neki a pest a haza, a hajlesz ellátó.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Mindkettő él és egyik sincs börtönben, szóval igen.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Ahol az öreg nyugdíjas hajléktalanok bántalmazzák? Ez a féreg Endre tényleg ilyen rosszat akar a "szerelmének"? Nahát!

"Nincs semmi pénzem.Kihozni tudok dolgokat, nem pedig kifizetni."
akinél negyvenesként minden rendben van, az nem kurvákról és herélt férfiakról álmodozik bebaszva éjszaka közepén, hanem alszik. tudod, van ez a regeneráció dolog, ami csak alvás közben működik.
mindig örömmel tölt el, amikor megerősíted, hogy már megint nem pihentél semmit, mert a befordított faszon járt az eszed.
vérdíj target nr. 1
Eközben tibor gazdasági helyzete

Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
a legjobb a fertőtlenítő fürdetés igazolása volt XDXDXD
kissendrevagyok
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
“Tyeeee tyee nyeméjtem nyekem 10 ezej fojintot mondtak”
Nagyon nagyon remélem ma nem egész nap a tranyóloop vàr minket újra…. Hihetetlen , hogy inverz faszú csótány férfiről kell hallgatni a fikást folyamatosan.
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
akkor már egye ideje tervezi, hogy megy vissza pestre.
vége szegedi buliknak, fesztiváloknak, unatkozik tibor.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Nem feltétlenül nem a Tibor férfiseggluka.
én sem értem, h púp miért nem indul meg...egész idáig a tranyóért sírt, most ott van, ezüst tálcán kínálva.
amit korinnára költött, azért már a tranyó rég pattogna a halott pitonszon.
Vagy előtte.
Ha itt a szemérem-szépészeti beavatkozásról van szó, amit tervezett, akkor rögtön érthető is lehet a megváltozott hangnem, mert akkor Laumó most döbbent rá, hogy nem akar valakit hónapokig tartó lábadozás közben eltartani és ápolgatni. (Egyébként pont emiatt nem is értettem már nyáron se, hogyan képzeli Merci ezt a felépülést majd.)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Azért nem, mert ezek 2-3 napon belül kibékülnek.
Ezek most egymással játszanak, hogy a másik legyen, aki enged, és hamarabb bocsánatot kér. Amíg a hét közepe táján valamelyik ténylegesen meg is teszi.
Te elmebeteg buzi, lowkey haldoklik a csávó, itt nem szépészet lesz hanem a rák miatt valami :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Hogy lehetsz ilyen hülye??? Műtét előtt vérhigítót szedni ? Akkor fél percen belül elvérezne a picsába.
Magas trombocita szám miatt kapja. Csak megsúgom onkológiai kezelés mellett is kb mindenki kapja.
kissendrevagyok
a trafónak van egy szép digi-daganata! girhes szisza a szisza
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Nincs. A pajzsmirigyet megoldották a góckutatással.
A fogait is ezért húzatta ki.
Mi volt a levélben?
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló
Nem látod a mintázatot? Eddig se jöttek be a jóslataid. Anyád után a lamantin is kidobta, te pedig nem támogatod a férfi szerelmed. Meglásd Jutka karjaiba fog menekülni. És ezzel Oddsos troll is egyetért.
"Nincs semmi pénzem.Kihozni tudok dolgokat, nem pedig kifizetni."
túl meleg volt idén nyáron 🤣😂😂
kissendrevagyok
Az egész nyarad a szegedi low budget prostikra ment. Az ősz, meg a karácsony is ezzel fog telni? Mit gondolsz?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
pedofil, szerinted csak ott lehet rákos?
a trafó
-alkesz
-gyógyszerfüggő
-trafó (hormonkezelt)
-gluténérzékeny
-drogfüggő
-csöves
-láncdohányos
ezek egyike sem a hosszú élet titka és mindezek tetejébe bárkinek lefekszik,
csak neked nem
Kézrátétellel meggyógyították.
A fogait azért húzatta ki, mert fájt neki. Egy alkalommal élőben is közvetítette.
fogatlan herélt köcsög a herélt köcsög?
na, legalább van bennetek valami közös. :))
vérdíj target nr. 1
Ver hígítót műtét elött?? wtf?
Ennyire egy végtelenül fogalmatalan, sötét buzeránst még a világ nem látott.
Dehát ő élete szerelme!
Ezek..ezek.. megint tárgyilagos kontextusban beszélsz róluk, s ezzel nevetségesen egyszerűen elárulva magadat, hogy neked nincsenek valódi, szeretetre alapuló érzéseid, mert téged azért basz az ideg, mert nincs egy apró kis szegmens amit uralni tudnál.
Tényleg akkor fog véget érni ez az őrület amit nap, mint nap generálsz magad körül, ha meghalsz, mert egyszerűen reménytelen vagy.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Ennyi az egész életed. A macskaólban nyomorogva, bebaszva találgatod, hogy tőled kilóméterekre az exfaszid miben haldoklik!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
De bazmeg, te tényleg azt hiszed a herélt Tibiről, hogy ő valami finom úrihölgy, beszarok. "szemérem-szépészeti beavatkozás". Persze. Mert két beszarás között majd pont képes egy ilyet leszervezni ÉS kifizetni. Mert a hajlesz Tibcinek az a legfontosabb, hogy miután már tökéletes nőt varázsoltak belőle külsőleg, most az utolsó simításokat is elvégzi magán. Te teljesen meghibbantál.
És a te pajzsmirigyeddel mi a helyzet Andi? Mert tudjuk, hogy a rák kerülgeti.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
És ezzel fel is találta a pajzsmirigyrák ellenszerét. A sok ember aki belehalt miért nem húzatta ki a fogait, mi?
húzz innen, balek!
az eszedbe sem jut,hogy "dolgozna" o,de hat ki a kurva anyja akarna penzert beledugni a farkat abba a pocegodorbe,rajtad kivul termeszetesen.
ez a %os baromsagod meg jol szokott oregedni,lathattuk a raketazos dolog utan is.
es mi ez a "nyugi" ?:D rajtad kivul mindenki nyugodt,neked nincs eleted lavorbaokados mamahoteles oszfasz :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Tehát nem ilyen kuvikfejű nyomorult alkoholista ingyenélő hajlesz faszi fogja kifizetni
Dehát neki fizeti a hajlesz TB-je.:-D
92 forint, egy buszjegy és egy marék zsemlemorzsa most a faszpina ára Szegeden.
Linzben és Bécsben 1 000 000 Huf/dugás.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Tehát nem ilyen kuvikfejű nyomorult alkoholista ingyenélő hajlesz faszi fogja kifizetni
De. Az eredetileg is fizetett beavatkozás korrekciója szintén fizetett. Nem figyelsz, pedig elmondta egy vlogban, hogy kifaggatta erről a dokit.
De a 60 ezer forint, amit az óráért kapott, hova lett?
Plusz ugye volt félretéve több millió forintja autóra , ezt is tudjuk. Azt pedig a szegedi heteroszexuális családapák dobták össze amikor 50 ezrekért társalkodtak meg kávéztak ezzel a tokmányfaszú pacalarcú dögléggyel.
Teljes a téboly
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Elvette a stricije! Nem figyelsz, a kurvánál csak cigire és sörre hagyunk pénzt!
Faszság.
Kereshetek bárhol, EU van.
Igen, aztán szembe jön a valóság. Csak a levelet ne feledd átvenni!
A priusz az EU szinten is priusz, gyagyás faszkalap. Benne vagy a rendszerben, mint elítélt bűnöző. Egy tiszta erkülcsit produkálj... Ja várj, az nem fog menni.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Szerintem meg prosztata rákra műtöttek , és a kezelések miatt hullik a haja.
KURVArangy
Teljesen érthetetlen, ami történik.
Úszniuk kellene a pénzben, ezzel egyetértek.
Csak találni nem fogsz. A többi ország nyelvét még annyira sem beszéled, mint a németet, pedig germánul is éppen csak makogsz.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Mire kéne figyeljem te alkoholista ősz buzeráns fehércigány fasz ?
Wellnessben vagyunk a családdal, megyünk le lassan reggelizni , svédasztalozni. Te itt egy kávé melletti röhögés vagy nekem te putriban élő segélycsaló szemétláda. Azért vagyok itt hogy röhögjek a tévképzeteiden. Nem azért hogy figyeljek.
Nézd meg és még megmondja a tranyóbaszó buzi pedofil 43 éves csődtömeg micsináljak a mamahotelből 🤣
Alsópolcos ribancok pár ezer forintért szopnak egy bérelt lakásban. Könnyen lehet, hogy a maffiának is le kell adniuk a sápot, hogy békén hagyják őket. Ez létminimum körüli élet mindenképpen.
Szombat van, ma nem lesznek interjúk, kicsit lazíthat a Stoki.

Fhassszooom , ezaaaaz. Zsír. Találtam megint egy kétforintost fhasszom ezaaz. Lassan megvan a napi első sör.
Teljesen érthetetlen, ami Sodival történik.
Úsznia kellene a pénzben, ezzel egyetértek.
Csak találni nem fogsz. Még mindig ott tartunk, hogy "fullsztek developernek" képzeled magad? Mert nem vagy az! Lassan a gépet sem tudod bekapcsolni, a cipőfűződet nem tudod bekötni! Ha pedig nem találsz melót, az lehet, hogy azt jelenti, hogy a germánok is húztak egyet a nadrágszíjon, nincs már ingyen pénz, azaz van, csak nem neked, hanem a bantu négernek. Germanisztánban eddig lehetett eljutni.
dehát ez orvosi remekmű, nyeméjtem.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Oda rakta a jogsid és a diplomáid mellé. Azok hol vannak?
puskapoj
Hétvége van. Egy nehéz melós hét után ez a minimum.
Nekem se könnyű
kevered megint a szezont a fazonnal, itt nem az álláskeresésről van szó, hanem...
eh, fhaszom, ki a kurva élet alkalmazna egy lavórba hányó putris cigány őszfaszt
Ahol a ketesztlevél.
KURVArangy
A herevezetékét is ki akarta vetetni Tibor néni...
Úgy olvastam kivezettetni xd
KURVArangy
halászlé
(
x24)
Sep 28, 2024 07:39:40
x24)
sodikaNincs min kárörvendenem, ez reggelre otthon lesz.
Egy csöves hova menne már "haza"? Xd
Neked mi az otthonod púpom? Csak mert a macskaól pisztos nem, ugye a bécsi hajléktalanszállón vagy most is? Ugye?
Egy csöves hova menne már "haza"? Xd
Neked mi az otthonod púpom? Csak mert a macskaól pisztos nem, ugye a bécsi hajléktalanszállón vagy most is? Ugye?
halottpiton
(
x3)
Sep 28, 2024 07:45:28
x3)
Azért nincs min kárörvendened, mert a tibornak még egy lecsúszott alkesz csöves létére is jobb életkörülményei, gazdasági helyzete, "társadalmi megbecsülés" és jogai vannak, mint neked :D Ez vajon mit mond el rólad?
aki nem hitelképes az nem ember
keserke
(
x4)
Sep 28, 2024 07:45:35
x4)
Minden rendben van, nyugi.
Mindkettő él és egyik sincs börtönben, szóval igen.
Trottel
Sep 28, 2024 07:49:44
Ahol az öreg nyugdíjas hajléktalanok bántalmazzák? Ez a féreg Endre tényleg ilyen rosszat akar a "szerelmének"? Nahát!

Sep 28, 2024 07:49:44
Kötőjel
(
x12)
Sep 28, 2024 07:51:29
x12)
Minden rendben van, nyugi.
akinél negyvenesként minden rendben van, az nem kurvákról és herélt férfiakról álmodozik bebaszva éjszaka közepén, hanem alszik. tudod, van ez a regeneráció dolog, ami csak alvás közben működik.
mindig örömmel tölt el, amikor megerősíted, hogy már megint nem pihentél semmit, mert a befordított faszon járt az eszed.
CafkaMarci
(
x6)
Sep 28, 2024 07:54:15
x6)
Azért nincs min kárörvendened, mert a tibornak még egy lecsúszott alkesz csöves létére is jobb életkörülményei, gazdasági helyzete, "társadalmi megbecsülés" és jogai vannak, mint neked

kissendrevagyok
(
x48)
Sep 28, 2024 07:55:36
x48)
tibi2435645
(
x2)
Sep 28, 2024 07:58:06
x2)
92 forint! ennyit keresett összesen a szegedi kuplerájban. :D
Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló
-
Sep 28, 2024 08:00:58
tibor a 2 forintost még fiatalember korában tette el
Sep 28, 2024 08:00:58
Púpszászi napelem
(
x13)
Sep 28, 2024 08:03:04
x13)
A tranyónak Clexane vérhigító injekciókkal volt tele a táskája. Endre azt vágod, hogy azokat műtét után szokták felírni ???
Pietr
(
x2)
Sep 28, 2024 08:03:54
x2)
“Tyeeee tyee nyeméjtem nyekem 10 ezej fojintot mondtak”
Nagyon nagyon remélem ma nem egész nap a tranyóloop vàr minket újra…. Hihetetlen , hogy inverz faszú csótány férfiről kell hallgatni a fikást folyamatosan.
halászlé
(
x24)
Sep 28, 2024 08:07:31
x24)
CafkaMarciEközben tibor gazdasági helyzete
akkor már egye ideje tervezi, hogy megy vissza pestre.
vége szegedi buliknak, fesztiváloknak, unatkozik tibor.
keserke
(
x4)
Sep 28, 2024 08:09:04
x4)
Gyerünk gyagya, miért nem vagy már a szerelmeddel? Hotelszoba, kaja, cigi, pia miért nem áll már rendelkezésre? Csóró Sodi a Sodi, hogy ennyit is sajnál a szerelmétől? Most visszahódíthatnád és minden megint rendben lenne!
Pietr
(
x2)
Sep 28, 2024 08:09:46
x2)
Azért ez érdekes

Akkor azon kívül, hogy a sodi nem normális ember és elmebeteg zaklató, kimondhatjuk hivatalosan azt is, hogy még sosem sírt senki ennyit férfi után?

Akkor azon kívül, hogy a sodi nem normális ember és elmebeteg zaklató, kimondhatjuk hivatalosan azt is, hogy még sosem sírt senki ennyit férfi után?
sörtötbontok
(
x8)
Sep 28, 2024 08:12:08
x8)
Neked mi az otthonod púpom?
Nem feltétlenül nem a Tibor férfiseggluka.
halászlé
(
x24)
Sep 28, 2024 08:12:28
x24)
Gyerünk gyagya, miért nem vagy már a szerelmeddel? Hotelszoba, kaja, cigi, pia miért nem áll már rendelkezésre? Csóró Sodi a Sodi, hogy ennyit is sajnál a szerelmétől? Most visszahódíthatnád és minden megint rendben lenne!
én sem értem, h púp miért nem indul meg...egész idáig a tranyóért sírt, most ott van, ezüst tálcán kínálva.
amit korinnára költött, azért már a tranyó rég pattogna a halott pitonszon.
sodika
Sep 28, 2024 08:17:15
A tranyónak Clexane vérhigító injekciókkal volt tele a táskája. Endre azt vágod, hogy azokat műtét után szokták felírni ???
Vagy előtte.
Ha itt a szemérem-szépészeti beavatkozásról van szó, amit tervezett, akkor rögtön érthető is lehet a megváltozott hangnem, mert akkor Laumó most döbbent rá, hogy nem akar valakit hónapokig tartó lábadozás közben eltartani és ápolgatni. (Egyébként pont emiatt nem is értettem már nyáron se, hogyan képzeli Merci ezt a felépülést majd.)
Sep 28, 2024 08:17:15
sodika
Sep 28, 2024 08:18:36
Ezek most egymással játszanak, hogy a másik legyen, aki enged, és hamarabb bocsánatot kér. Amíg a hét közepe táján valamelyik ténylegesen meg is teszi.
Sep 28, 2024 08:18:36
Púpszászi napelem
(
x13)
Sep 28, 2024 08:19:17
x13)
Vagy előtte.
Te elmebeteg buzi, lowkey haldoklik a csávó, itt nem szépészet lesz hanem a rák miatt valami :D
halottpiton
(
x3)
Sep 28, 2024 08:19:27
x3)
Azért nem indulsz meg, mert egy hülye szar vagy. Nincsenek jogaid. Ilyen embernek nem lehetnek jogai, és a családjának sem.
rezsidémon
(
x8)
Sep 28, 2024 08:19:28
x8)
Úgy látszik valaki nem tudott aludni.
Most hogy fent vagy, miért nem voltál boldog amikor a levél tartalmát megnézted?
Mi volt a tartalma a levélnek?
Most hogy fent vagy, miért nem voltál boldog amikor a levél tartalmát megnézted?
Mi volt a tartalma a levélnek?
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 28, 2024 08:19:41
x48)
Vagy előtte.
Hogy lehetsz ilyen hülye??? Műtét előtt vérhigítót szedni ? Akkor fél percen belül elvérezne a picsába.
Magas trombocita szám miatt kapja. Csak megsúgom onkológiai kezelés mellett is kb mindenki kapja.
-
Sep 28, 2024 08:20:22
kéne a tranyónak manióka te geciláda.
Sep 28, 2024 08:20:22
herr_schwechater
(
x8)
Sep 28, 2024 08:20:41
x8)
Vagy előtte.
a trafónak van egy szép digi-daganata! girhes szisza a szisza
halottpiton
(
x3)
Sep 28, 2024 08:21:25
x3)
endre! Szerinted te is elkaptad a trippert, amikor beletömted a nem működő pitont a TIBORBA?
sodika
Sep 28, 2024 08:22:01
a trafónak van egy szép digi-daganata!
Sep 28, 2024 08:22:01
rezsidémon
(
x8)
Sep 28, 2024 08:22:53
x8)
És te mikor mész fogorvoshoz?Mi volt a levélben?
tibi2435645
(
x2)
Sep 28, 2024 08:23:10
x2)
Sep 28, 2024 08:23:10
szemérem-szépészeti beavatkozás
megereszkedett a herebőr? :) Sep 28, 2024 08:23:10
Kakaspina
(
x24)
Sep 28, 2024 08:23:22
x24)
Nem a tranyó rákos, hanem a rák lett tranyós.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Trottel
Sep 28, 2024 08:23:35
Nem látod a mintázatot? Eddig se jöttek be a jóslataid. Anyád után a lamantin is kidobta, te pedig nem támogatod a férfi szerelmed. Meglásd Jutka karjaiba fog menekülni. És ezzel Oddsos troll is egyetért.
Sep 28, 2024 08:23:35
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 28, 2024 08:23:49
x48)
megereszkedett a herebőr? :)
túl meleg volt idén nyáron 🤣😂😂
Karib
(
x10)
Sep 28, 2024 08:24:25
x10)
Az egész nyarad a szegedi low budget prostikra ment. Az ősz, meg a karácsony is ezzel fog telni? Mit gondolsz?
herr_schwechater
(
x8)
Sep 28, 2024 08:24:45
x8)
pedofil, szerinted csak ott lehet rákos?
a trafó
-alkesz
-gyógyszerfüggő
-trafó (hormonkezelt)
-gluténérzékeny
-drogfüggő
-csöves
-láncdohányos
ezek egyike sem a hosszú élet titka és mindezek tetejébe bárkinek lefekszik,
csak neked nem
keserke
(
x4)
Sep 28, 2024 08:24:48
x4)
Kézrátétellel meggyógyították.
Tourist
Sep 28, 2024 08:25:29
A fogait azért húzatta ki, mert fájt neki. Egy alkalommal élőben is közvetítette.
Sep 28, 2024 08:25:29
kripli figyelő
(
x12)
Sep 28, 2024 08:26:47
x12)
Sep 28, 2024 08:26:47
Azért nem, mert
Te már soha nem indulsz meg.Nincs miből és a mamahotel kényelmesebb mint az álmaid kergetése.Fölösleges itt bizonygatnod hogy vergődsz emiatt.Csak piálni és fetrengeni akarsz magányosan a düledező melléképületben.Ez a jelened és jövőd,ennél több már nem lesz az életedből. Sep 28, 2024 08:26:47
keserke
(
x4)
Sep 28, 2024 08:27:00
x4)
Gyagya, te meg húzzál már vissza Bécsbe dolgozni. Ez a műsor rovására is rámegy, mert az, hogy a fórumon állandóan a tranyó után sírsz, ez nem műsor. És persze, hogy nem, mert nincs pénzed! Húzzál vissza "dolgozni" és akkor lesz lóvéd kontentet gyártani! Illetve ha nem a macskaólban húzod meg magad, akkor a tranyó is szívesebben fog visszamenni hozzád.
Jozsii Busák
(
x5)
Sep 28, 2024 08:27:28
x5)
Fogalma sincs mi történik. Ez van mikor amásik mindenhol letílt csak hogy véletlenül se tudd elérni.
Jozsii Busák
Kötőjel
(
x12)
Sep 28, 2024 08:28:58
x12)
fogatlan herélt köcsög a herélt köcsög?
na, legalább van bennetek valami közös. :))
Pietr
(
x2)
Sep 28, 2024 08:30:50
x2)
Ez hülye. Nembírom. Szakadok. És kezdődik a zaklató tranyoloop. Azért kapott vérhigítót az alkesz tibi mert végre rendbehozták a tokmányfaszt. Szakadok. Véletlenül sem a zámbó jimmy viaszfej ráncfelvarrással kellene kezdeni. Vagy levágni a fejét ès adni neki egy olyat ami nem annyira férfias, hogy egy 200 fős épitkezésen lekörözi az összes alkoholista szakmunkást.
A nagy lófaszt. Súlyos betegsége van vagy egyszerűen igénytelen mint te sodi. Akinek 2 forontosok vannak a táskájában bazdmeg az szerinted mióta nem takarította? Ezek még a térdműtétje óta ott rohadnak. Nèha belövi magának ha nagyon be van baszva. Ez egy ember alatti kuvikfejű maugli. Kár erről diskurálnod.
A nagy lófaszt. Súlyos betegsége van vagy egyszerűen igénytelen mint te sodi. Akinek 2 forontosok vannak a táskájában bazdmeg az szerinted mióta nem takarította? Ezek még a térdműtétje óta ott rohadnak. Nèha belövi magának ha nagyon be van baszva. Ez egy ember alatti kuvikfejű maugli. Kár erről diskurálnod.
Trollok harca
(
x5)
Sep 28, 2024 08:30:57
x5)
"hüjék fagytok, nem lehet rákos mert kihúzták a fogát!"
Miskolci alvósejt
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 28, 2024 08:32:08
x8)
Vagy előtte.
Ver hígítót műtét elött?? wtf?
Ennyire egy végtelenül fogalmatalan, sötét buzeránst még a világ nem látott.
keserke
(
x4)
Sep 28, 2024 08:32:49
x4)
Ez egy ember alatti kuvikfejű maugli.
Dehát ő élete szerelme!
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 28, 2024 08:34:15
x48)
Endre azért valld be a piszonyítékok mind azt igazolják, hogy tolvajtranyó rákos lehet. A nutridrink már gyanús volt, de ez a Clexane vérhígtó most nagyon ráerősített a diagnózisra. Tudtommal Tibor közlegénynek irritábilisbél-szindrómája van, abból nagyon könnyen elindulhat a rák. 40 fölött szokták amúgy szűrni, mert olyankor indulnak a bélrákok a férfiaknál.
kissendrevagyok
Tyodika
Sep 28, 2024 08:35:08
De tiboj nő és esz aszéj kellett mek mékszepp lett a puncija. Én hinni akajok ebben és hinni is fogok. Mostnatój erre a loopra számíthattok, na gyojsan kiugrok rörér és pizonygatom tovább
Sep 28, 2024 08:35:08
Eazy
(
x11)
Sep 28, 2024 08:35:12
x11)
Ezek..ezek.. megint tárgyilagos kontextusban beszélsz róluk, s ezzel nevetségesen egyszerűen elárulva magadat, hogy neked nincsenek valódi, szeretetre alapuló érzéseid, mert téged azért basz az ideg, mert nincs egy apró kis szegmens amit uralni tudnál.
Tényleg akkor fog véget érni ez az őrület amit nap, mint nap generálsz magad körül, ha meghalsz, mert egyszerűen reménytelen vagy.
kripli figyelő
(
x12)
Sep 28, 2024 08:35:28
x12)
Kit érdekel a rákos geci,hamarosan úgyis temetik.Inkább arról hetyetyézz hogy nem sikerült az állásinterjú.Vagy megint innen akarod megtudni hogy kibasztak?
Darth Tibor
(
x7)
Sep 28, 2024 08:35:57
x7)
Ennyi az egész életed. A macskaólban nyomorogva, bebaszva találgatod, hogy tőled kilóméterekre az exfaszid miben haldoklik!
keserke
(
x4)
Sep 28, 2024 08:37:42
x4)
Vagy előtte.
Ha itt a szemérem-szépészeti beavatkozásról van szó, amit tervezett,
Ha itt a szemérem-szépészeti beavatkozásról van szó, amit tervezett,
De bazmeg, te tényleg azt hiszed a herélt Tibiről, hogy ő valami finom úrihölgy, beszarok. "szemérem-szépészeti beavatkozás". Persze. Mert két beszarás között majd pont képes egy ilyet leszervezni ÉS kifizetni. Mert a hajlesz Tibcinek az a legfontosabb, hogy miután már tökéletes nőt varázsoltak belőle külsőleg, most az utolsó simításokat is elvégzi magán. Te teljesen meghibbantál.
SnecológusHallgató
(
x4)
Sep 28, 2024 08:37:58
x4)
És a te pajzsmirigyeddel mi a helyzet Andi? Mert tudjuk, hogy a rák kerülgeti.
Eazy
(
x11)
Sep 28, 2024 08:39:17
x11)
Te figyelj már Endre, tényleg miért nem a folyamatban lévő ügyeidről loopolsz?
Hátha tudunk segíteni, mert ha mondjuk bezárnak, akkor esélyed sem lesz osztani az észt abból a putriból.
Tehát, kezdjük a levéllel, mi volt benne?
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Hátha tudunk segíteni, mert ha mondjuk bezárnak, akkor esélyed sem lesz osztani az észt abból a putriból.
Tehát, kezdjük a levéllel, mi volt benne?
Tibor temetése
Sep 28, 2024 08:39:21
Bese atya: -Búcsúzzunk Kaffka Tibortól aki nagyon fontos tagja volt meleg társadalmunknak de végül nagyon beteg lett és…
Buzisodi bekiabál: - NEM BETEG VOLT HANEM A SZEMÉREM AJKÁT JAVÍTOTTÁK KI AMI A HERÉIBŐL ROSSZUL LETT ÖSSZEVARRVA!!!!!
Buzisodi bekiabál: - NEM BETEG VOLT HANEM A SZEMÉREM AJKÁT JAVÍTOTTÁK KI AMI A HERÉIBŐL ROSSZUL LETT ÖSSZEVARRVA!!!!!
Sep 28, 2024 08:39:21
keserke
(
x4)
Sep 28, 2024 08:40:12
x4)
És ezzel fel is találta a pajzsmirigyrák ellenszerét. A sok ember aki belehalt miért nem húzatta ki a fogait, mi?
hitelboy1
(
x2)
Sep 28, 2024 08:41:26
x2)
húzz innen, balek!
-
Sep 28, 2024 08:44:25
Kurva jó korán reggel megint arra idejönni hogy a faszpina vagdalthús sűrűségéről megy az értekezés.Hagyjátok meg ezt a témát a betelefonáló trashlegyeknek.
Sep 28, 2024 08:44:25
koszos
(
x11)
Sep 28, 2024 08:45:06
x11)
Csak ilyen marhaságokra tudok gondolni, mint valami STD, ami miatt nem dolgozhatnak, de azt a Merci már rég kikotyogta volna.
az eszedbe sem jut,hogy "dolgozna" o,de hat ki a kurva anyja akarna penzert beledugni a farkat abba a pocegodorbe,rajtad kivul termeszetesen.
ez a %os baromsagod meg jol szokott oregedni,lathattuk a raketazos dolog utan is.
es mi ez a "nyugi" ?:D rajtad kivul mindenki nyugodt,neked nincs eleted lavorbaokados mamahoteles oszfasz :D
halottpiton
(
x3)
Sep 28, 2024 08:45:46
x3)
Javítsatok ki ha tévedek, de ha véletlenül nem labanciában keres munkát a pedofil, akkor ugye az AMS részéről pénzügyi (visszafizettetés) és egyéb jogi szankciókkal jár.
Ergo csak a labancokhoz adhatja be a megtévesztő, masnizott CV-t (többek között azért, mert a nemzetközi együttműködések miatt, mindenképp taknyosra szopatnák).
Viszont
Ha az osztrákoknál kapna munkát, akkor ugye HERR Detektív BELELÁT mindenbe :D
Ergo Argó
Jó szórakozást endre! Szórakozz velünk a műsoron.
Ergo csak a labancokhoz adhatja be a megtévesztő, masnizott CV-t (többek között azért, mert a nemzetközi együttműködések miatt, mindenképp taknyosra szopatnák).
Viszont
Ha az osztrákoknál kapna munkát, akkor ugye HERR Detektív BELELÁT mindenbe :D
Ergo Argó
Jó szórakozást endre! Szórakozz velünk a műsoron.
Pietr
(
x2)
Sep 28, 2024 08:45:59
x2)
Ha a való világban élne vagy mozogna olyan körökben ahol vannak olyan nők!! akik csinálnak ilyen ráncfelvarrásokat, szépészeti beavatkozásokat tudná, hogy egyrészt kurvadrága.
Másrészt nem egyik női ismerősömnek sem kellett vérhigító injekciót lőnie hatos pakkban egy ráncfelvarrás után.. főleg nem nutridrinket innia, hogy elkerülje a kóros soványságot. Én nem tudom megint mikbe van itt a pedofil baszki
Másrészt nem egyik női ismerősömnek sem kellett vérhigító injekciót lőnie hatos pakkban egy ráncfelvarrás után.. főleg nem nutridrinket innia, hogy elkerülje a kóros soványságot. Én nem tudom megint mikbe van itt a pedofil baszki
szörnyeteg
(
x3)
Sep 28, 2024 08:48:46
x3)
Szombat reggeli transzgender-onkológiai szeminárium.
Sör, lavór bekészítve.
Sör, lavór bekészítve.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 28, 2024 08:51:38
x8)
szörnyeteg
(
x3)
Sep 28, 2024 08:53:21
x3)
Linzben és Bécsben 1 000 000 Huf/dugás.
sodika
Sep 28, 2024 08:53:29
De. Az eredetileg is fizetett beavatkozás korrekciója szintén fizetett. Nem figyelsz, pedig elmondta egy vlogban, hogy kifaggatta erről a dokit.
Sep 28, 2024 08:53:29
sodika
Sep 28, 2024 08:54:05
Sep 28, 2024 08:54:05
szörnyeteg
(
x3)
Sep 28, 2024 08:54:19
x3)
[quote=sodika]De. Az eredetileg is fizetett beavatkozás korrekciója szintén fizetett. Nem figyelsz, pedig elmondta egy Funkcionális analfabéta vagy!!!
Pietr
(
x2)
Sep 28, 2024 08:54:20
x2)
Plusz ugye volt félretéve több millió forintja autóra , ezt is tudjuk. Azt pedig a szegedi heteroszexuális családapák dobták össze amikor 50 ezrekért társalkodtak meg kávéztak ezzel a tokmányfaszú pacalarcú dögléggyel.
Teljes a téboly
rezsidémon
(
x8)
Sep 28, 2024 08:54:56
x8)
Te mennyit költöttél fogászatra hogy rendbe tegyék a fogaidat?
0 forint/euró?
0 forint/euró?
szörnyeteg
(
x3)
Sep 28, 2024 08:55:16
x3)
Elvette a stricije! Nem figyelsz, a kurvánál csak cigire és sörre hagyunk pénzt!
sodika
ha véletlenül nem labanciában keres munkát a pedofil, akkor ugye az AMS részéről pénzügyi (visszafizettetés) és egyéb jogi szankciókkal jár
Faszság.
Tény
Sep 28, 2024 08:56:02
Faszság.
Magánnyomozó. Kereshetek bárhol, EU van.
Sep 28, 2024 08:56:02
szörnyeteg
(
x3)
Sep 28, 2024 08:56:26
x3)
Faszság.
Igen, aztán szembe jön a valóság. Csak a levelet ne feledd átvenni!
Púpszászi napelem
(
x13)
Sep 28, 2024 08:56:37
x13)
Nem félsz a ráktól fikás? Te keményebben tolod a piát mint tibi. Ráadásul te még nála is nagyobb genetikai hulladék vagy, helyedben már csak kettessével venném a sörikét mert ennél tovább nem tudsz tervezni
SnecológusHallgató
(
x4)
Sep 28, 2024 08:56:44
x4)
Faszság.
A priusz az EU szinten is priusz, gyagyás faszkalap. Benne vagy a rendszerben, mint elítélt bűnöző. Egy tiszta erkülcsit produkálj... Ja várj, az nem fog menni.
mikedp
(
x9)
Sep 28, 2024 08:57:13
x9)
Szerintem meg prosztata rákra műtöttek , és a kezelések miatt hullik a haja.
sodika
Sep 28, 2024 08:57:38
Plusz ugye volt félretéve több millió forintja autóra , ezt is tudjuk.
Sep 28, 2024 08:57:38
Endre priusza
(
x11)
Sep 28, 2024 08:57:41
x11)
Faszság.
Csak találni nem fogsz. A többi ország nyelvét még annyira sem beszéled, mint a németet, pedig germánul is éppen csak makogsz.
Pietr
(
x2)
Sep 28, 2024 08:57:58
x2)
Mire kéne figyeljem te alkoholista ősz buzeráns fehércigány fasz ?
Wellnessben vagyunk a családdal, megyünk le lassan reggelizni , svédasztalozni. Te itt egy kávé melletti röhögés vagy nekem te putriban élő segélycsaló szemétláda. Azért vagyok itt hogy röhögjek a tévképzeteiden. Nem azért hogy figyeljek.
Nézd meg és még megmondja a tranyóbaszó buzi pedofil 43 éves csődtömeg micsináljak a mamahotelből 🤣
kripli figyelő
(
x12)
Sep 28, 2024 08:58:23
x12)
Elvitték a cigányok.Szerintem ez érthető. Úszniuk kellene a pénzben, ezzel egyetértek.
Endre priusza
(
x11)
Sep 28, 2024 08:58:49
x11)
Alsópolcos ribancok pár ezer forintért szopnak egy bérelt lakásban. Könnyen lehet, hogy a maffiának is le kell adniuk a sápot, hogy békén hagyják őket. Ez létminimum körüli élet mindenképpen.
Jozsii Busák
(
x5)
Sep 28, 2024 08:58:55
x5)
Reggel 9 de már minimum 6 sör benne van!
Jozsii Busák
koszos
(
x11)
Sep 28, 2024 08:59:19
x11)
errol beszelunk :DD SEGG HULYE NYO MO REK vagy. Úszniuk kellene a pénzben, ezzel egyetértek.
kripli figyelő
(
x12)
Sep 28, 2024 08:59:22
x12)
Faszság.
Akkor miért mentél interjúra Bécsben? Kereshetek bárhol, EU van.
Endre priusza
(
x11)
Sep 28, 2024 08:59:28
x11)
Szombat van, ma nem lesznek interjúk, kicsit lazíthat a Stoki.
-
Sep 28, 2024 08:59:38
Faszság.

Sep 28, 2024 08:59:38
Endre priusza
(
x11)
Sep 28, 2024 09:01:06
x11)
Sodi, ne hallgass a geci trollokra, te nyugodtan keress munkát más országokban is! Úgysincsenek rosszakaróid, akik felnyomnának az AMS -nél!
koszos
(
x11)
Sep 28, 2024 09:01:15
x11)
ha nekunk nem hiszel,az egyetlen beszelgetopartnerednek azert csak csak????
mikedp
(
x9)
Sep 28, 2024 09:01:32
x9)
Stoki ma esős nap lesz , ugye ha jön Corona , nem lesz szíved kirakni az esőbe ?
KURVArangy
Tibor
Sep 28, 2024 09:01:52
Fhassszooom , ezaaaaz. Zsír. Találtam megint egy kétforintost fhasszom ezaaz. Lassan megvan a napi első sör.
Sep 28, 2024 09:01:52
keserke
(
x4)
Sep 28, 2024 09:02:57
x4)
Teljesen érthetetlen, ami Sodival történik.
Úsznia kellene a pénzben, ezzel egyetértek.
keserke
(
x4)
Sep 28, 2024 09:05:51
x4)
Faszság.
Csak találni nem fogsz. Még mindig ott tartunk, hogy "fullsztek developernek" képzeled magad? Mert nem vagy az! Lassan a gépet sem tudod bekapcsolni, a cipőfűződet nem tudod bekötni! Ha pedig nem találsz melót, az lehet, hogy azt jelenti, hogy a germánok is húztak egyet a nadrágszíjon, nincs már ingyen pénz, azaz van, csak nem neked, hanem a bantu négernek. Germanisztánban eddig lehetett eljutni.
Pietr
(
x2)
Sep 28, 2024 09:06:31
x2)
Most esik le, tehát tibor elmondta neked egy vlogban, hogy az átműtött hajléktalanoknak valamiféle alanyi jogon jár a ráncfelvarrás és ezt te el is hitted? Nem tudom most ez jobb vagy az 50 ezerért társalkodó hetero családapák
Kriptozsidó
(
x6)
Sep 28, 2024 09:07:39
x6)
megereszkedett a herebőr? :)
cucksodi
(
x3)
Sep 28, 2024 09:08:07
x3)
Skynetsodi
(
x2)
Sep 28, 2024 09:09:05
x2)
Hétvége van. Egy nehéz melós hét után ez a minimum.
herr_schwechater
(
x8)
Sep 28, 2024 09:09:47
x8)
Faszság.
kevered megint a szezont a fazonnal, itt nem az álláskeresésről van szó, hanem...
eh, fhaszom, ki a kurva élet alkalmazna egy lavórba hányó putris cigány őszfaszt
mikedp
(
x9)
Sep 28, 2024 09:10:15
x9)
Ahol a ketesztlevél.
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 28, 2024 09:10:44
x48)
Endre nem mész?
Te amúgy is halas vagy. Végre van hova menekülni program a macskaól és anyád elől.
kissendrevagyok
Te amúgy is halas vagy. Végre van hova menekülni program a macskaól és anyád elől.
banshee
(
x24)
Sep 28, 2024 09:10:51
x24)
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2024 09:12:05
x77)
Tehát elfogadtad, hogy lezárult egy osztrákia. Helyes! :)
Jól mehetett az interjú:D
Jól mehetett az interjú:D
mikedp
(
x9)
Sep 28, 2024 09:12:27
x9)
Úgy olvastam kivezettetni xd
153 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Teknős: igen, ez pontosan így van rendben.