Ha megerőszakolnak egy tizenéves, ittas vagy hullarészeg lányt, az tényleg nem egy szokványos nemi erőszak...
Jól átgondoltad ezt a mondatodat?
Nem lesz. Rendben van most minden.
Ha az Univerzum nem intézkedik magától, én soha, mert lusta vagyok.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Alvás közben lehetséges bűncselekményt elkövetni? :)
Ha például a lány aktív, odahajlok, szop, miegymás, azt nehéz erőszaknak tekinteni. Pedig olyasni olyan történeteket is, hogy ez történik, ittas a csaj, de attól még aktívan közreműküdő, és ezt mondják egyesek erőszaknak. Vicc.
Angolnázol szarfaszú?
Sejted ki vagyok? xD
Magyarul vársz a sült galambra és néha csodálkozol, hogy egy pénisz jön...
Nem. Soha.
Nincs rá okom.
Senkivel nem követtem el semmit, úgyhogy nem.
nem tudsz olvasni?? majd mi intézkedünk!
Nem azt mondtam, hogy "rendben van minden", hanem hogy jelenleg se tennivalóm, de merengenivalóm nincs a melón kívül.
Azt a groteszk rendőrségi verziót (szakadék melletti elkövetés) röhögtük ki, mint lehetetlent, amiről a tárgyaláson kiderült, hogy tényleg nem úgy volt (uyanis a játszótér volt az elkövetés tényleges helyszíne).
- Nevetgéltél a gyilkosság helyszínén
- Mentegetted a gyilkos anyját
She was a dude.
Jó hogy szólsz.
Egyet sem, és ma már nem is fogok, de kurvára nincs nekem időm itt baszni veletek a rezet.
Na meló, csá.
ki írta ezt tyodika?
"Még ha esetleg igazad is lenne a mániákus megszállottság vonatkozásában, aminek a hiányát egyébként egy pillanatig se tagadtam"
Két másik ember. Akiket nem nevezek meg.
Pontosabban: a tények és a történések.
rákérdezhetek? ugye retard mindkét másik?
Csupa remek emberrel vetted magad körül, szóval el tudom képzelni micsoda oltogatás ment. Te egy pancser balfasz vagy, egy igazi idióta seggfej.
Bizonyos okokból, ha ez esetlegesen így is lenne (merthogy a tagadás hiánya még nem beismerés), ebből ma éppen kikeveredtem.
A legjobb az lesz, hogy az eddigi zavaró tényezőket: úgy mint egy a fórum, vagy a korábbi berlini vendéglátóm, most egy ideig nem létezőnek tekintem.
Bizonyos, nem publikus okokból ez MOST mindkettő vonatkozásában nagyon könnyű lesz. :)
Már megint ezek az elkésett felismerések. Kisfiam te 3 napig non stop felmostad itt magaddal a padlót.
micsoda élvezet lesz ezzel a kommenttel szopatni téged.:)))
Ez a STNÍI most meddig fog tartani?
5 percig?
1 óráig?
Gyagyás, fogsz te még itt őrjöngeni és átkozódni, nem is sokára.
no mercy!!!!!!!!!!!
A mátrixban vagy, sodika, nem a neten! Mi nem létezünk, ahogy a pénz sem...
Mi itt vígan élünk (haza, tudod), te meg csak csócsáld tovább a raviolit mirelit-pizzával!
Soha többet ne írj ide!
Na fap-fap, csá!
Hazaáruló vagy!
jó lesz u-bahn is......
60minutos.info/wp-content/uploads/2014/05/370950_2.jpg
remelem 40 folott volt, es jo kover bajszos...
Tudsz adni egy címet, ahová írhatok?
Igen, komoly. A tárgyalás előtti éjszakát a független sajtós a vádlott anyjával töltötte valami hotelszobában, amit Fórizs úrhölgy fizetett. Nekem nincsenek meg a képek arról a csodálatos asszonyról, aki egy feledhetetlen éjszakával ajándékozta meg hősünket, de valamelyik prof biztos megmutatja mindjárt.
Jó, jó ez az előjáték, de hol van a lényeg a mamával?
Na, 44 percig bírta asodi.
Ma ennyi volt nálad a soha.
Maradj csak.
Nem kurvára mindegy, hogy hányadjára nem tudtad betartani?
Szóval akkor most ezzel az újabb hazug ígéreteddel hitelesítetted azt is, hogy kb ennyire igaz, hogy soha nem akarnád bántani whatandit, ugye?
"Szóval most 21:00 órától ti sem léteztek, és ő sem létezik.
Itt vagyok a neten, de ti nem voltatok soha."
Neked lehet írni olyan ügyben, ami nem publikus itt?
Nyugat-Berlinből átmetrózott Kelet-Berlinbe.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
adj emailt, és írok neked
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Nekem kell írni ilyen esetekben, Hahó!
Csak ezért a hozzászólásodért megérdemelnéd, hogy egyenként tépjék le a körmeidet, dörzsöljék be sóval a helyüket, te pszichopata undorító állat.
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
de eközben is kb. 3x kibuggyantotta a pitont.
Mert beteg, neki csak a kiszolgáltatott nők (lehetőleg vagy kislányok vagy szexnagyik, nem saját korosztály) és a helyes srácok tetszenek.
Ha DROG, akkor csakis Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.!
Nem gondolok arra, mert szerintem ez az aljas kis féreg nem fogyatékos oly mértékben, hogy ne tudná felmérni tettei következményeit (még). Ezért is retteg a börtöntől, a testi fenyítéstől. Viszont abból adódóan, hogy viselkedészavaros, nagyjából képtelen érzelmekre, kizárólag a rettegést és a félelmet tudja átélni (életveszély, törött orr, stb.), így nem fogja fel, hogy milyen következményekkel járhat a molesztálást elszenvedőnek, főleg ha vannak flashbackjei.
Egyszerűbben: ha egy down kóros megtaperol egy nőt, nem baszod pofán, mert értelmi fogyatékos.
Ha sneci letaperol vagy megerőszakol (amiről ábrándozik) egy részeg, magatehetetlen nőt, akkor egy kábelkorbáccsal addig kell verni, amíg még nyüszít és mozog.
Egyszerű ez.
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
Fekete Bikapata
Jan 05, 2015 20:40:27
Aki tényleg, hagyományos módon megerőszakol egy nőt: lefogja, és berakja a farkát, azt én is 20-25 évre ítélném.
Csak a túlzásokat nem szeretem...
16 éves és pityókás, de aktíva akarja a szexet > erőszak
ugyanmár
Csak a túlzásokat nem szeretem...
16 éves és pityókás, de aktíva akarja a szexet > erőszak
ugyanmár
Ha megerőszakolnak egy tizenéves, ittas vagy hullarészeg lányt, az tényleg nem egy szokványos nemi erőszak...
Jan 05, 2015 20:40:27
Tettestárs
Jan 05, 2015 20:40:43
De hisz leírtam. Tegnap kikészültem, mert elhitettétek velem, hogy világraszóló balek vagyok. Elkezdtem magam szégyellni, hogy aki ennyire jóhiszemű, és ennyire kiszolgáltatja magát, abba persze hogy ahol tudnak: belerúgnak. Én ezzel a gyengeségtudattal, és önmarcangolással kászlálódtam ki délelőtt az ágyból. Ráadásul mindez egy nagy adag lelkiismeretfurdalással is meg volt fűszerezve, miszerint mégis csak én lehetek mindennek az oka, és azért vagyok gyenge, mert így kell bűnhődjek, amikor nem feltétlenül van nálam az erkölcsi igazság.
Na, ehhez képest leültem a gép elé, megnéztem pár dolgot, dumáltam valakivel Skype-on, és mindez az önmarcangolás és saját magam baleknak bélyegzése egyszállt, és a totális nyugalom jött a helyére.
Egyrészt mert talán mégse vagyok balek, másrészt mert nem én vagyok az, aki bűncselekményeket követ el, miközben én alszom.
Na, ehhez képest leültem a gép elé, megnéztem pár dolgot, dumáltam valakivel Skype-on, és mindez az önmarcangolás és saját magam baleknak bélyegzése egyszállt, és a totális nyugalom jött a helyére.
Egyrészt mert talán mégse vagyok balek, másrészt mert nem én vagyok az, aki bűncselekményeket követ el, miközben én alszom.
Jan 05, 2015 20:40:43
sodika
Jan 05, 2015 20:40:52
holnap sírógörcs lesz, de azt mi intézzük, az univerzum megbízásából.
Jan 05, 2015 20:40:52
sodika
Jan 05, 2015 20:41:27
Jan 05, 2015 20:41:27
sodika
Jan 05, 2015 20:42:34
Ha például a lány aktív, odahajlok, szop, miegymás, azt nehéz erőszaknak tekinteni. Pedig olyasni olyan történeteket is, hogy ez történik, ittas a csaj, de attól még aktívan közreműküdő, és ezt mondják egyesek erőszaknak. Vicc.
Jan 05, 2015 20:42:34
Tettestárs
Jan 05, 2015 20:42:57
Angolnázol szarfaszú?
Sejted ki vagyok? xD
Jan 05, 2015 20:42:57
Fekete Bikapata
Jan 05, 2015 20:43:03
Magyarul vársz a sült galambra és néha csodálkozol, hogy egy pénisz jön...
Jan 05, 2015 20:43:03
sodika
Jan 05, 2015 20:43:07
Jogi tanácsot kértél a metéltfaszú Kaufmanntól? Perelni fogod Andit?
Nem. Soha.
Nincs rá okom.
Jan 05, 2015 20:43:07
-
Jan 05, 2015 20:43:26
élvezet nézni ahogy kerülöd a témát, hogy apád saját lakásából való kirakását a használati jogáról való lemondatással kezdted, majd azzal folytattad, hogy elfelejtetted visszajegyeztetni.
taknyos lett a nózid, te családellenes, gonosz, számító zsidó?
taknyos lett a nózid, te családellenes, gonosz, számító zsidó?
Jan 05, 2015 20:43:26
sodika
Jan 05, 2015 20:43:46
Angolnázol szarfaszú?
Sejted ki vagyok? xD
Sejted ki vagyok? xD
Senkivel nem követtem el semmit, úgyhogy nem.
vajdasági
Ha minden rendben lenne, akkor nem ide írogatnál már órák óta...
-
Jan 05, 2015 20:44:34
nem tudsz olvasni?? majd mi intézkedünk!
Jan 05, 2015 20:44:34
Fekete Bikapata
Jan 05, 2015 20:45:35
Emlékszel a Bándy Katára?
Őt meg is ölték...
Emlékszel, amikor kiröhögted?
Őt meg is ölték...
Jan 05, 2015 20:45:35
Zulu
(
x15)
Jan 05, 2015 20:46:22
x15)
Nézd sneci, Andiéknak van projectjük, neked nincs. Bármit léptek Andiék, az egyrészt valószínűleg annyira nem törvénysértés, mint te gondolod, és nem fogják megütni a bokájukat.
Ha valami csoda folytán mégis megszívják, és így számodra kvázi szerencsésen is alakulnak a dolgok, akkor is vera néni kitartott kurvája vagy, egy csicska, egy szolga, aki előbb-utóbb szemetesben végzi.
Tedd fel magadnak a kérdést: Andi(az az Andi, akit tavalyelőtt megismertél) belement volna egy olyan kapcsolatba, ami téged fűz Verához?
Ha valami csoda folytán mégis megszívják, és így számodra kvázi szerencsésen is alakulnak a dolgok, akkor is vera néni kitartott kurvája vagy, egy csicska, egy szolga, aki előbb-utóbb szemetesben végzi.
Tedd fel magadnak a kérdést: Andi(az az Andi, akit tavalyelőtt megismertél) belement volna egy olyan kapcsolatba, ami téged fűz Verához?
sodika
Jan 05, 2015 20:46:28
Ha minden rendben lenne, akkor nem ide írogatnál már órák óta...
Nem azt mondtam, hogy "rendben van minden", hanem hogy jelenleg se tennivalóm, de merengenivalóm nincs a melón kívül.
Jan 05, 2015 20:46:28
sodika
Jan 05, 2015 20:48:44
Emlékszel a Bándy Katára?
Őt meg is ölték...
Őt meg is ölték...
Azt a groteszk rendőrségi verziót (szakadék melletti elkövetés) röhögtük ki, mint lehetetlent, amiről a tárgyaláson kiderült, hogy tényleg nem úgy volt (uyanis a játszótér volt az elkövetés tényleges helyszíne).
Jan 05, 2015 20:48:44
sodika
Jan 05, 2015 20:49:27
Zulu :
Fantáziálsz valakiről, amiről én már másfél napja nem írok semmit. Nektek ez valami mániátok. lol
Na meló, csá.
Fantáziálsz valakiről, amiről én már másfél napja nem írok semmit. Nektek ez valami mániátok. lol
Na meló, csá.
Jan 05, 2015 20:49:27
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 05, 2015 20:49:43
x16)
Ma hány önéletrajzot küldtél ki?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
snecigeci
(
x44)
Jan 05, 2015 20:49:53
x44)
- Nevetgéltél a gyilkosság helyszínén
- Mentegetted a gyilkos anyját
snecigeci
(
x44)
Jan 05, 2015 20:51:15
x44)
Nem a gyilkos anyját, hanem az anyjával együtt próbáltátok mentegetni a gyilkost.
She was a dude.
sodika
Jan 05, 2015 20:52:35
Ma hány önéletrajzot küldtél ki?
Jó hogy szólsz.
Egyet sem, és ma már nem is fogok, de kurvára nincs nekem időm itt baszni veletek a rezet.
Na meló, csá.
Jan 05, 2015 20:52:35
-
Jan 05, 2015 20:52:36
Egy másik balek elhitette Sodival, hogy ő sem az. Ez csúcs.
Jan 05, 2015 20:52:36
-
Jan 05, 2015 20:52:38
Zulu :
Na meló, csá.
Na meló, csá.
ki írta ezt tyodika?
"Még ha esetleg igazad is lenne a mániákus megszállottság vonatkozásában, aminek a hiányát egyébként egy pillanatig se tagadtam"
Jan 05, 2015 20:52:38
sodika
Jan 05, 2015 20:55:04
Egy másik balek elhitette Sodival, hogy ő sem az. Ez csúcs.
Jan 05, 2015 20:55:04
-
Jan 05, 2015 20:55:47
tegnap még itt üzengetett neki, mert annyira be van kattanva, hogy még azt is elhitette magával, hogy olvassa a fórumot, és másnap már a trollokat vádolja mániával, mert szóba hozzuk a mániája tárgyát.
tipikus elmebeteg.
tipikus elmebeteg.
Jan 05, 2015 20:55:47
-
Jan 05, 2015 20:56:42
rákérdezhetek? ugye retard mindkét másik?
Jan 05, 2015 20:56:42
Érdeklődő
Jan 05, 2015 20:56:43
Jaj, tényleg, a Péntek néni, akivel együtt aludtál, Sodi!
Ő volt az egyetlen nőd, ugye? Remélem, belinkeli valaki a képét, hadd lássák az elsőévesek, kivel dugott a vadászbika!
Ő volt az egyetlen nőd, ugye? Remélem, belinkeli valaki a képét, hadd lássák az elsőévesek, kivel dugott a vadászbika!
Jan 05, 2015 20:56:43
-
Jan 05, 2015 20:57:29
Csupa remek emberrel vetted magad körül, szóval el tudom képzelni micsoda oltogatás ment. Te egy pancser balfasz vagy, egy igazi idióta seggfej.
Jan 05, 2015 20:57:29
sodika
Jan 05, 2015 20:58:09
ki írta ezt tyodika?
Bizonyos okokból, ha ez esetlegesen így is lenne (merthogy a tagadás hiánya még nem beismerés), ebből ma éppen kikeveredtem.
A legjobb az lesz, hogy az eddigi zavaró tényezőket: úgy mint egy a fórum, vagy a korábbi berlini vendéglátóm, most egy ideig nem létezőnek tekintem.
Bizonyos, nem publikus okokból ez MOST mindkettő vonatkozásában nagyon könnyű lesz. :)
Jan 05, 2015 20:58:09
-
Jan 05, 2015 20:58:59
sneci, hogy is mondattad le apádat a lakása használati jogáról? és aztán hogy felejtetted el visszajegyeztetni?
mesélj már erről, tisztességes sodi!
mesélj már erről, tisztességes sodi!
Jan 05, 2015 20:58:59
sodika
Jan 05, 2015 20:59:03
Szóval most 21:00 órától ti sem léteztek, és ő sem létezik.
Itt vagyok a neten, de ti nem voltatok soha.
Itt vagyok Berlinben, de ő sem volt soha.
:))
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Jan 05, 2015 20:59:03
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 05, 2015 20:59:19
x38)
Költözöl vissza a Kolosyra?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
-
Jan 05, 2015 20:59:38
Már megint ezek az elkésett felismerések. Kisfiam te 3 napig non stop felmostad itt magaddal a padlót.
Jan 05, 2015 20:59:38
sodika
Jan 05, 2015 20:59:51
Berlin juszt is.
csá
csá
Jan 05, 2015 20:59:51
-
Jan 05, 2015 21:01:20
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
micsoda élvezet lesz ezzel a kommenttel szopatni téged.:)))
Jan 05, 2015 21:01:20
gecire unatkozó
Jan 05, 2015 21:01:34
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Ez a STNÍI most meddig fog tartani?
5 percig?
1 óráig?
Jan 05, 2015 21:01:34
xray
Jan 05, 2015 21:02:59
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Jan 05, 2015 21:02:59
-
Jan 05, 2015 21:04:11
hm, lehet, hogy holnap elküldöm apádnak a nyilatkozatot, amivel lemondattad a használqtiöjogáról.
sőt, lehet elküldöm a szomódi polgármesternek is, egy magyarázókártyával, hogy az öreg kiss bandit hogyan fosztotta meg lakásától a saját fia.
sőt, elküldöm lánczi misinek is.
sőt, lehet elküldöm a szomódi polgármesternek is, egy magyarázókártyával, hogy az öreg kiss bandit hogyan fosztotta meg lakásától a saját fia.
sőt, elküldöm lánczi misinek is.
Jan 05, 2015 21:04:11
broni
Jan 05, 2015 21:04:39
no mercy!!!!!!!!!!!
Jan 05, 2015 21:04:39
-
Jan 05, 2015 21:05:05
3 napig itt rinyál és nyalizik a trolloknak. Ma állítólag vki behúlyíti és megint arcoskodik egy gnóm
Jan 05, 2015 21:05:05
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 05, 2015 21:05:20
x38)
Jön a váratlan faszerdő, és a szádba csúszik. Ahogy eddig mindig. Akkor kinek fogsz sírni? Vera néninek? Ja, őt nem mered felhívni, mert neki azt hazudod, hogy minden rendben van. Sírógörcs volt ma?
Fekete Bikapata
Jan 05, 2015 21:06:12
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
A mátrixban vagy, sodika, nem a neten! Mi nem létezünk, ahogy a pénz sem...
Mi itt vígan élünk (haza, tudod), te meg csak csócsáld tovább a raviolit mirelit-pizzával!
Soha többet ne írj ide!
Na fap-fap, csá!
Hazaáruló vagy!
Jan 05, 2015 21:06:12
Kiss Kender Farkas
Jan 05, 2015 21:06:42
Azért ne legyél ennyire magabiztos Endre! Laci haverod például az előbb talált egy elég érdekes dolgot. Szerintem nem örülnél neki, ha ezt az "érdekességet" rossz kezekbe adná xD
Jan 05, 2015 21:06:42
-
Jan 05, 2015 21:08:42
zsendre, amiért így beazéltél a kommenthaverokról, meg fogjuk szavazni, hogy amikor a legmagányosabb leszel, akkor kapjál egy hetes bant.
aztán ha felkötötted magad, elégedetten csettintünk!
Jan 05, 2015 21:08:42
broni
Jan 05, 2015 21:10:48
zsendre, amiért így beazéltél a kommenthaverokról, meg fogjuk szavazni, hogy amikor a legmagányosabb leszel, akkor kapjál egy hetes bant.
jó lesz u-bahn is......
60minutos.info/wp-content/uploads/2014/05/370950_2.jpg
Jan 05, 2015 21:10:48
-
Jan 05, 2015 21:14:25
:)))
Farkas Endre Kiss
21 perce · Berlin, Germany ·
A transzfesztita tisztogat.
Ezek TÉNYLEG nem érzik, mennyire röhejesek?
Farkas Endre Kiss
21 perce · Berlin, Germany ·
A transzfesztita tisztogat.
Ezek TÉNYLEG nem érzik, mennyire röhejesek?
Jan 05, 2015 21:14:25
-
Jan 05, 2015 21:15:39
sneci, mi az a transzfesztita? így mondják berlin, germany környékén?
Jan 05, 2015 21:15:39
Kovi
Jan 05, 2015 21:23:11
Jaj, tényleg, a Péntek néni, akivel együtt aludtál, Sodi!
az a halottgyalazo kis geci, ez most komoly? evekre abbahagytam a forumozast a Bandy Kata ugy miatt, de errol az undorito reszletrol most szeretnek egy fenykepes tajekoztatot, ha lehetseges. NSZKSZ. Ő volt az egyetlen nőd, ugye? Remélem, belinkeli valaki a képét, hadd lássák az elsőévesek, kivel dugott a vadászbika!
Jan 05, 2015 21:23:11
Kiss Kender Farkas
Jan 05, 2015 21:25:07
Kinek lehetne írni most és milyen címre? Fontos lenne!
Jan 05, 2015 21:25:07
snecigeci
(
x44)
Jan 05, 2015 21:25:40
x44)
Na bazmeg, már minden nap "örökre" eltűnik?
She was a dude.
Kiss Kender Farkas
Jan 05, 2015 21:28:45
Na bazmeg, már minden nap "örökre" eltűnik?
Tudsz adni egy címet, ahová írhatok?
Jan 05, 2015 21:28:45
tabdi glädä
Jan 05, 2015 21:36:08
ASODI-nak végérvényesen elmentek otthonról XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Azt hiszem nem sokkal az utolsó felvonás előtt tartunk valahol kronológiailag.
szerintem ez shiker!
na baszás, csá.
Azt hiszem nem sokkal az utolsó felvonás előtt tartunk valahol kronológiailag.
szerintem ez shiker!
na baszás, csá.
Jan 05, 2015 21:36:08
Kovi
Jan 05, 2015 21:36:44
nekem ez a pentek mami a nap sokk-kolo elmenye.
Jan 05, 2015 21:36:44
Érdeklődő
Jan 05, 2015 21:39:43
az a halottgyalazo kis geci, ez most komoly? evekre abbahagytam a forumozast a Bandy Kata ugy miatt, de errol az undorito reszletrol most szeretnek egy fenykepes tajekoztatot, ha lehetseges. NSZKSZ.
Igen, komoly. A tárgyalás előtti éjszakát a független sajtós a vádlott anyjával töltötte valami hotelszobában, amit Fórizs úrhölgy fizetett. Nekem nincsenek meg a képek arról a csodálatos asszonyról, aki egy feledhetetlen éjszakával ajándékozta meg hősünket, de valamelyik prof biztos megmutatja mindjárt.
Jan 05, 2015 21:39:43
snecigeci
(
x44)
Jan 05, 2015 21:41:39
x44)
She was a dude.
Érdeklődő
Jan 05, 2015 21:43:20
Jan 05, 2015 21:43:20
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 05, 2015 21:43:33
x38)
Az elmúlt pár napban annyi sodizmus/új nick született, hogy ezt más SSoD attacknek kellene hívni...
Kiss Kender Farkas
Jan 05, 2015 21:43:39
Jan 05, 2015 21:43:39
broni
Jan 05, 2015 21:44:06
sodi, kinyaltad lacika anyját??????
Jan 05, 2015 21:44:06
Kovi
Jan 05, 2015 21:44:31
egyre durvabb. azt a transzfesztita foriszt is egy cellaba zarnam sodival es rgl-el, jo hosszu idore. az lenne nekik a legszebb buntetes.Jan 05, 2015 21:44:31
sodika
Jan 05, 2015 21:44:38
Jan 05, 2015 21:44:38
péntekné
Jan 05, 2015 21:45:17
Óhelló! ASODI egy igazi vadászbika! bizony.

na bodzaszedés, csá.

na bodzaszedés, csá.
Jan 05, 2015 21:45:17
Kovi
Jan 05, 2015 21:45:38
sodi, kinyaltad lacika anyját??????
gondolom a fulenel fogva rangatta a fejet a dolesszog miatt... Jan 05, 2015 21:45:38
Kovi
Jan 05, 2015 21:47:48
a sodi egy igazi hotelszobaban toltotte az ejszakat! igazi agy is volt! ez shiker! te szar
Jan 05, 2015 21:47:48
púpkergető
Jan 05, 2015 21:47:49
Jó, jó ez az előjáték, de hol van a lényeg a mamával?
Jan 05, 2015 21:47:49
gecire unatkozó
Jan 05, 2015 21:49:04
Jan 05, 2015 21:49:04
Kovi
Jan 05, 2015 21:49:32
az a transzfesztita miert csinalja amit csinal? mi neki az uzlet ebben?
Jan 05, 2015 21:49:32
sodika
Jan 05, 2015 21:50:27
Nem, tényleg húzok
csá
csá
Jan 05, 2015 21:50:27
Kovi
Jan 05, 2015 21:52:09
muszaj volt dicsekedni egy kicsit? kurva irigyek vagyunk.
Jan 05, 2015 21:52:09
jiddise máme
(
x11)
Jan 05, 2015 21:52:37
x11)
sneckó, legyen 22:00 az új terminus :)
gecire unatkozó
Jan 05, 2015 21:52:44
Nem, tényleg húzok
csá
csá
Maradj csak.
Nem kurvára mindegy, hogy hányadjára nem tudtad betartani?
Jan 05, 2015 21:52:44
Kemál
Jan 05, 2015 21:53:16
Nem, tényleg húzok
csá
Én is húzni! Ugye, Andi? :p csá
Jan 05, 2015 21:53:16
Kovi
Jan 05, 2015 21:53:51
ezen a videon ferfinak neztem. mar ertem a sodit...
Jan 05, 2015 21:53:51
Kovi
Jan 05, 2015 21:55:30
sodi, lacika meg mindig artatlan?
Jan 05, 2015 21:55:30
gecire unatkozó
Jan 05, 2015 21:59:18
Szóval akkor most ezzel az újabb hazug ígéreteddel hitelesítetted azt is, hogy kb ennyire igaz, hogy soha nem akarnád bántani whatandit, ugye?
Jan 05, 2015 21:59:18
jiddise máme
(
x11)
Jan 05, 2015 22:01:42
x11)
a STNI azt is jelenti, hogy a SoDI rá se néz a fórumra?
xray
Jan 05, 2015 22:02:32
Sneci mindig azok között érzi magát jól, akikhez valójában tartozik: retardáltak, csövesek, cigányok. Akkor elemében érzi magát.
Jan 05, 2015 22:02:32
Kovi
Jan 05, 2015 22:02:49
csakis a totugyved utan, az meg ugye angyalszarny kategoria. a sodi jo sodi. boff boff. Jan 05, 2015 22:02:49
tabdi glädä
Jan 05, 2015 22:04:02
hát nem tudom, az én anyám valahogy nem így viselkedett volna, ha épp megerőszakoltam és megöltem volna egy lányt... ASODI milyen könnyen megtalálta a közös hangot a cigányasszonnyal, még annak ellenére is, hogy az ránézésre súlyos értelmi és érzelmi fogyatéko... oh wait!
Jan 05, 2015 22:04:02
pentekne
Jan 05, 2015 22:07:29
megolom azt a kakabelu kurvat!! kimeggyekk berlimbe, szetvagom a pofadat te geciszemu!!! a soddi az enyemm!!! sodi te iss kappsz!! hogy szopnadd ki az uram tejet, te rakos kis gecci!!! nefelj beg lesszell basszva!!
Jan 05, 2015 22:07:29
-
Jan 05, 2015 22:09:25
"Szóval most 21:00 órától ti sem léteztek, és ő sem létezik.
Itt vagyok a neten, de ti nem voltatok soha."
Jan 05, 2015 22:09:25
-
Jan 05, 2015 22:10:55
44 kibaszott perc. ennyire elég az akaraterőd.:))))
Jan 05, 2015 22:10:55
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 05, 2015 22:12:33
x38)
Endre, decemberben milyen külföldi utad volt, el is felejtettem megkérdezni?! Berlin nem számít, mert most már kvázi ott élsz!
Kiss Kender Farkas
Jan 05, 2015 22:14:10
Endre, decemberben milyen külföldi utad volt, el is felejtettem megkérdezni?! Berlin nem számít, mert most már kvázi ott élsz!
Jan 05, 2015 22:14:10
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 05, 2015 22:17:28
x16)
Nyugat-Berlinből átmetrózott Kelet-Berlinbe.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 05, 2015 22:17:55
x38)
adj emailt, és írok neked
Sneci Manó
Jan 05, 2015 22:18:32
Nekem kell írni ilyen esetekben, Hahó!
Jan 05, 2015 22:18:32
Snecimanó
Jan 05, 2015 22:21:48
Küldtem mailt xD
Szopassuk csak meg a buta, büdös snecit!
Szopassuk csak meg a buta, büdös snecit!
Jan 05, 2015 22:21:48
Kiss Endre Admin
Jan 05, 2015 22:23:40
Az e-mail címed kitöröltem, nehogy zsír rádküldje a verőembereit!
Jan 05, 2015 22:23:40
Kiss Kender Farkas
Jan 05, 2015 22:24:38
Ok, mailt megkaptam, válasz ment!
Jan 05, 2015 22:24:38
Béla
(
x4)
Jan 05, 2015 22:26:07
x4)
Csak ezért a hozzászólásodért megérdemelnéd, hogy egyenként tépjék le a körmeidet, dörzsöljék be sóval a helyüket, te pszichopata undorító állat.
tabdi glädä
Jan 05, 2015 22:27:26
44 kibaszott perc. ennyire elég az akaraterőd.:))))
de eközben is kb. 3x kibuggyantotta a pitont.
Jan 05, 2015 22:27:26
Béla
(
x4)
Jan 05, 2015 22:28:40
x4)
Andinénit is így akartad szopatni és megkúrni, mi, te betegagyú állat, hogy leitatod? Csak aztán a 31 éves vadászbika két pohár bor után már úgy bekúrt, hogy a púpján pörgött a szőnyegen, az alkesz szatyor pedig még épp hogy melegített.
Kovi
Jan 05, 2015 22:29:56
de a sodinak az sem baj, ha annyira ki van utve, hogy meg neki is hagyja magat taperolni. ilyenkor mindig arra kell gondolni, hogy fogyatekos. Jan 05, 2015 22:29:56
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 05, 2015 22:31:31
x16)
Azt is milyen büszkén mesélte még augusztusban, hogy valami diszkóban megtaperolt egy részeg lányt.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 05, 2015 22:33:40
x38)
Endre, ezért minden szopatást megérdemelsz. Te utolsó aljadék szar!
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Jan 05, 2015 22:35:11
x8)
Azt is milyen büszkén mesélte még augusztusban, hogy valami diszkóban megtaperolt egy részeg lányt.
Mert beteg, neki csak a kiszolgáltatott nők (lehetőleg vagy kislányok vagy szexnagyik, nem saját korosztály) és a helyes srácok tetszenek.
Béla
(
x4)
Jan 05, 2015 22:35:44
x4)
de a sodinak az sem baj, ha annyira ki van utve, hogy meg neki is hagyja magat taperolni. ilyenkor mindig arra kell gondolni, hogy fogyatekos.
Nem gondolok arra, mert szerintem ez az aljas kis féreg nem fogyatékos oly mértékben, hogy ne tudná felmérni tettei következményeit (még). Ezért is retteg a börtöntől, a testi fenyítéstől. Viszont abból adódóan, hogy viselkedészavaros, nagyjából képtelen érzelmekre, kizárólag a rettegést és a félelmet tudja átélni (életveszély, törött orr, stb.), így nem fogja fel, hogy milyen következményekkel járhat a molesztálást elszenvedőnek, főleg ha vannak flashbackjei.
Egyszerűbben: ha egy down kóros megtaperol egy nőt, nem baszod pofán, mert értelmi fogyatékos.
Ha sneci letaperol vagy megerőszakol (amiről ábrándozik) egy részeg, magatehetetlen nőt, akkor egy kábelkorbáccsal addig kell verni, amíg még nyüszít és mozog.
Egyszerű ez.
158 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

fejezd be a fantáziálást!