tanulhatna németül
még én is tudok: heil hitler
hendelhof!!!!!!
ich liebe dick!!!
Nem szégyelli magát ez a munkakerülő Kaufmann, amikor nagy kereslet van villamosmérnökökre? Inkább a saját mocskában hentereg. Fújj!
ich liebe dick!!!
Tényleg szereted a faszt? Van egy haverom, ő is szereti. Összehozzalak vele? xD
Most őszintén: te utaznál azon a villamoson, amit ő készít? xD
beosztott mérnökként dolgozna, ellenőriznének a munkáját.
* fellélegeznek *
Én nem tudom mit hisznek ezek.
Most tekintsünk el attól, hogy Kaufmann fogyaték, és egy üres szobában sem tudna megtalálni egy párducmintás kanapét, de mi van, ha valóban kinyomozzák tompival pár troll kilétét?
Küldenek fenyegető üzenetet neki? Lepisálják a lábtörlőjét? Kirakják az arcát a tolvajkéregetőkre, hogy itt egy rendesen dolgozó, sikeres állampolgár, aki nem átall rosszakat írni a nácikról? Oh wait...
Balfasz ez mind. Szomorú, hogy nincsenek még sitten, mert attól félek, hogy van még félmillió hozzájuk hasonló retard, akik legalább annyit ártanak az országnak, mint az a pár, akiket a tanszék figyelemmel követ.
Elmennek mint sodihoz, este üvöltöznek az ablaka alatt,hogy " gyere ki, itt a finom meleg fasz" aztán hazamennek,mert másnap gyakorlati nap van a szakmunkásképzőben, de előtte még árti beszedi tőlük a százasokat,amiért résztvehettek egy akcióban.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Kaufmann néven kommentelő = Zsír
Én nem hiszem.azt se fogja tudni, hogy mit keres ott egy figura papucsban :D A Tajgiés Zsír akták ezer évesek.mindenki elpárolgott innen akit bebuktatott az áruló.Azóta proxizik mindenki én is.
Minden troll, aki a linkre kattintott.
Ha nálunk tolnának ilyet, akkor az kurvaisten, hogy meg lennének baszva. Én nem a faluvégi kurtakocsma mögött lakom, jó pár haverom lakik hallótávolságon belül.
Kamu xD Hol laksz?
nem figyelsz, azóta már volt egy nihilista korszaka és emiatt nem naprakész a tudása!
Hát talán gyakorolni kellene, ráér egész nap, úgyse csinél semmit.
És ha egyszer lemaradtál, akkor fölösleges is pótolni, hiszen már csak a következő 40 évet kell kibekkelni munka nélkül.
Ez már geci unalmas. Zsír, Kaufmann, Sherlock Porks!
Keressétek a trollokat, járjatok feljelentgetni, nyomozzatok és konspiráljatok. Sok szerencsét és sikert kívánok hozzá!
Azonban valamit ne felejtsetek el. Mert Kaufmann a hétvégi videójában felvázolta, hogy szerinte milyenek a trollok valójában (horpadt mellű, 30 éve a gép előtt görnyedő, satnya vagy kövér hülyegyerekek) azért azt ne gondoljátok, hogy ha esetleg a valóság szembejön majd és belenyomják a szátokba a faszt, akkor már nem lesz lehetőség kihátrálni. Onnantól elvesztetek.
Lehet szemtelenkedni, beszólogatni (kivéve téged Zsír, neked kussti van) de ha átléptek egy határt akkor nem kell beszélőre járnotok Tajgihoz, mert a zuhanyzóban vagy a sétán suttyomban megdumálhatjátok, hogy ki mit rontott el az életben.
Kurvára elegem lett abból, hogy ilyen szerfészki parasztok és mindenféle szabadon mászkáló, magában dünnyögő, anyja hamvaival karácsonyozó elmebetegek bárkinek is megpróbáljanak kellemetlenséget okozni, azért mert -teljes joggal- röhög rajtuk.
Számtalan alkalommal bebizonyosodott, hogy aki megpróbálta a geczizést annak csak hatványozódtak a problémái.
Na meló, csá.
Ha DROG, akkor csakis Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.!
pedig:
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Egyet értek.vissza Sodit a nagyszínpadra!
Afelett például méltatlanul elsiklottunk, hogy a sztárjogászt behívták tanúskodni a Gaudi-ügyben, és szépen becsicskította a bíró.
Ahogy én őt ismerem, egy-két napig mást se csinált, mint a hülye monológját fogalmazgatta. Gondolom be akart vágódni Gaudinál.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Egész éjjel nem aludt, hogy reggel tudjanak indulni, hahó!
Már jó pár trollt elkapott, és azok mind a sürgősségin végezték, ha nem éppen a temetőben. Már csak az utolsó pár bujkálót kell levadásznia, és utána jöhet az egész vendetta koronagyémántja, maga dr. Regász Mária!
minden nap várom, hogy jöjjön, és kínozzon meg, verjen össze az adatokért, de nem akar.:(((
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Mélytorkoztatta Andit, televerte a száját, amikor ki akarta köpni akkor hátratolta a fejét a falig, egyik kezével megtámasztotta az álkapcsánál, a másikkal befogta az orrát, az meg nyelte.
Utána a hölgy kapott egy kávét és felszállt a buszra.
Egyébként jól van, minden nap várja Sodit.
Ha DROG, akkor csakis Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.!
Kaufmann, hahó! A szlovák ügyvéd irodája gyalog egy-két percre van tőled! Simán át tudsz hozzá totyogni papucsban is!
az intenzívre...
Én ezt szeretem a legjobban.ezért utálom ha Zsír vagy Kaufmannitt pattog, mert kurvára unalmasak.Sodi kameráskorszaka volt a legjobb, mert akkor futószalagon hozta a kurva vicces retardokat.
"Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez." xD
vannak az etióp zsidók......
na, reni, csá))))))))))))))))))
Én azt hallottam, hogy Krokesz többszörös végtagtöréssel fekszik jelenleg az intenzíven, és csövön eszi a tejbepapit.
Ha itt igazán kiteljesedik a munka alapú társadalom, ez a két retardált pióca munkatáborba fog kerülni konkrétan. Orbán mást sem csinál, mint megpróbálja lebontani a szociális hálót, ez a két fasz meg tapsikol neki.
www.portfolio.hu/public/portfolio/gallery/426/large/buda-cash-elozetesben-harom-ember_2015-03-11_D8gWmS.jpg
xDDD
az a különbség, hogy mi eközben pénzt is keresünk xD
A kérdés ugyan becsapós, de válasz az, hogy te magad. Nem a trollok miatt közösítettek ki az iskolában, nem a trollok miatt keveredtél balhékba a lakóhelyede, nem a trollok miatt nincs állásod, nem a trollok rúgtak ki a Jabilból, nem trollok mutatták be neked Esmeraldát, és nem a trollok kértek fel trollvadásznak sem. Minden faszerdőt egyedül te vonzottál be magadnak, bizony.
Napi tíz komment bárkinek belefér, de még ha igazad is lenne, a trollok még így is meg tudnak élni a munkájukból, és nem egy gyerekszobában eszik az idős szüleik kegyelemkenyerét.
Most pedig húzz innen a berregő maci faszára!
Ettől még többet skálázunk, mint te. Mondjuk nullánál nem művészet többet keresni. Konkrétan a fogyatékos SoDI több pénzt "visz haza", mint te, ami azért már a nem mindegy kategória.
Remélem mi.
Ugyan nem világos, kinek címezted, de ha olyan jól rajzolsz, és még programozni is tudsz legalább alapszinten, akkor miért nem élsz weblapkészítésből, Zsír?
Facepalm.
mucuska, ha ennyire penge vagy, akkor miért is okoz gondot egy háromgombócos fagyi megvétele?
Paleo, bio? Mióta mondom én, hogy ez mind ,,szar''...
Nagyon off, de nem minden bio (a paelot hagyjuk) szar.
EZ volt egy szar üzem.
én például tegnap nem dolgoztam, mert szép idő volt. Helyette elmentem sportolni. Aztán csináltam egy finom ebédet és kiültem a napsütötte teraszra egy csésze kávéval.És nem anyám fizette a kávét :-)
Mutassál már egy képet, buzihuszár. Azok a szétfilterezett PS-szörnyek, amiket feltöltögettél facebookra... Na, azoknál konkrétan szebbet szarok reggel.
Elszívod a bevételt, te függő!!
Vannak balfasz drogárusok is.
Szerző:
snecigeci
(
x44)
Mar 11, 2015 14:53:49
Válasz
(9)
x44)
Válasz
(9)
Faszerdő.
She was a dude.
Pán Marci
Mar 11, 2015 14:59:03
trollok énezt nem értem. Zsírról lekerült a szócikk és nem is basztatta senki.Erre idejön és követeli a faszt a szájába. Ez tényleg ekkora seggfej?valaki magyarázza már elnekem hogy miért csinálja!Nagyon szépen ksözönöm szépen!
Mar 11, 2015 14:59:03
Hiénaverő
Mar 11, 2015 15:00:26
Unatkozik. 33 évesen se munkája, se ismerősei, se hobbija, se semmije, úgyhogy így próbálja felhívni magára a figyelmet.
Mar 11, 2015 15:00:26
broni
Mar 11, 2015 15:03:36
Unatkozik. 33 évesen se munkája, se ismerősei, se hobbija, se semmije, úgyhogy így próbálja felhívni magára a figyelmet.
tanulhatna németül
még én is tudok: heil hitler
hendelhof!!!!!!
ich liebe dick!!!
Mar 11, 2015 15:03:36
xray
Mar 11, 2015 15:13:47
Ez jó: "jelenleg munkanélküli" :-)
Nem szégyelli magát ez a munkakerülő Kaufmann, amikor nagy kereslet van villamosmérnökökre? Inkább a saját mocskában hentereg. Fújj!
Mar 11, 2015 15:13:47
Laci
Mar 11, 2015 15:18:17
ich liebe dick!!!
Tényleg szereted a faszt? Van egy haverom, ő is szereti. Összehozzalak vele? xD
Mar 11, 2015 15:18:17
Laci
Mar 11, 2015 15:20:04
Nem szégyelli magát ez a munkakerülő Kaufmann, amikor nagy kereslet van villamosmérnökökre?
Mar 11, 2015 15:20:04
xray
Mar 11, 2015 15:24:32
beosztott mérnökként dolgozna, ellenőriznének a munkáját.
Mar 11, 2015 15:24:32
evidenciák
Mar 11, 2015 15:27:18
Orbánék ezerrel nyomatják a szakiskolákat, vidéken hatalmas hiány van tanárokból. Kaufmann gond nélkül találna állást, ha eladná/kiadná a belvárosi ingatlanát, úgy élhetne, mint Marci csigákon és pockokon Hevesen. A kislányát meg kéthetente/havonta egyszer akkor is tudná látni. Summa summarum: büdös a munka.
Mar 11, 2015 15:27:18
broni
Mar 11, 2015 15:31:53
azt a csuticigány köcsögje mé szaros lőrincet de kurvára felgyujtanám, jobban, mint a törpét, esküszöm!!!!!
Mar 11, 2015 15:31:53
azonosított troll
Mar 11, 2015 15:39:53
* összeszarta magát az ágyneműtartóban *
Mar 11, 2015 15:39:53
Németh-figyelő
Mar 11, 2015 15:42:28
Ez a Németh is több mint egy éves info. Ha jól emlékszem, xr3i néven írt, de nem láttam már vagy egy éve. Érthetetlen, hogy miért ragaszkodnak a rég lejárt lemezhez, mint a foxi a lábtörlőhöz. A szolgáltatók 90 napig őrzik az IP-címeket, több éves azonosított nickekkel itt kurvára nem fog babér teremni a trollvadászoknak, attól tartok.
Mar 11, 2015 15:42:28
broni
Mar 11, 2015 15:43:40
www.borsonline.hu/20150311_rohadt_budos_volt_amikor_pistat_elegettuk
tényleg ennyi évet kaptak, vagy csak viccc???????
tényleg ennyi évet kaptak, vagy csak viccc???????
Mar 11, 2015 15:43:40
Németh-figyelő
Mar 11, 2015 15:44:36
Arról nem is beszélve, hogy trollok jönnek, trollok mennek, és neveket is cserélgetünk -már aki nem kék nickes. Be lehet állni a sorba elefánizni meg Szalayzni meg Némethezni, csak kurvára semmi értelme, hahó! Itt mindenki Kiss Endre Farkas
Mar 11, 2015 15:44:36
Szabó és Szalay
Mar 11, 2015 15:47:57
Ez a Németh is több mint egy éves info. Ha jól emlékszem, xr3i néven írt, de nem láttam már vagy egy éve. Érthetetlen, hogy miért ragaszkodnak a rég lejárt lemezhez, mint a foxi a lábtörlőhöz. A szolgáltatók 90 napig őrzik az IP-címeket, több éves azonosított nickekkel itt kurvára nem fog babér teremni a trollvadászoknak, attól tartok.
* fellélegeznek *
Mar 11, 2015 15:47:57
Zulu
(
x15)
Mar 11, 2015 15:55:40
x15)
* összeszarta magát az ágyneműtartóban *
Most tekintsünk el attól, hogy Kaufmann fogyaték, és egy üres szobában sem tudna megtalálni egy párducmintás kanapét, de mi van, ha valóban kinyomozzák tompival pár troll kilétét?
Küldenek fenyegető üzenetet neki? Lepisálják a lábtörlőjét? Kirakják az arcát a tolvajkéregetőkre, hogy itt egy rendesen dolgozó, sikeres állampolgár, aki nem átall rosszakat írni a nácikról? Oh wait...
Balfasz ez mind. Szomorú, hogy nincsenek még sitten, mert attól félek, hogy van még félmillió hozzájuk hasonló retard, akik legalább annyit ártanak az országnak, mint az a pár, akiket a tanszék figyelemmel követ.
-
Mar 11, 2015 16:06:43
Kínzó kérdés! Szabó!
Hol fenyegetőzik Kauffman a Zsír által emlegetett nevekkel?
Forrást kérnék pontos megjelöléssel.
Mar 11, 2015 16:06:43
töppedt buzigolyók
Mar 11, 2015 16:07:05
Sherlock Porks biztos nem merne felvonulni a harcimarcikkal egy hétköznapi "kisember" lakására. Annak kibaszottul rossz sajtója lenne utána. Egészen más, ha egy tolvajt fenyítenek, vagy egy állatkínzót, vagy egy nagypofájú újságírót (bár ez már sokaknál kiverte a biztosítékot a szániszaroknál is), meg megint más, ha egy rendes, dolgos átlagpolgárt pár internetes hozzászólásért. Abban a pillanatban lehúzhatja a TK végleg a rolót, plusz a sertés keresztet vethet a másodfokra a felfüggője esetében, illetve az enyhe elbírálásra a Borbás ügyben.
Mar 11, 2015 16:07:05
Haim
(
x10)
Mar 11, 2015 16:08:54
x10)
Elmennek mint sodihoz, este üvöltöznek az ablaka alatt,hogy " gyere ki, itt a finom meleg fasz" aztán hazamennek,mert másnap gyakorlati nap van a szakmunkásképzőben, de előtte még árti beszedi tőlük a százasokat,amiért résztvehettek egy akcióban.
azonosított troll
Mar 11, 2015 16:13:31
Óbazdmeg, fogadjunk hogy a Kaufmann a tajgi-féle aktákból dolgozott. Most szólok, te balfasz, hogy ha esetleg felkeresnéd az illetőt, össze fog csomagolni és bele fog gyömöszölni a kukába. Ja, és nem is ő vagyok :)
Mar 11, 2015 16:13:31
-
Mar 11, 2015 16:14:28
Pán Marci, te meg kérdezd meg Kiss Endre Farkas (Recskaboy) haverodat, miért is vagyok itt megint.
Ahogy nézem, újabban már trollokat akar ellenem vallatni..
Ahogy nézem, újabban már trollokat akar ellenem vallatni..
Mar 11, 2015 16:14:28
-
Mar 11, 2015 16:17:18
Írja már be valaki, hol beszél Kaufmann az állítólagos troll-listáról, amit "tőlem kapott"!
Nem találok sehol ilyet.
Nem találok sehol ilyet.
Mar 11, 2015 16:17:18
Hiénaverő
Mar 11, 2015 16:19:37
Most nem azért, de ahogy elnézem a "Kaufmann" néven kommentelő rendesen betrollkodta a trollokat :D
Mar 11, 2015 16:19:37
evidenciák
Mar 11, 2015 16:20:50
Most nem azért, de ahogy elnézem a "Kaufmann" néven kommentelő rendesen betrollkodta a trollokat :D
Kaufmann néven kommentelő = Zsír
Mar 11, 2015 16:20:50
-
Mar 11, 2015 16:22:04
Anyád ír Kaufmann néven, te köcsög liberális!
Mar 11, 2015 16:22:04
Pán Marci
Mar 11, 2015 16:22:41
Óbazdmeg, fogadjunk hogy a Kaufmann a tajgi-féle aktákból dolgozott. Most szólok, te balfasz, hogy ha esetleg felkeresnéd az illetőt, össze fog csomagolni és bele fog gyömöszölni a kukába. Ja, és nem is ő vagyok :)
Én nem hiszem.azt se fogja tudni, hogy mit keres ott egy figura papucsban :D A Tajgiés Zsír akták ezer évesek.mindenki elpárolgott innen akit bebuktatott az áruló.Azóta proxizik mindenki én is.
Mar 11, 2015 16:22:41
jo tanacsok tiszafaszomra
Mar 11, 2015 16:25:27
zsir, neked azon kene munkalkodnod, hogy nehogy veletlenul egy nev is kikeruljon a ven metelthez vagy a rofihez, mert annak te iszod meg a levet, es ezt te is tudod.
viszont ha terited az infoidat tajgirol, sodirol vagy barmelyik retardrol, lekerulhet a szocikk. ezen meg gondolkodj!
viszont ha terited az infoidat tajgirol, sodirol vagy barmelyik retardrol, lekerulhet a szocikk. ezen meg gondolkodj!
Mar 11, 2015 16:25:27
kanos pista
Mar 11, 2015 16:27:05
én lemaradtam, a legutóbbi lebuktatott troll nálam dova volt. ki került ki azóta? én még biztonságban vagyok?
Mar 11, 2015 16:27:05
Hiénaverő
Mar 11, 2015 16:29:57
én lemaradtam, a legutóbbi lebuktatott troll nálam dova volt. ki került ki azóta? én még biztonságban vagyok?
Minden troll, aki a linkre kattintott.
Mar 11, 2015 16:29:57
snecigeci
(
x44)
Mar 11, 2015 16:38:22
x44)
Nem tudsz többet, akiket ismertél, már rég átadtad a malacnak.
She was a dude.
töppedt buzigolyók
Mar 11, 2015 16:39:10
Ha nálunk tolnának ilyet, akkor az kurvaisten, hogy meg lennének baszva. Én nem a faluvégi kurtakocsma mögött lakom, jó pár haverom lakik hallótávolságon belül.
Mar 11, 2015 16:39:10
Laci
Mar 11, 2015 16:41:17
Ha nálunk tolnának ilyet, akkor az kurvaisten, hogy meg lennének baszva.
Kamu xD Hol laksz?
Mar 11, 2015 16:41:17
Pán Marci
Mar 11, 2015 16:41:40
nem vagyok VUkovári veterán, de azért megnézném ha Kaufmann le akarna bikrózni :Dha Sherlock Porks jönne, akkor neki egyből megy a letöltendő a maflás mellé szóval az is deal.
Mar 11, 2015 16:41:40
snecigeci
(
x44)
Mar 11, 2015 16:42:41
x44)
Tényleg sok félnivalójuk lehet a trolloknak a lassan 60 éves Kauffmanntól xD
She was a dude.
Elsőéves
(
x3)
Mar 11, 2015 16:44:51
x3)
Biztos van neki is "stukkere" meg összekacsintó rendőr ismerőse :)
Fogsz te még engem rajongással szopni
töppedt buzigolyók
Mar 11, 2015 16:45:06
A 60 éves alkesz Kaufmanntól, a pálcikakarú, demizson-testalkatú Cipórémtől meg a buzi emós tiszafaszomi Charles Bronsontól. Esküszöm, ezek között még Tajgi volt az erőember.
Mar 11, 2015 16:45:06
Hiénaverő
Mar 11, 2015 16:45:36
Zsír te miért nem foglalod el magad valami értelmes dologgal ahelyett hogy itt vernyogsz meg a shaját nevedre keresgetsz a gugliban? Ha már nem dolgozol, miért nem pókerezel például? Az régen ment állítólag, legalább skálázhatnál a rezsibe. kifizetődőbb mint a trollvadászat.
Mar 11, 2015 16:45:36
snecigeci
(
x44)
Mar 11, 2015 16:47:24
x44)
Megnézném, ha egy ilyen trampli, alkesz öregember pampogni kezdene nekem az utcán. Kicsit megsimogatnám, szerintem a mentő vinné el.
She was a dude.
-
Mar 11, 2015 16:47:27
Zsír te miért nem foglalod el magad valami értelmes dologgal ahelyett hogy itt vernyogsz meg a shaját nevedre keresgetsz a gugliban? Ha már nem dolgozol, miért nem pókerezel például? Az régen ment állítólag, legalább skálázhatnál a rezsibe. kifizetődőbb mint a trollvadászat.
nem figyelsz, azóta már volt egy nihilista korszaka és emiatt nem naprakész a tudása!
Mar 11, 2015 16:47:27
Hiénaverő
Mar 11, 2015 16:48:31
Hát talán gyakorolni kellene, ráér egész nap, úgyse csinél semmit.
Mar 11, 2015 16:48:31
evidenciák
Mar 11, 2015 16:49:05
És ha egyszer lemaradtál, akkor fölösleges is pótolni, hiszen már csak a következő 40 évet kell kibekkelni munka nélkül.
Mar 11, 2015 16:49:05
LOL
Mar 11, 2015 16:52:08
"...az egyetemista srác, akit az ágyneműtartóban bújtatott édesanyám az oroszok és az ávósok a bombagyárosok elől..."
Kaufmann a legnagyobb troll, jár neki az Arany Jávorszarvas Érdemrend polgári fokozata!
Kaufmann a legnagyobb troll, jár neki az Arany Jávorszarvas Érdemrend polgári fokozata!
Mar 11, 2015 16:52:08
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Mar 11, 2015 16:55:23
x8)
Kínzó kérdés! Szabó!
Keressétek a trollokat, járjatok feljelentgetni, nyomozzatok és konspiráljatok. Sok szerencsét és sikert kívánok hozzá!
Azonban valamit ne felejtsetek el. Mert Kaufmann a hétvégi videójában felvázolta, hogy szerinte milyenek a trollok valójában (horpadt mellű, 30 éve a gép előtt görnyedő, satnya vagy kövér hülyegyerekek) azért azt ne gondoljátok, hogy ha esetleg a valóság szembejön majd és belenyomják a szátokba a faszt, akkor már nem lesz lehetőség kihátrálni. Onnantól elvesztetek.
Lehet szemtelenkedni, beszólogatni (kivéve téged Zsír, neked kussti van) de ha átléptek egy határt akkor nem kell beszélőre járnotok Tajgihoz, mert a zuhanyzóban vagy a sétán suttyomban megdumálhatjátok, hogy ki mit rontott el az életben.
Kurvára elegem lett abból, hogy ilyen szerfészki parasztok és mindenféle szabadon mászkáló, magában dünnyögő, anyja hamvaival karácsonyozó elmebetegek bárkinek is megpróbáljanak kellemetlenséget okozni, azért mert -teljes joggal- röhög rajtuk.
Számtalan alkalommal bebizonyosodott, hogy aki megpróbálta a geczizést annak csak hatványozódtak a problémái.
Na meló, csá.
broni
Mar 11, 2015 17:02:31
le van szarva kossuth lajos......
Mar 11, 2015 17:02:31
gennyes féregzsidó
(
x48)
Mar 11, 2015 17:08:43
x48)
le van szarva kossuth lajos......
pedig:
broni
Mar 11, 2015 17:09:02
mult héten))))))láttam egy csávot kokárdában, azért az előző komment...mekkora magyar lehet))))))
Mar 11, 2015 17:09:02
Pán Marci
Mar 11, 2015 17:16:19
Mar 11, 2015 17:16:19
malmöi legendáré cigány
Mar 11, 2015 17:20:39
113 ismerőse van a jobboldal egyik vezéralakjának? :D A híres bloggernek? :D
Mar 11, 2015 17:20:39
broni
Mar 11, 2015 17:23:40
www.life.hu/intim/20150311-rihanna-enekesno-bekoltozott-leonardo-dicaprio-los-angeles-i-otthonaba.html
na, faszom, ennek is sirály női voltak, erre összeál egy szaracénnal.....
na, faszom, ennek is sirály női voltak, erre összeál egy szaracénnal.....
Mar 11, 2015 17:23:40
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Mar 11, 2015 17:24:37
x16)
Afelett például méltatlanul elsiklottunk, hogy a sztárjogászt behívták tanúskodni a Gaudi-ügyben, és szépen becsicskította a bíró.
Ahogy én őt ismerem, egy-két napig mást se csinált, mint a hülye monológját fogalmazgatta. Gondolom be akart vágódni Gaudinál.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Mar 11, 2015 17:38:10
x16)
Eleve hogy gondolhatta, hogy a biróság minimálisan is kiváncsi arra, hogy szerinte a Vajdaságban mit gondolnak Pásztorról?
Annyi tárgyaláson volt már, azt hinné az ember, ragadt rá valami.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Annyi tárgyaláson volt már, azt hinné az ember, ragadt rá valami.
broni
Mar 11, 2015 17:40:58
15-én lesz balhé?????????
fegyverbe!!!!!!!!!!!!!!!mocskos orbán takarodj, fel a lámpavasra!!!!!
fegyverbe!!!!!!!!!!!!!!!mocskos orbán takarodj, fel a lámpavasra!!!!!
Mar 11, 2015 17:40:58
olvasgatroll
Mar 11, 2015 17:42:53
Én azt nem értem, hogy Krokedli az egyik felvételen azt állította, hogy ismerik az ide írókat, az egyik főnökük a Markó utcában lakik, meg egyet elkap, az majd rögtön dalolgatni kezd, stb.
Utána meg másik videjón azzal jön, hogy keresi egy milláért a személyazonosságokat.
Némi ellentmondást vélek felfedezni.
Utána meg másik videjón azzal jön, hogy keresi egy milláért a személyazonosságokat.
Mar 11, 2015 17:42:53
evidenciák
Mar 11, 2015 17:43:01
Egész éjjel nem aludt, hogy reggel tudjanak indulni, hahó!
Mar 11, 2015 17:43:01
evidenciák
Mar 11, 2015 17:45:37
Én azt nem értem, hogy Krokedli az egyik felvételen azt állította, hogy ismerik az ide írókat, az egyik főnökük a Markó utcában lakik, meg egyet elkap, az majd rögtön dalolgatni kezd, stb.
Már jó pár trollt elkapott, és azok mind a sürgősségin végezték, ha nem éppen a temetőben. Már csak az utolsó pár bujkálót kell levadásznia, és utána jöhet az egész vendetta koronagyémántja, maga dr. Regász Mária!
Mar 11, 2015 17:45:37
gennyes féregzsidó
(
x48)
Mar 11, 2015 17:46:42
x48)
minden nap várom, hogy jöjjön, és kínozzon meg, verjen össze az adatokért, de nem akar.:(((
-
Mar 11, 2015 17:47:59
mi van a szentendrei trollal?
Mar 11, 2015 17:47:59
malmöi legendáré cigány
Mar 11, 2015 17:48:06
Zsery még nem szerepelt a tolvajkergetok.hu-n.
Szívesen Porks.
Szívesen Porks.
Mar 11, 2015 17:48:06
broni
Mar 11, 2015 17:50:40
szerintem 15-én most már át kéne vennünk a hatalmat, kedves trolltársak....aztán patakvér........
Mar 11, 2015 17:50:40
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Mar 11, 2015 18:03:32
x8)
Mélytorkoztatta Andit, televerte a száját, amikor ki akarta köpni akkor hátratolta a fejét a falig, egyik kezével megtámasztotta az álkapcsánál, a másikkal befogta az orrát, az meg nyelte.
Utána a hölgy kapott egy kávét és felszállt a buszra.
Egyébként jól van, minden nap várja Sodit.
evidenciák
Mar 11, 2015 18:04:50
Kaufmann, hahó! A szlovák ügyvéd irodája gyalog egy-két percre van tőled! Simán át tudsz hozzá totyogni papucsban is!
Mar 11, 2015 18:04:50
Brian
Mar 11, 2015 18:11:44
lemaradtam, kaufmann megint elkapott egy trollt? hová rakta ki?
Mar 11, 2015 18:11:44
kaufmannátor
Mar 11, 2015 18:20:44
az intenzívre...
Mar 11, 2015 18:20:44
broni
Mar 11, 2015 18:25:51
basszátok, jól beáltam coaxil antidebitől...mondjuk bevettem 13 szemet, meg xanax....megyek reniéék szerelmet vallani....
Mar 11, 2015 18:25:51
Forumfan
Mar 11, 2015 18:26:57
Belegondoltam micsoda retardmitológia alakult ki itt a fórumon, legendás alakok,LaciXD a heterométerrel , Broni a legdurvább linkek plusz xanaxos agymenések, az ellentét Fráterrel +reni+ barbi, Tex, Fráter,Törpapa meg a tacsik, hosszú évek óta, egyre keményebben kidolgozott előtörténettel és ezek még nem is a főcsatornák hanem mellékszereplők, Sodi baszki a helyedben büszke lennék a trolljaidra.
Tolkieni mitológiát alkottak!
Mar 11, 2015 18:26:57
Pán Marci
Mar 11, 2015 18:30:58
Belegondoltam micsoda retardmitológia alakult ki itt a fórumon, legendás alakok,LaciXD a heterométerrel , Broni a legdurvább linkek plusz xanaxos agymenések, az ellentét Fráterrel +reni+ barbi, Tex, Fráter,Törpapa meg a tacsik, hosszú évek óta, egyre keményebben kidolgozott előtörténettel és ezek még nem is a főcsatornák hanem mellékszereplők, Sodi baszki a helyedben büszke lennék a trolljaidra.
Én ezt szeretem a legjobban.ezért utálom ha Zsír vagy Kaufmannitt pattog, mert kurvára unalmasak.Sodi kameráskorszaka volt a legjobb, mert akkor futószalagon hozta a kurva vicces retardokat.
Mar 11, 2015 18:30:58
Laci
Mar 11, 2015 18:32:18
"Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez." xD
Mar 11, 2015 18:32:18
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 11, 2015 18:32:57
x38)
Sajnos Vera néni eltiltotta a videózástól :(
Pedig a Nemzet Szilaj Krónikás Paripája nélkül nincs feltámadás :(
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Pedig a Nemzet Szilaj Krónikás Paripája nélkül nincs feltámadás :(
Forumfan
Mar 11, 2015 18:36:32
Pán Marci
Dettó, bár Sodi berlini pörgése is odarakott a béküjjünki videó dübbenetesre sikerült mint katarzis, de a mitológia mindent visz, egy eltalált Broni vagy XD beíráson órákat röhögök,csajom már néha kérdezi h Broni él e még(de broni ne reménykedj, üzeni h nem fog rádkakálni)
Dettó, bár Sodi berlini pörgése is odarakott a béküjjünki videó dübbenetesre sikerült mint katarzis, de a mitológia mindent visz, egy eltalált Broni vagy XD beíráson órákat röhögök,csajom már néha kérdezi h Broni él e még(de broni ne reménykedj, üzeni h nem fog rádkakálni)
Mar 11, 2015 18:36:32
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 11, 2015 18:43:38
x38)
Az ideggörcsös vagy a TAOT-os videót bármikor megnézheted újra és újra, mindig jókedvre derít.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
kaufmann
Mar 11, 2015 18:44:49
szép temetése volt Mar 11, 2015 18:44:49
tanszéki archívum
Mar 11, 2015 18:48:10
Mar 11, 2015 18:48:10
Schwezoff Dávid
Mar 11, 2015 18:50:28
Niggak zsidopuskaval, rulz!
Mar 11, 2015 18:50:28
broni
Mar 11, 2015 18:54:29
Niggak zsidopuskaval, rulz!
vannak az etióp zsidók......
na, reni, csá))))))))))))))))))
Mar 11, 2015 18:54:29
töppedt buzigolyók
Mar 11, 2015 19:00:30
Én azt hallottam, hogy Krokesz többszörös végtagtöréssel fekszik jelenleg az intenzíven, és csövön eszi a tejbepapit.
Mar 11, 2015 19:00:30
Fekete Bikapata
Mar 11, 2015 19:15:06
Sodi, ha itt vagy (márpedig biztos, hogy itt esz a penész, ill. a fene); egy kérdés hozzád: múltkor trollkodtál amikor szóba került Orbán, meg a ,,dübörgő gazdaság''?
Csak azért kérdem, mert akkor még idézted is a nagy stadionépítőt, most meg mi megy a facebook-faladon? ,,Maffiakormány''!!!
Herr Zsírt sem értem, azért szavazott a Fityesz-re, hogy csak a Feriék nehogy visszatérjenek?
Pedig aztán nincs köztük nagy különbség, annyi, hogy a Feri bevallotta: hazudnak! Orbán meg nem meri, még...
Csak azért kérdem, mert akkor még idézted is a nagy stadionépítőt, most meg mi megy a facebook-faladon? ,,Maffiakormány''!!!
Herr Zsírt sem értem, azért szavazott a Fityesz-re, hogy csak a Feriék nehogy visszatérjenek?
Pedig aztán nincs köztük nagy különbség, annyi, hogy a Feri bevallotta: hazudnak! Orbán meg nem meri, még...
Mar 11, 2015 19:15:06
snecigeci
(
x44)
Mar 11, 2015 19:19:10
x44)
Zsír hova lett? Befogta az anyja, hogy etesse meg a disznókat?
She was a dude.
töppedt buzigolyók
Mar 11, 2015 19:26:53
Sodi, ha itt vagy (márpedig biztos, hogy itt esz a penész, ill. a fene); egy kérdés hozzád: múltkor trollkodtál amikor szóba került Orbán, meg a ,,dübörgő gazdaság''?
Ha itt igazán kiteljesedik a munka alapú társadalom, ez a két retardált pióca munkatáborba fog kerülni konkrétan. Orbán mást sem csinál, mint megpróbálja lebontani a szociális hálót, ez a két fasz meg tapsikol neki.
Mar 11, 2015 19:26:53
zsír
Mar 11, 2015 19:30:52
Buzigolyó, ki ártott nekem többet, Orbán vagy ti?
Mar 11, 2015 19:30:52
Titán
Mar 11, 2015 19:33:03
Ovbán nem vuszki!!!
Mar 11, 2015 19:33:03
mindegy
Mar 11, 2015 19:36:10
az megvan, hogy mit mondott a budacash főnöke a rendőrnek, mikor rárakták a bilincset? igen.
"könyöjgöm békküjünkki"
"könyöjgöm békküjünkki"
www.portfolio.hu/public/portfolio/gallery/426/large/buda-cash-elozetesben-harom-ember_2015-03-11_D8gWmS.jpg
xDDD
Mar 11, 2015 19:36:10
kaufmannátor
Mar 11, 2015 19:38:08
Amúgy látszik, mennyire dolgoztok ti is. A nap 24 órájában itt veritek a faszotokat.
az a különbség, hogy mi eközben pénzt is keresünk xD
Mar 11, 2015 19:38:08
evidenciák
Mar 11, 2015 19:38:48
A kérdés ugyan becsapós, de válasz az, hogy te magad. Nem a trollok miatt közösítettek ki az iskolában, nem a trollok miatt keveredtél balhékba a lakóhelyede, nem a trollok miatt nincs állásod, nem a trollok rúgtak ki a Jabilból, nem trollok mutatták be neked Esmeraldát, és nem a trollok kértek fel trollvadásznak sem. Minden faszerdőt egyedül te vonzottál be magadnak, bizony.
Amúgy látszik, mennyire dolgoztok ti is. A nap 24 órájában itt veritek a faszotokat.
Napi tíz komment bárkinek belefér, de még ha igazad is lenne, a trollok még így is meg tudnak élni a munkájukból, és nem egy gyerekszobában eszik az idős szüleik kegyelemkenyerét.
Most pedig húzz innen a berregő maci faszára!
Mar 11, 2015 19:38:48
töppedt buzigolyók
Mar 11, 2015 19:41:41
Ettől még többet skálázunk, mint te. Mondjuk nullánál nem művészet többet keresni. Konkrétan a fogyatékos SoDI több pénzt "visz haza", mint te, ami azért már a nem mindegy kategória.
Mar 11, 2015 19:41:41
Haim
(
x10)
Mar 11, 2015 19:46:26
x10)
Remélem mi.
mindegy
Mar 11, 2015 19:49:00
zsírosgeci, ha már volt nihilista korszakod mi a faszért nem a netből ábrándultál ki. egyébként tuti te foglalkoztál ma a legtöbbet a világon ezzel a fórummal.
Mar 11, 2015 19:49:00
kínzó kérdés
Mar 11, 2015 19:50:25
Mennyit skálázolt te, és miből?
Paintbrushban rajzolgatsz a "megrendelőknek". Mennyi jön be ebből a "munkából"? Általános iskolában különbet rajzoltam szabad kézzel, mint amiket te kiraksz a Facebookodra.
Paintbrushban rajzolgatsz a "megrendelőknek". Mennyi jön be ebből a "munkából"? Általános iskolában különbet rajzoltam szabad kézzel, mint amiket te kiraksz a Facebookodra.
Ugyan nem világos, kinek címezted, de ha olyan jól rajzolsz, és még programozni is tudsz legalább alapszinten, akkor miért nem élsz weblapkészítésből, Zsír?
Azt meg hagyjuk már, ki a fogyatékos és retardált. Csak végig kell nézni a hazai liberális "újságíró"-társadalmon. Csak bele kell olvasni a mikroblogjaikba , hogy lássuk, ki is a retardált, és mennyire...
Facepalm.
Mar 11, 2015 19:50:25
jiddise máme
(
x11)
Mar 11, 2015 19:56:51
x11)
Mennyit skálázolt te, és miből?
Azt meg hagyjuk már, ki a fogyatékos és retardált. Csak végig kell nézni a hazai liberális "újságíró"-társadalmon. Csak bele kell olvasni a mikroblogjaikba , hogy lássuk, ki is a retardált, és mennyire...
mucuska, ha ennyire penge vagy, akkor miért is okoz gondot egy háromgombócos fagyi megvétele?
Fekete Bikapata
Mar 11, 2015 20:02:34
Jövőre lesz Zoolander 2.!
Elmész majd rá a Kaufmanngyillal, sodika?
Elmész majd rá a Kaufmanngyillal, sodika?
Mar 11, 2015 20:02:34
Fekete Bikapata
Mar 11, 2015 20:04:07
Paleo- és biotermék előállító üzemben razziáztak a Nébih ellenőrei. Az ott talált körülmények a sokat látott szalmonelladetektíveket is megviselték. A tolnai üzemben diópótló termékeket, növényi préselvényeket és liszteket, búzacsírát és kókuszreszeléket gyártottak hihetetlen körülmények között. A videó alapján a kisüzemben sosem takarítottak, az edényeket sosem mosták el, és még a döglött patkányt is hagyták mumifikálódni a padlón, senkit sem zavart. Hab a tortán, hogy a gyártást semmilyen módon nem dokumentálták, az alapanyagok eredete is kétes. Az ellenőrök 100 tonna élelmiszert foglaltak le.
NÉBISpatkanyüze
én most már csak ennek a cégnek a termékeit fogyasztom!!!
NÉBISpatkanyüze
én most már csak ennek a cégnek a termékeit fogyasztom!!!
Mar 11, 2015 20:04:07
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Mar 11, 2015 20:10:57
x16)
"Amúgy látszik, mennyire dolgoztok ti is. A nap 24 órájában itt veritek a faszotokat."
Tudod, vannak emberek, akik vitték valamire az életben és nem a Jabilban a gyártósoron robotolnak, hanem saját irodájukban ülnek és saját maguknak osztják be idejüket.
Tudod, vannak emberek, akik vitték valamire az életben és nem a Jabilban a gyártósoron robotolnak, hanem saját irodájukban ülnek és saját maguknak osztják be idejüket.
olvasgatroll
Mar 11, 2015 20:16:06
Nagyon off, de nem minden bio (a paelot hagyjuk) szar.
EZ volt egy szar üzem.
Mar 11, 2015 20:16:06
Fekete Bikapata
Mar 11, 2015 20:16:15
Én nem itt verem; sőt, nekem úgy verik! ;)
Basszus, 24 órában még a sodika sem veri...
Basszus, 24 órában még a sodika sem veri...
Mar 11, 2015 20:16:15
Haim
(
x10)
Mar 11, 2015 20:16:25
x10)
"Amúgy látszik, mennyire dolgoztok ti is. A nap 24 órájában itt veritek a faszotokat."
én például tegnap nem dolgoztam, mert szép idő volt. Helyette elmentem sportolni. Aztán csináltam egy finom ebédet és kiültem a napsütötte teraszra egy csésze kávéval.És nem anyám fizette a kávét :-)
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 11, 2015 20:29:40
x38)
Én bevallom, ma sokáig dolgoztam. Mondjuk 11-re értem csak be, mert előtte más dolgom volt, szóval időnként belefér. Nem is volt sok időm fórumozni. Vannak ilyen napok is. Tegnap pl. alig dolgoztam valamit, csak meetingeken voltam. De akárhogy is, a hónap végén mindig megérkezik a számlámra a fizetésem. De ezt neked hiába magyarázzuk, te ezt nem tudod felfogni. Te otthon baszod el az életedet a kisszobában és anyád nyugdíjából eszed a rakott krumplit. Irigylésre méltó! xD
grafikus troll
Mar 11, 2015 20:30:53
Ügyes vagy akkor, Ferkó.
Mutassál már egy képet, buzihuszár. Azok a szétfilterezett PS-szörnyek, amiket feltöltögettél facebookra... Na, azoknál konkrétan szebbet szarok reggel.
Mar 11, 2015 20:30:53
zsír
Mar 11, 2015 20:31:05
Amúgy hogy van az, hogy miközben az terjesztitek rólam, hogy drogárus vagyok, azt is mondjátok, hogy buszjegyre sincs pénzem?
Mintha lenne itt némi ellentmondás.
Mar 11, 2015 20:31:05
Fear and loathing
Mar 11, 2015 20:32:28
Amúgy hogy van az, hogy miközben az terjesztitek rólam, hogy drogárus vagyok, azt is mondjátok, hogy buszjegyre sincs pénzem?
Elszívod a bevételt, te függő!!
Mar 11, 2015 20:32:28
töppedt buzigolyók
Mar 11, 2015 20:32:33
Vannak balfasz drogárusok is.
Mar 11, 2015 20:32:33
fear and trolling in las
Mar 11, 2015 20:53:31
Mit csináltál ma, buzigyerek? Hogy telt a napod? Kiolvastad az internetet?
Mar 11, 2015 20:53:31
127 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™