Echelon néni
Sep 18, 2012 14:28:47
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>Kiss Endre Farkas Kaufmann taktikáját igazolja, hogy a hölgy a vádlottak padjára jutott, amiért Kaufmannról nem az igazat írta, és hogy a gyámhatóság is szép nagy bírságokat rótt ki rá a láthatóság akadályozása miatt. A pestplaza.hu és a jobbstart.hu semmiféle eljárásnak nem tárgya, így arról nem időszerű beszélni. Ha nincs pénzem, tök mindegy, hogy miként alakulnak az adósságok, mert <b> már egy fél panel lakás árát kéri tőlem a NAV, és ennyi pénzt munkából a büdös életben nem teremtenék elő amúgy se soha.</b> Élni viszont így is kell, mert az ember bizony létezik, létezését a pénzügyi absztrakcióktól függetlenül sem tudja felfüggeszteni.
24 perce · Szerkesztve</div>
Jól értem, hogy vérprofi informatikusnak munkából soha nem jön össze egy fél panel ára?
Jól értem, hogy vérprofi informatikusnak munkából soha nem jön össze egy fél panel ára?
Sep 18, 2012 14:28:47
snecigeci
Sep 18, 2012 14:30:56
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Jól értem, hogy vérprofi informatikusnak munkából soha nem jön össze egy fél panel ára?</div>
Itt valami félreértés lehet, hiszen sodi éjt nappallá téve dolgozik, és évek óta folyamatosan növekszik az órabére.
Itt valami félreértés lehet, hiszen sodi éjt nappallá téve dolgozik, és évek óta folyamatosan növekszik az órabére.
Sep 18, 2012 14:30:56
Tutenchamun
Sep 18, 2012 14:31:03
Kiss Endre Farkas Kaufmann csak szeretetben akar élni gyermeke anyjával, ezért próbált meg a nyilvánosság előtt is a lelkére hatni.
körülbelül egy perce
lelkére hatni = lejáratni ?
ezt tudta kisütni a végtelenül intelligens tanár úr? és ez tanított gyerekeket. súlyos károkat okozhatott náluk.
körülbelül egy perce
lelkére hatni = lejáratni ?
ezt tudta kisütni a végtelenül intelligens tanár úr? és ez tanított gyerekeket. súlyos károkat okozhatott náluk.
Sep 18, 2012 14:31:03
Tutenchamun
Sep 18, 2012 14:31:39
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>Kiss Endre Farkas Kaufmann taktikáját igazolja, hogy a hölgy a vádlottak padjára jutott, amiért Kaufmannról nem az igazat írta, és hogy a gyámhatóság is szép nagy bírságokat rótt ki rá a láthatóság akadályozása miatt. A pestplaza.hu és a jobbstart.hu semmiféle eljárásnak nem tárgya, így arról nem időszerű beszélni. Ha nincs pénzem, tök mindegy, hogy miként alakulnak az adósságok, mert <b> már egy fél panel lakás árát kéri tőlem a NAV, és ennyi pénzt munkából a büdös életben nem teremtenék elő amúgy se soha.</b> Élni viszont így is kell, mert az ember bizony létezik, létezését a pénzügyi absztrakcióktól függetlenül sem tudja felfüggeszteni.
Jól értem, hogy vérprofi informatikusnak munkából soha nem jön össze egy fél panel ára?</div>
nem figyelsz! saját megoldás, Hahó!
Jól értem, hogy vérprofi informatikusnak munkából soha nem jön össze egy fél panel ára?</div>
nem figyelsz! saját megoldás, Hahó!
Sep 18, 2012 14:31:39
Echelon néni
Sep 18, 2012 14:33:49
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>A bíróság minden dolgozója azonos a bírósággal.
Pont.</div>
persze, meg szerinted a kisberk és az ügyvédje is azonosak a bírósággal, mert azt mondták.</div>
Egyébként ez a másik szobafestő (Futó dr.) üzleti vagy elvi alapon védi ezeket a "jobbos" retardáltakat? Nyilván nem ingyen, az oké. De miért imádja ezeket?
Pont.</div>
persze, meg szerinted a kisberk és az ügyvédje is azonosak a bírósággal, mert azt mondták.</div>
Egyébként ez a másik szobafestő (Futó dr.) üzleti vagy elvi alapon védi ezeket a "jobbos" retardáltakat? Nyilván nem ingyen, az oké. De miért imádja ezeket?
Sep 18, 2012 14:33:49
Tutenchamun
Sep 18, 2012 14:34:48
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Jól értem, hogy vérprofi informatikusnak munkából soha nem jön össze egy fél panel ára?</div>
Itt valami félreértés lehet, hiszen sodi éjt nappallá téve dolgozik, és évek óta folyamatosan növekszik az órabére.</div>
már 2 éve 2000 forint volt az órabére, amit már akkor emelni akart 20-30 %-kal. csak havi 160 órával számolva (aki éjt nappallá téve keményen dolgozik, az nyilván ennél többet teljesít) ez 320 ezer forint havonta. egy év alatt 3.840.000 Ft. ez kb. egy fél panel ára.
én sem értem, hogy miért írja azt, hogy soha a büdös életben, ha minimum értékekkel számolva is 1 év alatt megkeresi egy fél panel árát.
Itt valami félreértés lehet, hiszen sodi éjt nappallá téve dolgozik, és évek óta folyamatosan növekszik az órabére.</div>
már 2 éve 2000 forint volt az órabére, amit már akkor emelni akart 20-30 %-kal. csak havi 160 órával számolva (aki éjt nappallá téve keményen dolgozik, az nyilván ennél többet teljesít) ez 320 ezer forint havonta. egy év alatt 3.840.000 Ft. ez kb. egy fél panel ára.
én sem értem, hogy miért írja azt, hogy soha a büdös életben, ha minimum értékekkel számolva is 1 év alatt megkeresi egy fél panel árát.
Sep 18, 2012 14:34:48
Tutenchamun
Sep 18, 2012 14:36:11
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>A bíróság minden dolgozója azonos a bírósággal.
Pont.</div>
Egyébként ez a másik szobafestő (Futó dr.) üzleti vagy elvi alapon védi ezeket a "jobbos" retardáltakat? Nyilván nem ingyen, az oké. De miért imádja ezeket?</div>
azt nem láttad, hogy ki majomkodott amikor az lmp-sek odaláncolták magukat közgép kerítéséhez? van még kérdés?
Pont.</div>
Egyébként ez a másik szobafestő (Futó dr.) üzleti vagy elvi alapon védi ezeket a "jobbos" retardáltakat? Nyilván nem ingyen, az oké. De miért imádja ezeket?</div>
azt nem láttad, hogy ki majomkodott amikor az lmp-sek odaláncolták magukat közgép kerítéséhez? van még kérdés?
Sep 18, 2012 14:36:11
Echelon néni
Sep 18, 2012 14:38:17
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>A bíróság minden dolgozója azonos a bírósággal.
Pont.</div>
azt nem láttad, hogy ki majomkodott amikor az lmp-sek odaláncolták magukat közgép kerítéséhez? van még kérdés?</div>
Azok is majmok, semmiben sem különböznek a jobbos retardáltaktól akik az utcán hőbörögnek. Szóval ez Futó dr. vonzódik az ilyen öntudatrohamos idiótákhoz, értem. Biztos jó lóvé.
Pont.</div>
azt nem láttad, hogy ki majomkodott amikor az lmp-sek odaláncolták magukat közgép kerítéséhez? van még kérdés?</div>
Azok is majmok, semmiben sem különböznek a jobbos retardáltaktól akik az utcán hőbörögnek. Szóval ez Futó dr. vonzódik az ilyen öntudatrohamos idiótákhoz, értem. Biztos jó lóvé.
Sep 18, 2012 14:38:17
sodika
Sep 18, 2012 14:39:13
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Sodi te katolikus vagy? Mi a véleményed arról, hogy a nővédelmi cs.b erőszak törvény mégis átment a parlamenti vitán. Kounalakis letelefonált?</div>
HA a férfiakat is védi, ÉS nem lesz benne a törvényben a "család" szó, hanem helyette "életközösség", vagy "párkapcsolat" lesz beleírva, semmi bajom vele.
HA a férfiakat is védi, ÉS nem lesz benne a törvényben a "család" szó, hanem helyette "életközösség", vagy "párkapcsolat" lesz beleírva, semmi bajom vele.
Sep 18, 2012 14:39:13
sodika
Sep 18, 2012 14:39:32
És igen, katolikus vagyok.
Sep 18, 2012 14:39:32
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 18, 2012 14:40:02
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>már 2 éve 2000 forint volt az órabére, amit már akkor emelni akart 20-30 %-kal. csak havi 160 órával számolva (aki éjt nappallá téve keményen dolgozik, az nyilván ennél többet teljesít) ez 320 ezer forint havonta. egy év alatt 3.840.000 Ft. ez kb. egy fél panel ára. én sem értem, hogy miért írja azt, hogy soha a büdös életben, ha minimum értékekkel számolva is 1 év alatt megkeresi egy fél panel árát.</div>
Ez (szuper)brutto 3.840.000 Ft.
Sodi torvenytisztelo allampolgar, ezert termeszetesen minden adot, kozterhet, TB-t stb. befizet. Igy mindjart valahol 2.000.000 Ft korul van csak.
Ebbol lejon a penz, amivel szuleit, apjat es anyjat tamogatja, amit vasarnap a templomban a perselybe dob, amit a zsido muzeumnak kuld a vallasok kozotti megbekeles es dialogus jegyeben, meg amivel a nemzeti harcot tamogtaja. es temreszetesen meg rendszeres meghivja ebedre vagy vacsorara szegeny nelkulozo harcostarsait is.
Igy mindjart lathato, hogy sajnos nem olyan rozsas a helyzet, mint elsore tunik.
Ez (szuper)brutto 3.840.000 Ft.
Sodi torvenytisztelo allampolgar, ezert termeszetesen minden adot, kozterhet, TB-t stb. befizet. Igy mindjart valahol 2.000.000 Ft korul van csak.
Ebbol lejon a penz, amivel szuleit, apjat es anyjat tamogatja, amit vasarnap a templomban a perselybe dob, amit a zsido muzeumnak kuld a vallasok kozotti megbekeles es dialogus jegyeben, meg amivel a nemzeti harcot tamogtaja. es temreszetesen meg rendszeres meghivja ebedre vagy vacsorara szegeny nelkulozo harcostarsait is.
Igy mindjart lathato, hogy sajnos nem olyan rozsas a helyzet, mint elsore tunik.
Sep 18, 2012 14:40:02
Tutenchamun
Sep 18, 2012 14:40:05
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>A bíróság minden dolgozója azonos a bírósággal.
Pont.</div>
Azok is majmok, semmiben sem különböznek a jobbos retardáltaktól akik az utcán hőbörögnek. Szóval ez Futó dr. vonzódik az ilyen öntudatrohamos idiótákhoz, értem. Biztos jó lóvé.</div>
nem, futó a közgép oldalán futott.
Pont.</div>
Azok is majmok, semmiben sem különböznek a jobbos retardáltaktól akik az utcán hőbörögnek. Szóval ez Futó dr. vonzódik az ilyen öntudatrohamos idiótákhoz, értem. Biztos jó lóvé.</div>
nem, futó a közgép oldalán futott.
Sep 18, 2012 14:40:05
Tutenchamun
Sep 18, 2012 14:40:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>És igen, katolikus vagyok.</div>
és hol a keresztleveled? a szkennert elvitte a cica?
és hol a keresztleveled? a szkennert elvitte a cica?
Sep 18, 2012 14:40:48
vizio
Sep 18, 2012 14:41:27
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>És igen, katolikus vagyok.</div>
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
Sep 18, 2012 14:41:27
Echelon néni
Sep 18, 2012 14:42:21
Te? Nézd, akármit hazudtak neked a kikeresztelkedéskor, az egykori hitsorosaid szemében akkor is csak egy megzavarodott zsidó maradsz.
Te? Nézd, akármit hazudtak neked a kikeresztelkedéskor, az egykori hitsorosaid szemében akkor is csak egy megzavarodott zsidó maradsz.
Sep 18, 2012 14:42:21
Tutenchamun
Sep 18, 2012 14:43:46
sneci, hol ír a biblia a vonzás törvényéről, az univerzumról, meg a többi baromságról amiket szajkózni szoktál?
te katolikus.:))))
te katolikus.:))))
Sep 18, 2012 14:43:46
Echelon néni
Sep 18, 2012 14:43:50
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>A bíróság minden dolgozója azonos a bírósággal.
Pont.</div>
nem, futó a közgép oldalán futott.</div>
Látod, így jár aki csak felületesen olvas. Teljesen azt hittem, hogy az aktivistákat védte.
Így már értem, és nincs kérdés természetesen. :-)
Pont.</div>
nem, futó a közgép oldalán futott.</div>
Látod, így jár aki csak felületesen olvas. Teljesen azt hittem, hogy az aktivistákat védte.
Így már értem, és nincs kérdés természetesen. :-)
Sep 18, 2012 14:43:50
Echelon néni
Sep 18, 2012 14:45:24
Akarsz egy teológiai vitaestet?
Kíváncsi lennék, mennyire ismered a Bibliát.
Akarsz egy teológiai vitaestet?
Kíváncsi lennék, mennyire ismered a Bibliát.
Sep 18, 2012 14:45:24
Echelon néni
Sep 18, 2012 14:46:59
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Sodi te katolikus vagy? Mi a véleményed arról, hogy a nővédelmi cs.b erőszak törvény mégis átment a parlamenti vitán. Kounalakis letelefonált?</div>
HA a férfiakat is védi, ÉS nem lesz benne a törvényben a "család" szó, hanem helyette "életközösség", vagy "párkapcsolat" lesz beleírva, semmi bajom vele.</div>A rendőrségen amikor kihallgattak, ott láttam ezeket a szar plakátokat. A NANE és a PATENT plakátjait az Amerikai Nagykövetség támogatta. A fidesz viszakozott és elnézést kért. Pedig kimondták az igazságot, hogy a legtöbb családon belüli erőszak kezdeti pontja az abortusz.</div>
A legtöbb családon belüli erőszak kezdeti pontja az alkohollal kevert primitívség.
HA a férfiakat is védi, ÉS nem lesz benne a törvényben a "család" szó, hanem helyette "életközösség", vagy "párkapcsolat" lesz beleírva, semmi bajom vele.</div>A rendőrségen amikor kihallgattak, ott láttam ezeket a szar plakátokat. A NANE és a PATENT plakátjait az Amerikai Nagykövetség támogatta. A fidesz viszakozott és elnézést kért. Pedig kimondták az igazságot, hogy a legtöbb családon belüli erőszak kezdeti pontja az abortusz.</div>
A legtöbb családon belüli erőszak kezdeti pontja az alkohollal kevert primitívség.
Sep 18, 2012 14:46:59
vizio
Sep 18, 2012 14:47:34
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Sodi te katolikus vagy? Mi a véleményed arról, hogy a nővédelmi cs.b erőszak törvény mégis átment a parlamenti vitán. Kounalakis letelefonált?</div>
kurva anyád
kurva anyád
Sep 18, 2012 14:47:34
vizio
Sep 18, 2012 14:48:12
sodi mit mond a biblia onán bűnérőll?
Sep 18, 2012 14:48:12
Echelon néni
Sep 18, 2012 14:48:35
<div class="quote"><div class="author">vizio</div><div class="quote"><div class="author">tartarossz</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Sodi te katolikus vagy? Mi a véleményed arról, hogy a nővédelmi cs.b erőszak törvény mégis átment a parlamenti vitán. Kounalakis letelefonált?</div>
kurva anyád</div>
Ezt is akartam írni még, de nálam lemaradt. Igen.
kurva anyád</div>
Ezt is akartam írni még, de nálam lemaradt. Igen.
Sep 18, 2012 14:48:35
sodika
Sep 18, 2012 14:50:34
Ja, ha a férfi beleegyezése nélkül gyilkolja meg a gyereket, akkor bizony van rá indok, mert a gyilkosságot nem szabad elnézni.
Sep 18, 2012 14:50:34
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 18, 2012 14:52:13
Ez nem bemondasra mukodik.
Meg vagy keresztelve? Bermalkoztal? Hittanra jartal? Misere jarsz? Betartod az egyhaz tanitasait (recska- es szexnagyitilalom)?
Mitol vagy te katolikus?
Te meg azt sem tudtad, hogy a Hegedus-fele hazateres Temploma reformatus. Oda akartal misere menni! (Illetve nem akartal, csak feltel ezt megmondani Forizsnak.)
Ez nem bemondasra mukodik.
Meg vagy keresztelve? Bermalkoztal? Hittanra jartal? Misere jarsz? Betartod az egyhaz tanitasait (recska- es szexnagyitilalom)?
Mitol vagy te katolikus?
Te meg azt sem tudtad, hogy a Hegedus-fele hazateres Temploma reformatus. Oda akartal misere menni! (Illetve nem akartal, csak feltel ezt megmondani Forizsnak.)
Sep 18, 2012 14:52:13
Echelon néni
Sep 18, 2012 14:52:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ja, ha a férfi beleegyezése nélkül gyilkolja meg a gyereket, akkor bizony van rá indok, mert a gyilkosságot nem szabad elnézni.</div>
Tehát ha a nő a férfi beleegyezése nélkül megy abortuszra, akkor jogos vele szemben az erőszak, hiszen a gyilkosság bűn, márpedig az abortusz gyilkosság? Így érted?
Tehát ha a nő a férfi beleegyezése nélkül megy abortuszra, akkor jogos vele szemben az erőszak, hiszen a gyilkosság bűn, márpedig az abortusz gyilkosság? Így érted?
Sep 18, 2012 14:52:30
vizio
Sep 18, 2012 14:54:35
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ja, ha a férfi beleegyezése nélkül gyilkolja meg a gyereket, akkor bizony van rá indok, mert a gyilkosságot nem szabad elnézni.</div>
te faszszopó!
egyébként kibaszott aranyos, ahogy te fetisizálod a család szót. te aki szarsz a félhalott, beszélni nem tudó, romban lakó apádra. te aki be akarta perelni az anyját. te görény, te.
te faszszopó!
egyébként kibaszott aranyos, ahogy te fetisizálod a család szót. te aki szarsz a félhalott, beszélni nem tudó, romban lakó apádra. te aki be akarta perelni az anyját. te görény, te.
Sep 18, 2012 14:54:35
Zulu
Sep 18, 2012 14:55:18
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ja, ha a férfi beleegyezése nélkül gyilkolja meg a gyereket, akkor bizony van rá indok, mert a gyilkosságot nem szabad elnézni.</div>
Tehát ha a nő a férfi beleegyezése nélkül megy abortuszra, akkor jogos vele szemben az erőszak, hiszen a gyilkosság bűn, márpedig az abortusz gyilkosság? Így érted?</div>
Gondolom az anyja már vágta a fejéhez, hogy bárcsak kikapartatta volna. Innen a nagy abortusz-ellenesség.
Tehát ha a nő a férfi beleegyezése nélkül megy abortuszra, akkor jogos vele szemben az erőszak, hiszen a gyilkosság bűn, márpedig az abortusz gyilkosság? Így érted?</div>
Gondolom az anyja már vágta a fejéhez, hogy bárcsak kikapartatta volna. Innen a nagy abortusz-ellenesség.
Sep 18, 2012 14:55:18
Echelon néni
Sep 18, 2012 14:55:36
Tehát a nő ne csodálkozzon ha egy abortusz után még el is verik, hát mi a faszt képzel magáról, hogy csak úgy engedély nélkül rendelkezik a teste felett.
sodika
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Kéne erről egy kimutatás.
Ha Tartarossznak igaza van, és a legtöbb eset titkos gyermekgyilkossággal kezdődik, akkor tényleg más lenne a leányzó fekvése. A gyilkosság, pláne az apa háta mögött megbocsáthatatlan.
De nem tudom, hogy igaz-e. Nem ismerem a szakirodalmat.
Ha Tartarossznak igaza van, és a legtöbb eset titkos gyermekgyilkossággal kezdődik, akkor tényleg más lenne a leányzó fekvése. A gyilkosság, pláne az apa háta mögött megbocsáthatatlan.
De nem tudom, hogy igaz-e. Nem ismerem a szakirodalmat.
vizio
Sep 18, 2012 14:57:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
De nem tudom, hogy igaz-e. Nem ismerem a szakirodalmat.</div>
te egy fogalmatlan állat vagy. senkinek nincs joga ahhoz, megüssön egy nőt.
legalábbis egy normális, keresztény ember így gondolja.
te nagy katolikus te, aki azt bizonygatja, hogy püfölni kell a nőket. fú de utállak bazmeg.
De nem tudom, hogy igaz-e. Nem ismerem a szakirodalmat.</div>
te egy fogalmatlan állat vagy. senkinek nincs joga ahhoz, megüssön egy nőt.
legalábbis egy normális, keresztény ember így gondolja.
te nagy katolikus te, aki azt bizonygatja, hogy püfölni kell a nőket. fú de utállak bazmeg.
Sep 18, 2012 14:57:39
sodika
Sep 18, 2012 14:57:46
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Tehát a nő ne csodálkozzon ha egy abortusz után még el is verik, hát mi a faszt képzel magáról, hogy csak úgy engedély nélkül rendelkezik a teste felett.</div>
<b>AZ KIBASZOTTUL NEM A SAJÁT TESTE!</b>
A fogantatás pillanatától az egy OSZTOTT TÁRSBÉRLET egy másik emberrel, ezért ennek megbontása emberölés, gyilkosság, szaremberség, élet elleni cselekedet, bűn.
A közös megegyezés még határeset, de ha Tartarossznak igaza van abban, hogy sok eset tiltott abortusz után kezdődik, az egészen más kérdés lenne.
Én nem tudom, honnan veszi, amit ír, ezért ennek még utána kellene olvasni.
<b>AZ KIBASZOTTUL NEM A SAJÁT TESTE!</b>
A fogantatás pillanatától az egy OSZTOTT TÁRSBÉRLET egy másik emberrel, ezért ennek megbontása emberölés, gyilkosság, szaremberség, élet elleni cselekedet, bűn.
A közös megegyezés még határeset, de ha Tartarossznak igaza van abban, hogy sok eset tiltott abortusz után kezdődik, az egészen más kérdés lenne.
Én nem tudom, honnan veszi, amit ír, ezért ennek még utána kellene olvasni.
Sep 18, 2012 14:57:46
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 18, 2012 14:58:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote">
<div class="author">Echelon néni</div>Tehát ha a nő a férfi beleegyezése nélkül megy abortuszra, akkor jogos vele szemben az erőszak, hiszen a gyilkosság bűn, márpedig az abortusz gyilkosság? Így érted?</div>Kéne erről egy kimutatás.Ha Tartarossznak igaza van, és a legtöbb eset titkos gyermekgyilkossággal kezdődik, akkor tényleg más lenne a leányzó fekvése. A gyilkosság, pláne az apa háta mögött megbocsáthatatlan.De nem tudom, hogy igaz-e. Nem ismerem a szakirodalmat.</div>
Te menthetetlenul hulye vagy.
<div class="author">Echelon néni</div>Tehát ha a nő a férfi beleegyezése nélkül megy abortuszra, akkor jogos vele szemben az erőszak, hiszen a gyilkosság bűn, márpedig az abortusz gyilkosság? Így érted?</div>Kéne erről egy kimutatás.Ha Tartarossznak igaza van, és a legtöbb eset titkos gyermekgyilkossággal kezdődik, akkor tényleg más lenne a leányzó fekvése. A gyilkosság, pláne az apa háta mögött megbocsáthatatlan.De nem tudom, hogy igaz-e. Nem ismerem a szakirodalmat.</div>
Te menthetetlenul hulye vagy.
Sep 18, 2012 14:58:08
sodika
Sep 18, 2012 14:59:26
<div class="quote"><div class="author">vizio</div>
te egy fogalmatlan állat vagy. senkinek nincs joga ahhoz, megüssön egy nőt.</div>
Főszabályként egyetértünk.
<b>Soha ne üssön meg senki semmiért senkit.</b>
Főleg ne a szerelmét. Az ilyen ellen harcolni kell.
Ezzel természetesen egyetértek.
Más kérdés, hogy a titkos gyermekgyilkos az nő-e.
Erről el lehet vitatkozni.
te egy fogalmatlan állat vagy. senkinek nincs joga ahhoz, megüssön egy nőt.</div>
Főszabályként egyetértünk.
<b>Soha ne üssön meg senki semmiért senkit.</b>
Főleg ne a szerelmét. Az ilyen ellen harcolni kell.
Ezzel természetesen egyetértek.
Más kérdés, hogy a titkos gyermekgyilkos az nő-e.
Erről el lehet vitatkozni.
Sep 18, 2012 14:59:26
sodika
Sep 18, 2012 15:00:15
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Sodi, az abortusz eldöntése kizárólag a nő privilégiuma marad ezután a törvény után is.</div>
Nosza, akkor harcra fel.
Kelljen hozzá az apa beleegyezése is. :)
Gyűjtsünk aláírásokat.
Maximálisan támogatom.
Nosza, akkor harcra fel.
Kelljen hozzá az apa beleegyezése is. :)
Gyűjtsünk aláírásokat.
Maximálisan támogatom.
Sep 18, 2012 15:00:15
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 18, 2012 15:02:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Soha ne üssön meg senki semmiért senkit.</div>
Kiveve a cigany a magyart, ha kellemetlenkedik.
Kiveve a cigany a magyart, ha kellemetlenkedik.
Sep 18, 2012 15:02:25
Megcsúszott Bandi
Sep 18, 2012 15:02:50
"az isten elég intoleráns, ha már volt képe ahhoz, hogy a plexus solaris csakrán keresztül kommunikált a saját hangomon, akkor egyéb gyarlóságokra is képes."
Jaj, te is olyan fogyi vagy, mint a Cicabuzi, aki képes újra és újra nyomni a sületlenségeit. Tudod, ismerek komoly embereket, akik rád azt mondanák (ha foglalkoznának veled), hogy te vagy <i>a privatizált idióta</i>. Aki azt hiszi, hogy Isten egy szerencsétlen, magát langyira szívó akárkit szólongat "a csakráján" keresztül. Fogadd el a tényt, hogy Isten nem trükkmester, hanem egyszerűen komolyabban vetted magad a kelleténél, miután volt egy bizarr, spirituális töltetű hallucinációd. A nem szerhasználó embereknél ez általában a növekedés forrásává válik az idők során, nálad inkább bezárkózást és további bizarráliákat okozott.
Jaj, te is olyan fogyi vagy, mint a Cicabuzi, aki képes újra és újra nyomni a sületlenségeit. Tudod, ismerek komoly embereket, akik rád azt mondanák (ha foglalkoznának veled), hogy te vagy <i>a privatizált idióta</i>. Aki azt hiszi, hogy Isten egy szerencsétlen, magát langyira szívó akárkit szólongat "a csakráján" keresztül. Fogadd el a tényt, hogy Isten nem trükkmester, hanem egyszerűen komolyabban vetted magad a kelleténél, miután volt egy bizarr, spirituális töltetű hallucinációd. A nem szerhasználó embereknél ez általában a növekedés forrásává válik az idők során, nálad inkább bezárkózást és további bizarráliákat okozott.
Sep 18, 2012 15:02:50
vizio
Sep 18, 2012 15:04:46
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Soha ne üssön meg senki semmiért senkit.</div>
Kiveve a cigany a magyart, ha kellemetlenkedik.</div>
TOUCHÉ!
Kiveve a cigany a magyart, ha kellemetlenkedik.</div>
TOUCHÉ!
Sep 18, 2012 15:04:46
Megcsúszott Bandi
Sep 18, 2012 15:09:34
Azon túl, hogy értelme sincs annak, amit írsz, még jóindulattal olvasva is hülyeség.
Sep 18, 2012 15:09:34
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 18, 2012 15:11:54
Azert nem semmi, hogy mar megint egy bolond zavaros hulyeseget tartja kozelebbi megvizsgalasra szuksegesnek Sodi.
Sep 18, 2012 15:11:54
szeszesember
Sep 18, 2012 15:15:26
Púp, anyád hányszor sóhajtott fel a jelenlétedben, hogy de jó lett volna, ha kikapartat téged?
Sep 18, 2012 15:15:26
vizio
Sep 18, 2012 15:16:35
neked gondolom kicsi a faszod, plusz impotens is vagy, az életedben csak megaláztatást kaptál a nőktől , kiröhögtek stb. nem csoda, hgoy ilyen frusztrált kis buzi lettél, te börtöntöltelék szar
Sep 18, 2012 15:16:35
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 18, 2012 15:20:35
Tartaroszt miert fenyegeti a borton? Errol lemaradtam.
Sep 18, 2012 15:20:35
vizio
Sep 18, 2012 15:21:44
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Tartaroszt miert fenyegeti a borton? Errol lemaradtam.</div>
ha jól értettem sodi szavait, valami ppedofiliáról van szó.
legalábbis ezt mesélte a múltkor a krónikás
ha jól értettem sodi szavait, valami ppedofiliáról van szó.
legalábbis ezt mesélte a múltkor a krónikás
Sep 18, 2012 15:21:44
Tutenchamun
Sep 18, 2012 15:22:07
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div><div class="quote"><div class="author">Megcsúszott Bandi</div>"az isten elég intoleráns, ha már volt képe ahhoz, hogy a plexus solaris csakrán keresztül kommunikált a saját hangomon, akkor egyéb gyarlóságokra is képes."
Jaj, te is olyan fogyi vagy, mint a Cicabuzi, aki képes újra és újra nyomni a sületlenségeit. Tudod, ismerek komoly embereket, akik rád azt mondanák (ha foglalkoznának veled), hogy te vagy <i>a privatizált idióta</i>. Aki azt hiszi, hogy Isten egy szerencsétlen, magát langyira szívó akárkit szólongat "a csakráján" keresztül. Fogadd el a tényt, hogy Isten nem trükkmester, hanem egyszerűen komolyabban vetted magad a kelleténél, miután volt egy bizarr, spirituális töltetű hallucinációd. A nem szerhasználó embereknél ez általában a növekedés forrásává válik az idők során, nálad inkább bezárkózást és további bizarráliákat okozott.</div>Közvetlenül kommunikáltam Istennel, akiről kiderült, hogy nem is tudok más szót, ez a legközelebbi definició, de egy elmeháborodott.</div>
persze, istennel.:))
arról van szó, hogy szólt a fejedben egy hang, te meg ráakasztottál a hangra egy címkét, és elnevezted istennek.
Jaj, te is olyan fogyi vagy, mint a Cicabuzi, aki képes újra és újra nyomni a sületlenségeit. Tudod, ismerek komoly embereket, akik rád azt mondanák (ha foglalkoznának veled), hogy te vagy <i>a privatizált idióta</i>. Aki azt hiszi, hogy Isten egy szerencsétlen, magát langyira szívó akárkit szólongat "a csakráján" keresztül. Fogadd el a tényt, hogy Isten nem trükkmester, hanem egyszerűen komolyabban vetted magad a kelleténél, miután volt egy bizarr, spirituális töltetű hallucinációd. A nem szerhasználó embereknél ez általában a növekedés forrásává válik az idők során, nálad inkább bezárkózást és további bizarráliákat okozott.</div>Közvetlenül kommunikáltam Istennel, akiről kiderült, hogy nem is tudok más szót, ez a legközelebbi definició, de egy elmeháborodott.</div>
persze, istennel.:))
arról van szó, hogy szólt a fejedben egy hang, te meg ráakasztottál a hangra egy címkét, és elnevezted istennek.
Sep 18, 2012 15:22:07
Tutenchamun
Sep 18, 2012 15:23:45
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Tartaroszt miert fenyegeti a borton? Errol lemaradtam.</div>
erőszakoskodott valakivel/valakikkel.
garázdaság, könnyű testi sértés, zaklatás.
erőszakoskodott valakivel/valakikkel.
garázdaság, könnyű testi sértés, zaklatás.
Sep 18, 2012 15:23:45
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 18, 2012 15:26:42
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote">
<div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Tartaroszt miert fenyegeti a borton? Errol lemaradtam.</div>erőszakoskodott valakivel/valakikkel. garázdaság, könnyű testi sértés, zaklatás.</div>
Szép.
<div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Tartaroszt miert fenyegeti a borton? Errol lemaradtam.</div>erőszakoskodott valakivel/valakikkel. garázdaság, könnyű testi sértés, zaklatás.</div>
Szép.
Sep 18, 2012 15:26:42
Trollopata
Sep 18, 2012 15:28:08
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div><div class="quote"><div class="author">vizio</div>neked gondolom kicsi a faszod, plusz impotens is vagy, az életedben csak megaláztatást kaptál a nőktől , kiröhögtek stb. nem csoda, hgoy ilyen frusztrált kis buzi lettél, te börtöntöltelék szar</div>A nőktől elég sok mindent kaptam, legfőképpen nemi betegségeket, abortuszt, és feljelentést és börtönt. Hidd el sejtéseim jók, akkor tudom ki vagy, Anyádtól is elkaptam valami egzotikus betegséget.</div>
Akkor az lehetett a gecifolt a punto hatso ulesen! Nem is tudtam, hogy ki-be jarsz a boribe! Milyen ott a koszt? Snecivel ulnel egy zarkaban? Szerinted te elobb kujtorogsz vissza a koterba, mint snecit leultetik? Kinzo kerdesek ezek...
Akkor az lehetett a gecifolt a punto hatso ulesen! Nem is tudtam, hogy ki-be jarsz a boribe! Milyen ott a koszt? Snecivel ulnel egy zarkaban? Szerinted te elobb kujtorogsz vissza a koterba, mint snecit leultetik? Kinzo kerdesek ezek...
Sep 18, 2012 15:28:08
Tutenchamun
Sep 18, 2012 15:28:34
sneci környezetében nincs is olyan ember, akinek nem áll büntetőeljárás hatálya alatt. talán kallos az egyetlen.
Sep 18, 2012 15:28:34
vizio
Sep 18, 2012 15:29:33
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div><div class="quote"><div class="author">vizio</div>neked gondolom kicsi a faszod, plusz impotens is vagy, az életedben csak megaláztatást kaptál a nőktől , kiröhögtek stb. nem csoda, hgoy ilyen frusztrált kis buzi lettél, te börtöntöltelék szar</div>A nőktől elég sok mindent kaptam, legfőképpen nemi betegségeket, abortuszt, és feljelentést és börtönt. Hidd el sejtéseim jók, akkor tudom ki vagy, Anyádtól is elkaptam valami egzotikus betegséget.</div>
haha, szóval te is ilyen nőverő buzigyerek vagy? te csicska te.
haha, szóval te is ilyen nőverő buzigyerek vagy? te csicska te.
Sep 18, 2012 15:29:33
El Snesí
Sep 18, 2012 15:30:16
Sodi, ha tényleg katolikus lennél, tudnád, hogy a Biblia több helyen is helyesli az abortuszt, és hogy a magzat csak onnantól számít embernek, amikor először felsír:
"In conclusion, according to the biblical definition of soul and spirit, a non-breathing fetus is not a living person. It doesn't become a person until it comes out of the womb and breathes on its own."
<a href="http://www.usbible.com/law/abortion.htm" rel="nofollow" target="_blank">http://www.usbible.com/law/abortion.htm</a>
"In conclusion, according to the biblical definition of soul and spirit, a non-breathing fetus is not a living person. It doesn't become a person until it comes out of the womb and breathes on its own."
<a href="http://www.usbible.com/law/abortion.htm" rel="nofollow" target="_blank">http://www.usbible.com/law/abortion.htm</a>
Sep 18, 2012 15:30:16
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 18, 2012 15:34:59
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Sodival nem lenne probléma, ő nincs alulszocializálva.</div>
A nap vicce.
A nap vicce.
Sep 18, 2012 15:34:59
Büntetőrúgás
Sep 18, 2012 15:38:28
Nagyon-nagyon-naggggyon remélem, hogy nem az a következő lépés a snecológia történetében, hogy tartajóról kiderül: nőverő. Ha így van, annak nagyon-nagyon-nagyon komoly következményei lesznek.
Sep 18, 2012 15:38:28
Tutenchamun
Sep 18, 2012 15:38:56
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>A magánéletembe az állam ne ugasson bele ilyen nővédelmi szarságokkal.</div>
nem kéne bűncselekményeket elkövetni a magánéletedben, és akkor nem ugatna bele, és nem lenne büntetőügyed.
nem kéne bűncselekményeket elkövetni a magánéletedben, és akkor nem ugatna bele, és nem lenne büntetőügyed.
Sep 18, 2012 15:38:56
vizio
Sep 18, 2012 15:39:22
<div class="quote"><div class="author">Büntetőrúgás</div>Nagyon-nagyon-naggggyon remélem, hogy nem az a következő lépés a snecológia történetében, hogy tartajóról kiderül: nőverő. Ha így van, annak nagyon-nagyon-nagyon komoly következményei lesznek.</div>
feletted vallotta be a patkány.
feletted vallotta be a patkány.
Sep 18, 2012 15:39:22
Tutenchamun
Sep 18, 2012 15:39:42
<div class="quote"><div class="author">Büntetőrúgás</div>Nagyon-nagyon-naggggyon remélem, hogy nem az a következő lépés a snecológia történetében, hogy tartajóról kiderül: nőverő. Ha így van, annak nagyon-nagyon-nagyon komoly következményei lesznek.</div>
hát pedig nagyon úgy néz ki.
hát pedig nagyon úgy néz ki.
Sep 18, 2012 15:39:42
vizio
Sep 18, 2012 15:39:49
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>A magánéletembe az állam ne ugasson bele ilyen nővédelmi szarságokkal.</div>
nem kéne bűncselekményeket elkövetni a magánéletedben, és akkor nem ugatna bele, és nem lenne büntetőügyed.</div>
dehát ez is csak a nőkkel kemény.
nem kéne bűncselekményeket elkövetni a magánéletedben, és akkor nem ugatna bele, és nem lenne büntetőügyed.</div>
dehát ez is csak a nőkkel kemény.
Sep 18, 2012 15:39:49
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 18, 2012 15:44:02
Fasz se tudja, en nem ismerem tartaroszt es azt se tudom, hogy eleve honnan kellene ismernem meg hogyan kapcsolodik a snecuniverzumhoz.
Azt itt irtak alapjan az a benyomasom, hogy szimplan bolond, es nagy esellyel ossze-vissza beszel.
Ha mindent elhinnenk, amit Sodi mond, akkor azt kellene hinnunk, egy a szuleirol odaadoan gondoskodo, sikeres fiatal vallalkozo.
Azt itt irtak alapjan az a benyomasom, hogy szimplan bolond, es nagy esellyel ossze-vissza beszel.
Ha mindent elhinnenk, amit Sodi mond, akkor azt kellene hinnunk, egy a szuleirol odaadoan gondoskodo, sikeres fiatal vallalkozo.
Sep 18, 2012 15:44:02
sodika
Sep 18, 2012 15:46:27
Hát ha tényleg azért ütötte pofán, mert előtte ő meg megölte a gyermekét, nehezen lehet elítélni. Normális ember persze hogy nem bírja elviselni, ha meggyilkolják a gyerekét.
Sep 18, 2012 15:46:27
Kihegyezett Fogkefe
Sep 18, 2012 15:46:56
Szerintem meg az ecselonagymosott sodista söröskorsista nőverő náci kommunista gyilkos orbanopatkány ürülék végbélömlenyekre épp az a jellemző, hogy még a viccnek szánt dezinformációs kísérleteik közben sem bírják ki, hogy mindent kikotyogjanak magukról. Sodiról is így derült ki szinte minden, úgy tűnik, Tartarossz sem bírja ki, hogy ne írjon le magáról mindent. Egyszerű önkontroll-probléma, nem kéne visszaélni vele. Menj innen, Tartajó, mielőtt te is egy kanapén fogsz csövezni!!
Sep 18, 2012 15:46:56
sodika
Sep 18, 2012 15:47:54
Egyébként én a mai napig nem is tudtam arról, hogy az apa beleegyezése nélkül is végrehajtanak abortuszt. Milyen kibaszott geciség már ez?! Ehhez mindkét szülőnek egyenlő beleszólása kellene hogy legyen.
Na, EZÉRT már érdemes aláírást gyűjteni, kampányt szervezni. Ha ez tényleg így van, hogy egy apa nem szólhat bele, és a háta mögött szabadon megölhetik a gyermekét, akkor ezen nagyon sürgősen változtatni kell.
Na, EZÉRT már érdemes aláírást gyűjteni, kampányt szervezni. Ha ez tényleg így van, hogy egy apa nem szólhat bele, és a háta mögött szabadon megölhetik a gyermekét, akkor ezen nagyon sürgősen változtatni kell.
Sep 18, 2012 15:47:54
vizio
Sep 18, 2012 15:48:07
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div><div class="quote"><div class="author">Büntetőrúgás</div>Nagyon-nagyon-naggggyon remélem, hogy nem az a következő lépés a snecológia történetében, hogy tartajóról kiderül: nőverő. Ha így van, annak nagyon-nagyon-nagyon komoly következményei lesznek.</div>Ja menjetek panaszkodni a NANE-hoz, meg a Kounalakishoz. Csődítsétek oda a barmokat a bíróság elé.</div>
de most arra vered magad te buzi, hogymegütüttél egy nőt?
de most arra vered magad te buzi, hogymegütüttél egy nőt?
Sep 18, 2012 15:48:07
vizio
Sep 18, 2012 15:48:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként én a mai napig nem is tudtam arról, hogy az apa beleegyezése nélkül is végrehajtanak abortuszt. Milyen kibaszott geciség már ez?! Ehhez mindkét szülőnek egyenlő beleszólása kellene hogy legyen.
Na, EZÉRT már érdemes aláírást gyűjteni, kampányt szervezni. Ha ez tényleg így van, hogy egy apa nem szólhat bele, és a háta mögött szabadon megölhetik a gyermekét, akkor ezen nagyon sürgősen változtatni kell.</div>
te inább azon pörögjél, hogy visszafizesd az adósságodat pál marcsin, meg az államnak.
Na, EZÉRT már érdemes aláírást gyűjteni, kampányt szervezni. Ha ez tényleg így van, hogy egy apa nem szólhat bele, és a háta mögött szabadon megölhetik a gyermekét, akkor ezen nagyon sürgősen változtatni kell.</div>
te inább azon pörögjél, hogy visszafizesd az adósságodat pál marcsin, meg az államnak.
Sep 18, 2012 15:48:45
vizio
Sep 18, 2012 15:49:31
<div class="quote"><div class="author">Kihegyezett Fogkefe</div>Szerintem meg az ecselonagymosott sodista söröskorsista nőverő náci kommunista gyilkos orbanopatkány ürülék végbélömlenyekre épp az a jellemző, hogy még a viccnek szánt dezinformációs kísérleteik közben sem bírják ki, hogy mindent kikotyogjanak magukról. Sodiról is így derült ki szinte minden, úgy tűnik, Tartarossz sem bírja ki, hogy ne írjon le magáról mindent. Egyszerű önkontroll-probléma, nem kéne visszaélni vele. Menj innen, Tartajó, mielőtt te is egy kanapén fogsz csövezni!!</div>
dehogy menjen! tartarossz geci, nem hiszem el, hogy megütöttél egy nőt, te gyenge vagy ahhoz! gyenge, a tarti, gyenge a tartii!
dehogy menjen! tartarossz geci, nem hiszem el, hogy megütöttél egy nőt, te gyenge vagy ahhoz! gyenge, a tarti, gyenge a tartii!
Sep 18, 2012 15:49:31
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 18, 2012 15:50:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként én a mai napig nem is tudtam arról, hogy az apa beleegyezése nélkül is végrehajtanak abortuszt. Milyen kibaszott geciség már ez?! Ehhez mindkét szülőnek egyenlő beleszólása kellene hogy legyen.Na, EZÉRT már érdemes aláírást gyűjteni, kampányt szervezni. Ha ez tényleg így van, hogy egy apa nem szólhat bele, és a háta mögött szabadon megölhetik a gyermekét, akkor ezen nagyon sürgősen változtatni kell.</div>
Ebbol is latszik, hogy mennyire nincs fogalmad arrol, hogy hogyan mukodik a vilag.
Viszont hajra, menjel alairasokat gyujteni, peticiozni, kampanyolni.
Ne csak a szad jarjon megint.
Ebbol is latszik, hogy mennyire nincs fogalmad arrol, hogy hogyan mukodik a vilag.
Viszont hajra, menjel alairasokat gyujteni, peticiozni, kampanyolni.
Ne csak a szad jarjon megint.
Sep 18, 2012 15:50:38
vizio
Sep 18, 2012 15:51:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Hát ha tényleg azért ütötte pofán, mert előtte ő meg megölte a gyermekét, nehezen lehet elítélni. Normális ember persze hogy nem bírja elviselni, ha meggyilkolják a gyerekét.</div> szét kéne baszni a fejed!
normális nő nem szülne gyereket egy ilyen szellemi fogyatékos, primitív, proletár, börtöntöltelék, agresszív, munkanélküli , lusta, patkányszerű batyufasznak ,mint a tartarossz.
nagyon keresztényi arról beszélni, hgy egy nőt helyes megütni.
normális nő nem szülne gyereket egy ilyen szellemi fogyatékos, primitív, proletár, börtöntöltelék, agresszív, munkanélküli , lusta, patkányszerű batyufasznak ,mint a tartarossz.
nagyon keresztényi arról beszélni, hgy egy nőt helyes megütni.
Sep 18, 2012 15:51:04
Kihegyezett Fogkefe
Sep 18, 2012 15:52:17
Tartarossz, te az a féle büszke, kétlábon járó öntudat vagy, akire ha szórakozott jókedvemben ráüvöltök az utcán, hogy ÜL! akkor azonnal seggrevágod magad ott a betonon? :D
Sep 18, 2012 15:52:17
vizio
Sep 18, 2012 15:52:58
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Arra verem magam, te gyökér buzeráns, hogy nem szolgálok semmiféle államérdeket és semmiféle törvényt nem támogatok, én vagyok a törvény és kész. Az állam halott.</div>
te nem a trövény vagy, hanem egy csicska börtöntöltelék lusta szar.
te nem a trövény vagy, hanem egy csicska börtöntöltelék lusta szar.
Sep 18, 2012 15:52:58
sodika
Sep 18, 2012 15:53:13
nagyon keresztényi arról beszélni, hgy egy nőt helyes megütni.</div>
Nem helyes.
Csak meg lehet érteni az indulatait, nehezen lehet a jogos indulatai miatt elítélni őt.
Nem helyes.
Csak meg lehet érteni az indulatait, nehezen lehet a jogos indulatai miatt elítélni őt.
Sep 18, 2012 15:53:13
Csak egy olvasó
Sep 18, 2012 15:53:40
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként én a mai napig nem is tudtam arról, hogy az apa beleegyezése nélkül is végrehajtanak abortuszt. Milyen kibaszott geciség már ez?! Ehhez mindkét szülőnek egyenlő beleszólása kellene hogy legyen.
Hozzá kéne csapni a harmincadik életévét betöltött Taigetosz-szökevények utólagos abortuszának engedélyezését is, amihez nem feltétlenül kell hozzájárulnia a szülőknek.
Hozzá kéne csapni a harmincadik életévét betöltött Taigetosz-szökevények utólagos abortuszának engedélyezését is, amihez nem feltétlenül kell hozzájárulnia a szülőknek.
Sep 18, 2012 15:53:40
vizio
Sep 18, 2012 15:54:35
erről a púpos gennyládáról mindnet elárul, hogy egy abortuszon épp átesett nőt szerinte ütni kell.
te köcsög, fogalmad sincs, hogy hogy élik a nők ezt meg. általában nem viccből vállalják az abortuszt te fasz. ami ráadásul kurvára fáj is . te ugatsz aki annyira nem bírja a fájdalmat, hogy a buszon nem tud állni?
te köcsög, fogalmad sincs, hogy hogy élik a nők ezt meg. általában nem viccből vállalják az abortuszt te fasz. ami ráadásul kurvára fáj is . te ugatsz aki annyira nem bírja a fájdalmat, hogy a buszon nem tud állni?
Sep 18, 2012 15:54:35
vizio
Sep 18, 2012 15:55:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">vizio</div>
Nem helyes.
Csak meg lehet érteni az indulatait, nehezen lehet a jogos indulatai miatt elítélni őt.</div>
jó akkor az én indulataimat is meg lehet érteni, amikor szétütöm a púpos ingyenélő tolvaj, szüleit lenéző, bödös, ápolatlan, aa faszát buzipornóra verő, kommunista kkrónikást.
Nem helyes.
Csak meg lehet érteni az indulatait, nehezen lehet a jogos indulatai miatt elítélni őt.</div>
jó akkor az én indulataimat is meg lehet érteni, amikor szétütöm a púpos ingyenélő tolvaj, szüleit lenéző, bödös, ápolatlan, aa faszát buzipornóra verő, kommunista kkrónikást.
Sep 18, 2012 15:55:49
Kihegyezett Fogkefe
Sep 18, 2012 15:56:08
"Arra verem magam, te gyökér buzeráns, hogy nem szolgálok semmiféle államérdeket és semmiféle törvényt nem támogatok, én vagyok a törvény és kész. Az állam halott."
Ha olvastál volna Frajdot, tudnád, hogy a felettes én szorongásodat, amit az apukád okozott, csak áttolod az államra, és antiszociális viselkedésben (drogok, verekedés, eccetera) éled ki. Ugyanígy a "gyökér buzeráns" elszólásod is arra utal, hogy anális regresszióban vagy (érdekes párhuzam a gyökér csakrával is).
Ha olvastál volna Frajdot, tudnád, hogy a felettes én szorongásodat, amit az apukád okozott, csak áttolod az államra, és antiszociális viselkedésben (drogok, verekedés, eccetera) éled ki. Ugyanígy a "gyökér buzeráns" elszólásod is arra utal, hogy anális regresszióban vagy (érdekes párhuzam a gyökér csakrával is).
Sep 18, 2012 15:56:08
vizio
Sep 18, 2012 15:56:37
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Soha nem tudhatod, hogy az un. áldozatot, nőt miért ütötték meg. Egy bíróság, egy rendőr vagy egy kívülálló semmit nem láthat a motivációból. Az első törvény a lelkiismeret törvénye, ha azt nem léped át, nem vagy bűnös, bármilyen bíróság is ítél halálra.</div>
te bűnös vagy. egy szar. egy gyáva nőverő fos. egy nulla. te egy gyerekett is megütnél. ez a te fajtád, nem csoda, hogy a recskaboy ennyire felnéz rád.
te bűnös vagy. egy szar. egy gyáva nőverő fos. egy nulla. te egy gyerekett is megütnél. ez a te fajtád, nem csoda, hogy a recskaboy ennyire felnéz rád.
Sep 18, 2012 15:56:37
Kihegyezett Fogkefe
Sep 18, 2012 15:57:35
"Az első törvény a lelkiismeret törvénye, ha azt nem léped át, nem vagy bűnös, bármilyen bíróság is ítél halálra."
Ezt te így gondolod, más meg nem. Az első törvény mindig magasabbrendű, mint a szürkeegér esetleg korcs lelkiismerete. Még egy kocsmáros is tudja a szabályt:
Első az Úristen, második az édesanyám, harmadik én magam. A magyarok így mondják.
Ezt te így gondolod, más meg nem. Az első törvény mindig magasabbrendű, mint a szürkeegér esetleg korcs lelkiismerete. Még egy kocsmáros is tudja a szabályt:
Első az Úristen, második az édesanyám, harmadik én magam. A magyarok így mondják.
Sep 18, 2012 15:57:35
sodika
Sep 18, 2012 15:57:59
<div class="quote"><div class="author">vizio</div>erről a púpos gennyládáról mindnet elárul, hogy egy abortuszon épp átesett nőt szerinte ütni kell.
</div>
Nem kell, és nem szabad.
De ha frissen értesülsz róla, hogy bocs, mégsem vagy apa, az azért természetes, hogy indulatokat szül. Az ember legtermészetesebb törekvése, hogy a génjeit tovább adja, éppen ezért teljesen érthető a felháborodása, ha az aljas ármány ennek útját állja.
</div>
Nem kell, és nem szabad.
De ha frissen értesülsz róla, hogy bocs, mégsem vagy apa, az azért természetes, hogy indulatokat szül. Az ember legtermészetesebb törekvése, hogy a génjeit tovább adja, éppen ezért teljesen érthető a felháborodása, ha az aljas ármány ennek útját állja.
Sep 18, 2012 15:57:59
Tutenchamun
Sep 18, 2012 15:58:51
tartajó rolandot megmaszták 15 rugóra:
"Egyenesen a Kormány Hivataltól jött a levél, hogy a múltkori Vérmezőn hogyozásért 15 000 forintos bírságot kellene kifizetnem, ez a jelen anyagi helyzetben szinte lehetetlen. Vállalom a három nap börtönt"
<a href="http://tartarossz.blogspot.hu/2012/09/osszefoglalo-es-hirek-persona-non-grata.html" rel="nofollow" target="_blank">http://tartarossz.blogspot.hu/2012/09/osszefoglalo-es-hirek-persona-non-grata.html</a>
bazmeg, anyádék nem tanítottak meg, hogy hova végezd el a dolgod?
"Egyenesen a Kormány Hivataltól jött a levél, hogy a múltkori Vérmezőn hogyozásért 15 000 forintos bírságot kellene kifizetnem, ez a jelen anyagi helyzetben szinte lehetetlen. Vállalom a három nap börtönt"
<a href="http://tartarossz.blogspot.hu/2012/09/osszefoglalo-es-hirek-persona-non-grata.html" rel="nofollow" target="_blank">http://tartarossz.blogspot.hu/2012/09/osszefoglalo-es-hirek-persona-non-grata.html</a>
bazmeg, anyádék nem tanítottak meg, hogy hova végezd el a dolgod?
Sep 18, 2012 15:58:51
Kihegyezett Fogkefe
Sep 18, 2012 16:00:34
" Az ember legtermészetesebb törekvése, hogy a génjeit tovább adja"
Ezeket honnan szeded, te fogyatékos? Én leszarom a génjeimet, mégis van gyerekem. Hihetetlenül ostoba vagy, még a spektrumon felnőtt gyerekek is okosabbak nálad.
Ezeket honnan szeded, te fogyatékos? Én leszarom a génjeimet, mégis van gyerekem. Hihetetlenül ostoba vagy, még a spektrumon felnőtt gyerekek is okosabbak nálad.
Sep 18, 2012 16:00:34
Seymour Swartz
Sep 18, 2012 16:01:53
Zsodrák, az egy dolog, hogy te szeretnél nőt verni, a probléma akkor jönne, ha az a nő vissza is ütne (mert olyan is van), ismerve komoly fizikai felépítésedet.
Sep 18, 2012 16:01:53
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 18, 2012 16:02:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az ember legtermészetesebb törekvése, hogy a génjeit tovább adja</div>
Milyen erzes, hogy senkinek sem kellenek a genjeid?
Milyen erzes, hogy senkinek sem kellenek a genjeid?
Sep 18, 2012 16:02:06
vizio
Sep 18, 2012 16:02:15
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>tartajó rolandot megmaszták 15 rugóra:
bazmeg, anyádék nem tanítottak meg, hogy hova végezd el a dolgod?</div>
primitív állat vagy. nem volt húsz forintod tartaköcsög hogy bemenj egy normális vécébe?
bazmeg, anyádék nem tanítottak meg, hogy hova végezd el a dolgod?</div>
primitív állat vagy. nem volt húsz forintod tartaköcsög hogy bemenj egy normális vécébe?
Sep 18, 2012 16:02:15
Kihegyezett Fogkefe
Sep 18, 2012 16:02:20
Tartarongykám, én egész nap dolgoztam, amíg te vizeldének nézted a közterületet. Kurvára ennyit arról, ki milyen regresszióban van. Neked én egy dolgozó bácsi vagyok, akitől félned kell, mert bármikor belecsomagolhat a nagy kofferbe és ELVISZ.
Sep 18, 2012 16:02:20
asd a Régi Troller
Sep 18, 2012 16:02:56
<div class="quote"><div class="author">Kihegyezett Fogkefe</div>" Az ember legtermészetesebb törekvése, hogy a génjeit tovább adja"
Ezeket honnan szeded, te fogyatékos? Én leszarom a génjeimet, mégis van gyerekem. Hihetetlenül ostoba vagy, még a spektrumon felnőtt gyerekek is okosabbak nálad.</div>
Sodika a te esetedben ez káros lenne az egész emberiségre.
Ezeket honnan szeded, te fogyatékos? Én leszarom a génjeimet, mégis van gyerekem. Hihetetlenül ostoba vagy, még a spektrumon felnőtt gyerekek is okosabbak nálad.</div>
Sodika a te esetedben ez káros lenne az egész emberiségre.
Sep 18, 2012 16:02:56
Zulu
Sep 18, 2012 16:03:25
<div class="quote"><div class="author">Kihegyezett Fogkefe</div>" Az ember legtermészetesebb törekvése, hogy a génjeit tovább adja"
Én lettem paranoiás öreg koromra, vagy elszaporodtak itt a sodichuk? Nem úgy volt, hogy soha többé nem írsz ide?
Én lettem paranoiás öreg koromra, vagy elszaporodtak itt a sodichuk? Nem úgy volt, hogy soha többé nem írsz ide?
Sep 18, 2012 16:03:25
vizio
Sep 18, 2012 16:03:56
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az ember legtermészetesebb törekvése, hogy a génjeit tovább adja</div>
Milyen erzes, hogy senkinek sem kellenek a genjeid?</div>
ezek a világbajnok, győztes gének?
Milyen erzes, hogy senkinek sem kellenek a genjeid?</div>
ezek a világbajnok, győztes gének?
Sep 18, 2012 16:03:56
vizio
Sep 18, 2012 16:06:33
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Vallásszabadságba ütközik az, hogy nem hogyozhatok a közterületen. Ennyi.</div>
primitív féreg vagy. mint egy állat. jobban jár a társadalom, amíg te a böriben csücsölsz. nincs 15000 forintod, inkább leülöd, te csóró senki, te.
primitív féreg vagy. mint egy állat. jobban jár a társadalom, amíg te a böriben csücsölsz. nincs 15000 forintod, inkább leülöd, te csóró senki, te.
Sep 18, 2012 16:06:33
vizio
Sep 18, 2012 16:10:40
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Azért megért 15000 forintot, hogy a két rendőrt elküldtem a halál faszára. Egyik sem mert támadni, pedig az egyiken láttam, hogy lassan borul el az agya. lealáztam őket.</div>
jaja, tudták, hogy ha leütöttek volna, te rohantál volna egyből feljelenteni őket. ilyen cigányforma vagy te. a jogaiddal nagyon tisztában vagy, de a kötelességeid... pfff..
jól tették a zsaruk. ők otthon ültek, dugtak és vacsoráztak, téged meg a börtönben csicskáztatott addig valami analfabéta senki
jaja, tudták, hogy ha leütöttek volna, te rohantál volna egyből feljelenteni őket. ilyen cigányforma vagy te. a jogaiddal nagyon tisztában vagy, de a kötelességeid... pfff..
jól tették a zsaruk. ők otthon ültek, dugtak és vacsoráztak, téged meg a börtönben csicskáztatott addig valami analfabéta senki
Sep 18, 2012 16:10:40
?
Sep 18, 2012 16:11:06
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Azért megért 15000 forintot, hogy a két rendőrt elküldtem a halál faszára. Egyik sem mert támadni, pedig az egyiken láttam, hogy lassan borul el az agya. lealáztam őket.</div>
Nagyon komoly ember lehetsz.Nekem nem kell 15.000 ahhoz, hogy lábtörlőnek használjalak.
Nagyon komoly ember lehetsz.Nekem nem kell 15.000 ahhoz, hogy lábtörlőnek használjalak.
Sep 18, 2012 16:11:06
vizio
Sep 18, 2012 16:11:30
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div><div class="quote"><div class="author">vizio</div><div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Vallásszabadságba ütközik az, hogy nem hogyozhatok a közterületen. Ennyi.</div>
primitív féreg vagy. mint egy állat. jobban jár a társadalom, amíg te a böriben csücsölsz. nincs 15000 forintod, inkább leülöd, te csóró senki, te.</div>Ez a társadalom egy nagy szar, arra nem képesek, hogy egy kilakoltatáshoz 5 000 ember összecsődüljön. Kint spanyolországban, portugáliában már világforradalom készül, ez a sok birka meg vérrög a rendszerben.</div>
te meg egy szardarab vagy a redszerben. ne izgulj, a következő kilakoltatáson már mi is ott leszünk és beverjük a koppánygecik orrát! éljen a rend, pusztuljanak a komcsi anarchisták
primitív féreg vagy. mint egy állat. jobban jár a társadalom, amíg te a böriben csücsölsz. nincs 15000 forintod, inkább leülöd, te csóró senki, te.</div>Ez a társadalom egy nagy szar, arra nem képesek, hogy egy kilakoltatáshoz 5 000 ember összecsődüljön. Kint spanyolországban, portugáliában már világforradalom készül, ez a sok birka meg vérrög a rendszerben.</div>
te meg egy szardarab vagy a redszerben. ne izgulj, a következő kilakoltatáson már mi is ott leszünk és beverjük a koppánygecik orrát! éljen a rend, pusztuljanak a komcsi anarchisták
Sep 18, 2012 16:11:30
Trollopata
Sep 18, 2012 16:11:43
Te egy darab szarnal is kevesebbet ersz! Nem veletlen, hogy itt kotottel ki, a recskas foruman. Undorito gyoker kis eleteddel szennyezed a kornyezetet es a legkort. Nincs kedved megmaszni a Szabadsag-hidat? Pfejj
Te egy darab szarnal is kevesebbet ersz! Nem veletlen, hogy itt kotottel ki, a recskas foruman. Undorito gyoker kis eleteddel szennyezed a kornyezetet es a legkort. Nincs kedved megmaszni a Szabadsag-hidat? Pfejj
Sep 18, 2012 16:11:43
Tutenchamun
Sep 18, 2012 16:12:05
ezt is a vallásod miatt kellett, gondolom, mert az istenhez vezető út más emberek lealázásán keresztül vezet. ezt mondta neked isten a hasi csakrádon keresztül, ugye?
mekkora egy gyökér vagy, neked is saját bejáratú meséid vannak a szar életedre, mint snecinek.
közben meg 43 évesen nincs 15 ruppó a zsebedben, és anyádnál laksz.
ezt is a vallásod miatt kellett, gondolom, mert az istenhez vezető út más emberek lealázásán keresztül vezet. ezt mondta neked isten a hasi csakrádon keresztül, ugye?
mekkora egy gyökér vagy, neked is saját bejáratú meséid vannak a szar életedre, mint snecinek.
közben meg 43 évesen nincs 15 ruppó a zsebedben, és anyádnál laksz.
Sep 18, 2012 16:12:05
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 18, 2012 16:12:41
Komolyan mar, ki a fasz ez a tartarosz, es miert szokott ide?
Mi koze van Sodihoz?
Mi koze van Sodihoz?
Sep 18, 2012 16:12:41
?
Sep 18, 2012 16:12:59
A prolik miért hiszik nagy embernek magukat attól ha két "kisrendőrrel" szórakoznak?
Érdekes, hogy a dologtalan ingyenélő büdös parasztok a jogaikkal mindig tisztában vannak a kötelezettségeiket meg elfelejtik.
Érdekes, hogy a dologtalan ingyenélő büdös parasztok a jogaikkal mindig tisztában vannak a kötelezettségeiket meg elfelejtik.
Sep 18, 2012 16:12:59
?
Sep 18, 2012 16:13:31
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Komolyan mar, ki a fasz ez a tartarosz, es miert szokott ide?
Mi koze van Sodihoz?</div>
Egy fajta egyedei.
Egy fajta egyedei.
Sep 18, 2012 16:13:31
vizio
Sep 18, 2012 16:13:48
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Komolyan mar, ki a fasz ez a tartarosz, es miert szokott ide?
sodi azt írta korábban hogy az egyik szeretője
sodi azt írta korábban hogy az egyik szeretője
Sep 18, 2012 16:13:48
Tutenchamun
Sep 18, 2012 16:14:14
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div><div class="quote"><div class="author">vizio</div><div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Vallásszabadságba ütközik az, hogy nem hogyozhatok a közterületen. Ennyi.</div>
a magadfajta lúzerek azért várnak a forradalomra, mert abban reménykednek, hogy utána nem kell majd megdolgozni az ennivalóért, meg egyéb javakért.
dolgozz szolga, és lesz 15 rugód.
a magadfajta lúzerek azért várnak a forradalomra, mert abban reménykednek, hogy utána nem kell majd megdolgozni az ennivalóért, meg egyéb javakért.
dolgozz szolga, és lesz 15 rugód.
Sep 18, 2012 16:14:14
sodika
Sep 18, 2012 16:15:28
sodi azt írta korábban hogy az egyik szeretője</div>
ja, 3 évig éltem vele
* ásít *
ja, 3 évig éltem vele
* ásít *
Sep 18, 2012 16:15:28
Tutenchamun
Sep 18, 2012 16:15:51
fórizs és monáref köreihez tartozik. a snecuzniverzum egyik mellékbolygójának nyolcadik holdja.
fórizs és monáref köreihez tartozik. a snecuzniverzum egyik mellékbolygójának nyolcadik holdja.
Sep 18, 2012 16:15:51
?
Sep 18, 2012 16:16:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">vizio</div>
ja, 3 évig éltem vele
* ásít *</div>
S mikor és hol volt ez 3 év?
ja, 3 évig éltem vele
* ásít *</div>
S mikor és hol volt ez 3 év?
Sep 18, 2012 16:16:16
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 18, 2012 16:16:34
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote">
<div class="author">vizio</div>sodi azt írta korábban hogy az egyik szeretője</div>ja, 3 évig éltem vele* ásít *</div>
O szexpapi?
<div class="author">vizio</div>sodi azt írta korábban hogy az egyik szeretője</div>ja, 3 évig éltem vele* ásít *</div>
O szexpapi?
Sep 18, 2012 16:16:34
101 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Fáj a háta, Hahó!</div>
Majd ír egy festőalgoritmust, amivel az iPhone-on keresztül automatizálni tudja a repcsiiijét, hogy ez utóbbi a GoPro kamera helyett rárögzített ecsettel végigfesse a kerítést.