyes féregzsidó
Dec 20, 2012 22:43:57
sneci, napi másfél órát dolgoztál átlagban április 1. óta.
éjt nappallá téve, keményen.:)))
éjt nappallá téve, keményen.:)))
Dec 20, 2012 22:43:57
82 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Vagy 8 általánossal.