mindig meglepsz púpos, most látom, hogy ha mást nem is tanultál meg, de a nevedre legalább hallgatsz
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Tegnap este elég erősen a tudatomba tápláltátok, hogy olyannyira a balekságig jóhiszemű vagyok, ami néhol már az idiotizmus határát súrolja, ma viszont rájöttem, hogy addig tényleg nem szabad annak lenni.
miután andi több száz órát ingyen dolgoztatott, és szarnak nézett, letiltott a skyperól és elvette a jelszavadat, te írtál neki egy bocsánatkérő levelet, mi?
Inkább nincs.
Az én a gépemen biztos nincs. XD
Ő a bálna?
Na ne már!!!
Egy vakrandi mehet?
Inkább a képen látható hölgyeményt választanám...
N.Sz.K.Sz.
Motherless.comon keress ra az "oily fun with my ssbbw wife" kifejezesre, ha ennyire kivancsi vagy.
Azt hittem, a volt barátnőjéről akarsz képet. A mostaniról nincs, de ilyesmi az is, csak van rajta egy kis felesleg.
előbb 2 lájkom volt.....már csak egy...zseri itt van)))))
Zseryt xD
El kell donteni, hogy az ELTE Snecologiara, vagy a Rocsogei faiskolaba akarsz jarni . . .
Szóval nem lesz 50 euro Andinénitől :(
Figyelem!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!
Ha elmúltál 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthatsz és a tartalom a számodra elérhető lesz.
Ha nem múltál el 18 éves, kattints a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom a számodra nem lesz elérhető.
úristen..............
miért, eddig mi volt gery? adott neked 40 eurót, mikor szűköltél érte, mint a kivert kutya, és aztán basztál neki megcsinálni a munkát, és basztál visszaküldeni a pénzét.
mi a faszt képzelsz magadról, úgy mégis? milyen jogon minősítgetsz te bárkit?
óóóóhhhbazmeg. Erre azt kell mondjam Soha többet nem írok ide
Jó kérdések...
Így lemenni kutyába, nagyon durva!
hülye mint a segg.
Valami baja lehet saját magával és kényelmetlennek érzi az első szám első személyt.
Korábbi berlini vendéglátóm büszke lehet rám, mert a SoDI bizony nagyot lépett előre az önállóság útján.
korábbi berlini vendéglátód egy fogyatékos zaklató piócának tart, akit ha legközelebb meglát feljelent a rendőrségen :D
éntudathiány
Ne szopass!
Fritöz + a sült krumpli recepjte volt Vera néni csomagjában? És megkaptad? Vagy az asztaloscsaj megmutatta, hogy kell használni a vasalót?
Részleteket!
Hát azért hetyetye. Nálunk itthon asszem olyan 60-40% a férfiak javára az eloszlás. Ügynökségeknél mindenképp több a férfi, art directort nem is nagyon ismerek nőt. A szabadúszók között az arány már inkább fifty-fifty, az egyetemen meg tényleg több a csaj, fasz tudja, miért.
John Turturro kúrja Andit? Az szép :D
A főnökurak elmentek síelni, és nincs fizetős hangulat?
Rocskaiék megüzenték Endikének, hogy ha hazatolja a hombár fejét, akkor ne is álmodjon az irodában héderezésről?
A SoDI az üzekedés idején nem gyűjt háremet maga köré; rövid együtt töltött idő és a párzás után elhagyja a nőstényt és új partnereket keres. Evidenciákat ne kelljen már magyarázni.
De bizony hülye vagy, mert a Saturnban vettél 20 euróért ethernet kábelt.
Kit akarsz feljelenteni, te kretén? :D
Egy köztörvényes bűncselekményről, ami ma délelőtt történt, és amiről ma délután értesültem, és ami egészen megnyugtatott, mert ilyen esetben a passzív agresszió nem ad okot semmiféle lelkiismeretfurdalásra.
Ennyi.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nocsak, a te kis "Teréz anyád" bűnöző lett? :)
Azért vigyáznék a helyedben! Nehogy hirtelen eszükbe jusson 1-2 dolog veled kapcsolatban is ;)
Te már csak értesz ehhez, vádlott.
Csak nehogy megint téged meszeljenek el.
Szóval úgy gondolod, hogy elloptak tőled valamit. Felvették a csomagod és kiitták belőle a Vera nénis minikólákat?
Persze, nyilván a lakótársaidról derült ki valami, azért hemzsegsz ennyire. Tudod, a hülyék a túlparton várakoznak.
Gondolom próbálsz megint jogászkodni, játszani az eszedet, aztán szépen belehuppansz valami szarba.
*arra, te antimagyar szar
Tuti tippem van számodra. 2 hét van hátra a családalapításig, adj ultimátumot andinak: vagy elkezditek a projektet, vagy megy a böribe.
Így talán még tudod tartani a határidőt. A SoDI pedig mindig tartja a határidőket főszabályként, ugye?
nocsak, zsery kollaborál?! múltkor trollkodni akar, ma meg már a kotorékot segíti!!!
Ó, te azt úgysem bírod ki. Neked mindig pattognod kell. De mondom, semmi gond, te vagy az az ember, aki bármihez nyúl abból egy eszméletlen nagy szarkupac lesz.
Harmadik tipp: Vera bejelentette, hogy reggel tanúskodott az NNI-nek a Recskai cégügyek kapcsán, és természetesen nem ismer, ha téged bárki kérdezne.
Nem, szerintem itt arra céloz, hogy Andiék átbaszták ezzel a shaját megoldással és ezzel van valami, amit ő "köztörvényes bűncselekménynek" nevez. Gery meg úgy jöhet a képbe, hogy ő is "átbaszta" ezzel a megrendeléssel, direkt azért kérte őt fel, mert tudta, hogy felsül vele. Később pedig kirakta a kérincsélős leveleit, német telefonszámát és azt, hogy Fórizst használja "trezornak".
a következő sírógörcsig vagy nyugodt. ismerjük már ezeket a hazugságokat.
igen a "valaki" lehet fórizs, akitől hallotta, hogy zsery nem jelenti fel őket, az örömködés meg a szokásos jogászi fantazmagóriák egyikének köszönhető.
Andi veréssel fenyegetett, innentől nyugodt szívvel zaklathatod?
Tits or GTFO.
mikor lesz sírógörcs? halálfálelem? depresszió? rosszkedv?
Thomas facebookja? Vagy Andi fotói?
írjunk Thomasnak Endre?
moshe dayan
(
x2)
Jan 05, 2015 14:50:37
x2)
Takarodj dolgozni, KoRCS.
azt teszem
mindig meglepsz púpos, most látom, hogy ha mást nem is tanultál meg, de a nevedre legalább hallgatsz
grafikus007
Jan 05, 2015 14:51:26
Tegnap este elég erősen a tudatomba tápláltátok, hogy olyannyira a balekságig jóhiszemű vagyok, ami néhol már az idiotizmus határát súrolja, ma viszont rájöttem, hogy addig tényleg nem szabad annak lenni.
miután andi több száz órát ingyen dolgoztatott, és szarnak nézett, letiltott a skyperól és elvette a jelszavadat, te írtál neki egy bocsánatkérő levelet, mi?
Jan 05, 2015 14:51:26
Karandas
Jan 05, 2015 14:52:37
Zseri (volt?) barátnőjéről van kép?
Inkább nincs.
Jan 05, 2015 14:52:37
Fekete Bikapata
Jan 05, 2015 14:52:50
Megnéztem a ,,Rendőrök, rendőrök, rendőrök'' című, sodis videót! HATALMAS!!!
Kéne csinálnod egy found-footage horrorfilmet, sodika, minimális költségvetésből! Elképzelhető, hogy tarolnál vele; lehetne főszereplő Fórizs és/ vagy a Dörpe!
De te is vállalhatnál szerepet, nem sokat kéne maszkírozni!
Te lennél a magyar Javier Botet! ;)
Kéne csinálnod egy found-footage horrorfilmet, sodika, minimális költségvetésből! Elképzelhető, hogy tarolnál vele; lehetne főszereplő Fórizs és/ vagy a Dörpe!
De te is vállalhatnál szerepet, nem sokat kéne maszkírozni!
Te lennél a magyar Javier Botet! ;)
Jan 05, 2015 14:52:50
-
Jan 05, 2015 14:54:39
remélem endre most azért ilyen boldog, mert keresztbe tett andinak, és majd be akarja váltani a pozícióját pénzre vagy más ellenértékre. andi eddig kíméletes volt vele, de remélem ettől bepöccen, és újabb csicskítás lesz belőle.
Jan 05, 2015 14:54:39
Fekete Bikapata
Jan 05, 2015 14:54:48
Annyira durva a csaj???
Jan 05, 2015 14:54:48
-
Jan 05, 2015 14:56:07
Jan 05, 2015 14:56:07
Karandas
Jan 05, 2015 14:56:11
Jan 05, 2015 14:56:11
broni
Jan 05, 2015 14:56:48
van, aki látott róla képet, utánna kiszurta a saját szemeit........(((((
Jan 05, 2015 14:56:48
Laci
Jan 05, 2015 14:57:14
Az én a gépemen biztos nincs. XD
Jan 05, 2015 14:57:14
Fekete Bikapata
Jan 05, 2015 14:57:31
Ő a bálna?
Na ne már!!!
Jan 05, 2015 14:57:31
-
Jan 05, 2015 14:57:34
endre, mindig elfelejted, hogy te alapvetően buta vagy, és nem érted az emberi viszonyokat. most még nevetsz a káröröm miatt, de ez át fog fordulni idegeskedésbe, végül pedig sírásba. te leszel a vesztes a végén, ez törvényszerű.
Jan 05, 2015 14:57:34
Karandas
Jan 05, 2015 14:58:20
Ő a bálna?
Na ne már!!!
Na ne már!!!
Egy vakrandi mehet?
Jan 05, 2015 14:58:20
Fekete Bikapata
Jan 05, 2015 15:00:30
Egy vakrandi mehet?
Inkább a képen látható hölgyeményt választanám...
N.Sz.K.Sz.
Jan 05, 2015 15:00:30
Kóser Szalonna
Jan 05, 2015 15:01:11
Ő a bálna?
Na ne már!!!
Na ne már!!!
Motherless.comon keress ra az "oily fun with my ssbbw wife" kifejezesre, ha ennyire kivancsi vagy.
Jan 05, 2015 15:01:11
-
Jan 05, 2015 15:02:26
Ő a bálna?
Na ne már!!!
Na ne már!!!
Azt hittem, a volt barátnőjéről akarsz képet. A mostaniról nincs, de ilyesmi az is, csak van rajta egy kis felesleg.
Jan 05, 2015 15:02:26
Fekete Bikapata
Jan 05, 2015 15:03:05
Kösz, nem, ez az ssbbw elég rosszul hangzik...
Jan 05, 2015 15:03:05
-
Jan 05, 2015 15:04:53
Jan 05, 2015 15:04:53
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 05, 2015 15:04:57
x30)
Endy, ha választanod kell, vagy összetörik a faptopod, kit dugnál inkább? Zsery nőjét vagy Andit?
broni
Jan 05, 2015 15:05:19
előbb 2 lájkom volt.....már csak egy...zseri itt van)))))
Jan 05, 2015 15:05:19
Laci
Jan 05, 2015 15:05:46
Endy, ha választanod kell, vagy összetörik a faptopod, kit dugnál inkább? Zsery nőjét vagy Andit?
Zseryt xD
Jan 05, 2015 15:05:46
a Bálna
Jan 05, 2015 15:06:02
Jan 05, 2015 15:06:02
sodika
Jan 05, 2015 15:06:29
Ez az egész lélektan.
Azután, amiről ma kora délután értesültem valakitől, Gery, mint megrendelő hirtelen dicsfényben úszó angyalkának kezdett el tűnni a szememben (már csak ezért is megkap mindent, amit ígértem), és ez pont arra volt jó, hogy a maradék fanatikus, már-már kényszeres balekságom is elillanjon.
A SoDI ma értékes ajándékot kapott, és nagyot képett előre az életképesség útján. És a legnagyobb lelki nyugalommal, valamint maximális kiegyensúlyozottsággal dolgozik tovább itt Berlinben. :))))
Korábbi berlini vendéglátóm büszke lehet rám, mert a SoDI bizony nagyot lépett előre az önállóság útján.
Soha többet nem írok ide
És most már tényleg nem.
Na meló, csá.
Azután, amiről ma kora délután értesültem valakitől, Gery, mint megrendelő hirtelen dicsfényben úszó angyalkának kezdett el tűnni a szememben (már csak ezért is megkap mindent, amit ígértem), és ez pont arra volt jó, hogy a maradék fanatikus, már-már kényszeres balekságom is elillanjon.
A SoDI ma értékes ajándékot kapott, és nagyot képett előre az életképesség útján. És a legnagyobb lelki nyugalommal, valamint maximális kiegyensúlyozottsággal dolgozik tovább itt Berlinben. :))))
Soha többet nem írok ide
És most már tényleg nem.
Na meló, csá.
Jan 05, 2015 15:06:29
-
Jan 05, 2015 15:06:33
El kell donteni, hogy az ELTE Snecologiara, vagy a Rocsogei faiskolaba akarsz jarni . . .
Jan 05, 2015 15:06:33
Kóser Szalonna
Jan 05, 2015 15:09:15
Ez az egész lélektan.
Soha többet nem írok ide
És most már tényleg nem.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
És most már tényleg nem.
Na meló, csá.
Szóval nem lesz 50 euro Andinénitől :(
Jan 05, 2015 15:09:15
Fekete Bikapata
Jan 05, 2015 15:09:26
Egyből visszatér, ahogy nem róla van szó...
Jan 05, 2015 15:09:26
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 05, 2015 15:09:43
x30)
Figyelem!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!
Ha elmúltál 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthatsz és a tartalom a számodra elérhető lesz.
Ha nem múltál el 18 éves, kattints a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom a számodra nem lesz elérhető.
broni
Jan 05, 2015 15:12:00
Figyelem!
úristen..............
Jan 05, 2015 15:12:00
Berlini Fiatal
Jan 05, 2015 15:12:15
Ez az egész lélektan.
Soha többet nem írok ide
És most már tényleg nem.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
És most már tényleg nem.
Na meló, csá.
miért, eddig mi volt gery? adott neked 40 eurót, mikor szűköltél érte, mint a kivert kutya, és aztán basztál neki megcsinálni a munkát, és basztál visszaküldeni a pénzét.
mi a faszt képzelsz magadról, úgy mégis? milyen jogon minősítgetsz te bárkit?
Jan 05, 2015 15:12:15
-
Jan 05, 2015 15:13:41
mekkorát fogunk röhögni rajtad később, amikor majd kiderül, hogy 1-2 nappal ezután a maximális kiegyensúlyozottságból sírógörcs, hiszti, rémálom lett.
eddig mindig így történt.
eddig mindig így történt.
Jan 05, 2015 15:13:41
-
Jan 05, 2015 15:16:42
Jövő héten nagy életveszély lesz, amikor ki kell fizetni 500 eurót egyben. ekkor majd térjünk vissza a kiegyensúlyozottságodra, sírós kislány!
Jan 05, 2015 15:16:42
Schwezoff Dávid
Jan 05, 2015 15:18:09
óóóóhhhbazmeg. Erre azt kell mondjam Soha többet nem írok ide
Jan 05, 2015 15:18:09
asodi
Jan 05, 2015 15:19:05
ajándékot kapott asodi, mániás szakaszban van asodi.
Fekete Bikapata
Eleinte haragudtam rád (Szetey-ügy), később inkább csak kíváncsian figyeltem az életed alakulását, szánalmat viszont az utóbbi hetekig nem éreztem irántad.
Hagyd már abba ezt az állandó picsogást, legyél már férfi, basszameg. Hol van már a Krónikás, a fura jobbikos gyerek, akinek a politikai nézeteivel ugyan nem értettem egyet, de sok szempontból egy érdekes figura volt (különben ugye minek követném már nyomon az életedet a Szetey-ügy óta, először a blogodon, azután meg itt - én nem vagyok mániákus, hahó!). Szánalmasan csúszol-mászol egy olyan nő után, aki le sem köpne, és közben olyan mértékben adod ki magad itt a nagy nyilvánosság előtt, hogy az szinte hihetetlen. Méltóság? Önbecsülés? Ezeknek már a szikrája sincs?
Hagyd már abba ezt az állandó picsogást, legyél már férfi, basszameg. Hol van már a Krónikás, a fura jobbikos gyerek, akinek a politikai nézeteivel ugyan nem értettem egyet, de sok szempontból egy érdekes figura volt (különben ugye minek követném már nyomon az életedet a Szetey-ügy óta, először a blogodon, azután meg itt - én nem vagyok mániákus, hahó!). Szánalmasan csúszol-mászol egy olyan nő után, aki le sem köpne, és közben olyan mértékben adod ki magad itt a nagy nyilvánosság előtt, hogy az szinte hihetetlen. Méltóság? Önbecsülés? Ezeknek már a szikrája sincs?
Jó kérdések...
Így lemenni kutyába, nagyon durva!
Elsőéves
(
x3)
Jan 05, 2015 15:21:02
x3)
A SoDI definiálhatná, hogy pontosan minek határozzák meg a szakkönyvek azt a jelenséget, amikor valaki egyes szám harmadik személyben beszél magáról.
Fogsz te még engem rajongással szopni
broni
Jan 05, 2015 15:24:19
A SoDI definiálhatná, hogy pontosan minek határozzák meg a szakkönyvek azt a jelenséget, amikor valaki egyes szám harmadik személyben beszél magáról.
hülye mint a segg.
Jan 05, 2015 15:24:19
-
Jan 05, 2015 15:26:11
Valami baja lehet saját magával és kényelmetlennek érzi az első szám első személyt.
Jan 05, 2015 15:26:11
-
Jan 05, 2015 15:26:25
korábbi berlini vendéglátód egy fogyatékos zaklató piócának tart, akit ha legközelebb meglát feljelent a rendőrségen :D
Jan 05, 2015 15:26:25
-
Jan 05, 2015 15:29:35
sneci, nem akarod még azzal is színesíteni a mesédet, hogy "hegyekben áll a meló", "minden rendben van", "a főnök úr fizetős kedvében van"?
tudod, ezekkel szoktál kábítani minket, miközben sírógörcsben zokogsz 20 centtel a zsebedben, éhesen.
tudod, ezekkel szoktál kábítani minket, miközben sírógörcsben zokogsz 20 centtel a zsebedben, éhesen.
Jan 05, 2015 15:29:35
A SoDI
Jan 05, 2015 15:30:02
éntudathiány
Jan 05, 2015 15:30:02
Fekete Bikapata
Jan 05, 2015 15:32:11
Megvolt ma is a super duplacombó (ravioli konzervben + likőrke)?
Jan 05, 2015 15:32:11
echelon mérnök
Jan 05, 2015 15:35:30
Ne szopass!
Fritöz + a sült krumpli recepjte volt Vera néni csomagjában? És megkaptad? Vagy az asztaloscsaj megmutatta, hogy kell használni a vasalót?
Részleteket!
Jan 05, 2015 15:35:30
dizájner / grafikus
Jan 05, 2015 15:39:15
Ez semmit sem jelent.
Meg azt is mondta, hogy a párja dizájner / grafikus, amit jellemzően inkább női szakmának gondolok.
Meg azt is mondta, hogy a párja dizájner / grafikus, amit jellemzően inkább női szakmának gondolok.
Hát azért hetyetye. Nálunk itthon asszem olyan 60-40% a férfiak javára az eloszlás. Ügynökségeknél mindenképp több a férfi, art directort nem is nagyon ismerek nőt. A szabadúszók között az arány már inkább fifty-fifty, az egyetemen meg tényleg több a csaj, fasz tudja, miért.
snecigeci
(
x44)
x44)
Végleg kiábrándultál Andiból?
She was a dude.
furgangos Petákos
Jan 05, 2015 15:39:34
sodika nagyon terel, mióta előj9tt andi esküvői fotózása és thomas adatlapja.
van összefüggés endre?
van összefüggés endre?
Jan 05, 2015 15:39:34
töppedt buzigolyók
Jan 05, 2015 15:43:13
Andi párjának a fotója már itt a fórumban is szerepelt Sodi szerint. Vagy valaki a kiállításos fényképről, vagy ő lehet a "szerencsés":
forum.sodika.org/?pageNo=3167&highlight=325642#comment-325642
forum.sodika.org/?pageNo=3167&highlight=325642#comment-325642
John Turturro kúrja Andit? Az szép :D
Jan 05, 2015 15:43:13
snecigeci
(
x44)
Jan 05, 2015 15:46:20
x44)
Ne örülj. A neheze még hátra van, Endre. Ekkora szerelem nem múlik el egyik pillanatról a másikra. Most jobban érzed magad, de várd ki az estét. Jó hír, hogy néhány hónap alatt rendbejössz azért.
She was a dude.
töppedt buzigolyók
Jan 05, 2015 15:48:31
Ez az egész lélektan.
Soha többet nem írok ide
És most már tényleg nem.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
És most már tényleg nem.
Na meló, csá.
A főnökurak elmentek síelni, és nincs fizetős hangulat?
Rocskaiék megüzenték Endikének, hogy ha hazatolja a hombár fejét, akkor ne is álmodjon az irodában héderezésről?
Jan 05, 2015 15:48:31
-
Jan 05, 2015 15:54:41
Végleg kiábrándultál Andiból?
A SoDI az üzekedés idején nem gyűjt háremet maga köré; rövid együtt töltött idő és a párzás után elhagyja a nőstényt és új partnereket keres. Evidenciákat ne kelljen már magyarázni.
Jan 05, 2015 15:54:41
-
Jan 05, 2015 15:56:41
sneci, 2 heted sincs a családalapításig. újabb kudarc?
Jan 05, 2015 15:56:41
Czeizel Endre
Jan 05, 2015 16:02:01
Kedves Endre! Már jó ideje témája egy szakmai vitának itt az Akadémián és talán könnyen el tudná azt dönteni. Volt a felmenői között imádkozó sáska (Mantis religiosa)? Amennyiben igen, neme?
Jan 05, 2015 16:02:01
sodika
Jan 05, 2015 16:13:25
snecigeci:
Nem ábrándultam ki senkiből, nem erről van szó.
Egyszerűen erről van szó:

Ha valaki bűncselekmények árán akar nálam valamit elérni, az nálam bizony a legenygébb esetben is passzív agresszióval találkozik.

Ha valaki bűncselekmények árán akar nálam valamit elérni, az nálam bizony a legenygébb esetben is passzív agresszióval találkozik.
Jan 05, 2015 16:13:25
sodika
Jan 05, 2015 16:14:30
legenyhébb, ha
erősebb esetben meg feljelentem
Jan 05, 2015 16:14:30
snecigeci
(
x44)
Jan 05, 2015 16:15:53
x44)
Milyen bűncselekményről beszélsz gyagyás?
She was a dude.
MediaMarkt
Jan 05, 2015 16:17:19
snecigeci:
De bizony hülye vagy, mert a Saturnban vettél 20 euróért ethernet kábelt.
Jan 05, 2015 16:17:19
Kémlégy
Jan 05, 2015 16:18:39
legenyhébb, ha
Kit akarsz feljelenteni, te kretén? :D
Jan 05, 2015 16:18:39
snecigeci
(
x44)
Jan 05, 2015 16:18:41
x44)
A passzív agresszió volt ez a nagy szmájlizás? Gondolod, hogy Andi nem szarja telibe ezt a fórumot?
She was a dude.
jiddise máme
(
x11)
Jan 05, 2015 16:20:12
x11)
kit akarsz te feljelenteni útlevál és papírok nélkül?
amúgy ma mennyit dolgoztál? tartod a napi 6 órát?
hogy haladsz a csiszolással?
amúgy ma mennyit dolgoztál? tartod a napi 6 órát?
hogy haladsz a csiszolással?
sodika
Jan 05, 2015 16:20:24
Milyen bűncselekményről beszélsz gyagyás?
Egy köztörvényes bűncselekményről, ami ma délelőtt történt, és amiről ma délután értesültem, és ami egészen megnyugtatott, mert ilyen esetben a passzív agresszió nem ad okot semmiféle lelkiismeretfurdalásra.
Ennyi.
Jan 05, 2015 16:20:24
Kiss Kender Farkas
Jan 05, 2015 16:25:00
Ennyi.
Ennyi.
Nocsak, a te kis "Teréz anyád" bűnöző lett? :)
Azért vigyáznék a helyedben! Nehogy hirtelen eszükbe jusson 1-2 dolog veled kapcsolatban is ;)
Jan 05, 2015 16:25:00
snecigeci
(
x44)
Jan 05, 2015 16:25:14
x44)
Nézd, ha máshogy nem értettél a szóból, hogy kopj le róla.Fél éve zaklatod, én teljes mértékben megértem a csajt...
She was a dude.
broni
Jan 05, 2015 16:26:16
a német rendőrök nagyon tudnak ugy ütni, hogy nem marad nyoma, meg egyéb torturák.....ott érteni kell ehhez, mer ugye lib. demokrácia...ha valami csöves bemegy szórakozni velük.....
Jan 05, 2015 16:26:16
buzigurtni
Jan 05, 2015 16:27:29
endre óvatosan, mert nagyot esel a magas lóról
Jan 05, 2015 16:27:29
sodika
Jan 05, 2015 16:27:36
Nem utaltam arról, kikről van szó.
És nem, nem erőszakról.
De bűncselekményről.
Na meló, csá.
És nem, nem erőszakról.
De bűncselekményről.
Na meló, csá.
Jan 05, 2015 16:27:36
jiddise máme
(
x11)
Jan 05, 2015 16:28:31
x11)
kiváltották és nyilvánosan elégették a pakkodat, vagy mi?
Kiss Kender Farkas
Jan 05, 2015 16:28:32
Egyébként pedig ne rejtvényezz itt Tyodika: beleléptek a szádba és most azt gondolod, hogy kitapsolhatsz kárpit? Vagy mire örömködsz itt?
Jan 05, 2015 16:28:32
Kémlégy
Jan 05, 2015 16:29:23
És nem, nem erőszakról.
De bűncselekményről.
Na meló, csá.
És nem, nem erőszakról.
De bűncselekményről.
Na meló, csá.
Te már csak értesz ehhez, vádlott.
Csak nehogy megint téged meszeljenek el.
Jan 05, 2015 16:29:23
echelon mérnök
Jan 05, 2015 16:29:32
És nem, nem erőszakról.
De bűncselekményről.
Na meló, csá.
És nem, nem erőszakról.
De bűncselekményről.
Na meló, csá.
Szóval úgy gondolod, hogy elloptak tőled valamit. Felvették a csomagod és kiitták belőle a Vera nénis minikólákat?
Jan 05, 2015 16:29:32
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 05, 2015 16:29:50
x16)
Andi mégis csak kiváltotta a csomagot, és szétosztogatta az Alexanderplatzon a tartalmát a hajléktalanok között?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
vajdasági
Jan 05, 2015 16:29:54
Ennyi.
Kemál ellopta a pakkodból a télikabátot? (*pr) Ennyi.
Jan 05, 2015 16:29:54
Kiss Kender Farkas
Jan 05, 2015 16:30:29
És nem, nem erőszakról.
De bűncselekményről.
Na meló, csá.
És nem, nem erőszakról.
De bűncselekményről.
Na meló, csá.
Persze, nyilván a lakótársaidról derült ki valami, azért hemzsegsz ennyire. Tudod, a hülyék a túlparton várakoznak.
Gondolom próbálsz megint jogászkodni, játszani az eszedet, aztán szépen belehuppansz valami szarba.
Jan 05, 2015 16:30:29
jiddise máme
(
x11)
Jan 05, 2015 16:32:51
x11)
nézze már meg valaki a postai nyomkövetőt, akinek megvan a pakk száma
sodika
Jan 05, 2015 16:33:01
Eszem ágában sincs jogászkodni.
Vagy pattogni. Én nyugodt vagyok.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Jan 05, 2015 16:33:01
-
Jan 05, 2015 16:33:25
Megint figyelemkurvulsz, örülsz, hogy foglalkoznak veled, és találgatnak, aztán egy rosszabb pillanatodban úgyis elmondod, hogy miről van szó. Ahhoz sincs eszed, hogy regisztrálj egy Bitcoin accountot, és legalább az ilyen nagy sztorikért, vagy az igazán ütős e-mailjeidért, és videóidért pénzt kérj a trolloktól (persze az első átbaszás után, miután nem volt elég ütős a tartalom, senki se fizetne)
Jan 05, 2015 16:33:25
Kiss Kender Farkas
Jan 05, 2015 16:35:07
Egyébként őszintén remélem, hogy sikerül valamibe belesodornod magadat. Andiék akármit is csináltak, remélhetőleg jön náluk egy hirtelen "megvilágosodás" és téged is meghívatnak majd a bíróságra :) Ők szépen elrendezik a saját részüket valami helyi zugügyvéddel, te meg ott hetyetyézel. De szép lenne, ha szinte egyszerre ítélnének el kint is és itthon is. Kiss Endre Farkas 2x-es elítélt :)
Jan 05, 2015 16:35:07
-
Jan 05, 2015 16:36:21
*arra, te antimagyar szar
Tuti tippem van számodra. 2 hét van hátra a családalapításig, adj ultimátumot andinak: vagy elkezditek a projektet, vagy megy a böribe.
Így talán még tudod tartani a határidőt. A SoDI pedig mindig tartja a határidőket főszabályként, ugye?
Jan 05, 2015 16:36:21
tabdi glädä
Jan 05, 2015 16:37:19
púp, ugye a tudomány új ajándékára célozgatsz?! te kis hamis..
divany.hu/poronty/2015/01/02/uj_eljaras_forradalmasitja_az_autizmus_felismereset/
divany.hu/poronty/2015/01/02/uj_eljaras_forradalmasitja_az_autizmus_felismereset/
Jan 05, 2015 16:37:19
bálnakergetők
Jan 05, 2015 16:37:44
Ez az egész lélektan.
nocsak, zsery kollaborál?! múltkor trollkodni akar, ma meg már a kotorékot segíti!!!
Jan 05, 2015 16:37:44
PGS
Jan 05, 2015 16:38:08
Eladták az útleveled Omáék, vagy Kemál "megzsarolt" azzal, hogy ha még egyszer a szádra veszed Andi nevét, akkor beleaprítja a golyóid egy kebabba?
Jan 05, 2015 16:38:08
Kiss Kender Farkas
Jan 05, 2015 16:38:26
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Ó, te azt úgysem bírod ki. Neked mindig pattognod kell. De mondom, semmi gond, te vagy az az ember, aki bármihez nyúl abból egy eszméletlen nagy szarkupac lesz.
Jan 05, 2015 16:38:26
PGS
Jan 05, 2015 16:40:03
Eladták az útleveled Omáék, vagy Kemál "megzsarolt" azzal, hogy ha még egyszer a szádra veszed Andi nevét, akkor beleaprítja a golyóid egy kebabba?
Harmadik tipp: Vera bejelentette, hogy reggel tanúskodott az NNI-nek a Recskai cégügyek kapcsán, és természetesen nem ismer, ha téged bárki kérdezne.
Jan 05, 2015 16:40:03
Kiss Kender Farkas
Jan 05, 2015 16:41:44
Nem, szerintem itt arra céloz, hogy Andiék átbaszták ezzel a shaját megoldással és ezzel van valami, amit ő "köztörvényes bűncselekménynek" nevez. Gery meg úgy jöhet a képbe, hogy ő is "átbaszta" ezzel a megrendeléssel, direkt azért kérte őt fel, mert tudta, hogy felsül vele. Később pedig kirakta a kérincsélős leveleit, német telefonszámát és azt, hogy Fórizst használja "trezornak".
Jan 05, 2015 16:41:44
-
Jan 05, 2015 16:42:31
ha tyodika elkezd jogászkodni, azt rendszerint megszopja. jaj, de izgi!
Jan 05, 2015 16:42:31
bálnakergetők
Jan 05, 2015 16:43:19
lehet, hogy tényleg kellenének szankciók a zaklató gnóm ellen, egyre pimaszabb.
Jan 05, 2015 16:43:19
sodika
Jan 05, 2015 16:43:52
Hideg. Én pedig nem jogászkodok.
Most szükségtelen.
Most szükségtelen.
Jan 05, 2015 16:43:52
medvezsidaj
Jan 05, 2015 16:43:57
Ez maximum csak köztörvényes botlásocska lehetett.
Jan 05, 2015 16:43:57
sodika
Jan 05, 2015 16:43:58
Na meló, csá.
Jan 05, 2015 16:43:58
snecigeci
(
x44)
Jan 05, 2015 16:44:39
x44)
Lehet, hogy a trollok találtak be valamivel. Megsemmisült a csomag, púpi?
She was a dude.
sodika
Jan 05, 2015 16:45:45
nagyon hideg
Olyan dolog történt, ami megnyugtatott tegnap óta.
Tök nyugisan melózok.
Na meló, csá.
Tök nyugisan melózok.
Na meló, csá.
Jan 05, 2015 16:45:45
-
Jan 05, 2015 16:45:58
Na meló, csá.
Na meló, csá.
a következő sírógörcsig vagy nyugodt. ismerjük már ezeket a hazugságokat.
Jan 05, 2015 16:45:58
bálnakergetők
Jan 05, 2015 16:46:26
igen a "valaki" lehet fórizs, akitől hallotta, hogy zsery nem jelenti fel őket, az örömködés meg a szokásos jogászi fantazmagóriák egyikének köszönhető.
Jan 05, 2015 16:46:26
Kóser Szalonna
Jan 05, 2015 16:46:32
nagyon hideg
Tök nyugisan melózok.
Na meló, csá.
Tök nyugisan melózok.
Na meló, csá.
Andi veréssel fenyegetett, innentől nyugodt szívvel zaklathatod?
Jan 05, 2015 16:46:32
furgangos Petákos
Jan 05, 2015 16:46:45
maradjunk Thomasnál és Andi eskövő fotózásánál.
Ezek igazak Endre?
Ezek igazak Endre?
Jan 05, 2015 16:46:45
Kémlégy
Jan 05, 2015 16:47:05
Hideg. Én pedig nem jogászkodok.
Most szükségtelen.
Most szükségtelen.
Tits or GTFO.
Jan 05, 2015 16:47:05
-
Jan 05, 2015 16:47:06
nagyon hideg
Tök nyugisan melózok.
Na meló, csá.
Tök nyugisan melózok.
Na meló, csá.
mikor lesz sírógörcs? halálfálelem? depresszió? rosszkedv?
Jan 05, 2015 16:47:06
sodika
Jan 05, 2015 16:48:05
Soha többet nem írok ide
* ásít *
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
* ásít *
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Jan 05, 2015 16:48:05
furgangos Petákos
Jan 05, 2015 16:49:03
Soha többet nem írok ide
* ásít *
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
* ásít *
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Thomas facebookja? Vagy Andi fotói?
írjunk Thomasnak Endre?
Jan 05, 2015 16:49:03
medvezsidaj
Jan 05, 2015 16:49:06
Recskagate idejen hany napig sirtal?
Jan 05, 2015 16:49:06
snecigeci
(
x44)
Jan 05, 2015 16:49:08
x44)
Örülünk, púpcent? Felbontod a bort ma este?
She was a dude.
59 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™