Szerző:
sodika
Sep 18, 2012 16:17:49
Válasz
(0)
* ásít *
Sep 18, 2012 16:17:49
Tutenchamun
Sep 18, 2012 16:21:28
tartajó, meséld el a nőverést! a vallásszabadság része az is, gondolom.
Sep 18, 2012 16:21:28
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 18, 2012 16:21:30
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>közben meg 43 évesen nincs 15 ruppó a zsebedben, és anyádnál laksz.</div>
Tenyleg?
Azt, hogy Sodi milyen ritka nagy luzer, a jelek szerint jol bizonyitja, hogy ot mar 29 evesen kidobtak a mamahotelbol, a haverjai meg 40 meg 50 eves korukban is anyukanal laknak.
Tenyleg?
Azt, hogy Sodi milyen ritka nagy luzer, a jelek szerint jol bizonyitja, hogy ot mar 29 evesen kidobtak a mamahotelbol, a haverjai meg 40 meg 50 eves korukban is anyukanal laknak.
Sep 18, 2012 16:21:30
?
Sep 18, 2012 16:22:33
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként én a mai napig nem is tudtam arról, hogy az apa beleegyezése nélkül is végrehajtanak abortuszt. Milyen kibaszott geciség már ez?! Ehhez mindkét szülőnek egyenlő beleszólása kellene hogy legyen.
Na, EZÉRT már érdemes aláírást gyűjteni, kampányt szervezni. Ha ez tényleg így van, hogy egy apa nem szólhat bele, és a háta mögött szabadon megölhetik a gyermekét, akkor ezen nagyon sürgősen változtatni kell.</div>Gondolod, hogy bármit is számít, hogy az apa mit akar? te egy álomvilágban éltél, ideje felébredni!</div>
Sodi pont a hozzád hasonló ingyenélő tetvek miatt van így a dolog. Azért az mégsem lenne korrekt ha egy nőt arra "kényszerítene" egy hapsi ,hogy szüljön meg egy gyereket. Utána meg szépen leszarja a nőt és a gyereket is.
Na, EZÉRT már érdemes aláírást gyűjteni, kampányt szervezni. Ha ez tényleg így van, hogy egy apa nem szólhat bele, és a háta mögött szabadon megölhetik a gyermekét, akkor ezen nagyon sürgősen változtatni kell.</div>Gondolod, hogy bármit is számít, hogy az apa mit akar? te egy álomvilágban éltél, ideje felébredni!</div>
Sodi pont a hozzád hasonló ingyenélő tetvek miatt van így a dolog. Azért az mégsem lenne korrekt ha egy nőt arra "kényszerítene" egy hapsi ,hogy szüljön meg egy gyereket. Utána meg szépen leszarja a nőt és a gyereket is.
Sep 18, 2012 16:22:33
?
Sep 18, 2012 16:26:47
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Azért megért 15000 forintot, hogy a két rendőrt elküldtem a halál faszára. Egyik sem mert támadni, pedig az egyiken láttam, hogy lassan borul el az agya. lealáztam őket.</div>
ezt is a vallásod miatt kellett, gondolom, mert az istenhez vezető út más emberek lealázásán keresztül vezet. ezt mondta neked isten a hasi csakrádon keresztül, ugye?
mekkora egy gyökér vagy, neked is saját bejáratú meséid vannak a szar életedre, mint snecinek.
Kár, hogy 2006-ban nem kaptál a pofádba egy marék gumilövdéket.
közben meg 43 évesen nincs 15 ruppó a zsebedben, és anyádnál laksz.</div>A rendőr a mi csandálánk, 2006 óta. A csandálával éreztetni kell csandálaságát, különben sohasem jön rá önön állapotának tiszta lényegére és hülye rendőr marad.</div>
ezt is a vallásod miatt kellett, gondolom, mert az istenhez vezető út más emberek lealázásán keresztül vezet. ezt mondta neked isten a hasi csakrádon keresztül, ugye?
mekkora egy gyökér vagy, neked is saját bejáratú meséid vannak a szar életedre, mint snecinek.
Kár, hogy 2006-ban nem kaptál a pofádba egy marék gumilövdéket.
közben meg 43 évesen nincs 15 ruppó a zsebedben, és anyádnál laksz.</div>A rendőr a mi csandálánk, 2006 óta. A csandálával éreztetni kell csandálaságát, különben sohasem jön rá önön állapotának tiszta lényegére és hülye rendőr marad.</div>
Sep 18, 2012 16:26:47
Zulu
Sep 18, 2012 16:28:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>* ásít *</div>
Álmos vagy, prücsök? Ráhajtanád már a fejed az szexpapi izzadságszagú trikóba bújtatott férfias felsőtestére?
Álmos vagy, prücsök? Ráhajtanád már a fejed az szexpapi izzadságszagú trikóba bújtatott férfias felsőtestére?
Sep 18, 2012 16:28:15
Tutenchamun
Sep 18, 2012 16:28:56
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div><div class="quote"><div class="author">?</div>A prolik miért hiszik nagy embernek magukat attól ha két "kisrendőrrel" szórakoznak?
Érdekes, hogy a dologtalan ingyenélő büdös parasztok a jogaikkal mindig tisztában vannak a kötelezettségeiket meg elfelejtik.</div>Ők szórakoztak velem, nem vették figyelembe, hogy a jóga filozófiáját és tanítását követem és szarok rá, hogy ők rendőrök. A jóga szabályainak elsődlegességük van az állam törvényeivel szemben. Másrészt ha az ebek odavizelhetnek a Vérmezőre, akkor én miért nem?</div>
mondjuk ha 5 éves lennél, akkor még meg is lehetne érteni, hogy ilyeneket kérdezel.
nem véletlenül tartasz te 43 évesen ott, ahol. egyszerűen egy idióta vagy. de okosnak hiszed magad, és ez a lényeg.
Érdekes, hogy a dologtalan ingyenélő büdös parasztok a jogaikkal mindig tisztában vannak a kötelezettségeiket meg elfelejtik.</div>Ők szórakoztak velem, nem vették figyelembe, hogy a jóga filozófiáját és tanítását követem és szarok rá, hogy ők rendőrök. A jóga szabályainak elsődlegességük van az állam törvényeivel szemben. Másrészt ha az ebek odavizelhetnek a Vérmezőre, akkor én miért nem?</div>
mondjuk ha 5 éves lennél, akkor még meg is lehetne érteni, hogy ilyeneket kérdezel.
nem véletlenül tartasz te 43 évesen ott, ahol. egyszerűen egy idióta vagy. de okosnak hiszed magad, és ez a lényeg.
Sep 18, 2012 16:28:56
vizio
Sep 18, 2012 16:34:13
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Azzal, hogy te történetesen Tutenchamon és a többség az angolvécébe végzed el a dolgodat, jobban szennyezed a környezetedet, a vizeket, mint én, aki a természettel és az istennel is közvetlen összeköttetésben vagyok.</div>
ez csak azt mutatja, hgy egy igénytelen büdös paraszt vagy, aki a húgyszagban és a szarszagban érzi jól magát
ez csak azt mutatja, hgy egy igénytelen büdös paraszt vagy, aki a húgyszagban és a szarszagban érzi jól magát
Sep 18, 2012 16:34:13
Zulu
Sep 18, 2012 16:35:31
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Azzal, hogy te történetesen Tutenchamon és a többség az angolvécébe végzed el a dolgodat, jobban szennyezed a környezetedet, a vizeket, mint én, aki a természettel és az istennel is közvetlen összeköttetésben vagyok.</div>
Mi lenne, ha simán csak kibasznánk ezt a faszt, és úgy tennénk, mintha sose létezett volna?
Mi lenne, ha simán csak kibasznánk ezt a faszt, és úgy tennénk, mintha sose létezett volna?
Sep 18, 2012 16:35:31
Echelon néni
Sep 18, 2012 16:38:09
Csatlakoztál Sodihoz, téged is napokig tudnálak kínozni.
Csatlakoztál Sodihoz, téged is napokig tudnálak kínozni.
Sep 18, 2012 16:38:09
Emil
Sep 18, 2012 16:38:23
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Azzal, hogy te történetesen Tutenchamon és a többség az angolvécébe végzed el a dolgodat, jobban szennyezed a környezetedet, a vizeket, mint én, aki a természettel és az istennel is közvetlen összeköttetésben vagyok.</div>
Mi lenne, ha simán csak kibasznánk ezt a faszt, és úgy tennénk, mintha sose létezett volna?</div>
Ne már, én kurva jól szórakozom. Amellett fényes bizonyítéka annak a rengeteg dolognak, amit évek óta ordítva követelek, például az ezoterika betiltását, mielőtt minden birka komolyan veszi.
Mi lenne, ha simán csak kibasznánk ezt a faszt, és úgy tennénk, mintha sose létezett volna?</div>
Ne már, én kurva jól szórakozom. Amellett fényes bizonyítéka annak a rengeteg dolognak, amit évek óta ordítva követelek, például az ezoterika betiltását, mielőtt minden birka komolyan veszi.
Sep 18, 2012 16:38:23
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 18, 2012 16:39:40
Valami retardszuro tenyleg nem artana.
Az a regi sodiblogon nagyon fasza volt, hogy egyszeruen ki lehetett kapcsolni SF-t.
Az a regi sodiblogon nagyon fasza volt, hogy egyszeruen ki lehetett kapcsolni SF-t.
Sep 18, 2012 16:39:40
Tutenchamun
Sep 18, 2012 16:48:18
mi lenne ha bp-n naponta 2 millió ember az utcákon és a tereken szarna, hugyozna?
te teljesen hülye vagy?
nem akkor vagy közvetlen összeköttetésben istennel, ha a parkban hugyozol, hanem akkor, ha nem érzel kényszert a rendőr megalázására és a nő megverésére.
mi lenne ha bp-n naponta 2 millió ember az utcákon és a tereken szarna, hugyozna?
te teljesen hülye vagy?
nem akkor vagy közvetlen összeköttetésben istennel, ha a parkban hugyozol, hanem akkor, ha nem érzel kényszert a rendőr megalázására és a nő megverésére.
Sep 18, 2012 16:48:18
vizio
Sep 18, 2012 16:51:17
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Azzal, hogy te történetesen Tutenchamon és a többség az angolvécébe végzed el a dolgodat, jobban szennyezed a környezetedet, a vizeket, mint én, aki a természettel és az istennel is közvetlen összeköttetésben vagyok.</div>
te teljesen hülye vagy?
nem akkor vagy közvetlen összeköttetésben istennel, ha a parkban hugyozol, hanem akkor, ha nem érzel kényszert a rendőr megalázására és a nő megverésére.</div>
ezeknek a törvényen kívüli anarchistáknak magyarázhatod. ezek nem ismernek se istent, se embert. önző köcsög mind. egyszerűen nem volt megfelelő a szocializációjukk, szerintem ezt a fartaroszt is verte az apja, mint endrét.
te teljesen hülye vagy?
nem akkor vagy közvetlen összeköttetésben istennel, ha a parkban hugyozol, hanem akkor, ha nem érzel kényszert a rendőr megalázására és a nő megverésére.</div>
ezeknek a törvényen kívüli anarchistáknak magyarázhatod. ezek nem ismernek se istent, se embert. önző köcsög mind. egyszerűen nem volt megfelelő a szocializációjukk, szerintem ezt a fartaroszt is verte az apja, mint endrét.
Sep 18, 2012 16:51:17
vizio
Sep 18, 2012 16:53:36
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Az a 2 millió ember, ha rendszerváltást akar, szarjon a parlament elé.</div>
primitív vagy rabszolga. de kell az ilyen is.
primitív vagy rabszolga. de kell az ilyen is.
Sep 18, 2012 16:53:36
vizio
Sep 18, 2012 16:57:07
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Senki nem érez kényszert a nő megverésére vagy a rendőr megalázására. Egyébként még mindig tisztább eszköz nőt bántalmazni, mint nyalizni a kegyeiért különböző szar ajándékokkal, meg mézes mázos ragadozó hazugságokkal.</div>
persze tisztább.te az a fajta ember vagy, aki egyből sírni kezd, ha csúnyábban néznek rá ugye? te börtöntöltelék
persze tisztább.te az a fajta ember vagy, aki egyből sírni kezd, ha csúnyábban néznek rá ugye? te börtöntöltelék
Sep 18, 2012 16:57:07
vizio
Sep 18, 2012 16:57:35
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>A wc-be fosással csak beszennyezitek az élő vizeket.</div>
te buta állat. már feltalálták a szennyvíztisztítót.... dehát te egy bunkó primitív ősember vagy.
te buta állat. már feltalálták a szennyvíztisztítót.... dehát te egy bunkó primitív ősember vagy.
Sep 18, 2012 16:57:35
Trollopata
Sep 18, 2012 16:57:42
Te undorito csokeveny, te! Bujj vissza a csatornaba, ahonnan elomereszkedtel! Megartott neked a sok napsutes...
Sep 18, 2012 16:57:42
Tutenchamun
Sep 18, 2012 17:00:04
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Az a 2 millió ember, ha rendszerváltást akar, szarjon a parlament elé.</div>
és azzal mi oldódik meg?
és miért akarna 2 millió ember rendszerváltást? és milyen rendszerre váltanánk? olyanra, ahol parkokban hugyozik 2 millió ember, lehet nőket verni, és ingyen kapja a tápot a magadfajta semmirekellő?
köszi, ez a rendszer jobb annál.
és azzal mi oldódik meg?
és miért akarna 2 millió ember rendszerváltást? és milyen rendszerre váltanánk? olyanra, ahol parkokban hugyozik 2 millió ember, lehet nőket verni, és ingyen kapja a tápot a magadfajta semmirekellő?
köszi, ez a rendszer jobb annál.
Sep 18, 2012 17:00:04
vizio
Sep 18, 2012 17:00:25
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>Te undorito csokeveny, te! Bujj vissza a csatornaba, ahonnan elomereszkedtel! Megartott neked a sok napsutes...</div>
árti megver egy öregasszonyt
tartarosz megveri a csaját
olika megveri a csaját
balogbéla szájbaver söröskorsóval egy nőt
ez sodi baráti köre.
árti megver egy öregasszonyt
tartarosz megveri a csaját
olika megveri a csaját
balogbéla szájbaver söröskorsóval egy nőt
ez sodi baráti köre.
Sep 18, 2012 17:00:25
Tutenchamun
Sep 18, 2012 17:03:36
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Senki nem érez kényszert a nő megverésére vagy a rendőr megalázására. Egyébként még mindig tisztább eszköz nőt bántalmazni, mint nyalizni a kegyeiért különböző szar ajándékokkal, meg mézes mázos ragadozó hazugságokkal.</div>
de, nagyon sokan éreznek kényszert, köztük te is. nem szabad akaratodból döntöttél, hanem kényszer hatása alatt álltál amikor erőszakoskodtál és aláztál. a gondolataid úgy rángatnak, mint egy bábot. de gondolom észre sem veszed.
más alternatívát nem is látsz egy férfi-nő viszonyban, csak bántalmazni vagy nyalizni, hazudni?
jaj, de primitív, unintelligens lény vagy te.
de, nagyon sokan éreznek kényszert, köztük te is. nem szabad akaratodból döntöttél, hanem kényszer hatása alatt álltál amikor erőszakoskodtál és aláztál. a gondolataid úgy rángatnak, mint egy bábot. de gondolom észre sem veszed.
más alternatívát nem is látsz egy férfi-nő viszonyban, csak bántalmazni vagy nyalizni, hazudni?
jaj, de primitív, unintelligens lény vagy te.
Sep 18, 2012 17:03:36
vizio
Sep 18, 2012 17:04:37
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div><div class="quote"><div class="author">vizio</div><div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>A wc-be fosással csak beszennyezitek az élő vizeket.</div>
te buta állat. már feltalálták a szennyvíztisztítót.... dehát te egy bunkó primitív ősember vagy.</div>És Tarlós fővárosában a szennyvizek hány százalékát tisztítják meg?</div>
körülbelül 90
a maradék a te fajtádtól jön, aki oda szarik, ahol a szükség éri
te buta állat. már feltalálták a szennyvíztisztítót.... dehát te egy bunkó primitív ősember vagy.</div>És Tarlós fővárosában a szennyvizek hány százalékát tisztítják meg?</div>
körülbelül 90
a maradék a te fajtádtól jön, aki oda szarik, ahol a szükség éri
Sep 18, 2012 17:04:37
Zulu
Sep 18, 2012 17:05:48
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div><div class="quote"><div class="author">vizio</div><div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>A wc-be fosással csak beszennyezitek az élő vizeket.</div>
95% legalább mechanikai tisztítás után kerül a Dunába.
95% legalább mechanikai tisztítás után kerül a Dunába.
Sep 18, 2012 17:05:48
Tutenchamun
Sep 18, 2012 17:06:45
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div><div class="quote"><div class="author">vizio</div><div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Senki nem érez kényszert a nő megverésére vagy a rendőr megalázására. Egyébként még mindig tisztább eszköz nőt bántalmazni, mint nyalizni a kegyeiért különböző szar ajándékokkal, meg mézes mázos ragadozó hazugságokkal.</div>
persze tisztább.te az a fajta ember vagy, aki egyből sírni kezd, ha csúnyábban néznek rá ugye? te börtöntöltelék</div>Gondolod, hogy az emberi fajt ennyire sokra tartom. Nektek is fel kell ismerni, hogy az állatvilágot fel kell szabadítani az emberi elnyomás alól. Az egész civilizációt a kegyetlenségre építették föl, Gandhi legalább ezt belátta.</div>
te beszélsz, bammeg? erőszakoskodásért állsz bíróság előtt, és itt dicsekszel azzal, hogyan aláztál meg egy másik embert. te vagy a kegyetlenség nagykövete ebben a világban. ezen az állatvilág felszabadítása sem változtatna.
irány a diliház, ott a helyed!
persze tisztább.te az a fajta ember vagy, aki egyből sírni kezd, ha csúnyábban néznek rá ugye? te börtöntöltelék</div>Gondolod, hogy az emberi fajt ennyire sokra tartom. Nektek is fel kell ismerni, hogy az állatvilágot fel kell szabadítani az emberi elnyomás alól. Az egész civilizációt a kegyetlenségre építették föl, Gandhi legalább ezt belátta.</div>
te beszélsz, bammeg? erőszakoskodásért állsz bíróság előtt, és itt dicsekszel azzal, hogyan aláztál meg egy másik embert. te vagy a kegyetlenség nagykövete ebben a világban. ezen az állatvilág felszabadítása sem változtatna.
irány a diliház, ott a helyed!
Sep 18, 2012 17:06:45
Tutenchamun
Sep 18, 2012 17:12:57
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>De én legalább vegetarianus vagyok, ti viszont húsevők.</div>
de legalább...? felmérted, hogy milyen területen kerülhetnél erkölcsi fölénybe, és ez maradt csak?
de legalább...? felmérted, hogy milyen területen kerülhetnél erkölcsi fölénybe, és ez maradt csak?
Sep 18, 2012 17:12:57
grafikus007
Sep 18, 2012 17:17:04
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>De én legalább vegetarianus vagyok, ti viszont húsevők.</div>
de legalább...? felmérted, hogy milyen területen kerülhetnél erkölcsi fölénybe, és ez maradt csak?</div>Felmértem azt, hogy a nagy többség számára természetes, hogy állati vér kiontásával vámpír módjára táplálkozzék.</div>
és? te meg növényeket ölsz. az jobb?
de legalább...? felmérted, hogy milyen területen kerülhetnél erkölcsi fölénybe, és ez maradt csak?</div>Felmértem azt, hogy a nagy többség számára természetes, hogy állati vér kiontásával vámpír módjára táplálkozzék.</div>
és? te meg növényeket ölsz. az jobb?
Sep 18, 2012 17:17:04
Tutenchamun
Sep 18, 2012 17:18:12
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Az hogy igazságosan cselekedtem és a lelkiismeretem szerint az nem büszkeség kérdése.</div>
persze, a saját igazságod szerint. annak, akit megütöttél és akit megaláztál szintén van egy saját igazsága. vagy eddig nem jutottál el, filozófuskám?
persze, a saját igazságod szerint. annak, akit megütöttél és akit megaláztál szintén van egy saját igazsága. vagy eddig nem jutottál el, filozófuskám?
Sep 18, 2012 17:18:12
Káoszkapitány
Sep 18, 2012 17:21:31
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Ha pedig mindez így van, el kell meditálni azon is, hogy egy húsevőt megütni egyáltalán nem számít bűnnek, hiszen legközelebbi rokonait falja föl a disznót pl.</div>
A szüleid is megvetésre méltó csandálák, húsevők? Vagy ők kivételek?
A szüleid is megvetésre méltó csandálák, húsevők? Vagy ők kivételek?
Sep 18, 2012 17:21:31
Tutenchamun
Sep 18, 2012 17:25:00
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Az hogy igazságosan cselekedtem és a lelkiismeretem szerint az nem büszkeség kérdése.</div>
persze, a saját igazságod szerint. annak, akit megütöttél és akit megaláztál szintén van egy saját igazsága. vagy eddig nem jutottál el, filozófuskám?</div>Az igazságot nem lehet relativizálni liberális kapitalista módra.</div>
pedig pont azt csinálod. a tetteidet a saját szubjektív igazságoddal támasztod alá.
persze, a saját igazságod szerint. annak, akit megütöttél és akit megaláztál szintén van egy saját igazsága. vagy eddig nem jutottál el, filozófuskám?</div>Az igazságot nem lehet relativizálni liberális kapitalista módra.</div>
pedig pont azt csinálod. a tetteidet a saját szubjektív igazságoddal támasztod alá.
Sep 18, 2012 17:25:00
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 18, 2012 17:25:53
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>átmenetileg növényeket ölök, sajnos így van, de tervezem, hogy ezen is túllépek és átállok kizárólagosan a gyümölcs és maghéjas gyümölcsök evésére(alma, szilva,meggy,cseresznye, barack), így a gyümölcshús elfogyasztásával, a magot elültetve nem ártok semminek a táplálkozásommal.</div>
Szerintem vard meg ezzel, mig ujra kiengednek a bortonbol. Ilyen egzotikus taplalkozast ott enm tudnak biztositani.
Arrol nem is beszelve, hogy ha Sodihoz hasonloan csoro vagy, akkor igen nehez lesz atallni teljesen gyumolcsre.
Szerintem vard meg ezzel, mig ujra kiengednek a bortonbol. Ilyen egzotikus taplalkozast ott enm tudnak biztositani.
Arrol nem is beszelve, hogy ha Sodihoz hasonloan csoro vagy, akkor igen nehez lesz atallni teljesen gyumolcsre.
Sep 18, 2012 17:25:53
?
Sep 18, 2012 17:27:51
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>De én legalább vegetarianus vagyok, ti viszont húsevők.</div>
Ha már húsra sem futja...
Ha már húsra sem futja...
Sep 18, 2012 17:27:51
?
Sep 18, 2012 17:28:45
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>átmenetileg növényeket ölök, sajnos így van, de tervezem, hogy ezen is túllépek és átállok kizárólagosan a gyümölcs és maghéjas gyümölcsök evésére(alma, szilva,meggy,cseresznye, barack), így a gyümölcshús elfogyasztásával, a magot elültetve nem ártok semminek a táplálkozásommal.</div>
Arrol nem is beszelve, hogy ha Sodihoz hasonloan csoro vagy, akkor igen nehez lesz atallni teljesen gyumolcsre.</div>
A kukából evésről még nem hallottál?Evidenciák.
Arrol nem is beszelve, hogy ha Sodihoz hasonloan csoro vagy, akkor igen nehez lesz atallni teljesen gyumolcsre.</div>
A kukából evésről még nem hallottál?Evidenciák.
Sep 18, 2012 17:28:45
Olivérgazfickó9
Sep 18, 2012 17:29:33
tartarossz fake
Sep 18, 2012 17:29:33
grafikus007
Sep 18, 2012 17:31:54
tartarossz, arra nem gondolsz, hogy a számítógépet, amivel kommunikálsz velünk milyen kizsákmányolások árán tudják megépíteni? Kínai proletárok éheznek és dolgoznak napi 16 órában, csak hogy ideokádhasd agymenéseidet. Úgyhogy ha következetes akarsz lenni, akkor kapcsold ki a gépet, ne érintkezz a modern világ kizsákmányolásra alapuló technológiával, vonulj ki az erdőbe és egyél gyümölcsöt meg gyökereket.
Sep 18, 2012 17:31:54
Káoszkapitány
Sep 18, 2012 17:34:47
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>tartarossz, arra nem gondolsz, hogy a számítógépet, amivel kommunikálsz velünk milyen kizsákmányolások árán tudják megépíteni? Kínai proletárok éheznek és dolgoznak napi 16 órában, csak hogy ideokádhasd agymenéseidet. Úgyhogy ha következetes akarsz lenni, akkor kapcsold ki a gépet, ne érintkezz a modern világ kizsákmányolásra alapuló technológiával, vonulj ki az erdőbe és egyél gyümölcsöt meg gyökereket.</div>
De ott nem tudna hódolni a férfiszerelemnek, tehát ez a lehetőség kilőve.
De ott nem tudna hódolni a férfiszerelemnek, tehát ez a lehetőség kilőve.
Sep 18, 2012 17:34:47
Tutenchamun
Sep 18, 2012 17:35:32
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>tartarossz, arra nem gondolsz, hogy a számítógépet, amivel kommunikálsz velünk milyen kizsákmányolások árán tudják megépíteni? Kínai proletárok éheznek és dolgoznak napi 16 órában, csak hogy ideokádhasd agymenéseidet. Úgyhogy ha következetes akarsz lenni, akkor kapcsold ki a gépet, ne érintkezz a modern világ kizsákmányolásra alapuló technológiával, vonulj ki az erdőbe és egyél gyümölcsöt meg gyökereket.</div>
+ az áram. egy hordónyi olajat elégettek annak érdekében, hogy legyen neki áram az ide írt faszságokra.
oszt az angolvécék miatt aggódik a nagy környezetvédő. de biztos azt gondolja, hogy a kocsija is vízzel megy.
+ az áram. egy hordónyi olajat elégettek annak érdekében, hogy legyen neki áram az ide írt faszságokra.
oszt az angolvécék miatt aggódik a nagy környezetvédő. de biztos azt gondolja, hogy a kocsija is vízzel megy.
Sep 18, 2012 17:35:32
Tutenchamun
Sep 18, 2012 17:40:39
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">tartarossz</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Az hogy igazságosan cselekedtem és a lelkiismeretem szerint az nem büszkeség kérdése.</div>
pedig pont azt csinálod. a tetteidet a saját szubjektív igazságoddal támasztod alá.</div>Gondolod, hogy ami le van fektetve a BTK-ba, az a társadalmi konszenzus jelentené az igazságot. Most is a feminista hisztériakeltés áldozata lett Damu pl. Még a fideszt is lenyelték 2 nap alatt mert a kounalakis odatelefonált.</div>
nem, a btk. a magadfajta erőszakos állatok miatt kell, hogy legyen mivel őket fenyegetni, hogy börtön lesz ha nőket vernek, stb.
a szabály azok miatt kell akiknek nincs elég beleérző képességük. akik nem tudják felfogni, hogy mit érez a másik ember amikor bántalmazzák.
ha nem lenne btk., akkor azóta is nőket gyepálnál. így legalább fosol a börtöntől, és visszatartod magad.
pedig pont azt csinálod. a tetteidet a saját szubjektív igazságoddal támasztod alá.</div>Gondolod, hogy ami le van fektetve a BTK-ba, az a társadalmi konszenzus jelentené az igazságot. Most is a feminista hisztériakeltés áldozata lett Damu pl. Még a fideszt is lenyelték 2 nap alatt mert a kounalakis odatelefonált.</div>
nem, a btk. a magadfajta erőszakos állatok miatt kell, hogy legyen mivel őket fenyegetni, hogy börtön lesz ha nőket vernek, stb.
a szabály azok miatt kell akiknek nincs elég beleérző képességük. akik nem tudják felfogni, hogy mit érez a másik ember amikor bántalmazzák.
ha nem lenne btk., akkor azóta is nőket gyepálnál. így legalább fosol a börtöntől, és visszatartod magad.
Sep 18, 2012 17:40:39
grafikus007
Sep 18, 2012 17:41:58
tartarosz, inkább hagyd a filozofálgatást, önts magadnak egy kis kannásbort és nyomd be ezt:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=XQStXeqKx14" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=XQStXeqKx14</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=XQStXeqKx14" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=XQStXeqKx14</a>
Sep 18, 2012 17:41:58
vizio
Sep 18, 2012 17:44:25
gyönyörű ahogy ezek az erőszakos férgek mindig találnak valami mentséget vagy ideológiát arra, hogy mirét ütik a gyengébbet.
Sep 18, 2012 17:44:25
vizio
Sep 18, 2012 17:46:39
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Ok nélkül senki nem bántalmaz senkit sem, kivéve néhány állatfajt. Nehogymár a szaros BTK amit állandóan nép ellenesen szigorítanak, nem titkolt tömeggyilkos célokkal megakadályozzon abban, hogy morálra tanítsak valakit.</div>
unalmas vagy fartarosz.
unalmas vagy fartarosz.
Sep 18, 2012 17:46:39
Tutenchamun
Sep 18, 2012 17:48:00
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Ok nélkül senki nem bántalmaz senkit sem, kivéve néhány állatfajt. Nehogymár a szaros BTK amit állandóan nép ellenesen szigorítanak, nem titkolt tömeggyilkos célokkal megakadályozzon abban, hogy morálra tanítsak valakit.</div>
okot mindig lehet találni. pl. téged is halálra lehetne kínozni amiatt amit ide írtál. csak azért, mert én így gondolom. tehát megvan az ok. és nehogymár a szaros BTK amit állandóan nép ellenesen szigorítanak, nem titkolt tömeggyilkos célokkal megakadályozzon abban, hogy téged morálra tanítsalak.
idióta.
okot mindig lehet találni. pl. téged is halálra lehetne kínozni amiatt amit ide írtál. csak azért, mert én így gondolom. tehát megvan az ok. és nehogymár a szaros BTK amit állandóan nép ellenesen szigorítanak, nem titkolt tömeggyilkos célokkal megakadályozzon abban, hogy téged morálra tanítsalak.
idióta.
Sep 18, 2012 17:48:00
Tutenchamun
Sep 18, 2012 17:49:16
ezt a tartaköcsögöt is ugyanúgy lehet szopatni a saját szövegével, mint snecit.
Sep 18, 2012 17:49:16
vizio
Sep 18, 2012 17:50:53
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>ezt a tartaköcsögöt is ugyanúgy lehet szopatni a saját szövegével, mint snecit.</div>
nem hittem volna, hogy van ilyen, de ez a fartarosz butább és ugyanolyan gonosz,mint sodi
nem hittem volna, hogy van ilyen, de ez a fartarosz butább és ugyanolyan gonosz,mint sodi
Sep 18, 2012 17:50:53
vizio
Sep 18, 2012 17:51:32
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div><div class="quote"><div class="author">vizio</div><div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Ok nélkül senki nem bántalmaz senkit sem, kivéve néhány állatfajt. Nehogymár a szaros BTK amit állandóan nép ellenesen szigorítanak, nem titkolt tömeggyilkos célokkal megakadályozzon abban, hogy morálra tanítsak valakit.</div>
unalmas vagy fartarosz.</div>te sem szoktál filozófusoktól olvasni, ahogy látom.</div>
én inkább dolgozom, rendesen étkezek, és vécébe szarok.
neked jut a hajléktalan élet, meg a filozofálgatás.
unalmas vagy fartarosz.</div>te sem szoktál filozófusoktól olvasni, ahogy látom.</div>
én inkább dolgozom, rendesen étkezek, és vécébe szarok.
neked jut a hajléktalan élet, meg a filozofálgatás.
Sep 18, 2012 17:51:32
Tutenchamun
Sep 18, 2012 17:56:54
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Amikor Sherlock Porksról feltételezték, hogy bombát gyárt, én nem botránkoztam meg. Felnőtt ember tudja mit miért tesz. Az állam pedig ne szóljon bele mindenbe. Nem biztos, hgoy rosszat akart az, aki Szilvásy telkének kapuját lángra lobbantotta.</div>
szerintem az sem akar feltétlenül rosszat, aki kikötöz téged, a szemed előtt megerőszakolja anyádat, aztán megkínozza, megöli, majd egy jót röhög, aztán téged is megkínoz, és megöl.
cseppet sem botránkoznék meg ezen.
szerintem az sem akar feltétlenül rosszat, aki kikötöz téged, a szemed előtt megerőszakolja anyádat, aztán megkínozza, megöli, majd egy jót röhög, aztán téged is megkínoz, és megöl.
cseppet sem botránkoznék meg ezen.
Sep 18, 2012 17:56:54
szpítsopp
Sep 18, 2012 17:58:32
benne vagyok tartarossz kitiltásában. annyira primitív, hogy az már nem vicces, és közbe spammel, tiszta SF.
Sep 18, 2012 17:58:32
Amerika Kapitány
Sep 18, 2012 18:07:19
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Ha pedig mindez így van, el kell meditálni azon is, hogy egy húsevőt megütni egyáltalán nem számít bűnnek, hiszen legközelebbi rokonait falja föl a disznót pl.</div>
Tajgetosz, neked rokonod a disznó?
Ártinál még megérteném...
Tajgetosz, neked rokonod a disznó?
Ártinál még megérteném...
Sep 18, 2012 18:07:19
sodika
Sep 18, 2012 18:09:51
Erről írtam már a napokban. Gonoszság alatt azt értik, hogy amikor névtelen senkiháziaknak replikázva az "olyan emberekről" írtam, mint amilyen az aktuális névtelen illető, sokan a célpont által reprezentált csoportból is megtalálva érezték magukat, ezért elkönyvelték, hogy én úgymond "gonosz" vagyok mindenféle csoportokkal szemben.
Elmebetegség.
<a href="http://66masodperc.wordpress.com/2012/09/14/utoljara-a-trollokrol/" rel="nofollow" target="_blank">http://66masodperc.wordpress.com/2012/09/14/utoljara-a-trollokrol/</a>
Elmebetegség.
<a href="http://66masodperc.wordpress.com/2012/09/14/utoljara-a-trollokrol/" rel="nofollow" target="_blank">http://66masodperc.wordpress.com/2012/09/14/utoljara-a-trollokrol/</a>
Sep 18, 2012 18:09:51
Amerika Kapitány
Sep 18, 2012 18:11:37
Nem állt fel a faszod és emiatt félrekúrt a csajod?
Vagy miért kellett morálra tanítani?
Vagy miért kellett morálra tanítani?
Sep 18, 2012 18:11:37
sodika
Sep 18, 2012 18:21:40
Egyébként, ahogy én látom, tartarossz és Kaufmann tanár úr története annyiban közös, hogy néha van olyan női hozzáállás, hogy az <i>"én méhemben kezdődött, innen senki másnak semmi köze hozzá"</i>, oszt ebből konfliktus adódik, ha a férfi nem végletesen elmebeteg, ezért teljesen normális módon ápolni akarja a genetikai vérvonalának a sorsát.
Sep 18, 2012 18:21:40
sodika
Sep 18, 2012 18:22:08
innentől
Sep 18, 2012 18:22:08
Amerika Kapitány
Sep 18, 2012 18:27:05
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div><div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div><div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Ok nélkül senki nem bántalmaz senkit sem, kivéve néhány állatfajt. Nehogymár a szaros BTK amit állandóan nép ellenesen szigorítanak, nem titkolt tömeggyilkos célokkal megakadályozzon abban, hogy morálra tanítsak valakit.</div>
Vagy miért kellett morálra tanítani?</div>Ha majd lesz egyszer egy barátnőd, vagy feleséged te magad is rádöbbensz arra, hogy moresre kell tanítanod. Akár azért mert megcsalt vagy azért mert nihilista elveket vall.</div>
Ez számodra talán hihetetlen, de sosem ütöttem meg egyik csajomat sem. Meg úgy nôket, egyáltalán. A prolik verik az asszonyt, mert ettôl érzik fasza gyereknek magukat. Ezzel kompenzálják az elbaszott életüket - nézz csak magadra.
Vagy miért kellett morálra tanítani?</div>Ha majd lesz egyszer egy barátnőd, vagy feleséged te magad is rádöbbensz arra, hogy moresre kell tanítanod. Akár azért mert megcsalt vagy azért mert nihilista elveket vall.</div>
Ez számodra talán hihetetlen, de sosem ütöttem meg egyik csajomat sem. Meg úgy nôket, egyáltalán. A prolik verik az asszonyt, mert ettôl érzik fasza gyereknek magukat. Ezzel kompenzálják az elbaszott életüket - nézz csak magadra.
Sep 18, 2012 18:27:05
Amerika Kapitány
Sep 18, 2012 18:29:28
Tajgetosz, remélem a sitten kapsz pár taslit meg egy laza seggbekukit, ott majd te leszel az asszony, akit vernek :D
Sep 18, 2012 18:29:28
sodika
Sep 18, 2012 18:30:32
<div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Én mindenkinek azt tanácsolom, ha egy nő nem akar tőle gyereket, akkor hagyja ott, mert az a nő nem szereti.</div>
ÁMEN
ÁMEN
Sep 18, 2012 18:30:32
Amerika Kapitány
Sep 18, 2012 18:36:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Én mindenkinek azt tanácsolom, ha egy nő nem akar tőle gyereket, akkor hagyja ott, mert az a nő nem szereti.</div>
ÁMEN</div>
Haha, púp, neked még egy nô se engedte meg, hogy gumi nélkül bedugd a lompost, szóval téged ez a veszély nem fenyeget. Kvázi szûz vagy.
ÁMEN</div>
Haha, púp, neked még egy nô se engedte meg, hogy gumi nélkül bedugd a lompost, szóval téged ez a veszély nem fenyeget. Kvázi szûz vagy.
Sep 18, 2012 18:36:12
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 18, 2012 18:37:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tartarossz</div>Én mindenkinek azt tanácsolom, ha egy nő nem akar tőle gyereket, akkor hagyja ott, mert az a nő nem szereti.</div>
ÁMEN</div>
Szexnagyi?
ÁMEN</div>
Szexnagyi?
Sep 18, 2012 18:37:28
sodika
Sep 18, 2012 18:38:54
<div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div>
Haha, púp, neked még egy nô se engedte meg, hogy gumi nélkül bedugd a lompost, szóval téged ez a veszély nem fenyeget. Kvázi szûz vagy.</div>
Nem olyan biztos az. A múltkor épp ezt találgattátok, aztán lehet, hogy prózai volt a megfejtés. :)
Haha, púp, neked még egy nô se engedte meg, hogy gumi nélkül bedugd a lompost, szóval téged ez a veszély nem fenyeget. Kvázi szûz vagy.</div>
Nem olyan biztos az. A múltkor épp ezt találgattátok, aztán lehet, hogy prózai volt a megfejtés. :)
Sep 18, 2012 18:38:54
Józan Becsület
Sep 18, 2012 18:40:03
ÁMEN</div>
Ezért hagytad ott a szexnagyit, igaz?
ÁMEN</div>
Ezért hagytad ott a szexnagyit, igaz?
Sep 18, 2012 18:40:03
Amerika Kapitány
Sep 18, 2012 18:40:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div>
Nem olyan biztos az. A múltkor épp ezt találgattátok, aztán lehet, hogy prózai volt a megfejtés. :)</div>
Nem találgattuk, te vallottad be, mikor kérdeztem tôled.
Idióta.
Nem olyan biztos az. A múltkor épp ezt találgattátok, aztán lehet, hogy prózai volt a megfejtés. :)</div>
Nem találgattuk, te vallottad be, mikor kérdeztem tôled.
Idióta.
Sep 18, 2012 18:40:55
sodika
Sep 18, 2012 18:42:32
<div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div>
Nem találgattuk, te vallottad be, mikor kérdeztem tôled.</div>
A kettő nem ütközik, de nem fejtem ki az időrendet, mert ne legyen már ez a téma. :)
A kettő nem ütközik, de nem fejtem ki az időrendet, mert ne legyen már ez a téma. :)
Sep 18, 2012 18:42:32
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 18, 2012 18:44:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div>
szóval még kotonra sincs pénzed, ezért megkockáztattad a trippert?
szóval még kotonra sincs pénzed, ezért megkockáztattad a trippert?
Sep 18, 2012 18:44:24
Amerika Kapitány
Sep 18, 2012 18:46:36
A kettő nem ütközik, de nem fejtem ki az időrendet, mert ne legyen már ez a téma. :)</div>
Ne is, mert csak hazudoznál, a trollok meg belenyomnák az orrodat a szarodba.
Egyébként is, szerinted ki kockáztatná meg, hogy egy munkanélküli, hajléktalan, ruppótlan, autista gnómtól gyereke szülessen? Hülye vagy?
A kettő nem ütközik, de nem fejtem ki az időrendet, mert ne legyen már ez a téma. :)</div>
Ne is, mert csak hazudoznál, a trollok meg belenyomnák az orrodat a szarodba.
Egyébként is, szerinted ki kockáztatná meg, hogy egy munkanélküli, hajléktalan, ruppótlan, autista gnómtól gyereke szülessen? Hülye vagy?
Sep 18, 2012 18:46:36
sodika
Sep 18, 2012 18:47:30
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
szóval még kotonra sincs pénzed, ezért megkockáztattad a trippert?</div>
:D
Előbb leszek öngyilkos, mint hogy kurvával háljak. :D
Előbb leszek öngyilkos, mint hogy kurvával háljak. :D
Sep 18, 2012 18:47:30
cvbcxvbxc
Sep 18, 2012 18:51:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Előbb leszek öngyilkos, mint hogy kurvával háljak. :D</div>
Az már a Dunának menés pillanata lenne, mi?
Az már a Dunának menés pillanata lenne, mi?
Sep 18, 2012 18:51:46
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 18, 2012 18:53:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Funkcionális analfabéta vagy? Hol írtam én kurváról?
Nagyon jól tudjuk, hogy úgyse lenne pénzed kurvára.
Funkcionális analfabéta vagy? Hol írtam én kurváról?
Nagyon jól tudjuk, hogy úgyse lenne pénzed kurvára.
Sep 18, 2012 18:53:15
Amerika Kapitány
Sep 18, 2012 18:54:04
Amúgy se tudnád kifizetni, szóval emiatt garantáltan nem leszel öngyilkos.
Amúgy se tudnád kifizetni, szóval emiatt garantáltan nem leszel öngyilkos.
Sep 18, 2012 18:54:04
banshee
Sep 18, 2012 18:54:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Inkább ez lenne a helyes:
"Előbb adom meg Pál Marcinak a tartozásomat..."
Inkább ez lenne a helyes:
"Előbb adom meg Pál Marcinak a tartozásomat..."
Sep 18, 2012 18:54:26
sodika
Sep 18, 2012 19:08:24
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>
"Előbb adom meg Pál Marcinak a tartozásomat..."</div>
Meg is fogom, de azóta se volt konkrétan realizált bevételem. Elmondtam már. Én az anyagiakat elsősorban az elismerés szintjén tekintem erkölcsi kérdésnek. A törlesztés már alkalom kérdése.
Meg is fogom, de azóta se volt konkrétan realizált bevételem. Elmondtam már. Én az anyagiakat elsősorban az elismerés szintjén tekintem erkölcsi kérdésnek. A törlesztés már alkalom kérdése.
Sep 18, 2012 19:08:24
vizio
Sep 18, 2012 19:09:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>
Meg is fogom, de azóta se volt konkrétan realizált bevételem. Elmondtam már. Én az anyagiakat elsősorban az elismerés szintjén tekintem erkölcsi kérdésnek. A törlesztés már alkalom kérdése.</div>
vajon pál marcsi korgó goymra mit szól az elismeréshez?
tartozol neki.
Meg is fogom, de azóta se volt konkrétan realizált bevételem. Elmondtam már. Én az anyagiakat elsősorban az elismerés szintjén tekintem erkölcsi kérdésnek. A törlesztés már alkalom kérdése.</div>
tartozol neki.
Sep 18, 2012 19:09:45
snecigeci
Sep 18, 2012 19:09:59
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Meg is fogom, de azóta se volt konkrétan realizált bevételem. Elmondtam már. Én az anyagiakat elsősorban az elismerés szintjén tekintem erkölcsi kérdésnek. A törlesztés már alkalom kérdése.</div>
Addig nem lesz tripod, meg semmi lófasz, még vissza nem fizetted az 50 ezret, ugye?
Addig nem lesz tripod, meg semmi lófasz, még vissza nem fizetted az 50 ezret, ugye?
Sep 18, 2012 19:09:59
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 18, 2012 19:10:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Meg is fogom, de azóta se volt konkrétan realizált bevételem. </div>
Másfél hónapja indult. :)
Másfél hónapja indult. :)
Sep 18, 2012 19:10:23
vizio
Sep 18, 2012 19:12:12
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Meg is fogom, de azóta se volt konkrétan realizált bevételem. </div>
Másfél hónapja indult. :)</div>
és ez a pörgős szakasz....
és ez a pörgős szakasz....
Sep 18, 2012 19:12:12
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 18, 2012 19:14:05
Mennyi a ledolgozott, de még nem kifizetett egyenleged?
Sep 18, 2012 19:14:05
Amerika Kapitány
Sep 18, 2012 19:15:55
<div class="quote"><div class="author">vizio</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Meg is fogom, de azóta se volt konkrétan realizált bevételem. </div>
és ez a pörgős szakasz....</div>
A kevésbé pörgôs szakaszban meg kötbért fizet.
és ez a pörgős szakasz....</div>
A kevésbé pörgôs szakaszban meg kötbért fizet.
Sep 18, 2012 19:15:55
sodika
Sep 18, 2012 19:38:08
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Mennyi a ledolgozott, de még nem kifizetett egyenleged?</div>
Tripod, telefonszámla, ezek kijönnek.
Oszt van egy nem publikus tartozás is (nem enyém, családtagé, de arra hivatkozva, hogy én dolgozom éppen), talán az is.
Oszt van egy nem publikus tartozás is (nem enyém, családtagé, de arra hivatkozva, hogy én dolgozom éppen), talán az is.
Sep 18, 2012 19:38:08
snecigeci
Sep 18, 2012 19:39:13
tajgetosz, mit pontozgatsz? nem tetszik valami?
Sep 18, 2012 19:39:13
snecigeci
Sep 18, 2012 19:39:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Mennyi a ledolgozott, de még nem kifizetett egyenleged?</div>
Oszt van egy nem publikus tartozás is (nem enyém, családtagé, de arra hivatkozva, hogy én dolgozom éppen), talán az is.</div>
Milyen tripod, te fasz? Előbb a tartozásodat kéne megadni marcsinak.
Oszt van egy nem publikus tartozás is (nem enyém, családtagé, de arra hivatkozva, hogy én dolgozom éppen), talán az is.</div>
Milyen tripod, te fasz? Előbb a tartozásodat kéne megadni marcsinak.
Sep 18, 2012 19:39:48
sodika
Sep 18, 2012 19:40:24
<div class="quote"><div class="author">vizio</div>
tartozol neki.</div>
Nem szeretem az ilyen "mit adnak érte a boltban"-féle materialista kirohanásokat. Materializmus rossz, értem?
tartozol neki.</div>
Nem szeretem az ilyen "mit adnak érte a boltban"-féle materialista kirohanásokat. Materializmus rossz, értem?
Sep 18, 2012 19:40:24
sodika
Sep 18, 2012 19:41:37
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Milyen tripod, te fasz? Előbb a tartozásodat kéne megadni marcsinak.</div>
Mindenre kell jutnia. Az efféle merev sorrendezéstől szintén agyfaszt kapok. Nem spórolni és sorrendezni kell, hanem jobban pörögni, és többet keresni, hogy mindenre egyszerre jusson.
Ezért húzok is.
csá
Milyen tripod, te fasz? Előbb a tartozásodat kéne megadni marcsinak.</div>
Mindenre kell jutnia. Az efféle merev sorrendezéstől szintén agyfaszt kapok. Nem spórolni és sorrendezni kell, hanem jobban pörögni, és többet keresni, hogy mindenre egyszerre jusson.
Ezért húzok is.
csá
Sep 18, 2012 19:41:37
banshee
Sep 18, 2012 19:43:36
Sneci, ne gyere ezzel a "materializmus rossz" dumával, mert amikor a gyerekkorodat kezdtük el firtatni, egyből azzal jöttél hogy milyen jól élt a család mert a szüleid az akkori átlag többszörösét keresték.
Sep 18, 2012 19:43:36
snecigeci
Sep 18, 2012 19:43:51
Feleslegesen pörögsz. Ez már a huszadik felpörgésed. Ne fáraszd magad, olvasgasd a kurucot, meg facebookozz nyugodtan. Azzal ugyanannyit keresel, mint a pörgéssel.
Sep 18, 2012 19:43:51
Tutenchamun
Sep 18, 2012 19:45:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>
Meg is fogom, de azóta se volt konkrétan realizált bevételem. </div>
mi az, hogy nem volt realizált bevételed? akkor mégis miből éltél azóta?
mi az, hogy nem volt realizált bevételed? akkor mégis miből éltél azóta?
Sep 18, 2012 19:45:57
snecigeci
Sep 18, 2012 19:48:11
Sneci, már a havi 10-15 ezer forintodat sem keresed meg. Most hogyan pörögsz? Gondolom a 2 régi helyről már elhajtottak. Új megbízókat keresel?
Sep 18, 2012 19:48:11
grafikus007
Sep 18, 2012 19:48:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">vizio</div>
tartozol neki.</div>
Nem szeretem az ilyen "mit adnak érte a boltban"-féle materialista kirohanásokat. Materializmus rossz, értem?</div>
akkor miért vagy materialista?
tartozol neki.</div>
Nem szeretem az ilyen "mit adnak érte a boltban"-féle materialista kirohanásokat. Materializmus rossz, értem?</div>
akkor miért vagy materialista?
Sep 18, 2012 19:48:19
sodika
Sep 18, 2012 19:48:56
Tutenchamun :
Ahogy anyámnak mondom: most már nem nyár van, így már ebben a hónapban vissza fog állni az az arány, hogy én hozom a többet, de ennek az a feltétele, hogy az elégedetlenséggel ne rombolja le még egyszer a motiváltságomat, és a lelkesedésemet, mert látta, mi annak a következménye, ne kövesse el még egyszer ezt a hibát, hanem ehelyett örüljön velem együtt annak, hogy motivált vagyok, hogy lelkes vagyok, és hogy ebből megint abba az egészséges irányra mozdulhatnak el kis szerencsével az arányok, hogy a háztartás férfi tagja hozza a többet.
Ahogy anyámnak mondom: most már nem nyár van, így már ebben a hónapban vissza fog állni az az arány, hogy én hozom a többet, de ennek az a feltétele, hogy az elégedetlenséggel ne rombolja le még egyszer a motiváltságomat, és a lelkesedésemet, mert látta, mi annak a következménye, ne kövesse el még egyszer ezt a hibát, hanem ehelyett örüljön velem együtt annak, hogy motivált vagyok, hogy lelkes vagyok, és hogy ebből megint abba az egészséges irányra mozdulhatnak el kis szerencsével az arányok, hogy a háztartás férfi tagja hozza a többet.
Sep 18, 2012 19:48:56
sodika
Sep 18, 2012 19:49:09
Na meló, csá.
Sep 18, 2012 19:49:09
snecigeci
Sep 18, 2012 19:49:16
tajgetosz lepontozgat mindenkit. Biztos magában mérgelődik. Ha tehetné, még ide is szarna a fórum közepére ez az irigy proli.
Sep 18, 2012 19:49:16
snecigeci
Sep 18, 2012 19:50:40
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ahogy anyámnak mondom: most már nem nyár van, így már ebben a hónapban vissza fog állni az az arány, hogy én hozom a többet, de ennek az a feltétele, hogy az elégedetlenséggel ne rombolja le még egyszer a motiváltságomat, és a lelkesedésemet, mert látta, mi annak a következménye, ne kövesse el még egyszer ezt a hibát, hanem ehelyett örüljön velem együtt annak, hogy motivált vagyok, hogy lelkes vagyok, és hogy ebből megint abba az egészséges irányra mozdulhatnak el kis szerencsével az arányok, hogy a háztartás férfi tagja hozza a többet.</div>
Mikor volt ilyen állapot? Amikor apád is keresett, vagy amikor megkaptad a holo-kártérítést, ugye?
Mikor volt ilyen állapot? Amikor apád is keresett, vagy amikor megkaptad a holo-kártérítést, ugye?
Sep 18, 2012 19:50:40
Tutenchamun
Sep 18, 2012 19:50:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Tutenchamun :
Ahogy anyámnak mondom: most már nem nyár van, így már ebben a hónapban vissza fog állni az az arány, hogy én hozom a többet, de ennek az a feltétele, hogy az elégedetlenséggel ne rombolja le még egyszer a motiváltságomat, és a lelkesedésemet, mert látta, mi annak a következménye, ne kövesse el még egyszer ezt a hibát, hanem ehelyett örüljön velem együtt annak, hogy motivált vagyok, hogy lelkes vagyok, és hogy ebből megint abba az egészséges irányra mozdulhatnak el kis szerencsével az arányok, hogy a háztartás férfi tagja hozza a többet.</div>
nem ez volt a kérdés. ha nem volt realizált bevételed hosszabb ideje, akkor mégis miből éltél ebben az időszakban?
anyád adott zsebpénzt?
Ahogy anyámnak mondom: most már nem nyár van, így már ebben a hónapban vissza fog állni az az arány, hogy én hozom a többet, de ennek az a feltétele, hogy az elégedetlenséggel ne rombolja le még egyszer a motiváltságomat, és a lelkesedésemet, mert látta, mi annak a következménye, ne kövesse el még egyszer ezt a hibát, hanem ehelyett örüljön velem együtt annak, hogy motivált vagyok, hogy lelkes vagyok, és hogy ebből megint abba az egészséges irányra mozdulhatnak el kis szerencsével az arányok, hogy a háztartás férfi tagja hozza a többet.</div>
nem ez volt a kérdés. ha nem volt realizált bevételed hosszabb ideje, akkor mégis miből éltél ebben az időszakban?
anyád adott zsebpénzt?
Sep 18, 2012 19:50:47
sodika
Sep 18, 2012 19:51:25
Most válaszoltam, csak hosszan.
Sep 18, 2012 19:51:25
sodika
Sep 18, 2012 19:51:35
csá
Sep 18, 2012 19:51:35
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 18, 2012 19:51:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem spórolni és sorrendezni kell, hanem jobban pörögni, és többet keresni, hogy mindenre egyszerre jusson.</div>
Miért nem jutott repcsiiire, okostelefonra, Go Pro-ra, aranylapkára, százdollárosra, londoni kirándulásra, biciklitúrára, kajára, lakásra, buszjegyre, adóra, TB-re, mirelitpizzára vagy tripodra?
Ha két és fél éve keményen dolgozol, már két éve is 2000 forint volt az órabéred, és folyamatosan emelted, ha április 1. óta éjt nappallá téve dolgozol, ha vérprofi vagy, ha hegyekben áll a feladat, akkor miért nincs ennek semmi jele sem?
Ha két és fél év alatt azt érted el, hogy legyen 25 forint a zsebedben, akkor nem lehet, hogy valamit nagyon rosszul csinálsz?
Miért nem jutott repcsiiire, okostelefonra, Go Pro-ra, aranylapkára, százdollárosra, londoni kirándulásra, biciklitúrára, kajára, lakásra, buszjegyre, adóra, TB-re, mirelitpizzára vagy tripodra?
Ha két és fél éve keményen dolgozol, már két éve is 2000 forint volt az órabéred, és folyamatosan emelted, ha április 1. óta éjt nappallá téve dolgozol, ha vérprofi vagy, ha hegyekben áll a feladat, akkor miért nincs ennek semmi jele sem?
Ha két és fél év alatt azt érted el, hogy legyen 25 forint a zsebedben, akkor nem lehet, hogy valamit nagyon rosszul csinálsz?
Sep 18, 2012 19:51:43
snecigeci
Sep 18, 2012 19:52:49
Pistike, mennyi az átlagod április 1 óta? Nem éri el az 5 ezret, ugye?
Sep 18, 2012 19:52:49
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 18, 2012 19:53:07
Ja bocs. Perselyre sem jutott pénz, az véletlenül kimaradt.
Sep 18, 2012 19:53:07
Tutenchamun
Sep 18, 2012 19:53:11
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>tajgetosz lepontozgat mindenkit. Biztos magában mérgelődik. Ha tehetné, még ide is szarna a fórum közepére ez az irigy proli.</div>
tajgetosz, inkább menj le a térre, és idd el az összes pénzedet, mind a 15 ezret a hajléktalanokkal. az a neked való élet. közben gondolj arra, hogy környezetvédő vagy, és a hasi csakrádon keresztül istennel beszélsz.
tajgetosz, inkább menj le a térre, és idd el az összes pénzedet, mind a 15 ezret a hajléktalanokkal. az a neked való élet. közben gondolj arra, hogy környezetvédő vagy, és a hasi csakrádon keresztül istennel beszélsz.
Sep 18, 2012 19:53:11
Amerika Kapitány
Sep 18, 2012 19:53:23
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>
mi az, hogy nem volt realizált bevételed? akkor mégis miből éltél azóta?</div>
Kegyelemkanapé, ufóragu, bojszófôszelék, vajasdeszka, kegyelempalacsinta, kegyelempizza, törppörkölt, gazdatestek, szimbiózis, evidenciák...
mi az, hogy nem volt realizált bevételed? akkor mégis miből éltél azóta?</div>
Kegyelemkanapé, ufóragu, bojszófôszelék, vajasdeszka, kegyelempalacsinta, kegyelempizza, törppörkölt, gazdatestek, szimbiózis, evidenciák...
Sep 18, 2012 19:53:23
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 18, 2012 19:53:44
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Ha ma bebukom tippmixet, akkor 3 nap börtön. Ezzel 96 napra emelkedik a börtönben töltött napjaim száma.Jövő héten</div>
Milyen meccs? Kinek kell drukkolnunk, ha börtönben akarunk látni?
Milyen meccs? Kinek kell drukkolnunk, ha börtönben akarunk látni?
Sep 18, 2012 19:53:44
Tutenchamun
Sep 18, 2012 19:54:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Most válaszoltam, csak hosszan.</div>
szóval anyád adott zsebpénzt a nyáron?
szóval anyád adott zsebpénzt a nyáron?
Sep 18, 2012 19:54:10
snecigeci
Sep 18, 2012 19:55:17
Én alapból nem nézem le a szegényeket, de rajtad, meg a proli haverodon nagyon jóízűen tudok röhögni. Kurvára elbaszott, csóró szarok vagytok xD
Sep 18, 2012 19:55:17
Trollopata
Sep 18, 2012 19:56:24
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Most válaszoltam, csak hosszan.</div>
szóval anyád adott zsebpénzt a nyáron?</div>
Igen, cserebe a szabadidejeben rendben tartja a kertet es befejezi a gelujitasi munkakat a patyi hazon.
szóval anyád adott zsebpénzt a nyáron?</div>
Igen, cserebe a szabadidejeben rendben tartja a kertet es befejezi a gelujitasi munkakat a patyi hazon.
Sep 18, 2012 19:56:24
111 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™